با سلام
از دوستان دو سوال داشتم.
1 - نظرتون در مورد خوندن این رشته در پیام نور چیه؟
2 - آیا به فارغ التحصیلان این رشته در پیام نور مانند فارغ التحصیلان بقیه دانشگاهها پروانه اشتغال به کار در نظام مهندسی میدن؟
ممنون
با سلام
از دوستان دو سوال داشتم.
1 - نظرتون در مورد خوندن این رشته در پیام نور چیه؟
2 - آیا به فارغ التحصیلان این رشته در پیام نور مانند فارغ التحصیلان بقیه دانشگاهها پروانه اشتغال به کار در نظام مهندسی میدن؟
ممنون
آره پروانه میدن
اما شرایط تحصیل توش سخته
وقتی همه ی دانشجوهای دانشگاها دارن یه جزوه ی 20 30 صفحه ای می خونن تو باید تو پیام نور 500 صفحه بخونی
تا جایی که میتونی نرو
موفقيت: 1 درصد تمرين و 99 درصد روحيه
امسال نفر 1 اسكيس منم
دوستان عزيز من ايميلم قفل شده علت جواب ندادن ايميل هاتون اينه
پروانه می دن و مدرکشم با دانشگاههای دیگه هیچ فرقی نداره
البته اکثر درسهاش عملی و جزوه نداره
تو دوره کارشناسی فقط 20 واحد عمومی داری که دست استاد نیست و از تهران می یاد و تستی
در کل من که خودمم تو پیام نور درس می خونم راضیم و اونقدر هم سخت نیست
انجام سه بعدی پایان نامه های معماری
http://rahim3d.blogfa.com/
سلام دوست من.
معلومه که میدن.من خودم بزودی از این یونی فارغ التحصیل میشم.به نظر من ما هیچی از بقیه کم نداریم.چون تلاشمون زیاده.
موفق باشی.
من خودم پیام نور خوندم ، اولش خوب بود ولی بعد استادا نمیومدن سر کلاس ،چون نسبت به رشته های دیگه پیام نور حقوقشون خیلی کمتره در حالی که ما بیشترین شهریه رو میدادیم،از من میشنوی نرو ،البته به دانشگاه هم بستگی داره پیام نور خود تهران فکر کنم خوب باشه.
بله پیام نور از اسمش معلومه یعنی خودت اگه مردش هستی و علاقه و وقت داری بیا معماری یاد بگیر اگه نه از استاد چیز زیادی به تو نمیرسه
ولی نسبت به آزاد چیزی کم نداره
تازه از نظر مبانی نظری و فهم و دانش معماری خیلی بهتر هم نسبت به آزادیا هستند
تو زمون ما خوب بود......الان که منبع های مسخره معرفی کردن به نظرم خوب نیست.....
ولی قبلش خدایی مثل بچه های سراسری عالی بود......
کسانی که امسال برای پیام نور در مقطع ارشدرشته معماری ثبت نام کرده اند دراین تاپیک با هم ارتباط داشته باشیم و مسائل ومشکلات را عنوان کنیم .
اولین سئوالو خودم مطرح می کنم. کسی میدونه نمونه تست کتابها رو ازکجا میشه گیر آورد ؟ با توجه به اینکه امسال اولین ساله اصلا نمونه تست موجوده یانه ؟
ثبت اين صفحه