صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 117

تاپیک: راهنمایی در مورد نقشه برداری ثبتی ماده 147

پيش فرض راهنمایی در مورد نقشه برداری ثبتی ماده 147

با سلام خدمت همکاران محترم
    همانگونه که مستحضرید ماده 147 مجددا جهت ثبت نام اراضی و املاک فاقد سند ابلاغ شده و بزودی شاهد اجرای این قانون حیاتی خواهیم بود با توجه به اینکه ثبت نام سند در این دوره اینترنتی خواهد بود و یکی از ملزومات ثبت نام تهیه نقشه های مختصاتی (utm) میباشد از دوستان مطلع چند سوال داشتم:
    1: دستگاههای مورد استفاده در سازمان ثبت اسناد و املاک از چه نوعی می باشد در مورد دستگاه جی پی اس های دستی منظورمه؟
    2:اموزش استفاده از این دستگاهها رو چه جوری هستش؟
    3:حدود قیمت جی پی اس های دستی مورد استفاده در سازمان ثبت چه قدر هستش

2. تشكر از اين پست

کاربر فعال تالار مهندسی عمران
    آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله villasaz نمايش پست
    همانگونه که مستحضرید ماده 147 مجددا جهت ثبت نام اراضی و املاک فاقد سند ابلاغ شده و بزودی شاهد اجرای این قانون حیاتی خواهیم بود با توجه به اینکه ثبت نام سند در این دوره اینترنتی خواهد بود و یکی از ملزومات ثبت نام تهیه نقشه های مختصاتی (utm) میباشد از دوستان مطلع چند سوال داشتم:
    1: دستگاههای مورد استفاده در سازمان ثبت اسناد و املاک از چه نوعی می باشد در مورد دستگاه جی پی اس های دستی منظورمه؟
    با سلام

دوست عزیز مارکی که میشه گفت بهترینه در جی پی اس و بیشتر ارگانهای دولتی از اون استفاده می کنن همون گارمین هستش که اصلش ساخت آمریکا ست ............... اما جی پی اس هایی گارمینی که الان تو بازار هستش مونتاژ تایوان هستش .... که خوب کار میده ............ در خصوص قیمت با توجه به بالا رفتن دلار الان میشه گفت گرون شده ...........

اطلاعات بیشتر رو از لینک زیر دریافت کن ............
    http://www.iran-eng.com/showthread.p...8%B1%D8%AF-GPS

این هم لینک فروشگاه خرید جی پی اس ...........

http://irandorbin.ir/

http://niloshop.com/gps.htm

بنده به شما و سایر دوستان مپ 62 رو پیشنهاد می کنم.

4. تشكرها از اين پست

تازه وارد آواتار SamHashemi
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/8
    محل سكونت
    خیلی دور ٍخیلی نزدیک

پيش فرض

دوست من gps های دستی دارای خطایی در بهترین حالت +و_ 3 متر میباشند و آنچنان مورد تایید نمیباشند بخصوص در کارهایی همچون سند ثبتی .تنها استفاده ی آنها میشه گفت در اینطور کارها بدست آوردن شمال حقیقی از روی مختصات دو نقطه میباشد،چند سال قبل ماده 133 که کار میکردم این وضعیت بود و نهایت پیدا کردن حدودی محدوده و مورد تایید بنیاد مسکن به عنوان کارفرما و سازمان نقشه برداری به عنوان مشاور و دستگاه نظارت همان روش tps یا برداشت زمینی با مقیاس 1/500 با دوربین هست.

6. تشكرها از اين پست

پيش فرض

والله من هم از چند تا از دوستان در مورد دستگاه های مورد استفاده در سازمان ثبت پرسیدم اونها جواب دادند از جی پی اس های دستی استفاده میکنند . خب حتما دقت مورد نیازشون همین اندازه ها هستش.
    در مورد بهترین جی پی اس دستی که بشه ازش استفاده کرد و خرجی های قابل اتکا داد کدوم مد نظرتون هستش

8. تشكرها از اين پست

تازه وارد آواتار SamHashemi
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/8
    محل سكونت
    خیلی دور ٍخیلی نزدیک

پيش فرض

یک مقایسه بکن ببین کدوم بهتره!
    فايل ضميمه فايل ضميمه
    با هم و در کنار هم ،پیش به سوی ایرانی آباد.(سختِ ولی میشود.)

10. تشكرها از اين پست

عضو فعال آواتار R3iHan3H
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2010/4
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والله من هم از چند تا از دوستان در مورد دستگاه های مورد استفاده در سازمان ثبت پرسیدم اونها جواب دادند از جی پی اس های دستی استفاده میکنند . خب حتما دقت مورد نیازشون همین اندازه ها هستش.
    در مورد بهترین جی پی اس دستی که بشه ازش استفاده کرد و خرجی های قابل اتکا داد کدوم مد نظرتون هستش
    برای مشاوره و خرید و آموزش GPS با این شماره تماس بگیر
    09370759450 آقای رحیمی
    به يك درياي طوفاني ، دل ما رفته مهماني ...

12. تشكر از اين پست

عضو آواتار valentino
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جدیدا نقشه های تفکیکی ساختمون ها هم باید utm باشه، اکثر مختصات ملک های داخل شهر را اداره ثبت داره، مگر اینکه در بافت شهری نباشه
    و در صورتی که مختصات را نداشته باشه ارجاع می دن به کارشناس نظام مهندسی
    ما معمولا با gps میزنیم و روی نقشه 1/1000 شهرداری مختصات دقیقش را که در حدود 30-40 سانتی متر هست می دیم
    در غیر این صورت تجربه من ثابت کرده که گوگل ارث دقتش یک مقدار از gps دستی بهتره
    چون کارایی که با گوگل زدیم را هم تایید کردن

14. تشكرها از اين پست

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2012/2

پيش فرض

salam dostan valah ma ke alan kar mikonim haman kare bardashte mamoli darim mikonim fagat dar zaminhaye mazroi balaye 1 kilometr baraye rahati kar az gps dasti estefade mikonim hamin

عضو فعال آواتار ajamincc
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2010/8
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بنده برای ماده 147 اینطور کار میکنم
    به این علت که مختصات برداشت شده با جی پی اس دستی دقتی در حدود 2 الی 10 متر و گاهی تا 15 متر داره میام چکار میکنم...ابتدا ملک رو با توتال برداشت میکنم و حداقل یک نقطه رو با جی پی اس دستی برداشت میکنم. از اینجا به بعد رو با یه کلک رشتی میرم جلو. مبنای کار ستاد ماده 147 برای مختصات utm، نقشه های عکس هواییه. خب حالا من چکار میکنم...میام شیت ملک مورد نظر رو با هزینه مالک میگیرم و با مختصات تقریبی GPS محل دقیق ملک رو مشخص میکنم.اما به این هم اکتفا نمیکنم و میرم تعداد پلاک های مجاور رو از سر یا ته کوچه میشمارم و روی نقشه عکس هوایی منطبق میکنم و چون ممکنه محل مورد نظر نسبت به زمان تهیه نقشه تغییر کرده باشه، موقع برداشت با توتال، چند نقطه اضافی به جز ملک رو هم برداشت میکنم. حالا با استفاده از دستور ID در اتوکد مختصات چهار گوشه ملک رو از روی نقشه عکس هوایی که بر اساس سیستم مختصات UTM تهیه شده رو استخراج میکنم. والسلام. ان شا الله سر فرصت تو وبلاگم یه آموزش کامل از ابتدا تا انتهای گرفتن سند با استفاده از ماده 147 تهیه میکنم. تا ببینیم این سایت چه وقت باز میشه. جناب RAHPARDAZ شاهد هستند بنده چقدر سرم شلوغه واله همین الان از ب بسم الله تا آخرشو میگفتم.
    آنقدر تلاش میکنم تا موفق شوم
    mapsource.loxblog.com

17. تشكرها از اين پست

تازه وارد
    رشته
    مهندسی منابع طبیعی
    تاريخ عضويت
    2012/5

Flag راهنمائی نقشه برداری ماده 147 :

با سلام خدمت دوست عزیز : بنده هم کارشناس رسمی دادگستری هستم و هم در حال حاضر کار نقشه برداری ماده 147 انجام میدم (utm) دستگاه جی پی اسم هم گارمین مپ 78 اس هست که آنتن فوق حساس داخلی داره ولی مختصات نقاطم وضعش خرابه 0 چاره کار استفاده از دستگاههای دوفرکانسه رئال تایم جی پی اسه که اون هم قیمت خون داره و یا استفاده از جی آی اس و کمتر کردن خطا ولی توضیحات مختصر ولی مفید شما برای بنده جالب بود اگر لطف فرموده توضیحات رو کامل ارائه بفرمائید بسی جای تشکر داره 0 با سپاس فراوان

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

1. راهنمایی در مورد خرید دوربین نقشه برداری
    توسط italy2006 در تالار مهندسی نقشه برداری و ژئو دزی
    پاسخ ها: 73
    آخرین ارسال: 4 روز پيش, 02:23 AM
  2. درخواست خیلی فوری در مورد نقشه برداری و عملیات
    توسط rahimism در تالار درخواست ها
    پاسخ ها: 4
    آخرین ارسال: 2012/12/23, 08:28 PM
  3. كمك در مورد مصاحبه تخصصي رشته نقشه برداري
    توسط مهندسك در تالار مهندسی نقشه برداری و ژئو دزی