صفحه 4 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 31 تا 40 از 132

تاپیک: آموزش نرم افزار AutoCad Civil3D Land

تازه وارد
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2010/11

پيش فرض

سلام مهندس جزوه عالی بود ولی فقط تا اول بحث شانه هاست بقیه ش ناقصه ممنون میشم اگه بقیه شم بذاری CIVIL 3D البته من 2012 را تمرین میکنم

کاربر فعال تالار مهندسی عمران
    آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

پيش فرض

با سلام

لطفا دوستان راهنمایی کنن

یک تپه برداشت کردم با چه فرمانهای از لند یا سیویل می تونم حجم تپه را محاسبه کنم ؟

اگه بخواهم محدوده ای از اون رو فقط محاسبه کنم با چه فرمانهایی باید انجام بدهم ؟

با تشکر

عضو فعال آواتار morfi g
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/6
    محل سكونت
    تهران

Thumbs up راهنمای ترسیم پروفیل ها و محاسبه حجم عملیات خاکی در نرم افزار Land desktop

نقل قول نوشته اصلي بوسيله illiya نمايش پست
    سلام مهندس جزوه عالی بود ولی فقط تا اول بحث شانه هاست بقیه ش ناقصه ممنون میشم اگه بقیه شم بذاری CIVIL 3D البته من 2012 را تمرین میکنم
    نقل قول نوشته اصلي بوسيله rahpardaz نمايش پست
    با سلام

لطفا دوستان راهنمایی کنن

یک تپه برداشت کردم با چه فرمانهای از لند یا سیویل می تونم حجم تپه را محاسبه کنم ؟

اگه بخواهم محدوده ای از اون رو فقط محاسبه کنم با چه فرمانهایی باید انجام بدهم ؟

با تشکر
    با سلام براتون یه فایل آموزشی میزارم امیدوام مفید باشه
    فايل ضميمه فايل ضميمه
    گاهی برای رسیدن بایدنرفت...

4. تشكرها از اين پست

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/11

پيش فرض

سلام براي محاسبه حجم عمليات خاكي اگر منحني ميزان و مثلث بندي نكنيم در مقدار حجم محاسباتي تاثيري دارديا اصلا نيازي به اين كارها هست.

عضو فعال آواتار Ehsan.Ha
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2011/11
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله mohsenb61 نمايش پست
    سلام براي محاسبه حجم عمليات خاكي اگر منحني ميزان و مثلث بندي نكنيم در مقدار حجم محاسباتي تاثيري دارديا اصلا نيازي به اين كارها هست.
    سلام. اگه سطحتون دارای شکست نباشه (ترانشه . گود برداری و ...) و اونقدر نقطه زیاد خونده باشین که فاصله مثلث ها نسبت به هم برابر باشن تاثیر زیادی اصلاح مثلث بندی تو حجم نداره ولی عملا اگر بتونین مثلث بندی رو اصلاح کنین اولا هم نقاط کمتری میتونین برداشت کنین و هم حجمتون دقیق تره.

نکته جالب اینه که تو Civil3d شما نمی تونین دیواره ترانشه ای داشته باشین که شیبش معکوس داشته باشه! مثلا اگه یه حفره ای تو ترانشه به وجود اومده باشه که اغلب پیش میاد باید از حجمش بیخیال شین.

7. تشكر از اين پست

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/11

پيش فرض چگونگي تشخيص مشكلات مثلث بندي؟

سلام
    ممنونم از راهنمائيتون.لطفا طريقه تشخيص واصلاح مثلث بندي , جهت محاسبه حجم را آموزش دهيد.

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/11

Nuke

با سلام, چند سئوال دارم كه فكر ميكنم بيشتر شما در موقع كار با آن مواجع شديد ,لطفا جواب بدهيد.

1-فكر مي كنم كه اندازه سايت در محاسبه حجم عمليات خاكي تاثير دارد لذا شما چه روشي را جهت تعريف سايت بهينه داريد؟

2-ميدانيم كه با داشتن نقاط توپوگرافي منطقه اي قبل وبعد ازعمليات خاكي مي توان حجم كلي عمليات خاكي را محاسبه كرد و مي توان با فرض يك Ailgnment , پروفيل طولي و عرضي

آنرا ترسيم كرد.با توجه به اينگونه موارد ترسيم الگوي عرضي Templatesمعني ندارد نمي توان از محاسبه حجمها براي مقاطع عرضيcross section-Total volume output-volume Table

بهره برد. آيا روشي براي بهره گيري از محاسبه حجمها بين مقاطع بدون تعريف الگوي عرضي وجود دارد؟

3-وقتي قايلي مانند A.dwg را باز كرده كه پروزهاي برايش تعريف نشده وما به فرض با پروزه فايل B.dwg فايل A را تعريف مي كنيم و در فايل A نقاطي را با اسم PA وارد و ذخيره ميكنيم,

بعد از باز كردن فايل B نقاط PA نيز به گروه نقاط B وارد مي شود كه اين براي فايل B مشكل ساز است.

حال براي باز كردن فايلهائي مانند A در صورتي كه از پروزه فايل B بخواهيم بهره ببريم چه روشي را توصيه مي كنيد؟

10. تشكر از اين پست

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/11

پيش فرض

4-مي دانيم كه با تغيير در ضريب Vertical scale ميتوان در پروفيل طولي ,مقياس قائم و افق را با يك مقياس ترسيم كرد .آيا در ترسيم پروفيل عرضي مي توان همانند پروفيل طولي مقياس قائم و افق را يكي كرد؟

عضو
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/11

Nuke

با سلام, چند سئوال دارم كه فكر ميكنم بيشتر شما در موقع كار با آن مواجع شديد ,لطفا جواب بدهيد.

1-فكر مي كنم كه اندازه سايت در محاسبه حجم عمليات خاكي تاثير دارد لذا شما چه روشي را جهت تعريف سايت بهينه داريد؟

2-ميدانيم كه با داشتن نقاط توپوگرافي منطقه اي قبل وبعد ازعمليات خاكي مي توان حجم كلي عمليات خاكي را محاسبه كرد و مي توان با فرض يك Ailgnment , پروفيل طولي و عرضي

آنرا ترسيم كرد.با توجه به اينگونه موارد ترسيم الگوي عرضي Templatesمعني ندارد نمي توان از محاسبه حجمها براي مقاطع عرضيcross section-Total volume output-volume Table

بهره برد. آيا روشي براي بهره گيري از محاسبه حجمها بين مقاطع بدون تعريف الگوي عرضي وجود دارد؟

3-وقتي قايلي مانند A.dwg را باز كرده كه پروزهاي برايش تعريف نشده وما به فرض با پروزه فايل B.dwg فايل A را تعريف مي كنيم و در فايل A نقاطي را با اسم PA وارد و ذخيره ميكنيم,

بعد از باز كردن فايل B نقاط PA نيز به گروه نقاط B وارد مي شود كه اين براي فايل B مشكل ساز است.

حال براي باز كردن فايلهائي مانند A در صورتي كه از پروزه فايل B بخواهيم بهره ببريم چه روشي را توصيه مي كنيد؟

عضو فعال آواتار Ehsan.Ha
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2011/11
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله mohsenb61 نمايش پست
    سلام
    ممنونم از راهنمائيتون.لطفا طريقه تشخيص واصلاح مثلث بندي , جهت محاسبه حجم را آموزش دهيد.
    1-sourface morede nazaretoono click konin (B1) > Right click > Edit Surface style... > click display > cheraghe Triangles va point ro roshan konin > ok
    2-click Toolspace > Surfacees > sourface morede nazaretoono baz konin (B1) > Edit > Add Line va Swap Edge

add line: خط مثلث بندی ترسیم می کنه
    swap edge: جهت مثلث بندی رو عوض می کنه

01.jpg

02.jpg

صفحه 4 از 14 نخستنخست ... 2345678 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

1. تاپيك مرجع و آموزش نرم افزار Fluent
    توسط sehreh62 در تالار نرم افزارهای مکانیک
    پاسخ ها: 327
    آخرین ارسال: يك هفته پيش, 04:15 PM
  2. دانلود مستقیم آموزش نرم افزار AutoCAD Civil 3D 2010
    توسط rasool.civil در تالار نرم افزارهای نقشه کشی و نقشه برداری