صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 12

تاپیک: درخت شگفت انگیز جابوتی کابا

  1. #1
    کاربر فعال تالار زبان انگلیسی
    آواتار Parisa R
    رشته
    مهندسی معماری
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    3668
    پست ها
    1,387

    پيش فرض درخت شگفت انگیز جابوتی کابا

    درخت شگفت انگیز جابوتی کابا
    اشتباه نکنید، این دروغ ماه آوریل نیست. میوه این درخت طوریست که گویی باغبانی خوش ذوق برای شگفت زده کردن همسایه ها، آنها را به درخت چسبانده است. ولی واقعاً میوه های درخت جابوتی کابا ، به جای شاخه ها، بر روی تنه اصلی درخت می رویند.
    نام دیگر این میوه، انگور برزیلی ست. این گیاه، بومی آمریکای جنوبی – مثل پاراگوئه، آرژانتین ( و چنانکه از نامش پیداست) برزیل است. این میوه به رنگ بنفش براق است و می توان آنرا مستقیماً از درخت چید و مصرف کرد.




    از تخمیر آن در شراب و مشروبات قوی الکلی استفاده می شود. پس از اینکه سه روز از چیدنش سپری شد، تخمیر آن آغاز می شود. بنابر این گاهی چارة دیگری به جز چنین استفاده هایی باقی نمی ماند.
    نگهداری آنها در باغ، به مراقبت زیادی نیاز دارد. سالها طول می کشد تا درخت میوه بدهد ولی وقتی به سن بلوغ برسد می بینید که ارزشش را داشته. این درخت قابلیت انطباق خوبی با محیط دارد. اگر چه که به رطوبت و خاکی که کمی اسیدی باشد نیاز دارد ولی در خاک های قلیایی نیز رشد می کند.
    به طور طبیعی حداکثر دو بار در سال شکوفه می دهد. بیشتر به موجود بیگانه یا انگلی می ماند که خودش را به تنه و شاخه ها چسبانده است. شکوفه ها در محلی رشد می کنند که به نظر می رسد قرار است ساقه جدیدی از آن خارج شود.
    شاید بپرسید چرا رفتار این درخت اینگونه است؟ یک جواب ساده می تواند این باشد که به این ترتیب حیواناتی که نمی توانند به بالا دست درخت بروند، بتوانند میوه های آن را بخورند و تخم های آن را در اطراف پراکنده کنند.
    اگر درخت بخوبی آبیاری شود، در تمام طول سال شکوفه و میوه می دهد. خود میوه تا چهار سانتی متر قطر دارد و درون آن چهار هسته بزرگ وجود دارد. این میوه علاوه بر کاربرد غذایی، برای مرطوب کردن پوست و درمان آسم و اسهال نیز کاربرد دارد.
    اگر لوزه هایتان متورم شده باشد، از آن می توانید برای کاهش و التیام تورم استفاده کنید. با توجه به اینکه چندین ترکیب ضد سرطانی در آن یافت شده است، امید می رود از آن برای درمان سرطان نیز استفاده شود.
    در مجموع، با وجود عجیب بودنش، خیلی مفید به نظر می رسد.



    من با نیرویی که مرا آفرید یگانه ام،
    در جهانم همه چیز نیکوست.



    من در همین لحظه زندگی می کنم...


  2. #2
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی شیمی
    تاريخ عضويت
    2008/3
    امتیاز
    312
    پست ها
    279

    پيش فرض

    آيا از اين درخت در ايران هم يافت مي شود و يا بذري از آن در اختيار داريد
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  3. #3
    متخصص زراعت و اگرواکولوژی
    تاريخ عضويت
    2011/6
    امتیاز
    8309
    پست ها
    6,517

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله paint نمايش پست
    آيا از اين درخت در ايران هم يافت مي شود و يا بذري از آن در اختيار داريد
    خیر//در عرضهای جغرافیایی ایران وقف پذیر نمیباشد//

  4. #4
    مدیر تالار زیست شناسی آواتار orkideh4
    رشته
    زیست شناسی
    تاريخ عضويت
    2011/2
    امتیاز
    2116
    پست ها
    1,270

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله paint نمايش پست
    آيا از اين درخت در ايران هم يافت مي شود و يا بذري از آن در اختيار داريد
    سلام دوست عزیز
    بله این درخت درایران هم کشت میشه.درنوشهرگلخونه ایی وجودداره که گیاهان گرمسیری دراونجاکشت میشه.این درخت هم اونجاهست.
    ويرايش شده توسط orkideh4 در 2011/7/08 در ساعت 09:37 PM

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]



    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  5. تشكرها از اين پست


  6. #5
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/12
    محل سكونت
    hamedan
    امتیاز
    208
    پست ها
    301

    پيش فرض

    درخت كاكائو هم ميوه هاش از تنه بيرون مياد
    ياد بعضي نفرات روشنم ميدارد
    قوتم ميبخشد
    راه مياندازد!
    يادبعضي نفرات رزق روحم شده است
    وقت هردلتنگي
    سويشان دارم دست!

  7. تشكرها از اين پست


  8. #6
    عضو فعال آواتار زهرا فرشید
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    محل سكونت
    بوشهر
    امتیاز
    12173
    پست ها
    10,433

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله orkideh4 نمايش پست
    سلام دوست عزیز
    بله این درخت درایران هم کشت میشه.درنوشهرگلخونه ایی وجودداره که گیاهان گرمسیری دراونجاکشت میشه.این درخت هم اونجاهست.
    اره شما درست میگین
    البته این گلخانه مال یکی از استاتید هست که الان من اسمشونو یادم نمیاد ولی کتاب میوهه ای گرمسیریشونو یه بار تا حدودی مطالعه کردم
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  9. تشكر از اين پست


  10. #7
    عضو فعال آواتار زهرا فرشید
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    محل سكونت
    بوشهر
    امتیاز
    12173
    پست ها
    10,433

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله kiana.d نمايش پست
    درخت كاكائو هم ميوه هاش از تنه بيرون مياد
    انجیر معابد هم میوه هاش روی تنه اش رشد میکنه
    اینجا رو ببینید :
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  11. تشكر از اين پست


  12. #8
    مدیر تالار زیست شناسی آواتار orkideh4
    رشته
    زیست شناسی
    تاريخ عضويت
    2011/2
    امتیاز
    2116
    پست ها
    1,270

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله زهرا فرشید نمايش پست
    اره شما درست میگین
    البته این گلخانه مال یکی از استاتید هست که الان من اسمشونو یادم نمیاد ولی کتاب میوهه ای گرمسیریشونو یه بار تا حدودی مطالعه کردم
    صاحب این گلخونه که یک گلخونه ی بین المللی هم هست مهندس شیخی هستن. برای انجام یه کارتحقیقاتی ازطرف دانشگاه به این گلخونه رفتم وبایدحتمابرای ورودبه این گلخونه مجوزداشت. این درخت روازنزدیک اونجا دیدم وازمیوه ش هم خوردم.جالب بود.
    فکرمیکنم برای دوستانی که کشاورزی خوندن رفتن به این گلخونه میتونه خیلی مفیدباشه.جالب اینجاست که خودایشون تحصیل کرده ی رشته ی کشاورزی نیستن اما علاقه وزحماتشون درجمع اوری وپرورش گیاهان این گلخونه بخوبی قابل مشاهده هست.

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]



    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  13. تشكرها از اين پست


  14. #9
    عضو فعال آواتار زهرا فرشید
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    محل سكونت
    بوشهر
    امتیاز
    12173
    پست ها
    10,433

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله orkideh4 نمايش پست
    صاحب این گلخونه که یک گلخونه ی بین المللی هم هست مهندس شیخی هستن. برای انجام یه کارتحقیقاتی ازطرف دانشگاه به این گلخونه رفتم وبایدحتمابرای ورودبه این گلخونه مجوزداشت. این درخت روازنزدیک اونجا دیدم وازمیوه ش هم خوردم.جالب بود.
    فکرمیکنم برای دوستانی که کشاورزی خوندن رفتن به این گلخونه میتونه خیلی مفیدباشه.جالب اینجاست که خودایشون تحصیل کرده ی رشته ی کشاورزی نیستن اما علاقه وزحماتشون درجمع اوری وپرورش گیاهان این گلخونه بخوبی قابل مشاهده هست.
    ممنون بابت اطلاعاتتون
    خیلی دوست دارم ببینم
    اگه یه زمانی من گذرم افتاد اونورا حتما تلاش میکنم برم ببینم
    راستی طعم میوه اش چجوری بود؟
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  15. #10
    متخصص زراعت و اگرواکولوژی
    تاريخ عضويت
    2011/6
    امتیاز
    8309
    پست ها
    6,517

    پيش فرض

    JABOTICABA

    Myrciaria spp.

    Myrtaceae

    Common Names: Jaboticaba, Jabuticaba, Guaperu, Guapuru, Hivapuru, Sabara, Ybapuru
    Species: Myrciaria cauliflora Berg., M. jaboticaba Berg., M. tenella Berg., M. trunciflora Berg.
    Related Species: Guavaberry, Rumberry (Myrciaria floribunda), Yellow Jaboticaba (M. glomerata), Camu-camu (M. paraensis). Blue Grape (M. vexator).
    Distant affinity: Eugenias (Eugenia spp.), [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] (Feijoa sellowiana), [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] (Psidium spp.).
    Origin: All four of the jaboticaba species are native to the Minas Gerais region of Brazil. Some are also indigenous to other parts of Brazil, as well as areas in Bolivia, Paraguay, northeastern Argentina, Uruguay and Peru. In Brazil jaboticabas are cultivated from the southern city of Rio Grande to Bahia, and from the seacoast to Goyaz and Matto Grosso in the west. It was introduced into California (at Santa Barbara) about 1904.
    Adaptation: In Brazil jaboticabas grow from sea-level to elevations of more than 3,000 ft. Different plants vary markedly in how much frost they can take without severe damage, probably reflecting the species that a given plant belongs to. Some plants can take 24° F or lower and survive; others are damaged at 27° F. In 1917, a young tree at Brooksville, Florida survived a temperature drop to 18° F. with only the foliage and branches killed back. In California jaboticabas have been successfully grown in San Diego, Spring Valley, Bostonia, Encinitas, South Los Angeles and as far north as the San Jose and San Francisco Bay areas. The plant makes a suitable container specimen.
    DESCRIPTION

    Growth Habit: The jaboticaba is a slow growing large shrub or small, bushy tree. It reaches a height of 10 - 15 feet in California and 12 - 45 feet in Brazil, depending on the species. The trees are profusely branched, beginning close to the ground and slanting upward and outward so that the dense, rounded crown may attain an ultimate spread as wide as it is tall. The thin, beige to reddish bark flakes off much like that of the guava. The jaboticaba makes an attractive landscape plant. Foliage: The evergreen, opposite leaves are lanceolate to elliptic, 1 - 4 inches in length and 1/2 - 3/4 inch wide. In color they are a glossy dark green with a leathery texture. The size, shape and texture varies somewhat from one species to another.
    Flowers: The small yellow-white flowers dramatically emerge from the multiple trunks, limbs and large branches in groups of four. It has been reported from Brazil that solitary jaboticaba trees bear poorly compared with those planted in groups, which indicates that cross-pollination enhances productivity.
    Fruits: Jaboticaba fruit is grape-like in appearance and texture but with a thicker, tougher skin. Most California fruit is dark purple to almost black in color. Averages size is one inch in diameter but can run from 3/4 to 1-1/2 inches, depending on species and variety. The gelatinous whitish pulp contains from one to four small seeds and has a pleasant, subacid flavor markedly similar to certain muscadine grapes. The skin has a slight resinous flavor that is not objectionable. Fruit may be produced singly or in clusters from the ground up all over the trunk and main branches, and the plant may fruit up to five times per year. Fresh fruit is delicious eaten out-of-hand and can be made into jellies, jams and wine. The skin is high in tannin and should not be consumed in large quantities over a long period of time.
    CULTURE

    Location: Jaboticaba trees are will take full sun or some shade and are small enough fit into many parts of the garden landscape. They are fairly wind tolerant but do not like salty sea air. Small, young trees do best with some protection. Soil: Jaboticabas grow and fruit best in rich deep soil with a pH of 5.5 to 6.5. Although it is not well adapted to alkaline soils, it may be grown successfully by mulching and applying necessary nutrient sprays containing iron. The tree is not tolerant of salty or poorly drained soil. It has grown and borne well on sand in Central Florida.
    Fertilization: For young plants half ratio fertilizer at monthly intervals will speed the plant's very slow growth rate. Any well-balanced fertilizer applied three times per year will keep the plant healthy. Because of its shallow root system, it is suggested that a series of small holes be dug and filled with organic material around the plant's base. The organic material can contain a balanced fertilizer which will be released during irrigation.
    Irrigation: Water should be supplied as needed to maintain good soil moisture and prevent wilting, but constant flooding is undesirable. As the root system is somewhat shallow, irrigation is usually required when the upper inch or two of soil become dry.
    Pruning: Pruning of jaboticabas is not usually needed, but when pruned as a hedge, the fruit is not destroyed since it is formed only on the inner branches and trunk.
    Frost Protection: Although Jaboticabas can tolerate a few degrees of frost, they do best under frost-free conditions. In areas where frost may be a problem, providing them with some overhead protection or planting them next to a wall or a building may be sufficient. The smallish plants are also fairly easy to cover during cold snaps by placing carpeting, plastic sheeting, etc. over a frame around them. Potted specimens can be moved to a frost-secure area.
    Propagation: Most seeds are polyembryonic, producing a plant that is true or close to the parent plant. The seeds germinate in about one month. A suggested potting mixture is 2 parts peat, 2 parts coarse sand and 1 part coarse perlite, wood shavings or compost. Selected strains can be reproduced by inarching (approach grafting) or air-layering. Budding is not easily accomplished because of the thinness of the bark and the hardness of the of the wood. Veneer or side grafts are fairly successful. The grafted plant will fruit considerably earlier than a seedling. One may expect a grafted plant to produce fruit within three years, It can take from 8 to 15 years for a seedling to mature into a fruiting tree. It is this very slow growth that has kept this plant from becoming as popular as it deserves to be. Grafting older trees over to a different variety is inadvisable because it is the trunk and inner branches which produce the fruit. One would have to cut the tree back to a one-inch stump in order to change its fruiting nature.
    When planting a jaboticaba, the crown (uppermost) roots should be 2 to 3 inches higher than the surrounding soil levels to provide water runoff. Peat, compost or rotted manure may be mixed with the soil from the planting hole to improve it. The soil should be a well-aerated mixture.
    Pests and diseases: The fruit and flowers of some varieties are susceptible to a fungus caused rust during wet periods. Many flowers may desiccate during dry periods. Birds, raccoons and opossums are all attracted to fruiting trees. Deer will sometimes browse on the new foliage, but jaboticaba roots are not particularly attractive to gophers.
    Harvest: Jaboticaba fruits are ready to harvest when they have developed a full color and are somewhat soft like a ripe grape. They are mostly eaten out-of-hand in South America. By squeezing the fruit between the thumb and forefinger, one can cause the skin to split and the pulp to slip into the mouth. The peeled fruits are often used for making jelly and marmalade, with the addition of pectin. Jaboticaba wine is made to a limited extent in Brazil.
    Commercial Potential: Jaboticabas are a significant commercial fruit in Brazil and to a limited extent in other parts of South America where they thrive. They are a very tasty fresh fruit, and if they were more plentiful and were properly promoted, they could have a commercial future in this country. Their relative frost sensitivity combined with their slowness to fruit from seedlings is a major drawback to commercial success.
    CULTIVARS

    Branca Produces large bright green flavorful fruit. Medium size and heavy producer. Paulista Large to very large fruit, skin thick and leathery. Flesh juicy, subacid to sweet. Quality very good, ripens relatively late. Resistant to rust. Tree strong growing, highly productive though it bears a single crop. Introduced into California in 1904. Rajada Fruit very large, skin green-bronze, thinner than that of Paulista. Flavor sweet and very good. Tree much like that of Paulista. Midseason. Sabara Most prized and most often planted tree in Brazil. Fruit is small, thin-skinned and sweet. Tree medium-sized, precocious and very productive. Produces 4 crops per year. Susceptible to flower and fruit rust. Ponhema Produces a large, leathery skinned fruit with a pointed apex. Must be fully ripe for eating raw. Mostly used in jellies or preserves. Tree is very large and a heavy producer. FURTHER READING


    • Morton, Julia F. Fruits of Warm Climates. Creative Resources Systems, Inc. 1987. pp. 371-374.
    • Maxwell, Lewis S. and Betty M. Maxwell. Florida Fruit. Lewis S. Maxwell, Publisher. 1984. p. 69.
    • Popenoe, Wilson. Manual of Tropical and Subtropical Fruits. Hafner Press. 1974. Facsimile of the 1920 edition. pp. 299-302.

  16. تشكرها از اين پست


صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. درخت شگفت انگیز جابوتی کابا
    توسط roya8787 در تالار تالار عکس
    پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2012/2/23, 06:52 PM
  2. درخت شگفت انگیز قلمرو حیوانات
    توسط venus4164 در تالار گفتگوی آزاد
    پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2010/10/16, 04:29 PM
  3. درخت شگفت انگيز قلمرو حيوانات!!!
    توسط میتا در تالار تالار عکس
    پاسخ ها: 18
    آخرین ارسال: 2010/9/06, 04:28 PM
  4. درخت شگفت انگيز قلمرو حيوانات
    توسط s.khalighi در تالار تالار عکس
    پاسخ ها: 2
    آخرین ارسال: 2010/1/25, 01:22 PM

عبارت‌های مرتبط

میوه به

درخت شگفت انگیز جابوتی کاب

درخت کاکائو

میوه جابوتی کابا

گلخونه میوه

درختی که میوه اش در تنه ی آن است

رنگ های اشتها آوردر میوه هادانلود آموزش deepsoil

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •