PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره، سوال و درخواست مطالب مکانیک ماشین های کشاورزی

صفحه ها : [1] 2

afsoon6282
2008/12/30, 11:20 AM
سلام به همه دوستان عزیز.:gol:
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به مکانیک ماشین های کشاورزی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون:gol:

mehditurk
2009/1/03, 12:15 PM
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به مکانیک ماشین های کشاورزی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying)‌ هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران.:gol:

soroushi
2009/2/12, 09:44 PM
سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying)‌ هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران

سلام من یک سری مطلب در مورد طراحی و مدلاسیون spray dryer می خواستم چند تا مقاله هم تو سایت فارسی civilica.com هست ولی پولیه ممنون میشم کمکم کنید

= nAviD =
2009/2/12, 10:14 PM
سلام به همه ی دوستان
برای دسترسی به مقالات کامل و رایگان میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید.
البته دومی یخورده خلاصه شده
;)

مقالات پنجمین همایش ملی مهندسی (مکانیک) ماشینهای کشاورزی-1387 (http://confbank.um.ac.ir/modules/conf_display/5ncame/htmls/A.htm)

http://confbank.um.ac.ir/modules.php?op=modload&name=conf_display&file=user&req=conf_display_main_view&id=18

soroushi
2009/2/13, 10:15 AM
با تشکر از شما ظاهرا در پنجمین همایش ماشینهای کشاورزی دانشگاه فردوسی 2 مقاله در مورد خشک کن پاششی ارائه شده که در ادرس فوق فقط یکی بود که اون هم قابل دسترس نیست

طراحی، ساخت و ارزیابی اتمایزر دوار سانتریفوژ خشک کن پاششی
http://confbank.um.ac.ir/modules/conf_display/5ncame/doc/453.doc
این لینک در دسترس نیست

= nAviD =
2009/2/13, 10:42 AM
امیدوارم بقیه مطالب برای دوستان قابل دسترس باشه

:gol:

= nAviD =
2009/2/15, 09:51 AM
اين هم ليست دروس اين رشته با پيشنيازها و سرفصلهاي هر درس (file:///G:/New%20Folder%20(3)/Index%20of%20-memari_ir-sar.htm)

= nAviD =
2009/2/17, 09:26 AM
یک سایت (http://www.iran-eng.com/www.freepatentsonline.com) خوب برای جستجوی مقالات
رایگان ;)

afsoon6282
2009/2/17, 09:47 AM
یک سایت (http://www.iran-eng.com/www.freepatentsonline.com) خوب برای جستجوی مقالات
رایگان ;)

نوید جان سایتی که گذاشتی باز نمیشه:w16:
ممنون میشم درستش کنی:victory:

= nAviD =
2009/2/17, 01:48 PM
www.freepatentsonline.com (http://www.freepatentsonline.com)

;)

hossein2462
2009/3/03, 12:21 PM
سلام حسین هستم از دانشگاه شیراز ارشدمکانیک ماشین آلات می خونم راجع به شبکه عصبی و همچنین در مورد خواص محصولات کشاورزی اگه مطلبی دارید لطف کنید بفرستید راجع به خشک کردن یا خواص مکانیکی هم همینطور ممنون

hossein2462
2009/3/03, 12:25 PM
سلام اگه لطف کنید که مقالات و کارهایی که اونجا انجام دادید رو برام بفرستید ممنون میشم راستی راجع به شبکه ی عصبی کار کردید؟ من دانشجوی ارشد شیرازم

sani*
2009/3/03, 12:50 PM
سلام.من دانشجوی کارشناسی مکانیک ماشینهای کشاورزی هستم.میخوام امسال ارشد امتحان بدم.میشه لطف کنین منابع مهم کنکور را بهم بدین؟یعنی کتابهای مهم با مولفهای معتبر.ممنون.

sani*
2009/3/04, 03:38 PM
سلام یعنی کسی نیست که جواب منو بده!:(خیلی برام مهمه.

shadab81
2009/3/04, 09:23 PM
سلام من ارشد ماشین آلات شیراز میخونم. یه سری جزوه و کتاب هست که خیلی مهمه ولی تعدادشون زیاده!
مثلا کتاب های منبه اصلی رشته:
کتاب دو جلدی منصوری راد و توان موتور و تراکتور دکتر رنجبر و اصول ماشین های کشاورزی و خاکورزی شفیعی جزو منایع اصلی هستند. کتابهای بهروزی لار هم مدتیه چاپ نشده ولی اگه پیدا ردی خوبه.
ریاضی و مقاومت پوران پژوهش خیلی خوبه
زبان هم کتاب تخصصی رشته مون که اسمش رو یادم رفته حتما بعدا میگم.
مکانیک تراکتور کتاب کماری زاده و جزوه دانشگاه شیراز و اهواز رو میدونم خوب هستن و از بقیه بی اطلاعم!
جزوه های خوب دیگه ای هم از دانشگاه های مختلف هستن!!!

sani*
2009/3/05, 05:51 PM
سلام.خيلي ممنون از راهنماييتون.لطف كردين.شما كه ارشدين حتما تجربه هاي خوبي در مورد نحوه ي خواندن داريد. ممنون ميشم اگه در اين مورد هم راهنماييم كنيد.

aya
2009/3/06, 10:52 PM
سلام
لینک دانلو کتاب مجموعه سوالات مهندسی دکتر نیکوکارو میخوام دارید؟خیلی ضروریه:(

mahmood_eng63
2009/3/08, 09:54 AM
سلام
شاداب تقریبا منابع اصلی رو گفت،من فکر میکنم اگه بتونی جزوه موتور های احتراقی دکتر فرزاد از دانشگاه فردوسی رو گیر بیاری خیلی تو این درس بهت کمک میکنه.
به امیدقبولی شما در مقاطع بالاتر.

ashkan.s
2009/4/11, 07:22 PM
سلام. كسي ميدونه كلمه تراكتور به انگليسي چي ميشه؟ براي سرچ مي خوام.
اگه كسي اطلاعات خوبي راجع به تراكتور داره كه به درد تحقيق بخوره ممنون مي شم برام ميل كنه
;)
as_del21@yahoo.com

ashkan.s
2009/4/11, 08:58 PM
كسي مي دونه تراكتور به انگليسي چي ميشه؟:(
من مهندس شيمي هستم و همسرم دانشجوي مهندسي كشاورزي
يه تحقيقي راجع به تراكتور و انواع پركاربرد آن مي خوام
اگه كسي ميتونه كمكمون كنه ميشه برام ميل كنه. مرسي;)
as_del21@yahoo.com

afsoon6282
2009/4/11, 09:41 PM
كسي مي دونه تراكتور به انگليسي چي ميشه؟:(
من مهندس شيمي هستم و همسرم دانشجوي مهندسي كشاورزي
يه تحقيقي راجع به تراكتور و انواع پركاربرد آن مي خوام
اگه كسي ميتونه كمكمون كنه ميشه برام ميل كنه. مرسي;)
as_del21@yahoo.com
سلام دوست عزیز
تراکتور:tractor
ببینین اینا به دردتون میخوره؟
http://iran-eng.com/showthread.php?t=74685
http://www.govashir.com/agriculture/archives/002103.html
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%B3%DB%8C%D8%B1+%D8%AA%D8%A7%D8% B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C+%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%A A%D9%88%D8%B1&SSOReturnPage=Check&Rand=0
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%8 8%D8%B1&SSOReturnPage=Check&Rand=0

hadi8819
2009/5/07, 01:02 PM
من یک پروژه ی درسی در مورد طراحی گیربکس سیستم حفاری چاه عمیق آب دارم.
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارند خواهش می کنم راهنمایی ام کنند.
hh37ff@yahoo.com

سربداران
2009/5/10, 05:35 PM
با سلام من دنبال یک موضوع تاپ در خصوص خشک کنها برای تزم می گردم اگه کمکم کنی بسیار ممنونم و محبتتان را بی پاسخ نخواهم گذاشت.

ashkan.s
2009/5/12, 04:31 PM
سلام به همه;)
مرسي افسون.:gol: لينك هايي كه گذاشتي كمكم كرد.
ميشه بيشتر كمكم كنيد؟
تعجب نكنيد. آره من مهندس شيمي ام. ولي خانمم مهندسي كشاورزي مي خونه. احتياج به يه تحقيق داريم در مورد يكي از ماشين الات كشاورزي حتما هم بايد متن انگليسي باشه كه ترجمه بشه. چيز خوبي تا حالا پيدا نكرديم. كسي مي تونه كمكمون كنه.
مرسي

alireza01
2009/5/19, 06:30 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من تازه عضو این فروم شدم
کسی میتونه درموردتراکتورهای فرگوسن وریپیرمنوال اونها مطلبی دراختیارمن بگذاره؟

سالک
2009/5/29, 03:07 AM
من یک مقاله ی 20 صفحه ای راجب ماشین های کشاورزی می خواستم.

سالک
2009/5/29, 03:11 AM
سلام به همه دوستان
مهدي هستم كارشناس ارشد ماشينهاي كشاورزي از دانشگاه صنعتي اصفهان. از آشنايي با اين سايت بسيار خوشحالم. زمينه فعاليت من در دوره كارشناسي ارشد و بعد از آن، فرآوري محصولات كشاورزي مخصوصاً خشك كردن (drying)‌ هست. در اين زمينه چند تا پروژه تحقيقاتي هم انجام داده ام. خوشحال ميشم به كساني كه به اين زمينه علاقه مند اند كمم كنم. در ضمن از نظرات و پيشنهادات شما هم استقبال مي كنم. به اميد شكوفايي صنعت كشاورزي در ايران.:gol:
من یک مقاله ی 20 صفحه ای راجب ماشین های کشاورزی می خواهم.

صداقت پاسارگاد
2009/6/02, 09:21 PM
سلام من مطالبي در مورد لولر ليزري تا هفدهم نياز دارم خواهش مي كنم كمكم كنيد.

iman_golpur1365
2009/6/24, 07:40 PM
سلام مرسی از راهنماییتون فقط می خواستم اگه بشه جزوات اساتید دانشگاه هایی که طراح سئوال کنکور ارشد هستند برام بفرستید خواهشآ البته درس های تخصصی چون امسال خیلی سخت بود معلوم نیست از کجا سئوال در میارن

iman_golpur1365
2009/6/24, 07:46 PM
سلام آقا مهدیمن ایمانم دانشجوی کارشناسی این رشته در دانشگاه تهران پردیس ابوریحان امسال ارشد قبول نشدم آرزومه قبول شم امسال سئوالا خیلی سخت بود یه خواهش داشتم میشه جزوات تخصصی اساتید اصفهان رو برام میل کنید وبگید چه جزواتی و کتابایی بخونم مرسی

صداقت پاسارگاد
2009/7/09, 07:44 AM
سلام ،من براي تكميل پروژه ام به يكسري اطلاعات راجع به ناهمواري سنج مكانيكي نيازمندم . لطفا كمكم كنيد :cry::cry: با تشكر:gol::gol::gol:

صداقت پاسارگاد
2009/7/09, 07:55 AM

سلام، موضوع پروژه من ساخت،آزمايش وكشيدن نقشه هاي مربوط به ناهمواري هاي بدست آمده توسط انواع گاو آهنه ولي براي ارائه دادن به استاد وتكميل مطالبم نياز به اطلاعات بيشتري دارم .لطفا كمكم كنيد :cry::cry:با تشكر:gol::gol:

REZAB
2009/7/09, 09:26 AM
سلام دوستان
من منابع خیلی خوب برای گرایش ماشین آلات رو احتیاج دارم...برای کنکور ارشد ....کسی میتونه به من معرفی کنه....
هم کتابهای مرجع و هم کتابهای کمکی وتست
ممنون میشم زیاد

صداقت پاسارگاد
2009/7/09, 05:22 PM
لطفا كمكم كنيد.:(:(

gomashin
2009/7/19, 04:32 PM
سلام به همه دوستان گرامی
از همه دوستان خواشمندم اگر مطالب مهم و بویژه تخصصی در مورد بی خاک ورزی وهمچنین ماشین الات مورداستفاده (البته بیشتر در مورد روشهای بی خاک ورزی)دارندویا اینکه منبعی دراین مورد معرفی نمایند تشکر می کنم.:)خیلی نیاز دارم به این مطالب لطفا هرچه زودتر

sfed
2009/7/21, 02:40 PM
سلام امیدوارم این به دردت بخوره- سيستم بي خاك ورزي مي تواند در كاهش هزينه هاي توليد، افزايش مواد آلي خاك، بهبود ساختمان خاك و حذف اثرات نامطلوب زيست محيطي نقش مهمي را ايفا نمايند. ليكن بدليل عدم وجود ماشين مناسب جهت كاشت مستقيم در اراضي شخم نخورده اين روش به علت عدم تأمین تماس کافی بذر با خاک، در بسياري از موارد موفق نبوده است. معرفي دستگاهي كه بتواند در زمينهاي سخت (شخم نخورده) و با وجود كلش محصول قبلي در زمين، بذر و كود را در داخل شياري در دو عمق مختلف قرار دهد، اولين قدم در راه پياده نمودن طرحهاي پايلوت بي خاك ورزي و در نهايت ترويج آن در مناطق مستعد اين روش كاشت مي باشد. در این جااستفاده از شيار بازكن ديسكي فعًال كه به مانند يك ارّه دوًار مي تواند شياري از خاك را ببرد در زمینی شخم نخورده و پوشیده از بقایای گیاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. درآزمایشات مقدماتی صفحه برش (شياربازكن فعال) در سرعت هاي دوراني مختلف در شرايطي كه هم جهت يا خلاف جهت چرخهاي تراكتور به حركت در مي آمد بکار گرفته شد. نتایج این ازمایشات نشان داد که چرخش صفحه برش در جهت خلاف چرخهای تراکتور نه تنها باعث برش عمیق تر خاک نسبت به حالت هم جهت با چرخ های تراکتور می گردد، بلکه شیاری نسبتاً خالی از خاک پس از عبور به جا می گذارد. واحد برش ساخته شده بر اين مبنا مي تواند شیاری به عمق متوسط 5/5 سانتیمتر و به عرض متوسط 5/1 سانتیمتر بریده و خاک آن را به سمت جلو و بالا پرتاب كند. این در حالی است که چرخش صفحه برش در جهت چرخ های تراکتور نه تنها عمق نفوذ آن به داخل خاک را کاهش می دهد بلکه منجر به پر شدن مجدد شیار ایجاد شده نیز می گرديد. برای جلوگیری از پرتاب خاک به سمت جلو و بالا دراين تركيب یک گلگیر محافظ نیز تعبیه گردید. اين محافظ باعث مي گردید كه مقداري از خاك به سمت عقب واحد برش منحرف گرديده و از انتهای واحد برش مجدداً به داخل شیار ریخته و حدود یک چهارم عمق آن را پر کند. ازاین مقدار خاک برای ایجاد لایه ای از خاک بین کودوبذر استفاده گردید. براي اين منظورلوله سقوط کود به فاصله نزدیکی در پشت صفحه برش (در ارتفاع 5 سانتي متري سطح زمين) قرار داده شد تا جایگذاری کود در کف شیار را قبل از پر شدن بخشي از شيارانجام دهد. با نصب لوله های سقوط بذر در امتداد شیار ایجاد شده با فاصله اي از صفحه برش دربالای سطح خاک عمل جايگذاري بذر در داخل شیار نيمه پر انجام و خاک نرم باقيمانده در طرفین شیار در نهايت توسط پوشاننده های انتهایی بر روی بذر ريخته مي شود. نتایج ارزیابی نهائی ماشين كاشت مجهز به چنين واحدهاي كاشتي نشان میدهد که در صورت رعایت نسبت بهینه سرعت دورانی شیار بازکن به سرعت پیشروی، این ماشین قادر می باشد دز زمین شخم نخورده پوشيده از بقاياي گندم با به هم زدن کمتر از 10% سطح خاک کود را در عمقی حدود 2 سانتيمتر پائين تراز عمق مطلوب بذر قرار داده و همچنین تماس کافی بذر با خاک را تأمین نماید.

زهرا فرشید
2009/7/21, 03:58 PM
سلام به همه دوستان گرامی

از همه دوستان خواشمندم اگر مطالب مهم و بویژه تخصصی در مورد بی خاک ورزی وهمچنین ماشین الات مورداستفاده (البته بیشتر در مورد روشهای بی خاک ورزی)دارندویا اینکه منبعی دراین مورد معرفی نمایند تشکر می کنم.:)خیلی نیاز دارم به این مطالب لطفا هرچه زودتر

میشه اول بی خاکورزی رو تعریف کنید؟
ممنون.

= nAviD =
2009/8/02, 01:21 PM
سلام
از دوستان عزيز اگه كسي فايلي، مطلبي، نوشته اي و يا دست خطي تحت عنوان كارآموزي در اختيار دارن ممنون ميشم اگه معرفي كنند

ایران33
2009/8/10, 02:28 PM
با سلام
ایا میشود کسی لیسانس میکانیک ماشین الات بگیره و فوق لیسانس بره
مهندس میکانیک جامدات
واگه میشود ایا به نظر شما لیسانس میکانیک ازاد بهتره
یا میکانیک ماشین الات کشاورزی روزانه دولتی
با توجه به اینکه قصد رفتن تا فوق لیسانس دارم ایا بهتره نیست از امکانات و اساتید
دانشگاه دولتی استفاده کنم
چون من شنیدم بیشتر دانشگاه ها مهندسی ماشین الات بیشتر واحدش با میکانیک
یکسانه و با هم در یک دانشکده هستند

= nAviD =
2009/8/11, 01:02 PM
همين الانش هم خيلي از واحدها با مهندسي مكانيك يكيه ولي اخرش چي...
راستش من ميخوام برم ازاد
اينجا فقط به اسم رشته نگاه مي كنند و البته اينكه چه كاري بلد باشي هم مهمه ولي اولي مهمتره ... اسم
4

homai
2009/8/15, 11:07 PM
درود بر مکاورزان عزیز, نیاز مبرم به کتاب مقاومت مصالح 1 جانستون دارم,مرسی....:)

homai
2009/8/16, 11:27 PM
سلام, کتاب مقاومت مصالح جانستون نیاز دارم, مرسی

ali83
2009/8/19, 12:56 PM
با تشکر از شما ظاهرا در پنجمین همایش ماشینهای کشاورزی دانشگاه فردوسی 2 مقاله در مورد خشک کن پاششی ارائه شده که در ادرس فوق فقط یکی بود که اون هم قابل دسترس نیست

طراحی، ساخت و ارزیابی اتمایزر دوار سانتریفوژ خشک کن پاششی
http://confbank.um.ac.ir/modules/conf_display/5ncame/doc/453.doc
این لینک در دسترس نیست
سلام
لطفا چند كتاب با ذكر نويسنده انها برا ارشد مكانيك ماشينهاي كشاورزي در اينجا قرار دهيد.
با تشكر

saye 13
2009/8/20, 04:58 PM
کسی اطلاعاتی در مورد سوزن انژکتور نداره لطفا:que:

saye 13
2009/8/20, 05:09 PM
اگر زودتر با واقعیت روبرو بشی بهتر میتونی ایندتو بسازی سعی کن رشتتو بشناشی از پوسته ی بچگانه ی اسم ها بگذر. به نظرم یکی از جذابترین رشته هاست.

jumung2009
2009/8/22, 02:19 PM
یکی به من تازه وارده کمک کنه
من اسم ماشین الات جدید کشاورزی را میخوام.:redface::cry:

jumung2009
2009/8/22, 02:28 PM
من میخوام نام ماشینهای کشاورزی جدیدرو بدونم.
از اون جایی که من هنوز ترم 3 رو شرو نکردم اسمه ماشینارو نمیدونم. اگه میشه به من تازه وارد کمک کنید.

afsoon6282
2009/8/22, 09:34 PM
از اون جایی که من هنوز ترم 3 رو شرو نکردم اسمه ماشینارو نمیدونم. اگه میشه به من تازه وارد کمک کنید.
دوست عزیز ببینین اینا به دردتون میخوره؟
http://iran-eng.com/showthread.php?t=74685
http://iran-eng.com/showthread.php?t=53844

لیلا90401050
2009/9/02, 10:07 PM
درود بر مکاورزان عزیز, نیاز مبرم به کتاب مقاومت مصالح 1 جانستون دارم,مرسی....:)
من این کتاب رو دارم ولی نمیدونم چه طوری بهت قرض بدم.البته من تو همدان درس میخونم و مهر میرم همدان.و یه سوال تا کی باید دستت بمونه چون خودم هم میخوام. ;):que:

hamideh85
2009/9/19, 11:01 AM
سلام.من یه پروژه برای درس طراحی اجزا 2 می خواستم که با سالید ورک 2008 کار شده باشه تحلیل نیرویی ام همراش باشه .(رشته مهندسی ماشین الات):)

hamideh85
2009/9/19, 11:17 AM
من دانشجوی مهندسی ماشین الاتم برای درس طراحی اجزائ 2 یه پروژه که با سالید ورک 2008 کار شده باشه میخواستم با تحلیل نیرویی کامل.:)

= nAviD =
2009/9/21, 11:10 PM
سلام
کلید مشکل شما دست منه
من برای پروژه طراحی یک - با سالید یه کاری انجام دادم که تو وبلاگم (مون) برای دانلود به صورت رایگان قرار دادم
2تا پروژه
1- کولتیواتور
2- چهار شاخ گاردان
اولی مال خودمه با تحلیل استاتیک که البته فایل تحلیل و ارائه شو آپلود نکردم ولی اگه خواستی ایمیل بده بفرستم
دومی هم مربوط به دوستم که تحلیل دینامیک داره
هر دو پروژه به صورت اسمبل هست
پیشنهاد می کنم هر دوتا شو دانلود کنی
هر سوالی داشتی در قسمت نظرات بپرس حتما کمکت میکنم:gol:
برای دانلود برو به
www.mecatra.blogfa.com (http://www.mecatra.blogfa.com)
نظر هم یادت نره;)

= nAviD =
2009/9/21, 11:30 PM
اینم عکش که البته تو وبلاگ بالا نمی آد
نمیدونم چرا!!!

ehsanj3092
2009/9/22, 04:06 PM
چهار شاخ گردان

amir36
2009/9/29, 05:24 PM
كسي اطلاعاتي در مورد ادواتي كه كمك به پوسيده شدن سريع كود حيواني كنه داره؟

claas
2009/10/18, 09:49 PM
راجع به چه چیز از انژکتور مطلب میخوای؟ شاید من تئنستم برات مطلب جور کنم.

claas
2009/10/18, 09:57 PM
سلام امیدوارم این به دردت بخوره- سيستم بي خاك ورزي مي تواند در كاهش هزينه هاي توليد، افزايش مواد آلي خاك، بهبود ساختمان خاك و حذف اثرات نامطلوب زيست محيطي نقش مهمي را ايفا نمايند. ليكن بدليل عدم وجود ماشين مناسب جهت كاشت مستقيم در اراضي شخم نخورده اين روش به علت عدم تأمین تماس کافی بذر با خاک، در بسياري از موارد موفق نبوده است. معرفي دستگاهي كه بتواند در زمينهاي سخت (شخم نخورده) و با وجود كلش محصول قبلي در زمين، بذر و كود را در داخل شياري در دو عمق مختلف قرار دهد، اولين قدم در راه پياده نمودن طرحهاي پايلوت بي خاك ورزي و در نهايت ترويج آن در مناطق مستعد اين روش كاشت مي باشد. در این جااستفاده از شيار بازكن ديسكي فعًال كه به مانند يك ارّه دوًار مي تواند شياري از خاك را ببرد در زمینی شخم نخورده و پوشیده از بقایای گیاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. درآزمایشات مقدماتی صفحه برش (شياربازكن فعال) در سرعت هاي دوراني مختلف در شرايطي كه هم جهت يا خلاف جهت چرخهاي تراكتور به حركت در مي آمد بکار گرفته شد. نتایج این ازمایشات نشان داد که چرخش صفحه برش در جهت خلاف چرخهای تراکتور نه تنها باعث برش عمیق تر خاک نسبت به حالت هم جهت با چرخ های تراکتور می گردد، بلکه شیاری نسبتاً خالی از خاک پس از عبور به جا می گذارد. واحد برش ساخته شده بر اين مبنا مي تواند شیاری به عمق متوسط 5/5 سانتیمتر و به عرض متوسط 5/1 سانتیمتر بریده و خاک آن را به سمت جلو و بالا پرتاب كند. این در حالی است که چرخش صفحه برش در جهت چرخ های تراکتور نه تنها عمق نفوذ آن به داخل خاک را کاهش می دهد بلکه منجر به پر شدن مجدد شیار ایجاد شده نیز می گرديد. برای جلوگیری از پرتاب خاک به سمت جلو و بالا دراين تركيب یک گلگیر محافظ نیز تعبیه گردید. اين محافظ باعث مي گردید كه مقداري از خاك به سمت عقب واحد برش منحرف گرديده و از انتهای واحد برش مجدداً به داخل شیار ریخته و حدود یک چهارم عمق آن را پر کند. ازاین مقدار خاک برای ایجاد لایه ای از خاک بین کودوبذر استفاده گردید. براي اين منظورلوله سقوط کود به فاصله نزدیکی در پشت صفحه برش (در ارتفاع 5 سانتي متري سطح زمين) قرار داده شد تا جایگذاری کود در کف شیار را قبل از پر شدن بخشي از شيارانجام دهد. با نصب لوله های سقوط بذر در امتداد شیار ایجاد شده با فاصله اي از صفحه برش دربالای سطح خاک عمل جايگذاري بذر در داخل شیار نيمه پر انجام و خاک نرم باقيمانده در طرفین شیار در نهايت توسط پوشاننده های انتهایی بر روی بذر ريخته مي شود. نتایج ارزیابی نهائی ماشين كاشت مجهز به چنين واحدهاي كاشتي نشان میدهد که در صورت رعایت نسبت بهینه سرعت دورانی شیار بازکن به سرعت پیشروی، این ماشین قادر می باشد دز زمین شخم نخورده پوشيده از بقاياي گندم با به هم زدن کمتر از 10% سطح خاک کود را در عمقی حدود 2 سانتيمتر پائين تراز عمق مطلوب بذر قرار داده و همچنین تماس کافی بذر با خاک را تأمین نماید.
البته اینم باید گفت که مطالعات اخیر نشون میده معایب بی خاکورزی کم هم نیست و اصول و روش های کم خاک ورزی تاثیر مثبت بیشتری در افزایش محصول و کم کردن اثرات منفی تراکم زمین داره.

TRiViA
2009/10/19, 04:43 PM
به اینجا (http://209.85.129.132/search?q=cache:zpkavXzTSIAJ:confbank.um.ac.ir/modules/conf_display/5ncame/doc/455.doc+%D8%A8%DB%8C+%D8%AE%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%B 1%D8%B2%DB%8C&cd=1&hl=en&ct=clnk)یه نگاه بنداز. امیدوارم مقالش به دردت بخوره.

آناجون
2009/10/27, 08:50 AM
سلام من تازه امروز عضو شدم
درمورد ماشین برداشت توت فرنگی اطلاعاتی می خواست اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داشته باشه کمکم کنه ممنون میشم

آناجون
2009/10/27, 08:58 AM
كسي اطلاعاتي در مورد ادواتي كه كمك به پوسيده شدن سريع كود حيواني كنه داره؟
سلام
من انا هستم
ادوات که نمیشه اسمشون رو بگذاریم به هشون میگن دایجستر اگر البته منظور شما همین باشه یکسری راکتورهایی هستند که کود حیوانی باقرار گرفتن داخل آنها مواد داخل آلی کود به معدنی تبدیل شده و به حد اعتدال میرسند و از مسموم شدن گیاه جلوگیری میشود و میشه برای بیو گاز هم استفاده شوند.

SH.Y
2009/11/03, 10:26 PM
سلام. میخواستم بدونم چند تا شاخه در ارشد داریم. (تو همین مکانیک) چند واحد دیگه باید خودمون بخونیم تا بتونیم جامدات یا سیالات یا ساخت و تولید شرکت کنیم.

cholok
2009/11/04, 01:23 PM
سلام.من یک تحقیق کامل میخواستم درباره کمباین غلات ،زیر 20 صفحه متاسفانه استاد قبول نمیکنه.ممنون

afsoon6282
2009/11/04, 10:53 PM
سلام.من یک تحقیق کامل میخواستم درباره کمباین غلات ،زیر 20 صفحه متاسفانه استاد قبول نمیکنه.ممنون
تنظیم کمباین و رفع ایرادهای آن در برداشت گندم
هنگامی که دانه های گندم سخت شدند و ديگر با ناخن تقسيم نمی شدند و رطوبت دانه ۱۴٪ شد، هنگام درو می باشد . برای برداشت بايد از کمباين های که معاينه فنی شده اند استفاده شود که بهتر است نو باشند و ريزش بيشتر از ۵٪ نداشته باشند .
تنظیمات کمباین برای گندم در جدول زیر آمده است:
واحد
تنظمیات
دور خرمن کوب

فاصله خرمن کوب

اندازه غربال کاه

اندازه الک دانه

شدت باد پنکه

فاصله هلیس

سرعت فلکه

جدول رفع ایرادهای کمباین
ایراد
رفع نقص
افت دانه در اثر ضربه وارده به خوشه قبل از عمل برش
سرعت چرخ و فلک جلو را تقلیل دهید تا با سرعت حرکت کمباین تطبیق نماید
گندم در جلو تیغه برش جمع شده و در نتیجه منجر به ریزش خوشه در دستگاه برش می گردد
چرخ و فلک را ضمن اینکه کاملاً به پایین می آورید به طرف جلو ببرید به طوری که محصول بریده شده بیرون نریخته و به طرف حلزون بالابر هدایت شود
ارتفاع دستگاه درو را تقلیل دهید به طوری که طول محصول بریده شده برای هدایت به هلیس مناسب باشد
طول محصول بریده شده یکنواخت نبوده و ساقه ها پاره شده اند
تمام قسمتای آسیب دیده انگشتی و تیغه ها را تعویض نمایید تا محصول یکنواخت بریده شود تیغه های خم شده را صاف کرده ، انگشتی و تیغه را دوباره آزمایش و در صورت لزوم تنظیم نمایید
گره ها را طوری تنظیم کنید که ضمن این که تیغه به آسانی حرکت می کند جای بازی زیادی نداشته باشد
پلیت های مربوطه را طوری قرار دهید که بین انگشتی و تیغه فاصله نباشد
علوفه هرز و سنبل ها دور چرخ و فلک می پیچند
چرخ و فلک را کاملاً به طرف جلو برده به پایین بیاورید سرعت چرخ و فلک جلو را تقلیل دهید تا محصولی که دارای علوفه هرز است به سفره پلانفرم بریزد
حمل ساقه توسط چرخ و فلک
ضمن تقلیل سرعت چرخ فلک تطبیق سرعت آن سرعت حرکت کمباین را بررسی کنید ، چنگک ها را در انواع انگشتی دار به طور عمودی تنظیم کنید .
محصول غیرمنظم وارد سیلندر کوبنده می شود
ارتفاع چرخ و فلک جلو و کشیدگی زنجیر دستگاه هدایت کلش را تصحیح نمایید
سیلندر کوبنده غیرمنظم کار کرده و بار زیاد وارد می شود
تسمه انتقال دهنده نیرو را تنظیم کرده تا از یکسوات آن جلوگیری شود ، سرعت حرکت را تقلیل دهید .
فاصله را طوری تنظیم کنید که دانه ها به طور کامل از خوشه جدا شوند .
دور موتور کمباین توسط متخصص مربوطه تنظیم گردد . به کمک واحد مربوطه دور سیلندر کوبنده را اصلاح کنید .
کزل دانه های جدا نشده در خوشه
مقدار رطوبت محصول را آزمایش کنید . محصول باید کاملاً رسیده باشد .
دور سیلندر کوبنده را افزایش دهید البته افزایش دور طوری باشد که ضمن این که دانه کاملاً جدا می شود موجب خرد شدن آن نشود
سرعت حرکت کمباین را افزایش دهید
فاصله را کاهش دهید تا قدرت کوبیدن افزایش پیدا کند
دستگاه درو را آزمایش کنید که عیب و نقص فنی نداشته باشد
در مخزن ، مقدار دانه های خرد و شکسته بیشتر از حد معمولی به چشم می خورد
سرعت دور سیلندر کوبنده را کاهش دهید و یا فاصله کوبنده و ضد کوبنده را اصلاح کنید.
وجود مواد خارجی و خار در مخزن دانه
دور بادبزن را زیاد کنید
با دریچه های مربوطه جهت وزش باد را درست تنظیم کنید
منافذ الک ها را کمی ببندید
فاصله سیلندر کوبنده و زیر سیلندر کوبنده را بیشتر نمایید و دور سیلندر کوبنده را کاهش دهید
نوسان الک ها را چک کنید
افت دانه در الک
مقدار باد را بیشتر کرده و روزنه الک ها را بیشتر باز کنید
دور بادبزن را کاهش داده و دریچه های باد را تنظیم کنید
روزنه الک بالایی را بازتر کرده و فاصله کوبنده و ضد کوبنده را کمتر کنید
مقدار کاه موجود در مخزن زیاد است
دنباله الک بالایی را طوری قرار دهید که از شیب آن کاسته شود و روزنه های الک را کمی ببندید
دور بادبزن را افزایش دهید
فاصله کوبنده و ضد کوبنده را کاهش داده و یا دور سیلندر کوبنده را کم کنید
در مخزن مقدار دانه های خرد و شکسته بیشتر از حد معمولی به چشم می خورد
روزنه های الک بالایی و پایینی را بیشتر باز نمایید
سرعت حرکت کمباین را زیاد نمایید
فاصله سیلندر و ضدکوبنده را تنظیم کنید

کلش به طور منظم از کمباین خارج نشده و جلو کاه برها تجمع می کنند
کشش تسمه ای منتقل کننده نیرو به شافت مربوط به کاه برها را کنترل نماید
سرعت حرکت شافت اصلی را افزایش دهید
افت دانه در کاه برها
سرعت حرکت را کم کرده و طول کاه برها را افزایش دهید
سفره جلوی کاه برهای مایل را ببندید
سطح رویی کاه برها را کاملاً تمیز کنید
عمل برش ضعیف است

تپه به طور ناگهانی متوقف می گردد

محصولات خوابیده یا کج ، خوب و مناسب برداشت نمی شود .

آشغال و مواد زاید در نوک مقسم ها جمع می شوند

دستگاه برش خیلی آهسته بالا می رود

چرخ و فلک می خواهد از حرکت باز ایستد

دستگاه برش در زمین مسطح تر از عرض نیست

کلاچ دستگاه برش درگیر نمی شود .

عدم تغذیه یکنواخت دستگاه

مارپیچ اصلی می خواهد از حرکت باز ایستد تا گیر کند

محصولات بدور سرشافت پروانه جمع می شوند

محصولات بدور لوله انگشتی های چرخ و فلک جمع می شوند

در پایین ترین وضعیت انگشتی های چرخ و فلک به تیغه گیر می کند

سنگ زیاد برداشته می شود

کننده ها ، بلند شوند)
سنگها و سایر مواد خارجی موجب خرابی قطعات کوبنده می شوند

دور کوبنده کم و زیاد می شود یا نامنظم است :

می کند دوباره تنظیم کنید .

تاب خودرن یا ساییدن بیش از اندازه تسمه

خرمنکوب یا کوبنده ضعیف عمل می کند یا خوب کار نمی کند

شکستگی دانه

کاه برها گیر کرده یا افت دور پیدا کرده و با چراغ روشن می شود .

عدم تغذیه یکنواخت الک ها

سینی الک می کوبد

جمع شدن زیادی مواد در الک ها

همراه دانه پوسته و آشغال وجود دارد

زیادی مقدار کاه و پوشال یا کاه ریزه در برگشتیها

زیادی مقدار دانه ها در برگشتیها

زیادی مقدار مواد زائد و سبز در برگشتیها

دانه از پوست جدا نمی شود

الواتور مسدود می شود (چراغ افت دور مربوط به پاک کننده و الواتور برگشتی ها روشن می شود)

تخلیه مخزن دانه خوب کار نمی کند و یا کلاً از کار افتاده است .

19-16 میلیمتر 7-4 میلیمتر 800- 600 دور در دقیقه 14- 12 میلیمتر 20 -10 درصد بیشتر از سرعت خطی کمباین 6ـ جهت وزش باد را درست تنظیم کنید . 14-10 میلیمتر 5ـ مواد زاید و خارجی و آشغالهایی که جمع شده ، جمع آوری و پاک نمایید . 2ـ انگشتی های پروانه را در حالت مورب قرار دهید . 3ـ کابل کنترل دور چرخ و فلک را عوض کنید . 1ـ تنظیم تسمه کلاچ دستگاه برش کنترل گردد 2ـ سطوح لغزنده پولی های تغییر دور را تمیز و گریسکاری نمایید . 4ـ قطعات تاب خورده کوبنده را تعمیر یا تعویض کنید . 7ـ اگر لازم شد صفحات مقعر شکل کوبنده را درگیر کنید 4ـ صفحات مقعر شکل را خلاص کنید . 2ـ کشش تسمه انتقال حرکت یا نیرو به کاه برها را تنظیم کنید . 3ـ فاصله کوبنده و ضد کوبنده را در انتها بیشتر کنید . 5ـ جریان باد را بیشتر کنید . 3ـ سوراخ های الک ها را تنگتر انتخاب کنید . 2ـ دهانه الک ها را کم یجمع تر کنید . 1ـ مواد زاید و آشغال هایی را که جمع شده جمع آوری و پاک نمایید . 3ـ محصول را از جهت دیگر برداشت نمایید . 1ـ مهره های نگاهدارنده را که در روی محفظه خوراک دهنده قرار گرفته اند شل کره و سپس به وسیله ی آنان دستگاه برش را تنظیم کنید تا در یک سطح موازی با زمین قرار گیرد . 2ـ پولیهای کلاچ دستگاه برش کنترل گردد . 3ـ در صورتیکه تسمه ها روغنی شدند با محلول صابون بشویید. 5ـ فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده را در قسمت ورودی و خروجی تنظیم کنید . 1ـ دور استوانه یا سیلندر را کاهش دهید . 4ـ شکاف یا فاصله منافذ الک ها را تنظیم کنید . 1ـ جریان وزش باد را افزایش دهید . 4ـ از الک های مسطح با سوراخ های کوچکتر استفاده کنید . 3ـ دور استوانه را کاهش دهید . 2ـ میله های انگشتی که خراب شده اند را تعویض نمایید . 1ـ تسمه پمپ هیدرولیک تنظیم شود . 1ـ با توجه به وضعیت محصول و متناسب با آن نسبت به تنظیم ارتفاع مارپیچ اصلی نیز اقدام شود . 2ـ چرخ و فلک را بالا ببرید . 4ـ دستگاههای مختلف کمباین را در دور کم موتور به حرکت درآورید و سپس موتور را به حداکثر دور برسانید . 6ـ از قطعات و یا تجهیزات مخصوص خرمنکوب استفاده کنید . (اگر لازم باشد) 2ـ فاصله بین سیلندر و نیم سیلندر را افزایش دهید . 5 ـ سوراخ های الک ها را بازتر کنید و از الک هایی که دارای سوراخ های سایز بزرگتر هستند استفاده کنید . 3ـ کاه برها یا شانه های آنها را از موادی که جمع شده تمیز کنید. 2ـ جهت وزش باد را درست تنظیم کنید . 5ـ کشش تسمه انتقال دور دستگاه را کنترل و در صورت نیاز تنظیم نمایید . 4ـ در صورت امکان فاصله عقب نیم سیلندر یا ضد کوبنده را تغییر دهید . 3ـ کشش تسمه انتقال حرکت تیغه را تنظیم کنید . 4ـ فنرهای شناور را تنظیم کنید . 2ـ روغن هیدرولیک اندازه گیری و در صورت نیاز مخزن را باید بمقدار مورد لزوم پر کرد . 2ـ باد لاستیکها را کنترل نمایید . 2ـ وضعیت و حالت انگشتی های پروانه و دور آن را تنظیم نمایید. 2ـ انگشتی های چرخ و فلک را کمی بیشتر بجلو خم کنید . 5ـ کشش تسمه را کنترل کنید و در صورت لزوم محکم کنید . 3ـ دور سیلندر را برای محصولات معین کاهش دهید ، البته با استفاده از تجهیزات اختیاری (زنجیر). 6ـ کشش زنجیره و الواتور را تنظیم کنید . 1ـ کف سینی دانه و محصول تمیز گردد . 1ـ جریان وزش باد را افزایش دهید . 5ـ به وسیله ی تنظیم کش تسمه انتقال دور ، دور لازم را کنترل کنید . 3ـ باید فشار روغن هیدرولیک کنترل گردد . 2ـ سیم های قسمت محفظه آماده سازی محصول که ممکن است کج شده باشند ، راست گردند . 3ـ نسبت به وضعیت محصولات پروانه را عمودی تر تنظیم نمایید. 1ـ الک های مسطح را تمیز کنید یا از الک های سوراخ پهن تر استفاده کنید . 4ـ دور پروانه را با سرعت حرکت کمباین هماهنگ نمایید . 1ـ فاصله بین میله های بلند کننده های دانه را تنظیم نمایید . 1ـ دور شافت کاه برها را تنظیم کنید . 5ـ پرانه را مقداری به سمت جلو تنظیم کنید . 1ـ مقدار کمی کشش کلاچ لغزنده را تنظیم کنید . 4ـ زنجیر استوانه خوراک دهند یا زنجیر کلش کش را تنظیم کنید . 1ـ چرخ و فلک را بلند کنید ، در صورت امکان بوسیله پیچ رگلاژ جک چرخ و فلک را بلند کنید . 1ـ گرد و خاک و آشغال جمع شده را از محفظه پنکه پاک کنید . 2ـ سوراخ های الک ها را بازتر کنید . 2ـ سطوح کشویی پولی های تغییر دهنده دور را روغنکاری کنید دقت شود بیش از اندازه روغنکاری نشود . (تسمه (V) شکل نباید روغنکاری و گریسکاری گردد) 5ـ نگاهدارنده یا ضامن محفظه خوراک دهنده را نسبت به وضعیت صحیح خود تنظیم نمایید . 1ـ تعداد بلند کننده های محصول را کاهش دهید . 1ـ فاصله چند کوبنده و کوبنده را کمتر کنید . 2ـ تمام پیچ و مهره های نگهدارنده سینی الک را دوباره محکم کنید. 1ـ دستگاه برش را تا حد امکان بالا ببرید ، بلند کننده های دانه باید محصول را از مواد زائد و سبز جدا سازند . 1ـ مارپیچ را به وسیله پره ها به عقب برگردانید و مواد را بیرون آورید . 2ـ از برداشت محصولات غیر ضروری و خیلی کوتاه خودداری گردد . (محصولات خمیده و خوابیده باید به وسیله ی بلند 2ـ دور یا سرعت سیلندر را زیادتر کنید . 3ـ اجزایی که الک ها را نگهداری می کنند خوب محکم کنید . 2ـ دهانه عقب الک را کمی تنگتر کنید . 1ـ به وسیله ی تنظیم کشویی مقسم ها را در حالت بالاتری تنظیم کنید . 2ـ کلاچ لغزنده مربوطه را در وضعیت صحیح خود تنظیم نمایید . 1ـ سنگ گیر را زود به زود تمیز کنید . 3ـ تنظیمات اولیه یا ضد کوبنده را انجام دهید (اگر لازم باشد) 2ـ در زمینهای سنگلاخ محصولات کم ارتفاع و غیرضروی را برداشت نکنید . 4ـ پاتاقانها و بلبرینگهای سینی را تعویض کنید . 2ـ از مقسم های مخصوص استفاده کنید . 1ـ برگردان های داخلی را به مرکز دستگاه برش نزدیکتر نمایید و در صورت امکان کمی بالاتر . 3ـ چنانچه لازم شد محافظ یا حائل و یا سینی زیر دستگاه برش را تعویض نمایید . 1ـ پولی و فنر سیلندر را که کشش تسمه انتقال نیرو را کنترل 2ـ موتور را چک کنید . 1ـ دور سیلندر را کاهش دهید . 1ـ دور سیلندر را افزایش دهید . 1ـ نگاهدارنده تیغه ها را دوباره تنظیم کنید . 1ـ آشغال و مواد زاید را از پولی پاک نمایید مخصوصاً از پولی تغییر دور . 2ـ فاصله بین کوبنده و ضد کوبنده را بیشتر کنید . 2ـ فاصله بین نیم سیلندر به سیلندر را کمتر کنید . 3ـ دو صفحه مقعر شکل اولیه را درگیر سازید . 2ـ تیغه را تمیز کنید . 4ـ اگر درگیر ساختن در صفحه اولیه نتوانستند رفع نقص نمایند بقیه صحات را نیز درگیر سازید . 3ـ میله های انگشتی را در حالت مستقیم تر قرار دهید . 5ـ منتظر باشید تا محصول خوب رسیده و آماده برداشت گردید. 1000- 700 دور در دقیقه 4ـ تیغه های خراب را تعویض نمایید . 6ـ تنظیمات اولیه ذکر شده در مورد ضد کوبنده یا نیم سیلندر را کنترل و در صورت لزوم مجدداً آن را تنظیم کنید . 1ـ دریچه کف الواتور را باز کنید و مواد و اجسام را پاک کرده ، همچنین قسمت گلویی مارپیچ را باز نمایید . کمباین را با باز بودن دریچه بحرکت درآورید تا الواتور و مارپیچ کاملاً تمیز گردند . 1ـ امکان دارد مشکل با تنظیم و کشش زنجیر الواتور رفع گردد . 2ـ سعی گرد از تجمع زیاد مواد و برگشتنی بیش از اندازه مواد جلوگیری شود . 3ـ تسمه ایکه الواتورها را بحرکت درمی آورد تنظیم گردد . 1ـ کشش تسمه (V) را تنظیم کنید . 2ـ کشش تسمه اصلی و تسمه انتقال نیرو به مارپیچ های تخلیه مخزن دانه را دوباره تنظیم کنید . 3ـ مهره چرخ دنده مخصوص مارپیچ تخلیه مخزن دانه را عوض کنید . 4ـ پره های اشتباه خم داده شده مارپیچ را دوباره بصورت دقیق خم کنید . 5ـ کشش زنجیر انتقال نیروی مارپیچ تخلیه را در آخر لوله تخلیه تنظیم کنید .

cholok
2009/11/07, 09:06 PM
آقا دمت گرم مرسی به خاطر این مطلب کمباین ،ولی این بیشتر مربوط به رفع نقص ،من بیشتر در مورد نحوه کار،قسمتهای مختلف اون و مخصوصا همون نحوه کارش مسخواستم اگه اینارم داشتی ممنون میشم بزاری ،اگر هم نداری بازم واسه همینا ممنون ،چاکریم

shadab81
2009/11/08, 06:38 PM
سلام به شمل دوست عزیز
کلمه تراکتور tractor نوشته میشه

seyam
2009/11/09, 11:03 AM
من دانشجوی سال اول رشته ماشین های کشاورزی هستم میخواستم به مهندسی صنایع نغییر رشته بدم
لطفا منو راهنمایی کنید:heart::heart:

Golden Boy
2009/11/09, 12:38 PM
من دانشجوی سال اول رشته ماشین های کشاورزی هستم میخواستم به مهندسی صنایع نغییر رشته بدم
لطفا منو راهنمایی کنید:heart::heart:

سلام
من دانشجوی ارشدمکانیک ماشین های کشاورزی هستم.تغییر رشته تو کارشناسی سخته تازه اگه تراز کنکورت بلاتر از صنایع باشه ولی به نظر من این کارو نکن ادامه بده و بعد تو کنکور ارشد رشته ات رو تغییر بده. تو به راحتی میتونی کنکور مکانیک عمران و صنایع بدی و باور کن قبول شدنت تو این رشته ها اسون تر از تغییر رشته الانته.

آناجون
2009/11/10, 12:55 PM
من درباره روشهای خندان کردن :biggrin:پسته از طریق تنشهای حرارتی اط:)لاعاتی می خواستم؟ اینکه :redface:از چه دمایی استفاده می کنند یا ابتدا گرم و سپس سرد می کنند یا برعکس :gol:لطفا راهنمایی کنید

8615853
2009/11/10, 03:51 PM
[quote=آناجون;1318908]من درباره روشهای خندان کردن :biggrin:پسته از طریق تنشهای حرارتی اط:)لاعاتی می خواستم؟ اینکه :redface:از چه دمایی استفاده می کنند یا ابتدا گرم و سپس سرد می کنند یا برعکس :gol:لطفا راهنمایی کنید[/qu
سلام برای منم خوبه اگه ÷یدا کردی برام بفرس
با تشکر حسین اینم آدرس میلم hossein_atom18@yahoo.com

8615853
2009/11/10, 03:51 PM
[quote=8615853;1319245][quote=آناجون;1318908]من درباره روشهای خندان کردن :biggrin:پسته از طریق تنشهای حرارتی اط:)لاعاتی می خواستم؟ اینکه :redface:از چه دمایی استفاده می کنند یا ابتدا گرم و سپس سرد می کنند یا برعکس :gol:لطفا راهنمایی کنید[/qu
سلام برای منم خوبه اگه ÷یدا کردی برام بفرس
با تشکر حسین اینم آدرس میلم

8615853
2009/11/10, 03:54 PM
فکر نکنم چیزی گیرت بیاد

Golden Boy
2009/11/10, 03:59 PM
سلام به شمل دوست عزیز
کلمه تراکتور tractor نوشته میشه

دوست عزیز این لینک خیلی قدیمیه.

زهرا فرشید
2009/11/10, 04:22 PM
سلام دوست خوبم
ایشالله تا فردا صبح براتون مطلبش رو میزارم
ببخشید الان وقت ندارم
موفق باشید

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

fgni
2009/11/10, 07:09 PM
پسته بر اساس ميزان باز بودن شكاف پوسته به سه دسته خندان، كم خندان و ناخندان تقسيم ميشود . پستههاي خندان، در توليد پسته، پستههاي مطلوب در نظر گرفته ميشوند ولي پسته هاي كم خندان و ناخندان به دليل پايين بودن كيفيت جدا ميشوند . دسته بندي پسته معمولاً بوسيله دستگاه هاي الكترومكانيكي انجام مي شود
http://www.sanjipistachio.com/images/shop/b6.jpg

زهرا فرشید
2009/11/10, 11:10 PM
گلم به اینجا یه سر بزن :gol:

موسسه تحقیقات پسته کشور (http://pri.ir/Index.asp?sPage=Link&ContentID=1199)

:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

dalin
2009/11/11, 08:38 AM
سلام :smile:
من شنیدم که در بعضی مناطق با استفاده از رطوبت پسته ها را خندان می کردند که البته به دلیل افزایش قارچ و غیر قابل استفاده شدن برای صادرات این روش کم کم منسوخ شده است :eek:

seyam
2009/11/11, 08:49 AM
سلام
ازبابت راهنمایت ممنون;)

آیاغیراز تراز کنکور راههای دیگری هم هست؟

پیرجو
2009/11/11, 11:15 AM
http://www.pri.ir/UploadedFiles/3131.html

M. H. Rajani
2009/11/11, 10:19 PM
در مورد دستگاه چاله کن کی اطلاعات داره؟
اصلا تو ایران تولید میشه؟
وا سه چه کاری استفاده میشه؟
ایا این درسته که واسه کود دادن به درختای باغ کنارشون هر چند مدت یه بار چاله می کنن؟
قطر و عمق چاله مورد نظر برای غرس نهال چنده؟ آیا واسه نهالای مختلف متفاوته؟

زهرا فرشید
2009/11/11, 11:18 PM
در مورد دستگاه چاله کن کی اطلاعات داره؟
اصلا تو ایران تولید میشه؟
وا سه چه کاری استفاده میشه؟
ایا این درسته که واسه کود دادن به درختای باغ کنارشون هر چند مدت یه بار چاله می کنن؟
قطر و عمق چاله مورد نظر برای غرس نهال چنده؟ آیا واسه نهالای مختلف متفاوته؟

دوست خوبم باید یه سر بری بخش ماشین آلات جهاد کشاورزی
حتما اطلاعات خوبی گیرت میاد.
ایشالله بچه ها اینجا اگر کسی اطلاعتی داره کمکت میکنه
موفق باشی

seyam
2009/11/12, 08:10 AM
:que:سلام سایتی رو سراغ دارید که سوالات پیام نور رو بشه دانلود کرد

M. H. Rajani
2009/11/12, 08:44 AM
دوست خوبم باید یه سر بری بخش ماشین آلات جهاد کشاورزی
حتما اطلاعات خوبی گیرت میاد.
ایشالله بچه ها اینجا اگر کسی اطلاعتی داره کمکت میکنه
موفق باشی

شما فرمودید
سلام دوست عزیز
دوست خوبم به این روش میگن چالکود ، که کود سریعتر جذب گیاه میشه چون تو فعال ترین قسمت ریشه می ریزند یعنی سایه اندازش.
عمق برای درختان با ریشه های عمیق 20 تا 30 سانته وی برای گل و درختچه 10 تا 0 سانته.
اینکه این دستگاه ها تو ایران تولید بشه نمیدونم ولی وجود داره که احتمالا وارد کردن.

سوالاتت رو برام بزار در حد توانم و با کمک اطرافیان جواب میدم
ایشالله بنوم کمکت کنم
موفق و شاد باشی

مرسی از لطفتون. من سوالام رو همینجا مطرح می کنم. دوستان خواهشا اگه اطلاعات دارید کمک کنید:cry:

M. H. Rajani
2009/11/12, 10:04 AM
ببینم کسی می دونه که یه کشاورز حاضره چقد واسه چاله کن پول بده؟
در طول عمر درخت چند بار چاله می کنن؟
بیشتر به درد چه مناطقی می خوره؟
چه واریته ای از گیاهان از این روش چالکود استفاده می کنن؟

زهرا فرشید
2009/11/12, 02:15 PM
ببینم کسی می دونه که یه کشاورز حاضره چقد واسه چاله کن پول بده؟
در طول عمر درخت چند بار چاله می کنن؟
بیشتر به درد چه مناطقی می خوره؟
چه واریته ای از گیاهان از این روش چالکود استفاده می کنن؟
ببین دوست خوبم تا اونجایی که من به باغات رفتم کسی از دستگاه چال کن استفاده نمیکنه همه یه کارگر دارن که عمق مناسب را چال می کنند و کود رو به گیاه میدن.

فقط تو نخلستان ها دیدم که برای زهکشی نخلستان استفاده میشه.

اگر کسی به روش چال کود به گیاهش کود بده سالی یک یا دوبار رو دیگه باید چال کنه.

از نظر منطقه محدودیت نداره فقط کافیه تو یه منطقه دستگاه وارد بشه

استفاده از این دستگاه یا هر وسیله ایی ربطی به واریته نداره.
واریته جزء ریزترین قسمت رده بندی گیاهان هست .

جهاد کشاورزی رفتی؟

atish pare
2009/11/13, 04:56 PM
تراکتور!!!!!
بیشتر ازین چیزی بلد نیستم :)

Golden Boy
2009/11/15, 12:42 PM

چطوری جومونگ؟
تراکتور - کمباین - اسکریپر - ریک - موور- تدرفلاور - بیلر - چاپر -سواتر - میکسر - کیوبر ..........
کافیه ،یا بازم میخوای؟

zv84
2009/11/18, 10:03 AM
سلام دوستان
من شدیداً به کتاب شناخت و کاربرد تراکتور نیاز دارم اما تو بازار پیدا نمی شه. نمی دونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنید؟
ممنون

afsoon6282
2009/11/18, 10:28 AM
سلام دوستان
من شدیداً به کتاب شناخت و کاربرد تراکتور نیاز دارم اما تو بازار پیدا نمی شه. نمی دونم چی کار کنم میشه راهنماییم کنید؟
ممنون
سلام دوست عزیز:gol:
این کتاب دو جلدش خیلی خوبه همه جا هم گیر میاد هست تو بازار
تراکتورها و ماشین های کشاورزی تالیف دکتر داوود منصوری راد

zv84
2009/11/18, 12:06 PM
سلام دوست عزیز:gol:
این کتاب دو جلدش خیلی خوبه همه جا هم گیر میاد هست تو بازار
تراکتورها و ماشین های کشاورزی تالیف دکتر داوود منصوری راد

از راهنماییت ممنون عزیزم اما منظور من شناخت و کاربرد تراکتور منصور بهروزی لاره.
دو ساله که دیگه چاپ نمی شه اگه دوستان دست دومش رو هم داشته باشن من خریدارم.
بازم ممنون

afsoon6282
2009/11/18, 12:11 PM
از راهنماییت ممنون عزیزم اما منظور من شناخت و کاربرد تراکتور منصور بهروزی لاره.
دو ساله که دیگه چاپ نمی شه اگه دوستان دست دومش رو هم داشته باشن من خریدارم.
بازم ممنون
آها خواهش اینم کتاب خوبیه
اگه دیدم حتما میگم بهتون:w16:

Golden Boy
2009/11/18, 01:09 PM

سلام
تراکتور-کمباین-بیلر-موور-چاپر-تدرفلاور-اسکریپر-ریک-ویندروور-کیوبر-سواتر........
کافیه یا بازم میخوای؟

Golden Boy
2009/11/18, 01:45 PM
سلام
من استاندارد ISO یا ASAE برای ماشین موور شانه ای ( flail mower ) رو لازم دارم,
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
مرسی.

"Pejman"
2009/11/21, 09:12 PM
سلام
من استاندارد ISO یا ASAE برای ماشین موور شانه ای ( flail mower ) رو لازم دارم,
اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
مرسی.
سلام .. دو مورد پیدا کردم که قیمتشون 37 دلار بود ... ببین خوبه ؟ ... شاید به ما ایرانی ها که کشور جانسوم هستیم مجانی دادند ... آدرسشو بدم ؟ چون فایلش که نیست

اینجا را ملاحضه فرمایید (http://www.iso.org/iso/catalogue_detail.htm?csnumber=29039)

Golden Boy
2009/11/22, 10:58 AM
سلام .. دو مورد پیدا کردم که قیمتشون 37 دلار بود ... ببین خوبه ؟ ... شاید به ما ایرانی ها که کشور جانسوم هستیم مجانی دادند ... آدرسشو بدم ؟ چون فایلش که نیست

اینجا را ملاحضه فرمایید (http://www.iso.org/iso/catalogue_detail.htm?csnumber=29039)

سلام پژمان جان .
از کمکت ممنونم اینا رو قبلا دیدم ، پولی زیاد هست ولی مشکل ما ایرانیا اینکه برای مطالب پژوهشی حاضر نیستیم به همین راحتیا پول خرج کنیم!!!!!!!!
بازم ممنون.

asgar_moosavi
2009/11/24, 12:54 PM
salam khub hastin man az koja mitunam jozveye motor va teractor va mogavemate daneshgahe tehrano be dast biaram

asgar_moosavi
2009/11/24, 12:58 PM
chera be tazegi ketabe behrozie lar chap shode fek konam 7000 tumanam gimateshe

الياس نجفي
2009/11/25, 10:34 AM
سلام من تازه عضو اين باشگاه شدم راستش مي خواستم بپرسم آينده ي اين رشته رو شما چه طور ارزيابي مي كنيد بعد براي قبول شدن ارشد بايد از كجا شروع كنم من ترم يك هستم و مي خواهم از الان شروع كنم. مرسي

آگرونومیست
2009/11/30, 08:28 AM
دوستان عزیز اگه ممکنه برام در مورد اسب بخار تراکتور های معمولی یه توضیح کوچولو بدین که بدونم یه تراکتور برای کارهایی مثل تسطیح زمین و شخم با گاو آهن برگردان دار و دیسک زدن . حداقل چند اسب بخار نیاز داره؟ و اسم چندتا شونوم که قطعاتش براحتی گیر بیاد و کم دردسر باشه بگید. ممنون

زهرا فرشید
2009/11/30, 09:54 PM
دوستان عزیز اگه ممکنه برام در مورد اسب بخار تراکتور های معمولی یه توضیح کوچولو بدین که بدونم یه تراکتور برای کارهایی مثل تسطیح زمین و شخم با گاو آهن برگردان دار و دیسک زدن . حداقل چند اسب بخار نیاز داره؟ و اسم چندتا شونوم که قطعاتش براحتی گیر بیاد و کم دردسر باشه بگید. ممنون

امیدوارم بچه ها بیان و کمکتون کنن
اگر خودم اطلاعات معتبری داشتم براتون میزاشتم
موفق باشی

TRiViA
2009/12/03, 05:05 PM
سلم دوست عزیز
به جمع ما خوش اومدی
من ترم 5 هستم
آینده این رشته که خوب باشه یا بد به خودت مربوط میشه که بهش علاقه داشته باشی یا نه. شاید الان این رشته واست غریبه باشه...من که ترم 1 بودم اصلا رشته مو دوس نداشتم اما الان که بیشتر با درسا آشنا شدم خیلی ازش خوشم اومده.بعدشم اینکه خارج از کشور رشته ما خیلی به درد بخوره. شاید تا چند سال دیگه پس لرزه هاش به کشور ما هم برسه و قدر رشته ما رو بدونن. به حرف دیگران هم اصلا گوش نده که بازار کار نداره و از این حرفا
چون رشته ما کاربردیه و خیلی چیزا یاد می گیری و لازم نیس حتما بعد از فارغ التحصیلی تو زمینه کشاورزی کار کنی
واسه ارشد هم می تونی اول خودت پرس و جو کنی و از درس هایی که تو ارشد می آد باخبر بشی. بعد هر ترم که یکی از اون درسا رو داری خوب بخونی توی ترم .
از ترم 2 تقریبا اختصاصی ها شروع میشه.
درسایی مثل استاتیک رو شل نگیر چون بعدا تو مقاومت مصالح 1 و 2 و دینامیک به کارت می آد.
ببخشید خیلی حرف زدم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
موفق باشی

mr.rohalamin
2009/12/07, 07:33 AM
فرق رشته مکانیک ماشین های کشاورزی با مکانیزاسیون در چیه؟؟؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::que:

mr.rohalamin
2009/12/07, 07:39 AM
کی می تونه کتابهای رشته ی مکانیک ماشینهای کشاورزی و رشته مکانیزاسیون در سطح کارشناسی ارشد را به من بگه؟؟؟؟؟؟;););):que:

atish pare
2009/12/07, 08:47 PM
سلام
رشته مکانیک در واقع اجرای رشته مکانیزاسیونه
تو رشته مکانیک وسایل مکانیزه شده کشاورزی ساخته میشه
مکانیزاسیون بیشتر مدیریت کشاورزیه یه جورایی کنترل کاربرد وسایل کشاورزی
اگه بازم توضیح میخوای بگو
این کُلیتشه

mr.rohalamin
2009/12/08, 12:51 PM
لطفا بیشتر توضیح بدید.و همچنین در مورد کار و وضیعیت این دو رشته؟؟؟ به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟؟

mr.rohalamin
2009/12/08, 12:55 PM
رشته شما چیه؟؟؟؟ در مورد خودتون بگین!!!!

shadab81
2009/12/09, 12:03 PM
سلام من ارشد مکانیک ماشین می خونم و از دروس مکانیزاسیون خبر ندارم

لیست دروس ارشد:

مقاومت تکمیلی
ریاضیات تکمیلی
برنامه نویسی با کامپیوتر
اجزا محدود
ابزار در مهندسی
انتقال مواد در کشاورزی
خواص بیوفیزیک محصولات کشاورزی
رابطه ماشین خاک
رابطه انسان ماشین
طراحی در کشاورزی
دینامیک ماشین

اینها تعدادی از دورس بودن. البته بیشترشون انتخابی هستن. چند درس دیگه هم فکر میکنم باشه که من نگذروندم

seyam
2009/12/09, 04:19 PM
اگه پیام نور میخونی ماسین آلات مکانیزه سیون یکی هستند;)
مهم نیست که تو شیر هستی یا غزال مهم این است که فردا را از امروز تند تر بدوی

seyam
2009/12/09, 04:23 PM
من دانشجوی ترم اول ماشین آلات هستم میخواهم به صنایع نغییر رشته بدم نظرتون بدین:que:

atish pare
2009/12/10, 04:39 PM
من خودم مکانیزاسیونم
به نظر من که بازار کار مکانیزاسیون بهتره چون حالت مدیریتی داره و نسبتا جدید هم هست
فارغ التحصیلای 88 تو دانشگاه تهران اولیاشن
البته مکانیکم کار زیاد داره ولی تو کار نیاز به مکانیزاسیون بیشتره
بهتره از افراد با تجربه تر هم بپرسید
من ترم اولیم!!!!!!!

TRiViA
2009/12/10, 08:32 PM
من مکانیک ماشین ها هستم. ترم 5
توی توضیحات وزارت علوم و تحقیقات مربوط به رشته خودم که خوندم هدف تربیت مهندسانی با دانش و علم کافی برای طراحی ماشین الات کشاورزی هستش
از گفته های استادهام هم یادمه که مکانیزاسیون بیشتر تو بخش فنی و تعمیر و نگهداری ماشین الات فعالیت دارن
بچه های ماشین الات هم که به بخش کشاورزی بیشتر نزدیک هستن و درس هایی مثل زراعت1 و 2 و 3 دارن....
در کل به نظر من مکانیک ماشیها و مکانیزاسیون خیلی فرق ندارن
مگه اینکه دوست عزیز بگید چه درسایی رو (اختصاصی)باید بگذرونید تا خودمون مقایسه کنیم

afsoon6282
2009/12/11, 11:35 AM
عزیز قبل هر کاری اول بازار کارشو بررسی کن برو بگرد ببین کارشون چه جوریه
هر دو گرایشو بسنج از نظر کاری و درآمد بعدش ببین ارزش داره تغییر بدی یا نه

atish pare
2009/12/11, 04:18 PM
ما هم مثل شما زراعت داریم و حتی درسهای عمومی بقیه گرایشهای کشاورزی
من فقط یه بار دروسی که باید بگذرونیم رو نگاه کردم
به غیر از درسای عمومی و درسهایی که شما هم میگذرونید ما اقتصاد و مدیریت هم داریم
من خودم از رشته های کشاورزی فقط مکانیزاسیون توی انتخاب رشته ام بود که به خاطر مدیریتش زدم
ولی تا جایی که من اطلاع دارم تعمیر و نگهداری ماشین الات مال مکانیکه
کار ما بیشتر طراحیه و مدیریت استفاده
من بازم میرم از استادای دانشگاه میپرسم و بهتون خبر میدم:)
موفق باشید.......;)

mr.rohalamin
2009/12/14, 06:55 AM
دروس مهندسی مکانیزاسیون رو اینجا بگیرید.لطفا شما هم دروس مکانیک ماشین ها رو قرار بدید.
http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=b7cba8c5-43f4-4bb9-903f-5d7aa19949e8

آگرونومیست
2009/12/15, 10:07 AM
با سلام به تمامی مهندسان محترم ماشین آلات کشاورزی و یا مکانیک ماشین آلات. من رشته خودم زراعته ولی فقط رشته شما رو بحساب مهندسی کشاورزی میارم و معتقدم که تنها رشته کشاورزی که می تونه مهندسی باشه ماشین آلات هست من عاشق این رشته بودم ولی بدلیل ضعیف بودن تو ریاضی نتونستم این رشته رو بخونم :cry: خوش بحالتون. زراعت هم خوندم به امید اینکه نزدیک باشم به رشته شما و یه روزی در کنار یه مهندس ماشین آلات باشم. ولی چرا شما ها اوضاتون اینجوریه؟ هیچ کدومتون کارتون مرتبط با رشته تون نیست ؟؟؟؟؟:que: شایدم هسته ولی من لااقل ندیدم اگه میشه بگین کدومتون کارتون مرتبط با رشته تونه و چه کاریه ؟ اوضاع ارشد تو این رشته رو هم برام بگین چجوریه؟؟

با تشکر از همتون..
تراکتوری با پمپ انژوکتور سوخته:gol:

Golden Boy
2009/12/15, 06:06 PM
سلام
من دارم روی پوشش دهی ابزار خاک ورزی کار میکنم. برای تعیین نوع پوشش نوع ماده زمینه خیلی مهمه. کسی میتونه کمک کنه و جنس دقیق (نام تجاری) چندتا از ابزار معروف رو بهم بده؟؟؟؟؟؟/

ehsan asgharzade
2009/12/16, 01:38 PM
سلام بر همهء مهندسان مکانیک ماشین های کشاورزی.می خواستم شاخه های این رشته رو تو ارشد بدونم؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.;)

Golden Boy
2009/12/16, 04:44 PM
سلام بر همهء مهندسان مکانیک ماشین های کشاورزی.می خواستم شاخه های این رشته رو تو ارشد بدونم؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.;)

سلام
احتمالا تازه واردی، موفق باشی ماکه دیگه پیر شدیم.
یه گرایش اصلی داره به اسم مکانیک ماشین های کشاورزی و یه گرایش به اسم مکانیزاسیون که مختص رشته مانیست کنکورش هم جداست و جز رشته های ستاره داره ینی میتونی همزمان کنکور دیگه ای هم بدی اما عموما بچه های خودمون میرن،البته زراعتی ها هم هستن.
فکر کنم همه چیزو گفته باشم.
موفق باشی.

TRiViA
2009/12/17, 11:52 AM
میشه لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید؟
مثلا توی گاوآهن برگردان دار از فلز سه لایه استفاده میشه. می خواید جنس این لایه ها رو بدونید که از چی درست شده؟

TRiViA
2009/12/17, 11:55 AM
سلام دوست عزیز
نظر لطف شماست راجع به رشته ما
من ترم 5 مکانیک ماشین ها هستم(صد البته با ماشین آلات فرق داره)
من قبلا فکر می کردم شما با ما هم رشته اید...

ما هم داریم چوب بی توجهی ها به رشته های کشاورزی و مهندسینش رو می خوریم....

TRiViA
2009/12/17, 12:23 PM
ریاضی 1
ریاضی 2
معادلات دیفرانسیل
شیمی عمومی
فیزیک 1 +آز
فیزیک 2 +از
نقشه کشی صنعتی1 و 2
موتورهای احتراقی + کارگاه
استاتیک
دینامیک
مقاومت مصالح 1
مقاومت مصالح 2 +آز
ترمو دینامیک 1
مکانیک سیالات 1
مکانیک تراکتور + کارگاه
برنامه سازی کامپیوتر
مبانی خاکورزی و کاشت + کارگاه
مبانی مهندسی برق + آز
شناخت و طراحی سیستم های هیدرولیک
فیزیک و مکانیک خاکهای کشاورزی
مبانی داشت و برداشت + کارگاه
طراحی اجزا 1
طراحی اجزا 2
آمار مهندسی
محاسبات عددی
علم مواد
ارتعاشات مکانیکی
زراعت عمومی
باغبانی عمومی
دامپروری عمومی
طراحی ماشین های کشاورزی
سیستم های انتقال توان
اندازه گیری و سیستم های کنترل
روش های طراحی مهندسی
کارگاه جوشکاری و ورق کاری
کارگاه ماشین ابزار

اینها 106 واحد اصلی ماست که با 20 تاعمومی میشه 136 واحد که باید بگذرونیم
دروس اختیاری رو هم اونایی که واسه ما ارایه میشه گفتم
شما هم لطفا درساتون رو اینطوری خلاصه تو 1 پست بگید
اینجوری مقایسه راحتتره

TRiViA
2009/12/17, 12:35 PM
دروس مهندسی مکانیزاسیون رو اینجا بگیرید.لطفا شما هم دروس مکانیک ماشین ها رو قرار بدید.
http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=b7cba8c5-43f4-4bb9-903f-5d7aa19949e8

این لینکی که گذاشتید و مال دانشگاه پیام نور هست رو دیدم
یکم هم راستش تعجب کردم
همونطور که دروس ما رو دیدید ما آبخیز داری،هوا اقلیم،گیاهشناسی،مرتعداری، آفات و بیماری...... نداریم
اینا به کشاورزی مربوط میشه نه مکانیک

Golden Boy
2009/12/17, 08:55 PM
میشه لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید؟
مثلا توی گاوآهن برگردان دار از فلز سه لایه استفاده میشه. می خواید جنس این لایه ها رو بدونید که از چی درست شده؟

نه اینارو که خودم میدونم. من برای پایان نامم میخوام چندتا از این ابزارو پوشش بدم برای تعیین نوع پوشش جنس دقیق این ابزار رو میخوام نه اینکه فقط بگم فولاد یا چدن.
شما فکر کنید گاوآهن برگرداندار یا دیسک.

Golden Boy
2009/12/17, 09:05 PM
من دانشجوی ترم اول ماشین آلات هستم میخواهم به صنایع نغییر رشته بدم نظرتون بدین:que:
اگه میتونی اینکارو بکنی و هیچ علاقه ای هم به این رشته نداری حتما اینکارو بکن ولی اگه دانشجوی روزانه دولتی هستی و میخوای انصراف بدی که مثلا تو کنکور دو سال بعد رشته ات رو تغییر بدی بی خیال شو. همینو ادامه بده اگه دیدی علاقه نداری تو کنکور ارشد تغییر بده.

Golden Boy
2009/12/19, 06:51 PM
سلام من تازه عضو اين باشگاه شدم راستش مي خواستم بپرسم آينده ي اين رشته رو شما چه طور ارزيابي مي كنيد بعد براي قبول شدن ارشد بايد از كجا شروع كنم من ترم يك هستم و مي خواهم از الان شروع كنم. مرسي

من این مطالب رو تو سایت برای یکی دیگه نوشتم. تو هم بخونی بد نیست:

آره خیلی میشناسم کسایی رو از بچه های ماشین آلات که به جای بچه های مکانیک کار میکنند. به نظر من بستگی به خودتون داره.سعی کنید چندتا چیزو در نظر بگیرید:
یکی اینکه دید مکانیکی تونو حفظ کنید، یعنی رشته خودتونو درک کنید.
کارآموزی رو جدی بگیرید و سعی کنید جایی باشه که دوست دارید بعدا کار کنید.
سعی کنید به کارشناسی اکتفا نکنید.
حتما نرم افزارهای مختص رشته مکنیک رو کار کنید ،solid work-CATIA-Ansys....
البته از همه مهمتر آشنا پیدا کنید.
موفق باشید.

afsoon6282
2009/12/19, 06:54 PM
مهندسی کشاورزی حالا گرایش هر چی باشه تو بخش خصوصی کار کنین آینده بهتری داره

asgar_moosavi
2009/12/22, 06:16 PM
سلام من دانشجوی دانشگاه تبریز هستم و جزوات موتور و تراکتور و مقاومت مصالح دانشگاه تهران رو می خواستم ممنون میشم بهم کمک کنین

TRiViA
2009/12/23, 10:53 AM
اگه بتونم از استادهام می پرسم واستون که منبعی در این زمینه میشناسن یا نه

Golden Boy
2009/12/23, 04:19 PM
اگه بتونم از استادهام می پرسم واستون که منبعی در این زمینه میشناسن یا نه

بازم ممنون.
اگه دقيقا بدونم جنس هر ابزاري چيه ميتونم نوع پوشش کامپوزيتي رو که لازم دارم پيدا کنم.
موفق باشيد.

Golden Boy
2009/12/23, 04:22 PM
سلام من دانشجوی دانشگاه تبریز هستم و جزوات موتور و تراکتور و مقاومت مصالح دانشگاه تهران رو می خواستم ممنون میشم بهم کمک کنین

منظورت چيه؟ جزو چه درسي ؟ براي ارشد ميخواي؟

TRiViA
2009/12/23, 07:14 PM
به نظر نمی آد توی رشته ما جزوه برای ارشد به اون صورت مهم باشه و در حد پاس کردن کاربرد داره. ما که استادهامون در کنار درس حداقل 5؛ 6 تا منبع معرفی می کنن....ما هم از رو هر کدوم 1 فصلشو میخونیم!!!!
من که خودم تا الان دنبالش نبودم اما می گردم اگه پیدا کردم واست می ذارم

Golden Boy
2009/12/24, 05:17 PM
به نظر نمی آد توی رشته ما جزوه برای ارشد به اون صورت مهم باشه و در حد پاس کردن کاربرد داره. ما که استادهامون در کنار درس حداقل 5؛ 6 تا منبع معرفی می کنن....ما هم از رو هر کدوم 1 فصلشو میخونیم!!!!
من که خودم تا الان دنبالش نبودم اما می گردم اگه پیدا کردم واست می ذارم

قصد توهین ندارم ولی کاملا اشتباه می کنی چون اتفاقا تو رشته ما برای کنکور ارشد جزوه خیلی مهمه، تو تست های ماشین و موتور زیاد و تو مقاومت یا درسای دیگه کمتر.
سوالات کنکور مارو استادهای معروف مثل دکتر همت، بهروزی لار، منصوری راد...... طرح میکنند و مطمئن باشید چندین سوالی میاد که جوابش فقط میتونه تو جزوه های خودشون باشه. اگه دقت کرده باشید تناقص تو مطالب درسی ما تو جزوه ها یا حتی تو کتابها زیاد هست و شمایی که میخواید کنکور بدید مطمئن نیستید جواب درست کدومه، اینجاست که طراح سوال جواب مدنظرش همونی که تو جزوه های خودش بوده. پس سعی کنید حتما در کنار کتاب هایی که میخونید جزوه های خوب و از استادهای مطرح رو گیر بیارید و مطالعه کنید.
موفق باشید.

TRiViA
2009/12/25, 04:11 PM
خوب گفته شما رو تا حدی قبول دارم و همونطورم که گفتید تو درسای مقاومت و دینامیک...خیلی جزوه به کار نمی آد اما واسه موتور و تراکتور و... مهمه.
خوب اون استادی هم که اینا رو به ما درس داد دست کمی از منصوری راد نداره (که تا 3 سال پیش و قبل از بازنشستگی تو هییت علمی ما بود)و جزوه اش واسه ما که کافی بود. بین بچه هامونم ندیدم دنبالش باشن...
اگه هم گفتم جزوه تو رشته ما خیلی کاربرد نداره دقیقا بخاطر عرض شما بود که گفتید اختلاف زیاده
راستش استادهای ما هم از روی کتابهای زبان اصلی مثل سری کتابهای FMO درس میدن. منظورم بیشتر بخش محاسبات و فورمول هاست. چون خیلی کتابهای فارسی رو قبول ندارن...

Golden Boy
2009/12/26, 01:18 PM
خوب گفته شما رو تا حدی قبول دارم و همونطورم که گفتید تو درسای مقاومت و دینامیک...خیلی جزوه به کار نمی آد اما واسه موتور و تراکتور و... مهمه.
خوب اون استادی هم که اینا رو به ما درس داد دست کمی از منصوری راد نداره (که تا 3 سال پیش و قبل از بازنشستگی تو هییت علمی ما بود)و جزوه اش واسه ما که کافی بود. بین بچه هامونم ندیدم دنبالش باشن...
اگه هم گفتم جزوه تو رشته ما خیلی کاربرد نداره دقیقا بخاطر عرض شما بود که گفتید اختلاف زیاده
راستش استادهای ما هم از روی کتابهای زبان اصلی مثل سری کتابهای FMO درس میدن. منظورم بیشتر بخش محاسبات و فورمول هاست. چون خیلی کتابهای فارسی رو قبول ندارن...

بله همینطوره ولی منظور من خوب بودن استاد و منابع اصلی داشتن نیست،اگه اسم بعضی هارو آوردم خواستم بگم که این افراد طراح سوال هستند، تو درسایی مثل ماشین و موتور چند استاد معروف سوالارو طرح می کنند و در کل از هر استادی چند سوال انتخاب میشه، اینا طبق جزوه ای که درس میدن جواب میخوان چه بسا جوابشون غلط باشه، اونوقت شما که منابع اصلی رو خوندید و جواب درست رو انتخاب میکنید از دید اونا غلطه !!!!!!!!!
نمیدونم شما ترم چند هستید،کدوم دانشگاهید و این استادی که میگید کی بوده،کنکور دادید یا نه، ولی اگه با تست ها آشنا باشید میفهمید که چقدر تست ها از دید ما اشتباه طرح شده یا جوابش غلطه. ولی خوب چکار میشه کرد چاره ای نیست، تو کنکور هدف زدن جواب درست از دید اوناست.
موفق باشید.

TRiViA
2009/12/26, 04:47 PM
خیلی ممنونم از راهنمایی تون. حق با شماست.شما خودتون واسه ارشدچی خوندین؟

Golden Boy
2009/12/27, 01:39 PM
خیلی ممنونم از راهنمایی تون. حق با شماست.شما خودتون واسه ارشدچی خوندین؟

راستش من خودم به هیچکدوم از این کارایی که گفتم عمل نکردم ولی بعدا فهمیدم اشتباه کردم. منم مثل اکثر بچه ها از کتابهای کنکوری استفاده کردم (بیشتر هم از انتشارات پوران پژوهش) البته یک کار مثبتی که انجام دادم این بود که تو درسای مقاومت و ریاضی سعی کردم با منابع و جزوه های بچه های مکانیک و عمران پیش برم و واقعا به دردم خورد. شاید باورتون نشه ولی به جرات میتونم بگم سوال های امسال مقاومت خودمون سطح شون بالاتر از سوال های مکانیک جامدات بود.(مشابه سوال های مکانیک و عمران سال قبل البته تست های مشکل) جالب اینجاست ما 30 تست مقاومت داریم با 30 دقیقه وقت و مکانیکا 20 تست مقاومت دارن با 30 دقیقه وقت!!!!!!!!!!
راستش منم جزء افرادی بودم که میخواستم سال بعد تغییر رشته بدم ولی چون پشت کنکور نموندم منصرف شدم. البته الان راضی ام، خدارو شکر.
خب بازم مثل همیشه موفق باشید.

Golden Boy
2009/12/27, 03:16 PM
سلام به همه بچه های مکانیک ماشین های کشاورزی یا همون ماشین آلات خودمون، الان داشتم به این فکر میکردم که دیگه چیزی به کنکور ارشد نمونده ، دیگه باید تنبلی رو کنار بگذارید و تموم تلاش تونو بکنید ، آیه یاس خوندنم بذارید کنار ،حرفم با اونایی که همش دم از نا امیدی میزنند اینو بدونید که عقب موندن شما از از افراد موفق همین ناامیدی تونه،در واقع آدم های موفق از همین خصوصیت شماست که از شما جلو می افتند و تو آزمون هایی مثل کنکور موفق میشن! به این فکر نکید که وقت کمی دارید به این فکر کنید که چطور از همین وقت کم حداکثر استفاده رو ببرید(ببینید همین طرز فکر شما رو از گروه اول جدا میکنه)

Golden Boy
2009/12/27, 03:16 PM
حالا طرف حسابم با اونایی که تا الان تلاش کردن و حسابی برنامه ریزی کردن، به خرخونی اعتقادی ندارم ولی فکر میکنم ما بچه های مکانیک ماشین های کشاورزی باید مغزمون مثل موتورهای دیزل (که دیگه خودتون واردید) گرم نگه داشته شه تا روز کنکور خوب کار کنه پس این چندوقته باقی مانده رو تنبلی رو کنار بگذارید و سعی کنید بیشتر تلاش کنید تا روز کنکور آماده باشید.

Golden Boy
2009/12/27, 03:17 PM
خب تکلیف بچه هایی هم که سال بعد میخوان کنکور بدن معلومه از همین الان دنبال منابع آزمون ارشد باشن یه برنامه ریزی خوب برای سال دیگه شون ترتیب ببینند.قول میدم هر کسی از الان برنامه ریزی کنه یکی از قبولی های سال بعد باشه، لازم نیست از الان شروع کنید منظورم برنامه ریزی و پیا کردن هدف تونه.

!fateme
2009/12/27, 03:44 PM
هر سه گروه موفق باشن انشاالله

Golden Boy
2009/12/27, 03:44 PM
خب میرسیم به بچه هایی که میخوان تغییر رشته بدن!!!!!!!!!!!!
اول از خودتون پرسیدید چرا؟ من مخالف تغییر رشته نیستم بر عکس معتقدم اگه به رشته اصلا علاقه ندارید حتما این کارو بکنید، ولی مطمئن باشید تا یک مهندس ماشین آلات موفق نباشید نمیتونید یک مهندس مکانیک خوب باشید. حرفم با اون افرادیه که بدون اینکه تلاش کنند فقط دم از ناامیدی میزنند و دلیل تنبلی شونو به پای رشته میزارن.
مطمئن باشید اگه این افراد تو بهترین دانشگاه ایران بهترین رشته رو از دید خودشون بخونند باز این افکار ناامیدانه رو به طور دیگه ای بروز میدن وباعث یاس بقیه میشن. پس سعی کنید اجازه ندید افکار این افراد به ذهن شما وارد بشه، و باور کنید این مسئله مختص رشته ما نیست.
خب حالا اگه جزء این افراد نیستید و هدفمند میخوایید اینکارو کنید، سعی کنید هر چه زودتر برنامه ریزی کنید و مطمئن باشید که موفق میشید کافیه فقط بخواییدو تلاش کنید.
فکر نکنید کار مشکلیه و یه جورایی برای بچه های ماشین آلات غیرممکنه که مثلا به ارشد رشته جامدات راه پیدا کنند، اینکه ما هیچ چیزی از بچه های جامدات کم نداریم شکی توش نیست باور کنید، البته باید قبول کنیم که اونا بیشتر از ما تلاش میکنند فقط همین!!!!!
بعضی موقع ها دست کم گرفتن خودمونه که کار دستمون میده، خیلی از دوستا و همکلاسی های من از کارشناسی همین رشته ماشین آلات الان تو دانشگاههایی دارن ارشد مکانیک (جامدات) ادامه تحصیل میدن که خیلی بچه های مکانیک باید تو خواب ببینند.
پس به خدا توکل کنید و تو راهی که قدم برداشتید حداکثر تلاش تونو بکنید.
موفق باشید.

زهرا فرشید
2009/12/27, 03:58 PM
مرسی علی طاهری عزیز
این تایپیک بسیار عالی بود منم به فکر انداخت
موفق باشید

زهرا فرشید
2009/12/27, 04:11 PM
راستش من خودم به هیچکدوم از این کارایی که گفتم عمل نکردم ولی بعدا فهمیدم اشتباه کردم. منم مثل اکثر بچه ها از کتابهای کنکوری استفاده کردم (بیشتر هم از انتشارات پوران پژوهش) البته یک کار مثبتی که انجام دادم این بود که تو درسای مقاومت و ریاضی سعی کردم با منابع و جزوه های بچه های مکانیک و عمران پیش برم و واقعا به دردم خورد. شاید باورتون نشه ولی به جرات میتونم بگم سوال های امسال مقاومت خودمون سطح شون بالاتر از سوال های مکانیک جامدات بود.(مشابه سوال های مکانیک و عمران سال قبل البته تست های مشکل) جالب اینجاست ما 30 تست مقاومت داریم با 30 دقیقه وقت و مکانیکا 20 تست مقاومت دارن با 30 دقیقه وقت!!!!!!!!!!
راستش منم جزء افرادی بودم که میخواستم سال بعد تغییر رشته بدم ولی چون پشت کنکور نموندم منصرف شدم. البته الان راضی ام، خدارو شکر.
خب بازم مثل همیشه موفق باشید.
موفق باشی دوست گلم ..........

TRiViA
2009/12/31, 04:49 PM
خب میرسیم به بچه هایی که میخوان تغییر رشته بدن!!!!!!!!!!!!
اول از خودتون پرسیدید چرا؟ من مخالف تغییر رشته نیستم بر عکس معتقدم اگه به رشته اصلا علاقه ندارید حتما این کارو بکنید، ولی مطمئن باشید تا یک مهندس ماشین آلات موفق نباشید نمیتونید یک مهندس مکانیک خوب باشید. حرفم با اون افرادیه که بدون اینکه تلاش کنند فقط دم از ناامیدی میزنند و دلیل تنبلی شونو به پای رشته میزارن.
مطمئن باشید اگه این افراد تو بهترین دانشگاه ایران بهترین رشته رو از دید خودشون بخونند باز این افکار ناامیدانه رو به طور دیگه ای بروز میدن وباعث یاس بقیه میشن. پس سعی کنید اجازه ندید افکار این افراد به ذهن شما وارد بشه، و باور کنید این مسئله مختص رشته ما نیست.
خب حالا اگه جزء این افراد نیستید و هدفمند میخوایید اینکارو کنید، سعی کنید هر چه زودتر برنامه ریزی کنید و مطمئن باشید که موفق میشید کافیه فقط بخواییدو تلاش کنید.
فکر نکنید کار مشکلیه و یه جورایی برای بچه های ماشین آلات غیرممکنه که مثلا به ارشد رشته جامدات راه پیدا کنند، اینکه ما هیچ چیزی از بچه های جامدات کم نداریم شکی توش نیست باور کنید، البته باید قبول کنیم که اونا بیشتر از ما تلاش میکنند فقط همین!!!!!
بعضی موقع ها دست کم گرفتن خودمونه که کار دستمون میده، خیلی از دوستا و همکلاسی های من از کارشناسی همین رشته ماشین آلات الان تو دانشگاههایی دارن ارشد مکانیک (جامدات) ادامه تحصیل میدن که خیلی بچه های مکانیک باید تو خواب ببینند.
پس به خدا توکل کنید و تو راهی که قدم برداشتید حداکثر تلاش تونو بکنید.
موفق باشید.

اینو خیلی خوب گفتید. واقعا فقط اعتماد به نفس همراه عمل و مثبت نگری باعث میشه که آدم موفق بشه و بتونه به هدفهاش برسه. من که الان ترم 5 ام. دوست داشتم شما و بقیه دوستانی که کارشناسی ما رو خوندن و الان ارشد،حالا هر رشته ای قبول شدن بیان تو این تاپیک و تجربیاتشونو به ما هم بگن و اگه تغییر رشته دادن دلیلش رو هم بگن

Golden Boy
2010/1/01, 01:36 PM
اینو خیلی خوب گفتید. واقعا فقط اعتماد به نفس همراه عمل و مثبت نگری باعث میشه که آدم موفق بشه و بتونه به هدفهاش برسه. من که الان ترم 5 ام. دوست داشتم شما و بقیه دوستانی که کارشناسی ما رو خوندن و الان ارشد،حالا هر رشته ای قبول شدن بیان تو این تاپیک و تجربیاتشونو به ما هم بگن و اگه تغییر رشته دادن دلیلش رو هم بگن

موافقم، و تا الانم سعی کردم همین کارو بکنم، و معتقدم تجربه دیگران خیلی میتونه در پیشرفت ما موثر باشه.

altavisa
2010/1/06, 05:15 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان:gol:
من دارای یک باغ مرکبات در شهر آمل هستم جهت از بین بردن علف های هرز در فصول بهار و تابستان با مشکلات فراوانی روبرو هستیم تقریبا در هر دو هفته نیاز به تراشیدن علف های هرز هستیم و چون علف های منطقه ما دارای ضخامت و طول زیاد و دارای فشردگی زیادی است (البته حاشیه زن جواب کار من را نمی دهد) و نیاز به روتوری زدن یا دیسک زدن و شخم زدن زمین می باشم تصمیم به خرید یک تیلر کشاورزی افتادم تا هم مشکل علف هرز را حل کنم هم بتوانم با آن کار حمل و نقل و سم پاشی و کوددهی شخم زدن ... را انجام دهم البته شناخت زیادی نسبت به این ماشین کشاورزی ندارم فقط تو حد 7 اسب یا 8 اسب بودنش رو می دونم لطفا دوستان من را راهنمائی کنید تا بتوانم یک تیلر کشاورزی تهیه کنم تا تمامی موارد فوق را برایم انجام دهد البته قابلیت سوار شدن شخم زن و علف زن را داشته باشد و بتوانم نهایت استفاده را در محل کارم ببرم با تشکر پیشاپیش از تمامی دوستانی که مرا راهنمائی می کنند.:heart::gol:

zara.t
2010/1/07, 10:39 AM
سلام:gol:
اگه تاپیک رو جای بدی باز کردم ،شرمنده:redface: هنوز با سایت خوب آشنا نشدم.:smile:
2 تا سوال در مورد تراکتور داشتم.:question:
1-جعبه دنده ای که نسبت دور محور خروجی به محور ورودی آن در دنده ی 1 ،1/3 و در دنده ی2 ،3/5 و در دنده 3 ،4/5 و در دنده ی عقب 2/7 باشد را طراحی کنید؟

2-نسبت سرعت و گشتاور واقعی در کیربکس تراکتورmf 1.285 را بیابید.

اگه می شه رود جوابمو بدید خیلی ضروریه:cry:
مرسی;)

Golden Boy
2010/1/07, 10:58 AM
سلام:gol:
اگه تاپیک رو جای بدی باز کردم ،شرمنده:redface: هنوز با سایت خوب آشنا نشدم.:smile:
2 تا سوال در مورد تراکتور داشتم.:question:
1-جعبه دنده ای که نسبت دور محور خروجی به محور ورودی آن در دنده ی 1 ،1/3 و در دنده ی2 ،3/5 و در دنده 3 ،4/5 و در دنده ی عقب 2/7 باشد را طراحی کنید؟

2-نسبت سرعت و گشتاور واقعی در کیربکس تراکتورmf 1.285 را بیابید.

اگه می شه رود جوابمو بدید خیلی ضروریه:cry:
مرسی;)

هر دوتا سوالت یکم نامفهومه!!!!
سرعت خطی برای دو چرخدنده دگیر 1 و 2 برابره، پس داریم :
V1=(R1)(W1 و (V2=(R2)(W2
Rشعاع چرخدنده و W سرعت زاویه ای چرخدنده که W=2*3/14*N
N دور موتور
پس
R1/R2=W2/W1
قطر تک تک چرخدنده هارو همینطوری بدست بیار.

TRiViA
2010/1/07, 10:09 PM
من فکر می کنم بهتر باشه اول نوع علف هرز رو مشخص کنید. چون اگه شبیه مرغ باشه هرچه سعی کنید اونو خرد تر و نابودش کنید به تکثیر بیشترش کمک می کنید

asgar_moosavi
2010/1/14, 06:49 PM
سلام من دنبال جزوه ی موتور و تراکتور و مقاومت مصالخ دانشگاه تهران می گردم ممنونو می شم اگه کمکم کنین

asgar_moosavi
2010/1/17, 06:25 PM
منظورت چيه؟ جزو چه درسي ؟ براي ارشد ميخواي؟
bale man daneshjoye daneshgahe tabrizam mamnun misham ageh mano yari konin

pani_pantea
2010/1/21, 07:43 PM
سلام بچه ها خسته نباشیندمن دانشجو مهندسی کشاورزی شیرازم استاد بهم یه تحقیق داده درمورد کمباین غلات تو تایپیک معرفی ماشین آلات کشاورزی یک چیزایی پیدا کردم اینجام در مورد رفع ایرادات کمباین غلات یک چیزایی پیدا کردم ولی خیلی مختصر بود .بچه ها 5نمره داره وقتم ندارم برم تو کتابا بعد تایپ کردن و این حرفا توروخدا اگه میتونین کمک کنین .باید جامع باشه . اجزا و نحوه کار و این حرفا ممنون

the sun
2010/1/24, 10:53 AM
سلام به همه بچه های مکانیک ماشین های کشاورزی یا همون ماشین آلات خودمون، الان داشتم به این فکر میکردم که دیگه چیزی به کنکور ارشد نمونده ، دیگه باید تنبلی رو کنار بگذارید و تموم تلاش تونو بکنید ، آیه یاس خوندنم بذارید کنار ،حرفم با اونایی که همش دم از نا امیدی میزنند اینو بدونید که عقب موندن شما از از افراد موفق همین ناامیدی تونه،در واقع آدم های موفق از همین خصوصیت شماست که از شما جلو می افتند و تو آزمون هایی مثل کنکور موفق میشن! به این فکر نکید که وقت کمی دارید به این فکر کنید که چطور از همین وقت کم حداکثر استفاده رو ببرید(ببینید همین طرز فکر شما رو از گروه اول جدا میکنه)

salam man salhast faregh atahsil shodam va ba na omidi dars mikhunam.lotf konid manabeie arshad ro moarefi farmaieed
batashakore faravan

mahdi zamani
2010/1/28, 10:18 PM
سلام این طور که به نظر می رسه این روزها وضع تالار کشاورزی خوب نیست! می خواستم با یه نفر راجع به نرم افزارهای مکانیک سالید مشورت کنم.ممنون می شم کمکم کنید.

زهرا فرشید
2010/1/29, 09:10 AM
سلام این طور که به نظر می رسه این روزها وضع تالار کشاورزی خوب نیست! می خواستم با یه نفر راجع به نرم افزارهای مکانیک سالید مشورت کنم.ممنون می شم کمکم کنید.
مهدی زمانی عزیز
بخش ماشین آلات زیاد فعال نیست
چون دوستان همه رشته ایی شما و البته خودتون وقت نمیذارید براش
اگر وفت بزارید و اصطلاعاتون رو در اختیار ما هم بذارید ممنون میشم
منتظر فعالیت شما و سار دوستانتون هستیم
موفق باش و شاد

Golden Boy
2010/1/31, 11:06 AM

سلام
من اين نرم افزار رو کار کردم اگه کمکي از دستم بياد دريغ نمي کنم.
توي همين تالار هم يه سري مطالب در مورد همين مسئله گذاشتم.
اگه سوالي باشه در خدمتون هستم.
موفق باشيد.

Golden Boy
2010/1/31, 11:07 AM
salam man salhast faregh atahsil shodam va ba na omidi dars mikhunam.lotf konid manabeie arshad ro moarefi farmaieed
batashakore faravan

سلام
همين که دوباره تصميم گرفتيد تلاش کنيد خيلي خوبه و بهتون تبريک ميگم.
شما دقيقا منابع چه گرايشي رو ميخواييد، مکانيک ماشين هاي کشاورزي يا مکانيزاسيونو يا حتي گرايش هاي مکانيک جامدات؟
اگه مکانيک ماشين هارو ميخواييد اينه:
1- مقاومت مصالح ضريب 3
2- رياضيات ضريب 3
3- ماشين هاي کشاورزي ضريب 4
4- موتور و تراکتور ضريب 2
5- زبان ضريب 2
اميدوارم تونسته باشم کمکتون کنم، اگه سوالي بود بازم در خدمتتون هستم.
موفق باشيد.

teraktorchi
2010/2/21, 01:01 PM
با سلام
کسی اطلاعات راجع به تجهیزات و سیستم های فراوری و بسته بندی توت فرنگی نداره؟؟؟

Golden Boy
2010/2/22, 05:07 PM
با سلام
کسی اطلاعات راجع به تجهیزات و سیستم های فراوری و بسته بندی توت فرنگی نداره؟؟؟

مطلب پیدا کردن در مورد یه همچین چیزی یکم سخته ولی اگه مقاله میخوای متونی تو از سایت های زیر سرچ کنی و یه چیزای پیدا کنی.

موفق باشی.
http://www.scholar.google.com
http://www.sciencedirect.com

آگرونومیست
2010/2/28, 08:13 AM
با سلام به همه دوستان عزیزم
بچه ها یه راهنمایی کوچولو بهم می کنید؟ البته بهم یه وقت خیلی نخندین :redface:. چونکه ممکنه دلتون خدای نکرده درد بگیره هااااا:smile:
به نظر شما من می تونم با لیسانس زراعت بیام ارشد رشته شما رو بخونم و قبول شم پایه ام تو ریاضیات و فیزیک بد نیست و دیپلمم ریاضی فیزیک هستش.
ممنونم.:gol:

Golden Boy
2010/3/03, 12:03 PM
با سلام به همه دوستان عزیزم
بچه ها یه راهنمایی کوچولو بهم می کنید؟ البته بهم یه وقت خیلی نخندین :redface:. چونکه ممکنه دلتون خدای نکرده درد بگیره هااااا:smile:
به نظر شما من می تونم با لیسانس زراعت بیام ارشد رشته شما رو بخونم و قبول شم پایه ام تو ریاضیات و فیزیک بد نیست و دیپلمم ریاضی فیزیک هستش.
ممنونم.:gol:

سلام
آره خیلی راحت میشه. البته باید یکم بیشتر برای کنکور ارشد تلاش کنی. رشته ما برای ارشد دو گرایش داره یکی مکانیک و یکی مکانیزاسیون. بچه های ما زیا د تمایلی به رفتن به رشته مکانیزاسیون ندارن و اکثرا تو آزمونش شرکت نمی کنند بخاطر همین اکثر قبولی ها از رشته های دیگست. اتفاقا بیشترشون از بچه های زراعت هستن و منابع اون به رشته شما یکم نزدیکه توهم میتونی تلاشتو بکنی.
اگه بازم سوال داشتی داشتی در خدمتم.
امیدوارم موفق باشی.:gol:

mamaad
2010/3/14, 04:47 PM
سلام مهدی منم دانشجویه مکانیک ماشین ها کشاورزی در صنعتی هستم
خوشحال میشم با هم دوست بشیم
راستش من یه کمی اطلاعات از ترکتورهای جدید میخواستم
در مورد خشک کردن هم اطلاعاتی ندارم

ah_ha
2010/3/17, 03:14 PM
یا سلام خدمت دوستان
من دانشجوی کارشناسی ماشین های کشاورزی سال آخر دانشگاه فردوسی مشهد هستم که به دلایلی نمی توانم پایان نامه خودم انجام بدم از دوستان اگه کسی هست که می تونه پروزه پایان نامه برام انجام بده یا آماده داره و می تونه بهم بده ممنون میشم از نظر مالی هم با هم کنار می یایم.

ermi.k
2010/3/21, 06:48 PM
با سلام
به نظرم اگه بچه هايي كه ارشد دارن با هم تبادل نظر داشته باشن خيلي خوب ميشه مثلا اگه سوالي دارن براي هم بفرستن ... انشاالله كه همه قبول بشن...;)

TRiViA
2010/4/01, 10:35 AM
سلام دوستان
من این ترم کنترل دارم.می‌خواستم بدونم کسایی‌ که این درس رو گذروندن چه کتابی‌ رو خوندن؟
پروژه هم داشتید؟

raminbabak
2010/4/02, 01:06 AM
منظورتون كنترل اتوماتيك هستش ديگه؟هان؟

TRiViA
2010/4/03, 09:23 PM
سلام. بله. همون منظورم بود. استادمون اوگاتا رو معرفی‌ کرده.خواستم ببینم کتاب فارسی چی‌ هست و اینکه بقیه چه موضوع یی رو واسه پروژه انتخاب کردن. ممنون میشم جواب بدین

Golden Boy
2010/4/06, 01:18 PM
سلام دوستان
من این ترم کنترل دارم.می‌خواستم بدونم کسایی‌ که این درس رو گذروندن چه کتابی‌ رو خوندن؟
پروژه هم داشتید؟

من این درسو پاس نکردم ولی اگه کارتون واجبه خبرم کنید از بچه ها می پرسم بهتون میگم.
موفق باشید.

Golden Boy
2010/4/06, 01:24 PM
یا سلام خدمت دوستان
من دانشجوی کارشناسی ماشین های کشاورزی سال آخر دانشگاه فردوسی مشهد هستم که به دلایلی نمی توانم پایان نامه خودم انجام بدم از دوستان اگه کسی هست که می تونه پروزه پایان نامه برام انجام بده یا آماده داره و می تونه بهم بده ممنون میشم از نظر مالی هم با هم کنار می یایم.

اولا دوست عزیز کارشناسی پایان نامه نداره، اون پروژه کارشناسی که شما باید انجام بدی دوما دنبال چه جور چیزی هستی بگو شاید بتونم کمکت بکنم. ;)

Golden Boy
2010/4/06, 04:46 PM
سلام بچه ها خسته نباشید.
سال نو رو هم به همتون تبریک میگم.
کسی مقاله ای در مورد ماشین برداشت سواتر یا گیاه علوفه ای یونجه و یا مقاله ای در مورد برداشت یونجه با سواتر داره که بتونه در اختیارم بذاره؟؟؟
واقعا ممنون میشم.:gol:

jovhar
2010/4/07, 04:35 PM
من دانشجویارشد ماشین آلات هستم در هرموردی که بگی من موضوع دارم و می تونم انجام بدم. توضیح بیشتر بده

jovhar
2010/4/07, 04:36 PM
من کتابچه راهنما و پارت کاتالوگ یک سواتر روسی رو دارم

jovhar
2010/4/07, 05:02 PM
سلام عزیز email بده تا چند تا فایل بدرد بوخور برات بفرستم

معرفی کتاب:

سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي
مجموعه کتاب سيستم هاي خاك ورزي حفاظت، ترجمه اي است از آخرين ويرايش كتاب "Tillage"، كه توسط انتشارات شركت
John Deere، سري FMO است.
انگيزه انتخاب اين كتاب از ميان ده ها عنوان كتاب منتشر شده توسط شركت مذكور، پيدايش تغييرات گسترده در باورها و مفاهيم مربوط به خاك ورزي است كه از واپسين سال هاي دهه هشتاد ميلادي آغاز شده و موجب تغيير روش ها و سيستم هاي خاك ورزي سنتي به سمت خاك ورزي حفاظتي گرديده است. " اين كتاب تلاشي است براي آشنايي بيشتر خوانندگان با مفاهيم اساسي و بنيادي خاك ورزي حفاظتي".
دليل انتخاب عنوان " سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي" نيز به عنوان معادلي براي "Tillage"، تأكيدي است كه در تمام فصول كتاب بر روي خاك ورزي حفاظتي وجود داشته كه از اين جهت با ويرايش هاي به چاپ رسيده در سال هاي قبل از دهه 1990 ميلادي به طرز چشمگيري متفاوت است.
انتظار مي رود خواننده گرامي پس از مطالعه كتاب و آشنايي با پايه هاي فكري خاك ورزي حفاظتي در زمينه هاي مديريت بقاياي محصول، كنترل فرسايش و فشردگي خاك، مديريت و انتخاب انواع ادوات و ماشين هاي كشاورزي و مديريت كنترل انرژي و زمان مورد نياز براي خاك ورزي نيز ديد مناسبي بدست آورد.
همانطور كه اشاره گرديد، تمرين عملي و به كارگيري سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي در بسياري از كشورهاي پيشرو در زمينه كشاورزي، به ويژه ايالات متحده در سال هاي واپسين دهه 1980 ميلادي شروع گرديد و نگراني هاي مربوط به حفاظت از خاك در مقابل فرسايش و خاك ورزي بي رويه، صرفه جويي در انرژي، سوخت و زمان به كار رفته براي خاك ورزي مرسوم و بهبود شرايط كلي زمين موجب ادامه اين روند در دهه 1990 ميلادي با سرعت بيشتري گرديد، بطوريكه در حال حاضر بسياري از كشورهاي كمتر توسعه يافته يا در حال توسعه نيز در حال بكارگيري و گسترش انواع سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي مي باشند به عنوان مثال در حال حاضر بیش از 95 میلیون هکتار از زمین های کشاورزی جهان به صورت بی خاک ورزی کشاورزی را ادامه می دهند و کشورهای صادر کننده محصولات کشاورزی سهم عمده ای از این تحول را در اختیار دارند. به عنوان مثال حدود 75 % زمين هاي زير كشت آرژانتين تحت خاك ورزي حفاظتي مي باشند. آمار و ارقامي كه از آخرين بررسي سرتاسري دپارتمان خاك ورزي ايالات متحده (USDA) در سال 2004 بدست آمده و در پي مي آيند به قدري گويا هستند كه نياز به هر گونه توضيح اضافي در زمينه اهميت بكارگيري سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي را برطرف مي كنند:
- كل زمين هاي زير كشت در ايالات متحده بالغ بر 112 ميليون هكتار مي باشد.
- 25 ميليون هكتار ( 23% از كل زمين هاي زير كشت) تحت سيستم بي خاك ورزي كشت شده اند.
- 46 ميليون هكتار (40% از كل زمين هاي زير كشت) تحت يكي از سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي قرار داشته اند بطوريكه پس از كشت محصول، بيش از 30% از بقاياي گياهي كشت قبلي روي سطح زمين حفظ شده است.
- استفاده از سيستم بي خاك ورزي نسبت به سال 1989، 343% افزايش يافته است.
- در نتيجه جايگزيني سيستم هاي خاك ورزي حفاظتي به جاي خاك ورزي مرسوم، 480 ميليون گالن (بيش از 2 ميليارد و صد و هشتاد ميليون ليتر) گازوئيل صرفه جويي گرديده است.
در پايان توضيح اين نكته ضروري به نظر مي رسد كه در ترجمه اين كتاب حداكثر تلاش در جهت امانتداري انجام گرفته است و سعي گرديده تمام واژگان و واحدها عيناً به همان صورت ترجمه گردند به همين دليل تمام اعداد با هر دو واحد متريك و انگليسي آورده شده اند كه اميدواريم در جهت آشنايي بيشتر خواننده محترم با واحدها و مقياس هاي انگليسي و حدود تفاوت آنها با معادل هاي متريك مفيد باشد. با اين همه، مجموعة فرارو را خالي از عيب و نقص نمي دانيم و هر گونه پيشنهاد يا انتقاد اساتيد محترم و كارشناسان گرانقدر را بسيار ارج مي نهيم و اميد داريم كتاب حاضر مورد توجه كارشناسان، دانشجويان و علاقه مندان در توسعه فناوری نوین و تحول در سیستم های خاک ورزی قرارگيرد.
پاييز 86

دکتر محمد امين آسودار، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، خوزستان
مهندس هومن سبزه زار، کارشناس ارشد ماشین های کشاورزی

Golden Boy
2010/4/07, 05:58 PM
من کتابچه راهنما و پارت کاتالوگ یک سواتر روسی رو دارم

ممنون میشم اگه انو به ایمیلم بفرستید.:gol:
ali.taheri14@yahoo.com
تشکر.:gol:

jovhar
2010/4/08, 05:19 PM
emaili نیست کتابچه هستش مهندس

Golden Boy
2010/4/09, 01:02 PM
emaili نیست کتابچه هستش مهندس

پس دیگه هیچی دیگه!!!;)

TRiViA
2010/4/20, 08:13 PM
من این درسو پاس نکردم ولی اگه کارتون واجبه خبرم کنید از بچه ها می پرسم بهتون میگم.
موفق باشید.

مشکلم حل شد. خیلی ممنونم ازتون

afsoon6282
2010/4/22, 05:50 PM
دوست عزیز مقاله پیدا کردین؟

Golden Boy
2010/4/24, 11:22 AM
دوست عزیز مقاله پیدا کردین؟

آره تقریبا ولی هر چی باشه بازم میخوام، کمکم کنید ممنون میشم.
موفق باشید.

khoshsirat
2010/5/20, 01:50 PM
سلم
لطفا در صورت امکان اطلاعاتی در مورد hay cuber &hay wafering بخصوص در مورد سیستم کمپرس و شکل ساز آن ارسال فرمائید .
با تشکر
m_khoshsirat@yahoo.com

khoshsirat
2010/5/21, 08:55 AM
سلام به همه دوستان
سلام
لطفا در مورد سیستم خشک کن مادون قرمز جهت سبزیجات اطلاعاتی را در اختیار قرار اینجانب دهید.M_KHOSHSIRAT@YAHOO.COM
با تشکر

khoshsirat
2010/5/21, 09:00 AM
من دانشجویارشد ماشین آلات هستم در هرموردی که بگی من موضوع دارم و می تونم انجام بدم. توضیح بیشتر بده
سلام
لطفا اطلاعاتی در مورد ماشینهای HAY CUBER & HAY WAFERINGدر اختیار قرار دهید. با تشکرM_KHOSHSIRAT@YAHOO.COM

khoshsirat
2010/5/21, 09:04 AM
امروزه فقط به مدرک نگاه می شه (البته بعد پ پ پ)و کار ندارن که مثلا مهندسی عمران رو از آزاد عجب آباد کتول گرفتی یا ماشینآلات کانادا اولویت با اسم رشته است.

TRiViA
2010/5/21, 04:03 PM
امروزه فقط به مدرک نگاه می شه (البته بعد پ پ پ)و کار ندارن که مثلا مهندسی عمران رو از آزاد عجب آباد کتول گرفتی یا ماشینآلات کانادا اولویت با اسم رشته است.

فقط اومدی یه چی گفته باشی !!!!

MT_SHAPORTI
2010/5/28, 09:13 AM
سلام من مهرانم چند وقتی دنبال این fmo می گردم خواهش می کنم برام بفرست خیلی ممنون :gol:اگه چیزی دیگه راجع به کشاورزی داری برام بفرست:heart:
e-maile: mt_shaporti@live.com

jovhar
2010/5/29, 04:20 PM
سلام من مهرانم چند وقتی دنبال این fmo می گردم خواهش می کنم برام بفرست خیلی ممنون :gol:اگه چیزی دیگه راجع به کشاورزی داری برام بفرست:heart:
e-maile: mt_shaporti@live.com

مهندس کدوم FMO ؟:surprised:

H.M-AZNI
2010/7/06, 12:49 PM
سلام.میخواستم راجع به سگدست (kunckle) ونحوه ی کارکردنش بیشتر بدونم!
اگه همراه با عکسای واضح باشه خیلی عالی میشه!

H.M-AZNI
2010/7/06, 01:49 PM
سلام.میخواستم راجع به سگدست(kunckle) ونحوه ی کار کردنش بیشتر بدونم!
اگه همراه با عکسای واضح باشه خیلی عالی میشه!

mehdi2012
2010/8/18, 11:29 PM
عزیزان همینطور که حتما میدونید جهاد کشاورزی به فارغ التحصیلان بخش کشاورزی 50 میلیون وام با بهره کم میده .میخوام بدونم کسی از شما یا اطرافیان تا حالا گرفته ؟ دردسرش زیاده؟  

amir36
2010/8/22, 11:52 AM
سلام خسته نباشید کسی در مورد طراحی و ساخت تنک کن اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمکم کنید

Golden Boy
2010/8/22, 04:05 PM
عزیزان همینطور که حتما میدونید جهاد کشاورزی به فارغ التحصیلان بخش کشاورزی 50 میلیون وام با بهره کم میده .میخوام بدونم کسی از شما یا اطرافیان تا حالا گرفته ؟ دردسرش زیاده؟

خب هر کاری دردسر داره، مگه میشه 50 میلیون رو هوا به تو بدن!!!
اینم بگم این جمله که به فارغ التحصیلان کشاورزی این وام رو میدن یکمی تبلیغات!! چون این وام رو بانک کشاورزی به هر کسی که طرحی مربوط به کشاورزی به جهاد ارائه بده و تصویب بشه، میده فقط فرقش اینجاست که تو نیاز نیست پول توی بانک بخوابونی.
اینم بگم که بابت این وام وثیقه سنگینی ازت میگیرن!!
پس اول برو دنبال نوشتن یک ایده و طرح خوب بعد دنبال دردسرش باش!
موفق باشی;)

معصومه ديوانعلى
2010/8/27, 01:51 PM
سلام نه آقا على درست گفتن بايد طرح داشته باشى حتما هم طرحت توسط چند كارشناس كشاورزى تاييد شده باشه زمين حتما بايد داشته باشى طرحتم 5 عضو داشته باشه حالا مى رى بانك نوبت 100 ساله تا بهت بدن، من با تمام اينكه طرح داشتم وزير كشاورزى قبلى آقاى اسكندرى تاييد كرد من باهاش صحبت كردم ، منو معرفى كردن انجمن مديران صنايع رفتم يك دوره كارآفرينى ديدم مدركم رو گرفتم رفتم براى وام گفتن از اين خبرا نيست حالا منم الان با طرحم دستم تو حناست ، كلا 1 سال سركارى براى طرحم و يك سال اين ور و لمنور نتيجه هيچى باور كسى نميشه چون سركار موندن خودم هم گيجم چرا ، و چرا اين بچه هاى كشاورزى بايد انقدر زحمت بكشند يك عمر بدبختى درس خوندن حالا چى جواب كى رو بايد بديم ، و چه كسى جواب مارا ميدهند، وزير كشاورزى و تمام وزارت كاملا من رو ميشناسن چرا چون من در جاده جاجرود جلوى ماشينشون رو جلوشو گرفتم درخواستمو تو جاده تو ترافيك عنوان كردم ميگم ضرر نكردم حداقل يك دوره با مديران صنايع نشست و برخواست كردم ، اگه گفتن وام بعد از خون ه جگر خوردن شايد با كمى وام سرو تهش و بهم برسونن

Golden Boy
2010/8/29, 03:47 PM
سلام نه آقا على درست گفتن بايد طرح داشته باشى حتما هم طرحت توسط چند كارشناس كشاورزى تاييد شده باشه زمين حتما بايد داشته باشى طرحتم 5 عضو داشته باشه حالا مى رى بانك نوبت 100 ساله تا بهت بدن، من با تمام اينكه طرح داشتم وزير كشاورزى قبلى آقاى اسكندرى تاييد كرد من باهاش صحبت كردم ، منو معرفى كردن انجمن مديران صنايع رفتم يك دوره كارآفرينى ديدم مدركم رو گرفتم رفتم براى وام گفتن از اين خبرا نيست حالا منم الان با طرحم دستم تو حناست ، كلا 1 سال سركارى براى طرحم و يك سال اين ور و لمنور نتيجه هيچى باور كسى نميشه چون سركار موندن خودم هم گيجم چرا ، و چرا اين بچه هاى كشاورزى بايد انقدر زحمت بكشند يك عمر بدبختى درس خوندن حالا چى جواب كى رو بايد بديم ، و چه كسى جواب مارا ميدهند، وزير كشاورزى و تمام وزارت كاملا من رو ميشناسن چرا چون من در جاده جاجرود جلوى ماشينشون رو جلوشو گرفتم درخواستمو تو جاده تو ترافيك عنوان كردم ميگم ضرر نكردم حداقل يك دوره با مديران صنايع نشست و برخواست كردم ، اگه گفتن وام بعد از خون ه جگر خوردن شايد با كمى وام سرو تهش و بهم برسونن

خب آخرش؟!!

amir36
2010/8/30, 03:44 PM
سلام خسته نباشید کسی در مورد طراحی و ساخت تنک کن اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمکم کنید

arash-gh
2010/9/09, 01:24 PM
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان:

ازدوستان کسی میتونه لیست درسایی که یک مهندس مکانیک ماشین های کشاورزی (http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php?f=241) باید در طول کارشناسی بگذرونه رو ارایه بده؟

jalipour
2010/9/15, 04:35 PM

سلام، من جهانگیر هستم، دانشجوی دکتری مکانیزاسیون، گرایش مهندسی پش از برداشت، می خواستم وبلاگ خودم را با عنوان مهندسی پش از برداشت، به تمام دوستان معرفی کنم.

محمد-ماشین آلات
2010/9/28, 08:07 PM
سلام به همه ی عزیزان.بنده در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیل می باشم.از شما تقاضا دارم مبحثی نوین را در ماشین آلات کشاورزی به من معرفی کنید.با تشکر

fardingl
2010/9/30, 10:05 AM
سلام خسته نباشيد
من تا حالا كه خيري از اين فروم ها نديدم هرجا مطلبي سوالي داشتم بدون پاسخ مونده.اميدوارم اينجا جواب بگيرم.
من ترم 7 ماشين آلات هستم.بدبختانه به هواي اين كه 2 ترم وقت دارم اين ترم هم پروژه هم سمينار برداشتم تا مثلا 3 واحد از درسام كم شه كه بعد فهميدم اگه پروژه رو هم بتونم يه جوري بپيچونم حتما بايد سمينار رو تا آخر ترم ارائه بدم.از طرفي هم 20 واحد درس و كنكور ارشد ديگه وقت نميشه پي سمينار و اينا گشت.
ميخواستم اگه ميشه يكي از شما ارشد ها كه سمينار ارائه دادين يه مطلبي موضوعي فايل فايل پاور پوينتي كه روش كار شده به من بدين واسه ارائه.خدايي صواب داره.خواهشا هر كس ميتونه كمكم كنه واقعا شديد احتياج دارم.

fardingl
2010/10/03, 02:30 PM
ديديد كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ديگه لازم نيست.به لطف شما دوستان ميرم حذفش كنم!!!!!:cry:

sogand2010
2010/10/07, 12:51 PM
سلام من سوگند دانشجوی کارشناسی مکانیک ماشین آلاتم برای پرو زم به اطلاعاتتون نیاز دارم ممنون میشم برام اطلاعات یا÷روزتون روبفرستین
www.sogandati20102yahoo.com (http://www.sogandati20102yahoo.com)

sogand2010
2010/10/07, 01:05 PM
salam man sogand hastam term5mashinalat mozoe poroje mondam mamnon misham komakam konid

sogand2010
2010/10/07, 01:13 PM
منم موضموع بروزه میخوام

masoud71
2010/10/08, 02:37 PM
سلام
شما می توانید موضوع رادر مورد (میزان استفاده از ماشین های کشاورزی در ایران )بنویسید.:)

sogand2010
2010/10/21, 09:35 AM
منم موضموع بروزه میخوام
خیلی بی معرفتین:cry:

amin.0116
2010/10/30, 09:32 AM
سلام
می خوام در مورد ماشینهای داشت اگه میتونی برام مطلب بفرستی؟

aryana377
2010/11/08, 09:38 PM
سلام به دوستان من گرایشم اقتصاد کشاورزیه و یه درس داریم به نام ماشین کشاورزی و از دوستان می خواستم ببینم کسی جزوه به درد بخور دار یا سراغ داره که لینکشو بزار برا دانلود. مرسی از دوستان

jovhar
2010/11/10, 11:52 PM
سلام دوستام
هركي مطلب داشت درباره تست و ارزيابي ميني تيلرهاي خودگردان يا كولتيواتورهاي موتوري بفرسته

با تشكر
جوهر

jalipour
2010/11/16, 02:27 PM
مطالب جدید در وبلاگ مهندسی پس از برداشت:
http://postharvest.persianblog.ir/

1-ترکب بهینه ی اتمسفر کنترل شده

2-بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته (اصلاح شده)

3-تاثیر دما و رطوبت نسبی درکیفیت میوه و سبزی

4-روشهای غیر مخرب اندازه گیری سفتی میوه

5-معرفی سایت تکنولوژی پس از برداشت دانشگاه کالیفرنیا

http://postharvest.persianblog.ir/

محمد یاسین
2010/11/29, 09:48 PM
با عرض سلام وخسته نباشین خدمت دوستان:

ازدوستان کسی میتونه لیست درسایی که یک مهندس مکانیک ماشین های کشاورزی (http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php?f=241) باید در طول کارشناسی بگذرونه رو ارایه بده؟

سلام. اگه رشته دبیرستانت ریاضی بوده باشه 145 واحد باید پاست کنی

محمد یاسین
2010/11/29, 09:55 PM
خیلی بی معرفتین:cry:
سلام موضوعات زیادی هست در مورد چی میخوای.:smile:

Honey-sr
2010/12/01, 10:46 AM
سلام.من یه سری مطالب در مورد سرمازدگی پسته میخوام.کسی میتونه کمکم کنه؟

منوتو
2010/12/11, 10:25 AM
چرا کسی به من محل نمیده:cry::cry::cry::cry::cry:این میلمه auosefi67@yahoo.com

منوتو
2010/12/11, 10:43 AM
اگر کسی کتاب html داره برام بزاره ممنون

jovhar
2010/12/30, 10:56 PM
مکانیکی
یا
مکاترونیکی

meysamsan
2011/1/31, 12:11 PM
با سلام
نام و آدرس الکترونیکی مقالات اعم از فارسی و انگلیسی را بفرمایید تا کمکتون کنم
نکته مهمی که در این درخواستها به چشم میخوره اینه که درخواست دهنده ها فقط میگن من در مورد فلان چیز مطلب میخواهم و مشخص نمیکنن که دقیقاً به چه چیزی نیاز دارند.
شما باید ابتدا جستجو کنید سپس اگر نتونستید مقاله را دانلود کنید نام و آدرس الکترونیکی آن مقاله را عنوان کنید تا برای شما دانلود بشه.
www.asabe.org
www.sciencedirect.com
www.springerlink.com
و بسیاری دیگر از دیتابیسها مخصوص جستجو هستند.

meysamsan
2011/1/31, 01:23 PM
سلام به همه ی عزیزان.بنده در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشغول به تحصیل می باشم.از شما تقاضا دارم مبحثی نوین را در ماشین آلات کشاورزی به من معرفی کنید.با تشکر
سلام
دوست عزیز
مباحث نوین در کشاورزی (کشاورزی دقیق) بسیار زیاد است. ولی همه زمان طلب و هزینه بر هستند. و فقط خود شما میتونید تشخیص بدهید که با توجه به امکاناتتون میخواهید در مورد کدام موضوع کار کنید.
در هر صورت اگر میخواهید در مورد فناوری های نوین کار کنید. من به شما ساخت سیستم های بر پایه حسگر را معرفی میکنم.
شما میتونید با مطالعه مقالاتی در مورد حسگرهای رطوبت، EC ، حسگرهای طیف نوری و... یک موضوع خوب را انتخاب کنید.

ho3ini
2011/2/23, 11:30 PM
سلام برق بكار رفته در ماشين هاي كشاورزي را توضيح دهيد

meysamsan
2011/2/24, 01:03 AM
سلام برق بكار رفته در ماشين هاي كشاورزي را توضيح دهيد

سلام
ماشینهای کشاورزی از موتور دیزل استفاده میکنند و نیازی به شمع برای جرقه زنی ندارند. و در نتیجه مدارهای الکترونیکی پیچیده ای هم برای عملگرها و حتی مانیتورینگ ندارند.
اما اگر خیلی مشتاق هستید باید سری به دانشگاه پردیس کرج بزنید و رساله دکتر موسی زاده تحت عنوان ساخت تراکتور خورشیدی رو مطالعه بفرمایید. ایشون خوب توضیح دادن.

mohandes mt
2011/3/06, 01:00 PM
salam man m sal omadam in reshte ziad behesh omidvar nistam " migan reshte khobi nist aya hamintoore ?
yeki baram toozi bede
tankssssssssssssssss

esichavoshi
2011/3/06, 11:54 PM
سلام مهدی جان منم ارشد مکانیک کشاورزی هستم می خواستم بدونم آیا مطلبی در مورد فراوری آفتابگردان دارین؟
با تشکر

Phyto
2011/3/07, 04:12 PM
سلام مهدی جان منم ارشد مکانیک کشاورزی هستم می خواستم بدونم آیا مطلبی در مورد فراوری آفتابگردان دارین؟
با تشکر

این سوالو بهتره تو بخش صنایع غذایی مطرح کنی...

milad gholami
2011/3/09, 05:04 PM
دوستان در مورد خردکن ها مطلب می خواستم کمکم می کنید

meysamsan
2011/3/11, 04:33 PM
سلام من به این مقاله نیاز دارم
محبت کنید اون رو برام بارگذاری بفرمایید متشکرم
استفاده از انرژي بادي براي آبياري مزارع كشاورزي مورد مطالعه : فضاي سبز منطقه 20 تهران
(پنجمین کنفرانس ملی ماشینهای کشاورزی (مشهد))

mohammadsssmr
2011/4/04, 05:51 PM
با سلام من دنبال یک موضوع تاپ در خصوص خشک کنها برای تزم می گردم اگه کمکم کنی بسیار ممنونم و محبتتان را بی پاسخ نخواهم گذاشت.
سلام.شما سبزواری هستی؟

mohammadsssmr
2011/4/04, 06:06 PM

انواع تراکتورهاي کشاورزي
تراکتور یونيورسال
تراکتورمسي فرگوسن
تراکتورسنگين
تراکتورباغي
تراکتوربکهو
انواع تريلرکشاورزي
تيلرکشاورزي
قطعات تريلرکشاورزي
قطعات تراکتور
تراک لود
ماشين آلات کشاورزي براي آماده سازي خاک
نهرکن
چاله کن(پرفراتور)
تسطيح کن زمين
بيل بکهو
وجين کن
گاوآهن وقطعات آن
گاوآهن
تيغه گاوآهن
پايه گاوآهن
ساير وسايل آماده سازي خاک
مرزکش
مرزبند
شن کش
خيش
ديسک کشاورزي
ريک خورشيدی
شيارزن (فاروئر)
ماشين آلات کاشت کشاورزي
نشاء کاربرنج
عميق کار
دانه گذار دستي
بذر پاش
رديف کار پنبه وسويا
رديف کن(ريجر)
سيب زميني کار
کمبينات
ماشينهاي کود پاش وقطعات آن
کود پاش
دستگاه گرد پاش براي مصارف کشاورزي
توليد ماشين آلات کود از فضله مرغ
سمپاش و قطعات آن
سمپاش موتوري
سمپاش پشتی
قطعات سمپاش
انواع کمباين
کمباين جاندير
کمباين کششی
قطعات کمباين
انواع دروگر و خرمنکوب
دستگاه خرمنکوب
دستگاه دروگر
دستگاه رتيواتور
علف خردکن
ماشين آلات برداشت محصول
ماشين آلات برداشت ذرت
ماشين آلات برداشت پنبه
ماشين آلات برداشت برنج
دستگاه يونجه چين
دستگاه خرماچين
دستگاه سيب زميني کن
دستگاه چغندرکن
دستگاه کلتيواتور
ماشين آلات برداشت زيتون
دستگاه موور بشقابي
دستگاه موور باندير
دستگاه مخلوط کن وخردکن علوفه
ماشين برداشت پياز
دستگاه کاه جمع کن
دستگاه گندم چين
انواع چمن زنها
چمن زن دستي
چمن زن برقی
سايرماشين آلات کشاورزي هم رديف
دستگاه پرس و برش عدل پنبه
ماشينهاي درجه بندي تخم مرغ
ماشينهاي بسته بندي ميوه
گندم شور
ماشين بسته بندي علوفه
دستگاه شاخه خرد کن
دستگاه بوته زني
دستگاه سنگ جمع کن مزارع
قطعات ادوات کشاورزي
قطعات ماشين آلات کشاورزي
ملحقات ماشين آلات برداشت محصول
پنجه غازي
الک خرمنکوب
ماشين آلات مورداستفاده در دامداري
انواع شير دوش
ماشين آلات نگهداري مرغ وطيور
دستگاه جوجه کشي
ماشين آلات مرغداري
ماشين آلات پرورش ماهي
ماشين آلات نگهداري زنبورعسل
انواع سيستم آبياري وقطعات
اتصالات وتجهيزات آبياري تحت فشار قطره اي
تجهيزات آبياري تحت فشاربارانی
تجهيزات آبياري تحت فشار باراني(کلاسيک)
تجهيزات آبياري تحت فشارباراني (وليمو)
تجهيزات آبياري تحت فشارباراني (قرقره اي)
تجهيزات آبياري تحت فشار باراني (سنترپي وت)
سيستم آبياري تحت فشارباراني(لينسير)
سيستم آبياري تحت فشار تراوا
انواع آبپاش سيستم آبياري تحت فشار
آبپاش ارابه اي
آبپاش متحرک
اتصالات آبرساني تحت فشار
سيستم آبياري غير تحت فشار
تجهيزات آبياري
سيستمهاي گلخانه اي

mohammadsssmr
2011/4/04, 11:19 PM
سلام
من دارم روی پوشش دهی ابزار خاک ورزی کار میکنم. برای تعیین نوع پوشش نوع ماده زمینه خیلی مهمه. کسی میتونه کمک کنه و جنس دقیق (نام تجاری) چندتا از ابزار معروف رو بهم بده؟؟؟؟؟؟/
کارخانه آهنگری برادران محمدزاده در مشهد فکر میکنم بزرگترین کارخانه تولید ادوات خاکورزی هست.

mohsen_blid
2011/4/05, 04:46 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز

سوالم در رابطه با قیمت و نحوه کارکرد رطوبت گیر ها هست
قیمت دستگاه های رطوبت گیر چند هست ؟
برای رطوبت گیری از موادی مثل آلومینیوم فعال شده ، سیلیکاژن و اتیلن گلیکول استفاده می کنن
اموزش استفاده و طرز تهیه این مواد رو کسی داره در اختیارم قرار بده ؟
و در اخر طرز کار دستگاه های رطوبت گیر چطوری؟

minizizo
2011/4/08, 03:30 PM
سلام
من ارشد این رشته تو دانشگاه ساری هستم
دنبال یه سری مقاله مربوط به آزمون و ارزیابی ماشینهای کشاورزی(ترجیحاً کمباین) هستم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید

talebinasrin87
2011/4/09, 09:36 AM
سلام دوستان .در مورد دستگاه هايي كه ميوه را از درخت جدا ميكنه مطلب ميخواستم .

انجمن سامک
2011/4/09, 10:41 PM
سلام دوست عزیز جهت بدست آوردن اسامی وطبقه بندی ماشین های کشاورزی پیشناد می کنم سری به سایت زیر بزنید
www.ESFAHANSAMAK.com (http://www.ESFAHANSAMAK.com) ضمنا سعی کنید نام ماشین های کشاورزی را به طور صحیح بنویسید. موفق باشید

انجمن سامک
2011/4/23, 12:52 AM
سلام بچه ها خسته نباشید.
سال نو رو هم به همتون تبریک میگم.
کسی مقاله ای در مورد ماشین برداشت سواتر یا گیاه علوفه ای یونجه و یا مقاله ای در مورد برداشت یونجه با سواتر داره که بتونه در اختیارم بذاره؟؟؟
واقعا ممنون میشم.:gol:

با سلام دوست عزیز وقتی اصفهان اومدی سری به کتابخانه مرکزی سازمان جهاد کشاوری ویا کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی بزنید .

meysamsan
2011/5/01, 01:18 PM
محبت کنید کلمات کلیدی مقاله مورد نظرتون رو بارگذاری بفرمایید
البته درستش این بود که خودتون سرچ می کردید:cool: و فقط آدرس مقاله مورد نظر برای دانلود رو قرار می دادید.
من هر مقاله ای از سایتهای زیر رو میتونم براتون دانلود کنم
ASABE.org
sciencedirect
springerlink
wiley

nazi*
2011/5/07, 11:41 AM
سلام دوستان
آیا کسی فیلمی در مورد ماشین آلات برداشت سیب زمینی داره ؟؟ واقعا گیرم .

انجمن سامک
2011/5/07, 11:29 PM
سلام دوستان
آیا کسی فیلمی در مورد ماشین آلات برداشت سیب زمینی داره ؟؟ واقعا گیرم .

دوست عزیز
باسلام لطفا آدرس پستی خودت را برام بنویس تا یک عدد سی دی برات پست کنم

6251565
2011/5/11, 05:51 PM
سلام اگرکسی مقاله ای یا مطلبی درمورد دستگاههای چوب خرد کن داره بی زحمت برام بفرسته

انجمن سامک
2011/5/11, 11:54 PM
سلام اگرکسی مقاله ای یا مطلبی درمورد دستگاههای چوب خرد کن داره بی زحمت برام بفرسته

سلام دوست عزیز آدرس پستی خودت را برام ایمیل کن تا یک عدد سی دی مربوطه را برات بفرستم

انجمن سامک
2011/5/14, 10:48 PM
سلام شما که خیلی عجله داشتی پس چی شد آدرس تا سی دی را پست کنم

torch65
2011/5/15, 07:46 PM
سلام مهدی جان منم ارشد مکانیک ماشنهای کشاورزیم و میخام رو خشکن های خورشیدی کار کنم ولی گروه ما این تخصص رو تو اساتیدش نداره خوشحال میشم تو انتخاب موضوع پایان نامه و منابع اونکمکم کنی
خیلی ممنون ایمیلمم برات میزارم خوشحال میشم ایمیل شمارو هم داشته باشم
y.abbaspour@yahoo.com

alirezaparvizi
2011/6/23, 04:24 PM
از بچه هاي مهندسي ماشينهاي كشاورزي كسي هست كه تاريخچه اين رشته رو بدونه؟
يا كتابي در اين زمينه معرفي كنه؟

VAHID.MAKU
2011/7/06, 12:49 PM
من میخواستم بدونم واسه کشت یه زمین 100 هکتاری چه تراکتوری مناسبه و چه ادواتی لازمه
از دوستان خواهش میکنم منو یاری کنن:):)

fateme10
2011/8/04, 12:51 PM
[سلام خسته نباشید،من دارم در مورد موزع غلطکی شیاردار تحقیق می کنم اما هیج مطلب (انگلیسی و فارسی)به درد بخوری از سایت نتونستم پیداکنم می خواستم آدرس سایت های مفید در این زمینه رو ازشمابپرسم...
ممنون:gol:

fateme10
2011/8/04, 12:53 PM
[سلام لطفا اگه پیدا کردین به من هم اطلاع بدین

rahapoya
2011/8/09, 06:52 PM
سلام یه سایت برای یافتن سوالات ارشد میخوام ممنون البته رایگان اینم ایمیلمه rahapoya2011@yahoo.comممنون

معصومه دیوانعلی
2011/8/10, 12:37 AM
من يه سري مطالب ميزارم نميدونم به دردتون بخوره يانه.

معصومه دیوانعلی
2011/8/10, 12:46 AM
مکانیزاسیون چیست؟
مکانیزاسیون واژه ایست مشتق شده از مکانیک که به معنای مکانیکی کردن است.پس مکانیزاسیون به مفهوم مکانیکی کردن است و منظور از آن ، استفاده از وسایل و ادوات مکانیکی برای تولیدات و انجام کارهای کشاورزی است.
تاریخچه ی مکانیک به قرن هفدهم برمی گردد که با قوانین سه گانه ی نیوتن آغاز شد و با فعالیت دانشمندان مختلف علم مکانیک، ادامه پیدا نمود.سپس ماشین آلات کشاورزی اختراع شدند و مکانیک کشاورزی به وجود آمد.
واژه ی مکانیزاسیون کشاورزی از زمانی متداول گشت که تراکتورهای بخاری وارد مزرعه شدند ، ولی ورود این وسایل یا مکانیزه شدن کشاورزی صرفا به منظور انجام کار بهتر ، بیشتر و با هدف افزایش درآمد انجام گرفت و امروز نیز چنین است.
با توجه به مطالب گفته شد می توان اینگونه تعریف کرد:
مکانیزاسیون کشاورزی یعنی استفاده از وسایل مکانیکی به منظور افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و با هدف افزایش درآمد مالی کشاورز.
بنابراین اگر مکانیزاسیون به افزایش درآمد کشاورز نینجامد ، مکانیزاسیون نیست.اگر استفاده از وسایل دامی به افزایش بیشتر درآمد بینجامد، کاربرد ماشین را نمی توان مکانیزاسیون نامید و توصیه نمی شود.
افزایش درآمد روستایی با سه عمل صورت می گیرد:
1-افزایش کمیت محصول 2-افزایش کیفیت محصول 3-کاهش هزینه ی تولید محصول
افزایش کمی محصول به دو صورت انجام می شود:
الف)افزایش سطح زیر کشت: این کار با وسایل مکانیکی به سهولت قابل انجام است که به دلیل محدودیت کارگر و شاق بودن این عملیات از ادوات مکانیکی کشاورزی استفاده می شود.
ب)افزایش عملکرد: ممکن است سطح زیر کشت را افزایش نداد ولی با شخم یکنواخت ، تهیه ی بستر مناسب ، کاشت در عمق ثابت و فاصله ی مناسب بین بوته ها، وجین مؤثرتر، سمپاشی ، کودپاشی و بالاخره برداشت بهتر عملکرد بیشتری تحصیل نمود که این عملیات جز با کاربرد ماشین امکان پذیر نمی شود.
افزایش کیفی محصول از مهمترین عوامل افزایش درآمد روستایی است.اگر عمق کاشت ، زمان برداشت ، نحوه ی برداشت به صورت مناسب توسط ادوات کشاورزی در مورد محصول صورت گیرد بازدهی به مقدار بسیار زیاد افزایش می یابد. به عنوان مثال برگ توتون درجه ی یک با دو روز تاخیر در خشک کردن به درجه ی سه تقلیل می یابد. یونجه اگر به موقع برداشت نشود از نظر کیفی ، محصول بسیار افت می کند.
کاهش هزینه ی تولید و اثرات آن را در کشورهایی چون ایران که تعداد کارگر کم است با مکانیزه کردن درست ، به وضوح می توان رؤیت کرد. اگر کارشناس مکانیزاسیون از نحوه ی کار ماشین اطلاع کافی نداشته باشد و از طرفی هزینه ی نگهداری و تعمیر وسایل زیاد باشد هزینه ی تولید محصول کاهش نمی یابد که این امر با مفهوم مکانیزاسیون کشاورزی مغایر است.

مکانیزاسیون کشاورزی در ایران موضوعی است که طی سالهای گذشته یا بهتر بگوئیم از سال 1345 ، یعنی سالی که قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراکتور و بعضی ادوات کشاورزی منعقد شد و تعداد تراکتور از آن سال در کشور رو به فزونی گذاشت مورد بحث متخصصین فن بوده است.
وقتی از مکانیزاسیون کشاورزی صحبت به میان می آید ، اکثرا به فکر کاربرد و استفاده از موتورهای احتراق داخلی و ماشین های مختلف کشاورزی در مزارع می افتند ، در حالی که مکانیزاسیون به معنی اعم، این نیست که حتما از موتور احتراق داخلی و یا از آخرین مدل های ماشین های کشاورزی استفاده شود. قبل از اینکه مکانیزاسیون کشاورزی را تعریف کنیم ، ابتدا لازم است موتور و ماشینرا از یکدیگر تشخیص داده و جدا کنیم. "ماشین " وسیله ای است که اگر به آن توان دهیم ، برایمان کار انجام می دهد ولی خود به تنهایی قادر به انجام کار نیست . " موتور" وسیله ای است که تولید توان می کند ولی به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد مگر اینکه این توان را به ماشینی بدهد تا آن ماشین بتواند کار تولید کند. به طور مثال یک گاوآهن را می توان به وسیله ی یک یا چند حیوان کار به حرکت درآورد و زمینی را شخم زد ، گاوآهن در اینجا ماشین را تشکیل می دهد و حیوان یا حیواناتی که آن را می کشند در حکم موتور می باشند. یک موتور ممکن است در یک زمان، دو ماشین را به حرکت درآورد و گاهی حرکت هر دو ماشین ، برای انجام کار ، ضروری است.
اکنون با روشن شدن فرق بین ماشین و موتور می توان مکانیزاسیون کشاورزی را تعریف نمود. کلمه ی مکانیزاسیون در کشاورزی مترادف با کلمه ی اتوماسیون در صنعت است که خود به معنی اتوماتیک کردن می باشد و اتوماتیک کردن یعنی کم کردن کار کارگری. بنابراین مکانیزاسیون یعنی استفاده از ماشین و موتور در کشاورزی جهت کاهش نیاز به نیروی کارگری. البته این نیاز هنگامی به وجود می آید که درآمد حاصل از کار کارگری کمتر از درآمد به دست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد که خود به عوامل متعددی از جمله عوامل زیر بستگی دارد:
1- دستمز کارگر بالا باشد.
2- مشکلات کارگری موجب وقفه در کار، در زمان معین شود.
3- زیان های حاصل از طولانی بودن کار کارگری بیش از هزینه های استفاده از ماشین و موتور شود.
4- کیفیت کار ماشین آنقدر بالا باشد که هزینه های آ را مستهلک نماید.
معنی اعم مکانیزاسیون کشاورزی اتخاذ هر روشی است که موجب ازدیاد درآمد شود. با این تعریف جایگزین کردن کارگر با ماشین و موتور یکی از روش ها محسوب می شود و استفاده از بذر اصلاح شده برای بدست آوردن عملکرد محصول بیشتر روشی دیگر، که هر دو بخشی از موضوع مکانیزاسیون هستند.
آشنایی با وضعیت کشاورزی سنتی ایران

ایران از قدیم الایام مهد تمدن های باستانی و یکی از مراکز تولید مواد کشاورزی دنیای باستان بوده است.به طوری که بسیاری از پیشرفتهای کشاورزی و دامپروری مانند پرورش اسب و ترویج نباتات سودمند را باید مرهون زحمات و ابتکارات اهالی این مرزوبوم دانست. حفاری هایی که در تپه ی سیالک کاشان انجام یافته ، نشان می دهد که حدود شش هزار سال پیش ، کشاورزی در میان مردم آن منطقه معمول بوده و ایرانیان متمدن قرن ها پیش از این در این راه کار کرده اند. از نقش روی استوانه ای که در شهر شوش کشف شده ، معلوم گردیده که در سه هزار سال قبل از میلاد مسیح مردم ایران گندم را در مخزن هایی که امروزه هم در بعضی از نواحی دیده می شود ،ریخته و انبار می کرده اند. یونجه ، این علوفه ی پر ارزش برای دام ها ، توسط ایرانیان به یونان و سپس به روم و سایر نقاط جهان برده شد.
ابزارهای کشاورزی که در ایران باستان به کار می رفت شامل انواع ابزارهای دستی ساده مانند بیلها، کج بیلها ، داسهای دسته کوتاه ، کلنگ و وسائل دامی چوبی از قبیل گاوآهن ، هرسهای دندانه ای ، خرمن کوبها و غیره بوده اند.
منبع توان و ابزارهای کشاورزی معمول امروزی در نقاط مختلف کشور بخصوص در نقاط دورافتاده به مرور زمان تغییر زیادی پیدا نکرده و با ابزارهای قدیمی فرق چندانی ندارند. هنوز در اکثر نقاط دور افتاده ی کشور از یک یا دو جفت گاو به عنوان توان کششی منحصر به فرد و از گاوآهن های دامی چوبی و هرسهای دندانه ای ، خرمن کوبها و سایر وسائل که اکثرا از چوب ساخته شده اند به عنوان ابزار مورد نیاز استفاده می گردد.
شرایط و امکانات توسعه ماشین های کشاورزی در ایران

در کشور ما استفاده از تراکتور و ماشبن های کشاورزی خیلی دیرتر از کشورهای اروپایی و امریکا شروع شد و اصولا در قرن هیجدهم که در اروپا گاوآهن های فلزی برگردان دار معمول شد، و در قرن نوزدهم که خرمن کوبهای جدید در امریکا اختراع گردید ، در وسائل و ادوات کشاورزی کشور ما هیچگونه تغییری حاصل نگردید. عملا در طول 50 تا 60 سال اخیر بوده است که به تدریج کشاورز ایرانی با انواع ماشین های کشاورزی آشنا شده است، اما هنوز هم آن طوری که شرایط امروز ایجاب می کند کشاورزی مملکت ما ماشینی نگشته است و در مواردی هم که این امر به صورتی انجام گرفته است ، به علل بنیادی مواجه با مشکلات عدیده ای می باشد که همه ی دست اندرکاران و منخصصین کشاورزی ماشینی با آن آشنا هستند.
اولین گاوآهن فلزی برگردان دار دامی در زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران وارد شد و در ارومیه مورد استفاده قرار گرفت . اولین نمایشگاه ماشین های کشاورزی در سال 1300 خورشیدی در تهران برگزار گردید . اولین تراکتور نفتی ساده به دستور رضاخان در سال 1308 بری مدرسهی فلاحت خریداری گردید و این مدرسه بعدها به دانشکده کشاورزی تبدیل شد. با وقوع جنگ جهانی دوم و مشکلات داد و ستد با کشورهای فروشنده و همچنین اثرات این جنگ در امور داخلی کشور، عملا این طرح متوقف و بهره برداری از آن نیز مسکوت ماند. پس از جنگ کمکم سرمایه داران و بعضی از شرکت ها شروع به وارد کردن تراکتور در ایران نمودند. ابتدا روستاییان از پذیرفتن تراکتور و ماشین های کشاورزی در مزارع خود خودداری می کردند و اعتقاد داشتند که برکت کشاورزی در سم گاوها می باشد، ولی به تدریج که با نتایج کار آشنا شدند تا حدودی آنها را پذیرفتند.
آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی از سال 1331ر حقیقت سرآغاز ماشینی کردن کشاورزی ایرا ن به شمار می رود. این مؤسسه از سال 1331 تا سال 1336 خود اقدام به وارد کردن تراکتور و ماشین های کشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند ، اما از سال 1336 تا سال 1345 بنگاه به متقاضیان خرید تراکتور وام میداد تا آنها مطابق سلیقه و امکانات خود اقدام به خرید تراکتور و کمباین و سایر ادوات کشاورزی بنمایند.این طرز کار سبب شد که به تدریج مارک های مختلف تراکتور و کمباین م به تعداد کمی وارد کشور شود و چون برای فروشندگان تامین لوازم یدکی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسائل در مدت کوتاهی از کار افتاده و بی استفده می ماند.
در سال 1345 قراردادی با کشور جمهوری رومانی منعقد شد که طی آن تعدادی تراکتور و سایر ادوات کشاورزی از جمله گاوآهن و ... از طریق بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی در اختیار کشاورزان گذاشته شود. طبق این قرار داد در مراکز عمده فروش اقدامات لازم برای تاسیس نمایندگیهای لوازم یدکی تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آمد. به موازات این قرارداد از سال 1346 شروع به ساخت کارخانه ی تراکتور سازی تبریز شد که از سال 1349 بهره برداری از آن آغاز شد، قطعات تراکتور از رومانی وارد و در آن کارخانه مونتاژ گردید .در حال حاضر مونتاژ تراکتورهای مسی فرگوسن نیز در این کارخانه انجام می گیرد، همچنین کارخانه ی جاندیر اراک به مونتاژ تراکتور ، کمباین و سایر ادوات کشاورزی جاندیر پرداخت.
در حال حاضر کارخانه جات تراکتورسازی ایران ، تراکتورهای یونیورسال مدل 650M با توان 65 اسب بخار، تراکتور مسی فرگوسن مدل 399 با توان 110 اسب بخار و مدل285 با توان 75 اسب بخار و مدل 240 با توان 47 اسب بخار و تراکتورهای مدل 750ITM با توان 75 اسب بخار را تولید می کند.
نیروی کار انسانی و لزوم استفاده ی ماشین در کشاورزی ایران

با توجه به ارقام و آمار موجود و تقلیل جمعیت روستایی، به طور طبیعی نیاز به تراکتور و ماشین های کشاورزی جهت جبران توان انسانی بیشتر خواهد شد . اما در تامین توان مکانیکی مورد نیاز، بررسی انواع تراکتور و ماشین های مورد نیاز کشاورزی ایران با توجه به سطح پایین تکنولوژی در کشور و به خصوص روستاها که متناسب با سطح محدود زیر کبرای هر کشاورز و دامدار می باشد باید مورد توجه قرار گیردو سعی در بالا بردن دانش کشاورزی کشاورزان و آموزش آنها در استفاده ی صحیح از ماشین، شود. به خصوص تلاش در محدود کردن انواع تراکتورها و ماشین های وارده به چند نوع متناسب با شرایط خاص مناطق مختلف کشور ، و سعی در ساختن بعضی ما شین ها وابزار در داخل کشور که امکان ساخت آنها وجود دارد ، تامین و ساخت لوازم یدکی ، تربیت کارگران ماهر و متخصصین برای به کار بردن تراکتور و ماشین های مورد نیاز و ایجاد تعمیرگاه ها به تعداد کافی در نقاط مختلف کشور، از جمله برنامه هایی است که در آینده باید به طور وسیع و کاملتر انجام گیرد.

معصومه دیوانعلی
2011/8/10, 12:47 AM
http://www.iran-eng.com/images/statusicon/wol_error.gif
برای دیدن این عکس به اندازه بزرگ، روی این قسمت کلیک کنید.

http://www.epa.gov/nonroad-diesel/images/tj_tractor.jpg

اهمیت مکانیزاسیون
افزایش و رشد روز افزون جمعیت در جهان اهمیت کشاورزی را بیش از گذشته برای تمام جوامع بشری مشخص می کند. اولین و مهمترین نیاز هر انسان٬ نیازهای غذایی اوست. حال این نیاز به صورت مستقیم و غیر مستقیم با کشاورزی در ارتباط است. یکی از رشته های موجود در کشاورزی مکانیزاسیون است. مکانیزاسیون در ایران از اهمیت فوق العاده ای بدلیل سطح وسیع زیر کشت ارقام مختلف برخوردار است.
با نگاهی به سرفصل درس ها و با توجه به کیفیت و کمیت آن ها مشخص می شود که داوطلب باید از توان و دانش بالا در زمینه های ریاضی و فیزیک و مدیریت و قدرت جسمانی مناسب برخوردار باشد و نیز باید توان تجزیه و تحلیل٬ قدرت تجسم و دقت کافی در مسائل آماری را دارا باشد. شایان ذکر است که بسیاری از کارهای صحرایی و کارگاهی و طرح های عملی در خارج از محیط های شهری است و فعالیت نسبتا زیادی را می طلبد.
مراکز مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در فعالیت های کشاورزی نقش دارند که هر یک به تناسب نوع فعالیت خود٬ برای رفع نیازهای مربوطه٬ به جذب فارغ التحصیلان این رشته اقدام می نمایند. وزارتخانه های کشاورزی٬ جهادسازندگی٬ آموزش و پرورش و فرهنگ و آموزش عالی به صورت گشترده تر و سایر وزارتخانه ها٬ اداره ها و سازمان ها و مدراکز دولتی و خصوصی نظیر بانک های کشاورزی٬ مجتمع های کشت و صنعت٬ تعاونی های تولید٬ شرکت های سهامی زراعی یا مهندس زراعی و ... به صورت غیر مستقیم برای انجام کارهای فنی و مکانیزه ی خود اعم از طرح و محاسبه٬ اجرا و نظارت بر اجرای طرح های ماشینی کردن کشاورزی نیاز به استخدام تعداد کثیری از فارغ التحصیلان در رشته ی مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی دارند.
تعداد واحدهای درسی که دانشجو باید در دوره ی کارشناسی مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی بگذراند ۱۳۶ واحد است که تعداد ۲۱ واحد آن دروس عمومی٬ ۱۸ واحد دروس علوم پایه و ۸۷ واحد دروس اصلی کشاورزی است و تعداد ۱۰ واحد از ۱۳۶ واحد به عنوان دروس اختیاری در نظر گرفته می شود که توسط خود دانشجو انتخاب می گردد
سه اصطلاح متداول در مکانیزاسیون کشاورزی
در زمینه ی مکانیزاسیون کشاورزی و در جهت شناخت بهتر این رشته و توانایی های آن لازم است سه اصطلاح متداول در مکانیزاسیون کشاورزی را مطرح کنیم:
اولین شاخص، ضریب مکانیزاسیون است. این ضریب به مفهوم نیروی محرکه ی موجود به ازای هر هکتار می باشد.
دومین شاخص درجه ی مکانیزاسیون است که در واقع نسبت میزان عملیات مکانیزه به عملیات غیر مکانیزه است.
سومین شاخص ظرفیت مکانیزاسیون است که بیانگر انرژی مکانیزه مصرفی در واحد سطح می باشد و به واقع سرانه انرژی مکانیکی در بخش کشاورزی را بیان می کند.
لازم به توضیح است که این شاخص ها از مهمترین عواملی می باشد که میزان مکانیزاسیون را در بخش کشاورزی بیان می کند. اما باید توجه شود که هر کدام از کمیت های ذکر شده به تنهایی مفهوم درستی از مکانیزاسیون القا نمی کند بلکه با توجه به تمامی موارد بالا می توان برداشت بهتری از عددهای بدست آمده در اختیار داشت.
به عنوان مثال در برنامه چهارم توسعه هدف، دستیابی به ضریب مکانیزاسیون 1.18 اسب بخار است حال این عدد در ظاهر به مفهوم این است که به ازای هر هکتار، نیروی محرکه ی موجود، حدود 1.18 اسب بخار خواهد شد اما این چنین نیست. اگر به ضرایب دیگر توجهی نشود برداشتی مانند این مورد حاصل می شود. مثال ساده اینکه، تمامی تراکتورهای موجود در سطح کشور جهت کشت و کار و فعالیت های کشاورزی استفاده نمی شوند، برخی جهت حمل و نقل نیروی کار و برخی جهت انتقال کود و خوراک دام استفاده می گردند که بدون توجه به این مسئله تنها با اتکا به عدد و رقم نتیجه، سیاست گذاری های غلط در بخش کشاورزی خواهد بود.
علاوه بر مورد بالا ضریب مکانیزاسیون به شرایط و موقعیت منطقه ای بستگی زیادی دارد. به عنوان مثال مقایسه ی ضریب مکانیزاسیونی 24 برای ژاپن با ضریب مکانیزاسیون 2 تا 3 برای کشورهایی همچون آمریکا و استرالیا بدون در نظر گرفتن شرایط و موقعیت کشورها مقایسه ای بی ارزش و بی نتیجه است.
لازم به توضیح است جهت دستیابی به هدف مکانیزه نمودن کشاورزی در ایران مستلزم توجه موارد بالا می باشد اما در کنار این مسائل امید است سیاست های بهتری در زمینه ی واردات و یارانه های ماشین آلات کشاورزی اتخاذ گردد. یک ماشین کشاورزی بر خلاف اتومبیل های لوکس خارجی جهت تولید مواد غذایی مورد استفاده دارد و حال آنکه کشاورز برای خرید یک تراکتور 15 میلیون تومانی باید یکسال تا دو سال منتظر بماند و در نهایت پس از تلاش های طاقت فرسا و صرف هزینه های فراوان یک عدد تراکتور دریافت کند حال آنکه بسیاری از ادوات بهینه نیاز به توان بالای تراکتوری دارد که حال تنها شرکت های کشت و صنعت توان پرداخت هزینه های 100 تا 150 میلیونی این تراکتورها یا ماشین های کشاورزی را دارا می باشند.
یکی از مسائلی که در کنار این موارد باید بدان توجه شود این است که در حال حاضر تنها دغدغه در بین دولت مردان یکپارچه سازی اراضی کوچک است و بسیاری بر این باورند که استفاده از ادوات تنها در زمین هایی با وسعت زیاد بهینه می باشد اما مثال بارز برای رد این ادعا کشور آلمان است که با وجود کوچک بودن قطعات کشاورزی با مدیریتی مناسب و استفاده از ادوات مناسب تولید به صورتی بهینه افزایش یافته است.
حال این سوال مطرح می شود که آیا بهتر نیست با اختصاص حمایت های بیشتر دولت در بخش کشاورزی همانند بخش صنعت پیشرفت همگونی را کشور شاهد باشیم؟

ali_mah54
2011/8/17, 03:31 PM
میشه اول بی خاکورزی رو تعریف کنید؟
ممنون.
کشت بدون انجام خاکورزی اولیه و ثانویه
no tillage
or zero tillage

ali_mah54
2011/8/17, 03:33 PM
اطلاعاتی که می دی کمه
باید محصولت را مشخص کنی
و روش کشت ان
نیازهای گیاهی
وضعیت تغذیه خاک
وضعیت اب در دسترس و نوع آبیاری و .....
بعد ماشینتو انتخاب کنی
زمان در دسترس را هم داشته باشی

ali_mah54
2011/8/17, 03:36 PM
این رشتهره آورد استاد هایی است که در دوره های گذشته در خارج تحصیل کرده البته در رشته های نزدیک و به لحاظ نیاز داخلی ان راا تا این نقطه توسعه داده اند

ermi.k
2011/8/18, 04:09 PM
من میخواستم بدونم واسه کشت یه زمین 100 هکتاری چه تراکتوری مناسبه و چه ادواتی لازمه
از دوستان خواهش میکنم منو یاری کنن:):)

باید بگم شما اول باید بگی چی میخوای بکاری
روش کشتت چیه؟
آبیه یا دیم؟
آمار هواشناسی منطقه رو دربیاری.
تعداد روزهای کاری منطقه رو محاسبه کنی.
جدول تناوب زراعی رو بکشی.
از لحاظ اقتصادی طرحت رو بسنجی.
بعد از همه این ها تازه میتونی بگی چی لازم داری؟؟؟

بعد که این اطلاعات رو بدست آوردید می تونید کمک بگیرید. برای پروژه که تقریباً 200 صفحه مطلب باید دربیارید.

ermi.k
2011/8/18, 04:13 PM
[سلام خسته نباشید،من دارم در مورد موزع غلطکی شیاردار تحقیق می کنم اما هیج مطلب (انگلیسی و فارسی)به درد بخوری از سایت نتونستم پیداکنم می خواستم آدرس سایت های مفید در این زمینه رو ازشمابپرسم...
ممنون:gol:
فکر کنم آدرس زیر بتونه کمکتون کنه. اما خیلی کم
http://xn--mgbaa4bcdei2mldxd26kha86cdi.loxblog.com/post.php?p=15
باید اسم انگلیسی آن رو دربیارید در قسمت جستجوی پیشرفته گوگل سرچ کنید حتماً پیدا میکنید.
در ضمن تو کتاب طراحی ماشین های کشاورزی آقای شفیعی جلد اول هم توضیحات مفصلی در مورد انواع موزع ها آورده شده. حتماً نگاش کنید.