صفحه 1 از 8 12345 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 79

تاپیک: معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

  1. #1
    عضو فعال آواتار sun_girl
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/10
    امتیاز
    2427
    پست ها
    1,520

    پيش فرض معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

    با اجازه خانم مدیر
    این تاپیک محلی برای گذاشتن لینک کتابهای گرایش صنایع غذایی میباشد.
    از دوستان خواهش میکنم اگر کتابی تو این زمینه دارن لینکش رو همیجا بذارن تا دوستان استفاده کنن.
    متشکرم
    سلام

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  2. تشكرها از اين پست


  3. #2
    عضو فعال آواتار sun_girl
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/10
    امتیاز
    2427
    پست ها
    1,520

    پيش فرض

    تولید پنیر فتا


    تالیف: ای.وای.تمیم، آر.کی.رابینسون
    ترجمه: دکتر حمید بهادر قدوسی- دکتر محمد باقر حبیبی نجفی- مهندس مصطفی مظاهری تهرانی- مهندس محمد علی رضوی
    انتشارات: دانشگاه فردوسی مشهد
    سال نشر: 1383

    قيمت پشت جلد: 22000 ريال

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  4. تشكر از اين پست


  5. #3
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض درخواست و معرفی کتاب و جزوه صنایع غذایی

    سلام دوستان عزیز. ببایین هر کدوم کتابی درباره رشته صنایع غذایی بلد باشیم به بقیه دوستان هم در این پست معرفی کنیم.
    ممنون

    ریاضیات جامع صنایع غذایی
    تالیف: رضا فرهمند فر

    صنعت شیر دوره 2 جلدی
    ترجمه : فرهاد فرهنودی


    ارزش غذایی شیر و فراورده های آن
    گردآوری و ترجمه : فرهاد فرهنودی، فرانک آذین


    کاربردفراپالایش (اولترا*****اسیون) در صنایع لبنی
    ترجمه : فرهاد فرهنودی، مجیددیدری


    موادشناسی و تکنیک های چاپ در بسته بندی
    تالیف : اردشیرحکیمی طهرانی



    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  6. تشكر از اين پست


  7. #4
    عضو فعال آواتار مهندس شکوفه
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    محل سكونت
    زیر سایه ی آسمان آبی
    امتیاز
    579
    پست ها
    995

    پيش فرض

    تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی:تالیف پی والسترا.ترجمه:دکتر سید علی مرتضوی،دگتر سید محسن قدس روحانی،دکتر حسین جوینده
    صنایع کنسرو سازی:دکتر جواد حصاری
    کاش میشد که در این قرن عجیب همه بودند به خوش بویی سیب...!

  8. تشكر از اين پست


  9. #5
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض

    تكنولوژي غلات

    مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان

    تکنولوژی نان ناصر رجب زاده

    تکنولوژی غلات نیکو آراسته

    تکنولوژی غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

    مبانی فناوری غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

    غلات ناصر خدابنده

    تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات ناصر رجب زاده
    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  10. #6
    تازه وارد
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2010/10
    امتیاز
    12
    پست ها
    6

    پيش فرض

    همه کتابای دکتر رجب زاده عالیه.اون استاد منه

  11. تشكر از اين پست


  12. #7
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض

    فرهنگ علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: زهرا امام جمعه، محمدتقی گلمکانی، سیدمحمدهاشم حسینی
    فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذایی: انگلیسی – فارسی
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان، بهارک دیوبند
    فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذایی: انگلیسی - فارسی
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان، بهارک دیوبند
    فرهنگ واژگان علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: رویا جواهرچی
    فرهنگ انگلیسی - فارسی علوم و مهندسی صنایع غذایی، تشریحی و مصور
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان
    فرهنگ دو سویه علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: سجاد عبدی، سعید سخاوتی زاده
    فرهنگ علوم غذایی و تغذیه
    پدیدآورنده: جواد میدانی

    فرهنگ علوم و صنایع غذایی تالیف مسعود هاشمی و آخرین رفرنس دیکشنری فرهنگستان می باشد که تالیف محمد شاهدی شهرام دخانی حسن لامع می باشد .
    از بین موارد یاد شده مورد آخر با توجه به جایگزینی بهتر واژه های فارسی پیشنهاد می گردد .
    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  13. تشكر از اين پست


  14. #8
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: شرکت صنایع غذایی دراژه
    ناشر: پویان - 07 آبان، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: مایکل رنکن، آر.سی. کیل، مجتبی دولتخواه (مترجم)، قهرمان شمس (مترجم)، مریم شعبانی گلدره (مترجم)
    ناشر: دولتمند - 1381


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: کاظم کریمی، احسان جناب، شیرین حیدرزاده، مهدی بستان شیرین، معصومه مسلمی
    ناشر: کتاب میر - 14 بهمن، 1388


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    ناشر: سنجش (وابسته به موسسه فرهنگی هنری سنجش) - 17 بهمن، 1388

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: سمیرا ربیعی (مترجم)، علیرضا معززانه (مترجم)، مریم شهنیا (مترجم)، نرگس عزیزی ها (مترجم)، نادر کریمیان خسروشاهی (مترجم)، سیدرضا راست منش (زیرنظر)
    ناشر: سروا - 09 بهمن، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: کارول والاس، سارا مورتیمور، سیدرضا راست منش (مترجم)، روح الله فردوسی (مترجم)
    ناشر: مرز دانش - 25 مرداد، 1385


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حمید توکلی پور
    ناشر: آییژ - 25 اردیبهشت، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حمید توکلی پور
    ناشر: آییژ - 04 خرداد، 1384


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: گرگوری تاکر، ال.اف .ژ وودز، فخری شهیدی (مترجم)، مرضیه حسینی نژاد (مترجم)، محمدباقر حبیبی نجفی (ویراستار)
    ناشر: دانشگاه فردوسی (مشهد) - 25 آذر، 1385


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حبیب الله میرزایی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    ناشر: نشر علم کشاورزی ایران - 13 اردیبهشت، 1388

    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  15. تشكرها از اين پست


  16. #9
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض

    آزمایشهای میکروبیولوژی عمومی ومواد غذایی
    ایزدی آملی- زابلی

    اصول اجرایی جی ام پی در صنایع غذایی
    شویک لو

    اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی
    دباغ مقدم

    اصول صنایع تولید شکر
    مصباحی

    اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی
    اسماعیل زاده کناری- معتمدزادگان

    امولسیون کننده های غذایی و کاربرد آنها
    ضیائیان

    انجماد و نگهداری محصولات شیلاتی در سردخانه ها
    جان فدا

    آنزیمها در صنایع غذایی
    شهیدی حسینی نژاد

    ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی
    شویک لو

    بهداشت مواد غذایی و تغذیه در هواپیما
    دباغ مقدم – توکلی

    تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
    محسن زاده – خانزادی

    تغذیه اساسی
    حیدری محمد شاهی

    تکنولوژی تولید سوهان
    مقصود لو

    تکنولوژی زیتون و فرآورده های آن
    مقصودی

    تکنولوژی ساخت فرآورده های گوشتی
    علی ناصری – آزاده ناصری

    تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
    مرتضوی قدس روحانی جوینده

    تکنولوژی فرآورده های دریایی ( 2)
    رضوی شیرازی

    تکنولوژی فرآوری مواد غذایی
    فلاحی
    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  17. تشكر از اين پست


  18. #10
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    277
    پست ها
    356

    پيش فرض

    تکنولوژی قند
    شیخ الاسلامی

    تکنولوژی قند
    کناری زاده

    تکنولوژی نوین تولید انواع سس
    مقصودی

    تولید ماکارونی و فرآورده های آن
    جعفری

    چربیها و روغنهای سرخ کردنی
    فرشته مالک

    خشک کردن دانه ها
    زمردیان

    دانش و تکنولوژی شکلات
    چگینی

    راهنمای تولید خمیر و فرآورده های خمیری ماهی
    شویک لو

    راهنمای جامع اجرای سامانه حصپ در صنایع غذایی
    ابیانه جلالی اکبریان

    راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (1) نان و فرآورده های تخمیری
    ظفری

    راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (2) بیسکویت , کیک , شیرینی و سایر محصولات آردی
    ظفری

    شیمی ترکیبات رنگی
    سحری

    شیمی مواد غذایی
    فاطمی

    شیمی واکنشهای قهوه ای شدن
    سحری

    صنایع کنسرو سازی ( اصول و کاربرد )
    حصاری

    صنعت آدامس سازی
    مقصودی

    فرمولاسیون و تولید فرآورده های کم چرب گوشتی و گیاهی
    مقصودی

    فرهنگ تخصصی علوم تغذیه
    نقیایی
    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  19. تشكر از اين پست


صفحه 1 از 8 12345 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. دانلود رایگان برخی کتاب های مهندسی
    توسط mohamad.63 در تالار کتاب های مهندسی شیمی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2012/2/29, 03:22 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2011/5/06, 12:36 AM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2011/3/23, 03:32 PM
  4. معرفی و دانلود مقاله "بیوتکنولوِژی موتور نوآوری در گیاه پزشکی"
    توسط زهرا فرشید در تالار مقالات مهندسی کشاورزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2011/2/08, 01:41 PM
  5. .: دانلود کاملترین مجموعه کتاب های مهندسی // بدو بدو تا تموم نشده// :.
    توسط safa_re5000 در تالار کتاب های مهندسی مکانیک
    پاسخ ها: 6
    آخرین ارسال: 2010/4/16, 07:23 PM

عبارت‌های مرتبط

دانلود کتاب های صنایع غذایی

دانلود کتاب هلی صنایع غذایی

کتاب صنایع غذایی pdf

دانلود مقاله صنایع غذایی

کتاب صنايع تخميری

دانلود کتاب علوم و صنایع غذایی

مقاله صنایع غلات

دانلود کتاب الکترونیکی صنایع غذایی

برچسب های اين تاپیک

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •