PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : دختر خانمها چه تیپ پسری را می پسندند؟

پارسا سرلک
2009/2/26, 01:29 AM
هدف از ایجاد این تاپیک بررسی مدل مو و تیپ و ظاهر و .... آقا پسرها است.

متاسفانه چند سالی است که مو و طرز لباس پوشیدن پسرهای ایرانی تغییر کرده و عقاید وشکل و ظاهر آنها به سمت بعضی از گروهای غربی که حرکات و رفتار آنها نشان گر طرز تفکر آنهاست،کشیده شده است.مساله ای که بیشتر باعث تاسف میباشد این است که این عقاید در قشر دانشجو و تحصیل کرده بیشتر نمود پیدا کرده است.بیشتر کسانی که پیرو چنین تیپ هایی هستند بدون اطلاع از فلسفه این رفتار از آنها پیروی مکنند.برای مثال زیر ابرو برداشتن آقایان در غرب نشانه همجنس بازان است،البته در غرب این مسئله حل شده است
ولی بعضی پسرهای ایرانی بدون توجه داشتن به این مسئله و صرفا جهت زیبایی این عمل را انجام می دهند.در بین حیوانات خرگوش تنها حیوانی است که هم جنس باز است و نشانه
گروهای همجنس باز غربی این نماد است. (play boy) متاسفانه بعضا در بین آقا پسرهای ایرانی این نماد به شکل های گوناگونی مانند گردنبند ،کمربندو...دیده می شود.از دیگر
نشانه های گروهای هم جنس باز غربی حلقه کردن درون انگشت شصت می باشد که تازگی در میان دختر خانمها و آقا پسرهای ایرانی مشاهده می شود.حالا سوال من از شما دوستان عزیز این است که :

علت آرایش ظاهری چنین پسرها را در چه چیزی می دانید؟

آیا آنها برای جلب توجه کردن جنس مخاف خود به چنین کارهایی دست مزنند؟

سوال آخرم از شما دختر خانمهاست شما از چنین تیپ پسرهایی برای یک رابطه دوستی استقبال می کنید؟

لطفآ با نظرات خود تکمیل کننده این بحث باشید.از تمام دوستانی که چنین عقیدهایی دارند برای ابراز صریح تفکر خودم عذر خواهی میکنم و خوشحال می شم اگر دلایل خودتون برای این کارها بیان کنید.

sh85
2009/2/26, 03:05 AM
با سلام
تاپیک جالبیه واقعا به نظرم کسایی که اینکار ها را انجام می دن فقط به خاط این هست که می بینن که مثلا فلان گروه یا فلان خواننده همچین کاری کرده ولی اصلا دنبال علت و یا معنیش نمی گردن
متاسفانه دانشگاه ها به سالن مد تبدیل شده و وقتی یه نفر ساده می گرده به چشم امل و یا ........ نگاه می کننو طوری نگاه می کنن که انگار از مریخ اومده
البته متاسفانه این طرز وشیوه خود آرایی های عجیب در میان دختران نیز به شدت افزایش یافته و به نظرم این مسائل احتیاج به یک فرهنگ سازی اساسی داره البته خیلی وقت پیش هم من داشتم کم کم به این نتیجه می رسیدم که حتما در خارج از کشور و در کشور های دیگه هم حتما همی طور هست ولی وقتی با چشم های خودم دیدم که حتی در مرکز هالیوود هم همچین آدمای پیدا نمی شن تازه فهمیدم که نه واقعا همچین خبری نیست دوستان باور کنید اگر با این تیپ ها به یک کشور خارجی به خصوص کشور های صنعتی و پیشرفته برید به شما به دید یک هم جنس باز نگاه می شه و حتی وقتی یکی از دوستان پس از مدت زیادی به ایران اومده بود از وجود این همه همجنس باز در ایران تعجب می کرد و نزدیک بود شاخش بزنه بیرون بنده خدا !!!!!!
وقتی بهش گفتیم که اکثرا فقط این قیافه ها را در میارن و از معنا و مفهوم اون بی اطلاع هستن تازه فهمید که چه خبره :biggrin:
موفق و پایدار باشید

hamidarchitec
2009/2/26, 03:10 PM
با سلام
تاپیک جالبیه واقعا به نظرم کسایی که اینکار ها را انجام می دن فقط به خاط این هست که می بینن که مثلا فلان گروه یا فلان خواننده همچین کاری کرده ولی اصلا دنبال علت و یا معنیش نمی گردن
متاسفانه دانشگاه ها به سالن مد تبدیل شده و وقتی یه نفر ساده می گرده به چشم امل و یا ........ نگاه می کننو طوری نگاه می کنن که انگار از مریخ اومده
البته متاسفانه این طرز وشیوه خود آرایی های عجیب در میان دختران نیز به شدت افزایش یافته و به نظرم این مسائل احتیاج به یک فرهنگ سازی اساسی داره البته خیلی وقت پیش هم من داشتم کم کم به این نتیجه می رسیدم که حتما در خارج از کشور و در کشور های دیگه هم حتما همی طور هست ولی وقتی با چشم های خودم دیدم که حتی در مرکز هالیوود هم همچین آدمای پیدا نمی شن تازه فهمیدم که نه واقعا همچین خبری نیست دوستان باور کنید اگر با این تیپ ها به یک کشور خارجی به خصوص کشور های صنعتی و پیشرفته برید به شما به دید یک هم جنس باز نگاه می شه و حتی وقتی یکی از دوستان پس از مدت زیادی به ایران اومده بود از وجود این همه همجنس باز در ایران تعجب می کرد و نزدیک بود شاخش بزنه بیرون بنده خدا !!!!!!
وقتی بهش گفتیم که اکثرا فقط این قیافه ها را در میارن و از معنا و مفهوم اون بی اطلاع هستن تازه فهمید که چه خبره :biggrin:
موفق و پایدار باشید

فقدان مطالعه و هدف توی زندگی از عواملش هست

vava
2009/2/26, 06:28 PM
مرسی از مطالبتون http://iran-eng.com/images/icons/icon_gol.gif.من فکر میکنم این یک جور خود کم بینی باشه اخه ما چرا باید زیباییهایی رو که خدا به ما عطا کرده نادیده بگیریم و با این نوع ارایش و مو به شخصیتمون لطمه بزنیم من فکر میکنم باید فرهنگ سازی بشه اونم از راه درستش

امیر Amir
2009/2/26, 06:37 PM
با سلام.

نبوغ در سادگیست.

با احترام

امیر

sahar a
2009/2/26, 11:08 PM
با سلام.

نبوغ در سادگیست.

با احترام

امیر

دقیقا همین طور منون:victory:

Ice Dream
2009/2/27, 11:51 PM
راستش این تیپها نفرت آدمو تحریک می کنه:D آدم دلش می خواد بکوبه تو سر اینا:w43:
آخه یه پسر زیر ابرو برداره؟؟؟؟ وقتی موهاشونو هم پیچ و تاب می دن که دیگه نور علی نوره:hate:
من نمی دونم اینا می خوان توجه جلب کنن یا حال ملتو بهم بزنن؟؟؟
فقط دلم می خواد بدونم تو آینه که نیگا می کنن قربون صدقه ی خودشونم می رن یا نه؟؟؟؟:w15:

hamidarchitec
2009/3/02, 03:38 PM
راستش این تیپها نفرت آدمو تحریک می کنه:D آدم دلش می خواد بکوبه تو سر اینا:w43:
آخه یه پسر زیر ابرو برداره؟؟؟؟ وقتی موهاشونو هم پیچ و تاب می دن که دیگه نور علی نوره:hate:
من نمی دونم اینا می خوان توجه جلب کنن یا حال ملتو بهم بزنن؟؟؟
فقط دلم می خواد بدونم تو آینه که نیگا می کنن قربون صدقه ی خودشونم می رن یا نه؟؟؟؟:w15:
والا ما که تیپمون مردونه و کوهی هست ... کسی تحویلمون نمیگیره ( قابل توجه خوش تیپای مو سیخ سیخی زور نزنید فایده ای ندارد):w02:

afa
2009/3/02, 03:59 PM
من واقعا نمی دونم چه دلیلی داره با این تیپ باشند !!!!
خوب شاید یه جور کمبود باشه یا عدم وجود فرهنگ کافی .
از طرفی این مدلها اصلا زیبا و جذاب نیست بلکه اکثرشون مسخره است.
در هر حال سادگی اوج زیبایی است .

SoLTAnEH
2009/3/02, 07:05 PM
من خودمم مخالف اینام
ولی هیچ وقت از روی ظاهر ادما در موردشون قضاوت نمیکنم که مثلا میخواد جلب توجه کنه یا کمبود داشته.خوب دوست داشته خودشو اینجوری کنه و مطمئنا هم فکر می کنه که بهش می اد.
خیلی ها هم هستن که زیبایی خدادادیشونو حسابی حفظ می کنن(تا اون حد که در زدن ریششون هم صرفه جوئی میکنن و حال ملتو بهم می زنن!!!) ولی دریغ از یه ذره ادب و شعور اجتماعی!!(خودمون هر روز تو دانشگاه میبینیم دیگه.حتی سلام دادن هم بلد نیستن) بعضی هاشون که باهاشون حرف می زنی خودشونو همه کاره و عالم می دونن و خیلی راحت و با اطمینان در هر زمینه ای فتوا صادر می کنن:razz:
تو هر قشری،چه حزب ا... ای چه این فشن ها، هم خوب پیدا میشه هم بد
همه رو با یه چشم نبینیم بهتره

MAHSA3+*
2009/3/02, 07:10 PM
من که حالم از این جور پسرا به هم میخوره :hate:.. همین مونده روسری سرشون کنن!!!!

راستی جدی خرگوشا اون جورین؟؟!:eek:! ..نمی دونستم !!!! اونا دیگه چه مرگشونه؟؟؟!!!:surprised:

nadielectron
2009/3/02, 08:13 PM
salam be na*zare man hame jur tipo mod baiad bash 5angoshte dast ke mesle ham nistan nabaiad be hich tipi tohin kard nemidunam chera irania ein sonat parasti ro tark nemikonan albate man khodam bishtar sade budan ro dust daram;)

jonny depp
2009/3/02, 08:18 PM
من منظورتون نمی فهمم :w20:
یعنی شما می گید اینجور پسرا بدن؟:w00:
اگه سوال می پرسید چرا خودتون جوابشو می دید و برای بقیه تعیین و تکلیف می کنید:razz:
من اینجور پسرارو خیلی دوست دارم و عقیده دارم پسرایی که اینجوری نیستم مخالف پیشرفت هستند و حاظر نیستن پیشرفت کنن و عقب موندن و خیلی هم فکر می کنن که کار خوبی انجام میدن در حالی که افکارشون پوسیدست:w11:

sayyah archi
2009/3/02, 08:54 PM
بحث جالبیه جالبتر از اون نظر نفر قبل از منه
با چه ادله ای می گید کسی که این تیپو نداشته باشه افکارش پوسیده
اتفاقا کسی که واقعا از فلسفه این تیپ ها با خبر باشه و با اگاهی پیروی کنه اونقدر افکارش پوسیده شده که می خواد با این تیپا خودشو حفظ کنه چون هیچ چیز دیگه ای برای ارائه به جامعه اش نداره
در هر حال اگر بحث علمی تر بشه ممنون میشم

hamidarchitec
2009/3/02, 09:08 PM
اگه سوال می پرسید چرا خودتون جوابشو می دید و برای بقیه تعیین و تکلیف می کنید:razz:
من اینجور پسرارو خیلی دوست دارم و عقیده دارم پسرایی که اینجوری نیستم مخالف پیشرفت هستند و حاظر نیستن پیشرفت کنن و عقب موندن و خیلی هم فکر می کنن که کار خوبی انجام میدن در حالی که افکارشون پوسیدست:w11:
ممکن هست که پیشرفت رو + مسیر پیشرفت رو بیشتر توضیح بدید؟

از چه چیزی عقب موندن؟

okanava
2009/3/03, 03:37 PM
بچه ها واقعا" نمی دونستم زیر ابرو بر داشتن یعنی (گی) . واقعا"
پیشکسوت این امر که فرزاد حسنی است ؟؟

okanava
2009/3/03, 03:41 PM
خب آخه اینم که انگشتر تو 60 باشه بده هم نمی دونستم .
عجیبه ؟
بعضی پسر ها هم خیلی پاچه بزی است ابروهاشون .خداییش انصاف بدین.

Saeed_askari
2009/3/03, 03:54 PM
بحث جالبیه جالبتر از اون نظر نفر قبل از منه
با چه ادله ای می گید کسی که این تیپو نداشته باشه افکارش پوسیده
اتفاقا کسی که واقعا از فلسفه این تیپ ها با خبر باشه و با اگاهی پیروی کنه اونقدر افکارش پوسیده شده که می خواد با این تیپا خودشو حفظ کنه چون هیچ چیز دیگه ای برای ارائه به جامعه اش نداره
در هر حال اگر بحث علمی تر بشه ممنون میشم

نمیشه همه رو پای هم گذاشت

ولی من آدم سالم خیلی کم دیدم تو کسایی که اینجور تیپ ها میزنن
یا لاتن
یا دیونه و کم مغز
یا ...

البته توشون خوب هم هست ولی خیلی کم

mohammad u3fi
2009/3/03, 04:41 PM
آدما اگه خودشون باشن مشکلی پیش نمیاد
هر آدمی هم ممکنه ملاکای ظاهری ای داشته باشه اما اینکه ظاهر خودتو به خاطر کسی عوض کنی اشتباهه چون خیلی زود باطنت لوت میده!

psychologist
2009/3/03, 04:52 PM
خیلی بده که ادم دیگران و به خاطر اعتقاداتشون عقب افتاده بدونه .عقب افتاده کسیه که دیگران .....واسش تعیین میکنن که چه جوری لباس بپوشه رفتار کنه شاید حتی خودشم اون جور لباس پوشیدنو دوست نداشته باشه ولی چون خودشو قبول نداره اعتماد به نفس نداره هر جور که دیگرون میپسندن اونطور رفتار میکنه.من خودم این تیپ پسرارو دوست ندارم چون فکر میکنم ظاهر همه چیزشونه.

jonny depp
2009/3/04, 04:01 PM
دوستان لطفا جملات رو صحیح بخونید و نیاید منو به باد فحش ببندید (منظورم قبلی بود)
منظورم تیپ قدیمی بود نه اینکه اون شخص عقب موندست:surprised:
درست بخونید(البته خودم موقع نوشتم حدس زدم بد خونده بشه اما حوصلم نیومد درستش کنم:w05:)
شماهایی که این تیپو نمی پسندید چرا آدم نباید با زمان خودش پیش بره الان سال 2009 و باید تیپ و لباس و ... با سال 2009 باشه نه سال 1880
این تیپی که شما الان می پسندید و می گید خوب یه زمانی مد بوده و همین حرف هارو در مورد کسانی این تیپو داشتن می زدن
مشکل ایرانیا اینه که هر چی قدیمی باشه یعنی خوب و نمی خوایم با زمونه ی خودمون پیش بریم

پارسا سرلک
2009/3/04, 07:38 PM
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز که توی این تاپیک لطف کردن و نظر دادن.
دوستان عزیز قیچی زدن ابرو مردان از ایام گذشته در ایران وجود داشته است ولی برای کسانی که ابروهای بلند دارند و آن هم فقط کوتاه کردن روی ابرو نه زیر آن و باریک کردن آن.
وقتی با یک پسر این تیپی برخورد میکنیم در نگاه اول یک آدم بی قید و بند به نظر می آید ولی وقتی کمی بیشتر با او هم صحبت می شویم می فهمیم که واقعآ در برخورد اول راجب او اشتباه فکر کرده ایم.این نشان از آن دارد که این جور افراد فقط ظاهر خود را شبیه بعضی از گروهای غربی درست کرده اند و از فلسفه حرکات آنها چیزی نمی دانند.فقط قشر اندکی از این
افراد با اینکه از فلسفه تیپ خود اطلاع کامل دارند،خود را به این شکل آرایش می کنند.!!
خیلی خوبه که آدم در تیپ ظاهری خود تغییر بده و تنوع ایجاد کنه ولی قبل از اینکه این کار بکنه باید در مورد تیپ جدید خود کمی اطلاع کسب کنه.بهترین راه برای فهمیدن رابطه نوع شخصیت مردم غرب و نوع لباس پوشیدن آنها توجه به فیلمهای اجتماعی غربی است .در این فیلم ها رابطه قشرهای مختلف مردم غرب با نوع لباس پوشیدن آنها به وضوح به چشم می آید.

JU JU
2009/3/04, 08:38 PM
این قضیه‌ی "به ظاهر خود رو شبیه دیگری کردن" قبول ندارم

تیپ تا تیپ داریم، مدل تا مدل داریم، شخص تا شخص داریم، سوالی که میپرسین لطفن جامع و کامل و بدون هیچ ابهامی باشه
من میتونم جواب‌های متفاوتی به سوال شما بدم، و همین گوناگونی پاسخهاست و دیدگاه ها و همینطور اشتباه گرفتن افکاره که باعث ایجاد اغتشاش بین افراد میشه

همه پست‌ها رو خوندم و جواب‌های گوناگون و متناقض !

شما گروهی رو که مد نظر دارین مشخص کنید، بگین از چه گروهی دارن پیروی میکنن و علت اینکه میگین اون‌ها نمی‌دونن چرا اینکارا رو هم انجام میدن توضیح بدین

معتاد‌های متفاتی در جامعه داریم، معتاد به سیگار، دیگر مواد مختلف بیماری زا، TV، اینترنت، و ....
حال شما بپرسین نظرتون در مورد معتادا چیه ؟ حتمن دیدگاه ها با هم متفاوته، هر شخص یه معتاد رو در نظر میگیره که به چیزی عادت کرده، یا معتاد شده، چه از روی آگاهی چه سهل انگاری چه ...، وقتی جواب‌های گوناگون و متفاوتی میشنویم سعی میکنیم دیدگاه خودمون رو بیشتر جلوه بدیم که راهش امروزه شده کوبوندن طرف مقابلمون

پس سعی کنید سوالتون رو کامل بپرسین، نه ناقص که imagin ( معادل فارسیش چی میشه ؟ ) متفاوتی رو به همراه داره و متعاقبن پاسخ های متفاوت و در نهایت کشمکش و جنجال

اگه چندین سوال داشتین می‌تونستین در چند خط، تمامی سوالاتتون رو بنویسید

منتظر دیدن سوالاتتون هستم

ولی در کل بگم، از انسان‌های پاکیزه که درونی پاکیزه دارند و لباس‌هایی زیبا می‌پوشند و عاشق زیبایی هستند و خود را غسل می‌دهند و تر و تمیز و با لباس شیک و عطر زده و موی شونه کردن در خیابون حرکت میکنند یا در خانه نشسته‌اند یا ... که به شخصیت مرد گونه‌اشون لطمه‌ای نمیزنه خوشم میاد

همین مثال در مورد دخترا نیز صدق میکنه

مسلمن کسی از زیبایی بیزاری نمی‌کنه !

پارسا سرلک
2009/3/04, 10:10 PM
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که نظرت رو بیان کردی.
اینکه تیپ داریم تا تیپ رو قبول دارم ولی به نظر شما که خودتون که از انسانهایی با موی شونه کرده خوشتون می یاد ،یک شخص با موهای شونه کرده با یک شخص با موهایfashion از لحاظ ظاهری در اجتماع قابل مقایسه هستند؟
شما از مثال خیلی خوبی در مورد معتادین استفاده کردیند،معتادان به هر چیزی از چیزی که به آن اعتیاد دارند لذت می برده و می برند که به آن معتاد شده اند ولی با توجه به نوع اعتیاد آنها در جامعه طبقه بندی می شوند .در مورد تیپ ظاهری نیز قضیه به همین ترتیب است.به طور حتم کسی که فقط موی خود را fashion می کند با کسی که حلقه به انگشت شصت می کند بسیار تفاوت دارد.
اما موضوع این است که معتادی به هر چیزی و به هر نحو از نظر جامعه مورد قبول نیست.حتی اینترنت،TV،قرصهای مسکن و....
اینکه نظرات و پاسخهای مطرح شده در صفحات قبل با هم متفاوت هستند کاملآ طبیعی است چون انسانها از لحاظ افکار با هم کاملآ متفاوت هستند. ;)
همه ما از زیبایی لذت می بریم و عاشق آن هستیم،ولی ما نباید به هر کاری دست بزنیم تا زیبا به نظر بیاییم و همچنین باید نوع پوشش و ظاهر ما از نظر جامعه نیز زیبا به نظر آید در غیر این صورت تیپ و ظاهر ما نه تنها به زیبایی ما کمک نمی کند بلکه به شخصیت ما در جامعه لطمه می زند.
یک مثال ساده برای مقایسه این دو مدل و تیپ می زنم:
فرض می کنیم شما مدیر عامل یک شرکت بزرگ و با سابقه هستید و برای تکمیل کادر پرسنلی خود نیاز به یک کارمند دارید، افرادی با ظاهر و تیپ های مختلف از جمله افراد مورد بحث ما (افرادی با تیپی ساده و افرادی با تیپی fashion)برای مصاحبه به دفتر شما مراجعه می کنند،خب قبل از اینکه شما سابقه کاری این افراد را ببینید شکل ظاهر آنها را مشاهده می کنید و چون ظاهر آراسته برای محیط اداری بیشتر مورد پسند است شما به افراد آراسته تمایل بیشتری نشان می دهید در حالی که ممکن است پرونده کاری آنها از افراد fashion ضعیف تر باشد و این عامل باعث صدمه دیدن افراد fashion میشود.;)

sh85
2009/3/04, 10:39 PM
دوستان لطفا جملات رو صحیح بخونید و نیاید منو به باد فحش ببندید (منظورم قبلی بود)
درست بخونید(البته خودم موقع نوشتم حدس زدم بد خونده بشه اما حوصلم نیومد درستش کنم:w05:)
شماهایی که این تیپو نمی پسندید چرا آدم نباید با زمان خودش پیش بره الان سال 2009 و باید تیپ و لباس و ... با سال 2009 باشه نه سال 1880
این تیپی که شما الان می پسندید و می گید خوب یه زمانی مد بوده و همین حرف هارو در مورد کسانی این تیپو داشتن می زدن
مشکل ایرانیا اینه که هر چی قدیمی باشه یعنی خوب و نمی خوایم با زمونه ی خودمون پیش بریم
یعنی شما فکر می کنید که همه آدما در کشور های غربی و یا پیشرفته این تیپ خودشون و درست می کنند؟
فکر می کنید همه با یه من آرایش و یا با موهای سیخ کرده توی خیابان ظاهر می شن؟
ببینید من به طور یقین و به عین دیدم که حتی 10 درصد مردم هم این طور تو کشورهای پیشرفته بیرون نمی یان حتی خیلی هاشون هم که مسئله اخلاقی دارن فقط در یک مکان های مخصوص که ویژه همچین اشخاصی هست با این قیافه ها ظاهر می شن وگرنه در محل کار و یا داخل خیابان هم تشخیص این افراد به دلیل این که اغلب ساده می گردن کار راحتی نیست
حتی من خودم به عین دیدم کسی را که همه همکاراش که چند سال باهاش دوست بودن می گفتن که هم جنس بازه ولی شما در ظاهر اولیه اش قادر به تشخیص نبودید چون حتی می تونم بگم از ساده ترین پسرای داخل خیابان های ایران ساده تر بود !!!!!!
به نظر من انسان قبل از این که دست به عملی بزنه بهتره بدوه که مفهوم اون عملش چیه
موفق باشید
یا حق

buddy
2009/3/04, 11:30 PM
سادگي و بي آلايشي هميشه قشنگ بوده وهست

psychologist
2009/3/05, 04:53 PM
اولا من چیز دیگه ای از حرفای شما برداشت نکردم دوما تا اونجایی که یادم من شما رو به باد فحش نگرفتم فکر کنم شما هم بد خوندید ولی اگه اینطور برداشت کردین معذرت .من فکر میکنم زمان ربطی نداشته باشه که ادما فرهنگشونو فراموش کنن و از خودشون اراده ای نداشته باشن فکر کنم همه دخترا پسر خوش تیپو دوست داشته باشن نه یه ادم ژولیده بعضی از تیپای امروزی واقعا قابل تحمل نیست .امروزی باشن ولی در حد تعادل خودشونو خانوادشونو اجتماعشون.

fahime_k
2009/3/05, 05:28 PM
این جور ادما خودشونم نمی دونن هدفشون چیه؟؟
بیشترشون یه کمبودی تو زندگیشون دارن...وگرنه دلیلی نداره خودشونو این طوری درست کنن...:surprised:

jonny depp
2009/3/05, 06:12 PM
یعنی شما فکر می کنید که همه آدما در کشور های غربی و یا پیشرفته این تیپ خودشون و درست می کنند؟
فکر می کنید همه با یه من آرایش و یا با موهای سیخ کرده توی خیابان ظاهر می شن؟
ببینید من به طور یقین و به عین دیدم که حتی 10 درصد مردم هم این طور تو کشورهای پیشرفته بیرون نمی یان حتی خیلی هاشون هم که مسئله اخلاقی دارن فقط در یک مکان های مخصوص که ویژه همچین اشخاصی هست با این قیافه ها ظاهر می شن وگرنه در محل کار و یا داخل خیابان هم تشخیص این افراد به دلیل این که اغلب ساده می گردن کار راحتی نیست
حتی من خودم به عین دیدم کسی را که همه همکاراش که چند سال باهاش دوست بودن می گفتن که هم جنس بازه ولی شما در ظاهر اولیه اش قادر به تشخیص نبودید چون حتی می تونم بگم از ساده ترین پسرای داخل خیابان های ایران ساده تر بود !!!!!!
به نظر من انسان قبل از این که دست به عملی بزنه بهتره بدوه که مفهوم اون عملش چیه
موفق باشید
یا حق
حرفتون تکراری و بی ربط به حرف من
این n امین باریه که در مورد این موضوع بحث کردم و جواب بی ربط شنیدم:razz:

JU JU
2009/3/05, 06:18 PM
دوست عزیز پارسی سرلک
کماکان میگم که سوالتون کامل و بجا نیست

متفاوت بودن عقاید تا به جنجال و ... متفاوته

البته بحث جالبی میتونه باشه

JU JU
2009/3/05, 06:21 PM
حالا در ادامه سوالات شما:

نظرتون در باره عقاید شیطان پرستی و افراد شیطان پرست و کسایی که چه داخل کشور و چه خارج از این عقاید پیروی میکنند چیه ؟ و چه فکری در موردشون دارین

لطفن قبل از پاسخ به سوال من، در مورد شیطان پرستی کمی اطلاعات کسب کنید

با عدر خواهی از پارسای عزیز، چون ذهنیتی ( این همون معادل imagine هااااااا‌) متفاوتی از سوال شما شکل میگیره، من این سوال رو مطرح کردم، اگر شما سوالی دیگه در نظر دارین من منتظر شنیدن و متعاقبن خوندن پاسخ‌های مربوطه به آن هستم

نسیم ن
2009/3/05, 06:42 PM
خوب هر کسی از یه تریپ پسری خوشش میاد من خودم به شخصه یه پسر خوش تیپ و ساده جوری که جلب توجه نکنه رو دوست دارم اما خیلی از دخترها هستن که تریپایی که جلب توجه میکنن رو دوست دارن در کل سلیقه ها متفاوته و باید به سلیقه هر کس احترام گذاشت.:smile:

M F S
2009/3/05, 06:43 PM
من نظر خاصی ندارم.........

M F S
2009/3/05, 06:53 PM
خوب هر کسی از یه تریپ پسری خوشش میاد من خودم به شخصه یه پسر خوش تیپ و ساده جوری که جلب توجه نکنه رو دوست دارم اما خیلی از دخترها هستن که تریپایی که جلب توجه میکنن رو دوست دارن در کل سلیقه ها متفاوته و باید به سلیقه هر کس احترام گذاشت.:smile:

:gol:

پارسا سرلک
2009/3/05, 10:20 PM
با تشکر از شما دوست عزیز با اسم مستعار جو جو، مساله بسیار جالبی در مورد شیطان پرستی بیان کردید .و خیلی خوبه که در ادامه بحث به این موضوع نیز به پردازیم.البته خوشبختانه این موضوع هنوز در ایران در ابتدای راه است(البته شاید نیمه راه باشد و ما از آن بی خبریم) و چه خوبه که قبل از اینکه نا خواسته از شکل ظاهری و شاید عقاید آنها پیروی کنیم کمی راجع به آنها اطلاعاتی کسب کنیم.متاسفانه من اطلاعاتم در باره این گروه و عقاید آنها کامل نیست ،ولی از تمام دوستانی که در این باره اطلاعات دقیق و درست دارند تقاضا دارم من و دوستان دیگری که از این موضوع بی اطلاع هستیم آگاه کنند.;)

e-eng
2009/3/06, 05:40 PM
من که شخصا از پسر ساده درس خون که کلا به دخترا کاری نداره بیشتر خوشم میاد.
دردسرشونم کمتره...:w12:
من نمیفهمم و اصلا درک نمیکنم افرادیو که بدو بدو دنبال دوست دخترن!!...دیر نمیشه حالا چرا حولید!
ابرو ور دار....تیپ بزن....موهاتو درس کن!

کلا زندگی بی معنا تر از این حرفاس که بی معنا ترش کنیم!!!:child:

e-eng
2009/3/06, 05:45 PM
شیطان پرستا؟...اطلاعی ندارم!!:surprised:

King Paker
2009/3/06, 05:54 PM
من نظر خاصی ندارم.........
ایولhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

نگين...NeGiN سبز
2009/3/07, 10:59 PM
يادم نمياد هيچ وقت ظاهر آدما برام مهم بوده باشه :smile:

مثل اين كه تاپيكو اشتباه اومدم :D

nicespring
2009/3/09, 11:42 PM
خب تیپ های عجیب و متفاوت که بعضی هاشون واقعا به بعضی از دختر ها و پسر ها می یاد شاید در نگاه اول قشنگ باشه ولی شما دوست دارید طرف مقابلتون زیاد به چشم بقیه نیاد و اینکه تو نگاه آدمای تو خیابون و دانشگاهه احساس نارضایتی می کنید این یه حس طبیعیه تازه شما ممکنه اول از تیپ یا اخلاقی از طرف مقابلتون جذبش بشید که بعد از همون تیپ یا اخلاق احساس نارضایتی کنید:wallbash:(این مورد رو زیاد دیدم).ولی
من همیشه معتقدم آدم اگه می خواد همسر یا دوست خودشو برای خودش نگه داره هیچ وقت کاری نمی کنه یا تیپی نمی زنه که همسر یا دوست کس دیگه ای رو فکرشو منحرف کنه.اگه زندگیه کسی رو خراب کنی مطمئن باش خدا یه روزی یه جوری همون بلا رو سرت می یاره:w16:

پس همیشه:

منتظر كسي باش كه اگه حتي در ساده ترين لباس بودي حاضر باشه تو رو به همه دنيا نشون بده و بگه : اين دنياي منه

~Bahar~
2009/3/10, 01:58 AM
این یکی بخواد چه طوری لباس بپوشه و از چه مدی پیروی کنه مربوط به خودشه تا جایی که عرف جامعه رو زیر پا نذاره و به اصطلاح Freak نباشه من که مشکلی نمیبینم!!

princess.ploton
2009/3/30, 06:53 AM
... مسئله طرز پوشش افراد در جامعه امروز متاثر از شرایط پیچیده ایه....
تمام الگو های ما تغییر کرده... تبلیغات زیادی صورت گرفته در سینما و تلوزیون و ماهواره.. ستارگان و افراد محبوب اجتماع معمولا تیپ هایی دارن که جوان ها رو تشویق به چنین پوشش هایی می کنن....
البته به نظر من پوشش سلیقه ای است.. اما نباید به صورت غیر طبیعی باشه.... و یا باعث ایجاد واکنش ها و کمبود ها شود...
جوری که وسیله ی سوئ استفاده گروه دیگرشود....

sib200
2009/3/30, 03:41 PM
اونچه که مسلمه این تیپ ها و شمایل جدید از کمبود مطالعه درمورد دلیل رواج این تیپها در غرب ناشی میشه هرچند که مسلما باید دلایل روانشناختی هم باید داشته باشه که از دید ما پنهونه و باید صاحب نظران نظر بدن که چی میشه اکثر جوونهای یک مملکت با افتخار به این سمتها کشیده میشن (شاید بهتر باشه بگم خودشون به طرفش میدوند)
یادم میاد زمانی که توی سن اول - دوم راهنمایی بودم همیشه برام مهم بود که بتونم نوشته های انگلیسی روی لباسم رو بخونم و اونو معنی کنم شاید این فقط از سر کنجکاوی بود ولی چی میشد که کسانی که خودشون رو به این اشکال در میارن درمورد منشا و ریشه بوجود اومدن تیپشون کمی کنجکاوی کنن

neda_eng
2009/3/30, 05:38 PM
دخترا پسري را دوست دارن كه واقعا مرد باشه يه مرد واقعي

امیر Amir
2009/3/30, 11:32 PM
دخترا پسري را دوست دارن كه واقعا مرد باشه يه مرد واقعي
با سلام.
اگر بر مبنای ظاهر هست...خوب این به علایق و سلایق و گرایشات طرف بستگی داره...یکی به خاطر اینکه خودش سرسنگین هست دوست داره با پسری بگرده که تیپش لا اقل رسمی و تیپ شخصیتی باشه...یکی فشن دوست داره...یکی اصلا دوست نداره...:biggrin:

از نظر روحیات و شخصیت و اخلاق:
هیچ کس از آدم ضعیف خوشش نمیاد,من دختر خانمهای ساده انگار و ظاهر بین رو کاری ندارم...ولی دختری که واقعا زنیت داشته باشه هیچ وقت از روی ظاهر تصمیم نمیگیره و مردونگی و شخصیت و محکم و استوار بودن مرد در انجام کارهاش واسش مهمه...

با احترام

sufia89
2009/3/31, 12:05 AM
در یک کلام سنگین و رنگین:victory:

نگين...NeGiN سبز
2009/4/06, 12:11 PM
:lol:

با توجه به پست اول اين تاپيك فقط مي تونم بگم براي دخترا و پسراي جامعه مون متاسفم

salahshur
2009/4/07, 02:32 PM
کلا اسم این تاپیکت ایراد داره

دلیلش اینکه وقتی آدم به چیزی نیاز داشته باشه و خودش اونو نداشته باشه سعی میکنه از دیگران بگیره
ببینید فرهنگ یه جامعه از یه چیزهای تشکیل میشه که از گذشته های دور بوده و برخی از چیزهای امروزی هم بهش اضافه میشه وقتی شما اونها رو نداشته باشید که خواستگاه درونی در انسان ها دارن، افراد جامعه میرن از جاهای دیگه نیازشون رو براورده میکنن
نمونه بارز این قسمت از فرهنگ ها رو در موسیقی و رقص میتونید ببینید
وقتی ما میزنیم توی سر موسیقی سنتی خودمون به طبع اون پاپ و رپ ومتال و راک اینها رو وارد میکنیم
موسیقی یه خواستگاه درونی داره
وقتی ما رقص های محلی یا میهنی خودمون رو فراموش میکنیم ، میریم عربی و تکنو و بال و ... در مجالس شادمانیمون میرقسیم
همه جای دنیا همینه ! ملتی که ضعف فرهنگی داشته باشه وارد کننده فرهنگ میشه . حالا بشین بگو ما 6000 سال سابقه فرهنگی داریم ، الان اون 6000 سال کجاست ؟نشونم بده
همه چیز ربطی به دختر و پسر بودن نداره

yahook
2009/4/07, 03:17 PM
تایپیک خوبی هست ولی اشکالاتی داره مثلا اگه دوتا تایپیک بود که یکی برای پسرها و یکی برای دختر ها این جوری خیلی خوب می شد و خیلی ها حساب کار دستشون می اومد

tired_poet
2009/4/07, 05:25 PM
آره دیگه.. اینم حرفیه.. خیلی بیجا میکنن که میخوان مورد توجه قرار بگیرن، اگه میخوان خوش باشن میتونن با دوستاشون برن تو مسجد و چند رکعت نماز اعلا بزنن به بدنشون. از طرفی، ما اونقدر واسه جوونا امکانات ایجاد کردیم و اونقدر الگوهای جذاب تو جامعه داریم که اگه کسی بره طرف این چیزا حتما یا مریضه روحیه و یا عامل استکبار جهانی! چرا به جای برداشتن زیر ابرو نمیرن سربند یا حسین ببندن؟ یا یا به جای پوشیدن لباس تنگ، چرا نمیرن لباس جنگ بپوشن؟ اینا از فضای روحانی جبهه ها چی میدونن؟ هیچی دیگه! اگه میدونستن میرفتن غزه و اونجا شهد شهادت مینوشیدن، البته اینا که لیاقتش رو ندارن، خاک جبهه پاکه.. جای هر بی سر و پایی که نیست! به نظر من باید با یه طرح چند فوریتی از نوع اسلامیش، احکام سنگین زندان و اعدام واسه اینطور جوونا صادر کنیم که دیگه آخرین امید و دلیلشون واسه زنده موندن یا تو ایران موندن رو ازشون بگیریم و خیابونهای مقدس و اسلامیمون رو از لوث وجودشون پاک کنیم.
اما خودمونیما.. واقعا غافلگیر شدم! نمیدونستم اینقدر احمدی نژاد تو این باشگاه داریم.. خدا رو شکر، انشالله میشه امیدوار شد که راه شهدا توی این باشگاه ادامه پیدا کنه..
(پیش از اینکه برام داستان درست کنید میگم که من نه زیر ابرو برمیدارم، نه انگشتر تو شسثم میکنم.. نه شیطان پرستم و نه گی.. فقط کمی با انصافم، همین.. عکسم هم همینجا واسه شهادت به صداقتم حضور داره)

mohandeseit
2009/4/07, 06:21 PM
سلام به همگي.خوب بستگي داره چه تيپ دختري را درنظر بگيريد* اين نوع تاپيك ها تاپيكهاي سطح پايينيه*

reza333
2009/4/07, 07:11 PM
از کوزه همان تراود که در اوست :biggrin:

neda_eng
2009/4/07, 11:11 PM
متاسفانه به تور ما كه مرد نخورد كاش به بقيه بخوره البته تو هين نشه همه را نميگم من كم سعادت بيدم ;)به اميد روزي كه مردا واقعا مرد باشن بعد ميشه گفت نظر ادما چه جور پسريه

پیرجو
2009/4/08, 12:54 AM
البته اینا که لیاقتش رو ندارن، خاک جبهه پاکه.. جای هر بی سر و پایی که نیست! به نظر من باید با یه طرح چند فوریتی از نوع اسلامیش، .

( و نه گی.. )

در کدامین کتاب و قانون ملت ها نوشته که فقط انسان های پاک لایق شهادت در راه وطنشنان هستند؟ چطور به خودتون اجازه می دهید افراد را بی سرو پا بنامید؟ هر انسانی برای خودش یک شخصیتی دارد، خواه بد، خواه درست. پس جبهه ای که لایق آن افرادی باشند که اینگونه سخن گویند همان بهتر که......

shadmehrbaz
2009/4/08, 01:25 AM
آره دیگه.. اینم حرفیه.. خیلی بیجا میکنن که میخوان مورد توجه قرار بگیرن، اگه میخوان خوش باشن میتونن با دوستاشون برن تو مسجد و چند رکعت نماز اعلا بزنن به بدنشون. از طرفی، ما اونقدر واسه جوونا امکانات ایجاد کردیم و اونقدر الگوهای جذاب تو جامعه داریم که اگه کسی بره طرف این چیزا حتما یا مریضه روحیه و یا عامل استکبار جهانی! چرا به جای برداشتن زیر ابرو نمیرن سربند یا حسین ببندن؟ یا یا به جای پوشیدن لباس تنگ، چرا نمیرن لباس جنگ بپوشن؟ اینا از فضای روحانی جبهه ها چی میدونن؟ هیچی دیگه! اگه میدونستن میرفتن غزه و اونجا شهد شهادت مینوشیدن، البته اینا که لیاقتش رو ندارن، خاک جبهه پاکه.. جای هر بی سر و پایی که نیست! به نظر من باید با یه طرح چند فوریتی از نوع اسلامیش، احکام سنگین زندان و اعدام واسه اینطور جوونا صادر کنیم که دیگه آخرین امید و دلیلشون واسه زنده موندن یا تو ایران موندن رو ازشون بگیریم و خیابونهای مقدس و اسلامیمون رو از لوث وجودشون پاک کنیم.
اما خودمونیما.. واقعا غافلگیر شدم! نمیدونستم اینقدر احمدی نژاد تو این باشگاه داریم.. خدا رو شکر، انشالله میشه امیدوار شد که راه شهدا توی این باشگاه ادامه پیدا کنه..
(پیش از اینکه برام داستان درست کنید میگم که من نه زیر ابرو برمیدارم، نه انگشتر تو شسثم میکنم.. نه شیطان پرستم و نه گی.. فقط کمی با انصافم، همین.. عکسم هم همینجا واسه شهادت به صداقتم حضور داره)

:eek: !

shadmehrbaz
2009/4/08, 01:29 AM
متاسفانه به تور ما كه مرد نخورد كاش به بقيه بخوره البته تو هين نشه همه را نميگم من كم سعادت بيدم ;)به اميد روزي كه مردا واقعا مرد باشن بعد ميشه گفت نظر ادما چه جور پسريه

تا وقتي كه بخواي با تور كردن ، مرد پيدا كني همينا گيرت مياد! ;)

tired_poet
2009/4/08, 02:39 AM
در کدامین کتاب و قانون ملت ها نوشته که فقط انسان های پاک لایق شهادت در راه وطنشنان هستند؟ چطور به خودتون اجازه می دهید افراد را بی سرو پا بنامید؟ هر انسانی برای خودش یک شخصیتی دارد، خواه بد، خواه درست. پس جبهه ای که لایق آن افرادی باشند که اینگونه سخن گویند همان بهتر که......
:eek:چی بگم والا.. یعنی این برداشتی بود که از پست من داشتید؟؟! شما اصل مطلب رو بد گرفتید.. الان باید از اون وری به من گیر میدادی.. نه ازین وری.. انتظار همه جور حرف خوردنی رو داشتم الا اینجوریشو که یه نفر متوجه منظور من نشه و نیش به این تیزی رو توی کلماتم نبینه و همشو جدی بگیره!
باشه عزیزم.. اگه فکر میکنی من به این حرفا اعتقاد دارم، عذر میخوام..

neda_eng
2009/4/08, 08:46 AM
تا وقتي كه بخواي با تور كردن ، مرد پيدا كني همينا گيرت مياد! ;)
من اصلا تور ندارم كه بخوام كسي رابه تورم بعدشم اونايي كه تو تور مي فتن مرد نيستن;)

yapoo
2009/4/08, 10:04 AM
من هرگز درک نمیکنم که چرا باید خودم رو واسه اینکه کسیرو به تور بندازم تغییر بدم .به نظرتون حماقت نیست؟

یه سوال دارم چرا خانوما تو گوش کسیکه بهشون متلک میزنه نمیزنن؟
از این تحقیر بزرگتر که یکی میخواد اول شمارو خار وخفیف کنه بعد به دستتون بیاره؟

shadmehrbaz
2009/4/08, 12:26 PM
من اصلا تور ندارم كه بخوام كسي رابه تورم

بعدشم اونايي كه تو تور مي فتن مرد نيستن;)

بالاخره داري يا نداري؟!!!

salahshur
2009/4/08, 06:12 PM
کلا اسم این تاپیکت ایراد داره

دلیلش اینکه وقتی آدم به چیزی نیاز داشته باشه و خودش اونو نداشته باشه سعی میکنه از دیگران بگیره
ببینید فرهنگ یه جامعه از یه چیزهای تشکیل میشه که از گذشته های دور بوده و برخی از چیزهای امروزی هم بهش اضافه میشه وقتی شما اونها رو نداشته باشید که خواستگاه درونی در انسان ها دارن، افراد جامعه میرن از جاهای دیگه نیازشون رو براورده میکنن
نمونه بارز این قسمت از فرهنگ ها رو در موسیقی و رقص میتونید ببینید
وقتی ما میزنیم توی سر موسیقی سنتی خودمون به طبع اون پاپ و رپ ومتال و راک اینها رو وارد میکنیم
موسیقی یه خواستگاه درونی داره
وقتی ما رقص های محلی یا میهنی خودمون رو فراموش میکنیم ، میریم عربی و تکنو و بال و ... در مجالس شادمانیمون میرقسیم
همه جای دنیا همینه ! ملتی که ضعف فرهنگی داشته باشه وارد کننده فرهنگ میشه . حالا بشین بگو ما 6000 سال سابقه فرهنگی داریم ، الان اون 6000 سال کجاست ؟نشونم بده
همه چیز ربطی به دختر و پسر بودن نداره
اینجا بحث راجع به وضع ظاهری بود یا من بیراهه رفتم؟
اصلا چرا این تاپیک پست اول شروعش با موضوعش نمیخونه؟ربط دارن اما بحث هایی که داره میشه در 2 مبحث کاملا جداست یا من اشتباه میکنم

pmehdiq
2009/4/09, 02:41 PM
کسی با خوش تیپی مخالف نیست ولی وقتی پسری می یاد بیرون نافش معلومه . بعدبرای آرایش مو 1 ساعت از اتو استفاده می کنه اما لباسا عجیب غریب که اصلا برای اتو کردن مناسب نیست . آدم می تونه بگه این پیشرفته است

امیر Amir
2009/4/09, 03:13 PM
یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کس نبود...

یک دختری بود که یک زمانی دوست پسر نداشت...بعد بوسیله رفقای نا بابش دوست پسر دار شد...

اون پسر تیپ فشن داشت...دختره خیلی خوشش اومد از اون پسر...خیلیییییی....:heart:

بعد اون پسر فشن پیچوندش...اون دختر دیگههههههههه از پسرای فشن بیزار شد:cool:

بعد با یک پسر با تیپ ساده و تقریبا پاستوریزه دوست شد...اون پسر کنکور داشت...به دخترک گفت من نمیخوام با هم دوست باشیم...دخترک دیگههههههههههه از پسرای با تیپ ساده بدش اومد...
دختر با پسری دوست شد که کچل میکرد....با اون هم تمام کرد و از پسرای کچل بدش اومد...

دختر قصه ما با یک پسر با تیپ شخصیتی و کت شلوار و رسمی رفیق شد...با اونم یک مدتی دوست بود و تمام شد...دختره باز هم از این تیپای شخصیتی و کت شلوار و رسمی هم دیگه خوشش نیومد...
با وکیل
مهندس
دکتر
بقال
کارگر
هر رنگی که بگی دوست شد...

اخرش هم سنش رسید به 35 سال...آخر سر گفت :

همه مرد ها بد هستند.:warn::warn::warn:

tired_poet
2009/4/09, 05:17 PM

یک دختری بود که یک زمانی دوست پسر نداشت...بعد بوسیله رفقای نا بابش دوست پسر دار شد...

بعد با یک پسر با تیپ ساده و تقریبا پاستوریزه دوست شد...اون پسر کنکور داشت...به دخترک گفت من نمیخوام با هم دوست باشیم...دخترک دیگههههههههههه از پسرای با تیپ ساده بدش اومد...
دختر با پسری دوست شد که کچل میکرد....با اون هم تمام کرد و از پسرای کچل بدش اومد...

دختر قصه ما با یک پسر با تیپ شخصیتی و کت شلوار و رسمی رفیق شد...با اونم یک مدتی دوست بود و تمام شد...دختره باز هم از این تیپای شخصیتی و کت شلوار و رسمی هم دیگه خوشش نیومد...
با وکیل
مهندس
دکتر
بقال
کارگر

:w15:ضمنا تمام اون پسرهایی که باهاشون به هم زده بود الان ازدواج کردن و دارن با خوشبختی زندگی میکنن..

archi_atish
2009/4/09, 06:52 PM
من توی ذهن پسرهائی که زیر ابرو بر میدارن یا از گوشواره و انگشتر یا خیلی چیزای دیگه استفاده میکنن نیستم

اما

حاضر نیستم پسری رو تو زندگیم راه بدم که اینجور باشه.بر خلاف یه سری دوستان که گفتن ظاهر براشون مهم نیست.من ظاهر برام اهمیت داره.چون ظاهر ادم ها نشون از درون اونهاست

ظاهر انسان یه جور رو نمائی از درون هستش

همیشه و همه جا در طول تاریخ و در تمام دنیا انسانها با عقاید خاص سعی بر نشون دادن عقیدشون در ظاهر خودشون داشتن..این چیزی نیست که من یا ما بخوایم منکرش بشیم.یه قانونه..مثل لباس کشیش ها..یا روحانیون خودمون..یا قشرهای مختلف یا گروه ها با عقاید مختلف

متاسفانه امروزه ما ایرانی ها تو تقلید خیلی از ملت ها جلو زدیم.در صورتی که گذشته روی خودمون و کشورمون به عنوان یه الگو حساب میشد

ما میگیم مرد و از این لفظ یا این شخص یه سری انتظارهای خاص داریم.

من دخترم و از جانب خودم حرف میزنم اما میدونم که همجنس هام از چه نوع پسری خوششون میاد.من شخصا حاضر نیستم زندیگیمو با پسری که اینطور باشه تقسیم کنم و عشقمو و احساسم رو بهش بدم

امیر Amir
2009/4/10, 09:08 AM
:w15:ضمنا تمام اون پسرهایی که باهاشون به هم زده بود الان ازدواج کردن و دارن با خوشبختی زندگی میکنن..

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:;)

yahook
2009/4/10, 10:48 AM
وقتی داشتم تایپیک مربوط به داستان ها رو می خوندم به پست زیر رسیدم که خیلی جالب بود :

http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=558202&postcount=1074

عشق خر
آهو خیلی خوشگل بود. یک روز یک پری سراغش اومد و بهش گفت: آهو جون!دوست داری شوهرت چه جور موجودی باشه؟
آهو گفت: یه مرد خونسرد و خشن و زحمتکش.
پری آرزوی آهو رو برآورده کرد و آهو با یک الاغ ازدواج کرد.
*
شش ماه بعد آهو و الاغ برای طلاق سراغ حاکم جنگل رفتند.
حاکم پرسید: علت طلاق؟
آهو گفت: توافق اخلاقی نداریم, این خیلی خره.
حاکم پرسید: دیگه چی؟
آهو گفت: شوخی سرش نمیشه, تا براش عشوه میام جفتک می اندازه.
آهو گفت: آبروم پیش همه رفته, همه میگن شوهرم حماله.
آهو گفت: مشکل مسکن دارم, خونه ام عین طویله است.
آهو گفت: اعصابم را خورد کرده, هر چی ازش می پرسم مثل خر بهم نگاه می کنه.
آهو گفت: تا بهش یه چیز می گم صداش رو بلند می کنه و عرعر می کنه.
حاکم پرسیدگه چی؟
آهو گفت: از من خوشش نمی آد, همه اش میگه لاغر مردنی, تو مثل مانکن ها می مونی.
حاکم رو به الاغ کرد و گفت: آیا همسرت راست میگه؟
الاغ گفت: آره.
حاکم گفت: چرا این کارها رو می کنی ؟
الاغ گفت: واسه اینکه من خرم!
حاکم فکری کرد و گفت: خب خره دیگه چی کارش میشه کرد.
نتیجه گیری اخلاقی: در انتخاب همسر دقت کنید.
نتیجه گیری عاشقانه: مواظب باشید وقتی عاشق موجودی می شوید عشق چشم هایتان را کور نکند.

neda_eng
2009/4/10, 05:57 PM
بالاخره داري يا نداري؟!!!

ندارمممممممممممممم
تور بافتن مال صد سال پيش بود نه الان ;):cool:

tired_poet
2009/4/11, 06:02 PM
وقتی داشتم تایپیک مربوط به داستان ها رو می خوندم به پست زیر رسیدم که خیلی جالب بود :

http://www.iran-eng.com/showpost.php?p=558202&postcount=1074

عشق خر
آهو خیلی خوشگل بود. یک روز یک پری سراغش اومد و بهش گفت: آهو جون!دوست داری شوهرت چه جور موجودی باشه؟
آهو گفت: یه مرد خونسرد و خشن و زحمتکش.
پری آرزوی آهو رو برآورده کرد و آهو با یک الاغ ازدواج کرد.
*
شش ماه بعد آهو و الاغ برای طلاق سراغ حاکم جنگل رفتند.
حاکم پرسید: علت طلاق؟
آهو گفت: توافق اخلاقی نداریم, این خیلی خره.
آهو گفت: شوخی سرش نمیشه, تا براش عشوه میام جفتک می اندازه.
آهو گفت: آبروم پیش همه رفته, همه میگن شوهرم حماله.
آهو گفت: مشکل مسکن دارم, خونه ام عین طویله است.
آهو گفت: اعصابم را خورد کرده, هر چی ازش می پرسم مثل خر بهم نگاه می کنه.
آهو گفت: تا بهش یه چیز می گم صداش رو بلند می کنه و عرعر می کنه.
حاکم پرسیدگه چی؟
آهو گفت: از من خوشش نمی آد, همه اش میگه لاغر مردنی, تو مثل مانکن ها می مونی.
حاکم رو به الاغ کرد و گفت: آیا همسرت راست میگه؟
الاغ گفت: آره.
حاکم گفت: چرا این کارها رو می کنی ؟
الاغ گفت: واسه اینکه من خرم!
حاکم فکری کرد و گفت: خب خره دیگه چی کارش میشه کرد.
نتیجه گیری اخلاقی: در انتخاب همسر دقت کنید.
نتیجه گیری عاشقانه: مواظب باشید وقتی عاشق موجودی می شوید عشق چشم هایتان را کور نکند.
نتیجه گیری عاقلانه:
اون آهو خانوم خودش خیلی بیشتر خر بوده که به جای گوزن، رفت با الاغ ازدواج کرد.. اونم وقتی که حق انتخاب آزادانه توسط پری بهش اعطا شده بود. هر چی هم که سرش اومد به خاطر همین حماقتش بوده و الاغ بیچاره بی تقصیر بوده.:razz:

negooli
2009/4/11, 07:19 PM
نازمو نکشه
مغرور
ابراز نکنه علاقشو
پسر خوبی باشه
تحصیلکرده
و
.
.
.
!

negooli
2009/4/11, 07:22 PM

با وکیل
مهندس
دکتر
بقال
کارگر

با اجازه تون من تا حالا از مصیبت دوست پسر بویی نبردم
19 سالمه
و با اجازتون با نداشتن این تجربه ها به مورد آخر رسیدم
البته برا همه نمیشه یه نسخه پیچید هم پسرا خوب و بد دارن هم دخترا
ولی نسبت دخترهای خوب به بد80 به 20 هستش
در مورد پسرها 20 به 80!:cool:

Gol Maryam
2009/4/11, 07:35 PM
19 سالمه
;) راس میگی پسر ها زیاد دروغ میگن:cry:

negooli
2009/4/11, 07:39 PM
مهم اینه که گول نخوری
مهم برخوردی که باهات میشه نیست
مهم برخوردیه که تو میکنی!
99٪ همون دخترای خوب بسیار احمقن(ببخشید)
در واقع زود خام میشن یه دختر باید انقدر محکم و عاقل باشه که بتونه خوب رو از بد تشخیص بده..یا اگه نتونست عوض شکستن تجربه کسب کنه

!/!
2009/4/11, 07:42 PM
وقتی بیدار شدی دیگه خوابت سخته!

tired_poet
2009/4/11, 10:43 PM
19 سالمه
و با اجازتون تازه 19 سالته! و با اجازتون همه آدما وقتی عشق اول رو پیدا میکنن فکر میکنن به آخریش رسیدن.. و با اجازتون تو هم مثل همه فکر میکنی به آخری رسیدی... پس زیاد مطمئن نباش و بذار تا زمان بهت نشون بده کی به آخریش میرسی..

bmd
2009/4/11, 10:50 PM
مهم اینه که گول نخوری
مهم برخوردی که باهات میشه نیست
مهم برخوردیه که تو میکنی!
99٪ همون دخترای خوب بسیار احمقن(ببخشید)
در واقع زود خام میشن یه دختر باید انقدر محکم و عاقل باشه که بتونه خوب رو از بد تشخیص بده..یا اگه نتونست عوض شکستن تجربه کسب کنه
جالبه كه شما كه مي گيد تجربه اي نداريد , عاشقاي قلب شكسته رو تقسيم بندي كرده (اين آمار رو از google.com/trends گرفتين؟)و صفتي هم بهشون مي چسبونيد. به نظر من هر كس اولا مسئول اعمال خودش است البته تا جايي كه عرف رو زير پا نگذاره. روي سخن بنده البته با همه دوستان است كه مسايل را از ديدگاه ديده هاي تلويزيوني و شنيده هاي راديويي بيان ميكنند . يكي از دوستان گفتند كه خرگوش نماد هم+جنس+بازي در غرب است و استفاده از آرم آن در اينجا نشانه نا آشنايي شخص با اين مفهوم است. من هم مي گويم اگر در غرب دو مرد دست در دست هم بگذارند نيز نشانه هم+جنس گ+رايي است كه نمونه آن را ممكنست در نت در سفر رئييس جمهور افغانستان به امريكا و گردش دست در دست دو رييس جمهور و واكنش رسانه هاي امريكا ديد. ولي اين باعث نشد اين نظر در افغانستان نيز مقبول بيفتد. مطمئن باشيد كسي كه رو تيشرتش نوشته I'm donkey هم بهر حا ل معنيشو ميدونه . يا خانومي كه جاي سرمه تاتويه موقت پيناكل استفاده مي كنه به كارش ايمان داره. ببينيد الان ديگه دور دور اين چيز هاست اتفاقيه كه افتاده و عرف شده و هيچ كس نمي تونه زمان رو به عقب برگردونه و شلوار لي كبريتي رو به مردم تحميل كنه (واسه همينه كه جنس تاريخ گذشته رو حراج مي كنند) . اما چرا اينا مد مي شند اونا نه؟ مشخصه خوب رو اين طرح ها كار شده به علاقه مخاطب توجه گرديده هيجانات و روحيات دروني بشر تفتيش شده . ما فقط مي تونيم جاي كلمه خارجي يه چيز وطني بنويسيم . البته من زياد تو بهر اين تيپ ها نيستم ولي عملا در 99 درصد افراد چه خانم چه آقا مورد خاصي نمي بينم كه بد باشه . البته اگر منظور شما 1 درصد بقيه است كه من معذرت مي خوام وقتتون رو گرفتم. طبق آمار ترنديه بنده خانم ها بيشترشون از پسر هايي كه مد روز هستند خوششون مي آد كه البته اين در سنين عاشقي و جواني بيشتر طرفدار داره. بابا اين يك ميل خداداديه ديگه تيپ نمي زنيم كه بقالي محل ازمون خوشش بياد سهميه شيرمون رو بده ,بخاطر BF GF هست ديگه. جاي اين حرفا بياييم اونقدر غني باشيم كه جذبه تو فرهنگ خودمون باشه و صادرش هم بكنيم . مطمئن باشيد كسي كه اين تيپ هارو مي زنه بزرگ كه شد . بسته به عرف اون سن و سال رفتار خواهد كرد و البته از گذشته خودش هم پشيمون نخواهد شد چونكه هر سني نياز هاي خودش رو داره.
دوستان اميد كه نرنجيده باشيد . خداوند انسان را آفريد كه عاشق باشه . اول عاشق خدا بعد زيبايي هاي خلقتش .

کاش وقتي زندگي فرصت دهد

گاهي از پروانه ها يادي کنيم

King Paker
2009/4/11, 10:55 PM
19 سالمه
حالا نمی دونم واقعا رابطه با ما پسرا اسمش مصیبته یا نه..
ولی در مورد قسمت دوم..
چرا 80 درصد پسرا بدن؟؟ شما اصلا به قول خودت با پسری ارتباط نداشتی میگی پسرا بدن
چرا همچین حرفی میزنی؟

meana
2009/4/11, 10:57 PM
غیر از تجسس در ظاهر افراد ،یک کم رو وسعت دید خودمونم کار کنیم بد نیس;)

FZ.H
2009/4/11, 11:01 PM
آدم خوب وبد همه جا هست.اینکه وقتی کسی آمارشو میده نشون میده خودش چقدر از این آدما لطمه خورده.هم آقایون و هم خانوما میتونند به راحتی دروغ بگن و دل بشکنند.مهم اینه که انسان مواظب خودش باشه.من به طرز یکسان از این دو جنس میترسم و به طرز یکسانی دوستان خوب از این دو جنس دارم.البته امیدوارم در مورد من بد برداشت نکنید.شرایط کاری و محیط من باعث شده تا با جنس مخالفم هم رابطه دوستی البته سازنده داشته باشم.اینکه خانوما از چه آقایی خوششون میاد بستگی به سلیقه شخصی داره.
من یکی از تیپ پسرای آدم!خوشم میاد.افکار آقایون خیلی واسه من مهمتر از تیپشون هست.

sensor
2009/4/12, 01:30 AM
عیب کسان منگرو احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش
آینه روزی که بگیری به دست خود شکن آن روز مشو خود پرست
سلام رفقا دیدم بحث جالبی رو شروع کردین گفتم جا نمونم.
بد بختی ما گناه بیگانه نبود پیوند من و شما صمیمانه نبود
بودیم به ظاهر همه مشتاق وطن در باطن ما نقشی از آن خانه نبود
به نظر من ما از یه چیز های خیلی مهم فاصله گرفتیم از یک سری ارزش ها مثل رفاقت تیپ گشتن و تفریح کردنا بین رفیقا فاصله میندازه رفاقتا شل شده و وارفته قدیما اگه رفیقی می دید رفیقش داره غرغ میشه یه پل میشد واسه رفیقش تا اگه خودش رفت رفیقش باشه ولی الان رفیق شده آب و دون
مثل وطن قدیما یه وطن بود ویه سر رو یه بدن اما حالا همه بیگانه ان با وطن
مثل عشق..........................................
مثل هدف............................................
.
.
.
.
.........................:cool:

sh85
2009/4/12, 02:39 AM
عیب کسان منگرو احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش
آینه روزی که بگیری به دست خود شکن آن روز مشو خود پرست
سلام رفقا دیدم بحث جالبی رو شروع کردین گفتم جا نمونم.
بد بختی ما گناه بیگانه نبود پیوند من و شما صمیمانه نبود
بودیم به ظاهر همه مشتاق وطن در باطن ما نقشی از آن خانه نبود
به نظر من ما از یه چیز های خیلی مهم فاصله گرفتیم از یک سری ارزش ها مثل رفاقت تیپ گشتن و تفریح کردنا بین رفیقا فاصله میندازه رفاقتا شل شده و وارفته قدیما اگه رفیقی می دید رفیقش داره غرغ میشه یه پل میشد واسه رفیقش تا اگه خودش رفت رفیقش باشه ولی الان رفیق شده آب و دون
مثل وطن قدیما یه وطن بود ویه سر رو یه بدن اما حالا همه بیگانه ان با وطن
مثل عشق..........................................
مثل هدف............................................
.
.
.
.
.........................:cool:
با سلام
راستش خیلی وقته که هیچ چیز معنا و مفهوم خودش را نداره :cry:
همه چیز را فقط می شه داخل اشعار یا کتابا خوند مثل آزادی ، دوستی و خیلی چیزای دیگه
تفرح جوونا هم شده این که همش به هم بپرن یا به قول معروف گیربدن به مسایل بیخود مثلا این که چرا این یارو امروز دوبار به من نگاه کرد لابد یه نظری داره:surprised: اون چرا طرز بیانش این جوری بود :que: و هزارتا از این حرفای بی سرو ته
همین بحثهای آزاد را یه نگاه بندازی می بینی که همش در آخر ختم می شه به دعوای دختر پسرا و از موضوع اصلی کاملا منحرف می شه
تقصیر هیچ کس هم نیست همش از بیکاری هست به هر حال باید یه جور اوقات فراغت ادما پر بشه دیگه حالا یا با عجیب درست کردن ظاهر خودشون یا با دعوا و بحث و از این جور چیزا هیچ کس هم از این قاعده مستثنی نیست یکیش هم خودم که وقتی حوصله ام سر میره میام یه چند جا بحث می کنم و می رم:biggrin:
موفق و پایدار باشید

negooli
2009/4/12, 01:17 PM
و با اجازتون تازه 19 سالته! و با اجازتون همه آدما وقتی عشق اول رو پیدا میکنن فکر میکنن به آخریش رسیدن.. و با اجازتون تو هم مثل همه فکر میکنی به آخری رسیدی... پس زیاد مطمئن نباش و بذار تا زمان بهت نشون بده کی به آخریش میرسی..
سلام
من عاشق شدم و عشقم هم ازدواج کرد(چون نمیدونست دوسش دارم ایرادی نمیشه ازش گرفت)
نه من مسلما به آخرش نرسیدم من تازه 19 سالمه و کلی مونده تا تجربه کسب کنم
ولی از اونجا که از بچگی با پسرا بزرگ شدم خوب میشناسمشون

negooli
2009/4/12, 01:25 PM
جالبه كه شما كه مي گيد تجربه اي نداريد , عاشقاي قلب شكسته رو تقسيم بندي كرده (اين آمار رو از google.com/trends گرفتين؟)و صفتي هم بهشون مي چسبونيد. به نظر من هر كس اولا مسئول اعمال خودش است البته تا جايي كه عرف رو زير پا نگذاره. روي سخن بنده البته با همه دوستان است كه مسايل را از ديدگاه ديده هاي تلويزيوني و شنيده هاي راديويي بيان ميكنند . يكي از دوستان گفتند كه خرگوش نماد هم+جنس+بازي در غرب است و استفاده از آرم آن در اينجا نشانه نا آشنايي شخص با اين مفهوم است. من هم مي گويم اگر در غرب دو مرد دست در دست هم بگذارند نيز نشانه هم+جنس گ+رايي است كه نمونه آن را ممكنست در نت در سفر رئييس جمهور افغانستان به امريكا و گردش دست در دست دو رييس جمهور و واكنش رسانه هاي امريكا ديد. ولي اين باعث نشد اين نظر در افغانستان نيز مقبول بيفتد. مطمئن باشيد كسي كه رو تيشرتش نوشته I'm donkey همبهر حال معنيشو ميدونه . يا خانومي كه جاي سرمه تاتويه موقت پيناكل استفاده مي كنه به كارش ايمان داره. ببينيد الان ديگه دور دور اين چيز هاست اتفاقيه كه افتاده و عرف شده و هيچ كس نمي تونه زمان رو به عقب برگردونه و شلوار لي كبريتي رو به مردم تحميل كنه (واسه همينه كه جنس تاريخ گذشته رو حراج مي كنند) . اما چرا اينا مد مي شند اونا نه؟ مشخصه خوب رو اين طرح ها كار شده به علاقه مخاطب توجه گرديده هيجانات و روحيات دروني بشر تفتيش شده . ما فقط مي تونيم جاي كلمه خارجي يه چيز وطني بنويسيم . البته من زياد تو بهر اين تيپ ها نيستم ولي عملا در 99 درصد افراد چه خانم چه آقا مورد خاصي نمي بينم كه بد باشه . البته اگر منظور شما 1 درصد بقيه است كه من معذرت مي خوام وقتتون رو گرفتم. طبق آمار ترنديه بنده خانم ها بيشترشون از پسر هايي كه مد روز هستند خوششون مي آد كه البته اين در سنين عاشقي و جواني بيشتر طرفدار داره. بابا اين يك ميل خداداديه ديگه تيپ نمي زنيم كه بقالي محل ازمون خوشش بياد سهميه شيرمون رو بده ,بخاطر BF GF هست ديگه. جاي اين حرفا بياييم اونقدر غني باشيم كه جذبه تو فرهنگ خودمون باشه و صادرش هم بكنيم . مطمئن باشيد كسي كه اين تيپ هارو مي زنه بزرگ كه شد . بسته به عرف اون سن و سال رفتار خواهد كرد و البته از گذشته خودش هم پشيمون نخواهد شد چونكه هر سني نياز هاي خودش رو داره.
دوستان اميد كه نرنجيده باشيد . خداوند انسان را آفريد كه عاشق باشه . اول عاشق خدا بعد زيبايي هاي خلقتش .

کاش وقتي زندگي فرصت دهد

گاهي از پروانه ها يادي کنيم

سلام
گفتم دوست پسر ندارم نگفتم که اصلا با پسرا حرف نمیزنم من اطرافم پر پسره!:biggrin:

درسته حرفتون رو قبول دارم خوب یا بد بودن نسبیه و بسته به دید شخص داره
پس حرفم رو درباره ی اصل هشتاد بیست به این صورت تغییر میدم
از نگاه من 80 درصد پسرا بدن 20 درصد خوبن
نمیدونم دلیل ایجاد این نگاه در من چی بوده ولی وجود داره و شاید زمان بتونه این نگاه رو اصلاح کنه...

negooli
2009/4/12, 01:31 PM
حالا نمی دونم واقعا رابطه با ما پسرا اسمش مصیبته یا نه..
ولی در مورد قسمت دوم..
چرا 80 درصد پسرا بدن؟؟ شما اصلا به قول خودت با پسری ارتباط نداشتی میگی پسرا بدن
چرا همچین حرفی میزنی؟
سلام
جدا ببخشید اگه حرفم توهین برداشت شد اصلا قصدم توهین نبود
حرفمو اصلاح کردم(در پست قبل) گفتم از دید من...
من نگفتم ارتباط نداشتم گفتم دوست پسر نداشتم
من از بچگی با پسرا بزرگ شدم
برادر ندارم ولی همه ی هم بازی های من پسر بودن..:smile:

!/!
2009/4/12, 01:46 PM
حالا چرا شما حرص میخورین که یه جوری ثابت کنین که پسرا خوبن؟!

خوب اره پسرا بدن از این موجودات بدتر هم تو دنیا نیس

Schneider
2009/4/12, 09:03 PM
نازمو نکشه
مغرور
ابراز نکنه علاقشو
پسر خوبی باشه
تحصیلکرده
و
.
.
.
!
با مورد سوم من مخالفم
بر خلاف نظر 90 % آقایون که میگن مستقیم نرو بگو دوسش داری....من تا دنیا دنیاست رو راست خواهم بود......................حتی اگر تا ابد ردم کنن ####
یاد گرفتم که جلوی زبان دلمو نگیرم در هر زمانی و هر مکانی
حتی مقابل اونی که...

sariii
2009/4/12, 09:14 PM
به نظر منکه همه این روزا خنده دار شدن!خودمم همینطور...نشدم!؟!:surprised:

Schneider
2009/4/12, 09:22 PM
به نظر منکه همه این روزا خنده دار شدن!خودمم همینطور...نشدم!؟!:surprised:
البته تا به چی بخندی.....:cool:

negooli
2009/4/12, 09:23 PM
با مورد سوم من مخالفم
بر خلاف نظر 90 % آقایون که میگن مستقیم نرو بگو دوسش داری....من تا دنیا دنیاست رو راست خواهم بود......................حتی اگر تا ابد ردم کنن ####
یاد گرفتم که جلوی زبان دلمو نگیرم در هر زمانی و هر مکانی
حتی مقابل اونی که...
من از ابراز علاقه ی بیخودی متنفرم!
ولی در اینکه هر کس باید خواستشو بگه با شما موافقم منظورم از ابراز علاقه
این جور جملاته!
عسل من:hate:
آبنبات من:hate:
ناناز من!:hate:
.
.
اه حالم به هم خورد!

Schneider
2009/4/12, 09:25 PM
.
.

فکر میکنم اینا بیشتر تو سوپرمارکتا گفته میشنا :D
ما که نگفتیم تا حالا!

negooli
2009/4/12, 09:31 PM
فکر میکنم اینا بیشتر تو سوپرمارکتا گفته میشنا :D
ما که نگفتیم تا حالا!
جالبه من تنها جایی که این الفاظ رو نشنیدم سوپر مارکته!:biggrin:
شمام خوب میکنی نگو به کسی ;)
البته بعضی از دخترا خوششون میاد!:surprised:
ولی من حتی اگر در اوج عشق هم باشم بازم از این حرفها حالم به هم میخوره!:D

Schneider
2009/4/12, 09:51 PM
جالبه من تنها جایی که این الفاظ رو نشنیدم سوپر مارکته!:biggrin:
شمام خوب میکنی نگو به کسی ;)
البته بعضی از دخترا خوششون میاد!:surprised:
ولی من حتی اگر در اوج عشق هم باشم بازم از این حرفها حالم به هم میخوره!:D
میدونی دختر خانوم...
من با هیچ شکلی از واژه مشکلی ندارم
حتی اون 3-4 تایی که گفتی
من از اون تیپ شخصیت هایی بدم میاد که احساسات دیگرانو به بازی میگیرن؛
دستشونو میگیرن....میبرن تا جاییکه این لغات رو راحت بگن....بعد وقتی که کامل شنیدن....اونوقته که ازش سیر میشن و از ادبیات طرف ایراد میگیرن!
متوجهی که چی میگم :que:

بارسلون
2009/4/12, 09:59 PM
اولا که از خداشون باشه...
بعدشم اگه خوششون بیاد ما ازشون خوشمون نمیاد ...

negooli
2009/4/12, 10:01 PM
میدونی دختر خانوم...
من با هیچ شکلی از واژه مشکلی ندارم
حتی اون 3-4 تایی که گفتی
من از اون تیپ شخصیت هایی بدم میاد که احساسات دیگرانو به بازی میگیرن؛
دستشونو میگیرن....میبرن تا جاییکه این لغات رو راحت بگن....بعد وقتی که کامل شنیدن....اونوقته که ازش سیر میشن و از ادبیات طرف ایراد میگیرن!
متوجهی که چی میگم :que:
...بله منم بدم میاد
بازی گرفتن احساسات خیلی کار بدیه
من وقتی از این نوع حرفها بدم میاد
شخصیتم هم نشون میده این رو
طرفم هم باید انقدر فهم داشته باشه که درک کنه!
اگه نداره دیگه من مسئول نیستم
اون منو با این شخصیت پسندیده
شما فکر کن من با طرف دوست میشم و اون خودشو کاملا موجه و منطقی نشون میده خب منم چون این شخصیت رو دوست دارم جلو میرم بعد یه دفعه بگه آبنبات من
خب میخوره تو ذوقم
به نظرر من اینم نوعی بازی با احساساته

!/!
2009/4/12, 10:18 PM
این جور جملاته!
.
.
اه حالم به هم خورد!
:w15:

pme
2009/4/12, 10:38 PM
سلام! من از تيپي كه پسرونه باشه خوشم مياد ! از پسرايي كه خودشونو شبيه دخترا مي كنن اصلاً خوشم نمياد!

امیر Amir
2009/4/12, 11:28 PM

19 سالمه

بهش بگم...

گیریم پسرا دروغگو...
گیریم خوب و بد همه جا هست...

بالاخره که باید با یکی از این دروغگوها بشینی پاسفره عقد و بگی بله:biggrin:;)

***fatima***
2009/4/13, 09:06 PM
چه جالب. خیلی وقت بود این موضوع خوابیده بود.

نازمو نکشه
مغرور
ابراز نکنه علاقشو
پسر خوبی باشه
تحصیلکرده
و
.
.
.
!
جالبه. اما غیر ممکنه. اگه واقعا کسیو دوست داشته باشی ابراز علاقه کردنش برات ارامش بخشه. البته درست حسابی نه با هر کلمه ای و در هر شرایطی. بعدشم. خیلی دلت بخواد پسره نازتو بکشه. واقعا که خیلی مزه میده. البته اگه جنبه داشته باشی.:smile:

وقتی بیدار شدی دیگه خوابت سخته!
این جمله واقعا خیلی مفهوم داره. خیلی عالی.:gol:

سلام
من عاشق شدم و عشقم هم ازدواج کرد(چون نمیدونست دوسش دارم ایرادی نمیشه ازش گرفت)
نه من مسلما به آخرش نرسیدم من تازه 19 سالمه و کلی مونده تا تجربه کسب کنم
ولی از اونجا که از بچگی با پسرا بزرگ شدم خوب میشناسمشون
دوست گلم. هر چی هم که بگی میشناسی اما باز هم نمیشناسی. هم پسرا هم دخترا فقط در شرایط شخصیت خودشونو نشون میدن. هیچ پسری به عنوان یه دوست معمولی خودشو و شخصیت واقعیشو نشون نمیده. البته دخترا هم همین طور

shadmehrbaz
2009/4/14, 02:36 PM
این جور جملاته!
.
.
اه حالم به هم خورد!

زهر مار من ! :heart:

تو از اين جملات بدت مياد چون كسي بهت نميگه ;)

negooli
2009/4/14, 03:03 PM

آره جون تو...:D
ای دیدید همه خنگن فقط این شادمهرباز فهمید:D
خیلی باهوشیا:cool: یه اسفندی چیزی دود کن واسه خودت..;)
واسه بعضی طرز فکرا متاسفام
شاید زمان...

King Paker
2009/4/14, 03:13 PM

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

زهرمار نمکی منhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

armita2010
2009/4/14, 03:32 PM
جلف نباشه

در حد خودش پول داشته باشه

shadmehrbaz
2009/4/14, 04:31 PM
آره جون تو...:D
ای دیدید همه خنگن فقط این شادمهرباز فهمید:D
خیلی باهوشیا:cool: یه اسفندی چیزی دود کن واسه خودت..;)
واسه بعضی طرز فکرا متاسفام
شاید زمان...

پشت اين خنده ها حرصي كه داري ميخوري كاملا مشخصه ;)

اسفندمون تموم شده از بس واسه خودم دود كردم:w12: داري يه چندتا دونه بهم قرض بدي زهرمار جونم؟! :w17:

زهر مار من :heart:
زهر مار نمكي پاكر:heart:

negooli
2009/4/14, 07:38 PM
پشت اين خنده ها حرصي كه داري ميخوري كاملا مشخصه ;)

اسفندمون تموم شده از بس واسه خودم دود كردم:w12: داري يه چندتا دونه بهم قرض بدي زهرمار جونم؟! :w17:

زهر مار من :heart:
زهر مار نمكي پاكر:heart:

نه بابا من و حرص...
مام نداریم!!!:D
بخند تا دنیا به روت بخنده
ولی خدایی خوشم اومد تیکه ی با حالی بود;)

!/!
2009/4/14, 09:10 PM

نه
هیچ دختری دوس نداره بهش بگی عسل .ابنبات.پفک....:w15:

King Paker
2009/4/14, 09:31 PM
نه
من باشم میگم
کمپوت هندونه منhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif
یا مثلا
پم پم نمکی منhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

shadmehrbaz
2009/4/14, 10:11 PM
نه

تو يكي يكي نظر همه ي دخترارو پرسيدي؟؟؟ :surprised:

!/!
2009/4/14, 11:18 PM
تو يكي يكي نظر همه ي دخترارو پرسيدي؟؟؟ :surprised:

اره
(دیگه نوشته کوتا نیس)

!/!
2009/4/14, 11:20 PM
من باشم میگم
کمپوت هندونه منhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif
یا مثلا
پم پم نمکی منhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

shadmehrbaz
2009/4/15, 02:05 AM
اره
(دیگه نوشته کوتا نیس)

پس چرا نظر كسايي كه من بهشون ميگم ، حال ميكننو نپرسيدي؟؟؟ :w12:

negooli
2009/4/15, 08:50 AM
ایول
حال میکنن؟
خیلی خوبه حتما خیلی دوست دارن یاخیلی...:biggrin:

!/!
2009/4/15, 10:53 AM

چون اونا دختر نبودن

shadmehrbaz
2009/4/15, 10:14 PM
ایول
حال میکنن؟
خیلی خوبه حتما خیلی دوست دارن یاخیلی...:biggrin:

اتفاقا چون همينارو بهشون ميگم خيلي دوسم دارن !!! :w12:

يا خيلي.... هم خودتي :w18:

shadmehrbaz
2009/4/15, 10:16 PM
چون اونا دختر نبودن

باور كن اگه جواب نميدادي سنگين تر بودي :w15:

!/!
2009/4/15, 11:21 PM

خودت دوس نداری بهت بگن پفک ادامس چیپس؟

دختری از شمال
2009/4/16, 03:47 AM
سلام! پسرای مثبت و سر به زیر
از fashion ها اصلا خوشم نمیاد

NINIpaola
2009/4/16, 01:40 PM
اتفاقا من از fashionها خیلی خوشم میاد اما از تحصیل کرده هاشون

negooli
2009/4/17, 04:51 PM

مرسی:دی
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

shadmehrbaz
2009/4/17, 05:11 PM
خودت دوس نداری بهت بگن پفک ادامس چیپس؟

چيپسو پفك كه ديگه آخه كسي نميگه :biggrin:.....ولي بازم بايد ببيني طرفت با كدومش حال ميكنه يكي عسلو آبنبات و شكلات يكي چيپس و پفك يكي هم مثل شما با هيچ كدومش حال نميكنه ;)

shadmehrbaz
2009/4/17, 05:13 PM
سلام! پسرای مثبت و سر به زیر

اصطلاحا ما به اينا ميگيم گاگول...:tooth:

shadmehrbaz
2009/4/17, 05:15 PM

ايول خوشم اومد...سليقه ت بيسته :victory:

King Paker
2009/4/17, 05:27 PM
اصطلاحا ما به اينا ميگيم گاگول...:tooth:

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif
گلابی هم واژه مناسیبهhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

shadmehrbaz
2009/4/17, 10:24 PM
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif
گلابی هم واژه مناسیبهhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif

نه گلابي واسه جنس مونث استفاده ميشه ....:whistle:

امیر Amir
2009/4/17, 10:59 PM

Fashion تحصیل کرده:biggrin::biggrin:
من به این پسرا جز یک عنصر حمال که باید روشون بشینی و سواری بگیری نگاه نمیکنم...

salahshur
2009/4/19, 09:31 PM
نه گلابي واسه جنس مونث استفاده ميشه ....:whistle:
جناب دکتر شاسکول برای چی استفاده میشه؟:)

mahshid m
2010/10/12, 12:12 PM
خوشتیپ و باکلاس و تحصیلکرده و تیپ مردونه نه سوسول

بادبادک باز
2010/10/12, 01:40 PM
من از پسرای ساده ،درس خون ،مسئولیت پذیر ،و دوباره ساده خوشم میاد.البته قدبلندو ترجیحا لاغر باشه!
سراغ داری بفرست درخونمون!

chalipa123
2010/10/12, 09:51 PM
هرکی یه سلیقه ای داره و این سلیقه شخصی وو قابل احترامه.
منم تیپای ساده و شیک و خوش پوش و متینو میپسندم.

hadis-fa
2010/12/25, 01:59 PM
به نظر من اين جور افراد كمبود دارن و با اين تيپ ها ميخوان تو جامعه خودشون مطرح كنند
من پسري رو مي پسندم كه خودش باشه نه تابع يكسري مدل ....
از تاپيك خوبت ممممممنون پارسا جان:D

eye to eye
2010/12/25, 02:01 PM
من دوست دارم طرفم مرد باشه نه عین دخترا خودشو آرایش کنه چندشم میشه

**mahsa**
2011/3/15, 08:43 PM

متاسفانه چند سالی است که مو و طرز لباس پوشیدن پسرهای ایرانی تغییر کرده و عقاید وشکل و ظاهر آنها به سمت بعضی از گروهای غربی که حرکات و رفتار آنها نشان گر طرز تفکر آنهاست،کشیده شده است.مساله ای که بیشتر باعث تاسف میباشد این است که این عقاید در قشر دانشجو و تحصیل کرده بیشتر نمود پیدا کرده است.بیشتر کسانی که پیرو چنین تیپ هایی هستند بدون اطلاع از فلسفه این رفتار از آنها پیروی مکنند.برای مثال زیر ابرو برداشتن آقایان در غرب نشانه همجنس بازان است،البته در غرب این مسئله حل شده است
ولی بعضی پسرهای ایرانی بدون توجه داشتن به این مسئله و صرفا جهت زیبایی این عمل را انجام می دهند.در بین حیوانات خرگوش تنها حیوانی است که هم جنس باز است و نشانه
گروهای همجنس باز غربی این نماد است. (play boy) متاسفانه بعضا در بین آقا پسرهای ایرانی این نماد به شکل های گوناگونی مانند گردنبند ،کمربندو...دیده می شود.از دیگر
نشانه های گروهای هم جنس باز غربی حلقه کردن درون انگشت شصت می باشد که تازگی در میان دختر خانمها و آقا پسرهای ایرانی مشاهده می شود.حالا سوال من از شما دوستان عزیز این است که :

سوال آخرم از شما دختر خانمهاست شما از چنین تیپ پسرهایی برای یک رابطه دوستی استقبال می کنید؟

لطفآ با نظرات خود تکمیل کننده این بحث باشید.از تمام دوستانی که چنین عقیدهایی دارند برای ابراز صریح تفکر خودم عذر خواهی میکنم و خوشحال می شم اگر دلایل خودتون برای این کارها بیان کنید.
2تا سوال اولو باید از خودشون بپرسید که چرا اینطورین اما سوال آخر
اگه فکنم که بشه تغییرش داد ممکنه شایدم نه
ولی هرگز دوس ندارم باهاشون دوست باشم
ترجیح میدم با کسی دوست بشم که یه خورده از خودم بیشتر بدونه نه اینکه از دیگران تقلید کنه!

ALviin
2011/3/15, 08:56 PM
میگم یه ذره متن زیاد بود من نخوندم:D:D

من خودم only sport!!!

مدل موهاش مهم نیست فقط یه مدلی باشه که بهش بیاد....
:D:D
مرد مرد مرد باشه!!!
از هر لحاظی:surprised:
همین

alirezam
2011/3/16, 03:29 AM
خوب شد معنی پیشرفتو فهمیدیم ...

sepehr2222
2011/3/16, 09:42 AM
میگم یه ذره متن زیاد بود من نخوندم:D:D

من خودم only sport!!!

مدل موهاش مهم نیست فقط یه مدلی باشه که بهش بیاد....
:D:D
مرد مرد مرد باشه!!!
از هر لحاظی:surprised:
همیناین شد حرف حساب

sepehr2222
2011/3/16, 09:48 AM
تو این تاپیک همه دخترا اومدن دوباره حرفای شعار گونه زدن یکی نیس بگه آخه اگه 1 روز ازتون لوازم آرایشتونو بگیرن که میمیرید.الان همه میان میگن من آرایش نکردمو نمیکنم اصلا آرایش چیه؟میگید نه نگا کنید.هرکی باید ببینه چه مدلی بهش میاد موهاشو اونجوری درس کنه نه بر طبق نظر خانوما پسری که موهاشو با نظر خانوما درس کنه یکم چیزه

**mahsa**
2011/3/16, 10:37 PM
تو این تاپیک همه دخترا اومدن دوباره حرفای شعار گونه زدن یکی نیس بگه آخه اگه 1 روز ازتون لوازم آرایشتونو بگیرن که میمیرید.الان همه میان میگن من آرایش نکردمو نمیکنم اصلا آرایش چیه؟میگید نه نگا کنید.هرکی باید ببینه چه مدلی بهش میاد موهاشو اونجوری درس کنه نه بر طبق نظر خانوما پسری که موهاشو با نظر خانوما درس کنه یکم چیزه
خب ماام میگیم هرکسی باید اونطور باشه که خودش میخاد نه اینکه تقلید کنه از دیگران
ولی من واقعا آرایش نمیکنم:smile:

SAEEDPERSA
2011/3/17, 09:52 AM
اکثر دخترا عقلشون تو چشمشونه.......متاسفانه

sepehr2222
2011/3/17, 08:09 PM
خب ماام میگیم هرکسی باید اونطور باشه که خودش میخاد نه اینکه تقلید کنه از دیگران
ولی من واقعا آرایش نمیکنم:smile:

دیدی گفتم.لابد شما هم ازون دسته از دخترایید که میگید مثلا خدادادی لبام این رنگیه نه؟

mobinak
2011/3/17, 10:04 PM
موضوع آرايش دختراست يا پسرا؟

4589
2011/3/17, 11:55 PM
حالا دخترا ارایش میکن که ایراد نداره
شما پسرارو بچسب که ابرو ورمی دارن مو رنگ میکنن خط چشو....
شما به فکر پسرا باش اینارو بگیری ازشون زنده بمونن

vajihe_Arch
2011/3/18, 11:15 AM
شخصیت پسرا به اخلاق و مرد بودنشونه!! اگه با یه سری کارا بخوان همونم ببرن زیر سؤال که پس ما به چی دلمون خوش باشه؟!!!:(

بعدشم کی گفته نباید به خودشون برسن؟اتفاقأ مرد باید خوش تیپ باشه به نظره من;) ولی نه اونجوریکه آدم شک کنه طرف پسره یا دختر!!!:surprised:بعضی اوقات پسرا خیلی زیاده روی میکنن...مثل دخترا که گاهی زیاده روی میکنن:wallbash:

گل احساس
2011/3/18, 11:31 AM
پسر باید پسر باشه هر تیپی هم که میزنه بزنه فقط باید تیپش دخترونه نباشه

**mahsa**
2011/3/18, 01:59 PM
دیدی گفتم.لابد شما هم ازون دسته از دخترایید که میگید مثلا خدادادی لبام این رنگیه نه؟

اینکه گفتم آرایش نمیکنم معنیش این نیست که باهاش مخالفم ولی به نظرم هر چیزی حدی داره اتفاقا موی فشنم دوس دارم ولی بعضیا شون.......نمیدونم چی بگم یه جورین دیگه خداییش درس نمیگم؟؟!
من کلا از تقلید کردن خوشم نمیاد به خصوص توی تیپ و طرز لباس پوشیدنو مدل مو

Setareh_madness
2011/3/18, 02:02 PM

خوب بالاخره تیپ پسر مهمه ما دخترها از مردای سنتی خسته شدیم

mahshid m
2011/3/18, 02:14 PM
من از تیپ رسمی وفوق العاده جدی وبدون هیچ آرایشی خوشم میاد
ولی منظورم این نیست که باید خیلی قدیمی وسنتی باشه چرا باید امروزی ومتجدد باشه ولی نه مثل جوونای امروز

sami1984
2011/3/18, 03:41 PM
شما به چه پسري ميگين خوش تيپ؟؟؟

hamed-Gibson
2011/3/18, 05:49 PM
مرد باید زیبیخ باشه

merlin-mina
2011/3/18, 06:32 PM
مرد باید زیبیخ باشه

چي چي باشه؟

hamed-Gibson
2011/3/18, 06:34 PM
چي چي باشه؟

زیبیخ

گل احساس
2011/3/18, 06:38 PM
زیبیخ

یعنی چی؟

merlin-mina
2011/3/18, 06:43 PM
زیبیخ

خوردنيه؟:دي

elahe66
2011/3/18, 06:44 PM

اگه منظورت قیافه سنتی هس که من باید بگم از پسرای فشن خسته شدم! دیگه هر ننه قمری فشنه!! خالا فشن درست حسابی شاید واسه کل کل و خوش گذرونی ولی کلا نه.... حال نمی کنم!

hamed-Gibson
2011/3/18, 06:47 PM
خوردنيه؟:دي

ترکی هستش و معادل فارسی هم نداره.شرمنده

merlin-mina
2011/3/18, 06:50 PM

خيلي تو ترجمه كردن خسيسي
مگه ميشه معادل نداشته باشه؟

گل احساس
2011/3/18, 06:50 PM

من ترکم ولی معنی این کلمه رو نمی دونم

hamed-Gibson
2011/3/18, 06:52 PM
من ترکم ولی معنی این کلمه رو نمی دونم

زیبیخ نمیدونی چیه؟مگه میشه؟

گل احساس
2011/3/18, 06:58 PM
زیبیخ نمیدونی چیه؟مگه میشه؟

نه نمی دونم معادل ترکیم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed-Gibson
2011/3/18, 07:03 PM
نه نمی دونم معادل ترکیم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیبیخ تقریبا موجودی میشه با سبیلهای بناگوش در رفته
یک زخم روی صورت که حتما باید از روی ابرو و گونه رد شده باشه
خط ریشش باید چکمه ای باشه
موها فرفری

واضحه یا عکسشم بزارم؟

merlin-mina
2011/3/18, 07:08 PM
موها فرفری

واضحه یا عکسشم بزارم؟

نه ديگه
بدون عكس هم با تعريف شما شب خواب نميرم

گل احساس
2011/3/18, 07:09 PM
موها فرفری

واضحه یا عکسشم بزارم؟

واضح که بود ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

حالا پسر باید این شکلی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این شکلی باشه که تا اخر عمر باید مجرد بمونه

hamed-Gibson
2011/3/18, 07:11 PM
واضح که بود ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

حالا پسر باید این شکلی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این شکلی باشه که تا اخر عمر باید مجرد بمونه

من دارم در مورد مرد حرف میزنم نه در مورد این جوجه فوکولیا

گل احساس
2011/3/18, 07:14 PM
من دارم در مورد مرد حرف میزنم نه در مورد این جوجه فوکولیا

اینکه دیگه بدتر
دختر مردم با هزار امیدو ارزو شوهر میکنه بعده دو روز شوهره به این ریختو قیافه دربیاد ..................... من یکی خودمو میکشم

hamed-Gibson
2011/3/18, 07:17 PM
اینکه دیگه بدتر
دختر مردم با هزار امیدو ارزو شوهر میکنه بعده دو روز شوهره به این ریختو قیافه دربیاد ..................... من یکی خودمو میکشم

چی بگم
دختر مردم فعلا همه رو دربه در خودش کرده

گل احساس
2011/3/18, 07:19 PM
چی بگم
دختر مردم فعلا همه رو دربه در خودش کرده

اعتراف کن یکیرو زیر سر داری مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

hamed-Gibson
2011/3/18, 07:24 PM
اعتراف کن یکیرو زیر سر داری مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

ای بابا
گیر دادیا
من هیشکی رو نه زیر و نه روی سر ندارم
بقیش دیگه زیادی خصوصی میشه:دی