کمک! لطفا منو راهنمایی کنید ا چطوری میتونم به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم.(اصلاحاتی یا کلماتی مثل ازبیلت، سقف دال، دیوار برشی،و بافتن ارماتور به صوزت مش در فونداسیون .سپاسگزارم![]()
کمک! لطفا منو راهنمایی کنید ا چطوری میتونم به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم.(اصلاحاتی یا کلماتی مثل ازبیلت، سقف دال، دیوار برشی،و بافتن ارماتور به صوزت مش در فونداسیون .سپاسگزارم![]()
خوب همينجا بپرس ،جواب ميگيري ،اينجا آدماي با تجربه زياد هست
البته اينايي كه پرسيدي بايد تو كتابها بخوني ،خيلي هم تخصصي نيست
ازبيلت:
نقشه هايي كه بعد ساخت تهيه ميشه ،چون موقع اجرا يه سري تغييراتي ايجاد ميشه كه بعد اجرا بايد نقشه رو دوباره تهيه كنند اينو ميگن ازبيلت.
سقف دال:
منظورت همون دال بتني هست ،بيشتر جاهايي كه بار زياد باشه و بار هاي ارتعاشي باشه(مثلا پاركينگها) سقفو به صورت يكپارچه آرماتوربندي ميكنن و بتن ريزي ميكنن،دو مدل هم داريم :دال يه طرفه و دال دو طرفه
ديوار برشي:
واسه مهار نيروهاي برشي(زلزله) ازش استفاه ميشه تو ساختمونهاي با ارتفاع زياد
ديگه نميدونم چي بگم
مش:
مش هم كه آرماتورهارو وقتي توي دوتا راستا عمود به هم قرار ميدنو با مفتول محلهاي برخوردو گره ميزنن اين ميشه مش
my websait: www.ncst.dmon.com
![]()
![]()
![]()
آدمها چه راحت با جابجايي يک نقطه از خدا،جدا ميشن
به خاطر راهنمایی ارزشمندتون ممنون اگه موافق باشید این تاپیک رو گسترش بدیم .همه میتونن معنی کلمات واصطلاحات مربوط به سازه را به همراه شرح کاربرد و نحوه اجرای ان در این تاپیک بگذارند.به امید این که پس از مدتی به مجموعه ای مفید وارزشمند تبدیل بشه. بسم الله.
![]()
![]()
![]()
قبول دارم پس به تعریف کلی ومختصر بسنده می کنیم
بچه ها ميخواستم يه پيشنهاد بدم البته تو سايت گشتم چيزي در اين مورد نديدم اميدوارم تكراري نباشه. ميگم يه تاپيك بذاريم براي اصطلاحات عمران كه يه تعريف كوتاهي براشون هركي ميدونه بنويسه هر كسيم كه سوالي در مورد اصطلاحت داشت همونجا بپرسه دوستان كمك كنن. مثلا لغاتي مثل توونان، تاوركرين و ...... كه بيشتر بچه هايي كه تو كار اجران باهاش سر و كار دارن ممكنه خيليا نشنيده باشن. نظرتون چيه؟![]()
![]()
![]()
![]()
مرسي خب پس اول خودم بپرسم!!
1- بچينگ
2- توونان
ميشه اينارو يه توضيح مختصر بدين؟ مرسي![]()
ويرايش شده توسط rasool.civil در 2010/5/03 در ساعت 04:00 PM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ثبت اين صفحه