صفحه 7 از 43 نخستنخست ... 34567891011172737 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 61 تا 70 از 428

تاپیک: المپیک 2012.......(لندن)

عضو فعال آواتار *K*A*Z*E*M*
    رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

زمان ارسال : دوشنبه 1391/04/26 13:25

احتمال غيبت پاتو در المپيک لندن

الکساندر پاتو، ستاره جوان و برزيلي باشگاه ميلان ،روز گذشته و درجلسه تمريني تيم المپيک برزيل، از ناحيه قوزک پاي راست مصدوم شد.

اين مصدوميت در پي برخورد ميان پاتو و ژوان، مدافع برزيلي اينتر به وجود آمد و به مصدوميت پاتو منجر شد. اين مهاجم برزيلي براي درمان مصدوميت بايد جلسات متعدد فيزيوتراپي را پشت سربگذارد و البته مسئولان تيم پزشکي المپيک برزيل اميدوارند تا او بتواند در بخشي از رقابتهاي فوتبال المپيک لندن حضور يابد.

اولين بازي تيم ملي فوتبال برزيل در رقابتهاي المپيک لندن روز 26 جولاي مقابل مصر برگزار خواهد شد. اين بازيکن 22 ساله در سالهاي اخير بارها دچار مصدوميت هاي متعدد شده و همين مصدوميت ها باعث شد تا در طول فصل 2-2011، تنها در 17 بازي براي تيمش به ميدان برود. ماه گذشته بود که پاتو اعلام کرد که مصدوميت ها را پشت سرگذاشته و درجريان ديدار دوستانه تيم ملي کشورش مقابل آمريکا گلزني کرد.

انتظار مي رود تا مانو منزس در بازيهاي المپيک، از اين ترکيب بهره ببرد: رافائل کابرال، رافائل، ژوان، تياگو سيلوا، مارسلو، ساندرو، اسکار، رومولوس، نيمار، هالک، لئاندرو داميائو

آخرين بازي تدارکاتي تيم المپيک برزيل قبل از آغاز رقابتهاي المپيک لندن روز 20 جولاي مقابل تيم المپيک انگليس خواهد بود.

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

زمان ارسال : سه شنبه 1391/04/27 23:31

با حضور رئيس جمهور، وزير ورزش و رئيس کميته ملي المپيک
    مراسم بدرقه المپيکي‌ها برگزار شد

مراسم بدرقه ورزشکاران المپيکي امشب با حضور رئيس جمهور برگزار شد.

مراسم بدرقه کاروان اعزامي به المپيک لندن امشب با حضور محمود احمدي نژاد رئيس جمهور، محمد عباسي وزير ورزش و جوانان، محمد علي‌آبادي و بهرام افشارزاده، رئيس و دبير کل کميته ملي المپيک، ورزشکاران، مربيان، روساي فدراسيون‌ها برگزار شد.

اين مراسم در فاصله 9 روز مانده به المپيک لندن برگزار شد تا ورزشکاران در اين فاصله گرد هم جمع شوند.

احمدي‌نژاد رئيس در اين مراسم اعلام کرد، هديه‌اي که قرار است قبل از سفر ورزشکاران به المپيک لندن داده شود دو برابر مي‌شود تا بتوانند براي خانواده‌هايشان سوغاتي بخرند.

احمدي‌نژاد به طور سرزده در اين مراسم حضور يافت.

3. تشكر از اين پست

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

جای خالی کمان‌داران المپیکی ایران

در حالی تنها ۱۱ روز تا رقابت‌های المپیک باقی مانده که هنوز مشخص نیست گزینه‌های موردنظر فدراسیون جدید به جای میلاد وزیری و زهرا دهقان به المپیک اعزام می‌شوند یا خیر؟
    چندی پیش بود که به خاطر حواشی به وجود آمده در تیر و کمان سرانجام فدراسیون تصمیم گرفت، ساره اسدی و نادر منوچهری را جایگزین میلاد وزیری و زهرا دهقان کند که توانسته بودند سهمیه انفرادی تیر و کمان را به دست بیاورند، اما این پایان ماجرا نبود.
    پس از آن که کمیته ملی المپیک ساره اسدی و نادر منوچهری را به عنوان کمانداران ایران در المپیک معرفی کرد، فدراسیون جهانی در نامه دوم خود عنوان کرد که کریم صفایی را به عنوان رییس فدراسیون تیر و کمان ایران می‌شناسد و ایران تنها سه ماه مهلت دارد تا انتخابات فدراسیون خود را تشکیل دهد در غیر این صورت به حالت تعلیق درخواهد آمد.
    در این میان صفایی هم عنوان کرد که تا روز دوشنبه میلاد وزیری و زهرا دهقان را به فدراسیون جهانی معرفی می‌کند.
    حالا در شرایطی که تنها ۱۱ روز تا آغاز المپیک باقی مانده است و مسابقات تیراندازی و تیر و کمان در روز اول المپیک برگزار می‌شود و استارت بازی‌های نمایندگان ایران نیز با تیر بانوی کماندار ایران خواهد بود، هنوز مشخص نیست نماینده ما ساره اسدی است و یا زهرا دهقان! در سایت جهانی فدراسیون تیر و کمان هم در حالی که نمایندگان تمام کشورها در المپیک مشخص است، جلوی پرچم ایران نام نمایندگان تیر و کمان خالی است!

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

باقری معتمد تا فینال به تزه‌گل برخورد نمی‌کند

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی تکواندو (WTF) و طبق رتبه‌بندی تکواندوکاران در هر وزن که فدراسیون جهانی هر ماه اعلام می‌کند سید بندی مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن اعلام شد که بر این اساس هشت نفر اول هر وزن که در این سید بندی حضور دارند سر گروه تعیین شده و هشت نفر بعد هم به شکل تصادفی در جدول مسابقات قرار می‌گیرند.
    مسابقات تکواندوی بازی‌های المپیک در چهار وزن بخش زنان و چهار وزن بخش مردان برگزار خواهد شد که هر کشور تنها در دو وزن مردان و دو وزن زنان می‌تواند نماینده داشته باشد. ایران دو سهمیه در بخش مردان توسط یوسف کرمی و محمد باقری معتمد و یک سهمیه در بخش زنان توسط سوسن حاجی پور کسب کرده است. سیدبندی رقابت‌ها به گونه‌ای است که باقری معتمد کار چندان دشواری ندارد، اما وضعیت یوسف کرمی به هیچ وجه مشخص نیست و باید منتظر قرعه او ماند.
    سید بندی هشت نفر اول این بازی‌ها که در جدول پخش می‌شوند تا در دور اول به یکدیگر برخورد نکنند و به جذابیت مسابقات بیفزایند به شرح زیر است:
    ** وزن ۶۸ ـ کیلوگرم مردان

۱ـ سروت تزه گل ازترکیه(نفر اول رده بندی جهانی)
    ۲ـ محمد باقری معتمد از ایران (نفر دوم رده بندی جهانی)
    ۳ـ محمد ابولبیده از اردن ( نفر سوم لیگ جهانی)
    ۴ـ استامپر مارتین از انگلیس (رنکینگ این انگلیسی در جهان ۱۰ است، اما بر اساس توافق نمایندگان کشور میزبان در تمام سیدها چهار در نظر گرفته شده است).
    ۵ـ پترلوپز از پرو (نفر ششم رده بندی جهانی)
    ۶ـ دیگو سیلوا از برزیلی (نفر هفتم رده بندی جهانی)
    ۷ـ روح الله نیکپای از افغانستان (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)
    ۸ـ لوگان کمبل از نیوزلند (نفر شانزدهم رده بندی جهانی)

هشت نفر بعدی که در این وزن سهمیه گرفته‌اند و قرار است به صورت تصادفی در جدول پخش شوند از کشورهای آفریقای مرکزی، مکزیک، نیجریه، لهستان، صربستان، اوکراین، آمریکا و ازبکستان هستند.
    طبق این سید بندی و قرار گرفتن سروت و باقری معتمد در بالا و پایین جدول، محمد باقری معتمد چنانچه در دور اول حریف خود را شکست دهد، در دوره‌های دوم و سوم احتمالا با نمایندگان افغانستان و اردن دارد که بین هشت نفر اول هستند، روبرو می‌شود. به این ترتیب نماینده‌ی ایران در این وزن تا فینال رقابت‌ها با تزه‌گل که جدی‌ترین رقیب باقری معتمد به شمار می‌رود روبرو نخواهد شد.
    در وزن ۸۰ ـ کیلوگرم مردان که نماینده ایران یوسف کرمی است.

** سید بندی هشت نفر اول به شرح زیر است:

۱ـ رامین عزیز اف از آذربایجان (نفر دوم رده بندی جهانی)
    ۲ـ ایسام چرنوبی از مراکش (نفر سوم رده بندی جهانی)
    ۳ـ احمد عبدالرحمان از مصر (نفر هفتم رده بندی جهانی)
    ۴ـ لوتالو محمد از انگلیس (طبق توافق، نماینده میزبان چهارم در نظر گرفته می‌شود)
    ۵ـ نیکلاس بارسیا از اسپانیا (نفر هشتم رده بندی جهانی)
    ۶ـ سباستین میچاد از کانادا (نفر دهم رده بندی جهانی)
    ۷ـ سباسیتین کرسیماینچ از آرژانتین (نفر یازدهم رده بندی جهانی)
    ۸ـ مائورو سارمنیتو از ایتالیا (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)

یوسف کرمی از ایران به همراه نمایندگان افغانستان، ارمنستان، قرقیزستان، هلند، نیوزلند، تاجیکستان و آمریکا در سید بندی اولیه گروه نیستند و به صورت تصادفی باید با هشت نفر بالا مبارزه کنند. نکته جالب هشت نفر دوم این وزن این است که یوسف کرمی دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ آتن، استیون لوپز آمریکایی دارنده مدال طلای المپیک سیدنی ۲۰۰۰ و برنز المپیک آتن، احمد نثار بهاوی از افغانستان دارنده مدال برنز المپیک پکن هم دیده می‌شود. دلیل این مساله حضور این تکواندوکاران در وزن غیر اصلی است.
    در بین هشت نفر اول نماینده ایتالیا دارنده مدال نقره المپیک پکن و نماینده آرژانتین نفر اول قاره آمریکا حضور دارند. با توجه به حضور کرمی در بین ورزشکارانی که به شکل تصادفی در جدول قرار می‌گیرند، احتمال هرگونه قرعه سخت و آسانی برای او وجود دارد. تنها موضوع قطعی این است که کرمی در دور نخست با استیون لوپز آمریکایی که پرافتخارترین تکواندو کار تاریخ جهان است روبرو نخواهد شد، اما این که کرمی تا رسیدن به مدال چه حریفانی پیش‌رو دارد به هیچ وجه مشخص نیست و همه چیز کاملا به قرعه اول بستگی دارد.
    در وزن ۶۷ کیلوگرم زنان سوسن حاجی پور نماینده ایران است.
    ** سید بندی به این شرح است:

۱ـ اسهاوی تز مصر (نفر اول رده بندی جهانی)
    ۲ـ کارین سرجیره از کانادا (نفر دوم رده بندی جهانی)
    ۳ـ وانگ کاینگسونگ از کره جنوبی (نفر سوم رده بندی جهانی)
    ۴ـ سارا استیونسون از انگلیس (طبق توافق در سید چهارم قرار گرفته است)
    ۵ـ نور تاتار از ترکیه (نفر چهارم رده بندی جهانی)
    ۶ـ هلنا فرام از آلمان (نفر ششم رده بندی جهانی)
    ۷ـ گولانافیس از قزاقستان (نفر سیزدهم رده بندی جهانی)
    ۸ـ کارمن مارتن از استرالیا (نفر چهاردهم رده بندی جهانی)
    نمایندگان آذربایجان، گرانادا، اسلوونی ، سوئد، آمریکا، ویتنام ، ایران و ساحل عاج حضور دارند.
    هشت نفر دوم سید بندی به صورت رندوم در جدول قرار می‌گیرند.

قرعه کشی و وزن کشی نهایی مسابقات تکواندو المپیک لندن قرار است ششم آگوست (۱۵ مرداد) برگزار خواهد شد.

6. تشكر از اين پست

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

ماموران وادا هر لحظه ممکن است تست دوپینگ بگیرند

رئیس فدراسیون پزشکی- ورزشی با اعلام خبر سلامتی دو وزنه‌بردار المپیکی کشور در اوزان ۹۴ کیلوگرم و فوق سنگین از لحاظ معافیت و تست پزشکی برای شرکت در بازی‌های المپیک لندن گفت: «امیدوارم شاهد درخشش این دو وزنه بردار المپیک باشیم.»
    دکتر لطفعلی پورکاظمی تصریح کرد: «نواب نصیرشلال وزنه‌بردار وزن ۹۴ کیلوگرم و سجاد امیرشیروانی وزنه بردار وزن ۱۰۵+ کیلوگرم دو وزنه‌بردار المپیکی کشور هستند که با حضور در فدراسیون پزشکی ورزشی و با انجام یک‌سری معاینات پزشکی از لحاظ آمادگی جسمانی، میزان درصد چربی، شاخص سلامت و از نظر تست دوپینگ و مکمل ها، شرایط بسیار خوب و ایده آلی داشتند و خوشبختانه هیچ مورد مشکوکی در این دو وزنه‌بردار گزارش نشد.»
    وی افزود: «از این دو وزنه‌بردار هم‌چنین یک‌سری معاینات قلبی، عروقی، معاینات داخلی و قدرت عضلانی به‌عمل آمد که در این زمینه ها نیز عملکرد آنها مثبت و نرمال بود. امیدوارم المپیک امسال، المپیک پرمدالی برای تیم وزنه‌برداری کشور باشد.»
    سخنگوی دوپینگ در بازی‌های ۲۰۱۲ المپیک لندن هم‌چنین پیرامون وضعیت ورزشکاران از لحاظ دوپینگ در بازی‌های المپیک گفت: «از بین ۵ هزار ورزشکاری که در المپیک حضور خواهند داشت از ۴ هزار نفر آزمایش ادرار و هزار نفر آزمایش خون گرفته خواهد شد، هم چنین از میان هزار مکمل موجود در بازار کشور ۳۷ مکمل که از گروه پروتئین ها، کربوهیدرات ها و ویتامین ها انتخاب شدند علاوه بر تائید وزارت بهداشت در آزمایشگاه تست دوپینگ نیز مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته اند و تمام ۲۷ مکمل برای مصرف ملی پوشان المپیکی مجاز هستند. پورکاظمی خاطرنشان کرد به ورزشکاران اعلام کردیم حتی در صورت مصرف داروی مسکن با پزشک تیم مشورت و سپس نسبت به مصرف آن اقدام کنند. ضمن اینکه در این مورد آموزش‌هایی نیز در سطح مربیان و ورزشکاران گذاشتیم که روند کار موفقیت آمیز بود.»
    دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ خاطرنشان کرد: «تاکنون ۲۱۲ نمونه تست دوپینگ طی ۵ ماهه گذشته از المپیکی ها، ورزشکاران ذخیره و مسابقات انتخابی انجام شده که تمام نمونه ها منفی و مورد مشکوکی دیده نشده است.»
    وی درخصوص این سوال که در المپیک روند انجام تست دوپینگ به چه شکلی خواهد بود، یادآور شد: «در المپیک از نفرات اول تا سوم و کسانی‌که رفتار مشکوک داشته باشند توسط افسران ناظر دوپینگ تست دوپینگ به‌عمل خواهد آمد هم چنین ورزشکارانی که در جریان بازی‌های المپیک از لحاظ اخلاقی و رفتاری مشکل داشته باشند یا دارای انرژی مضاعف باشند از آنها نیز تست گرفته خواهد شد.»
    رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی بهترین راهکار برای جلوگیری از گرایش ورزشکاران به دوپینگ گفت: «فرهنگ سازی و آموزش بهترین راهکار است تا ورزشکار دچار اشتباه نشود و باید به این باور برسید که به جز نظرخواهی و مشورت با سرمربی و پزشک با هیچ متخصص یا فرد دیگری اقدام به مصرف دارو یا مکمل نکند.»
    وی تاکید کرد: «ورزشکاران باید بدانند افسران وادا هر لحظه امکان دارد از آنها تست دوپینگ بگیرند. لذا باید خود را برای هر شرایطی آماده کنند و بی دلیل به خاطر یک لحظه غفلت المپیک را از دست ندهند.»
    پورکاظمی در پایان میزان محرومیت ورزشکاران را در صورت مثبت بودن تست دوپینگ آنها در جریان مسابقات المپیک را به جز رشته وزنه برداری، اگر بار اول تست آنها مثبت اعلام شود ۲ سال محرومیت، بار دوم ۸ سال و بار سوم مادام العمر محروم خواهند شد اما در ارتباط با وزنه برداری این محرومیت بار اول ۴ سال و بار دوم مادام العمر خواهد بود.

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

فشارزاده از پاداش المپیکی‌ها می‌گوید

دبیرکمیته ملی المپیک گفت: «عباسی قول داد یک و نیم برابر المپیک قبلی به مدال آوران در لندن جایزه دهد.»

بهرام افشارزاده دبیرکل بین‌المللی المپیک در حاشیه سی و نهمین مجمع کمیته ملی المپیک درباره شرایط المپیکی‌ها گفت: «۵۴ سهمیه کسب کرده‌ایم که تمامی آنها انفرادی است. متأسفانه والیبال و بسکتبال نتوانستند سهمیه بگیرند. امیدواریم با هماهنگی وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ها حادثه خاصی پیش نیاید و شاهد موفقیت کاروان ایران در المپیک باشیم. ورزشکاران باید از تمام توان خود برای کسب بهترین نتیجه استفاده کنند.»

وی درباره بودجه کمیته ملی المپیک اظهار داشت: «از ۳۰ میلیارد بودجه ۱۸ میلیارد را گرفته‌ایم که مقداری از آن بین فدراسیون‌ها تقسیم شده است. در حال حاضر مشکل مالی نداریم.»
    دبیرکل ملی المپیک در پاسخ به این سؤال که کدام رشته‌ها می‌توانند در لندن مدال آور باشند تصریح کرد: «در کشتی آزاد و فرنگی، دوومیدانی، وزنه‌برداری، تکواندو و پرتاب وزنه و همچنین تیراندازی بانوان امید داریم مدال کسب کنیم اما قرعه نیز بسیار مهم است.»
    افشارزاده درباره پاداش المپیکی‌ها نیز عنوان کرد: «عباسی قول داد یک و نیم برابر دوره قبل به مدال آوران جایزه دهد. تعدادی اسپانسر نیز علاقه مند هستند در فرودگاه امام خمینی پس از بازگشت المپیکی‌ها جوایز ویژه به آنها بدهند. حتی بعضی از آنها تمایل دارند به لندن بیایند. صندوق حمایت از ورزشکاران نیز برنامه ریزی می‌کند و بودجه ویژه‌ای برای آنها در نظر می‌گیرد.»
    وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه اسامی تیراندازان با کمان هنوز در سایت جهانی اعلام نشده و تصمیم کمیته ملی المپیک در این باره چیست تصریح کرد: «با درایت عباسی و اعلام نظر وی در طول امروز و فردا این مسئله حل خواهد شد. جمعه نیز در لندن ثبت نام نهایی را انجام خواهیم داد.»

9. تشكر از اين پست

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

وعده‌ها مشمول مرور زمان می‌شود

وزنه‌بردار دسته ۸۵ کیلویی ایران با انتقاد از مسئولان گفت: «خبر ندارند ورزشکار کجا هست و چه کاری انجام می‌دهد و فقط توقع مدال المپیک دارند.»
    سهراب مرادی در خصوص شرایط اردوی تیم ملی وزنه‌برداری در آستانه رقابت‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن گفت: «تمرینات اردوی بجنورد تفاوت می‌کرد و در آمادگی وزنه‌برداران تأثیر زیادی داشت. من هم می‌توانستم شرایط بهتری داشته باشم و حتی از رکوردهایی که در گذشته زده بودم نیز رکوردهای بیشتری به ثبت برسانم اما با بدشانسی مواجه شدم و از این امر بازماندم. با این حال در رکوردگیری وزنه‌های خوبی را بالای سر بردم.»
    وی تاکید کرد: «مصدومیتم رو به بهبودی است و امیدوارم در زمان باقی مانده تا المپیک بتوانم به آمادگی صددرصد برسم. انگشت دستم در اردوی بجنورد عفونت کرده بود و ۳ روز بستری بودم. برای بهبودی حدود ۳۰ آمپول آنتی‌بیوتیک هم تزریق کردم اما به ناچار باید تمرین می‌کردم. خدا را شکر دستم خوب شده اما مصدومیت کشاله رانم همچنان وجود دارد و کمی آزارم می‌دهد.»
    وزنه‌بردار دسته ۸۵ کیلویی ایران با انتقاد از مسئولان اصفهانی عنوان کرد : «یکی از رسانه‌ها از قول من نوشته بود مسئولان از مدال من سوءاستفاده می‌کنند. من این حرف را نزدم چرا که هنوز مدالی نگرفته‌ام که کسی بخواهد سوءاستفاده کند. مسئولانی که مدام می‌گوید قهرمان المپیکی می‌خواهیم و مدام وعده و وعید مدال المپیک را می‌دهند، حداقل باید شرایط ورزشکار را هم ببیند و دردش را بفهمند و بدانند دغدغه‌اش چیست.»
    مرادی ادامه داد: «نباید این طور باشد که وعده و وعید و قول بی‌جهت بدهند. قول خود را ابتدا به بعد از المپیک و سپس به یک سال دیگر موکول می‌کنند و در نهایت این قول مشمول مرور زمان می‌شود. این موضوع مرا آزار می‌دهد در غیر این صورت بدم نمی‌آید که اصفهان هم در مدال آوران المپیک نقش داشته باشد.»
    وی در خصوص انتظارش از مسئولان گفت: «می‌خواهم ببینند درد ورزشکار چیست، نه اینکه خبر نداشته باشند ورزشکارشان کجاست و چه کاری انجام می‌دهد و توقع مدال المپیک هم داشته باشند.»
    مرادی یادآور شد: «دغدغه بزرگ ما مسائل مالی است اما حرف می‌زنیم می‌گویند دچار حاشیه شده‌ایم و اصلاً اجازه حرف زدن نمی‌دهند. طوری صحبت می‌کنند که انگار ورزش برای خودشان است و ورزشکار هیچ‌کاره است. امیدوارم رئیس جدید ورزش و جوانان اصفهان این مسائل را درک کند. اگر مدال المپیکی می‌خواهند امیدوارم نگاهشان هم المپیکی باشد.»
    مرادی در پاسخ به این سؤال که طلای المپیک باعث ایجاد حسادت بین او و کیانوش رستمی نشده،‌ گفت: «این طور نیست. در این بین یک چیز مشخص است و آن هم اینکه هرکسی بیشتر تلاش کند به مدال المپیک می‌رسد.»
    وی در پاسخ به این سؤال که فرقی بین و رستمی قائل نمی شوند، تصریح کرد: «در وزنه برداری از این خبرها نیست که بین کسی فرق قائل شوند. ۶ نفر هستیم که همه با هم کار را آغاز کردیم و از این مسائل بین ما وجود ندارد. باید تا المپیک به اوج برسم. دیگر انگیزه بالاتر از مدال المپیک وجود ندارد. البته هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید چه کسی به مدال طلا می‌رسد.»

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

محمد بنا رمز موفقیت کشتی فرنگی در المپیک است

سرپرست هیئت کشتی خوزستان گفت: «حضور محمد بنا در رأس کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی رمز موفقیت ایران در المپیک لندن خواهد بود.»

عبدالرسول ممتازان درباره حضور خوزستانی‌ها در المپیک لندن گفت: «۲ کشتی‌گیر و یک مربی در رشته فرنگی و یک داور به عنوان نماینده استان خوزستان در لندن حاضر خواهند بود.»
    وی ادامه داد: «کادر فنی بسیار خوبی، هم در کشتی آزاد و هم در کشتی فرنگی داریم. با توجه به حضور کشتی‌گیران خوزستانی در کشتی فرنگی ارتباط تنگاتنگی با محمد بنا داریم و حضور وی در رأس کادر فنی فرنگی رمز موفقیت ایران در المپیک لندن خواهد بود.»

سرپرست هیئت کشتی خوزستان تصریح کرد: «امیدوارم بعد از سال‌ها ناکامی کشتی فرنگی در المپیک‌ها در این دوره علاوه بر طلسم‌شکنی رکوردی تاریخی را هم ثبت کنیم. درخشش در المپیک حق ما است و باید به حقمان بعد از سال‌ها دوری از مدال المپیک در لندن برسیم.»
    ممتازان با اشاره به شرایط مطلوب فرنگی‌کاران خوزستانی در اردوهای تیم ملی فرنگی گفت: «سعید عبدولی با عملکرد فوق‌العاده‌ای که در مسابقات قهرمانی جهان داشت از شانس بالایی برای کسب مدال، آن هم از مرغوب‌ترین نوعش در لندن برخوردار است؛ حبیب‌الله اخلاقی هم شانس زیادی برای رفتن روی سکوی المپیک دارد.»
    وی خاطرنشان کرد: «عبدولی بسیار باانگیزه است و اخلاقی با جنگندگی خودش می‌تواند در المپیک موفق باشد. اخلاقی لیاقت رفتن روی سکوی المپیک را دارد و چیزی از بقیه رقیبان کم ندارند. با هماهنگی استاندار خوزستان و گرشاسبی، مدیرکل ورزش جوانان استان، جوایز خوبی را پیش از المپیک برای این نفرات در نظر گرفته‌ایم.»

12. تشكر از اين پست

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

نماینده شنای ایران: رکورد ملی را در المپیک می‌زنم

محمد بیداریان گفت: «با هدف بهبود رکورد ملی به المپیک می‌روم و امیدوارم کارنامه موفقی داشته باشم.»
    محمد بیداریان اظهار کرد: «تمریناتم را برای شرکت در المپیک ۲۰۱۲ لندن از مهر ماه سال ۹۰ آغاز کردم. بعد از تغییراتی که خدا را شکر در مدیریت فدراسیون روی داد به طور مستمر کار را زیر نظر خشایار حضرتی آغاز کردم. خوشبختانه شرایط خوبی داشتم و هر روز صبح و عصر روی برنامه تمرینی مشخص کار می‌کردم. در مسابقات جایزه بزرگ دبی نشان دادم که پیشرفت خوبی داشته‌ام و مدال طلا گرفتم.»
    وی با اشاره به مصدومیت خود از ناحیه زانو در آستانه سال ۹۱ خاطر نشان کرد: «متاسفانه در حالی که در کوران تمرینات خود قرار داشتم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدم و به همین دلیل چند هفته‌ از تمرینات دور ماندم. همین موضوع موجب شد که در مسابقات مالزی و ترکیه نتوانم خیلی خوب ظاهر شوم و آن انتظاری را که از خود داشتم برآورده کنم.»
    بیداریان در مورد حضورش در المپیک گفت:‌ »بدون تردید المپیک مهمترین رویداد ورزشی است که یک ورزشکار می‌تواند در آن شرکت کند. متاسفانه در دوره‌های گذشته نمایندگان شنای ایران در المپیک نتوانستند رکورد ملی خود را بهبود دهند. من می‌خواهم حضور موفقی در المپیک داشته باشم و رکورد خود را ارتقا دهم. من یکسال است که به صورت فشرده برای موفقیت در المپیک تلاش کرده‌ام و تمرینات سختی را پشت سر گذاشته‌ام. امیدوارم پس از بازی‌های المپیک وارد رده‌بندی شناگران ۱۰۰ متر آزاد شوم. من برای موفقیت نیاز به آمادگی روحی دارم و سعی می‌کنم با روحیه بالا و بدون استرس به لندن بروم.»
    قهرمان شنای ایران در پاسخ به سوالی درباره کار با یورگ خاطر نشان کرد: «یورگ مربی بزرگی است که بارها از تمرینات من بازدید کرد و نکات خیلی مهمی را به من آموخت با این حال او مسئول تیم‌های پایه شنا است و من بیشتر تمرینات خود را زیر نظر آقای حضرتی دنبال کردم و به طور ویژه از همان سال ۹۰ زیر نظر وی کار کردم.

بیداریان با اشاره به مشکلات پیش روی قهرمانان شنا، گفت: من ۲۳ سال دارم و همه وقت و توان خود را به ورزش شنا معطوف کرده‌ام، اما متاسفانه از نظر مالی شرایط یک ورزشکار شنا اصلا مطلوب نیست. البته فدراسیون تلاش زیادی برای تامین نظر ما انجام داده است. زمانی که جعفری سرپرست فدراسیون بود هزینه‌های ایاب و ذهاب ما را یکجا پرداخت کرد و این مبلغ تا حدودی به من کمک کرد. در زمان آقای نیک بین هم مقرر شد تا همین هزینه ایاب و ذهاب بار دیگر پرداخت شود. به هر حال من امسال در تیم مقاومت بسیج به عنوان سرباز مشغول بودم و هیچ حقوقی نگرفتم. امیدوارم در آینده شاهد پویایی بیشتر ورزش شنا و رونق این ورزش باشیم.»

رشته
    مهندسی‌ دریا
    تاريخ عضويت
    2012/6

پيش فرض

چرا اسامی کمانداران ایران در سایت تیر و کمان نیست

چرا اسامی کمانداران المپیکی ایران در سایت جهانی تیر و کمان نیست ؟
    به دنبال درج نشدن نام کمانداران ایران در بین المپیکی‌ها

شجاعی: شاید سهمیه ایران از دست برود

سرپرست فدراسیون تیراندازی با کمان با بیان این که مکاتبات لازم از سوی کمیته ملی المپیک با فدراسیون جهانی صورت گرفته است، اظهار کرد که به خاطر حواشی به وجود آمده هنوز فدراسیون جهانی اسامی اعلام شده از سوی کمیته ملی المپیک را در سایت قرار نداده است.

محمدعلی شجاعی درباره علت نبودن اسامی کمانداران ایران در المپیک در سایت جهانی تیر و کمان، اظهار کرد: «مکاتبات صورت گرفته از سوی فدراسیون جهانی با کمیته ملی المپیک بوده است و آنها هم پاسخ این مکاتبات را داده‌اند و علت این که اسامی کمانداران ایران در المپیک در سایت جهانی دیده نمی‌شود، مربوط به حواشی به وجود آمده و ارتباطات آقای صفایی با فدراسیون جهانی است.»

شجاعی اضافه کرد: «کمیته ملی المپیک اسامی ساره اسدی و نادر منوچهری را به عنوان نمایندگان ایران در المپیک به فدراسیون جهانی فرستاده، اما هنوز این موضوع اعمال نشده است.»
    وی با بیان این که در تاریخ ورزش کشور بی سابقه بوده است که کسی خارج از سیستم‌ کمیته ملی المپیک و دستگاه‌های ذیربط ورزشکاران را برای حضور در این رقابت‌ها معرفی کند، افزود: «تکلیف المپیکی‌های تیر و کمان تا دو، سه روز آینده مشخص خواهد شد.»
    وی در پاسخ به این سوال که انتخابات فدراسیون چه زمانی برگزار می‌شود و آیا برای ریاست فدراسیون ثبت‌نام خواهد کرد هم گفت: «پیش از این صحبت‌هایی درباره برگزاری انتخابات فدراسیون با مسئولان وزارت ورزش انجام شد، اما قرار بر این بود که فدراسیون‌هایی که المپیکی هستند، برگزاری انتخاباتشان به بعد از المپیک موکول شود.»
    شجاعی خاطر نشان کرد: «هنوز برای حضور در انتخابات فدراسیون تصمیمی نگرفته‌ام.»

صفحه 7 از 43 نخستنخست ... 34567891011172737 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

1. روز شمار المپیک 2012 لندن.
    توسط رضاداودی در تالار باشگاه ورزشی
    پاسخ ها: 17
    آخرین ارسال: 2012/2/24, 02:22 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2011/9/15, 02:43 AM
  3. پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2011/3/07, 11:13 AM
  4. اتوبوس زیستی در المپیک 2012 لندن
    توسط خيبر در تالار تالار عکس