صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 18

تاپیک: دانلود دیکشنریهای تخصصی صنایع غذایی

  1. #1
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    Pdf دانلود دیکشنریهای تخصصی صنایع غذایی

    با سلام این یک دیکشنری تخصصی است که همه لغات تخصصی هم داره
    تقدیم به همه شما

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    امکان آپلود مستقیم نبود
    منتظر دیکشنری های بعدی در همین تاپیک باشید
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده


  2. #2
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    پيش فرض دوستانی که دیکشنری تخصصی صنایع غذایی می خواهند بیان داخل شماره 3 جدید

    Dictionary of Food Ingredients (4ed., Aspen, 2001
    اینهم یه دیکشنری دیگه که کامل و مفیده

    http://xinio.info/?[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    به عنوان مثال توضیحات آن درباره آس سولفام کا


    Acesulfame-K—A non-nutritive sweetener also termed acesulfame
    potassium. It is a white, crystalline product that is 200 times sweeter
    than sucrose. It is not metabolized in the body. It has some metallic
    off-tastes. It is readily soluble and heat and acid stable. It provides a
    synergistic sweetening effect combined with other sweeteners. It is
    used in beverages, desserts, confectionery, and bakery products.


    فقط دوستان توجه کنند که پسوند فایل آن از نوع DJVU است که برای خواندن آن به این برنامه نیاز دارید
    DJVIew
    که از اینجا بگیرید


    http://ifile.it/kw1tm27
    ويرايش شده توسط momo_lavish در 2009/8/06 در ساعت 03:58 PM
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده


  3. #3
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    پيش فرض اینم یکی دیگه

    دوستان ببخشید دیر شد
    یه دیکشنری جدید برای صنعت غذا

    food :a dictionary of literal and nonliteral terms
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده

  4. تشكرها از اين پست


  5. #4
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    پيش فرض اینم یه دیکشنری جدید

    Dictionary of Food
    Charles Sinclair
    Release Date: 01 Jan 2006
    Format: PDF
    Pages: 640
    ISBN: 9780713675009
    The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. Truly international in scope, it includes over 25,000 food terms from the classic regions such as France and Italy, but also from Afghanistan, Iceland, Iran, Lithuania, West Africa and Yemen. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world's cuisines, familiar and less familiar, within our grasp


    دانلود کنید:
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]




    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده

  6. تشكرها از اين پست


  7. #5
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    پيش فرض

    یه دیکشنری جدید

    Food: A Dictionary of Literal and Nonliteral Terms
    By Robert A. Palmatier



    • Publisher: Greenwood Press
    • Number Of Pages: 488
    • Publication Date: 2000-08-30
    • ISBN-10 / ASIN: 0313314365
    • ISBN-13 / EAN: 9780313314360
    • Binding: Hardcover

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده

  8. #6
    مدیر تالار مهندسی كشاورزی آواتار Phyto
    رشته
    مهندسی کشاورزی
    تاريخ عضويت
    2009/12
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود
    امتیاز
    24962
    پست ها
    14,778

    پيش فرض

    این یکی لینکش سالمه

    Dictionary of Food

    Charles Sinclair
    Release Date: 01 Jan 2006
    Format: PDF
    Pages: 640
    ISBN: 9780713675009
    The Dictionary of Food is the indispensable companion for everyone who loves reading about food, or cooking it. We live in a globalised world, and our tastes in food have widened dramatically in recent years. The Dictionary of Food reflects this huge cultural shift. Truly international in scope, it includes over 25,000 food terms from the classic regions such as France and Italy, but also from Afghanistan, Iceland, Iran, Lithuania, West Africa and Yemen. With concise descriptions of dishes, ingredients, equipment, and techniques, it brings the world's cuisines, familiar and less familiar, within our grasp


    دانلود کنید:
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]





    وبلاگ های منحصر به فرد Phyto: [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] . . . . . . . . . [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  9. تشكر از اين پست


  10. #7
    تازه وارد آواتار farideh_313
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/12
    محل سكونت
    اصفهان
    امتیاز
    69
    پست ها
    26

    پيش فرض

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ][مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    منبع: انجمن اندیشمندان جوان
    ويرايش شده توسط Phyto در 2011/10/05 در ساعت 11:05 AM دليل: اصلاح لینک، البته با اجازه صاحابش!




    *** اللهم عجل لولیک الفرج ***





  11. تشكر از اين پست


  12. #8
    عضو فعال آواتار momo_lavish
    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2008/8
    محل سكونت
    اصفهان-شیراز
    امتیاز
    804
    پست ها
    269

    پيش فرض

    اینم یه دیکشنری جدید برای دوستان گل صنایع غذایی
    فايل ضميمه فايل ضميمه
    Food is Life

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    اميدوارم فشار بخار خونتون در حدي باشه كه تو قلبتون كاويتاسيون رخ نده

  13. تشكرها از اين پست


  14. #9
    کاربر فعال صنایع غذایی

    رشته
    مهندسی علوم و صنایع غذایی
    تاريخ عضويت
    2011/1
    محل سكونت
    Iran
    امتیاز
    479
    پست ها
    303

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله sana6911 نمايش پست
    انگلیسی به انگلیسی اگه به دردت میخوره برات هر چند تا که میخوای بذارم
    به صورت انلاین هم اگه میخوای که تخصصی هم داشته باشه
    وارد این سایت شو
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  15. تشكر از اين پست


  16. #10
    دستیار مدیر مهندسی کشاورزی
    صنایع غذایی
    آواتار "ALPHA"
    تاريخ عضويت
    2011/7
    امتیاز
    5054
    پست ها
    3,090

    پيش فرض دیکشنری انگلیسی - انگلیسی

    دیکشنری انگلیسی-انگلیسی ترکیبات غذایی


    فايل ضميمه فايل ضميمه
    "پیشنهادات و انتقاداتتان را نسبت به تالار صنایع غذایی در[مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]با ما به اشتراک بگذارید"

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]



    ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺏ، ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻨﻲ ﺍﺳﺖ!
    ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻳﺎﺩﺁﻭﺭﻱ ﻣﻴﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﺍﻱ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻲ ﮔﺮﺩﺩ .
    ﺯﻣﺎﻥ ‏« ﺧﻂ‏» ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ‏« ﺩﺍﻳﺮﻩ‏»
    ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﻲ ﮔﺮﺩﺩ ...



  17. تشكرها از اين پست


صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ ها: 3
    آخرین ارسال: يك هفته پيش, 01:08 PM
  2. پاسخ ها: 46
    آخرین ارسال: 3 هفته پيش, 06:36 PM
  3. معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي
    توسط نازي_مو در تالار صنایع غذایی
    پاسخ ها: 266
    آخرین ارسال: 2015/6/20, 01:19 PM
  4. انجمن تخصصی صنایع غذایی افتتاح شد
    توسط fstiau در تالار بازارچه
    پاسخ ها: 6
    آخرین ارسال: 2013/12/06, 11:02 AM
  5. ایرفای - سایت تخصصی علوم و صنایع غذایی
    توسط iMohammad در تالار معرفی سایت های علمی ، آموزشی ، دانلود نرم افزار
    پاسخ ها: 0
    آخرین ارسال: 2013/2/14, 02:27 PM

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •