صفحه 1 از 3 123 آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 26

تاپیک: اسانس گیری

  1. #1
    عضو آواتار sholeh_rezai
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2010/4
    محل سكونت
    زير آسمون آبي
    امتیاز
    50
    پست ها
    56

    Graduated اسانس گیری

    با سلام
    من میخواستم راجع به طریقه اسانس گیری اطلاعاتی بدست بیارم کسی هست به من کمک کنه؟؟؟

  2. تشكر از اين پست


  3. #2
    اخراجی موقت
    رشته
    مهندسی ژنتیک
    تاريخ عضويت
    2010/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    127
    پست ها
    71

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله sholeh_rezai نمايش پست
    با سلام
    من میخواستم راجع به طریقه اسانس گیری اطلاعاتی بدست بیارم کسی هست به من کمک کنه؟؟؟

    علاوه بر مورد فوق کسی میتونه آزمایشگاهی خصوصی معرفی کنه؟ که عملیات اسانس گیری انجام بده؟ در حد خیلی کم و تحقیقاتی ..... هزینه ان مهم نیس مهم کارش خوب باشه همین...

  4. تشكر از اين پست


  5. #3
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی آواتار "Pejman"
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    9329
    پست ها
    6,274

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله ye barkhord نمايش پست
    علاوه بر مورد فوق کسی میتونه آزمایشگاهی خصوصی معرفی کنه؟ که عملیات اسانس گیری انجام بده؟ در حد خیلی کم و تحقیقاتی ..... هزینه ان مهم نیس مهم کارش خوب باشه همین...
    خوب اگه تجزیشو بخوای من نمیتونم اما برای استحصالش کاری نداره .. آسونه

  6. تشكر از اين پست


  7. #4
    اخراجی موقت
    رشته
    مهندسی ژنتیک
    تاريخ عضويت
    2010/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    127
    پست ها
    71

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله pejman66 نمايش پست
    خوب اگه تجزیشو بخوای من نمیتونم اما برای استحصالش کاری نداره .. آسونه
    هم استخراج و هم تجزیه لازم دارم میدونم عزیزم که کار آسونیه اما کار با دقت بالای زیاد و تحقیقاتی کار هر کسی نیست . شما نه در مورد اسانس گیری توضیح دادید نه ادرسی از مراکز معتبر این زمینه به من دادید فقط گفتید کاری نداره !!!!!!! جالبه !!!!!!!! موفق و موید باشید . امیدوارم اگر از کسی سوال علمی کردی اون مثل شما جوابتون ندهد ...

  8. #5
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی آواتار "Pejman"
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    9329
    پست ها
    6,274

    Thumbs down

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله ye barkhord نمايش پست
    هم استخراج و هم تجزیه لازم دارم میدونم عزیزم که کار آسونیه اما کار با دقت بالای زیاد و تحقیقاتی کار هر کسی نیست . شما نه در مورد اسانس گیری توضیح دادید نه ادرسی از مراکز معتبر این زمینه به من دادید فقط گفتید کاری نداره !!!!!!! جالبه !!!!!!!! موفق و موید باشید . امیدوارم اگر از کسی سوال علمی کردی اون مثل شما جوابتون ندهد ...


    در مورد اسانس گیری زمان بره ... میخوام آکادمیک و اصولی توضیحاتشو بدم

    آدرس در مورد مراکز معتبر میخواین : خوب اینم خدمت شما :

    کیلومتر 65 اتوبان تهران قزوین. بلوار سوپا. مرکز تحقیقاتی کاوش. پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی...

    ببینید اسانس گیری دقت بالا یا دقت پایین نداره که شما میفرمایید دقت بالا لازم دارم ... دقت پایینش که اصلا اسانس نیست....

    تقریبا خیلی از جاها هست که اسانس گیری رو انجام میدن ....

    کیلومتر 65 اتوبان تهران قزوین.نرسیده به پل کردان. شرکت سها

    شما انگار اسانس گیری مد نظرتونه...

    علاوه بر مورد فوق کسی میتونه آزمایشگاهی خصوصی معرفی کنه؟ که عملیات اسانس گیری انجام بده؟ در حد خیلی کم و تحقیقاتی ..... هزینه ان مهم نیس مهم کارش خوب باشه همین...

    عملیات اسانس گیری با عملیات تجزیه اسانس از زمین تا آسمون فرق میکنه ... اطلاعاتم در همین حد بود. در صورتی که قانع نشدید از یکی دیگه سوال کنید تا قانعتون کنه


    پ.ن : در ضمن اینجوری نمیشه از کسی اطلاعات گرفت با این لحن

  9. #6
    اخراجی موقت
    رشته
    مهندسی ژنتیک
    تاريخ عضويت
    2010/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    127
    پست ها
    71

    پيش فرض

    تجزیه اسانس در چه مورد ضرورت دارد ؟ بر فرض مثال در نظر بگیرید که در مطالعه ای اثر نوعی سم بیولوژیک بر کیفیت اسانس گیاهی مورد نظر باشد از دید شما کارشناس محترم پس از اسانس گیری ان اسانس بایست کاملا تجزیه شود ؟ یا دنبال ان سم در اسانس باشیم؟ چه تجهیزات لازم است؟ با دستگاه hplc هم میشه کار کرد ؟

  10. تشكرها از اين پست


  11. #7
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی آواتار "Pejman"
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    9329
    پست ها
    6,274

    Flower

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله ye barkhord نمايش پست
    تجزیه اسانس در چه مورد ضرورت دارد ؟ بر فرض مثال در نظر بگیرید که در مطالعه ای اثر نوعی سم بیولوژیک بر کیفیت اسانس گیاهی مورد نظر باشد از دید شما کارشناس محترم پس از اسانس گیری ان اسانس بایست کاملا تجزیه شود ؟ یا دنبال ان سم در اسانس باشیم؟ چه تجهیزات لازم است؟ با دستگاه hplc هم میشه کار کرد ؟
    با تشکر از شما بخاطر طرح سوال زیباتون

    ببینید دوست عزیز سموم بیولوژیک اگر دوره سم کارنس دارند باید دوره رو بگذرونند تا مشکلی در آینده ایجاد نشه... البته باید قبل از رسیدن تاریخ برداشت اقدام به سمپاشی های بیولوژیکی کرد.در گیاهان دارویی عدم توجه به این موضوع باعث تقلیل شدید میزان اسانس و ماده موثره شده و بر کیفیت اسانس تاثیر نامطلوبی میگذارد.

    در مورد ضرورت تجزیه اسانس باید دید کلی داشته باشیم که هدف ما از تجزیه اسانس چی هست ؟ آیا آزمایشاتی که انجام میدیم سبب افزایش عملکرد ما روی میزان اسانس میشه یا نه ؟ و یا اینکه پارامتر هایی که از قبل تعیین شده در این آزمایشات قابل دست یافتن هستند یا نه؟



    با دستگاه HPLC کاملا میتونین اسانس بدست آمده را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدید. البته فکر کنم هزینه اون برای ه بار حدود 40 هزار تومن میشه که برای ساده ترین طرح حدود 200 هزار تومان هزینش میشه. البته قیمت های درستی و تعرفه های مناسبی در این زمینه نداریم. اماکن خصوصی ارزون تر از دولتی ها در میان !!
    قیمت دستگاه HPLC گرونه برای همین هر ارگانی نمیتونه اونو بخره ...

    سم های بیولوژیک معمولا پس ازطی دوره کارنس هیچگونه اثری در میزان اسانس ندارند. فقط اینو میدونم در استان های شمالی و جنوبی کشور به علت رطوبت هوا این دوره (کارنس) ممکنه با جاهای دیگه فرق بکنه.همچنان که اثرات نامطلوبی که سم های غیر بلولوژیک گذاشته اند مستند و قابل بررسیست

  12. #8
    اخراجی موقت
    رشته
    مهندسی ژنتیک
    تاريخ عضويت
    2010/6
    محل سكونت
    شیراز
    امتیاز
    127
    پست ها
    71

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله pejman66 نمايش پست
    با تشکر از شما بخاطر طرح سوال زیباتون

    ببینید دوست عزیز سموم بیولوژیک اگر دوره سم کارنس دارند باید دوره رو بگذرونند تا مشکلی در آینده ایجاد نشه... البته باید قبل از رسیدن تاریخ برداشت اقدام به سمپاشی های بیولوژیکی کرد.در گیاهان دارویی عدم توجه به این موضوع باعث تقلیل شدید میزان اسانس و ماده موثره شده و بر کیفیت اسانس تاثیر نامطلوبی میگذارد.

    در مورد ضرورت تجزیه اسانس باید دید کلی داشته باشیم که هدف ما از تجزیه اسانس چی هست ؟ آیا آزمایشاتی که انجام میدیم سبب افزایش عملکرد ما روی میزان اسانس میشه یا نه ؟ و یا اینکه پارامتر هایی که از قبل تعیین شده در این آزمایشات قابل دست یافتن هستند یا نه؟



    با دستگاه HPLC کاملا میتونین اسانس بدست آمده را مورد تجزیه و تحلیل قرار بدید. البته فکر کنم هزینه اون برای ه بار حدود 40 هزار تومن میشه که برای ساده ترین طرح حدود 200 هزار تومان هزینش میشه. البته قیمت های درستی و تعرفه های مناسبی در این زمینه نداریم. اماکن خصوصی ارزون تر از دولتی ها در میان !!
    قیمت دستگاه HPLC گرونه برای همین هر ارگانی نمیتونه اونو بخره ...

    سم های بیولوژیک معمولا پس ازطی دوره کارنس هیچگونه اثری در میزان اسانس ندارند. فقط اینو میدونم در استان های شمالی و جنوبی کشور به علت رطوبت هوا این دوره (کارنس) ممکنه با جاهای دیگه فرق بکنه.همچنان که اثرات نامطلوبی که سم های غیر بلولوژیک گذاشته اند مستند و قابل بررسیست
    خیلی سپاسگذارم از توضیحات مفید و علمی و کارشناسی شد شما . ما در تحقیقی بین المللی روی اثرات زیستی سموم نانو (مثلا نانو نقره یا نانو مس یا ترکیبی و ... ) بر کیفیت اسانسهای صادراتی گرانقیمت ایرانی کار میکنیم . مشکل ما دستگاه hplc نیست زیرا به ان دسترسی داریم این سموم امروزه به مقیاس وسیع در حال استفاده است و دوره کارنس ان کسی مشخص نکرده و محققان درحال بررسی هستند . به نظر شما چه پارامترهایی بایست در کیفیت اسانس در نظر داشت؟ ایا جزوه خلاصه شده یا کتابی کاربردی در این خصوص موجود است؟ که بتوان در این زمینه مطالعه کرد؟ چه گیاهی به نظر شما بیشترین اسانس دارد ( البته در حوزه صادرات) ؟؟ آیا با استفاده سموم در گیاهان با مقاصد اسانس گیری موافقید؟ بیماری ا و افات گیهی ایا بر اسانس اثر منفی دارند ؟ ممنون میشوم کهاسخ حقیر را در حد توان ارائه فرمائید .

  13. تشكر از اين پست


  14. #9
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی آواتار "Pejman"
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    امتیاز
    9329
    پست ها
    6,274

    Flower

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله ye barkhord نمايش پست
    خیلی سپاسگذارم از توضیحات مفید و علمی و کارشناسی شد شما . ما در تحقیقی بین المللی روی اثرات زیستی سموم نانو (مثلا نانو نقره یا نانو مس یا ترکیبی و ... ) بر کیفیت اسانسهای صادراتی گرانقیمت ایرانی کار میکنیم . مشکل ما دستگاه hplc نیست زیرا به ان دسترسی داریم این سموم امروزه به مقیاس وسیع در حال استفاده است و دوره کارنس ان کسی مشخص نکرده و محققان درحال بررسی هستند . به نظر شما چه پارامترهایی بایست در کیفیت اسانس در نظر داشت؟ ایا جزوه خلاصه شده یا کتابی کاربردی در این خصوص موجود است؟ که بتوان در این زمینه مطالعه کرد؟ چه گیاهی به نظر شما بیشترین اسانس دارد ( البته در حوزه صادرات) ؟؟ آیا با استفاده سموم در گیاهان با مقاصد اسانس گیری موافقید؟ بیماری ا و افات گیهی ایا بر اسانس اثر منفی دارند ؟ ممنون میشوم کهاسخ حقیر را در حد توان ارائه فرمائید .
    با سلام به دوست گرامی

    امروز با پروفسور محمد رضا شاهبنده کلاس داشتم.ایشون استاد دانشگاه سلطنتی انگلستان هستند و در زمینه نانو هم تحقیقاتی را انجام دادند. البته ایشون میگفتن که نانو در صنایع غذایی زیاد خوب جواب نداده... اما قانع نشدم چرا !؟ البته در مورد سموم نانو حرفی به میان نیومد
    در مورد سموم نانو اطلاعاتی ندارم اصلا
    گیاه آنغوزه (Ferula assa-foetida) مقرون به صرفه هست.. اونم به شدت .... برای صادرات هم سعی کنید تا جایی که میتونین ازگیاه Lavandula angustifolia (اسطوخودوس)


    برای صادرات به فرانسه استفاده نکنید چون شنیدم فرانسه به اندازه 8 سال تولید کرده .... در صنعت عطر سازی استفاده میشه

    با توجه به شرایط اکولوژیکی و اقلیمی ایران من گیاه اسطوخدوس رو پیشنهاد میکنم ...

    ببینین در مورد بیماری ها و آفات گیاهی باید بگم خوشبختانه طیف خیلی کمی از آفات میتونن به گیاهان دارویی ( بخاطر اسانسشونه) حمله کنن.

    اما در مورد بیماری ها باید بگم به شدت (خیلی زیاد) گیاهان دارویی از خودشون واکنش نشون میدن. دیده شده حتی در شرایط تنش ممکنه تا 75 درصد اسانس خودشونو از دست بدن.

    برای اطلاعات بیشتر به انجمن علمی گیاهان دارویی مراجعه کنید.
    اطلاعاتم فراتر از اینا نیست چون بیشتر وارد مباحث شیمی میشه

  15. #10
    تازه وارد آواتار javad_9864
    رشته
    غیر مهندسی
    تاريخ عضويت
    2008/4
    محل سكونت
    قم
    امتیاز
    20
    پست ها
    22

    پيش فرض

    با سلام
    من دانشجوی رشته شیمی و فناوری اسانس پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر وابسته به دانشگاه کاشانم
    شاید بتونم بهت کمک کنم
    بهترین روش اسانس گیری (اسانس مرغوب) با بخار آب انجام می شود
    برای این کار میتونی از دستگاه کلونجر استفاده کنی، که تقریبا توی هر آزمایشگاهی پیدا میشه
    روش کارشم همه اپراتورهای آزمایشگاه شیمی بلدن
    اگه گیاهت پر اسانس باشه میتونی با 4 ساعت کار به هدفت برسی وگرنه مجبوری چند بار اسانس گیری کنی
    موفق باشی

  16. تشكر از اين پست


صفحه 1 از 3 123 آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. اندازه گيري ضخامت توسط امواج ماوراء صوت
    توسط mahdi.adelinasab در تالار مقاله های مهندسی شیمی
    پاسخ ها: 2
    آخرین ارسال: 2010/1/08, 09:38 AM
  2. راه حل جلو گیری از dc شدن
    توسط Spooki در تالار اینترنت و وبگردی
    پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2007/10/08, 01:33 PM
  3. قالب گیری فشاری Compression Molding
    توسط پیرجو در تالار مقاله های مهندسی شیمی
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2007/9/23, 08:48 PM
  4. اسانس ها چه ترکیباتی هستند؟
    توسط mahdi.adelinasab در تالار مقاله های مهندسی شیمی
    پاسخ ها: 1
    آخرین ارسال: 2007/7/12, 08:38 PM
  5. اندازه گیری فشار هوا
    توسط afboy_03 در تالار مهندسی برق
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2007/4/30, 04:53 PM

عبارت‌های مرتبط

اسانس گیری

روش اسانس گیریاسانس گيريدستگاه اسانس گیرینحوه اسانس گیریکتاب اسانس گیریآموزش اسانس گیریروشهای اسانس گیری

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •