نمايش نتايج 1 تا 10 از 10

تاپیک: مشاوره برای کنکور ارشد...

تازه وارد آواتار Silence
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/11

پيش فرض مشاوره برای کنکور ارشد...

یمی خوام امسال بعد از سه سال دوری از درس برای اولین بار برای ارشد شرکت کنم...

خوب من سال 87 فارغ التحصیل شدم...از اون موقع تا حالا فقط یه بار سال 88 به مدت 1 ماه ریاضی و مقاومت و تحلیل سازه رو خوندم...اونم تقریباً نصفه...هیچ کدوم رو کامل نخوندم...(کلاس رفتم نیمه تموم...پوران پژوهش...مقاومت و تحلیل دکتر عرفانی...جزواتش رو دارم...)...

1- حالا می خوام بدونم بعد از 3 سال دوری از درس و کتاب از کجا شروع کنم و چه جوری؟...
    2- چه کتاب و جزوه هایی رو بخونم؟...چه جوری بخونم؟...کنکور آزمایشی شرکت کنم؟...کجا؟...
    3- بشینم جزوات دوره کارشناسی رو بخونم اول بعد جزوات ارشد رو؟...یا نه همین جزوات ارشد و کتابهای ارشد کفایت می کنه؟...یا چی؟...
    4- برای هر درس چه کتاب یا جزوه ای، پیشنهاد می شه؟...

2. تشكر از اين پست

تازه وارد آواتار skydvb
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام

قبولی درکنکور ارشد بشرطی که به مفاهیم پایه مسلط باشید خیلی ساده تر از چیزیه که فکر می کنید.
    فقط باید پشتکار داشته باشید و از ابتدا فشار کار رو زیاد نکنید. بلکه انرژی خودتونو برای آبان به بعد بذارید و الان فقط روی مفاهیم پایه کار کنید.

برای کنکور ارشد عمران کتابهای زیر توصیه می شه:

1-ریاضی 1 و 2 و معادلات: انتشارات گاج (ریاضی پارسه هم بد نیست میتونین بخونین)
    2-مقاومت عرفانی انتشارات گاج
    3-تحلیل آهنگر انتشارات آزاده
    4-خاک جسمانی انتشارات گاج
    5-سیالات امیر افشاری انتشارات سیمای دانش (سیالات فرخ انتشارات کیان هم توصیه می شه)
    6-هیدرولیک،پی،فولاد و بتن و راهسازی و روسازی سری عمران

آزمونهای پارسه برای رشته مهندسی عمران بهترین آزمونها هستند.

برای ارشد همین کتابها کافیه و لازم نیست کتاب مرجع، جزوه دانشگاهی یا چیز دیگه ای بخونید.

از الان تا مهر هم روی ریاضی و یکی از دروس تخصصی (پیشنهاد بنده تحلیل سازه) کار کنید، مهرماه رو روی سه درس تخصصی کار کنید و از 1 آبان که آزمونهای پارسه شروع می شه طبق برنامه پارسه پیش برید.

4. تشكرها از اين پست

تازه وارد آواتار Silence
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/11

پيش فرض

خیلی ممنون...
    دقیقاً همون طور که می خواستم راهنمایی کردید...یعنی گفتید چیا رو بخونم...چیا رو نخونم...چه کتابهایی از چه انتشاراتی هایی...چه آزمونی...و حتی یه پله فراتر رفتید و یه الگو هم برای برنامه ریزی دادید...

بازم ممنون...
    ...Hey

تازه وارد آواتار Silence
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/11

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله skydvb نمايش پست
    سلام

قبولی درکنکور ارشد بشرطی که به مفاهیم پایه مسلط باشید خیلی ساده تر از چیزیه که فکر می کنید.
    فقط باید پشتکار داشته باشید و از ابتدا فشار کار رو زیاد نکنید. بلکه انرژی خودتونو برای آبان به بعد بذارید و الان فقط روی مفاهیم پایه کار کنید.

برای کنکور ارشد عمران کتابهای زیر توصیه می شه:

1-ریاضی 1 و 2 و معادلات: انتشارات گاج (ریاضی پارسه هم بد نیست میتونین بخونین)
    2-مقاومت عرفانی انتشارات گاج
    3-تحلیل آهنگر انتشارات آزاده
    4-خاک جسمانی انتشارات گاج
    5-سیالات امیر افشاری انتشارات سیمای دانش (سیالات فرخ انتشارات کیان هم توصیه می شه)
    6-هیدرولیک،پی،فولاد و بتن و راهسازی و روسازی سری عمران

آزمونهای پارسه برای رشته مهندسی عمران بهترین آزمونها هستند.

برای ارشد همین کتابها کافیه و لازم نیست کتاب مرجع، جزوه دانشگاهی یا چیز دیگه ای بخونید.

از الان تا مهر هم روی ریاضی و یکی از دروس تخصصی (پیشنهاد بنده تحلیل سازه) کار کنید، مهرماه رو روی سه درس تخصصی کار کنید و از 1 آبان که آزمونهای پارسه شروع می شه طبق برنامه پارسه پیش برید.
    فقط زبان انگلیسی رو هم بگید که از چه منبعی استفاده کنم...
    ...Hey

عضو فعال آواتار behnaz68
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2010/11
    محل سكونت
    مثلث برمودا

پيش فرض

ببخشید یه سوال اگه بخوام عمران آب شرکت کنم روی هیدرولوژی هم باید سرمایه گذاری کنم؟بیشتر چه درس هایی تاثیر داره؟ و در زمینه تحلیل سازه چه قسمت هایی مهم تره؟
    زندگی می کنم حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم
    این زندگی کردن است که بهترین ها را برایم می سازد
    بگذار هر چه از دست میرود برود من آنرا می خواهم که به التماس آلوده نباشد
    حتی زندگی را

تازه وارد آواتار skydvb
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله Silence نمايش پست
    فقط زبان انگلیسی رو هم بگید که از چه منبعی استفاده کنم...
    زبان منبع خاصی نداره (البته بنده زبان مسلط بودم برای کنکور نخوندم) زبان عمومی و تخصصی پارسه بد نیست. مخصوصا زبان عمومی پارسه که واژگان رو جمع می کنه. بیشتر سعی کنید متن بخونید و تست بزنید. به نظرمن تست های 10 سال کنکور قبل رو بزنید کفایت می کنه.

9. تشكر از اين پست

تازه وارد آواتار skydvb
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله behnaz68 نمايش پست
    ببخشید یه سوال اگه بخوام عمران آب شرکت کنم روی هیدرولوژی هم باید سرمایه گذاری کنم؟بیشتر چه درس هایی تاثیر داره؟ و در زمینه تحلیل سازه چه قسمت هایی مهم تره؟
    با سلام
    تمامی گرایش های عمران یک منبع دارند و ضریب 1 برای تمامی دروس منظور می شه. هیدرولوژی هم جزو منابع کنکور ارشد 90 نبوده است (به سایت سازمان سنجش برای منابع کنکور 91 مراجعه کنید.)
    با این حساب ظاهرا تمامی دروس به یک اندازه در کنکور تاثیر دارند.

ولی تراز دروس با هم متفاوته و ترتیب اهمیت دروس تقریبا به شکل زیرهستش:

1-تحلیل و مقاومت
    2-سیالات و هیدرولیک
    3-خاک و پی
    4 و 5- ریاضیات و طراحی (تقریبا هم اهمیت)
    6-زبان

توی تحلیل سازه مهمترین بخش روش های تحلیل سازه معین، نمودار لنگرو برش، تغییر شکل سازه های معین (تیر مزدوج،کاستیگیلیانو، بتی ماکسول که هر سال 100% دو الی 3 تست داره) ، روش نیرو و مدلسازی با فنر هستش که شما در آخر باید بتونید یک تست تحلیل سازه رو با دو یا سه روش مختلف حل کنید و جواب یکسان بگیرید تا تحلیل سازه شما قوی بشه. برای این درس فقط و فقط کتاب تحلیل سازه آهنگر انتشارات آزاده (که جزوه دکتر عرفانی هستش) توصیه می شه.

11. تشكر از اين پست

عضو فعال آواتار behnaz68
    رشته
    سایر رشته های مهندسی
    تاريخ عضويت
    2010/11
    محل سكونت
    مثلث برمودا

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله skydvb نمايش پست
    با سلام
    تمامی گرایش های عمران یک منبع دارند و ضریب 1 برای تمامی دروس منظور می شه. هیدرولوژی هم جزو منابع کنکور ارشد 90 نبوده است (به سایت سازمان سنجش برای منابع کنکور 91 مراجعه کنید.)
    با این حساب ظاهرا تمامی دروس به یک اندازه در کنکور تاثیر دارند.

ولی تراز دروس با هم متفاوته و ترتیب اهمیت دروس تقریبا به شکل زیرهستش:

1-تحلیل و مقاومت
    2-سیالات و هیدرولیک
    3-خاک و پی
    4 و 5- ریاضیات و طراحی (تقریبا هم اهمیت)
    6-زبان

توی تحلیل سازه مهمترین بخش روش های تحلیل سازه معین، نمودار لنگرو برش، تغییر شکل سازه های معین (تیر مزدوج،کاستیگیلیانو، بتی ماکسول که هر سال 100% دو الی 3 تست داره) ، روش نیرو و مدلسازی با فنر هستش که شما در آخر باید بتونید یک تست تحلیل سازه رو با دو یا سه روش مختلف حل کنید و جواب یکسان بگیرید تا تحلیل سازه شما قوی بشه. برای این درس فقط و فقط کتاب تحلیل سازه آهنگر انتشارات آزاده (که جزوه دکتر عرفانی هستش) توصیه می شه.
    ببخشید یعنی اینکه گفتند با توجه به گرایش قسمت های مربوطه رو حل کنیم این طور نیست؟ البته این رو می دونم که تحلیل و مقاومت و سیالات و خاک واسه همه گرایش ها هست و ضریبش 1 هست و اونجور که شنیدم بقیه دروس با توجه به گرایشه اشتباهه؟
    یه سوال دیگه منابعی که در کنکور آزاد هست تقریبا با سراسری یکیه؟
    زندگی می کنم حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم
    این زندگی کردن است که بهترین ها را برایم می سازد
    بگذار هر چه از دست میرود برود من آنرا می خواهم که به التماس آلوده نباشد
    حتی زندگی را

عضو آواتار جوجه سرامیکی
    رشته
    مهندسی مواد و متالورژی
    تاريخ عضويت
    2011/3
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

داداش من تو عمران همه گرایشهاش برای سراسری ضریبشون یک هست.معمولا عمرانی ها تحلیل سازه رو خیلی سخت میدونند.پس بیا حالا که همه ضرایبشون یک هست سعی کن زبانت رو تقویت کنی که جبران بقیه رو کنی.و اینکه در کنکور آزاد ضرایب کاملا با سراسری فرق میکنه و همینطور سرفصلهاش.و از اونجایی که تو عمران از هر 100نفر 9نفر قبول میشوند و اگه بتونی رتبه ات رو به مرز 400برسونی یکی از دانشگاه های تهران رو حتما روزانه قبول خواهی شد.اگه اطلاعات بیشتر میخوای بهم بگو تا کمکت کنم.
    فروش جزوات کاردانی و ارشد پارسه

تازه وارد آواتار skydvb
    رشته
    مهندسی عمران
    تاريخ عضويت
    2007/6
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلي بوسيله behnaz68 نمايش پست
    ببخشید یعنی اینکه گفتند با توجه به گرایش قسمت های مربوطه رو حل کنیم این طور نیست؟ البته این رو می دونم که تحلیل و مقاومت و سیالات و خاک واسه همه گرایش ها هست و ضریبش 1 هست و اونجور که شنیدم بقیه دروس با توجه به گرایشه اشتباهه؟
    یه سوال دیگه منابعی که در کنکور آزاد هست تقریبا با سراسری یکیه؟
    همونطور که دوستمون گفتند، ضریب همه دروس برای کنکور سراسری عمران یکیه و شما هر گرایشی که هستید باید همه سوالات رو جواب بدید. منابع آزاد رو بنده اطلاعی ندارم ولی منابع سراسری همونایی هستش که در ابتدای این تاپیک گفتم.

برای قبولی روزانه دردانشگاههای تهران با توجه به افزایش ظرفیت شما تا رتبه های 800 الی900 هم می تونید روزانه گرایش های آب یا محیط زیست در دانشگاههای علم و صنعت و خواجه نصیر قبول شوید.

تاپیک های مشابه

1. مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد
    توسط p_sh در تالار کنکور و تحصیلات تکمیلی
    پاسخ ها: 2659
    آخرین ارسال: 2012/3/24, 05:02 PM
  2. جزوه مدیریت ای تی امیر کبیر برای کنکور ارشد
    توسط iman20000 در تالار کارشناسی ارشد - دکترا
    پاسخ ها: 29
    آخرین ارسال: 2012/2/18, 02:38 PM
  3. مشاوره برای کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد
    توسط JARYAN در تالار تاپیک های قدیمی
    پاسخ ها: 1