سلام
سوالات خود را مطرح نمائید . اما در این تاپیک !
ممنون
سلام
سوالات خود را مطرح نمائید . اما در این تاپیک !
ممنون
با سلام خدمت برقیای گل!
من دو تا سوال دارم مربوط به بخش نوره
می خواستم ببینم اطلاعی در این مورد دارین؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
شار خروجی یک منبع نوری غیر یکنواخت با شدت I که دارای pattern تشعشعی به شکل یک مخروط با زاویه ی راس دو آلفا را حساب کنید . می خوام بدونم برا حساب کردن مساحت این مورد مساحت یه نیمکره رو باید حساب کنیم؟ قاعده ی مخروط مورد نظر رو یا اینکه مساحت مخروط رو؟
دومیش هم اینه:در یک لامپ فرضی توان الکتریکی ورودی 40 وات است نیمی به حرارت و نیمی به نور در طول موج 0.51 میکرون تبدیل می شود بهره روشنایی و بهره ی التریکی لامپ چقدر است؟( V برای لاندا ی 0.51 برابر با 0.5 است)
مرسی![]()
...........
سلام
قسمت حقيقي يه عدد مختلط كه زير راديكال هستش رو چه جوري حساب كنيم ؟
راحت ترين راهش چيه ؟![]()
علم نور است ، با نور مي توان نگريست نه در نور ... نور بيني كور بيني به همراه دارد
اندازه ی عدد را با فرمول (a^2+b^2) به توان یک دوم بدست بیار جزرشو بگیر حله!!!
راستی فازش هم نصف فاز عدد زیر رادیکاله
اين كه ميشه اندازه ي اون عدد !
به نظر شما اندازه ي عدد مختلط با قسمت حقيقيش برابره ؟؟!!![]()
علم نور است ، با نور مي توان نگريست نه در نور ... نور بيني كور بيني به همراه دارد
با سلام به دوستان
من در ارتباط با یک پروژه احتیاج به استانداردهای EN یاIEC دارم که شماره های آن عبارتند از
EN 60079-0
EN 60079-1
EN 61241-0
EN 61241-1
EN 60529
اگر دوستان به این استانداردها یا استانداردهای هم ارز دسترسی دارند ممنون میشم اونو برام ایمیل کنند.
سلام لطفا در مورد انتخاب دروس اختیاری مخابرات گکه به درد بخور هستند کمکم کنید؟
سلام به همگي
من اين تاپيك رو تو تالار هاي كامپيوتر و موبايل هم گذاشتم،گفتم شايد اينجا هم كسي باشه كه تو اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه...موضوع از اين قراره كه من يه گوشي مو بايل چيني دارم كه چند وقته مريض شده يعني بيشتر از 2 الي 3 ساعت شارژ نگه نمي داره...از روز اولشم زياد شارژ نگه نمي داشت ولي الان ديگه شورشو در اورده و چون اين گوشي هاي چيني لوازم يدكيشون تو بازار نيست من واقعا با مشكل مواجه شدم و اين 4مين گوشي هستش كه من دارم خراب ميكنم البته خودشون خراب ميشن
خلاصه من دارم دنبال يه راه حل واسه اين مشكلم ميگردم...جالب اينجاست كه گوشي من 2 تا باطري داره 2تاشونم خراب شدن ...مشخصات باطريها
standard voltage :3.7v
standard capacity:2400mAh
refresh retriction voltage:4.2 v
به نظر تون اگه به باطري ها شوك بديم يعنيrefresh كنيم درست ميشند؟يا اگه راه ديگه اي به نظر تون ميرسه بي نصيبم نذاريد.
اي خدا:اگر بناست دينت رابه عده اي بسپاري و دنيا را نصيب عده اي ديگر كني ما را از هر چه مظهر دنياست محروم كن.PARISA
ثبت اين صفحه