باسلام
به نظر شما آیا می شه که کسی که دوستش داریم را عاشق کنیم ؟
چیکار کنیم ؟
لطفا نظر بدهید .
با تشکر
پری![]()
باسلام
به نظر شما آیا می شه که کسی که دوستش داریم را عاشق کنیم ؟
چیکار کنیم ؟
لطفا نظر بدهید .
با تشکر
پری![]()
دلم می خواد برای فردایی بهتر تلاش کنم
سلااااااام پري جون
از لطفت ممنونم
فكر كنم بستگي داره هر ادمي يه جور بقيه رو دوست داره و يه جور خاص خودش عاشق ميشه
پری جان بستگی داره به شخصیت طرف مقابلمان،هر کس یه جوری عاشق می شه.هر کسی از ی چیزایی خوشش میاد.
آری آغاز دوست داشتن استگرچه پایان راه ناپیداستمن به پایان دگر نیندیشمکه همین دوست داشتن زیباست
سلام امیر عزیز
امیدوارم خوب باشی . منظورم اینه که یک جوری بهش بفهمانیم که ما را دوست داره آخه گاهی مواقع طرفمون فراموش می کنه که دوستمون داره
یک مطلب روانشناسی می خواندم پیشنهاد جالبی داده بود می گفت که اگر یک مدتی ناپدید بشید و حضور نداشته باشید طرف مقابل به خاطر اینکه غایب می شی حس می کنه واقعا به وجودت احتیاج داره و می خواد که باشی پس می آید دنبالت و ...
حالا چقدر درسته خدا می دونه
موفق باشی
پری![]()
دلم می خواد برای فردایی بهتر تلاش کنم
ببين عزيزم به نظر من نميشه كسي رو به زور عاشق كني عشق بايد خودش بياد.
ولي به نظر من پسرا عاشق مرامن.
با ما از عشق بگو... كه عشق براي رشدتو و پيدايش توست مينديش كه مي تواني عشق را هدايت كني،زيرا اگر عشق،ارزشمند بيابدت هدايتت خواهد كرد.
ببين عزيزم به نظر من عشق خودش بوجود مياد ولي به نظر من خودتون بايد بهش بفهمونيد كه دوستش داري البته اگه كيس ايده ال باشه ومورد پذيرش خونواده هم باشه مثلا ميتونيد از يه دوست مشترك كمك بگيريد اگه بهش نگيد بهتره فراموشش كنيد چون عشق 1 طرفه بي ارزشه گلم.
با ما از عشق بگو... كه عشق براي رشدتو و پيدايش توست مينديش كه مي تواني عشق را هدايت كني،زيرا اگر عشق،ارزشمند بيابدت هدايتت خواهد كرد.
سلام پری جان
بحث جالبی رو شروع کردی
اگه اجازه بدی منم نظرم رو میگم:
ببینید دوستان عزیز ارتباط یک راه دو طرفه است اما متاسفانه گاهی اوقات بدلیل سهل انگاری این اصل مهم نادیده گرفته میشه
فرض کنیم آقای x از خانوم y خوشش میاد خوب معقولش اینه که دل رو بزنه به دریا و بره باهاش صحبت کنه یا اگه پسره خیلی خجالتی تشریف دارن از یک دوست با شخصیت خواهش کنن که ایشون این کار رو انجام بدن.خوب البته پسره نباید انتظار داشته باشه که همون بار اول جواب بگیره چون خانومها یه کم ماخوذ به حیا هستند(الهی..........
)
ولی اومدیم و یه دختر از یه پسر خوشش اومد و پسره هم نمیدونست
باور کنید دختر خانوم از تمام تجارب دوستان اهل فن استفاده میکنه تا به پسره بفهمونه که دوستش داره ولی................. حالا که پسره میفهمه و میخواد بیاد جلو حالا دختر خانوم ناز میکنن و بعدشم همه میدونن چی میشه
معمولا وقتی پسری از یه دختر خوشش میاد و پیشنهاد میده بهتر نتیجه میگیره تا برعکس اتفاق بیفته
هدفم از گفتن این حرفها این بود که هر دو طرف باید دوست داشتن رو درک کنن و با فکر و تامل و تفکر راه درست رو برای رسیدن به هم انتخاب کنن چون معمولا کار احساسی نتیجه عکس میده
موفق باشید![]()
داستایوفسکی: تغییر کردن خیلی سخته،شبیه یکی دیگه بودن آسونه،ولی یکی دیگه بودن سخته......
لئوناردو داوینچی: مکانیک بهشت ریاضیات است.زیرا در اینجاست که ما به زیباییهای ریاضیات پی می بریم.
علی دایی:من همیشه رو بازی میکنم و هیچوقت زیر و رو نکشیدم .......
به نظر من چند تا ايده هست كه اول بايد بگي كدوم يكي از دسته هاي زير شاملت ميشه:
1- دوطرف ( يعني هم تو هم اون) همديگرو دوست داريدو ميخواي اون عاشقت باشه.
2- فقط تو اونو دوست داري و اون نميدونه.
3- فقط تواونو دوست داري و اون دوست نداره.
4- يه ضرب ميخواي عاشقش كني!!!
.......................
-تو رو تا چه اندازه ميشناسه؟؟؟
بهر حال اگه واضحتر بگي برامون كه كدوم يكي از اينهاست خيلي بهتر و راحتتر ميتونيم كمكت
كنيم گلم.
يا علي.
"برام هيچ حسي شبيه تو نيست
كنار تو درگير آرامشم
همين از تمام جهان كافيه
همين كه كنارت نفس ميكشم"
به به،،، به به،،، چه خوب.
Friends never say good bye
ثبت اين صفحه