این مجموعه مشتمل بر 1400 لغت انگلیسی به همراه معادل فارسی میباشد که علاوه بر 504 لغت معروف انتشارات Oxford در بر گیرنده لغات کاربردی می باشد که برای آمادگی امتحانات TOFEL - IETLS مفید می باشد.
این مجموعه مشتمل بر 1400 لغت انگلیسی به همراه معادل فارسی میباشد که علاوه بر 504 لغت معروف انتشارات Oxford در بر گیرنده لغات کاربردی می باشد که برای آمادگی امتحانات TOFEL - IETLS مفید می باشد.
به یاد آور که زندگی من باد است
وچشمانم دیگر نیکویی را نخواهد دید
چشم کسی که مرا می بیند دیگر به من نخواهد نگریست
و چشمانت برای من نگاه خواهد کرد و من نخواهم بود...
ali7524,archi_arch,baran_1957,barg,borhanz,butterfly_سبز,e.maani,eder,evergreen85,farda_65,hosseinassar,ind-ave,kavehm,majid hashemi,makan666,meytim,mohsen-gh,mojtaba9999,m_civil,nazila65,pmma07,Reza.R,saina110,ScoRPioN2,sepantaaa,sezar1,siba1041,Sparrow,spiritwaif,sufia89,مهرومهتاب,ماریا جمشیدی,youshij54,بابالنگ دراز
مرسی گلم![]()
تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی..همت کن
و بگو ماهی ها..حوضشان بی آب است..
[
salam mannemitonam download konam.![]()
eder را گفتند : ............. بودن از که آموختی!؟
گفت : از ................. ، هر آنچه از ايشان درنظرم ناپسند آمد ازفعل آن پرهيز کردم .
.دکتر شریعتی: « مذهب را هدف کرده اند» . شما جاده را هدف کنید ؛ گل کاری و آسفالت و آذین کنید ، صد ها سال ، نسل به نسل روی این جاده کار کنید، جاده پرست بشوید ، با هر که چپ به آن نگاه کرد بجنگید و … چه خواهید شد ؟ گمراه.
در راه گم شدن از گمراه شدن بدتر است..
337
دوست گرامی بی نهایت ممنونم . با تشکر فراوان :محسن آزادمنش
mohsen azadmanesh
سلام دوستان عزیز اگه نتونستید دانلود کنید می تونید از لینک زیر هم برای دانلود استفاده کنید.
4shared Host Link
به یاد آور که زندگی من باد است
وچشمانم دیگر نیکویی را نخواهد دید
چشم کسی که مرا می بیند دیگر به من نخواهد نگریست
و چشمانت برای من نگاه خواهد کرد و من نخواهم بود...
از لطف شما ممنونم خیلی بدردم میخوره
سلام به همه دوستان!!
آقا دستت طلا ، ایول کارمو راه انداختی خدا کارتو راه بندازه!!!![]()
خيلي هم خوب. مرسي عالي بود.
ثبت اين صفحه