من می خوام شروع کنم به یادگیری برق صنعتی،
از دوستانی که با برق صنعتی آشنا هستند خواهش می کنم منو برای شروع کار ویک شمه کلی از برق صنعتی یاری کنند.
من می خوام شروع کنم به یادگیری برق صنعتی،
از دوستانی که با برق صنعتی آشنا هستند خواهش می کنم منو برای شروع کار ویک شمه کلی از برق صنعتی یاری کنند.
برق صنعتی یعنی مدار
یعنی ماشینهای الکتریکی متناوب و مستقیم
سه فاز و 1 فاز
کنتاکتور
تابلو برق
و از همه مهم ترPLC
GM = MARK OF EXCELLENT
دوست عزیز
برای یادگیری برق صنعتی به مراکز فنی حرفه ای مراجعه کن دوره های خیلی خوبی داره من هم درجه 2 وهم درجه 1 رو گزراندم و اخیراً PLC رو شروع کردم!
مبحث اصلی در برق صنعتی راه اندازی وسایلی مثل موتورها هست خصوصا از نوع سه فاز ... کتاب " برقکار درجه دو " از فاروق محمد امینی یکی از بهترین منابع در حال حاضر در مورد برق صنعتی هست.
موفق باشی![]()
عاليه براي بستن مدار فرمان![]()
سلام بچه ها اطلاعاتي در مورد plc ميخواستم مرسي![]()
به نظرمن بهتره اول طریقه نقشه خوانی رو یاد بگیری چون من تا زمان هنرستان فقط نقشه ها رو حفظ میکردم اما تو دانشگاه استادم گفت اول نقشه خوانی رو یاد بگیر بعد کم کم خودت طراحی میکنی الان نقشه ای نیست نتونم طراحی کنم به خاطر همین plc رو هم زود یاد گرفتم. تجربه من این رو میگه.
شما برای اینکه بتونید به خوبی نقشه خوانی کنید در ابتدای امر باید با نمادهای ادوات الکتریکی آشنا باشید، سپس باید یه شناخت نسبی از هر ابزار برق که در نقشه های استفاده شده پیدا نمایید تا بتونید عملکرد هر ابزار را در نقسه تفسیر کنید.
در ضمن باید با مدارهای عمومی را اندازی نیز آشنا باشید تا قدرت تحلیلتون بره بالا.
برای مقوله طراحی نیز باید ابتدا مدارهای عمومی رو کامل تسلط اشته باشید تا بتونید از اونها تو طراحیتون استفاده کنید.
برای تهیه جدید ترین نرم افزارهای رشته مهندسی برق می توانید از آدرس زیر دیدن فرمایید:
پکیج استثنایی نرم افزارهای رشته مهندسی برق - گرایش قدرت فروشگاه اینترنتی کتاب تخصصی رشته های فنی و مهندسی
ثبت اين صفحه