سلام
میشه اگه امکانش هست یه سری از نمونه سوالات مهندسی شهرسازی بهم بدید.من هرچی گشتم پیدا نکردم. ممنون
سلام
میشه اگه امکانش هست یه سری از نمونه سوالات مهندسی شهرسازی بهم بدید.من هرچی گشتم پیدا نکردم. ممنون
در مملکتی که ارزش زن به زیبایی و ارزش مرد به دارایی است
دنبال اندیشه و انسانیت ........................... نگرد
فاحشه مردی ست که به خاطر لذت جنسی پول به زنی میدهد که نیازمند است ...مرد یا زن فرقی نمیکنه همین که تن دادی و دل ندادی فاحشه ای ...!!!!
اينم خدمت فاطمه خانم
دانلود نمونه سئوالات آزمون ورود به حرفه اي مهندسي مورخ اسفند 89
دانلود نمونه سئوالات آزمون ورود به حرفه اي مهندسي مورخ خرداد 89
دانلود نمونه سوالات آزمون كارشناسي ماده 27 رشته شهرسازي
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي مهندسان پايه 3 اسفند 89
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي مهندسان پايه 3 خرداد 89
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي مهندسان پايه 3 اسفند 87
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي مهندسان پايه 3 شهريور 86
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي مهندسان هر 3 پايه آذر 84
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي كاردان ها هر 3 پايه اسفند 89
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي كاردان ها هر 3 پايه خرداد 89
دانلود نمونه سئوالات آزمون حرفه اي كاردان ها هر 3 پايه شهريور 87
ضمنا در 3 سايت زير نمونه سئوال براي رشته هاي مختلف به وفور پيدا ميشه ... فقط مشكل اينجاست كه استفاده از خدمات اين 3 سايت پولي هست .
سايت سنجش 3
سايت فراگير 3
سايت آزمون
پرداخت پول در هر يك از اين 3 سايت با مسئوليت خودتون خواهد بود چون من تاكنون با اين سايتها كار نكردم .
سلام ممنون اما من نمونه سوالات پیامنور اونم دروس شهرسازی میخوام مثل درس در امدی بر شهرسازی یا تاریخ وشکل شهر و.........
فاحشه مردی ست که به خاطر لذت جنسی پول به زنی میدهد که نیازمند است ...مرد یا زن فرقی نمیکنه همین که تن دادی و دل ندادی فاحشه ای ...!!!!
فعلا در س درامدی برشهرسازی میخوام.
ممنون
فاطمه جان سري به سايت زير بزن :
http://payamenur.blogfa.com/cat-77.aspx
اين بخش از سايت مربوط به رشته شهر سازي هست . و نمونه سئوالات درس مورد نظرت هم اومده . براي دريافت نمونه سئوالات يك شماره تلفن گذاشته كه من به جاي شما تماس گرفتم و گفتن كه اواخر هفته آينده و بهتر اينه كه روز يكشنبه 6 آذر با همون شماره تماس بگيري و درخواست بدي براي نمونه سئوالات دروس مورد نظرت . اونها ازت يك ايميل ميگيرن و نمونه سئوالات رو با فرمت PDF به ايميلت ارسال ميكنن ...اميدوارم مشكلت حل بشه . نتيجه كار رو از طريق پيغام خصوصي به من اطلاع بده . ولي از نمونه سئوالاتي كه من برات گذاشتم غافل نشو چون منابع خوبي هستن براي ايندت . موفق باشي عزيزم .
ثبت اين صفحه