آقاجون برام دعا کن توی این ماه عزیز
(خداجونم زودتری تیر ماه بیاد خسته شدم)
او دو فرزند دارد ؛ فرزند اولش دختر است به نام مایلا Mayla ؛ و فرزند دومش پسر ؛ به نام الیا elya
در اوایل ، بیشتر عکاسی خود را با مایلا دخترش انجام می داد و عکس های بسیار زیادی را از او گرفته است که در زیر چند نمونه از
آنها را می بینید :
یا بسم ا... اینا دیگه چه آدمایینا....ولی درکل به نظر من اینا آرایششونو پاک کنن قیافشون معمولیه معمولیه...مگه نه؟؟؟
اما به نظر من خواهرش مه لقا یه چی دیگس بسکی خوشگله آدم فکر میکنه اصلا از آدما نیس
انگار پریه
تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت..وقتی روشنی چشمانت در پشت پرده های اندوه پنهان بود..با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات از تنهایی معصومانه ی دستهایت
آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت،و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت حقیقت زلالی دریاچه ی نقره ای نهفته بود...!اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه ی طلایی خورشید دوستی بسپاری...در آبی بی کران مهربانی هابه پرواز در آیی،و اینک شکفتن و سبزشدن درانتظار توست...در انتظار توست...
به یاد بچگیا
تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت..وقتی روشنی چشمانت در پشت پرده های اندوه پنهان بود..با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات از تنهایی معصومانه ی دستهایت
آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت،و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت حقیقت زلالی دریاچه ی نقره ای نهفته بود...!اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه ی طلایی خورشید دوستی بسپاری...در آبی بی کران مهربانی هابه پرواز در آیی،و اینک شکفتن و سبزشدن درانتظار توست...در انتظار توست...
به یاد بچگیا
ثبت اين صفحه