سلام مهندس جزوه عالی بود ولی فقط تا اول بحث شانه هاست بقیه ش ناقصه ممنون میشم اگه بقیه شم بذاری CIVIL 3D البته من 2012 را تمرین میکنم
سلام مهندس جزوه عالی بود ولی فقط تا اول بحث شانه هاست بقیه ش ناقصه ممنون میشم اگه بقیه شم بذاری CIVIL 3D البته من 2012 را تمرین میکنم
با سلام
لطفا دوستان راهنمایی کنن
یک تپه برداشت کردم با چه فرمانهای از لند یا سیویل می تونم حجم تپه را محاسبه کنم ؟
اگه بخواهم محدوده ای از اون رو فقط محاسبه کنم با چه فرمانهایی باید انجام بدهم ؟
با تشکر
سلام براي محاسبه حجم عمليات خاكي اگر منحني ميزان و مثلث بندي نكنيم در مقدار حجم محاسباتي تاثيري دارديا اصلا نيازي به اين كارها هست.
سلام. اگه سطحتون دارای شکست نباشه (ترانشه . گود برداری و ...) و اونقدر نقطه زیاد خونده باشین که فاصله مثلث ها نسبت به هم برابر باشن تاثیر زیادی اصلاح مثلث بندی تو حجم نداره ولی عملا اگر بتونین مثلث بندی رو اصلاح کنین اولا هم نقاط کمتری میتونین برداشت کنین و هم حجمتون دقیق تره.
نکته جالب اینه که تو Civil3d شما نمی تونین دیواره ترانشه ای داشته باشین که شیبش معکوس داشته باشه! مثلا اگه یه حفره ای تو ترانشه به وجود اومده باشه که اغلب پیش میاد باید از حجمش بیخیال شین.
سلام
ممنونم از راهنمائيتون.لطفا طريقه تشخيص واصلاح مثلث بندي , جهت محاسبه حجم را آموزش دهيد.
با سلام, چند سئوال دارم كه فكر ميكنم بيشتر شما در موقع كار با آن مواجع شديد ,لطفا جواب بدهيد.
1-فكر مي كنم كه اندازه سايت در محاسبه حجم عمليات خاكي تاثير دارد لذا شما چه روشي را جهت تعريف سايت بهينه داريد؟
2-ميدانيم كه با داشتن نقاط توپوگرافي منطقه اي قبل وبعد ازعمليات خاكي مي توان حجم كلي عمليات خاكي را محاسبه كرد و مي توان با فرض يك Ailgnment , پروفيل طولي و عرضي
آنرا ترسيم كرد.با توجه به اينگونه موارد ترسيم الگوي عرضي Templatesمعني ندارد نمي توان از محاسبه حجمها براي مقاطع عرضيcross section-Total volume output-volume Table
بهره برد. آيا روشي براي بهره گيري از محاسبه حجمها بين مقاطع بدون تعريف الگوي عرضي وجود دارد؟
3-وقتي قايلي مانند A.dwg را باز كرده كه پروزهاي برايش تعريف نشده وما به فرض با پروزه فايل B.dwg فايل A را تعريف مي كنيم و در فايل A نقاطي را با اسم PA وارد و ذخيره ميكنيم,
بعد از باز كردن فايل B نقاط PA نيز به گروه نقاط B وارد مي شود كه اين براي فايل B مشكل ساز است.
حال براي باز كردن فايلهائي مانند A در صورتي كه از پروزه فايل B بخواهيم بهره ببريم چه روشي را توصيه مي كنيد؟
4-مي دانيم كه با تغيير در ضريب Vertical scale ميتوان در پروفيل طولي ,مقياس قائم و افق را با يك مقياس ترسيم كرد .آيا در ترسيم پروفيل عرضي مي توان همانند پروفيل طولي مقياس قائم و افق را يكي كرد؟
با سلام, چند سئوال دارم كه فكر ميكنم بيشتر شما در موقع كار با آن مواجع شديد ,لطفا جواب بدهيد.
1-فكر مي كنم كه اندازه سايت در محاسبه حجم عمليات خاكي تاثير دارد لذا شما چه روشي را جهت تعريف سايت بهينه داريد؟
2-ميدانيم كه با داشتن نقاط توپوگرافي منطقه اي قبل وبعد ازعمليات خاكي مي توان حجم كلي عمليات خاكي را محاسبه كرد و مي توان با فرض يك Ailgnment , پروفيل طولي و عرضي
آنرا ترسيم كرد.با توجه به اينگونه موارد ترسيم الگوي عرضي Templatesمعني ندارد نمي توان از محاسبه حجمها براي مقاطع عرضيcross section-Total volume output-volume Table
بهره برد. آيا روشي براي بهره گيري از محاسبه حجمها بين مقاطع بدون تعريف الگوي عرضي وجود دارد؟
3-وقتي قايلي مانند A.dwg را باز كرده كه پروزهاي برايش تعريف نشده وما به فرض با پروزه فايل B.dwg فايل A را تعريف مي كنيم و در فايل A نقاطي را با اسم PA وارد و ذخيره ميكنيم,
بعد از باز كردن فايل B نقاط PA نيز به گروه نقاط B وارد مي شود كه اين براي فايل B مشكل ساز است.
حال براي باز كردن فايلهائي مانند A در صورتي كه از پروزه فايل B بخواهيم بهره ببريم چه روشي را توصيه مي كنيد؟
1-sourface morede nazaretoono click konin (B1) > Right click > Edit Surface style... > click display > cheraghe Triangles va point ro roshan konin > ok
2-click Toolspace > Surfacees > sourface morede nazaretoono baz konin (B1) > Edit > Add Line va Swap Edge
add line: خط مثلث بندی ترسیم می کنه
swap edge: جهت مثلث بندی رو عوض می کنه
01.jpg
02.jpg
ثبت اين صفحه