سلام دوستان
می خواستم بدونم وظایف یک سرپرست کارگاه چیه و به نظر شما عدم کفایت سرپرست کارگاه در یک پروژه چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم وظایف یک سرپرست کارگاه چیه و به نظر شما عدم کفایت سرپرست کارگاه در یک پروژه چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟
از نظر من کسی که تمام کارهای پروژه رو بین نیروها و مهندسین و انبار و خدمات و دفتر فنی و طراحی رو هندل میکنه ، یک سرپرست کارگاه خوبه![]()
پرسیدم از طبیبی احوالِ دوست گفتافی بُعدها عذابُ فی قُربها السَلامه
سلام
میشه دقیقتر شرح بدین
ممنون میشم
1سرپرست کارگاه همه کاری می کنه، از حسابداری، آمار گیری، اجرا، نظارت، حتی زمان بندی و ....
همه کاری که واسه ساختن 1ساختمون لازمه!
دوران سخت و بی خود سربازی ام رو می گذرونم، 1سال ه که از همه چی دورم،
انتظار نداشته باشین خیلی فعال باشم، اما تمام سعی خودم رو می کنم.
کاش فرصتی بود که از مطالب خوبتون استفاده می کردم و اطلاعاتم رو به روز نگه می داشتم
......
کارسرپرست کارگاه کار نظارت بر تمام قسمتهای کارگاه و کار سرپرستان شاپ های زیر مجموعه کارگاه می باشد . رفع مشکلات کارگاه اعم از مشکلات ظاهری و مشکلات کارکنان با برپایی جلسات مختلف
ويرايش شده توسط gahan در 2010/3/10 در ساعت 08:18 AM
سلام
از نظر قانونی رئیس کارگاه نماینده قانونی شرکت پیمانکاری در پروژه می باشد که کلیه امور مرتبط با پروژه اعم از کنترل و مدیریت نیروی انسانی و پاسخگو بودن به سیستم مشاور ، نظارت و کارفرما در قبال اجرای پروژه با اوست.
کلیه صورت مجالس ، صورت وضعیت ها و مکاتبات و مستندات فقط با تایید رئیس کارگاه سندیت پیدا مکند.
مهدی محمدی
سرپرست کارگاه کسی است که از زمان تجهیز کارگاه تا زمان برچیدن باید توی کارگاه حظور داشته باشه و به همه امور واقف باشه .
باید به عوامل پیمانکار های جزء نظارت داشته باشه تا کار کارگاه مطابق برنامه پیش بره ، بر پرداخت دستمزد ها نظارت داشته باشه . خرید مصالح و ماشین آلات رو کنترل کنه .
بر روند ایمنی کارگاه نظارت داشته باشه ( بد ترین قسمتشه ) و اگر کارگاهی مجروح شد باید بتونه گزارش بده و اگر کم کاری از او بوده باید مسئولیتش رو به عهده بگیره .
( پارسال توی کارگاه ما یه کارگر چون کلاه نداشت یه تیر آهن خورد تو سرش و مرد . مدیر کارگاه 20 میلیون جریمه داد + دیه که هنوز مدیونه )
همچنین باید برای سر رسید های قرار داد ، میزان کار رو محاسبه کنه تا بتونه گزارش دقیقی از پیشرفت کار بده ...
کلا کار سخت و حساس و پر مسئولیت ولی با در آمد کمه . معمولا از افراد زیر لیسانس استفاده می کنند . سعی کنید اگر اطلاعات کارگاهی ندارید ، این شغل رو قبول نکنید .
silence like the Cancer growth
با سلام خدمت دوستان من نیز با آقای مهدی محمدی موافق هستم ضمنا جلسات متعدد باعث پیشرفت کارگاه می شود
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی - دوستان من کاردانی رشته مکانیک میخونم درس اصول سرپرستی استاد هرچی میگفت ما هیچی نمیفهدیم آخرم برگشت گفت یه تحقیق 6 نمره ای که توش باید شرح وظایف سرپرست یا مدیر یه جایی رو شرح بدین حالا ازتون میخام هر کسی - هر چیزی داره لطف کنه بذاره که خیلی گیرم - ممنون
ثبت اين صفحه