صفحه 1 از 10 12345 ... آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 99

تاپیک: شيمي مواد غذايي

  1. #1
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2007/11
    محل سكونت
    كره خاكي _ ايران زمين
    امتیاز
    6687
    پست ها
    2,160

    Post شيمي مواد غذايي

    به نام ايزد يكتا

    درود به همه دوستان عزيز


    مرور درس شيمي مواد
    بحث و گفتگو

    منابع :
    1- كتاب شيمي مواد آقاي دكتر فاطمي
    2- كتاب شيمي مواد دمان

    قابل توجه همه دوستان ممكن است شما اين دو منبع را در اختيار نداشته باشيد ولي مطمئنا منابعي از شيمي مواد در اختيار داريد كه مي تونه به شما كمك كنه

    فصل اول كتاب در مورد آب مي باشد كه در رشته ما آب حلال بسياري از مشكلات هست پس دانستن ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي اب از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد

    پس از آب شروع مي كنيم

    مدت زمان مطالعه از تاريخ 4/5/88 تا 8/5/88

    بعد از مطالعه 4 فصل اول كتاب به همراه مطالعه شيمي مواد به مطالعه ميكروب مواد هم مي پردازيم و هر دو درس را در كنار هم پيش مي بريم

    لطفا دوستان توجه داشته باشن ممكن است در يك هفته نتونيد فصول مشخص شده رو مطالعه كنيد ولي سعي كنيد در هفته هاي اينده جبران كنيد


  2. #2
    عضو فعال آواتار yas_67
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/6
    محل سكونت
    اصفهان زیبا
    امتیاز
    389
    پست ها
    198

    پيش فرض

    سلام نازي جون
    ببينم فصل اب رو توي اين تاريخ بخونيم يا اينكه 4فصل رو در اين 4روز بخونيم؟
    باارزوی 12ماه شادی/52هفته خنده/365روزسلامتی/8760ساعت عشق/52600 دقیقه برکت/315000ثانیه دوستی برای همه شا عزیزان/سال نو مبارررک

  3. تشكرها از اين پست


  4. #3
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2007/11
    محل سكونت
    كره خاكي _ ايران زمين
    امتیاز
    6687
    پست ها
    2,160

    پيش فرض

    نه عزيز تو اين 4 روز فقط در مورد اب بخونيد

    گفتم بعداز اتمام 4 فصل اول به سراغ ميكروب هم مي ريم تا خسته كننده نباشه

    ياداوري :
    دوستان عزيز دقت كنيد هدف از اين تاپيك خوندن و حفظ كردن نيست چون قرار نيست امتحان بديم فقط سعي كنيد خوب بفهميد و اگر قسمتي يا مطلبي رو خوب نفهمديد سئوال كنيد تا دوستان جواب بدن

  5. تشكرها از اين پست


  6. #4
    تازه وارد آواتار sr_mrtzv
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    امتیاز
    63
    پست ها
    28

    پيش فرض


    salam bacheha .khob hastid?man ye nazari daram age movafeg bashid anjam bedim.man migam bade moror kardane har fasl testaye konkore hamon faslo masalan 10sale akharo 10 nafar be ohde begirim va dar ekhtiare sayere aza garar bedim ta betonim ba in kar ye morori bar testha ham dashte bashim.masalan man sale 87 ro ya nazi 86 ro va....,lotfan nazarateton ro begin

  7. تشكرها از اين پست


  8. #5
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2007/11
    محل سكونت
    كره خاكي _ ايران زمين
    امتیاز
    6687
    پست ها
    2,160

    پيش فرض

    درود به همه دوستان
    امروز 8/5/88
    اول در مورد پيشنهاد دوست عزيز sr- بايد بگم هر كس هر منبعي در اين زمينه داره مي تونه بخونه و هر سئوالي هم كه چه به صورت تست يا به صورت سئوال مي تونه بپرسه پس دست شما ازاد هست
    ولي به نظرم دو منبع معتبر موجود همين دو تا با شه

    خوب امروز اخرين روز براي مطالعه بود اميدوارم دوستان تو اين مدت درساشونو خوب خونده باشن

    شروع مي كنيم


    آب

    بايد بگم من فصل اب كتاب دمان خوندم به نظرم خيلي سنگين اومد كسي هست اين قسمت خونده باشه ؟

  9. تشكرها از اين پست


  10. #6
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    436

    پيش فرض

    بله نازی مو جان منم خوندم از مال فاطمی خیلی سنگین تره البته یکم مترجم هم گنگ گفته و فقط یه اشاره کرده و رفته من نسخه لاتین دمان رو دارم با اون آدم بهتر متوجه میشه بخصوص قسمتهای آخر فصل که در مورد ساختار یخ هست خیلی گنگ و سخته
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده

  11. تشكرها از اين پست


  12. #7
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2007/11
    محل سكونت
    كره خاكي _ ايران زمين
    امتیاز
    6687
    پست ها
    2,160

    پيش فرض

    پس به نظرم بهتره خودمون در موردش بحث كنيم تا بيشتر برامون جا بيفته

  13. تشكرها از اين پست


  14. #8
    عضو فعال
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2007/11
    محل سكونت
    كره خاكي _ ايران زمين
    امتیاز
    6687
    پست ها
    2,160

    پيش فرض

    نكات مهم كتاب دمان )

    جدول شماره 1- 1 صفحه 1 براي كسانيكه مي خواهن كنكور كارشناسي ارشد بدن ( به ارقام جدول دقت كنيد جالبه )

    2- در مورد دانسيته اب و يخ بحث مي كنه

    دوست عزيز در مورد صفحه سوم بايد بگم من خيلي متوجه منظور مترجم نمي شم اگه كسي چيزي مي دوني لطفا كمك كنه

  15. تشكرها از اين پست


  16. #9
    تازه وارد آواتار sr_mrtzv
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    امتیاز
    63
    پست ها
    28

    پيش فرض

    salam bacheha.mikhastam hidrasione hidrofobi ro tozih bedam.tarife elmish in hast ke hidrasione yek molokol e gerye gotbi ya geyre yoni vali tarife sadash in hast ke yek molokoli ke ab dost nist vali majboran doro baesh ab vojor dare.va yek mesale sade charbi hayi ke roye abgosht jam mishe va ba yek gashog zadan parakande mishe on charbia baraye inke dar maraze abe kamtari bashand baham jam mishan.
    ويرايش شده توسط sr_mrtzv در 2009/7/30 در ساعت 07:00 PM

  17. تشكر از اين پست


  18. #10
    تازه وارد آواتار sr_mrtzv
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2009/5
    امتیاز
    63
    پست ها
    28

    پيش فرض

    bacheha dar morede jadvale safheye 1 ke shortening vojod dare mikhastam begam kareye giahi shamele1)shortening hast ke 100% charbi hast va 2)margarin ke 80%charbi hast va emroze margarin haye 40% va... ham dar kharej az keshvar tolid mishe va baraye masarefe sobhane ya pokhto paz estefade mishe.dar hali ke shortening fagat baraye pokhto paz estefade mishe

  19. تشكر از اين پست


صفحه 1 از 10 12345 ... آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)
    توسط محمد19 در تالار تجزیه و شیمی مواد غذایی
    پاسخ ها: 50
    آخرین ارسال: 2013/10/21, 01:13 AM
  2. پاسخ ها: 6
    آخرین ارسال: 2012/5/23, 07:38 AM

عبارت‌های مرتبط

شیمی مواد غذایی

شیمی موادغذایی دکتر فاطمی

کتاب شیمی مواد غذایی شیمی مواد غذایی دکتر فاطمیشيمي مواد غذاييدانلود کتاب شیمی مواد غذاییجزوه شیمی مواد غذاییشیمی موادغذایی

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •