دوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی![]()
دوستان اگه در مورد ماشین آلات بتن ریز مطلب یا عکس یا فیلم دارید لطف کنین بزارین.خیلی لازمش دارم.مرسی![]()
ساخت بتن بوسیله بچینگ یا بتونر انجام میشه
و حمل بتن توسط تراک میکسر و یا در مساحت های کوتاه با پاکت لودر تراکتور به محل بتن ریزی صورت می گیره
در مورد بتن ریزی باید گفت یا بوسیله قیف بتن ریزی که مستقیما از شوت تراک میکسر یا بتونرهای با حجم بالا مثل 750 لیتری که شوت دارن یا بتونرهای کوچک داخل قیف ریخته میشن و بوسیله جرثقیل به محل بتن ریزی برده شده و با باز کردن قیف بتن رو به داخل قالب هدایت می کنن و اگه ارتفاع بتن ریزی زیاد باشه بوسیله لوله ترمی بتن رو به پایین هدایت می کنن تا دانه بندی اون بهم نخوره
"حال" را می شود با درد گذراند ، اما تصورِ درد آلود بودنِ آینده و دوام بدون دگرگونی "حال"، انسان را از پا درمی آورد...
بهشت ، وعده کاملی نیست...
در موارد دیگه بتن ریزی مثل پمپ بتن زمینی یا هوایی هستش که پمپ بتن زمینی فقط میتونه بتن رو در راستای افقی و نه به ارتفاع زیاد (همتراز با خود دستگاه یا یک متر بالاتر) ولی پمپ هوایی میتونه بتن رو بسته به ارتفاع دکل دستگاه به ارتفاع مورد نظرمون هدایت کنه
در مواردی مثل برجها که ارتفاع خیلس زیاد است از تاور کرین برای بتن ریزی بوسیله قیف استفاده می کنن
البته می شه برای بتن ریزی محلهایی که پایینتر از تراز شوت خود تراک میکسر یا بتونر هستش مستقیما از شوت اونها استفاده کرد به شرطی که بتن از ارتفاع بالا نیافته و دانه بندی اش بهم نخوره
"حال" را می شود با درد گذراند ، اما تصورِ درد آلود بودنِ آینده و دوام بدون دگرگونی "حال"، انسان را از پا درمی آورد...
ويرايش شده توسط sarmashigh در 2010/11/24 در ساعت 11:32 PM
انواعش ميشه به
بچينگ براي ساخت و ميكسر براي حمل و پمپ زميني ( ثابت) يا موبايل ( هوايي) و يا پاكت و جرثقيل براي ريختن
و همچنين براي ساخت بتن در حجم كوچك به بتونير - خلاطه - اتو ميكسر اشاره كرد كه هر كدام بين 0.8 تا 2.5 متر مكعب ميشه بتن ساخت
در ضمن پمپ ثابت هيچ فرقي براي ريختن در ارتفاعات با هوايي نداره فقط دردسرش خيلي زياده
جماعتی از این جانب، طلب موعظه و نصیحت می کنند؛ اگر مقصودشان این است که بگوئیم و بشنوند و بار دیگر در وقت دیگر، بگوییم و بشنوند، حقیر عاجزم
قطار تا حركت نكند سنگش نميزنند و من خوشحالم كه پر و بالم را ميشكنيد. اگر سنگم نميزديد، به كارم و زنده بودنم شك ميكردم. لازمه انقلابي بودن تحمل سختيهاست.
دلا خو كن به تنهايي كه از تن هابلاخيزد
ايميل شما چيست؟
برايم بفرست تا يك فايل برايت ارسال كنم
m.dehnamaki@yahoo.com
سلام
هم در مورد بچینگ و هم در مورد تراک میکسر و در مورد خلاطه و بتونیر عکس کاتالوگ و اطلاعات دارم اگه دوس داری به مطلب انجام پروزه های دانشجویی مراجعه کن
ثبت اين صفحه