سلام به بچه ها به نظر شما بهترين دانشگاه آزاد كشور كدوم يكيه؟![]()
تهران مركز
قزوين
علوم و تحقيقات تهران
تهران جنوب
علوم وتحقيقات فارس
شهر ري
سلام به بچه ها به نظر شما بهترين دانشگاه آزاد كشور كدوم يكيه؟![]()
69
داره آروم جون ميده نسلی كه مرگو فهميده
نميدونم چرا امّا آزادی بوی خون ميده...
دانلود آهنگ آزادي شادمهر
دانشگاه آزاد مشهد![]()
مرتبه اولی که مُردم 20 سال داشتم.....همه جا سفید بود و برف می بارید....-----------------------------------------
لطفا در تالارها فقط فارسي تايپ كنيد
مطالب خود را فقط در تالار مربوطه ارسال کنید
قبل از ارسال هر موضوع با جستجو از نبود مطالب مرتبط مطمئن شوید
ذکر منبع مطالب قرار داده شده از سایت های دیگر الزامی است
حالا شما به يكي از اينا راي بده ايشالا با عبدالله صحبت ميكنيم بيشتر به مشهد برسه تا جز اين ليست بذاريمش![]()
69
دانلود آهنگ آزادي شادمهر
منم موافقم با یاسین.
اول دانشگاه آزاد مشهد
یاسین جون بگو رو برد گروه کامپیوتر چی زده بودند.(البته 1 ماه پیش) تقدیر نامه برای بیشترین قبولی در ارشد. از دانشگاههای سراسری هم بیشتر بود.
از نظر من فقط دانشگاه آزاد مشهد.(کامپیوتر)
به نظر من بهتر بود رشته رو هم در نظر می گرفتی. چون هر واحدی تو چند رشته خاص پیشرفت داشته.
--------------------------راز آینده در اکنون است اگر به اکنون دقت کنی میتوانی آن را بهتر کنی و اگر اکنون را بهتر کنی ان چه پس از آن رخ می دهد هم بهتر میشود. پائولو کوئیلو
تا اونجایی که من می دونم تراز و کیفیت آموزشی مشهد تو رشته کامپیوتر معماری حقوق و ... از تهران مرکز ، تهران جنوب و شهر ری بیشتر هست .... البته در مورد اون دانشگاه های دیگه خبر ندارم که ترازش چطوریه ولی به نظر من یکی از بهترین دانشگاه های آزاد کشور دانشگاه مشهد هست (هورا دانشگاه مشهد)حالا شما به يكي از اينا راي بده ايشالا با عبدالله صحبت ميكنيم بيشتر به مشهد برسه تا جز اين ليست بذاريمش
مرتبه اولی که مُردم 20 سال داشتم.....همه جا سفید بود و برف می بارید....-----------------------------------------
لطفا در تالارها فقط فارسي تايپ كنيد
مطالب خود را فقط در تالار مربوطه ارسال کنید
قبل از ارسال هر موضوع با جستجو از نبود مطالب مرتبط مطمئن شوید
ذکر منبع مطالب قرار داده شده از سایت های دیگر الزامی است
ببخشيد ...آخه من تا حالا از كسي نشنيده بودم كه از دانشگاه آزاد مشهد تعريف كنه ...شايد شما مشهدي هستين به خاطر تعصبتون اين حرفو ميزنيد...
به هر حال حرفتون قابل احترامه بازم معذرت ميخوام كه تو نظر سنجي ننوشتمش فكرم نميكنم ديگه راهي داشته باشه تا بشه اضافه كرد(اگه راهي داره به من بگيد) ولي هر كي خواست به دانشگاه مشهد راي بده استثنا` توي يه پست بنويسه آخرش ميشماريمش![]()
69
دانلود آهنگ آزادي شادمهر
جناب shadmehrbaz شما نام 2 واحد برتر دانشگاه آزاد رو ننوشتید واحد ارسنجان و واحد سبزوار (من از لحاظ علمی میگم کاری به مسایلی مثل گیردادن و چادر اجباری و... ندارم)
در بین واحدهایی که نام بردین فقط تهران جنوب در بین 100 دانشگاه برتر خاورمیانه قرار داره و هیچ کدوم از واحدهای دیگه ای که ذکر کردید دارای چنین رتبه ی علمی نیستند در ضمن واحد سبزوار و ارسنجان هم جز 100 واحد برتر دانشگاهی خاورمیانه هستند
منبع
دوست عزيز تو اون سايت كه همچين رنكينگي رو گذاشته بيشتر دانشگاه آزاد ها واسشون شناخته شده نيست واسه همين اصلا تو رنكينگ قرار ندارن ...تهران جنوب هم چون دانشگاه قديمي اي هست اسمش تو اون رنكينگه![]()
69
دانلود آهنگ آزادي شادمهر
از نظرمن هیچوقت نمی تونین بگین بهترین دانشگاه کجاست
من از يه منبع موثق شنيدم علوم تحقيقات جز 20 دانشگاه برتر خاور ميانه است
تاحالا ديدي علوم تحقيقات و ؟
يه كشوري يه واسه خودش
اگه برترين نبود كه خودِ جاسبي رييسش نمي شد!
اسم من امیر طاهاست
ثبت اين صفحه