به خوندنش می ارزه
یکی از زیباترین رمانهای که نوشته شده!!
به خوندنش می ارزه
یکی از زیباترین رمانهای که نوشته شده!!
خداحافظِ همه دوستان!
و دیگر هیچ.............. حسبناالله و نعم الوکیل
به سلامتی پوتین خاکی سرباز آموزشی!
بزن به سلامتی «کافور»!
به سلامتی سیگار تو پاس شبانه !
زندانی تردید!
اینو با چه نرم افزاری باید دید؟
آنچه انسانها را از پاي در مي آورد رنجها و سرنوشت نامطلوبشان نيست بلكه بي معنا شدن زندگي است كه مصيبت بار است و معنا تنها در لذت و شادماني نيست بلكه در رنج و مرگ هم ميتوان معنايي يافت.
دکتر ویکتور فرانکل
bara mobile noskhie JARE
خداحافظِ همه دوستان!
و دیگر هیچ.............. حسبناالله و نعم الوکیل
به سلامتی پوتین خاکی سرباز آموزشی!
بزن به سلامتی «کافور»!
به سلامتی سیگار تو پاس شبانه !
زندانی تردید!
منم می خوام.
من موبایلم از این امکانات نداره. (شکلک شیون و کندن موی سر)
.
این رمان خیلی قشنگه من خوندمش.واقعا قشنگه پایانش برام جالب بود.
مامانم این رمان رو بهم معرفی کرد رمان مورد علاقه مامانم هست .
there is no point being worried about other people,their opinions mean nothing.the only thing that matters in life is your own opinion about yourself,your own respect for yourself
man has not learned yet to know the beauties of his loneliness.he is always hankering for some relationship,to be with someone__with a friend,with a father,with a wife/husband,with a child....with someone.but the basic need is to forget somehow that you are alone.
سلام اين فايل پوست ويروس داره آنتي ويروس من اجازه دانلود نمي ده
آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم، آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم، و عجیب است که هنوز به موفقیت امیدواریم.
درد من تنهايي نيست؛ بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت؛ بي عرضگي را صبر و با تبسمي بر لب، اين حماقت را حكمت خداوند مي نامند . (گاندي)
ائل دایاغی:10
مرصی دانلود کردم و خوندمش. خوب بود. اما آخرش بد تموم شد مرده نباید خودش رو میکشت.
اگه عاشق رمانهای عاشقانه هستید یه رمانی هست به اسم قصه عشق که اگه تو اینترنت بگردید میتونید نسخه موبایلش رو گیر بیارید.
راجع به عشق و عاشقی یکی از کارکنان صدا و سیما در زمان قبل از انقلابه.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی بنور الفهم اللهم افتح علینا ابواب رحمتک و انشر علینا خزائن علومک
آمین
ثبت اين صفحه