منو غذا سال 1270

نفتکش

عضو جدید
کاربر ممتاز
 

engage

اخراجی موقت
فکر کنم بر گردیم اون زمان از نظر سلیقه خوراکی مشکلی نداشته باشیم
 

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
تخم مرغ!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::biggrin:
آقا قیمت کباب سلطانیش خییییییییلی بالاستا!
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ دست تو جیبش نکنه همه مهمونه منن ها .....:biggrin:
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که خانوم هستید دیگه چرا؟ البته بعضی از سر آشپز ها هم اینو نمیدونن ولی چون من علاقه خاصی به آشپزی دارم خدمتتون عرض میکنم منظور از چلو، برنجى است كه پس از آبكش كردن آن را به تنهايى دم مى گذارند و بعد از دم كشيدن با خورش و انواع گوشت و كباب ها مصرف مى شودولى منظور از پلو، برنجى است كه پس از آبكش با سبزى ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم مى كنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولى پلو، لوبيا پلو، عدس پلو و.... یاد بگیرید برای آیندتون خوبه اومدیم و فردا خواهر شوهری کسی ازتون پرسید که بتونید جوابشو بدید:biggrin:
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرق پلو با چلو چیه؟
:surprised:

شما که خانوم هستید دیگه چرا؟ البته بعضی از سر آشپز ها هم اینو نمیدونن ولی چون من علاقه خاصی به آشپزی دارم خدمتتون عرض میکنم منظور از چلو، برنجى است كه پس از آبكش كردن آن را به تنهايى دم مى گذارند و بعد از دم كشيدن با خورش و انواع گوشت و كباب ها مصرف مى شودولى منظور از پلو، برنجى است كه پس از آبكش با سبزى ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم مى كنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولى پلو، لوبيا پلو، عدس پلو و.... یاد بگیرید برای آیندتون خوبه اومدیم و فردا خواهر شوهری کسی ازتون پرسید که بتونید جوابشو بدید:biggrin:
:biggrin:
میشه طرز تهیه این رو بهم بدین؟
مرصح پلو
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه مرصح پلو که غذای دلخواه منه خوب گوش کن لازم برای 2 نفر:برنج 2 پیمانه ، مرغ 1 سینه کامل ، کشمش نصف لیوان ، هویج 2عدد بزرگ(کوچیک هم بود اشگال نداره مهم اینه که باشه):biggrin:سیب زمینی 1عدد بزرگ ، گردو و بادام 100گرم ، زعفران (دم کرده) ، پیاز 2 عدد کوچک ، گلاب 1نصف لیوان ، ادویه.نمک خوب حالا حواست اینجا باشه ببین چی میگم : ابتدا برنج را دم میکنی.بعد مرغ را همراه با 1عدد پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز می کنی.سیب زمینی را پوست میکنی و نگینی خرد می کنی.هویج ها را پوست کنده و به صورت نوار برش میدی.کشمش رو هم خیس می کنی.بادام رو پوست کنده و همراه گردو در گلاب خیس می کنی حواست باشه تموم مراحل باید طبق همین چیزی که میگم باید باشه اینور و اونور نشه بعد همه رودر تابه روغن می ریزیم اول سیب زمینی ها را سرخ می کنی بعد که سرخ شد همه رو از تابه در میاری و بعد هویج رو سرخ کرده. حالا پیازمون را نگینی خرد می کنیم و کشمش و بادام وگردو را در آن تفت می دهیم.حالا مرغ آبپز شده رو ریش ریش کرده و در روغن تفت میدیم .در آب مرغ رب گوجه فرنگی می ریزیم و می گزاریم غلیظ شه و به عنوان سس استفاده می کنیم.تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در کنار پلو میزنیم به بدن. در ضمن مواد لازمش برای 2 نفر بود ها اگه برای افراد بیشتری میخوای بپزی همه رو چی رو به نصبت افراد زیاد کن .
یه نکته مهم که باید حتما بدونی :
*برای پوست کندن بادام اونو تو آب جوش بریزید و سریع پوست بکنید.
*زعفران را همراه کمی نمک آسیاب کنید.
*برای جلو گیری از بوی بد مرغ هم میتونی 2 تا دونه هل به هنگام پخت اضافه کنی.
برو درست کن امشب ببینم چه میکنی ها جای ما رو خالی کن ......
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرز تهیه مرصح پلو که غذای دلخواه منه خوب گوش کن لازم برای 2 نفر:برنج 2 پیمانه ، مرغ 1 سینه کامل ، کشمش نصف لیوان ، هویج 2عدد بزرگ(کوچیک هم بود اشگال نداره مهم اینه که باشه):biggrin:سیب زمینی 1عدد بزرگ ، گردو و بادام 100گرم ، زعفران (دم کرده) ، پیاز 2 عدد کوچک ، گلاب 1نصف لیوان ، ادویه.نمک خوب حالا حواست اینجا باشه ببین چی میگم : ابتدا برنج را دم میکنی.بعد مرغ را همراه با 1عدد پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز می کنی.سیب زمینی را پوست میکنی و نگینی خرد می کنی.هویج ها را پوست کنده و به صورت نوار برش میدی.کشمش رو هم خیس می کنی.بادام رو پوست کنده و همراه گردو در گلاب خیس می کنی حواست باشه تموم مراحل باید طبق همین چیزی که میگم باید باشه اینور و اونور نشه بعد همه رودر تابه روغن می ریزیم اول سیب زمینی ها را سرخ می کنی بعد که سرخ شد همه رو از تابه در میاری و بعد هویج رو سرخ کرده. حالا پیازمون را نگینی خرد می کنیم و کشمش و بادام وگردو را در آن تفت می دهیم.حالا مرغ آبپز شده رو ریش ریش کرده و در روغن تفت میدیم .در آب مرغ رب گوجه فرنگی می ریزیم و می گزاریم غلیظ شه و به عنوان سس استفاده می کنیم.تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در کنار پلو میزنیم به بدن. در ضمن مواد لازمش برای 2 نفر بود ها اگه برای افراد بیشتری میخوای بپزی همه رو چی رو به نصبت افراد زیاد کن .
یه نکته مهم که باید حتما بدونی :
*برای پوست کندن بادام اونو تو آب جوش بریزید و سریع پوست بکنید.
*زعفران را همراه کمی نمک آسیاب کنید.
*برای جلو گیری از بوی بد مرغ هم میتونی 2 تا دونه هل به هنگام پخت اضافه کنی.
برو درست کن امشب ببینم چه میکنی ها جای ما رو خالی کن ......



آفرین
خوش ب حال خانومت!!!(البته ب اونا ک میرسین دیگه دست ب سیاه و سفید نمیزنین)
خ عالی بود نوع دستورت
غذای سنگینی میشه ... ایشالا فردا درست میکنم
نتیجه ش رو هم بهت میگم



ولی عالی بود دستورت......کامل کامل......
دستت طلــــــا
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم اگه این مخلفات رو بعد از تهییه شون بذاریم لای برنج خوب نمیشه؟
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز


آفرین
خوش ب حال خانومت!!!(البته ب اونا ک میرسین دیگه دست ب سیاه و سفید نمیزنین)
خ عالی بود نوع دستورت
غذای سنگینی میشه ... ایشالا فردا درست میکنم
نتیجه ش رو هم بهت میگم



ولی عالی بود دستورت......کامل کامل......
دستت طلــــــا
نه خداییش همه جا درست میکنم هر جا میرم مهمونی اگه خودی باشه خودم پا میشم کمکش.ن میکنم کلا عاشق آشپزیم یعنی با یه عشق خاصی غذا درست میکنم به نظر خودم که خوشمزه میشه و بقیه هم هر کی خورده راضی بوده و تعریف کرده حالا نمیدونم یا جلو خودم الکی تعریف کرده یا شایدم واقعا خوبه بهر صورت درستش کنی خیلی خوشمزه میشه حالا شاید دفعه اولت باشه یه کم اونجور که خودت بخوای در نیاد ولی چند بار که درست کنی قلقش میاد دستت .
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خداییش همه جا درست میکنم هر جا میرم مهمونی اگه خودی باشه خودم پا میشم کمکش.ن میکنم کلا عاشق آشپزیم یعنی با یه عشق خاصی غذا درست میکنم به نظر خودم که خوشمزه میشه و بقیه هم هر کی خورده راضی بوده و تعریف کرده حالا نمیدونم یا جلو خودم الکی تعریف کرده یا شایدم واقعا خوبه بهر صورت درستش کنی خیلی خوشمزه میشه حالا شاید دفعه اولت باشه یه کم اونجور که خودت بخوای در نیاد ولی چند بار که درست کنی قلقش میاد دستت .



خوبه پس حسابی خوش ب حالش
راستش من 1 چیزی هم اینجوری درست میکنم فقط هویج و سیب زمینی نداره!
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه پس حسابی خوش ب حالش
راستش من 1 چیزی هم اینجوری درست میکنم فقط هویج و سیب زمینی نداره!

میدونی غذا ها معمولا من درآوردی شاید اونی که درست میکنی همون مرصح پلو باشه ولی خوب غذا های جدید هم معمولا همون غذا های قدیمی هستن که مثلا بهشون یه سری مواد اضافه میشه و غذا جدید درست میشه . من خودم همیشه این کا رو میکنم برمیدارم همه رو با هم قاطی میکنم یا خوب خوب میشه یا بد بد :biggrin: در هر صورت باید چند بار امتحان کنی تا بتونی غذا ها رو با هم مچ کنی به بوی مواد هم باید خیلی توجه کنی که اونها هم با هم ست بشن که یه بار غذا بوی بد نده شاید خوشمزه بشه ولی اون بوی بدش باعث میشه مخاطب نخورده از غذا زده بشه
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی غذا ها معمولا من درآوردی شاید اونی که درست میکنی همون مرصح پلو باشه ولی خوب غذا های جدید هم معمولا همون غذا های قدیمی هستن که مثلا بهشون یه سری مواد اضافه میشه و غذا جدید درست میشه . من خودم همیشه این کا رو میکنم برمیدارم همه رو با هم قاطی میکنم یا خوب خوب میشه یا بد بد :biggrin: در هر صورت باید چند بار امتحان کنی تا بتونی غذا ها رو با هم مچ کنی به بوی مواد هم باید خیلی توجه کنی که اونها هم با هم ست بشن که یه بار غذا بوی بد نده شاید خوشمزه بشه ولی اون بوی بدش باعث میشه مخاطب نخورده از غذا زده بشه



آره همینطوره......من آشپزی رو خ دوست دارم و خوب هم میشه
اما تا مجبور نباشم درست نمیکنم....آخه واقعا حوصله میخواد!
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی غذا ها معمولا من درآوردی شاید اونی که درست میکنی همون مرصح پلو باشه ولی خوب غذا های جدید هم معمولا همون غذا های قدیمی هستن که مثلا بهشون یه سری مواد اضافه میشه و غذا جدید درست میشه . من خودم همیشه این کا رو میکنم برمیدارم همه رو با هم قاطی میکنم یا خوب خوب میشه یا بد بد :biggrin: در هر صورت باید چند بار امتحان کنی تا بتونی غذا ها رو با هم مچ کنی به بوی مواد هم باید خیلی توجه کنی که اونها هم با هم ست بشن که یه بار غذا بوی بد نده شاید خوشمزه بشه ولی اون بوی بدش باعث میشه مخاطب نخورده از غذا زده بشه



راستی شما توی استامبولی پلو چی میریزین؟
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره همینطوره......من آشپزی رو خ دوست دارم و خوب هم میشه
اما تا مجبور نباشم درست نمیکنم....آخه واقعا حوصله میخواد!
دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شد :biggrin:
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شد :biggrin:
فکر کنم دیر رسیدم ، مرصح پلو رو سوزوندی ؟؟:cry:
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شد :biggrin:
:biggrin:
فکر کنم دیر رسیدم ، مرصح پلو رو سوزوندی ؟؟:cry:

نه اون ک خ خوب از آب در اومد
جات سبز فقط تموم شد....خوردیمش
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا تو چی تو آشپزی دوست داری؟

بلی بلی ، هم آشپزی دوست دارم هم خوردنی :biggrin:

نه اون ک خ خوب از آب در اومد
جات سبز فقط تموم شد....خوردیمش

نوش جون:cry:
چطوری از گلوتون پایین رفت ؟؟ بوش همه باشگاهو برداشته !!

نه بابا درست نکردیم که بسوزه فقط دستور پختش رو به اشتراک گذاشتم ......:biggrin:

دست شما 5 انگشت ;)
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که چیزی نیست حالا میخوایم فسنجون درست کنیم ....:biggrin:
 

Similar threads

بالا