سلام دوستان
من دنبال نمونه سوالات آزمون کارشناسان رسمی دادگستری هستم کسی میتونه کمکم کنه لطفا ؟![]()
سلام دوستان
من دنبال نمونه سوالات آزمون کارشناسان رسمی دادگستری هستم کسی میتونه کمکم کنه لطفا ؟![]()
سلام همکار عزیز
سه کتاب در این مورد به چاپ رسیده است.
اول: راهنمای آزمونهای کانون کارشناسان رسمی دادگستری (رشته های راه و ساختمان، معماری، معماری داخلی)
دوم : راهنمای آزمونهای کارشناسان رسمی (رشته های راه و ساختمان ، معماری و شهرسازی، معماری داخلی و تزئینات در آزمونهای کارشناسی رسمی قوه قضائیه موضوع ماده 187).
سوم: راهنمای آزمونهای کارشناسی رسمی سازمان نظام مهندسی ساختمان ( شامل هفت رشته اصلی: عمران ، شهرسازی، معماری، نقشه برداری، مکانیک، برق، ترافیک).
کتابهای ردیفهای اول و دوم کلیه آزمونهای کارشناسی برگزار شده را شامل میشوند که تمامی سوالات باجوابهای تشریحی و مراجع تآنها آورده شده اند.
نویسنده کتابها : مهندس فرداد صفائیان
مرکز پخش: تهران - خیابان مهستان - بالاتر از کلانتری - سازمان نظام مهندسی استان تهران - طبقه زیرین - مرکز نشریات - تلفن : 88078342-021
ایمیل نویسنده که در کتاب درج شده و میتوان با ایشان نیز تماس داشت : fardad.safaian@gmail.com
موفق باشید
آزمونهای کانون کارشناسان رسمی دادگستری (رشته های راه و ساختمان، معماری، معماری داخلی)
خواستم بدونم این آزمون چه تاریخ برگزار میشه ؟ شرایطش چیه و چندسال سابقه باید داشته باشی ؟
شرایط مانند نظام مهندسی یا خیر ؟
ثبت اين صفحه