برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره تحصیلی کنکور ارشد عمران. (موضوع روز، کنکور 89)
arash1700
2009/5/12, 04:26 PM
با سلام.:D
با توجه به اینکه جای چنین تایپیکی به نظرم تو این انجمن خالی بود من خواستم یه تایپیکی در این مورد داشته باشیم تا همه بیان کتاب ها و مراجع و کارنامه ها و اطلاعات و سوالات خودشون رو اینجا مطرح کنن تا همه بتونیم بهتر استفاده کنیم.
امیدوارم همه بیان تا با هم در سال 89 با کمک هم قبول بشیم.;)
من خودم هم سال 89 کنکور قراره بدم.:)
mmbidhendi
2009/5/14, 06:28 PM
موارد درسی کنکور سراسری که فقط دروس ریاضی 1 ، 2 و معادلات ، مکانیک خاک ، مکانیک سیالات ، مقاومت مصالح و تحلیل سازه 1 هستش . یعنی در واقع دروس پایه عمران .
rezasadeghi
2009/5/20, 10:35 PM
با سلام خدمت دوستان
من تازه وارد جمع شما ميشم و فقط يه سوال اساسي دارم از دانشجويان عمران(ليسانس عمران)
من ليسانس مكانيك ماشينهاي كشاورزيم
از درس هاي منابع ارشد فقط طراحي سازه را نخوندم
مي خوام از شما كه ليسانس عمران هستيد بپرسم آيا مي تونم عمران ارشد امتحان بدم؟؟؟:):):)
اگه تو ترمبعدی سر یه کلاسس تحلیل بری و درسشو بخونی به راحتی میتونی
تو امتحان شرکت کنی و قبول بشی . بازم میگم بخونی
با سلام خدمت عاشقان علم و دانش .
سالهاست كه با تشنگان علم و دانش در رشته مهندسي عمران همگام بوده ام و مسئوليت تدريس دروس تخصصي اين رشته مهندسي را عهده دار بوده ام. به خواسته چندي از دانشجويانم در جمع شما داوطلبان ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي عمران حاضر گشتم تا تجارب چندين ساله خود را در اختيار شما عزيزان قرار دهم. اينجانب عضو هيأت علمي و مدرس دروس تخصصي از جمله دروس سازه هاي بتن آرمه، اصول مهندسي زلزله، تحليل سازه ها و مقاومت مصالح، بارگذاري و ... در دانشگاه و مدرس دروس تحليل سازه و مقاومت مصالح در مجتمع فني تهران - شعبه ديباگران يا ديبامهر تبريز هستم.
ضمن تشکر از شما استاد گرامی
خوشحال میشیم مارو از تجارب گرانبهاتون بهره مند سازید.
هيأت علمي مجتمع فني تهران ( ديباگران تبريز ) افتخار دارد كه با همكاري جدي گروه عمران و تلاشهاي دانشجويان و داوطلبان كارشناسي ارشد توانسته ايم سالهاي پي در پي دانشجويان خود را روانه بهترين دانشگاهها و بهترين گرايشهاي كارشناسي ارشد نماييم. قبولي دانشجويان در گرايش سازه و زلزله و ژئوتكنيك و ... در دانشگاههاي تبريز، علم و صنعت، پلي تكنيك، صنعتي شريف و تهران و ... و برخي از دانشگاههاي آزاد اسلامي از جمله واحد علوم و تحقيقات، تهران مركزي و واحد مراغه و ... از جمله افتخارات اين مؤسسه است.
براي شروع توصيه مي كنم
براي درس خاك جزوه كنكوري استاد گرامي آقاي رنجبر رو حتما مطالعه كنيد. ايشان نيز در مجتمع فني تهران (ديباگران تبريز) مشغول به تدريس هستند.
براي درس سيالات كتاب استاد محترم آقاي دكتر وفائي را پيشنهاد مي كنم.
براي درس تحليل سازه و مقاومت مصالح اكيداً توصيه مي كنم جزوه كنكوري بنده و كتاب تحليل سازه دكتر نادر فنائي و كتاب مقاومت دكتر حداد كشاورز را مطالعه كنيد. ضمنا اگر اشكالي در تستهاي تحليل و مقاومت داشته باشيد تا جائيكه وقتم اجازه بدهد در خدمتتان هستم.
براي تهيه اين جزوات لازم است از طريق دوستاني كه در تبريز داريد اقدام نماييد.
booklet_shop
2009/6/09, 05:59 PM
دانلود رايگان آموزش روشهاي تست زني
آيا مي دانيد با زدن حتي يك تست صحيح مي توانيد شانس موفقيت خود را افزايش داده و چند صد نفر را پشت سر بگذاريد و به نتيجه مطلوب تري دست يابيد. با استفاده از تكنيك ها و روشهاي تست زني شما مي توانيد ترديد خود را بين گزينه ها از 4 به 2 گزينه كاهش دهيد و سپس به گزينه صحيح برسيد. تجربه نشان داده است كه در هر سال كنكور و در هر درس 15% از سوالات كنكور تكرار سالهاي گذشته مي باشد كه شما علاوه بر استفاده روش هاي تست زني با تمرين و مرور تستها و رابطه بين گزينه ها به راحتي گزينه صحيح را كشف يا شكار كنيد.
پس از آموزش اين دوره شما چه مي آموزيد: با روشهاي صحيح تست زني آشنا مي شويد و اين روش را به راحتي در طول دوره به كار مي بنديد. با امتحانات تستي و چگونگي برگزاري آنها آشنا مي شويد. ياد مي گيريد كه در جلسه آزمون چگونه تست ها را انتخاب نماييد. مي توانيد تفاوت بين تست هاي استاندارد و غير استاندارد را به راحتي تشخيص دهيد. مي آموزيد كه چگونه خود را براي امتحانات تستي آماده نماييد. تفاوت ها و تشابهات ميان امتحانات تستي و تشريحي را درك مي كنيد. بدون هر گونه اضطراب و استرس در جلسات كنكور مختلف شركت مي كنيد. سرعت عمل و سرعت انتقال خود را تا 50% افزايش خواهيد داد. مي آموزيد كه چگونه با مديريت زمان و تقسيم بندي زماني صحيح ، از وقت به عنوان يك فاكتور اصلي در امتحانات تستي بهره ببريد.
براي دانلود رايگان فايلهاي صوتي روشهاي تست زني اينجا را كليك كنيد (http://www.booklet-shop.com/privacy.php).
www.booklet-shop.com (http://www.booklet-shop.com/)
سلام دوستان . سوالات رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
دانلود :
http://www.payamzarparvar.blogfa.com/post-41.aspx
The Lunatic
2009/7/04, 04:42 PM
سر فصل دروس کارشناسی ارشد عمران (http://arshad-omran.blogfa.com/post-37.aspx)
سامان مشهوري
2009/7/08, 10:46 AM
با سلام خدمت همه ي دوستان
به نظر من و خيلي از قبول شدگان براي رياضي1 (پارسه,نوشته ي دكترمعتقدي)
براي رياضي2(انتشارات پوران پزوهش نوشته ي دكتر حاجي جمشيدي)
براي معادلات ديفرانسيل(دكتر مسعود نيكو كار)
در ضمن از آمار احتمالات و محاسبات عددي تو سوالات ارشد مياد:)
sh68_sari
2009/7/12, 06:25 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان من دانشجوی ترم 4 فیزیک دانشگاه مازندران هسم و قصد دارم ارشد عمران امتحان بدم از همین الان شروع به خوندن کنم و از شما دوستان هم یخوام منو راهنمایی کنین در مورد نحوه ی شروع کردن و خوندن منابع. همچنین از تاثیر معدل تو کنکور هم اگه چیزی می دونین لطف کنین اطلاع بدین به منی که از یه رشته به یه رشته ی دیگه می خوان امتحان بدم.
ممنون ار همکاریتون
عرفان غیاثی
2009/7/13, 01:51 AM
با سلام عاجزانه تقاضای کمک دارم
بنده دیپلم فنی داشته و الان مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی هستم .متاسفانه همانطور که میدانید دانشجویانی که دیپلم فنی دارند پایه ریاضی آنها ضعیف است و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم لذا از شما خواهش میکنم یک منبع کامل در درس ریاضی معرفی کنید مورد دیگر دروس کنکور به منبع کاملی نرسیدم عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم .با تشکر
sheytoonak*
2009/7/15, 01:11 AM
میشه انگیزتون برای شرکت در رشته ی عمران رو بگید؟
خوب راستش از اول بهش علاقه داشتم به نظرم رشته جذابیه
خیلی جای خلاقیت داره و مهم تر از همه اینکه از ریاضی خوندن خیلی آسون تره
rasool.civil
2009/7/15, 11:31 PM
سلام به بر وبچه های گل باشگاه،منم چند تا سوال داشتم از جمله اینکه این معدل چقدر تاثیر داره اگه شاگرد اول بشیم چی؟فایده ای داره؟
منم از ریاضی و مقاومت شروع کردم،موفق باشید:)
سلام
فكر كنم معدل 20% تاثير داره
و اونايي هم كه كارداني به كاشناسي بودن يعني كارشناسي ناپيوسته بودن معدل كل كادانيشونو بايد بذارن مگه اينكه معدل كل كارشناسيشون اومده باشه.
يه خواهش از همه بچه هاي غير مهندسي يا غير عمراني:
تورو خدا تو رشته خودتون امتحان بديد:cry::D
راستي من مكانيك خاك مدرسان شريفو گرفتم
خيلي خوبه ، قبل از اينكه مدرسانو بخونم اصلا اميدي به تست زدن نداشتم
rasool.civil
2009/7/21, 06:21 PM
کارشناسی ارشد مهندسی عمران
مهندسی عمران رشتهای است كه درمورد ساخت كلیهی ابنیه فنی و عمومی اعم از ساختمان، پل، تونل، سد و… به بحث میپردازد. از خصوصیات این رشته امكان كار در زمینههای مختلف اعم از پیمانكاری، دفتر فنی و مشاوره، دستگاه نظارت و كارفرما میباشد.
با توجه به روند رو به رشد تعداد فارغالتحصیلان این رشته در مقطع كارشناسی، ضرورت تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد این رشته در جهت كسب جایگاههای برتر شغلی و آشنایی عمیقتر با دستاوردهای جدید مهندسی عمران و در نهایت زمینه ورود به مقاطع بالاتر و حضور در عرصههای دانشگاهی مضاعف میگردد. در این رشته امكان ادامه تحصیل تا مقطع دكترا در كلیه گرایشها وجود دارد.
لازمبه ذكر است كه تعداد شركتكنندگان در آزمون كارشناسی ارشد گرایش مهندسی عمران در دانشگاههای سراسری در سالهای اخیر بطور متوسط 12000 نفر میباشد. در ضمن ظرفیت پذیرش در دانشگاههای دولتی حدود 719 نفر میباشد. مجموعه مهندسی عمران شامل گرایشهای زیر است:
سازه، مهندسی زلزله، مكانیك خاك و پی، راه و ترابری، مهندسی آب، سازههای هیدرولیكی، سازههای دریایی، برنامهریزی حمل و نقل، مهندسی مدیریت و ساخت، مهندسی محیط زیست، مهندسی رودخانه و مهندسی آب و فاضلاب.
مواد امتحانی
بر اساس برنامه سال گذشته آزمون سراسری، داوطلبان شركت در آزمون سراسری تنها پاسخگوی سؤالات 6 درس از دروس پایه رشته خود خواهند بود. این دروس عبارتند از:
1- زبان عمومی و تخصصی 2- ریاضیات
3- مقاومت مصالح 4- تحلیل سازه
5- مكانیك خاك 6- مكانیك سیالات
ضریب كلیه دروس در آزمون سراسری برابر 1 بوده و دروس از اهمیت مساوی نسبت به یكدیگر برخوردار میباشند.
++++++++
منابع مطالعاتی
مقاومت مصالح: مقاومت مصالح شهریار كشاورز حداد، مقاومت مصالح بیر و جانسون، مقاومت مصالح عادلی، مقاومت مصالح پوپوف.
تحلیل سازه: تحلیل سازهها شاپور طاحونی- تحلیل سازهها مجید بدیعی- تحلیل سازهها حجتالله عادلی. تحلیل سازه، مجید فتحآبادی. تحلیل سازه دكتر كاوه.
مكانیك خاك: جلد 1 كامبیز بهنیا- اصول مهندسی ژئوتكنیك جلد 1 شاپور طاحونی- مكانیك خاك علی فاخر.
مكانیك سیالات: مكانیك سیالات شیمز- مكانیك سیالات استریتر- مكانیك سیالات سری شوم.
ریاضیات: مجموعه گزینههای چهار جوابی طبقهبندی شده ریاضی كارشناسی ارشد جلد 1 و 2 و 3 (دكتر نیكوكار).
ریاضیات عمومی: توماس- آپوستل- لیتهلد.
معادلات دیفرانسیل: بویس- خلیل پاریاب- دكتر نیكوكار. سیمونز
rezaafsharpoor
2009/7/25, 12:27 AM
سلام رفقا.زبان ارشد را از چه کتابهایی باید خواند؟کتابهای لاتین؟مثلا چه؟یک در آخرت صد در دنیا خیر ببینی رفیق!کمک کن.
برای زبان تخصصی بهتره این کتابو بخونی: English for the student of civil engineering نوشته آقای دکتر محمود عزمی برای بخش عمومی هم بد نیست یه نگاهی به 504 بندازی;)
rezaafsharpoor
2009/7/26, 01:58 PM
سلام رفيق
مطمئني اين كتابي كه گفتي واسه ارشد خوبه؟؟؟
اين كتاب كه خيلي راحته ،اگه اين باشه كه دمشون گرم:D
راستش دوستان به من همین 2 تا کتابو معرفی کردن...البته کتاب های دیگه ای هم هست ولی بهترین راه برای زبان تخصصی در وحله اول مطالعه همین کتاب وتست های اونه چون در چند سال اخیر چند تا تست عینا از تست های همین کتابه و بعد از اون هم مطالعه سوالات سال قبله چون چند تا از سوالات هم دقیقا از سوالات سال پیش تکرار شده...جزوه های زبان تخصصی موسسه پارسه وکتاب دکتر شاهرخ قاضی مرادی هم کتاب های خوبی هستن...یه کتاب هم انتشارات سیمای دانش داره که مهندس هوشیار خزایی اونو نوشته فکر کنم اسمش پرسش های 4 گزینه ای زبان تخصصی عمران باشه...دیگه چیز دیگه ای رو نمی شناسم ...امیدوارم مفید واقع شه;)
rezaafsharpoor
2009/7/26, 02:04 PM
یه سوال داشتم که امیدوارم توی جای مناسبی مطرح کرده باشم...امسال یه رشته به رشته های کنکور سراسری ارشد عمران اضافه شد به اسم پدافند غیرعامل و همچنین یه مبحث جدید هم با همین نام اومده فکر کنم مبحث بیست و یکم .... کسی در مورد این رشته اطلاعاتی داره؟
با تشکر
rezaafsharpoor
2009/7/26, 03:37 PM
با عرض معذرت خدمت دوستان محترم عمرانی...خودم زودتر به جواب رسیدم گفتم شاید بد نباشه بذارم شما ها هم استفاده کنید
لینک مقاله: http://www.paydarymelli.ir/Portals/0/Document/students_articles/skduglsdir7gyo8er76.pdf
منبع: http://www.paydarymelli.ir
rasool.civil
2009/7/27, 11:17 PM
سلام
خبراي بدي دارم
دروس امتحاني رشته عمران-كارشناسي ارشد
1- زبان عمومي و تخصصي (انگليسي)
2- رياضيات
3- مكانيك جامدات (مقاومت مصالح 1- تحليل سازهها 1)
4- مكانيك خاك و پيسازي
5- مكانيك سيالات و هيدروليك
6- طراحي (سازههاي فولادي 1 و 2، سازههاي بتني 1 و 2، راهسازي و روسازي راه)
كليه دروس با ضريب 1
اين طراحي و پي از كجا اومد ديگه؟؟
لينك منبع: http://www6.sanjesh.org/Arshad/1388/880505_01.php
alighgh
2009/7/28, 09:14 AM
سلام دوستان ... برای این درسا چه جزوه یا کتابی رو پیشنهاد می کنید؟:cry::cry:
کتابی که به درد کنکور ارشد بخوره...
rezaafsharpoor
2009/7/28, 10:48 PM
بيخيال
ميگم حالا اگه طراحيو بيخيل شيمو بقيه درسارو بخونيم چي ميشه
الان كه مقاومت مصالحم گلابي شد فقط از مقاومت 1 سوال مياد
به نظرم بشه يه كارايي كرد:smile:
بخونی بهتره...اومدیمو سال اول بود سوالا تقریبا در حد استاندارد بود ... اون وقت حسرتشو می خوری که چرا نخوندی...راهسازی و روسازی هم که تقریبا درس های نرمالی هستن...طراحی هم قلق داره فقط کافیه یکم بیشتر تلاش کنیم...می دونید خوبی کنکور امسال چیه؟این که همه اونایی که کنکور میدن توی یه موقعیتن و هیشکی تاحالا این درسا رو تو کنکور سراسری ارشد نداشته...یه خوبی هم داره اونم اینه که حالا که داری واسه سراسری این درس ها رو می خونی می تونی راحت واسه آزادم تست بزنی چون دقیقا همین درس ها توی آزادم میاد...همه تون موفق باشین;)
علی(110)
2009/7/29, 07:07 AM
سلام علیکم جمیعا
حالا یه سوال باسه من پیش اومده
سوالای سال 82 رو که نگاه میکردم کنکور اینطوری بود که آخرش از همین درسای طراحی سازه ها و راهسازی و هیدرولوژی و ... سوال داده بودند که به دلخواه هر کی میخواد تو هر گرایشی بره به یه دسته از اونها پاسخ بده مثلا اگه میخواست بره راه باید تستهای راهسازی و روسازی و ترافیکو پاسخ میداد.
حالا میخوام بدونم یعنی بازم مثل قدیم شده یا اینکه همه باید یه همه ی اون درسایی که اونجا نوشته جواب بدن؟
rasool.civil
2009/7/29, 10:33 PM
دوست عزیز لینک منبع خبر که گذاشتی خرابه و هیچی توش نیست.
میشه لینک منبع دقیق و سالم خبر را بگذاری ما هم ببینیم؟؟؟؟
ممنون:smile:
خوب بريد تو سايت سنجش www.sanjesh.org
بعد بالا سمت راست روي كارشناسي ارشد كليك كنيد
صفحه جديد كه باز شد روي لينك ((مواد امتحاني و ضريب دروس برخي از كدرشتههاي امتحاني آزمون كارشناسي ارشد سال 1389 اعلام شد )) (http://www6.sanjesh.org/Arshad/1388/880505_01.php)
كليك كنيد
civilica2008
2009/7/30, 09:59 PM
خوب بريد تو سايت سنجش www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org)
بعد بالا سمت راست روي كارشناسي ارشد كليك كنيد
صفحه جديد كه باز شد روي لينك ((مواد امتحاني و ضريب دروس برخي از كدرشتههاي امتحاني آزمون كارشناسي ارشد سال 1389 اعلام شد )) (http://www6.sanjesh.org/Arshad/1388/880505_01.php)
كليك كنيد
دوست عزیز ممنون ولی یک چیزی:
میگم این ها مربوط به کنکور سال 89 هستشا!!!!
ما قراره که تو کنکور سال 88 شرکت کنیم.مگه نه بچه ها؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟؟؟
الکی نریم این همه درسا بخونیم و بعد مچل بشیم؟؟
ترو خدا یکی خبر موثق مربوط به کنکور امسال که بچه های عمران میخواند شرکت کنند را بذاره.
بازم تشکر;)
rasool.civil
2009/7/30, 11:02 PM
دوست عزیز ممنون ولی یک چیزی:
میگم این ها مربوط به کنکور سال 89 هستشا!!!!
ما قراره که تو کنکور سال 88 شرکت کنیم.مگه نه بچه ها؟؟؟ یا من اشتباه میکنم؟؟؟
الکی نریم این همه درسا بخونیم و بعد مچل بشیم؟؟
ترو خدا یکی خبر موثق مربوط به کنکور امسال که بچه های عمران میخواند شرکت کنند را بذاره.
بازم تشکر;)
سلام
من يه نگاهي كردم دوباره به سايت سنجش
مسئله اينه كه آزمون پارسال و نتايجشو همه جا با عنوان آزمون سال 88 آورده
يعني اينكه آزمون ما 89 حساب ميشه ديگه
ولي در كل مچل شديم رفت :D
mehdi220
2009/7/31, 12:38 AM
سلام
كنكوري كه در پيش داريم 89 هستش و از انجايي كه سايت سنجش تمام ضرايب رو يك اعلام كرده
فكر نميكنم مانند سالهاي گذشته باشه و بايد به همه ي سوالها پاسخ بديم
البته اين نظر منه
rasool.civil
2009/8/03, 10:28 AM
سلام
اين فايل ضميمه كردم تفاوت ضرفيت كنكور ارشد سال 87 با سال 88 هست
كه در اكثر گرايش ها ظرفيت بيشتر شده
حالا كاش امسالم بيشتر بشه:D
مهدی بسکابادی
2009/8/04, 11:26 AM
با سلام خدمت تموم بچه های خوب رشته ی عمران:
ممکنه خیلی از دوستان از این خبر اطلاع نداشته باشن،
با توجه به مصوبه شوراي نظارت و برنامهريزي آزمون تحصيلات تكميلي برخي از مواد امتحاني و ضرايب دروس از كدرشتههاي امتحاني آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 را براي متقاضيان شركت در آزمون مذكور عوض شده است و به شرح زیر است:
مجموعه مهندسي عمران
(كد 1264)
گرايشها
1- سازه
2- مهندسي زلزله
3- مكانيك خاك و پي
4- راه و ترابري
5- مهندسي آب
6- سازههاي هيدروليكي
7- سازههاي دريايي
8- برنامهريزي حمل و نقل
9- مهندسي مديريت و ساخت
10- مهندسي محيط زيست
11- مهندسي رودخانه
12- مهندسي آب و فاضلاب
مواد امتحاني
2- رياضيات
4- مكانيك خاك و پيسازي
كليه دروس با ضريب 1
برای اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش مراجعه فرمایید.
اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست...!
(السلام علیک یا صاحب الزمان)
rasool.civil
2009/8/04, 11:55 PM
سلام
فکر کنم تاثیر معدل دانشگاه های مختلف با ضرایبی با هم فرق داره.
کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره؟؟؟؟
فكر نكنم اينجوري باشه
ولي مطمئنم كه معدل 20% تاثير داره
En-mechanic
2009/8/06, 01:53 AM
بچه ها من هم همین سوال را دارم.
کسی جواب علی را نمیده؟؟؟؟:smile:
با سلام
منم دقیقا مثل علی فکر میکنم
شاید مثل کنکور دانشگاه آزاد بطور دلخواه باید به یک مجموعه از سوالات جواب بدیم:redface:
من موندم ابن وزیر علوم فکر چی رو کرده که این 6 درس رو اضافه کرده بعد هیچ منبعی رو هم برای مطالعه این دروس ذکر نکرده:surprised:
فکر کنم این طرح از سال آینده قراره اجرا بشه:warn:
elham civil
2009/8/06, 08:34 PM
سلام!
نمی دونم جای این بحث اینجاست یا نه! ولی به هر حال...
همه حتما می دونید که دروس بتن و فولاد وهیدرولیک و... به کنکور ارشد دوباره اضافه شده! و همه تو حول و ولا افتادن که کجا کلاس برن یا چی بخونن!
می خواستم از همه دوستان عزیز بخوام که هر اطلاعاتی در مورد جزوات ویا کتابهایی که مفید هستند دارند اینجا در اختیار همه بزارن! شاید بتونیم یه دایرت المعارف اطلاعات کنکور ارشد درست کنیم!
مرسی از همه!;)
pesian
2009/8/07, 11:40 AM
http://rapidshare.com/files/264652767/pdf_88.pdf.html :)لیست کلیه کدرشته محل های تحصیلی کارشناسی ارشد فنی مهندسی:
mmbidhendi
2009/8/09, 11:35 AM
به نظر من خیلی بهتر شد ، چون مهندسینی رو میدیدم که با اتکا به دانش دروس پایه عمران ارشد قبول میشدند اما فقط زلزله طرح و بهره برداری ، یا دیوار حائل و دیوار برشی یا کله گاوی و نبشی رو نمیدونستند . امسال اتفاقاً اولین باره که من به شخصه با میل و رغبت میخوام شرکت کنم .
arshadeomran
2009/8/14, 10:52 PM
سایت تخصصی کارشناسی ارشد عمران
www.arshad-omran.blogfa.com
(http://www.arshad-omran.blogfa.com)
جزوات آمادگی ارشد
نکات کلیدی
معرفی منابع مطالعاتی
سوالات آزمون های آزمایشی
سوالات آزمون های گذشته
معرفی گرایش های مختلف ارشد عمران
و هر آنچه که برای موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد عمران بدان نیاز دارید.
Goldberg The Man
2009/8/15, 07:23 PM
سلام بچه هاي گل عمران.
بچه ها من چند تا سوال داشتم ميخواستم حتما كمكم كنين و بهم مشاوره بدين.
1.من سال ديگه كنكور دارم و الان آزاد مشهد هستم و كارشناسي ميخونم و مهر هم ميرم ترم 5.معدلم ترم 3 كه مقاومت 1 و ديناميك داشتم 17 به بالا شد ولي ترم 4 كه تحليل 1 و مقاومت 2 و خاك و سيالات داشتم متاسفانه شدم 13.8 كه البته تحليل و سيالات 14.5 شدم و مقاومت 2 شدم 13 و خاك شدم 10.5....متاسفانه تنظيم هم داشتم كه 13.5 شدم!!!!!!
حالا سوالم اينه كه از كي بايد براي ارشد شروع كنم و اينكه آيا براي شروع دير نشده؟؟من هيچ كتاب مرجعي هم تا حالا نخوندم و زبانم هم خوبه.ديگه اينكه چيجوري هم درساي جديد هر ترم رو بخونم هم در كنارش براي ارشد بخونم؟؟؟؟از كي بايد برم كلاس كنكور؟؟؟؟خواهشا هر كي ميتونه مخصوصا باتجربه ها راهنمايي كنن.
2.سوال دومم اينه كه خيلي از اطرافيان و خونواده و اينا ميگن كه براي اينكه كار عملي ياد بگيرم بايد برم سر ساختمونها و پروژه ها و وايستم و خوب نگاه كنم و ياد بگيرم و به قول معروف تجربه عملي داشته باشم،ارتباط با كارگرجماعت رو ياد بگيرم،چند تا آدم من رو بشناسن و اينجور چيزا،كه البته به نظرم درست هم هست.سوالم اينه كه اولا رفتن سر كار براي خوندن ارشد مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟ دوما چقدر اين رفتن من تاثير داره با توجه به اينكه حتي اگه اونجايي كه من ميرم مهندس اونجا آشنا هم با من باشه،چون هنوز 4 ترم فقط خوندم،خيلي نقش و مسئوليت مهمي بهم نميده،حالا به نظرتون چقدر پيشنهاد ميكنين من برم اين جور جا ها رو؟؟؟؟و چقدر واقعا اونجا چيزي ياد ميگيرم؟؟؟آخه شنيدم بعضيايي كه رفتن بعد يه ماه ديگه نرفتن چون اونجا مسئوليت مهمي نداشتن و در واقع بوق بودن!!!حالا باز سال آخر بودم يه چيزي،ولي مني كه هنوز درساي مهم طراحي رو نخوندم برم سر يه ساختمون يا پروژه چقدر تاثير داره.؟؟؟
خيلي خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنين،چون من واقعا سردرگم شدم و از طرفي نگران ارشد و دير شدنش هستم و از طرفي موندم با اين قضيه سر كار رفتن چيكار كنم،تازه درساي خود دانشگاه هم كه هست....
راستي اينم آيدي بنده:goldberg_theman2007
شديدا منتظر نظراتون هستم...يا علي.
سلام
منبع طرح سوالات زبان کارشناسی ارشد سراسری برای عمران چیه؟ آیا زبان رشته ها باهم فرق داره یا سوالات زبان عمران مثل مکانیک هست؟ سوالات زبان عمومی هست یا بصورت تخصصی هست؟
ممنون میشم کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن و اگر هم کتاب خوبی که تست های سال های قبل رو با جواب داره میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر
سلام . من هم رشته شما نیستم ولی در کل یه بخشی از سوالات زبان دونستن کلمات بطور عمومی هستش که برای همه رشته ها یکسان هست و یکی از منابع بسیار مهم کتاب 504 کلمه هستش که هم انگلیسیش موجوده هم ترجمه اش ولی من پیشنهاد میکنم فلش کارتش رو تهیه کنید اما موقعه ی خرید فلش کارتش فلش کارتی رو بخرید که کلمات با مثال هاش اومده باشه و دیگه اینکه مترادف های انگلیسی کلمات رو هم که اومده حفظ کنید چون صرف دونستن ترجمه خود کلمات کافی نیست.
موفق باشید.
saeed.marshelo
2009/8/19, 10:05 PM
سلام بچه هاي گل عمران.
بچه ها من چند تا سوال داشتم ميخواستم حتما كمكم كنين و بهم مشاوره بدين.
1.من سال ديگه كنكور دارم و الان آزاد مشهد هستم و كارشناسي ميخونم و مهر هم ميرم ترم 5.معدلم ترم 3 كه مقاومت 1 و ديناميك داشتم 17 به بالا شد ولي ترم 4 كه تحليل 1 و مقاومت 2 و خاك و سيالات داشتم متاسفانه شدم 13.8 كه البته تحليل و سيالات 14.5 شدم و مقاومت 2 شدم 13 و خاك شدم 10.5....متاسفانه تنظيم هم داشتم كه 13.5 شدم!!!!!!
حالا سوالم اينه كه از كي بايد براي ارشد شروع كنم و اينكه آيا براي شروع دير نشده؟؟من هيچ كتاب مرجعي هم تا حالا نخوندم و زبانم هم خوبه.ديگه اينكه چيجوري هم درساي جديد هر ترم رو بخونم هم در كنارش براي ارشد بخونم؟؟؟؟از كي بايد برم كلاس كنكور؟؟؟؟خواهشا هر كي ميتونه مخصوصا باتجربه ها راهنمايي كنن.
2.سوال دومم اينه كه خيلي از اطرافيان و خونواده و اينا ميگن كه براي اينكه كار عملي ياد بگيرم بايد برم سر ساختمونها و پروژه ها و وايستم و خوب نگاه كنم و ياد بگيرم و به قول معروف تجربه عملي داشته باشم،ارتباط با كارگرجماعت رو ياد بگيرم،چند تا آدم من رو بشناسن و اينجور چيزا،كه البته به نظرم درست هم هست.سوالم اينه كه اولا رفتن سر كار براي خوندن ارشد مشكلي ايجاد نميكنه؟؟؟ دوما چقدر اين رفتن من تاثير داره با توجه به اينكه حتي اگه اونجايي كه من ميرم مهندس اونجا آشنا هم با من باشه،چون هنوز 4 ترم فقط خوندم،خيلي نقش و مسئوليت مهمي بهم نميده،حالا به نظرتون چقدر پيشنهاد ميكنين من برم اين جور جا ها رو؟؟؟؟و چقدر واقعا اونجا چيزي ياد ميگيرم؟؟؟آخه شنيدم بعضيايي كه رفتن بعد يه ماه ديگه نرفتن چون اونجا مسئوليت مهمي نداشتن و در واقع بوق بودن!!!حالا باز سال آخر بودم يه چيزي،ولي مني كه هنوز درساي مهم طراحي رو نخوندم برم سر يه ساختمون يا پروژه چقدر تاثير داره.؟؟؟
خيلي خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنين،چون من واقعا سردرگم شدم و از طرفي نگران ارشد و دير شدنش هستم و از طرفي موندم با اين قضيه سر كار رفتن چيكار كنم،تازه درساي خود دانشگاه هم كه هست....
راستي اينم آيدي بنده:goldberg_theman2007
شديدا منتظر نظراتون هستم...يا علي.
سلام دوست عزيز .فكر كنم ما همدوره هستيم . يك وروديم هستيم . از يك دانشگاه......
فك نكنم دير شده باشه هنوز با اين واحدهايي كه پاس كردي معلومه كه دانشجوي درسخوني هستي من فكر كنم اگه از الان شرع كني خوب باشه و برسي همه رو تموم كني . اميدوارم موفق باشي;)
mehdi220
2009/8/28, 11:01 PM
سلام دوستان.
با این من تا الان واسه ارشد هیچی نخوندم...
به نظرتون از کتاب ها شروع کنم یا جزوه های پارسه رو گیر بیارم ؟
به نظرتون کدوم جواب میده ؟ دو تا کتاب هم دارم تحلیل فنائی و ریاضی 1 نیکوکار ...
یه راهنمایی مهندسی بکنید بشینیم بخونیم.
;):)
سلام
من خودم پارسال امتحان دادم 2900 شدم . اصلا انتظار نداشتم اين رتبه رو بيارم . فكر ميكردم حداقل 1000 بشم.
اگه پايت قوي هستش جزوه هاي پارسه و كتاب هاي كنكوري بخون اگه تو مساله اي گير كردي به مرجع مراجعه كن
من اول مرجع خوندم كلي از وقتم گرفته شد چيز جديد هم زياد ياد نگرفتم ، بيشترش رو بلد بودم
فرشید_civil
2009/8/29, 06:59 PM
سلام .
من كارشناسي ام معماري است و ميخواستم كارشناسي ارشد عمران شركت كنم ميشه دوستان من رو راهنمايي كنند . آيا درسهاشون سخته ؟ اگه كلاس كنكور برم چطور؟
باید دید پایه تون در چه حده... رایضی بچه های معماری اکثرا ضعیفه (برخلاف هندسه شون)تو این قسمت خودتونو تقویت کنین... بقیه درسا فک نکنم اشتراکی با معماری داشته باشه خصوصا اینکه بتونو و فولاد راهسازی و پی هم به مجموعه قبلی اضافه شده کاری سختی در پیش دارین چرا معماری شرکت نمیکنین؟ ارشدش تو بورسه
rasool.civil
2009/8/30, 09:52 PM
اگه پاسخه اين سوالو ميدونيد بگيد(واقعا با رتبه 10000جايي نمشه قبول شد؟مثلا كجا؟):w30::w10:
1اگر در اولين قدم موفقيت نصيب ما ميشد سعي و تلاش ديگر معني نداشت .(موريس مترلينگ) :gol::gol::gol:
10000 ارشد؟؟؟؟ نه فكرشم نكن بخون واسه سال بعد
:gol::gol:
چه پستهاي عجيبي:eek: اينا چين:D؟؟؟
منظورتون كارداني به كارشناسي سراسري هستش يا آزاد
معماري يا عمران؟
اينجا تاپيك ارشده نه كارشناسي
En-mechanic
2009/9/07, 12:10 AM
سلام
تايپيك خوبيه
به نظر دوستان حالا كه نزديك به هشت تا درس به دروس كارشناسي ارشد اضافه شده بهتر نيس برخي دروس رو اصلا نخونيم مثلا سرفصل طراحي (سازه فولادي- سازه بتي- راهسازي و روسازي جاده) رو بذاريم واسه صفر ؟
چون از زبان يكي از دوستان ارشد شنيدم كه ميگفن احتمالا وقت كم مياريد سر جلسه!
والا چی میشه گفت..............
احتمالا هم وقت کم میاد:razz:
باید به وزیر علوم تبریک بگیم که شب میخوابه و فردا صبحش از روی توهمات شبانه تصمیم میگیره
بدبختی بزرگ اینجاست که سرفصل هم نداریم:cry:
Javid64
2009/9/09, 12:19 AM
با درود
شنیدم که 8 درس به مواد کنکور اضافه شده.چقدر صحت داره؟
به این اندازه:
http://www6.sanjesh.org/Arshad/1388/880505_01.php
En-mechanic
2009/9/14, 10:49 PM
با سلام
بچه ها خبرهای جدیدی از آزمون ارشد امسال داره دستم میاد
فکر کنم نیاز نباشه 12 درس رو بخونید
در پی رایزنیهایی که با سازمان سنجش و وزارت علوم انجام دادم یه چیزهایی دستم اومده که تا روز چهارشنبه به اطلاع همه دوستان میرسونم
فقط تا اینجا میدونم که قراره برای هر گرایشی فقط 6 درس مرتبط با اون موضوع رو بخونید واز طرفی هم امکانش هست که وزارت علوم امسال بیخیال تغییر منابع برای آزمون ارشد بشه
اینو که میگم منبعم کاملا موثقه ایشالا تا روزهای آینده همه شما رو از نگرانی در میارم
فعلا همون 6 درس اصلی رو بخونید و اصلا سراغ درسهای اضافه شده نرید
یک نمونه از درسهای کنکور امسال
مثلا برای گرایش سازه:
بجای سیالات و خاک باید بتن و فولاد رو بخونید
یا برای گرایش خاک و پی بجای سیالات و مقاومت باید مهندسی پی و بتن رو بخونید
En-mechanic
2009/9/15, 01:09 AM
اينجوري كه بيشتر نگرانمون كردي:D
مهندس منتظريما حالا نميشد يه نمه از منبع اين خبر بگي؟؟
اگه اینجوری بشه و ضرایب رو اصلاح کنن به نظر من حالت ایده آله
در مورد منبع خبر باید بگم من با تحقیق از وزارت علوم و همچنین منابع آزمونهای پارسه و قلم چی و ماهان که برای دانشجویان متقاضی برای آزمون ارشد فرستادن فهمیدم و قطعا ضرایب عوض نمیشه فقط نوع دروس برای هر گرایش عوض میشه
موسسات فوق الذکر منبع خبر رسانیشون وزارت علوم و سازمان سنجش هستش و چون من با موسسه قلم چی خرم آباد کار میکنم کامل در جریان موضوع فوق هستم جای نگرانی نیست که 12 درس با ضریب واحد در ارشد معنا نداره و نگرانی دانشجویان عزیز بی مورد هستش
ایشالا چهارشنبه نتیجه نهایی رو به اطلاع همگان میرسونم
موفق باشید
En-mechanic
2009/9/17, 01:13 AM
سلام مهندس
امروز چهارشنبه هستا!!:biggrin:
و الان ميشه گفت ديروز 4 شنبه بود:D
من از همه دوستان عزیز عذر میخوام
من همچنان پیگیر هستم
خود وزارت علوم هم توش مونده
ایشالا تا شنبه همه چیز مشخص مشخص میشه
دیروز زنگ زدم به آقای چنگیزی توی قلمچی تهران ایشون گفتند احتمال داره 6 درس اضافه شده بر اساس مبنای دانشگاه آزاد باشه و آزمون بشه مثل دانشگاه آزاد از طرفی هم میگن ممکنه از بین 12 درس فقط 6 درس رو مجاز به امتحان دادن باشید که البته این بستگی به نوع گرایشتون داره
من احتمال میدم آزمون امسال مثل سالهای گذشته برگزار میشه
موفق باشید
-civilengineer
2009/9/17, 06:56 PM
سلام امیدوارم مفید باشه
مقاومت مصالح: مقاومت مصالح شهریار كشاورز حداد، مقاومت مصالح بیر و جانسون، مقاومت مصالح عادلی، مقاومت مصالح پوپوف.
تحلیل سازه: تحلیل سازهها شاپور طاحونی- تحلیل سازهها مجید بدیعی- تحلیل سازهها حجتالله عادلی. تحلیل سازه، مجید فتحآبادی. تحلیل سازه دكتر كاوه.
مكانیك خاك: جلد 1 كامبیز بهنیا- اصول مهندسی ژئوتكنیك جلد 1 شاپور طاحونی- مكانیك خاك علی فاخر.
مكانیك سیالات: مكانیك سیالات شیمز- مكانیك سیالات استریتر- مكانیك سیالات سری شوم.
ریاضیات: مجموعه گزینههای چهار جوابی طبقهبندی شده ریاضی كارشناسی ارشد جلد 1 و 2 و 3 (دكتر نیكوكار).
ریاضیات عمومی: توماس- آپوستل- لیتهلد.
معادلات دیفرانسیل: بویس- خلیل پاریاب- دكتر نیكوكار. سیمونز
پاک یادتون نره (منظورم تشکره)
-civilengineer
2009/9/17, 07:30 PM
برای زبان تخصصی بهتره این کتابو بخونیEnglish for the student of civil engineering: نوشته آقای دکتر محمود عزمی
En-mechanic
2009/9/18, 12:40 AM
با سلام خدمت همه دوستان
بعد از پیگیریهای مختلف و رایزنیهای متفاوت بلاخره سازمان سنجش اعلام کرد که همه دروس اضافه شده جزو کنکور ارشد هستند و تمام ضرایب نیز برابر 1 هستش.
اما توصیه من به شما این است که از 4 درس با عنوان طراحی فقط دو تا رو که وقت میکنید بخونید.
در مورد درس هیدرولیک و پی نیز سعی کنید کامل مطالعه کنید
در مورد درس زبان بهتره بر اساس دانش قبلی خود تست بزنید و برای خواندن آن وقت نگذارید
ضمنا خود سازمان سنجش و وزارت علوم نیز در مورد این دروس اضافه شده همچنان سردرگم نشون میده ولی دیگه فکر نکنم ایده اونها عوض بشه
موفق باشید
arash1700
2009/9/26, 01:54 PM
سلام دوستان من می خواستم برم کتاب برای مقاومت مصالح برای کنکور امسال بگیرم کدوم رو بگیرم بیشترتون میگین عرفانی ...
من کتاب تحلیل فنائی رو دارم و می خونم ولی یه کمی توضیح داده و فقط با خوندن کتاب فنائی نمیشه کاری رو جلو برد مخصوصا قسمت های تغییر مکان ها که هی گفته چون دو سر گیردار فلان و فلان و باقی مباحث به جز خطوط تاپیر و پایداری اینا که نمیشه به اونا فقط اکتفا کرد و ...
من اصلا مقاومت نخوندم و پایه ام به نسبت باقی درس ها در مقاومت ضعیفه نه اینکه 0 بلکه حدود 10-15 فوقش !
یه کتاب جانانه که آدم رو عاشقش کنه و خیلی خوب و راحت بتونه به مباحث متکی بشه می خواستم برام معرفی کنید.
ممنون میشم....
The Lunatic
2009/9/27, 06:15 AM
سلام دوستان من می خواستم برم کتاب برای مقاومت مصالح برای کنکور امسال بگیرم کدوم رو بگیرم بیشترتون میگین عرفانی ...
من کتاب تحلیل فنائی رو دارم و می خونم ولی یه کمی توضیح داده و فقط با خوندن کتاب فنائی نمیشه کاری رو جلو برد مخصوصا قسمت های تغییر مکان ها که هی گفته چون دو سر گیردار فلان و فلان و باقی مباحث به جز خطوط تاپیر و پایداری اینا که نمیشه به اونا فقط اکتفا کرد و ...
من اصلا مقاومت نخوندم و پایه ام به نسبت باقی درس ها در مقاومت ضعیفه نه اینکه 0 بلکه حدود 10-15 فوقش !
یه کتاب جانانه که آدم رو عاشقش کنه و خیلی خوب و راحت بتونه به مباحث متکی بشه می خواستم برام معرفی کنید.
ممنون میشم....
با سلام
در مورد کتابهای جناب دکتر فنایی بنده هم با شما موافقم
به نظر من این کتاب پر از نکاتیه که هیچ کدوم به صورت جدا گفته نشده و در حل تستها ازشون استفاده شده
البته ظاهراً خود دکتر فنایی هم سر کلاساشون گفتن که کتاب ناقصه و قصد دارن چاپ جدید بخشهایی رو اضافه کنند
در مورد مقاومت من تاحالا کتاب خاصی رو تجربه نکردم. ولی تعریف کتاب عرفانی رو خیلی شنیدم
mmbidhendi
2009/9/27, 08:11 AM
سلام ، در مورد مقاومت من خودم پیشنهاد میکنم روی مباحث مقاومت 2 بیشتر تکیه کنید :) همینطور از تحلیل 2 نیز غافل نشید که برخی سوالات رو با استفاده از این درس راحت تر میشه تست زد . کتاب مرجع هیدرولیک که ابریشمی هستش که از Chaw ترجمه و تالیف شده ، برای ریاضیات جزوه پارسه رو مطالعه کنید ، برای زبان هم سوالات سالهای قبل ، بخصوص قسمت ترجمه تخصصی و گرامر عمومی ، برای طراحی هم آیین نامه رو فراموش نکنید ، بخصوص مبحث 10 و آبا و جوش .
Hamid MB
2009/9/27, 01:11 PM
گرایش سازه
گرایش سازهیکی از مهمترین گرایش های رشته مهندسی عمران است، به این دلیل که اکثر زمینه های مهندسی عمران را پوشش می دهد.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/saze.jpg
کاربرد
مهندسی سازه در ارتباط با تحلیل و طراحی سازه ها "ساختمان، پل، سد و ..." می باشد. این گرایش دارای حوزه وسیعی است بنابراین موضوعات متنوعی را می توانید برای انجام پژوهش و پایان نامه انتخاب نمائید. موضوعاتی مانند:
- سازه های فولادی و مسائل مرتبط با آن ها
- سازه های بتن مسلح و مسائل مرتبط با آن ها
- سازه و زلزله
- روش های تحلیل سازه ها
و ....
دروس گرایش سازه در مقطع ارشد
تعداد واحدهای مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها 32 واحد است که شامل
24 واحد دروس تئوری و عملی
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش سازه عبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، دینامیک سازه ها، تئوری الاستیسیته و پلاستیسیته و اجزاء محدود (finite elements)
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند سازه های فولادی پیشرفته، سازه های بتن آرمه پیشرفته، پایداری سازه ها و ...
لیست دروس مربوط به گرایش سازه را از لینک زیر دانلود کنید:
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش سازه (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/saze%20sarfasl.pdf)
پذیرش
گرایش سازه یکی از محبوب ترین گرایش های مهندسی عمران در مقطع ارشد است که دارای پذیرش بالایی است "در سال 87 بیش از 440 نفر". می توان گفت تقریبا تمام دانشگاه هایی که دارای مقطع کارشناسی ارشد عمران هستند، این گرایش را دارند. تمام دانشگاه ها مقطع ارشد خود را با گرایش سازه شروع می کنند.
جدول مربوط به پذیرش گرایش سازه در دانشگاه های مختلف را از لینک زیر دانلود کنید.
ظرفیت پذیرش گرایش سازه (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/saze.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/saze1.jpg
بازار کار علیرغم اینکه این گرایش، پذیرش و در نتیجه فارغ التحصیل زیادی دارد، اما بازار کار خوبی دارد. چون این گرایش طیف وسیعی از کارهای عمرانی را تحت پوشش قرار می دهد. فارغ التحصیلان گرایش سازه می توانند در شرکت های مشاور به کار طراحی بپردازند، یا کار نظارت انجام دهند و یا به پیمانکاری روی آورند. همچنین امکان استخدام آن ها در وزارتخانه ها (راه و ترابری، مسکن و شهر سازی، نیرو و ...) ادارات دولتی نظیر (استانداری، شهرداری، اداره گاز و ...) و نیز شرکت های خصوصی وجود دارد.
ادامه تحصیل
امکان ادمه تحصیل در داخل کشور در مقاطع بالاتر (دکترا و فوق دکترا) وجود دارد.
نکته مهم: به دوستانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکترا دارند، اکیدا توصیه می شود دانشگاهی را انتخاب کنند که دارای مقطع دکترا در آن گرایش یا گرایش مشابه هم باشد. چون اساتید معمولا دانشجویانی را به عنوان دانشجوی دکترا گزینش می کنند که از آن ها شناخت داشته باشند. بنابراین در صورتی که دانشگاه شما دارای مقطع دکترا هم باشد، شانس بیشتری برای قبولی در مقطع دکترا خواهید داشت.
Hamid MB
2009/9/27, 01:12 PM
گرایش زلزله
گرایش زلزلهدر سال های اخیر مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. این گرایش علاوه بر در بر گرفتن مسائل مربوط به زلزله، تا حدودی گرایش های سازه و خاک و پی را هم پوشش می دهد.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/zel%201.gif
کاربرد
محور اصلی این گرایش پیرامون تحلیل و طراحی سازه ها در برابر زلزله، تحلیل و طراحی سازه های خاکی (پی، دیوار حائل، شمع و ...) در برابر زلزله و بارهای دینامیکی، بهسازی و مقاوم سازی لرزه ای، تحلیل خطر و ... است.
دروس گرایش زلزله در مقطع کارشناسی ارشد
تعداد واحد های مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها برابر 32 واحد است که شامل
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش زلزله عبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، مهندسی زلزله، دینامیک سازه ها و دینامیک خاک
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند طراحی سازه ها در برابر زلزله، اجزاء محدود، تحلیل ریسک، تحلیل خطر پذیری و ...
لیست دروس مربوط به گرایش زلزله را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش زلزله (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/sarfasle%20zelzele.pdf)
پذیرش
گرایش زلزله در سال 87 در حدود 150 نفر پذیرش داشته است. علاوه بر دانشگاه های سراسری پژوهشگاه بین المللی زلزله و پژوهشکده ساختمان نیز در این گرایش دانشجو می پذیرند. جدول مربوط به پذیرش گرایش زلزله در دانشگاه های مختلف را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
ظرفیت پذیرش گرایش زلزله (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/zelzele.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/zel2.gif
بازار کار
گرایش زلزله دارای بازار کار مناسبی است، فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در شرکت های مهندسی به کار طراحی سازه بپردازند، یکی از زمینه های مناسب کاری گرایش زلزله مقوله مقاوم سازی است (بحث مقاوم سازی در چند سال اخیر مورد توجه شایانی قرار گرفته است )، یکی دیگر از زمینه های کاری گرایش زلزلهوارد شدن در بحث تحلیل خطر است که در سال های اخیر نقش پر رنگ تری پیدا کرده است. (همانطور که دوستان عزیز مطلع اند، برای طراحی سازه های متعارف از آئین نامه زلزله استفاده می شود، اما طراحی سازه های خاص نظیر سدها، نیروگاه ها، برج ها و ... مستلزم مطالعات جامع تحلیل خطر است)
ادامه تحصیل
امکان ادامه تحصیل در گرایش زلزلهدر مقطع دکترا در داخل کشور وجود دارد.
Hamid MB
2009/9/27, 01:13 PM
گرایش خاک و پی
گرایش خاک و پی یا ژئوتکنیکپایه و اساس مهندسی سازه می باشد، زیرا سازه بطور مستقیم بر روی خاک و پی قرار می گیرد.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/1khak.jpg
کاربرد
در مهندسی ژئوتکنیکدر مورد مکانیک خاک، دینامیک خاک و پی بحث می شود. همچنین مباحث مربوط به سازه های خاکی نظیر تونلها، سدهای خاکی، شیروانی ها، دیوار های حایل و آزمایشگاههای مکانیک خاک در زمرۀ فعالیتهای مهندسی ژئوتکنیک قرار میگیرد.
دروس گرایش خاک و پی در مقطع کارشناسی ارشد
تعداد واحد های مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها برابر 32 واحد است که شامل
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش خاک و پی عبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، مکانیک خاک پیشرفته، مهندسی پی پیشرفته، دینامیک خاک
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند مهندسی تونل، سدهای خاکی، اجزاء محدود، اندرکنش خاک و سازه، مکانیک محیط های پیوسته و ...
لیست دروس مربوط به گرایش خاک و پی را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش خاک و پی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/khak%20o%20pei.pdf)
پذیرش
گرایش خاک و پی دارای ظرفیت پذیرش نسبتا زیادی است. این گرایش در سال 87 در حدود 335 نفر پذیرش داشته است. جدول مربوط به پذیرش گرایش خاک و پی از لینک زیر قابل دانلود است.
ظرفیت پذیرش گرایش خاک و پی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/khak.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/2khak.jpg
بازار کار
گرایش خاک و پی دارای بازار کار مناسبی است، از آنجا که هر سازه بر روی فونداسیون و یا خاک بنا می شود، وجود مهندس خاک و پی در تمام کارهای عمرانی ضروری است. فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در شرکت های مشاور مشغول به کار شوند، همچنین در آزمایشگاه های مکانیک خاک نیز وجود آنها ضروری است. مهندسان خاک و پی می توانند در وزارتخانه ها و سازمانهای مسئول برنامه ریزی،طرح و نظارت طرحهای عمرانی نظیر وزارت راه و ترابری-وزارت مسکن و شهر سازی-شهرداری ها استخدام شوند.
ادامه تحصیل
امکان ادامه تحصیل در گرایش خاک و پیدر مقطع دکترا در داخل کشور وجود دارد.
Hamid MB
2009/9/27, 01:14 PM
گرایش راه و ترابری
همانطور که اطلاع دارید رشته عمران در گذشته راه و ساختمان (راه: راه و ترابری، ساختمان: سازه) گفته میشد. این خود بیانگر ریشه دار بودن گرایش راه و ترابری است.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/rah1.jpg
کاربرد
در مهندسی راه و ترابری در مورد طراحی هندسی راه، طراحی روسازی، ترافیک، راه آهن و ... بحث می شود. ههمچنین طراحی پل، تونل در این شاخه هم مطرح می شود.
دروس گرایش راه و ترابری در مقطع کارشناسی ارشد
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش راه و ترابری عبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، راه سازی پیشرفته، روسازی پیشرفته، ترافیک پیشرفته،
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند راه آهن، مهندسی تونل، مهندسی پل، مهندسی فرودگاه، اجزاء محدود و ...
لیست دروس مربوط به گرایش راه و ترابری را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش راه و ترابری (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/rah%20o%20tarabari.pdf)
پذیرش
گرایش راه و ترابری دارای ظرفیت پذیرش نسبتا کمی است. این گرایش در سال 87 در حدود 82 نفر پذیرش داشته است. جدول مربوط به پذیرش گرایش راه و ترابری از لینک زیر قابل دانلود است.
ظرفیت پذیرش گرایش راه و ترابری (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/rah.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/rah2.jpg
بازار کار
اگرچه گرایش راه و ترابری نسبت به گرایش هایی ماند سازه، زلزله و خاک و پی فرصت های کاری کمتری دارد، اما بدلیل اینکه فارغ التحصیلان نسبتا کمی دارد، دارای بازار کار خوبی است. فارغ التحصیلان گرایش راه و ترابریمی توانند در شرکت های مشاور مشغول بکار شوند و یا در اداراتی نظیر راه و ترابری، شهرداری و ... استخدام شوند. یکی از دلایلی که بیشتر آقایان این گرایش را انتخاب می کنند، محیط کاری خاص آن است، چون ممکن است محل کار آنها خارج از شهر باشد(مثلا کارهای راهسازی)
ادامه تحصیل
امکان ادامه تحصیل در گرایش راه و ترابریدر مقطع دکترا در داخل کشور وجود دارد. یکی از مزایای گرایش راه و ترابریاین است که فارغ التحصیلان آن می توانند راحت تر از فارغ التحصیلان گرایش های دیگر جذب هیئت علمی دانشگاه ها شوند.
Hamid MB
2009/9/27, 01:16 PM
گرایش سازه های دریایی
سازه های دریایی از گرایش های جدید رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد است. این گرایش در چند سال اخیر و برای اولین بار در دانشگاه های تهران و تربیت مدرس ایجاد شد.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/darya3.JPG
کاربرد
در گرایش سازه های دریایی سه محور offshore, near shore, onshore مطرح است. در بخش offshore به تحلیل و طراحی سازه های دور از ساحل مانند سکوهای نفتی، سکوهای تفریحی و خطوط لوله کف دریا در آبهای عمیق پرداخته می شود. near shore , offshre به سازه های ساحلی و نزدیک ساحل اختصاص دارد، از این سازه ها می توان به اسکله های فولادی و بتنی، موج شکن ها و خطوط لوله ساحلی اشاره کرد. در کشورهای پیشرفته سازه های دریایی به سه بخش مهندسی دریا، مهندسی سواحل و مهندسی سازه های دریایی تقسیم می شود که در کشور ما کلیه این گرایش ها تحت عنوان سازه های دریایی تدریس می شود. دروس گرایش سازه های دریایی در مقطع کارشناسی ارشد
تعداد واحدهای مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها برابر 32 واحد است که شامل
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش سازه های دریایی عبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، مبانی هیدرولیک دریا، دینامیک سازه های دریایی، ژئوتکنیک دریایی، اصول طراحی سازه های متعارف دریایی
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند سکوهای دریایی، طراحی بنادر، مهندسی سواحل، اجزاء محدود و ...
لیست دروس مربوط به گرایش سازه های دریایی را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصلهای مصوب شورای عالی برنامه ریزی گرایش سازه دریایی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/saze%20daryaei.pdf)
پذیرش گرایش سازه های دریایی دارای ظرفیت پذیرش کمی است. این گرایش در سال 87 در حدود 58 نفر پذیرش داشته است. جدول مربوط به پذیرش گرایش سازه های دریایی از لینک زیر قابل دانلود است.
ظرفیت پذیرش گرایش سازه دریایی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/daryaei.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/darya1.JPG
بازارکار
گرایش سازه های دریایی بدلیل مرتبط بودن با صنعت نفت و گاز نسبت به سایر گرایش های عمران دارای بازار کار بهتر و درآمد بالاتری است. فارغ التحصیلان این گرایش یا باید در دفاتر مشاور تهران مشغول بکار شوند و یا برای کارهای اجرایی در جنوب و یا شمال مقیم شوند.
ادامه تحصیل
امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا در داخل کشور در دانشگاه تهران وجود دارد. همچنین فارغ التحصیلان سازه های دریایی می توانند در گرایش های سازه یا آب ادامه تحصیل دهند.
Hamid MB
2009/9/27, 01:18 PM
گرایش سازه های هیدرولیکی
گرایش سازه های هیدرولیکی در واقع ترکیبی از گرایش های سازه و آب است.
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/Dam.jpg
کاربرد
سازه های هیدرولیکی اساسا با سازه هایی که به نوعی با آب سروکار دارند مرتبط است، از این سازه ها می توان به انواع سدها، کانال های آبرسانی، سیستم های زهکشی، لوله های انتقال آب و ... اشاره نمود. در هر یک از موارد فوق فازهای طراحی سازه های هیدرولیکی، اجرا و نظارت بر آنها بطور مستقیم زیر نظر مهندسان سازه های هیدرولیکیانجام می شود.
دروس گرایش سازه های هیدرولیکی در مقطع کارشناسی ارشد
2 واحد سمینار
6 واحد پایان نامه است.
دروس اصلی گرایش سازه های هیدرولیکیعبارتند از:
ریاضیات مهندسی پیشرفته، هیدرولیک پیشرفته، طراحی هیدرولیکی سازه ها، اجزاء محدود، سدهای بتنی یا خاکی
همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند هیدرودینامیک، سدهای خاکی، ، اندرکنش آب و سازه، مکانیک محیط های پیوسته و هیدرولیک محاسباتی و ...
لیست دروس مربوط به گرایش سازه های هیدرولیکی را از لینک زیر دانلود کنید.
دروس و سرفصل های مصوب شورای عالی برنامه ریزی مربوط به گرایش (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/saze%20hidroliki.pdf)سازه های هیدرولیکی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/sarfasl/saze%20hidroliki.pdf)
پذیرش
گرایش سازه های هیدرولیکی دارای ظرفیت پذیرش خوبی است. این گرایش در سال 87 در حدود 140 نفر پذیرش داشته است. جدول مربوط به پذیرش گرایش سازه های هیدرولیکی از لینک زیر قابل دانلود است.
ظرفیت پذیرش گرایش (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/hidroliki.pdf)سازه های هیدرولیکی (http://arshadeomran.persiangig.com/document/paziresh/sarasari/hidroliki.pdf)
http://arshadeomran.persiangig.com/image/gerayesh%20ha/hydraulic%201.jpg
بازارکار
در سالهای اخیر با توجه به نگرش تازه ای که به استفاده بهینه از آبهای کشور شده است، امور مربوط به سدسازی مورد توجه قرار گرفته است و تمامی شرکتهای سدسازی نیازمند تخصص مهندسان سازه های هیدرولیکی می باشند، این خود بازارکار مناسبی را فراهم می کند. البته فارغ التحصیلان سازه های هیدرولیکی می توانند در شاخه های دیگر مانند سازه، آب و سازه دریایی نیز مشغول بکار شوند. شرکتهای مشاور و ادارات دولتی نیز پذیرای مهندسان هستند.ادامه تحصیلامکان ادامه تحصیل در گرایش سازه های هیدرولیکی در مقطع دکترا در داخل کشور فراهم است. دانشگاههایی مانند تهران، تربیت مدرس، سهند تبریز دارای مقطع دکترا سازه هیدرولیکی هستند.
منبع : دانشجو
omrani64
2009/9/28, 03:50 PM
بالاخره دکترعرفانی کتابشو چاپ کرد من سر کلاسای تحلیل مقاومتش بودم اگه کتابش همون جزوه های کلاسش باشه واسه کنکور خوبه( اگه بخونینشون و تستای تحلیل مقاومت فنایی رو هم بزنین روزی 3بار (صبحانه نهار شام) اقلکندش 30 % میزنین) الان اصلا وقت شروع کتابای مرجع و کتابای جدید قطور نیس دیره 1 کم
omrani64
2009/9/28, 03:55 PM
در مورد زبان من فکر می کنم هر کی باید خودشو تست کنه ببینه چجوریاس می تونه خوب تست بزنه یا نه؟چون زبان زدن به نظر من واسه اونایی که ترجمه بلد نیسن ریسکه چون تریپ سوالای کنکور معمولا ساده به نظر میرسه کلمه هاشم زیاد سخت نیس ولی اگه تخصصی بلد نباشی ترجمه کنی منفی زیاد میزنی
omrani64
2009/9/28, 03:58 PM
خاک رو که محشر میشه تست زد من پیشنهاد می کنم روش زیاد حساب کنین و از اونجایی که روابطش خیلی آسون و زیاد و فراره آخرا یعنی 1 ماه آخر زیاد بخونین که فیکس بشه بعدشم برین سر جلسه حال کنین
omrani64
2009/9/28, 04:02 PM
دیگه چی موندش؟سیالات و ریاضی.آقا سیالات از اول تا آخرش 4 تا مفهوم و فرمول ساده بیشتر نیس ولی تا دلتون بخواد سوالای عجیب غریب در سالهای متمادی ازش داریم پس نتیجه ی اخلاقی این که هر جا تست سیالات دیدین بخونین شاید بدردبخوره آهان مفهوماشم باید عمیقا درک کنین مهمه
omrani64
2009/9/28, 04:13 PM
واسه ریاضی معادلات من فکر می کنم بیشتر میشه رو ریاضی حساب کرد تا معادلات آخه ریاضی تکلیف راه حل سوال روشن تره تا معادلات که بایدراه حلشو کشف کنی که شاید کلی وقت بگیره به نظر من چون سالای قبل بوده و کلی نمونه سوال کنکور ازش هس میشه خوب زد
omrani64
2009/9/28, 04:19 PM
واسه کنکور امسال من پیشنهاد میکنم که تمرکز اصلی روی همون دروس سالای قبل باشه چون ضرایب مال همه درسا ظاهرا یکیه چون اصلا مهم نیس شما از چه درسی تست بزنین نه که اصلا نخونین سعی کنین جزواتی که منابع موثقی دارن و جمع و جور ترن بخونین
حتما هم تست کنین خودتونو رتبتونو با کنکورای آزمایشی
rasool.civil
2009/9/28, 09:52 PM
مگه مقاومت 2 و تحليل 2 جزو دروس كنكور امسال هست؟! به نظرم تحليل 2 كه از اول نبوده و مقاومت 2 هم حذف شده. ضمنا منظورتون از كتاب ابريشمي همون كتاب ابريشمي و حسيني هست؟
نه فكر كنم كتاب هيدروليك كانال هاي باز از جليل ابريشمي رو گفتند مولفش فقط ابريشميه
The Lunatic
2009/9/29, 03:23 AM
نه فكر كنم كتاب هيدروليك كانال هاي باز از جليل ابريشمي رو گفتند مولفش فقط ابريشميه
نه دکتر ابریشمی یه کتاب هیدرولیک دارن که با دکتر حسینی نوشتن
Javid64
2009/9/29, 09:01 PM
مگه مقاومت 2 و تحليل 2 جزو دروس كنكور امسال هست؟! به نظرم تحليل 2 كه از اول نبوده و مقاومت 2 هم حذف شده. ضمنا منظورتون از كتاب ابريشمي همون كتاب ابريشمي و حسيني هست؟
مقاومت 2 حذف شد
بسیاری از تست های تحلیل 1 با استفاده از روش پخش لنگر و فنرها و کار مجازی و... که جزء تحلیل 2 هستن بسیار راحت تر و در زمان کمتر قابل حل شدن هستن این موضوع را وقتی کتاب تحلیل فنایی را کامل زدید متوجه خواهید شد...
arash1700
2009/9/30, 08:59 AM
سلام دوستان من تقریبا لغت های 504 واژه لاتین رو خوندم که بعضی هاشون مونده که اونم داره تموم میشه... :smile::)
به نظرتون همین برای کنکور ارشد سراسری خوبه یا بایستی کتاب های دیگه ای هم بخونم ؟
راستی بلاخره با کتاب فنائی تحلیل جور در اومدم و مباحث پایداری و معینی سازه ها و خطوط تاثیر و تغییر مکان ارتجاعی سازه ها رو آخرهاش هست به نظرتون تحلیل همین + تست های کنکور سال قبل می تونه جواب گو باشه ؟
به نظرتون مقاومت رو چیکار کنم کتابی براش ندارم جز کتاب مرجع که خیلی زیاده !:eek:
En-mechanic
2009/9/30, 10:41 AM
تحلیل سازه :
تحلیل سازه ها شاپور طاحونی،تحلیل سازه ها مجید بدیعی،تحلیل سازه ها دکتر کاوه،تحلیل سازه ها دکتر نادر فنایی
مقاومت مصالح:
مقاومت مصالح بیر و جانستون،مقاومت مصالح تیموشنکو،مقاومت مصالح پوپوف،مقاومت مصالح دکتر نادر فنایی
مکانیک سیالات:
مکانیک سیالات شیمز، استریتر، فاکس، سری شوم،مکانیک سیالات بهزاد خداکرمی
مکانیک خاک:
اصول مهندسی ژئوتکنیک جلد اول شاپور طاحونی،مکانیک خاک ساسان امیر افشاری
ریاضیات:
ریاضیات توماس،ریاضیات لیتهلد،ریاضیات دکتر نیکوکار
معادلات دیفرانسیل:
معادلات دیفرانسیل بویس،دکتر نیکوکار ،خلیل پاریاب
طراحی سازه های فولادی:
طراحی سازه های فولادی(ایرانی یا طاحونی)، طراحی ساختمانهای فلزی کامبیز شایان
طراحی سازه های بتن آرمه:
طراحی سازه های بتن مسلح شاپور طاحونی
هیدرولیک:
هیدرولیک کانالهای باز ابریشمی
راهسازی:
اصول هندسی راه دکتر بهبهانی
روسازی راه:
روسازی راه دکتر طباطبایی
زبان تخصصی:
Essential grammer in use
Essential vocabulary in use
The practice transportation engineering
Urban transportation planning
Computatioanal procedure analysis
پی سازی:
اصول مهندسی ژئوتکنیک جلد دوم شاپور طاحونی،پی سازی علی فاخر
arash1700
2009/9/30, 12:26 PM
ببین لغتای 504 واسه کنکور 1 کم کمه هر چی میتونی لغتا و متنای تخصصی بخون
مثلاچه کتابهایی رو بخونم ؟!
من اصلا کتابی ندارم :)
معرفی کنید بیشتر از کدوم کتاب ها تخصصی میاد ؟ :cry::surprised:
یا اگه کتبی هست که بشه دانلود کرد بزارین.
omrani64
2009/9/30, 02:04 PM
خوب همون کتاب زبان تخصصی عمران مال دکتر عزمی که همه جا هست فکر می کنم تا حد زیادی بدردت میخوره زبانای انتشارات راهیان ارشد یا پوران پژوهش هم خوبه
amin civil eng
2009/10/05, 08:56 PM
موارد درسی کنکور سراسری که فقط دروس ریاضی 1 ، 2 و معادلات ، مکانیک خاک ، مکانیک سیالات ، مقاومت مصالح و تحلیل سازه 1 هستش . یعنی در واقع دروس پایه عمران .
با سلام
قابل توجه اونايي كه خيال مي كنن منابع ارشد فقط همين مواردي كه دوستمون اشاره كرده هستش:
طبق اعلام سايت سنجش دروس زير در كنكور 89 جز منابع امتحاني است:
پي سازي
هيدروليك
طراحي (سازه هاي فولادي 1و2-سازه هاي بتني 1و2)
رهسازي
روسازي راه:cry::confused:
رضا59
2009/10/06, 01:17 PM
نه دکتر ابریشمی یه کتاب هیدرولیک دارن که با دکتر حسینی نوشتن
از اعلام نظر دوستان به نظر مياد دوتا كتاب توسط ابريشمي نوشته شده يكي تنها ابريشمي و يكي با دكتر حسيني و اوني كه توسط ابريشمي نوشته شده و ترجمه chaw هس اوني هس كه برا كنكور به درد ميخوره. درسته؟
The Lunatic
2009/10/06, 04:30 PM
از اعلام نظر دوستان به نظر مياد دوتا كتاب توسط ابريشمي نوشته شده يكي تنها ابريشمي و يكي با دكتر حسيني و اوني كه توسط ابريشمي نوشته شده و ترجمه chaw هس اوني هس كه برا كنكور به درد ميخوره. درسته؟
من تا حالا فقط یک کتاب از دکتر ابریشمی دیدم که همراه دکتر حسینی نوشتن.
که معمولاً همین کتاب برای ارشد پیشنهاد میشه
در ضمن هیچجای این کتاب ننوشته که ترجمه ی chow هست. من فکر میکنم این کتاب ترجمه ای از کتاب chow هست به همراه مقداری تغییر.
En-mechanic
2009/10/08, 11:57 PM
تحلیل سازه :
تحلیل سازه ها شاپور طاحونی،تحلیل سازه ها مجید بدیعی،تحلیل سازه ها دکتر کاوه،تحلیل سازه ها دکتر نادر فنایی
مقاومت مصالح:
مقاومت مصالح بیر و جانستون،مقاومت مصالح تیموشنکو،مقاومت مصالح پوپوف،مقاومت مصالح دکتر نادر فنایی
مکانیک سیالات:
مکانیک سیالات شیمز، استریتر، فاکس، سری شوم،مکانیک سیالات بهزاد خداکرمی
مکانیک خاک:
اصول مهندسی ژئوتکنیک جلد اول شاپور طاحونی،مکانیک خاک ساسان امیر افشاری
ریاضیات:
ریاضیات توماس،ریاضیات لیتهلد،ریاضیات دکتر نیکوکار
معادلات دیفرانسیل:
معادلات دیفرانسیل بویس،دکتر نیکوکار ،خلیل پاریاب
طراحی سازه های فولادی:
طراحی سازه های فولادی(ایرانی یا طاحونی)، طراحی ساختمانهای فلزی کامبیز شایان
طراحی سازه های بتن آرمه:
طراحی سازه های بتن مسلح شاپور طاحونی
هیدرولیک:
هیدرولیک کانالهای باز ابریشمی
راهسازی:
اصول هندسی راه دکتر بهبهانی
روسازی راه:
روسازی راه دکتر طباطبایی
زبان تخصصی:
Essential grammer in use
Essential vocabulary in use
The practice transportation engineering
Urban transportation planning
Computatioanal procedure analysis
پی سازی:
اصول مهندسی ژئوتکنیک جلد دوم شاپور طاحونی،پی سازی علی فاخر
arash1700
2009/10/12, 07:43 AM
چطوری عمرانی عزیز:D:D
برا فوق تحلیل را چی میخونی؟؟؟
چه کتاب تستی میزنی؟؟؟؟؟
زبان تخصصی عزمی را بلد باشیم برا کنکور کافیه؟؟؟؟چون من تو همونشم مشکل دارم.
سلام/.
تحلیل نادر فنائی رو می خونم با این سنگینه !
زبان عمومی هم که 504 زبان تخصصی رو شروع نکردم هنوز همون عزمی رو می خونم فکر می کنم برام جواب بده هنوز باقی درس ها رو به صورت جدی شروع نکردم ولی سیالات راهیان ارشد رو دارم که از اون می خونم که فکر کنم همین واسه سیالات به علاوه تست های کنکور جواب بده نظر شما چیهه ؟;):)
evergreen85
2009/10/13, 05:11 PM
راستی اینجا کسی واسه کنکور امسال درس نمی خونه من فعلا تحلیل نصفی خوندم بعلاوه امروز هم کتال زبان عمومی 504 واژه رو تموم کردم ...
یه توصیه ی یه نکاتی چیزی بزارین بیشتر روحیه بگیریم ....:biggrin::)
من تا همین یه هفته پیش تصمیم نداشتم کنکور بدم ولی طبق یک اقدام جنون امیز پایه شدم امسال کنکور بدم و حتما قبول بشم وقت زیادی ندارم ولی انگیزه زیادی دارم:biggrin:
حالا نمیدونم واسه کنکور جواب بده یانه
راستی این کتاب تحلیل فنایی که میگید تسته یا درسه یا هر دو با هم میخوام برم بخرمش میگم یه موقع اشتباهی نخرم تو این عالم بی پولی:D
arash1700
2009/10/14, 09:33 AM
من تا همین یه هفته پیش تصمیم نداشتم کنکور بدم ولی طبق یک اقدام جنون امیز پایه شدم امسال کنکور بدم و حتما قبول بشم وقت زیادی ندارم ولی انگیزه زیادی دارم:biggrin:
حالا نمیدونم واسه کنکور جواب بده یانه
راستی این کتاب تحلیل فنایی که میگید تسته یا درسه یا هر دو با هم میخوام برم بخرمش میگم یه موقع اشتباهی نخرم تو این عالم بی پولی:D
تست هاش زیاده نکات درسی کم !
اینو نمیگم بخرین تا اونجایی که بعد از خرید متوجه شدم یه چند تا کتاب دیگه بود که خیلی تغریف می کردن اونارو بخرین دوستان حتما میدونن !;)
زبان تخصصی رو هم رفتم پرنت کردم یواش یواش اونو هم شروع می کنم فعلا سیالات می خونم :cool::);)
evergreen85
2009/10/14, 06:24 PM
اگه وقت کردین و جواب سوالام رو می دونین ، لطفا بگین :gol:
دقیقا تعداد شرکت کننده ها رو نمی دونم ولی یه چیزی بگم کلی حال کنید من که خودم اینو شنیدم کلی روحیه گرفتم :
سالای قبل رتبه 1500 سازه روزانه دانشگاه سیستان بلوچستان قبول شده:rambo:
1700 سازه های هیدرولیکی همین دانشگاه قبول شده
1800آب همین دانشگاه قبول شده
حالا ما سیستان بلو چستان نه میخوایم تهران قبول شیم یه کم اینورتر از سیستان بلوچستانه:biggrin:
از شوخی گذشته کسی نمیدونه یه دانشگاه غیرانتفاعی تو تهران چه رتبه ای میخواد البته من اینقدر داغون نیستم که بخوام برم غیر انتفاعی بخونم فقط کمی زیادی واقع بینم:D
valkano سبز
2009/10/15, 11:30 PM
در جواب مرتضی البته اگه فضولی نباشه
امسال بالای 23 هزار نفر شرکت کننده دارن
با رتبه 1100 هم میتونی آب خواجه نصیر قبول شی
برای اینکه بخوای زیر 500 شی
باید میانگین 35 درصد رو بزنی
کتابم اگه بخوای معرفی میکنم
اطلاعات دیگه هم اگه خواستی بگو دارم
در مورد دروس اضافه شده فولاد 1و 2 و بتن 1و2 و راه سازی و رو سازی همش 30 سوال با هم میاد
در مورد وقت آزمون اینو بدون که نفرات برتر هم حداقل 30 دقیقه اضافه میارن
اصلا مثل کارشناسی روش فکر نکن کلا چیز دیگریست
senatore javan
2009/10/16, 02:28 AM
سلام بچه ها یه خبر خوب اینکه امسال با میانگین 30% میشه رتبه زیر 500 آورد... اینو بهتون قول میدم....
در ضمن من پس از یک سال بررسی و جستجو کتابایی که واسه مطالعه خریدمو بهتون میگم:
- تحلیل سازه: ( مرجع = مجید بدیعی و طاحونی) ( تست = فنای و دیباگران تهران)
- مقاومت: ( مرجع = بی یر جانسون ) ( تست = دکتر حسن نائی خیلی خوبه)
- خاک: ( مرجع = جزوه دست نویس رنجبر ) ( تست = امیر افشاری و وفائی)
- سیالات : ( مرجع = دکتر قاهری ، سبک ، دلنشین ، جذاب و کاملترین کتاب سیالات به قول استادمون 90 درصد سوالات سیالات از این کتاب داده میشه چون یه کتاب چاپ قدیمه و احتمالا در دسترس هر کسی نباشه در ضمن منبع دکترا هم هست اگه تونستین حتما گیرش بیارین اگه خوب بخونین بالای 80 میزنین) ( واسه تست سیالات هم رامین وفائی کافیه)
- هیدرولیک: ( مرجع = دکتر ابریشمی ) ( تست دیباگران تهران)
- فولاد: ( مرجع = طاحونی و میر قادری) ( تست = راهیان ارشد)
- بتن: ( مرجع = کی نیا و طاحونی و مبحث 10 یادتون نره یه نیم نگاهی بندازین) ( تست = راهیان ارشد)
پی : ( مرجع = علی فاخر و طاحونی و بهترینش میونی بودهو من فقط اینو میخونم کامله) ( تست = راهیان ارشد)
روسازی : ( مرجع =طباطبائی) ( تست =کتاب عمران کافیه)
راهسازی : ( مرجع= بهبهانی کافی نیست جزوه خودتون هم مرور کنین یا یه مرجع دیگه مثل نریمانی رو حتما بخونین ) ( تست = کتاب عمران کافیه)
زبان : ( عمومی = 504 و گرامر سعتدت پور جواب میده) ( اختصاصی = فکر کنم بهتره فقط یه کتاب تست زبان اختصاصی بخرین ...کتاب مجموعه آزمون های زبان تخصصی مهدی پرنا عالیه هم سبک هم کامل ، ترجمش هم توشه )
ریاضی: من که نموخونم چون واقعا نمیتونم برسم ولی کتاببای نیکوکار و توماس در این مجموعه غوغا میکنن.
حتما خبر داشته باشین که امسال میانگین 30% رتبه زیر 500 میاره... اینم از خبر خوش که با تجربه خود و دوستان و کسایی که سالهای قبل قبول شدن این خبرو گفتم.:gol:;)
valkano سبز
2009/10/16, 10:14 AM
ممنون از توضیحاتت بازم میدونی بگو ;) بسی روحیه دادی!
حالا اینکه مثل کارشناسی روش فکر نکنیم یعنی بهتره؟ بدتره؟
آخه انگار کنکور مقطع به مقطع آسونتر میشه یا شاید پذیرش داره آسونتر میشه.
منظورم از اینکه مثل کارشناسی روش فکر نکنیم این بود که کارشناسی یه چیز روتینه سوال و جواباش معلومه ولی ارشد معمولی نیست
کسی نمیتونه بگه همشو بالا میزنم چون معلوم نیست از چیه
پراکندگی سوالاش بالاست این هم خوبه هم بد
زیر هزارم بشی شبانه تهران قبوله فقط مهم ارادست که بشینی بخونی:D
mehdi220
2009/10/16, 10:03 PM
دقیقا تعداد شرکت کننده ها رو نمی دونم ولی یه چیزی بگم کلی حال کنید من که خودم اینو شنیدم کلی روحیه گرفتم :
سالای قبل رتبه 1500 سازه روزانه دانشگاه سیستان بلوچستان قبول شده:rambo:
1700 سازه های هیدرولیکی همین دانشگاه قبول شده
1800آب همین دانشگاه قبول شده
حالا ما سیستان بلو چستان نه میخوایم تهران قبول شیم یه کم اینورتر از سیستان بلوچستانه:biggrin:
از شوخی گذشته کسی نمیدونه یه دانشگاه غیرانتفاعی تو تهران چه رتبه ای میخواد البته من اینقدر داغون نیستم که بخوام برم غیر انتفاعی بخونم فقط کمی زیادی واقع بینم:D
آخرين رتبه قبولي در غيرانتفاعي تهران 1500 هستش
mehdi220
2009/10/16, 10:17 PM
سلام به همگي
يك توصيه ي دوستانه به اونهايي كه درس زبانشون زياد خوب نيست
اصلا اصلا زبان نخونيد و وقت اون رو به درسهاي ديگه بدين
من دوستم شريف قبول شد رتبه 120 ، زبان 3.3 درصد زده بود. با هم ميخونديم به من هي ميگفت زبان نخون ، گوش ندادم
همين دوستم بهم گفت از رتبه ي 20 يا 21 كه تو شريف قبول شده پرسيده زبان رو 2 تا زده كه درست بودن.
پارسال اومدم روزي 1.5 تا 2 ساعت زبان خوندم . عزمي رو كامل ، قاضي مرادي هم 70 درصدش
من پارسال امتحان دادم 2840 شدم ، خودم فكر ميكردم اگه بدشانسي بيارم 1000 ميشم:(
تو جلسه كلي وقت براي زبان گذاشتم 10 درصد زدم ، مني كه مثلا سيالات رو خيلي خونده بودم بهش كه رسيدم 7 يا 8 دقيقه مونده بود ، با عجله 4 تا رو جواب دادم كه البته همش درست بود. حداقل ميتونستم 50 بزنم
senatore javan
2009/10/17, 03:33 AM
:gol::gol:
سلام به همگي
يك توصيه ي دوستانه به اونهايي كه درس زبانشون زياد خوب نيست
اصلا اصلا زبان نخونيد و وقت اون رو به درسهاي ديگه بدين
من دوستم شريف قبول شد رتبه 120 ، زبان 3.3 درصد زده بود. با هم ميخونديم به من هي ميگفت زبان نخون ، گوش ندادم
همين دوستم بهم گفت از رتبه ي 20 يا 21 كه تو شريف قبول شده پرسيده زبان رو 2 تا زده كه درست بودن.
پارسال اومدم روزي 1.5 تا 2 ساعت زبان خوندم . عزمي رو كامل ، قاضي مرادي هم 70 درصدش
من پارسال امتحان دادم 2840 شدم ، خودم فكر ميكردم اگه بدشانسي بيارم 1000 ميشم:(
تو جلسه كلي وقت براي زبان گذاشتم 10 درصد زدم ، مني كه مثلا سيالات رو خيلي خونده بودم بهش كه رسيدم 7 يا 8 دقيقه مونده بود ، با عجله 4 تا رو جواب دادم كه البته همش درست بود. حداقل ميتونستم 50 بزنم
--------------------------------------------------------
آره راس میگی زبان خیلی وقت میگیره ولی گرامر حتما بخونین حد اقل 10 % بزنین که زبان صفر نشه... ولی اونایی که زبانشون خوب نیست منم توصیه میکنم وقتشونو یه کمی آزاد بکنن. ولی بقیه درسارو مثل تراکتور بخونین بچه ها نا امید نشین ما اگه تصمیم بگیریم هر کاری میکنیم ... مرد باشین خودتونو یه بار هم که شده بکشین بالا ... از من گفتن ، ما فقط یه بار به دنیا میایم ، یه بار هم از این دنیا میریم . اما دنیا پر از احساسات قشنگیه که هر کدام از ما میتونیم به اون احساس برسیم یکی از این احساسات نک رقمی ارشده ، فکرشو بکنین. واییییییییییییییییییی ... من حاضرم روزی 14 ساعت بخونم اما تک رقمی بشم... یوهوووووووووووووووووووووو و;)
tm-civil
2009/10/17, 06:33 PM
سلام خسته نباشید!!!
من بحثاتونو دنبال میکردم ............
من فعلا فقط 28% مهندس شدم!!! البته اگه عمومیا جز دروس مهندسی حساب بشه!!!!!(ترم 3 هستم!!!):lol::d
واقعا خسته نباشید!!!!
ولی اینجوری که میگین با30 % زیر 500 میاره معلومه که خیلی سخته ها!!!!!!!!
ولی فک کنم اگه یه ذره سخت کوشی کنین شاخشو میشکنین!!!!!!! چون اصولا اکثر شرکت کننده ها سیاهی لشکره!!!!!!!!!!!!!!!!:victory::w16:
ایشالا شما موفق میشین میاین اینج تجربیاتتونو واسه ما میگین!!!!!!!!!!!!!!!!
واستون دعا میکنم!!!!!!!!!
واسه همه اونایی که آرزوی سازنده بودن دارن دعا میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!:victory:
senatore javan
2009/10/17, 08:12 PM
سلام خسته نباشید!!!
من بحثاتونو دنبال میکردم ............
من فعلا فقط 28% مهندس شدم!!! البته اگه عمومیا جز دروس مهندسی حساب بشه!!!!!(ترم 3 هستم!!!):lol::d
واقعا خسته نباشید!!!!
ولی اینجوری که میگین با30 % زیر 500 میاره معلومه که خیلی سخته ها!!!!!!!!
ولی فک کنم اگه یه ذره سخت کوشی کنین شاخشو میشکنین!!!!!!! چون اصولا اکثر شرکت کننده ها سیاهی لشکره!!!!!!!!!!!!!!!!:victory::w16:
ایشالا شما موفق میشین میاین اینج تجربیاتتونو واسه ما میگین!!!!!!!!!!!!!!!!
واستون دعا میکنم!!!!!!!!!
واسه همه اونایی که آرزوی سازنده بودن دارن دعا میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!:victory:
---------------------------------------------------
عزیز سخت نیست امسال 6 تا درس تخصصی اضافه شده ...نقداَ 10% شرکت کننده نسبت به سال قبل کم میشه از رشته های دیگه هم که مهمون داشتیم دیگه خبری نیست... پس امسال جنگ واقعی بین عمرانیاست اونم عمرانیایی که تا کارشناسی عمران خوندن نه اینکه کاردانی عمران کارشناسی یه رشته دیگه بعد بیان دوباره ارشدو عمران بدن...یعنی واقعا نمیتونن بجنگن.... پس شرکت کننده واقعی که داره میجنگه کمه....یعنی روحیه خیلی اومده پایین و نمی خونن ... در ضمن چون دروس اضافه شده 6 تا هستش امکانش زیاده که زیاد سخت ندن و بیشتر سعی کنن گیج کننده ندن سوالاتو نسبت به سالای قبلی... اونایی امسال خوب بخونن نتیجه قابل قبولی میگیرن یعنی از امروز کسی روزی فقط 8 ساعت پاهاشو بشکنه بگیره بخونه مطمئن باشه که رتبه تک رقمی میاره... در پست های بعدی روشهای مطالعه که واسه ارشد جواب میده رو میگم الان میرم تست خاک بزنم به به فعلا بای ...چه قد حال میده واسه ارشد خوندن ;)
The Lunatic
2009/10/17, 09:18 PM
راستش دانشگاهی که کنکورش اینجوریه رو ما ترجیح میدیم اصلاً پامونو توش نذاریم. ارزونی خودشون
وقتی این احمقا میان 6 تا درس رو میچپونن تو 30 تا سوال من باید احمقتر باشم که بشینم بخاطر 30 تا سواال کل دروس طراحی رو بخونم.
دوستان به نظر من این کنکور با کنکورای قبلی هیچ فرقی نداره. خود عمرانیا هم نمیشینن دروس طراحی رو بخونن . مخصوصاً با شاهکار آقایان که اواسط تابستون تازه اومدن گفتن چه گندی زدن
واقعاً خر صد تا مدرک دکترا هم بهش بچسبونیم همون الاغیه که بوده
آخه ادم نماها شما که میخواستید تغییر بدید خبر مرگتون ضریبارو درست میکردید
senatore javan
2009/10/17, 11:44 PM
راستش دانشگاهی که کنکورش اینجوریه رو ما ترجیح میدیم اصلاً پامونو توش نذاریم. ارزونی خودشون
وقتی این احمقا میان 6 تا درس رو میچپونن تو 30 تا سوال من باید احمقتر باشم که بشینم بخاطر 30 تا سواال کل دروس طراحی رو بخونم.
دوستان به نظر من این کنکور با کنکورای قبلی هیچ فرقی نداره. خود عمرانیا هم نمیشینن دروس طراحی رو بخونن . مخصوصاً با شاهکار آقایان که اواسط تابستون تازه اومدن گفتن چه گندی زدن
------------------------------------------
حالا چه بگی چه نگی این اتفاق افتاده ...چاره ای جز خوندنش هم نیست... زیاد هم سخت نگیر ... 30 تا سوال میشه تقریبا 20 درصد کل سوالات ... این خودش خیلیه راه سازی و روسازی که میدونیم چه جور سوالی میدن بتن و فولادو باید جدی بخونیم ...خوب باید واقعا خوند دیگه ... مگه دنیا به آخر رسیده ... گیرم که قبول هم نشیم .... مهم اینه که با هر شرایطی وفق بدیم خودمونو ... ناچاریم دوباره برنامه ریزی کنیم... اما وقت خیلی زیاده اگه بخواییم استفادشو ببریم از وقت گله نکیم بهتره
senatore javan
2009/10/18, 12:59 AM
:w10::w10::w10::w10::w10::w10:salam
bacheha taze mikham shooroo konam kheili khosh khilam
benazaretoon miresam?
azmoon parse khoobe ya sanjesh?
vase 6 ta darse ezafe shode kasi marja ya ketabe khoob mishnase?:w42::w42:
---------------------------
سلام اولا اگه میشه فارسی تایپ کن وقتمون کمه داریک تست میزنیم تند تند پستاتو بخونیم... دوما خوش اومدی منم چند روزه شروع کردم ماهان شرکت کردم ماهان خیلی خوبه واسه دروس اضافه هم به صفحه 16 یه سری بزن نوشتم موفق باشی
senatore javan
2009/10/21, 04:29 AM
سلام بچه ها خسته نباشيد من تازه امروز بصورت جدي شروع كردم به خوندن
دمتون گرم بحثا خيلي داغه ;)
براي راهسازي كتابي كه هم خوب درس داده باشه هم توش تستاي توپ باشه هست ؟ چون همون طور كه ميدونيد راهسازي كتاب باحال نداره منم كه جزوه توپ ندارم كاملا بي منبع موندم
كتاب راهسازي و روسازي حسين اكبرزادگان ديباگران چطوره؟
بخونيد انشاالله كه قبول شيم
--------------------------
خوشحالم که داری میخونی روسازی که تست نمیخواد بزنی عزیز کتاب طباطبائی رو چند دور بخونی هر چی تست بدن میتونی بزنی . تست هم هرچی گیرت اومد بزن کتاب عمران هم تست های چندین سال قبل روسازی رو داره که معیار دستت میاد... راهسازی هم بهبهانی خوبه تستشو نمیدونم من تستشو ندارم باید یکی خوب پیدا کنم
-civilengineer
2009/10/21, 03:24 PM
خوب فکر کنم دیگه اینا مفید باشه چون سرفصل های درسای کارشناسیه که طبیعتا توی کنکور ارشده.
-civilengineer
2009/10/21, 03:28 PM
یا من بلد نیستم همشو باهم بزارم یا اینکه باید دوتا دوتا گذاشت ؟؟:redface:شما کمکم کنید;)
arash1700
2009/10/21, 05:05 PM
سلام
من الان رفتم کتاب مهندس ساسان امیر افشاری مکانیک خاک که زیر نظر مهندس رنجبر هستش رو گرفتم اینو بخونم یا جزوه درسی رنجبر رو ( با جزوه زیاد راحت نیستم ) با اینکه چاپش قدیمی هستش ولی تست های از اون به بعد رو از سوالات کنکور می خونم و می زنم این کتاب خیلی عالی هست یا داستان نوشته ؟ یه راهنمایی بکنید بعد جوری نیاز دارم به کمکتون ....
senatore javan
2009/10/21, 08:43 PM
سلام
من الان رفتم کتاب مهندس ساسان امیر افشاری مکانیک خاک که زیر نظر مهندس رنجبر هستش رو گرفتم اینو بخونم یا جزوه درسی رنجبر رو ( با جزوه زیاد راحت نیستم ) با اینکه چاپش قدیمی هستش ولی تست های از اون به بعد رو از سوالات کنکور می خونم و می زنم این کتاب خیلی عالی هست یا داستان نوشته ؟ یه راهنمایی بکنید بعد جوری نیاز دارم به کمکتون ....
----------------------------------------
این کتاب خیلی خوبه ولی خیلی کامل نیست مثلا بعضی قسمتاش مثل قسمت"ترام خاک" رو گنگ نوشته و سر جمعش کرده. بهتره همیشه با دو تا سه جزوه یا منبع درساتو بخونی که بتونی کامل و با رضایت بیشتر به خوندنت ادامه بده اولش وقت گیره اما بعدا میبینی اعتماد به نفست میره بالا و همه بحث های دروس رو بلدی و باهاشون آشنایی داری و میتونی یه ماه مونده به کنکور خودتو جمع و جور کنی ... از من نصیحت برین خلاصه برداری کنین . مثلا چند تا کتاب خاکو بریز جلوت برا یه فصل واسه خودت حلاصه بنویس و مسائل مهم رو آخر خلاصه هات بنویس بعد اینکه خلاصه هات تمام شد برو سرغ تست... چون وقتی نخونده بری تست بزنی اعتماد به نفست زیره صفره... بعد اینکه یه دور تست زدی میتونی خلاصه هاتو دوباره خلاصه کنی و دوباره تست بزنی این روش تا چند روز مونده به کنکور اگه بتونی ادامه بدی میبینی برا هر درس دو سه تا A4 بیشتر خلاصه نداری ... و اینه که اعتماد به نفست میره بالا و هیچ اضطرابی تو جسه نخواهی داشت. این روش اولش خیلی وقت گیره اما هدف ما روز کنکوره نا الان ... پس آینده رو در نظر بگیرین نه راحتی امروز رو... موفق باشین
valkano سبز
2009/10/22, 09:54 PM
30 تا سوال نیست
20 تا فولاد و بتن
10 راهسازی و روسازی
10 هیدرولیک
10 پی
کلا 50 تست
ولی با نظرت در مورد ضرایب کاملا موافقم
اگه کسی آمادگی داشته باشه میتونه امسال بهترین کنکور رو داشته باشه
ولی سال دیگه سخت تر میشه
یه خوبی هم داره اونم اینه که از رشته های دیگه کمتر میان توی کنکور
valkano سبز
2009/10/22, 09:58 PM
یه سوال : این ضریب دانشگاهم رو برای تاثیر معدل (معدل موثر)چه جوری می شه پیدا کرد ؟:gol:
در محفل خصوصی خدمت اقا مصطفی گفتم ولی برای اینکه بقیه آشنا شن ضریب دانشگاه یه معیار مخفیه که در معدل شما ضرب میشه و نتیجش میشه معدل موثر که در نتیجه شما تاثیر داره که برای بعضی دانشگاه ها بالای یک و برای بعضی زیر یکه
ولی کلا معدل تاثیرش زیاد نیست زیاد نگرانش نباشید
senatore javan
2009/10/23, 01:34 AM
امروز یه تست خوب واسه پی پیدا کردم بچه ها... با پاسخ ها کاملا تشریحی ... کتاب سبک و جمع و جوریه
حروفچینیش هم خیلی دلنشینه مولفین: محمد حاذقیان و محسن حیدری( مهندسی پی کنکور کارشناسی ارشد) کلا تست با پاسخ های کاملا تشریحی... موفق باشین ضمنان واسه روسازی تست نوروزی رو دیدم تستاش عین مال کتاب عمرانه به درد نمی خوره دنبال کتاب تست راهسازی هستم
majid_TAM
2009/10/25, 01:44 PM
سلاممن عضو جدید این سایت هستم یعنی دقیقا 2 یا 3 دقیقه پیش و فقط به خاطر این عضو شدم تا از راهنمایی های دوستان برای تهیه جزوات یا کتاب و به طور کلی هر منبع مفید برای موفقیت در کنکور ارشد سال بعد استفاده کنم . درضمن من برای سال 90 می خوام آماده بشم. تا با اعتماد کامل وارد جلسه بشم لطفا کمکم کنین چون نیاز به قبولی دارم . با تشکر از همه دوستان و مهندسان جوان
senatore javan
2009/10/25, 07:46 PM
سلام!
از این همه اطلاعات عالی و مفید و خلاصه ممنون!
شما که انقدر اطلاعات داری ممکنه به این سوال منم جواب بدی؟تو نظرها خوندم لیسانس غیر از عمران حق شرکت تو ارشد عمران رو نداره!من لیسانس الکترونیک دارم!و خیلی الان نگران شدم!!ممکنه در این مورد اگر اطلاعی دارین به من بگین؟
--------------------------------
سلام منظورمان این نیست که حق شرکت ندارید منظورمان اینه که احتمال اینکه امسال غیر عمرانی تو ارشد عمران قبول بشه نزدیک به صفره چون تعداد دروس اختصاصی رفته بالا یعنی 6 تا درس دیگه اضافه شده خودمون هم موندیم که چی کار کنیم... حالا اگه مرد میدونی بیا جلو ولی انقدر سخت شده که روز به روز داریم دروس را از منبع مطالعاتی خود حذف میکنیم که به کنکور برسیم ... امسال خیلی نامردی کردن مخصوصا به غیر عمرانی ها که هر سال میومدن و از باغ ارشدمون میوه میچیدند. خلاصه وضع موجود اینه امیدوارم تونسته باشم حق مطلب را ادا کنم... :gol:;)
senatore javan
2009/10/26, 02:39 AM
سلام بچه ها من یه روشی رو واسه درس خوندن پیش گرفتم و امروز امتحانش کردم جواب داد... اگه میشه نظر بدین... اینکه هر روز حدود 12 ساعت را به شش قسمت کردم که واسه هر دو ساعت یه دو نه درس افتاد یعنی هر روز 6 کتاب رو تا اونجا که میتونم یا از اونجا که موندم میخونم به نظرتون چطوره ؟ تا آخر جواب میده؟ اینجوری لا اقل آدم وقتشو هدر نمیده ولی اگه بخوام تو یه روز فقط یه درسو بخونم ، از همه ساعات اون روز نمیشه کار کشید یعنی مغز نمیکشه. ولی اینجوری هم تنوع میشه و هم عادت میکنیم واسه روز کنکور چند تا درسو یه جا دیدیم غش نکینم. البته هر کسی راهکاری واسه خودش داره ... دوست دارم بقیه دوستان که دارن میخونن و موفق هسن روش مطالعشونو بگن ممنون میشم موفق باشین ;)
En-mechanic
2009/10/26, 10:15 AM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
میخواستم خدمتتون عرض کنم که به جای اینکه همه کتابها رو شتابزده بخونید و بخواید که به هر صورتی شده خودتون رو برای کنکور آماده کنید تا حدی اشتباه به نظر میرسه
بهتره چند کتاب رو که میشه راحتتر خوند و تست زد رو انتخاب کنید و اونارو کامل بخونید
خوندن چند کتاب به صورت کامل بهتر از خوندن همه کتابها بصورت نصف و نیمه و عجولانه است
با توجه به اینکه ضریب همه دروس یک هستش پس زیاد ضربه نمیخورید
عمران مثل مکانیک نیست که ضرایب توش برای هر گرایش فرق کنه
پس سعی کنید درسهای انتخابی رو کامل بخونید و درسهای دیگه رو فقط در حد دانش خودتون محدود کنید
موفق باشید
رضا59
2009/10/26, 03:28 PM
--------------------------------
سلام منظورمان این نیست که حق شرکت ندارید منظورمان اینه که احتمال اینکه امسال غیر عمرانی تو ارشد عمران قبول بشه نزدیک به صفره چون تعداد دروس اختصاصی رفته بالا یعنی 6 تا درس دیگه اضافه شده خودمون هم موندیم که چی کار کنیم... حالا اگه مرد میدونی بیا جلو ولی انقدر سخت شده که روز به روز داریم دروس را از منبع مطالعاتی خود حذف میکنیم که به کنکور برسیم ... امسال خیلی نامردی کردن مخصوصا به غیر عمرانی ها که هر سال میومدن و از باغ ارشدمون میوه میچیدند. خلاصه وضع موجود اینه امیدوارم تونسته باشم حق مطلب را ادا کنم... :gol:;)
================================================== =
سلام
من هم رشتم عمران نیس ( مهندسی صنایع) تصمیم گرفتم امسال ارشد عمران امتحان بدم خواستم به شما دوست عزیز بگم که خیلی نگران نباشید به هر حال این برا همه مشترکه و به قول یه دوس دیگمون احتمالا رشته عمرانیها هم مجبورن بعضی دروس رو بذارن کنار و فقط به بعضی دروس پاسخ بدن. به هر حال اگه علاقه باشه موفقیت دور از دسترس نیس. ضمن اینکه اگه طالب دانشگاه آزاد هم باشین به هر حال مجبورین بعضی از این دروس اضافه شده رو بخونین. موفق باشید
رضا59
2009/10/26, 03:31 PM
سلام!من عضو جدید باشگاه هستم!عضو 2 روزه!:smile:
به نظرم اینکه امسال خیلی غیرمنتظره منابع آزمون و تعداد درسها رو اضافه کردن ، خیلی سخته!من لیسانس الکترونیک هستم و امسال می خوام ارشد عمران شرکت کنم!خوشحا میشم اگر جزوه یا کتاب خوبی که به نظرتون می رسه رو به من معرفی کنین!;)
الان تو تبادل نظرها خوندم که لیسانس یه رشته دیگه غیر از عمران نمی تونه ارشد عمران شرکت کنه!درسته؟اگه می شه زود یکی به این سوال من جواب بده!!خوب خیلی مهمه دیگه نه؟یهو بفهمی همه تلاشهات الکی بوده!!
سلام
من هم رشتم عمران نیس ( مهندسی صنایع) تصمیم گرفتم امسال ارشد عمران امتحان بدم خواستم به شما دوست عزیز بگم که خیلی نگران نباشید به هر حال این برا همه مشترکه و به قول یه دوس دیگمون احتمالا رشته عمرانیها هم مجبورن بعضی دروس رو بذارن کنار و فقط به بعضی دروس پاسخ بدن. به هر حال اگه علاقه باشه موفقیت دور از دسترس نیس. ضمن اینکه اگه طالب دانشگاه آزاد هم باشین به هر حال مجبورین بعضی از این دروس اضافه شده رو بخونین. موفق باشید
tm-civil
2009/10/26, 05:30 PM
خب من که واسه کنکور کوچیکه میخوندم همین کاری رو میکردم که آقای سناتور جوان پیشنهاد کردن!!! خیلی هم نتیجه گرفتم!!! از لحاظ روحی خیلی این روش تاثیر مثبتی میذاره!!!! روزی 5 تاکتاب میخوندم 2 تا عمومی 3تا اختصاصی!!!!
الانم همین کارو میکنم!!!!!!!
با این حرفم موافقم که بهتره 80% مطالب 100% یاد گرفت تا اینکه 100% مطالبو 80% یاد گرفت!!!(حالا درصد درست رو باید از شما پرسید من فقط مثال زدم!!!!:d)
senatore javan
2009/10/27, 01:59 PM
بچه ها بلاخره دفترچه راهنمای ارشد عمران 89 با عنوان:
((( راهنمای آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 ))) امروز در تمام دفاتر پست مرکزی ه فروش میرسد.
قیمت تمام شده برای داوطلب 9850 تومان و یه برگه رمز کوچیک هم همراهش میدن یادتون نره این برگه رمز خیلی مهمه ها. www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org)
و اما تو دفترچه صفحه 20 مجموعه مهندسی عمران : کد رشته امتحانی= 1264
گرایش ها به ترتیب :
1- سازه
2- مهندسی زلزله
3- مکانیک خاک و پی
4- راه و ترابری
5-مهندسی آب
6- سازه های هیدرولیکی
7- سازه های دریایی
8- برنامه ریزی حمل و نقل
9- مهندسی مدیریت و ساخت
10- مهندسی محیط زیست
11- مهندسی رودخانه
12- مهندسی آب و فاضلاب
------------------------------
**********مواد امتحانی و ضرایب دروس مطالعاتی ارشد عمران 1389************
1. زبان عمومی و تخصصی(انگلیسی)
2. ریاضیات
3. مکانیک جامدات ( مقاومت مصالح1 ، تحلیل سازه 1)
4. مکانیک خاک و پی سازی
5. مکانیک سیالات و هیدرولیک
6. طراحی ( فولاد 1 و 2 ..... بتن 1 و 2 .... راهسازی ...... رو سازی)
کلیه دروس برای کلیه گرایش ها با ضریب 1 ;);););););)
هر سوالی از دفترچه امسال دارید در خدمتیم ... موفق باشین ایشااللللللللللللللللللاه
رضا59
2009/10/27, 02:31 PM
یه سوال امروز به ذهنم اومد کسی میدونه برا امتحان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هم مثل دانشگاه دولتی امتحان تو هر رشته ای بدون توجه به مدرک کارشناسی ممکنه یا اینکه شرایط دانشگاه آزاد فرق میکنه. چون من مهندس صنایع هستم و میخام عمران امتحان بدم ممنون
senatore javan
2009/10/28, 05:04 PM
salam man karshenasi omran grayesh khak khoondam aya mitoonam arshad grayesh saze entekhab konam
-----------
آره مهندس میتونی تو که از خودمونی..... اگه امکان داره فارسی تایپ کن عزیز
اگه میخوای بخونی داره دیر میشه بجنب:heart::heart::heart::gol::gol::gol:
arash1700
2009/10/29, 06:27 AM
سلام به همه.بالاخص سناتور جوان.من نمیدونم واسه راهسازی و روسازی وهیدرولوژی چی بخونم.تورو خدا کمکم کنین.واقعا گیج شدم:(
هیدرولوژی نیست هیدرولیک هست;)
arash1700
2009/10/29, 02:42 PM
سلام هنگام ثبت نام معدل رو هم باید بنویسیم معدل میانگین تا تاریخ 88.6.31 دیگه ؟ خودمون محاسبه می کنیم چه جوریه ؟ و این کد رشته امتحانی دوم رشته شناور اگه بزنیم چی میشه یه امتحان دیگه هم باید بدیم دیگه و ...
معدل روشن کنید برامون...;)
senatore javan
2009/10/29, 05:00 PM
سلام هنگام ثبت نام معدل رو هم باید بنویسیم معدل میانگین تا تاریخ 88.6.31 دیگه ؟ خودمون محاسبه می کنیم چه جوریه ؟ و این کد رشته امتحانی دوم رشته شناور اگه بزنیم چی میشه یه امتحان دیگه هم باید بدیم دیگه و ...
معدل روشن کنید برامون...;)
---------------------------------------
بله معدل هم باید بنویسین اونم خیلی دقیق.
فارغالتحصلان معدل مندرج در مدرک فارغ التحصلی رو مینویسن... دانشجویان سال آخر هک معدل واحد های گذرنده تا تاریخ 88.6.31
در مورد رشته شناور هم توصیه میکنیم اگه واقعا دارین درس خودتونو میخونین پول مفتی به دفترچه اش ندین هم یک روز کامل قبل از امتحان اصلی خستتون میکنه هم اگه نتونین بزنین اعتماد به نفستون مفتی میاد پایین. ولی اونایی که شانسی میرن امتحان ارشد واسه سرگرمیشون خوبه
senatore javan
2009/10/29, 05:07 PM
سلام به همه.بالاخص سناتور جوان.من نمیدونم واسه راهسازی و روسازی وهیدرولوژی چی بخونم.تورو خدا کمکم کنین.واقعا گیج شدم:(
-----------------------
سلام عزیز چرا گیج بشی تو مگه سناتور اینجا مرده؟
ببین من مطمئنم دروس طراحی خیلی آسون میاد پس به هیچ وقت کنارشون نذارین ...
برای راهسازی 2 کتاب میخری یکی بهبانی یکی هم منجم و یه دونه جزوه دانشگاهی از دوستات یا مال خودت واسه مرجع راهسازی کافیه ... اینا رو میریزی جولوت یکی یکی خلاصه وار میخونی هر سه تاشو خلاصه میخونی بعدا یه کاری میکنی اونم اینکه یه جزوه توپی از این سه تا واسه خودت می سازی با مساله هاش و خلاصه هاش... حالا مند تستاش اونم تو کتاب عمران هستش یا کتاب تست نوذری .... سعی کن هر فصلو که خلاصشو با مساله هاش نوشتی آخر فصل تستاشو بنویش از کتاب عمران یعنی یه جمع بندی توپ.... بعدش دیگه گیج نمیشی... باید زحمت بکشی عزیز ولی راهش جزئ این نیست که سعی کنی جمع و جور کنی مطالبو یعنی تو یه جزوه هم خلاصه هم مساله هم تست داشته باشی... واسه روسازی هم فعلا جز کتاب طباطبائی و تست نوذری و کتاب عمران هیچی نیست تو بازار ... عین روش قبلی همین کارو بکن .... موفق باشی گلم;):gol::gol::gol:
senatore javan
2009/10/29, 05:11 PM
سلام كسي يه جزوه توپ از راهسازي و روسازي يا حداقل يكيشو نداره براي دانلود بزاره؟ مرديم از بي منبعي!:cry:
-------------------------------------
از این بهتر دیگه چی میخوای داداش؟ http://www.icivil.ir/omran/jozve/procivil/-6.php
arash1700
2009/10/29, 05:37 PM
---------------------------------------
بله معدل هم باید بنویسین اونم خیلی دقیق.
فارغالتحصلان معدل مندرج در مدرک فارغ التحصلی رو مینویسن... دانشجویان سال آخر هک معدل واحد های گذرنده تا تاریخ 88.6.31
در مورد رشته شناور هم توصیه میکنیم اگه واقعا دارین درس خودتونو میخونین پول مفتی به دفترچه اش ندین هم یک روز کامل قبل از امتحان اصلی خستتون میکنه هم اگه نتونین بزنین اعتماد به نفستون مفتی میاد پایین. ولی اونایی که شانسی میرن امتحان ارشد واسه سرگرمیشون خوبه
معدل رو چطوری حساب کنم ؟
جمع امتیاز های هر ترم تا ترم 6 بعلاوه تعطیلات که درس داشتم جمع کلشون تقسیم بر تعداد کل واحدهایی که تا 6.31.88 برداشتم آره خودم محاسبه کنم دیگه ؟
senatore javan
2009/10/29, 10:50 PM
معدل رو چطوری حساب کنم ؟
جمع امتیاز های هر ترم تا ترم 6 بعلاوه تعطیلات که درس داشتم جمع کلشون تقسیم بر تعداد کل واحدهایی که تا 6.31.88 برداشتم آره خودم محاسبه کنم دیگه ؟
---------------------------------
اگه میخوای خیلی دقیق باشه از آموزش خودتون بپرسی ضرر نمیبینی.
arash1700
2009/10/30, 08:05 AM
اگه میخوای خیلی دقیق باشه از آموزش خودتون بپرسی ضرر نمیبینی.
آخه تا روز سه شنبه که آخرین روز ثبت نام هستش کلاس ندارم شبستر می خونم
سه شنبه می تونم بپرسم و بعد از ظهر بیام بشینم ثبت نام کنم...
راستی اون فرم معدل هم که هستش چیه ؟ من دفترچه رو از نت گرفتم باید یه کپی از اون بگیرم ببرم دانشگاه امضا اینا بکنه یا اضافه ی ؟ ولی گفته هنگام امتحان باید داشته باشین ...
اصلا بیرون دفترچه توزیع شده یا از همین دفترچه ی که تو نت هستش از اوون صفحه یه پرنت بگیرم کامل کنم هستش ؟:cry::surprised: صفحه 28 دفترچه تو نت
senatore javan
2009/10/30, 11:23 AM
آخه تا روز سه شنبه که آخرین روز ثبت نام هستش کلاس ندارم شبستر می خونم
سه شنبه می تونم بپرسم و بعد از ظهر بیام بشینم ثبت نام کنم...
راستی اون فرم معدل هم که هستش چیه ؟ من دفترچه رو از نت گرفتم باید یه کپی از اون بگیرم ببرم دانشگاه امضا اینا بکنه یا اضافه ی ؟ ولی گفته هنگام امتحان باید داشته باشین ...
اصلا بیرون دفترچه توزیع شده یا از همین دفترچه ی که تو نت هستش از اوون صفحه یه پرنت بگیرم کامل کنم هستش ؟:cry::surprised: صفحه 28 دفترچه تو نت
----------------------------
نه عزیز حتما باید از پست بگیری ... چون هنگام خرید یه کارت اعتباری را هم میدم که هنگام ثبت نام اگه اونو نداشته باشی نمی تونی ثبت نام کنی. از پست مرکزی شهرتون بخر ... دفترچه ها از روز 5 ابان منتشر شده برو بخر . 9800 تومان باید بدی به این ناکسهاااااا
arash1700
2009/10/30, 01:08 PM
----------------------------
نه عزیز حتما باید از پست بگیری ... چون هنگام خرید یه کارت اعتباری را هم میدم که هنگام ثبت نام اگه اونو نداشته باشی نمی تونی ثبت نام کنی. از پست مرکزی شهرتون بخر ... دفترچه ها از روز 5 ابان منتشر شده برو بخر . 9800 تومان باید بدی به این ناکسهاااااا
و داستان اون معدل که باید ببریم امضا کنن چیه ؟
فرم صفحه 28 دفترچه ... ؟؟؟ اونو چیکارش باید بکنیم ؟
senatore javan
2009/10/31, 11:45 PM
و داستان اون معدل که باید ببریم امضا کنن چیه ؟
فرم صفحه 28 دفترچه ... ؟؟؟ اونو چیکارش باید بکنیم ؟
-----------------------
این فرمو تا هنگام دریافت کارت ورود به جلسه تکمیل و به امضائ دانشگاه ومهر ممهور کن. و یک کپی ازش بردار و نزد خودت نگه دار . هنگام دریافت کارت احتمالا اینو بخوان .
این فرم وقتی به دردت میخوره که قبول بشی ایشاالله . یعنی با این فرم تطبیق معدل میدن و صحت معدلتو قبول میکنن. و اون بندی که ما رو ملزم به دقیق نوشتن معدل در هنگام ثبت نام در سایت کرده واسه همین فرمه. یعنی معدلی که تو این فرم نوشته می شه قابل قبول دانشگاهیه که تو از اونجا قبول میشی. افتاد؟
elham civil
2009/11/01, 10:23 PM
سلام!
من تازه این تاپیک دیدم! منم پشت کنکوریم البته پارسالم یه کمی خوندم اما نتیجش خوب نبود! ولی امسال بهتر می خونم!
حتما در جریان هستید که دروس بتن وفولادوپی و هیدرولیک و راهسازی و روسازی هم اضافه شدن!! که این کنکورو تخصصی تر کرده!
به هر حال من هستم اگه بتونم کمکی کنم خوشحال می شم!
En-mechanic
2009/11/03, 02:16 AM
سرفصل های معرفی شده توسط وزارت علوم تحقیقات و فن آوری (http://arshadeomran.persiangig.com/document/arshad%2089.pdf)
در فایل های زیر علاوه بر سرفصلها، اطلاعات مفید دیگری در مورد آزمون ارشد عمران هم هست.
سرفصل نصیر (http://arshadeomran.persiangig.com/document/nasir.pdf.pdf)
سرفصل پارسه (http://arshadeomran.persiangig.com/document/parseh.pdf.pdf)
mohamadreza!
2009/11/03, 12:36 PM
سلام
من در مورد کنکور ارشد اطلاعات خوبی دارم هر کس خواست سوال که من جوابشو میدم.
من سال خودم امسال کنکور دارم خوشحال می شم بتونم کمک کسی کنم.
سلام :gol: من مهندسی آب خوندم میخوام ارشد عمران شرکت کنم ما تحلیل سازه نداشتیم یعنی جزو دروس انتخابی بود که دانشگاه ما تدریس نشد و مقاومت مصالح تقریبا کلی خوندیم میخوام کمکم کنی بهم بگی چطوری ارشد امسال رو بخونم پارسال امتحان دادم اما خوب نبود اگه میتونی راهنماییم کن
arash1700
2009/11/03, 05:49 PM
مقاومت مصالح شهریار كشاورز حداد یا نادر فنائی ؟؟؟
من مقاومت تا الان نخوندم فردا قراره بگیرم از کتابخونه هر دوتاشو هم داره+یه کتاب می تونم بگیرم از کتابخونه یکی گرفتم :ی:biggrin: خاک : رنجبر رو ;) ... تا آخر سال کتاب ها پیشم میمونه ...
فقط می خونم این مقاومت رو هم مثل خاک و سیالات خوب یاد بگیرم بتونم تست های خوبی هم بزنم ...
خاک : رنجبر
سیالات : بهزاد خداکرمی
تحلیل هم که دارم روش بار دیگر کار می کنم که دیگه ملکه بشه ( نادر فنائی هستش )
فقط موندم کدوم بهتره کنکوری تره و راه حل های بهتر توش هستش و در کل زیادی مفیده ...:cool::);):D:smile:
mohamadreza!
2009/11/03, 07:30 PM
من مقاومت تا الان نخوندم فردا قراره بگیرم از کتابخونه هر دوتاشو هم داره+یه کتاب می تونم بگیرم از کتابخونه یکی گرفتم :ی:biggrin: خاک : رنجبر رو ;) ... تا آخر سال کتاب ها پیشم میمونه ...
فقط می خونم این مقاومت رو هم مثل خاک و سیالات خوب یاد بگیرم بتونم تست های خوبی هم بزنم ...
فقط موندم کدوم بهتره کنکوری تره و راه حل های بهتر توش هستش و در کل زیادی مفیده ...:cool::);):D:smile:
سلام آرش جان ممنونم لطف کردی من خاک و سیالاتم بد نیست خوبه اما تحلیل و مقاومت ضعیفم چون پایم قوی نیست شما 4 سال اینارو خوندین نمیدونم به نظرم دیر شده نمیدونم تازه جدیدا امسال درسای تخصصی بیشتر شده
senatore javan
2009/11/03, 07:38 PM
سلام عزیز.... بهتره برا هر درس حداقل از دو کتاب بخونی ( به روش خودت) البته بازم میگم بهتر اینه که خلاصه نویشی کنی و کتابای با حجم زیادو دور بندازی( با خلاصه نویسی) زمان میبره اما اون سر خیلی بهت کمک میکنه هم تو اعتماد به نفست هم استرس و هم اینکه گیج نمیشی که چیو بخونمو از کجا بخونم یعنی ذهنت خسته نمیشه و اینکه قبل از تست زدن حتما خلاصتونو حد اقل یه روز قبلش مرور کنین .... هیچ وقت همینجوری نخونده نرین تست بزنین ... اول مطالبو تا حدودی یاد بگیرین بعد با مساله حل کردن یا تست زدم کامل تر کنین. برای تست زدن خیلی عجله نکین امسال کنکور بسیار آسان خواهد بود سعی کنیند همه کتابارو بخونین ( حداقل اختصاصی ها رو ) ... در مورد کتاب مقاومت هم شهریار کشاور خیلی خوبه اما واسه یه ماه قبل کنکور ... قبلش باید مقاومت مصالح نائی( فنایی نه ها ) دکتر حسن نائی خیلی خوبه کاملتر و ارشدی تر نوشته . اینو بخونین بعد شهریار کشاور مخصوصا تستاش خیلی خوبه ...
arash1700
2009/11/03, 08:13 PM
سلام عزیز.... بهتره برا هر درس حداقل از دو کتاب بخونی ( به روش خودت) البته بازم میگم بهتر اینه که خلاصه نویشی کنی و کتابای با حجم زیادو دور بندازی( با خلاصه نویسی) زمان میبره اما اون سر خیلی بهت کمک میکنه هم تو اعتماد به نفست هم استرس و هم اینکه گیج نمیشی که چیو بخونمو از کجا بخونم یعنی ذهنت خسته نمیشه و اینکه قبل از تست زدن حتما خلاصتونو حد اقل یه روز قبلش مرور کنین .... هیچ وقت همینجوری نخونده نرین تست بزنین ... اول مطالبو تا حدودی یاد بگیرین بعد با مساله حل کردن یا تست زدم کامل تر کنین. برای تست زدن خیلی عجله نکین امسال کنکور بسیار آسان خواهد بود سعی کنیند همه کتابارو بخونین ( حداقل اختصاصی ها رو ) ... در مورد کتاب مقاومت هم شهریار کشاور خیلی خوبه اما واسه یه ماه قبل کنکور ... قبلش باید مقاومت مصالح نائی( فنایی نه ها ) دکتر حسن نائی خیلی خوبه کاملتر و ارشدی تر نوشته . اینو بخونین بعد شهریار کشاور مخصوصا تستاش خیلی خوبه ...
ok
فنائی چرا نه ؟
و این واسه یه ماه قبل کشاورز خوبه باز این چرا ؟! این روشی که شما می گین باید از روی کتاب ها خلاصه برداری کنیم دیگه همین طوری که نمیشه تس الان من نمی زنم تقریبا از اواسط آذر به بعد یواش یواش شروع میکنم این مقاومت رو برام حل کنید تحلیل من فنائی می خونم ها ! با این که یه کمی سخت میشه راحت شد باهاش ولی بد هم نیست ... این که اون کتاب رو بگیرم دیگه وقت کتاب خریدن گذشته ارزش خریدش رو نداره به نظر من ! :gol:
senatore javan
2009/11/04, 03:34 AM
ok
فنائی چرا نه ؟
و این واسه یه ماه قبل کشاورز خوبه باز این چرا ؟! این روشی که شما می گین باید از روی کتاب ها خلاصه برداری کنیم دیگه همین طوری که نمیشه تس الان من نمی زنم تقریبا از اواسط آذر به بعد یواش یواش شروع میکنم این مقاومت رو برام حل کنید تحلیل من فنائی می خونم ها ! با این که یه کمی سخت میشه راحت شد باهاش ولی بد هم نیست ... این که اون کتاب رو بگیرم دیگه وقت کتاب خریدن گذشته ارزش خریدش رو نداره به نظر من ! :gol:
----------------------------------------
من یکی از دوستام پارسال رتبش 300 شده بود... برا مقاومت فقط حسن نائی رو خونده بود . میگفت فنائی توضیحش کمه و مطالبش زیاد سرو جمع تر نیست. منم رفتم نائی رو خریدم الان میبینم خیلی خوبه مخصوصا لابه لای خلاصه هاش مسائل نکته داری آورده که بسیار قابل توجه هستش.
کشاورز هم قاتی پاتی زیاد داره یعنی نمیشه برا اولین بار کشاورزو خوند باید مسلط بشی بعد بری سراغ کشاورز... کتاب دکتر نائی رو حتما داشته باش. واسه تحلیل هم خلاصه از شاپور طاحونی + تست فنایی بخونی بالای 80 زدی نگران نباش.
ebrahim110
2009/11/04, 10:27 AM
مواد و مصالح : ( به ترتیب اهمیت )
۱- نشریه ۵۵ ( مشخصات فنی و عمومی کارهای ساختمانی ) تالیف : انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
۲- مبحث پنجم مقررات ملی ساختمان ( سازمان نظام مهندسی ساختمان )
۳- مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ( سازمان نظام مهندسی ساختمان )
۴- مصالح ساختمانی تالیف : مهندس احمد حامی
ایستائی و فن ساختمان : ( به ترتیب اهمیت )
۱- درک رفتار سازه ها ترجمه : دکتر محمود گلابچی
۲- سازه در معماری ترجمه : دکتر محمود گلابچی
۳- مهندس + معمار = ساختار ترجمه : دکتر محمود گلابچی
۴- سیستمهای ساختمانی آینده ترجمه : دکتر محمود گلابچی
۵- سازه های مشبک فضایی دکتر محمود گلابچی
۶- مقاومت مصالح کاربردی تالیف دکتر محمود گلابچی
۷- ایستاتیک کاربردی تالیف دکتر محمود گلابچی
زبان عمومی و تخصصی :
۱- کتاب ۵۰۴ لغت
۲- تستهای زبان عمومی کنکور سایر رشته ها
۳- کتاب زبان تخصصی ( ویژه دانشجویان معماری ) تالیف : دکتر حسن رستگارپور
۴- فرهنگ تصویری معماری
قسمت دوم : (منابع مطالعه شده توسط اینجانب علاوه بر منابع اصلی )
( برای آوردن رتبه های تک رقمی منابع بیشتری را باید مطالعه کنید )
مدیریت کارگاهی :
۱-آشنایی با اصول مدیریت ساختمان و کارگاه تالیف : محمد رضا موسویان
۲- برنامه ریزی و کنترل پروژه تالیف : محمود نادری پور
۳- فهرست بهای رشته راه و باند وفرودگاه تالیف : انتشارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی
۴- جزوه درسی مدیریت وتشکیلات کارگاهی گرد آورنده : مهندس سعید برک پو
۵- مدیریت کارگاهی تالیف : سام فروتنی
۶- اصول مدیریت پروژه های عمرانی تالیف : امیر لطفی
۷- برنامه ریزی و کنترل پروژه تالیف : مجتبی گلشنی
مواد و مصالح:
۱- مصالح ساختمانی تالیف : سام فروتنی
۲- مبحث پنجم چاپ سال ۱۳۷۹مقررات ملی ساختمان ( سازمان نظام مهندسی ساختمان )
۳- مصالح ساختمانی تالیف : سیاوش کباری
۴- آئین نامه بتن ایران سازمان مدیریت و برنامه ریزی
۵- آئین نامه ۲۸۰۰
۶- تکنولوژی بتن تالیف :دکتر صمد دیلمقانی
ایستائی و فن ساختمان :
۱- سیستمهای ساختمانی تالیف : هنریش انگل
۲- رفتار و طراحی سازه ساختمانهای بلند تالیف :دکتر فریبرز ناطق نوری
زبان عمومی و تخصصی :
۱- مطالعه تستهای زبان عمومی کنکور سایر رشته ها
۲- مطالعه تستهای زبان کنکور رشته معماری و مرمت و عمران
قسمت سوم ( منابع توصیه شده )
مدیریت کارگاهی
۱- برخی از بخشنامه های سازمان مدیریت و برنامه ریزی ( مانند تضمین پیش پرداخت، ماده ۴۴ منع مداخله کارمندان دولتی، تضمین شرکت در مناقصه، شرایط عمومی پیمانهای مشاوران )
۲- بعضی از مقالات کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه سالهای ۸۳ و ۸۴ و ۸۵
۳- مدیریت مالی ( دو جلد ) تالیف : دکتر احمد مدرس
مواد و مصالح
راهنمای بتن ساز تالیف : احمد حامی
مصالح ساختمان تالیف : دکتر حسن رحیمی
ایستایی و فن ساختمان
جزوه سیستم های ساختمانی ۱و۲ تالیف : دکتر گلابچی
ebrahim110
2009/11/04, 10:33 AM
حدود 50 سال از پیدایش ، تکوین و کاربرد سیستم های مدون و منظم برنامه ریزی وکنترل پروژه وهمچنین مدیریت پروژه می گذرد و کار توسعه، تکمیل و بهره برداری از این سیستم ها و روش ها همچنان ادامه دارد.هدف مهم و کار اصلی سیستم های برنامه ریزی و کنترل(نظارت) پروژه ، دستیابی به هدفهای برنامه ، طرح پروژه ازراه بهینه نمودن مدت زمان، هزینه ی اجرا و کیفیت نتایج پیش بینی شده یا مورد انتظار آنهاست. بدین جهت ، ابزاری موثر و کارامد برای مدیریت برنامه ، طرح و پروژه می باشد. طرح ها و پروژه ها در هر کشوری، همچون چرخ هایی برای تحرک ماشین رشد و توسعه ی اقتصادی - اجتماعی به شمار می آیند. شناخت یکایک منابع کشور و اولویت آنها نسبت به یکدیگر و استفاده بهینه از آنها ، موجب دستیابی کامل به هدف ها وآرمان های تعیین شده ، تسریع حرکت فرایند توسعه و سلامتی ساخت و روان نظام اقتصادی یک کشور خواهد شد.
از این رو، کشورهایی که در فرایند پر شتاب تحول نظام اقتصادی-اجتماعی ،به این حقایق و آگاهی ها دست یافته اند ، نه تنها زمان بلکه سایر منابع(نیروی انسانی ، تجهیزات ، ماشین آلات ، مواد اولیه و مصالح ، پول ، سرمایه و طبیعت ) نیز برای آنها بسیار مهم تلقی می شود و برای حفظ موقعیت اقتصادی و ارتقا و بهبود آن به تهیه و توسعه روش ها و سیستم های بهینه سازی منابع ، و از همه مهمتر بهره برداری از آنها ، نیازی حیاتی دارند.
در ایران در 20 سال اخیر ، در زمینه معرفی و گسترش مبانی و مفاهیم مدیریت ، وتا حدودی مدیریت پروژه و سیستم های برنامه ریزی و کنترل پروژه ، تلاش های ارزنده ای انجام شده است.
مدیریت پروژه قبلاً به صورت یکی از فیلد های رشته ی صنایع بود و به این صورت بود که فارغ التحصیلان رشته ی صنایع(تولید صنعتی) به عنوان مدیر پروژه در بخش صنعتی مشغول به کار می شدند . با سیستماتیک شدن مقوله ی ساخت وساز به برنامه ریزی و مدیریت در این زمینه احساس نیاز بیشتری می شد. و در پاره ای موارد مهندسین صنایع که دانش کافی در مقوله ی ساخت نداشتند به عنوان مدیران پروژه های ساختمانی مطرح می شدند. اما حدود 6 سال است که رشته ی مدیریت پروژه و ساخت به صورت کاملاً تخصصی برای فارغ التحصیلان (دوره ی لیسانس ) رشته ی معماری و عمران آموزش داده می شود.
مديريت پروژه به كارگيري دانش، مهارتها، ابزار و تكنيكهاي لازم در اداره جريان اجراي فعاليتها، به منظور رفع نيازها و انتظارات متوليان از اجراي پروژه است. مديريت پروژه در اجراي اين مهم از دو بازوي قدرتمند برنامه ريزي و كنترل پروژه بهره مي گيرد.
كنترل پروژه فرآيندي است در جهت حفظ مسير پروژه براي دستيابي به يك تعادل اقتصادي موجه بين سه عامل هزينه، زمان و كيفيت در حين اجراي پروژه، كه از ابزار و تكنيك هاي خاص خود در انجام اين مهم كمك مي گيرد. در واقع كنترل اجراي دقيق و كامل برنامه تدوين شده براي پروژه است، به طوري كه هنگام خروج از برنامه بتوان با تشخيص با تشخيص علل و طرح اقتصادي ترين فعاليتها، پروژه را به نزديكترين حالت ممكن در مسير اوليه و اصلي خود باز گرداند.
لازم به ذکر است که این رشته زیر گروه رشته ی معماری (گروه هنر) با کد 1361 در دفترچه آزمون سراسری وجزء رشته های شناور یا ستاره دار می باشد که با مدرک لیسانس هر رشته می توان این گرایش را به عنوان رشته ی دوم انتخاب نمود. اما گرایشی کاملاًتخصصی از رشته ی عمران به نام « مدیریت ساخت» وجود دارد که سر فصل دروس امتحانی متفاوت از گرایش مدیریت پروژه و ساخت دارد و تا حدی نیز زمینه ی کاری کاملاً کارگاهی دارد.
سرفصل دروس و منابع آزمون کارشناسی ارشد:
1) زبان عمومی و تخصصی: ضریب 2
2) ایستایی و فن ساختمان : ضریب 2
(۳ مدیریت کارگاهی : ضریب 4
(۴ مواد ومصالح : ضریب 2
همان طور که می بینید درس زبان، ضریب 2دارد و در این رشته مانند مدیریت پروژه و ساخت با دروس تخصصی هم ضریب بوده و ارزشی برابر با آنها دارد. پس باید برای قبولی در این رشته زبان را جدی تر گرفت. کتاب های "زبان تخصصی برای دانشجویان معماری"، "زبان تخصصی برای دانشجویان عمران " منابع زبان توصیه شده در این رشته هستند.
برای سایر سرفصل ها نیز منابع زیر مناسب خواهند بود:
مصالح ساختمانی:
1. مشخصات فنی و عمومی ساختمان(نشریه 55)
2. مبحث 9 مقررات ملی ساختمان(بتن)
3. مبحث 5 مقررات ملی ساختمان(مصالح)
4. تست مصالح نظام مهندسی
5. تست مصالح آزمون های کاردانی به کارشناسی
سازه:
1. سازه در معماری( دکتر گلابچی)
2. درک رفتار سازه ها ( دکتر گلابچی)
3. سیستم های ساختمانی(هنریش انگل)
4. سیستم های ساختمانی آینده ( دکتر گلابچی)
5. معمار+مهندس=ساختار ( دکتر گلابچی)
6. سازه و معماری (وحید تقی یاری،حمید حسینی مردی)
7. رفتار و طراحی سازه ساختمان های بلند(مبحث برج ها) (تالیف دکتر فریبرز ناطق نوری)
8. آیین نامه 2800 زلزله
9. مبحث 6 مقررات ملی ساختمان
10. تحلیل سازه ها ( 4 فصل اول)( شاپور طاحونی)
مدیریت و تشکیلات کارگاهی:
1. مدیریت و کنترل پروژه (حاج شیر محمدی)
2. مدیریت و کنترل پروژه( نادری پور)
3. مدیریت و کنترل پروژه (گلشنی)
4. برنامه ریزی شبکه ای ( محمد تقی بانکی)
5. روش ها و مدیریت کارهای ساختمانی( محمد تقی بانکی)
6. مدیریت پروژه های عمرانی (امیر لطفی)
7. شرایط عمومی پیمان
8. مدیریت پروژه های ساختمانی(مبحث مشاجره کارفرما و پیمانکار، قرار دادها)(محمد تقی بانکی)
9. مدیریت پروژه های ساختمانی (محمد رضا موسویان)
10. فهرست بها ابنیه
سیلابس درسی کارشناسی ارشد:
1.آموزش مدیریت پروژه:
الف-نظریه های مدیریت پروژهhttp://www.nasir.ir/uploaded_files/126276/1/AASB.jpg
1-الف -خواندنی های تکلیفی
2-الف-آموزش نظری(جلسات تکلیفی)
3-الف-آموزش عملی (پروژه های تکلیفی)
ب-روش های مدیریت پروژه 1
ج--روش های مدیریت پروژه2
د-پروژه های موردی مدیریت1
ه- پروژه های موردی مدیریت2
2-آموزش تکنولوژی ساختمان:
الف-علوم ساختمانی
ب-سیستم های تاسیسات ساختمان
ج-فنون ساخت پیشرفته
3-آموزش روش های استفاده از کامپیوتر در مدیریت:
الف-ریاضیات
ب-برنامه نویسی و کاربرد کامپیوتر
ج-کامپیوتر در مدیریت پروژه
توانایی دانش آموختگان:
دانش آموختگان اين رشته بر اساس توانايي هايي كه در روند آموزش كسب مي كنند مي تواننددر زمينه هاي زير ايفاي نقش كنند:
راهبري و سرپرستي دفاتر مشاوره معماري، نظارت عمومي و عالي بر صحت انجام كار در عمليات اجرايي ساختماني ، مديريت و هماهنگي اجرائي پروژه هاي معماري (تا حد بناهاي متوسط) ، همكاري با متخصصين در امور مربوط به برنامه ريزي مجتمع ها درمقياس هاي متفاوت
دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش آن ها در این رشته:
در حال حاضر دانشگاه تهران(5نفر روزانه و 2نفر شبانه)، دانشگاه تربیت مدرس (7نفر روزانه)و دانشگاه شهید بهشتی(16نفر روزانه) در این رشته اقدام به پذیرش دانشجو می کنند.
نکات پایانی:
این رشته 2گرایش دیگر تکنولوژی معماری و انرژی معماری نیز دارد. که تنها دانشگاه تهران از طریق آزمون سراسری اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در این دو گرایش می کند. ضرایب دروس در آزمون نیز به این شرح است:
تكنولوژي معماري:
1.زبان عمومي وتخصصي(با ضریب2)
2.ايستايي و فن ساختمان (با ضریب3)
3.مديريتكارگاهي(با ضریب0)
4.موادومصالح(با ضریب0)
5.سيستمهاي ساختماني در معماري(با ضریب4)
6.طراحي فني واجزاء ساختمان(با ضریب3)
7.تنظيم شرايط محيطي وتاسيسات ساختمان(با ضریب0)
انرژي معماري:
1.زبان عمومي وتخصصي(با ضریب2)
2.ايستايي و فن ساختمان(با ضریب3)
3.مديريتكارگاهي(با ضریب0)
4.موادومصالح(با ضریب0)
5.سيستمهاي ساختماني در معماري(با ضریب0)
6.طراحي فني واجزاء ساختمان(با ضریب3)
7.تنظيم شرايط محيطي وتاسيسات ساختمان(با ضریب4)
در کنکور86 در این رشته 3463 نفر داوطلب با هم به رقابت پرداختند و از این تعداد 66 نفر پذیرفته شده اند که 20 نفر از پذیرفته شدگان را زنان (30/30 درصد) و 46 نفر دیگر را مردان (70/69 درصد) تشکیل می دهند
pmaleki393
2009/11/04, 07:02 PM
سلام به همه ي كنكوريها ديروز فولاد و بتن ديباگران رو خريدم يه نگاه سريع بهشون انداختم متن درسو باحال توضيح نداده با اينكه كتابا از هم جدان ولي خلاصه گفته خيلي خيلي خلاصه گفتن الان هم كه وقت خوندن كتاب طاحوني و ازهري نيست ما هم كه جزوه توپ نداريم جزوه هاي تو اينترنت هم كه كنكوري نيستن . يه كتاب كنكوري كه فولاد و بتن رو توپ درس داده باشه كسي سراغ نداره ؟ راستي موسسه سري عمران كتاب فولاد و بتن رو جدا از هم منتشر كرده ; كسي خريده ؟ اگر خوبه بگيد ما هم بريم دنبالش!
دمتون گرم يك در دنيا صد در آخرت خير ببيني
ميخوام برم بزنم تو گوش خاك فعلا باي;)
mohamadreza!
2009/11/04, 07:06 PM
سلام به نظرمنم مقاومت نادر فنایی توضیحاش کمه مثالاش زیاد من پارسال خریدمش اما خیلی نتونستم بخونم واسم سنگین بود فکر کنم باید یه نگاه به نایی بندازم
sepehrkhosrowdad
2009/11/04, 09:24 PM
بیش از 100 پست اعم از اسپم و سوالات تکراری و نامربوط به تاپیک، پاکش د و سعی شد تمامی مطالب مشابه به همین تاپیک منتقل شود.
در صورت مشاهده تاپیک مربوط، به مدیریت گزارش دهید.
امیدوارم پس از مطالعه ی دقیق تاپیک از زدن پست های مشابه و تکراری خودداری کنید.
با تشکر، سپهر خسروداد، مدیریت تالار مهندسی عمران
En-mechanic
2009/11/06, 01:40 AM
سلام به همه ي كنكوريها ديروز فولاد و بتن ديباگران رو خريدم يه نگاه سريع بهشون انداختم متن درسو باحال توضيح نداده با اينكه كتابا از هم جدان ولي خلاصه گفته خيلي خيلي خلاصه گفتن الان هم كه وقت خوندن كتاب طاحوني و ازهري نيست ما هم كه جزوه توپ نداريم جزوه هاي تو اينترنت هم كه كنكوري نيستن . يه كتاب كنكوري كه فولاد و بتن رو توپ درس داده باشه كسي سراغ نداره ؟ راستي موسسه سري عمران كتاب فولاد و بتن رو جدا از هم منتشر كرده ; كسي خريده ؟ اگر خوبه بگيد ما هم بريم دنبالش!
دمتون گرم يك در دنيا صد در آخرت خير ببيني
ميخوام برم بزنم تو گوش خاك فعلا باي;)
سلام دوست عزیز
در مورد کتاب انتشارات دیباگران به نظر من کتاب بتنی که تالیف کرده از کتاب فولادش خیلی بهتر توضیح داده
با توجه به وقت کمی که تا کنکور مونده بهتره وقت رو به خوندن کتابهایی اختصاص بدید که نکات عمده رو بیان کرده و حتی الامکان تستهای کنکور سالهای گذشته رو یک دور حل و مرور کنید ممکنه امسال تستهای بتن و فولاد تا حد زیادی شبیه سوالات کنکور سالهای گذشته باشن چون سرفصلها نسبت به سرفصلهای کنکور سالهای گذشته که بتن و فولاد در اونها بود تغییر نکرده ضمنا در کنکور به شما نمیگن طراحی کنید معمولا در آزمون سراسری از دروس بتن و فولاد مفهومی سوال میدن پس اگه میخواید کتاب طاحونی یا هر کتاب دیگه رو بخونید سعی کنید روی نمودارهای مهم و مباحث کلیدی که مربوط به آیین نامه ها هستند بیشتر تمرکز کنید
در مورد بتن و فولاد و مهندسی پی کتابی که الان از همه بهتره و توی بازار هم پیدا میشه کتاب راهیان ارشد هستش که این سه درس رو در خودش جای داده و کلا کتاب خوب و پرباری بنظر میرسه
راستی برای زبان تخصصی هم یک کتاب توپ پیدا کردم که به دوستان توصیه میکنم حتما اون رو تهیه کنن این کتاب رو انتشارات گاج تالیف کرده و کتاب خیلی خوبیه و حسنی که داره اینه که لغات تخصصی گرایشهای مختلف عمران رو به تفکیک بیان کرده قیمتش هم خیلی مناسبه فقط 6500 تومان
موفق باشید
senatore javan
2009/11/06, 03:35 AM
سلام دوست عزیز
در مورد کتاب انتشارات دیباگران به نظر من کتاب بتنی که تالیف کرده از کتاب فولادش خیلی بهتر توضیح داده
با توجه به وقت کمی که تا کنکور مونده بهتره وقت رو به خوندن کتابهایی اختصاص بدید که نکات عمده رو بیان کرده و حتی الامکان تستهای کنکور سالهای گذشته رو یک دور حل و مرور کنید ممکنه امسال تستهای بتن و فولاد تا حد زیادی شبیه سوالات کنکور سالهای گذشته باشن چون سرفصلها نسبت به سرفصلهای کنکور سالهای گذشته که بتن و فولاد در اونها بود تغییر نکرده ضمنا در کنکور به شما نمیگن طراحی کنید معمولا در آزمون سراسری از دروس بتن و فولاد مفهومی سوال میدن پس اگه میخواید کتاب طاحونی یا هر کتاب دیگه رو بخونید سعی کنید روی نمودارهای مهم و مباحث کلیدی که مربوط به آیین نامه ها هستند بیشتر تمرکز کنید
در مورد بتن و فولاد و مهندسی پی کتابی که الان از همه بهتره و توی بازار هم پیدا میشه کتاب راهیان ارشد هستش که این سه درس رو در خودش جای داده و کلا کتاب خوب و پرباری بنظر میرسه
راستی برای زبان تخصصی هم یک کتاب توپ پیدا کردم که به دوستان توصیه میکنم حتما اون رو تهیه کنن این کتاب رو انتشارات گاج تالیف کرده و کتاب خیلی خوبیه و حسنی که داره اینه که لغات تخصصی گرایشهای مختلف عمران رو به تفکیک بیان کرده قیمتش هم خیلی مناسبه فقط 6500 تومان
موفق باشید
-------------------------------------------------------
به نظر من هم امسال دروس طراحی که اضافه شده زیاد سخت نمیگیرن. و سوالان گنگ کم میدن چون اگه سخت بدن درصد ها به طور افتضاح میاد پایین و آبروریزی واسه خودشونه. پس برای رتبه بندی هم که شده سعی میکنن زیاد درصدها نیاد پایین و سوالاتو آسون تر بدن .
دوما اینکه سعی کنین تا اونجایی که خوندین یه دور تست بزنین بعد دوباره بقیه رو بخونین اینجوری تست زدن هم یادتون نمیره. تست زدن همراه خوندن یه مزیت خوبی داره اونم اینکه میدونی از جایی که میخونی چجوری تست میدن یا اصلا شاید بعضی قسمت ها هستند که هیچ وقت از اونجا تست نمیدن پس حتما همراه خلاصه برداری تست های اون قسمتو از هر جا شده پیدا کنین. هنگام خلاصه نویسی هم یه کتاب تست بغل دستتون باشه تا از روی سرفصل ها و مطالب خلاصه ای که داره ، اون خلاصه رو کاملتر کنین ( با جزوه خدتون یا یه منبع معتبر تر و یا هر دو) اینجوری از دست مطالبی که بایستی حتما بخونین خلاص میشین میمونه تست. بعد اینکه خلاصه هاتون تکمیل شد یکی دو دور هم مرور اساسی میخواد . به همراه خودتون به عنوان منبع اصلی میتونین از خلاصتون استفاده کنین . یعنی حتما مهم نیست که 100 % فرمول ها رو حفظ کنین .یادتون باشه که فرمولها وقتی حفظ میشن که دارین تست میزنین . چند دور که تستو زدین فرمولها خود به خود جلو چشمتونه . اصلا فرمول حفظ نکنین هم وقت میبره هم حوصله می خواد پس هر چه زودتر خلاصه هاتونو تکمیل کنین و بعد شروع به تست زدن کنین و خلاصه هاتونو به همراه داشته باشین تا هر جا که هنگام تست زدن فرمول یادتون رفت زودی به خلاصتون مراجعه کنین ...
در مورد تحلیل سازه فنایی بهتره بگم اگه فقط دو دور بتونین کامل تستاشو به مفهوم برین جلو مطمئن باشین بالای 70 میزنین. یکی از دروسی که فوق العاده به خلاصه نویسی احتیاج داره دروس آبی هستش به خلاصه های منبع تستی اکتفا نکنین اصلا کامل نیستن . با توجه به سرفصل های منابع تستی و جزوخ خودتون و یه منبع (مرجع) دیگه خلاصتونو کامل کنین. هر کی خلاصه ننویسه قید قبول شدنو بزنه ( درصد قبولی بسیار پایین میاد)
من خیلی از دوستام رتبه خوبی آوردن ، همشون خلاصه نویسی کردن(حداقل دوبار واسه یه درس) یهنی هر بار مطالب اضافی یه درسو میریزی بیرون و اونایی که به درد میخوره تو دستته و حجمش به طور باور نکردنی آخ سر برای هر فصل یه برگَA4 تموم میشه. برا هر درس میشه 5 تا برگه A4 ... و هنگام تست زدن دیگه سراغ کتابهای 1000 صفحه ای طاحونی نمیرین که هر بار که ادم میره سراغشون دلش نشست آنی پیدا میکنه.:)
یکی از دوستام 347 رتبه پارسالشه امروز زنگ زده بودم بهش تو امیر کبیر راه میخونه ... میگه با توجه به اینکه دروس طراحی و پی و هیدرولیک اضافه شده هیچ کس سراغ مطالعه واسه ارشد نمیره خصوصا غیر عمرانی ها. میگفت اگه پارسال قبول نمیشدم واسه امسال نمیخوندم این یعنی اینکه اونایی که پارسال خوندن و قبول نشدن روحیشون بسیار اومده پایین ... لذا امسال اگه یه کمی همت کنین رتبه تک رقمی هم دور از دست رس نیست. پارسال میانگین 27% روزانه تبریز قبول شده . امسال یا این درصد به 22% نزول میکنه یا هم اینکه سوالاتو باید آسون بگیرن... چون سال 84 پسر خاله خودم با میانگین 47% رتبش 900 شده بود و هیدرولیک روزانه تبریز قبول شده بود. رفته رفته درصد ها میاد پایین. البته اگه دوستان هم نظری دارن بگن ما هم استفاده کنیم. خیلی ممنون میشم که نظر شما رو هم کلا در مورد رتبه و میانگین درصدو این چیزا بشنوم.
noosh_l
2009/11/06, 12:02 PM
سلام دوستان
من تقريبا همه پستها رو خوندم
با اين حساب وضع درسي همتون بهتر از منه
من تازه دوهفته هست شروع كردم به خوندن
به خاطر كارم
روزي سه ساعت هم بيشتر وقت ندارم
نميدونم ميتونم برسونم يا نه
به نظر شما بيشتر وقتمو روي چه كتابايي بذارم
اصلا ميتونم با روزي سه ساعت درس قبول بشم
معدل كارشناسي م هم بد نبوده ها15/14 خوبه؟
ترازهاي قبولي دانشگاه آزاد هر شهري رو ميدونين؟
من بايد امسال قبول شم
لااقل تو انتخاب دانشگاه آزادم ريسك نكنم
ميتونيد راهنماييم كنيد؟
mohamadreza!
2009/11/06, 10:53 PM
سلام نگران نباش من که وضعم از همه درام تره تازه رشتم هم عمران نیست آب خوندم چرا که نه میتونی قبول شی البته اگه همین سه ساعت رو خوب بخونی
En-mechanic
2009/11/07, 12:58 AM
-------------------------------------------------------
به نظر من هم امسال دروس طراحی که اضافه شده زیاد سخت نمیگیرن. و سوالان گنگ کم میدن چون اگه سخت بدن درصد ها به طور افتضاح میاد پایین و آبروریزی واسه خودشونه. پس برای رتبه بندی هم که شده سعی میکنن زیاد درصدها نیاد پایین و سوالاتو آسون تر بدن .
دوما اینکه سعی کنین تا اونجایی که خوندین یه دور تست بزنین بعد دوباره بقیه رو بخونین اینجوری تست زدن هم یادتون نمیره. تست زدن همراه خوندن یه مزیت خوبی داره اونم اینکه میدونی از جایی که میخونی چجوری تست میدن یا اصلا شاید بعضی قسمت ها هستند که هیچ وقت از اونجا تست نمیدن پس حتما همراه خلاصه برداری تست های اون قسمتو از هر جا شده پیدا کنین. هنگام خلاصه نویسی هم یه کتاب تست بغل دستتون باشه تا از روی سرفصل ها و مطالب خلاصه ای که داره ، اون خلاصه رو کاملتر کنین ( با جزوه خدتون یا یه منبع معتبر تر و یا هر دو) اینجوری از دست مطالبی که بایستی حتما بخونین خلاص میشین میمونه تست. بعد اینکه خلاصه هاتون تکمیل شد یکی دو دور هم مرور اساسی میخواد . به همراه خودتون به عنوان منبع اصلی میتونین از خلاصتون استفاده کنین . یعنی حتما مهم نیست که 100 % فرمول ها رو حفظ کنین .یادتون باشه که فرمولها وقتی حفظ میشن که دارین تست میزنین . چند دور که تستو زدین فرمولها خود به خود جلو چشمتونه . اصلا فرمول حفظ نکنین هم وقت میبره هم حوصله می خواد پس هر چه زودتر خلاصه هاتونو تکمیل کنین و بعد شروع به تست زدن کنین و خلاصه هاتونو به همراه داشته باشین تا هر جا که هنگام تست زدن فرمول یادتون رفت زودی به خلاصتون مراجعه کنین ...
در مورد تحلیل سازه فنایی بهتره بگم اگه فقط دو دور بتونین کامل تستاشو به مفهوم برین جلو مطمئن باشین بالای 70 میزنین. یکی از دروسی که فوق العاده به خلاصه نویسی احتیاج داره دروس آبی هستش به خلاصه های منبع تستی اکتفا نکنین اصلا کامل نیستن . با توجه به سرفصل های منابع تستی و جزوخ خودتون و یه منبع (مرجع) دیگه خلاصتونو کامل کنین. هر کی خلاصه ننویسه قید قبول شدنو بزنه ( درصد قبولی بسیار پایین میاد)
من خیلی از دوستام رتبه خوبی آوردن ، همشون خلاصه نویسی کردن(حداقل دوبار واسه یه درس) یهنی هر بار مطالب اضافی یه درسو میریزی بیرون و اونایی که به درد میخوره تو دستته و حجمش به طور باور نکردنی آخ سر برای هر فصل یه برگَA4 تموم میشه. برا هر درس میشه 5 تا برگه A4 ... و هنگام تست زدن دیگه سراغ کتابهای 1000 صفحه ای طاحونی نمیرین که هر بار که ادم میره سراغشون دلش نشست آنی پیدا میکنه.:)
یکی از دوستام 347 رتبه پارسالشه امروز زنگ زده بودم بهش تو امیر کبیر راه میخونه ... میگه با توجه به اینکه دروس طراحی و پی و هیدرولیک اضافه شده هیچ کس سراغ مطالعه واسه ارشد نمیره خصوصا غیر عمرانی ها. میگفت اگه پارسال قبول نمیشدم واسه امسال نمیخوندم این یعنی اینکه اونایی که پارسال خوندن و قبول نشدن روحیشون بسیار اومده پایین ... لذا امسال اگه یه کمی همت کنین رتبه تک رقمی هم دور از دست رس نیست. پارسال میانگین 27% روزانه تبریز قبول شده . امسال یا این درصد به 22% نزول میکنه یا هم اینکه سوالاتو باید آسون بگیرن... چون سال 84 پسر خاله خودم با میانگین 47% رتبش 900 شده بود و هیدرولیک روزانه تبریز قبول شده بود. رفته رفته درصد ها میاد پایین. البته اگه دوستان هم نظری دارن بگن ما هم استفاده کنیم. خیلی ممنون میشم که نظر شما رو هم کلا در مورد رتبه و میانگین درصدو این چیزا بشنوم.
ممنون مهندس توضیحات خیلی جامع و کاملی دادی
من خودم مهندسی مکانیک طراحی جامدات خوندم و میخوام امسال ارشد عمران شرکت کنم
جالب اینه که باید بگم با اضافه شدن دروس طراحی اوضاع ما مهندسان مکانیک چندان هم بد نشد به هر حال ما خودمون هم طراحی خوندیم و زیاد سخت نیست ضمنا دروس طراحی عمرانی ها از دروس طراحی مکانیکها خیلی بهتر و استانداردتر سوال میدن
در مورد درس تحلیل سازه هم باید بگم کتاب دکتر فنایی عالی هستش من خودم این کتاب رو دارم میخونم و از تمرینات مهم نکته برداری میکنم و خیلی خوب هم دارم پیش میرم و خدا رو شکر راضی هستم چون رشته عمران رو عاشقانه دوست دارم و با اشتیاق خاصی دروس عمران رو مطالعه میکنم.اگه درس تحلیل سازه رو بخوام جمعبندی کنم باید بگم که 90 درس مطالب تحلیل سازه رو در دروس مقاومت مصالح 1و2و3 در دوره کارشناسی مکانیک خوندم و اصلا واسم مشکل نیست.
ضمنا به سایر دوستان توصیه میکنم در این زمان کم برای درس مکانیک خاک کتاب ساسان امیر افشاری رو حتما تهیه کنن و یک دور کامل بخونن و نت برداری کنن خیلی کتاب خوب و جامعی هستش.
در مورد دروس راهسازی و روسازی هم سعی کنین مفهومی ها رو خوب بخونین و نکات تعریفی رو با دقت بیشتری مطالعه کنید.
در مورد درس مکانیک سیالات حتما کتاب بهزاد خداکرمی رو بخونید واقعا عالی هستش.
در مورد مقاومت مصالح فنایی کفایت میکنه ولی ظاهرا کتاب جالب دیگه ای هم هست که تالیف آقای نائی هستش و همه ازش تعریف میکنن
در هر حال بقول سناتور عزیز امسال به نظر میرسه کنکور زیاد مشکل نباشه و حتما با یک تلاش خوب و مفید میتونید رتبه دلخواه خودتون رو کسب کنید و به یاری خدا قبول بشید فقط سعی کنید تا میتونید تست کار کنید و از تستهای مهم نت برداری کنید
موفق باشید;)
En-mechanic
2009/11/07, 01:06 AM
سلام دوستان
من تقريبا همه پستها رو خوندم
با اين حساب وضع درسي همتون بهتر از منه
من تازه دوهفته هست شروع كردم به خوندن
به خاطر كارم
روزي سه ساعت هم بيشتر وقت ندارم
نميدونم ميتونم برسونم يا نه
به نظر شما بيشتر وقتمو روي چه كتابايي بذارم
اصلا ميتونم با روزي سه ساعت درس قبول بشم
معدل كارشناسي م هم بد نبوده ها15/14 خوبه؟
ترازهاي قبولي دانشگاه آزاد هر شهري رو ميدونين؟
من بايد امسال قبول شم
لااقل تو انتخاب دانشگاه آزادم ريسك نكنم
ميتونيد راهنماييم كنيد؟
با سلام
شما بهتره وقتت رو به خوندن مطالب عمده و مفید اختصاص بدی
برای دورس طراحی و پی حتما یک دور کتاب راهیان ارشد رو بخون که هر سه تا درس بتن و فولاد و پی رو در خودش جای داده
تحلیل و مقاوت رو خوب بخون
ریاضیات عمومی رو در حد:تابع و حدو پیوستگی و مشتق و انتگرال بخون
معادلات رو در حد معادلات درجه اول و لاپلاسها محدود کن
زبان تخصصی رو هم تا میتونی درک مطلب کار کن
ولی اگه هم وقتت خیلی کمه میتونی کتاب جامع عمران که تالیف انتشارات ارکان اصفهان( یک کتاب قهوه ای رنگه) تهیه کنی و اونو کامل و خوب و با دقت مطالعه کنی ایشالا قبول میشی
موفق باشی
اقو معمار
2009/11/09, 12:36 PM
یه اماری از تعداد شرکت کنندگان و تعداد قبولی های پارسال میخواستم
Morteza_Civil
2009/11/09, 08:28 PM
تعداد شرکت کننده ها رو که نمی گن ولی من از یکی پرسیدم مثل این که حدود 25 هزار بوده و حدود 1800 نفر ظرفیت پذیرفته شده ها بوده
senatore javan
2009/11/09, 11:51 PM
دیگه واسه تحلیل سازه اون تستای عجیب غریب فنایی رو نخونین
مدرسان شریف یه تحلیل سازه منتشر کرده توووووپ. ( حامد رحمانی مولفشه)
فنایی که اصلا نکته هاش خیلی کم بود . بیشتر تو تستاش توضیح داده بود. اما این کتابی که گفتم هیچ نکته کنکوری رو جا نذاشته من به جای فنایی اینو دارم میخونم . خیلی جامع هستش. چاپ 88 قرمز رنگ 870 تا هم تست و مسئله داره با پاسخ کاملا تشریحی و کنکوری.
از دستش ندین . مقاومت هم من به جای نائی دارم کشاورزو میخونم ندیده بودمش تازه خریدم محشره . اینم بگم نائی از روی همین کتاب کشاورز نوشته. سیالات خداکرمی رو تهیه کنین واقعا کتاب کنکوری :)هستش.
روزی 14 ساعت کفاف نمیکنه به خدا. کاش زودتر شروع کرده بودم. با این برنامه حتما شریف قبول میشدم. اما الان دو تا درسو نمیخونم فقط و فقط به خاطر وقتی که کمه.:gol::gol:
رضا59
2009/11/17, 04:53 PM
سلام من کارشناسیم عمران نیست در مورد ایین نامه ها و ... هم چیزی نمیدونم آیا خوندن وبلد بودن اینها برا امتحان کنکور لازمه و ازش سوال میاد ؟از دوستان کسی میتونه کمکم کنه
فرشید_civil
2009/11/18, 06:22 PM
سلام من کارشناسیم عمران نیست در مورد ایین نامه ها و ... هم چیزی نمیدونم آیا خوندن وبلد بودن اینها برا امتحان کنکور لازمه و ازش سوال میاد ؟از دوستان کسی میتونه کمکم کنه
نه از ایین نامه که سوال نمیاد معمولا سوالا basic هستش، حالا ایین نامه چه محدودیتهایی واسش گذاشته معمولا تو سوال نمیاد مثلا حداکثر و حداقل ارمتور خمشی چقد باشه، یا ظوایط لرزه ای در طراحی و... معمولا سوال نمیدن
sepehrkhosrowdad
2009/11/27, 12:24 AM
تاپیک در تاریخ 07. 09. 1388 به تالار آموزش - پژوهش منتقل شده و تا اطلاع ثانوی، عنوان تاپیک مهم را به خود اختصاص می دهد.
با تشکر، مدیریت تالار مهندسی عمران، سپهر خسروداد.
sam136060
2009/12/06, 12:00 AM
امروز یه تست خوب واسه پی پیدا کردم بچه ها... با پاسخ ها کاملا تشریحی ... کتاب سبک و جمع و جوریه
حروفچینیش هم خیلی دلنشینه مولفین: محمد حاذقیان و محسن حیدری( مهندسی پی کنکور کارشناسی ارشد) کلا تست با پاسخ های کاملا تشریحی... موفق باشین ضمنان واسه روسازی تست نوروزی رو دیدم تستاش عین مال کتاب عمرانه به درد نمی خوره دنبال کتاب تست راهسازی هستم
دوست من لطفا انتشارات این کتاب را هم بگو تا بتونیم تهیه کنیم
شما از کجا خریدی؟
شماره ای چیزی از اون کتاب فروشی اگه داری بده لطفا
مطمئنی که دیگه واسه پی چیز دیگه نمیخواد بخونیم؟
maryam mont
2010/2/22, 10:41 PM
سلام دوست عزیز!
دفعه پیش انقدر دیر جوابمو دادین که مدتها توی این سایت نیومدم!!اما الان دوباره باز برگشتم.
به نظر می یاد بازار داغ کنکور ارشد از داغیش افتاده و دوستان کنکورو دادن و خوشحالن و رفتن!!!منم کنکور دادمو با اینکه تغییر رشته ای بودم اما بد ندادم:smile:
حالا نمیدونم هنوز هستین و جواب می دین یا نه ؟ یا رفتین که دوباره دقیقه 90 یعنی آذرماه 89 بیاین واسه کنکور 90 حرف بزنیم!!!:D:biggrin:
خلاصه اینکه چندتا سوال داشتم:
اینکه منبع درس تحلیل سازه ها جیه؟ قبل از تست باید چه کتابی رو خوند؟
واسه سیالاتم کمک می خواستم!!!
همینطور واسه مهندسی پی واسه ما تغییر رشته ای ها آیا کتاب طاحونی بعنوان مرجع کتاب خوبیه؟
بیشتر حرف نمی زنم و سوال نمی کنم تا ببینم اصلا دوستان هنوز اینجا هستن یا اینکه من توهم زدم؟؟!!!:biggrin::surprised::confused:
yeganeh11
2010/2/28, 08:39 PM
سلام
خسته نباشید
امیدوارم کنکور خوب بوده باشه و همه اول بشین!;)
با اینکه اینجا خیلی خلوته اما چاره ای نیست!:question:
من یه درخواست دارم!
لطفا برای فولاد و راهسازی و هیدرولیک منابع خوب هم برای تست و هم درس معرفی کنین
از همین الان از هرکی که کمکم کنه ممنونم خیلی زیاد:w27:
با سلام خدمت همه ي دوستان
به نظر من و خيلي از قبول شدگان براي رياضي1 (پارسه,نوشته ي دكترمعتقدي)
براي رياضي2(انتشارات پوران پزوهش نوشته ي دكتر حاجي جمشيدي)
براي معادلات ديفرانسيل(دكتر مسعود نيكو كار)
در ضمن از آمار احتمالات و محاسبات عددي تو سوالات ارشد مياد:)
سلام دوستان در ادامه صحبت دوستم
به نظرم جزوه خاک دکتر جسمانی برای خاک عالیه:gol:
ببخشید دوستان آیا کسی نمونه سوال تست مهندسی ترافیک و روسازی راه داره ممنون میشم اگر کمکم کنید:cap::love:
ali salehi
2010/3/07, 05:29 PM
سلام شما برای درس مقاومت چه کتابی معرفی میکنید؟به نظر شما چه منبعی برای موفقیت در ارشد در این درس موثر است؟با تشکر
mojeila
2010/4/11, 02:51 PM
سلام من دانشجويي ترم 6 هستم تا حالا فقط پاس كردم و پايه قوي ندارم الان مي خوام شروع كنم كسي هست كه خيلي دقيق من را راهنمايي بكند؟؟؟
elham civil
2010/5/21, 11:37 PM
سلام و خسته نباشید به همه کنکوری ها!
می خواستم بگم اگه کسی در مورد اینکه چه رتبه هایی سالهای قبل تو دانشگاههای تهران قبول شدن داره بزاره تا همه استفاده کنیم!;)
bianconeri_Civil
2010/6/09, 09:21 PM
منابع توصيه شده براي كارشناسي ارشد عمران
1- زبان عمومي:
English Grammar in use Intermediate
جلد دوم و همچنين مبتدي(جلد اول)
نويسنده:
Raymond Murphy , William R.Smalzer
دانشگاه CamBridge
2- زبان تخصصي:
زبان تخصصي عمران (دكتر عزمي)
3- رياضيات عمومي:
توماس
مجموعه گزينه هاي چهارجوابي طبقه بندي شده رياضي كارشناسي ارشد جلد 1و2و3 (دكتر نيكوكار)
4- معادلات ديفرانسيل:
دكتر نيكوكار
5- مقاومت مصالح:
بير جانستون (ترجمه ابراهيم واحدين) - پوپوف (ترجمه دكتر شاپور طاحوني)
6- تحليل سازه 1:
شاپور طاحوني
7- مكانيك خاك و پي سازي:
جلد1 (كامبيز بهنيا) - اصول مهندسي ژئوتكنيك جلد1 (شاپور طاحوني)
8- مكانيك سيالات:
استريتر وايلي
9- فولاد 1و2:
طراحي سازه هاي فولادي (طاحوني)
10- بتن 1و2:
طراحي ساختمان هاي بتن آرمه (كي نيا) - اصول مهندسي ژئوتكنيك جلد2 (طاحوني)
11- هيدروليك:
هيدروليك كانال هاي باز (دكتر ابريشمي)
12- راه سازي:
دكتر بهبهاني - سعيد منجم
13- رو سازي:
دكتر امير محمد طباطبايي
lars_manson2002
2010/7/14, 04:16 PM
سلام اینجا سوالاتتون رو در مورد کنکور ارشد بپرسید و اونایی که میدونن لطفا جواب بدن.
lars_manson2002
2010/7/14, 04:18 PM
مواد امتحانی آزمون ورودی یا همون کنکور کارشناسی ارشد عمران کدوم درسها هستن؟ کسی میدونه؟
بعد وقتی که میگن مثلا مقاومت 1 منظور کدوم سر فصلهاست؟ آخه بعضی از استادها یه عناوینی رو تو مقاومت یک میگن که بقیه استادها اونا رو تو مقاومت 2 میگن
منظور از ریاضی عمومی چیه؟
arman127_18
2010/7/14, 05:35 PM
مواد امتحانی آزمون ورودی یا همون کنکور کارشناسی ارشد عمران کدوم درسها هستن؟ کسی میدونه؟
بعد وقتی که میگن مثلا مقاومت 1 منظور کدوم سر فصلهاست؟ آخه بعضی از استادها یه عناوینی رو تو مقاومت یک میگن که بقیه استادها اونا رو تو مقاومت 2 میگن
منظور از ریاضی عمومی چیه؟
سالی که ما امتحان دادیم مواد امتحانی اینا بود:
مقاومت ( فقط ۱ گفتن اما مباحثی که اومد شامل ۲ هم میشد )
تحلیل ( فقط ۱ گفتن اما ۲ هم لازم بود )
ریاضی ( عمومیه ۱ و ۲ و معادلات )
خاک ( میگن ۱ اما حتما ۲ رو هم بخون پارسه این درسش به درد میخوره البته جزوهٔ کلاسشو من گیر آوردم. کتابشو نخوندم)
سیالات ( معلومه که چیه فقط یکمی بیشتر از اون چیزی که استادمون بهمون درس داده بود میخواستن. )
زبان ( عمومی و تخصصی ، من عمومی رو بیخیال شدم بخصوص کلمه هاش. فقط تخصصی کار کردم)
از سال بعد ما تحلیل و مقاومت یه درس شد
فولاد ، بتن ، پی ، روسازی ، راهسازی و یکی ۲ تا درس دیگه اضافه شد.
اگه اطلاعات دقیقتری میخوای از سایت سازمان سنجش میتونی بدست بیاری
bianconeri_Civil
2010/7/14, 09:42 PM
1-زبان تخصصي و عمومي
2-رياضيات ( 1 و 2 و معادلات ديفرانسيل)
3- مقاومت مصالح1
4-تحليل سازه ها 1
5-مكانيك خاك و پي و آزمايشگاه
6-مكانيك سيالات
7-هيدروليك
8-بتن1
9-بتن2
10-فولاد1
11-فولاد2
12-راه سازي و روسازي
----------
اين دروس براي اولين بار در كنكور ارشد سال 89 به اين صورت برگزار شد و از اين به بعد نيز برگزار خواهد شد
lars_manson2002
2010/7/14, 10:26 PM
1-زبان تخصصي و عمومي
2-رياضيات ( 1 و 2 و معادلات ديفرانسيل)
3- مقاومت مصالح1
4-تحليل سازه ها 1
5-مكانيك خاك و پي و آزمايشگاه
6-مكانيك سيالات
7-هيدروليك
8-بتن1
9-بتن2
10-فولاد1
11-فولاد2
12-راه سازي و روسازي
----------
اين دروس براي اولين بار در كنكور ارشد سال 89 به اين صورت برگزار شد و از اين به بعد نيز برگزار خواهد شد
خیلی خیلی خیلی ممنون, میشه سر فصل دروس رو هم بگید, مثلا مقاومت 1 چه مباحثی رو شامل میشه؟ یا مکانیک خاک؟
مثلا استادی که من باهاش مکانیک خاک رو برداشتم خیلی مفصل خاک رو درس داد در حالی که استاد دیگه تو دانشگاهمون خاک رو خیلی جاهایی که استادمون گفت رو آموزش نداد. کلا خیلی گیج شدم, اصلا نیمدونم چی رو باید بخونم,:cry::(
میشه بگید دقیقا چی رو بخونم
rasool.civil
2010/7/14, 11:32 PM
بچه ها تو تالار یه سرچ بزنید که تاپیکهای مشابه نداشته باشیم
الکی تالار شلوغ نشه
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=90127
این تاپیک مشاوره تحصیلی ارشده
ادغام شد
lars_manson2002
2010/7/15, 10:14 AM
درسهای طراحی که ما تو دانشگاه به صورت جزوه باز امتحان میدادیم و کلی فرمول دارند چطور سوال میاد ازشون؟ آیا فرمول رو در صورت سوال میدن؟
bianconeri_Civil
2010/7/15, 11:58 AM
خیلی خیلی خیلی ممنون, میشه سر فصل دروس رو هم بگید, مثلا مقاومت 1 چه مباحثی رو شامل میشه؟ یا مکانیک خاک؟
مثلا استادی که من باهاش مکانیک خاک رو برداشتم خیلی مفصل خاک رو درس داد در حالی که استاد دیگه تو دانشگاهمون خاک رو خیلی جاهایی که استادمون گفت رو آموزش نداد. کلا خیلی گیج شدم, اصلا نیمدونم چی رو باید بخونم,:cry::(
میشه بگید دقیقا چی رو بخونم
سرفصل ها رو چند روز ديگه قراره از معاونت آموزشي بگيرم ;)
ولي معمولا دروسي مثل خاك رو بايد تقريبا كل كتاب رو بخوني چون همش يه عنوان يه درس محسوب ميشه و مثل مقاومت يا تحليل نيست
درسهای طراحی که ما تو دانشگاه به صورت جزوه باز امتحان میدادیم و کلی فرمول دارند چطور سوال میاد ازشون؟ آیا فرمول رو در صورت سوال میدن؟
فكر كنم از يه سري فرمول هايي كه ارزش بالايي دارن سوال بياد - دقيق نميدونم
lars_manson2002
2010/7/15, 01:47 PM
ولي معمولا دروسي مثل خاك رو بايد تقريبا كل كتاب رو بخوني چون همش يه عنوان يه درس محسوب ميشه و مثل مقاومت يا تحليل نيست
ای ولا پسر, دمت گرم, سر فصلها رو گرفتی ما رو هم خبر کن.:)
arman127_18
2010/7/15, 05:28 PM
طراحی زیاد پیچیده نمیدن اما فرمول ها رو باید حفظ باشی
mehrce
2010/7/15, 06:55 PM
طراحی رو از روی کتابای مرجع بخونیم؟کسی کتاب تست خوب سراغ نداره؟برا فولاد،بتن ،روسازی و راهسازی.
mojtaba6262
2010/7/17, 01:24 AM
سلام/.
تحلیل نادر فنائی رو می خونم با این سنگینه !
زبان عمومی هم که 504 زبان تخصصی رو شروع نکردم هنوز همون عزمی رو می خونم فکر می کنم برام جواب بده هنوز باقی درس ها رو به صورت جدی شروع نکردم ولی سیالات راهیان ارشد رو دارم که از اون می خونم که فکر کنم همین واسه سیالات به علاوه تست های کنکور جواب بده نظر شما چیهه ؟;):)
به نظر من بهترین کتاب تحلیل سازه ها کتاب حقگو نشر جهش هست
مثال های تالیفی واقعا تشریحی
درسنامه عالی داره
سوالات کنکور هم کامل داره
ضرر می کنین اگه نگیرینش
mojtaba6262
2010/7/17, 01:26 AM
درسنامه عالی داره
ضرر می کنین اگه نگیرینش
mojtaba6262
2010/7/17, 01:38 AM
درسنامه عالی داره
ضرر می کنین اگه نگیرینش
civilica2008
2010/7/18, 09:47 AM
برای درس طراحی میگند کتابهای با نام سری عمران کتابای خوبی هست.من هیدرولیکشا خوندم واقعا خوب بود و همه نکاتا گفته بود و به نظر من کم و کسری نداشت و خیلی هم سر کنکور به دردم خورد و تونستم خیلی سوالای هیدرولیکا جواب بدم.
یکی از بچه ها هم فولادشا خونده بود و میگه کتاب خوبی بود.برا بتن و پی و ..... هم فکر میکنم باشه.
من برا بتن و فولاد و پی راهیان ارشد را خوندم که همش توی یه کتاب بود و اصلا خوب نبود و راضی نیستم ازش.
فقط برا این خوب بود که مباحث را یاد اوری کنم و یکم کارم را برا اینکه این درسا را بخونم راحت کرد و یکم روی فرمم اورد.البته مبحث پی اون بهتر از بقیه مباحث بود و بد نبود.
بهتره برید کتابهای سری عمران را بگیرید.
minerva
2010/7/18, 10:01 AM
سلام.
بچه ها یه سر به این جا بزنید.می دونم نباید توی این قسمت این پست رو بگذارم.اما دیگه داره خیلی دیر می شه.
به هر کسی هم که میشناسید بگید این تاپیک رو بخونه.
یک انسان به کمک همه تون احتیاج داره:cry:
هر كه در اين بزم مقرب تر است..... (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=174940)
mehrce
2010/8/02, 05:21 AM
بچه ها تاحالا چقدر خوندید؟ مشاور پارسه هست میگه درسا رو فقط مفهومشو یاد بگیر رد بشو.و دو سه ماهه یه دور همه رو بخون.بعدش برای نکات ریز و تست و دوره و ...
نظر شما چیه؟
hamidsisili
2010/8/05, 05:11 AM
سلام به همه بچه ها !
عضو تازه واردم این سایتم البته قبلا استفاده کردم ؛ اما پیغام اولین باره !
من کل این تاپیک رو خوندم اما کسی ریز دقیق تعداد سوالات هر درس رو نگفت!
میخوام بدونم از هر درس چقدر سوال میاد و اینکه این بحث های توی تاپیک فقط برای دانشگاه ملی هست یا برای آزاد هم جواب میده !
راستی برای قبولی در دانشگاه آزاد باید چند درصد و چه درس هایی رو خوند !
(البته میدونم اینجا همه بچه ها درسخون هستن و به فکر آزاد نیستن اما یه فکری برای ما هم بکنید :D)
ممنون میشم
mehrce
2010/8/05, 06:05 AM
سلام.سوالات کنکور ارشد 89 رو از لینک زیر دانلود کن ، متوجه میشی از هر درس چندتا میاد.مثل اینکه اینجا فقط ماییم که میخوایم ارشد بدیم.در مورد آزاد اطلاعی ندارم.چقدر خوندی؟
http://www.mehrce.blogfa.com/post-303.aspx
hamidsisili
2010/8/05, 07:31 AM
سلام.سوالات کنکور ارشد 89 رو از لینک زیر دانلود کن ، متوجه میشی از هر درس چندتا میاد.مثل اینکه اینجا فقط ماییم که میخوایم ارشد بدیم.در مورد آزاد اطلاعی ندارم.چقدر خوندی؟
http://www.mehrce.blogfa.com/post-303.aspx
سلام
من هنوز خیلی کار دارم و از ترمم هم عقبم و میخوام درسخون شم و میخوام از الان درس هایی که دارم میخونم رو با دقت بخونم و قسمت هایی که برای ارشد میاد رو با دقت بیشتر و اگر وقت بشه تست هم بزنم و کلا میخوام درس بخونم دیگه!
کلا تا قبل از این علاقه ای به عمران نداشتم اما بعد از دیدن این سایت کمی علاقه و امید پیدا شده تا ببینیم خدا چی میخواد !
کلا با ریاضیات میونه خوبی ندارم اما درس هایی مثل مقاومت و مکانیک خاک و تحلیل رو میتونم از پسشون بر بیام! چون بیشتر فیزیک هستن !
بدبختی اینجاست که عمران شیمی نداره !!! :(
راستی به نظرت با درس های اختصاصی اونم در حد متوسط میشه آزاد قبول شد یا نه !
میخوام بدونم کلا ارشد برام ممکن هست یا نه !؟
mehrce
2010/8/05, 07:52 AM
ترم چندی؟ امسال کنکور میدی؟ چرا همش به فکر آزادی؟
فکر میکنی اونایی که تهران قبول میشن دانشمندن؟
از ترم بالایی های ما بعضیا که خیلی بارشون بود اصلا قبول نشدن ولی یکی که فکر نمیکردیم رتبه 90 آورد.
بستگی به خودمون داره که الان چطور بخونیم.
samane.k
2010/8/05, 02:27 PM
سلام.
من واسه طراحی کتابای راهیان ارشد را خواندم.
ضمنا ریاضیات نیکوکار فوق العادست.
زبان که وصفش ناگفتنیه.
من اصلا نمیخواستم تستای زبانا پاسخ بدم ولی یه دوستام یه سایتی بهم معرفی کرد که یه نرم افزار عالی داشت.
باور کنین مفتی مفتی 36 درصد زبان زدم، اونم واسه این که زبانا آخروقت زدم.
منم این سایتا به دوستام معرفی میکنم.
www.gozineakhar.com (http://www.gozineakhar.com)
samane.k
2010/8/05, 02:29 PM
سلام.
من واسه طراحی کتابای راهیان ارشد را خواندم.
ضمنا ریاضیات نیکوکار فوق العادست.
زبان که وصفش ناگفتنیه.
من اصلا نمیخواستم تستای زبانا پاسخ بدم ولی یه دوستام یه سایتی بهم معرفی کرد که یه نرم افزار عالی داشت.
باور کنین مفتی مفتی 36 درصد زبان زدم، اونم واسه این که زبانا آخروقت زدم.
منم این سایتا به دوستام معرفی میکنم.
www.gozineakhar.com (http://www.gozineakhar.com/)
hamidsisili
2010/8/05, 05:41 PM
ترم چندی؟ امسال کنکور میدی؟ چرا همش به فکر آزادی؟
فکر میکنی اونایی که تهران قبول میشن دانشمندن؟
از ترم بالایی های ما بعضیا که خیلی بارشون بود اصلا قبول نشدن ولی یکی که فکر نمیکردیم رتبه 90 آورد.
بستگی به خودمون داره که الان چطور بخونیم.
ترم 5 هستم اما کلی عقبم (تنبلی کردم)و میخوام همراه پاس کردن درس ها به فکر ارشد هم باشم !
از طرفی حداقلش اینه که درسم زودتر تموم میشه ! و اگر ارشد هم هر جایی قبول بشم خوب میشه!
من کارشناسی رو آزاد میخونم و بعیده ملی قبول بشم!
ولی میخوام هر طور شده ارشد حداقل آزاد قبول بشم!
اصلا به نظرت با خوندن دروس اختصاصی میشه ارشد قبول شد یا نه چون بعیده از پس ریاضیات بر بیام!
avayestan
2010/9/09, 02:29 AM
سلام. من تازه با این تایپیک آشنا شدم. ممنون میشم راهنماییم کنین. راستش من مدرک کارشناسی ریاضی رو دارم. و علاقه زیادی به معماری. ازونجایی که ارشد معماری اسکیس داره و قبولی در ارشد معماری کار شاقی هست ترجیح دادم از پایه یعنی برای کارشناسی معماری بخونم و امتحان هم دادمو امشب نتایج اومد و من مهندسی معماری پیام نور قبول شدم. اما به این فکر افتادم که به جای اینکه از نو مدرک کارشناسی بگیرم برای ارشد عمران امتحان بدم . به نظرتون با توجه به رشته کارشناسی من که ریاضی بوده میتونم از عهده کنکور ارشد عمران بر بیام اگه بخونم؟ وبار علمی من نسبت به بچه هایی که لیسانس عمران دارن یعنی خیلی ضعیفتره؟ ممنون میشم واقع بینانه راهنماییم کنین و مسیر رو بهم نشون بدین .
bianconeri_Civil
2010/9/09, 02:07 PM
سلام. من تازه با این تایپیک آشنا شدم. ممنون میشم راهنماییم کنین. راستش من مدرک کارشناسی ریاضی رو دارم. و علاقه زیادی به معماری. ازونجایی که ارشد معماری اسکیس داره و قبولی در ارشد معماری کار شاقی هست ترجیح دادم از پایه یعنی برای کارشناسی معماری بخونم و امتحان هم دادمو امشب نتایج اومد و من مهندسی معماری پیام نور قبول شدم. اما به این فکر افتادم که به جای اینکه از نو مدرک کارشناسی بگیرم برای ارشد عمران امتحان بدم . به نظرتون با توجه به رشته کارشناسی من که ریاضی بوده میتونم از عهده کنکور ارشد عمران بر بیام اگه بخونم؟ وبار علمی من نسبت به بچه هایی که لیسانس عمران دارن یعنی خیلی ضعیفتره؟ ممنون میشم واقع بینانه راهنماییم کنین و مسیر رو بهم نشون بدین .
شما اول بايد بري و يه سري از كتاب هاي عمران رو بگيري و بخوني تا ببيني تا چه حدي هست واست (كتاب هايي مثل استاتيك ومقاومت مصالح و تحليل سازه ها و مكانيك سيالات و هيدروليك)
البته چون اكثر اين درسا پيش نياز هم هستن بايد به اين شكل پيش بري:
گروه يك = 1-استاتيك (مريام-كرايگ - ترجمه عليرضا انتظاري) . 2-مقاومت مصالح (پوپوف - ترجمه دكتر طاحوني) . 3-تحليل سازه ها (تاليف دكتر طاحوني و ابراهيم ليل آبادي)
گروه دو = 1- مكانيك سيالات (استريتر وايلي - ترجمه عليرضا انتظاري) . 2- هيدروليك
البته همون يكي دوتاي اول رو تو هر گروه بخوني دستت مياد كه كيتوني از پس عمران بر بياي يا نه :)
البته درساي مهم ديگه اي هم هست ، ولي اينا ميناي خوبي هستن ;)
avayestan
2010/9/10, 05:57 AM
[QUOTE=bianconeri_Civil;2473266]شما اول بايد بري و يه سري از كتاب هاي عمران رو بگيري و بخوني تا ببيني تا چه حدي هست واست (كتاب هايي مثل استاتيك ومقاومت مصالح و تحليل سازه ها و مكانيك سيالات و هيدرول
ممنونم از راهنماییتون. راستش دیشب جواب کارشناسی اومده و منم مهندسی معماری پیام نور قبول شدم . و حالا بین ادامه تحصیل تو رشته ارشد عمران و یا کارشناسی معماری موندم. و اینکه 4سال دیگه معماری اشباع نمیشه؟ من کتابای استاتیک و مقاومت مصالح رو زمانی که امتحان ارشد معماری دادم خوندم و به نظرم جالب و جذابند. ولی یه کم میترسم که بتونم از عهده ارشد عمران در بیام یا نه . با توجه به اینکه بچه های عمران از من 4سال جلوترند. ممنون میشم راهنماییم کنین.
bianconeri_Civil
2010/9/15, 09:44 PM
[QUOTE=bianconeri_Civil;2473266]شما اول بايد بري و يه سري از كتاب هاي عمران رو بگيري و بخوني تا ببيني تا چه حدي هست واست (كتاب هايي مثل استاتيك ومقاومت مصالح و تحليل سازه ها و مكانيك سيالات و هيدرول
ممنونم از راهنماییتون. راستش دیشب جواب کارشناسی اومده و منم مهندسی معماری پیام نور قبول شدم . و حالا بین ادامه تحصیل تو رشته ارشد عمران و یا کارشناسی معماری موندم. و اینکه 4سال دیگه معماری اشباع نمیشه؟ من کتابای استاتیک و مقاومت مصالح رو زمانی که امتحان ارشد معماری دادم خوندم و به نظرم جالب و جذابند. ولی یه کم میترسم که بتونم از عهده ارشد عمران در بیام یا نه . با توجه به اینکه بچه های عمران از من 4سال جلوترند. ممنون میشم راهنماییم کنین.
نظر من رو اگه بخواي ميگم واسه ارشد بخون
4 سال موندم از دوباره براي معماري اونم تو پيام نور ارزش نداره
نترس ؛ فكر نكن ما كه الان برفرض تحليل سازه رو ميخونيم ،چيزي يادمون ميمونه تا سال بعدش ،بايد از نوع كار كنيم تا بتونيم بر بياييم از پس سوالاش
زياد نگران نباش ;)
bianconeri_Civil
2010/9/15, 09:45 PM
ای ولا پسر, دمت گرم, سر فصلها رو گرفتی ما رو هم خبر کن.:)
سرفصل هارو گرفتم
ولي من اون زمان فلاش نداشتم ، فقط تونستم كپيشو بگيرم و به محض اسكن اونا رو ميذارم تو همين تاپيك ;)
shamim613
2010/9/16, 08:48 PM
سرفصل هارو گرفتم
ولي من اون زمان فلاش نداشتم ، فقط تونستم كپيشو بگيرم و به محض اسكن اونا رو ميذارم تو همين تاپيك ;)
سر فصلای چیو می خواید؟
من مال عمرانه پارسه را دارما واسه کنکوره ارشد!
civil.7
2010/9/17, 12:05 AM
سلام دوستای خوبم:smile: خسته نباشین....
راستش من دیگه خیلی گیج شدم.... امسال سال سوم ام اما هنوز نمیدونم ارشد بخونم یا نه...:w05: یکی از دوستام میگفتن که اگه قصد داری تا دکتری بخونی و ادامه بدی پس قاعدتا باید ارشد رو بگذرونی اما در غیر اینصورت عمرتو هدر نده بجاش برو کار کن...نمیدونم واقعا چیکا باید بکنم...
خیلی دلم میخواست نظر شما رو هم بدونم.. هم دوستایی که ارشد میخونن هم کسایی که میخوان شرکت کنن
ممنون
bianconeri_Civil
2010/9/17, 12:57 PM
سر فصلای چیو می خواید؟
من مال عمرانه پارسه را دارما واسه کنکوره ارشد!
يكي از دوستانمون سرفصل هاي كارشناسي رو ميخواست تا بدونه واسه ارشد چه بخش هايي رو بايد يخونه كه ممكن بوده استادش درس نداده باشه اون بخش ها رو
اگه داري كه خب بذار ديگه :)
سلام دوستای خوبم:smile: خسته نباشین....
راستش من دیگه خیلی گیج شدم.... امسال سال سوم ام اما هنوز نمیدونم ارشد بخونم یا نه...:w05: یکی از دوستام میگفتن که اگه قصد داری تا دکتری بخونی و ادامه بدی پس قاعدتا باید ارشد رو بگذرونی اما در غیر اینصورت عمرتو هدر نده بجاش برو کار کن...نمیدونم واقعا چیکا باید بکنم...
خیلی دلم میخواست نظر شما رو هم بدونم.. هم دوستایی که ارشد میخونن هم کسایی که میخوان شرکت کنن
ممنون
ببين اينجوري ميشه گفت كه الان ديگه براي ارشد ارزشي قائل نيست
يعني اين مقطع هيچ فرق خاصي با كارشناسي نداره از لحاظ بازار كار و درآمد ، به همين خاطر ميگن اگه ميخواي بخوني بايد تا دكترا پيش بري ؛ البته اين موضوع تو ايران هستا :mad:
avayestan
2010/9/17, 01:43 PM
[QUOTE=avayestan;2479555]
نظر من رو اگه بخواي ميگم واسه ارشد بخون
4 سال موندم از دوباره براي معماري اونم تو پيام نور ارزش نداره
نترس ؛ فكر نكن ما كه الان برفرض تحليل سازه رو ميخونيم ،چيزي يادمون ميمونه تا سال بعدش ،بايد از نوع كار كنيم تا بتونيم بر بياييم از پس سوالاش
زياد نگران نباش ;)
ممنونم از راهنماییتون. راستش با هرکس صحبت میکنم حرف شما رو زده. اگه خدا بخواد کلا قید از نو لیسانس گرفتن رو میزنم و برای ارشد میخونم . اما نه برا عمران. یه رشته سبکتر. ممنونم :D:gol:
Ziba__Ahmad pour
2010/9/17, 02:20 PM
سلام
منم با نظر دوستان موافقم،به نظر منم اگه برا ارشد عمران بخونی،بهتر از انه که وقتتو صرف معماری بکنی،
من خودم ترمای اخر عمرانو دارم سپری میکنم و دارم برا ارشد میونم،ولی بعضی درسارو خیلی کم بلدم(مثلا ریاضی)ولی شما که رشته ی پایتون ریاضی هست قطعا تو دروس محاسباتی جلوتر از بقیه خواهید بود
khoshsirat
2010/9/19, 11:30 AM
سلام دوستان کسی میتونه یه منبع خوب ریاضیات 1و2ومعادلات رو برام بفرسته:redface:
civilica2008
2010/9/19, 03:15 PM
سلام دوستان کسی میتونه یه منبع خوب ریاضیات 1و2ومعادلات رو برام بفرسته:redface:
ریاضی 1 و 2:پوران پژوهش
معادلات:نیکوکار
shamim613
2010/9/21, 12:45 AM
من این را داشتم امیدوارم مفید باشه!
من که خوندم به نظرم خوب آمد
avayestan
2010/9/22, 01:59 AM
سلام
منم با نظر دوستان موافقم،به نظر منم اگه برا ارشد عمران بخونی،بهتر از انه که وقتتو صرف معماری بکنی،
من خودم ترمای اخر عمرانو دارم سپری میکنم و دارم برا ارشد میونم،ولی بعضی درسارو خیلی کم بلدم(مثلا ریاضی)ولی شما که رشته ی پایتون ریاضی هست قطعا تو دروس محاسباتی جلوتر از بقیه خواهید بود
ممنونم از جوابتون . با خیلی ها صحبت کردم نظرمو تغییر دادن که این رشته برای من خیلی سنگینه و از عهده ارشد بر نمیام. چون رشته پایم عمران نبوده....
fa_ag44
2010/10/04, 07:35 PM
با سلام
منابع مهم ارشد عمران چیه؟
بخصوص تحلیل سازه
متشکرم
hamid64amiri
2010/10/04, 07:45 PM
salam tahlile sazeha:doktor erfani entesharat gaj
mechanik khak: doktor jesman entesharat gaj
mechannik sayalat :doktoor farokh entesharat kiyan
hydrulik: abrishami
moghavemat masaleh:doktoor naee entesharate poran pajohesh va doktoor erfani enteshrate gaj
rahsazi va rosazi enteshrate parseh
betoon va foolad :seri omran
mohammad.e
2010/10/04, 08:04 PM
:)من دانشجوی کارشناسی عمرانم میخوام کمکم کنید که بدونم برای ارشد چه منابعی باید آزمون داده شه
ممنون
NEGINNN
2010/10/06, 12:11 PM
مجموعه مهندسي عمران (كد 1264)
گرايشها
1- سازه
2- مهندسي زلزله
3- مكانيك خاك و پي
4- راه و ترابري
5- مهندسي آب
6- سازههاي هيدروليكي
7- سازههاي دريايي
8- برنامهريزي حمل و نقل
9- مهندسي مديريت و ساخت
10- مهندسي محيط زيست
11- مهندسي رودخانه
12- مهندسي آب و فاضلاب
مواد امتحاني
2- رياضيات
4- مكانيك خاك و پيسازي
كليه دروس با ضريب 1
مواد امتحاني و ضرايب دروس برخي از كدرشتههاي امتحاني براي آزمون دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال1389 اعلام شد
(http://www.noet.ir/noet/printable.aspx?gid=2&id=328)
-civilengineer
2010/10/06, 06:33 PM
این تاپیک رو توی بخش آموزش و پژوهش باید میزدید
valkano سبز
2010/10/06, 06:59 PM
تحلیل فکر نکنم دکتر عرفانی داشته باشه من دقت نکردم ولی آهنگر انتشارات راهیان ارشد همون کپی دکتر عرفانیه
بقیه منابعی که دوستمون گفتن خیلی خوب و کامله
ایشالا موفق باشید همگی:D
rasool.civil
2010/10/08, 08:23 PM
دوستان ااپیک ارشد داریم
منتقل و ادغام شد
alireza.alr
2011/1/10, 08:38 PM
سلام دوستان، من ترم آخر مهندسي مكانيك جامداتم ولي ميخوام ارشد سازه دانشگاه آزاد قزوين يا تهران قبولشم. ميشه كمكم كنيد (در مورد تراز اين دانشگاه و روي چه درسايي وقت بزارم.)
به نظرتون شدني هست؟
arshad91
2011/3/08, 02:49 PM
دوستان من مکانیک خوندم میخام از الان برای 91 عمران سازه بخونم فقط آزاد تهران
چون رشتم این نبوده برام مهمه که درسنامشم خوب باشه و ترجیحا طراح سوالات آزاد
1-ریاضی 1 و 2 (آقاسی یا معتقدی یا ...)
2-معادلات (گاج یا معتقدی یا ...)
3-مقاومت (زرفام یا فنایی یا نایی یا گاج یا ...)
4-تحلیل (زرفام یا فنایی یا عرفانی یا کشاورز یا ...)
5-خاک
6-سیالات
7-سازه های فولادی
8-بتن آرمه
پینتوریکو
2011/3/17, 11:07 PM
با سلام عاجزانه تقاضای کمک دارم
بنده دیپلم فنی داشته و الان مشغول تحصیل در مقطع کارشناسی هستم .متاسفانه همانطور که میدانید دانشجویانی که دیپلم فنی دارند پایه ریاضی آنها ضعیف است و من نیز از این قاعده مستثنی نیستم لذا از شما خواهش میکنم یک منبع کامل در درس ریاضی معرفی کنید مورد دیگر دروس کنکور به منبع کاملی نرسیدم عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم .با تشکر
کتاب ریاضی 1و2 لیتهلد کتاب بسیار خوبی است که از ساده ترین موضوعات ریاضی شروع کرده و به پیچیده ترین هاش رسیده. فقط یادت باشه وقتی داری این کتابو میخونی اگه ریاضیت ضعیفه کاملآ هرچی بلد بودیو فراموش کن و با حوصله شروع کن از اول بخون موفق باشی
GOLDEN_ACORN
2012/6/20, 12:33 PM
سلام
برای ریاضی، پی سازی، بتن، فولاد و راهسازی و روسازی چه کتابهایی خوبن بخونیم؟
nahid ganjine
2012/7/02, 01:51 PM
سلام و خسته نباشید
سر فصل دروس مهنسی عمران و سازه سازمان سنجش رو برای کنکور کارشناسی ارشد سال 91 میخواستم .
به نظر شما کتاب های مناسب و مفید برای این دروس چیه؟
لطفا کمکم کنید.
Hamid MB
2012/7/02, 04:33 PM
سلام
برای ریاضی، پی سازی، بتن، فولاد و راهسازی و روسازی چه کتابهایی خوبن بخونیم؟
ریاضی نمیدونم ولی میگن اقا سی البته با کلاسش ...
پی سازی به نظر من اگه کتاب امیر افشاری که میخواست بنویسه اگه تموم بشه امسال بهترین خواهد بود کلا برا پی کتاب کمه ولی بازم سری عمران اگه پایه پیت قوی باشه و یه جزوه خوب داشته باشی میتونه کمک کنه . گرچه کنکور 90 به قدری سخت بود که من خودم با اینکه جووده بودم اون کتابو هم نتونستم زیاد کاری بکنم ... به شانسم بستگی داره ..
فولاد و بتن هم سری عمران خبه کتاباش من راضی بودم
راهسازی و روسازی هم همینطور البته نیازی به اون حجم نداره اگه جزوه های استاد کاظمی رو گیر بیاری کاملا کافیه از سطح کنکورم بالاتره و خیلی روونه
سلام و خسته نباشید
سر فصل دروس مهنسی عمران و سازه سازمان سنجش رو برای کنکور کارشناسی ارشد سال 91 میخواستم .
به نظر شما کتاب های مناسب و مفید برای این دروس چیه؟
لطفا کمکم کنید.
دروس رو اگه بخوای میشه گفت ولی سرفصل که یه سال باید یکی بشینه بنویسه که فقط :D
فقط یه اشتباهی که معمولا میکنن بچه ها نکن و سراغ کتابای مرجع برای کنکور نرو ..از نظر من به طور کلی کتابای سری عمران مناسبن البته اگه با نوع نوشتاریش حال نکنی گاجم خوبه از اون نظر بهتره .
xperia
2012/7/03, 09:31 PM
سلام. ببخشید من هرچی گشتم نتونستم اطلاعات راجع به کلاس کنکورها و مقایسشون پیدا کنم. اینکه کدوم جزوه هاش بهتره ؟ یا اینکه کدوم آزموناش بهتره ؟
اگه میشه کمک کنید! ممنون.:gol:
Hamid MB
2012/7/05, 12:28 AM
سلام. ببخشید من هرچی گشتم نتونستم اطلاعات راجع به کلاس کنکورها و مقایسشون پیدا کنم. اینکه کدوم جزوه هاش بهتره ؟ یا اینکه کدوم آزموناش بهتره ؟
اگه میشه کمک کنید! ممنون.:gol:
کلاسو و اسم موسسه رو ول کن بگرد دنبال استادای خوب و ببین کجا هستن ..
نظر خودم :
مقاومت و تحلیل : پنام ظرفام ...برای تحلی اهنگرم خوبه .... هر چی رفتی فنائی نرو مفت رونه فقط اسم در کرده
ریاضی : اقاسی
خاک و پی سیالات و هدیرولیک : امیر افشاری
فولاد بتن : اهنگر
راهسازی و روسازی : فقط فرزام کاظمی ...واقعا بی نظیره جزوشم پیدا کردی بخون عالیه .
در ضمن فقط سعی کن همه چی باهم نری . دو تا کلاس بری ولی بخونی خیلی بهتر تا همرو بری هیچی نرسی بخونی ...
xperia
2012/7/07, 04:28 PM
کلاسو و اسم موسسه رو ول کن بگرد دنبال استادای خوب و ببین کجا هستن ..
نظر خودم :
مقاومت و تحلیل : پنام ظرفام ...برای تحلی اهنگرم خوبه .... هر چی رفتی فنائی نرو مفت رونه فقط اسم در کرده
ریاضی : اقاسی
خاک و پی سیالات و هدیرولیک : امیر افشاری
فولاد بتن : اهنگر
راهسازی و روسازی : فقط فرزام کاظمی ...واقعا بی نظیره جزوشم پیدا کردی بخون عالیه .
در ضمن فقط سعی کن همه چی باهم نری . دو تا کلاس بری ولی بخونی خیلی بهتر تا همرو بری هیچی نرسی بخونی ...
ممنون ولی قصد کلاس رفتن ندارم. خودم میخوام بخونم...(ضمن اینکه من مشهد هستم) اساتیدی که گفتید تهران هستن؟
تصمیم گرفتم کتاب از بازار بخرم تا اینکه برم از یه موسسه همه کتابارو بگیرم.
کسی نظری داره؟
ممنون.
Hamid MB
2012/7/09, 07:48 PM
ممنون ولی قصد کلاس رفتن ندارم. خودم میخوام بخونم...(ضمن اینکه من مشهد هستم) اساتیدی که گفتید تهران هستن؟
تصمیم گرفتم کتاب از بازار بخرم تا اینکه برم از یه موسسه همه کتابارو بگیرم.
کسی نظری داره؟
ممنون.
اخه تو سوال قبلی گفته بودین اطلاعات راجبه کلاس کنکور !!
حالا عیب نداره ..
برا کتابم تا یه حدودی بالا توضیح داده بودم
مکانیک خاک گاج و سری عمران .....پی سازی به نظر من اگه کتاب امیر افشاری که میخواست بنویسه اگه تموم بشه امسال بهترین خواهد بود کلا برا پی کتاب کمه ولی بازم سری عمران اگه پایه پیت قوی باشه و یه جزوه خوب داشته باشی میتونه کمک کنه . گرچه کنکور 90 به قدری سخت بود که من خودم با اینکه جوویده بودم اون کتابو هم نتونستم زیاد کاری بکنم ... به شانسم بستگی داره ..
راهسازی و روسازی هم همینطور البته نیازی به اون حجم نداره اگه جزوه های استاد کاظمی رو گیر بیاری کاملا کافیه از سطح کنکورم بالاتره و خیلی روانه
تحلیل سازه کتاب صباغیان اگه جلد دومش کامل شده باشه جفتشو بخر مثله رفتن سره کلاسه کتابش ..واقعا عالیه
مقاومتم که همه میدونن دیگه همون سری عمران ...
برای کلاس هم هیچی هم اگه نرفتی راه کاظمی رو برو توی مشهد هم داره کلاس ...واقعا نسبت به وقتی که میگیره عالیه نتیجش .
mahta52
2012/8/04, 10:19 AM
برای ریاضی مدرسان شریف عالیه +تحلیل سازه اون هم خوبه بقیه رو اطلاع ندارم
hannah
2012/8/13, 02:20 PM
سلام دوستان من یه سوال دارم دارم .... می خوام برای ارشد یه آزمون آزمایشی رو ثبت نام کنم ... بچه هایی که ارشد دادن چه آزمونی رو پیشنهاد می کنید و چرا؟ ممنون:smile:
hannah
2012/8/13, 02:24 PM
اخه تو سوال قبلی گفته بودین اطلاعات راجبه کلاس کنکور !!
حالا عیب نداره ..
برا کتابم تا یه حدودی بالا توضیح داده بودم
مکانیک خاک گاج و سری عمران .....پی سازی به نظر من اگه کتاب امیر افشاری که میخواست بنویسه اگه تموم بشه امسال بهترین خواهد بود کلا برا پی کتاب کمه ولی بازم سری عمران اگه پایه پیت قوی باشه و یه جزوه خوب داشته باشی میتونه کمک کنه . گرچه کنکور 90 به قدری سخت بود که من خودم با اینکه جوویده بودم اون کتابو هم نتونستم زیاد کاری بکنم ... به شانسم بستگی داره ..
راهسازی و روسازی هم همینطور البته نیازی به اون حجم نداره اگه جزوه های استاد کاظمی رو گیر بیاری کاملا کافیه از سطح کنکورم بالاتره و خیلی روانه
تحلیل سازه کتاب صباغیان اگه جلد دومش کامل شده باشه جفتشو بخر مثله رفتن سره کلاسه کتابش ..واقعا عالیه
مقاومتم که همه میدونن دیگه همون سری عمران ...
برای کلاس هم هیچی هم اگه نرفتی راه کاظمی رو برو توی مشهد هم داره کلاس ...واقعا نسبت به وقتی که میگیره عالیه نتیجش .
ببخشید جسارتا شما خودتون چی قبول شدین ؟ :redface:
Hamid MB
2012/8/14, 12:01 AM
ببخشید جسارتا شما خودتون چی قبول شدین ؟ :redface:
جسارتا هنوز معلوم نیست :D
شهریور ...
گرچه خدایی هر چی هم بشه به اندازه ی حقم نیست من خیلی زحمت کشیدم ولیخب کنکور مثه المپیکه :دی
Hamid MB
2012/8/14, 12:08 AM
سلام دوستان من یه سوال دارم دارم .... می خوام برای ارشد یه آزمون آزمایشی رو ثبت نام کنم ... بچه هایی که ارشد دادن چه آزمونی رو پیشنهاد می کنید و چرا؟ ممنون:smile:
من پارسه نرفتم ولی به خاطر جامعه ی اماریش خب بهتر میتونی متوجه بشی سطحتو همچنین جامع سنجش سه تای اخر ( الته اصلا فکرشم نکن شبیه کنکور باشه سوالاش :D ) فقط به خاطر جامعه اماری .
hannah
2012/8/14, 02:50 AM
جسارتا هنوز معلوم نیست :D
شهریور ...
گرچه خدایی هر چی هم بشه به اندازه ی حقم نیست من خیلی زحمت کشیدم ولیخب کنکور مثه المپیکه :دی
جسارتا چه رشته هایی زدین و کجاها؟:D
:redface:
Hamid MB
2012/8/14, 02:49 PM
جسارتا چه رشته هایی زدین و کجاها؟:D
:redface:
پروفایل برا همین موقع هاس :D
من خاک و راهسازی علاقه دارم ... این دوتارو تو کله کشور زدم .
m.sarmast
2012/8/27, 10:09 AM
دوستان گرانقدر؛ آزمون معادلات دیفرانسیل (بخش معادلات مرتبه اول) امشب ساعت 21 برگزار خواهد شد و به پیشنهاد یکی از دوستان و با توجه به تجربه آزمون ریاضیات عمومی فرصت ارسال پاسخ ها تا ساعت 20 فردا دوشنبه خواهد بود. برای طرح سوالات با دو نفر از اساتید خبره کشور مشورت شده پس آزمون رو از دست ندید.
برای دسترسی به اطلاعات بیشتر و سوالات آزمون به لینک زیر مراجعه نمایید:
پایگاه اطلاع رسانی آزمون ریاضیات باشگاه مهندسان (http://www.iran-eng.com/showthread.php/381239-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D9%86)
ferferfer
2012/9/12, 06:42 PM
نمونه کارنامه دانشجویان نصیر در آزمون ارشد 91
http://www.nasir.ir/Default.aspx?tabid=153
Parvix
2012/9/26, 01:54 PM
سلام
مجموعه کتابهای عمران پارسه واسه ارشد بهتره یا اینکه کتابهای گوناگونی که واسه هر درس معروف هستن؟
مرسی از پاسخگویی
mohandes pary
2012/10/01, 10:59 PM
برای دکتری اینجا کسی هست راهنمای کنه .چه منابع و موسسه ای خوبه
کلا اینجا چرا اینقدر سوت و کوره؟
shahin-eng
2012/11/15, 10:00 AM
با سلام ... جزوات مدرسان بهتره یا پارسه ؟
shahin-eng
2012/11/15, 10:03 AM
کسی از شهریه ها ی شبانه و غیر انتفاعی اطلاعی داره ؟
ی حساب سر انگشتی برای بودجه بندی داشته باشیم بد نیست...
afshan khaleghi
2012/11/26, 08:42 AM
شبانه را می دانم تا یکک میلیون تومان است شایدم یک کوچولو بییشتر....غیر انتفاعی هم تو همین حول و حوش است تا اونجائیکه می دانم....
mareza
2013/1/04, 08:13 PM
لیست سوالات و پاسخ تشریحی آزمونهای کارشناسی ارشد عمران سالهای گذشته
فایلها pdf هستد
کارشناسی ارشد سال 91
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 90
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 89
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 88
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 87
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 86
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 85
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 84
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 83
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 82
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
کارشناسی ارشد سال 81
دریافت پرسشنامه
دریافت پاسخنامه تشریحی
منبع: سایت cacademy.ir (http://cacademy.ir/Azmoon.aspx?c=2)
yasihood
2013/1/24, 02:16 PM
سلام دوستان
من ترم 5 معماری هستم و به راهنماییتون احتیاج دارم
راستش من خیلی درسای فنی معماری رو دوس دارم و حتی استادم بهم کلاس حل تمرین هم داده
شاید خنده دار باشه ولی خیلی دوست دارم شانسم رو برای ارشد عمران امتحان کنم
میخواستم اگر ممکنه راهنماییم کنین که از کجا و چطوری شروع کنم:دی
دوست عزیز
معلومه که مهندسین معمار هم قوه تحلیل مسائل فنی رو دارن و هم توانایی زیاد درک حجم و نوع سازه رو
پس اصلا هم خنده دار نیست که بخوایید عمران شرکت کنید
خیلی هم برای شما ساده است
لطفا خودتون رو دست کم نگیرید
موفق باشید
سلام دوستان
من ترم 5 معماری هستم و به راهنماییتون احتیاج دارم
راستش من خیلی درسای فنی معماری رو دوس دارم و حتی استادم بهم کلاس حل تمرین هم داده
شاید خنده دار باشه ولی خیلی دوست دارم شانسم رو برای ارشد عمران امتحان کنم
میخواستم اگر ممکنه راهنماییم کنین که از کجا و چطوری شروع کنم:دی