سلام
دانشگاه ما سهامی مهدوی و پسران هست واسه رد گم کنی میگن پاسارگاد![]()
سلام
دانشگاه ما سهامی مهدوی و پسران هست واسه رد گم کنی میگن پاسارگاد![]()
سلام میشه بگید آخرین رتبه قبول شده تو گرایش های قدرت و الکترونیک و ابزار کارشناسی تو پاسارگاد چقدر بوده؟
دوستم 2700 ابزار اونجا قبول شده
سلام من کاردانی مخابرات بودم ولی کارشناسی آی سی تی قبول شدم. می تونم تغییر گروه بدم برم مخابرات؟؟
کلاس های پاسارگاد تو فرهنگ شهر تشکیل میشه یا ولفجر؟
تلاش كنيم نديده ها را ببينيم
ديدن آنچه كه همه مي بينند...
هنر نيست!
سلام به همگی
کلا میخواستم بدونم سطح دانشگاهش چه جوریه؟
استاداش چه جورین؟
نمره میدن؟
اصلا مدرک غیر انتفاعی اعتبار داره برای استخدامی؟
از نکات منفی آموزش و سطح کیفی آموزش عالی پاسارگاد 1- کلاس های دروس 3واحدی بطور 3 ساعت در هفته بطور یکپاچه نیستند مثلا یک ساعت نیم روز یکشنبه و یکساعت و نیم روز دیگر همین امر باعث میشه دانشجو اینقدر رفت و آمد داشته باشه تا هم خسته بشه و هم وقت نکنه بره درس بخونه و تجدید قوا کنه چه ورودی 89 که من باشه و چه ورودی 90 که الان تو رفت و آمد دردسر داریم اینطوری باید در هفته دو بار هیینه رفت و آمد داد در صورتیکه سایر موسسه های دیگر این دردسر ها و این برنامه ریزی های خودسرانه را ندارند 2- حذف کردن یرخی از سرفصل های دروس و اضافه کردن سرخود بعضی سرفصل ها به دروس 3- استفاده زیاد از استاد زن در دروس ریاضی (بدلیل اینکه استاتید زن از نظر سطح آموزش ضعیف هستند خود این باز چند تا موضوع مورد بحث و زیر شاخه داره 4- تشریفات اداری بی خود بازم هست .. فعلا این نکات رو داشته باشید دانشجوی کارشناسی هستم راهنمایی بیشتر میخواید پی ام بزنید تا شماره تماس بدم
ثبت اين صفحه