PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

psychic
2008/12/13, 05:53 PM
سلام به همه ی شما دوستان عزیز و گرامی :gol:

دوستان توی این تاپیک می تونید در هر مورد که خواستین صحبت کنید.;)

همچنین اعضای جدید می تونن اینجا خودشون رو معرفی کنن.

* این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی Melody ایجاد شد.

امید وارم بچه های IT اینجا دور هم به ایجاد یک محیط صمیمی کمک کنن.

دوستان عزیز سعی کنید موضوعاتی رو که برای بحث انتخاب می کنید بیشتر مربوط به IT و Computer و به طور کل فضای الکترونیک باشه

psychic
2008/12/13, 05:59 PM
خودم یک بحث رو شروع می کنم :

توی دانشگاه ما اغلب هم رشته ای هام به خصوص دختر خانم ها اطلاعات چندانی در مورد این رشته ندارن و حتی خیلیاشون تفاوتش رو با مهندسی کامپیوتر - نرم افزار رو هم نمی دونن.(واقع جالبه)

هم رشته ای های شما چه طور.
خودتون چه طور؟
جز او دسته اید که با شناخت اومدن هستید یا با معرفی و تعریف آشنایان یا ... ؟

Pari-2719
2008/12/13, 06:28 PM
سلام
من هم اول كه وارد اين رشته شدم اطلاعات خيلي كمي درموردش داشتم اما خودم خيلي كنجكاوي كردم و دلم مي خواست بدانم دارم چي مي خونم الان خيلي خوب مي دونم كه آينده رشته ام چي قراره بشه و دوست دارم خيلي خوب تلاش كنم و واقعا موفق بشم اميدوارم به آرزوي خودم برسم و مي دونم با تلاش مي شه

توي دانشگاه ما نيز بعضي از پسران هم همين طور هستند :biggrin::biggrin:

psychic
2008/12/13, 07:43 PM
سلام
من هم اول كه وارد اين رشته شدم اطلاعات خيلي كمي درموردش داشتم اما خودم خيلي كنجكاوي كردم و دلم مي خواست بدانم دارم چي مي خونم الان خيلي خوب مي دونم كه آينده رشته ام چي قراره بشه و دوست دارم خيلي خوب تلاش كنم و واقعا موفق بشم اميدوارم به آرزوي خودم برسم و مي دونم با تلاش مي شه

یعنی شما هم بدون اطلاع قبلی این رشته رو انتخاب کردید؟

باید به فکر یک تاپیک مفصل درباره ی شناخت IT باشیم.اینجوری یه کمکی هم می شه به اون دسته که اطلاعات زیادی در مورد رشتشون ندارن.
اصلا جلوه ی خوبی نداره که از یه دانشجو IT بپرسی بگی IT جی هست؟چه کار می کنه و نتونه جواب بده...

توی دانشگای ما بیشتر از 80% دانشجوا دختر هستن ... و اگر بقیه دانشگاه ها هم اینجوری باشه کار یکم مشکل می شه.

fuat_h_h
2008/12/13, 07:46 PM
سلام

با سلام ! مي تونم بپرسم آينده ي رشته تون قراره چي بشه ؟؟؟؟؟:surprised:

Hengameh IT
2008/12/13, 08:12 PM
سلام .منم اولش در مورد it اطلاعات زیادی نداشتم .ولی دارم در موردش تحقیق میکنم که بتونم تو این رشته پیشرفت کنم من تازه ترم دو هستم ولی اینقدر می دونم که تو کلاس ما وقتی میپرسی it چی هست میگه: نمیدونم میگن رشته خوبیه .آینده داره (هم دختراش هم پسراش ) ولی من اول رباتیک رو دوست دارم بعد it

psychic
2008/12/13, 09:53 PM
با سلام ! مي تونم بپرسم آينده ي رشته تون قراره چي بشه ؟؟؟؟؟:surprised:

آینده ی رشتتون؟
مگه رشته ی شما هم IT نیست؟
نکنه راضی نیستین؟
IT خدماتی رو به جامعه ی جهانی ارائه کرده که حذف اون و خدماتش فاجعه به بار میاره.
شما می تونی دنیای بدون اینترنت رو تصور کنی؟

psychic
2008/12/13, 10:06 PM
سلام .منم اولش در مورد it اطلاعات زیادی نداشتم .ولی دارم در موردش تحقیق میکنم که بتونم تو این رشته پیشرفت کنم من تازه ترم دو هستم ولی اینقدر می دونم که تو کلاس ما وقتی میپرسی it چی هست میگه: نمیدونم میگن رشته خوبیه .آینده داره (هم دختراش هم پسراش ) ولی من اول رباتیک رو دوست دارم بعد it

می دونم چی می گید.
اغلب دانشجوا همینطورن.
اول ترم استادای درس های تخصصی یا اصلی یه چیزایی می گن ولی کافی نیست.
رباتیک اگر دوست دارین ایشالله برای ارشد برید Artificial Intelligence With Robots بخونید (البته توی ایران همین چیزی نیست)
یه قسمت از کارش طراحی رباط های هوشمند صنعتی هست و درآمد خیلی خیلی بالایی هم داره

* فریبا *
2008/12/13, 10:13 PM
سلام سلام به همه .
مدیر جان دست گلت درد نکنه ..
منم وارد بحث میشم . عرضم به حضورتون که من بدون کوچکترین شناختی وارد این رشته شدم . در کل 28 تا انتخاب داشتم 25 تاش معماری بود و 26 فناوری اطلاعات بود ... ترم اول که اینقدر ناراضی بودم که همش به فکر تغییر رشته و این صحبتها بودم اما یواش یواش که راجع بهش تحقیق کردم دیدم دستت تو این رشته خیلی بازه و همه نوع کاری رو پوشش میده که خیلی واسم جالب بود .این شد که تقریبا شناختمش هر چند که کمه ولی حالا حداقل میدونم چی دارم میخونم و دوسش دارم .
اما در مورد اطلاعات دانشجوها میتونم بگم خیلی بده . مردم که بطور کلی رشته ما رو نمیشناسن وقتی بهشون میگی مهندس فناوری اطلاعات فکر میکنن یه چیزی تو مایه هاس رشته ی علوم سیاسیه ..!!!!!

psychic
2008/12/14, 12:04 AM
سلام سلام به همه .
مدیر جان دست گلت درد نکنه ..
منم وارد بحث میشم . عرضم به حضورتون که من بدون کوچکترین شناختی وارد این رشته شدم . در کل 28 تا انتخاب داشتم 25 تاش معماری بود و 26 فناوری اطلاعات بود ... ترم اول که اینقدر ناراضی بودم که همش به فکر تغییر رشته و این صحبتها بودم اما یواش یواش که راجع بهش تحقیق کردم دیدم دستت تو این رشته خیلی بازه و همه نوع کاری رو پوشش میده که خیلی واسم جالب بود .این شد که تقریبا شناختمش هر چند که کمه ولی حالا حداقل میدونم چی دارم میخونم و دوسش دارم .
اما در مورد اطلاعات دانشجوها میتونم بگم خیلی بده . مردم که بطور کلی رشته ما رو نمیشناسن وقتی بهشون میگی مهندس فناوری اطلاعات فکر میکنن یه چیزی تو مایه هاس رشته ی علوم سیاسیه ..!!!!!

به سلام.
Welcome back:gol:

آره واقعا من که بعضی موقع ها نارحت می شم.
می گن IT همون کامپیوتره دیگه http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/sorry.gif ؟منم می گم اگه همون کامپیوتره چرا بهش می گن IT .بعضی موقع ها دیگه زحمت جواب دادن به خودم نمی دم.

یک صحبتی که El2rado عزیز در مورد حرفی که استادشون زدن مردن که واقعا به دلم نشست.
اونم این بود که استادشون گفته بودن IT یک علم نو هست و یک دانشجو توی این رشته حرف برای گفتن زیاد داره.ایده های نو زیاد می تونه بده و همش هم به خاطر بکر بودن این علم هست.

majmaj
2008/12/14, 11:16 AM
سلام به همه دوستان. والا من قبل از اینکه انتخاب رشته کنم می دونستم که اولین چیزی که توی گرین کارت و بلو کارت نیاز داره داشتن مدرک فناوری اطلاعات هست. این نشون میده که این رشته چقدر در جهان مهم است. شاید براتون جالب باشه که دانشگاه های در سطح امیر کبیر و صنعتی شریف در کشور های هند و ترکیه خواهان دانشجویان ایرانی در این رشته هستن. داداش خودم داره مهندسی کامپیوتر می خونه. اون هم خیلی داره سعی می کنه به من بفهمونه که رشتش با رشته ی من فرق داره:D.
داداشم همیشه میگه: رشته فناوری اطلاعات از 5 علم مختلف تشکیل شده و فراگیری اونها برای دانشجویی که در این رشته درس می خونه لازمه.

این اطلاعات من در این رشته قبل از انتخاب رشته بود.

در مورد دانشگاهمون هم باید این رو بگم که من تازه قبول شدم. توی قم. موسسه غیر انتفاعی پویش. و تا حالا سر کلاس دانشجویی ننشستم. کلاسا از 26 بهمن شروع میشه. خودم دارم سعی می کنم که تا اون موقع سطحم رو بالا ببرم.

psychic
2008/12/14, 02:15 PM
سلام به همه دوستان. والا من قبل از اینکه انتخاب رشته کنم می دونستم که اولین چیزی که توی گرین کارت و بلو کارت نیاز داره داشتن مدرک فناوری اطلاعات هست. این نشون میده که این رشته چقدر در جهان مهم است. شاید براتون جالب باشه که دانشگاه های در سطح امیر کبیر و صنعتی شریف در کشور های هند و ترکیه خواهان دانشجویان ایرانی در این رشته هستن. داداش خودم داره مهندسی کامپیوتر می خونه. اون هم خیلی داره سعی می کنه به من بفهمونه که رشتش با رشته ی من فرق داره:D.
داداشم همیشه میگه: رشته فناوری اطلاعات از 5 علم مختلف تشکیل شده و فراگیری اونها برای دانشجویی که در این رشته درس می خونه لازمه.

این اطلاعات من در این رشته قبل از انتخاب رشته بود.

در مورد دانشگاهمون هم باید این رو بگم که من تازه قبول شدم. توی قم. موسسه غیر انتفاعی پویش. و تا حالا سر کلاس دانشجویی ننشستم. کلاسا از 26 بهمن شروع میشه. خودم دارم سعی می کنم که تا اون موقع سطحم رو بالا ببرم.

خیلی جالبه.می شه بیشتر در این مورد توضیح بدین.
منم مطمئنم که برای فوق بهتره که توی هند یا مالزی یا اگرم بتون انگلیس بدم.

فکر می کنم 4 تا باشنا... : IT شامل درسهایی از رشته های برق , مدیریت , صنایع , کامپیوتر می شه.اون پنجکی فکر می کنم درس های تخصصی خود IT باشن.

یعنی شریف و امیر کبیر دارن از دانشجوا می خوان که برگردن توی این دانشگاه ها؟

mehrshad67
2008/12/14, 02:31 PM
پنجمیش سخت افزاره

psychic
2008/12/14, 02:41 PM
مطمئنید ؟
استاد برنامه نویسی ما همون چهار تا رو گفتن.
البته شاید از کامپیوتر منظورشون هم نرم افزار و هم سخت افزار بوده...

mehrshad67
2008/12/14, 03:33 PM
دقیق ترش اینه:
1)مهندسی برق گرایش مخابرات
2)مهندسی سخت افزار و نرم افزار
3)مهندسی صنایع
4)مدیریت
.......البته ریاضیات هم هست البته کم تر
:gol:منبع:سنجش:gol:

majmaj
2008/12/14, 04:18 PM
حالا شايد داداش ما پنجميش رو هواسش نبوده:biggrin:.
اما همون چهار قسمت هست كه باعث ايجاد اختلاف اين رشته با رشته كامپيوتر ميشه.
در مورد دانشگاه امير كبير و صنعتي شريف بايد بگم يكي از كارهاي مهم اونها اين هست كه به وزارت علوم فشار اوردن تا به جاي اينكه دانشجو به خارج از كشور صادر بشه استاد خارجي وارد بشه. كه شايد توي هزينه ها يه صرفه جويي بشه.

...Melody
2008/12/14, 06:55 PM
به به مدير جان
ميبينم كه به سرعت دست به كار شديد دست مريزاد;)
سلام به همه

من قبل از اين كه اين رشته رو انتخاب كنم اطلاعاتي در موردش داشتم،درمورد زمينه كاريشو ارتباطش با رشته هاي ديگه هم،اما روراست بگم از يكم بعد از دانشگاه احساس كردم تقريبا هيچي ازش نمي دونم،بسكه وسيعه:biggrin:

منم هركي رشتمو مي پرسه نمي تونم فقط به گفتن فناوري اطلاعات قانع شم،چون مشخصا نمي دونن چيه و بعد از يه ساعت توضيح تازه بايد فرقش با كامپيوترم روشن كنم ولي خوب تا چند وقت ديگه ايشاا... اطلاعات همه بالاتر ميره،ماهم ديگه حرص نمي خوريمhttp://qsmile.com/qsimages/58.gif

psychic
2008/12/14, 06:56 PM
حالا شايد داداش ما پنجميش رو هواسش نبوده:biggrin:.
اما همون چهار قسمت هست كه باعث ايجاد اختلاف اين رشته با رشته كامپيوتر ميشه.
در مورد دانشگاه امير كبير و صنعتي شريف بايد بگم يكي از كارهاي مهم اونها اين هست كه به وزارت علوم فشار اوردن تا به جاي اينكه دانشجو به خارج از كشور صادر بشه استاد خارجي وارد بشه. كه شايد توي هزينه ها يه صرفه جويي بشه.

به نظر من اول از همه باید سر فصل ها رو درست کنن.
توی ایران اختلاف واحد های تخصصی رشته ی IT با کامپیوتر 30 واحد هست ولی توی کشور های پیشرفته توی این علم این اختلاف 60 واحد هست.

کامپیوتر که واقعا جالبه.این علم داره ثانیه به ثانیه پیشرفت و تغییر می کنه ولی بعد از 30 سال هنوز دارن پاسکالی که منسوخ شده رو درس می دن...

نسیم
2008/12/14, 07:25 PM
من از همون اول هیچی نمیدونستم فقط اینو میدونستم که سطحش از کامپیوتر خیلی بالاتره . و به خاطر دانشگاهش که علم و صنعتhttp://iran-eng.com/images/icons/indus.gif هست قبول کردم که مجازی بخونم . ولی حالا که ترم 4 هستم دیگه خسته شدم و دیگه از این رشته اصلا" خوشم نمیاد . پارسال کنکور زبان دادم و زبان ایتالیایی آزاد تهران شمال قبول شدم ولی نرفتم و حالا پشیمون هستمhttp://iran-eng.com/images/icons/icon9.gif و میخولم دیگه IT رو ول کنم . شاید هم یکی از علتهایی که باعث شد من از این رشته متنفر بشم استادای دانشگاهمون هست چون هرچقدر هم که درس بخونیم:w10: باز هم نمره پایین میدن و میگن چون شماها مجازی هستید پس وقت بیشتری برای درس خوندن دارید و با اینکه درس نمیدن بعضی از قسمتها رو از اون قسمتها بیشتر سئوال میدن. و این طور که من شنیدم قراره مدرک فراگیر بنویسن و نه مجازیhttp://iran-eng.com/images/icons/icon9.gif.

...Melody
2008/12/14, 07:36 PM
سلام نسيم جان چرا ول كني؟
ITرشته خوبيه به نظر من هرچقدرم ادامش سخت باشه ادامه بده.حالا چه فرقي ميكنه تو مدرك چي بزنن،مهم اينه كه خود طرف چقدر حاليشه(اين خيلي شعاري بودhttp://qsmile.com/qsimages/24.gif)

پروفسور
2008/12/14, 07:43 PM
سلام من خیلی عاشق رشته ام هستم و از همون اول خیلی با ذوق و شوق رفتم و خیلی استادامون خوبن با این که ترم 3 هستم از حالا دارن ما رو واسه ارشد تشویق میکنن:);)

King Paker
2008/12/14, 07:55 PM
من از همون اول هیچی نمیدونستم فقط اینو میدونستم که سطحش از کامپیوتر خیلی بالاتره . و به خاطر دانشگاهش که علم و صنعتhttp://iran-eng.com/images/icons/indus.gif هست قبول کردم که مجازی بخونم . ولی حالا که ترم 4 هستم دیگه خسته شدم و دیگه از این رشته اصلا" خوشم نمیاد . پارسال کنکور زبان دادم و زبان ایتالیایی آزاد تهران شمال قبول شدم ولی نرفتم و حالا پشیمون هستمhttp://iran-eng.com/images/icons/icon9.gif و میخولم دیگه IT رو ول کنم . شاید هم یکی از علتهایی که باعث شد من از این رشته متنفر بشم استادای دانشگاهمون هست چون هرچقدر هم که درس بخونیم:w10: باز هم نمره پایین میدن و میگن چون شماها مجازی هستید پس وقت بیشتری برای درس خوندن دارید و با اینکه درس نمیدن بعضی از قسمتها رو از اون قسمتها بیشتر سئوال میدن. و این طور که من شنیدم قراره مدرک فراگیر بنویسن و نه مجازیhttp://iran-eng.com/images/icons/icon9.gif.
شما ادامه بده خیلیا آرزوی همین موقعیت شما رو دارن
حالا شما که الان این همه تحت فشار هسی مطمئن باش توی دوره های بالاتر موفقتری
البته اگه هدفمندتر باشی
مثلا به گرایشای ارشدم می تونی از الان فک کنی
اینجوری از یه سری از درسا واقعا خوشت میاد
ایشالا آی تی ارشدتو شریف بری :دی

...(اين خيلي شعاري بودhttp://qsmile.com/qsimages/24.gif)
دخیخا قسمت آخر طلاسhttp://www.pic4ever.com/images/wassat.gif

arsam313
2008/12/14, 07:58 PM
سلام بچه ها,امیدوارم که حال همگی خوب باشه

راسش باید بگم در قسمت مبانی برنامه نویسی, پاسکال بهترین گزینست چون خیلی آسون تر از بقیه ی برتامه هاست,در ضمن هدف از برنامه نویسی مقدماتی آشنایی با نحوه ی نوشتن برنامه هاست اگر شما بدونین چه جوری یک عدد به توان میرسه دیگه فرق نمی کنه از چه زبونی استفاده میکنین چون الگوریتمش رو بلدید.

...ولی بعد از 30 سال هنوز دارن پاسکالی که منسوخ شده رو درس می دن...

باید بگم اگه استادتون داره بهترین کار رو میکنه(استادتون خانم سپهریه دیگه؟)

موفق باشین;)

King Paker
2008/12/14, 08:06 PM

راسش باید بگم در قسمت مبانی برنامه نویسی, پاسکال بهترین گزینست چون خیلی آسون تر از بقیه ی برتامه هاست,در ضمن هدف از برنامه نویسی مقدماتی آشنایی با نحوه ی نوشتن برنامه هاست اگر شما بدونین چه جوری یک عدد به توان میرسه دیگه فرق نمی کنه از چه زبونی استفاده میکنین چون الگوریتمش رو بلدید.

موفق باشین;)
محسن جان مراما قبول کن دیگه پاسکال دورش گذشته
باز ++C یه چیزی
هرچند به ما #C گفتن!!!

سخت بود اما عادت کردیم این ترمم تو برنامه سازی پیشرفته استادمون زبون نذاشته بمونه که به ما نگفته باشهhttp://www.pic4ever.com/images/kap.gif

حرفه شما درس که اسم درس برنامه سازی هستش اما به هر حال برنامه سازی ساختگرا کجا، برنامه سازی شیءگرا کجا...:gol:

Drago
2008/12/14, 08:43 PM
محسن جان مراما قبول کن دیگه پاسکال دورش گذشته
باز ++C یه چیزی
هرچند به ما #C گفتن!!!

سخت بود اما عادت کردیم این ترمم تو برنامه سازی پیشرفته استادمون زبون نذاشته بمونه که به ما نگفته باشهhttp://www.pic4ever.com/images/kap.gif

حرفه شما درس که اسم درس برنامه سازی هستش اما به هر حال برنامه سازی ساختگرا کجا، برنامه سازی شیءگرا کجا...:gol:
برادر نفست از جاي گرم درمياد!كجا درس ميخوني؟
ما پيام نوريم استاد خيلي هنر كنه بچه ها هم تيز باشن آخر سر همون ++C اش نصفه كاره ميمونه!
باورت نميشه شايد بالاي 90% از بچه ها تا حالا با ++C كار نكردن!حتي محيطشو نديدن.
اصلا حتي كتابشم نيست!!!!(كتاب درسي ها!)
من كلي اين در اون در زدم تازه تونستم از ترم بالايي ها دوتا كتاب فيزيك بگيرم بدم به دوستام!
:gol:

King Paker
2008/12/14, 09:41 PM
ما پيام نوريم استاد خيلي هنر كنه بچه ها هم تيز باشن آخر سر همون ++C اش نصفه كاره ميمونه!
من كلي اين در اون در زدم تازه تونستم از ترم بالايي ها دوتا كتاب فيزيك بگيرم بدم به دوستام!
ای بابا منطقه محروم که میگن شمایینا :دی
البته لازم به ذکره که ما همون ابتدای ورود به یونی در جلسه اول برنامه سازی مقدماتی استاد یک تست گرفتن برای تعیین سطح که سوالاش آب دوغ خیاری بود و ما نیز برای افه گذاشتن همه رو جواب دادیم:)
استاد هم نامردی نکرد جلسه بعد گفت بیایید چهارتا پی دی اف انگلیسی در مورد #C بهمون داد :razz:
گفت بدوید بروید پی کارتان!!! :دی
جلسه سه گفت این یارو برنامه Hello world رو بنویسین... جلسه چهار گفت ماشین حساب بنویسین!... جلسه پنجم گفت برنامه مدیریت سیستم نمرات دانشجویی بنویسین!!! :surprised:بعدشم گفت بازی شطرنجو بنویسین!!!:cry: البت تحت فشار بودیم اما خب الان راحتیم دیه;)

این ترمم که برنامه سازی پیشرفته از جاوا اسکریپت و اپلت بگیر تا اچ تی امل و کار با دیتابیس و برنامه نویسی تحت شبکه و سیستم پروگرمینگ یه اشاره ای بهش کرده و وا ویلا امتحان پایان ترممون که چه شود تازه می خواست جاوا هم بگه گفت دیگه وخ نیس:eek: :دی

به هر حال می خوام بگم پی دی افای زبان اصلیم چیزه خوبیه می تونی ازشون استفاده کنی:gol:

Drago
2008/12/14, 10:02 PM
منطقه محرومو قشنگ اومدي!
حالا اينو بشنو:ما كه فقط پاسكال پاس كرده بوديم حتي رياضي 1 هم همين ترم داريم استاد جلسه ي اول اومده ميگه واسه پروژه بايد Simplex Method بنويسين.قيافه ي بچه ها ديدني بود!!!
گفتيم حالا چي هست؟گفت روش هاي تحقيق در عمليات.بازم قيافه ي بچه ها ديدني بود!
خلاصه كنم 2 3 جلسه بيشتر نمونده ترم تموم شه بچه ها هنوز يه خط از اون برنامه رو نتوستن بنويسن.
ما اولين ورودي هاي IT هستيم.شانس آورديم افتاديم بهمن.بيچاره اونا كه افتادن مهر شدن موش آزمايشگاهي ما.هيچ دانشگاه ديگه اي هم اينجا IT نداره.بعد استاد ميگه برين از ترم بالايي ها بپرسين!!!
كدوم ترم بالايي آخه لامسب؟؟!!!
روحيه رو داري؟! خدايي تو بودي ميومدي دنبال پيشرفت؟
من شدم مرجع واسه بچه ها.مني كه هنوز هيچي نميدونم.دانشگاه حتي وبلاگ هم نداره(سايت كه سهله).خودم وبلاگ زدم اخبار دانشگاهو ميدم.نمونه سوال و اينا ميگردم پيدا ميكنم ميزارم.
حالا اينا كه گفتم چه ربطي داشت خودمم نفهميدم!!!

* فریبا *
2008/12/14, 10:06 PM
البته لازم به ذکره که ما همون ابتدای ورود به یونی در جلسه اول برنامه سازی مقدماتی استاد یک تست گرفتن برای تعیین سطح که سوالاش آب دوغ خیاری بود و ما نیز برای افه گذاشتن همه رو جواب دادیم:)
استاد هم نامردی نکرد جلسه بعد گفت بیایید چهارتا پی دی اف انگلیسی در مورد #C بهمون داد :razz:
جلسه سه گفت این یارو برنامه Hello world رو بنویسین... جلسه چهار گفت ماشین حساب بنویسین!... جلسه پنجم گفت برنامه مدیریت سیستم نمرات دانشجویی بنویسین!!! :surprised:بعدشم گفت بازی شطرنجو بنویسین!!!:cry: البت تحت فشار بودیم اما خب الان راحتیم دیه;)

این ترمم که برنامه سازی پیشرفته از جاوا اسکریپت و اپلت بگیر تا اچ تی امل و کار با دیتابیس و برنامه نویسی تحت شبکه و سیستم پروگرمینگ یه اشاره ای بهش کرده و وا ویلا امتحان پایان ترممون که چه شود تازه می خواست جاوا هم بگه گفت دیگه وخ نیس:eek: :دی

به هر حال می خوام بگم پی دی افای زبان اصلیم چیزه خوبیه می تونی ازشون استفاده کنی:gol:
:confused:
خوشا به حالتان که بسی بسیار خوش به حالتان شده ..
اما عرض کنم خدمت دوستان از جهت میزان بار علمی اساتید گرام دانشگاه پیام زوره واحد ما .. استاد گرام برنامه نویسی پاسکال لطف کردند و تنها به خاطر رفاه حال ا دانشجویاین سخت کوش کلاس درس را به کلاس دیکته نویسی تبدیل کرده و خواهش کردند جز اطلاعات داخل جزوه سراغ منبع دیگری نرویم هر چند ناقص باشد این جزوه !!!!!!!
اما بگویم از شرح حال استاد پیشرفته که به محض ورود به کلاس به دنبال سوژه ای جهت راه انداختن یک دعوا و بحث با دانشجویان بیچاره وکوباندن مدرک نداشته ی خویش بر فرق سر ما و نهایتا تعطیل کردن کلاس میگردند . چنین است که ما 2 هفته مانده به امتحانات پایان ترم همچنان اندر خم یک کوچه مانده ای که خدایا چگونه پاس کنیم این دروس را یاد گیریر بماند برای پیش کش ...

* فریبا *
2008/12/14, 10:10 PM
منطقه محرومو قشنگ اومدي!
حالا اينو بشنو:ما كه فقط پاسكال پاس كرده بوديم حتي رياضي 1 هم همين ترم داريم استاد جلسه ي اول اومده ميگه واسه پروژه بايد Simplex Method بنويسين.قيافه ي بچه ها ديدني بود!!!
خلاصه كنم 2 3 جلسه بيشتر نمونده ترم تموم شه بچه ها هنوز يه خط از اون برنامه رو نتوستن بنويسن.
ما اولين ورودي هاي IT هستيم.شانس آورديم افتاديم بهمن.بيچاره اونا كه افتادن مهر شدن موش آزمايشگاهي ما.هيچ دانشگاه ديگه اي هم اينجا IT نداره.بعد استاد ميگه برين از ترم بالايي ها بپرسين!!!
من شدم مرجع واسه بچه ها.مني كه هنوز هيچي نميدونم.دانشگاه حتي وبلاگ هم نداره(سايت كه سهله).خودم وبلاگ زدم اخبار دانشگاهو ميدم.نمونه سوال و اينا ميگردم پيدا ميكنم ميزارم.
drago حان خیلی خوشجالم که در جمع این نوابغ تنها نیستم .عرض کنم خئمتت که من همون موش آزمایشگاهیه هستم که مهر رفت دانشگاه ...
خداییش فکر میکنی که با این اوضاع مرتب میتونیم تو این دانشگاه زنده بمونیم ؟

psychic
2008/12/14, 10:29 PM

سلام نسیم جان
خوشحالم که به جمع ما پیوستی.
نفس عمل مهمه (شعار نیستا...) الان خیلیا هستن که دارن شبکه های غول آسایی رو مدیریت می کنن و درآمدشونم ماشالله... در صورتی که حتی مدارک Cisco و MCSE رو هم ندارن (البته درسش رو خوندن)
شما هم نگو سخته , نمی شه , حتما حتما تاپیک راهنمایی به دانشجویان IT که توی امضام هست رو کامل بخونید.مطمئنم خیلی کمکتون می کنه.
هر سوالی هم داشتین من و دوستان برا کمک به هم هستیم
هیچ رشته ای توی مهندسی ها به نظر من نمی تونه مثل IT درآمد داشته باشه.
خارج از بحث پولی یک رشته ای هست که سختی و خستگی زیاد نداره و کسل کننده نیست (البته منظورم این نیست که دیگه آسون هست و همه می تونن انجامش بدن)

نکته ی دیگه اینکه واقعا رشته ی خوبی برای خانم ها هست.همونطورم که می دونیم (حد اقل این چیزی که من توی دانشگامون میبینم) اینه که بیشتر از % 80 دانشجویانش رو دختر خانم ها تشکیل می دن.

psychic
2008/12/14, 10:33 PM

موفق باشین;)

خانم سپهری کی هستن؟ :D
استاد ما به جای پاسکال ++C رو درس می دن.
استادامون خوشبختانه یکم خود مختارن و دارن یکم سرفصل های جدید و معتبر رو خودشون جایگزین می کنن.(البته تا حدی که اختیار دارن)

* فریبا *
2008/12/14, 10:34 PM
بجه ها من یه در خواستی داشتم اگه امکانش هست منابع دروسی رو که تو دانشگاه میخونین بذارین .
چون ما که اکثر کتابامون که انتشارات خود دانشگاهه افتضاحه پر از تیتر و سر فصل ولی نهایاتا هیچ چی نداره .فقط به این درد میخوره که درست رو باهاش پاس کنی .
ولی اگه بدونیم بچه های دانشگاههای دیگه چی میخونن ما هم میتونیم از اونا استفاده کنیم . شاید یه چیزی یاد گرفتیم ..

psychic
2008/12/14, 10:41 PM

زیاد نگران این مورد نمی خواد باشین.
اگر برنامه نویسی رو خیلی دوست دارین برید دنبالش ولی غیر از گرایش برنامه نویسی تحت وب فکر نمی کنم بچه های IT زیاد برنامه نویسی براشون مهم باشه و مورد نیازشون باشه :gol:

psychic
2008/12/14, 10:42 PM
بجه ها من یه در خواستی داشتم اگه امکانش هست منابع دروسی رو که تو دانشگاه میخونین بذارین .
چون ما که اکثر کتابامون که انتشارات خود دانشگاهه افتضاحه پر از تیتر و سر فصل ولی نهایاتا هیچ چی نداره .فقط به این درد میخوره که درست رو باهاش پاس کنی .
ولی اگه بدونیم بچه های دانشگاههای دیگه چی میخونن ما هم میتونیم از اونا استفاده کنیم . شاید یه چیزی یاد گرفتیم ..

من سرفصل درس ها رو حتما می ذارم براتون.
اتفاقا خیلیم کامل هست.:gol:

psychic
2008/12/14, 10:56 PM

به به.
میگم مطمئنید IT می خونید؟
به نظرم یا رشتتون کامپیوتره یا فوق لیسانس IT گرایش برنامه نویسی تحت وب :D

به هر حال دونستن اینا به نظرم خیلی خوبه.:w12:
حالا خودتون راضی هستین؟

psychic
2008/12/14, 11:01 PM
drago حان خیلی خوشجالم که در جمع این نوابغ تنها نیستم .عرض کنم خئمتت که من همون موش آزمایشگاهیه هستم که مهر رفت دانشگاه ...

بابا نا امید نشید یه موقع
خودتون برید دنبالش برای رو کم کنی هم که شده
منم همین کار ها رو کردم واقعا جواب میده.
مخصوصا قبل از اینکه استاد درس بده...البته پیام نور نمی دونم دقیقا چه جوریه ولی مطمئن باشید با تلاش همه کار می شه کرد (نصیحت نمی کنما چون خوشمم نمیاد دارم پیشنهاد دوستانه می دم)
البته می دونم ممکنه سخت باشه ولی...

melina_007
2008/12/15, 10:25 AM
من ترم اولیم....قبلش که برم it فک میکردم یه چیزایی حالیمه ولی الان میبینم هیچی نمیفهمم...منم پیام نورم....استادمون هر کی که بیشتر از خودش میدونه رو از کلاس پرت میکنه بیرون...البته به بهونه حرف زدن.....چون همیشه جلوشون کم میاره!
استادامون که بماند وضع دانشگاهمون افتضاح تره.....تو این زمستون سرد تو یه منطقه سرد سیر تازه 3 هفتس شوفاژ گذاشتن....در صورتی که پارسال تاسیس شده!!!!!!!!

psychic
2008/12/15, 10:45 AM

اینم خدمت شما
برای دریافت برید به این تاپیک (http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=584564#post584564)

psychic
2008/12/15, 11:00 AM
من ترم اولیم....قبلش که برم it فک میکردم یه چیزایی حالیمه ولی الان میبینم هیچی نمیفهمم...منم پیام نورم....استادمون هر کی که بیشتر از خودش میدونه رو از کلاس پرت میکنه بیرون...البته به بهونه حرف زدن.....چون همیشه جلوشون کم میاره!
استادامون که بماند وضع دانشگاهمون افتضاح تره.....تو این زمستون سرد تو یه منطقه سرد سیر تازه 3 هفتس شوفاژ گذاشتن....در صورتی که پارسال تاسیس شده!!!!!!!!

سلام
خیلی ها الان که توی همین تالار فعالیت دارن مشکلاتی مشابه دارن و ما هم برای همین موارد این تاپیک (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=59392) رو ایجاد کردیم.
حتما مطالبش رو بخونید.سوالی هم بود من و دوستان در خدمتیم;)

eL2rado
2008/12/15, 12:19 PM
سلام سلام به بچه های ناب IT ....مرسی psychic عزیز، تاپیک قشنگی رو افتتاح کردین
حالا منم یه سوال دارم... اول بگید که مدیرگروه اختصاصی برای IT دارین شما یا نه؟...البته فکر میکنم اکثرا اینطور نیست و معمولا مدیر گروه کامپیوتر و IT داریم.( حالا بعضیا مدیرگروهشون همون مدیر گروه برقه! یا صنایع! یا ؟، عمران هم داریم؟:biggrin: بگذریم...)
یه سوال دیگه که برام مهمتره اینه که مدیرگروهتون تدریس هم میکنه؟ اگه اره،چه درسهایی رو؟...حالا بگید این مساله میتونه مفید باشه یا نه، یعنی نقاط قوت و ضعفشو بگیم...فعلا;)

Drago
2008/12/15, 01:12 PM
اول از همه عرض كنم من منظور بدي نداشتم از اون حرف كه گفتم موش آزمايشگاهي ها.خواهر خودم هم از همون ترم مهري ها شد.
دوما نميدونم من هميشه يه جورايي خوشبين هستم فكر ميكنم ميتونم آيندمو بسازم هر چقدر هم كه اوضاع بد باشه يا بد بشه.شايد خوش خيالم شايد اشتباه ميكنم....ولي فكر ميكنم بهتر از اينه كه فقط بگم آي وضع خرابه,دانشگاه,استاد,همكلاس. ..نه,ميگم برم جلو,بريم جلو,شايد شد,شايد تونستيم.ما ميتونيم.
همه ميگفتن استاد فلاني اينجوريه اونجوريه انقدر باهاش راه اومدم كه حالا ميشه گفت باهام دوست شده.نميگم همش اينجوريه,استاد بوده كه باهاش دعوا كردم ديگه هم سر كلاسش نرفتم.تهديد هم كرده ولي من ميگم خودم ميخونم رياضي رو,سعي مو ميكنم.
حالا هم كه دارم از مدير و بقيه ي دوستان كمك ميگيرم.
اميدوارم بتونيم باعث پيشرفت همديگه بشيم.

R-Quantum
2008/12/15, 01:18 PM
سلام دوستان عزیز من جواب همه ی شما دوستان رو مطالعه کردم و برای بعضی از پاسخ ها واقعا ناراحت شدم ولی بچه ها با این همه ناامیدی موفق نمیشید . درسته متاسفانه ما در زمینه ی رشتمون متخصص نداریم و در اکثر دانشگاهها یک استاد چند کتاب را برای چند کلاس تدریس می کند ( یعنی حتی اساتید هم تخصصی کار نمیکنند . اگه هر کس در زمینه ی تخصص خودش برای دانشجویان تدریس کند ، خیلی از مشکلات حل میشود ولی نه بطور کامل ) بله در ایران مخصوصا در شهرستان ها امکانات لازم برای رشته ی ما نیست . همه قبول ولی بچه ها من احساس میکنم شما خودتون رو فراموش کردید ، قدرت درونتون رو .

R-Quantum
2008/12/15, 01:23 PM
اول از همه عرض كنم من منظور بدي نداشتم از اون حرف كه گفتم موش آزمايشگاهي ها.خواهر خودم هم از همون ترم مهري ها شد.
دوما نميدونم من هميشه يه جورايي خوشبين هستم فكر ميكنم ميتونم آيندمو بسازم هر چقدر هم كه اوضاع بد باشه يا بد بشه.شايد خوش خيالم شايد اشتباه ميكنم....ولي فكر ميكنم بهتر از اينه كه فقط بگم آي وضع خرابه,دانشگاه,استاد,همكلاس. ..نه,ميگم برم جلو,بريم جلو,شايد شد,شايد تونستيم.ما ميتونيم.
همه ميگفتن استاد فلاني اينجوريه اونجوريه انقدر باهاش راه اومدم كه حالا ميشه گفت باهام دوست شده.نميگم همش اينجوريه,استاد بوده كه باهاش دعوا كردم ديگه هم سر كلاسش نرفتم.تهديد هم كرده ولي من ميگم خودم ميخونم رياضي رو,سعي مو ميكنم.
حالا هم كه دارم از مدير و بقيه ي دوستان كمك ميگيرم.
اميدوارم بتونيم باعث پيشرفت همديگه بشيم.
سلام دوست عزیز 100 درصد میتونیم باعث پیشرفت همدیگه شیم . در آن شکی نیست .

R-Quantum
2008/12/15, 01:28 PM
دوستان شما قدرت فوق العاده ای در وجود خود دارید که میتونید با استفاده از آن کن فیکون کنید . پس ارادتون کجا رفته ؟ چرا خودتون رو دست کم گرفتید ؟ تازه اول راهه . شما فردا میخواهید به عنوان مهندس برای خود شرکت بزنید ، با مدیران زیادی سر و کله بزنید ، با افرادی با اخلاق های مختلف برخورد خواهید کرد ، اون موقع می خواهید چه کار کنید ؟

R-Quantum
2008/12/15, 01:33 PM
پس با قدرت برید جلو . عیب نداره گاهی اوقات زمین بخورید ، باید گاهی اوقات شکست رو تجربه کنید ( مگه یادتون نیست ، وقتی بچه بودید ، زمین میخوردید ، میگفتن : اشکال نداره بزرگ شدی یا میگفتن : بزرگ شی یادت میره ) پس باید زمین خورد . درسته درس خوندن تو پیام نور سخته ( سخت که نه بلکه تلاش زیادی میخواهد ) ولی میدونید چقدر تو کنکور ارشد موفقید ؟

R-Quantum
2008/12/15, 01:42 PM
منم دانشجوی IT هستم و به رشتم افتخار میکنم حتی اگه به موفقیت های زیادی دست یافتم ، رشتم رو حتی با مکانیک ، برق ، پزشکی ، دندان پزشکی ...... عوض نکنم . به خودم ایمان دارم که موفق میشم . مغرور هم نیستم م در ضمن غلو هم نمیکنم چون خودم رو بهتر میشناسم . فقط کافیه بخواهیم . در ضمن به دوستان ناامیدم هم به عنوان یه دوست یا حتی یه خواهر پیشنهاد میکنم : 1. به حرف هیچ کس گوش ندهید ، با حرف مردم زندگی نکنید . بچه ها مهم خودتون هستید و هدفتون 2. هدفمند باشید 3. انتظار نداشته باشید که در دانشگاه همه ی مطالب را به شما بگویند . دانشگاه تا حدودی میتونه نیاز شما رو رفع کنه ، پس همت کنید و خودتون هم تلاش کنید 4. کتاب های مدیریتی ( روانشناسی مثل کتاب راز و ...) رو هم مطالعه کنید . 5. طرز فکرتون رو هم عوض کنید ( آینده ی شما رو افکار شما میسازنند)

R-Quantum
2008/12/15, 01:47 PM
ببخشید دوستان میدونم همه ی حرفام رو شما هم بلدید. هدف من به عنوان قطره ای از این دریا فقط یاداوری بود . خیلی هاتون فراموش کرده بودید که کی هستید ؟ ( فقط یاداوری بود امیدوارم به کسی بر نخوره ) هدف ما از جمع شدن در این تالار کمک کردن به یکدیگر است . موفقققققققققققققققققققققق قققققق باشید .

* فریبا *
2008/12/15, 02:28 PM
دوباره سلام .
فککر کنم تو پست قبلی من بوی نا امیدی میاومده .. اما اصلا قصدمن این نبود .فقط وقتی حرفای رشما رو خوندم نسبت به اساتید و شیوه ی تدریس و .. واقعا دلم به حال بچه های پیام نور سوخت . چون میتونم به جرات بگم اکثرشون از خیلی از دانشجوهای دانشگاههای دیگه بیشتر تلاش میکنن اما متاسفانه کم لطفی مسئولین و سیسیتم آموزش استباهی که تو این دانشگاه برقراره باعث میشه که توی میدان عمل خیلی کم بیارن .
با این حال خواستن توانستنه وبه نظر من دانشجوی پیام نور این فرصت بهش داده شده تو زندگی تا ئاقعا خودش به دنبال علم و مهارت باشه ..

* فریبا *
2008/12/15, 02:32 PM
Eldora جان . ما مدیر گروه نداریم .فقط یه کارشناس آموزش داریک که مهندس نرم افزاره و کارشناس مشترک گروه کامپیوتر (علوم-نرم افزار -فناوری ) - مهندسی پروزه -مهندسی صنایع -و مهنسی مدیریت اجراییه .
تدریس هم نمیکنه .
به نظر من بودن یه متخصص از هر رشته توی هر دانشگاه خیلی ضروریه . چون کمک واقعا بزرگی به دانشجو ها میکنه .

Drago
2008/12/15, 02:35 PM
خانم رضايي من آدم شوخي هستم اگه ناراحت ميشين بگين تا ديگه باهاتون شوخي نكنم ولي...
نميشد همه اينارو تو يه پست بگين؟؟!!!
ببيبن دانشجوي زرنگ اينجوري تعداد پست هاشو ميبره بالا!!!

ارسطو
2008/12/15, 04:02 PM
منم دانشگاه پيام زور مي خونم.
چون براي پاس كردن درس ها واقعا بايد زور بزني.
ولي دانشگاه ما تا حد شما افتضاح نيست.
حالا شما كدوم واحد هستيد؟

psychic
2008/12/15, 05:27 PM
حالا منم یه سوال دارم... اول بگید که مدیرگروه اختصاصی برای IT دارین شما یا نه؟...البته فکر میکنم اکثرا اینطور نیست و معمولا مدیر گروه کامپیوتر و IT داریم.( حالا بعضیا مدیرگروهشون همون مدیر گروه برقه! یا صنایع! یا ؟، عمران هم داریم؟:biggrin: بگذریم...)
یه سوال دیگه که برام مهمتره اینه که مدیرگروهتون تدریس هم میکنه؟ اگه اره،چه درسهایی رو؟...حالا بگید این مساله میتونه مفید باشه یا نه، یعنی نقاط قوت و ضعفشو بگیم...فعلا;)

مرسی El2rado جان.
این پیشنهاد خیلی خوب از Melody خانم بوده.
ما یه مدیر گروه داریم که با کامپیوتر مشترک هستن.
من زیاد نمیشناسمشون.ولی حتما در این مورد پرس و جو می کنم ;)

psychic
2008/12/15, 05:40 PM
سلام دوستان عزیز من جواب همه ی شما دوستان رو مطالعه کردم و برای بعضی از پاسخ ها واقعا ناراحت شدم ولی بچه ها با این همه ناامیدی موفق نمیشید . درسته متاسفانه ما در زمینه ی رشتمون متخصص نداریم و در اکثر دانشگاهها یک استاد چند کتاب را برای چند کلاس تدریس می کند ( یعنی حتی اساتید هم تخصصی کار نمیکنند . اگه هر کس در زمینه ی تخصص خودش برای دانشجویان تدریس کند ، خیلی از مشکلات حل میشود ولی نه بطور کامل ) بله در ایران مخصوصا در شهرستان ها امکانات لازم برای رشته ی ما نیست . همه قبول ولی بچه ها من احساس میکنم شما خودتون رو فراموش کردید ، قدرت درونتون رو .

الهام جان به این شدّت هم که می گید نیست.
الان بچه ها نسبت به روزای اولی که من توی این تالار فعالیتم رو شروع کردم خیلی فعال تر و با انگیزه تر شدن.
خیلی خوشحالم که تونستم با ایجاد تاپیک راهنمای دانشجویان IT ... نقشی هر چند کم رنگ در ایجاد انگیزه و کمک به پیشرفتشون داشته باشم.
به نظرم که واقعا موثر بوده.واقعا اینطور که می گید بچه ها نا امید نیست.نا راضی بودن با نا امید بودن خیلی تفاوت داره
همه ی ما هم برای کمک به هم اینجا هستیم .پس نا امیدی معنی نمی ده دیگه ;)

psychic
2008/12/15, 05:48 PM
خانم رضايي من آدم شوخي هستم اگه ناراحت ميشين بگين تا ديگه باهاتون شوخي نكنم ولي...

چه خوب.:gol:
منم خیلی شوخی رو دوست دارم ولی تاحالا با هیچ کدوم از شما ها شوخی نکردم .اینم به خاطر محدودیت هایی هست که دارم.
ولی شما ها هرچی دوست دارید می تونید با من شوخی کنید.;)

arsam313
2008/12/15, 05:56 PM
خانم سپهری کی هستن؟ :D

اگه علوم تحقیقاتی هستی به موقش میشناسیش:biggrin:
از اون استادا هستا
:redface:

King Paker
2008/12/15, 07:17 PM
منطقه محرومو قشنگ اومدي!
چه شاکی بودی تو پسر :دی
اما دمت گرم همین که به فکر یونی و بکستون هستی خودش خیلی
دمت گرم:gol:
PS
لامذهبhttp://www.pic4ever.com/images/crazy.gif

:confused:
خوشا به حالتان که بسی بسیار خوش به حالتان شده ..
اما عرض کنم خدمت دوستان از جهت میزان بار علمی اساتید گرام دانشگاه پیام زوره واحد ما .. استاد گرام برنامه نویسی پاسکال لطف کردند و تنها به خاطر رفاه حال ا دانشجویاین سخت کوش کلاس درس را به کلاس دیکته نویسی تبدیل کرده و خواهش کردند جز اطلاعات داخل جزوه سراغ منبع دیگری نرویم هر چند ناقص باشد این جزوه !!!!!!!
اما بگویم از شرح حال استاد پیشرفته که به محض ورود به کلاس به دنبال سوژه ای جهت راه انداختن یک دعوا و بحث با دانشجویان بیچاره وکوباندن مدرک نداشته ی خویش بر فرق سر ما و نهایتا تعطیل کردن کلاس میگردند . چنین است که ما 2 هفته مانده به امتحانات پایان ترم همچنان اندر خم یک کوچه مانده ای که خدایا چگونه پاس کنیم این دروس را یاد گیریر بماند برای پیش کش ...
شما هم پسکال خوندین؟!http://www.pic4ever.com/images/164.gif
این لحن نوشتنتم ما رو هلاک کرد لذت بردیم:gol:

اگه منظورتون فقط برنامه سازی هستش تمام منابع ما زبان اصلی بود
اما برا همین #C اگه منبع فارسی خواسین "چگونه با #C برنامه نویسی کنیم" ترجمه: مهندس پروین صفاحی خیلی خوبه

در مورد گسسته هم که کتاب معروف آقای قلی زاده!!! :دی

در مورد ساختمان داده هم اینا واقعا عالین:
جزوه استاد جعفر طهمورث (استاد دانشگاه خودمون)
لینک دانلود (http://paker7.persiangig.com/document/Data%20Structure.rar)

کتاب آقای الیس هرویتز:
لینک دانلود (http://paker7.persiangig.com/document/Fundamentals%20of%20Data%20Structures%20-%20Ellis%20Horowitz.chm)

ببخشید نمی دونم لینک گذاشتن اینجا خلاف قوانین هس یا نه!:redface:

به به.
میگم مطمئنید IT می خونید؟
به نظرم یا رشتتون کامپیوتره یا فوق لیسانس IT گرایش برنامه نویسی تحت وب :D

به هر حال دونستن اینا به نظرم خیلی خوبه.:w12:
حالا خودتون راضی هستین؟
http://www.pic4ever.com/images/DrHessam.gif
نه بابا رشتم IT هستش فقط اینکه استادای ما خیلی کامپیوتری و نرم افزاری هسن
مشکل اینه!:razz:

آره خوب مثلا در مورد دیتابیس ما خیلی چیزا یاد گرفتیم که مطمئنا تو درس دیتابیس به دردمون می خوره
یا خیلی از زبونای دیگه که باهاشون آشنا شدیم به نظر جالب میومدن
به هر حال... :دی:gol:

ای بابا این پیام نورم وضعش افتضه هان!!
امیدوارم این همه که سختی می بینین تو آینده ایشالا نتیجشم بگیرین:gol:

اممم
راستش مدیر گروه ما که خودش سخت افزاریه!!! این از این! :دی

تدریس هم می کنن
سال بالاییا می گفتن مدیر گروهمون اولا از شیر مرغ تا جونه آدمیزاد تدریس می کرده!!!
از برنامه سازی و ساختمان داده بگیر تا گسستهhttp://www.pic4ever.com/images/tooth.gif
لازم به ذکره مدار منطقی هم تدریس می نمودند تا همین ترم قبل:D

حالا دیگه مفید بودنشو نمیدونم:دی:gol:

psychic
2008/12/15, 07:43 PM
http://www.pic4ever.com/images/DrHessam.gif
نه بابا رشتم IT هستش فقط اینکه استادای ما خیلی کامپیوتری و نرم افزاری هسن
مشکل اینه!:razz:

آره خوب مثلا در مورد دیتابیس ما خیلی چیزا یاد گرفتیم که مطمئنا تو درس دیتابیس به دردمون می خوره
یا خیلی از زبونای دیگه که باهاشون آشنا شدیم به نظر جالب میومدن
به هر حال... :دی:gol:

دکترای IT هم که کمه (یعنی تقریبا نیست) مجبورا اونایی که دکترای کامپیوتر دارن رو برای درس های تخصصی بذارن

حالا زیادم بد نشده که.
به نفعتون شد. ;)

لینک گذاشتنم هیچ مشکلی نداره.
هر چی دوست داری بذار.

Hengameh IT
2008/12/15, 09:22 PM
ولی به نظر من یه قسمتی بذاریم که بیشتر در مورد it و کاربرداش تو جامعه صحبت بشه . حداقلش اینکه اگه گفتن it همون کامپیوتره یه حرفی برای گفتن داشته باشیم

Drago
2008/12/15, 09:24 PM
پاكر كجاشو ديدي من شاكي تر از اين حرفام!!!
راستي مصب به محل رسيدن رودخونه به دريا هم ميگن!!!!!!(رفع و رجوع نشد؟! ok اشتباه نوشتم.)
لينكاتم انشاا... بعدا استفاده ميكنم,الان خداييش خيلي خسته ام!

ارسطو جان من واحد كرمانشاه هستم.شما كجايي؟
خانم فريبا شما هم اگه ميشه لطفا بگين.
راستي پاكر تو كجايي؟
خانم رضايي , آقاي مدير ,خانم neda-eng و pari شما ها هم plz بگين.
(Drago جان شما برو صفحه ي معارفه رو بخون)

psychic
2008/12/15, 09:53 PM
راستي مصب به محل رسيدن رودخونه به دريا هم ميگن!!!!!!(رفع و رجوع نشد؟! ok اشتباه نوشتم.)

راستي پاكر تو كجايي؟

منم علوم تحقیقات فارس (آزاد) هستم.تا اینجاش که خیلی راضی بودم.ببینیم بعدش چی پیش میاد...
یکی از استادامون (دکتر امین لاری) می گن دکترای IT از UCLA داره:eek:.حالا حقیقت داره یا نه ...:gol:

King Paker
2008/12/15, 10:11 PM

راستي پاكر تو كجايي؟
بله فراری هم ماشین خوبی هستشhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif :دی

قابلت رو نداشت عزیز هر وخ خواستی استفاده کن
من دانشگاه صنعتی ارومیه هستم:gol:

King Paker
2008/12/15, 10:17 PM
ولی به نظر من یه قسمتی بذاریم که بیشتر در مورد it و کاربرداش تو جامعه صحبت بشه . حداقلش اینکه اگه گفتن it همون کامپیوتره یه حرفی برای گفتن داشته باشیم
یه استادی داریم یه روزی یادمه به ما گفتش:"هرکی گفت IT همون کامپیوتره بزنین تو دهنش!!!" http://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif:دی

یه نکته بگم اینکه کامپیوتر فقط یه وسیله برای IT محسوب میشه و فقط یه بستر هستش که بدون اون هم تقریبا کارا را میوفته :دی:gol:

* فریبا *
2008/12/15, 10:27 PM

راستي پاكر تو كجايي؟
منم با اجازتون پیام نور اراک میخونم .

psychic
2008/12/15, 10:29 PM
یه استادی داریم یه روزی یادمه به ما گفتش:"هرکی گفت IT همون کامپیوتره بزنین تو دهنش!!!" http://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif:دی

یه نکته بگم اینکه کامپیوتر فقط یه وسیله برای IT محسوب میشه و فقط یه بستر هستش که بدون اون هم تقریبا کارا را میوفته :دی:gol:

حالا کاپیوتری توجمعمون نیست و همه خودی هستن
استاد ما یه مثال خیلی جالب زد برامون و این بود:

گفتن متخصصای IT مثل مهندسای طراح یک ساختمان هستن و مهندسای کامپیوتر هم در حکم کارگران اون ساختمان هستن

یه جورایی هم با مثال شما شبیه هست از نظر مفهومی
البته به هیچ وجه قصد جسارت ندارم.کامپیوتر هم واقعا رشته ی خوبی هست :gol::gol::gol:

* فریبا *
2008/12/15, 11:15 PM
شب همگی بخیر .
من یه سوالی داشتم میدونم که جای پرسیدنش اینجا نیست .اما واقعا شرمنده خیلی عجله دارم و تنها همین صفحه بازه .
میخواستم بدونم با داشتن email یه نفر میشه به یاهو 360 اون سر زد ؟ با همون ایمیل به 360 کانکته ..
آخه من اصلا با 360 کار نکردم و نمیدونم چه مدلیه ...
اگه کسی بدونه و جوابم رو بده خیلی ممنون میشم .

eL2rado
2008/12/16, 12:56 AM
شب همگی بخیر .
من یه سوالی داشتم میدونم که جای پرسیدنش اینجا نیست .اما واقعا شرمنده خیلی عجله دارم و تنها همین صفحه بازه .
میخواستم بدونم با داشتن email یه نفر میشه به یاهو 360 اون سر زد ؟ با همون ایمیل به 360 کانکته ..
آخه من اصلا با 360 کار نکردم و نمیدونم چه مدلیه ...
اگه کسی بدونه و جوابم رو بده خیلی ممنون میشم .
موقعی که برای 360 داری register میکنی، یه گزینه ای داره که میگه آیا میخوای یک URL به این صورت برات بسازم؟>> http://360.yahoo.com/YourYahooID
اگه طرف تیکشو زده باشه که خوش شانسی پس:smile: مثلا اگه طرف آیدیش *فریبا* باشه! از این طریق میتونی 360شو ببینی:
*فریبا*/http://360.yahoo.com

t0tem
2008/12/16, 01:20 AM

گفتن متخصصای IT مثل مهندسای طراح یک ساختمان هستن و مهندسای کامپیوتر هم در حکم کارگران اون ساختمان هستن

البته به هیچ وجه قصد جسارت ندارم.کامپیوتر هم واقعا رشته ی خوبی هست :gol::gol::gol:

پس من هم یه نقل قول از یکی از استادامون کنم که می گه : نرم افزار از گرایش ها و زیرمجموعه های IT هست ! :دی

King Paker
2008/12/16, 03:11 PM

ای ولhttp://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif

پس من هم یه نقل قول از یکی از استادامون کنم که می گه : نرم افزار از گرایش ها و زیرمجموعه های IT هست ! :دی
http://www.pic4ever.com/images/126fs2277341.gif:دی

melina_007
2008/12/16, 06:56 PM
سلام!
مدیر گروه؟؟!! تو دانشگاه ما واژه استاد با زور تعریف شده....مدیر گروه که رویایی بزرگه!
ولی با این حال ما میخونیم و میتونیم چون میخواییم!
نمونش هم کلاس جمعمونه که قراره دانشجوهای برتر واسمون رفع اشکال کنن!;)

Drago
2008/12/16, 09:02 PM
بله فراری هم ماشین خوبی هستشhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif :دی

قابلت رو نداشت عزیز هر وخ خواستی استفاده کن
من دانشگاه صنعتی ارومیه هستم:gol:

فراري رو نگرفتم.جريانش چيه؟
دانشگاهتون سراسريه ديگه؟
راستي انقدر :دي نذاز خونده نميشه!:D به جاش ميتوني از : D استفاده كني(اگه فاصله ندي ميشه::D )
PS:وقت! ;)

Mohsenyg
2008/12/16, 10:50 PM
سلام خدمت بچه های گل و بلبل و سروران گرامی بنده
من همین 10 دقیقه پیش عضو شدم
محیط پررونق و خوبی دارید
سال اول آی تی هستم و کاملا به صورت مجازی در دانشگاه رایانه ای تهران درس میخونم

psychic
2008/12/16, 11:56 PM
دانشگاهتون سراسريه ديگه؟
راستي انقدر :دي نذاز خونده نميشه!:D به جاش ميتوني از : D استفاده كني(اگه فاصله ندي ميشه::D )

این :دی یه چیز Routine شده.زیاد توی این مورد حساس نباشید ;)

psychic
2008/12/17, 12:01 AM
سلام خدمت بچه های گل و بلبل و سروران گرامی بنده
من همین 10 دقیقه پیش عضو شدم
محیط پررونق و خوبی دارید
سال اول آی تی هستم و کاملا به صورت مجازی در دانشگاه رایانه ای تهران درس میخونم

سلام به شما:gol:
به سایت خوش اومدین.
امید وارم که جز اعضای فعال ایت تالار ببینیمتون
بد نیست ما رو با نحوه ی برگذاری کلاس هاتون آشنا کنید.ک

یه توضیحی که دوست دارم بدین اینه که با وجود پهنای باند کم توی ایران آیا شما کلاس هاتون E-learning هست یعنی شما و استاد تصویر هم رو می تونید ببینید؟

fuat_h_h
2008/12/17, 11:10 AM

سلام ! ببخشيد ، مي تونم بپرسم كه شما كدوم دانشگاه تحصيل مي كنين ؟
با تشكر .

Mohsenyg
2008/12/17, 11:21 AM
سلام به شما:gol:
به سایت خوش اومدین.
امید وارم که جز اعضای فعال ایت تالار ببینیمتون
بد نیست ما رو با نحوه ی برگذاری کلاس هاتون آشنا کنید.ک

یه توضیحی که دوست دارم بدین اینه که با وجود پهنای باند کم توی ایران آیا شما کلاس هاتون E-learning هست یعنی شما و استاد تصویر هم رو می تونید ببینید؟
خیلی ممنون از لطفتون
با توجه به پهنای باند محدود تقریبا اینکار در ایران عملی نیست
طریقه ی کار ما اینه که هر کدام از دانشجویان یک محیط مخصوص به خود داریم که در آن بخشهای (خبر،نظرسنجی،کلاسهای من،پیغامهای دانشجویان برای من و اخطارها) وجو داره و ما دروسمون رو در قسمت کلاسهای من به صورت اسلایدهایی که یک نفر روش صحبت میکنه دریافت میکنیم
یک قسمت هم داریم به اسم کلاسهای آنلاین که هنوز برگذار نشده(بخاطر افت سرعت در این چند روز) و چیزی از طرز کار اون نمیدونم
بازهم اگر سوالی داشتید در خدمتم

لاندا
2008/12/17, 06:30 PM
سلام من مهندس نیستم .ولی قراره که بشم .البته بعد از کنکورم و...........
راجع به رشتتون یه چیزایی شنیدم ولی دوست دارم بیشتر بدوم.:):smile:

kheyron
2008/12/17, 08:20 PM
سلام به همه ی شما دوستان عزیز و گرامی :gol:

دوستان توی این تاپیک می تونید در هر مورد که خواستین صحبت (SPAM) کنید.;)

همچنین اعضای جدید می تونن اینجا خودشون رو معرفی کنن.

* این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی Melody ایجاد شد.

امید وارم بچه های IT اینجا دور هم به ایجاد یک محیط صمیمی کمک کنن.

آغاز کنندگان بحث های داغ (ترجیحا مربوط به رشتمون باشه) امتیاز ویژه ی مدیریت خواهند گرفت

salam kheyli khosh behaletone
chon to in reshte hamishe up to date hastin
kheyli dost dashtam ke to reshtaton tahsil mikardam
vali heyf....................
vali hamishe say mikonam motalee dashte basham

Drago
2008/12/17, 08:40 PM
سلام!
عيب نداره طولي نميكشه كه مهندس بشي فقط به جاي اينكه وقتتو پاي كامپوتر بگذروني بشين درستو بخون!:D;)
بعد از كنكور و انشالله قبولي وقت زياد داري كه پاي كامپيوتر بشيني,مخصوصا اگه بياي پيام نور كه ماشاالله انقدر كلاس تشكيل ميدن و انقدر پر باره كه خودت هم نخواي بالاخره مياي شايد تونستي چند تا چيز اضافه ياد بگيري.
البته شوخي بود پيام نور هم انتخاب خيلي بدي نيست بستگي به خودت داره.
بيشتر بدوني؟خوب,اولين قدم اينه كه بپرسي! چي ميخواي بدوني؟در مورد كدوم قسمتش ميخواي بدوني؟بپرس! مطمئن باش بي جواب نميموني.

ghogha_728
2008/12/17, 10:11 PM
سلام
منم آی تی میخونم ولی اصلا علاقه ندارم

* فریبا *
2008/12/17, 10:37 PM
خیلی ممنون از لطفتون
با توجه به پهنای باند محدود تقریبا اینکار در ایران عملی نیست
طریقه ی کار ما اینه که هر کدام از دانشجویان یک محیط مخصوص به خود داریم که در آن بخشهای (خبر،نظرسنجی،کلاسهای من،پیغامهای دانشجویان برای من و اخطارها) وجو داره و ما دروسمون رو در قسمت کلاسهای من به صورت اسلایدهایی که یک نفر روش صحبت میکنه دریافت میکنیم
یک قسمت هم داریم به اسم کلاسهای آنلاین که هنوز برگذار نشده(بخاطر افت سرعت در این چند روز) و چیزی از طرز کار اون نمیدونم
بازهم اگر سوالی داشتید در خدمتم
سلام دوست من . خوبی؟
یه سوال .. امتحاناتون چجوری برگزار میشه ؟

majmaj
2008/12/17, 11:46 PM
سلام دوستان خیلی خوشحالم که با بیشتر بچه ها آشنا شدم. من موسسه غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم. دانشگاه تازه تاسیسه. حالا چند تا سوال از شما دوستان:
چه کار کنم که توی دانشگاه استاد ها درس قدیمی ندن. مثلا تا اونجا که من فهمیدم تو دانشگاه های ایران پاسکال یاد می دن. خوب این خیلی قدیمیه. یادگیریش هم برای ما فایده نداره.
سوال بعدی اینکه دانشجوهایی که اطلاعات بیشتری در مورد رشته ما دارن و بیشتر از ما بلدن چیکار کنیم که بین ما و اونا فرقی نباشه؟

و یک سوال دیگه چرا بیشتر بچه هایی که اینجا خودشون رو معرفی کردن از رشتشون ناراضین؟آیا بخاطر سختی این رشته هست؟

eL2rado
2008/12/17, 11:49 PM
salam kheyli khosh behaletone
chon to in reshte hamishe up to date hastin
kheyli dost dashtam ke to reshtaton tahsil mikardam
vali heyf....................
vali hamishe say mikonam motalee dashte basham
آفرین به این اعتماد به نفس;)از دانشگاه هم همچین خیر زیادی به ما نمیرسه جز مدرکش...اگه تلاش کنی میتونی یه ITman خوبی باشی...تلاش و همت بلند

eL2rado
2008/12/18, 12:06 AM
سلام دوستان خیلی خوشحالم که با بیشتر بچه ها آشنا شدم. من موسسه غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم. دانشگاه تازه تاسیسه. حالا چند تا سوال از شما دوستان:

چه کار کنم که توی دانشگاه استاد ها درس قدیمی ندن. مثلا تا اونجا که من فهمیدم تو دانشگاه های ایران پاسکال یاد می دن. خوب این خیلی قدیمیه. یادگیریش هم برای ما فایده نداره.

خوب این برمیگرده به سیاست کاریه دانشگاه دیگه؛ولی اگه همه بچه هاتون با هم جمع شین و معترض شین به این قضیه پیش مدیرگروه یا رئیس, به احتمال زیاد مشکل حله;) ما هم از این کارا زیاد کردیم(نمونش سلف دانشگاه که باعث شد کیفیت غذا بالا بره:D)

سوال بعدی اینکه دانشجوهایی که اطلاعات بیشتری در مورد رشته ما دارن و بیشتر از ما بلدن چیکار کنیم که بین ما و اونا فرقی نباشه؟

اینو دقیقا متوجه نشدم.جزئی ترش کن. اگه منظورت همینی باشه که من فهمیدم خوب کاریش نمیشه کرد جز تلاش بیشتر...

[QUOTE]
و یک سوال دیگه چرا بیشتر بچه هایی که اینجا خودشون رو معرفی کردن از رشتشون ناراضین؟آیا بخاطر سختی این رشته هست؟
واقعا بیشتر بچه ها نظرشون این بوده؟؟! من که ندیدم

eL2rado
2008/12/18, 12:21 AM
سلام!
مدیر گروه؟؟!! تو دانشگاه ما واژه استاد با زور تعریف شده....مدیر گروه که رویایی بزرگه!
ولی با این حال ما میخونیم و میتونیم چون میخواییم!
نمونش هم کلاس جمعمونه که قراره دانشجوهای برتر واسمون رفع اشکال کنن!;)
تا اونجایی که متوجه شدم اکثرا با واژه ای به نام مدیرگروه بیگانه اند!فکر نمیکردم اینطور باشه....راستش اولین باری که فرق IT و کامپیوترو شنیدم،کسیکه IT رو برام تعریف کرد از آیندش گفت از بازار کارش گفت و .... مدیر گروهم بود.همیشه هم تو همه کلاسهاش از بازار کار حرف میزنه که بچه ها رو جذب درس کنه.فکر کنم اگه یه 2-3تا درس رو هم تدریس کنه(که برای ما میکنه) این ارتباطها بهتر برقرار میشه.شاید واسه همینه که شماها آشنا نیستین. متاسفانه آدمهای دلسوز تو دانشگاها کم پیدا میشه الان

psychic
2008/12/18, 02:06 AM
سلام

سلام.
ترم چند هستین
خیلی از بچه های فعال این تالار اولش مثل شما بودن ولی الان خیلی به این رشته عاقه مند شدن.مثلا فریبا خانم

یه چند مدت بحث های ما رو دنبال کنید و به تاپیک راهنمایی دانشجویان IT (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=59392) هم حتما سر بزنید.
مطمئنا شما هم علاقه مند می شید.
خوشحال می شیم بتونیم با دیگر دوستان بهتون کمک کنیم

موفق باشید

psychic
2008/12/18, 02:13 AM

این بستگی به استاداتون داره.تنها کاری که می تونید انجام بدین اینه که ازشون بخواید به جای پاسکال یه زبان دیگه مثل ++C رو بهتون درس بدن و بهشون بگید که خیلی از دانشگاه ها برای پیشرفتشون دارن این کار رو می کنن.

از چه نظر منظورتونه؟Academic یا غیر از او.اگر Academic منظورتونه باید تلاشتون و همونطور که El2rado عزیز گفتن بیشتر کنید.اگر ازاد منظورتونه که از همین الانم پایه گذاریش رو هممون با شروع دوره های مختلف شبکه داریم محکم می کنیم

واقعا من اینطور فکر نمی کنم.تغلب کسایی که قبلا توی این تالار (یک تاپیک دیگه) خودشون و معرفی می کرن رضایتشون از رشته هم نشون می دادن.
بیشتر از دانشگا ها ناراضین تا رشته.که اونم با تلاش حل می شه

King Paker
2008/12/18, 05:22 PM
دانشگاهتون سراسريه ديگه؟
شوخیدم :دی

آری دانشگاه صنعتی ارومیه
دیگه عادت کردیم دراگو جان ترک عادت موجب مرض است:razz::دی:gol:

این :دی یه چیز Routine شده.زیاد توی این مورد حساس نباشید ;)
شما هم رئیس جونیhttp://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif:D:gol:

سلام ! ببخشيد ، مي تونم بپرسم كه شما كدوم دانشگاه تحصيل مي كنين ؟
با تشكر .
داشنگاه صنعتی ارومیهhttp://www.pic4ever.com/images/164.gif

سلام مهندس:دی
تحقیق کن فرزندم تحقیق کن ما نیز کمکت می کنیمhttp://www.pic4ever.com/images/tooth.gif

سلام
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifhttp://www.pic4ever.com/images/flat.gif
چرا خب؟!

سلام جیگر
همونطور که رئیس جونی فرمودند بستگی به سواد و حوصله استاد داره
شما فقط می تونین بهش درخواستتون رو بگین و...

من یه دوستی دارم از ابتدا کلا هیچی بارش نبود الان واسه خودش غولی شده!
بسته به تلاش خودته عزیز...

بکس که اینجا کشته مرده ی آی تی هستن میان پست میدن دیگه:gol:
همه ما رو دوس دارن ما هم همه رو دوس داریم:دی:gol:

majmaj
2008/12/18, 05:38 PM
ممنون پاکر جان. این جمله آخرت رو خو ب متوجه نشدم.:D

akm
2008/12/18, 06:06 PM

سلام دوست گرامی این موسسه کجای قمه که من اسمشو نشنیدم و چه رشته های رو داره؟

* فریبا *
2008/12/18, 08:12 PM
ITMAN های عزیز یه سوال احتمالا تکراری داشتم . ولی حدس میزنم مشکل من و خیلی از بچه های دیگه باشه .
خود من از کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم در حد یه ویندوز عوض کردن و شاید هم اسمبلی . دلم میخواد بسی بسیار بیشتر بدونم اما نمیدونم چجوری . اگر راه رو بلد باشم مطمئنم که رهروی خوبی هستم .
نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ؟
منتظر جوابهای پر بارتون هستم .
یا علی .

Drago
2008/12/18, 09:15 PM
پاكر نمياد نمياد نمياد يهو مياد يه صفحه پست ميذاره!
ولي دمش گرم خوب جواب ميده.
راستي يه چيزي انقدر نقل قول هاي چند تايي نذار هر كدومو تو يه پست بذار تعداد پست هات زياد ميشه!!!!(قابل توجه خانم رضايي!!)
راستي پاكر كي گفته كسي تو رو دوست داره؟!
اگه منظورت IT ها هست شايد بشه حرفتو قبول كرد.:D
ولي چرا همه انتظار دارن ما با بچه هاي كامپيوتر كل داشته باشيم؟!

King Paker
2008/12/18, 10:39 PM
ممنون پاکر جان. این جمله آخرت رو خو ب متوجه نشدم.:D
چاکرمندیم
مشکل از فرستندس جدی نگیر :دی:gol:

ITMAN های عزیز یه سوال احتمالا تکراری داشتم . ولی حدس میزنم مشکل من و خیلی از بچه های دیگه باشه .
خود من از کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم در حد یه ویندوز عوض کردن و شاید هم اسمبلی . دلم میخواد بسی بسیار بیشتر بدونم اما نمیدونم چجوری . اگر راه رو بلد باشم مطمئنم که رهروی خوبی هستم .
نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ؟
منتظر جوابهای پر بارتون هستم .
یا علی .
سلام ITZAN عزیز:دی
خدمت گرامتون عرض کنم که شما هدفتون از یادگیری کامپو مشخص کنین
تا به ادامه بحث برسیم...

پاكر نمياد نمياد نمياد يهو مياد يه صفحه پست ميذاره!
ولي دمش گرم خوب جواب ميده.
راستي يه چيزي انقدر نقل قول هاي چند تايي نذار هر كدومو تو يه پست بذار تعداد پست هات زياد ميشه!!!!(قابل توجه خانم رضايي!!)
راستي پاكر كي گفته كسي تو رو دوست داره؟!
اگه منظورت IT ها هست شايد بشه حرفتو قبول كرد.:D
ولي چرا همه انتظار دارن ما با بچه هاي كامپيوتر كل داشته باشيم؟!
ضایع می کنیhttp://www.pic4ever.com/images/SEVeyesB04_th.gif دارم برات :دی

نه بابا من ITMAN ها رو گفتم که همه دوسشون دارن:cool:
ITMAN هاhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/4.gif وITZAN هاhttp://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gifهم چون خیلی مهربونن دیگه میگن جهندم ما هم همه رو دوس داریم:دی:gol:

PS
ما و کل با بکس کامپی؟؟!!
امکان نداره! ما با فنچا هیچ کلی نمیندازیمhttp://www.pic4ever.com/images/tooth.gif:دی

* فریبا *
2008/12/18, 11:28 PM
خدمت پاکر جان عارضم که اینجانب از اونجایی که زیادی !!!! فکر میکنم توی همین تفکرات به این نتیجه رسیدم که باید این تکنولوژی روز دنیا رو بسی بسیار فراتر بشناسم .در صدد آموختن حرفه ای ویندوز برآمده ام به نظر خودم Helpویندوز کمکی است بسی بسیار توپ . خواستم از شما دوستان گل بپرسم کتاب توپ یا منبع توپ دیگری سراغ ندارید ؟؟؟
اما یک درخواست دیگر داشتم و آن اینکه ماهنامه ها و مجلات مرتبط با رشتمون رو معرفی کنین . خود من تنها ماهنامه ی خوبی که تو کیوسک ها پیدا کردم عصر فناوری اطلاعات بود فکر میکنم همتون بشناسینش..

eslahi.ali
2008/12/19, 11:30 AM
کسانی که از پیام نورند بگن کدوم دانشگاش بهتره منم فناوری اطلاعات میخونم اما استادامون تعطیلن به خدا.:cry:

King Paker
2008/12/19, 11:40 AM
خدمت پاکر جان عارضم که اینجانب از اونجایی که زیادی !!!! فکر میکنم توی همین تفکرات به این نتیجه رسیدم که باید این تکنولوژی روز دنیا رو بسی بسیار فراتر بشناسم .در صدد آموختن حرفه ای ویندوز برآمده ام به نظر خودم Helpویندوز کمکی است بسی بسیار توپ . خواستم از شما دوستان گل بپرسم کتاب توپ یا منبع توپ دیگری سراغ ندارید ؟؟؟
اما یک درخواست دیگر داشتم و آن اینکه ماهنامه ها و مجلات مرتبط با رشتمون رو معرفی کنین . خود من تنها ماهنامه ی خوبی که تو کیوسک ها پیدا کردم عصر فناوری اطلاعات بود فکر میکنم همتون بشناسینش..
سلام به ملکه آی تی هاhttp://www.pic4ever.com/images/1-20070210065344.gif
راسش من یک سرچکی زدم
فقط این لینک (http://www.learnthat.com/courses/computer/windowsxp/) دستم اومدhttp://www.pic4ever.com/images/nocomment.gif
اینم یه لیستی مرتبط با آموزش های ویندوز که بعد از خوندن توضیحشون اگه خواسی می تونی روشون کلیک کنی بری به سایت مربوطش ----> لینک (http://www.learnthat.com/links/dirSub.asp?catid=5&subid=111) http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/lookheref.gif
وقت نشد این یکی رو بررسی کنم ولی عناوینش که خوب بود;) ---> لینک (http://www.serverwatch.com/tutorials/article.php/1490961) http://www.pic4ever.com/images/164.gif

اینم یه وبلاگی بود که یابیدم مطالبش بد نبود----> لییهینک (http://www.wintech.blogfa.com/) http://www.pic4ever.com/images/127fs4730978.gif

PS
تمام این آموزشا مربوط به ویندوز XP میشه ها! با کمی تغییرات به احتمال زیاد تو Vista هم جواب بده...

PS

خواستم یه سایت واقعا عالی رو به شما معرفی کنم
سایت فوق العاده ای برای e-learning که هرچی ازش بگم کم گفتم
نمی دونم اگه اسم w3schools رو شنیدین که می دونین من چی میگم ولی اگه نه حتما برین و ببینین که چه غوغایی هستش این سایت
لذت ببرین ازش---> لینک (http://www.w3schools.com/default.asp);):gol:

چاکریمhttp://www.pic4ever.com/images/rose3.gif

majmaj
2008/12/19, 12:53 PM

اصلا من یک سوال داشتم.
خوندن ماه نامه و یا فصل نامه های مرتبط با رشتمون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟

Mohsenyg
2008/12/19, 12:59 PM
سلام دوست من . خوبی؟
یه سوال .. امتحاناتون چجوری برگزار میشه ؟
امتحانات ما به صورت حضوری برگزار خواهد شد
البته یکسری امتحانات مجازی هم داریم که من قوانینش رو نمیدونم و تا حالا برگزار نشده
بازهم اگر سوالی دارید در خدمتم

majmaj
2008/12/19, 01:07 PM
این هم یک سری اطلاعات حساس در مورد ماه نامه ی عصر فناوری اطلاعات.:D

«سپاس ایزد منان که دوباره نعمت خدمت به خلق را نصیبمان کرد»
توجه به خلاقیت و نوآوری در دنیائی که هر روز شاهد تغییر و تحول شگرف در آن هستیم، از ضرورت‌های زندگی و یکی از اصلی‌ترین رموز بقا است. چنین نگرش خلاقانه‌ای، همراه با آینده‌سازی و آینده‌نگری و برنامه‌ریزی برای دستیابی به بهترینها، منجر به موفقیت و پویائی افراد جویای علم خواهد شد. نوآوری بدون داشتن دانش کافی، اقدام مؤثر و بکار بستن فنون آموخته و تجربیات کسب شده، هرگز بدست نخواهد آمد. در این دوران که توجه به علم و نوآوری از هر دوره و زمانی بیشتر است ما هم برآن شدیم تا با یاری خداوند منان، اندک آموخته‌ها و تجربیات خود و همچنین مهارتهای صاحبان علم فناوری اطلاعات سایر اندیشمندان جهان را جهت توسعه میهن عزیزمان ، به هموطنان گرامی عرضه داریم و خود نیز با ارتباط مستقیم و غیر مستقیم با شما خوانندگان عزیز کسب علم نمائیم. زیرا که به مشارکت گذاشتن علم، مسیری جز پیشرفت و تعالی را دربر نخواهد داشت .
ماهنامه عصرفناوری اطلاعات (ITE) ماهنامه‌ای است علمی پژوهشی و فرهنگی که توسط جمعی از استادان و دانش‌آموختگان و متخصصان علوم مرتبط با فناوری اطلاعات تأسیس شده است. مطالعه و پژوهش در زمینه تکنیکهای نوآوری و فناوری اطلاعات و سازگار کردن آنها با فرهنگ ناب ایرانی از جمله اهداف و آرمانهای اصلی این ماهنامه می‌باشد.
در ذیـــل شمـا را با مجموعه همکاران و اعضـــاء هیئـــت تحریریه ماهنــــــــــامه «عصر فناوری اطلاعات» آشنا می‌نماییم.

مدیر مسئول و صاحب امتیاز AhmadEdalat@InfoTechEra.com
احمد عدالت متولد1350 فارغ التحصیل رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی و مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهره وری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علم و صنعت ایران با تمرکز بر مدیریت فناوری اطلاعات.
8 سال سابقه مطبوعات

قائم مقام و مدیر اجرائی HassanEtemadi@InfoTechEra.com
حسن اعتمادی متولد1350 فارغ التحصیل در رشته مهندسی کشاورزی گرایش اطلاح نباتات از دانشکده کشاورزی نوشهر
7 سال سابقه مطبوعاتی در امور اجرایی و روابط بازرگانی.

مدیر مالی و اداری ElaheZahraee@InfoTechEra.com
الهه زهرائی راد متولد1356 فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی.

اعضاء هیئت تحریریه
سردبیر AmirHamedRezaee@InfoTechEra.com
دکتر امیر حامد رضائی متولد 1352 فارغ التحصیل رشته مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعت نفت و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه شهید بهشتی و دانشجوی دکتری بازاریابی در دانشگاه شهید بهشتی.

دکتر مسعود یقینی MasoudYaghini@InfoTechEra.com
استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری. مدرس دروس مرتبط با IT از قبیل مدیریت فناوری اطلاعات (IT Management )، سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS ) شبیه سازی (Simulation ) تجزیه و تحلیل سیستم ها (system Analysis ) و...

دکتر محمد فتحیان MohammadFathian@InfoTechEra.com
متولد 1346 تهران فارغ التحصیل رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی در مقطع کارشناسی و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه علم و صنعت ایران ، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و عضو پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس. مدرس دانشگاه های علم و صنعت ایران و الزهراء در دوره های کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری در دروس مرتبط با IT از جمله کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع، سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری و سیستم‌های خبره، تجارت الکترونیک، مفاهیم و مدل های بازاریابی و تجارت الکترونیک، امنیت تجارت الکترونیک.

دکتر علی احمد یزدان‌پناه Yazdanpanah@infotechera.com
فارغ التحصیل مدیریت از دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی و مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس و دکتری تحقیق در عملیات از دانشگاه تهران، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران. مؤلف و مترجم کتابهائی در حوزه‌های تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها، سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS)، برنامه ریزی استراتژیک و برنامه ریزی و کنترل پروژه .عضو هیئت داوری ماهنامه

دکتر احمد ماکوئی AhmadMakouee@infotechera.com
استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران. مدرس دروس سیستم‌های تصمیم‌گیری با معیارهای چندگانه و تحقیق در عملیات و ... در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های دولتی و آزاد.

دکتر کورش احراری KuroshAhrari@InfoTechEra.com
متولد 1350 تهران، دارای مدرک دکتری IT با گرایش E-Strategy از دانشگاه هارتفورد آمریکا در سال 2004 میلادی عضو هیئت علمی TWA آمریکا با 10 سال سابقه عضویت و دبیر اول کمیته علمی داوران منطقه آسیا و اقیانوسیه عضو هیات علمی و شورای مدیریت فرا منطقه ای WCIT کشور سوئیس و قائم مقام ستاد برگزاری سمینارهای IT در منطقه خاورمیانه و شرق آسیا.

دکتر مسعود حامدی MasoudHamedi@InfoTechEra.com
متولد 1354 تویسرکان، فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف و دارای دانشنامه مهندسی سیستم های اقتصادی و اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد از موسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه و دکتری برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه مریلند آمریکا

دکتر علی عدالت AliEdalat@InfoTechEra.com
متولد1349 تهران، فارغ التحصیل رشته فیزیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران و فوق لیسانس و دکتری ژئو فیزیک از دانشگاه تهران، با تخصص در زمینه فناوری‌های اطلاعاتی و متخصص فیزیک و ژئوفیزیک.

مهندس عشرت عدالت EshratEdalat@InfoTechEra.com
متولد1351تهران، فارغ التحصیل کارشناسی رشته ریاضی کاربرد در کامپیوتر از دانشگاه امیرکبیر و کارشناسی ارشد همین رشته از دانشگاه علم و صنعت ایران. رئیس نرم افزار بانک توسعه صادرات و محقق تجارت الکترونیک در موسسه پژوهش های بازرگانی. مدرس دروس کامپیوتری در دانشگاه آزاد اسلامی و علمی کاربردی و مدیر مسئول سابق ماهنامه تجارت الکترونیک و معاون دایره تحقیقات انفورماتیک در بانک توسعه صادرات.

مهندس فرنود حسنی farnoodhassani@InfoTechEra.com
متولد1358 تهران، کارشناس شبکه های اطلاع رسانی. مدیر روابط عمومی در اولین روزنامه الکترونیکی کشاورزی ایران و همچنین شبکه اطلاع رسانی کشاورزی ایران. مجری راه اندازی خبرگزاری تخصصی کشاورزی. مدیریت روابط عمومی مرکز ملی فناوری اطلاعات، کارشناس اطلاع رسانی الکترونیکی در شرکت خدمات انفورماتیک

مهندس علیرضا عسگری AliRezaAsgari@InfoTechEra.com
متولد1351 تهران، فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار از دانشگاه آزاد اراک و مقیم شهر تورنتو کانادا. طراح و مبتکر سیستم‌ Xten-Win32انتقال صدا از طریق اینترنت و مدیر شرکت Xten.

مهندس رضا زندیه RezaZandiye@InfoTechEra.com
متولد 1349 تهران، دانش آموخته کاربرد کامپیوتر ومهندسی نرم افزار از دانشگاه آزاد اصفهان و تهران جنوب. مسئول طراحی و ساخت سیستم خبره حمل نقل بین المللی جاده‌ای اتاق بازرگانی صنایع ومعادن ایران.

مهندس ساسان نیکو کار SasanNikookar@InfoTechEra.com
متولد1355 تهران. فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب. کارشناس بخش مهندسی نرم افزار بانک مرکزی.

علیرضا ساعتچیان AliRezaSaatchian@InfoTechEra.com
متولد1342 تهران، هجده سال فعالیت در امور نشر، کامپیوتر، موسیقی و گذراندن دوره آکادمیک موسیقی وین. ارائه مقالات متعددی در زمینه IT و فرهنگی.

...Melody
2008/12/19, 07:17 PM

سلام
تا اينجا كه بچه ها همه راضي بودن از رشتشون
منم اولين انتخابم ITنبود ولي دوستش داشتم.علاوه بر اون چون جديده هنوز افراد زيادي رو جذب نكرده فارغ التحصيلاش موقعيت خوبي دارن.ميشه تو اين رشته پيشرفت خيلي زيادي داشت.رشته قشنگيه.منم ازش راضيم.
-------------------------------------
ما كارشناس رشته داريم كه به كارامون رسيدگي مي كنه البته با نرم افزار يكيه.

...Melody
2008/12/19, 07:26 PM
خوب حالا يه كوچولو از اين بحثا منحرف ميشيم ميريم سراغ تبريكات
عيد غدير كه گذشت ولي خوب به همتون تبريك ميگم:gol:

شب يلدا مبارك
اميدوارم براي همه شب خوبي باشه
http://i42.tinypic.com/909150.jpg

http://i44.tinypic.com/21d04nd.jpg

R-Quantum
2008/12/20, 12:30 PM
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم . بله شما راست میگید . چشم همه ی حرفام رو تو ی یه پست میذارم . خودم آدم شوخ طبعی هستم . موفق باشید دوست عزیز :gol:

R-Quantum
2008/12/20, 12:56 PM
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم . بله شما راست میگید . چشم همه ی حرفام رو تو ی یه پست میذارم . خودم آدم شوخ طبعی هستم . موفق باشید دوست عزیز :gol:

الهام جان به این شدّت هم که می گید نیست.
الان بچه ها نسبت به روزای اولی که من توی این تالار فعالیتم رو شروع کردم خیلی فعال تر و با انگیزه تر شدن.
خیلی خوشحالم که تونستم با ایجاد تاپیک راهنمای دانشجویان IT ... نقشی هر چند کم رنگ در ایجاد انگیزه و کمک به پیشرفتشون داشته باشم.
به نظرم که واقعا موثر بوده.واقعا اینطور که می گید بچه ها نا امید نیست.نا راضی بودن با نا امید بودن خیلی تفاوت داره
همه ی ما هم برای کمک به هم اینجا هستیم .پس نا امیدی معنی نمی ده دیگه ;)

منم علوم تحقیقات فارس (آزاد) هستم.تا اینجاش که خیلی راضی بودم.ببینیم بعدش چی پیش میاد...
یکی از استادامون (دکتر امین لاری) می گن دکترای IT از UCLA داره:eek:.حالا حقیقت داره یا نه ...:gol:
سلام مدیر عزیز خسته نباشید . بله شما درست میگید . خوشحالم که تالار ما بچه های خوب و فعالی داره . بله انتخاب های خود من هم بیشتر معماری و شیمی بود . منم خودم این رشته رو از صفر شروع کردم . و منتظر موفقیت های بعدی خودم هم هستم . خوشحالم دوستای با انگیزه ای مثل بچه های این تالار دارم

homayun.it
2008/12/20, 01:09 PM
سلام به همه ی سروران عزیز، IT های گل:
این بنده ناچیز گویا همین چند دقیقه پیش عضو شدم. خلاصه اش خیلی خوشحالم;)
فقط خواستم به بقیه عرض ادبی کرده باشم. راستی منم دانشجوی مهندسی IT دانشگاه صنعتی اصفهانم. ورودی 86 . فعلا خداحافظ همتون.

R-Quantum
2008/12/20, 01:14 PM
من خودم در پیام نور واحد زنجان مشغول به تحصیل هستم . دانشگاه ما هم خوب امکانات خوبی برای رشتمون نداره ولی من ناراضی نیستم چرا ؟ چون که ما جمع ایرانی ها تا زور بالا سرمون نباشه ، درس نمیخونیم . حقیقت همینه . دانشجوی پیام نور نباید اینجوری باشه . ناراضی نیستم چون دانشگاه پیام نور Self Study آدم رو قوی میکنه و به خاطر خیلی از درسهای عمومی وقتمون تلف نمیشه . ولی من همین 4 سال اینجا درس میخونم ، نهایت تلاشم رو میکنم تا ارشد در بهترین دانشگاه تهران قبول شم ( البته زنجانم دانشگاه خوبی مثل تحصیلات تکمیلی علوم پایه داره ) من قراره به واسطه ی یکی از آشناهامون با دانشجوهای اونجا رابطه برقرار کنم ، اون موقع از اطلاعات آنها براتون پست میذارم . به جرات میتونم بگم تو زنجان ارتباط خیلی ضعیفه ( تا دختر یا پسری برای تبادل اطلاعات با جنس مخالفش صحبت میکنه ، همه که نه ولی اکثرا چپ چپ نگاه میکنند ) ولی تا تبادل اطلاعات نباشه ، نمیتونیم موفق شیم . ولی من شخصا کمک کردن رو خیلی دوست دارم اصلا شعار زندگیم همینه . امیدوارم بتونیم ما با کمک هم این رشته رو و خودمون رو به یه جایی برسونیم . به امید اون روز . من که لمسش میکنم . شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟/ موفق باشید

Drago
2008/12/21, 01:56 PM
خدا رو شكر كه ناراحت نميشين.
ولي بازم 3 تا پست توي يه صفحه گذاشتين ها!!!:D

راستي يه چيزي...

آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:biggrin::biggrin::D:D

...Melody
2008/12/21, 05:43 PM
راستي يه چيزي...

آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:biggrin::biggrin::D:D

:w17::w17::w17::w17::w17::w17::w14::w14::w14:
http://qsmile.com/qsimages/58.gif http://qsmile.com/qsimages/58.gif http://qsmile.com/qsimages/58.gif

psychic
2008/12/21, 09:10 PM
سلامی دوباره به همه ی ITMAN ها ( ;)M or F No Difference )
با عرض پوزش از این غیبت چند روزه ای که داشتم.

مشکلات زیادی برای دسترسی به اینترنت داشتم.ADSL که سه روز قطع بود و Dial Up هم که نتونستم حتی یک بایت Data بفرستم یا بگیرم.

همونطور که شخص عالم وزیر ارتباطات کشور گفتن سرعت 128KB/S زیاد هم هست... حالا کاش این سرویس رو بدون مشکل ارائه می کردن.

خلاصه به خاطر این غیبت نسبتا طولانیم از همگی پوزش می طلبیمع :gol:

psychic
2008/12/21, 09:12 PM
اصلا من یک سوال داشتم.
خوندن ماه نامه و یا فصل نامه های مرتبط با رشتمون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟

هرچی باشه ما دانشجوای IT هستیم و به نظر من مهمترین مسئله ای که باید در نظر بگیریم UP To Date بودنمون هست و این ماه نامه ها کمکی زیادی به این مسئله می کنن.

دلیلی هم که یک زیر بخش مجزا برای اخبار IT ایجاد شد همین بود :gol:

psychic
2008/12/21, 09:12 PM
سلام به همه ی سروران عزیز، IT های گل:
این بنده ناچیز گویا همین چند دقیقه پیش عضو شدم. خلاصه اش خیلی خوشحالم;)
فقط خواستم به بقیه عرض ادبی کرده باشم. راستی منم دانشجوی مهندسی IT دانشگاه صنعتی اصفهانم. ورودی 86 . فعلا خداحافظ همتون.

سلام به شما دوست گرامی

به جمع ما خوش اومدین.امید وارم که هرچه زود تر شما رو بین اعضای فعالمون داشته باشیم ;)

R-Quantum
2008/12/22, 10:04 AM

راستي يه چيزي...

سلام دوست عزیز . شاهکار کردی . تبریک میگم . به امید موفقیت هایتان در امتحانات پایان ترم . برای همه ی دوستان خوبم هم آرزوی موفقیت دارم .:gol:

* فریبا *
2008/12/22, 11:11 AM
اصلا من یک سوال داشتم.
از اونجایی که من فکز میکنم به روز بودن تو رشتمون نقش خیلی زیادی رو ایفا میکنه دونستن اخبار و اطلاعات روز خیلی مفیده ..ممکنه شما بگی خوب تا وقتی اینترنت با این حجم اخبار هست دیگه چه نیازی به ماهنامه و مجله است .مجله حداقل برای افرادی مثه من خیلی خوبه به چند دلیل اول اینکه من امکان دسترسی دائم به اینترنت رو فعلا ندارم و دوم اینکه آدمی هستم که همیشه و همه جا یه کتاب دستمه خوب اگه هر چند وقت یکبار این کتاب ،کتاب اختصاصی رشته ام باشه بده ؟
نازه توی مجلات مقالات آموزشی خوبی هم پیدا میشه .
و اینها دلایل مناسبی برای خوندن ماهنامه نیستن؟

* فریبا *
2008/12/22, 11:15 AM
آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:D:D
بابا شاگرد اول ... بابا رتبه A ... :)
آفرین .صد آفرین .هزار و سیصد آفرین . فرشته ی روی زمین . یواش برو نخوری زمین از پله های زیر زمین :biggrin::biggrin:

psychic
2008/12/22, 12:20 PM

راستي يه چيزي...

خوب حالا
یه جور شروع کردی جملت رو گفتم حتما از 2.25 گرفتی 3 :redface:

شوخی... . آفرین ایشالله خبر قبولی توی CCIE تون رو بهمون بدین ;)

Drago
2008/12/22, 01:39 PM
اينجوري برخورد نكنين بابا بچه مردم ذوقش كور ميشه...:D
اخه نبودين ببينين چه فيلمي درست شده بود!!فكر كنم الان راحت 25 30 تا اثر انگشت مختلف روي ورقه ام باشه!!!
يه عده كه سوالا رو نوشتن.
يه عده ميخواستن ببينن اشتباه دارم برن به استاد بگن يا نه!!
يه عده هم فقط ميخواستن ببينن حل من با مال خودشون چه فرقي داره.
ها ها ها...اين آخري خيلي باحال بود...طرف برگشته داره جواباي منو مينويسه!!!(از توي كتاب نگاه ميكرد بهتر نبود؟!!)
در ضمن اين همه آدم به جاي اينكه دكمه نقل قول رو بزنين تشكرو ميزدين چي ميشد؟!!!

راستي شما نظرتون در مورد فعاليت توي گروه روبوتيك چيه؟يكي دعوت كرد گفت بيا ميخوايم يه گروه تشكيل بديم فقط بچه هاي IT هستن...
به نظر شما برم؟

...Melody
2008/12/22, 01:52 PM
اينجوري برخورد نكنين بابا بچه مردم ذوقش كور ميشه...:D
اخه نبودين ببينين چه فيلمي درست شده بود!!فكر كنم الان راحت 25 30 تا اثر انگشت مختلف روي ورقه ام باشه!!!
يه عده كه سوالا رو نوشتن.
يه عده ميخواستن ببينن اشتباه دارم برن به استاد بگن يا نه!!
يه عده هم فقط ميخواستن ببينن حل من با مال خودشون چه فرقي داره.
ها ها ها...اين آخري خيلي باحال بود...طرف برگشته داره جواباي منو مينويسه!!!(از توي كتاب نگاه ميكرد بهتر نبود؟!!)

راستي شما نظرتون در مورد فعاليت توي گروه روبوتيك چيه؟يكي دعوت كرد گفت بيا ميخوايم يه گروه تشكيل بديم فقط بچه هاي IT هستن...
به نظر شما برم؟

چه بچه هاي باحالي.مخه كلاسي؟:biggrin:

حالا چي ميشد تو ازمون تشكر ميكردي.ما كه تشويقت كرديم:w15::w15::w15:

كجاس؟چه طوريه؟كجاي راه هستن؟ايده بدي نيست اگه سردربياري

* فریبا *
2008/12/22, 02:44 PM

Thx ها رو داشتی؟;)

psychic
2008/12/22, 04:32 PM
حالا که بحث نمره شد بذارید منم بگم
امروز بعد از دو هفته جواب امتحان پایان ترم مبانی IT مون رو زدن.
منم با اجازتون شدم صفر. برام غیبت رد کردن.چرا شو خودمم نمی دونم.
برگ مربوط به حضور در جلسه رو پر کردم.اسمم روی پاسخ نامم نوشتم.غیبت کلاسیم هیچی نداشتم.پروژه ی درسیمم همون روز تحویل دادم.حالا برام غیبت رد کرده
استادمون دارن تشریف می برن انگلیس برای دکترا به همین خاطر هم امتحان رو زود برگذار کردند.
هرکسی هم هرچی بهش بگه یا ازش چیزی بخواد جواب می ده وقت ندارم... وقت ندارم... .

...Melody
2008/12/22, 04:43 PM
برگ مربوط به حضور در جلسه رو پر کردم.اسمم روی پاسخ نامم نوشتم.غیبت کلاسیم هیچی نداشتم.پروژه ی درسیمم همون روز تحویل دادم.حالا برام غیبت رد کرده
استادمون دارن تشریف می برن انگلیس برای دکترا به همین خاطر هم امتحان رو زود برگذار کردند.

:eek::eek:

نميذاريد آدم ساكت باشه خرابكارياشو نگه كه!منم نيم ترممو ندادم.قرص و محكم نشستم تو خونه گفتم نميدم،هرچي دوستام گفتن بيا بده گفتم نميام:surprised:(آخه هيچي نخونده بودم آبروريزي بود)البته بگما گفته بودن امتحانش زياد مهم نيست

arsam313
2008/12/22, 05:13 PM

:w15::w15::w15:پس امینی لاری حالتو گرفت...این واسه این بوده که علاقتو زیادتر کنه:biggrin::biggrin::biggrin:

psychic
2008/12/22, 06:10 PM
:w15::w15::w15:پس امینی لاری حالتو گرفت...این واسه این بوده که علاقتو زیادتر کنه:biggrin::biggrin::biggrin:

نه بابا.من اصلا با ایشون کلاس ندارم.
استاد ساعدی بودن.که البته بهشون زنگ زدم خودشون متوجه شدن. ;)

* فریبا *
2008/12/23, 12:43 AM

اینجاست که میگم خوش به حال ما پیام نوریا که میان ترم نداریم ...
هر گلی زدیم تو پایان ترم به سر خودمون زدیم .

majmaj
2008/12/23, 12:49 PM
من ماهنامه‌ي عصر فناوري اطلاعات و ارتباطات رو گرفتم البته از دي هنوز نيومده بود همون آذر رو گرفتم. مقاله هاي خوبي داشت. مخصوصا در مورد تجارت الكتريكي و سي شارپ.

psychic
2008/12/23, 09:57 PM
بحث جدید :

بیایم بگیم که هر کس چه دوره هایی رو گذرونده یا می خواد بگذرونه و هدف نهاییش چیه و تا کجا می خواد ادامه بده.

مثلا من + Network و Winxp رو تمومم و برای دوره ی Pre-Cisco هم ثبت نام کردم.

majmaj
2008/12/24, 11:32 AM
راستش من همون اول كه شنيدم بايد اين كلاسا رو شركت كنيم خيلي گشتم براي يه جاي معتبر. چند جا رو پيدا كردم. حتي تو اين ماه نامه‌ كه گرفتم اطلاعات زيادي در مورد اين كلاس ها هست. اگر دوستان بخوان من براشون كليه اطلاعات رو اينجا ميزارم. (البته فقط كلاسايي كه تو تهران بر گزار ميشه)
اما من يه مشكلي دارم: داداشم ميگه براي كلاس cisco بايد زبان انگليسي خوبي داشته باشي حتي قبل از ثبت نام تو اين كلاسا ازتون تست مي‌گيرن. حالا مشكل من اين زبان اصلا هيچي نمي‌فهمم.:w20:
البته بگم من يه كتاب در مورد HTML دارم تر جمه مي‌كنم كه تا حدودي وضعيت زبانم داره بهتر ميشه:w10:.

كلا من علاوه بر cisco دوست دارم يه زبان برنامه نويسي تحت وب ياد بگيرم.

Drago
2008/12/24, 11:41 AM
چه بچه هاي باحالي.مخه كلاسي؟:biggrin:

حالا چي ميشد تو ازمون تشكر ميكردي.ما كه تشويقت كرديم:w15::w15::w15:

كجاس؟چه طوريه؟كجاي راه هستن؟ايده بدي نيست اگه سردربياري
مخ كه فكر نكنم, شانسي بود!!!
تشكر هم كردم ها!
در مورد روبوتيك:نميدونم اون كسي كه گفت از دختر هاي كلاس بود. گفت من 2 ماهه به دخترا گفتم ولي پسرا رو نميشناسم,كسايي كه ميدونين برنامه نويسي بلدن يا علاقه دارن, شور و شعور پژوهش دارن و ميتونن و ميخوان فعاليت كنن رو بگين بيان.من هنوز مسئول اصليشو نديدم.فعاليت ها افتاد واسه بعد امتحان ها.ميخوان يه گروه كاملا جديد از بچه هاي IT درست كنن.

نه بابا.من اصلا با ایشون کلاس ندارم.
استاد ساعدی بودن.که البته بهشون زنگ زدم خودشون متوجه شدن. ;)
حل شد مشكلتون؟ بابا شما كه همه نمره هاتون دست استاده غم ندارين!

اینجاست که میگم خوش به حال ما پیام نوریا که میان ترم نداریم ...
هر گلی زدیم تو پایان ترم به سر خودمون زدیم .
شما گسسته ندارين؟اگه دارين 14 ام امتحانه ها!!
اين توابع بازگشتي عجب چيز ناجوريه...چندتا از بچه ها كلا بيخيال اون قسمت شدن!

بحث جدید :

بیایم بگیم که هر کس چه دوره هایی رو گذرونده یا می خواد بگذرونه و هدف نهاییش چیه و تا کجا می خواد ادامه بده.

مثلا من + Network و Winxp رو تمومم و برای دوره ی Pre-Cisco هم ثبت نام کردم.

من +Network رو خوندم.ميخوام بعد از امتحانا شروع كنم و Course هاي MCSE رو بخونم.
تا كجا؟...تا آخرش! تا هرجا كه بشه.ميخوام بهترين باشم.البته درستش اينه كه بگم ميخوام يكي از بهترينا باشم.

majmaj
2008/12/24, 12:03 PM
امير جان اگه بچه تهراني اين به دردت مي‌خوره.
البته اين براي وزارت علومه فكر كنم براي دوستاي خوب شهرستانيمون هم كلاس داشته باشه.

دوره مهندسي شبكه مايكروسافت MCSE،MCITP
دوره تخصصي شبكه سيسكوCCIE،CCNP،CCNA
دوره تخصصي طراحي وبCIW
دوره مهندسي نرم افزار MCSD
دوره اتوماسيون اداريICDL
دوره كاربردي هوش تجاريBusiness Intelligence
تخفيف 15 درصدي براي دانشجويان
آدرس: اتوبان صدر . ميدان پيروز . روبروي پل عابر . خروجي ديباجي جنوبي . نبش كوچه آناهيتا پلاك 9
22588058
22563245
www.mehrpouyan.com

psychic
2008/12/24, 12:55 PM
البته اين براي وزارت علومه فكر كنم براي دوستاي خوب شهرستانيمون هم كلاس داشته باشه.

دوره تخصصي طراحي وبCIW
دوره اتوماسيون اداريICDL
آدرس: اتوبان صدر . ميدان پيروز . روبروي پل عابر . خروجي ديباجي جنوبي . نبش كوچه آناهيتا پلاك 9
22588058
22563245
www.mehrpouyan.com (http://www.mehrpouyan.com)

من که شیرازم ولی دسترسی به همه ی کلاس ها دارم تقریبا.
فقط CCIE کم تشکیل می شه.چون متقاضی زیاد نداره.(حالا کوووو تا CCIE )
موسسه ی کهکشان تهران هم خیلی در موردش شنیدم

majmaj
2008/12/24, 02:04 PM
من که شیرازم ولی دسترسی به همه ی کلاس ها دارم تقریبا.
فقط CCIE کم تشکیل می شه.چون متقاضی زیاد نداره.(حالا کوووو تا CCIE )
موسسه ی کهکشان تهران هم خیلی در موردش شنیدم
اون هم موسسه معروفيه در حد و اندازه‌هاي موسسه ايمن كاوان كيهان هست.

اما زبان انگليسي رو چيكار كنم؟؟؟ به نظر شما تست ميگيرن؟؟؟

ماهك
2008/12/24, 02:15 PM
سلام من همين چند دقيقه پيش عضو شدم دانشجوي ITهستم ورودي 87

* فریبا *
2008/12/24, 02:20 PM

دوره تخصصي طراحي وبCIW
دوره اتوماسيون اداريICDL
22588058
22563245
www.mehrpouyan.com (http://www.mehrpouyan.com)
به این میگن مزایای خوندن ماهنامه های مرتبط با رشتمون ;)

* فریبا *
2008/12/24, 02:32 PM
سلام .خیلی خوش اومدی . میشه بگی کد.م دانشگاه میخونی؟

* فریبا *
2008/12/24, 02:36 PM
شما گسسته ندارين؟اگه دارين 14 ام امتحانه ها!!
اين توابع بازگشتي عجب چيز ناجوريه...چندتا از بچه ها كلا بيخيال اون قسمت شدن!

آخ دست به دلم نذار که خونه .. تازشم عصرش امتحان پاسکال دارم ...
.البته درستش اينه كه بگم ميخوام يكي از بهترينا باشم.
آفرین به این مهندس ...
منم اگه خدا بخواد و عمرمون قد بده بعد از امتحانا میرم دنبال netwrok و winxp ..

mehrdad67
2008/12/24, 03:35 PM
فعلا دلفی رو میخونم با دوره های عیب یابی سیستم و شبکه رو احتمالا فروردین یا اردیبهشت رو سیسکو امتحان بدم

psychic
2008/12/24, 04:49 PM
فعلا دلفی رو میخونم با دوره های عیب یابی سیستم و شبکه رو احتمالا فروردین یا اردیبهشت رو سیسکو امتحان بدم

سلام
چرا دلفی؟غیر از دلیفی چه زبان هایی رو خوندین؟
شما CCNP رو تموم کردین؟

IT_mm
2008/12/24, 06:04 PM
سلام دوستان من مرجان هستم دانشجوی IT ترم سوم

King Paker
2008/12/24, 06:20 PM
چقدر رفتین جلو بابا :دی
خوشحالیم در بین دوستان هستیم:heart::gol:

psychic
2008/12/24, 11:33 PM
سلام دوستان من مرجان هستم دانشجوی IT ترم سوم

سلام
به جمع ما خوش اومدین.
منتظر فعالیتتون در تالار هستیم ;)

* فریبا *
2008/12/25, 12:36 AM
چقدر رفتین جلو بابا :دی
خوشحالیم در بین دوستان هستیم:heart::gol:
غصه نخور بدویی میرسی ..:whistle:
ما هم مجبوریم تحملت کنیم .. :دی;)

King Paker
2008/12/25, 01:08 AM
غصه نخور بدویی میرسی ..:whistle:
ما هم مجبوریم تحملت کنیم .. :دی;)
:cry: منو جا گذاشتن... ماماااااااااااان:child:http://www.khatereh.net/science/images/yahoo/D06.gif
تیک ایت ایزی بای :دیhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gifhttp://www.khatereh.net/science/images/yahoo/D06.gif

* فریبا *
2008/12/25, 01:13 AM
:cry: منو جا گذاشتن... ماماااااااااااان:child:http://www.khatereh.net/science/images/yahoo/D06.gif
تیک ایت ایزی بای :دیhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gifhttp://www.khatereh.net/science/images/yahoo/D06.gif
نازی نازی .. گریه نکن .. وایسادن همه تا بیایی (اخه فهمیدن یه دور رفتی و برگشتی )
مرام رو داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

King Paker
2008/12/25, 01:21 AM
نازی نازی .. گریه نکن .. وایسادن همه تا بیایی (اخه فهمیدن یه دور رفتی و برگشتی )
مرام رو داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ووووهاهووو...
:surprised::eek::cool::cry::cry:;):):D:redface::co nfused::eek::surprised::biggrin::smile:;):eek::sur prised::warn::heart::gol:

من رسما مرام کش شدم:w22:
می گفتن فردین مرده، اما مثه اینکه دروغ بود...
بابا خرابتیم آوجی :دی:gol:

حجت خراسانی
2008/12/25, 01:22 AM
:smile::smile:
سلام
من تازه به جمع شما اومدم . امیدوارم که از شما دوستان مطالب خوبی یاد بگیرم
منم تازه وارد این رشته شدم مطالبی خوندم و از اساتید در مورد این رشته شنیدم

حجت خراسانی
2008/12/25, 01:33 AM
:smile:
سلام
من تازه به جمع شما اضافه شدم
منم دوست دارم اطلاعاتم در مورد رشته تحصیلیم بالابره
امیدوارم که از شما دوستان مطالب خوبی یاد بگیرم

...Melody
2008/12/25, 01:41 AM
سلام خوش اومدين.شاهد فعاليتاتون باشيم

...Melody
2008/12/25, 01:43 AM
پاكر تو الان چراغ خاموشي؟؟؟تو ديگه چرا؟:w20:
من الان يه مدته به همه مشكوك شدم:w05::w12:

* فریبا *
2008/12/25, 08:42 AM
melody جون به آمار زمین مشکوک باش که بازی زندگی این مدلیش قشنگ تره ;)

* فریبا *
2008/12/25, 08:46 AM
سلام
سلام . خیلی خوش اومدین . امیدواریم که از بودن توی این باشگاه راضی باشین .

Mohsenyg
2008/12/25, 08:52 AM
بیا مهندس مثل منی
مهندسای اینجا خیلی باحالن
تا الان که فقط حالشو بردم:biggrin:

Mohsenyg
2008/12/25, 08:54 AM
سلام
سلام بفرما تو
من که اینجا پاگیر شدم

eslahi.ali
2008/12/25, 10:55 AM
دانشگاه ما از شما افتضاح تره تازه 86 افتتاح شده

Drago
2008/12/25, 12:52 PM
امير جان اگه بچه تهراني اين به دردت مي‌خوره....

maj maj جون منو ميگي؟ من كرمانشاه هستم.
مديرمون هم اسمش اميره(درسته؟) گفتم قاطي نشيم!

منم اگه خدا بخواد و عمرمون قد بده بعد از امتحانا میرم دنبال netwrok و winxp ..
شما امتحان پاسكال داري؟ مگه ترم چندي؟
اگه ترم 1 هستي چطوري گسسته داري,اگه ترم 2 هستي چرا پاسكال داري؟

ماهك
2008/12/25, 12:53 PM
سلام .خیلی خوش اومدی . میشه بگی کد.م دانشگاه میخونی؟
ممنو ن فريبا جان. دانشگاه صنعتي اروميه هستم. البته از بهمن شروع ميشه

Drago
2008/12/25, 12:55 PM
يه سوال!
اين Soon enough كه نوشته يعني كي؟!!!
(Drago will become famous soon enough)

Drago
2008/12/25, 01:01 PM
خوش اومدين.
پاكر ايشون قراره بياد دانشگاه شما ها!هواشو داشته باش!
ما كه به بچه ها ميگيم بياين باشگاه مهندسين كپ ميكنن!!!
خوش به حال شما حداقل با هم ميتونين در ارتباط باشين.

ماهك
2008/12/25, 01:05 PM
[quote=Mohsenyg;607031]بیا مهندس مثل منی
تا الان که فقط حالشو بردم:biggrin:[/
تو با حال بودن مهندساي اينجا شكي نيست ولي از چه نظر من مثل تو ام؟

ماهك
2008/12/25, 01:09 PM
خوش اومدين.
ممنون
كسي ديگه اي هم از دانشگاه صنعتي اروميه هست؟ شما كدوم دانشگاه درس مي خونين؟

Mohsenyg
2008/12/25, 01:49 PM
[quote=Mohsenyg;607031]بیا مهندس مثل منی
تا الان که فقط حالشو بردم:biggrin:[/
تو با حال بودن مهندساي اينجا شكي نيست ولي از چه نظر من مثل تو ام؟
خوب تازه واردی دیگه:biggrin:

* فریبا *
2008/12/25, 01:51 PM
maj maj

شما امتحان پاسكال داري؟ مگه ترم چندي؟
اگه ترم 1 هستي چطوري گسسته داري,اگه ترم 2 هستي چرا پاسكال داري؟
سوال فلسفی پرسیدی..
عرض کنم خدمتت که من ترم 3:surprised: هستم ..
و این پاسکال هم جریانات داره . ترم اول که به دلیل عدم علاقه کلا بی خیال این رشته بودم پاسکال رو حذف اضطراری کردم .
ترم دوم خوش و خرم سر جسه داشتم به یکی از دوستان کمک میکردم قصدم صواب بود ولی ناگهان کباب شدم .. لطفی که مراقب بهم کرد گفت پاشو برگه ات رو بده و تخلف برام رد نکرد .. شدم 8 :crying2:(خیلی غمناک بود میتونستم خیلی خوب بگیرم)
این شد که این ترم جهت حالگیری خودم و جمیع دوستان همه رو هم نیاز کردم :پاسکال - پیشرفته-ساختمان گسسته -تازه میخواستم ساختمان داده هم بردارم که دوستام جلو مو گرفتن گفتن خود کشی نکن .منم گفتم چون شمایین باشه .
و این بود ماجرای 3 ترم تحصیل من.;)

...Melody
2008/12/25, 03:01 PM
يه سوال!
اين به امتيازتون برميگرده.يه مربع سبز داري يعني هميني كه گفتي يعني هنوز زياد شناخته شده نيستي ولي به زودي ميشي;)
تعداد مربع ها كه تغيير كنه اون نوشته هه هم متناسب با اون تغيير ميكنه

...Melody
2008/12/25, 03:06 PM
سوال فلسفی پرسیدی..
عرض کنم خدمتت که من ترم 3:surprised: هستم ..
و این پاسکال هم جریانات داره . ترم اول که به دلیل عدم علاقه کلا بی خیال این رشته بودم پاسکال رو حذف اضطراری کردم .
ترم دوم خوش و خرم سر جسه داشتم به یکی از دوستان کمک میکردم قصدم صواب بود ولی ناگهان کباب شدم .. لطفی که مراقب بهم کرد گفت پاشو برگه ات رو بده و تخلف برام رد نکرد .. شدم 8 :crying2:(خیلی غمناک بود میتونستم خیلی خوب بگیرم)
این شد که این ترم جهت حالگیری خودم و جمیع دوستان همه رو هم نیاز کردم :پاسکال - پیشرفته-ساختمان گسسته -تازه میخواستم ساختمان داده هم بردارم که دوستام جلو مو گرفتن گفتن خود کشی نکن .منم گفتم چون شمایین باشه .
و این بود ماجرای 3 ترم تحصیل من.;)
:eek::eek::eek::eek:
فريبا جون دوستات خوب كاري كردن.بخواي خودكشي كني راه هاي راحت تريم هست.:w16:چه جوري همه اينارو مي خواستي باهم برداري؟من ديگه انقدر پيش نياز هم نياز شنيدم كه همه رو قاطي كردم:w20:پاسكال و ساختمان داده:surprised:اصلا مي خواستيم مگه مي تونستي؟

King Paker
2008/12/25, 04:17 PM
ها؟!
بابا پا تو وردار منو می بینی چراغ خاموش چیه؟!:hypocrite::w07:

melody جون به آمار زمین مشکوک باش که بازی زندگی این مدلیش قشنگ تره ;)
:gol::cry::surprised::redface::warn::razz:

سلام هم رشته ای و تصادفا هم دانشگاهی!
منم از UUT هستم
امیدوارم موفق باشی:gol:

خوش اومدين.
چشب عسیسمhttp://www.khatereh.net/science/images/yahoo/D06.gif
نوکرتم امیر (؟) جان
همه ی مهندسای آی تی برای من عزیزن:gol:

psychic
2008/12/25, 05:30 PM
maj maj جون منو ميگي؟ من كرمانشاه هستم.
مديرمون هم اسمش اميره(درسته؟) گفتم قاطي نشيم!

آره درسته ;)

psychic
2008/12/25, 05:32 PM
يه سوال!

بستگی به فعالیت خودت داری که کی امتیاز بگیری.
هرچی امتیازات بیشتر بشن این پیام ها هم عوض می شن ;)

حجت خراسانی
2008/12/25, 06:04 PM
سلام خوش اومدين.شاهد فعاليتاتون باشيم
ممنونم .
من که اول راهم باید شما دوستان بیشتر راهنمائی کنید

King Paker
2008/12/25, 06:04 PM
ممنونم .
من که اول راهم باید شما دوستان بیشتر راهنمائی کنید
سلام حجی جون خوش اومدی:دی:gol:

حجت خراسانی
2008/12/25, 06:07 PM
چطوری میتونم امتیاز بیشتری بگیرم:que:

psychic
2008/12/25, 06:42 PM
چطوری میتونم امتیاز بیشتری بگیرم:que:

بستگی به پست هایی که می ذارید داره
اگر یک پست خوب و مفید بذارید بقیه از اون پستتون توسط http://www.iran-eng.com/images/buttons/post_thanks.gif (http://www.iran-eng.com/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=608152&securitytoken=1230221265-050163ed1e94f7608b1d8db689727570dca51d67) تشکر می کنن(که یک امتیاز حساب می شه) یا با استفاده از این http://www.iran-eng.com/images/buttons/reputation.gif بهتون امتیاز می دن (که بسته به امتیاز های شخصی که از این طریق بهتون امتیاز می ده مقدارش فرق می کنه)

* فریبا *
2008/12/25, 08:38 PM
فريبا جون دوستات خوب كاري كردن.بخواي خودكشي كني راه هاي راحت تريم هست.:w16:چه جوري همه اينارو مي خواستي باهم برداري؟من ديگه انقدر پيش نياز هم نياز شنيدم كه همه رو قاطي كردم:w20:پاسكال و ساختمان داده:surprised:اصلا مي خواستيم مگه مي تونستي؟
آره عزیز . این ترم پیام نور کلی به همه حال داد و اکثر درسها رو هم نیاز ارائه کرد و هیچ محدودیتی هم نذاشت ... البته باید از این دلسوزی ها هم کمی ترسید ..;)

* فریبا *
2008/12/25, 08:41 PM
بستگی به پست هایی که می ذارید داره

رئیس اواتور نو مباااااااااااااارک :w23:

King Paker
2008/12/25, 08:46 PM
بکس آواتار رئیس و حال کنین :دی

مبارک باشه:gol:

King Paker
2008/12/25, 08:49 PM
میگم بانو ف، شما خود نخواسته هم ضد حال میزنی ها:razz:
چرا زودتر از من پست دادی:mad::surprised: :دی

ولی چه آواتار خفن ناکی گذاشته رئیس ها کفمان برید;):cry: :دی:gol:

Drago
2008/12/25, 09:31 PM
اولا كه مدير جون آواتارت مبارك!!!(من هم آواتار عوض كنم تبريك ميگين يا حتما بايد مدير باشم؟!!:D)
دوما مهندسين مملكت من توي روز نيستم چقدر پست ميزنين!قرار بود 4 كلمه SPAM كنين نه اينكه تاپيكو بتركونين!از اين به بعد جيره بنديش ميكنيم!!!(يكي نيست بگه تو چيكاره اي آخه؟!!)
در ضمن من آرزو دارم كه اون Soon Enough هر چه زودتر برسه!پس لطفا همكاري كنيد!

* فریبا *
2008/12/25, 10:58 PM
آره عزیزم .دانشگاه این ترم طی یک عملیات اکثر درسای آی تی رو بدون محدودیت هم نیاز ارائه داد .. البته باید منتظر عواقب این ابتکارات جالب هم باشیم .. ;)

* فریبا *
2008/12/25, 11:10 PM
رئیس جون آواتور نو مبارررررک :w23:

psychic
2008/12/25, 11:25 PM

سلامت باشید.چه قابلی داره؟
مدیرا که زورشون بهم نرسید هرچی گفتن عوض کن عوض نکردم

ولی اگه شما ها بگید همین الان عوض می کنم ;)

psychic
2008/12/25, 11:29 PM
بکس آواتار رئیس و حال کنین :دی

مبارک باشه:gol:

اعتراض مدیران زیاده ولی زورشون بهم نمی رسه (پشتم پره به قول بچه ها گفتنی و به قول پاکر گفتنی :دی) ;)

psychic
2008/12/25, 11:33 PM
اولا كه مدير جون آواتارت مبارك!!!(من هم آواتار عوض كنم تبريك ميگين يا حتما بايد مدير باشم؟!!:D)
دوما مهندسين مملكت من توي روز نيستم چقدر پست ميزنين!قرار بود 4 كلمه SPAM كنين نه اينكه تاپيكو بتركونين!از اين به بعد جيره بنديش ميكنيم!!!(يكي نيست بگه تو چيكاره اي آخه؟!!)
در ضمن من آرزو دارم كه اون Soon Enough هر چه زودتر برسه!پس لطفا همكاري كنيد!

;)
اگر دوست داری امتیازات سریعتر زیاد شن می تونی توی تالار عکس با زدن تاپیک های خوب و جالب (مهندس پسند , حواستون باشه عکسایی که می ذارید مثل خودتون با کلاس و مهندسی باشن) ;) امتیازای زیادی بگیری

R-Quantum
2008/12/26, 12:19 AM
بحث جدید :

مثلا من + Network و Winxp رو تمومم و برای دوره ی Pre-Cisco هم ثبت نام کردم. سلام من network+ و dictionary اصطلاحات و لغات رشتمون رو میخونم . بعد امتحانات پایان ترمم هم قراره زبان های html و #c رو شروع کنم . html رو برای طراحی صفحات وب و #c رو برای شبکه (آخه میگن اگه تو یکی از زبان های برنامه نویسی قو ی باشی ، بهتر میتونی طراحی شبکه کنی . البته چیز اجباری نیست ولی برای بهتر و بازتر فکر کردن لازمه . ( میدونید که میگن بچه های رشته ی ما و نرم افزار و بچه های گرافیک از نظر سطح فکری بالاتر هستند . روشن تر فکر میکنند . بستگی به شخص هم داره ) بی خیال . ) برای ارشد هم قراره تو بهترین دانشگاه تهران تو رشته ی امنیت شبکه مشغول به تحصیل شم . البته زنجان هم دانشگاه خوبی مثل تحصیلات تکمیلی علوم پایه داره . در پاسخ دوستان هم که میگن برای کلاس های cisco زبان انگلیسی لازمه ، منم تایید میکنم . یه مهندس خوب بهتره زبان بین المللیش هم خوب باشه ;)

R-Quantum
2008/12/26, 12:24 AM
یه سوال دارم : میگن بهتره بعضی از گرایش های نرم افزار رو یاد بگیرید مثل همین طراحی صفحات وب . آخه تو کنکور ارشد خیلی به درد بخور هستند ؟ راستی میخوام هک کردن رو هم یاد بگیرم ، عاشق این کارم . میگن تو تهران موسسه ی آشیانه هکرهای زبردستی داره . هر کسی هم که میخواد زبان html رو یاد بگیره ، یه سری به این سایت بزنه ( www.html.ir (http://www.html.ir)) به امید موفقیت روز افزون تک تک شما عزیزان

* فریبا *
2008/12/26, 01:58 PM
میگم بانو ف، شما خود نخواسته هم ضد حال میزنی ها:razz:
چرا زودتر از من پست دادی:mad::surprised: :دی

ولی چه آواتار خفن ناکی گذاشته رئیس ها کفمان برید;):cry: :دی:gol:
:cool::cowboy::cool:

Drago
2008/12/26, 03:19 PM
آقاي مدير ميذاشتي تبريكامون خشك بشه بعد دوباره آواتار عوض ميكردي!!!:D
به چيه آوتار شما گير ميدادن بقيه؟
خانم رضايي هم عوض كرده آواتارشو....تبريك!:gol:

Drago
2008/12/26, 03:22 PM
;)
اگر دوست داری امتیازات سریعتر زیاد شن می تونی توی تالار عکس با زدن تاپیک های خوب و جالب (مهندس پسند , حواستون باشه عکسایی که می ذارید مثل خودتون با کلاس و مهندسی باشن) ;) امتیازای زیادی بگیری

زياد دوست ندارم تو بقيه ي تالارا فعاليت كنم.تا حالا هم نكردم.
اگه ميخواستم واسه سرگرمي . اينا بيام كه نميومدم اينجا همون cloob.com بود...

King Paker
2008/12/26, 03:35 PM
یه سوال دارم : میگن بهتره بعضی از گرایش های نرم افزار رو یاد بگیرید مثل همین طراحی صفحات وب . آخه تو کنکور ارشد خیلی به درد بخور هستند ؟ راستی میخوام هک کردن رو هم یاد بگیرم ، عاشق این کارم . میگن تو تهران موسسه ی آشیانه هکرهای زبردستی داره . هر کسی هم که میخواد زبان html رو یاد بگیره ، یه سری به این سایت بزنه ( www.html.ir (http://www.html.ir)) به امید موفقیت روز افزون تک تک شما عزیزان
خانوم رضایی شما که ترکوندید هرچی رشته و گرایش و نرم افزار و برنامه و هک و... بود :دی:)

در مورد html و #c اگه کسی از دوستان کمک خواست در حد خودم می تونم کمک کنم:gol:

psychic
2008/12/26, 05:02 PM
سلام من network+ و dictionary اصطلاحات و لغات رشتمون رو میخونم . بعد امتحانات پایان ترمم هم قراره زبان های html و #c رو شروع کنم . html رو برای طراحی صفحات وب و #c رو برای شبکه (آخه میگن اگه تو یکی از زبان های برنامه نویسی قو ی باشی ، بهتر میتونی طراحی شبکه کنی . البته چیز اجباری نیست ولی برای بهتر و بازتر فکر کردن لازمه . ( میدونید که میگن بچه های رشته ی ما و نرم افزار و بچه های گرافیک از نظر سطح فکری بالاتر هستند . روشن تر فکر میکنند . بستگی به شخص هم داره ) بی خیال . ) برای ارشد هم قراره تو بهترین دانشگاه تهران تو رشته ی امنیت شبکه مشغول به تحصیل شم . البته زنجان هم دانشگاه خوبی مثل تحصیلات تکمیلی علوم پایه داره . در پاسخ دوستان هم که میگن برای کلاس های cisco زبان انگلیسی لازمه ، منم تایید میکنم . یه مهندس خوب بهتره زبان بین المللیش هم خوب باشه ;)

سلام الهام جان.
نکته ی جالبی گفتین.اگر ممکنه بیشتر در موردش توضیح بدین.
من در مورد شبکه و Course های مختلفش خیلی مطالعه کردم ولی به همچین نکته ای بر نخورده بودم.اگر دلایلش رو بگید ممنون می شیم.

همونطور که می دونید در Course های Cisco فقط با Command ها سر و کار داریم و محیط گرافیکی در کار نیست.به خاطر سپردن همه ی Command ها هم کار مشکلی هست و همیشه کتاب رو باید پیش خودتون داشته باشین و اگر در حد لازم زبان بلد نباشید استفاده از کتاب براتون مشکل میشه

psychic
2008/12/26, 05:05 PM

یه زمانی بود خیلی دنبال مباحث هک می گشتم و مقاله های مختلفی رو می خوندم.شاید 100 تا سایت و وبلاگ مختلف بودن که کلیه مطالب مربوط به هکی که گذاشتن دقیقا یکی بود.
اغلب این سایت ها یا وبلاگ ها برای یاد گیری بهتر هک یادگیری زبان های برنامه نویسی و Windows 2003 server رو خیلی توصیه کرده بودن.
یکی از استادای قدیمی خودم می گفتن اگر می خواین هک رو خوب یاد بگیرید باید امنیت رو کامل بلد باشید.
راستی هدفتون از یادگیری HTML چی هست؟

R-Quantum
2008/12/26, 05:34 PM
آقاي مدير ميذاشتي تبريكامون خشك بشه بعد دوباره آواتار عوض ميكردي!!!:D
به چيه آوتار شما گير ميدادن بقيه؟
خانم رضايي هم عوض كرده آواتارشو....تبريك!:gol:
:gol: سلام دوست عزیز ممنون . اگه میدونستم با عوض کردن آواتورم بهم تبریک میگن ، زودتر این کار رو میکردم . به هر حال ممنون به خاطر تبریکتون . :gol:

خانوم رضایی شما که ترکوندید هرچی رشته و گرایش و نرم افزار و برنامه و هک و... بود :دی:)

در مورد html و #c اگه کسی از دوستان کمک خواست در حد خودم می تونم کمک کنم:gol: آخه به من گفتند که تو کنکور ارشد بیشتر گرایش نرم افزار به درد میخوره . در مورد زبان های برنامه نویسی هم خوشحال میشم که کمکم کنید . موفق باشید دوست عزیز:gol:

سلام الهام جان.
نکته ی جالبی گفتین.اگر ممکنه بیشتر در موردش توضیح بدین.
من در مورد شبکه و Course های مختلفش خیلی مطالعه کردم ولی به همچین نکته ای بر نخورده بودم.اگر دلایلش رو بگید ممنون می شیم.

همونطور که می دونید در Course های Cisco فقط با Command ها سر و کار داریم و محیط گرافیکی در کار نیست.به خاطر سپردن همه ی Command ها هم کار مشکلی هست و همیشه کتاب رو باید پیش خودتون داشته باشین و اگر در حد لازم زبان بلد نباشید استفاده از کتاب براتون مشکل میشه من خودم میخواستم که دوره های cisco رو شروع کنم . حتی با آقای مهندس سقایی هم که تو موسسه ی مجتمع فنی تهران شعبه ی زنجان دوره های کلاس cisco رو تدریس میکنند هم صحبت کردم . ایشون کتاب های cisco رو بهم نشون دادند . کتاب هایی به زبان اصلی و کلفت بود . البته هر کس که با آقای سقایی این دوره ها رو میگذرونه ، ایشون خودشون صفحه به صفحه ی این کتاب ها رو برای دانشجویان ترجمه میکنه ولی به نظر من ، ما باید برای پیشرفت در این رشتمون ، زبان بین المللی مون باید در سطح عالی باشه ( چون اگه یه مهندس IT ، فردا تو جامعه 2 یا3 تا از اصطلاحات IT رو بگه ، قول میدم همه ، تو هوا بزننش یعنی از خداشونه که شما به عنوان مهندس شرکتشون باشید ) . آقای سقایی به من گفتند که اگه یه فردی رو که هیچی از زبان های برنامه نویسی نمیدونه ، با یه فردی مثل شما دوستان که امیدوارم تو یکی از زبان های برنامه نویسی ماهر باشید ، باهم دارید شبکه میخونید . 100 درصد شما بهتر میتونید طراحی شبکه کنید ( خود شما درگیر کد های مختلفی تو برنامه هاتون بودید ، به مغزتون فشار اوردید . با ERROR های مختلفی دست و پنجه نرم کردید . پس شما بیشتر از فکرتون استفاده کردید . ) پس مطمئن باشید که میتونید بهترین طراح شبکه باشید .;)

یه زمانی بود خیلی دنبال مباحث هک می گشتم و مقاله های مختلفی رو می خوندم.شاید 100 تا سایت و وبلاگ مختلف بودن که کلیه مطالب مربوط به هکی که گذاشتن دقیقا یکی بود.
اغلب این سایت ها یا وبلاگ ها برای یاد گیری بهتر هک یادگیری زبان های برنامه نویسی و Windows 2003 server رو خیلی توصیه کرده بودن.
یکی از استادای قدیمی خودم می گفتن اگر می خواین هک رو خوب یاد بگیرید باید امنیت رو کامل بلد باشید.
راستی هدفتون از یادگیری HTML چی هست؟ من خودم خیلی هک کردن رو دوست دارم و درصدد یاد گرفتنش هستم . آخه اگه در آینده ای نه چندان دور بخوام تو رشته ی امنیت شبکه ، ادامه تحصیل بدم ، پس باید شبکه رو از دست هکرها نجات بدم و امنیت کامل رو برقرار کنم ( البته امنیت کامل کامل که نمیشه ) و این وقتی کارساز میشه که خود من هم از هک کردن و هکرها چیزایی بدونم . به خاطر همین دوست دارم یاد بگیرم .یادگیری زبان HTML رو هم برای طراحی صفحات وب لازمش دارم . موفق باشید:gol:

* فریبا *
2008/12/26, 05:47 PM
الهام جون اواتور نو مبارک .. خوشمله خیلی زیاد ..

psychic
2008/12/26, 05:54 PM
من خودم میخواستم که دوره های cisco رو شروع کنم . حتی با آقای مهندس سقایی هم که تو موسسه ی مجتمع فنی تهران شعبه ی زنجان دوره های کلاس cisco رو تدریس میکنند هم صحبت کردم . ایشون کتاب های cisco رو بهم نشون دادند . کتاب هایی به زبان اصلی و کلفت بود . البته هر کس که با آقای سقایی این دوره ها رو میگذرونه ، ایشون خودشون صفحه به صفحه ی این کتاب ها رو برای دانشجویان ترجمه میکنه ولی به نظر من ، ما باید برای پیشرفت در این رشتمون ، زبان بین المللی مون باید در سطح عالی باشه ( چون اگه یه مهندس IT ، فردا تو جامعه 2 یا3 تا از اصطلاحات IT رو بگه ، قول میدم همه ، تو هوا بزننش یعنی از خداشونه که شما به عنوان مهندس شرکتشون باشید ) . آقای سقایی به من گفتند که اگه یه فردی رو که هیچی از زبان های برنامه نویسی نمیدونه ، با یه فردی مثل شما دوستان که امیدوارم تو یکی از زبان های برنامه نویسی ماهر باشید ، باهم دارید شبکه میخونید . 100 درصد شما بهتر میتونید طراحی شبکه کنید ( خود شما درگیر کد های مختلفی تو برنامه هاتون بودید ، به مغزتون فشار اوردید . با ERROR های مختلفی دست و پنجه نرم کردید . پس شما بیشتر از فکرتون استفاده کردید . ) پس مطمئن باشید که میتونید بهترین طراح شبکه باشید .;)

درسته.متوجه شدم.
برنامه نویسی پس به تحلیل و قوه ی تخیل و چه بسی به عیب یاب (که نیاز به تفکر و تامل داره) کمک زیادی می کنه.
خیلی خوبه.واقعا مرسی.
دور هم جمع شدن و استفاده از اطلاعات هم همین کمک ها رو می کنه.بازم تشکر... ;)

من خودم خیلی هک کردن رو دوست دارم و درصدد یاد گرفتنش هستم . آخه اگه در آینده ای نه چندان دور بخوام تو رشته ی امنیت شبکه ، ادامه تحصیل بدم ، پس باید شبکه رو از دست هکرها نجات بدم و امنیت کامل رو برقرار کنم ( البته امنیت کامل کامل که نمیشه ) و این وقتی کارساز میشه که خود من هم از هک کردن و هکرها چیزایی بدونم . به خاطر همین دوست دارم یاد بگیرم .یادگیری زبان HTML رو هم برای طراحی صفحات وب لازمش دارم . موفق باشید:gol:

من می خواستم این حرفم رو توی همین پستی که نقل قولش کردین بگم ولی جاش زیاد مناسب نبود
در ایم مورد استاد + Network مون گفتن من با این حرف که یک امنیت کار باید یک هکر خوب باشه اصلا موافق نیستم و این مثال رو زدن : مثل این می مونه که بگن یک پلیس باید یک دزد خوب باشه.
البته من حرف ایشون رو تایید نمی کنم زیاد.

به قول دوستمون t0tem یک جمله ی خیلی معروف رو در تایید حرفتون یادآوریم می کنم : یک شبکه ی کاملا امن یک شبکه ی خاموش است

موفق باشید

R-Quantum
2008/12/26, 06:35 PM
الهام جون اواتور نو مبارک .. خوشمله خیلی زیاد .. ممنون فریبا جون

درسته.متوجه شدم.
برنامه نویسی پس به تحلیل و قوه ی تخیل و چه بسی به عیب یاب (که نیاز به تفکر و تامل داره) کمک زیادی می کنه.
خیلی خوبه.واقعا مرسی.
دور هم جمع شدن و استفاده از اطلاعات هم همین کمک ها رو می کنه.بازم تشکر... ;)

منظور منم همین بود ولی شما بهتر بیان کردید . ممنون

من می خواستم این حرفم رو توی همین پستی که نقل قولش کردین بگم ولی جاش زیاد مناسب نبود
در ایم مورد استاد + Network مون گفتن من با این حرف که یک امنیت کار باید یک هکر خوب باشه اصلا موافق نیستم و این مثال رو زدن : مثل این می مونه که بگن یک پلیس باید یک دزد خوب باشه.
البته من حرف ایشون رو تایید نمی کنم زیاد.

ممنظور منم این بود که توانایی تشخیص منافذ نفوذ را داشته باشم . اگه نتونم این منافذ رو تشخیص بدم که فاجعه پیش میاد و امنیت معنا پیدا نمیکنه
به قول دوستمون t0tem یک جمله ی خیلی معروف رو در تایید حرفتون یادآوریم می کنم : یک شبکه ی کاملا امن یک شبکه ی خاموش است

موفق باشید موافقم . منم گفتم : نه امنیت کامل کامل . ممنون به خاطر حرفای خوبتون . موفق باشید:gol:

King Paker
2008/12/26, 09:48 PM
ehm ehrm
may have your attention please, may have your attention please
:surprised:

دوستان قراره فردا از پروژه پایان ترم برنامه سازی پیشرفته ما رونمایی بشه
و استاد محترم پروژه عالی رو به ما معرفی کنند:دی

جزئیات پروژه:
-یک عدد بازی تشریف دارند!
-تحت شبکه هم تشریف باید داشته باشند
-با خط تلیف هم کار کنه (یعنی همون استفاده از مودم)
-بازی چند نفره یا multiplayer باشه
-شخص مقابل برای چند بار و یک لحظه بتونه صفحه طرف مقابلش رو ببینه...

خب thanks for your attention
الان هم دارم یه برنامه می نویسم برای شناسایی پرت های کامپیوتر و تشخیص اینکه کدوم پرت بهش مودم وصله فردا هم باید برای استاد میل شده باشه
البت تمومید...:razz:

من چی بگم؟! برویم بمیریم نصفه شبی بهتر است;)
خدافسس:gol:

...Melody
2008/12/27, 12:14 AM
منم يه زماني خوره مطالب هك بودم.از هرجايي مطلب پيدا مي كردم.البته الانم دوست دارم ولي نه به اون شدت كلا چيز جالبيه.(اصلا از انفوان بچگي:huh:عاشق اين كار بودم:w01:)
آشيانه هم خيلي تواين مدت اسم دركرده.

psychic
2008/12/27, 12:26 PM
منم يه زماني خوره مطالب هك بودم.از هرجايي مطلب پيدا مي كردم.البته الانم دوست دارم ولي نه به اون شدت كلا چيز جالبيه.(اصلا از انفوان بچگي:huh:عاشق اين كار بودم:w01:)
آشيانه هم خيلي تواين مدت اسم دركرده.

حالا چیزی هم یاد گرفتین یا نه؟
مثلا اگه بگ سرور Yahoo رو Deface کنید می تونید ؟ :D
حیف این همه وقت که بی خودی گذاشتم روی این مطالب بی محتوا

این کلاس های Hack هم واقعا مه چی رو نمی گن.
حالا همه چی که نه ولی فکر نمی کنم بعد از این کلاس های عمومی بشه یک Hacker خوب شد.

...Melody
2008/12/27, 12:43 PM
حالا چیزی هم یاد گرفتین یا نه؟
مثلا اگه بگ سرور Yahoo رو Deface کنید می تونید ؟ :D
حیف این همه وقت که بی خودی گذاشتم روی این مطالب بی محتوا

این کلاس های Hack هم واقعا مه چی رو نمی گن.
حالا همه چی که نه ولی فکر نمی کنم بعد از این کلاس های عمومی بشه یک Hacker خوب شد.
آره يه چيزايي ياد گرفتم.ولي لازمه بيشتر فهميدنش بيشتر وقت گذاشتنه،كه فعلا از دستم برنيومده
چه كم اشتها!!!!!ياهو!!!!!:surprised:

مشكل اينجاس كه هر مطلبي يه جاش ميلنگه.اوايل كه يه چيزايي ازش مي خوندم(خب اون موقع واقعا هيچي نمي دونستم،نه از كامپيوتر،از هك)پدرم درميومد تا بفهمم منظورش چيه(اين يكم اغراقم داره)ولي ميگشتم پيدا مي كردم.هر مقاله اي يه چيزي رو تشريح كرده اونم ناقص با توضيح ندادن درمورد مطالب ديگه.
هكر خوب بودن به خود طرف بستگي داره منم فكر نمي كنم اين طوري بشه هكر درست و حسابي شد.آدم خودش بايد دنبالش بيوفته

Drago
2008/12/27, 01:59 PM
ehm ehrm
may have your attention please, may have your attention please
:surprised:

دوستان قراره فردا از پروژه پایان ترم برنامه سازی پیشرفته ما رونمایی بشه
و استاد محترم پروژه عالی رو به ما معرفی کنند:دی

جزئیات پروژه:
-یک عدد بازی تشریف دارند!
-تحت شبکه هم تشریف باید داشته باشند
-با خط تلیف هم کار کنه (یعنی همون استفاده از مودم)
-بازی چند نفره یا multiplayer باشه
-شخص مقابل برای چند بار و یک لحظه بتونه صفحه طرف مقابلش رو ببینه...

خب thanks for your attention
الان هم دارم یه برنامه می نویسم برای شناسایی پرت های کامپیوتر و تشخیص اینکه کدوم پرت بهش مودم وصله فردا هم باید برای استاد میل شده باشه
البت تمومید...:razz:

من چی بگم؟! برویم بمیریم نصفه شبی بهتر است;)
خدافسس:gol:

:surprised::surprised::surprised::eek::eek::eek::c ry::cry::cry:
جدا نوشتي؟دمت گرم بابا!!
پروژه رو با چي بايد مينوشتين؟(چه زباني؟)

Drago
2008/12/27, 02:01 PM
دوستان حالا كه بحثتون هك هست يه زحمت دارم واستون!
استاد برنامه نويسي يه آدرس وبلاك خودشو داده گفته هركي هك كنه 2 نمره ميدم!
اگه كسي ميتونه 2 نمره به من كمك كنه لطفا اطلاع بده!

t0tem
2008/12/27, 02:30 PM
حیف این همه وقت که بی خودی گذاشتم روی این مطالب بی محتوافکر کنم به علم هکینگ توهین شد :mad:

دوستان حالا كه بحثتون هك هست يه زحمت دارم واستون!
استاد برنامه نويسي يه آدرس وبلاك خودشو داده گفته هركي هك كنه 2 نمره ميدم!
اگه كسي ميتونه 2 نمره به من كمك كنه لطفا اطلاع بده!

قبلا قبلا هااا خیلی راحت می شد ایمیل و بالطبع وبلاگ هک کرد. شما ایمیل نویسنده ی وبلاگ رو هک می کردید بعد پسوردم را فراموش کردم می زدید و پسورد برای ایمیل نویسنده فرستاده می شد و .... ! این قدیمی ترین روش هک وبلاگ بود. الان هک ایمیل های Yahoo و Gmail تقریبا غیر ممکنه. در حال حاضر تقریبا 4 روش بیشتر برای هک وبلاگ باقی نمونده :
1- Fake Page یا همون صفحات تقلبی
2- مهندسی اجتماعی ( شامل تروجان و KeyLogger
3- استفاده از Sniffer ها
4- هک سرور سرویس دهنده ی وبلاگ

من شخصا گزینه ی 2 رو پیشنهاد می کنم.

psychic
2008/12/27, 02:38 PM
فکر کنم به علم هکینگ توهین شد :mad:

یک Miss Understanding پیش اومد

منظور من بی محتوا بودن و پوچ بودن علم Hacking نبود , منظور من بی محتوا بودن اون مقاله های Hacking بود که واقعا نمی شد چیزی ازشون یاد گرفت و وقتی رو که برای خوندن این مقاله ها گذاشتم از بین رفت بدون اینکه چیز خاصّی یاد بگیرم.
رفع سو تفاهم شد؟;)
من هنوزم به این علم علاقه دارم .

ولی مهندس خسرو مترجمی (دارنده ی مدرک MME ) توی یکی از برنامه هاشون این حرف رو زدن :

دو دسته افراد هیچ گاه به هیچ جایی نمی رسند:
1. سیاست مدار ها
2.Hacker ها

این فط نقل قولی از ایشون بود و به این معنا نیست که من موافق این حرف هستم...

موفق باشید

majmaj
2008/12/27, 02:39 PM
همونطور که می دونید در Course های Cisco فقط با Command ها سر و کار داریم و محیط گرافیکی در کار نیست.به خاطر سپردن همه ی Command ها هم کار مشکلی هست و همیشه کتاب رو باید پیش خودتون داشته باشین و اگر در حد لازم زبان بلد نباشید استفاده از کتاب براتون مشکل میشه
يعني من بايد برم كلاس زبان ثبت نام كنم بعد از اينكه از خودم مطمئن شدم برم كلاس سيسكو؟:w04:

psychic
2008/12/27, 02:41 PM
قبلا قبلا هااا خیلی راحت می شد ایمیل و بالطبع وبلاگ هک کرد. شما ایمیل نویسنده ی وبلاگ رو هک می کردید بعد پسوردم را فراموش کردم می زدید و پسورد برای ایمیل نویسنده فرستاده می شد و .... ! این قدیمی ترین روش هک وبلاگ بود. الان هک ایمیل های Yahoo و Gmail تقریبا غیر ممکنه. در حال حاضر تقریبا 4 روش بیشتر برای هک وبلاگ باقی نمونده :
1- Fake Page یا همون صفحات تقلبی
2- مهندسی اجتماعی ( شامل تروجان و KeyLogger
3- استفاده از Sniffer ها
4- هک سرور سرویس دهنده ی وبلاگ

اگر کسی رو که می خوایم Hack کنیم مثلا همین استادی که با اطمینان خاطر همچین چیزی با دانشجویانشون گفتن دستی در این کار ها داشته باشه دو روش اول عملا کارساز نخواهند بود.

مورد 4 هم که فکر نمی کنم کار چندان راحتی باشه
می مونه مورد سوم که من اطلاعات زیادی در موردش ندارم.ممنون می شم در موردش توضیحاتی برای من و دوستان ارائه کنید :gol:

King Paker
2008/12/27, 02:45 PM
:surprised::surprised::surprised::eek::eek::eek::c ry::cry::cry:
جدا نوشتي؟دمت گرم بابا!!
پروژه رو با چي بايد مينوشتين؟(چه زباني؟)
نه بابا امیر جان این واسه این ترمه :دی
هنوزم نگفته جزئیاتشو! مارو گذاشته تو آب نمک:razz:

ترم پیش پروژه شبیه ساز چراغ راهنمایی چهار راه بود من نمره چهارم شدم 16.4 :دی
دهنمونو اتوبوس مدرسه کرد! :surprised: تا وسط تابستون داشتیم پروژه می نوشتیم:cry: :razz:
حالا این ترمم که بازی باید بنویسیم...

زبان هم #C هستش.

راستی یه موضوع خیلی جالب امروز سر کلاس برنامه سازی پیشرفته مطرح شد
WWF یا همون Windows Workflow Fundation که تو 3 Net. اضافه شده

Workflow در مقابل Dataflow قرار می گیره و...
یه تحقیق باید در این مورد بعلاوه دو موضوع دیگه بنویسیم که دو نمره خود تحقیقه و پنج نمره هم تو امتحان پایانی از همین تحقیق قراره سوال بیاد...

استاد بسی به ما لطف دارند:cry:
راستی بکس ما امروز از ACM برگشته بودن
دو سوال حل کرده بودن که یکیش accept نشده بود...
رتبه 69 فک کنم شده بودن
فقط من بگم که اعضای تیم یه ترم چهاری و دوتا از هم دوره ایای من یعنی ترم دومیا بودن!

Mohsenyg
2008/12/27, 02:47 PM
کی میتونه سایت آشیانه رو هک کنه؟
اونا جزو 5 هکر برتر دنیا هستند
مسن ترینشونم 22 سالشه

ماهك
2008/12/27, 06:15 PM
سلام هم رشته ای و تصادفا هم دانشگاهی!
منم از UUT هستم
امیدوارم موفق باشی:gol:

سلام ممنون پاكر شما هم موفق باشي (به خصوص تو امتحانات آ خر ترم:))

mohandeseit
2008/12/27, 07:51 PM
سلام.خسته نباشيد.من در زمينه هاي امنيتي كامپيوتر مثل امنيت شبكه و امنيت سيستمهاي اطلاعاتي فعاليت ميكنم.مراجع بيشتري ميخواهم كه لطفا" معرفي كنيد.
وبلاگ مسدود شده ي من:www.secit.wordpress.com

من در اين زمينه ها مقاله هم مينويسم هر كس ميخواهد بگويد.وبلاگ من به خاطرانتشار
پژوهشهادر مورد آژانس امنيت ملي آمريكا مسدود شد .هرچند اكثر مطالب اين مورد را جاي ديگري انتشار داده ام.
MyEmail:itazizi@yahoo.com

King Paker
2008/12/27, 09:13 PM
سلام ممنون پاكر شما هم موفق باشي (به خصوص تو امتحانات آ خر ترم:))
سلام
مرسی ماهک جان
ببینیم این ترم چه بالایی سر ما میاد:surprised::razz::دی

راستی فعالیتت تو سایت کمه ها! شما که اصولا باید زیاد کار خاصی نداشته باشی الان، مگه اینکه داری حسابی درس می خونی :دی

majmaj
2008/12/27, 10:16 PM
دوستان من شنيدم رشته‌ي كامپيوتر حذف شده.
كسي اطلاعات جامع تر داره بگه. مثل اينكه از اين به بعد رشته اي به نام كامپيوتر نيست همش تو فناوري اطلاعات ادغام شده.

psychic
2008/12/28, 12:49 AM
دوستان من شنيدم رشته‌ي كامپيوتر حذف شده.
كسي اطلاعات جامع تر داره بگه. مثل اينكه از اين به بعد رشته اي به نام كامپيوتر نيست همش تو فناوري اطلاعات ادغام شده.

Wow
از کی یا از کجا شنیدین؟
چه خبر جنجالی بشه... مگه می شه کامپیوتر و IT رو ادغام کرد؟معلومه که میشه ... ;)
اگر قرار باشه اینطور بشه کارشناسی IT گرایش های مختلفی مثل برنامه نویسی و ... پیدا می کنه.
همین الان هم برنامه نویسی که ستون اصلی رشته ی نرم افزار هست در گرایش ارشد IT وجود داره ...

هر کس خبر موثقی ارائه کنه یه جایزه ی خوب پیش من داره ;)

Drago
2008/12/28, 01:29 PM
اگر کسی رو که می خوایم Hack کنیم مثلا همین استادی که با اطمینان خاطر همچین چیزی با دانشجویانشون گفتن دستی در این کار ها داشته باشه دو روش اول عملا کارساز نخواهند بود.

مورد 4 هم که فکر نمی کنم کار چندان راحتی باشه
می مونه مورد سوم که من اطلاعات زیادی در موردش ندارم.ممنون می شم در موردش توضیحاتی برای من و دوستان ارائه کنید :gol:

استاد خودش بلد نيست! گفته هركي هك كرد اگه به من هم ياد بده 2 نمره ديگه ميدم!!!
ولي كلا من بدم نمياد ياد بگيرم.مخصوصا به خاطر علاقم به امنيت.
اون 4 مورد هم خيلي خيلي كم اطلاعات دارم.
آقاي مدير نظرتون در مورد يه تاپيك در اين مورد(آموزش هك) چيه؟

دهنمونو اتوبوس مدرسه کرد! :surprised: تا وسط تابستون داشتیم پروژه می نوشتیم:cry: :razz:

زبان هم #C هستش.

یه تحقیق باید در این مورد بعلاوه دو موضوع دیگه بنویسیم که دو نمره خود تحقیقه و پنج نمره هم تو امتحان پایانی از همین تحقیق قراره سوال بیاد...

رتبه 69 فک کنم شده بودن
فقط من بگم که اعضای تیم یه ترم چهاری و دوتا از هم دوره ایای من یعنی ترم دومیا بودن!

wwf؟
workflow؟
dataflow؟
ACM؟
(چيه ميخواي بگي پس تو چطور دانشجوي IT هستي؟!! خوب نميدونم ديگه...)

King Paker
2008/12/28, 02:32 PM
ACM؟
نه بابا من کوچیکتم
ACM دیگه مسابقات برنامه نویسی تو صنعتی شریف برگذار میشه:دی:gol:

majmaj
2008/12/28, 04:22 PM
Wow
از کی یا از کجا شنیدین؟
چه خبر جنجالی بشه... مگه می شه کامپیوتر و IT رو ادغام کرد؟معلومه که میشه ... ;)
اگر قرار باشه اینطور بشه کارشناسی IT گرایش های مختلفی مثل برنامه نویسی و ... پیدا می کنه.
همین الان هم برنامه نویسی که ستون اصلی رشته ی نرم افزار هست در گرایش ارشد IT وجود داره ...

هر کس خبر موثقی ارائه کنه یه جایزه ی خوب پیش من داره ;)
خبر موثق اين كه اين كار توي دانشگاه علمي كاربردي صورت گرفته. دانشجوياي پيام نور و ازاد و سراسري خيالتون راحت باشه ولي كسايي كه علمي كاربردي مي‌خونن بجاي كامپيوتر بايد IT بخونن.

ماهك
2008/12/28, 08:15 PM
سلام
مرسی ماهک جان
ببینیم این ترم چه بالایی سر ما میاد:surprised::razz::دی

راستی فعالیتت تو سایت کمه ها! شما که اصولا باید زیاد کار خاصی نداشته باشی الان، مگه اینکه داری حسابی درس می خونی :دی
پاكر اتفاقا تنها كاري كه نمي كنم درس خوندنه البته مهر ماه خواستم يه كارايي بكنم ولي چون نمي دونستم چيكار كنم بيخيال درس شدم:cool: (البته تا بهمن)
در ضمن اميدوارم اين ترمم بلا هاي خوب خوب سرتون بياد:D:w10:

ماهك
2008/12/28, 08:22 PM

زبان هم #C هستش.

رتبه 69 فک کنم شده بودن

راستي اين استادتون كه اينقدر به شما لطف دارن اسمشون چيه:que:

mohandeseit
2008/12/28, 08:59 PM
مي خواستم بدونم كي ميتونم خودم يك تاپيك جديد بگذارم.نوشتن تاپيك چه شرايطي داره؟

mohandeseit
2008/12/28, 09:28 PM
سلام به همگي.ميخواهم يه مطلب جديد به شما بگويم كه مطمئنم هيچكدام از شما نمي دانيد:
آيا ميدانستيد كه آژانس امنيت ملي آمريكا(NSA) تقريبا" تمامي ايميلها و به طور كلي تمامي
مسيج هايي را كه از طريق اينترنت رد وبدل ميشودرااز طريق واژه هاي كليدي كنترل مي كند؟:confused:
آمريكا16 نهاد اطلاعاتي دارد كه هماهنگي همه ي آنها به عهده ي NIE است و چهار سازمان عمده
وبدون ابتدا وانتهاي آنها عبارتند از:CIA-DIA-NSA-FBI .
در سازمان NSA حدود17000 متخصص كامپيوتر ورياضيدان ورمزياب و... فعاليت مي كنند.:eek:

من درمورد امنيت سيستمهاي اطلاعاتي تحقيق و پژوهش مي كنم و نكاتي براي شما خواهم گفت .من دانشجوي مهندسي IT نيز هستم.
MyEmail: itazizi@yahoo.com (itazizi@yahoo.com)
ضمنا"شرايط ارسال تاپيك چيست؟http://www.secit.wordpress.com

...Melody
2008/12/28, 11:41 PM
مي خواستم بدونم كي ميتونم خودم يك تاپيك جديد بگذارم.نوشتن تاپيك چه شرايطي داره؟
تاپيك جديد زدن شرايط نداره.شرطش اينه كه عضو باشيد كه شما عضوي.به عنوان اولين پست هم مي تونيد تاپيك بزنيد
موفق باشيد

King Paker
2008/12/28, 11:57 PM
پاكر اتفاقا تنها كاري كه نمي كنم درس خوندنه البته مهر ماه خواستم يه كارايي بكنم ولي چون نمي دونستم چيكار كنم بيخيال درس شدم:cool: (البته تا بهمن)
در ضمن اميدوارم اين ترمم بلا هاي خوب خوب سرتون بياد:D:w10:
منم تقریبا هینطوری بودم
هی می گفتم امروز می خونم هی می گفتم فردا آخر سرم هیچی نخوندم :دی
ولی بهتره یه مروری رو ریاضی پیش داشته باشی
همین طور یه نگاهیم به برنامه نویسی با #C بنداز بدک نیس;)

مرسی خدا از دهنت بشنوه:gol:

راستي اين استادتون كه اينقدر به شما لطف دارن اسمشون چيه:que:
استاد نصراللهی
اگه بیای یونی در خاطرت می مونه اسمشون:cry: :دی
استادیه که خیلی حالیشه اما... خیلی خیلی خیلی...خیلی سخت گیره:surprised::cry::cry:
استاد راهنمای گروه آی تی هم هستن
کارشناسی نرم افزار از دانشگاه صنعتی شریف دارن و طبق آخرین اخبار فک کنم دکتراشونم گرفتن البته هنوز تایید نشده این خبر:دی
خلاصه استاد خیلی توپیه;):gol:

psychic
2008/12/29, 12:36 AM
استاد خودش بلد نيست! گفته هركي هك كرد اگه به من هم ياد بده 2 نمره ديگه ميدم!!!
ولي كلا من بدم نمياد ياد بگيرم.مخصوصا به خاطر علاقم به امنيت.
اون 4 مورد هم خيلي خيلي كم اطلاعات دارم.
آقاي مدير نظرتون در مورد يه تاپيك در اين مورد(آموزش هك) چيه؟

wwf؟
workflow؟
dataflow؟
ACM؟

نظر من که مساعد هست:gol:
ولی باید چند نفر حرفه ای برای پیش برد اون تاپیک باشه.
اگر حد اقل 6-7 نفر حرفه ای بیان جلو می تونم حتی یه زیر بخش جدا براش ایجاد کنم.;)

کربلایی
2008/12/29, 12:45 AM
سلام به همگي.ميخواهم يه مطلب جديد به شما بگويم كه مطمئنم هيچكدام از شما نمي دانيد:
آيا ميدانستيد كه آژانس امنيت ملي آمريكا(NSA) تقريبا" تمامي ايميلها و به طور كلي تمامي
مسيج هايي را كه از طريق اينترنت رد وبدل ميشودرااز طريق واژه هاي كليدي كنترل مي كند؟:confused:
آمريكا16 نهاد اطلاعاتي دارد كه هماهنگي همه ي آنها به عهده ي NIE است و چهار سازمان عمده
وبدون ابتدا وانتهاي آنها عبارتند از:CIA-DIA-NSA-FBI .
در سازمان NSA حدود17000 متخصص كامپيوتر ورياضيدان ورمزياب و... فعاليت مي كنند.:eek:

من درمورد امنيت سيستمهاي اطلاعاتي تحقيق و پژوهش مي كنم و نكاتي براي شما خواهم گفت .من دانشجوي مهندسي IT نيز هستم.
MyEmail: itazizi@yahoo.com (itazizi@yahoo.com)
ضمنا"شرايط ارسال تاپيك چيست؟http://www.secit.wordpress.com

سلام
اين ادعاي شما براي من خيلي جالبه!
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد. منظورتون از واژه كليدي چيه؟
اين آژانس چطوري ميتونه همه ترافيك اينترنت رو كنترل كنه؟
...
اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم.
موفق باشيد

ماهك
2008/12/29, 08:24 AM
منم تقریبا هینطوری بودم
هی می گفتم امروز می خونم هی می گفتم فردا آخر سرم هیچی نخوندم :دی
ولی بهتره یه مروری رو ریاضی پیش داشته باشی
همین طور یه نگاهیم به برنامه نویسی با #C بنداز بدک نیس;)

مرسی خدا از دهنت بشنوه:gol:

استاد نصراللهی
اگه بیای یونی در خاطرت می مونه اسمشون:cry: :دی
استادیه که خیلی حالیشه اما... خیلی خیلی خیلی...خیلی سخت گیره:surprised::cry::cry:
استاد راهنمای گروه آی تی هم هستن
کارشناسی نرم افزار از دانشگاه صنعتی شریف دارن و طبق آخرین اخبار فک کنم دکتراشونم گرفتن البته هنوز تایید نشده این خبر:دی
خلاصه استاد خیلی توپیه;):gol:
ممنون از راهنمايي ات:gol:

majmaj
2008/12/29, 03:21 PM
با تصويب نمايندگان مجلس هر كس به طور غير مجاز به اطلاعات يا سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي كه به وسيله تدابير امنيتي حفاظت شده، دست يابد به 91 روز تا يك سال حبس و 5 تا 20 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

به گزارش فارس، نمايندگان مجلس هشتم در ادامه جلسه علني امروز يكشنبه با تصويب شور دوم لايحه جرايم رايانه‌اي، مصوب كردند هر كس به طور غيرمجاز اطلاعات و علائم موجود در كارت‌هاي حافظه يا فايل پردازش در سامانه ملي رايانه‌اي و مخابراتي را با ايجاد يا وارد كردن متقلبانه اطلاعات، مخدوش كند، جاعل محسوب شده و به يك تا پنج سال حبس يا 20 تا 100 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

همچنين بر اساس يكي ديگر از مواد لايحه جرايم رايانه‌اي هر كس به طور غيرمجاز محتواي در حال انتقال ارتباطات غيرعمومي در سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي يا امواج الكترو مغناطيسي يا نوري را شنود كند به 6 ماه تا 2 سال حبس يا 10 تا 40 ميليون ريال جزاي نقدي و يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

براساس ماده 3 اين لايحه نيز هر كس به طور غيرمجازات نسبت به اطلاعات سري در حال اطلاع يا ذخيره شده در سامانه‌هاي يارانه‌اي يا مخابراتي يا حامل‌هاي داده شده مرتكب اعمال زير شود به مجازات‌هاي مقرر محكوم خواهد شد:

الف) دسترسي به اطلاعات مذكور يا تحصيل آنها يا شنود محتواي سري در حال انتقال به يك تا سه سال حبس يا 20 تا 60 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات
ب) در دسترس قرار دادن اطلاعات مذكور براي اشخاص فاقد صلاحيت به 2 تا 10 سال حبس
ج) افشا يا در دست قرار دادن اطلاعات مذكور براي دولت، سازمان، شركت يا گروهي بيگانه يا عامل‌ آنها به 5 تا 15 سال حبس.

بر اساس تبصره اين ماده، اطلاعات سري به داده‌هايي گفته مي شود كه افشاي آنها به امنيت كشور يا منافع ملي لطمه مي‌زند. همچنين بر اساس تبصره دو ماده فوق الذكر، آئين نامه نحوه تعيين تشخيص اطلاعات سري و نحوه طبقه بندي و حفاظت آنها ظرف 3 ماه از تاريخ تصويب اين قانون توسط وزارت اطلاعات با همكاري وزارتخانه‌هاي كشور دادگستري، ارتباطات و فناوري اطلاعات و دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تهيه و به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز 17 ماده از 57 ماده لايحه جرايم رايانه اي را تصويب كردند و ادامه بررسي مواد آن به جلسات بعدي موكول شد.

تعجب نكنيد اين خبر رو براي اونايي گذشتم كه مي‌خوان هك ياد بگيرن. اما نه باسه همشون بلكه فقط براي كلاه سياها.

شما ها هم اگه دوست داريد هكر شيد كلاه سفيد يا فوقش كلا خاكستري بشيد.:w16:

blackberry
2008/12/29, 10:22 PM
سلام.من تازه عضو شدم!کاملا شانسی ای تی روانتخاب کردم!الان میگم ای تی یعنی زندگی!!!!به رشتمون با تمام وجود عشق میورزم!!چون که اینده مال ماست!بدون شک!تو شاخه های آی تی هم دیوونه ی امنیت هستم!!!:smile:

Drago
2008/12/30, 01:10 PM
سلام دوستان!
1.اگه دقت كنين ميبينين كه من هم مثل شما رتبه ام رفته بالا و ديگه از will be famous soon enough در اومدم!
2.بالاخره تونستم يكي از بچه هاي كلاسو بيارم باشگاه!
پاكر جان مرسي كه بهش امتياز دادي.
3.blackberry ببينم چيكار ميكني ها! آبرومونو جلوي بقيه مهندسين IT حفظ كن.
4.دوستان پيام نوري كه ساختمان گسسته برداشتين 14ام امتحانه ها! من كه تا جبر بول بيشتر نخوندم!!!

King Paker
2008/12/30, 01:19 PM
سلام.من تازه عضو شدم!کاملا شانسی ای تی روانتخاب کردم!الان میگم ای تی یعنی زندگی!!!!به رشتمون با تمام وجود عشق میورزم!!چون که اینده مال ماست!بدون شک!تو شاخه های آی تی هم دیوونه ی امنیت هستم!!!:smile:
سلام بلک-بری جان
خوش اومدی
منم امنیت رو خیلی دوس دارم:دی:gol:

سلام دوستان!
1.اگه دقت كنين ميبينين كه من هم مثل شما رتبه ام رفته بالا و ديگه از will be famous soon enough در اومدم!
2.بالاخره تونستم يكي از بچه هاي كلاسو بيارم باشگاه!
پاكر جان مرسي كه بهش امتياز دادي.
3.blackberry ببينم چيكار ميكني ها! آبرومونو جلوي بقيه مهندسين IT حفظ كن.
4.دوستان پيام نوري كه ساختمان گسسته برداشتين 14ام امتحانه ها! من كه تا جبر بول بيشتر نخوندم!!!
1. تفریک امیر جان ایشالا مدیر شدنتم ببینیم;):gol:
2. چاکریم، دوست تو دوست ما نیز هس دیگه:دی:gol:

ما که گسستمون یه میان ترم گرفت تا همین جبر بول که هفت نمره از پایان ترم بود!
گفتش امتحان پایانی دیگه این قسمتا نمیاد! :دی:دی
امتحان پایانی از فصلای رابطه بازگشتی، گراف و درخته و از سیزده نمره:دی:gol:

psychic
2008/12/30, 02:34 PM

سلام به شما.
خوش اومدین به تالار خودتون ;)
امید وارمک که هرچه زود تر شما رو بین اعضا فعالمون مثل (Pari , Fariba , Zakaria , el2rado , Majmaj , Paker , Melody , SMaryam ,) و دیگه امممم ... داشته باشیم :w12: اگه کسی از اعضای فعال فعلی جا افتاد پوزش می طلبم .اگه کسی رو دیدم اضاف می کنم ;)

موفق باشید

Smaryam
2008/12/30, 04:44 PM
سلامی دوباره دوستان
من تقریبا ده روزی میشد که به باشگاه سری نزده بودم،به علت فوت یکی از اقوام!:( از شما می خوام که براش طلب مغفرت کنید.

واقعا دلم برای باشگاه تنگ شده بود.
سعی میکنم دوباره فعالیتمو شروع کنم. در ضمن من دوره Mcse رو هم شروع کردم و بعد از network+ الان دارم XP pro می خونم . سعی می کنم تا هر جا که بتونم اطلاعاتم رو باهاتون share کنم.
موفق باشید.

* فریبا *
2008/12/30, 05:26 PM
سلامی دوباره دوستان
من تقریبا ده روزی میشد که به باشگاه سری نزده بودم،به علت فوت یکی از اقوام!:( از شما می خوام که براش طلب مغفرت کنید.

سعی میکنم دوباره فعالیتمو شروع کنم. در ضمن من دوره Mcse رو هم شروع کردم و بعد از network+ الان دارم XP pro می خونم . سعی می کنم تا هر جا که بتونم اطلاعاتم رو باهاتون share کنم.
موفق باشید.
سلام .مریم جان (درست گفتم؟) خوبی؟
خیلی بابت فامیلتون ناراحت شدم . خدا رحمتش کنه ..
خیلی خشحالیم که اومدی .. و خوشحال میشیم که از اطلاعاتت استفاده کنیم ..

psychic
2008/12/30, 06:55 PM
سلامی دوباره دوستان

موفق باشید.

سلام مریم جان.
So Welcome back
بابت این خبری که دادید واقعا متاسّفم مریم جان.امید وارم که جاشون اون دنیا خوب باشه.

چه خوب و عالی .با دوستان یک صلاح و مشورت کنیم ببینیم چند نفر مایل هستند تا مثل +Network که توسط دوست خوبمون Majmaj ایجاد شد شروع کنیم با هم Win XP Pro رو هم آموزش بدیم.;)

برای دوره ی بعد اسم نویسی می کنیم تا یه تعدادی که درخواست کردن شروع کنیم.
نظرات ؟؟؟؟

mohandeseit
2008/12/30, 08:49 PM
سيستم مديريت امنيت اطلاعات
استراتژي امنيتي سازمان بايد به گونه اي طراحي شودكه سه اصل مهم زير همواره رعايت گردد:
1-confidentiality: محرمانه بودن اطلاعات- تنها افراد مجازبه اطلاعات دسترسي خواهندداشت.
2-Integrity: جامعيت- كامل بودن وصحت اطلاعات وروشهاي پردازش اطلاعات بايد تضمين شود.
3-Availability: دردسترس بودن- اطلاعات به طور صحيح درسترس افرادي كه حق دسترسي به آنرا دارند قرار گيرد.

يك سيستم جامع امنيتي بر سه پايه بنا مي شود:
1-سيستمها ودستورالعمل هاي امنيتي
2-تكنولوژي ومحصولات امنيتي
3-عوامل اجرايي
مورد1 شامل طرحها و برنامه هاي مرتبط بانحوه محافظت از سيستمهاي اطلاعاتي وداده هاي آنها مي شود.مورد2 شامل تمام ابزارهاي مورد استفاده در بخشهاي امنيتي مي شود.مورد3 هم كه بديهي است.
MyEmail: itazizi@yahoo.com
Please visit: www.secit.wordpress.com (http://www.secit.wordpress.com):heart::gol:

نسیم ن
2008/12/31, 12:02 AM
سلام دوستان من نسیمم تازه اینجا عضو شدم.امیدوارم بتونیم به همدیگه تو درسا کمک کنیم.:gol:

psychic
2008/12/31, 12:06 AM
سلام دوستان من نسیمم تازه اینجا عضو شدم.امیدوارم بتونیم به همدیگه تو درسا کمک کنیم.:gol:

سلام نسیم جان.
خوش اومدین به باشگاه.

نسیم ن
2008/12/31, 12:40 AM
منم الان ترم اول دانشگاهم و هیچ اینده ی روشنی رو برای خودم نمیبینیم تو رشته ی it .امیدوارم با عضو شدن در اینجا و زیاد شدن اطلاعاتم علاقم به این رشته بیشتر بشه.واقعا از سایتتون ممنونم.:(

psychic
2008/12/31, 10:06 AM
منم الان ترم اول دانشگاهم و هیچ اینده ی روشنی رو برای خودم نمیبینیم تو رشته ی it .امیدوارم با عضو شدن در اینجا و زیاد شدن اطلاعاتم علاقم به این رشته بیشتر بشه.واقعا از سایتتون ممنونم.:(

خیلیا مثل شما بودن ولی الان خیلی با انگیزه و علاقه مند به رشتشون دارن میان جلو.
پس حتما به این تاپیک (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=59392) مراجعه کنید.

کربلایی
2008/12/31, 11:08 AM
سلام بچه ها
يه سوال داشتم، كسي برنامه كامل امتحانات آي تي پيام نور طرح سنتي رو داره؟
من اين ترم كلا پامو تو دانشگاه نزاشتم!!!(از محاسن پيام نور خونيه ديگه!)
توي سايت پيام نور هم چيزي نديدم(البته زياد نسرچيدم)
خلاصه اگه يكي از دوستان برنامه كامل رو آپ كنه، كلي مخلصش ميشم بخدا
موفق باشيد
(فكر كنم تا پايان امتحانات كمتر بتونم بيام)

Drago
2008/12/31, 03:41 PM
اگه طرح تجميع بودي با ما همدرد بودي كمكت ميكرديم!
آقاي مدير!:(:crying::(

* فریبا *
2008/12/31, 03:52 PM
.

چه خوب و عالی .با دوستان یک صلاح و مشورت کنیم ببینیم چند نفر مایل هستند تا مثل +Network که توسط دوست خوبمون Majmaj ایجاد شد شروع کنیم با هم Win XP Pro رو هم آموزش بدیم.;)

نظرات ؟؟؟؟
منم همینجا به طور کاملا رسمی موافقت خودم رو اعلام میکنم .و اماده ام که اولین شگارد این کلاس باشم ... :)

* فریبا *
2008/12/31, 03:54 PM
سلام .. خوبی؟
میگم مگه درس نداری؟؟؟ شنبه مگه امتحان نداری ؟ چرا نمیشینی سراغ درست ؟؟؟؟؟
ببین من چقدر دارم تلاش میکنم ؟؟:whistle:

کربلایی
2008/12/31, 07:26 PM

شما همون برنامه تجمیع رو هم بدی بازم از مشترکاتش استفاده می کنم.
منتظرم

majmaj
2009/1/01, 08:16 AM
منم همینجا به طور کاملا رسمی موافقت خودم رو اعلام میکنم .و اماده ام که اولین شگارد این کلاس باشم ... :)
اگه قبول كنيد من هم شاگرد دومش ميشم:w16:

طه احدی
2009/1/01, 10:34 AM
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه من یه سوالی داشتم کسی میتونه فرق مهندسی IT و ودیریت IT رو بگه؟؟؟؟؟؟

طه احدی
2009/1/01, 10:38 AM
سلام منم بدون شناخت وارد این رشته شدم ولی حالا خیلی دوستش دارم یه سوال : میدونید فرق مهندسی IT و مدیریت IT چیه؟؟؟؟ میشه لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

...Melody
2009/1/01, 11:07 AM
سلام منم بدون شناخت وارد این رشته شدم ولی حالا خیلی دوستش دارم یه سوال : میدونید فرق مهندسی IT و مدیریت IT چیه؟؟؟؟ میشه لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اميدوارم روز به روز علاقه تون بيشتر بشه.;)
دوست عزيز اگر توي همين تالار يه جستجويي كنيد تفاوت اين ها توضيح داده شده

Drago
2009/1/01, 03:18 PM
سلام .. خوبی؟
میگم مگه درس نداری؟؟؟ شنبه مگه امتحان نداری ؟ چرا نمیشینی سراغ درست ؟؟؟؟؟
ببین من چقدر دارم تلاش میکنم ؟؟:whistle:

امروز ظهر به سلامتي رسيدم به گراف!ديگه تمومه ديگه.فقط يه مشكل كوچولو هست...يه دونه تمرين هم حل نكردم!!!!

شما همون برنامه تجمیع رو هم بدی بازم از مشترکاتش استفاده می کنم.
منتظرم

"دانشجوي گرامي

با توجه به اعمال آخرين اصلاحات برنامه امتحاني؛ براي دريافت تاريخ امتحانات به سايت خدمات آموزشي (گلستان) گزارش شماره 428 مراجعه نمائيد."
:D

نسیم ن
2009/1/01, 10:08 PM
سلام دوستان من نسیمم و تازه اینجا عضو شدم.منم رشتم it و ترم اول دانشگاه آزادم.فکر نمیکنم itاینده خوبی تو ایران داشته باشه نه؟اخه هیچ کس با اینترنت اشنا نیست اگرم باشن تعداد کمی هستن
:(

psychic
2009/1/01, 10:50 PM
سلام دوستان من نسیمم و تازه اینجا عضو شدم.منم رشتم it و ترم اول دانشگاه آزادم.فکر نمیکنم itاینده خوبی تو ایران داشته باشه نه؟اخه هیچ کس با اینترنت اشنا نیست اگرم باشن تعداد کمی هستن

ای بابا.
عجب حرفی زدین.معلوم زیاد توی این زمینه ها مطالعه نداشتین.
صنعت IT توی ایران خیلی بکر هست نسیم جان.

اگر کسی با اینترنت زیاد آشنا نیست به این خاطر هست که زیاد لازمش ندارن.
ما هستیم که باید همه ی کارهای شهری , دولتی رو به سوی الکترونیکی شدن سوق بدیم.
این جاست که هر کس تسلط کامل بر استفاده از اینترت نداشته باشه نمی تونه توی یک همچین شهری زندگی کنه.

Drago
2009/1/01, 11:22 PM
اولا كه مگه IT يعني اينترنت؟!!
دوما استفاده كنندگان اينترنت خيلي خيلي زيادن.شايد بالاي 70 درصد مردم! اگه اهل گشت زدن توي اينترنت باشي حتي اگه فقط سايت ها يا بازم محدود ترش كنيم فقط وبلاگ هاي ايراني رو سر بزني يهو ميبيني چند ساعت گذاشته ولي حس ميكني به چند ساعت ديگه وقت احتياج داري!
حالا بگيريم شما درست بگي,اشناها كم باشن,خب بازم به نفع ماست.راه براي پيشرفت و توسعه ي فعاليت هامون بيشتر بازه.خوبي IT اينه كه تو همه ي حوزه ها سرك ميكشه!هيچ وقت جايي نيست كه مشكلي يا موضوعي باشه كه IT براش راه حلي نداشته باشه يا توش دخالت نداشته باشه.
راه براي IT ها هميشه هست...
(يه كف مرتب!!!امتياز هم يادتون نره!(اگه اينارو تو وبلاگم ميزدم تعداد بازديدام 2 برابر ميشد!!))

R-Quantum
2009/1/02, 09:50 AM
سلام.من تازه عضو شدم!کاملا شانسی ای تی روانتخاب کردم!الان میگم ای تی یعنی زندگی!!!!به رشتمون با تمام وجود عشق میورزم!!چون که اینده مال ماست!بدون شک!تو شاخه های آی تی هم دیوونه ی امنیت هستم!!!:smile: سلام دوست عزیز . خوش آمدید . منتظر حضور درخشانتان هستیم . راستی منم عاشق امنیت هستم . به خاطر همین قصد دارم تو ارشد در این شاخه ادامه تحصیل بدم . موفق باشید:gol:

سلام به شما.
خوش اومدین به تالار خودتون ;)
امید وارمک که هرچه زود تر شما رو بین اعضا فعالمون مثل (Pari , Fariba , Zakaria , el2rado , Majmaj , Paker , Melody , SMaryam ,) و دیگه امممم ... داشته باشیم :w12: اگه کسی از اعضای فعال فعلی جا افتاد پوزش می طلبم .اگه کسی رو دیدم اضاف می کنم ;)

موفق باشید
سلام . یعنی ما کشک دیگه . نداشتیم آقای مدیر .
....
.....
.....
........
شوخی کردم . خوشحالم که تالار ما هم دوستان فعالی مثل افراد نام برده و دیگر دوستان جا افتاده دارد:gol:

سلامی دوباره دوستان

موفق باشید. i
دوست عزیز واقعا متاثر شدم . تسلیت میگم . غم آخرتون باشه . از خداوند متعال برای بازماندگان صبر میخواهم . موفق باشید:gol:

سلام مریم جان.
So Welcome back
بابت این خبری که دادید واقعا متاسّفم مریم جان.امید وارم که جاشون اون دنیا خوب باشه.

نظرات ؟؟؟؟
من که در این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی خوشحال میشم که این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگه شروع به فعالیت کنه . منم همین جا آمادگیم رو اعلام میکنم . موفق باشید:gol:

اولا كه مگه IT يعني اينترنت؟!!
دوما استفاده كنندگان اينترنت خيلي خيلي زيادن.شايد بالاي 70 درصد مردم! اگه اهل گشت زدن توي اينترنت باشي حتي اگه فقط سايت ها يا بازم محدود ترش كنيم فقط وبلاگ هاي ايراني رو سر بزني يهو ميبيني چند ساعت گذاشته ولي حس ميكني به چند ساعت ديگه وقت احتياج داري!
حالا بگيريم شما درست بگي,اشناها كم باشن,خب بازم به نفع ماست.راه براي پيشرفت و توسعه ي فعاليت هامون بيشتر بازه.خوبي IT اينه كه تو همه ي حوزه ها سرك ميكشه!هيچ وقت جايي نيست كه مشكلي يا موضوعي باشه كه IT براش راه حلي نداشته باشه يا توش دخالت نداشته باشه.
راه براي IT ها هميشه هست...
(يه كف مرتب!!!امتياز هم يادتون نره!(اگه اينارو تو وبلاگم ميزدم تعداد بازديدام 2 برابر ميشد!!))
:gol: گل گفتی دوست عزیز . موفق باشید:gol:

راستی بچه ها چقدر دوستان جدیدی به جمع ما اضافه شدند . به تک تکشون خوش آمد میگم . منتظر فعالیت هاشون هستیم . شاید من یه چند روزی نتونم بیام باشگاه . همین جا از مدیر عزیزم و دوستان خوب دیگرم معذرت میخوام . ( به خاطر امتحانات پایان ترمم هستش ) امیدوارم عذرم مورد قبول دوستان واقع بشه . به خاطر غیبت چند روزه ای که خواهم داشت ، بازم شرمنده . ولی بعد امتحانات قول میدم غیبت بی جا نکنم . ممنون . برای همتون آرزوی موفقیت میکنم :gol::gol:

psychic
2009/1/02, 09:55 AM
سلام . یعنی ما کشک دیگه . نداشتیم آقای مدیر .

:sweatdrop:

R-Quantum
2009/1/02, 09:58 AM
شوخی کردم دوست عزیز . موفق باشید

...Melody
2009/1/02, 01:45 PM

نظرات ؟؟؟؟

فكر خوبيه.خوشحال ميشيم كه دوستان آموزش win XPروهم شروع كنن

MinaTesla
2009/1/02, 10:51 PM
سلام .

من تازه وارد شدم به این سایت !! ( قبلا نیز هم گفته بودم انگار :redface: )
اول که دانشگاه شرکت کردم اصلا قرار نبود وقتی قبول شدم برم ! یعنی یه جورایی امتحانی بود . به قول دوستان ، دست گرمی ! اما قسمت این بود و خدا خواست و اومدم شروع کردم به دانشجویی !!

اولش چیزی نمی دونستم . تقریبا هیچی . اما کم کم فهمیدم که IT اون قدر گسترده ست که میشه قشنگ توش غرق شد . من غرق شدن تو علوم مختلف رو دوست دارم . دنبال بعضی مباحث رو جدی تر گرفتم . تا رسیدم به اول راه !! حالا وارد یه جمعی شدم که خیلی از من جلو تر هستن و می دونم که خیلی به کمک شون نیاز دارم . ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ بدید . البته ببخشید ها !!

با تشکر از شما دوستان فعال و خوب که این بحث های متنوع و جالب رو ایجاد می کنید .

خدا نگهدار .

King Paker
2009/1/03, 08:29 AM
http://i41.tinypic.com/10ft3qh.gif بروبچ امضای رئیسوhttp://i41.tinypic.com/10ft3qh.gif
فدای سلیقه... :دی

بابا اخطار نده! در دوران فرجه دادن اسپک (همون اس.پ.م) حلال است:surprised::gol: