دوستان عزیز اگه موافقید تا چهلم امام برای حاجات دوستامون زیارت عاشورا بخونیم که هم از ثوابش بهرمند بشم و هم برای همدیگه دعا کرده باشیم ، هر کس تمایل داره در این تاپیک اعلام آمادگی کنه تا به امید خدا و کمک ابی عبدالله شروع کنیم.![]()
دوستان عزیز اگه موافقید تا چهلم امام برای حاجات دوستامون زیارت عاشورا بخونیم که هم از ثوابش بهرمند بشم و هم برای همدیگه دعا کرده باشیم ، هر کس تمایل داره در این تاپیک اعلام آمادگی کنه تا به امید خدا و کمک ابی عبدالله شروع کنیم.![]()
قـل يـا عـبـادى الّذيـن اسـرفوا على انفسهم لا تقنطوا من رحمة اللّه ان اللّه يغفر الذنوب جـمـيـعـا انـه هـو الغـفـور الرحـيـم.بگو اى بندگانم كه بر نفس خود ستم و اسراف كرديد از رحمت خدا نوميد مشويد كه خدا تمامى گناهان را مى آمرزد، زيرا او آمرزنده رحيم استآیه 53 سوره زمر
خودم شروع می کنم ، یک دور به نیت ظهور آقا امام زمانو حضور همه دوستان عاشق امام حسین در کاروان حضرت
![]()
قـل يـا عـبـادى الّذيـن اسـرفوا على انفسهم لا تقنطوا من رحمة اللّه ان اللّه يغفر الذنوب جـمـيـعـا انـه هـو الغـفـور الرحـيـم.بگو اى بندگانم كه بر نفس خود ستم و اسراف كرديد از رحمت خدا نوميد مشويد كه خدا تمامى گناهان را مى آمرزد، زيرا او آمرزنده رحيم استآیه 53 سوره زمر
زیارت عاشورا با صدای فرهمند. التماس دعا![]()
من اولین بار رو امشب خوندم ، خدا بهمون توفیق بده . امشب شب مقدسیه ، استارت کار رو از امشب می زنیم تا به برکت شب عاشورا تداوم پیدا کنه .
mishe begin kesi tasiresho dide ya na,na inke az kesi shenide bashe,mikham bebinam kesi vaghean chizi azash dide ya faghat harchi midoone az shenidehashe?
bebakhshid in soalo kardam,aslan ghasde nadaram eteghadate kesi ro zire soal bebaram,ya shobhe too zehne kesi ijad she,vaghean vasam soale
mamnoon misham javabamo bedid
من هم از امشب تا چهل شب زيارت عاشوراء مي خوانم چون ............
1- دلتنگي به خاطر غربت دين وتنهائي خوبان
2 - كثرت اغيار وكمبود ياران
3 - بيماري دل ورنجوري تن
4 - ضعف اراده وسستي اراده
5 - تنبلي در عبادت وزيادي غفلت
6 - اميدواري كاذب وفريب نفس
7 - فراموشي مرگ ودلخوش بودن به داشتن ها
8 - رياء وعدم اخلاص
9 - سختي دل وخشكي چشم از اشك ها
10- دوستي جان و ودوري ز ....جانان
ديگه بس
مرسی عزیز
امیدوارم خدا به حق حسین فاطمه این عزاداری ناقابل مارو قبول کنه
سال صبر و استقامت بر ملت بزرگ ایران مبارک باد
♂=♀
ندا....عکس تو با سرمه خون چشم دنیارو گرفتهخس و خاشاک 276
دوست خوبم خوشحالم که سوال تو ذهنت رو مطرح کردی ، عزیزم راجع به تجربه شخصی پرسیده بودی ، باید خدمتت عرض کنم من معمولا برای حاجتم نذر می کنم و چهل روز این دعا رو می خونم بله حاجت هم گرفتم ، هم خودم ، هم خانواده ام. امام حسین امام رئوفیه ، اگه بری با توجه بری در خونه اش محاله بهت جواب نده . بقیه عزیزان هم اگه تجربه استجابت از مولا رو دارند در اختیار دوست خوبم ثنا جان بگذارند.![]()
ويرايش شده توسط محمدیان در 2009/12/27 در ساعت 06:25 AM
ثبت اين صفحه