سلام
ممنون میشم اگه در مورد مبدل های آنالوگ به دیجیتال واسم مطلب بفرستین
ADC (Analog-to-Digital-Convertor) tanx
سلام
ممنون میشم اگه در مورد مبدل های آنالوگ به دیجیتال واسم مطلب بفرستین
ADC (Analog-to-Digital-Convertor) tanx
یی ی یی
ی 10 یی 2 10 ی ی
منم دقیقا همینو لازم دارم مبدل های A/Dو D/Aببین یه لطفی کن اگر چیزی پیدا کردی برای منم بفرست این یه پروژه خیلی حیاتی
oh20alex@yahoo.comخیلی ازت ممنونم
ما ازخدای گم شده ایم او به جست وجوست چون مـا نیـازمـند و گــرفـتـار آرزوست گـاهـــی بـه بـرگ لـالــه نویـســـــد پـیــام خویــش گاهی درون سینه ی مرغان به های و هوست درخـاکــ ـدان مــاگـــهــرزندگـی گـم است این گوهری که گم شده ماییم یا که اوست
من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کردم حرفی از جنس زمان نشنیدم
Vref+) - (Vref-)] / 2 ^ n)] = (معادل دیجیتال (عدد) ) / (مقدار آنالوگ ورودی (ولت) ) = A/D
Vref+ = ولتاژ مرجع بالا / Vref- = ولتاژ مرجع پایین / n = ضریب دقت ( 8 و 10 و 12 و ... بیتی )
مشخصه که هر چقدر n بالا باشه یا [ (V) - (-V+) ] که اختیاری اند کمتر باشه دقت بیشتره .
اگر میخاین از میکروکنترلر دارای مبدل داخلی استفاده کنین PIC : 16f877 . 16f876 . 12f675 دارای A/D از نوع 10 بیتی هستن یا هر میکرو دیگه که این قابلیت رو داشته باشه .
اگر هم میخاین مبدل خارجی باشه ADC0804 یک آی سی 20 پایه از نوع 8 بیتی (n=8) و تکنولوژی CMOS است که اطلاعات رو روی یک پورت ( 8 پین ) نشون میده.
TLC548 هم یک آی سی 8 پایه / 8 بیتی / CMOS است که خروجیش فقط یک پین است.
اگر خواستید با میکرو PIC کار کنید کتاب "آموزش حرفه ای میکروکنترلر های PIC " حامد مظاهری خوب گفته ( www.dspic.ir )
موفق باشید![]()
سلام ميتوني از شبكه مقاومتي {نردباني} استفاده كني بهتر جواب ميده.
سلام من مبدل a/d با آپ امپ ميخوااااااااااااااااام يكي به داد من برسه.
واقعا" كسي نيست مبدل a/d با آپ امپ معرفي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-(
ثبت اين صفحه