صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 19

تاپیک: نحوه استفاده از مختصات UTM در اتوکد و لند

کاربر فعال تالار مهندسی عمران
    آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

Question نحوه استفاده از مختصات UTM در اتوکد و لند

با سلام خدمت دوستان
    یک مشکل
    بزارید اینطوری توضیح بدم تا متوجه بشید.

من یک نقشه اتوکدی دارم با پسوند dwg از یک پروژه راه ،به نوار پایین گوشه سمت چپ نرم افزار اتوکد ، لند که نگاه می کنیم(drawig coordinet) مختصات به این شکله 0.0000 4011364.2167 560560.9492 اینطور که پرسیدم مختصات utm هستش با استفاده از نرم افزار Global Mapper10 این فایل رو convert می کنم به فایل kml بعد در گوگل این فایل دقیق روی همون نقاط برداشت شده باز میشه و می تونی نقشه برداشتی رو در گوگل ببینی.

تا اینجا هیچ مشکلی نیست

حالا من یک نقشه از برداشت هایی که خودم داشتم رو در محیط اتوکد یا لند باز که می کنم مختصات در گوشه سمت چپ نرم افزار (drawig coordinet) مختصات به این شکل نشون میده 0.0000 25.3747 1023.1624 و حالا اگه این رو با نرم افزار Global Mapper10 این فایل رو convert می کنم به فایل kml و در گوگل باز کنم گوگل نقشه رو جایی دیگه نشون می ده .

حدس خودم اینکه نوع مختصاتی که در این فایل استفاده شده درست نمی باشد و باید به حالت یو تی امی تبدیل شود مثل نقشه اولی

حالا دوستان راهنمایی کنن چطوری می شه این مختصات فایل و نقشه رو به یو تی ام تبدیل کرد -و یا اینکه جای دیگری باید تنظیمات انجام شود .
    ممنون از راهنمایی شما

2. تشكر از اين پست

آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

پيش فرض

دوستان در این مورد کسی اطلاعی نداره

عضو فعال آواتار morfi g
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/6
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله rahpardaz نمايش پست
    با سلام خدمت دوستان
    یک مشکل

من یک نقشه اتوکدی دارم با پسوند dwg از یک پروژه راه ،به نوار پایین گوشه سمت چپ نرم افزار اتوکد ، لند که نگاه می کنیم(drawig coordinet) مختصات به این شکله 0.0000 4011364.2167 560560.9492 اینطور که پرسیدم مختصات utm هستش با استفاده از نرم افزار Global Mapper10 این فایل رو convert می کنم به فایل kml بعد در گوگل این فایل دقیق روی همون نقاط برداشت شده باز میشه و می تونی نقشه برداشتی رو در گوگل ببینی.
    دوست عزیز معمار 0.0000 4011364.2167 560560.9492 منظور از این 3 تا اعداد X Y Z هستش, مختصات utm .با طول و عرض جغرافیای درجه ودقیقه و ثانیه نشون میدن.

دقیقا بگو میخوای چیکار کنی..
    گاهی برای رسیدن بایدنرفت...

5. تشكرها از اين پست

عضو فعال آواتار ajamincc
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2010/8
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یک مشکل

تا اینجا هیچ مشکلی نیست

حالا من یک نقشه از برداشت هایی که خودم داشتم رو در محیط اتوکد یا لند باز که می کنم مختصات در گوشه سمت چپ نرم افزار (drawig coordinet) مختصات به این شکل نشون میده 0.0000 25.3747 1023.1624 و حالا اگه این رو با نرم افزار Global Mapper10 این فایل رو convert می کنم به فایل kml و در گوگل باز کنم گوگل نقشه رو جایی دیگه نشون می ده .
    حدس خودم اینکه نوع مختصاتی که در این فایل استفاده شده درست نمی باشد و باید به حالت یو تی امی تبدیل شود مثل نقشه اولی

حالا دوستان راهنمایی کنن چطوری می شه این مختصات فایل و نقشه رو به یو تی ام تبدیل کرد -و یا اینکه جای دیگری باید تنظیمات انجام شود .
    ممنون از راهنمایی شما
    با سلام خدمت دوست عزیز
    اینکه نقشه اولی رو تو گوگل ارث دقیقا تو موقعیت اصلی خودش میبینی چیز عجیبی نیست. چون همون طور که خودت گفتی مختصات نقشه جهانیه. حدست هم برای نقشه دومی درسته. چون مختصات مبنای استفاده شده برای نقشه دومی محلیه. برای اینکه بتونی نقشه موجود رو روی نقشه گوگل منطبق ببینی باید مختصاتت UTM باشه. حالا بسته به دقتی میخوای نقشه ات داشته باشه چند راه داری. اگر فقط میخوای نقشه ات رو روی گوگل ببینی و دقت برات مهم نیست که فکر میکنم همین طور باشه، یه راهش این بود که سر زمین با یه GPS دستی یا حتی با یه گوشی موبایل GPS دار مختصات تقریبی ایستگاه رو به دست میاوردی و حالا این مختصات تقریبی جهانی، میشد مختصات محلی واسه معرفی به دستگاه. به همین ترتیب مختصات بقیه نقاطط هم که برداشت میکردی تقریبا جهانی میشد(این که میگم تقریبا جهانی به خاطر دقت تقریبی GPS دستیه. در ضمن اگه مختصاتت به صورت فی و لاندا بود هم باز میتونستی به UTM تبدیلشون کنی(اگه خواستی،این مطلب رو هم توضیح میدم))بقیه ماجرا هم که مشخصه. مختصات جهانی رو که داری، ترسیمشون میکنی و ادامه ماجرا. اما حالا برداشتت تموم شده، به نظر من تنها راهش اینه که بری سر زمین و مختصات حداقل دو نقطه(ترجیحا ایستگاه)رو به همین روشی که گفتم با GPS به دست بیاری، بری تو فایل نقشه اتوکدی که خودت برداشت کردی و دو نقطه رو ترسیم کنی بعد با دستور ALIGN کل نقشه ترسیم شده رو با کمک این دو نقطه جابه جا کنی تا مختصات بقیه نقاط هم تغییر کنه. البته این روش خیلی خیلی تقریبیه ولی فکر کنم کارت رو راه بندازه.
    در ضمن coordinate درسته.
    آنقدر تلاش میکنم تا موفق شوم
    mapsource.loxblog.com

7. تشكرها از اين پست

عضو فعال آواتار morfi g
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/6
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله ajamincc نمايش پست

در ضمن coordinate درسته.
    حالا ایندفعه رو با ارفاق 20 بده از این به بعد من باهاش دیکته کار میکنم.

9. تشكرها از اين پست

عضو فعال آواتار ajamincc
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2010/8
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله morfi g نمايش پست
    حالا ایندفعه رو با ارفاق 20 بده از این به بعد من باهاش دیکته کار میکنم.
    آقا من از شما خوشم اومده ها
    mapsource.loxblog.com

11. تشكرها از اين پست

عضو فعال آواتار morfi g
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2011/6
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من از شما خوشم اومده ها
    لطف داری عزیز, ما در خدمتیم

13. تشكرها از اين پست

آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله morfi g نمايش پست
    لطف داری عزیز, ما در خدمتیم
    با تشکر از دوستان ajamincc و morfi g
    از اینکه وقت گذاشتید و به این تایپیک جواب دادید بسیار ممنون

آواتار rahpardaz
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    دهات دکتر شریعتی

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    اینکه نقشه اولی رو تو گوگل ارث دقیقا تو موقعیت اصلی خودش میبینی چیز عجیبی نیست. چون همون طور که خودت گفتی مختصات نقشه جهانیه. حدست هم برای نقشه دومی درسته. چون مختصات مبنای استفاده شده برای نقشه دومی محلیه. برای اینکه بتونی نقشه موجود رو روی نقشه گوگل منطبق ببینی باید مختصاتت UTM باشه. حالا بسته به دقتی میخوای نقشه ات داشته باشه چند راه داری. اگر فقط میخوای نقشه ات رو روی گوگل ببینی و دقت برات مهم نیست که فکر میکنم همین طور باشه، یه راهش این بود که سر زمین با یه GPS دستی یا حتی با یه گوشی موبایل GPS دار مختصات تقریبی ایستگاه رو به دست میاوردی و حالا این مختصات تقریبی جهانی، میشد مختصات محلی واسه معرفی به دستگاه. به همین ترتیب مختصات بقیه نقاطط هم که برداشت میکردی تقریبا جهانی میشد(این که میگم تقریبا جهانی به خاطر دقت تقریبی GPS دستیه. در ضمن اگه مختصاتت به صورت فی و لاندا بود هم باز میتونستی به UTM تبدیلشون کنی(اگه خواستی،این مطلب رو هم توضیح میدم))بقیه ماجرا هم که مشخصه. مختصات جهانی رو که داری، ترسیمشون میکنی و ادامه ماجرا. اما حالا برداشتت تموم شده، به نظر من تنها راهش اینه که بری سر زمین و مختصات حداقل دو نقطه(ترجیحا ایستگاه)رو به همین روشی که گفتم با GPS به دست بیاری، بری تو فایل نقشه اتوکدی که خودت برداشت کردی و دو نقطه رو ترسیم کنی بعد با دستور ALIGN کل نقشه ترسیم شده رو با کمک این دو نقطه جابه جا کنی تا مختصات بقیه نقاط هم تغییر کنه. البته این روش خیلی خیلی تقریبیه ولی فکر کنم کارت رو راه بندازه.
    در ضمن coordinate درسته.

تشکر جناب ajamincc

حالا اگه من بخوام یک فایل جدید اتوکد باز کنم که از همون ابتدا مختصات رو بصورت جهانی به من نشون بده و من روی همین مختصات جهانی ترسیم کنم . آیا این امکان وجود داره آیا اتوکد یا لند دارای این چنین تنظیماتی هستش؟

عضو فعال آواتار ajamincc
    رشته
    مهندسی نقشه برداری
    تاريخ عضويت
    2010/8
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

تشکر جناب ajamincc

حالا اگه من بخوام یک فایل جدید اتوکد باز کنم که از همون ابتدا مختصات رو بصورت جهانی به من نشون بده و من روی همین مختصات جهانی ترسیم کنم . آیا این امکان وجود داره آیا اتوکد یا لند دارای این چنین تنظیماتی هستش؟
    آخه وقتی مختصاتتون محلیه، اتوکد بیچاره باید از کجا بدونه که این نقشه کجای جهانه.نمیدونم.من که بعید میدونم.به نظر من صد در صد حداقل دو تا نقطه جهانی نیازه
    mapsource.loxblog.com

17. تشكرها از اين پست

صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

1. فید چیست و نحوه استفاده از فید
    توسط سـعید در تالار اینترنت و وبگردی
    پاسخ ها: 4
    آخرین ارسال: 2009/8/10, 12:22 PM
  2. نحوه استفاده از ماژول css3؟؟؟
    توسط abc_ramak در تالار HTML , XHTML , CSS
    پاسخ ها: 2
    آخرین ارسال: 2009/7/17, 09:40 PM
  3. نحوه استفاده از vBulletin 3 چه جوری ؟ ٰ
    توسط Next در تالار مهندسی کامپیوتر
    پاسخ ها: 4
    آخرین ارسال: 2008/10/16, 04:02 PM
  4. VMS چیست و نحوه استفاده از آن چگونه است؟
    توسط yasin_d در تالار بحث و گفتگو پیرامون موبایل
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2007/8/12, 04:59 PM

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

• شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •