سلام....بچه ها.....
کسی هست که دانشگاه آزاد خرم آباد واحد کمالوند درس بخونه.....
تا بعد.....![]()
سلام....بچه ها.....
کسی هست که دانشگاه آزاد خرم آباد واحد کمالوند درس بخونه.....
تا بعد.....![]()
ای رسول ما، مردم از تو می پرسند که ساعت قیامت کی خواهد بود؟ جواب ده که آن را خدا می داند و بس. و تو ای رسول چه می دانی شاید آن ساعت بسیار موقعش نزدیک باشد
قطره 50
یعنی واقعا یه نفرم پیدا نمی شه که تو این دانشگاه درس بخونه؟...........خدایا من تو قربت گیر کردم.....
![]()
ای رسول ما، مردم از تو می پرسند که ساعت قیامت کی خواهد بود؟ جواب ده که آن را خدا می داند و بس. و تو ای رسول چه می دانی شاید آن ساعت بسیار موقعش نزدیک باشد
قطره 50
به به ....چقد من... هم دانشگاهی پیدا کردم.....تعدادشون خیلی نا محدوده........![]()
قطره 50
البته از دانشگاههای مجاورم مشکلی نی ..... بیاین تو.......
قطره 50
بابا ..............
ایول........................ببینید من چقد هم دانشگاهی دارم............
قطره 50
من_احسان_دیگه هیچگونه مسئولیتی درخصوص این باشگاه ندارم
قدر نشناسی این سایت برای من فراموش نشدنیه
اما
"افسانه های حقیقی هیچوقت نمیمیرند"
جای دیگه
روز دیگه
در سایتی دیگه....برمیخزند و شما ازشون بهره میبرید
چقدر جالب هستند این خانم فیزیکی...
یکی هم که پیدا شد گفت هم دانشگاهی هست چجور جواب میده
دانشگاه آزاد خرم آباد
کمال چی چی
مدیر تالار مهندسی صنایع....مهتابی دانشگاه خرم آباد درس خونده...ازادش...
ببین به کارت میاد...![]()
سلااااااام
مریم خانم واقعا شما اینجا درس می خونین
آب در کوزه ............
توی تنهایی یک دشت بزرگ که مثل غربت شب بی انتهاستیه درخت تن سیاه سر بلند آخرین درخت سبز سر پاست
منو این ترم آقای رمضانی انداخت
میشناسینش که
یه پاش میلنگه
توی تنهایی یک دشت بزرگ که مثل غربت شب بی انتهاستیه درخت تن سیاه سر بلند آخرین درخت سبز سر پاست
ثبت اين صفحه