صفحه 1 از 22 123451121 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 213

تاپیک: از خواص ميوه ها و گیاهان بيشتر بدانيم

  1. #1
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    Im Msn از خواص ميوه ها و گیاهان بيشتر بدانيم

    دوستان عزيز :



    اينجا ميخوايم در مورد خواص ميوه ها و خوراكيها صحبت كنيم ...از مطالب جالب توجه خودتون اين تاپيك رو بي بهره نزارين ....

    مشتاق همكاريتون هستم ........گلاب

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  2. #2
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    Im Msn ‌گیلاس و آلبالو ، دارویی برای درد مفاصل و نقرس



    دوستان گرامی با توجه به فصل تابستان و میوه های این فصل ، سعی کرده ام تا جایی که ممکن است از کتاب های مختلف و سایت های دیگر استفاده کنم و مطلب کاملی را در مورد خواص غذایی آلبالو و گیلاس به شما ارائه دهم .
    امیدوارم با مطالعه این مطلب به ارزش غذایی این دو میوه پی برده و به مقدار کافی و لازم از آنها استفاده کنید. البته شرط اصلی در مصرف تمام مواد غذایی ، رعایت اعتدال و میانه روی است و باید از زیاده روی در مصرف هر نوع ماده غذایی پرهیز کرد.
    ابتدا خواص غذایی آلبالو و گیلاس را به طور جداگانه برایتان می آورم و سپس خواص مشترک هر دو میوه را برایتان بیان می کنم.
    خواص غذایی و درمانی آلبالو

    * مسكن
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.
    * آلبالوی ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.
    * کاهش دهنده
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و غلظت خون است .
    * ضد مواد صفراوی و
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] است.
    * برای رفع حالت تهوع مناسب است.
    * باعث افزایش اشتها می شود ، بنابراین برای
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و کم اشتها سودمند است .
    * ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.
    * مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] دارند، سودمند است .
    * مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند، موثر است .
    * آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.
    * برای سوء هاضمه بسیار مفید است .
    * مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مفید است .
    * شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.
    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مضر نیست. همچنین برای تقویت [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مردان مفید است.

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...




  3. #3
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    Im Msn خواص غذایی و درمانی گیلاس



    خواص غذایی و درمانی گیلاس

    * مجاری ادراری و لوله ی گوارشی را ضد عفونی می کند.
    * برای
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مضر نیست زیرا قند آن از نوع سوربیتول است که 70 درصد آن در بدن انسان بدون اینکه به گلوگز تبدیل شود، صرف تولید انرژی می شود.
    * گیلاس شیرین ملین خوبی است و یبوست را رفع می کند.
    * طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود.
    * اعصاب را آرام می کند.
    * معده را ضدعفونی می کند.
    * سموم بدن را دفع می کند و خون را تصفیه می کند.


    گیلاس شیرین برای رفع یبوست و آلبالوی ترش برای رفع اسهال مفید است.


    * خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرائین ، ناراحتی کبد و مکل جمع شدن گاز در روده ها را دارند، مؤثر و مفید است.
    * گیلاس باید به خوبی جویده شود تا به راحتی هضم شود.
    * خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می کند. به همین دلیل توصیه می شود که بعد از غذا مصرف نشود.
    * خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتهای او را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی کند. بنابراین
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] که می خواهند لاغر شوند، می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
    * جوشانده برگ گیلاس در شیر، ملین خوبی است.
    * در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است .
    * عصاره گیلاس یک ضد باکتری علیه فساد و
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] است . در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.
    * در گذشته پزشکان از گیلاس سیاه برای معالجه سنگ کلیه و ناراحتی های کیسه صفرا استفاده می کردند.

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  4. تشكرها از اين پست


  5. #4
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    Im Msn خواص مشترک آلبالو و گیلاس


    خواص مشترک آلبالو و گیلاس :

    دوستان عزیز خواص مشترک این دو میوه را بر اساس مطلب علمی جدید از سایت های دیگر برای شما بیان می کنم.
    * دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.
    * نوع سیاه رنگ این میوه ها ، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.


    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.


    * برای افراد دچار نقرس مفید است ، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست ، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده ی زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد ، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.
    * ادرار را زیاد می کنند.
    * غنی از
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] هستند ، در نتیجه برای پیشگیری از [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مفید می باشند.
    * دارای موادی هستند که درد حاصل از
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] (التهاب مفاصل) و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.
    * منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی C و E و
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] محلول در آب و ویتامین های [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] محلول در چربی هستند.
    *
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.




    علاوه بر موارد فوق ، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند :
    - سنگ کلیه - کاهش خطر
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    - پوسیدگی دندان ها - رفع
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    - جلوگیری از واریس رگ ها - کاهش التهاب بدن
    - کاهش
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] خون - کاهش [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

    آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.
    بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند.
    همچنین دارای پتاسیم بالا و
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] کمی هستند که با نگهداری آب در بدن ، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند ، زیرا رژیم های کم سدیم ( کم نمک ) باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  6. تشكرها از اين پست


  7. #5
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    Im Msn هندوانه؛ میوه ای پر فایده و خنك برای تابستانی گرم



    هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم.
    هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
    همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.

    رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
    اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
    1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود.
    2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
    3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند.
    4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند.

    خوشبختانه ویتامینC و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند.
    در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینC و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند.
    یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینC و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می كند.



    هندوانه از لحاظ ویتامین های گروهBنیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیك)، بیوتین (یك نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است.
    هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است.

    لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی كه مقدار كمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می گیرد. مطلبی در این رابطه، سال قبل در سایت تبیان به نمایش درآمد كه برگرفته از سایت های علمی است و ما آن را ترجمه كرده ایم كه در بخش ( اجتماعی/ تغذیه/خواص خوراكی ها/ سبزی ها) با عنوان " برای دریافت لیكوپن گوجه فرنگی پخته مصرف كنید" وجود دارد. مطالعه این مطلب حتماً مفید خواهد بود.
    مطالعات زیادی در مورد لیكوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه های غذاهای گیاهی كه فقط در حیوانات موثر بوده اند، لیكوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی بوده است. این سرطان ها شامل: سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان رحم، سرطان ریه و سرطان روده بزرگ بوده است.
    مطالعه جدیدی در سال 2003 میلادی نشان داد، بیمارانی كه دارای پولیپ آدنومی روده بزرگ3 بوده اند ( كه زمینه ساز سرطان روده است)، لیكوپن خونشان 35 در صد پایین تر از افراد سالم بوده است. همچنین بتاكاروتن موجود در خونشان، 5/25 در صد كمتر بوده كه این تغییر مهم نیست.
    ولی تحقیقات جدید ثابت كرده است، فقط مقدار پایین لیكوپن خون (كمتر از70 میكروگرم در لیتر) و كشیدن سیگار، دو عامل خطر مهم در بروز پولیپ آدنومی روده هستند.مقدار كم لیكوپن خون خطر بروز بیماری فوق را 230 درصد و كشیدن سیگار 302 درصد افزایش می دهد كه تاثیر بسیار چشمگیری است.

    خاصیت آنتی اكسیدانی لیكوپن، از بیماری های قلبی نیز پیشگیری می كند. جلوگیری از آسیبDNA موجود در گلبول های سفید خون نیز به دلیل اثر آنتی اكسیدانی لیكوپن است.


    ارزش تغذیه ای یك برش متوسط هندوانه( یا یك و دو سوم لیوان یا یك شانزدهم هندوانه متوسط) :

    مقدار ماده مغذیماده مغذی76/1046 واحد بین المللیویتامینA46/27 میلی گرمویتامینC41/0 میلی گرمویتامینB623/0 میلی گرمویتامینB161/0 میلی گرمویتامینB5332 میلی گرمپتاسیم46/31 میلی گرممنیزیوم43/1 گرمفیبر غذایی92 كالریانرژی


    پی نوشت:

    1-Osteoarthritis : بیماری التهاب مفاصل كه با تخریب غضروف مفصلی و رشد استخوان های اطراف مفاصل مشخص می شود.
    2-Rheumatoid Arthritis : بیماری كه با خشكی، التهاب و در نهایت بدشكل شدن و كج شدن استخوان های مفاصل مشخص می شود.
    3-Colorectal Adenomas : بیماری كه به صورت تومور غده ای شكل در ناحیه روده بزرگ و مقعد می باشد

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  8. تشكرها از اين پست


  9. #6
    كاربر فعال مهندسی كامپیوتر آواتار magsod
    تاريخ عضويت
    2008/5
    امتیاز
    1903
    پست ها
    1,469

    پيش فرض




    آيا می دانيد که :[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]عطر نعناع براي پيشگيري از خواب آلودگي و احساس آرامشماثر است. نعناع اضطراب و نگراني را كاهش و مخلوط نعناع و دارچين، آگاهي را افزايش مي دهد .همچنين نعناع نفخ شکم را ميگيرد و براي کسانيکه دلپيچه دارند دم کرده آن بسيار مفيد است همراه با نبات مصرف شود بهتر است.



    Web IranMania.com [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]








    زردآلو

    در اين ميوه ويتامينA به حد وفور يافت مي شود كه به رشد اطفال كمك كرده و باعث تقويت قوه بينايي انها مي شود.
    زردآلو منبع بتا كاروتن
    دربين سبزيجات، هويج بيشترين مقدار بتا كاروتن را دارد ودربين ميوه ها، زردآلو اينگونه است. هيچ ميوه ديگري به اين اندازه داراي بتا كاروتن نيست. بتا كاروتن از دسته كاروتنوئيدها و پيش ساز ويتامين A دربدن است . همچنين به عنوان يك آنتي اكسيدان، بدن را از صدمات راديكال هاي آزاد حفظ مي كند.
    اخيراً ثابت شده است كه تعداد زيادي كاروتنوئيدهاي ديگر مثل كورستين ومقادير زيادي اسيد ساليسيليك در زردآلو وجود دارد . اين مواد متعلق به گروه بزرگي از مواد بيواكتيو هستند ومي توانند از مواد غذايي ، مواد درماني بسازند و غشاء مخاطي را نوسازي بكنند.
    جوان كردن پوست با خوردن زردآلو
    بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پينه بستن وخشك شدن پوست مي شود. وقتي پوست بدن ، پوسته پوسته شده وسفيد يا خاكستري رنگ مي شود نشانه كمبود بتا كاروتن است. بتا كاروتن مثل يك پوست طبيعي از داخل اثر مي كند.
    زرد آلو محافظي درمقابل صدمات ناشي از اشعه ما وراء بنفش خورشيد
    درتابستان مقدار كاروتن محافظ موجود درپوست كم مي شود و هر قدر اشعه ماوراء بنفش شديدترباشد، به همان نسبت كاروتن بيشتري در بدن مصرف مي شود. بتا كاروتن دربدن يك پوشش محافظ در مقابل راديكال هاي آزاد به وجود مي آورد .
    نور آفتاب ، نيكوتين سيگار، استرس ومواد مضر ، سبب توليد راديكال هاي آزاد خطرناك دربدن مي شوند. بتا كاروتن اين توانايي را دارد كه به مقابله با اين راديكال ها برخيزد وانرژي تخريبي آنها راكم كند.
    كاروتن موجود در پوست به عنوان يك محافظ درمقابل اشعه ماوراء بنفش عمل مي كند. اگر از كرمهاي ضد آفتاب هم استفاده نشده باشد، قهوه اي شدن پوست راتسهيل واز سرخ وسوختن پوست جلوگيري مي كند.

    روغن مغز هسته شيرين زرد آلو
    ملين معده و نرم كننده مفيد است وروغن مغز هسته تلخ زردالو اماس است وخوردن وماليدن ان براي مبتلايان به بواسير مفيد است وريختن چند قطره از ان در گوش باعث تسكين درد مي شود. جوشانده برگ درخت خشك زرد الو كرم معده (يك نوع انگل ) را از بين مي برد و ادرار را زياد مي كند . شكوفه درخت ان ضد خونريزي است واگر جوشانده اي از ان تهيه كرده و چند قطر در بيني مبتلايان به خون دماغ بچكانيد اثر معجزه اساي ان را بسيار سريع مشاهده مي شود .



    خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم.

  10. تشكرها از اين پست


  11. #7
    كاربر فعال مهندسی كامپیوتر آواتار magsod
    تاريخ عضويت
    2008/5
    امتیاز
    1903
    پست ها
    1,469

    پيش فرض

    آلو؛ بهترین درمان یبوست


    این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ،
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، خورشت سیب ، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و فسنجان بكار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و غلظت خون است.

    خواص تغذیه ای و درمانی آلو :

    * آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.
    * آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند.
    * آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
    * آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
    * آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.

    طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

    * آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
    * خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، نقرس و تصلب شرائین مفید است. * مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
    * آلو در معالجه
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. * آلو سرشار از ویتامین های
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و سایر املاح می باشد.

    * آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.
    * برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
    * برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
    * غنی از
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و پتاسیم است. * به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.
    * در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.
    * از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
    * نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.
    پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏كننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مى‏كند.
    هر چند
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مى‏شود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مى‏شود، بهبود مى‏بخشد
    خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم.

  12. تشكرها از اين پست


  13. #8
    كاربر فعال مهندسی كامپیوتر آواتار magsod
    تاريخ عضويت
    2008/5
    امتیاز
    1903
    پست ها
    1,469

    پيش فرض

    خيار خيار گياه بومي هندوستان است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . حدود بيست قرن قبل از ميلاد مسيح مصريان قديم از آن استفاده مي كرده اند . خيار گياهي است علفي و يكساله داراي ساقه خزنده و پوشيده از خارهاي نازك و خشن است . برگهاي آن بزرگ و داراي زاويه و دندانه دار
    است . گلهاي آن زرد رنگ كه به دو صورت نر و ماده روي يك پايه قرار دارند ميوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهاي مختلف ممكن است كوچك و يا دراز باشد .

    تركيبات شيميايي: خيار داراي ساپونين و آنزيم هاي مختلفي مانند پروتئولي تيك و غيره و ويتامين ها و مواد معدني مختلف مي باشد . در صد گرم خيار مواد زير موجود است .


    انرژي8 كالري كلسيم25 ميلي گرم پروتئين0.6 گرم پتاسيم160 ميلي گرم مواد چربي0.1 گرم ويتامين آ 250 واحد مواد نشاسته اي2.5 گرم سديم6 ميلي گرم فسفر30 ميلي گرمويتامين ب 10.03 ميلي گرم آهن0.2 ميلي گرم ويتامين ب 2 0.04 ميلي گرم ويتامين ث7 ميلي گرمويتامين ب 3 0.2 ميلي گرم


    خواص داروئي:
    1) خيار از نظر طب قديم ايران سرد و تر است و خنك كننده بدن مي باشد و به هضم غذا كمك مي كند.

    2) خيار حل كننده اورات و اسيد اوريك است بنابراين مرض نقرس را درمان مي كند.

    3) خيار ادرار آور است .

    4)خيار خون را تصفيه مي كند.

    5)سوپ خيار حبس البول را از بين مي برد .

    6)عصاره برگهاي له شده خيار ايجاد تهوع مي كند بنابراين در مسموميت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف مي شود .

    7)خيار عطش را تسكين مي دهد .

    8)خيار ملين است .

    9)خيار را حلقه حلقه كرده و روي پوست صورت بگذاريد چين و چروكهاي صورت را از بين مي برد و صورت را جوان مي كند.

    10)اگر پوست شما چرب است خيار را با آب مقطر بپزيد و با اين آب صورت خود را شستشو دهيد .
    11) آب خيار براي رفع خارش مفيد است .
    12) گفته اند اگر دركنار بستر طفلي كه مبتلا به تب مي باشد چند خيار تازه بگذاريد تبش مي برد و طفل شفا مي يابد .
    13) جوشانده پوست خيار ، يرقان را سه روزه درمان مي كند

    14) اگر مي خواهيد هميشه لطافت پوست خود را حفظ كنيد همه روزه از لوسيون زير استفاده كنيد :

    يك خيار معمولي را با دو ليون آب بجوشانيد تا حجم آن يك ليوان شود سپس آنرا صاف كنيد و بگذاريد سرد شود بعد 50 گرم بادام خام و پوست كنده را آسياب كرده و با اين آب مخلوط كنيد و بهم بزنيد و با پارچه صاف كنيد و به محلول صاف شده 250 گرم الكل سفيد و يك گرم اسانس گل سرخ اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد هر روز از اين لوسيون طبيعي به صورت خود بزنيد تا پوست شما هميشه جوان بماند .

    مضرات : اشخاصي كه ناراحتي معده دارند نبايد در مصرف خيار زياده روي كنند زيرا ممكن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد .

    خيار نفاخ است چون سريعا در معده فاسد مي شود هميشه بايد آنرا قبل از غذا خورد كه به هضم غذا كمك كند . كسانيكه نمي توانند خيار را خوب هضم كنند بايد آنرا با نمك بخورند .



    خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم.

  14. تشكرها از اين پست


  15. #9
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    پيش فرض

    زیره سیاه


    زیره گیاهی است علفی و دو ساله، به ارتفاع 60 سانتی متر. ساقه های زیره تو خالی، شیاردار و از قاعده، دارای انشعاباتی است. برگ های این گیاه دارای بریدگی زیاد است، به طوری که به صورت نخ مانند درآمده و به رنگ سبز روشن می باشند.

    برگ هایی که در قاعده ی گیاه قرار دارند، دارای دم برگ کوتاه و غلاف مانند هستند. گل های این گیاه، کوچک، سفید و گاهی صورتی، به صورت مجتمع چتر مرکب هستند. میوه های زیره، کشیده و نوک تیز، به طول تا 6 میلی متر و به رنگ قهوه ای و گاهی قهوه ای شکلاتی یا مایل به زرد می باشند. تمام قسمت های گیاه به ویژه میوه ها، دارای بوی خوب و معطر هستند. قسمت مورد استفاده ی زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید.
    ترکیبات مهم


    زیره ی سیاه حدود 7-3 درصد اسانس دارد. بیش تر اوقات دانه ها را قبل از رسیدن کامل، برداشت می کنند که در این صورت، دارای درصد بالایی اسانس خواهند بود. ماده ی اصلی اسانس، کارون(CARVONE) است که تا 65 درصد اسانس را تشکیل می دهد.
    لیمونن، ماده ی مهم دیگر اسانس می باشد که تا 50 درصد اسانس را ممکن است تشیکل دهد. ترکیبات دیگر، شامل 20 -10 درصد روغن ثابت، 20 درصد پروتئین، 20 درصد قندها و مقداری فلاوونویید هستند.
    اثرات مهم


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] ، محرک [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] محرک ترشح غدد معده، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]ضد اسپاسم، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و ضد قارچ است و در طب عوام، از آن به عنوان [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] استفاده می شود.
    یکی از مصارف مهم زیره، به عنوان [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]در صنایع غذایی است.
    طریقه و میزان مصرف


    تهیه چای:

    بر روی 1 تا 5 گرم میوه ی خرد شده، یک استکان یا یک لیوان آب در حال جوش می ریزیم و حدود 15 دقیقه می گذاریم بماند. البته بهتر است درب آن بسته باشد. سپس آن را صاف کرده و میل می کنیم.
    از زیره، محصولاتی به صورت تنتور و به شکل قطره وجود دارد که به عنوان ضد نفخ، ضد درد و ضد اسپاسم، مصرف زیادی دارد. میزان مصرف این گونه فراورده ها، بر حسب کارخانه ی سازنده و غلظت دارو در راهنمای همراه دارو ذکر گردیده است.
    نگه داری


    چون اسانس ها فرار هستند، لذا باید میوه ها را موقع استفاده، خرد یا آسیاب کرد تا از هدر رفتن آنها جلوگیری شود. هم چنین چون اسانس ها جزو حلال های بسیار خوب بوده و [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] را سوراخ می نمایند، لذا باید برای نگه داری، از ظرف [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] یا [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] رنگی استفاده شود.
    مهم ترین اثرات گزارش شده از زیره سیاه تا کنون عبارت اند از: ضد کرم، ضد کم خونی، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد حساسیت(آنتی هیستامین)، ضد التهاب، ضد قارچ، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد نفخ، قاعده آور، خلط آور، شیرافزا، محرک، مقوی معده و کرم کُش.

    نکات ضروری


    تا کنون از عوارض جانبی و محدودیت مصرف زیره ی سیاه، گزارشی به چاپ نرسیده است.
    قسمت مورد استفاده ی زیره ی سیاه، در حقیقت میوه ی آن است که در عوام به دانه نیز مشهور شده است.

    قسمت عمده ی محصول زیره ی ایران، مربوط به میوه ی گیاهی به نامی زیره کوهی(Bunium Persicum) می باشد که از نظر ظاهری، به زیره ی سیاه شبیه است، در صورتی که محصول زیره ی سیاه موجود در ایران محدود بوده و گیاه مربوطه در مناطقی از جمله مازندران، گیلان، آذربایجان، همدان، کرمان، تهران و قزوین رویش دارد.
    استفاده از زیره به طور مستقیم و یا از پودر آن، اثراتی شبیه فراورده های صنعتی آن دارد.

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  16. تشكرها از اين پست


  17. #10
    مدیر بازنشسته آواتار گلابتون
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/5
    محل سكونت
    كرج
    امتیاز
    18817
    پست ها
    9,198

    پيش فرض

    گل گاوزبان



    يکي از عجايب سلسله کوه هاي البرز که قله عظيمي چون [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] دارد، پرورش چندين نوع گياه دارويي است که اثر درماني زيادي دارند و منحصراً در دامنه هاي اين کوه به عمل مي آيند و در کوه هاي ديگر اثري از آنها نيست. چندي پيش جرايد ايران از يکي از اين گياهان سخن گفته و اثرات سحرآميز آن را بيان داشتند و نوشتند که کارشناسان خارجي بذر اين گياه را به کشورهاي ديگر برده اند، ولي با کوشش فراوان نتوانسته اند آن را به عمل آورند، زيرا اين گياه فقط در زادگاه اوليه خود سبز مي شود.
    هر چند در کتب قديم به گل گاوزبان " لسان الثور" مي گويند، ولي در واقع نام ديگري ندارد. اسم فرانسوي، انگليسي، آلماني، ترکي و غيره هم ندارد، چون در هيچ نقطه اي از زمين جز دامنه کوه هاي البرز به عمل نمي آيد و با گياه ديگري که در[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] و شهرهاي ديگر ايران و کشورهاي ديگر مي رويد و به غلط به گاوزبان مشهور شده است، نسبتي ندارد. براي اينکه اين اشتباه که حدود چند قرن است پزشکان و دارو سازان را گمراه کرده است، از بين برود اين را "گل گاوزبان" و ديگري را "گياه گاوزبان" بناميد. اين دو گياه متفاوت هستند، تنها گل هايشان کمي به هم شبيه است، هيچگونه خواص مشترکي ندارند و از نظر منافع طبي با هم متضاد مي‌‌باشند. گل هاي "گل گاوزبان" درشت تر از گل هاي"گياه گاوزبان" است.
    "گل گاوزبان" در ايران، و "گياه گاوزبان" در اروپا و امريکا شهرت زيادي دارند. پزشکان سنتي ايران در معالجه بسياري از امراض از "گل گاوزبان" استفاده مي کردند و نتيجه مي گرفتند. پزشکان جديد هم خواص "گل گاوزبان" را مي دانستند و براي دسته اي ديگر از امراض تجويز مي نمودند و چون عطاران فرقي بين "گل گاوزبان" و "گياه گاوزبان" قايل نبودند، آنها را به جاي هم مي دادند، و به همين جهت معالجه آنها نتيجه نمي داد و محققين از اينکه خواص و منافع اين گياه از بين رفته است در تعجب بودند.
    يکي از مترجمين، تمام فوايد "گياه گاوزبان" راترجمه کرده و به "گل گاوزبان" نسبت داده، سپس پرسيده است: چرا ايرانيان فقط از گل گاوزبان استفاده مي کنند؟... به برگ و سرشاخه هاي آن توجهي ندارند، در جواب ايشان بايد بگوييم که گل گاوزبان، فقط گلش فوايد طبي دارد، زيرا گياهي که فرنگي ها به او "بوراش" مي گويند گل گاوزبان نيست.
    صاحب کتاب "تحفه" در شرح گاوزبان چنين مي نويسد: گل گاوزبان لاجوردي و شبيه گل انار بوده و تخم آن مستدير( حلقوي شکل ) و لعابي است و در کوه هاي دارالمرز(البرز) بسيار زياد يافت مي شود. گياه ديگري که در [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]و بعضي از بلاد، گاوزبان مي دانند "مرماخوز" است که گل آن لاجوردي و کوچک و مدور است. ("مر" نام قبيله اي از ساکنان شمال افريقاست که بذر چند گياه دارويي را که يکي از آنها گياه گاو زبان است به اسپانيا برده و در آنجا پرورش داد و استعمال آنها را در طب معمول داشته‌‌اند. اين گياهان به اسامي مختلف مرماتوس، مرماهوس، مرمازا در کتب طبي قديم وارد شده و خواص آنها تحقيق گرديده است.) بعد از جنگ هاي صليبي گياه گاوزبان را از اسپانيا به اروپا آوردند و در آنجا کاشتند و چون در کتاب قانون ابو علي سينا از گل گاوزبان زياد تعريف شده بود و اين کتاب نيز در مورد قبول و استناد استادان پزشکي اروپا بود، به همين جهت مورد توجه واقع گرديد، ولي متاسفانه گياه گاوزبان هيچ يک از خواص گل گاوزبان اصلي را نداشته و در عوض منافع ديگري داشت که کم کم محققين اروپايي به آن پي بردند. از جمله معلوم شد که سرشاخه، گل و برگ اين گياه داراي مقداري شوره بوده، عرق وادرار را زياد مي کند. در صورتي که در کتب طبي ايرانيان که در دانشگاه هاي اروپا تدريس مي شد، چنين خواصي را به او نسبت نداده بودند.
    حال اجازه فرماييد اين دو گياه را به طور جداگانه معرفي کرده و منافع آنها را شرح دهيم:
    گل گاوزبان اصلي

    اين گياه به طور خودرو، منحصراً در دامنه ي [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] به عمل مي آيد و تاکنون اهلي نشده و قابل کشت نيست.
    - مقوي روح و اعضاي رئيسه بدن بوده، حواس پنجگانه يا بهتر بگويم، حواس هجده گانه آدمي را تقويت مي کند.
    - شکم را نرم و کيسه صفرا را باز مي کند، اخلاط سوخته سوداوي را از معده خارج و عوارض آن را از بين مي برد.
    - جوشانده آن همراه با داروهاي ديگر جهت سرسام([مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ])، برسام(ورم حجاب حاجز)، ماليخوليا، جنون و رفع [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مفيد مي باشد.
    - جوشانده آن نشاط آور بوده، رنگ رخسار را باز مي کند.
    - سينه را نرم مي کند، تنگي نفس و درد گلو را شفا مي دهد.
    - دلهره و وحشت را از بين مي برد و غم و غصه را کم مي کند و براي کساني که با خود حرف مي زنند سودمند مي باشد.
    - جوشانده آن با عسل جهت [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] تجويز شده است.
    - جويدن برگ تازه آن جهت درمان جوش هاي چرکي دهان اطفال، [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]، سستي بيخ دندان و رفع حرارت دهان نافع است. مقدار خوراک گل آن دو مثقال تا پنج مثقال مي باشد.
    - عرق گل گاوزبان جهت امراض سوداوي، وسواس و خفقان مفيد است.
    - داراي [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] بوده و از سرطان پيشگيري مي کند.
    - تحقيقات جديد بيانگر اين مطلب هستند که عصاره آبي گل گاوزبان دارويي مؤثر و بي‌خطر براي درمان بيماران مبتلاء به [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مي باشد.
    - گل گاوزبان داراي موسيلاژ به ميزان ?-? درصد، فلاونوئيد 15/0درصد و آنتوسيانين با آگليکون دلفينيدين و سيانيدين به ميزان 34/13 درصد و به مقدار ناچيز آلکالوئيد از دسته پيروليزيدين است.
    - گل مرغوب گلي است که داراي دم سفيد و گلبرگ هاي بنفش باشد. برگ هاي تازه گل گاوزبان داراي مقدار زيادي [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]مي باشد.
    *پس اين گياه داراي شوره نيست، عرق و ادرار را زياد نمي کند.

    گياه گاوزبان

    اين گياه اسم فارسي ندارد و معلوم نيست از چه موقع به ايران آمده و در اطراف تبريز کاشته شده است. در زبان فرانسوي به آن بوراش مي گويند و "ابن بيطار" گياه شناس معروف قديم که در اصل اندلسي بوده و بعد به آسياي صغير آمده و دو کتاب بزرگ به نام هاي "الجامع" و "المغني" به زبان عربي دارد آن را نوعي "مرماخوز" دانسته و به اسامي: لسان الثور، ابوالعرق، کحيلا- کحلا، حمحم و بوغلص ياد کرده است.
    - گل، سرشاخه و برگ آن داراي شوره، مواد لعابي و يک ماده تلخ است و به همين جهت عرق و ادرار را زياد مي کند.
    - [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]و مثانه را خرد کرده و از بين مي برد.
    - اين گياه داراي اسيدهاي چرب امگا 6 مانند لينولنيک اسيد مي باشد که براي [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مفيد است.
    - ضماد برگ هاي تازه وله شده آن دمل را باز مي کند و براي معالجه سوختگي، آتش و [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] مفيد است.
    - در طب سنتي ايران "مرماخوز" را جهت معالجه استسقا مفيد دانسته اند و براي اين کار، مبتلايان به استسقا بايستي مدت زيادي برگ و بذر آن را روزانه 15 تا 20 گرم ناشتا ميل نمايند.
    *پس تجويز اين گياه براي مبتلايان به سرسام و برسام جايز نيست.
    مضرات :

    گاو زبان به علت داشتن آلكالوئيد براي زنان باردار و كودكان مضر است.

    سالها بعد یاد تو از خاطرم خواهد گذشت و نخواهم دانست کجایی
    اما آرزوی من برای خوشبختی تو, تو را در خواهد یافت ...
    و احساس خواهی کرد , اندکی شادتر و اندکی خوشبخت تري و نخواهی دانست که چرا ...



  18. تشكرها از اين پست


صفحه 1 از 22 123451121 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. درباره ی ایربگ بیشتر بدانیم
    توسط *lemon* در تالار مهندسی نساجی
    پاسخ ها: 6
    آخرین ارسال: 2012/4/27, 05:35 PM
  2. از ويروسها بيشتر بدانيم
    توسط کربلایی در تالار شبکه های کامپیوتری و امنیت اطلاعات
    پاسخ ها: 10
    آخرین ارسال: 2009/2/06, 11:18 PM
  3. از بازار تلفن همراه ژاپن بيشتر بدانيم
    توسط Civil Boy در تالار بحث و گفتگو پیرامون موبایل
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2008/11/29, 02:32 PM
  4. خواص دارویی و درمانی گیاهان
    توسط سرمد حیدری در تالار گیاهان دارویی در درمان بیماری ها
    پاسخ ها: 9
    آخرین ارسال: 2008/8/12, 02:56 PM

عبارت‌های مرتبط

میوه فوجی

مویز

خواص مستار

عرق سنگاب

ميوه فوجي

ميوه فوجي

خواص بادیون

خواص مویز

برچسب های اين تاپیک

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •