برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : نرم افزار های مورد نیاز خود را اینجا مطرح کنید
kittleboy_87
2008/9/22, 10:56 PM
سلام کسی در مورد برنامه Low Level Fromat چیزی می دونه؟
من توی هاردم عکسهای خصوصی دارم،میخوام هاردم رو عوض کنم،با چه برنامه ای می تونم بطور کامل هاردم رو پاک کنم؟
دیگه اینکه هم میگن برنامه ای هست که بطور هاردو پاک می کنه و از طرف دیگه می گن برنامه ای هست که حتی اگه هارد صدمه فیزیکی دیده باشه میشه اطلاعات رو برگردوند!! تکلیف ما چیه آخر؟
میشه یا نمیشه،اگه میشه بطور کامل پاک کرد با چه برنامه ای و
اگه میشه بطور کامل برگردوند با چه برنامه ای؟!
Sharif_
2008/9/23, 02:02 AM
من توی هاردم عکسهای خصوصی دارم،میخوام هاردم رو عوض کنم،با چه برنامه ای می تونم بطور کامل هاردم رو پاک کنم؟
دیگه اینکه هم میگن برنامه ای هست که بطور هاردو پاک می کنه و از طرف دیگه می گن برنامه ای هست که حتی اگه هارد صدمه فیزیکی دیده باشه میشه اطلاعات رو برگردوند!! تکلیف ما چیه آخر؟
دوست عزیز نرم افزار Low Level Fromat تا اونجایی که من میدونم برای ترمیم Bad sectorها استفاده میشه!!!!!!!1
یه نرم افزاری هست تو سایت ارشاد که دانشجوهای امیر کبیر نوشتن واسه همین منظور
اگه برنامه رو پیدا کنم برات link میزنم
من چند جا خوندم که اگه Disk Defragment کنی بازیابی اطلاعات سخت میشه!!!!!111
باز اطلاعات زیادی ندارم ، اگه کسی اطلاعات خوبی داره من هم خوشحال میشم !!
oxision
2008/9/23, 03:33 AM
بهتره هاردتونو برای خودتون نگه دارید ;)
mehrzadmo
2008/9/23, 06:07 AM
نگاه كنيد دستور فرمت در حالت عادي مخصوصا در حالت سريع (q/) فقط اقدام به پاك كردن FAT يا همان File Alocation Table مي كنه و بس . يعني اطللاعات شما همچنان روي سيستم موجوده . اما low level format مي آد به ترتيب سكتور هاي شما رو از اول (تمام انها رو )بازنشاني و چك مي كنه . اين يه توضيح مختصر ، اگه توضيحات بيشتر خواستيد بگيد تا خدمتتون عرض كنم ...
دوست عزیز نرم افزار Low Level Fromat تا اونجایی که من میدونم برای ترمیم Bad sectorها استفاده میشه!!!!!!!1
بد سكتور ها ترميم نمي شند ! مخصوصا بد سكتو رهاي سخت افزاري كه آسيب فيزيكي ديدند . دستور فرمت فقط اونها رو علامت گذاري مي كنه كه استفاده نشند .
من چند جا خوندم که اگه Disk Defragment کنی بازیابی اطلاعات سخت میشه!!!!!
اينو متوجه نشدم ؟ اين نرم افزار كاري به اطلاعات حذف شده شما نداره . فقط براي از بين بردن پراكندگي استفاده ميشه و بس !
بهتره هاردتونو برای خودتون نگه دارید
ميشه گفت با توجه به قيمت هارد امروزه اين يكي از بهترين پيشنهاد هاست اما در صورتي كه نخواهيد اين كار رو انجام بديد چه بايد كرد ؟
در مجموعه نورتون يوتيليتي نرم افزاري هست به نام رپ اينفو (اگر اشتباه نكنم ) اين نرم افزار هر چيزي رو كه پاك كنه غير قابل بازيابيه . ايكنش هم شكل يه كاغذ خورد كن هستش .
و راه بهتر . شما بياييد روي هاردتون اطلاعات كپي كنيد ! در صورتي اطلاعات حذف شده قابل بازيابي هست كه شما بعد از اون هر كاري كه كرده باشيد حداقل اطلاعاتي رو سر جاي قبلي ها كپي نزده باشيد ! خوب حالا اگه شما كل هارد رو مثلا با يه شو پر كنيد چه اتفاقي مي افته ؟ ديگه دسترسي به اطلاعات قبلي امكان پذير نيست ! پس بهترين راه اينه . بياييد كل هاردتون رو تا بايت آخر با يه فايل غير مهم پر كنيد ! اين راه به اندازه كافي مطمئن هست . اما اگه دوست داريد زنگ بزنيد به يكي از مراكز بازيابي اطلاعات (باز من مهران رايانه رو پيشنهاد مي كنم ) بگيد من يه سري اطلاعات داشتم كه فرمت كردم و ويندوز زدم روش . آيا قابل بازيابيه يا نه ؟
oxision
2008/9/23, 06:20 AM
ميشه گفت با توجه به قيمت هارد امروزه اين يكي از بهترين پيشنهاد هاست اما در صورتي كه نخواهيد اين كار رو انجام بديد چه بايد كرد ؟
در مجموعه نورتون يوتيليتي نرم افزاري هست به نام رپ اينفو (اگر اشتباه نكنم ) اين نرم افزار هر چيزي رو كه پاك كنه غير قابل بازيابيه . ايكنش هم شكل يه كاغذ خورد كن هستش .
و راه بهتر . شما بياييد روي هاردتون اطلاعات كپي كنيد ! در صورتي اطلاعات حذف شده قابل بازيابي هست كه شما بعد از اون هر كاري كه كرده باشيد حداقل اطلاعاتي رو سر جاي قبلي ها كپي نزده باشيد ! خوب حالا اگه شما كل هارد رو مثلا با يه شو پر كنيد چه اتفاقي مي افته ؟ ديگه دسترسي به اطلاعات قبلي امكان پذير نيست ! پس بهترين راه اينه . بياييد كل هاردتون رو تا بايت آخر با يه فايل غير مهم پر كنيد ! اين راه به اندازه كافي مطمئن هست . اما اگه دوست داريد زنگ بزنيد به يكي از مراكز بازيابي اطلاعات (باز من مهران رايانه رو پيشنهاد مي كنم ) بگيد من يه سري اطلاعات داشتم كه فرمت كردم و ويندوز زدم روش . آيا قابل بازيابيه يا نه ؟
والا امروزه هر چی هارد داشته باشی بازم کمه.:w16:
میشه گفت file shereder (فکر کنم اشتباه نوشتم) از مجموعه dap همین کار رو انجام میده.
در کل من هر فایلی رو بازیابی کردم سالم برنگشت. :crying2: آخه پروژه پایان نامم رو یکجا حذف کردم بدون shift+delete و به بدبختی با recovery برگردوندمش که فایلها کاملا به هم ریخته بود.
اما در مورد پیشنهاد شما که اگه شو بریزی، خریدار از اون به بعد مدام با شما در تماس خواهد بود که ببینه شما هارد فروشی نداری :biggrin:
mehrzadmo
2008/9/23, 06:27 AM
داشتم پست هاي جديد رو مي ديدم ديدم كه گويا دوست عزيز saeedgoodboy (http://iran-eng.com/member.php?u=15527) هم به اين موضوع اشاره كردند . ببينيد بد نيست .
http://iran-eng.com/showthread.php?t=53028
آخه پروژه پایان نامم رو یکجا حذف کردم بدون shift+delete و به بدبختی با recovery برگردوندمش که فایلها کاملا به هم ریخته بود.
اگه هنوز مشكل داري بگو تا كمكت كنم . مساله شيفت و دلت نيست . شما حتي هارد رو فرمت كنيد هم قابل برگشته ! بدون اينكه يك بايت از اطلاعات رو از دست بديد . فقط و فقط نبايد روش اطلاعات كپي بشه همين !
اما در مورد پیشنهاد شما که اگه شو بریزی، خریدار از اون به بعد مدام با شما در تماس خواهد بود که ببینه شما هارد فروشی نداری
بعد مي تونين شو ها يا فايلها رو پاك كنيد . مهم نيست . اين بار ديگه اگه كسي بخواد اونو بازيابي كنه فقط شوها بازيابي ميشه نه چيز ديگه ...
kittleboy_87
2008/9/23, 10:08 PM
اول اینکه LapTop هست نه PC.می خوام بفروشمش
خب پس میگین روش کلی اطلاعات جدید بریزم؟ یه نفری می خواست بهم نرم افزاری واسه پاک کردن کامل اطلاعات بده،بجاش یه نرم افزاری داد به اسم LOLO (اگه اشتباه نکنم-لولوء) که هرچی عکس از اولین عکسهایی که روی این لپتاپ ریختمه بودم رو واسم دوباره آورد.حالا چی میگین؟
مثلا باید یه سری عکسهای عروسی رو پاک کنم،لطفا یه نرم افزاری که مطمئن هستین رو پیشنهاد بدین
kittleboy_87
2008/9/23, 10:11 PM
بعدشم توضیح بیشتر بدین،چون از این من چیزی نفهمیدم "اما low level format مي آد به ترتيب سكتور هاي شما رو از اول (تمام انها رو )بازنشاني و چك مي كنه . اين يه توضيح مختصر ، اگه توضيحات بيشتر خواستيد بگيد تا خدمتتون عرض كنم ..."
دیگه اینکه،من چون داشتم یه نرم افزار برقی رو ترجمه می کردم،60 صفحه از ترجمه رو ریختم روی موبایلم،بعد ویندوزم رو از اونجایی که اول نصبه(صفحه آبی میاد) درایوهارو پاک کردم دوباره درست کردم(تا پاک نکنم دیگه،چون طول میکشه) حالا، اون ترجمه هم از توی موبایلم حذف شده و هم از توی کامپیوتر چطور برشگردونم؟ لطفا یک راه عملی بدین نه چندتا حدس و گمانی،وگرنه آبروم میره اگه نتونم برشگردونم(این یکی توی PC بود)
mehrzadmo
2008/9/24, 08:07 AM
عد ویندوزم رو از اونجایی که اول نصبه(صفحه آبی میاد) درایوهارو پاک کردم
بعد اطلاعات ريختين روي هاردتون ؟ مقاله شما توي چه درايوي بود ؟
هم از توی کامپیوتر چطور برشگردونم؟
اگر اطلاعات اون درايوي كه فايلتون توش بوده رونويسي نكرده باشين امكان پذيره .
لطفا یک راه عملی بدین نه چندتا حدس و گمانی،وگرنه آبروم میره اگه نتونم برشگردونم(این یکی توی PC بود)
اينايي كه من اون بالا نوشتم مطمئنا جك نيست ! و تمامش عملي و علميه !
بعدشم توضیح بیشتر بدین،چون از این من چیزی نفهمیدم
http://forum.jafarnet.com/showthread.php?t=602
+گوگل !
M.Reza2008
2008/9/26, 02:17 PM
من شنیدم اگه به هارد دوتا ولتاژ مختلف(در همون حدی که می تونه تحمل کنه) بدی هرچی اطلاعات پاک شده هست رو می کنه و این برنامه های ریکاوری پیش این روش خیلی پیش پا افتادس
کسی نظری در این مورد نداره؟
Sharif_
2008/9/26, 03:25 PM
من شنیدم اگه به هارد دوتا ولتاژ مختلف(در همون حدی که می تونه تحمل کنه) بدی هرچی اطلاعات پاک شده هست رو می کنه و این برنامه های ریکاوری پیش این روش خیلی پیش پا افتادس
کسی نظری در این مورد نداره؟
به اون میگن شوک که مخصوص باتری مثلا باتری نوت بوک یا موبایل . روی هر کدوم از باتریا نگا کنید میبینید یه HighShock دارند که همون ولتاژ مورد نظره
در کل به هارد به جز صدمه زدن کار دیگه ای نمی کنه .
Mohammad-AS
2008/9/29, 12:11 PM
سلام من اخرین ورژن prog dvb رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
mehrzadmo
2008/9/29, 05:13 PM
سلام من اخرین ورژن prog dvb رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
از توي سايت خودش ! اين برنامه مجانيه و مي توني به صورت مستقيم از سايت خودش دانلودش كني .
progdvb.com
دوستان دقت كنند گاهي بهتره يه كمي هم خودمون تلاش كنيم ! مثلا جواب اين سوال با گوگل ضرف سه ثانيه به دست مي آد ...
eleanor
2008/9/30, 12:39 AM
سلام من یه نرم افزار واسه هک ایمیل می خوام کسی می تونه کمکم کنه ؟ :w05:
zalzalak_amir
2008/9/30, 11:01 PM
سلام من یه نرم افزار واسه هک ایمیل می خوام کسی می تونه کمکم کنه ؟ http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w05.gif
دوست من تو می تونی از تروجان یا کی لوگر های موجود در این سایت البته بعد از عضویت دانلود کنی معرفتم zalzalak_amirاست:
www.irchatan.com (http://www.irchatan.com)
Farasystem
2008/10/04, 02:09 PM
به نظر من راحت ترین راه برای مدیریت پارتیشن سی دی بوت ویندوزه. برای برگردوندن اطلاعات هم نرم افزار Recovery may files .
k_kami
2008/10/11, 09:54 AM
سلام ، من به نرم افزار چاپ باركد پرسنلي براي ساعت كارت زني DP6000 دارم هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم و يا اگر بود قابل استفاده نبوده. لطفا كسي هست كه بتونه در اين مورد كمكم بكنه و نرم افزار رو برام بذاره؟ ممنونم
maryam.a
2008/11/02, 06:10 PM
من با موبايلم صدا ضبط كردم و وقتي تو كامپيوتر ريختم،نوع فايلش AMR Narrow-Band Content بود،با هيچ نرم افزاري نتونستم بهش گوش بدم يا حتي به MP3 يا چيز ديگري تبدلش كنم.اگه كسي كمكم كنه خيلي ممنون ميشم.:smile:
Sharif_
2008/11/03, 12:59 AM
من با موبايلم صدا ضبط كردم و وقتي تو كامپيوتر ريختم،نوع فايلش AMR Narrow-Band Content بود،با هيچ نرم افزاري نتونستم بهش گوش بدم يا حتي به MP3 يا چيز ديگري تبدلش كنم.اگه كسي كمكم كنه خيلي ممنون ميشم.:smile:
http://www.topshareware.com/Softe-Au...sfer-53952.htm (http://www.topshareware.com/Softe-Audio-Player-transfer-53952.htm)
SHADROOH
2008/12/29, 04:48 PM
من نرم افزار متا تریدر جدید میخوام
PCMBrokers
2009/3/16, 12:37 PM
سلام دوستان
متا تریدر آنطور که سالها به دروغ و یا اشتباه گفته شده بود اصلا نرم افزار معامله در بازار های مالی نیست. این یک سیمولاتوره که برای شبیه سازی بازار مالی طراحی شده و ضررهای مالی نجومی به تعداد باورنکردنی افراد در دنیا و به عنوان یکی از اهداف اصلیش به ایرانی ها وارد کرده.
در اینجا مقاله ای را که روی سایت ما منتشر شده برای اطلاع همه کپی می کنم.
موفق باشید.
مهدی دریس زاده
کارگزاری تخت جمشید (http://www.persepoliscapital.com/fa/)
PCMBrokers
2009/3/16, 12:43 PM
حقایقی درباره فارکس
هرچند آنچه اینجا به شما ميگویيم اصلا ارتباطی به بازارهاي مالي ندارد اما صحبت با هموطنان ایرانی در باره نجارت در بازار های مالی را نمي توان بدون اشاره به این مطلب به نتیجه رساند.
ولی قبل از هر چیز باید یک موضوع را روشن کنیم. سرمایه گذاری در بازار مالی مثل هر تجارت دیگر مستلزم یک حداقل مبلغ سرمایه گذاری است که در این مورد بیش از میلیون تومان است.
ما کاملا اطلاع داریم که حدود 80 در صد سرمایه گذارانی که در آنچه به اصطلاح "فارکس" در ایران معرفی شده با سر مایه های کمتر از این مبلغ در گیر شده اند و طبیعتا جذب این افراد برای شرکت مدیریت سرمایه تخت جمشید غیر ممکن است و تبلیغ علیه آن فاقد ارزش تجاری برای ما میباشد.
از این رو آنچه در زیر میخوانید صرفا یک اطلاع رسانی است که برای شرکت ما ایجاد هیچ درامدی نمیکند ولی در هر صورت ما ایرانی هستیم و از مشاهده اینکه هموطنان ما به علت خیانتی که در اطلاع رسانی به آنها شده پول و وقت خود را صرف ضرر زدن به خود و خانواده خودشان میکنند لذتی نمیبریم.
از سوی دیگر آن اشخاص و شرکت ها و گروه هائی که از این پدیده بسیار فراگیر (فارکس) سودهای کلان میبرند و پس انداز های کوچک ولی پر تعداد شما را به جیب خود و صاحبان متا تریدر (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D9%84%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html) و برنامه های مشابه سرازیر میکنند طی سه هفته گذشته که ما آغاز به تماس با سرمایه گذاران ایرانی کرده ایم از این حد هم فراتر رفته و به تهدیدهای خنده دار و توهین و نشر اکاذ یب رسیده اند. ما به این گروه ها پیشنهاد دادیم تا متا تریدر خود را در سایر کشور هائی که از آن بی اطلاع هستند تبلیغ کرده و در ایران تجارت بازار مالی واقعی را رواج دهند ولی متاسفانه طمع سودهای کلان گوش آنان را کر کرده است و به نظر میرسد دیگر مستحق روبرو شدن با یک جواب مردانه هستند که باید از طرف شما و به سادگی با متوقف کردن جریان پس اندازهایتان به جیبهای کسانی که شما را به تحلیل های فنی چارت مشغول کرده و حقیقت اصل مطلب را وارونه معرفی کرده اند داده شود و در صورتی که مدت زیادی است که با آن دمخور هستید مستلزم کنترل یک عادت بد میباشد. به هر حال جلوی ضرر را از هر جاکه بگیرید نفع است.
ما اعتقاد داریم مردانگی در بین ایرانیان زنده است و همیشه حتی در بدترین شرائط زنده خواهد ماند. حقایقی که در باره فارکس در زیر ارائه شده توسط یکی از دوستان جدیدمان محمود ترجمه و جهت مطالعه ایرانیان تدوین شده (از متن اصلی انگلیسی نوشته شده توسط آقای مهدی دریس زاده (http://www.persepoliscapital.com/Training/financial-markets-trading-platformForex.html) ) که امیدواریم از آن استفاده کوچکی نصیب هموطنان شود.
مرد بودن هنری است که رستم یکی از بزرگترین درسهایش را از منیژه آموخت.
---------------------------------------------------
هنر و دانش تجارت در بازارهاي مالي ميان مردم اين گوشه دنيا نوپاست. متاسفانه اشخاص و شرکتهايي هستند که از اين موضوع سو استفاده نموده و با وعده سود زياد هزاران نفر را به سمت ضررهای بزرگ کشانده اند.
اين اشخاص وشرکتها خود را جاي ما(بروکرهاي بازارهاي مالي) جا زده و چیزی کاملا متفاوت با ما ارائه ميدهند.
"فارکس" نامي عمومي و آشنا برای اين عارضه ميباشد.
در اصل کلمه فارکس اختصاري است از دو کلمه Foreign Exchange که همان تبديل ارزهاي خارجيست.
دلیل اینکه این قضیه به (فارکس) معروف شده آنست که تجارت ارز های خارجی در برابر یکدیگر قسمت عمده این مطلب است اگرچه طلا ونفت هم بسیار محبوب هستند. اين نيرنگ قربانيان خود را به کاربرد يک برنامه کامپيوتري که سکوي معامله يا پلتفورم معامله ناميده ميشود و به ادعاي آنان معامله گران را به بازارهاي مالي متصل ميکند ، هدايت مينمايد.
اگر چه بیش از یک برنامه کامپیوتری برای این کار نوشته شده ولی معروف ترین و آلوده کننده ترین آنها در ایران متا تریدر نام دارد واز این رو در این متن کوتاه بیشتر به آن میپردازیم.
درواقع هيچ بازار ماليي پشت اين پلتفورم وجود ندارد. قيمتهاي خريد و فروش توسط اپراتورهاي اين برنامه کامپيوتري ارائه ميشود و آنها بر تغييرات اين قيمتها و سفارشات شمااحاطه کامل دارند. اپراتور اين برنامه عملاً طرف مقابل تمامي معاملات است و اين بدين معناست که سود معامله گران ضرر او و ضرر معامله گران سود اوست.
طبيعتاً سود بردن معامله گران هيچ جذابيتي براي آنان ندارد. چنين برنامه هاي کامپيوتري هرروز درحال گسترشند و به اپراتور اجازه بهره برداري های پیشرفته تری از قربانيانشان را ميدهد مثل نشان دادن قيمتهاي متفاوت به معامله گران متفاوت، مشاهده سفارشات و نپذيرفتن سفارشات سودده (قیمت عوض شد دوباره سفارش وارد کنید و تا اون موقع چندین پیپ قیمت به نفع خودش حرکت کرده) و ...
کار با خرید چیزی که به آن دیتا فید میگویند شروع میشود. یک نمونه آنرا میتوانید روی سایت ما در این قسمت مشاهده کنید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D9%86%D9%82%D8%B1%D9%87.html) شرکتهائی وجود دارند که میشود قیمت های لحظه ای آخرین معامله انجام شده روی پیشخوان یک بازار را از آنها با 200 - 300 دلار در ماه بصورت آنلاین اجاره کرد. این به صورت یک کدفعال به ماجول سرور برنامه متا تریدر خورانده میشود. ماجول سرور چیست؟ آن قسمت از متا تریدر که شما ندیده اید. شما متا تریدر را به عنوان یک سکو یا به اصطلاح پلتفرم معاملاتی میشناید ولی این تمام متا تریدر نیست. قسمت اصلی آن روی یک سرور هاست شده و امکانات زیادی به اپراتور های آن میدهد. سپس اپراتور های متا تریدر با استفاده از آن قسمت از برنامه که از آن با شما حرفی نزده اند برای هر اکانت یک اسپرد روی این قیمت میسازند این به ظاهر قیمتهای پیشنهادی خرید و فروش را می توانند به بالا و پائین هم حرکت دهند. سفارشات خروج از بازار یعنی استاپ لاس و تیک پرافیت را هم که خود شما وارد برنامه میکنید. یک کارگذار واقعی بازار مالی نمیتواند مصرف کننده دیتا فید باشد زیرا در یک بازار واقعی اعداد پیشنهادی برای خرید و فروش به سادگی توسط خریداران و فروشندگان تولید میشود و پلتفرم بازار مالی (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D9%84%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html) فقط به نشان دادن آن مشغول است ونه تولید و دستکاری.
اين سیستم قرباني خود را با استفاده از تاکتيکهاي مختلفي مثل دوره هاي آموزشي، ارائه بحث های طولانی راجع به فنون معامله، مطالب هوس انگیز براي جذب افراد حريص، پيشنهادات رايگان يا حتي گاهي درخواست پولهاي خيلي زياد براي ارائه خدمات يا اطلاعات خود با پوششي لوکس در تله مي اندازد. این سیستم بیش از 7 سال است که در ایران به شدت فعال است و دارای چند سایت پر بیننده اینترنتی هم شده که به ظاهر محل بحث و گفتگو در باره تجارت مالی به نظر میرسد ولی در واقع نوشته های آن دستچین میشوند. این سیستم اخیرا حتی در نظام دانشگاهی کشور هم رخنه کرده و مدعی صدور مدرک هم میباشد. البته تحلیل فنی و تجارت مالی در حقیقت یک مطلب بسیار حرفه ای است به شرط آنکه در ضمن یا انتهای دوره متا تریدر به دستتان ندهند.
اینجا لازم بود این مطلب اضافه شود که همه کسانی که مشغول تدریس این به اصطلاح فارکس هستند لزوما از همه مسائل پشت پرده آن خبر ندارند. کما اینکه در طول3 هفته گذشته 6 موردشان با ما تماس گرفته و اعلام کرده اند که با آگاه شدن از این مطلب از این کار دست کشیده (یا خواهند کشید) و مایل به تدریس بازار مالی واقعی هستند. خبر خوب اینست که 90 در صد مطالب مروط به تحلیل فنی و فاندامنتال که در دوره های فارکس تدریس می شود درست است و فقط 10 درصد مطالب نیاز به تصحیح دارد که قرار شد ما اینکار را برایشان انجام دهیم.
مواردي که ميتوان از آنها براي تشخيص اینگونه پلتفرمهای نوع متاتریدر میتوان استفاده کرد يکي spread روي پلاتفورم آنهاست که قطعاً نمیتواند در يک بازار واقعي ثابت باشد. این یکی از بهترین مثال های خیانت به شما در اطلاع رسانی است. تعاریف ابتدائی تجارت در بازار های مالی (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/Financial-Trading-Vs.html) توسط (فارکس) بعضا وارونه ارائه شده اند تا بشود از آن سو استفاده کرد. قویا توصیه میکنیم قسمت تعاریف را روی سایت مطالعه کنید (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%81.html) اما برای تسریع در مطالعه این قسمت یاد آوری میشود که اسپرد اختلاف بین بهترین قیمت پیشنهادی برای خرید (نازلترین قیمت پیشنهاد شده از طرف فروشندگان) با بهترین قیمت پیشنهادی برای فروش (بالاترین قیمت قبول شده از طرف خریداران) است. چون در مورد کالا هائی مثل طلا یا جفت ارزهائی مثل یورو /دلار همیشه تعداد بیشماری خریدار و فروشنده در بازارها هستند و این افراد میتوانند هر لحظه پیشنهادات خود را تغییر دهند طبیعتا اسپرد ممکن است در هر ثانیه چند بار تغییر کند و اسپرد ثابت روی پلتفرم باید دلیلی داشته باشد. در مورد متا تریدر این دلیل واضح است. طرف معامله شما حاظرین در یک بازار نیستند. یک نفر است. اپراتور متا تریدری که پول خود را توی آن گذشته اید. البته این معمولا یک شخص نیست بلکه یک تیم است.
چیز دیگری که خوب است به آن توجه کنید مدارک شرکت کارگذار از قبيل مجوز کارگذاری است. سوالات زیادی وجود دارد که شما میتوانید و باید بپرسید (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7/FAQ.html) به عنوان مثال چرا شرکتي که در جزيره بلیز به ثبت رسيده آدرس آن در قبرس ميباشد؟ يا اينکه چگونه شرکتي که در زمينه معاملات بورس سهام قبرس به ثبت رسيده معاملات ارز ارائه ميدهد؟ مگر در بورس سهام قبرس ارز معامله میشود؟ یا آیا سازمان نظارت بر کارگذاران بورس سهام قبرس بر چنین فعالیتی هم نظارت کرده و درست بودن آنرا ضمانت میکند؟ آیا این شرکتی که در آمریکا یا انگلستان یاسویس ثبت شده دارای مجوز ارائه این کار هست؟ کدام مرجع این مجوز را صادر کرده؟ آیا میشود این مجوز را دید؟ صاحبان این شرکت کی هستند و کجا زندگی میکنند؟ چرا هرگز اسم یا عکسی از صاحبان این شرکت ها ارائه نمیشود؟ ثبت یک شرکت در خارجاز ایران با چند میلیون تومان امکان پذیر است و داشتن یک شماره تلفن یا آدرس پستی به مراتب از این ارزانتر.
مکانيزم پشت پلاتفورم معامله چيست که همواره ميزان اسپرد معامله را در 2 يا 3 پيپ حفظ ميکند؟ به وضوح اين يک بازار واقعي با خريداران و فروشندگان واقعي نيست.
PCMBrokers
2009/3/16, 12:46 PM
چگونگي شناخت بروکر جعلي و واقعي
هميشه اگر آنچه را که شما معامله ميکنيد مشخص نشده در کدام بازار معامله میشود احتياط کنيد. نام آن بازار و جايي را که معامله شما در آن انجام ميشود را سوال کنيد. مخصوصاً به کلمه "بازارهاي بين المللي" حساس باشيد چون چنين چيزي وجود ندارد و معني نميدهد. هر چيزي در يک بازار معامله میشود. کدام بازار؟ بايستي نام اين بازار را بدانيد. کدام سازمان بر معاملات انجام شده توسط شما نظارت دارد و صحت آنرا ضمانت میکند؟ در برنامه های شبیه ساز بازار مثل متا تریدر عموما این موارد ذکر نشده است اما درپلاتفرم DMA نام بازار قسمتی از نام قرار دادیست که شما تصمیم به معامله آن دارید .
مثلا قرارداد معامله آتی طلا (http://www.dgcx.ae/AboutUs.aspx) DGCX (http://www.dgcx.ae/AboutUs.aspx) تحویل پنجم دسامبر.
مکانيزم اکتشاف قيمت- در يک بازار مالي ، هميشه مطمئنيد که بيشترين قيمت منصفانه را براي آنچه معامله ميکنيد بدست مي آوريد به طوريکه هميشه اينجا صفي از خريداران و فروشندگان وجود دارد و شما همواره قادر به خريد با پايين ترين قيمت و فروش در بالاترين قيمت هستيد. هنگاميکه چيزي را مي خريد طبيعتاً فروشنده نيز وجود دارد.
فروشندگان و خريداران در يک بازار بورس محيطي رقابتي براي معاملات ما فراهم ميکنند. هميشه از دانستن روش کشف قيمت به روي پلاتفورمي که معامله ميکنيد مطمئن باشيد.
عمق بازار - زمانيکه (صف خریداران و فروشندگان) DOM روي پلاتفورم نيست و شما فقط یک قيمت قیمت پیشنهادی برای خريد و فروش را مي بينيد، مراقب باشيد. با چه کسي معامله ميکنيد؟ به احتمال زياد فقط یک طرف مقابل براي تمام معاملات شما وجود دارد که سود شما زيان او و زيان شما سود اوست و طبيعتاً هيچ رقيبي به نفع شما عمل نخواهد کرد. آیا این عاقلانه است که سفارشات خود (تیک پرافیت و استاپ لاس) را به کسی که رقیب شماست نشان بدهید؟
مکانيزم تطابق سفارشات - همواره از چگونگي تطابق سفارشات به روي پلاتفورم آگاه باشيد. در نوعي از پلاتفورمها که شما را به بازار حقيقي متصل ميکنند زمانيکه يک فروشنده يا خريدار با قيمتي که ساير فروشندگان يا خريداران اعلام ميدارند موافق است معامله صورت ميگيرد و به اين علت سفارشات بازار (به بخش انواع سفارشات مراجعه کنيد) همواره ضمانت اجرايي داشته و هرگز به علت تغيير در قيمتها رد نميشود.
بروکر- همیشه از داشتن مدرک معتبر بروکری که با آن کار میکنید از یک بورس اطمینان داشته باشید. طبیعتا معملاتی که با این بروکر انجام میشود همانا آن چیزیست که در آن بورس صورت میگیرد .در مورد شرکتی که پول خود را در اختیارش میگذارید تحقیق نمایید . در مورد شرکتی که در یک جزیره کوچک به ثبت رسیده اما آدرسی متفاوت در مکانی متفاوت دارد مراقب باشید.بروکرهای بازار بورس قبرس مدرک معتبر و صلاحیت ارایه پلاتفرم معامله ارز را ندارند.
حد اقل مبلغ قابل قبول برای افتتاح حساب- برای تجارت در بازار مالی همه ملزم به سپرده گذاری میزان مشخصی پول نزد بروکر برای تضمین سود همه معامله گران میباشند. این مبلغ بر اساس محاسبات ریاضی و آماری مشخصی که متخصصان کنترل ریسک بازارهای مالی مرد استفاده قرار میدهند بدست میاید.این پول یک سپرده است و به شما تعلق دارد و بروکر اجازه مسدود کردن آن را ندارد و ما سرمایه ای کمتر از آنچه برای ضمانت شما لازم است قبول نمیکنیم. به عنوان مثال در حالی که 32 اونس طلا با توجه به قرار دادها و نوسانات حال حاضر بازار با ودیعه ای در حدود دو میلیون تومان معامله میگردد اگر شما به باز کردن یک حساب 200 دلاری دعوت شده اید حتما دوباره در این مورد بیندیشید. چرا کسی که به عنوان بروکر میشناسیم هر رقمی از 100 تا 2000 دلار را برای سرمایه گذاری از ما میپذیرد در حالی که این رقم برای سپرده معامله کافی نیست؟ پس آنها به این مبلغ به عنوان سپرده نمینگرند. این همان رقمیست که شما بایستی متضرر شوید.
ما وظیفه اخلاقی خود میدانیم و همچنین به عنوان بخشی از سیاست بازاریابی شرکت خود که به شما در مورد این پدیده که باعث ایجاد ضرر بسیار زیادی با سو استفاده از نام بازارهای مالی شده هشدار دهیم . تشخیص اینکه به واقع نرم افزاری که یک بازار مالی را شبیه سازی مینماید به شما دسترسی به یک بازار مالی واقعی میدهد یا خیر همیشه خیلی آسان نیست. اما درمورد متا تریدراین مطلب اثبات شده است و مهم نیست آنرا به چه نامی ارائه میکنند چون تمام برنامه های کامپیوتری به راحتی می توانند اسم و آرم عوض کنند. شرکت ما هم برنامه هائی را که به سرمایه گذاران خود برای دسترسی مستقیم به بازار ارائه می دهد با نام و آرم شرکت خودمان ارائه میدهد که از این بابت پولی به شرکت نویسنده پلتفرم پرداخت کرده و منظور از این کار تبلیغ بهتر برای شرکت میباشد. اما آنچه از همه چیز مهمتر است اینست که این پلتفرم ما شما را به بازار مالی وصل میکند.
جائی که شما میتوانید از تبحر خود در تحلیل فنی استفاده کرده و درآمد داشته باشید نه آنکه استاپ لاس و تیک پرافیت خود را با دست خودتان به اپراتور متا تریدر تحویل دهید تا وقتی درخواب هستید با یک حرکت کوچک چند پیپی که در قیمت نشان داده شده روی آی دی شما ایجاد میکند تیک پرافیتی را که مستحق آن هتید از دست شما بگیرند و استاپ لاس خورده بعد از آن را که به شما اصلا ارتباطی پیدا نمیکرد به شما نشان بدهند. مگر سود و زیان در این کار به چند پیپ بسته است؟ مگر به همین دلیل نیست که شما به اسپرد حساسید؟
در یک بازار مالی واقعی اسپرد شناور است (به دلیل تغییر عرضه و تقاضا) ولی قیمتی که شما میتوانید خرید یا فروش کنید به حرکت ماوس کامپیوتر شما به طرف دگمه خرید یا فروش بستگی ندارد!!!
خدا را شکر که در ایران مهندس نرم افزار کم نداریم. از دوستانتان بپرسید ایا چنین چیزی جادو گری است یا بسادکی ممکن.
ما کاملا آگاهیم که مطالعه این متن برای افرادی که مدت طولانی وقت خود را صرف معامله در متا تریدر یا برنامه های مشابه کرده اند ایجاد حسی ناخوشایند میکند ولی همانطور که در ابتدای این متن ذکر شده ما هیچگونه سودی برای خود از این مطلب متوقع نبودیم. مطمئنیم خوانندگان محترمی که خواندن این مطلب چنین حسی در آنان ایجاد کرده پس از مدت خیلی کوتاهی به نیت پاک ما اطمینان پیدا می کنند و تنها چیزی که ما از ایشان تقاضا داریم اینست که این مطلب را به دیگران نیز نشان دهند.
اگر شما با سیستمی مشابه آنچه ذکر شد روبرو شدید که برای شما شک برانگیز بود و نتوانستید به آن اطمینان کنید خوشحال خواهیم شد که با تجربه خویش شرایط معامله بهتر ارزها را برای شما فراهم آوریم. اگر این همان چیزیست که تصمیم به انجام آن دارید، ما امکان دسترسی شما به بازار واقعی (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/) forex (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/) را فراهم مینماییم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در باره پلتفرمهای واقعی بازار اینجا را کلیک کنید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D9%84%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%85%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.html) برای کسب اطلاعات بیشتر در باره انواع حسابها و مدارک لازم برای افتتاح حساب و جزئیات حساب بانکی اینجا را کلیک کنید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7/)
برای کسب اطلاعات بیشتر در باره شرکت و رویت مدارک و مجوزها اینجا را کلیک کنید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%A7/)
لطفا برای کسب اطلاعت بیشتر و یا دریافت خبرنامه ما از طریق ئی میل با ما تماس بگیرید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/)
amator-2
2009/4/07, 08:40 AM
سلام به همه دوستان
من می خوام بدونم نرم افزاری هست که بشه چند برنامه رو بصورت یه پکیج دراره و بعد با کلیک روی اون همه ی برنامه های داخلش همزمان اجرا شه؟اگر کسی سراغ داره ممنون میشم کمکم کنه.اگه نه که برنامشو بنویسم
!Azure
2009/4/07, 08:55 AM
برنامه هاي زيادي هست
ساده ترين اونا برنامه هايي مثل winrar است كه هم فشرده مي كنه و هم قابليت اجراي هر كدوم از اونها رو داره
برنامه هاي هم نرم افزارهايي مثل install sheild است.
amator-2
2009/4/07, 09:40 AM
فکر می کنم سوالمو درست مطرح نکردم.میخوام مثل برنامه هایی که تو استارت آپ قرار گرفتن و با روشن شدن کامپیوتر همشون اجرا میشن اینکارو بکنم اما هر وقت که یه دابل کلیک کردم همشون فعالشن و پنجره هاشون بازشه اگر امکانش هست بگید لطفا
amator-2
2009/4/12, 10:54 AM
مهندسین گرامی،آخه چرا جواب سوالای منو نمیدید!یعنی یه همچین برنامه ای تا حالا نوشته نشده؟یا کسی اطلاع نداره؟
PCMBrokers
2009/4/12, 10:34 PM
قسمت دوم مقاله حقیقت فارکس در ایران با نام "مقایسه دو سیستم" منتشر شد.
بهعلت طولانی بودن اینجا کپی نمی کنم. لطفا به سایت مراجعه فرمائید. (http://www.persepoliscapital.com/fa/%C3%98%C2%A2%C3%99%C2%85%C3%99%C2%88%C3%98%C2%B2%C 3%98%C2%B4/%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%9A%C2%A9%C 3%98%C2%B3-%C3%98%C2%A2%C3%99%C2%85%C3%99%C2%88%C3%98%C2%B2%C 3%98%C2%B4-%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%9A%C2%A9%C 3%98%C2%B3-%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B1%C3%99%C2%88%C3%9A%C2%A9%C 3%98%C2%B1-%C3%99%C2%87%C3%98%C2%A7%C3%9B%C2%8C-%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%9A%C2%A9%C 3%98%C2%B3-%C3%9A%C2%A9%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%9A%C2%AF%C 3%98%C2%B2%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1-%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B1%C3%9A%C2%A9%C 3%98%C2%B3.html)
r_rezaei
2009/4/15, 10:11 AM
با سلام به همه
لطفا بروکر هایی که به نظر شما درست و واقعی هستند را معرفی کنید.
با تشکر
PCMBrokers
2009/4/21, 12:46 AM
1) لطفا کلمات "درست" و "واقعی" را معنی کنید.
اگر معنای آن با "مجوز دار" یکی است سر دراز دارد و باید قوانین آن مجوز را خواند. ده ها وجود دارند.
اگر به وبسایت و دفتر است خیلی آسان است. صدها وجود دارند و به ریش همه دارند می خندند.
2) اگر چیزی غیر از این منظور شماست. به سایت افشا کلاهبرداری ها یعنی www.kolahbarday.com (http://www.kolahbarday.com) مراجعه کنید تا کمی بیشتر در این باره بخوانید.
hassan_niazy
2009/4/26, 10:22 PM
یک نرم افزار ساده برای طراحی سی دی های مولتی مدیا می خواستم که رایگان باشه و فول ورژن هم باشه و محدودیت نداشته باشه . کسی سراغ داره ؟
ali_reza6556
2009/4/26, 11:27 PM
سلام به دوستان
ایا کسی نرم افزار مدیریت پروزه رو داره؟
!Azure
2009/4/27, 08:19 AM
اگر منظور شما ms project است كه توي سي دي ها آفيس(سي دي دوم 2003 براي مثال ) پيدا مي شه
Sharif_
2009/4/27, 08:46 AM
یک نرم افزار ساده برای طراحی سی دی های مولتی مدیا می خواستم که رایگان باشه و فول ورژن هم باشه و محدودیت نداشته باشه . کسی سراغ داره ؟
بعید میدونم همچین نرم افزاری بشاه یا باید پولشو بدی یا کرکش رو بریزی سیستمت
همون MMB از همش قویتره
نازي_مو
2009/4/28, 12:47 PM
درود به همه دوستان
من براي پايان نامه ام بايد كارهاي اماري انجام بدم ، و نياز به برنامه SPSS دارم
كسي اطلاعاتي در اين مرود داره ؟
!Azure
2009/4/28, 02:23 PM
اميدوارم بتوني توي اين لينكها اونو دانلودكنيد
http://www.google.com/search?hl=fa&q=spss+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF&lr=
bardiajoon
2009/5/19, 12:48 PM
خودتان سرچ كنيد در گوگل:
site:http://asandownload.com "نام نرم افزار"
به همين راحتي
براي ديدن نمونه اينجا (http://www.google.com/search?hl=fa&q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fasandownload.com+kaspersky&btnG=%CC%D3%CA%CC%E6%ED+Google&lr=) را بچلانيد !!
ehsan1436
2009/5/26, 11:55 AM
:(
کمک فوری
سلام من راجع به این فایلها اطلاعات میخاستم
fls
mcs
xcp
و میخاستم بدونم نرم افزاری هست کف فایل نوشتاری یا مولتی مدیا رو به هر کدوم از اینها تبدیل کنه
convertor هر کدوم باشه عالیه
من اطلاعات زیادی راجع به کامپیوتر ندارم اگه تویه سوالم اشتباه بوده ببخشید
ممنون
!Azure
2009/5/26, 12:03 PM
براي اولي ظاهرا ArcView Windows Help Supporting File (http://www.esri.com/software/arcview/) است
پسوند دومي ظاهرا مربوط به HalfLife MapCycle - Editor (http://www.nstoeckigt.de/) است
سومي هم Xbox Compressed Package (http://www.xbox.com/)
آيا اين فايلها مربوط به بازي است؟
اطلاعات كاملتر رو با جستجو در سايت filext.com بدست بياريد
ehsan1436
2009/5/27, 09:36 AM
براي اولي ظاهرا ArcView Windows Help Supporting File (http://www.esri.com/software/arcview/) است
پسوند دومي ظاهرا مربوط به HalfLife MapCycle - Editor (http://www.nstoeckigt.de/) است
سومي هم Xbox Compressed Package (http://www.xbox.com/)
آيا اين فايلها مربوط به بازي است؟
اطلاعات كاملتر رو با جستجو در سايت filext.com بدست بياريد
سلام مربوط به ماشین حسابه
کلاسپد 330
فقط این فایلها رو import میکنه
bardiajoon
2009/5/27, 01:29 PM
دوست عزیز شما ده جای مختلف این سوال رو پرسیدید من هم توی تاپیک بررسی مشکلات پاسختون رو کامل دادم
این کار شما یعنی تضییع حقوق دیگران!!
ehsan1436
2009/5/27, 03:52 PM
دوست عزیز شما ده جای مختلف این سوال رو پرسیدید من هم توی تاپیک بررسی مشکلات پاسختون رو کامل دادم
این کار شما یعنی تضییع حقوق دیگران!!
سلام حق با شماست
ولی من اونجا اطلاعات راجع به این فایلها میخاستم و اینجا نرم افزار convertor
مریم صفایی
2009/6/17, 09:44 PM
سلام.من یه ***** شکن به نام toonelدانلود کردم و با پسوند jar هست نمیدونم باید جاوا حتما روی سیستم نصب باشه؟
Omid.Delfarib
2009/6/17, 09:51 PM
ببین پسوندهای جار برای گوشیا کاربرد داره ... حالا که میخوای ***** شکن استفاده کنی فکر کنم برای استفاده از اون باید جاوات نصب باشه
dave batista
2009/7/19, 02:54 PM
سلام.من یه ***** شکن به نام toonelدانلود کردم و با پسوند jar هست نمیدونم باید جاوا حتما روی سیستم نصب باشه؟
نه لازم نیست .;)
سلام
من میخوام فرمت ائودیو رو به mp3تبدیل کنم میشه یه نرم افزار ساده و قابل دانلود معرفی کنید ؟
ممنون
mohannes darya
2009/8/03, 11:01 AM
من اطلاعاتی راجع به نرم افزار لینک می خواستم. ممنون از توجهتون
سلام به دوستان
moradi.m
2009/8/06, 05:31 PM
سلام دوست عزيز
من يه نرم افزار ميخوام كه روي فولدر ps بزارم:D
Sharif_
2009/8/06, 07:14 PM
سلام
من میخوام فرمت ائودیو رو به mp3تبدیل کنم میشه یه نرم افزار ساده و قابل دانلود معرفی کنید ؟
ممنون
نرم افزار windows movie macker که تو خود ویندوز هست میتونه video رو به Audio تبدیل کنه
سلام دوست عزيز
من يه نرم افزار ميخوام كه روي فولدر ps بزارم:D
http://www.protect-folders.com/pics/spacer.gif
http://www.protect-folders.com/pics/scr-block.gif
Protect folders on your hard
Click here:http://www.protect-folders.com/pics/spacer.gif
http://www.protect-folders.com/pics/download.gif (http://www.protect-folders.com/download/protect-folders.exe)
moradi.m
2009/8/10, 07:47 PM
سلام دوست عزيز
نرم افزاري مي خوام كه بازي plavstation 1-2 رادر كامپيوترم اجرا كنم..
ممنون ميشم
HaMiD.TcI
2009/8/11, 01:30 PM
این برنامه برای پلی استیشن 2 هست و ویندوز اجرایی هم 98 هست اگه مشکلی داشتین بفرمایید تا راهنمایی کنم.
پسورد فایل : hamid.tci
موفق باشید :smile:
FARZANEH21N
2009/8/25, 09:29 AM
سلام - من اشتباها پرینتر مجازی Microsoft Office Document Image Writer رو از سیستمم پاک کردم وحالا بهش نیاز دارم می تونید بگین که چطور می تونم رو سیستمم نصبش کنم. یا یک پرینتر که همون قابلیت هارو داشته باشه بهم معرفی کنین
halehgh
2009/8/30, 09:56 PM
سلام من برای مقاله ام دنبال مطالبی تخصصی میگردم کسی مقاله در ارتباط با 3DMAX داره بهم بده فقط سایت 3DMAX.ir رو معرفی نکنین :cool:
hamid53
2009/9/04, 02:22 AM
من یک سری فایل دارم که پسوند آنها amv میباشد اگر کسی تبدیل آنرا داره کمکم کنه
ممنون از دوستان خوبم
Sharif_
2009/9/04, 03:20 AM
من یک سری فایل دارم که پسوند آنها amv میباشد اگر کسی تبدیل آنرا داره کمکم کنه
ممنون از دوستان خوبم
سلام
فایلی با پسوند amv من نشنیدم
مطمئنید اشتباه نکردید؟ اگر نه مربوط به چه قالبی میشه؟
Omid.Delfarib
2009/9/04, 08:48 AM
سلام من برای مقاله ام دنبال مطالبی تخصصی میگردم کسی مقاله در ارتباط با 3DMAX داره بهم بده فقط سایت 3DMAX.ir رو معرفی نکنین :cool:
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7644
http://www.farsiebook.com/ebook/6994.htm
فکر کنم این دوتا بدردتون بخورن ....
hamid53
2009/9/05, 12:08 AM
باسلام
دوست عزیز این فایل amvنوعی فرمت ویدئویی هست من هم تا حالا ندیده بودم .خیلی از کانورت ها را امتحان کردم بی فایده بود تو اینترنت تبدیلش هست موفق نشدم دانلود کنم
باسلام
نرم افزار golden eye براي مونيتورينگ مي خواستم با كركش
Sharif_
2009/9/06, 11:20 PM
باسلام
دوست عزیز این فایل amvنوعی فرمت ویدئویی هست من هم تا حالا ندیده بودم .خیلی از کانورت ها را امتحان کردم بی فایده بود تو اینترنت تبدیلش هست موفق نشدم دانلود کنم
AMV Converter Download Now 3.36 MB (http://www.bestshareware.biz/video/AMVConverter.zip)
AMV Converter's Key functions:
Convert AVI to AMV
Convert WMV to AMV
Convert MPEG to AMV
Convert ASF to AMV
Convert MOV to AMV
Convert RM to AMV
Convert Ram to AMV
Convert Rmvb to AMV
Convert MPG to AMV
Convert Dat and vob to AMV
Convert WMA to AMV
Very Easy to Use
Multi-threading and batch conversion supported
Preview is supported and you can preview the input files before conversion
Excellent output quality is offered
Super fast conversion speed
AMV player 2.0
Download (http://www.brothersoft.com/amv-player-download-274333.html) (4.75MB)
Silverlight
2009/9/14, 11:37 PM
باسلام
نرم افزار golden eye براي مونيتورينگ مي خواستم با كركش
سلام دوست عزیز
با یه جستجو به راحتی می تونید برنامه مورد نظرتون رو پیدا کنید.
لینک 1 (http://www.p30download.com/archives/security/hack_spy_tool/download_golden_eye_full_serial/)
لینک 2 (http://www.p30world.com/archives/003340.php)
Aydin51
2009/9/19, 08:08 AM
سلام به دوستان
سلام- من یه نرم افزار اینتر نت اکسپلورر می خوام چون مال خودم قاطی پاطی شده.
ممنون
russell
2009/9/19, 03:10 PM
سلام- من یه نرم افزار اینتر نت اکسپلورر می خوام چون مال خودم قاطی پاطی شده.
ممنون
سلام
از دو لینک پایین میتونی internet explorer 8 رو دانلود کنی :
دانلود (http://rapidshare.com/files/215677337/Internet.Explorer.8.8.00.6001.18702.Final.Portable _SOFT-BEST.NET_.rar)
دانلود (http://rapidshare.com/files/201260232/internet-explorer.8.rc1.full.zip)
این هم آدرس سایت موزیلا که تو اون می تونی آخرین ورژن مرورگر فایرفاکس رو رایگان دانلود کنی .
www.mozilla.com (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html)
aria/68
2009/9/24, 10:01 PM
سلام من دنبال نرم افزار مطلب هستم ممنون میشم اگه کمک کنید;)
Silverlight
2009/9/27, 09:22 PM
خودم زیپش کردم و دوباره براتون آپلود کردم
هر چی سعی کردم ضمیمه کنم نشد
http://rapidshare.com/files/285767113/Golden.zip.html
خودم زیپش کردم و دوباره براتون آپلود کردم
هر چی سعی کردم ضمیمه کنم نشد
http://rapidshare.com/files/285767113/Golden.zip.html
دست شما درد نكنه باز ميكنم فايل exe ارور ميده ؟ نرم افزار ديگه اي ندارين ،انتي رو هم غير فعال مي كنم ولي نميشه
mehran_setup
2009/9/29, 11:19 PM
لینک دانلود نرم افزار Hiren's BootCD 10.0 میخوام ...
اگه مستقیم باشه بهتره...مر30
momo_lavish
2009/10/01, 10:14 PM
با سلام خدمت اساتید کامپیوتر
من با آنتی ویروس paretologic antivirus plus 6.1 (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354821) سیستم خود را اسکن کرده ام و چند ویروس پیدا شده اما برای کشتنشون باید رجیستر بشه
دوستان کسی میتونه سریال یا کرک این نرم افزارو به من بده
با تشکر
elnaz66
2009/10/01, 10:42 PM
سلام
برای درس گرافیک کامپیوتری نیاز به opengl دارم ،
سپاسگذار میشم اگر بتونید کمکم کنید
loyal knight
2009/10/03, 10:12 PM
سلام
من یک مشکل عجیب با لب تاپم دارم.
ویندوز ویستا نصب کردم ولی چون ازش خوشم نیومد از برنامه ی low level format استفاده کردم و هاردم رو فرمت کردم.
حالا هر کار می کنم هاردم رو نمی شناسه.
البته هاردم نسوخته چون در ستاپ ویستا هاردم رو می شناسه.
کسی هست یک راه حل به هم ارائه بده برای پارتیشن بندی؟
از توی ستاپ ویندوز نمیتونم . پیغام خطا می ده که درایوری موجود نمی باشد.
از توی داس هم نمی شه چون سی دی داس رو هم اجرا نمی کنه
واقعا گیج شدم!
حالا دنبال یک نرم افزاری می گردم که بدون نیاز به داس یا ویندوز بتونه پارتیشن بندی کنه؟
لطفا اگه جواب میدید در صفحه ی شخصی خودم بنویسید
با تشکر
labghiz267
2009/10/04, 02:20 PM
سلام
1- می دونید کدوم ورژن Rational Rose با visual studio 2008 سازگاری داره؟
2- کسی یک لینک برای دانلود enterprise architect سراغ داره بغیر از لینکی که مربوط به سایت sparxsystems می شه؟
ezat 10
2009/10/10, 12:01 AM
با سلام خدمت شما- مدتي است كه هر چه در تمام سايتهاي ايراني سرچ كردم تا اينكه يك نرم افزار جهت تبديل فايلهاي tsرا به فايلهاي vcd پيدا كنم كه مشكلم را حل كنم موفق نشد ه ام لطفا اگه اين نرم افزار را برايم قرار دهيد ممنون ميشم.
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::heart::heart::evil: :evil::evil::victory::victory:
zhallechin
2009/10/10, 06:17 AM
سلام نرم افزار مديريت پروژه را مي توانيد دانلود كنيد .
MSP و Primavera از جمله اين نرم افزار ها هستند.
البته پيشنهاد دانلود در صورتي كه اينترنت پرسرعت نداشته باشيد جالب نيست و بهتر است تهيه كنيد .
در ضمن دومي خيلي بهتر از اولي عمل مي كند .
omidi999
2009/10/10, 12:04 PM
سلام دوستان عزيز من تفاوت كارتهاي گرافيكي رو مي خواستم حداقل پنج نوع از كارتهاي گرافيكي رو كسي از دوستان مي نونه كمكم كنه :gol:
naser6739
2009/10/12, 08:46 PM
سلام دوستان من به نرم افزار protege نیاز جدی دارم لطفا کمکم کنید توضیح این که این نرم
افزار در مورد وب معنایی هستش لینک دانلود یا سایت مربوطه برای دانلود با تشکر.
paniz
2009/10/16, 02:08 PM
سلام
کسی از دوستان نرم افزاری برای شبیه سازی cpu می شناسه ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
hamidou
2009/10/16, 05:46 PM
نرم ازار cutmaster 2d pro را لازم دارم کسی میتونه کمکم کنه هر چی دانلود کردم demo هست
paniz
2009/10/24, 01:15 PM
سلام
خیلی دنبال نرم افزار gridsim گشتم اما پیدا نکردم کسی می تونه کمکم کنه
dave batista
2009/11/04, 10:31 AM
سلام به مهندسین عزیز
اگه ممکنه یه نرم افزار عالی با محیط ساده برای طراحی سی دی آموزش معرفی کنید
متشکرم .
water.87
2009/11/04, 07:19 PM
سلام
من این ترم زبان Cبرداشتم و نرم افزار هایTurbo CیاBorland Cدارم .اگه سراغ دارین واقعا ممنون میشم بهم بگین....:)
mohsen_pc
2009/11/12, 07:27 AM
سلام خسته نباشيد!اگه امكانش هست نرم افزار اموزش flash 8رو برام بذاريدى!
ممنونم!
reza_iziy
2009/11/13, 01:32 AM
والا من اول با jetAudio به WAV تبدیل میکنم بعد با Video Convert Mater به Mp3
bahar-67
2009/11/25, 09:12 AM
چند تا نرم افزار می خواهم می تونید کمکم کنید؟
business plan
power designer
باتشکر قبلی:heart:
لامبورگنی
2009/11/25, 02:19 PM
اگه نرم افزار 3dmax یا maya دارید برام بزارید لطفا
لامبورگنی
2009/11/25, 02:29 PM
نرم افزار maya یا 3dmax لازم دارم.
fjalili
2009/11/25, 04:11 PM
اگه نرم افزار 3dmax یا maya دارید برام بزارید لطفا
دوست عزیز،
مایا را میتوانی از سایت پی سی دانلود؛ دانلودش کنی، البته 315 مگ هست! این هم لینکش:
http://www.p30download.com/archives/graphic/3d_tool/download_autodesk_maya_unlimited_full
در ضمن توی همین تالار بخشی داره بنام: "نرم افزارهای مورد نیاز خود را اینجا مطرح کنید" بهتره که توی اونجا درخواستهایت را بدهی ...
پر انرژی باشید.
moji5
2009/11/26, 09:32 AM
چند تا نرم افزار می خواهم می تونید کمکم کنید؟
business plan
power designer
باتشکر قبلیhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/a061.gif
Power Designer http://www.baghli.com/img/powerd1.jpg
شبیه سازی سیستم قدرت
دانلود (حجم 1MB) (http://www.baghli.com/dl/powerd.zip)
secret_f
2009/11/26, 06:02 PM
سلام بر همه خوبین؟http://www.iran-far.com/images/smilies/w21.gifhttp://www.iran-far.com/images/smilies/icon_gol.gif
راستش من یه نرم افزار تحت ویندوز میخواستم که پروتکل های شبکه رو بتونم باهاش شبیه سازی کنمhttp://www.iran-far.com/images/smilies/nazy.gif
توی نت سرچ زدمhttp://www.iran-far.com/images/smilies/w10.gif ولی اکثرا برای لینوکس بود...http://www.iran-far.com/images/smilies/164.gif
Maany Emo
2009/11/27, 09:20 PM
سلام.
من یک پلاگین یا اداون (addon) برای برنامه ورد 2007 میخواهم که روی افیس نصب میشه و مستقیما کار رو به PDF تبدیل میکنه (با فارسی هم مشکل نداشته باشه)
قبلا داشتم الان اسمش رو فراموش کردم...
با سپاس;)
ebrahim_amar
2009/11/30, 07:14 AM
درود به همه دوستان
من براي پايان نامه ام بايد كارهاي اماري انجام بدم ، و نياز به برنامه SPSS دارم
كسي اطلاعاتي در اين مرود داره ؟
کتاب spss 18 از انتشارات عابد تازه چاپ شده همراه با نرم افزارهای 17 و 18 داخل کتابم هستش می تونی از انقلاب تهیه ش کنی اگه تهران باشی
و گرنه به این آدرس ایمیل بزن کارای آماریتو انجام می دن
ebrahim_statistic@yahoo.com
سلام به همه.کسی برنامه vray برای 3dmax 9 داره؟خودم دارمش،نصبش هم کردم،اما احتیاج به یهkey makerداره که بشه با vray کار کرد.key maker من ویروس بود که سیستمم پاکش کرد.الان با حد اینکه vray دارم اما نمیتونم باهاش کار کنم.یه کمکی کنین لطفا
hamid53
2009/12/04, 01:07 AM
با سلام
من یک فایل با پسوند pub دارم که نتوانستم اونو بازش کنم این فایل تصویری هست وبا دوربین کرفته شده و روی کامپیوتر با نمیشه از دوستان هر کسی کمک کنه ممنون میشم
با سپاس:smile:
angel_fish
2009/12/13, 11:40 AM
سلام
من یه پست داشتم به اسم Rar & Zip password Recovery (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=133601) اما به جوابی نرسیدم
حالا اگه میتونید واسه رجیستر کردن این برنامه سریالش رو بدید
Atomic password recovery (http://www.apasscracker.com/)
RAR Password Cracker
اگه هم نرم افزاری غیر اینا دارید که بتونم پسورد یه فایل RAR رو که فراموش کردم پیدا کنم لطفا با آدرسش واسه دانلود بگید
ممنون
آموزش نرم افزار میپل با تشکر
fereshte_m
2009/12/19, 08:57 PM
سلام دوستان
کسی نرم افزار forex meta trader 4 داره ؟
:w05::w20:
هامون::.
2009/12/22, 07:54 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه نرم افزار هک و اموزشش رو میخواستم .... ممنون اگه راهنماییم کنید
sali970
2009/12/22, 11:47 PM
سلام
انتی ویروس بیت دیفیندر رو یه عزیز بفرسته
saliasadolahi@yahoo.com
Miss.Robota
2009/12/24, 06:19 PM
سلام بچه ها...!
می دونید از کجا می تونم نرم افزارbuddymanagerرو دانلود کنم؟
من که هرچی پیدا کردم لینکش مشکل داشت!!
KSHAFIEI
2009/12/25, 12:18 PM
سلام دوستان
بعنوان یک کار کلاسی نیاز به یک برنامه زمین فوتبال خیلی ساده با سه بازیکن در هر طرف زمین داشتم.
این برنامه باید توسط OPENGL نوشته شده باشه.
اگر کسی می دونه این برنامه رو از کجا می تونم بگیرم لطفا کمکم کنه
zahra97
2010/1/01, 07:15 PM
از دوستان ممنون میشم اگه لینک دانلود نرم افزار وب کم معرفی شده رو واسم بذارن
pc camera kinger board p1
golrokh
2010/1/02, 08:02 PM
سلام
شما power point e 2007 را دارین؟
yamacasis
2010/1/02, 10:33 PM
از دوستان ممنون میشم اگه لینک دانلود نرم افزار وب کم معرفی شده رو واسم بذارن
pc camera kinger board p1
http://www.user-guides.co.uk/download/download/downloaddrivers/download-drivers-pc-camera-p1-kinger-board.html
http://www.fileguru.com/apps/pc_camera_p1_kinger_board
سلام
شما power point e 2007 را دارین؟
روی آفیس 2007 هست همه جا دارن
اگه گیر نیوردی بگو واست بفرستم
yamacasis
2010/1/02, 10:55 PM
سلام
من یه پست داشتم به اسم Rar & Zip password Recovery (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=133601) اما به جوابی نرسیدم
حالا اگه میتونید واسه رجیستر کردن این برنامه سریالش رو بدید
Atomic password recovery (http://www.apasscracker.com/)
RAR Password Cracker
اگه هم نرم افزاری غیر اینا دارید که بتونم پسورد یه فایل RAR رو که فراموش کردم پیدا کنم لطفا با آدرسش واسه دانلود بگید
ممنون
atomic rar password recovery with serial
http://rapidlibrary.com/index.php?q=atomic+rar+password+recovery+with+seri al+code
RAR Password Recovery v1.1 (http://www.intelore.com/winrar/rar-password-recovery.exe)
RAR Password Cracker (http://dnsoft.swrus.com/rpc/rpc412.zip)
RAR Key (http://www.lostpassword.com/demos/rarkeyd.exe)
http://www.elcomsoft.com/PW***/pw***.zip
سلام دوستان
کسی نرم افزار forex meta trader 4 داره ؟
:w05::w20:
http://www.metaquotes.net/en/metatrader4/trading_terminal
سلام
انتی ویروس بیت دیفیندر رو یه عزیز بفرسته
saliasadolahi@yahoo.com
http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Bitdefender-Virus-Definitions.shtml
ma_zaree33
2010/1/03, 09:23 AM
یه نرم افزار ویرایشگر متن و نحوه استفاده آن در زبان پی اچ پی برای صفحات وب
محمودح
2010/1/04, 08:25 AM
سلام من نرم افزار تبدیل عکس به textرو میخام
محمودح
2010/1/04, 08:27 AM
از دوستانی که کمکم کنن ممنونم خیلی فوریه
sahar-f
2010/1/04, 11:09 AM
http://www.p30download.com/archives/utility/office/download_readiris_pro_11_middle_east_full/
از اين لينك دانلود كنيد
از دوستانی که کمکم کنن ممنونم خیلی فوریه
sanam.f
2010/1/05, 08:12 AM
سلام به دوستان
سلام به دوستان
من ويندوز 7 نصب كردم ولي فارسي ساز روش نصب نمي شه يعني بايد برنامه ديگه نصب بشه كه اطلاعاتي در اين مورد ندارم مي تونين راهنماييم كنين از چه برنامه اي بايد استفاده كنم؟
;)
ehsan-shimi
2010/1/11, 12:03 AM
سلام
نرم افزاری لازم دارم واسه پیدا کردن الگوریتم بین اعدادی خاص و انتخاب اعداد تصادفی
مثل نرم افزاری که بانک ها واسه قرعه کشی استفاده میکنن ....یا نرم افزاری که پسورد پیدا میکنه ( تو فیلم های جاسوسی و ... زیاده :D) اصلا امیدی هم به پیدا کردنش دارم؟
نرم افزار كريستال ريپورت 8.5 رو مي خوام و كرك netsupport 9.01 v رو ياري برسانيد
shima1365
2010/1/13, 03:46 PM
سلام من نرم افزار visio می خوام
Parisa R
2010/1/13, 09:57 PM
اینا رو ببین من از این siteها استفاده میکردم قبلا
http://www.text-image.com/
http://www.photo2text.com/
http://www.renderimages.com/
hektor
2010/1/16, 05:04 PM
سلام یک نرم افزار کاری دانلود ویدیو ازYou Tube می خواستم.
youyube downloader رو دانلود کردم جواب نداد
Parisa R
2010/1/16, 09:21 PM
سلام یک نرم افزار کاری دانلود ویدیو ازYou Tube می خواستم.
youyube downloader رو دانلود کردم جواب نداد
RealPlayer11GOLD (http://www.4shared.com/file/103935016/557fe190/RealPlayer11GOLD.html?s=1)
البته فرمت فایلهای save شده .flv هستش و برای دیدنشون به نرمافزار جانبی احتیاج پیدا میکنید:
Media Player Classic (http://www.filehippo.com/download_media_player_classic/) رو بگیرید نصب کنید بعد هر فرمتی رو براتون decode میکنه تو player خودتون !
hektor
2010/1/20, 01:03 AM
دستتون درد نکنه:smile:
فقط حجمش 11 مگابایته سرعتم خیلی کمه سخت و زمان بره:(
rasooli2010
2010/1/22, 12:45 PM
سلام من دنبال نرم افزار readires pro me
که روی ویندوز های 64 بیتی نیز کار کنه می گردم ورژن 12 این نرم فزار این امکانو داره ولی من کرکشو پیدا نکردم در ضمن حتما me باشه تا از فارسی پشتیبانی کنه
rezabaglo
2010/1/23, 01:24 AM
سلام من رضا هستم از لندن. دانشجوئ دوره PHD.
من به Abaqus احتیاج دارم. قبل ها چند بار از این سایت و سایت های دیگر اقدام کردم اما نتو نستم download کنم.اگرکسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم. کامپیوتر من ویندوز vistaهستش.:(:(:(
moradi.m
2010/1/23, 01:36 PM
سلام دوستان عزيز
1:من يه نرم افزار ميخواستم كه بشه بعضي كارارو زمان بندي كنم كه خودش انجام بده:eek:
مثلا: كپي كردن . ريست كردن . خاموش كردن . و ...
2:قبلا يه نرم افزار داشتم اين كارارو ميكرد كار كردن با هاشم خيلي آون بود ولي موقع ويندوز عوض كردن يكي از درايوام پاك شد:(ركاوري كردم كامل برگردون ولي يه سري از فايل هامو (pdf.gif.exe.bmp.و ...) خراب كرد يعني هستن ولي خرابن اگه در اين موردم ميتونيد كمكم كنيد متشكر ميشم.
:smile::smile::smile:
3: راستي از بين اين موتورهاي جستجو كدومشون بهتره opera 10 , IE 8 , mozilla firefox 3.5
moradi.m
2010/1/23, 01:46 PM
سلام
نرم افزاری لازم دارم واسه پیدا کردن الگوریتم بین اعدادی خاص و انتخاب اعداد تصادفی
مثل نرم افزاری که بانک ها واسه قرعه کشی استفاده میکنن ....یا نرم افزاری که پسورد پیدا میکنه ( تو فیلم های جاسوسی و ... زیاده :D) اصلا امیدی هم به پیدا کردنش دارم؟
سلام دوست عزيز
اميد وارم منظورتو خوب فهميده باشم.
حجم كم و كار باهاش آسون
اميد وارم هموني كه ميخواي باشه.
jafarnejad
2010/1/23, 02:51 PM
براي تبديل JPEG به WORD يا همچين چيزي فقط اگر ميشه زود بزاريد كه خيلي لازم دارم
ehsan_amigo
2010/1/25, 01:27 PM
سلام به همه
من به یه دانلودر youtube احتیاج دارم چند نمونه دانلود کردم که کار نکردن اگه شما یکی که جواب بده دارید لطفا بمن معرفی کنید. خیلی ممنون.
negin17h
2010/1/27, 09:28 PM
سلام دوستان عزيز
3: راستي از بين اين موتورهاي جستجو كدومشون بهتره opera 10 , IE 8 , mozilla firefox 3.5
دوست عزيز اینا مرورگر هستند نه موتور جستجو. به نظر من Mozilla مرورگر خوبی است و بعدش IE 8
negin17h
2010/1/27, 09:32 PM
سلام به همه
من به یه دانلودر youtube احتیاج دارم چند نمونه دانلود کردم که کار نکردن اگه شما یکی که جواب بده دارید لطفا بمن معرفی کنید. خیلی ممنون.
روش های زيادی واسه دانلود از اين سايت هست.
مثلا 1.گذاشتن mp4بعد کلمه youtube در آدرس و سپس دريافت لينک دانلود
2. اضافه کردن kiss قبل از اسم youtube
در لينک زير 4 راه دانلود رو آموزش داده :
http://zangoole.com/1387/05/02/download-from-youtube/
hamed1060
2010/1/28, 10:57 PM
راهنمایی می خواستم در مورد نصب ویندوز اکس پی بر روی هارد ساتا.
ehsan_amigo
2010/2/01, 01:16 PM
روش های زيادی واسه دانلود از اين سايت هست.
مثلا 1.گذاشتن mp4بعد کلمه youtube در آدرس و سپس دريافت لينک دانلود
2. اضافه کردن kiss قبل از اسم youtube
در لينک زير 4 راه دانلود رو آموزش داده :
http://zangoole.com/1387/05/02/download-from-youtube/
ممنون از کمکتون ولی این روش ها رو چک کردم فقط چند کیلو بایت دانلود می کنه و پیغام complate می ده.شما می دونید چرا این جوری می شه، به *****شکنم مربوط نمی شه(u991) ؟ اگه *****شکن بهتری دارید بهم معرفی کنید.mer30
samiraghgd
2010/2/01, 05:26 PM
سلام دوستان من به نرم افزار protege نیاز جدی دارم لطفا کمکم کنید توضیح این که این نرم
افزار در مورد وب معنایی هستش لینک دانلود یا سایت مربوطه برای دانلود با تشکر.
(http://protege.stanford.edu/download/protege/4.0/installanywhere/)
http://protege.stanford.edu/download/protege/4.0/installanywhere/ (http://protege.stanford.edu/download/protege/4.0/installanywhere/)
سانتینا
2010/2/08, 11:51 PM
سلام به همگی
لطفا یکی به بنده بگه که فایل vdf رو با چه بر نامه ای میشه باز کرد؟
ماریا جمشیدی
2010/2/12, 01:49 PM
تورو خدا یه لینک واسه دانلودvisual studio.net 2008 واسم بذارین خیلی نیاز دارم،حتما دات نت باشه
متشکرم
بفرمائید (http://forum.dpiguide.com/ftopic-663-0-days0-orderasc-.html)
ولی دوست عزیز بری بخری بهتر جواب میده احتمال داره اینجوری بعضی فایل ها خود دانلود نشه
capella
2010/2/15, 04:27 PM
سلام
لطف میکنید یه لینک سالم به یک منیجر پارتیشن بندی برای سیستم عامل 64 بیتی ویندوز 7 برای لب تاپ؟
واقعا "ممنون میشم
angel_fish
2010/2/23, 07:57 AM
سلام
من یه نرم افزار میخواهم برای هک کردن پسورد وایرلس؛توی دانشگاه اینترنت وایرلس داریم اما پسورد داره...کمک کنید....خودم سرچ کردم اما چند تا برنامه تریال میده مثلا wep key spy...
aramesh11
2010/2/24, 08:33 PM
سلام به مهندسین عزیز، روزتون مبارک!
کسی نرم افزار Arena 9 داره؟ حتما میخوام ورژن 9 باشه. تقریبا همه شهر رو گشتم نیست!!
لطفا اگه دارین برام بزارین.
farzane206
2010/2/24, 08:40 PM
سلام میشه شما که دستتون تو خیره. یه لینک دانلود نرم افزار حسابداری هم واسه من بذارین؟ ممنون میشم
aramesh11
2010/2/24, 11:09 PM
سلام دوستان عزيز
1:من يه نرم افزار ميخواستم كه بشه بعضي كارارو زمان بندي كنم كه خودش انجام بده:eek:
مثلا: كپي كردن . ريست كردن . خاموش كردن . و ...
2:قبلا يه نرم افزار داشتم اين كارارو ميكرد كار كردن با هاشم خيلي آون بود ولي موقع ويندوز عوض كردن يكي از درايوام پاك شد:(ركاوري كردم كامل برگردون ولي يه سري از فايل هامو (pdf.gif.exe.bmp.و ...) خراب كرد يعني هستن ولي خرابن اگه در اين موردم ميتونيد كمكم كنيد متشكر ميشم.
:smile::smile::smile:
منم یه بار درایوم پاک شد همینجوری شد. یعنی فایلها ، و حتی بعضی عکسها خراب بودن! ولی کاریش نمیشه کرد. با چه برنامه ای برشون گردوندی؟
درباره وب بروزر ها هم نمیشه نظر داد! باید ببینی با کدوم راحت تری. من خودم فقط با فایرفاکس کار میکنم ولی اکسپلورر 8 هم راحته. با اپرا زیاد کار نکردم!
موفق باشید
shahedeh
2010/3/01, 06:39 PM
سلام دوستان
كسي نرم افزار پروتئوس داره؟
شديدا لازم دارم
ebrami
2010/3/05, 12:44 PM
من وقتي اس پي اس اس رو نصب ميكنم اين پيغامو ميده:attemp to connect to a remote faild inte چرا؟
سمیه ملکی
2010/3/05, 07:16 PM
سلام. ضمن عرض خدا قوت خدمت شما عزیزان ؛نیاز مبرم به نرم افزارANDNOTE دارم. لطفا راهنمایی کنید.
ehsantomcat
2010/3/05, 09:10 PM
سلام
من دنبال کمپایلر فرترن می گردم .کسی لینکی داره راهنمایی کنه؟
russell
2010/3/05, 09:33 PM
سلام
من دنبال کمپایلر فرترن می گردم .کسی لینکی داره راهنمایی کنه؟
سلام
کامپایلر فرترن رو برای چه کاری می خواین ؟ منظورم اینه که برای انجام پروژه های معمولی می خواین .یا حرفه ای ؟
سیستم عاملی که استفاده می کنین چیه ؟
http://www.silverfrost.com/images/express_button.png (http://www.mediafire.com/file/zwmndfggxij/ftn95_express.exe)
این رو پیدا کردم که برای مصارف شخخصی و استفاده در سیستم های خانگی هست .
اگه یکم توضیحات بدی خوبه .
russell
2010/3/05, 10:00 PM
سلام. ضمن عرض خدا قوت خدمت شما عزیزان ؛نیاز مبرم به نرم افزارANDNOTE دارم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
احتمالا منظورتون نرم افزار Endnote هست ..
http://mydl.ir/imgc/7699-software-software_type-scientific-Thomson_Endnote_X3_13_0_0_3094.jpg
اگه همینه ، می تونی از اینجا (http://uploading.com/files/5953JL6E/Thomson.Endnote.X3.v13.0.0.3094.rar.html) دانلود کنی .
amir_rajabi
2010/3/07, 06:36 AM
سلام کسی ممکن نرم افزار matlabo بزاره. ممنون
سلام
از دوستان عزيز انجمن كسي دانلودر اينترنت دانلود منيجر (بدون نياز به بروز رساني و كرك ) دارند ما هم دانلود كنيم ؟؟
من تقريبا همه ورژن هايش را دارم اما بيشتر از يكماه كار نميكنه خيلي از دوستان پچ و كركش را هم تو انجمن ها ميگذارند اما معمولا كار نميكنه .حتي شماره سريال 518 را هم دارم اما باز اينوليد ميده و قبول نميكنه .
ممنون ميشم كمكم كنيد
gooleyakh
2010/3/27, 02:21 PM
من دنبال نرم افزار arena می گردم اگه کسی داره برام بفرسته
russell
2010/4/04, 01:37 AM
من دنبال نرم افزار arena می گردم اگه کسی داره برام
بفرسته
Arena 12.0
Download (http://www.mhhe.com/engineering/arena.zip)
russell
2010/4/04, 01:50 AM
سلام کسی ممکن نرم افزار matlabo بزاره. ممنون
لینک دانلود (http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=1002841&postcount=26)
civilica2008
2010/4/08, 11:33 AM
سلام به بر و بچ کامپيوتر.خوبید؟؟؟
همون طور که اطلاع دارید بعضی فیلمای زیرنویس , زیرنویس روی خود فیلمه که مشکلی نداره و بعضی دیگه باید زیرنویسا جدا بکشیم بیاریم توی مثلا یه نرم افزاری مثل km player
الان من فیلم lost را دارم بازیرنویس های جدا و نرم افزار km player تماشا می کنم و مشکل همزمانی زیرنویس با صحبت های اشخاص را دارم.
مثلا اول حرف میزنند و 30 ثانیه بعد زیرنویسش میاد
حالا میگند یه نرم افزاری هست که زیرنویسا را با صحبت ها تنظیم میکنه.
میشه این نرم افزار را معرفی کنید و این جا برای دانلود بذارید؟؟؟؟
البته بگم که خود نرم افزار km player هم با دکمه هاي ] و [ زيرنويسا 5. ثانيه 5. ثانيه عقب و جلو ميکنه ولي دوباره 10 دقيقه بعد مشکل همزماني پيش مي اد.يعني در واقع يه جاي فيلم 3 ثانيه مشکل هم زماني داره و يه جاي ديگه 10 ثانيه.
واللا ميگند يه نرم افزاري هست که کامل صحبتا را با زيرنويسا مچ ميکنه.
دستم به دامنتون چيکار کنم؟؟؟ کمکم کنيد.!!!
MaSoUd-5
2010/4/08, 12:33 PM
سلام به بر و بچ کامپيوتر.خوبید؟؟؟
همون طور که اطلاع دارید بعضی فیلمای زیرنویس , زیرنویس روی خود فیلمه که مشکلی نداره و بعضی دیگه باید زیرنویسا جدا بکشیم بیاریم توی مثلا یه نرم افزاری مثل km player
الان من فیلم lost را دارم بازیرنویس های جدا و نرم افزار km player تماشا می کنم و مشکل همزمانی زیرنویس با صحبت های اشخاص را دارم.
مثلا اول حرف میزنند و 30 ثانیه بعد زیرنویسش میاد
حالا میگند یه نرم افزاری هست که زیرنویسا را با صحبت ها تنظیم میکنه.
میشه این نرم افزار را معرفی کنید و این جا برای دانلود بذارید؟؟؟؟
البته بگم که خود نرم افزار km player هم با دکمه هاي ] و [ زيرنويسا 5. ثانيه 5. ثانيه عقب و جلو ميکنه ولي دوباره 10 دقيقه بعد مشکل همزماني پيش مي اد.يعني در واقع يه جاي فيلم 3 ثانيه مشکل هم زماني داره و يه جاي ديگه 10 ثانيه.
واللا ميگند يه نرم افزاري هست که کامل صحبتا را با زيرنويسا مچ ميکنه.
دستم به دامنتون چيکار کنم؟؟؟ کمکم کنيد.!!!
تاحالا همچین چیزی نشنیدم در مورد این نرمافزار که میگی
چرا زیرنویس رو از یه جا دیگه دانلود نمیکنی؟
چیزی که زیاده تو نت زیرنویس از افراد مختلف
اگه کسی که زیرنویس رو ترجمه تایم و محل قرار گرفتن ترجمش درست باشه اولشو با KM درست کنی تا تهش درست میشه
به نظر من زیرنویست رو از جای دیگه دانلود کن
اینم برات پیدا کردم یه نگاه بنداز
http://forum.gigapars.com/showthread.php?t=21068
taha894
2010/4/08, 04:42 PM
سلام
من نرم افزار رشنال رز رو میخواستم ....
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم .:gol:
civilica2008
2010/4/10, 10:33 PM
تاحالا همچین چیزی نشنیدم در مورد این نرمافزار که میگی
چرا زیرنویس رو از یه جا دیگه دانلود نمیکنی؟
چیزی که زیاده تو نت زیرنویس از افراد مختلف
اگه کسی که زیرنویس رو ترجمه تایم و محل قرار گرفتن ترجمش درست باشه اولشو با KM درست کنی تا تهش درست میشه
به نظر من زیرنویست رو از جای دیگه دانلود کن
اینم برات پیدا کردم یه نگاه بنداز
http://forum.gigapars.com/showthread.php?t=21068
ممنون دوست عزیز از راهنماییت ولی من زیرنویسای مختلف را هم از اینترنت داتنلود کردم و امتحان کردم و همشون مشکل داشتند و تا حالا زیرنویس اصلی فیلم lost که مشکل همزمانی نداشته باشه را گیر نیاوردم به جز بعضی قسمت های خاص
یه بار یکی از قسمت ها را با فرمت srt که از اینترنت دانلود کرده بودم دیدم و از لحاظ همزمانی و کیفیت زیرنویس خیلی خوب بود و اخر فیلم هم نام مترجم را بهرام زارعی نوسته بود و فکر کنم زیرنویس اصلی فیلم بود ولی تو اینترنت search کردم نتونستم ترجمه هاش را گیر بیارم.
حالا اگه بتونید برام پیداش کنید یه دنیا ممنون میشم.
هرکس هم درباره اون نرم افزار اطلاعاتی داره لطفاذکمکم کنه.
ahmadmotamedi
2010/4/15, 07:23 PM
من دنبال يه نرم افزار ميگردم که روي يک کامپيوتر نصب کنم و هر کسي که از اينترنت اون کامپيوتر استفاده مي کند. اسمش و مقدار استفادش از اينترنت مشخص بشه.
اگه دوستان به اين پست سريع پاسخ بدهند، خيلي ازشون ممنون ميشم.
solar flare
2010/4/16, 05:39 PM
من به یک نرم افزار جی پی اس نیاز فوری دارم لطفا کمکم کنید گوشیم هم نوکیا 6300 هستش
88218014
2010/4/29, 10:27 AM
:smile:سلام-یه ادرس میخوام برای دانلود مکانیکال 2010
مکانیکال 2010 روی ویندوز7-64بیتی نسب میشه؟
nasim khanom
2010/5/02, 12:22 AM
سلام
قربون دستتون یه نرم افزار به نام GLPK برای شبکه های نمیدونم سنسوره یا مش !!!
استاد محترم گفته اینو پیداش کنیم ببینیم کارش چیه
اگه کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم
sohrab89
2010/5/02, 08:26 AM
سلام به همه مهندسان عزیز
من یک نرم افزاری می خوام که با اون بتونم یک سری تغیرات در یک پرژه که فرمت اون pdf بدم
ممنون میشم اگر کمکم کنید
akbarpour
2010/5/02, 02:19 PM
سلام
به اطلاع می رسانم که برنامه WIN CC با ورژن قدیمی دارم که در شرائط فعلی امکان استفاده از آن برایم وجود ندارد لذا نیاز به برنامه WIN CC جدیدتری دارم (ترجیحا FLAX BIT ) لذا اگر کسی از دوستان داشته باشه شرمنده اش می شم ضمن اینکه با توجه به اینکه تمامی داده هایم روی برنامه قبلی هست اگر لطف کنید و همراه با برنامه CONVERT اون را هم بدین ممنون می شم
masssiii
2010/5/05, 12:53 PM
سلام به همه دوستانمن تا حالا با نرم افزارهای دانلود کار نکردم می خوام یه نرم افزار خوب و طریقه استفاده از اون رو واسم بگین.ممنون
arash-soft
2010/5/05, 08:25 PM
اين برنامه كاملا رايگان بوده و نسخه سفارشي و فروشي آن تنها توسط سايت سازنده آن اقدام ميگيرد.
(قابل توجه کلیه باشگاهای بدنسازی و پرورش اندام و فیت نس در ایران)
این برنامه بهترین و کاربردی ترین و ساده ترین برنامه مدیریت و حسابرسی باشگاهای بدنسازی در ایران می باشد.کار با این نرم افزار آسان است و امکانات آن فوق العاده میباشد.توسط این برنامه مدیریت مالی - مدیریت ورود و خروج - مدیریت نفراتی که به عنوان دستیار با شما همکاری میکنند-مدیریت برنامه های غذایی و تمرینی باشگاه بدنسازی خود را به راحتی انجام دهید.
این برنامه برای ویندوز اکس پی ارایه شده است.اما نسخه های سفارشی آن تحت ویندوز ۷ هم اجرا خواهند شد.درصورتی که بعضی پارامترها با ابعاد یا رنگ سیستم شما همخوانی نداشته باشد در نسخه سفارشی تغییرات مطابق مشخصات شما صورت خواهد گرفت.
نسخه جدید و رایگان ***
بهترین وعالی ترین و کاربردیترین برنامه مالی و مدیریت باشگاهای بدنسازی در ایران xp-rev
با کمک از پیشنهادات دهها باشگاه بدنسازی
و برنامه نویسانی که بیش از ۱۰ سال در این ورزش فعالیت کرده اند.
پیش بینی همه نیازهای یک برنامه در باشگاه به دور از هیاهوی برنامه های پر حجمی که تنها فضای هارد کامپیوتر شما را اشغال میکنند.
برنامه مدیریت مالی برای باشگاهها(باشگاه بدنسازی -فوتبال-والیبال-شنا و...:
این یه برنامه با قابلیت جستجوی سریع- اصلاح اطلاعات - محاسبه درآمد باشگاه و طلب باشگا ه در هر ماه -نشان دادن لیست افراد بدهکار-بی نیاز از اکسل و ورد و سایر برنامه های مشابه.میتوانید در هر قسمت متن را نوشته و با فشار اینتر سرچ نمایید. جدید وکاملا فارسی وسازگار با هر سیستمی.بسیارکم حجم و دارای کارکرد فوق العاده آسان.و هشدار های مختلف نسبت به خطای کاربر.در لیست زیر ادامه قابلیتهای برنامه ذکر شده است:
۱)ایجاد و ساخت کاربرهای مختلف با دسترسیهای دلخواه به قسمتهای مختلف برنامه-امکان ساده سازی برنامه برای کاربرتازه وارد برنامه-مشاهده کلیه نامهای کاربری و پسوردها توسط خود مربی.(ایجاد ۱۱ کاربر مختلف با سطح دسترسیهای مختلف) جدید*
2)خروجی اطلاعات بصورت اکسل و مرتب شده مخصوص کاربرانی که با کارکردن با این نرم افزار مایکروسافت را علاقه دارند. جدید*
۳)گزارش گیری از وضعیت درآمدهای مختلف و بدهکاریها بصورت نمودارهای متحرک جدید*
۴)مشاهد آخرین تغییرات در هر لحظه جدید*
۵)تعیین موقع پرداخت شهریه بعد از ۱ماه برای هر نفر به صورت لیست
۶)درج تاریخ شمسی به صورت خودکار
۷)لیست جداگانه عملکرد هر شخص
۸)قابلیت پرینت
۹)قابلیت تغییر رنگهای مختلف
۱۰)امکان بک آپ گیری و رستور کردن
۱۱)پیدا کردن شماره های حذف شده و آخرین شماره ذخیره شده.
۱۲) لیست نوبت شهریه افراد ثبت نام شده
۱۳)لیست سیاه افراد بد حساب
۱۴)لیست افراد بدهکار
۱۵)برنامه قرعه کشی بسیار جالب تا ظرفیت ۱۵۰ نفر در هر ماه برای تشویق ورزشکاران
۱۶)مشاهده آمار و اطلاعات هر شخص از اولین تا آخرین حضور
۱۷)ثبت آسان
۱۸)نشان دادن آمار ثبت نام کنندگان-بدهکاران از حیث تعداد و شهریه در هر لحظه
۱۹)کاملا فارسی
۲۰)درج در آمد کسب شده در هر روز و ذخیره جداگانه این فایل
۲۱)نمایش عکس بدهکاران با مشخصات
۲۲)نمایش عکس افرادی که نوبت شهریه آنهاست با مشخصات
۲۳)نمایش عکس افراد در لیست سیاه(مدت طولانی شهریه نداده اند.) با مشخصات
۲۴)صدور کارت باشگاه با قابلیت تشخیص ماههای فعالیت افراد(پشت کارت)
۲۵) لیست ارزش غذایی مواد با قابلیت تصیح
۲۶)فروم صدور برنامه غذایی برای ورزش کاران با محاسبه کالری-پروتئین-چربی
۲۷) فروم مخصوص نوشتن برنامه تمرینی برای ورزشکاران
۲۸) کنترل مخفی اپراتور ثبت کننده-برای کنترل مراحل ثبت کاربران در زمانی که شما در باشگاه حضور نداشتید!!
۲۹) افکتهای زیبای فرم ها
۳۰) کنترل ورود و خروج ورزشکاران و شماره کمد
۳۱) نمایش اسلاید عکس ها با نمایش نام و مشخصات دلخواه(بدهکاران-نوبت شهریه-لیست سیاه)
۳۲)دیکشنری اسامی برای سهولت در کار
۳۳)درای ۲ پسورد(برای مربی با امکانات کامل- برای حسابدار با امکانات محدود شده)
۳۴) گرفتن لیستهای سریع
۳۵) نمایش عملکرد بیمه افراد
۳۶)لیستهای ترکیبی عکس و مشخصات
۳۷) کنترل پنل دسترسی کامل
۳۸)نمایش عکس همه گروه ها به همراه اسکرین سیور مخصوص و حالتهای ترکیبی عکس و لیست
۳۹)این برنامه به اسم باشگاه شما و نام شما و آرم دلخواه شما برای شما ارسال میشود!!(در نسخه رایگان این امکان وحود ندارد.
این برنامه بهترین و کاربردی ترین و ساده ترین برنامه مدیریت و حسابرسی باشگاهای بدنسازی در ایران می باشد.کار با این نرم افزار آسان است و امکانات آن فوق العاده میباشد.توسط این برنامه مدیریت مالی - مدیریت ورود و خروج - مدیریت نفراتی که به عنوان دستیار با شما همکاری میکنند-مدیریت برنامه های غذایی و تمرینی باشگاه بدنسازی خود را به راحتی انجام دهید.
http://arash-soft.persiangig.ir/cloub-bodypic/clup-progrompic1.jpg
لیست نوبت شهریه :
http://arash-soft.persiangig.ir/cloub-bodypic/clup-progrompic4.jpg
لیست بدهکاران :
http://arash-soft.persiangig.ir/cloub-bodypic/clup-progrompic3.jpg
درحاليكه كه كار با اين برنامه فوق العاده زياد است اما به دليل پارمترها و امكانات زياد اين برنامه براي بهره برداي كامل آن نيز به فايل راهنما است كه توسط سايت سازنده براي متقاضيان فرستاده ميشود.
دانلود رایگان برنامه مدیریت مالی یاشگاه بدنسازی آرش نسخه مخصوص ویندوز XP (http://myfreefilehosting.com/f/146702a6b3_2.73MB)
سايت سازنده برنامه: www.zavyeh.com (http://www.zavyeh.com)
hosseinassar
2010/5/05, 08:48 PM
سلام به همه دوستانمن تا حالا با نرم افزارهای دانلود کار نکردم می خوام یه نرم افزار خوب و طریقه استفاده از اون رو واسم بگین.ممنون
یکی از بهترین برنامه IDM که خیلی هم آسونه
چیز خاصی نداره یه بار کار کنید یاد می گیرید
hosseinassar
2010/5/05, 08:50 PM
سلام به همه مهندسان عزیز
من یک نرم افزاری می خوام که با اون بتونم یک سری تغیرات در یک پرژه که فرمت اون pdf بدم
ممنون میشم اگر کمکم کنید
با برنامه foxit فایل های PDF ویرایش کنید
alifotoohi
2010/5/06, 06:05 PM
خواهشمندم اگر کسی نرم افزار fast film که در واقع جزو plugin های نرم افزار فتوشاپ است را دارد برای من بگذارد .با کمال تشکر
mmansourian
2010/5/20, 10:22 PM
سلام
می خواستم ببینم که آیا نرم افزار و یا سایتی رو می شناسید که بتونه مقالات انگلیسی رو ویرایش کنه اگه ممکنه یه راهنمایی کنید.
با تشکر
behzadfarivar
2010/5/20, 11:24 PM
منم همين مشکل و دارم و دنبال راه حل مي گردم:(
neda.5522
2010/5/29, 09:15 PM
سلام
دانلود adobe reader رو میخوام
ممنون میشم
omid1980
2010/5/30, 02:02 AM
سلام دوستان گرامي
به نرم افزار spss مربوط به آمار نياز دارم (last version)
shahidi721
2010/5/30, 02:15 AM
http://iran-eng.com/showthread.php?p=2073592#post2073592
mona 23
2010/6/10, 01:09 AM
من نرم افزار ویژوال استادیو میخوام برای ویژوال بیسیک.نت
اگه کسی داره لطفا....:smile:
rasooli2010
2010/6/11, 06:13 PM
من نرم افزار ویژوال استادیو میخوام برای ویژوال بیسیک.نت
اگه کسی داره لطفا....:smile:
اینم لینک دانلود ویژال استدیو 2008 بصورت کامل به سختی پیدا کردم چون همه لینکها پاک شده بود
[/URL]
http://rapidshare.com/files/90184749/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part01.rar (http://%3Cb%3Erapidshare.com%3C/b%3E)
[url]http://rapidshare.com/files/90185458/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part02.rar
http://rapidshare.com/files/90186188/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part03.rar
http://rapidshare.com/files/90186970/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part04.rar
http://rapidshare.com/files/90187635/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part05.rar
http://rapidshare.com/files/90188347/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part06.rar
http://rapidshare.com/files/90189067/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part07.rar
http://rapidshare.com/files/90189741/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part08.rar
http://rapidshare.com/files/90190515/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part09.rar
http://rapidshare.com/files/90191201/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part10.rar
http://rapidshare.com/files/90191911/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part11.rar
http://rapidshare.com/files/90192607/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part12.rar
http://rapidshare.com/files/90193289/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part13.rar
http://rapidshare.com/files/90194040/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part14.rar
http://rapidshare.com/files/90194750/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part15.rar
http://rapidshare.com/files/90195450/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part16.rar
http://rapidshare.com/files/90196189/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part17.rar
http://rapidshare.com/files/90196928/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part18.rar
http://rapidshare.com/files/90197600/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part19.rar
http://rapidshare.com/files/90198328/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part20.rar
http://rapidshare.com/files/90199021/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part21.rar
http://rapidshare.com/files/90199742/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part22.rar
http://rapidshare.com/files/90200444/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part23.rar
http://rapidshare.com/files/90201101/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part24.rar
http://rapidshare.com/files/90201798/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part25.rar
http://rapidshare.com/files/90202542/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part26.rar
http://rapidshare.com/files/90203280/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part27.rar
http://rapidshare.com/files/90204039/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part28.rar
http://rapidshare.com/files/90204732/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part29.rar
http://rapidshare.com/files/90205421/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part30.rar
http://rapidshare.com/files/90206207/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part31.rar
http://rapidshare.com/files/90206876/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part32.rar
http://rapidshare.com/files/90207555/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part33.rar
http://rapidshare.com/files/90208588/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part34.rar
http://rapidshare.com/files/90209238/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part35.rar
http://rapidshare.com/files/90209768/Microsoft_Visual_Studio_2008_Professional_Edition. part36.rar
البته حجمش یکم زیاده تهیش از مجموعه های نرم افزار مثل کینگ به نظر من باصرفه تره اگه اینترنت پر سرعت نداری
اینجا چرا کسی جواب آدمو نمیده؟
اینم لینک مستقیم Adobe reader
که دنبالش بودی
http://download.softpedia.com/dl/21462f52935d9eb10799e48bce3bedec/4c299c6c/100002572/software/pdf/AdbeRdr930_en_US.exe
neda.5522
2010/6/29, 05:44 PM
سلام
حالا primair رو میخوام
لطف میکنید؟
rasooli2010
2010/7/06, 04:32 PM
سلام
حالا primair رو میخوام
لطف میکنید؟
احتمالا منظورت Adobe Premiere هست دیگه
اینم لینکش
http://rapidshare.com/files/244226848/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part01.rar
http://rapidshare.com/files/244227207/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part02.rar
http://rapidshare.com/files/244226975/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part03.rar
http://rapidshare.com/files/244226992/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part04.rar
http://rapidshare.com/files/244226927/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part05.rar
http://rapidshare.com/files/244226751/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part06.rar
http://rapidshare.com/files/244226965/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part07.rar
http://rapidshare.com/files/244226682/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part08.rar
http://rapidshare.com/files/244227073/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part09.rar
neda.5522
2010/7/06, 04:59 PM
احتمالا منظورت Adobe Premiere هست دیگه
اینم لینکش
http://rapidshare.com/files/244226848/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part01.rar
http://rapidshare.com/files/244227207/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part02.rar
http://rapidshare.com/files/244226975/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part03.rar
http://rapidshare.com/files/244226992/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part04.rar
http://rapidshare.com/files/244226927/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part05.rar
http://rapidshare.com/files/244226751/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part06.rar
http://rapidshare.com/files/244226965/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part07.rar
http://rapidshare.com/files/244226682/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part08.rar
http://rapidshare.com/files/244227073/Adobe_Premiere_Pro_CS3.part09.rar
ممنونم
اما اینا که همه ارور میدن
mahtab_6415
2010/7/14, 09:12 AM
سلام
من نمی تونم تنظیمات فاکس ویندوز رو بخوبی انجام بدم میخواستم ببینم مشکل از مودمم نیست ؟(قابلیت ارسال فکس را داره یا نه ؟)
مدل
creativ modem blaster PCI DI5663
شماره گیری می کنه صدای پارازیت هم میاد ولی فاکس ها میرن تو OUT BOX هیچی تو SEND نمی ره !!!!
لطفا" راهنماییم کنید .
negin17h
2010/7/17, 09:49 PM
سلام
دانلود adobe reader رو میخوام
ممنون میشم
reader رايگان هست و از اينجا (http://www.filehippo.com/search?q=adobe)میتونی تهيه کنی.
take off
2010/7/21, 03:41 PM
میشه فایل set up برنامه های
win.rar
& pdf
رو برام بزارین که دانلود کنم ؟خیلی ضروریه مرسی
tanyav
2010/8/02, 09:10 AM
دانشجوی کامپیوتر در فیلیپینم اینجا دسترسی به نرم افزار ها راحت نیست لطفا کمکم کنید مرسی
rasool_ss
2010/8/05, 09:13 AM
سلام اينجانب احتياج شديد به نرم افزار فشرده سازي فيلم دوربينهاي خانگي دارم لطفا راهنماييم كنيد.
hamid_delijan
2010/8/05, 12:02 PM
سلام دوستان. اگه سریال Alcohol120_retail_2.0.0.1331 دارین لطفا بهم بدین.
سپاسگذارم
دانشجوي كامپيوتر
2010/8/07, 11:12 PM
سلام.
من يك فيلم با فرمت ifo دارم.مي خوام 1 تيكه از فيلممو ببرم.
لطفا 1 نرم افزار معرفي كنيد كه اول روي فيلمم هيچ گونه تغيير كيفيتي ايجاد نشه.
و دوم 1 نرم افزاري كه بتونه فيلمم رو برش بده بدون هيچ گونه تغيير كيفيتي.
ممنون
lightseeker62
2010/8/07, 11:28 PM
سلام
یه نرم افزار هست به اسم mkvtoolnix
از اینجا بگیرش
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/MKVToolnix.shtml
بعدش برای اینکه یه بخش از فیلم رو جدا کنی:
http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2009/04/mkvtoolnix-to-create-edit-mkv-files.png
بعد از اینکه نرم افزار رو نصب کردی و بازش کردی،
از قسمت add فیلمی رو که میخوای اضافه کن
بعدش برو به بخش Global و قسمت Splitting
در بخش Timecode زمان قسمتی از فیلمت رو که میخوای جدا کنی بنویس
فرمتش باید اینجوری باشه: 00:00:00,00:00:00
اون شیش تا صفر اولی، زمان شروع برشه و شیش تا صفر دومی، زمان پایان
بعدش بیا پائین start muxing رو بزن
فقط فرمت فایلی که میگیری Mkv ه، ولی کیفیتش همون کیفیت اصلیه
aabedeni
2010/8/08, 08:17 AM
چطور می توانم از توی رپید شیر دانلود کنم
میشه فایل set up برنامه های
win.rar
& pdf
رو برام بزارین که دانلود کنم ؟خیلی ضروریه مرسی
این واسه وینرر
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=9079
این هم واسه خواندن فایهای پی دی اف :
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=10007
یا باید اکانت داشته باشید و با خیال راحت دانلود کنید و یا باید به صورت free دانلود کنید
اگه اکانت داشته باشید که هیچ .
اگه اکانت پریمیوم رپید ندارید بعد از ورود به صفحه دانلود رو دکمه free کلیک میکنید که یه ثانیه شمار ظاهر میشه .
بعد از اتمام این ثانیه ها لینک دانلود آماده هست . میتونید با استفاده از خود مرورگر یا یه برنامه دانلود منیجر فایل رو دانلود کنید .
البته در حالت free قابلیت ریسون فعال نیست . یعنی نمیتونید وسط دانلود ، دانلود رو قطع کنید و دوباره شروع کنید .
حالا هر کجاش مشکل دارید مطرح کنید تا دوستان جواب بدن .;)
am.roostam
2010/8/12, 05:49 PM
آیا نرم افزار دیگری برای ویرایش فایلهای CHM به جز CHM Editor هست.:surprised::biggrin:
MILAD99
2010/8/13, 12:54 PM
سلام
نرم افزار
AutoCAD Land Desktop x64
رو میخواستم.نسخه 64بیتی باشه
لینک سایت های شیرینگ و تورنت هم مشکلی نیست.باتشکر
Parsi.Eng
2010/8/14, 02:32 AM
یا باید اکانت داشته باشید و با خیال راحت دانلود کنید و یا باید به صورت free دانلود کنید
اگه اکانت داشته باشید که هیچ .
اگه اکانت پریمیوم رپید ندارید بعد از ورود به صفحه دانلود رو دکمه free کلیک میکنید که یه ثانیه شمار ظاهر میشه .
بعد از اتمام این ثانیه ها لینک دانلود آماده هست . میتونید با استفاده از خود مرورگر یا یه برنامه دانلود منیجر فایل رو دانلود کنید .
البته در حالت free قابلیت ریسون فعال نیست . یعنی نمیتونید وسط دانلود ، دانلود رو قطع کنید و دوباره شروع کنید .
حالا هر کجاش مشکل دارید مطرح کنید تا دوستان جواب بدن .;)
نرم افزاری نیست که قابلیت ریسوم داشته باشه؟
یه نرم افزار داشتم این کار میکرد حتی میشد چنتا فایل رو برا دانلود گذاشت و لی تا یه دفع دیسکانکت میشد دهنم سرویس میشد
حالا اکه دوستان نرم افزار توپی اگه سراغ دارن بگن ممنون میشم
tozhal
2010/8/18, 08:45 AM
سلام من برنامه wampلازم دارم دارید آیا؟آموزش لینوکس و فایر وال هم اگه کسی داشت ممنون میشم
مائده طاهری پناه
2010/8/18, 08:57 AM
من فایل HDCS.sys برای ویستا 32bit رو میخام کسی میدونه از کجا میتونم دانلود کنم
am.roostam
2010/8/18, 05:48 PM
آیا به غیر از برنامه CHM Editor برنامه دیگری هم برای ویرایش این نوع فایلها هست.:cool:
نرم افزاری نیست که قابلیت ریسوم داشته باشه؟
یه نرم افزار داشتم این کار میکرد حتی میشد چنتا فایل رو برا دانلود گذاشت و لی تا یه دفع دیسکانکت میشد دهنم سرویس میشد
حالا اکه دوستان نرم افزار توپی اگه سراغ دارن بگن ممنون میشم
نیست
نگرد
نفری 2500 میذارین سه نفری
یه اکانت سه ماهه میگیرین خلاص
سلام من برنامه wampلازم دارم دارید آیا؟آموزش لینوکس و فایر وال هم اگه کسی داشت ممنون میشم
سایتش ایران رو که تحریم کرده
با یه فولترشکن برو تو سایتش
من فایل HDCS.sys برای ویستا 32bit رو میخام کسی میدونه از کجا میتونم دانلود کنم
http://www.pccomputerease.com/hdcs-driver-for-vista-64.zip
mona 23
2010/8/19, 06:04 PM
سلام
نرم افزاری هست که تلفظ درست واژه های انگلیسی رو بگه؟؟؟؟
و یه نرم افزار میخوام که بتونم از دسکتاپ و ....عکس بگیرم البته اسمشو نمیدونم
مرسی اگه کسی بهم این دوتا نرم افزارو بده
golemaryam_1983
2010/8/19, 06:47 PM
سلام
نرم افزاری هست که تلفظ درست واژه های انگلیسی رو بگه؟؟؟؟
و یه نرم افزار میخوام که بتونم از دسکتاپ و ....عکس بگیرم البته اسمشو نمیدونم
مرسی اگه کسی بهم این دوتا نرم افزارو بده
سلام برای تلفظ واژه های انگلیسی نرم افزار بابیلون هست هم معنی هم تلفظ. برای عکس گرفتن از دسکتاپ می تونید از کلید پرینت اسکرین صفحه کلیدتون استفاده کنید.
mona 23
2010/8/19, 08:50 PM
سلام برای تلفظ واژه های انگلیسی نرم افزار بابیلون هست هم معنی هم تلفظ. برای عکس گرفتن از دسکتاپ می تونید از کلید پرینت اسکرین صفحه کلیدتون استفاده کنید.
مرسی عزیزم
اما بابیلون خیلی سریع تلفظ میکنه.نرم افزار دیگه ای وجود نداره؟
پرینت اسکرین رو چه جوری باید استفاده کرد:smile:
golemaryam_1983
2010/8/19, 08:57 PM
مرسی عزیزم
اما بابیلون خیلی سریع تلفظ میکنه.نرم افزار دیگه ای وجود نداره؟
پرینت اسکرین رو چه جوری باید استفاده کرد:smile:
میشه از طریق اپشنش صدا رو آروم و تند کرد.
ببین وقتی روی صفحه مورد نظر هستی یکبار دکمه پرینت اسکرین رو فشار بده بعد برنامه paint یا نقاشی رو اجرا کن و بعد اونجا paste رو بزن یا از منو انتخاب کن بعد هم می تونی تصویرتو save کنی .
mona 23
2010/8/19, 09:18 PM
میشه از طریق اپشنش صدا رو آروم و تند کرد.
ببین وقتی روی صفحه مورد نظر هستی یکبار دکمه پرینت اسکرین رو فشار بده بعد برنامه paint یا نقاشی رو اجرا کن و بعد اونجا paste رو بزن یا از منو انتخاب کن بعد هم می تونی تصویرتو save کنی .
ببخشیدا
اما من وقتی پرینت اسکرین رو میزنم فقط صفحه فول اسکرین میشه:surprised:نمیدونم چرا
golemaryam_1983
2010/8/19, 09:27 PM
ببخشیدا
اما من وقتی پرینت اسکرین رو میزنم فقط صفحه فول اسکرین میشه:surprised:نمیدونم چرا
خوب شاید به خاطر برنامه ای هست که اجرا کردید شما کارتون رو ادامه بدید ببنید چی میشه یعنی paste کنید داخل برنامه نقاشی اگه کارتون انجام بشه موردی نداره چون حتما برنامه ای که اجرا کردید با این دکمه فول اسکرین می شه.
xilizax
2010/8/19, 09:30 PM
ببخشیدا
درود ؛
احتمالا شما در برنامه خاصی هستید که برای Prt Sc دستور فول اسکرین نوشته شده.
از این برنامه استفاده کنید :
http://hyperionics.swmirror.com/HS5Setup.exe
mona 23
2010/8/19, 10:01 PM
درود ؛
احتمالا شما در برنامه خاصی هستید که برای Prt Sc دستور فول اسکرین نوشته شده.
از این برنامه استفاده کنید :
http://hyperionics.swmirror.com/HS5Setup.exe
ببخشید میشه یه توضیحی هم درباره این نرم افزار بدین؟؟مرس
mr.sajjad
2010/8/19, 10:50 PM
ببخشیدا
کلید Fn و در صفحه کلید نگه دار بعد print scrn بزن.
ali_vb
2010/8/19, 11:08 PM
من Fn ندارم:surprised::confused:
mr.sajjad
2010/8/19, 11:14 PM
من Fn ندارم:surprised::confused:
http://www.runpcrun.com/files/f899n.png
شاید اینطوری باشه
http://myrandomguides.com/wp-content/uploads/2008/10/01_hp_keyboard2.jpg
mona 23
2010/8/19, 11:20 PM
مرسی
ا ین کارو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:surprised:
mr.sajjad
2010/8/19, 11:25 PM
مرسی
ا ین کارو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد:surprised:
برو تو paint یا نقاشی
یا
http://up.iranblog.com/Files2/25df25d30778483e999c.JPG
از منوی edit ، past کن
یا کلید ترکیبی ctrl + v
ali_vb
2010/8/19, 11:26 PM
اگه بخای از صفحه اصلی ویندوز عکس بگیری همون prtscr(پرینت اسکرین کار میکنه)
بعد برو تو wordاونو paste کن
درست نشد؟؟:w02:
mr.sajjad
2010/8/19, 11:27 PM
با این برنامه هم میشه از صفحه مانیتور عکس گرفت:
http://www.longfine.com/pub/esc1_2setup.zip
MILAD99
2010/8/20, 04:34 PM
اقا دیگه این روزا کسی واسه دانلود از Rapidshare/hotfilr/megaupload ... اکانت نمیخره . مثلا من خودم اکانت وی پی ان گرفتم که سرویس لیچ رایگان داره یعنی فکر کن همزمان اکانت پرمیوم 8 تا سایت رو داری.
اینو گفتم که بیخودی نرین کلی پول بدین اکانت رپید یا... که فردا هم سایتشو ***** کنن و پولتون برفنا بره
اقا دیگه این روزا کسی واسه دانلود از Rapidshare/hotfilr/megaupload ... اکانت نمیخره . مثلا من خودم اکانت وی پی ان گرفتم که سرویس لیچ رایگان داره یعنی فکر کن همزمان اکانت پرمیوم 8 تا سایت رو داری.
اینو گفتم که بیخودی نرین کلی پول بدین اکانت رپید یا... که فردا هم سایتشو ***** کنن و پولتون برفنا بره
:surprised:
من متوجه ربط وی پی ان به رپید و لیچ نشدم
دانشجوي كامپيوتر
2010/8/20, 08:27 PM
سلام. من نرم افزار ياهو مسنجر 8.5 رو مي خوام.
لطفا هر كي داره لينك دانلودش رو بذاره
computer127
2010/8/21, 11:03 AM
یه search توی google بکنی که راحت میتونی دانلود کنی .
لینک زیر شاید بهت کمکی بکنه:
www.google.com/search?hl=fa&source=hp&q=yahoo+messenger+8.5 (http://www.google.com/search?hl=fa&source=hp&q=yahoo+messenger+8.5)
mr.sajjad
2010/8/21, 11:29 AM
http://www.softpedia.com/progDownload/Yahoo-Multi-Messenger-Download-19851.html
h_akbari
2010/8/21, 06:15 PM
سلام
دوستان من یه نرم افزار می خام که باهاش تم نوکیا s60 v5 بسازم
هر چی گشتم همش خود نرم افزاری بود که داخل گوشی نصب می شه اما من نرم افزار کامپیوتری ش رو می خام
ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر اکبری
mr.sajjad
2010/8/23, 12:22 PM
سلام
هر چی گشتم همش خود نرم افزاری بود که داخل گوشی نصب می شه اما من نرم افزار کامپیوتری ش رو می خام
ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر اکبری
http://www.dl.yekmobile.com/yekmobile/2/ThemeEditor-beta%5Bwww.Yekmobile.com%5D.jpg
دانلود (http://dl.yekmobile.com/yekmobile/2/ThemeEditor-beta%5Bwww.Yekmobile.com%5D.zip)
پسورد فايل : www.yekmobile.com
h_akbari
2010/8/23, 03:52 PM
http://www.dl.yekmobile.com/yekmobile/2/ThemeEditor-beta[www.Yekmobile.com].jpg
دانلود (http://dl.yekmobile.com/yekmobile/2/ThemeEditor-beta[www.Yekmobile.com].zip)
پسورد فايل : www.yekmobile.com (http://www.yekmobile.com/)
سلام من این نرم افزار رو دیدم و استفاده کردم
الف) خیلی قدیمیه
ب) از اسمشم معلومه ادیت می کنه و برای 6600
mr.sajjad
2010/8/23, 04:07 PM
سلام
ممنون می شم کمکم کنید
با تشکر اکبری
سلام من این نرم افزار رو دیدم و استفاده کردم
الف) خیلی قدیمیه
ب) از اسمشم معلومه ادیت می کنه و برای 6600
دانلود با حجم 165.68 مگابایت (http://sw.nokia.com/id/7367f6f8-94a2-449f-8ea4-10a202fefa21/Carbide_ui_Theme_Edition_Setup_v3_4_en.exe)
اینجا هم نگاه کن (http://www.noeman.org/gsm/nokia-themes/73387-carbide-ui-v3-4-theme-edition-plugins-guides-tools.html)
M O H A M M A D
2010/8/23, 04:49 PM
دانلود با حجم 165.68 مگابایت (http://sw.nokia.com/id/7367f6f8-94a2-449f-8ea4-10a202fefa21/Carbide_ui_Theme_Edition_Setup_v3_4_en.exe)
اینجا هم نگاه کن (http://www.noeman.org/gsm/nokia-themes/73387-carbide-ui-v3-4-theme-edition-plugins-guides-tools.html)
Carbide.c++ Express 1.2
Development tool for Symbian OS
بله همین بود ! :D
البته نرم افزاری که من در هاردیسکم بعد از کلی سرچ و اکستراکت و.... از داخل سیستمم خانگیم پیدا کردم 130 مگابایت حجم داره ! :D
که این 165 مگ هستش ، شاید بخاطر آپدیت باشه !! نمیدونم
ولی بهترین نرم افزاری هستش که میشه این کار رو به راحتی انجام داد .
نرم افزارهای دیگه به قول خودمون کشکه :)
am.roostam
2010/8/24, 12:04 PM
آیا به غیر از برنامه CHM Editor برنامه دیگری هم برای ویرایش این نوع فایلها هست.:cool:
توی این خرابه شده کسی نیست جواب بده:cry::que::confused:
MILAD99
2010/8/25, 04:51 PM
:surprised:
من متوجه ربط وی پی ان به رپید و لیچ نشدم
ای بابا! جدیدا همه چی به هر چیزی ربط پیدا میکنه!!
---
این سرویس لیچش رایگان هست واسه کسانی که اکانت میگیرن
اینجا را ببین:
www.irvpn.freei.me
MILAD99
2010/8/25, 04:58 PM
سلام
نرم افزار
AutoCAD Land Desktop x64
رو میخواستم.نسخه 64بیتی باشه
لینک سایت های شیرینگ و تورنت هم مشکلی نیست.باتشکر
جوینده یابنده است!!
یافتم ولی به سختی;)
www.irvpn.freei.me
http://www.wampserver.com/en/download.php
توی این خرابه شده کسی نیست جواب بده:cry::que::confused:
http://chmdecompiler.guohuasoft.qarchive.org/
reza.20202020
2010/9/01, 12:58 PM
سلام
من یه نرم افزار برای مدیرت کافی نت میخواستم با ویژگی های زیر:
1- بتونم دانلود را کنترل کنم
2- بتونم پهنا باند را کنترل کنم
3- به زبان فارسی باشه
4- یا حداقل دارای رهنما فارسی باشه
:eek: :eek:
b55behzad
2010/9/02, 10:06 AM
نرم افزار dvd cutter بدید لطفا" . نیاز فوری
http://img.brothersoft.com/icon/softimage/d/dvd_cutter-76183-1280899515.jpeg
DVD Cutter 1.7
Server 1 Brothersoft(CDN for Global) Click to Download (http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=76183&url=http%3A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Fdvd_video %2Fjoiner_splitter%2FdvdcutterSetup.exe)
Server 2 Brothersoft(US mirror) Click to Download (http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=76183&url=http%3A%2F%2Fusfiles.brothersoft.com%2Fdvd_vid eo%2Fjoiner_splitter%2FdvdcutterSetup.exe)
software_eng
2010/9/02, 05:13 PM
سلام
با Nero 7 به بالا هم به راحتی می تونی اینکارو بکنی. دیگه نیاز نیست DVD Cutter نصب کنی.
mahtab68
2010/9/04, 12:13 PM
سلام
در مورد کار با HMI برای PLC اشنایدر راهنمایی میخواستم .
nodeterz
2010/9/05, 10:47 AM
سلام من دو تا نرم افزار میخواستم :
یکی یه لینک معتبر برای دانلود mac os 10
دیگری نرم افزار bluesoliel ورژن 8 یا 7 بصورت full
با تشکر
aminvo
2010/9/06, 05:14 PM
با سلام خدمت دوستان
نرم افزاری هست که روی سیستم نصب بشه و مقدار حجم مورد استفاده از اینترنت را نشون بده و اتوماتیک با روشن شدن سیستم بالا بیاد و شروع به کار کنه و فقط برای وارد شدن به محیط نرم افزار نیاز به پسورد داشته باشه.
ممنون;)
mehrzadmo
2010/9/09, 09:12 AM
سلام
من یه نرم افزار برای مدیرت کافی نت میخواستم با ویژگی های زیر:
1- بتونم دانلود را کنترل کنم
2- بتونم پهنا باند را کنترل کنم
3- به زبان فارسی باشه
4- یا حداقل دارای رهنما فارسی باشه
:eek: :eek:
نرم افزار هاي مديريت كافي نت معمولا پهناي باند رو دست نمي زنند پس تقريبا بايد دو مورد اول رو بي خيال بشيد . ( حداقل من نديدم ) . براي مورد سوم و چهارم اولا كه توصيه نمي كنم اما نرم افزار فارسي هست . يه شركت شيرازي يه دونه شو نوشته فكر كنم ( توربو منيجر ) ببين به دردت مي خوره ؟
ولي در كل برو سراغ نرم افزار هاي زبان اصلي . چيز سختي نيست .
براي پهناي باند هم از نت ليميتر يا امثالهم استفاده كن .
setare_fery
2010/9/27, 10:13 PM
نرم افزار رشنال 2003 دارید؟
esmaeili60
2010/9/28, 07:17 PM
-برنامه OWC11
2-برنامه Framework 3.5 Setup
براي يه كار تحقيقاتي اين 2 برنامه رو ميخوام
افيس 2003 رو هم ندارم:w10::w10::w10:
نرم افزار رشنال 2003 دارید؟
این هم رشنال 2003 با کرکش
دانلود برنامه Rational Rose 2003 + Crack :
بخش اول (http://rapidshare.com/files/119419455/Rational_Rose_2003.part1.rar)
بخش دوم (http://rapidshare.com/files/119419417/Rational_Rose_2003.part2.rar)
بخش سوم (http://rapidshare.com/files/119457251/Rational_Rose_2003.part3.rar)
بخش چهارم (http://rapidshare.com/files/119457365/Rational_Rose_2003.part4.rar)
دانلود کرک (http://www.zuola.net/html/RationalRose/)
-برنامه OWC11
افيس 2003 رو هم ندارمhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gifhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gifhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gif
آفیس 2003 میخوای چیکار ؟
Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (http://fileforum.betanews.com/download/Microsoft-Office-2003/1090953789/1)
====================================
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 (http://dl2.vatandownload.com/software/exclusive/ex3/Microsoft. NET Framework3 - sp1.rar)
پسورد فایل فشرده :
www.vatandownload.com (http://www.vatandownload.com/)
====================================
OWC11 مگه برنامه س ؟ :surprised:
مگه فایل dll نیست ؟
xilizax
2010/9/29, 05:55 PM
-برنامه OWC11
افيس 2003 رو هم ندارمhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gifhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gifhttp://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gif
درود ؛
اگر منظورت از OWC، Office Web Component است یک سر به سایت مایکروسافت بزن. به راحتی میتونی لینکش رو پیدا کنی.
artinansari
2010/10/02, 07:36 PM
سلام
کسی tag editor داره
فقط نگید از ویندوز مدیا پلیر استفاده کن با اون مشکل دارم mp3 های رو که با اون ادیت کردم رو یگوشی باز نمیشن:mad:
golemaryam_1983
2010/10/02, 08:05 PM
سلام
کسی tag editor داره
فقط نگید از ویندوز مدیا پلیر استفاده کن با اون مشکل دارم mp3 های رو که با اون ادیت کردم رو یگوشی باز نمیشن:mad:
سلام خوب اگر منظورتون تبدیل هست از jet audio استفاده کنید.
Al Pacino
2010/10/02, 08:16 PM
سلام دوستان
اگه کسی لینک دانلود نرم افزار Delmia رو داره ما رو هم بی نصیب نذاره!
پیشاپیش سپاسگزارم
xilizax
2010/10/02, 08:44 PM
سلام دوستان
اگه کسی لینک دانلود نرم افزار Delmia رو داره ما رو هم بی نصیب نذاره!
پیشاپیش سپاسگزارم
درود ؛
دوست عزیز قبل از مطرح کردن سوال یک جستجو انجام بدید.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=192530&langid=1
سلام
کسی tag editor داره
MP3 ID3 Tag Editor 0.12 (http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=165605&url=http%3A%2F%2Fwww.dsplayer.de%2Fdspweb%2Fpublic _downloads%2FBTMP3InfoRW_0.12.zip)
MP3 Tag Editor 3.0 (http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=49710&url=http%3A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Fmp3_audio %2Fmusic_management%2FMp3-tag-editor.msi)
MP3 Tag Editor 1.0 RC 2 (http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=188716&url=http%3A%2F%2Fusfiles.brothersoft.com%2Fmp3_aud io%2Faudio_tools%2FMp3LibraryExplorer.exe)
Al Pacino
2010/10/03, 09:49 PM
درود ؛
دوست عزیز قبل از مطرح کردن سوال یک جستجو انجام بدید.
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=192530&langid=1
ممنون بابت تذکرتون.
ولی در اون لینکی هم که مرقوم فرمودید لینک دانلود نرم افزار نبود!!
(Direct Download)
artinansari
2010/10/03, 11:01 PM
یه نرم افزار برای دیدن وب کم طرف مقابلم بدون اجازه میخوام
یه نرم افزارم برای جمع کردن چندتا کانکشن اینترنت (gprs ,adsl )و شر کردن این ها میخواستم
s_shabani
2010/10/06, 01:06 AM
نرم افزار موبایل یا PC مربوط دیکشنری تخصصی کامپیوتر و نرم افزار رو هر کس داره ممنون میشم ارایه بده؛
همچنین فایل متن یا PDF لغات تخصصی کامپیوتر و نرم افزار هم میتونه کمک زیادی به من کنه.
s_shabani@yahoo.com
sima piran
2010/10/09, 06:26 AM
من sql server 2008رو میخواستم.مرسی:cry:
saman_g
2010/10/11, 07:01 PM
سلام من نرم افزار net cat رو میخوام کسی داره بهم بده؟؟؟؟
mona 23
2010/10/13, 03:23 PM
سلام
من یه نرم افزار میکس میخوام که بتونم روی صدای ضبط شده آهنگ بزارم
میشه منو راهنمایی بفرمایید دوستان؟؟
البته حجمش هم کم باشه .
متشکرم:gol:
shadi66hh
2010/10/13, 07:35 PM
سلام دوستان
من یه سیستم متوسط دارم . و از اینترنت dial up استفاده میکنم . میخواستم ببینم با چه نرم افزاری می تونم از اینترنت خیلی راحت و سریع برنامه و... دانلود کنم. یه نرم افزار خوب معرفی کنید. راستی نظرتون در باره httrack و idm چیه .از چه سایتی می تونم یه idm بدون دردسر دانلود کنم؟
خیلی ممنون از همه دوستان زحمت کش.
سلام به دوستان
BAG WELL MAN
2010/10/13, 07:47 PM
سلام دوستان محترم. لطفا به من کمک کنید.
من یک نرم افزار میخوام که بتونم باهاش فایل های WORD , PDF رو تو MP5 PLAYER ببینم.
یه MP5 خریدم صد و پنجاه تومن فقط تکست نشون میده :(
یه نرم افزار میخوام که فایل های PDF , WORD رو بتونه نشون بده.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.:heart::gol:
sayyad84
2010/10/14, 05:08 PM
سلام دوستان
من یه سیستم متوسط دارم . و از اینترنت dial up استفاده میکنم . میخواستم ببینم با چه نرم افزاری می تونم از اینترنت خیلی راحت و سریع برنامه و... دانلود کنم. یه نرم افزار خوب معرفی کنید. راستی نظرتون در باره httrack و idm چیه .از چه سایتی می تونم یه idm بدون دردسر دانلود کنم؟
خیلی ممنون از همه دوستان زحمت کش.
با سلام،
من Download accelerator plus یا همون DAP رو ترجیح می دم. البته IDM هم خوبه!
اینم لینکاشون:
DAP:
http://rapidshare.com/files/245175084/Download_Accelerator_Plus_Premium_DAP_softarchive. net.rar
IDM:
http://dl.asandownload.com/SoftWare/Internet/Download_Manager/Internet_Download_Manager_v5.19_Build_4_www.AsanDo wnload.com.zip
pass:www.asandownload.com
سلام دوستان محترم. لطفا به من کمک کنید.
من یک نرم افزار میخوام که بتونم باهاش فایل های WORD , PDF رو تو MP5 PLAYER ببینم.
یه MP5 خریدم صد و پنجاه تومن فقط تکست نشون میده :(
یه نرم افزار میخوام که فایل های PDF , WORD رو بتونه نشون بده.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.:heart::gol:
یعنی واقعا میمون این همه مهندس کامپیوتر هیچ کس بلد نیست کمکم کنه ؟
mp چي چي پلير ؟
5 ؟
shoonisht
2010/10/15, 07:20 PM
سلام
من یه نرم افزار میکس میخوام که بتونم روی صدای ضبط شده آهنگ بزارم
میشه منو راهنمایی بفرمایید دوستان؟؟
البته حجمش هم کم باشه .
متشکرم:gol:
با سلام
دوست عزیز منظور میکس دو صدا اینه که فقط با صدا کار دارید و نیازی به تصویر ندارید ؟ یعنی فایل شما اصلا تصویر ندارد ؟
اگر با تصویر است . نرم افزارهای میکس قدرتمند Adobe Premiere و Edius بسیار فوق العاده هستند .
در درجه پائین تر Pinnacle که محصول شرکت Avid بوده کارایی بالایی دارد .
در کارهای معمولی و ساده نرم افزار Ulead و همچنین نرم افزار Movie Maker در خود ویندوز کاربردی هستند .
با تشکر - سیستم 32
mona 23
2010/10/16, 02:13 PM
با سلام
دوست عزیز منظور میکس دو صدا اینه که فقط با صدا کار دارید و نیازی به تصویر ندارید ؟ یعنی فایل شما اصلا تصویر ندارد ؟
اگر با تصویر است . نرم افزارهای میکس قدرتمند Adobe Premiere و Edius بسیار فوق العاده هستند .
در درجه پائین تر Pinnacle که محصول شرکت Avid بوده کارایی بالایی دارد .
در کارهای معمولی و ساده نرم افزار Ulead و همچنین نرم افزار Movie Maker در خود ویندوز کاربردی هستند .
با تشکر - سیستم 32
سلام
مرسی از راهنماییتون:gol:
فقط میخوام 2 تا صدا رو با هم میکس کنم
با ulead که نمیشه
movie maker
منم که کار نمیکنه!
نرم افزار کم حجم و سبکی هست که بتونم دو صدا رو با هم میکس کنم؟؟؟
زیاد کیفیت مهم نیس
اخه premier رو در حال حاضر سیستمم نمیکشه
و تا حالا هم باهاش کار نکردم
میشه درباره نرمافزار pinnacle کمی توضیح بدین
حجمش زیاده؟
hosssen
2010/10/16, 10:50 PM
کسی نرم افزار کانورت پی دی اف فارسی به ورد رو داره خیلی نیاز دارم.ممنون بچه ها
monrose
2010/10/17, 05:40 PM
نرم افزار مطلب پلیز...
تنکس...
shoonisht
2010/10/19, 09:01 PM
با سلام
دوستان عزیز درباره نرم افزار C&C Switch Maintenance نیاز به اطلاعاتی دارم .
کسی در این باره چیزی می دونه ؟
موضوع نرم افزار کارهای مخابراتی اعم از فعالیت هایی برای ایجاد لینک های سیگنالینگ و انجام انواع Comment ها است .
اگر نحوه آموزش هم باشه بسیار عالی خواهد بود . حتی اگر لاتین باشه.
با تشکر - سیستم 32
shoonisht
2010/10/19, 09:06 PM
سلام
مرسی از راهنماییتون:gol:
فقط میخوام 2 تا صدا رو با هم میکس کنم
با ulead که نمیشه
movie maker
منم که کار نمیکنه!
نرم افزار کم حجم و سبکی هست که بتونم دو صدا رو با هم میکس کنم؟؟؟
زیاد کیفیت مهم نیس
اخه premier رو در حال حاضر سیستمم نمیکشه
و تا حالا هم باهاش کار نکردم
میشه درباره نرمافزار pinnacle کمی توضیح بدین
حجمش زیاده؟
با سلام
دوست عزیز نرم افزار Pinnacle حجمش زیاده به اندازه یک دی وی دی .
طریقه کارش یک سیستم پیشرفته تر از نرم افزار Ulead هست که کارش هم مثل همونه .
فکر کنم بتونید با همون Ulead ابتدا صدا با تصویر رو میکس کنید و بعد از اون فایل رو روی همون نرم افزار خروجی فقط صدا MP3 بگیرید .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .
با تشکر - سیستم 32