سلام من مهدی جعفری هستم دانشجو چالوس ترم 2هستم خواستم در زمینه کامپوزیت چوب پلاستیک اطلاعات بکیرم متشکرم
سلام من مهدی جعفری هستم دانشجو چالوس ترم 2هستم خواستم در زمینه کامپوزیت چوب پلاستیک اطلاعات بکیرم متشکرم
ويرايش شده توسط MEHDI_CHALUS در 2009/8/23 در ساعت 04:41 PM
سلام مهدی جان .
دقیقا چه اطلاعاتی میخوای ؟
سوال خاصی داری یا به اطلاعات کلی احتیاج داری ؟
من اطلاعات دقیقی از چوب پلاستیک ندارم اما چند وقت پیش در موردش اطلاعات جمع اوری میکردم و مطب جالب هم پیدا کردم که پستش توی صفحه اول این تاپیک هست...
خداحافظ ای همنشین همیشه/خداحافظ ای داغ بر دل نشسته/تو تنها نمی مانی ای مانده بی من/تو را می سپارم به دل های خستهاندکی صبر...سحر...نزدیک است.شما هم...سبز...باشید
خس و خاشاک 14
سلام دوستان
من دوره کاراموزیمو در صنایع چوب و کاغذ مازندران گذروندم.رشته ام چوب و کاغذ نیست ولی فکر کنم اطلاعاتم راجع به فرآیند تهیه کاغذ و چوب های مصرفی در صنعت کاغذ سازی تا حدی باشه که اگر سوالی در این زمینه داشته باشید بتونم کمکتون کنم. فایل گزارش کارآموزیم رو هم گذاشتم رو سایت اگه دوست داشتید میتونید ازش استفاده کنید.امیدوارم براتون مفید باشه.موفق باشید
به جای آنکه چشم را ببندید و دهان را بازکنید،دهان را ببندید و چشم را باز کنید
-----------------------------------------------------------------
salam man daneshjoye sale avale reshteye chob va kaghaz az daneshgahe tehran hastam mishe etelaati darbareye in reshte be man bedid? ba tashakore faravan
سلام آقا رضا
بهت تبریک میگم
هر کمکی که از من بر بیاد ازت دریغ نمیکنم...
هر سوالی داشتی بپرس
agha maysam salam
mamnonam az lotfe shoma
shoma che etelaati darbareye in reshte darid
salm agha maysam
mamnonam az lotfe shoma
shoma che etelaati darbareye in reshte darid
shoma che maghtai az in reshte dars mikhanid
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم .
پس هر سوالی رو باید بتونم جواب بدم .![]()
ويرايش شده توسط M a y s a m در 2009/10/01 در ساعت 10:51 AM دليل: تکمیل کردن
سلام دوستان.
من یه مطلب میخوام در مورد خشک کن های کاغذ....
و طراحی یک خشک کن کاغذ که در روز 10 تن کاغذ را خشک کنه...کسی میتونه کمکم کنه؟
ثبت اين صفحه