نمايش نتايج 1 تا 4 از 4

تاپیک: تهیه سرکه سیب به روش سنتی

  1. #1
    عضو فعال آواتار وحید بلوچی
    رشته
    مدیریت
    تاريخ عضويت
    2010/12
    محل سكونت
    مازندران
    امتیاز
    311
    پست ها
    255

    wink تهیه سرکه سیب به روش سنتی

    تهیه سرکه سیب به روش سنتی
    روش اول: 1- سیب را کاملاً بشویید. 2- سیب را به چهار قسمت نموده. و دم و هسته­های آن را جدا کنید. 3- سیب آماده را درون دبه می­ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می­کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می­دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می­داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد. 4- ظرف را در جای گرم نگهداری می­کنیم. 5- بعد از تخمیر شدن سیب­ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می­کنیم. 6- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می­ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می­باشد. توجه: در این روش از آب استفاده نشده­است.
    روش دوم: 1- سیب را تمیز مشویید. 2- سیب را به چهار قسمت تقسیم می­کنید و هسته و دم آن را جدا می­کنید. 3- سیب آماده شده را به وسیله آب میوه­گیری آب آن را می­گیرید. 4- آب سیب را درون ظرف ریخته به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه اضافه می­کنید. 5- در جای گرم نگهداری می­کنید. 6- مدت کمتر از 40 روز قابل استفاده می­باشد. توجه: در این روش از آب استفاده نمی­شود و نیاز به صاف کردن ندارد و اگر مدت طولانی نگهداری شود به عنوان سرکه مادر استفاده می­کنند.
    روش سوم: 1- سیب را کاملاً بشویید 2- سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید. 3- به هر میزان که سیب داخل ظرف می­ریزید نصف ظرف را اب می­ریزید و هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن اضافه می­کنید. 4- می­توانید از سرکه­های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنیدو یا از سایر سرکه­ها مثل انگور گلابی که خودتان در منزل آماده دارید استفاده نمایید. 5- ظرف را کاملاً پر نکنید مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد. 6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می­دهید. 7- هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می­کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود. 8- بعد از اینکه مواد کاملاً یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صاف می­کنید. 9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می­دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می­باشد.
    روش چهارم: 1- سیب را کاملاً می­شویید. 2- سیب­ها را به چهار قسمت تقسیم می­کنید. 3- سیبها را چرخ می­کنید. 4- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه می­کنید. 5- مواد آماده را در جای گرم نگهداری می­کنید. 6- حدود دو ماه سیب­ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید. 7- مواد صاف شده را در ظرف می­ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می­دهید کمتر از 15 روز قابل مصرف می­باشد.
    روش پنجم 1- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. 2- سیب­ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می­شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می­کنیم. 3- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می­شود. 4- مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می­گذاریم وهر روز به هم می­زنیم. 5- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد. 6- دبه را در جای گرم نگهداری می­کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 5 تا 4 روز مرتب هر روز هم می­زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد درب ظرف را می­بندیم به مدت 30 تا 25 روز می­ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، می­ماند مزه آن را می­چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می­کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.
    روش ششم 1- سیب را کاملاً بشویید و دلگیری و توسط چرخ گوشت به پوره تبدیل کنید. 2- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان اب ولرم اضافه کنید تا حل شود) 3- محلول حاصل را بحدود 5 تا 10 کیلو پوره سیب­ آماده اضافه کنید. مخلوط حاصل را در یک جای که دمای آن حدود 27 درجه سانتی­گراد است بگذارید بماند. حدود 2 تا 3 هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد. 4- بعد ازترش شدن محصول حاصل ار صاف کرده و برای مدت چند هفته به حال خود بگذارید تا کاملاً برسد بعد ازاتمام مراحلفوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود. سرکه سیب با طعم مختلف گیاهان سرکه سیب با طعم نعناع 1- سرکه سیب یک لیتر 2- 60 گرم برگ نعناع 3- روی نعناع سرکه سیب بریزید و بگذارید به مدت 5 تا 4 هفته بماند سپس آن را از صافی رد کنید و داخل بطری بریزید یک شاخه نعناع را همراه سرکه به داخل بطری بیندازید.
    زندگی آنقدر کوتاه هست که برای یک دقیقه با هم بودن باید جشن گرفت

  2. تشكر از اين پست


  3. #2
    عضو فعال آواتار venous_20
    رشته
    غیر مهندسی
    تاريخ عضويت
    2009/7
    امتیاز
    5960
    پست ها
    3,508

    پيش فرض

    شما خودتون تا حالا درست کردید؟
    یکی از اقوام ما تقریبا یکسالی میگذاره بمونه تا سرکه بشه
    من یکبار درست کردم کپک زد ..گفته بودن کمی آب بریزم داخلش
    نمیدونم از اون بود یا مشکل دیگری داشت
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ][مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  4. تشكر از اين پست


  5. #3
    عضو فعال آواتار وحید بلوچی
    رشته
    مدیریت
    تاريخ عضويت
    2010/12
    محل سكونت
    مازندران
    امتیاز
    311
    پست ها
    255

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله venous_20 نمايش پست
    شما خودتون تا حالا درست کردید؟
    یکی از اقوام ما تقریبا یکسالی میگذاره بمونه تا سرکه بشه
    من یکبار درست کردم کپک زد ..گفته بودن کمی آب بریزم داخلش
    نمیدونم از اون بود یا مشکل دیگری داشت
    دوست گرامی افزودن آب بسیار اشکال داره کپک فقط یک مورد از اشکالات احتمالی شما اگر از روش دوم استفاده کنید سالم بودن را من به شما قول میدم . من اول خودم چند بار انجام میدم بعد به دیگران پیشنهاد میدم .

    موفق باشید
    زندگی آنقدر کوتاه هست که برای یک دقیقه با هم بودن باید جشن گرفت

  6. #4
    عضو فعال آواتار عليرضا1361
    رشته
    مهندسی برق
    تاريخ عضويت
    2010/12
    محل سكونت
    شهر راز : شيراز
    امتیاز
    1770
    پست ها
    1,511

    پيش فرض

    مرسي
    عالي بود داداش وحيد
    به خاطر عشق ، جنگ كن.. اما هيچ وقت اونو گدايي نكن!

  7. تشكر از اين پست


تاپیک های مشابه

  1. تهیه سرکه سیب به روش سنتی
    توسط tino25 در تالار صنایع غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2012/11/21, 06:01 PM
  2. مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی
    توسط nasim-20 در تالار تکنولوژی صنایع غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2011/1/15, 04:47 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2009/11/12, 03:10 PM
  4. اموزش شنابه روش سنتی
    توسط farah65 در تالار تالار عکس
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2009/10/24, 04:24 PM
  5. طرز تهيه آب اكسيژنه به روش الكتروليز
    توسط HAFEZEH در تالار مهندسی نساجی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2008/4/29, 12:01 PM

عبارت‌های مرتبط

طرز تهیه سرکه سیب

تهیه سرکه سیبطرز تهيه سركه سيبطرزتهیه سرکه سیبتبدیل انگور به سرکه درست کردن سرکه سیبروش تهیه سرکه درست كردن سركه سيب

برچسب های اين تاپیک

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •