فکر کنم بر گردیم اون زمان از نظر سلیقه خوراکی مشکلی نداشته باشیم
شما نون و دوغ سفارش بده ارزون در بیادتخم مرغ!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا قیمت کباب سلطانیش خییییییییلی بالاستا!
همشو با هم بخوری هزار تومنم نمیشه!!
فرق پلو با چلو چیه؟
شما که خانوم هستید دیگه چرا؟ البته بعضی از سر آشپز ها هم اینو نمیدونن ولی چون من علاقه خاصی به آشپزی دارم خدمتتون عرض میکنم منظور از چلو، برنجى است كه پس از آبكش كردن آن را به تنهايى دم مى گذارند و بعد از دم كشيدن با خورش و انواع گوشت و كباب ها مصرف مى شودولى منظور از پلو، برنجى است كه پس از آبكش با سبزى ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم مى كنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولى پلو، لوبيا پلو، عدس پلو و.... یاد بگیرید برای آیندتون خوبه اومدیم و فردا خواهر شوهری کسی ازتون پرسید که بتونید جوابشو بدید
جدی میخوای یا برای خنده میگی؟!!
میشه طرز تهیه این رو بهم بدین؟
مرصح پلو
جدی میگم...جدی میخوای یا برای خنده میگی؟!!
جدی میخوای یا برای خنده میگی؟!!
طرز تهیه مرصح پلو که غذای دلخواه منه خوب گوش کن لازم برای 2 نفر:برنج 2 پیمانه ، مرغ 1 سینه کامل ، کشمش نصف لیوان ، هویج 2عدد بزرگ(کوچیک هم بود اشگال نداره مهم اینه که باشه)سیب زمینی 1عدد بزرگ ، گردو و بادام 100گرم ، زعفران (دم کرده) ، پیاز 2 عدد کوچک ، گلاب 1نصف لیوان ، ادویه.نمک خوب حالا حواست اینجا باشه ببین چی میگم : ابتدا برنج را دم میکنی.بعد مرغ را همراه با 1عدد پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز می کنی.سیب زمینی را پوست میکنی و نگینی خرد می کنی.هویج ها را پوست کنده و به صورت نوار برش میدی.کشمش رو هم خیس می کنی.بادام رو پوست کنده و همراه گردو در گلاب خیس می کنی حواست باشه تموم مراحل باید طبق همین چیزی که میگم باید باشه اینور و اونور نشه بعد همه رودر تابه روغن می ریزیم اول سیب زمینی ها را سرخ می کنی بعد که سرخ شد همه رو از تابه در میاری و بعد هویج رو سرخ کرده. حالا پیازمون را نگینی خرد می کنیم و کشمش و بادام وگردو را در آن تفت می دهیم.حالا مرغ آبپز شده رو ریش ریش کرده و در روغن تفت میدیم .در آب مرغ رب گوجه فرنگی می ریزیم و می گزاریم غلیظ شه و به عنوان سس استفاده می کنیم.تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در کنار پلو میزنیم به بدن. در ضمن مواد لازمش برای 2 نفر بود ها اگه برای افراد بیشتری میخوای بپزی همه رو چی رو به نصبت افراد زیاد کن .
یه نکته مهم که باید حتما بدونی :
*برای پوست کندن بادام اونو تو آب جوش بریزید و سریع پوست بکنید.
*زعفران را همراه کمی نمک آسیاب کنید.
*برای جلو گیری از بوی بد مرغ هم میتونی 2 تا دونه هل به هنگام پخت اضافه کنی.
برو درست کن امشب ببینم چه میکنی ها جای ما رو خالی کن ......
نه خداییش همه جا درست میکنم هر جا میرم مهمونی اگه خودی باشه خودم پا میشم کمکش.ن میکنم کلا عاشق آشپزیم یعنی با یه عشق خاصی غذا درست میکنم به نظر خودم که خوشمزه میشه و بقیه هم هر کی خورده راضی بوده و تعریف کرده حالا نمیدونم یا جلو خودم الکی تعریف کرده یا شایدم واقعا خوبه بهر صورت درستش کنی خیلی خوشمزه میشه حالا شاید دفعه اولت باشه یه کم اونجور که خودت بخوای در نیاد ولی چند بار که درست کنی قلقش میاد دستت .
آفرین
خوش ب حال خانومت!!!(البته ب اونا ک میرسین دیگه دست ب سیاه و سفید نمیزنین)
خ عالی بود نوع دستورت
غذای سنگینی میشه ... ایشالا فردا درست میکنم
نتیجه ش رو هم بهت میگم
ولی عالی بود دستورت......کامل کامل......
دستت طلــــــا
نه خداییش همه جا درست میکنم هر جا میرم مهمونی اگه خودی باشه خودم پا میشم کمکش.ن میکنم کلا عاشق آشپزیم یعنی با یه عشق خاصی غذا درست میکنم به نظر خودم که خوشمزه میشه و بقیه هم هر کی خورده راضی بوده و تعریف کرده حالا نمیدونم یا جلو خودم الکی تعریف کرده یا شایدم واقعا خوبه بهر صورت درستش کنی خیلی خوشمزه میشه حالا شاید دفعه اولت باشه یه کم اونجور که خودت بخوای در نیاد ولی چند بار که درست کنی قلقش میاد دستت .
خوبه پس حسابی خوش ب حالش
راستش من 1 چیزی هم اینجوری درست میکنم فقط هویج و سیب زمینی نداره!
میدونی غذا ها معمولا من درآوردی شاید اونی که درست میکنی همون مرصح پلو باشه ولی خوب غذا های جدید هم معمولا همون غذا های قدیمی هستن که مثلا بهشون یه سری مواد اضافه میشه و غذا جدید درست میشه . من خودم همیشه این کا رو میکنم برمیدارم همه رو با هم قاطی میکنم یا خوب خوب میشه یا بد بد در هر صورت باید چند بار امتحان کنی تا بتونی غذا ها رو با هم مچ کنی به بوی مواد هم باید خیلی توجه کنی که اونها هم با هم ست بشن که یه بار غذا بوی بد نده شاید خوشمزه بشه ولی اون بوی بدش باعث میشه مخاطب نخورده از غذا زده بشه
میدونی غذا ها معمولا من درآوردی شاید اونی که درست میکنی همون مرصح پلو باشه ولی خوب غذا های جدید هم معمولا همون غذا های قدیمی هستن که مثلا بهشون یه سری مواد اضافه میشه و غذا جدید درست میشه . من خودم همیشه این کا رو میکنم برمیدارم همه رو با هم قاطی میکنم یا خوب خوب میشه یا بد بد در هر صورت باید چند بار امتحان کنی تا بتونی غذا ها رو با هم مچ کنی به بوی مواد هم باید خیلی توجه کنی که اونها هم با هم ست بشن که یه بار غذا بوی بد نده شاید خوشمزه بشه ولی اون بوی بدش باعث میشه مخاطب نخورده از غذا زده بشه
دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شدآره همینطوره......من آشپزی رو خ دوست دارم و خوب هم میشه
اما تا مجبور نباشم درست نمیکنم....آخه واقعا حوصله میخواد!
فکر کنم دیر رسیدم ، مرصح پلو رو سوزوندی ؟؟دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شد
نه بابا درست نکردیم که بسوزه فقط دستور پختش رو به اشتراک گذاشتم ......فکر کنم دیر رسیدم ، مرصح پلو رو سوزوندی ؟؟
دقیقا همینطوره حوصله و صبر زیاد تو آشپزی فاکتور خیلی مهمیه منم البته این اواخر به خاطر کارم (چون باید همیشه آنلاین باشم و ای پی سرور ها رو چک کنم) خیلی وقت ندارم یا وقتی درست میکنم حواسم پرت میشه به نت یهو میبینم بوی سوختگی غذا بلند شد
فکر کنم دیر رسیدم ، مرصح پلو رو سوزوندی ؟؟
سارا تو چی تو آشپزی دوست داری؟
نه اون ک خ خوب از آب در اومد
جات سبز فقط تموم شد....خوردیمش
نه بابا درست نکردیم که بسوزه فقط دستور پختش رو به اشتراک گذاشتم ......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
این سیستم امنیتی منو کشته | تالار عکس | 0 | ||
هیچکی منو دوس نداره :(( | تالار عکس | 1 | ||
منو این همه خوشبختی یکجا!!!!!! | تالار عکس | 1 | ||
فلافلی سلف سرویسی / عکس ( عكسا منو ديوونه كرد !! ) | تالار عکس | 40 | ||
منو دوستام اومدیم تا عیدو تبریک بگیم. | تالار عکس | 61 |