صفحه 1 از 5 1234 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 47

تاپیک: معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

  1. #1
    عضو فعال آواتار sun_girl
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/10
    امتیاز
    2427
    پست ها
    1,500

    Pdf معرفی و دانلود مقاله و کتاب های فارسی صنایع غذایی

    با اجازه خانم مدیر
    این تاپیک محلی برای گذاشتن لینک کتابهای گرایش صنایع غذایی میباشد.
    از دوستان خواهش میکنم اگر کتابی تو این زمینه دارن لینکش رو همیجا بذارن تا دوستان استفاده کنن.
    متشکرم
    سلام

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  2. تشكرها از اين پست


  3. #2
    عضو فعال آواتار sun_girl
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/10
    امتیاز
    2427
    پست ها
    1,500

    پيش فرض

    تولید پنیر فتا


    تالیف: ای.وای.تمیم، آر.کی.رابینسون
    ترجمه: دکتر حمید بهادر قدوسی- دکتر محمد باقر حبیبی نجفی- مهندس مصطفی مظاهری تهرانی- مهندس محمد علی رضوی
    انتشارات: دانشگاه فردوسی مشهد
    سال نشر: 1383

    قيمت پشت جلد: 22000 ريال

    ويرايش شده توسط afsoon6282 در 2015/6/22 در ساعت 06:05 PM دليل: اصلاح منبع

  4. تشكر از اين پست


  5. #3
    عضو فعال آواتار پروانه سفید
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    امتیاز
    289
    پست ها
    344

    پيش فرض

    سلام دوستان عزیز. ببایین هر کدوم کتابی درباره رشته صنایع غذایی بلد باشیم به بقیه دوستان هم در این پست معرفی کنیم.
    ممنون

    ریاضیات جامع صنایع غذایی
    تالیف: رضا فرهمند فر

    صنعت شیر دوره 2 جلدی
    ترجمه : فرهاد فرهنودی


    ارزش غذایی شیر و فراورده های آن
    گردآوری و ترجمه : فرهاد فرهنودی، فرانک آذین


    کاربردفراپالایش (اولترا*****اسیون) در صنایع لبنی
    ترجمه : فرهاد فرهنودی، مجیددیدری


    موادشناسی و تکنیک های چاپ در بسته بندی
    تالیف : اردشیرحکیمی طهرانی





    تكنولوژي غلات

    مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات مهندس رسول پایان

    تکنولوژی نان ناصر رجب زاده

    تکنولوژی غلات نیکو آراسته

    تکنولوژی غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

    مبانی فناوری غلات دکتر رجب زاده دوجلدی

    غلات ناصر خدابنده

    تکنولوژی آماده سازی و نگهداری غلات ناصر رجب زاده

    فرهنگ علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: زهرا امام جمعه، محمدتقی گلمکانی، سیدمحمدهاشم حسینی
    فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذایی: انگلیسی – فارسی
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان، بهارک دیوبند
    فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذایی: انگلیسی - فارسی
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان، بهارک دیوبند
    فرهنگ واژگان علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: رویا جواهرچی
    فرهنگ انگلیسی - فارسی علوم و مهندسی صنایع غذایی، تشریحی و مصور
    پدیدآورنده: غلامرضا کاظمی اسلامیان
    فرهنگ دو سویه علوم و صنایع غذایی
    پدیدآورنده: سجاد عبدی، سعید سخاوتی زاده
    فرهنگ علوم غذایی و تغذیه
    پدیدآورنده: جواد میدانی

    فرهنگ علوم و صنایع غذایی تالیف مسعود هاشمی و آخرین رفرنس دیکشنری فرهنگستان می باشد که تالیف محمد شاهدی شهرام دخانی حسن لامع می باشد .
    از بین موارد یاد شده مورد آخر با توجه به جایگزینی بهتر واژه های فارسی پیشنهاد می گردد .

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: شرکت صنایع غذایی دراژه
    ناشر: پویان - 07 آبان، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: مایکل رنکن، آر.سی. کیل، مجتبی دولتخواه (مترجم)، قهرمان شمس (مترجم)، مریم شعبانی گلدره (مترجم)
    ناشر: دولتمند - 1381


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: کاظم کریمی، احسان جناب، شیرین حیدرزاده، مهدی بستان شیرین، معصومه مسلمی
    ناشر: کتاب میر - 14 بهمن، 1388


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    ناشر: سنجش (وابسته به موسسه فرهنگی هنری سنجش) - 17 بهمن، 1388

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: سمیرا ربیعی (مترجم)، علیرضا معززانه (مترجم)، مریم شهنیا (مترجم)، نرگس عزیزی ها (مترجم)، نادر کریمیان خسروشاهی (مترجم)، سیدرضا راست منش (زیرنظر)
    ناشر: سروا - 09 بهمن، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: کارول والاس، سارا مورتیمور، سیدرضا راست منش (مترجم)، روح الله فردوسی (مترجم)
    ناشر: مرز دانش - 25 مرداد، 1385


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حمید توکلی پور
    ناشر: آییژ - 25 اردیبهشت، 1387


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حمید توکلی پور
    ناشر: آییژ - 04 خرداد، 1384


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: گرگوری تاکر، ال.اف .ژ وودز، فخری شهیدی (مترجم)، مرضیه حسینی نژاد (مترجم)، محمدباقر حبیبی نجفی (ویراستار)
    ناشر: دانشگاه فردوسی (مشهد) - 25 آذر، 1385


    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    پدیدآورنده: حبیب الله میرزایی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی
    ناشر: نشر علم کشاورزی ایران - 13 اردیبهشت، 1388



    آزمایشهای میکروبیولوژی عمومی ومواد غذایی
    ایزدی آملی- زابلی

    اصول اجرایی جی ام پی در صنایع غذایی
    شویک لو

    اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذایی
    دباغ مقدم

    اصول صنایع تولید شکر
    مصباحی

    اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی
    اسماعیل زاده کناری- معتمدزادگان

    امولسیون کننده های غذایی و کاربرد آنها
    ضیائیان

    انجماد و نگهداری محصولات شیلاتی در سردخانه ها
    جان فدا

    آنزیمها در صنایع غذایی
    شهیدی حسینی نژاد

    ایجاد و اجرای حصپ در صنایع غذایی
    شویک لو

    بهداشت مواد غذایی و تغذیه در هواپیما
    دباغ مقدم – توکلی

    تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
    محسن زاده – خانزادی

    تغذیه اساسی
    حیدری محمد شاهی

    تکنولوژی تولید سوهان
    مقصود لو

    تکنولوژی زیتون و فرآورده های آن
    مقصودی

    تکنولوژی ساخت فرآورده های گوشتی
    علی ناصری – آزاده ناصری

    تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
    مرتضوی قدس روحانی جوینده

    تکنولوژی فرآورده های دریایی ( 2)
    رضوی شیرازی

    تکنولوژی فرآوری مواد غذایی
    فلاحی

    تکنولوژی قند
    شیخ الاسلامی

    تکنولوژی قند
    کناری زاده

    تکنولوژی نوین تولید انواع سس
    مقصودی

    تولید ماکارونی و فرآورده های آن
    جعفری

    چربیها و روغنهای سرخ کردنی
    فرشته مالک

    خشک کردن دانه ها
    زمردیان

    دانش و تکنولوژی شکلات
    چگینی

    راهنمای تولید خمیر و فرآورده های خمیری ماهی
    شویک لو

    راهنمای جامع اجرای سامانه حصپ در صنایع غذایی
    ابیانه جلالی اکبریان

    راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (1) نان و فرآورده های تخمیری
    ظفری

    راهنمای حل مشکلات صنایع آرد (2) بیسکویت , کیک , شیرینی و سایر محصولات آردی
    ظفری

    شیمی ترکیبات رنگی
    سحری

    شیمی مواد غذایی
    فاطمی

    شیمی واکنشهای قهوه ای شدن
    سحری

    صنایع کنسرو سازی ( اصول و کاربرد )
    حصاری

    صنعت آدامس سازی
    مقصودی

    فرمولاسیون و تولید فرآورده های کم چرب گوشتی و گیاهی
    مقصودی

    فرهنگ تخصصی علوم تغذیه
    نقیایی

    فرهنگ صنایع غذایی
    هاشمی

    فن آوری تولید نوشابه های گازدار
    مقصودی

    فن آوری روغن و پالایش آن
    میر نظامی ضیابری

    فن آوری شیر و فرآورده های آن
    میر نظامی ضیابری

    فن آوری کیک و کلوچه
    راست منش

    قوطی های کنسروی
    اصانلو

    کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی
    مرتضوی – عزتی

    کنسرو سازی
    پایان

    گوشت و فرآورده های گوشتی
    موحد

    مبانی شیمی مواد غذایی ( دمان )
    قنبر زاده

    مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
    رسول پایان

    میکروبیولوژی غذایی ( ادمز )
    مرتضوی – صادقی

    میکروبیولوژی غذایی مدرن ( جی )
    مرتضوی – معتمدزادگان

    نگاهی کاربردی به صنعت شیر
    میر شاهی

    همبرگر سازی ( مرغ برگر ,قارچ برگر , چیز برگر , ماهی برگر )
    مقصودی

    واژه نامه علوم و صنایع غذایی
    میر نظامی ضیابری

    ویتامین ها
    آزاد بخت -شاکر حسینی
    ويرايش شده توسط "ALPHA" در 2015/7/30 در ساعت 08:39 PM دليل: پست های معرفی بدون ضمیمه
    خدایا در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نگذار

  6. تشكر از اين پست


  7. #4
    عضو فعال آواتار مهندس شکوفه
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/9
    محل سكونت
    زیر سایه ی آسمان آبی
    امتیاز
    577
    پست ها
    977

    پيش فرض

    تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی:تالیف پی والسترا.ترجمه:دکتر سید علی مرتضوی،دگتر سید محسن قدس روحانی،دکتر حسین جوینده
    صنایع کنسرو سازی:دکتر جواد حصاری
    کاش میشد که در این قرن عجیب همه بودند به خوش بویی سیب...!

  8. تشكر از اين پست


  9. #5
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی آواتار "Pejman"
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    9978
    پست ها
    6,427

    پيش فرض

    عوامل موثر بر فساد شیمیایی شیر(فرمت doc)

    با تشکر از: ssm12839 عزیز


    فايل ضميمه فايل ضميمه
    ويرايش شده توسط Phyto در 2014/7/30 در ساعت 07:02 PM

  10. تشكر از اين پست


  11. #6
    عضو فعال آواتار سروین
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2010/6
    محل سكونت
    یه جای زیبا در تهران
    امتیاز
    500
    پست ها
    391

    Flower نام کتابی مناسب و معروف در صنایع تولید شکر و قند

    اصول صنایع تولید شکر
    تألیف توسط غلامرضا مصباحی
    تعداد صفحه 402
    در این نوشتار ضمن بیان سابقه تاریخی تولید شکر و نقش آن در تغذیه انسان,اصول تولید و مراحل تولید شکر از چغندر قند و نیشکر تشریح شده است. مطالب کتاب با این عنوان به طبع رسیده است: چغندر قند و ترکیبات آن,برداشت ونگه داری چغندر قند, مراحل آماده سازی چغندر برای فرایند, استخراج قند از خلال,تصفیه شربت خام,تغلیظ شربت, کریستالیزاسیون و طباخی,خشک کردن و نگه داری شکر,قند سازی,مطالبی در مورد ملاس,ضایعات قندی در صنعت تولید شکر,برخی محاسبات فنی در کارخانه های تولید شکر,آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر و تولید شکر از نیشکر.
    من خودم از رو این کتاب خوندم و به شما هم توصیه می کنم .
    کتاب خیلی مناسبیه
    وخدایی که در این نزدیکیست
    لای این شب بوها
    پای آن کاج بلند
    روی آگاهی آب روی قانون گیاه


    من مسلمانم

  12. تشكرها از اين پست


  13. #7
    مدیر تالار مهندسی كشاورزی آواتار afsoon6282
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    24645
    پست ها
    29,001

    Thumbs up پرورش و اصلاح قارچهاي خوراكي

    پرورش و اصلاح قارچهاي خوراكي
    با تاكيد بر: قارچ دكمه‌اي سفيد
    تالیف: دكتر محمد فارسي و مهندس حميد گردان
    ويراستار دكتر عبدالرحيم كاشي- چاپ دوم
    سال 1388- 148 صفحه - قیمت 29000 ریال
    شماره336 - وزیری


    انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد


    هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق
    هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق

    عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم
    شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق




  14. تشكر از اين پست


  15. #8
    مدیر تالار مهندسی كشاورزی آواتار afsoon6282
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    24645
    پست ها
    29,001

    Thumbs up گوجه فرنگی صنعتی

    گوجه فرنگی صنعتی
    از کاشت تا برداشت
    تاليف مهندس رحمت ا... قشم و دکتر محمد کافی- چاپ دوم- سال 1385 - 80صفحه - قيمت 1400 ريال - شمارة 213- وزيري.




    هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق
    هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق

    عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم
    شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق




  16. تشكر از اين پست


  17. #9
    مدیر تالار مهندسی كشاورزی آواتار afsoon6282
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    24645
    پست ها
    29,001

    Thumbs up فرآورده هاي غذايي سويا

    فرآورده هاي غذايي سويا
    Sayfood Products
    M.M.Tehrani- M.A.Razavi
    تاليف مصطفي مظاهري تهراني ، سيدمحمدعلي رضوي
    چاپ اول - سال 1374 - 168 صفحه
    - شمارة 112- وزيري


    انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد



    هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق
    هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق

    عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم
    شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق




  18. تشكر از اين پست


  19. #10
    مدیر تالار مهندسی كشاورزی آواتار afsoon6282
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    24645
    پست ها
    29,001

    Thumbs up دانش و تكنولوژي ماست

    دانش و تكنولوژي ماست

    Yoghurt Science and Tevhlology

    A.Y.Tamime- R.K.Robinson
    تاليف رابينسون- ترجمه دكتر محمد باقر حبيبي نحفي، مهندس مصطفي مظاهري تهراني- مهندس محمد علي رضوي - چاپ سوم - سال 1385 - 216 صفحه - قيمت 16000ريال - شمارة 192-وزيري

    انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد



    هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق
    هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق

    عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم
    شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق




  20. تشكرها از اين پست


صفحه 1 از 5 1234 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
    توسط فاطمه یاس در تالار صنایع غذایی و سلولزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2015/7/13, 05:42 AM
  2. سایت های مناسب برای دانلود مقاله و کتاب
    توسط hidden+ در تالار جزوات و مقالات مهندسی برق
    پاسخ ها: 2
    آخرین ارسال: 2015/7/04, 06:17 PM
  3. پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2011/5/06, 12:36 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2011/3/23, 03:32 PM
  5. .: دانلود کاملترین مجموعه کتاب های مهندسی // بدو بدو تا تموم نشده// :.
    توسط safa_re5000 در تالار کتاب های مهندسی مکانیک
    پاسخ ها: 6
    آخرین ارسال: 2010/4/16, 07:23 PM

برچسب های اين تاپیک

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •