سلام.
کسی میتونه روش و عملیات config مودم رو شرح بده؟ (وقتی تنظیمات مودم به default برمیگرده باید چیکار کرد؟)
ممنون میشم.
سلام.
کسی میتونه روش و عملیات config مودم رو شرح بده؟ (وقتی تنظیمات مودم به default برمیگرده باید چیکار کرد؟)
ممنون میشم.
.Balanced
سلام.
مودم رو روشن کنین. برین به ادرس زیر : 192.168.1.1
یوزر و پسورد دیفالت رو ازتون میخواد که بستگی به نوع مودمتون میزنید.
اگه میخواین به صورت Popoe تنظیم کنین. بعد از رفتن تو تنظیمات مودم فکر کنم وارد قسمت wan میشید و یوزر و پسوردتون رو در حالا popoe وارد میکنید.
vci برای من 59 هست.
اگه به صورت bridge کار میکنید که مودم رو در حالت bridge قرار میدهید و از کنترل پنل و ... کانکشن مورد نظر خودتون رو میسازید .
ويرايش شده توسط danialfx در 2011/4/18 در ساعت 07:25 PM
کلا جزو وظایف شرکت سرویس دهنده هست که مودم رو برات کانفیگ کنه( هرچند باری که لازم داشته باشی)
اما اگه میخوای یاد بگیری دانیال اطلاعات خوبی داده، سوال دیگه ای بود بپرس.
.Fedora 18...Have you ever seen a Spherical Cow? Never try crap like this at home,school or anywhere else where intelligent life exists
.Keep Calm And Carry On
1JYNtYGcBp5HkFu3BVykUDo159wsaak5q4
هنوز امتحان نکردم ببینم چجوریه. ولی وقتی به آدرس این آیپی (192.168.1.1) میرم دوباره سرچ میشه صفحه مشخصی نمیا.
بله تنظیم شدست. ولی موفق نشدم ببینم.
این شرکتی که من باهاش اشتراک دارم 15 تومن میگیره واسه کانفیگ.
.Balanced
اسمش SMC هست. مشکلم برطرف شده اومدن کانفیگ کردن واسم . الان با ای دی اس ال خودمم.
میخواستم اگه باز دیفالت شد خودم از پسش بر بیام.
درسته، حتما وقتی دیفالت میشه یوزر پسورد میخواد چون الان که میزنم این آدرسو عین گوگل سرچ میکنه.
وقتی دیفالت نباشه نمیشه VCI رو دید؟
یه سوالم داشتم الان که واسم کانفیگ کردن، دیگه اتوکانکت نیستم با کانکشکن کانکت میشم؛ با کانکشن کانکت شدن از نظر سرعتو موارد دیگه تفاوتی با اتو کانکت داره ؟
ويرايش شده توسط IT Engineer2 در 2011/4/19 در ساعت 10:06 PM دليل: ADD
.Balanced
ثبت اين صفحه