و خداوند خطاب به حضرت داوود ع فرمود :"اگر آنان که از من روی برتافتند ، می دانستند که چقدر مشتاق دیدارشان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
#nobody#,asman88,Carduelis,hamid takro,mohammad_fm1367,morta,rastin57,saba888,جویای اندیشه,شقایق.
نوشته اصلي بوسيله samaneh66 مي دونسته لو ميره برا همين با حجاب اسلامي عروسي گرفته!!!!
adel_salehi2000,alireza behbood,asaly,atish pare,nima_tavana,samaneh66
نوشته اصلي بوسيله saba888 مي دونسته لو ميره برا همين با حجاب اسلامي عروسي گرفته!!!! نکنه اینم مثل اون خواننده ها شما با حجاب کرده باشی
نوشته اصلي بوسيله mehdipesse نکنه اینم مثل اون خواننده ها شما با حجاب کرده باشی آره مي بينم شما دوست نداري به نامحرما نگا كني برا همين دارم همه رو با حجاب مي كنم كه شما معذب نشي!!!
نوشته اصلي بوسيله saba888 مي دونسته لو ميره برا همين با حجاب اسلامي عروسي گرفته!!!!
asman88,atish pare,rastin57,saba888
نوشته اصلي بوسيله samaneh66 بعید میدونم تو عروسیش اینقدر حجاب داشته باشه. احتمالا مال یه فیلمه
laleh_a,saba888,samaneh66,Soofia
نوشته اصلي بوسيله rezanassimi بعید میدونم تو عروسیش اینقدر حجاب داشته باشه. احتمالا مال یه فیلمه مرسي از راهنماييتون!!! آخه تو عروسي خودش اينطوري لباس مي پوشه!!!
#nobody#,atish pare
نوشته اصلي بوسيله saba888 آره مي بينم شما دوست نداري به نامحرما نگا كني برا همين دارم همه رو با حجاب مي كنم كه شما معذب نشي!!! دستتون درد نکنه همه ما نامحرما رو شرمنده خودتون کردید خودتون که محجبه هستید دیگه نه؟
نوشته اصلي بوسيله mehdipesse دستتون درد نکنه همه ما نامحرما رو شرمنده خودتون کردید خودتون که محجبه هستید دیگه نه؟ تا محجبه رو چه جوري معنا كني!!! آره روسري سرم مي كنم!!!
samaneh66
نوشته اصلي بوسيله saba888 تا محجبه رو چه جوري معنا كني!!! آره روسري سرم مي كنم!!! فضولی نباشه ارایش؟
قوانين باشگاه
ثبت اين صفحه