![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/6
تشكر ها: 0
تشكر شده: 42
![]() امتیاز: 53 |
طراحی سه بعدی همیشه یکی از آرزو های دانشجویان و مهندسان معماری و عمران هستش و خیلی ها دوست دارند که سه بعدی را به صورت حرفه ای یاد بگیرند اما سختی کار نرم افزار تری دی مکس خیلی ها رو از کار کردن با این نرم افزار دلسرد کرده.
به همین دلیل یه توصیه بهتون دارم واسه اینکه طراحی سه بعدیتون قوی بشه از مجموعه های آموزشی که واقعا مخصوص تری دی مکس معماری و بنا هستش استفاده کنن چون بعضی از این آموزش ها به کارهای دیگه تری دی بیشتر اختصاص پیدا میکنه که اصلا بدرد شما نمی خوره و بیشتر گیجتون می کنه ( واسه این کار هم یه مجموعه رو آخر همین صفحه بهتون توصیه می کنم ) اما راه حل دوم اینه که تا می تونید از مجموعه کارهای اجرا شده تری دی رو جمع اوری کنید و اونا رو با دقت تجزیه کنید داخل مکس تا بفهمید که یه طرح که اینقدر خوشکل از آب در میاد به چه راحتی درست شده و شما بتونید بهترین طرح ها رو درست کنید. ![]() واسه امروز یه مجموعه توپ رو اماده کردم که به دوستان تری دی کار توصیه می کنم حتما دانلودش کنن این مجموعه شامل مدل بسیار زیبای آشپزخانه می باشد که هر کدام از مدل ها همراه با عکس آن می باشد تا براحتی مدل ها را از هم تشخیص دهید. برای دانلود به صفحه زیر مراجعه کنید http://www.parsiancad.ir/2010/02/3d-kitchen.html |
||||||||
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/12
محل سكونت: shiraz
تشكر ها: 1,834
تشكر شده: 359
![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 374 |
ممنون.
روزي دروغ به حقيقت گفت : مــــيل داري با هم به دريـــا برويم و شنـــا کنيم ، حقيقــت ساده لــوح پذيرفت وگول خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند ، وقتي به ساحل رسيدند حقيقت لباسهايش را در آورد . دروغ حيلــــه گـــر لباسهاي او را پوشيد و رفت . از آن روز هميشه حقيقت عــــريان و زشت است ، اما دروغ در لبــــــاس حقيقت با ظاهري آراسته نمايان مي شود
. |
||||||||
|
|
|
| تشكر از اين پست |
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| دانلود پروژه سازه های بتن آرمه با تمام جزئیات (فوق العاده) | h2co3 | مهندسی عمران | 0 | 2009/12/25 09:44 AM |
| مدل های زیبای روسری و مانتو | djalix | تالار عکس | 0 | 2008/9/05 01:47 PM |
| فروش فوق العاده سرور های مجازی ویندوز 2003 | BARAN66 | معرفی سایت های تفریحی ، خبری ، متفرقه | 0 | 2008/8/31 11:11 PM |