اینم وضع اسف بار خوابگاه های دختران در کشور...
به نظر شما اینجوری می تونیم دنیا رو مدیریت کنیم؟!!!!!!!
اینم وضع اسف بار خوابگاه های دختران در کشور...
به نظر شما اینجوری می تونیم دنیا رو مدیریت کنیم؟!!!!!!!
اگر سازنده ی قفس معنای پرواز را می دانست، از کارش دست می کشید.
تازه چقدروضعشون خوبه که ایینه دارن
والا ماکه مردیم ازبس شهریه دادیم ولی یه خوابگاه درست گیرمون نیومد![]()
اینجا آسمان از دل من تیره تر است ، روزگارم ابریست ، من اگر تنهایم ، یاد تو با من هست ، مهربانم روزگارم ابریست ، کاش این بار جای خورشید تو آفتاب شوی .
من در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران درس خوندم
وضع خوابگاههای ما هم بهتر از این نبود
مرجع فني مهندسي پزشكي ايرانمجموعه اي كامل از :راهنماي كار با تجهيزات پزشكيپروژه هاي پايه مهندسي پزشكيو . . . .
واقعا كه پس چرا ما از اين چيزا نديديم![]()
خرید جزوات (رشته کامپیوتر) دسته دوم شما در استانهای تهران و البرز لطفا" برای فروش جزوات خود مشخصات خواسته شده را ایمیل نمایید. goonood@gmail.com مشخصات جزوات شما(عنوان-سال نشر و -قیمت پیشنهادی-استان و شهر فروشنده- شماره تلفن تماس-ایمیل شما( جهت ارتباط راحتتر شهر و شماره تماس خود را حتما" ثبت کنید.
باسلام به شما
همچین نوشتی دلخراش که فکر کردم چی است > اولا برای دانشگاه زابل که ننوشتی دولتی یا آزاد خوابگاه بد یا بدون امکاناتی هم نیست . به گفته دیگران دانشگاههای تهران هم خوابگاههای خیلی بهتر از این ندارند . همون طور که عکسها هم نشون میده بهتره بعضی از هم خوابگاهیها در چینش اتاق و وسایل سلیقه خرج نمایند . جای دوری نمیره.
موفق باشید .
دانشكاهاى دولتى اينجوريه يا همه ى دانشكاها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی باحالی
همیشه و تو اکثر تاپیکها نقش ساز نا کوک زمانه رو بازی میکنی
ببخشید اگه خیلی خودمونی گفتم![]()
برای مردمان بلند اندیشه بن بستی نیست ؛ زیرا آنان بر این باورند که ؛ یا راهی خواهم یافت ؛ یا راهی خواهم ساخت.
38
درسته یه کمم سلیقه بد نیست .ولی وقتی جای برای گذاشتن وسیله هات نداشته باشی میشه یه جا مثل اینجا .خانومی شانس شماست که خوابگاه خوب گیرت اومذه.فکر نکنم که فقط شما جز نوادر باشید .توی تهران فقط دانشگاه الزهرا ودانشگاه تهرا ن خوابگاه نسبتا خوبی دارن.ولی خوابگاه های رجایی وامیر کبیر اصلا خوب نیست یعنی اونا جز نوادر نیستند.
اینجا آسمان از دل من تیره تر است ، روزگارم ابریست ، من اگر تنهایم ، یاد تو با من هست ، مهربانم روزگارم ابریست ، کاش این بار جای خورشید تو آفتاب شوی .
با سلام
دوست من بالاخره یکی باید پیدا بشه که انتقاد بکنه یا نه؟ حالا بعضی ها با ساز کوک می زنن بعضی ها هم با ساز ناکوک. اتفاقا ساز من کوکه فقط فرق من با بقیه اینه که من تو اکتاو بالا اجرا می کنم اونم به صورت پلی فونیک. اگه انتقاد نکنیم مسئولین فکر میکنن که خیلی کارهای بزرگ انجام دادن و به خودشون مغرور میشن. همیشه باید از مدیران حساب کشی کرد. این رمز موفقیت هر جامعه ای می تونه باشه. من خودم هیچ وقت خوابگاهی نبودم ولی خب این تصاویر برام ناراحت کننده بود به نظر من این دخترا تقصیر ندارن امکاناتشون افتضاحه.
اگر سازنده ی قفس معنای پرواز را می دانست، از کارش دست می کشید.
ثبت اين صفحه