برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : راهنمایی در مورد خرید قطعه
محمد19
2009/4/29, 06:37 PM
با سلام من می خواستم کامپیوترم و ارتقا بدم و مادربرد و سی پی یو و کارت گرافیک و رم رو عوض کنم اگه می تونید قطعاتی به من معرفی کنید که به خوبی با هم مچ باشند . قیمت چها قطعه هم در حدود 400 تومن باشه . مادربرد ایسوز و زحع amd باشه . ممنون .:gol:
ایلدریم
2009/5/20, 09:36 PM
سلام دوست عزیز توصیه می کنم همون سیستم قبلیتو ارتقاء ندی و بهتره یه سیستم جداگانه ببندی چون اینجوری بهتره فقط یه توصیه می کنم مادربرد فقط asus استفاده کنی چون خیلی خیلی بهتره
X_shadow
2009/5/21, 10:13 PM
سلام دوست عزیز توصیه می کنم همون سیستم قبلیتو ارتقاء ندی و بهتره یه سیستم جداگانه ببندی چون اینجوری بهتره فقط یه توصیه می کنم مادربرد فقط asus استفاده کنی چون خیلی خیلی بهتره
سلام به دوستان.همینطور که دوستمون گفت بهتره یه سیستم جدید بگیری تا چند قطعه اینو بگیری...من برخلاف نظر دوستمون مادربوردهای گیگابایت رو برای مصارف خانگی پیشنهاد می کنم.ضمنا من 1.5 ماه قبل مادربورد AMD مدل MA770-DS3 گرفتم رمم 4 گیگابایت DDR2 گرافیکم Geforce 9500 GT 1Gb هست و CPU دو هسته ای 5200 با هم ست هست...البته قطعات زیادی هست...که میتونی با هم مچ کنی...موفق باشی...
Mossit
2009/5/22, 07:04 AM
ببخشید یه سوال تخصصی:
اگه مادربورد های کنونی که همه دارای تکنولوژی SATA2,3,4 هستند رو داشته باشیم می تونیم روی اون از هارد های معمولی قدیمی که Ide بودند استفاده کنیم ؟ یا حتما باید هارد هم SATA2,3 باشه؟ (ضمنا یه مادر بورد خوب در حد 80 تومان به من معرفی کنید)
ضمنا همین موضوع رو برای شکاف های توسعه هم توضیح بدید که اگه مثلا PCI Ex باشه می شه روش کارت گرافیک های AGP یا حتی قطعات معمولی رو سوار کرد؟
حالا یه سوال فرا تخصصی:
به نظر شما با فرا رسیدن تابستان از راه، چقدر تغییرات قیمت را در قطعات کامپیوتری شاهد خواهیم بود؟
.
.
پس شد 4 تا سوال. ما اومدیم مهمونی تالار شما هوامون رو داشته باشید ها!!!
dave batista
2009/5/22, 10:21 AM
1. بله میشه البته با تبدیل ساتا به ide .
2. giga p31، asus ps
3. من که امتحان نکردم با pciex این کار رو انجام بدم. آخه agp چطور روی pci سوار میشه!!!
4. توی تهران معمولا یه کمی ارزان میشه اما تو شهرستان نوسان زیاد داره
Sharif_
2009/5/22, 08:10 PM
ببخشید یه سوال تخصصی:
اگه مادربورد های کنونی که همه دارای تکنولوژی SATA2,3,4 هستند رو داشته باشیم می تونیم روی اون از هارد های معمولی قدیمی که Ide بودند استفاده کنیم ؟ یا حتما باید هارد هم SATA2,3 باشه؟ (ضمنا یه مادر بورد خوب در حد 80 تومان به من معرفی کنید)
ضمنا همین موضوع رو برای شکاف های توسعه هم توضیح بدید که اگه مثلا PCI Ex باشه می شه روش کارت گرافیک های AGP یا حتی قطعات معمولی رو سوار کرد؟
حالا یه سوال فرا تخصصی:
به نظر شما با فرا رسیدن تابستان از راه، چقدر تغییرات قیمت را در قطعات کامپیوتری شاهد خواهیم بود؟
.
.
پس شد 4 تا سوال. ما اومدیم مهمونی تالار شما هوامون رو داشته باشید ها!!!
تمام مواردی که دوستمون گفتند صحیح بود ولی شایان ذکرم که تمام مادربرد ها حداقل یک پورت IDE رو دارند پس میتونید هاردهای قدیمی رو وصل کنید
در مورد کارت گرافیکی نظری ندارم چون تا به حال چیزی ندیدم که تبدیل کنه
ولی با رسیدن تابستان کامپیوتر گران میشه
بهترین زمان خرید کامپیوتر این زمان هاس که بازار بسیار راکد هست
چون موقع امتحانات کسی کامپوتر نمیخره
bardiajoon
2009/5/23, 12:46 PM
ببینید سیستم رایانه ای دقیقا مثل تیم فوتبیال می مونه
اگه شما بهترین بازیکن های دنیا رو توی یک تیم بگذاری ولی اگه باهم مچ نباشن و با هم خوب کار نکنن فایده نداره چراکه راندمانه کار پایین میاد
قطعات زیاد و ارنج های مخالفی رو می تونبد اوکی کنید
امروز دیگه دستتون بازه;)
فقط نکته رو در نظر داشته باشید
اگه خواستید ببینید چه قطعه ای با کدوم مچه و فرکانس ها مشکل نداره بگید تا براتون توضیح بدم
Mossit
2009/5/24, 05:26 PM
قربون مرامتون
دست همگی درد نکنه ایشاالله جبران کنم
پس من سیستمی که می خوام جمع کنم رو اینجا میزارم شما فرکانسشو چک کنید.
یه چیز دیگه بین مادر برد های ایسوز و گیگا کدوم خوبه ؟؟؟
ضمنا شما این رو تایید می کنید که سیستم های Intel بهتر از AMD هستند؟
Mossit
2009/5/26, 09:36 PM
سلام
دوستان یه پاسخی چیزی!؟؟ این هایی که من می پرسم خیلی ساده اس لطفا یه زحمت بکشین جواب بدین!!!
منظورم در سوال های قبل در مورد AGP این بود که مثلا من کارت گرافیکم قدیمیه و نوع حافظه اش هم DDR1 است حالا اگر یه مادربرد بگیرم که اسلات هاش اکسپرس باشند و نوع DDR2 رو ساپورت کنند کارت گرافیک قدیمیه هم روش جواب میده؟ یا حتما روی اسلات اکسپرس باید اکسپرس نصب کرد؟
سلام
دوستان یه پاسخی چیزی!؟؟ این هایی که من می پرسم خیلی ساده اس لطفا یه زحمت بکشین جواب بدین!!!
منظورم در سوال های قبل در مورد AGP این بود که مثلا من کارت گرافیکم قدیمیه و نوع حافظه اش هم DDR1 است حالا اگر یه مادربرد بگیرم که اسلات هاش اکسپرس باشند و نوع DDR2 رو ساپورت کنند کارت گرافیک قدیمیه هم روش جواب میده؟ یا حتما روی اسلات اکسپرس باید اکسپرس نصب کرد؟
سلام دوست عزيز
هر كارتي اگر بر روي اسلاتي نصب بشه مطمئن باش كه اون كارت رو ساپورت ميكنه اگه غير از اين بود كارت يا شكافشو تغيير ميدادن كه روش نصب نشه .
bardiajoon
2009/5/27, 02:23 AM
قربون مرامتون
دست همگی درد نکنه ایشاالله جبران کنم
پس من سیستمی که می خوام جمع کنم رو اینجا میزارم شما فرکانسشو چک کنید.
یه چیز دیگه بین مادر برد های ایسوز و گیگا کدوم خوبه ؟؟؟
ضمنا شما این رو تایید می کنید که سیستم های Intel بهتر از AMD هستند؟
بستگی به مدل و کارکرد داره ولی بی شک نسل قدیم گیگا بهتره ولی در حال حاضر آسوز
حالا تاریخ رو نگاه کن دو ماه دیگه اینو خوندی بغهمی منظور از حال حار چیه!!
bardiajoon
2009/5/27, 02:27 AM
سلام
ببینید دوست عزیز هر دوشون وجود داره
هم نوع اول و هم نوع دوم و حتی تگزاس تکنالوژی مادربردی روانه بازار کرده که هر دورو ساپورت می کنه
ولی مسلما اگه کارت گرافیکت دی دی آر 1 هست و مادربردت جدید یا حتیpcx-s support pcx-s supporمشکلی نداره ولی در حالت عکس همش مشکله!!
Mossit
2009/5/27, 07:45 PM
سلام دوست عزيز
هر كارتي اگر بر روي اسلاتي نصب بشه مطمئن باش كه اون كارت رو ساپورت ميكنه اگه غير از اين بود كارت يا شكافشو تغيير ميدادن كه روش نصب نشه .
رفیق من هم همین اشتباه رو کرد و کارت گرافیک PCI-Ex رو وارد مادربرد قدیمی اش کرد و مادربردش نیم سوز شد. فکر کنم این صحبت تون غیرتخصصی باشه یکم. به هر حال ممنون