برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره و راهنمایی درسی و شغلی معماران
Alireza00
2008/9/06, 10:08 PM
سلام ،
به نظرم اومد که جای بحث در مورد بازار کار در این تالار خالیه .
مطمئنا همه اون هایی که دانشجو هستند ، از همین امروز به فکر روز فارق التحصیلی خودشونند، میدونیم که هیچ کس دمه در دانشگاه منتظره کسی نیاستاده که ما مدرک بگیریم و کارها رو به ما بسپاره . پس باید چه کار کرد .
و می دونیم که یک سری از موضوعات رو خیلی از ماها در مورد بازار کار نمیدونیم ،پس بیایید نظر هامون رو در مورد عناوینی اینچنینی در میون بگذاریم .
-یک فرد باید چه توانایی هایی داشته باشد تا بیکار باقی نماند ؟
-چه چیز هایی باعث پیشرفت در محیط کار می شود؟
- یک معمار در چه ضمینه هایی می تواند حضور داشته باشد ؟
- چه مشاغلی پر در آمد ترند ؟
- چه طور می توان جذب کار کرد ؟
- در معماری چطور می توان بازار یابی کرد ؟
-با کارفرما ، همکاران و........... چگونه باید برخورد کرد ؟
- دست مزد های فعالیت های معماری چه قدر است
و یا هر اطلاعاتی که به نظر شما می تونه برای موفقیت در بازار کار مفید باشه .
امید وارم مفید باشد !
باسلام
خیلی موضوع خوبی رو مطرح کردی .موضوعی که جای بحثش زیاده .من خودم ترم 4 بودم که رفتم سر کار.اونم به واسطه آشنایی .کلاسهای دانشگاه هم بود و خلاصه سر کار راه میومدن باهام.ولی چیزی که مهم بود اینکه اطلاعاتی که از دانشگاه داشتم واقعا کافی نبود.کارهای بیرون با کارهای دانشگاه واقعا متفاوته و خلاصه یکی دو ماهی طول کشید تا رو فرم اومدم و تونستم مستقیما با کارفرماها صحبت کنم و اینو بگم زمان میبره تا بتونی طرح های قابل قبولی بزنی و باید حسابی تلاش کنی. الان که 3 ساله کار می کنم واقعا به این نتیجه رسیدم که در حین تحصیل رشته معماری باید کار هم بکنی تا بتونی خودت را با جو بیرون هم هماهنگ کنی.
فکر کنم خیلی حرف زدم .بهتره برم.اگه سوالی داشتین خوشحال می شم کمکتون کنم.:gol:
با سلام
خیلی موضوع خوبی رو مطرح کردی.من خودم ترم 4 بودم رفتم سر کار اونم به واسطه آشنایی.اوایل خیلی سخت بود هم کلاسای دانشگاه بود و هم کار خلاصه باهام راه میومدن.اطلاعاتی که از دانشگاه داشتم اصلا کافی نبود.روزای اول خیلی مشکل داشتم از خودم خجالت می کشیدم که هیچی بلد نبودم یکی دو ماه طول کشید رو فرم بیام و بتونم خودم رو هماهنگ کنم و طرحهای قابل قبولی ارایه بدم. الان 3 ساله کار می کنم و به همه ی دوستان گلم توصیه می کنم در حین تحصیل حتی اگه شده کار های موقتی انجام بدن تا بتونن خودشون با جو بیرون از دانشگاه هم هماهنگ کنن.
فکر کنم زیاد حرف زدم و اخطار بگیرم . امیدوارم همگیتون موفق باشین .:gol:
Alireza00
2008/9/07, 10:22 AM
يکي از شغل هايي که امروزه علي الخصوص بين معماران جوان رواج دارد ، سه بعدي سازي است . با شديد شدن بازار رقابت بين شرکت ها براي ارائه بهتر طرح هايشان به مشتريان و کار فرماها کم کم موضوع سه بعدي به يک نياز اوليه در بين دفتر هاي معماري تبديل شده است و یک بازار کار مناسب به وجود آمده است .
شاید یکی از مناسب ترین راه های ورود به دفاتر معماری ،سه بعدی سازی باشد . شما در حین تحصیل می توانید با کم ترین لطمه به تحصیلتان به صورت پاره وقت یا پروژه ای برای شرکت ها سه بعدی سازی انجام دهید . به نظر من مهم ترین نکته ی مثبت در سه بعدی سازی این است که شما می توانید کم کم با افراد زیادی آشنا شوید و فرصتی برای ارائه ی توانایی هایتان برای شما به وجود می آید .
در بسیاری از پروژه ها برای جزئیات ( داخلی و خارجی ) تصمیم گیری نشده است و اغلب نقشه ها فاز 1 هستند و بدین ترتیب طراحی جزییات به شما سپرده می شود در اینجا شما باید تمام تلاش خود را برای اثبات توانایی هایتان انجام دهید ( منظور من ایجاد یک طرح عجقوجق نیست ، زیرا این موضوع باعث می شود آن ها شما را از معماری واقعی دور بدانند ) بدین ترتیب می توانید در بین مهندسین بالا دستی و کار فرما ها خود را یک فرد کاربلد معرفی کنید و بدبن روش به عنوان یکی از طراحان اصلی مجموعه یتان به کار خود ادامه دهید .
در پست های بعد در مورد دست مزد و شیوه های دریافت دستمزد می نویسم .
مطمئنا شما هم در مورد بازار کار شنیده ها یا تجربه هایی دارید . همین الان اون ها رو با دوستانتان در میان بگذارید .
dynamic
2008/9/07, 02:23 PM
سلام بحث خوبیه
فقط قبل اینها میشه بگین روز اول که رفتیم سر کار چی میشه منظورم اینه که چی کار می کنیم؟ :d اولش چقدر باید اطلاعات داشته باشیم ؟
مثلا میگن کد و تری دی بلدی ؟ خب من اینقدری بلدم که پروژه های عجق وجق خودم رو باهاش ارائه کنم اما نمی دونم باید چقدری بلد باشم که بگم بلدم؟
Alireza00
2008/9/07, 04:16 PM
سلام بحث خوبیه
فقط قبل اینها میشه بگین روز اول که رفتیم سر کار چی میشه منظورم اینه که چی کار می کنیم؟ :d اولش چقدر باید اطلاعات داشته باشیم ؟
مثلا میگن کد و تری دی بلدی ؟ خب من اینقدری بلدم که پروژه های عجق وجق خودم رو باهاش ارائه کنم اما نمی دونم باید چقدری بلد باشم که بگم بلدم؟
شما باید حد متوسط و خوب رو در کار با مکس و فوتوشاپ بشناسید و خودتون رو با کیفیت های بازار کار هماهنگ کنید و اون زمان شروع به کار کنید .
برای این کار به مجله ها و سایت هایی که درون اون ها ارائه ی معماری وجود داره برید و سعی کنید یکطبقه بندیی بد، متوسط و خوب رو ایجاد کنید ، زمانی که احساس کردید که کیفیت کار هاتون متوسط به بالاست ( نه مطلقا خوب ) شما می تونید یک شروع خوب داشته باشید .
Alireza00
2008/9/07, 04:48 PM
سلام به دوستای عزیز............موضوع جالب و خوبی رو شروع کردین خدا کنه ادامه داشته باشه.منم خیلی دوست دارم زمان تحصیلم کار کنم ولی نمیدونم چه جوری باید شروع کنمو از کجا!!!ممنون میشم کمکم کنید
بدون شک بازار پر از نیروهای متوسط و ضعیف است و همین باعث می شه که آدم هایی که مهارت هایشان از حد متوسط بالاتر است به سرعت جذب کار شوند . اما سوال اینجاست که من و شما چه مهارت خاصی داریم که انتظار یک موقعیت شغلی مناسب را داشته باشیم؟.
بهترین راه برای ورود به بازار کار داشتن تخصص است ، اگر استاندارد های این تخصص را دارید می توانید شروع کنید ولی اگر نه چرا سعی نمی کنید سطح توانایی هایتان را بالا ببرید !؟
به نظر من درسته كه بايد مكس و فتو شاپ بلد باشي ولي قبل از اون شما بايد به كد تسلط كامل داشته باشين چون اصل مهم در كار بيرون اينه كه شما يه طراح موفق و خوبي باشي به طوري كه همه طرح هات رو قبول داشته باشندو اين امر جز با تلاش زياد به دست نمياد:gol:
doomann
2008/9/08, 12:35 AM
سلام به همه دوستان عزیزم
و تشکر از علیرضا جان به خاطر تاپیک خوب و مفیدش .
فکر کردم قبل از اینکه بحث داغ بشه و مساله اصلی فراموش بشه یکسری از نکات و تجربیاتم رو خدمت دوستان عرض کنم .
باید قبول کنیم که کار یک معمار، معماریه و سایر مسائلی که درکناره مطرح میشه اصلا صحیح نیست . مفهوم عملی کار یک معمار ، طراحیه و این کار ابزاری بجز کاغذ و قلم نیاز نداره . یعنی با علومی که یک مهندس معمار در طول دوران تحصیلش یاد میگیره ، نیاز به ابزار دیگه ای نداره . این در حالیه که یک معمار هنرش در جایگذاری و نقشه کشی نیست و یا تسلطش بر نرم افزارهایی که حکم تسهیل کننده کار رو دارن ، بلکه هنر معمار در خلف فضاست . در خلق گذاره . در خلق پیرامونی ، مطابق با نیاز های انسان. مفهوم واقعی شغل یک معمار به مراتب سخت تر و مقدس تر از یک پزشکه و اگر چه یک معمار در انتهای تحصیلش سوگند یاد نمی کنه ، ولی در مقابل ضررهای روانی و اختلالات روحی و روانی اجتماع مسئوله .
سوال اینجاست که آیا یک معمار باید جذب بازار کار بشه یا بازار کار باید جذب یک معمار بشه .
یک معمار نیازی به فعالیتهای جنبی برای فعالیتت نداره ، اگر و فقط اگر علوم دوره تحصیلاتش رو به شکل عملی و با توجه به تمام جنبه هاش فرا گرفته باشه . یک معمار میتونه درطرح یا خلق هر وسیله ، فضا ، یا مکانی نقش داشته باشه و هنرش رو به نمایش بگذاره و از این راه عایدات مالی هم داشته باشه .
توصیه دوستانه من به همه دوستانم اینه که در هر مقطعی که مشغول تحصیل هستن ، تمامی دروس رو با دید عملی فرا بگیرن و برای انجام یک پروژه ، صرف پاس کردن و فارغ التحصیل شدن حرکت نکنن . تمام زحمات دوران تحصبلات ، به راحتی در همین بازار کاری که همه می گن کار نیست و نمی شه کار کرد ، جواب میده مهم اینه که چقدر براش زحمت کشیدید و چقدر میتونید ازش استفاده کنید . و یقین بدونید یکمعمار خوب که در کارش متخصصه هیچ وقت بیکار نمی مونه .
ادامه دارد ...
Alireza00
2008/9/08, 04:51 PM
دومان عزیز با تمام گفته هات موافقم ولی بزار این طو ر بگم که اون اوایل وقتی از یکی از اساتیدمون که اصرار داشت بچه ها سر کار بروند پرسیدیم" استاد! چه جوری؟ ما که چیزی بلد نیستیم ؟ " می گفت برید دفتر ها رو جارو بزنید .
من هم فکر می کنم کار هایی مثل نقشه کشی ، سه بعدی سازی ، ماکت و ...... به نوعی همون جارو زدنه که باعث می شه کم کم شما به عنوان یک معمار حق خط کشیدن رو پیدا کنید . بعضی از دوستان من که از این نوع جارو زدن شروع کردند و واقعا انرژی گذاشتند الان پروژه های خوبی چه توی طراحی و چه توی اجرا در دست دارند ولی خیلی ها رو می شناسنم که علی رغم توانایی های بالا منتظرند کسی اون ها رو کشف کنه .
البته مطمئنم آدم های با کیفیت و دانا هیچ وقت بیکار نمی مونند ولی : اگر چیزی رو می خواهی باید به سمتش بری .
Alireza00
2008/9/09, 05:22 PM
همون طور که پرداخت پول کار مشکلیه ، گرفتن اون هم کار سختیه ! و با این وضعیت کسب در آمد مناسب کار مشکلیه .
بعضی از دوستام که پاره وقت برای شرکت ها کار 3d می کنند ، دستمزدی در حدود 3 تا 4 هزار تومان برای هر ساعته که در نهایت اگر پاره وقت باشید چیزی حدود 300 تا 400 تومان و اگر تمام وقت باشید حدود 700 تا 800 تومان می شه .( این ها شنیده های منه اگر طور دیگه ای شنیده اید با دیگران در میون بگذارید) . کار کردن شرکتی این خوبی رو داره که شما در هر ماه احتمالا پولتون رو در یافت می کتید .( از این جهت احتمالا که ممکنه شرکتبه مشکل مالی بخوره و در یافتی ها رو به تعویق بندازه و شاید هم سر ماه عذر شما رو بخواهند و یک نفر دیگه جای شما بیاد، خیلی راحت:whistle:)
نوع دوم کار اینه که شما پروژه ای کار کنید . موفقیت مالی در این وضعیت به شدت به کیفیت کارها ، نوع ارتباط شما با کارفرما ، قیافه شما :tooth: و همچنین مقداری هم شانس بستگی داره .
در این وضعیت تقریبا هیچ استانداردی برای دریافت شما وجود نداره و آدم های مختلف با توانایی های مختلف دریافتی های مختلف دارند ، تنها مامن شما برای نجات از این بازار در هم برهم :
- انجام کار با کیفیت بالا
- پیشنهاد قیمت های قابل قبول و منصفانه
است .
که بدون هر یک از این ها یا اصلا به شما کاری داده نمی شود و یا خیلی زود از گردونه خارج می شوید .
شما چه تجربه هایی دارید ، خوب بگید ما هم استفاده کنیم .
يکي از شغل هايي که امروزه علي الخصوص بين معماران جوان رواج دارد ، سه بعدي سازي است . با شديد شدن بازار رقابت بين شرکت ها براي ارائه بهتر طرح هايشان به مشتريان و کار فرماها کم کم موضوع سه بعدي به يک نياز اوليه در بين دفتر هاي معماري تبديل شده است و یک بازار کار مناسب به وجود آمده است .
شاید یکی از مناسب ترین راه های ورود به دفاتر معماری ،سه بعدی سازی باشد . شما در حین تحصیل می توانید با کم ترین لطمه به تحصیلتان به صورت پاره وقت یا پروژه ای برای شرکت ها سه بعدی سازی انجام دهید . به نظر من مهم ترین نکته ی مثبت در سه بعدی سازی این است که شما می توانید کم کم با افراد زیادی آشنا شوید و فرصتی برای ارائه ی توانایی هایتان برای شما به وجود می آید .
در بسیاری از پروژه ها برای جزئیات ( داخلی و خارجی ) تصمیم گیری نشده است و اغلب نقشه ها فاز 1 هستند و بدین ترتیب طراحی جزییات به شما سپرده می شود در اینجا شما باید تمام تلاش خود را برای اثبات توانایی هایتان انجام دهید ( منظور من ایجاد یک طرح عجقوجق نیست ، زیرا این موضوع باعث می شود آن ها شما را از معماری واقعی دور بدانند ) بدین ترتیب می توانید در بین مهندسین بالا دستی و کار فرما ها خود را یک فرد کاربلد معرفی کنید و بدبن روش به عنوان یکی از طراحان اصلی مجموعه یتان به کار خود ادامه دهید .
در پست های بعد در مورد دست مزد و شیوه های دریافت دستمزد می نویسم .
مطمئنا شما هم در مورد بازار کار شنیده ها یا تجربه هایی دارید . همین الان اون ها رو با دوستانتان در میان بگذارید .
البته مشکلی که هست اینکه برای نرم افزارهایی مثل مکس زمانی حداقل 1 سال میبره که شما خیلی حرفه ای بشید و تو محیطی مثلا مثل تهران حرفه ای بودن مهمه که تو دوران دانشجویی من افراد خیل یکمیو دیدم . مگر اینکه با یک جای متوسط شروع کنی که خیلی درامد بالایی نخواهد داشت
سلام به همه دوستان عزیزم
و تشکر از علیرضا جان به خاطر تاپیک خوب و مفیدش .
فکر کردم قبل از اینکه بحث داغ بشه و مساله اصلی فراموش بشه یکسری از نکات و تجربیاتم رو خدمت دوستان عرض کنم .
باید قبول کنیم که کار یک معمار، معماریه و سایر مسائلی که درکناره مطرح میشه اصلا صحیح نیست . مفهوم عملی کار یک معمار ، طراحیه و این کار ابزاری بجز کاغذ و قلم نیاز نداره . یعنی با علومی که یک مهندس معمار در طول دوران تحصیلش یاد میگیره ، نیاز به ابزار دیگه ای نداره . این در حالیه که یک معمار هنرش در جایگذاری و نقشه کشی نیست و یا تسلطش بر نرم افزارهایی که حکم تسهیل کننده کار رو دارن ، بلکه هنر معمار در خلف فضاست . در خلق گذاره . در خلق پیرامونی ، مطابق با نیاز های انسان. مفهوم واقعی شغل یک معمار به مراتب سخت تر و مقدس تر از یک پزشکه و اگر چه یک معمار در انتهای تحصیلش سوگند یاد نمی کنه ، ولی در مقابل ضررهای روانی و اختلالات روحی و روانی اجتماع مسئوله .
سوال اینجاست که آیا یک معمار باید جذب بازار کار بشه یا بازار کار باید جذب یک معمار بشه .
یک معمار نیازی به فعالیتهای جنبی برای فعالیتت نداره ، اگر و فقط اگر علوم دوره تحصیلاتش رو به شکل عملی و با توجه به تمام جنبه هاش فرا گرفته باشه . یک معمار میتونه درطرح یا خلق هر وسیله ، فضا ، یا مکانی نقش داشته باشه و هنرش رو به نمایش بگذاره و از این راه عایدات مالی هم داشته باشه .
توصیه دوستانه من به همه دوستانم اینه که در هر مقطعی که مشغول تحصیل هستن ، تمامی دروس رو با دید عملی فرا بگیرن و برای انجام یک پروژه ، صرف پاس کردن و فارغ التحصیل شدن حرکت نکنن . تمام زحمات دوران تحصبلات ، به راحتی در همین بازار کاری که همه می گن کار نیست و نمی شه کار کرد ، جواب میده مهم اینه که چقدر براش زحمت کشیدید و چقدر میتونید ازش استفاده کنید . و یقین بدونید یکمعمار خوب که در کارش متخصصه هیچ وقت بیکار نمی مونه .
ادامه دارد ...
حرف شما مسعود جان کاملا منطقی و اصولا معماری یعنی همین . اما بهتر نیست واقعیت جامعه رو ببینیم ؟
توی کشور ما معماری یعنی درامد یعنی بساز بفروشی . تو دانشگاهای ما معماری چقدر در سطح عالی درس داده میشه ؟ چقدر استادای ما هرچی بلدن یاد میدن ؟ چقدر دروس دانشگاهی با بازار کار یکیه ؟ چقدر دروس دانشگاهی مرتبطه ؟
من اینو اصلا قبول ندارم که میگی دروس رو کاربردی نگاه کنیم . تو دانشگاه طرح مسکونی میدن مدرسه و..... اما اگه طرحت فانتزی نباشه فایده نداره و مسخره ات میکنن ولی وقتی میری تو کار واقعی اینقدر مشکلات پیش میاد که ترجیح میدی همون مکعبت رو کار کنی ! حتی بهترین طرح هم بدی باز تا خیلی مسائل دیگه نباشه نمیشه .
تو معماری تجربه حرف اول و تا ابدیده نشی فایده نداره و نمی توونی خودتو بالا بکشی .
برای بالا شدن هم باید از پایین شروع کنی و خوذتو بالا بکشی .
فکر نمی کنم حتی معمارای خیلی بزرگ هم به این راحتی شروع کرده باشن . خیلی مثل رایت و .... تو دفترای معماری بزرگ و با تجربه کار کردن و کار یاد گرفتن و بعد خودشون واسه خودشون کار کردن
من اعتقاد ندارم که با معماری کردن ادم معمار بشه بهتر ادم معمار بشه بعد معماری کنه . واسه معماری عجله ای نیست . ما باید واسه معمار شدن عجله کنیم نه معماری . مثل لویی کان
zarnaz_a
2008/9/26, 11:14 PM
بچه ها حرفاتون خیلی خوب بود...
اما با اجازه یه سوال دارم.
وقتی ازت میپرسن نمونه کار داری یا نه باید چی بگیم... ببخشید سوالم خیلی شاید مسخره باشه. اما من واقعا نمیدونم اسم ایم کارایی که ما در طول ترم انجام میدیم... مثلا درس برداشت یا روستا یا حتی کارای طرحمون نمونه کاره یا نه...
و اینکه به نظر شما کار در هر شرکتی به هر شکلی که باشه قابل قبوله؟؟؟
یکی از بچه ها گفته بودن شما دفترارو اول جارو بزنید. منظورشونو متوجه شدم که ینی باید با کارای ساده کد و امثال اون شروع کنیم اما به نظرتون بدون گرفتن پول مناسب این کار منطقیه و پیشنهاد میشه ؟
Alireza00
2008/9/26, 11:21 PM
قرار داد بستن خیلی مهمه ؛ زیاد پیش اومده که به کسی قول می دهند و آخرش به راحتی پولش رو می خورند.
خود من یه بار یه کاری رو قبول کردم ، سر پول هم صحبت کردیم :thumbsup2:.......... قرار شد کار ها برای ارائه اولیه تا یک هفته آماده بشه ، من هم یک هفته با استرس کار کردم ، وقتی روز موعود رسید برای هماهنگی تماس گرفتم گفتند یه کار ضروری پیش اومده آقای مهندس تشریف بردند شهرستان . ................. به هر حال آخرش به زبون بی زبونی گفتند برو دنبال کارت :crying2:.
قرار داد ها رو معمولا کار فرما ها می نویسند و خوب معمولا هم به نفع اون هاست ،دز قرار داد چیز هایی مثل : مباغ قرار داد - مدت زمان انجام کار - خسارت تاخیر - شرایط فسق قرار داد ( این یکی هیچ وقت به نفع شما نیست )و ......... نوشته می شه .
به هر حال کارفرماها با شما طوری رفتار می کنند ( رفاقتی ) که قرار دادی امضا نشه ولی تجربه ی من می گه خیلی راحت در مورد مبلغ مورد نظرتون و قرار دادصحبت کنید :evil:.
راستی یادتون نره وقتی قرار داد رو امضا کردید یه نسخش رو بردارید ( یکی از دوستام همین کارو کرده بود )
farnaz*
2008/10/24, 11:20 PM
قرار داد بستن خیلی مهمه ؛ زیاد پیش اومده که به کسی قول می دهند و آخرش به راحتی پولش رو می خورند.
خود من یه بار یه کاری رو قبول کردم ، سر پول هم صحبت کردیم :thumbsup2:.......... قرار شد کار ها برای ارائه اولیه تا یک هفته آماده بشه ، من هم یک هفته با استرس کار کردم ، وقتی روز موعود رسید برای هماهنگی تماس گرفتم گفتند یه کار ضروری پیش اومده آقای مهندس تشریف بردند شهرستان . ................. به هر حال آخرش به زبون بی زبونی گفتند برو دنبال کارت :crying2:.
قرار داد ها رو معمولا کار فرما ها می نویسند و خوب معمولا هم به نفع اون هاست ،دز قرار داد چیز هایی مثل : مباغ قرار داد - مدت زمان انجام کار - خسارت تاخیر - شرایط فسق قرار داد ( این یکی هیچ وقت به نفع شما نیست )و ......... نوشته می شه .
به هر حال کارفرماها با شما طوری رفتار می کنند ( رفاقتی ) که قرار دادی امضا نشه ولی تجربه ی من می گه خیلی راحت در مورد مبلغ مورد نظرتون و قرار دادصحبت کنید :evil:.
راستی یادتون نره وقتی قرار داد رو امضا کردید یه نسخش رو بردارید ( یکی از دوستام همین کارو کرده بود )
اگر راجع به تاسیس دفترهای فنی مهندسی هم توضیح داده بشه خیلی خوبه.
برای اینکه یک دفتر فنی مهندسی تاسیس بشه نیاز ه که یک مهندس معمار ویک مهندس عمران با هم همکاری کنند.
که حداقل یکیشون پروانه ی اشتغال داشته باشه.(یعنی امتحان نظام مهندسی داده باشه)
می خواستم راجع به حق الزحمه ی هر کدوم بدونم.همه چیز نصف نصفه؟
اینجا یعنی استان گلستان طراحی ومحاسبه متری 500 تومنه که متری 200 تومن مهندس معمار برمیداره و متری 300 تومن مهندس عمران.البته در مورد دفاتر خدمات مهندسی که نقشه های روستایی طراحی می کنند که زیر نظر بنیاد مسکن هستند.
می خواستم بدون که جاهای دیگه هم همینطوره؟
بعدش اینکه آیا سهم مهندس معمار فقط در این متری 200 تومن طراحیه؟مهندس عمران چه کارهای دیگه ای در کنارش انجام مسده که ممکنه مهندس معار ندونه که اون انجام میده؟
و اینکه آیا فقط این مهندس عمرانه دفتر هست که نظارت هم برمیداره؟
و اینکه برای اینکه یک مهندس معمار بتونه نظارت کنه چیکار باید کنه و از کجا شروع کنه؟
سوال دیگه اینکه آیا هزینه ی تجهیزات دفتر(میز و صندلی و کرایه مغازه)هم به عهده ی مهندس عمرانه که پروانه اشتغال داره وهم ما که به عنوان مهندس معماریمه؟(که پروانه اشتغال نداریم)
doomann
2008/10/26, 11:36 PM
چرا هیچکس به من جواب نداد؟؟؟
سلام به شما و همه دوستان عزیز
شاید دونستن تجربه من بتونه کمکی بهتون بکنه . من برای شروع کار اجرایی رفتم یه دفتر مهندسی و اونجا تمام مقررات ونحوه کار کردن و طراحی کردن و برخورد با مشتری رو از یک آرشیتکت که از دوستانم بود و حدود 6 سال سابقه کار داشت شروع کردم .
سال 78 بود که اتوکد رو حرفه ای یاد گرفتم و همزمان تمام اصول فنی نقشه کشی رو برای کارهایی اجرایی یاد گرفتم و ضمن همین کارها در کارهای نظارتی هم شرکت می کردم و نحوه برخورد با کارگر ، نحوه نظارت بر تمام کارهای معماری و کلا ریزه کاریهای نظارت رو تا زیر سیبیلی و چرب کردن سیبیل ام دی اف کارو ...!!! یاد گرفتم وگر نه کار راه نمی افتاد و ...
چندوقت به همین ترتیب گذشت و من تازه متوجه اجرایی طراحی کردن شدم . کاری که هیچ وقت در دوران دانشجویی انجام نمی دیم . دیتیله طراحی کردن، به اجرا فکر کردن در طول طراحی و حتی به پرت نرفتن فضا فکر کردن ، اقتصادی و مقرون به صرفه بودن ، نیازهای کارفرما رو مد نظر قرار دادن و شاید از همه مهمتر اینکه سهل اجرا شدن و ساده بودن و ترکیب ززیبایی و سادگی و القا کردن نظرات معمارانه به کارفرما رو در حالی که ازت راضی باشه و بهت گیر نده و پولت رو هاپولی نکنه !!! رو یاد گرفتم ...
اما تمام اونچیزی که نیاز دارید برای اولین بار انجام بدید اینه که در ابتدای کار با یک نفر که در حیطه کاری شما سرشناسه جلو برید ، وارد بازار کار بشید و خودتون رو به چند نفر معرفی کنید . مطمئن باشید با یکی دو تا کار قشنگ ، تازه و درست و حساب شده مشتریهاتون رو به دست میارید . ولی توصیه من اینه که هیچ وقت با اعتماد صد در صد و غرور کاذب و ایده آل های رویایی وارد بازار کار نشید چون به سرعت ضربه می خورید . توصیه آخرم هم اینه که برای شروع به کارتون هیچ وقت دستمزد بالا تقاضا نکنید و اگر جایی برای کارآموزی میرید که سرش به تنش می ارزه حتی رایگان کار کنید . مطمئن باشید با این کار بزرگترین دستمزد رو برای خودتون در اینده ذخیره می کنید .
برای همتون آرزوی موفقیت در رسیدن به اهدافتون رو دارم ...
امیر1984
2008/10/28, 03:35 PM
دوستان به نکته های خوبی اشاره کردن و تجربه های چند سال کار اجرایی رو گفتن منم وقتی شروع به کار کردم تازه فهمیدم چقدر بازار کار با دانشگاه و درس ها تفاوت داره و تا شروع به کار نکنی با کتاب خوندن یاد نمیگیری.
راستش من تاحالا هرچی کار کردم در حد طراحی آپارتمان و نما یا ویلایی و از این جور طرحها بوده که خودمم از طرحام خوشم نمیومد چون کار کردن با این کارفرماها و این مهندس های محاسب جایی واسه معماری نمیزاره.
الان که کار طراحی یه ساختمان بزرگ که جای کار کردن داره بهم پیشنهاد شده خودمم موندم که چطور طراحی کنم که هم خودمو راضی کنه و از این فرصت استفاده کنم و هم طرحمو سازه ایها قبول کنن و سازشو طراحی کنن
masi_r7
2008/10/30, 09:34 AM
فرناز جون سلام.درمورد سوالت بايد بگم كه مهندس معمار هم ميتونه نظارت برداره چون ما دوتا امتحان واسه نظام ميديم يكيش معماري يكي نظارت ولي نظارتش اگه اشتباه نكنم فقط تا پنج سقفه ساختمونهاي بلندتر رو فقط مهندس عمران براي نظارت امضا ميكنه بيشتر پولي رو هم كه بچه هاي معمار ميگيرند واسه نظارتهاست.در ضمن قيمت نظارت هر متر مربعي (توي مشهد از 3500) شروع ميشه.
اميدوارم جواب سوالاتو داده باشم :gol:
archi_arch
2008/11/05, 11:50 PM
نکات مهم قراردادهای استخدام
در اکثر کشورها بستن قرارداد بین مهندسین و استخدام کنندگان امری ضروری محسوب می شود چرا که قرارداد تعیین کننده اختیارات و وظایف هر یک از طرفین در قبال یکدیگر می باشد. در بستن قرار داد باید هشیاری به خرج داد در صورت عدم توجه به متن قرارداد ممکن است ملزم به انجام کاری برای مدت شش ماه تا یکسال شوید در حالی که رضایت شما نیز جلب نشده است. برای خواندن کامل مقاله آنرا از لینک زیر دانلود نمائید
دانلود مقاله قراردادهای استخدام (http://upload.iranblog.com/1/1221350794.rar)
لینک کمکی (http://www.4shared.com/file/62825120/92b3b351/contract.html)
(منبع :وبلاگ نظارت و ایمنی کارگاه)
Art_saya_design
2008/11/09, 12:02 PM
سلام 1- اطلاعات متريالي 2-اطلاعات فني3-اطلاعات اجرائي :در شروع لازمه ولازمش كار كردن 4-نحوي برخورد با كار فرما5-نحوي بستن قراردادو...كه در شروع من توصيه ميكنم كه مهندس بازي رو كنار بگذاريد ومثل يك شاگرد در دركنار يك شخص يا شركتي كه در سه موضوع اول ميتونيد مشغول كار بشيد تازه از اونجا من ميتونم كمكتون كنم وگرنه با نوشتن اگه اين كاره ميشديد كه تو4سال شده بوديد بچه ها دنبال كار باشيد نه حرفهاي دل خوشي به هم;)
Art_saya_design
2008/11/09, 01:17 PM
سلام 1- اطلاعات متريالي 2-اطلاعات فني3-اطلاعات اجرائي :در شروع لازمه ولازمش كار كردن 4-نحوي برخورد با كار فرما5-نحوي بستن قراردادو...كه در شروع من توصيه ميكنم كه مهندس بازي رو كنار بگذاريد ومثل يك شاگرد در دركنار يك شخص يا شركتي كه در سه موضوع اول ميتونيد مشغول كار بشيد تازه از اونجا من ميتونم كمكتون كنم وگرنه با نوشتن اگه اين كاره ميشديد كه تو4سال شده بوديد بچه ها دنبال كار باشيد نه حرفهاي دل خوشي به هم;)
سلام
1-اطلاعات فني 2-اطلاعات متريالي 3- اطلاعات اجرائي :كه از مهمترين مباحثه شروع كاري مي باشند
4-نحوه برخورد با كارفرما5-نحوه ويزيت كار6-نحوه بستن قراردادو...
من به همه دوستان توصيه ميكنم مهندس بازي رو كنار بذارند و كنار شخص يا شركت مشغول به كار وفعاليت بشن براي آموختن سه گزينه اول اگه قرار بشه هر شخصي كه از دانشگاه مدركي بگيره و شركتي تاسيس كنه كي كار ميخواد كنه تازه بعداز شروع ما ميتونيم صحبتامونو ادامه بديم اگه با نوشتن گفتن كسي چيزي ياد ميگرفت فكر كنم 4يا5سال دانشگاه كافي بوده دوستان رشته ما كاري نه نشستني وگفتماني ما كه نويسنده نيستيم بزرگترين معماران فعالترين معماران باز من در خدمتتون هستم پس شروع كنيد تشريف بياريد دفتر ما من براي شروع كمكتون ميكنم استارت بزنيد از كوچكترين جا موفق باشيد
doomann
2008/12/06, 08:01 AM
سلام به دوستان عزیز و گرانقدرم
با توجه به اینکه در حال حاضر فضای متشنج اجتماعی ، امکان همفکری و بحث و تبادل نظر روی گزینه های درسی ،شغلی و اجتماعی معماری رو فراهم نمی کنه ، این تاپیک رو به عنوان کانون مشاوره معماران ایجاد می کنم و امیدوارم بتونم به کمک شما در حل مشکلات وراهنمایی دوستان بکوشیم .
هدف از ایجاد این تاپیک راهنمایی درسی ، مطالعاتی ،عناوین تحقیقات ،پایان نامه ها ،مشاوره شغلی و همفکری در باره مسائل مربوط به دنیای معماری هست . امیدوارم این تاپیک مورد استفاده همه شما باشه .
موفق باشید
zhsaffar
2008/12/08, 06:43 PM
دومان جان اين تاپيك جديد مطالبي رو كه محور بحث اين تاپيك (http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=49666) (كه بحث خوبي هم بوده نمي دونم چرا فراموش شده)بوده رو هم قراره در بر بگيره؟
اگه اينطوره بهتره كه با هم ادغام بشن. در ضمن يه پيشنهاد داشتم كه عنوان راهنمايي دزسي رو از روي اين تاپيك برداري چون به اندازه اي تاپيك درخواست وراهنمايي و مشكلات درسي توي اين تالار وجود داره كه نشه به همشون رسيد و اگه اينجا هم به محيط مشايهي تبديل بشه تاپيك n امي خواهد بود كه جمع كردنش به راحتي از كنترل خارج بشه.اگه فقط همون "عناوین تحقیقات ،پایان نامه ها ،مشاوره شغلی و همفکری در باره مسائل مربوط به دنیای معماری" باشه به نظرم مفيد تر بتونه فعاليت كنه.
آهان يه چيز ديگه"همفکری در باره مسائل مربوط به دنیای معماری" خيلي كليه...مثلا اون تاپيك بحثهاي هفتگي رو هم كه سيمين زده بود در بر ميگيره...
بازم هرچي خودت صلاح دونستي.
Seesteen
2008/12/09, 09:57 AM
سلام به دوستان خوبم و دومان عزیز...
ممنون از این تاپیک مفیدتون..
بچه ها من چند تا سوال دارم ...لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه...
1-من الان فارغ التحصیل شدم..میخوام واسه خودم کار کنم..یه دفتر معماری داشته باشم...باید از کجا شروع کنم؟؟
2ـکار فرماهامو چه طور پیدا کنم؟؟
3ـخودم که حق امضا ندارم...واسه گرفتن حق امضا ی آرشیتکت های دیگه چه کار میتوونم انجام بدم؟؟
آیا یه مرجع خوب برای کار حرفه ایی معماری و چند و چوونش وجود داره؟
خیلی ممنون میشم کسایی که تو این زمینه تجربه دارن تجربیاتشون و در اختیارم بذارن;) واقعا کمک بزرگی میکنین...آخه توی دانشگاه این چیزا رو به آدم یاد نمیدن.
doomann
2008/12/09, 10:37 AM
سلام به دوستان خوبم و دومان عزیز...
ممنون از این تاپیک مفیدتون..
بچه ها من چند تا سوال دارم ...لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه...
سلام دوست خوبم .
-من الان فارغ التحصیل شدم..میخوام واسه خودم کار کنم..یه دفتر معماری داشته باشم...باید از کجا شروع کنم؟؟
برای ایجاد یک شرکت معماری 2 قسمت وجود داره . ابتدا مکان و تجهیزات اداری و قسمت دوم ثبت یک شرکت معماری در حوزه فعالیت هایی که خودتون در اساسنامه شرکت مشخص می کنید . که یکسری روند خاص داره که توصیه می کنم ابتدا قانون کامل ثبت شرکتها رو مطالعه کنید تا خدای نکرده دچار مشکل نشید .
ـکار فرماهامو چه طور پیدا کنم؟؟
این سوال اکثر کسانی هست که کارشون رو تازه قراره شروع کنن . برای اینکار اول باید خودت و قابلیتهات رو بشناسی . بعد از اون خودت رو معرفی کنی و بعد از معرفی خودت کارها و توانایی هات رو در معرض نمایش بگذاری . توصیه می کنم پروِه پایان دوره یا پایان نامت رو حتما به دفتر کارت ببر و چنانچه هر کاری در زمینه حرفه ای معماری شروع می کنی مدارک کامل ازش تهیه کن و برای ثبت در دفاتر اداره خودت به عنوان نمونه کار نگهدار . کارفرما ها هزاران مدل هستند و این شما هستید که با نحوه تفکرتون اونها رو جذب می کنید. اگه دوست داشته باشید همیشه کارفرما داشته باشید ممکنه هر کسی رو در شرکت ببینید و مطمئن هستم سودی که در نهایت خواهید داشت برابر با سود کار چند کارفرمای مناسب و معقول نیست !!
خودم که حق امضا ندارم...واسه گرفتن حق امضا ی آرشیتکت های دیگه چه کار میتوونم انجام بدم؟؟
برای حق امضا در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال باید ازتاریخ اتمام درس و تحویل پایان نامه شما گذشته باشه و بعد از اون می بایست در امتحانات آزمون نظام مهندسی درجه 3 شرکت کنید و در صورت قبولی در تمام مراحل آزمون شما موفق به دریافت کارت نظام مهدسی و دریافت درجه سه خواهید شد .
اما تا قبل از گرفتن حق امضا شما حق انجام پروِه و طراحی رو دارید . ولی چنانچه برای کار بزرگی طراحی کنید ،اون طرح باید به تایید مهندسینی که حق امضا دارند برسه . پروِژه های بزرگتر رو هم شرکت های مشاور انجام می دن که خیلی بحثش مفصله .
آیا یه مرجع خوب برای کار حرفه ایی معماری و چند و چوونش وجود داره؟
1- قانون کار و ضوابط طراحی مربوط به ادره کار و امور اجتماعی
2- قوانین ازمان بهینه سازی مصرف سوخت
3- قوانین شهری و شهرداریها ،ضوابط و اصول ساخت و ساز
4- قوانین سازمان نظام مهندسی برای تهیه نقشه های معماری
5- قوانین سازمان آتش نشانی در زمینه رعایت موارد ایمنی
6- نشریه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مورد فهرست بهای اقلام و خدمات در زمینه عمران و ساختمان
امیدوارم جوابهات رو گرفته باشی .
sanaz950
2008/12/15, 05:45 PM
سلام به همه.
من چند تا سوال دارم ممنون ميشم راهنماييم كنين.
سوالم در مورد قيمت طراحيه مثلا ميخوام بدونم براي طراحي يه ساختمون مثلا آپارتمان مسكوني چقدر بايد بگيريم؟ فاز يك جقدر فاز دو چقدر؟ و اگه به طور جداگانه فقط نما رو كار كنيم چطور؟ قيمت ها چجوري حساب ميشه بر اساس متر مربع زيربنا يا ...؟
doomann
2008/12/16, 08:21 PM
سلام به همه.
من چند تا سوال دارم ممنون ميشم راهنماييم كنين.
سوالم در مورد قيمت طراحيه مثلا ميخوام بدونم براي طراحي يه ساختمون مثلا آپارتمان مسكوني چقدر بايد بگيريم؟ فاز يك جقدر فاز دو چقدر؟ و اگه به طور جداگانه فقط نما رو كار كنيم چطور؟ قيمت ها چجوري حساب ميشه بر اساس متر مربع زيربنا يا ...؟
سلام ساناز جان
قیمت طراحی معمولا چیزی هست که بسته به وضعیت یک طراح مشخص میشه . تعرفه خاصی در این مورد نیست و باید بگم بجز حق امضای نظام مهندسی که مشخصا ذکر کرده هر متر طراحی چقدر ، جای دیگه ای نمی شه قیمتی از طراحی به دست آورد .
معمولا طراحی برای کسایی که اول کارشونه از متری 800 تومن شروع می شه و تا متری 4000 تومن هم می رسه . البته اینها شامل طراحی های کلیه . یه موضوع مهم که توی قیمت طراحی بسیار زیاد اهمیت داره اینه که در چه شهری هستید ؟ کارفرماتون کیه ؟ طراحی چقدر از شما زمان می بره ؟ کار دیتیله باشه و یا فقط طراحی باشه ؟ طراحی با نظارت اجرا همراه باشه یا نه ؟ و ...
در مورد طراحی نما حدود متری 2500 تومنه . نرمال و عادی طراحی منزل و مسکونی متری 2000 تومن ، طراحی تجاری حدودا 3000 تومن . پلان تیپ هم حدود 20 تا 30 درصد پلان ضرب در تعداد طبقات .
در مورد دکوراسیون داخلی هم معمولا درصدی کار می کنن که بین 9 درصد تا 18 درصد متغیره که با توجه به میزان خرید مصالح متغییره . مثلا اگر کسی 30 میلیون خرید داشته ،15 درصد مربوط به قیمت طراحی خواهد بود .
در کل قیمتها حکم توافقی دارن . بسته یه اینکه کار بیارزه یا نه باید نسبت به انتخاب کار اقدام کنید .
توصیه اکید می کنم قبل از انجام هر کاری کارفرما رو بشناسید . گاهی اوقات سود بالا زیاد به نفعتون نیست اگر کارفرمایی داشته باشید که به هیچ صراطی مستقیم نباشه و اونوقته که از معماری بیزار خواهید شد !!!
doomann
2008/12/17, 12:49 AM
مرسي دومان عزيز بابت راهنماييتون فقط اون قسمت كه درباره پلان تيپ گفتين درست متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدين...
مثلا چنانچه یک اپارتمان 10 واحدی طراحی کردید که پلان طبقاتش یک شکله شما یک پلان رو پول کامل طراحی می گیرید و برای 10 طبقه دیگه 20 در صد کل قیمت طراحی هر واحد رو می تونید بگیرید که باز هم رقم توافقیه .
اقلیما
2008/12/19, 01:20 AM
سلام.ممنون که به فکر ما هستی.من دبیر انجمن علمی دانشگاهمون هستم میخواستم راهنماییم کنی برای مفید تر شدن انجمن برای خودمون و دانشجو ها ی دیگه
maral63
2008/12/19, 10:43 AM
ba salam va tashakor az rahnamaihaton.doste aziz man terme5hastam va hanoz hich tajrobe kari nadaram.albate khili dost daram kar konam vali nemidonam az koja va chejori shoro konam.rastesh mitarsam ke ye chizaie balad nabasham va onja zaie sham.lotf mikonid age rahnamiam konid.mamnon misham.behem begid az koja shoro konam?:(
doomann
2008/12/20, 02:13 PM
سلام.ممنون که به فکر ما هستی.من دبیر انجمن علمی دانشگاهمون هستم میخواستم راهنماییم کنی برای مفید تر شدن انجمن برای خودمون و دانشجو ها ی دیگه
سلام دوست خوبم
انجمن علمی معمولا وظیفه بسیار سنگین و مهمی به دوش میکشه که اکثرا به خاطر نداشتن رفرنس مناسب فعالیتی ، از انجام اونها باز می مونه . به شخصه از اگر فعالیتی در یک چنین انجمن هایی داشتم برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی رو برای این مجموعه برنامه ریزی می کردم .
1- انجمن علمی وظیفه ارتقا سطح علمی و عملی دانشجویان رو در مواردی داره که اولادرراستای دروس رشته تخصصی باشه و ثانیا ارتباط تنگاتنگی رو با فضای خارج از دانشکده ایجاد کنه .
بنا براین یکسری از برنامه ها خودبخود اشکارمیشن .
فرض کنید قراره برای انجمن علمی دانشکده معماری - معماری برنامه ریزی کنیم .
1- تشکیل چند کار گروه مشخص برای انجام فعالیتهای تخصصی : 1- کارگروه بخش نمایشگاهها ، کنفرانسها
2- کارگروه بخش کارآموزی و کارورزی
3- کارگروه تخصصی ارشیو و جمع اوری آموزشهای تصویری و منابع و مدارک کاغذی ، دیجیتال ، فیلم ، میکرو فیلم
4 - کارگروه تخصصی مسابقات درون و برون مرزی ، همایشهای دانشجویی
5- کار گروه نشریات و مجلات تخصصی گروه انجمن علمی و آرشیو کلیه مجلات الکترونیک و کاغذی منتشره درداخل و یا خارج از کشور
6- بانک مقالات ، پایان نامه ها ، پروژه های پایان دوره و تهیه آرشیو تمام طرح های پایان دوره های دانشجویان از طرح 1 تا طرح 7
7 - کار گروه آموزشی نرم افزارهای معماری و بانک نرم افزاری
و ...
طبق سر فصلهای کار گروهها باید وظایفی برای این مجموعه ها تهیه کرد و با شرایط منطبق به هر دانشکده نسبت به عضو گیری و اعطای مسئولیت نسبت به راه اندازی هر بخش همت کرد .
مثلا وظایف هر کار گروه میتونه به این شکل باشه :
بخش 1 کار گروه بخش نمایشگاهها و کنفرانسها :
تهیه لیست کاملی از نمایشگاهها مرتبط با معماری در شهر و کشور و همینطور خارج از کشور .
ارتباط مناسب با برگزار کنندگان همایشها و برقراری ارتباط برای اعزام گروهی دانشجویان به همایشها وکنفرانسها
تهیه اطلاعات و مدارک از مراسم های برگزار شده ( عکس و فیلم و نوشته )
جمع اوری نتایج تحقیقات و مباحث مطرح شده در کنفرانسها و همایشها و بایگانی و آرشیو اطلاعات در بانک مقالات و همایشهای انجمن
تهیه بیوگرافی کلیه اعضای اصلی شرکت کننده در کنفرانسهای با اهمیت و انتشار خبر نامه به همراه اگاهسازی دانشجویان و اساتید از برگزاری جلسات و کنفرانسها
و ...
به همین ترتیب میشه حرکات بسیار سودمندی در غالب انجمن علمی انجام داد که در نهایت انجمن علمی رو تبدیل به یک بانک علمی قدرتمند و یک قطب تاثیر گذار در دانشکده ها دونست .
موفق باشید
doomann
2008/12/20, 02:48 PM
ba salam va tashakor az rahnamaihaton.doste aziz man terme5hastam va hanoz hich tajrobe kari nadaram.albate khili dost daram kar konam vali nemidonam az koja va chejori shoro konam.rastesh mitarsam ke ye chizaie balad nabasham va onja zaie sham.lotf mikonid age rahnamiam konid.mamnon misham.behem begid az koja shoro konam?:(
سلام دوست خوبم
خواهش اولم اینه که از این به بعد سعی کن در تالار فارسی تایپ کنی .
در جواب سوالت باید بگم مهندسان معمار برای شروع کار حرفه ایی اگر قراره راسا شروع به کار کنن می بایست حتما پروانه اشتغال به کاررو بگیرن که این پروانه معمولا بعد از گرفتن حق امضا و خود حق امضا هم بعد از 2 تا 3 سال گذشتن از فارغ التحصیلی داده می شه اون هم طی آزمونهای نظام مهندسی چنانچه نمرات تمام بخشها رو به طور کامل بیارید .
اما در مورد مشکلت که یه جورایی مشکل اکثر کسایی هست که قراره شروع به کار کنن باید بگم برای شروع هر کاری اعتماد به نفس لازمه . قطعا موضوع اعتماد به نفس نباید با تعصب در مورد اطلاعات غلطی که ممکنه هر کس داشته باشه اشتباه بشه . ولی برای امتحان خودتون هم که شده از طراحی و دیتیله کردن یک منزل مسکونی شروع کنید و سعی کنید چند سایت واقعی رو پیدا کنید و فکر کنید که کار فرما خودتون هستید .
یکسری سوالات رو از خودتون بپرسید :
1- چقدر با مصالح روز معماری و مصالح دکوراسیون داخلی آشنا هستید ؟
2- چقدر از قوانین شهرداری و آتش نشانی و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت رو میدونید ؟
3- از اصول طراحی های منطبق با محیط زیست چه اطلاعاتی دارید ؟
4- اطلاعات شما از سازه ها ، ساختار های عمرانی ، مصالح جدید ساخت و ساز در بخش سازه و اسکلت ، سقف ، دیوارها و جایگزینهایی که دربازاراومده چقدره و ایا اینکه شده تا حالا بر اساس این مصالح و با محدودیتهای این گونه مشخصات کار کنید ؟
5- اطلاعات فنی شما در بخش نرم افزار ها معماری چقدره ؟ اگه قرار باشه یک دیتیل اجرای سقف و یا دکور داخلی منزل رو به یک کارگر بی سواد بفهمونید چطوری این کار رو انجام میدید؟
6- آیا میتونید طریقه در اوردن شیب مناسب کف آشپزخونه و یا حمام رو به یک کارگر یاد بدید ؟
7 - از اندازه های وسایل جدید آشپزخونه خبر دارید ؟ خبردارید که یخچال ساید بای ساید و ماشین ظرفشویی و مایکروفر و ... وسیله های دیگه ای هستند که از مثلث کار آشپزخونه خارج هستند ولی دیگه نمی شه با طراحی های قبلی اونا رو تو آشپزخونه جا داد ؟
8- اندازه تاسیسات منزل رو که جدیدا تبدیل به یک باکس کوچیک شده رو خبر دارید ؟
9- خبر دارید زمین متری میلیونها تومن شده و پرت یک متر در 10 طبقه معادل دهها میلیون ضرری می شه که شما به کارفرما تحمیل می کنید ؟
10 - از طراحی مقرون ب صرفه منطبق بر حیطه بندیها خبر دارید که با طراحی نا بجای میلیونها تومن ضرر به کارفرما وارد نکنید ؟
11 - در کنار همه این ها ، حرفهای اساتیدتون برای یک طراحی معماری مناسب و قابل احترام با تکیه بر اصولی که در دوره دانشگاه خوندید رو میتونید اجرا کنید ؟
و دهها سوال دیگه که قطعا همه اینها رو همهاز خودشون نمی پرسن ولی موفق هم نمی شن !!!
از من می شوید ، چشماتون رو باز کنید ، به هردرسی عملی نگاه کنید وسریعا با مطالب موجود در دنیای بیرون دانشکده انطباق بدید وخودتون رو درون یکی از این سوالات کاملا حل کنید و تا جوابتون رو نگرفتید رهاش نکنید .
عملا سرپروژه ها برید کارها نیمه تمام و کارهایی که در حال شروع شدن و تمام شدن هستند . کار فرماها رو گیر بیارید و باهاشون صحبت کنید از مشکلاتی که در بحثهایی مثل طراحی و نظارت طراحی داشتن بپرسید .
دنبال اطلاعات روز مصالح و تجهیزات جدید باشید . پروژه هایی که در حال اتمام هستند بهترین منابع برای اینجور اطلاعات هستند .
از مهندسان عمران ، تاسیسات و سازه برای منطقی کردن طرح هاتون کمک بگیرید و سعی کنید کارتون رو به اجرا نزدیک کنید .
از دیتیلها نترسید و سعی کنید با اونها کنار بیاید . سعی کنید در حین درسها ، قسمتهایی از اجزایی خونه رو طراحی کنید و باپیدا کردن مصالح جدید برای کارتون دیتیل بزنید .
رسیدن به طرح خوب امکان پذیر نیست مگر با در نظر گرفتن تمام جوانب . قیمت مصالح و قیمت اجرا تنها در صورتی به دستتون میرسه که وارد بازار بشیید و کاتالوگها رو ببینید.
از تبلیغات به راحتی نگذرید . اونها رو بررسی کنید و به عنوان گزینه هایی که امکان استفاده از اونها هست برای خودتون نگه دارید .
یک دوربین عکاسی به شکا اجازه ذخیره کردن دیده هاتون رو میده و امکان اینکه مطالعات دقیق و مناسبی رو اونها انجام بدید .
از اساتیدتون خواهش کنید که در پروژه های اجرایی که دارن شما رو هم ببرن و از نزدیک با مشکلات اجرا آشنا بشید .
تا توان دارید انالیز کنید . نتایج انالیزها همون گنجینه ها گرانبهای شما در اجرا خواهند بود و همون برگهای سری که همیشه شما رو فاتح میدانهای طراحی و اجرا خواهند کرد .
نظرات مثبت منفی رو با دیدیک منتقد گوش کنید نه یک مهاجم و یک مجرم !!
امیدوارم موفق باشید .
doomann
2008/12/28, 02:00 AM
سلام به همه
من بازم سوال دارم....
در مورد كاراي دكوراسيون داخلي گفته بودين دستمزد به بين 9 تا 18 درصد حساب ميشه حالا سوالم اينه : اگه موقع كار يكي از كارا مثلا نقاشي رو خود كارفرما به عهده بگيره ( يه نقاش آشنا داشته باشه و بخواهد اونو واسه كار بياره ) اونوقت از اون كار باز هم درصدي به ما تعلق ميگيره يا نه ؟
سلام
توافق در انجام معماملات اینچنینی حرف اول رو میزنه . باید برای ریز کار قرارداد و توافق نامه تهیه کنید و با برنامه ریزی صحیح کار رو مدیریت کنید . موارد اینچنینی جزو توافقهای کارفرما و پیمانکاره .
اما عرف و معقول یک پروژه بر اینه که پیمانکاری که تمام قسمتهای یک پروژه رو به عهده میگیره باید کلیه مسئولیتهای اجرای اون پروژه رو هم به عهده بگیره و کارش رو تضمین کنه . ضمن اینکه شما وقتی کاری رو به عنوان نمونه کار به سایر مشتریانتون معرفی می کنید ، در صورت انجام نا صحیح گروهی خارج از گروه خودتون ،نمی تونید از کار اونها دفاع کنید و بگید که مثلا کار رنگ کاری با ما نبوده ولی باقی کار مربوط به گروه ماست !!!
البته نمونه این اتفاقات زیاده و معمولا به ضرر پیمانکار تموم میشه . زمانی پیش میاد که گروهی از طرف کار فرما معرفی می شن که به هیچ وجه نتونه همساز با گروه اجرایی پیمانکار ، حرکت کنه و این نقیصه باعث تخریب و نقصان باقی کارهای پیمانکار بشه که باعث بروز اختلافات جدی و اساسی در کار خواهد شد که پیشنهاد می کنم تحت هیچ شرایطی از این بندو تبصره ها در قراردادتون استفاده نکنید چون ضرر با پیمانکاره .
aradan
2009/1/06, 10:32 PM
وقتی ازت میپرسن نمونه کار داری یا نه باید چی بگیم... ببخشید سوالم خیلی شاید مسخره باشه. اما من واقعا نمیدونم اسم ایم کارایی که ما در طول ترم انجام میدیم... مثلا درس برداشت یا روستا یا حتی کارای طرحمون نمونه کاره یا نه
...
نمي دونم منظورت اين هست يا نه ولي يك چيزي رو كه الان دارم بهش فكر مي كنم اينه كه بچه ها درست مي گن و براي بازار كار از همين الان شروع كرد تا با بازار كار آشنا بشيم
نه موقعي كه ليسانس و يا فوق رو گرفتيم و يادمون بيافته كه بازار كاري هم هست!!!! و چه جوري حالا باهاش كنار بياييم
يه چيز ديگه اين كه اين كارهايي كه تو درس هامون داريم جدي بگيريم و به قول بچه ها به صرف پاس شدن نباشه
تمام كارهايي رو كه انجام مي ديم روش كار كنيم و اون رو به ديد اجرايي نگاه كنيم
چه بسا همون طرحي كه بالفرض براي يك خونه و براي درس طرح مي زنيم بعدا نتونيم ازش استفاده كنيم؟
يا مثلا اگر به عنوان پروژه اگر يك موضوعي مثل كافي شاپ به ما داده شد به نظر من بايد به قول معروف با يه تير دو نشون رو بزنيم و به اين فكر كنيم كه اين كافيشاپ كه طراحي مي كنيم اگر روش وقت بذاريم مي تونه در اينده يك پروژه ي اجاريي باشه
به همين سادگي
چون وقتي روي اجرايي بودن كار فكر مي كنيم قطعا كار كيفيت بهتري پيدا مي كنه
;)
doomann
2009/2/16, 08:13 PM
سلام بازم مزاحم هميشگي...
بازم سوال دارم...مي خوام بدونم قيمت ترسيمات 3D max چجوري و چقدر محاسبه ميشه .
ممنون .
با سلام به کلیه عزیزان معمار :smile:
میخواستم قیمت انجام پروژه ها دانشجویی از قبیل نقشه های اتو کد و تری دی مکس و ماکت سازی را بدونم .
آیا میشه به عنوان یک منبع درآمد (یا یک شغل) به این کارنگاه کرد ؟؟؟
سلام به دوستان عزیزم
در مورد سوال اول باید بگم که حجم یه پروژه در تعیین قیمت اون تاثیر داره . و اینکه مخاطب شما کی باشه . در مورد کارهای دانشجویی قیمت پایه کارهای مکس از 150 شروع میشه و تا 500 هزار تومن ادامه پیدا می کنه که قیمتهای بالا تر مر بوط به پروژه های پایان نامه ایی هست . ولی باز هم توافق حرف اول رو میزنه .
در مورد کارها ی اتو کد قیمتها شیتی محاسبه می شه . از شیتی آ4 3000 تومن تا شیت های 100@70 هر شیت 30 هزار تومن . در مورد پروژه های کد بر مبنای فاز های 1 و 2 می شه کنترات کار رو برداشت و با تمام جزییات روش کار کرد و هزینه رو اعلام کرد که به کل بسته به میزان وسعت پروژه هست .
در مورد سوال آخری که فرمودید می شه به این کار به عنوان یک شغل نگاه کرد ، باید بگم از قدیم می گن هنر مند هر جا که رود قدربیند و بر صدر نشیند . اگر این هنر در کناره شغل اصلی باشه خیلی می تونه مفید باشه در صورتی که بازار کارش وجود داشته باشه . و اینکه در حیطه نرم افزار ها مشکلات عدیده ای هست . اولا بروز شدن اونها در هرمقطع زمانی نیاز به آموزشهای خاص خودش رو داره . چنانچه در یک مقطع قانون کپی رایت اعمال بشه دیگه از کار ها ی اینچنینی خبری نیست . و اینکه هیچ حساب و کتابی برای کار های اینچنینی نیست چون در یک محدوده زمانی کار زیاده و در یک مقطع هیچ کاری نیست . پس توصیه می کنم اگر هم دید مالی نسبت به این نرم افزار ها دارید به عنوان یک کمک خرج بهش نگاه کنید و به فکر یک شغل و کار اصلی و اساسی برای خودتون باشید .
ولی مورد دیگه ایی که خیلی اهمیت داره ، اینه که مسلط بودن به این نرم افزارها به شیوه عجیبی در روند یادگیری معماری هم تاثیر داره و دید سه بعدی رو قوی می کنه . ضمن اینکه یادگیری این نرم افزار ها برای خارج از کشور هم بسیار کارسازه .
یادتون باشه آدمها به اندازه نیازهایی که دارند ، بزرگند . نه به اندازه داراییها شون . نیازهاتون رو بزرگ و متعالی کنید تا بتونید انسانهای بزرگی باشید .
وقتی با یک کاسه آش برای گرفتن آش برید فقط با یک کاسه آش بر می گردید . و مطمئن باشید هر چقدر ظرف شما بزرگتر باشه ، سهم شما از آش بیشتر خواهد بود . نیازهاتون رو و ظرفتون رو بزرگ کنید ...
موفق باشید
melodi753
2009/7/29, 10:36 PM
از همتون به خاطر راهنماييهاتون ممنون واقعا به درد خورد اما مشكل اينجاست كه تا چند وقت پيش همه كار با 3 ميخواستن اما حالا كه ياد گرفتم كار نيست مخصوصا تو شيراز اصلا انگار ديگه ساختموني ساخته نميشه
dynamic
2009/7/30, 10:19 PM
سلام به همگی
منم میدونم که باید بیرون کار کنم اما جدا نمی دونم که از کجا شروع کنم،لطفا اگه کسی تجربه ای داره به من کمک کنه
سلام نیلوفر جان:gol:
اگه میتونی پیش استاد ت بری کار کنی این کار و بکن..
اگه نه یه سرچ بزن سازمان نظام مهندسی شهر ت. لیست مهندسان مشاور رو در بیار... زنگ بزن ببین نیاز به کار اموز یا همکار دارن یا نه. به همین سادگی به همین خوشمزگی..!!! اگه یکی دو تا هم بگه نه چند تایی هم میگن اره... بهتره اول به عنوان کاراموز بری ... تا کارت رو ببینن و خودت هم متوجه بشی چی به چیه. یا اگه قوی هستی به عنوان همکار برو...
به طور متوسط از هر 5 شرکت حداقل یکیشون نیاز داره ;)
dynamic
2009/7/30, 10:25 PM
از همتون به خاطر راهنماييهاتون ممنون واقعا به درد خورد اما مشكل اينجاست كه تا چند وقت پيش همه كار با 3 ميخواستن اما حالا كه ياد گرفتم كار نيست مخصوصا تو شيراز اصلا انگار ديگه ساختموني ساخته نميشه
راستش تو اون یکی تاپیک هم من پستتون رو دیدم... :gol:
اینطور نیست که حتما کسی باید پارتی ادم بشه یا کمک کنه برا شروع ... ایکاش بدون پارتی بشه که فردا کسی نتونه حرفی بزنه که مثلا فلانی رو میبینی من کمکش کردما.. اگه من نبودم.....
میتونم بگم که دوست خوبم اصلا اینطوری نیست خیالت راحت راحت :gol:.
مخصوصا تو رشته معماری ;)
میتونم بپرسم برای شروع کار چیکار میکنید؟ مثلا وقتی میخواید کاری شروع بکنید به کجاها سر میزنید؟ چطور شروع میکنید؟:que: میخوام که با هم برا شروعش اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم این مرحله سخت به نظر میرسه . اما اینطور نیست...
dynamic
2009/7/31, 02:58 PM
خب بزرگترا بگید چطور شروع کردید !
به نظرم این بحث جزو مهمترین بحثها دررشته ماست...
من بگم؟؟؟
من قبلا یه جا که برا کارورزی میرفتم (مقطع کاردانی)اونجا چندتا پروژه کوچیک انجام داده بودم. بقیه کارام هم مثلا اساتیدمون دعوت میکردند... اما به طور جدی که شروع کردم از طریق لیست سازمان نظام مهندسی اقدام کردم که برا کارورزی بود اما چون خودشون نیرو لازم داشتن بعد اینکه رفتم برا صحبت (حتی برا کارورزی هم اینجا رزومه میخوان!!!) موندگارم فعلا . مطالب این تاپیک با تاپیک دوست دارید چیکار کنید تقریبا نزدیکه .برا همین من در ادامه اون مواردم میگم که اونجا دقیقا چیکار میکنم... فکر میکنم این بحث جالب باشه که بدونیم دقیقا چه کارهایی میشه انجام داد... و روند شروع و ادامه یه پروژه چطوره و چقد به دانشگاه نزدیکه یا چقد دوره ...
خواهشا هر کسی تجربه ای داره به اشتراک بذاره. مرسی...:gol:
archi_atish
2009/7/31, 04:40 PM
راستش من از ۱۸ سالگی با بابام و آشناها میرفتم سر پروژههای مختلفی که داشتن.این بود که از اون موقع با بازار کار آشنا شدم،بعد که اومدم دانشگاه و شروع کردم به خوندن تخصصیه معماری دیدم که خیلی متفاوته...منظورم تفاوت بین پروژهای دانشگاه با پروژهای اجراییه که کار فرما میده
الان با اینکه دانشجو هستم اما دارم کار میکنم.چیزی که تجربه بهم نشون داده اینه که خودمون باید توی پروژهای که تو دانشگاه بهمون میدن جوری کار کنیم که تا جایی که میشه به واقعیت نزدیک باشه
ببینید اگر هدفتون از درس خوندن اینکه فقط یه مدرک بگیرید که هیچ،،اما اگه واقعا قصد کار کردن دارید باید همه چیزو جدی بگیرید
یه مثال میزنم که حرفم واضح تر بشه
مثلا ما میخوایم یه فروشگاه طراحی کنیم،خوب اگه به پرژهٔ دانشگاهی و کلاسی بخوایم فکر کنیم میاییم یه دیوار میزنیم به ضخامت مثلا ۳۰ سانتیمتر...اما آیا واقعا تو اجرا اینه؟؟؟؟یعنی دیواری که ما از یک فروشگاه میبینیم یک لایه داره یا چند لایه؟؟؟ یه دیوار واقعی چند سانت گچ داره؟؟چند سانت ملات داره؟؟زخامت اجرش چقدره؟؟؟چند میلیمتر رنگ میاد روش..آیا کاشی میشه؟؟کاشی دو لایه یا یک لایه؟؟؟ و خیلی جزئات دیگه
کم پیش میاد که یه استاد تمام این مسائل رو پوشش بده
ما هم به هیچ عنوان نمیخوایم که از نظر اجرا از رشتههای مثل عمران عقب باشیم..پس همه چیز دست خودمون و تلاش خودمونه
من سعی کردم با زبونه خیلی ساده منظورمو بگم..امیدوارم بتونم کمک کرده باشم:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::g ol:
archiciv
2009/7/31, 05:28 PM
من با سیمین کاملا موافقم...خود منم اون جایی که واسه کاراموزی رفتم جذبم کردن باید خودتونو خوب نشون بدید و جایی رو واسه کاراموزی انتخاب کنید که پروژه های زیادی دارن و در نتیجه نیروی کار بیشتری میخوان در کل کارورزی موقعیت خیلی مناسبیه.
ولی به نظر من کلا کار چند دسته ست
یکی طراحی که ما معمارا بیشتر رو این مسئله کار میکنیم
و یکی هم اجرا که معمولا دوستان عمران یا کاردانی بیشتر روش متمرکز میشن
واسه کسی که طراحی میکنه دونستن جزئیات اجرایی مفیده اما واسه کسی که اجرا میکنه ضروریه
پس به نظر من اول تکلیفتون با خودتون روشن کنید که به کدوم گرایش علاقه بیشتری دارید و بعد مهارتاشو یاد بگیرید
موفق باشید;)
melodi753
2009/7/31, 09:41 PM
راستش تو اون یکی تاپیک هم من پستتون رو دیدم... :gol:
اینطور نیست که حتما کسی باید پارتی ادم بشه یا کمک کنه برا شروع ... ایکاش بدون پارتی بشه که فردا کسی نتونه حرفی بزنه که مثلا فلانی رو میبینی من کمکش کردما.. اگه من نبودم.....
میتونم بگم که دوست خوبم اصلا اینطوری نیست خیالت راحت راحت :gol:.
مخصوصا تو رشته معماری ;)
میتونم بپرسم برای شروع کار چیکار میکنید؟ مثلا وقتی میخواید کاری شروع بکنید به کجاها سر میزنید؟ چطور شروع میکنید؟:que: میخوام که با هم برا شروعش اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم این مرحله سخت به نظر میرسه . اما اینطور نیست...
بزرگترين اشتباهم اين بود كه كار اموزيمو فقط امضا تحويل دادم البته با شرايطي كه دانشجو شهرستان بودمو برا كارشناسي ميخوندم نميتونستم برم سر پروژه ها بخدا ادم تنبلي نيستم ترم دو اتوكد بلد بودم ترم سه فتوشاپ و الان هم 3d بلدم اونقد كه تو دانشگاه با استاد شعرا بيست شدم اما فكر كنم مشكل اصلي من اين باشه كه اعتماد به نفس ندارم اما از راهنمايي همتون ممنون كمي به اينده اميدوار تر شدم
dynamic
2009/7/31, 10:16 PM
بزرگترين اشتباهم اين بود كه كار اموزيمو فقط امضا تحويل دادم البته با شرايطي كه دانشجو شهرستان بودمو برا كارشناسي ميخوندم نميتونستم برم سر پروژه ها بخدا ادم تنبلي نيستم ترم دو اتوكد بلد بودم ترم سه فتوشاپ و الان هم 3d بلدم اونقد كه تو دانشگاه با استاد شعرا بيست شدم اما فكر كنم مشكل اصلي من اين باشه كه اعتماد به نفس ندارم اما از راهنمايي همتون ممنون كمي به اينده اميدوار تر شدم
خودتون هم الان میتونید به عنوان کار اموز جایی کار کنید . به این صورت که اولش کمی رایگان کار میکنید...
عموما بچه ها میگن که فعلا از یه شرکت کوچیک شروع کنیم برسیم به بقیه... اما معمولا این شرکتهای بزرگ هستند که همیشه پروژه در حال انجام دارن و میتونن کار آموز یا همکار جدید قبول کنن.
شرکتهای کوچیک ممکنه که این امکانو نداشته باشن که بتونن عضو جدیدی قبول کنن. مگه برا شروع کار شرکت... یااحتمالا تعویض اعضا که اتفاقی نیست که همیشه بیفته...بالاخره هر کی میره اونجا باید کارکنه دیگه. و خب باید کاری باشه که نیازی به همکار باشه ....این خودش خیلی مهمه!
mkm-arch
2009/7/31, 10:17 PM
خوب قرار شده در مورد نحوه ورود به بازار صحبت كنيم
من از بچگي توي ساخت و ساز بودم و از همين جا با معماري آشنا شدم
از همون ترم اول پروژه هاي دوستاي ترم بالاي رو كمك ميكردم
از ترم 4 هم با كار با كامپيوتر رو شروع كردم و پروژه هاي خودمو دوستانم رو انجام ميدادم
چند تا از دوستام توي مشاور بودند و تو ي يه پروژه كه نيرو كم داشتن من رو معرفي كردن
روز اول يه تست ازم گرفتن
اون پروژه كه چند ماه طول داشت بسيار مفيد بود در پيشرفتم
بعد هم با اين كه مدرك كارداني داشتم از بقيه كم نمي اوردم
البته قبل از اين كار به طور پراكنده براي چند شركت كار فاز 2 انجام داده بودم
يه مدتي اينجا كار كردم بعد هم به اتفاق چند تا از همكار هام يه شركت تاسيس كرديم
كه يه مدت هم اونجا بودم و به خاطر پايان نامم ازشون جدا شدم
توي اين مدت هم از كلي از استاد هام پيشنهاد كار داشتم واسه شهر هاي مختلف
الان هم با اين كه جاي مشغول نيستم اما همچنان كارهاي زيادي مياد واسم
به نظرم اگه كسي كارش خوب باشه كافيه خودشو نشون بده
توي بازار كار هم تجربه هاي زيادي كسب كردم
كه خيلي هاش هم تلخ بود
اما تجربه بود
تجربه ضربه خوردن از قرار نبستن
از انتخاب شريك
از ندادن حقوق
از دادگاه رفتن و ...
با اين كه به نظر خيلي ها كه فكر ميكنن قانون كار رو ميدونن
من پيشنهاد ميكنم كتابش رو تهيه كنن و خوب بخونن كه بعدا پشيمون نشن
يه چيز ديگه اين قدر كار هست تو اين رشته كه قابل شمارش نيستن فقط بايد بتونيد از توانايي كه داريد به خوبي استفاده كنيد
موفق باشيد.
Seesteen
2009/8/01, 09:19 AM
سلام
به نظر من مقطع لیسانس یه مشکل اساسی داره و اون اینه که واحد کارآموزی نداره
که بچه ها مجبور شن برن توی بازار کار ..خودشون و نشون بدن ..
تجربه به دست بیارن برای کارای حرفه ای بعدی.
به نظرم برای شروع همونجور که بچه ها گفتن باید رفت سراغ اساتید خوبی که توی درسی که باهاش داشتی موفق بودی.
ازت راضی بوده.یه جورایی باهاش رابطه خوبی داری:smile: احتمالش کمه که روی آدم زمین بزنن;)
صبر هم عنصر مهمه دیگه ایی ست که باید بهش اشاره کنم:smile: چون ممکنه اول کار شرایط طوری باشه که دوست نداری...
مثل نوع کاری که بهت میدن.حقوقش.ساعت زیاد کار برای کسایی که عادت ندارن مثل خودم! البته بعضی ها میگن به تجربه اش می ارزه .
افرودیته
2009/8/01, 09:36 AM
سلام:gol:
واقعا چه بحث خوبی
ببخشید ولی من چند تا سوال ابتدایی دارم به خدا تقصیر خودم نیست با این که ترم 4ام ولی انگار هیچی نمیدونم شایدم هست چون من تا حالا فقط دنبال این بودم که طرح 20 بگیرم هی پشت سر هم از این کلاس به اون کلاس نرم افزار یاد بگیرم و... ولی هیچی از اجرا نمیدونم همش فکر می کنم هنوز معلوماتم اون قدر نیس که برم یه جا کار کنم:redface:
1.یه بار تصمیم گرفتم یه جا کار کنم زنگ زدم به یکی از دوستام که فارق التحصیل شده و تجربه چند تا کار اجرایی را داشته گفتم می خوام یه جا کار کنم نه واسه حقوق یه جورایی فقط می خوام کار یاد بگیرم اونم یه جا را بهم معرفی کرد(البته با این نصیحت که این جا فقط ازت بیگاری می کشن اخرشم کارت به اسم اوناس منم گفتم بابا من می خوام کار یاد بگیرم اسم چیه!!بعد تازه می گفت الانم زوده خلاقیتت کور می شه!!!..)رفتم اون جا شرکت که چه عرض کنم خوونه بود:surprised:نه تابلویی... یعنی انگار خود پسره(انگار اونم اول کارش بود:eek:)هم اون جا زیاد بود!!منم یه جورایی خوشم نیومد اخه چند تا اندازه به من داده می گه برو کمد طراحی کن بیا ببینم اگه خوب شده استفاده کنیم حالا من می خواستم ببینم ایا واقعا روالش این جوریه ؟؟این که من بشینم خوونه یه کمد طراحی کنم ببرم بش نشون بدم واقعا چی به اطلاعات من اضافه می کنه ؟؟!!
حالا یعنی من واقعا لگد به بختم زدم:biggrin: و باید همون کارا ادامه می دادم؟؟!!
2.حالا اگه من بخوام یه شرکت درس حسابی کار کنم باید چی کار کنم؟ یا اصلا الان میشه برم یه جای دولتی کار کنم(به صورت کاراموزی نه برا حقوق و...) و باید چی کار کنم؟
یعنی الان واقعا هیچ ایده ای ندارم که باید چی کار کنم بعضی وقتا می گم نکنه باید یه اشنایی یه جا داشته باشیم؟؟
دوستان اگه لطف کنن دست ما تازه کارا و ناشی ها را هم بگیرن خیلی ممنون میشیم:gol:
mkm-arch
2009/8/01, 09:37 AM
سلام
به نظر من مقطع لیسانس یه مشکل اساسی داره و اون اینه که واحد کارآموزی نداره
که بچه ها مجبور شن برن توی بازار کار ..خودشون و نشون بدن ..
تجربه به دست بیارن برای کارای حرفه ای بعدی.
به نظرم برای شروع همونجور که بچه ها گفتن باید رفت سراغ اساتید خوبی که توی درسی که باهاش داشتی موفق بودی.
ازت راضی بوده.یه جورایی باهاش رابطه خوبی داری:smile: احتمالش کمه که روی آدم زمین بزنن;)
صبر هم عنصر مهمه دیگه ایی ست که باید بهش اشاره کنم:smile: چون ممکنه اول کار شرایط طوری باشه که دوست نداری...
مثل نوع کاری که بهت میدن.حقوقش.ساعت زیاد کار برای کسایی که عادت ندارن مثل خودم! البته بعضی ها میگن به تجربه اش می ارزه .
ما هم واسه كارداني و هم واسه كارشناسي كارآموزي داشتيم
دانشگاه آزاد بودم
mkm-arch
2009/8/01, 09:52 AM
واقعا چه بحث خوبی
ببخشید ولی من چند تا سوال ابتدایی دارم به خدا تقصیر خودم نیست با این که ترم 4ام ولی انگار هیچی نمیدونم شایدم هست چون من تا حالا فقط دنبال این بودم که طرح 20 بگیرم هی پشت سر هم از این کلاس به اون کلاس نرم افزار یاد بگیرم و... ولی هیچی از اجرا نمیدونم همش فکر می کنم هنوز معلوماتم اون قدر نیس که برم یه جا کار کنم:redface:
1.یه بار تصمیم گرفتم یه جا کار کنم زنگ زدم به یکی از دوستام که فارق التحصیل شده و تجربه چند تا کار اجرایی را داشته گفتم می خوام یه جا کار کنم نه واسه حقوق یه جورایی فقط می خوام کار یاد بگیرم اونم یه جا را بهم معرفی کرد(البته با این نصیحت که این جا فقط ازت بیگاری می کشن اخرشم کارت به اسم اوناس منم گفتم بابا من می خوام کار یاد بگیرم اسم چیه!!بعد تازه می گفت الانم زوده خلاقیتت کور می شه!!!..)رفتم اون جا شرکت که چه عرض کنم خوونه بود:surprised:نه تابلویی... یعنی انگار خود پسره(انگار اونم اول کارش بود:eek:)هم اون جا زیاد بود!!منم یه جورایی خوشم نیومد اخه چند تا اندازه به من داده می گه برو کمد طراحی کن بیا ببینم اگه خوب شده استفاده کنیم حالا من می خواستم ببینم ایا واقعا روالش این جوریه ؟؟این که من بشینم خوونه یه کمد طراحی کنم ببرم بش نشون بدم واقعا چی به اطلاعات من اضافه می کنه ؟؟!!
2.حالا اگه من بخوام یه شرکت درس حسابی کار کنم باید چی کار کنم؟ یا اصلا الان میشه برم یه جای دولتی کار کنم(به صورت کاراموزی نه برا حقوق و...) و باید چی کار کنم؟
یعنی الان واقعا هیچ ایده ای ندارم که باید چی کار کنم بعضی وقتا می گم نکنه باید یه اشنایی یه جا داشته باشیم؟؟
سلام دوست عزيز
بله تقريبا همين طوره
اولش بيگاريه
ما تو شركتي كه بوديم كسي كه واسه كار آموزي و اينا ميومد يه نقشه از تو نقشه هاي باطله و چك پرينت ها ميداديم دستش و مي گفتيم بكش
چند روزي كه ديديم كارش رو بلده يا نه كار هاي مفيد تري رو بهش ميداديم مثل كاري كه به شما دادند شما هم كه ميگيد كلاس هاي مختلفي رفتيد كافيه چند تا تكنيك از خودتون رو كنيد
به نظر من كار كردن در جاهاي دولتي چيزي به دانش آدم اضافه نمي كنه مثل شهرداري و اينا
حقوق هم مهم نيست در ابتدا
فقط هواستون به قرار داد بستن باشه
خيلي مهمه
موفق باشيد
Seesteen
2009/8/01, 10:14 AM
رفتم اون جا شرکت که چه عرض کنم خوونه بود:surprised:نه تابلویی... یعنی انگار خود پسره(انگار اونم اول کارش بود:eek:)هم اون جا زیاد بود!!منم یه جورایی خوشم نیومد اخه چند تا اندازه به من داده می گه برو کمد طراحی کن بیا ببینم اگه خوب شده استفاده کنیم حالا من می خواستم ببینم ایا واقعا روالش این جوریه ؟؟این که من بشینم خوونه یه کمد طراحی کنم ببرم بش نشون بدم واقعا چی به اطلاعات من اضافه می کنه ؟؟!!
کمد طراحی میکردی!!!!:biggrin: واقعا لگد زدی به بخت خودت:D
بچه ها توی پستای قبل از تجربیاتشون گفتن..
برای کار دولتی قضیه مشکل تر میشه ..اولا که حتما مدرک براشون ملاکه.
بعدم اکثرشون آزمون ورودی دارن .شما هم که هنوز دانشجویی.
dynamic
2009/8/01, 06:07 PM
سلام دوست عزيز
بله تقريبا همين طوره
اولش بيگاريه
ما تو شركتي كه بوديم كسي كه واسه كار آموزي و اينا ميومد يه نقشه از تو نقشه هاي باطله و چك پرينت ها ميداديم دستش و مي گفتيم بكش
چند روزي كه ديديم كارش رو بلده يا نه كار هاي مفيد تري رو بهش ميداديم مثل كاري كه به شما دادند شما هم كه ميگيد كلاس هاي مختلفي رفتيد كافيه چند تا تكنيك از خودتون رو كنيد
به نظر من كار كردن در جاهاي دولتي چيزي به دانش آدم اضافه نمي كنه مثل شهرداري و اينا
حقوق هم مهم نيست در ابتدا
فقط هواستون به قرار داد بستن باشه
خيلي مهمه
موفق باشيد
محمد جان شما چقد سنگ دل بودین :D نکنید این کارا رو گناه داره ... ای بابا . احساساتم جریحه دار شد...
منم موافقم جاهای دولتی چیزی به دانش ادما اضافه نمیکنه
واقعا چه بحث خوبی
عزیزم من تو شهر خودم یک عدد پارتی داشتم به ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــن گندگی...:D
کاردانی که تموم شد دنبال یه شرکت میگشتم که ببینم کجا برم این واحدو بگذرونم... اصلا نمیدونستم چه جوری دنبال شرکت بگردم...:confused: به ایشون زنگ زدیم یه شرکتی رو معرفی کرد من رفتم اونجا... دیدم یه صندلی از نوع اتلیه ای دادن بهم و گفتند بیا بشین پیش این خانومه نگا کن:surprised:... ببین چی کار میکنه... بابا یعنی چی اخه... خلاصه گفتم اوکی . اون خانومه هم طی تجربه معماری میکرد مدرکش کاردانی علوم تربیتی بود!:surprised: نمیدونم این اقا اینقد کله گنده بود چرا اونجا رو بهم معرفی کرد اخه....:confused: خلاصه مدتی گذشت بابا ادم خوابش میگیره اگه از بغل مثلا با زاویه 45 درجه به مانیتور نگا کنه که یکی داره نقشه هایی میکشه که انگار کمی توهین به معماریه...:D همه اش همون ورژن کار میکنه... یه زمین با ابعاد مشابه بیارن با کمی تغییر همون نقشه رو میده بهشون... :surprised: البته من در ادامه اونجا چند تا کار انجام دادم تا بالاخره تمومش کردیم کاراموزی رو ... این شد که متنفر شده بودم از کار .. یعنی چی اخه. اگه کار اینه ما نخواستیم...
بعد یه چند جا متفرقه بودم قبلا گفتم... تا اینکه تماس گرفتم و وارد این شرکت شدم...
اتفاقا اینو میخوام بگم که چند جا رفتیم برا کارورزی، دوستم ازشون پرسید که ما اینجا چه کاری قراره انجام بدیم... وقتی دیدیم شبه بیگاریه قبول نکردیم... خلاصه تا موقعی که من اومدم اینجا... الان خیلی خوشحالم... اتفاقا از اولش هم منو وارد کار کردن نه بیگاری! اما یادم نمیره روز اول چطور منو ترور شخصیتی کردن.:biggrin:..... فرداش مهندس گفت که من روز اول اونطوری برخورد میکنم که هر کی میخواد تنبلی کنه یا ... بره دیگه نیاد....:D
دیگه خودمو ، دانشگاهمو، تقریبا اساتیدمو، همه و همه زیر :que:رفتیم اون روز....:biggrin:
اما همون روز تموم شد......
به فکر پارتی نباشید . اگه هم با پارتی برید جایی ،خدای نکرده ببینن چیزی بلد نیستید به زودی بیکار میشید. مگه اینکه واقعا بلد باشید. کسی هم که بلده نیازی به پارتی نداره ... (تقریبا) نسبیه :D. من از بند پ استفاده نکردم برا کار نهایی ام ، که کسی نتونه بگه من باعث شدم اون الان تو اون موقعیت باشه ها. به خدا توکل کنید و پیش برید...:gol:
optimistic
2009/8/01, 06:46 PM
سلام . بحث خوبيه.منم يه دو هفته اي هست مي رم كاراموزي. دفتر يكي از دوستاي پدرمه.به نظرم واسه شروع بد نيست اونجا هم يك كمي با ضوابط آشنا مي شم هم مي خوام كشيدن نقشه هاي سازه رو ياد بگيرم.( البته نمي دونم خيلي به دردمون مي خوره يا نه!!!) چون فكر مي كنم من خودم خيلي چيزا رو درباره استاندارد ها نمي دونم. خيلي خوبه كه تا يه حدي اونا رو ياد بگيريم.البته قبول دارم كه اين ضوابط بعضي هاشون بيخودن و خيلي ها اونا رو رعايت نمي كنن ولي دونستن يه سري شون مهمه.
ولي در كل بهتر از هيچيه .گفتم از تابستون استفاده كنم يه چيزايي ياد بگيرم.
افرودیته
2009/8/01, 07:04 PM
ممنون از شما دوستای عزیز
حالا یه سوال دیگه اگه من کاری که اونا گفته بودن را انجام داده بودم یعنی نشسته بودم خوونه کمدها را براساس اون چیزی که می خواستن طراحی کرده بودم می بردم نشوونشون می دادم چی میشد اخه ؟!!یعنی منظورم اینه که چیزی به معلوماتم اضافه نمی شد !!من تصوری که از کار اموزی داشتم یه کاری بود مثل کاری که دوستمونoptimistic می گه. یعنی دوست دارم بدونم تو اجرا چی کار می کنن نقشه فاز های 1و 2 و..و سازه چیه تاسیسات را چی کار می کنن؟؟؟یعنی چیزایی که توی دانشگاه باید یاد بدن ولی نمیدن!!وگر نه تا دلتوون بخواد کمد و صندلی و ... توی مقدمات طراحی کردیم..
می خوام بدوونم اگه ان شاالله یه جایی را پیدا کردم چه جوری حالیشون کنم که من می خوام همچین کارایی را یاد بگیرم؟؟
پارتی می خواد !!قبول کنین دیگه اولش می خواد !!حداقل واسه اینکه وقتی رفتی اونجا هول نکنی و اعتماد به نفس داشته باشی(یکی از مشکلات حاد من!!)
من دوستی دارم که نصف منم چیزبلد نیس ولی خوب باباش............:D
ممنون از راهنمایی هاتون:gol:
optimistic
2009/8/01, 07:22 PM
ببين مي توني همون طوري كه بچه ها گفتن سازمان نظام مهندسي رو سرچ كني و مهندسان مشاورو پيدا كني بعد يكي يكي زنگ بزني ببيني كارآموز مي خوان يا نه...من شنيدم اگرم بري مثلا سازمان نظام مهندسي يا سازمان انژي هاي نو ...... يه مجله هايي دارن ( همون كتاب اول يا كتاب هاي مرجع) كه كتاباي تيليغاتي هستن از توي اونا به شركت هاي مختلف زنگ بزن ببين كارآموز لازم دارن.من الان اين جايي كه مي رم اصلا حقوقي نمي گيرم چون دارم مي رم كارآموزي.در واقع فقط مي رم ازشون چيزي ياد بگيرم. به نظر من لزومي نداره از الان به حقوقش فكر كنيم. همين كه بري توي محيط كار خودش خوبه.......
dynamic
2009/8/01, 07:26 PM
ممنون از شما دوستای عزیز
حالا یه سوال دیگه اگه من کاری که اونا گفته بودن را انجام داده بودم یعنی نشسته بودم خوونه کمدها را براساس اون چیزی که می خواستن طراحی کرده بودم می بردم نشوونشون می دادم چی میشد اخه ؟!!یعنی منظورم اینه که چیزی به معلوماتم اضافه نمی شد !!من تصوری که از کار اموزی داشتم یه کاری بود مثل کاری که دوستمونoptimistic می گه. یعنی دوست دارم بدونم تو اجرا چی کار می کنن نقشه فاز های 1و 2 و..و سازه چیه تاسیسات را چی کار می کنن؟؟؟یعنی چیزایی که توی دانشگاه باید یاد بدن ولی نمیدن!!وگر نه تا دلتوون بخواد کمد و صندلی و ... توی مقدمات طراحی کردیم..
می خوام بدوونم اگه ان شاالله یه جایی را پیدا کردم چه جوری حالیشون کنم که من می خوام همچین کارایی را یاد بگیرم؟؟
پارتی می خواد !!قبول کنین دیگه اولش می خواد !!حداقل واسه اینکه وقتی رفتی اونجا هول نکنی و اعتماد به نفس داشته باشی(یکی از مشکلات حاد من!!)
نه اینکه بهشون حالی کنی که میخوای چیکار کنی،،،،،
یا باید بمونی کم کم قابلیت ها تو نشون بدی
یا اینکه بر عکس جایی بری که بدونی نمیخوان ازت بیگاری بکشن... منظورم کار متفرقه است مثلا تایپ و اینا...
من یه نمونه گفتم چطور میشه یه شرکت خوب پیدا کرد... باید لیستشو پیدا کنید ازسازمان نظام مهندسی یا هر جایی . و اقدام کنید... اولش هم شرکتهای خوب زنگ بزنید!!:warn: نترسید...
من چون خودم تجربه ام بدون پارتی بوده اینطور میگم شاید واقعا جاهایی پارتی بخواد...
الان همینجا که من هستم مدیرش سپرده به بقیه که اگه کسی زنگ زد برا کار ردش نکنید ! بگید با خودم صحبت کنه! به همین راحتی ! اما خب جایی نه اگهی داده نه گفته ... تو دلش میخواد کسانی رو اضافه کنه اما منتظره خودشون بگن...:D
یه راهش هم اینه که برید شرکتهای خوب فرم پر کنید . البته این بیشتر برا کسایی که یه کم سابقه دارن خوبه به نظرم. اگه دوستان اطلاعات بیشتر دارن لطفا بگن ;)
Seesteen
2009/8/01, 08:00 PM
ما هم کاراموزی رفتیم.شما چطوری از زیرش در رفتین.
من کارآموزی دوست دارم.از زیرش در نرفتم.
کارشناسی پیوسته معماری واحد کارآموزی نداره.
archi_atish
2009/8/01, 08:52 PM
ممنون از شما دوستای عزیز
به نظر منم نباید خودتو محدود کنی به اینکه بخوای با یه کمد طراحی کردن خودتو نشون بعدی...
من میگم آدم باید همه سعیشو بکنه که یه جای خوب بره برای کار آموزی.تو شرکت ما هم خیلی اینای که میان رو اذیت میکنن اولش که ببینن چند مرده هلاجن.اما بد خدایش خیلی باهشون راه میان و کار یادشون میدن،،،اونی برنده میشه که در درجهٔ اول عتماد به نفس داشته باشه،،،بعد از اون کار بلد باشه و کوتاه نیاد،،،سمج باشه،،،دنبال کار بدوه،،اینطور نیست که بیان بگن بفرماید این پروژه مال شما ..باید خودتونو نشون بدید،از همه نظر،،،کار،،اخلاق،،جسارت کاری و بقیه مسائلی که دوستای دیگه هم گفتن
اما هر جایی هم پاتونو نذارید که از کار زده بشیم د.مثله مثلا این خونه که گفتی،،،البته این نظر منه
rozhann
2009/8/01, 10:11 PM
من کارآموزی دوست دارم.از زیرش در نرفتم.
کارشناسی پیوسته معماری واحد کارآموزی نداره.
واقعا.به این میگن تبعیض.پس ما چرا باید دوبار بریم شما اصلا نه.اخه جدای از همه خوبیاش یه ترم رو مشغول میکنه.
ولی جدای از شوخی برای من تمام دانشگاه و درساش یه طرف دوران کاراموزیم خیلی خیلی چیزها یاد گرفتم.حاظرم مدرک دانشگاهمو بدم ولی تجربه ها و اموختهام رو توی دوران کاراموزیم با هیچ چیز عوض نمیکنم.
ariyaiii_boy
2009/8/02, 12:58 AM
سلام :gol:
انصافا"بحث خوب و در عین حال مفیدی رو راه انداختین;) شدیید مرسی که زمینه رو فراهم کردید تااز اطلاعات وتجربیاتتون استفاده کنیم :)
memarekochak
2009/8/02, 05:13 PM
با با من میخواستم برم کار آموزی..................2هفته تمام شرکتها رفتم.................ولی چون پارتی ندارم همه میگن نه!!!!
ماکسیموم یکی خواست هال بده گفت برگتو برات امضا میکنم.اما نمیتونی بیای شرکت!!!:gol::gol::gol::gol:
rozhann
2009/8/02, 07:04 PM
اجی جان مگه شما تو کدوم شهرین؟من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.با اساتیدت که شرکت دارن هم صحبت کردی؟
ariyaiii_boy
2009/8/03, 12:24 AM
با با من میخواستم برم کار آموزی..................2هفته تمام شرکتها رفتم.................ولی چون پارتی ندارم همه میگن نه!!!!
ماکسیموم یکی خواست هال بده گفت برگتو برات امضا میکنم.اما نمیتونی بیای شرکت!!!:gol::gol::gol::gol:
دوست عزیز سلام:gol:
نظر شخصی من : مگه بهت نگفته که برگتو امضا میکنه ؟؟؟!!.. خب با همین حرفش میتونی اسیرش کنی ...!!!! یا اصلا" شاید میخواستن ببینن واس یاد گرفتن اومدی یا فقط اومدی برگتو امضا کنی و بعدها بری!!! ..
چطوری ؟
میتونی بهش بفهمونی که اول نیاز ما به تجربه ی کار عملیه بعد امضا برگه..
کار اصلی که به نظر من باید انجام بدی اینه که متقائدش کنی حداقل از کارای دفترش (مثل یک سایت مسکونی ) بهت بده ببری مثلا" خونه و کار کنی تا بفهمه که واسه کار یاد گرفتن اومدی و (اگه عقیده داره که فضا و مکان برای کار کردن شما توی دفترش نیست)و مطمئن باش این شخصی که شما گفتین حاضر شده که برگتونو امضا کنه دادن یه سایت بهتون واسه ابتدا چیزی نیست واسش چون اون بنده خدا حس تقلب (اینکه بخوای کار رو بدی یه نفر دیگه واست انجامش بده چون گفته که برگت رو امضا میکنه) رو ازت گرفته (البته به خیال خودشون که فکر میکنن ما فقط واسه خاطر امضای برگمونه که میخواییم بریم کار آموزی توی شرکتاشون )
البته این کارارو بعد از گوش کردن به حرفای دوستای عزیزمون آبجی معمار و dynamic و غیره پیشنهاد میکنم(واس مرحله ی آخر یا شایدم هیچوقت)
بایستی دید نظرکلی دوستامون چیه .
در کل باید بگم که منم یه همچین شرایطی رو داشتم که اگه وقتم و ... اجازه بده بعدا" میگم .
البته ازین هم نگذریم که صحبت کردن با استادات یک راه صاف و بدونه پیچ و خمیه که من پیشنهاد دادم و گفتم;)
شایدم اون توضیحات بالا واسه خاطر اینه که خود من به شخصه اعتقاد دارم که باید از هر روزنه ای به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم;)
بارسلون
2009/8/04, 06:04 PM
سلام.
من قبلا آمار شرکتهای فنی مهندسی رو گرفته بودم اکثریتشون اینو گفتن که شرمنده ما معمولا افراد غریبه رو نمی گیریم تو جمعمون!!!
می مونه شرکتهای مشاور که اینقد دست میدازنت که خودت بیخیال شی بری...
البته اینو از رفقا شنیدم ...
بعدشم اگه شماره شرکت مشاورا رو گیر آوردیم بهشون زنگ بزنیم چی بگیم . بگیم می خوام اونجا کار کنم یا به عنوان یه کاراموز بیام.
حالا فرضو رو این بذارید که میخواید کار کنید : چی باس بگیم که دسمون نندازن؟؟؟
Nazanin F
2009/8/05, 10:05 PM
سلام
من از طریق پدرم با این رشته آشنا شدم . البته پدرم فوق لیسانس عمرانه ؛ اما پیش میاد که طراحی معماری هم کنه .
من از بچگی نقشه زیاد تو خونه امون میدیدم . واسه خودم هم بدون هیچ اصولی پلان طراحی می کردم و نماهاش رو میکشیدم .... خیلی از این کار لذت میبردم و بعد میرفتم به بابام نشون میدادم .
با اینکه پدرم اون موقع همیشه من رو تشویق می کرد؛ اما با رفتنم به رشته معماری خیلی مخالفت کرد. :(دلیلیش این بود که برام سخته و اگه بخوام موفق باشم و خودم رو نشون بدم باید خیلی زرنگ باشم .
من به خاطر مخالفت پدرم و یه سری کل کل با داداشم رفتم رشته ریاضی به امید اینکه تو دانشگاه رشته ام رو معماری انتخاب کنم . که بازم اونها راضی نشدن . من دانشگاه اول رفتم رشته دیگه ایی اما نتونستم دووم بیارم و دوباره کنکور شرکت کردم و با همه مخالفت ها فقط زدم معماری و شهرسازی . که کاردانی معماری قبول شدم .
تجربه ای کمه من بیشتر مربوط نقشه هاییه که پدرم میداد بکشم . و البته :
اوایل دانشگاه که کارم زیاد نبود توی یه شرکتی که واسه دوست پدرم بود ؛کار می کردم . به من بیشتر پلان میدادن و میگفتن که طرحش رو عوض کنم . 100 تا طرح میدادم تا ok میکردن . نقشه کشی هم میکردم . تو متره هم کمک می کردم . ( خودم متره نمی کردما ، فقط کمک می کردم :D)
دوران کارورزی هم دوران خیلی خوبی بود. همه اش توی کارگاه گذشت .... .
اوس معمار
2009/8/11, 11:49 AM
من به 60 تا:surprised: از شرکتای مهندسین مشاور زنگ زدم...اکثرشون قاطعانه گفتن کارآموز نمی خوان:crying2:...فقط سه چهار تا شون با کلی نک و نال که الان وضع بازار خرابه و اینا بهت میگن رزومه(!):eek: باسشون بفرستی...که کاملا مطمئنم به محض رسیدن رزومم میندازنش سطل آشغال:w07:
مثل اینکه این پدیده پارتی خیلی مهمه:mad:
بچه گفتن از تجربه بگم خب تجربه منم مثل بقیه خیلی فرقی نداره
تقریبا 2 ماه دنبال کار گشتم 3 جا مصاحبه دادم تقریبا به همه مشاورین سر زدم تو شهرمون.به همه رزومه دادم تا اینکه تویه اردیبهشت یکشون زنگ زد و مشغول شدم الانم بد نیست با ساعتی 2500 گذران زندگی می کنم .
یه پیشنهاد دارم اگه می خواین کار خوب گیرتون بیاد باید شاخص باشین تو یه زمینه که علاقتونه بعد که وارد شدین یواش یواش تو باقی تخصصام می تونید کار کنید،هیچ وقت به پول فکر نکنین شما کار خوب انجام بدین پولش خودش میاد.همه می گن بازار کار با تحصیل خیلی متفاوته ربطی به هم نداره من این اطمینان رو بهتون می دم که ربط داره هر چی قوی تر باشین کار بهتر گیرتون میاد.
موفق باشین.
MY WORLD
2009/8/14, 01:01 AM
بچه گفتن از تجربه بگم خب تجربه منم مثل بقیه خیلی فرقی نداره
تقریبا 2 ماه دنبال کار گشتم 3 جا مصاحبه دادم تقریبا به همه مشاورین سر زدم تو شهرمون.به همه رزومه دادم تا اینکه تویه اردیبهشت یکشون زنگ زد و مشغول شدم الانم بد نیست با ساعتی 2500 گذران زندگی می کنم .
یه پیشنهاد دارم اگه می خواین کار خوب گیرتون بیاد باید شاخص باشین تو یه زمینه که علاقتونه بعد که وارد شدین یواش یواش تو باقی تخصصام می تونید کار کنید،هیچ وقت به پول فکر نکنین شما کار خوب انجام بدین پولش خودش میاد.همه می گن بازار کار با تحصیل خیلی متفاوته ربطی به هم نداره من این اطمینان رو بهتون می دم که ربط داره هر چی قوی تر باشین کار بهتر گیرتون میاد.
موفق باشین.
سلام
مرسی از اینکه تجربه هاتون رو به ما که تازه اول راهیم میگین.
میشه بفرمایین ما وقتی درسمون تموم شد و هیچ نوع تجربه کار هم نداریم چطور یه دفعه میتونیم وارد بازار کار بشیم؟شما دقیقا الان تو محل کارتون چکار میکنین؟
بچه ها اکثرا معتقدا باید یه مدت مثل کار آموز کار کرد تا تجربه بدست بیاریم.بعد جدی شروع به کار کنیم.نظر شما چیه؟
سلام
مرسی از اینکه تجربه هاتون رو به ما که تازه اول راهیم میگین.
میشه بفرمایین ما وقتی درسمون تموم شد و هیچ نوع تجربه کار هم نداریم چطور یه دفعه میتونیم وارد بازار کار بشیم؟شما دقیقا الان تو محل کارتون چکار میکنین؟
بچه ها اکثرا معتقدا باید یه مدت مثل کار آموز کار کرد تا تجربه بدست بیاریم.بعد جدی شروع به کار کنیم.نظر شما چیه؟
ببین این که یه مدت به صورت کار آموز یه جا کار کنی شاید به کسب اطلاعات کمک کنه ولی خب هستن شرکتایی که کلا کار آموز می گیرن برا کم کردن هزینه ها اینم یه مدت باب شده متاسفانه.
من تویه این 4 ماه طراحی سایت و طراحی داخلیه موزه دفاع مقدس رو انجام دادم به علاوه یه نما .
الته کار اصلی شرکت ما طراحی شهریه منم قرار بود تویه اون زمینه مشغول بشم ولی این 2تا پروژه اومد و چون بیشتر به اطلاعاتم می خورد خودم اون 2تا رو قبول کردم خب این یه کم سخته منم بیکار بودم تو مدت بیکاری نشتم مکس کار کردم و سعی کردم مدت بیکاریم یه چیز جدید یاد بگیرم که خب خیلیم به دردم خورد.
rozhann
2009/8/14, 11:27 AM
سلام منم بگم چجوری شروع کردم.
یه استاد داشتیم دانشگاه ترم اخر کاردانی واحد طراحی فنی.از اون استاد سختگیرا بود یک ماه کارمون شده بود جیغ و فریاد سر کلاسشو و گریه پشت در دفتر مدیر گروهمون که این استادو عوض کنین.ولی هیچ کدوم نتیجه نداد.وقتی دیدیم به جایی نمیرسیم شروع کردیم به کار کردن.باور کنین اونقدر کتاب و مطلبی که توی اون 2 ماه برای این واحد طراحی فنی خوندم توی عمرم نخونده بودم.ترممون به خاطر سختگیریهای استاد ناتمام اعلام شدو و افتاد برای ترم بعد.ترمی که باید توش کاراموزی میگذروندیم.بچه ها توی طول ترم برای کرکسیون میرفتن دفتر استاد ولی من هیچ وقت جرئت نکردم پامو بذارم اونجا.ولی به توصیه یکی از استادای دیگه کاراموزیمو توی دفتر همین استاد یرداشتم.حالا با چه ترس و لرزی رفتم خودتون تصور کنین...خلاصه واحدش تموم شد ولی من چون توی طراحی کند بودم برای تحویل نرسیدم ماکت کارم رو اماده کنم.بعد از تموم شدن واحدها و دانشگاه نشتم از روی سی دی مکس یاد گرفتم.برای پرسیدن یه اشکال رفتم شرکت تا از بچه های اونجا بپرسم.که...استادم بهم پیشنهاد یه ماکت بزرگ رو داد.نمیدونم چجوری این ریسک رو کرد ولی من خیلی خوشحال بدون اینکه فکر کنم میتونم یا نه قبول کردم.این باعث شد که من حدود 5سال اونجا بودم و حتی خیلی طراحی هم انجام دادم.ببینین قرار نیست از همون اول با یه کار حرفه ای شروع کنین.و با طراحی.حتی با ساخت ماکت که تقریبا هممون تجربشو داریم هم میتونیم شروع کنیم.خیلی حرف زدم ببخشین.
sheinis
2009/10/03, 01:35 AM
سلااااااااااااااااااااااا ااام به همگی
من دوران کاردانیم 3 روز در هفته می رفتم شهرداری تا مثلا کار نظارتی یاد بگیرم خود مهندساش به زور سر کار می رفتن یه جورایی هتل بود.:mad:
بعدشم از طریقه یکی از اشناها یه شرکت شهرسازی رفتم تا تجربه کسب کنم با 70 ساعت در ماه ولی فقط کار کد بهم می دادن ولی باز راضی بودم باعث شد کدم قوی شه:redface:
این شرکت یکی از شرکتای خوب بود ولی با مدرکه فوق لیسانس از دانشگاه تهران که دوستام داشتن کار فتوشاپ می کردن یه موقع هایی هم که بهشون کار طراحی می دادن نظر خودشونو تحمیل می کردن در اصل خودشون طراحی می کردن اونا می کشیدن
یکی از سهام داران این شرکت دکتری بودن که 6 ماه در انسوی ابها تدریس می کردن 6 ماه اینور به هیچ کس هم اجازه بروز استعداد رو نمی داد
در کل احساس می کنم تو شرکتای خیلی بزرگ پیشرفت برای ما وجود نداره کاراموزی تو اینجاها عالیههههههههههههههههههههه ههههه
ولی کار و پیشرفت تو شرکتای جوون بهتره چون طراحی واسه ما تازه کارا ازادتر میشه;)
نگین123
2009/10/03, 06:35 PM
سلام
خیلی تاپیک خوبیه ممنون
البته من تازه واردم اما ایشالا بتونم بیشتر بیام از مطالب خوبتون استفاده کنم
arashitect
2009/10/14, 09:11 PM
در بزرگترین شهر پس از تهران و در همنیجا هم کارشناسی ارشد کوفتی معتی معماری را گرفته ام.
رشته ای که آواز دهل شنیدنش از دور خوش است.
هی توی این سریال ها و فیلم های آبکی و دختر پسری هر یارویی را که می خواهند برایش کلاس بگذارند،می گویند آرشیتکت است یا دانشجوی معماری؟؟!!!:):mad:
اک÷نون دو سال تمام است که گل های خانه را آب داده و تلویزیون و ماهواره می نگرم.
کار هم که هیچ،در 33 سالگی پشیمان از گزینش اینکه باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خواهم بروم یک دوره حسابداری را بخوغنم،شاید فرجی شود از این دوره های آزاد.
آن همه شور و اشتیاق برای .احدهاو پایان نامه در دانشگاه و گرفتن نظام مهنسی همه و همه پوچ و بیهوده بود.
خواهش می کنم کمکم کنید . . . .:confused:
برای یک مهندس معمار در شرایط فعلی مملکت ایران چندین راه برای کسب درامد هست:
1.اپراتوری:ترسیم اتوکد.از دو بعدی .سه بعدی تا 3d max....ماکت سازی راندو...نقاشی ..عکاسی.و کلا همه فعالیتها در بخش ارائه.
2.طراحی:انجام فعالیتهای معمارانه ......
3.نظام مهندسی.
4.کارمندی.
5.پیمانکاری یا بساز بفروشی.
6.طراحی داخلی.
حالا کدوم بهتره به توانایی های شما بستگی داره و علاقتون.
برای اپراتوری باید در شرکتهای مشاور دنبال کار باشید.برای طراحی یا باید مشاور تاسیس کنید یا دفتر.نظام مهندسی هم که امتحان میدین و قبول میشین و امضا میکنید و پول میگیرید.کارمندی هم که از مسکن و شهر سازی تا بنیاد مسکن وشهرداری......باید اقدام کنید.برای طراحی داخلی هم بهتره که نمایندگی یکی از مصالح ساختمانی رو داشته باشین تا هم جنستون رو بفروشید هم پول طراحی بگیرید.پر درامد ترین شغل یه معمار هم فعالیت در بخش اجراست.پیمانکاری یا بساز و بفروشی.که تجربه و سرمایه نیاز داره.
موفق باشیدو سبز....
2009/10/16, 10:55 PM
من چه جوری میتونم وارد بازار کار بشم؟
من کارشناسی معماری دارم و در زمینه های اتوکد 2 بعدی و 3 بعدی تردی مکس،اکسل،متره طراحی ساختمانهای مسکونی تجاری و رفاهی و..... اجرای ساختمان و نظارت و کارهایی که به ساختمان مربوط میشه کار کردم
البته اینم بگم که کار درست و حسابی و به قول خودمون آبرومندانه
لطفاً تجربیات خودتون رو در این زمینه بگین خوشحال میشم که از تجربیاتتون استفاده کنم
مثلاً کجا ها دنبال کار باشم کجاها استخدام داره
Afall
2009/10/17, 04:05 PM
عزیز من!خودتو گرفتی یا ما رو؟:w15:چی می گی؟اصلاً معلوم است؟؟؟!!!:biggrin::neutral::w00:
پیمانکاری و بساز و بفروشی که اولی 50 تا 100 میلیون و دومی با پول زمینش بین 200 تا نیم میلیارد پول می خواد که من ندارم و همچنین نمایندگی مصالح که پول اجاره یا خرید مغازه که بازم ندارم.
نظام مهندسی هم که یک ساله دارم و حتی یک متر هم طراحی یا نظارت نبوده و که بکنم.
اپراتوری هم که هر جا رفتم(دقیقاً 38 شرکت و دفتر) که همه اش دخترها بودند با ماهی 100 150 هزار کار می کردند و اصلاً نیازی به کسی نداشتند.
کارمندی هم که گشتم نبود،نگرد نیست!!مرد حسابی کجای کاری!!!!!؟؟؟مثل اینکه توی این مملک زندگانی نمی کنی؟؟نکنه تو سوئیس و فرانسه ای ها؟؟؟
خواهشاً کسی دیگر از این حرفها نزند که حالم بده و بدتر می شه . . .
دوست عزیز...این طوری که میگی نیست...من خودم 4 سال پیش تو اصفهان قبول شدم...خوب خدا رو شکر نیازی به کار کردن نداشتم ولی خوب بیکار هم که نمیشه بود...اول از همه با یکی از استادام رفیق شدم اون هم منو به یکی از کارکنان شهرداری معرفی کرد...من نه کد بلد بودم نه چیزی (ترم 2)حالا من اون جا چی کار میکردم؟؟؟املاکی که شهرداری براش کمتر مهم بوده و حاضر نبوده پول به کارشناس بده من متر میکردم...سال دوم کد و مکس رو یاد گرفتم و کارای بچه هامونو انجام میدادم...هر چی بیشتر کار کردم پروژه های بزرگتر اومد...همون موقع تو یه کارگاه ساختمانی با ساعتی هزار تومن(بیگاری) نقشه هاشونو کدی میکردم...سال سوم تابستون نقشه های برق یه مهندس کلفت رو کدی میکردم...باز تو همون موقع با یکی از کارشناسا میرفتیم زمین متر میکردیم من کدی میکردم...همون آقا منو تو تهران به یه شرکت معرفی کرد ولی چون دانشجوی اصفهان بودم نرفتم...سال چهرم Vray یاد گرفتم و پایان نامه و پروژه های کارشناسی ارشد بستم...الان هم که دارم برا ارشد میخونم کار نمیکنم ولی هنوز مبایلم برا کارای مکس(هر چند کم)زنگ میخوره...البته کاملا درسته که با این ها نمیشه زندگی رو چرخوند ولی حداقل پول توجیبیت برا خودتو بقیه درمیاد;)......به نظر من معماری تو ایران یکی از پولساز ترین رشته هاست....http://www.pic4ever.com/images/kaffeetrinker_2.gif
arashitect
2009/10/18, 06:10 PM
من می گم نره تئ می گی بدوش!!
الکی و از روی خیالات حرف زدن و چشم را بر روی حقایق بستن و دهان به حرفهای بی پایه و بدون دلیل باز کردن آسان است.اصلاً حرف زدن الکی کاری که ندارد.دارد؟
پسرای خوب!جانان من!عزیزان من!اینکه آدم حرف . . .بزنه که آسونه . . .مثلاً این حرفها رو می زنین که زمین متر کردی و ساعتی هزار تومن و نمی دونم برج می خوای بسازی و اجاره مغازه ارزونه و . . . یعنی چی؟این حرفها را برای دانشجو هایی مثل خودتون و دختر و پسرهای هم سنتون بزنین نه منی که نزدیک چهل سالمه . . .
نمی دونم دوزرایتون کجه یا نه آره تجربتون کمه؛همینه که یکی از شما دو تا فوری حکم صادر می کنه که بنده تنبلم یا بی انگیزه یا بددهن!!!؟؟؟؟:biggrin:
انگار پستای قبلیمو نخوندیدن . . . بنده خودم پیمانکار بودم و بیشتر از عمرتون تجربه این کار را دارم و تنها پسر جان این را بدان که باید نخست از جیب مبارک برای پروژه خرج کنی و بعدش پس از 5 یا 6 ماه از کارفرما پولتو بگیری.
مغازه هم در شهر ما در جایی که بتوان کار کرد و مشتری داشت اجاره اش دستکم ماهی دو سه میلیونه و تازه اول هم باید از کارخانه یا کلی فروش در ابتدای کار نقداً یا دستکم 50% نقدی جنس خرید.اینها همش پول می خواد.این یک واقعیت است،آیا معنای واقعیت را می دانید؟؟؟
برای بساز و بقروشی هم اصلاً من هیچ،من بددهن و بد بد بد . . .برو از یک بزرگتر بپرس که حداقل سرمایه چقدره . . تو شهر ما در بدترین جا که بعد واحدهایت فروش بره باید 50 یا 60 میلیون پول زمین بدی و کم کمش کتری 180 هزار تومن هم پول ساخته،حالا برو حستب کن چقدر می شه . . .
واقعاً لجم می گیره از حرفایی که زدی،خودت خجالت نکشیدی؟
راجع به کد و مکس هم بنده بلدم،خوبم بلدم،البومم دارم . . . اما به جان خودمون 38 تا شرکت رفتم و همش دخترا بودن با ماهی 80 یا 100 یا 150 تومن کار می کردن . . .
تا یادم نرفته بگم که یک سالی هم هست که حق امضا دارم اما حتی یک مترمربع هم کار نبوده که نظارت یا طراحی کنم . . .
شماها مثل اینکه تو این جامعه نیستید یا در خواب و خیالید!!؟؟عیبی نداره یک چند سالی که بگذره حالتون جا و خوابتون سر می آید.
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
بنده دیگر این پرسشم را پایان یافته دانسته و نیازی به نظر دیگرانی که هنوز راه رفته را نرفته اند،ندارم.
1-من دانشجو نیستم.85 فارغ التحصیل شدم.خدارو شکر بدون یک قرون سرمایه و بدون یه دونه اشنا حتی یک روز هم بیکار نبودم.خونه و ماشینم تو همین 3سال خریدم....
2-شما اگه پیمانکاری کرده بودی میدونستی که وقتی ضمانت نامه بانکی میدی به کارفرما همون اول کار به شما درصدی از براورد رو به عنوان تجهیز کارگاه میدن.همون اول پول میگری!!!
3-خوبه که ما تو دهات زندگه میکنیم.چون شهر شما کوچه پس کوچه هاش هم ماهی 2 یا 3 میلیون اجاره میگیرن....؟حالا نوبت منه که بپرسم :شما پاریس تشریف دارین؟
4-حق امضا هم که والا مال ما تا حالا نسوخته.پارسال من 8میلیون امضا زدم.شما چرانه؟نمیدونم.
5-سه سال گذشتو ما به جز درامد خوب و پرستیژ اجتمایی چیزی ازین رشته ندیدیم. نه من بلکه همه همدوره ای هاو دوستان..........
یه توصیه هم برای دوستان دانشجو دارم.گذشت اون زمانی که اگه یه مدرک داشتی هرجا میرفتی زود استخدامتون میکردن اصلا اهمیت نداشت چیزی بلدین یا نه.خدا رو شکر وضعیت اجتمایی ما به مرحله ای رسیده که اثر جوونا تحصیلات دانشگاهی دارن.اما تو این زمان هر کسی کاریو انجام میده که بلده نه اینکه مدرکشو داره.پس از حالا دنبال این باشین که تواناییاتونو بیشترو بیشتر کنید تا یه مهندس موفق باشین نه مهندسی که مدرکشو قاب کرده بالا سرشو نشسته که بیارن ببرنش سر کار !!!!!دنبال کار باید رفت...
موفق باشیدو همیشه سبز.....
arashitect
2009/10/19, 12:18 PM
تو راست می گی،دمت گرم،الهی که عوض 8 میلیون هشتاد میلیون امضا کنی،... که شاخ و دم نداره!!؟
مهندس های پایه 1،یک مترمربع و یک ریال هم امضا نکردن،20000 متر و 18000 مترشون مونده؛اوضاع ساخت و ساز هم که معلومه راکده،اون وقت آقا 8 میلیون کار کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin:
آقاجون،کشف الکشوف که نکردی، 5% پیش پرداخت و آنهم نه در همه سازمانها و ارگانها می دن،اما باید کارگاهتو تجهیز کنی؛اگر پیمانکار بودی یا لااقل زیر دست یک پیمانکار کار می کردی اینو می فهمیدی که باید با این پول،انبار،محل استراحت کارگران،دفتر برای خودت،دفتر برای ناظرها،سیم کارت برای ناظرها،یک سری مصالح،وسایل ساختمانی و . . . . بخری که تهش حتماً باید یک چیزی روش بذاری.
ازت خواهش می کنم دیگه ..... حرف نزن،یک چیزیم بهت بگم پرستیژ!!! به مدرک نیست . . .
اجاره یک مغازه را هم برو بپرس.چون کار به لجبازی رسیده و فایده ندارد.دستکم 50 نفر از بچه های ورودی 72 تا 79 را می شناسم که اوضاشون اینجوریه،مطمئن باش که از هر نظر هم از تو و همکلاسیات قوی تریم،اما در یک چیز خیلی خیلی مهم تر هم سریم و آنهم راستگویی و بیان واقعیتهاست . . . .
در ضمن خطاب به دوست ارجمندی که سخن از دستمال بردند:شما را نمی دانم اما من اهل چاپلوسی نیستم.
1- دیگه امضا کردن و پول یا مفت گرفتن چیه که من بخوام بهش افتخار کنم عزیز....افتخار من پروژه هاییه که سرپرست کارگاهش بودم....
2-ساخت و ساز درسته راکده اما این 8تومن مال همین رکوده و گرنه پایه 3 ها سال 86 نزدیک 15 میلیون تومن امضا کردن.....
3-درود بر شما.با همون 5 درصد که تجهیز کارگاهتو انجام دادی کاسب میاری سر کار.کارو انجام میدن شما مدیریت میکنی.بعد صورت وضعیت که نقد کردی پول کاسباتو میدی.شما که پیمانکاری کردی نمیدونی که اولین لازمه یه پیمانکار داشتن دوتا دسته چک صد برگیه نه پول نقد؟؟
4-بچه های ورودی دهه 70 همه یا تو ادارات جا خوش کردن یا استاد دانشگاهن یا پیمانکارای بزرگین.البته به غیر از اونایی که نشستن خونه تا یکی بیاد استعدادهای نهفته اونارو کشف کنه!
ضمنا ما بحثی با شما نداریم.هرکسی منجمله شما حق داره هر جوری که دوست داره زندگی کنه یا خودشو توجیه کنه.به ما هم هیچ ربط و دخلی نداره.هدف از پاسخ به بیانات شما این بود که بقیه مهندسان جوان یا دانشجوها با شنیدن حرفاتون نا امید و مایوس نشن .همین.
به دوستان دیگر:.تا وقتی دولت نتونه خونه از چین وارد کنه هیچ مهندس معمار یا عمرانی بیکار نخواهد بود مگه اینکه خودش نخواد کار کنه.پس تواناییاتون زیاد کنید وامیدوار باشید برای زندگی بهتر.
موفق باشید و سبز........
rozhann
2009/10/19, 01:27 PM
سلام به دوستان عزیز
لطف میکنین هنگام بحث و تبادل اطلاعات شان و احترام مهندسی خودتون و دیگر دوستان رو رعایت کنین.
موفق و سربلند باشین:gol:
rozhann
2009/10/20, 08:09 AM
والادگر عزیز
سلام
از اینهمه دلسوزی شما سپاسگذاریم.
ولی اینجا محکمه و دادگاه نیست که بخوایم سند و مدرک برای درستی یا نادرستی صحبتهای دوستان داشته باشیم.
اینجا همه جمع شدیم تا با استفاده از تجربیات همدیگه بتونیم توی درس و کارمون پیشرفت کنیم.
به شما چند بار تذکر داده شده ،اینجا جمع مهندسان هست نه ...
ممنون میشیم با رعایت شان و شخصیت خودتون ،نوع کلام و روش بیانتون رو عوض کنین ، وگرنه فکر نمیکنم کسی اینجا علاقه ای به شنیدن نصیحتها و تجربیات دلسوزانه شما داشته باشه.
لطفا رعایت کنین وگرنه برای رعایت نظم و جو تالار با شما برخورد خواهد شد.
mkm-arch
2009/10/20, 10:58 AM
سلام به همه
من بيش از 7 ساله كه توي بازارم و تو كلي شهر تجربه كار دارم
چيزي كه زياده كار
البته يه كم پشت كار ميخواد
نگران آينده كاري توي اين رشته نباشين و فقط توي زمينه اي كه علاقه دارين خودتون رو قوي كنيد
موفق باشيد
joliet_arch
2009/10/20, 04:37 PM
من ترم یک معماری هستم .از هنرستان معماری میخوندم.یه چیزایی بلدم.
به کمک مسول روابط عمومی دانشگامون توی دفتر مهندسی و یه جای دیگه کار میکنم.
از همه مهمتر روابط عمومیه خوبه که باید یه معمار داشته باشه.
doomann
2009/10/25, 10:07 AM
سلام به همه دوستان گرامی
با توجه به بحثهای پیش امده در این تاپیک لازم می دونم مواردی رو برای اتمام این بحث مطرح کنم .
اول اینکه برای رسیدن به موقعیت مناسب کاری و مالی در ابتدا می بایست اراده و توکل رو یاد گرفت و بعد وارد عرصه کار شد .
دوم اینکه هر چقدر دردوران تحصیل زحمت کشیده باشید و تخصصهای بیشتری جمع اوری کرده باشید ، مطمئنا به هنگام ورود به بازار کار ، قوی تر و با اعتماد به نفس تر خواهید بود هر چند تجربه عامل اصلی موفقیت شما خواهد بود .
سوم اینکه تحصیلات از کاردانی تا دکترا فقط و فقط بهانه ایی برای تلاش بیشتره . در هر مقطع تحصیلی که باشیم و با هر سطح فرهنگی که در اون زندگی می کنیم ، اونچه تعیین کننده است ، خلاقیت ، پشتکار و اعتماد به نفس و اطلاعات تخصصی خود ماست . نه در ایران بلکه در هر نقطه از دنیا ...
هنر مند هر جا که رود قدر بیند و بر صدر نشیند ...
فراموش نکنید ...
arashitect
2009/10/25, 04:49 PM
سلام به همه دوستان گرامی
با توجه به بحثهای پیش امده در این تاپیک لازم می دونم مواردی رو برای اتمام این بحث مطرح کنم .
اول اینکه برای رسیدن به موقعیت مناسب کاری و مالی در ابتدا می بایست اراده و توکل رو یاد گرفت و بعد وارد عرصه کار شد .
دوم اینکه هر چقدر دردوران تحصیل زحمت کشیده باشید و تخصصهای بیشتری جمع اوری کرده باشید ، مطمئنا به هنگام ورود به بازار کار ، قوی تر و با اعتماد به نفس تر خواهید بود هر چند تجربه عامل اصلی موفقیت شما خواهد بود .
سوم اینکه تحصیلات از کاردانی تا دکترا فقط و فقط بهانه ایی برای تلاش بیشتره . در هر مقطع تحصیلی که باشیم و با هر سطح فرهنگی که در اون زندگی می کنیم ، اونچه تعیین کننده است ، خلاقیت ، پشتکار و اعتماد به نفس و اطلاعات تخصصی خود ماست . نه در ایران بلکه در هر نقطه از دنیا ...
هنر مند هر جا که رود قدر بیند و بر صدر نشیند ...
فراموش نکنید ...
با تشکر از شما.من هم بحث بودن یا نبودن فرصت شغلی برای معماران را پایان یافته تلقی میکنم.
سبز باشیدو سربلند......
yummy426
2009/11/11, 11:36 PM
سلام
من یه سوال دارم:
اگه با مدرک کارشناسی معماری و سابقه خیلی کم بخوایم تو یه شرکت مشاور کار کنیم ،حدوداً چقدر باید حقوق بدن؟
اینو واسه این می پرسم که وقتی می ریم یه جا برای مصاحبه ،باید حقوق درخواستیمونو توی فرم بنویسیم.
چقدر باید زد که نه کم باشه ،نه انقدر زیاد که قبول نکنن؟
arashitect
2009/11/12, 11:48 AM
سلام
من یه سوال دارم:
اگه با مدرک کارشناسی معماری و سابقه خیلی کم بخوایم تو یه شرکت مشاور کار کنیم ،حدوداً چقدر باید حقوق بدن؟
اینو واسه این می پرسم که وقتی می ریم یه جا برای مصاحبه ،باید حقوق درخواستیمونو توی فرم بنویسیم.
چقدر باید زد که نه کم باشه ،نه انقدر زیاد که قبول نکنن؟
بهترین روش برای شما اینه که عنوان کنید: من یک ماه کار میکنم شما بر اساس توانایی من واسم حقوق مقرر کنید.
اینجوری هم برای شما صرف خواهد کرد هم برای کارفرما.
yummy426
2009/11/12, 02:48 PM
بهترین روش برای شما اینه که عنوان کنید: من یک ماه کار میکنم شما بر اساس توانایی من واسم حقوق مقرر کنید.
اینجوری هم برای شما صرف خواهد کرد هم برای کارفرما.
ok.ولی من می خوام بدونم که حدوداً چقدر باید بدن؟(می دونم بستگی به کارم و... داره ولی حدوداً)400؟500؟بیشتر؟کمتر؟
arashitect
2009/11/13, 01:56 PM
ok.ولی من می خوام بدونم که حدوداً چقدر باید بدن؟(می دونم بستگی به کارم و... داره ولی حدوداً)400؟500؟بیشتر؟کمتر؟
حقوق بستگی داره به کارایی شما و توان مالی شرکت.
کارای اپراتوری مثه نقشه کشی یا سه بعدی یا ماکت و غیره معمولا ساعتیه.از 1.5 تا 7و...
کارای اجرایی معمولا ماهیانست بسته به سمت از 400تا 2تومن....
آرتميس.artmiss
2009/11/15, 12:29 PM
سلام دوستان
يه سوال داشتم
اين ضوابط شهرداري چيه كه همه جا ميگن آشنا به ضوابط شهرداري؟
چه جوري ميشه يادگرفت؟
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
arashitect
2009/11/15, 05:15 PM
سلام دوستان
يه سوال داشتم
اين ضوابط شهرداري چيه كه همه جا ميگن آشنا به ضوابط شهرداري؟
چه جوري ميشه يادگرفت؟
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
ضوابط شهرداری در اصل(ضوابط و مقررات شهر سازی و معماری)هستش که توسط سازمان مسکن و شهرسازی(کمسیونی متشکل از استاندار-رئیس مسکن شهرسازی-معاون عمرانی استاندار-رئیس سازمان جهاد کشاورزی-رئیس شورای شهر-شهردار-مدیر کل محیط زیست-مدیر کل میراث فرهنگی-و....)شهرستان شما تعیین میشه و مسئول نظارت بر حسن اجرای ان شهرداری میباشد.
این ضوابط شامل تراکم-سطح اشغال-نورگیری-پله ها-پیشامدگی-پارکینگ -واحدهای تجاری-و...هستند.
طرح شما برای یک ساختمان باید این ضوابط رو رعایت کرده باشه وگرنه توسط واحد کنترل نقشه شهرداری برگشت داده میشه جهت اصلاح.
دفترچه این ضوابط رو میتونید از شهرداری یا اداره مسکن تهیه کنید.
وقی تهیه کردید می فهمید به عنوان یک مهندس معمارچه اختیاراتی دارید و به سرچشمه همه این هجویاتی که به عنوان مسکن در ان زندگی میکنیم پی خواهید برد......
farnaz*
2009/11/20, 10:58 AM
آذر ماه دارم برای آزمون نظام مهندسی امتحان میدم.
می خوام بدونم بعد از قبولی تو این آزمون و گرفتن پروانه اشتغال چطور می تونم ازش استفاده کنم؟
arashitect
2009/11/20, 08:52 PM
آذر ماه دارم برای آزمون نظام مهندسی امتحان میدم.
می خوام بدونم بعد از قبولی تو این آزمون و گرفتن پروانه اشتغال چطور می تونم ازش استفاده کنم؟
سازمان نظام مهندسی یه معرفی نامه بهتون میده برای شهرداری.اسمتون هم میره جزو کسایی که سهمیه دارن.همین.
Soofia
2010/1/19, 04:00 PM
سلام دوستای گلم...:gol:
به من یه کاری پیشنهاد شده که نمی دونم قبول کنم یا نه...:w29:
یه شرکت مهندسیه که بیشتر پروژه های مسکونی کار میکنه,ابعاد زمین و شرایط و نیازهای پروژه رو میدن و تو یه وقت معین باید طرح رو تحویلشون بدی و اگه مورد تایید شرکت و شهرداری بود مبلغ مورد قرارداد رو پرداخت میکنن (البته 3 جلسه کرکسیون با مهندساشون برای رفع اشکالات اجرایی و...در نظر گرفتن)
نمیدونم با معلوماتی که الان دارم (ترم 6 معماری) و اینکه سابقه کار حرفه ای نداشتم میتونم از پسش بر بیام یا نه...:w05:
البته تو بخش طراحی مشکلی نیست,ولی با ضوابط شهرداری و اصول اجرایی آشنایی کامل ندارم
لطفا" دوستایی که تجربه دارن راهنمایی کنن....:w27:
ahmadi-2010
2010/1/19, 04:47 PM
سلام دوستای گلم...:gol:
به من یه کاری پیشنهاد شده که نمی دونم قبول کنم یا نه...:w29:
یه شرکت مهندسیه که بیشتر پروژه های مسکونی کار میکنه,ابعاد زمین و شرایط و نیازهای پروژه رو میدن و تو یه وقت معین باید طرح رو تحویلشون بدی و اگه مورد تایید شرکت و شهرداری بود مبلغ مورد قرارداد رو پرداخت میکنن (البته 3 جلسه کرکسیون با مهندساشون برای رفع اشکالات اجرایی و...در نظر گرفتن)
نمیدونم با معلوماتی که الان دارم (ترم 6 معماری) و اینکه سابقه کار حرفه ای نداشتم میتونم از پسش بر بیام یا نه...:w05:
البته تو بخش طراحی مشکلی نیست,ولی با ضوابط شهرداری و اصول اجرایی آشنایی کامل ندارم
لطفا" دوستایی که تجربه دارن راهنمایی کنن....:w27:
سلام دوست عزیز،
البته رشته من با رشته شما یکی نیست ولی تو رشته های ما تقریبا اصول یکیه....من مکانیک خوندم ولی سالیان سال تو کار طراحی بودم و بعدش هم مدیریت پروژه های عمرانی بزرگ مثل سد و نیروگاه....پس چیزی که میگم از روی تجربست....
یه اصل رو فراموش نکن اونم اینه که تا خودت رو نندازی تو وست گود نه چیزی یاد میگیری و نه کارکشته میشی...پس از اینکه چیزی رو بلد نیستی نترس چون تو دانشگاه فقط بهت یاد می دن که نیازات رو چطوری بری دنبالش و تقریبا هیچ چیزی از چیزای دانشگاه به دردت نمی خوره جز مسائل پایه ای....
ببین اگه خوبه حتما برو دنبالش و از هیچی نترس....موفق باشی......:smile:
Agha Nima
2010/1/19, 06:28 PM
بالاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگه.
خیلی ها فارغ التحصیلن ولی چیزی بارشون نیست.
اعتماد به نفس.(قسمت روحی و این چیزا)
ولی اگه ازت خواسته شده حتماً در تو چیزی دیده شده،پس برو.
همچین موقعیتی غنیمته.
می ترسی ضایع بشی بندازنت بیرون؟لا اقل یه چیز جدید یاد میگیری.(قسمت تجربی)
ولی هر پیشنهادی بهت میدن ،هر چیزی ازت می خوان ،با یه با تجربه در میون بزار.
Soofia
2010/1/19, 10:05 PM
مرسی دوستان از راهنماییتون...:w27:
بچه های معماری هم نظر بدید پلیز...
Soofia
2010/1/20, 11:40 AM
دوستای معمارم...:gol:
ضوابط مربوط به طراحی مسکونی رو از کجا میشه گیر آورد؟؟
غیر از 20 تا مبحث مقررات ملی چه منابعی برای ضوابط شهرداری هست؟؟
کمک کنید پلیز :cry:
arashitect
2010/1/24, 10:35 PM
حتما به شهرداری منطقه ای که پروژه توشه مراجعه کنید.هر شهری ضوابط طراحی مخصوص به خودش رو داره اما بعضی وقتها ضوابط منطقه ای هم فرق میکنن.
e.69a_h
2010/8/16, 02:20 PM
یکی از دوستان میگه که جه طوری لیست مهندسان مشاور رو پیدا کرده؟
من که هر چقدر میگردم پیدا نمی کنم.داخل سایت نظام مهندسی اراک رفتم ولی چیزی پیدا نکردم.
Art_saya_design
2010/8/23, 01:04 PM
سلام تلاش کن اگر گیر نیاوردی من میتونم کمکت کنم
Art_saya_design
2010/8/23, 01:08 PM
سلام اسم کتاب ضوابط شهرداری بنام ملاک عمل تو بازار هست اما زیاد نمیتونید چون تا حالا کار نکردید ازش سر در بیارید
من اگر وقت کنم کاراتونو برام ایمیل کنید ایراداشو میگیرم
e.69a_h
2010/8/24, 04:31 PM
سلام تلاش کن اگر گیر نیاوردی من میتونم کمکت کنم
با با ممنون میشم اگه کمکم کنی .
من که هر چقدر گشتم پیدا نکردم(داخل سایت رفتم-سازمان رفتم ولی ندادن)
sanaz950
2010/8/27, 12:52 PM
سلام دوستان
یه سوال دارم که امیدوارم بتونین راهنماییم کنین.
میخوام بدونم نرخ طراحی داخلی رو چجوری محاسبه میکنن؟
مثلا اگه قرار باشه کابینت آشپزخانه طراحی کنیم(طرح و ترسیم با تری دی ) متری چقدر میشه؟
takmemar
2010/8/29, 04:32 PM
من خيلي دوست دارم تو اين مدتي كه از تابستون مونده يه جايي كار كنم! به نظرتون الان جايي بهم كارميدن؟؟؟؟؟؟؟
البته فكر نكنين من تنبلما! اوايل تابستون رفتم دنبالش ولي چون پروژه هام مونده بود نتونستم برم سر كار:(
يكي دو هفته ديگم بايد برم دانشگاه!!
نميدونم ؟ ميشه جايي باشه كه من واسش اين مدتو كار كنم بقيشم اون وسطا كه از دانشگاه ميام برم سر كار!!!!!!!!
ميترسم الان برم دنبالش و بعد كه شرايطمو گفتم بهم بخندن!!:cry: خيلي روياييه،نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اصلا كلا الان شرايط كارا چجوريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
adamnama
2010/9/01, 10:28 PM
یک تاپیک عالی برای ساخت پیشزمینه کاری.
دوستان سوالاتی داشتم امیدوارم برای بقیه دوستان هم مفید واقع شود.
۱- اول اینکه کسانی که کاردانی دارند در چه زمینههای کاری جایگاه دارند؟
۲-برای ثبت نام نظام مهندسی آیا با کاردانی میشود اقدام کرد؟
۳- نظام مهندسی چگونه آزمونی دارد و چگونه می توان برای آن آماده شد؟
۴- پروانه اشتغال به کار فقط مختص کار در شهرداری است؟ و آیا لزومی بر داشتن آن است؟
۵- دفتر معماری داشتن شامل چه شرایطی است؟ آیا لزوم بر داشتن مثلا پروانه اشتغال(نظام مهندسی) است؟
۶- اگر مثلا یک کاردان یا یک دانشجوی معماری یک دفتر معماری در تهران بزند چه کارهایی برایش به ارمغان خواهد آورد؟
۷- دفتر دکوراسیون و معماری داخلی هم نیاز به داشتن مدرک است؟
کلی سوال دیگر در ذهن دارم. امیدوارم این چند سوال پاسخ داده شود تا بلکه به نادانسته های بنده جوابی پیدا شود و باعث رشد جمعی شود.
با سپاس پیشاپیش.
2010/11/15, 07:11 PM
یک تاپیک عالی برای ساخت پیشزمینه کاری.
دوستان سوالاتی داشتم امیدوارم برای بقیه دوستان هم مفید واقع شود.
۱- اول اینکه کسانی که کاردانی دارند در چه زمینههای کاری جایگاه دارند؟
۲-برای ثبت نام نظام مهندسی آیا با کاردانی میشود اقدام کرد؟
۳- نظام مهندسی چگونه آزمونی دارد و چگونه می توان برای آن آماده شد؟
۴- پروانه اشتغال به کار فقط مختص کار در شهرداری است؟ و آیا لزومی بر داشتن آن است؟
۵- دفتر معماری داشتن شامل چه شرایطی است؟ آیا لزوم بر داشتن مثلا پروانه اشتغال(نظام مهندسی) است؟
۶- اگر مثلا یک کاردان یا یک دانشجوی معماری یک دفتر معماری در تهران بزند چه کارهایی برایش به ارمغان خواهد آورد؟
۷- دفتر دکوراسیون و معماری داخلی هم نیاز به داشتن مدرک است؟
کلی سوال دیگر در ذهن دارم. امیدوارم این چند سوال پاسخ داده شود تا بلکه به نادانسته های بنده جوابی پیدا شود و باعث رشد جمعی شود.
با سپاس پیشاپیش.
1-معمولا هر کاری که یک مهندس انجام میده.البته به شرط ذاشتن تجربه.
2-تشکیات جداگانه ای به عنوان کانون کاردانها وجود داره .
3-کانون کاردانها هم امتحان داره.پروانه اشتغال جدا هم داره..
4-پروانه اشتغال از طرف وزارت مسکن صادر میشه و حدود صلاحیت حرفه ای شمارو تعیین میکنه جهت هر کاری که مطابق قانون انجام بدید.
5-دفتر معماری نیاز به مهندس داره اما کاردانها میتونن درش فعال باشن. البته شما میتونید دفتر معمولی بزنید و کار شخصی انجام بدین.
6- بستگی به شغلتون داره:مصالح فروشی.طراحی داخلی.خدمات تکنسینی مثل:ترسیم نقشه.ماکت.سه بعدی و....
7- خیر.
m.alinejadian
2011/1/26, 10:23 AM
سلام دوستانی که فارغ التحصیل شدن لطف کنن بگن که الان دقیقا به چه کاری مشغولا و درآمدشون چقدره؟با ذکر مقطع تحصیلی ؟ترجیحا مقطع فوق لیسانس و لیسانس؟؟؟
دوستان نیاز فوری به این اطلاعات برای نوشتن مقاله دارم،لطفا کمکم کنید.
arghavantree
2011/1/26, 10:24 AM
سلام دوستانی که فارغ التحصیل شدن لطف کنن بگن که الان دقیقا به چه کاری مشغولا و درآمدشون چقدره؟با ذکر مقطع تحصیلی ؟ترجیحا مقطع فوق لیسانس و لیسانس؟؟؟
هیچی صبح تا شب تو خونه البته هنوز پایان نامه ام مونده ها.....................
mahboubeh_a
2011/1/26, 10:51 AM
يك جواب كلي: معمولاً ميزان تخصص و تجربه كاري ميزان درآمد رو مشخص ميكنه. همچنين در شهرهاي مختلف شرايط كار و اعتبار كارفرما هم تاثير داره. اما در مجموع براي يك فارغ التحصيل مقطع ليسانس بدون سابقه كار و تخصص معمولاًً از حقوق پايه كه حدود 310 هزار تومن در ماه است شروع ميشه و در صورت خوش شانسي تا 500 - 600 هزار تومن ممكنه درآمد داشته باشه. براي مقطع فوق ليسانس هم يه مقدار ممكنه بيشتر باشه. بيشتر مواقع هم فارغ التحصيل ها در رشته خودشون كار نمي كنند. مثلاً خود من مهندسي شيمي خوندم اما در زمينه مهندسي صنايع فعاليت مي كنم.
alireza_d2
2011/1/26, 05:08 PM
سلام دوست من
من امروز داشتم به موضوع این تاپیکی که گذاشتی فکر می کردم . اما تو سریعتر بودی.;)
خیلی موضوع جالبیه.فکر کنم اگه یک نظر سنجی هم بهش اضافه کنی بد نباشه.
من سال 88 بعد از 5 سال ( 10 ترم ):surprised: کارشناسی ناپیوسته گرفتم.اما از سال 81 بعد از کاردانی مشغول به کارم.
لیسانس معماریم اما کلا" تو کارگاه بودم. دفتر فنی چی پیمانکارم.درآمدم تو تهران حدود 1200 هستش ولی تو کارگاه های شهرستان تا دو برابر اینو هم میشه درآورد.
کارگاه با روحیه ام بیشتر سازگاره.یه دوره 4 ماهه تو مشاور بودم که واسه 7 پشتم بسه. انگار تو زندانی اگه یک ماهه دیگه می موندم افسردگی می گرفتم.:confused:
Mona.Diba
2011/1/26, 07:04 PM
سلام آقای علی نژادیان
من سال 83 لیسانس معماری از دانشگاه آزاد تموم کردم الان در مشاور کار می کنم
دانشجوی فوق لیسانس ( هم دانشکده ای شما )
در آمدم بسته به ساعاتی که کار می کنم بین 600 تا 700 متغیره
امیدوارم تونسته باشم کمک تون کنم
Mona.Diba
2011/1/26, 07:07 PM
البته به غیر از این از طریق پایه 3 نظام مهندسیم هم درآمد دارم سالی حول و حوش 3-4 میلیون
m.alinejadian
2011/1/27, 11:37 AM
ممنون از نظراتون.
فقط لطف کنید بگید که آیا این کاری که میکنید همون کاریه که از ابتدا تو ذهنتون بوده؟
alireza_d2
2011/1/27, 03:26 PM
ممنون از نظراتون.
فقط لطف کنید بگید که آیا این کاری که میکنید همون کاریه که از ابتدا تو ذهنتون بوده؟
مهندس علینژادیان
راجع به خودت نگفتی؟
m.alinejadian
2011/1/29, 01:57 PM
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 ارشد معماری تهران شمال هستم .و توی شرکت خصوصی معماری هم کار میکنم.این موضوع هم موضوع مقاله منه که باید آماده کنم
سوتاپک
2011/1/30, 08:25 AM
سلام من در يک ارگان دولتي به صورت پروزهاي مشغول به کار هستم تا يک ماه ديگه کار به اتمام ميرسه تاالعان تونستم چند کار شخصي انجام بدم
سوتاپک
2011/1/30, 08:38 AM
فارغ التحصيل از دانشگاه دزفول مقطع کارشناسي هستم .من به صورت متري تقريباماهي 300هزار تومان کار ميکنم قصد دارم ارشد شرکت کنم ولي کمي سر در گم شدم به رشته مديريت کارگاهي علاقه دارم ولي اطلاعات چنداني از تعداد پذيرش و دانشگاهي که پذيرش ميکنه ندارم .دوستاني که در اين رشته تخصص داريد لطفا راهنمايي کنيد
mamad 70i
2011/2/11, 10:56 PM
سلام دوست من من ترم 4 کاردانی معماری هستم...معمولا پروژه های بچه ها رو انجام میدم...بیشتر میره برای پایان ترم توی 3 هفته تا 600در میارم...اما تو 3 تا پروژه طراحی داخلی شرکت کردم و هر کدوم 100 تا 150 گرفتم...اما خوب کارم ثابت نیست اما خیلی لذت بخشه...باش حال میکنم
s1a2r3a4
2011/2/16, 08:50 AM
سلام دوست عزیزم.منم کارشناسی معماریمو سال 88 گرفتم.از پارسال تا حالا توی 3 تا شرکت کار کردم. اولی پیمانکاری دومی دکوراسیون داخلی سومیم که الان باشه مشاور. ولی از لحاظ دریافتی هرچی می گذره کمتر می شه الان 380 می گیرم.امیدوارم اطلاعاتم مفید بوده باشه. موفق باشی.
archvadood
2011/2/19, 11:01 PM
سلام من دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد دانشگاه هنر تبریزم و الان تو یه اداره دولتی یه سالی هست که
مشغولم
کل حقوقم با بیمه و اینا 550 تومانه!! البته اگه سابقه ام بشه دو سال حقوقم میشه 600!!!!
و اصلا و ابدا کاری نیست که میخواستم بکنم
هرچند به محض تموم شدن درسم از اینجا میزنم بیرون و میام تهران بلکه کار بهتری گیر بیارم
mehdi 59
2011/2/19, 11:06 PM
درامد مهم نیست اصل این مهم بتونی از پس کار بر بیایی ....چون وقتی کارکشته باشی درامد هم باش میاد
saramoallemian
2011/2/26, 09:58 AM
سلام دوستان مهندس. البته من که اصلا خودم رو مهندس نمی دونم.
از کاردانی 7 سال که می گذره. و از کارشناسی یک سال . از مرداد ماه 1389 امدم سر کار تو یک شرکت مهندسی، ولی فقط تا عید . شرکت کار نداره و ما هم بیکار میشیم.
موفق باشید:biggrin::surprised:
vahid_pakrou
2011/2/26, 10:10 AM
سلام
من سال 83 کاردانی تموم کردم سال 85 کارشناسی اگه کار تو رشته خودمو بگم من از بچگی چون تو یه خونه عمرانی بزرگ شدم کار کردم ولی اگه ملاکمون بعده فرغ تحصیلیه من از وقتی کاردانی مو تموم کردم تو کارگاه های خودمون سمتهای مختلفی داشتم الان هم که 4 سال از کارشناسیم تموم شده تو یه پروژه که تقریبا 22 ماهه تو قزوین شروع کردیم کار می کنم
در مورد در آمدش هم چون من تو شرکت سهامدارمک و سهاممون آخر پروژه حساب میشه دقیق نمی تونم بگم ولی ماهی باید حد اقل 3 تومان بیوفته
در مورد دوس عزیم هم (
فارغ التحصيل از دانشگاه دزفول مقطع کارشناسي هستم .من به صورت متري تقريباماهي 300هزار تومان کار ميکنم قصد دارم ارشد شرکت کنم ولي کمي سر در گم شدم به رشته مديريت کارگاهي علاقه دارم ولي اطلاعات چنداني از تعداد پذيرش و دانشگاهي که پذيرش ميکنه ندارم .دوستاني که در اين رشته تخصص داريد لطفا راهنمايي کنيد)
من خودم هم کشته مرده این رشتم 2 سال تهران را زدم ترازش خیلی بالا بود یه سال 6900 یعه سال 6600 نتونستم قبول بشم امسال اهواز را زدم درسته دوره ولی چون الاقه دارم می خوام بخونم
تو اگه بگب کجا رو زدی بیشتر می تونم کمکت کنم
gh.omid53
2011/2/26, 08:52 PM
سلام دوستان .
من سال 79 معماری ارشد آزاد تهران تموم کردم و رفتم پیش پدرم که شرکت پیمانکاری انتقال نیروی برق ( فشار قوی ) داره درصدی کار میکردم و درآمدم متوسط ماهی 3 میلیون ت بود . به برکت حضور بعضی شرکتهای ... از 5 ماه پیش با وجود اینکه تقریبا تو هر مناقصه ای 20% مینوس زدم همیشه آخر شدم . الانم بیکارم و با پسرم سرگرم!!!
MEHDI.880
2011/2/26, 09:22 PM
سلام
منم ترم 2 ارشدم و درس میدم ولی در کل بی کار هستم.واقعا هم نمی دونم چی می خواد بشه و چه کار می خوام بکنم.اصلا هم به
تدریس علاقه ندارم
samar_eng
2011/2/27, 10:21 PM
من امروز بیکار شدم چون شرکت دیگه پروژه نداره:( از 10 تا معماری که اونجا بودیم فقط 3نفر رو نگه داشتند که خیلی تجربه داشتند.
فارغ التحصیل 88 از مهر امسال هم ارشدم شروع میشه.تو شرکت مشاور کار میکردم برای اینکه تجربه بدست بیارم خیلی خوب بود.ساعتی 3000ت و ماهی با بیمه حدود 470 میشد. ولی دوست دارم بیشتر طراحی انجام بدم که حقوقشم بیشتر باشه نه صرفا فاز2 و پای کامپیوتر.
faraneh
2011/3/05, 06:42 PM
خوش به حال همه ی شما. :( من هنوز پایان نامم رو دفاع نکردم تو رشته ای که همیشه عاشقش بودم. الان سه ترم که دارم زندگیمو تلف می کنم و حسابی خسته ام
yalda65
2011/3/05, 09:04 PM
دانشجوی ارشد هستم و اولین تجربه کاریم هم بود.با صفر ساعت سابقه و حتی کارآموزی هم نررفته بودم،ماهی 500 هزار تومن.اما چون پیشنهاد مبلغ از طرف خودم بود و طرف هم بلافاصله قبول کرد دوباره پشیمون شدم که کم گفتم!:(نظرتون چیه؟راجع به بیمه هم صحبت نکردم تازه!!:cry:
کارش شرکت مشاوره و از طراحی فاز یک و تری دی تا فاز 2 هست.
البته از طرف یکی از استادام معرفی شده بودم به شرکت:smile:
samar_eng
2011/3/07, 07:48 PM
دانشجوی ارشد هستم و اولین تجربه کاریم هم بود.با صفر ساعت سابقه و حتی کارآموزی هم نررفته بودم،ماهی 500 هزار تومن.اما چون پیشنهاد مبلغ از طرف خودم بود و طرف هم بلافاصله قبول کرد دوباره پشیمون شدم که کم گفتم!:(نظرتون چیه؟راجع به بیمه هم صحبت نکردم تازه!!:cry:
کارش شرکت مشاوره و از طراحی فاز یک و تری دی تا فاز 2 هست.
البته از طرف یکی از استادام معرفی شده بودم به شرکت:smile:
به نظر من برای شروع خیلی هم خوبه ولی همیشه از قبل در مورد بیمه ،پاداش و سایر موارد صحبت کنید تا بعد از گذشت یه مدت کار سوتفاهم پیش نیاد چون معمولا پس گرفتن پولی که حقتون بوده کار سختیه.
lale mir
2011/3/07, 08:31 PM
من فارغ التحصیل 88 هستم .فقط یه بار کار گرفتم و انجامش هم ندادم....پشت کنکوری ارشد...
به نظر من تو مملکت ما کسی معمار واقعی نمیشه چون اینجا اصلا از معماری خبری نیست
معمارای ما شدن cadکار و چون پول میگیرن خوشحالن
من بعد از ارشد اگه زنده باشم از ایران میرم
architect6529
2011/3/11, 07:23 PM
من فارغ التحصیل 88ام. از آبان 88 تا 5 ماه رفتم پیش یه مشاور کار کردم، استادم معرفی کرده بودن، با اینکه از اول صحبت حداقل قانون کار کرده بودم اما برای بیمه هر روز به روز بعد موکول میکرد و حقوقم هم 2 ماه با روزی 9ساعت 200!!!!!!!!!!!! و 3 ماه با روزی 6ساعت 250!!!!!!!!!!!!!! کارشم اصلا کاری نبود که میخواستم، با اینکه خود رئیس شرکت هم از طرحهای من ایرادی نمیگرفت و از طرح یک ارشد خیلی ایراد میگرفت، اما چون اون ارشد بود همون یه کم کار هم میداد به اون و من طراحیهای کم و فاز 2 انجام میدادم:( به خاطر اخلاقای خاصی که داشت!! کار زیاد بود اما ترجیح میداد همشو خودش انجام بده تا بده به کارمنداش. اومدم بیرون که ارشد بخونم. از هیچیش هم راضی نبودم، الانم بیکارم:(
memarane
2011/3/11, 10:47 PM
من فارغ التحصیل کارشناسی ام.یه اخلاقی که دارم اصلا خوشم نمیاد زیر دست کسی کار کنم مگه اینکه واقعا اون شخص کارش درست باشه.واسه همینم بیشتر کارایی که انجام دادم تا حالا طوری بوده که خودم همه کاره بودم و با این که یکی دو شرکت و مشاور خواستن که باهاشون کار کنم ولی چون کارشونو قبول نداشتم نرفتم.الانم تا قبل ارشد یه کتابفروشی زدم تخصصی معماری.لا به لاش ماهی یکی دو کار اجرایی هم انجام میدم.
مهیارسامسونگ
2011/3/12, 12:36 PM
هیچی .... کار نیست ... و از این قضیه واقعا ناراحتم ...
yalda65
2011/3/12, 06:51 PM
من فارغ التحصیل 88ام. از آبان 88 تا 5 ماه رفتم پیش یه مشاور کار کردم، استادم معرفی کرده بودن، با اینکه از اول صحبت حداقل قانون کار کرده بودم اما برای بیمه هر روز به روز بعد موکول میکرد و حقوقم هم 2 ماه با روزی 9ساعت 200!!!!!!!!!!!! و 3 ماه با روزی 6ساعت 250!!!!!!!!!!!!!! کارشم اصلا کاری نبود که میخواستم، با اینکه خود رئیس شرکت هم از طرحهای من ایرادی نمیگرفت و از طرح یک ارشد خیلی ایراد میگرفت، اما چون اون ارشد بود همون یه کم کار هم میداد به اون و من طراحیهای کم و فاز 2 انجام میدادم:( به خاطر اخلاقای خاصی که داشت!! کار زیاد بود اما ترجیح میداد همشو خودش انجام بده تا بده به کارمنداش. اومدم بیرون که ارشد بخونم. از هیچیش هم راضی نبودم، الانم بیکارم:(
واقعا سو استفاده میکننا:mad:
دقیقا.مشکل اینه که خودشون هیچی حالیشون نیست.طرحشو گذاشت جلوی من گفت نظرتونو بگین.منم چنان ایراد گرفتم که کل طرحش زیر سوال رفت!
به نظر من قوی باشید سر کار.من الان یه ماه هست دارم میرم.کم کم دارم عادتش میدم که به حرفای من باید گوش بده.
یه بار زنگ زدم زنگ گفتم چرا نمیاید سر کار؟!!:biggrin:
ایشالله بعد 2 ماه دیگه من بهش دستور میدم!!:redcard:
اما کلا کار برای دیگران بیگاری هست.یه مطلبی خوندم جالب بود.اینجا میگذارم بخونین:
مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید. آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم.مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.رئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد. مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند.تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم ان را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد . به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون (http://www.roozeshadi.com/) کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت.
او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت وسرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوریهای توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟ مرد گفت احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم
memarane
2011/3/12, 07:07 PM
واقعا سو استفاده میکننا:mad:
دقیقا.مشکل اینه که خودشون هیچی حالیشون نیست.طرحشو گذاشت جلوی من گفت نظرتونو بگین.منم چنان ایراد گرفتم که کل طرحش زیر سوال رفت!
به نظر من قوی باشید سر کار.من الان یه ماه هست دارم میرم.کم کم دارم عادتش میدم که به حرفای من باید گوش بده.
یه بار زنگ زدم زنگ گفتم چرا نمیاید سر کار؟!!:biggrin:
ایشالله بعد 2 ماه دیگه من بهش دستور میدم!!:redcard:
اما کلا کار برای دیگران بیگاری هست.یه مطلبی خوندم جالب بود.اینجا میگذارم بخونین:
مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید. آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم.مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.رئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد. مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند.تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم ان را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد . به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون (http://www.roozeshadi.com/) کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت.
او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت وسرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوریهای توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟ مرد گفت احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم
خیلی جالب بود.
فکر کنم من بهتر بتونم درکت کنم اخه سر و کله زدن با آدمای بی سواد و نامطلع خیلی داره عذابم میده.نمیدونم اگه من درس طراحی خوندم چرا وقتی که موقعیت طراحی پیش میاد فرقی با بقیه ندارم و فقط ارائه پایانیش میفته پای من.خودشون طراحی میکنن مردم ما فقط باید به زبان معماری بیانش کنیم اگه این اتوکد و مکس رو هم بلد نبودیم حتما همه بیکار بودیم دیگه.
yalda65
2011/3/12, 07:16 PM
خیلی جالب بود.
فکر کنم من بهتر بتونم درکت کنم اخه سر و کله زدن با آدمای بی سواد و نامطلع خیلی داره عذابم میده.نمیدونم اگه من درس طراحی خوندم چرا وقتی که موقعیت طراحی پیش میاد فرقی با بقیه ندارم و فقط ارائه پایانیش میفته پای من.خودشون طراحی میکنن مردم ما فقط باید به زبان معماری بیانش کنیم اگه این اتوکد و مکس رو هم بلد نبودیم حتما همه بیکار بودیم دیگه.
از نظر من یه معمار خوب باید ارائه خوب هم بلد باشه.میشه یه معماری 100 رو چنان بد ارائه کرد که نمره اش در مجموع 10 هم نشه.اما یه معماری 10 را چنان خوب ارائه کرد که نمره اش در مجموع 100 بشه.منم روحیه ام عین شماست.کارهای تری دی دوست دارم.اما کارهای خودم رو نه بیگاری برای دیگران.چون به نظر من ارائه مهمه،همون طور که طرح مهمه.طرف واسه یه پروژه کلی گرفته.آخرش میخواد به من چقدر بده مثلا؟!این زور داره.خودش هم یه پلان در به داغون داده دست من.نما و مقطع اینا رو هم میگه خودت بزن!سایت پلانم بزن!اطراحی هم نکرده آخه.اگه طراحی کرده بود بازم آدم نمیسوخت که چرا انقدر داره میبره.
فاهاما
2011/3/12, 08:17 PM
سسسسسسلام من لیسانس گرفتم کارم برام هس ولی حوصله ندارم خودمو اسیر کنم بااینکه شدیدا پول لازمم
فاهاما
2011/3/12, 08:23 PM
سسسسسسسسسسلام اق مندس من لیشانش دالم ولی حوسله ندالم برم سرکار کار واسم موجوده میگین چکار کنم؟
memarane
2011/3/12, 09:17 PM
باید یه چند روزی هیچی نخوری.وقتی شکمت طعم گشنگی رو چشید اونوقت دستت میاد که وقتی کار واست مهیاست این دست اون دست نکنی و سریعا به کار بچسبی.
یه جورایی میشه گفت الان خوشی زده زیر دلت.
yalda65
2011/3/13, 09:01 PM
سسسسسسسسسسلام اق مندس من لیشانش دالم ولی حوسله ندالم برم سرکار کار واسم موجوده میگین چکار کنم؟
پیشنهاد من اینه که یه بار دیگه برو از کلاس اول درس بخون دوباره بیا:w02:
memarane
2011/3/13, 11:13 PM
پیشنهاد من اینه که یه بار دیگه برو از کلاس اول درس بخون دوباره بیا:w02:
پیشنهادت کاملا منطقی بود.به نظرم بشین رو این پیشنهاد خوب فکر کن.:surprised::redface:
سلام من فارغ التحصیل88هستم (لیسانس)ولی تو شرکت مخابراتی مشغولم درامدم 800تا 1300 متغییره.
yalda65
2011/3/15, 10:07 PM
سلام من فارغ التحصیل88هستم (لیسانس)ولی تو شرکت مخابراتی مشغولم درامدم 800تا 1300 متغییره.
کجاست؟ما هم بیایم!!:surprised:
کجاست؟ما هم بیایم!!:surprised:
منم میام
A-Honest
2011/3/26, 10:50 PM
خوب منم میام , ولی چه کاری واسه معمار تو شرکت مخابراتی میتونه باشه ؟ : ) احتمالا" من نمیدونم : )
kamyab_64
2011/3/26, 11:55 PM
سلام به همه بچه معمارای باکار و بیکار...من که میگم کلا جمع کنیم بریم یه شرکت مخابراتی بزنیم اسمشم میزاریم "معمارسل" :biggrin:
m.alinejadian
2011/3/28, 03:04 PM
شلام هیشی نمیخاد بکنی شما.فعلا بولو خوش باش،به موقش انجیزه پیدا میکنی.اصلا بشین خونه آشپزی کن شوابشم بیشتله
payam.safarian
2011/3/28, 04:38 PM
سلام من دانشجوی ترم 8 کارشناسی پیوسته ام
یه سوال داشتم !
می خواستم بدونم واسه ورود به بازار کار یا اینکه اگه یکی بخواد یه کار خوب داشته باشه باید لزوما چه تخصص هایی داشته باشه؟!؟!
ممنون که کمک میکنین...
behnam arch
2011/3/29, 07:39 AM
در حال ورشکستگی ***** دفتر معماری دارم* حدود 14 ماهه *ولی اینجا کارا باند بازیه. واقعا واسه نسل خودم متاسفم.
payam.safarian
2011/3/29, 02:50 PM
یه سوال داشتم !
می خواستم بدونم واسه ورود به بازار کار یا اینکه اگه یکی بخواد یه کار خوب داشته باشه باید لزوما چه تخصص هایی داشته باشه؟!؟!
ممنون که کمک میکنین...
:)من تازه وارد سایتم فارغ التحصیل89 مشغول کاراموزیم واسه کار باید پارتی داشته باشی وگرنه.......هیچی دیگه!!!!!!! هیچکس به سوادو اینجور چیزا کاری نداره!:cry:
سلام
من تازه وارد سایت شدم
سال 88 فارغ التحصیل شدم.یک سال تو یک شرکت پیمانکاری تو یک سایت صنعتی کار می کردم.حقوقم ماهی 700 فیکس بود.پیشرفتم بد نبود از کارشناس اجرا شدم سرپرست اجرا و بعدم شدم جانشین سرپرست کارگاه و بعدم سرپرست کارگاه.ولی حقوقم فرقی نکرد در حالی سرپرست قبلی ماهی 3 تومن میگرفت.کارش خیلی سنگین بود از 6 صبح تا 7 عصر تو کارگاه بودم و تا 11 شب دنبال بقیه کارها تو شهر.پول هم خوب نمی دادن .5 ماه 5 ماه حقوق می دادن.الان حدود یک سال اومدم بیرون ولی کلی هنوز طلب دارم.
دیگه فشار به جایی رسید که از کارگاه فرار کردم. گفتم می رم مرخصی و دیگه بر نگشتم.با اینکه کاری هم سراغ نداشتم.3 -4 ماه بیکار بودم و دور کارمندی برای دیگران رو هم به کل خط کشیدم.الان 4 ماهه که یک شرکت مشاور رو دست گرفتم.به عنوان مذیر داخلی قرارداد بستم ولی درصدی باهاشون کار میکنم.ایده های زیادی وارد شرکت کردم ولی هنوز جواب نگرفتم.بازار کار زیاد جالب نیست.دست زیاده و شرکتهای بزرگتر اجازه سر بلند کردن به شرکتهای کوچیکتر نمیدن.فعلا از کارهای شخصی که میگیرم امرار معاش می کنم.ولی سروکله زدن با این کارفرماهای از خودراضی که هیچی هم سرشون نمیشه حوصله زیادی می خواد.
mecstueng
2011/4/11, 12:53 PM
واقعا آدم رو نا امید می کنید. من موندم این 500 یا 600 ماهانه هم شد پول.
تو تبریز که این جوریا نیست البته واسه معمارهای داخلی !
یعنی می دونین چیه چون کشورما همه کاراش دولتیه و اکثرا تو دست سپاهه باید بزنی تو کار دکوراسیون داخلی .
من خودم دانشجوی ترم 6 مکانیک ام ولی در کنار درس کار هم می کنم اونم چی ! دکوراسیون داخلی .البته 3 نفریم که یکیش برادرمه که اون هم ترم 3 برقه و اون یکی هم پسرخاله مامانمه.باحدود 6 میلیون سرمایه که پسرخاله آورده بود کار رو شروع کردایم الان هم حدود ماهی به هر نفر 1 میلیون می رسه.
خودتون کار بزنین خیلی بهتره.
سلام به همگی
من الان 2 ساله لیسانس گرفتم فقط تونسم یک کار پیدا کنم که اونم ساختن یه خونه واسه خودمون بوده
دنبال کار می گردم ولی متاسفانه تو ایران یا باید پول زیادی داشته باشی یا یه پارتی کلفت که بتونی کار بگیری
واقعا باید برای کشورمون متاسف باشیم ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahora6
2011/4/19, 07:08 AM
من تازه پايان نامه ام را دفاع كردم ولي از ترم 3 توي يك شركت خصوصي كار ميكنم و ماهي حدود 600درآمد دارم.
كارم هم نقشه كشي براي سايت هاي BTS است يه مدت براي نظارت سر سايت هم ميرفتم.
payam.safarian
2011/4/19, 11:28 AM
یه سوال داشتم !
ممنون که کمک میکنین...
a_r_m_a_n
2011/4/19, 10:05 PM
یه سوال داشتم !
ممنون که کمک میکنین...
فنون اجرای ساختمان بهترین تخصصه
شما اگه حتی اگه طراحی هم بلد نباشید که مسلما فارق التحصیلان کشور ما این چنین نیستند بهتر میتونید کار پیدا کنید
باید یه مدت یعنی به اندازه کافی یه جا مفتی یا با پارتی کار جور کنید تا سابقه کار براتون رد بشه
payam.safarian
2011/4/21, 06:59 PM
فنون اجرای ساختمان بهترین تخصصه
شما اگه حتی اگه طراحی هم بلد نباشید که مسلما فارق التحصیلان کشور ما این چنین نیستند بهتر میتونید کار پیدا کنید
باید یه مدت یعنی به اندازه کافی یه جا مفتی یا با پارتی کار جور کنید تا سابقه کار براتون رد بشه
ممنون
ولی کاربردی ترین نرم افزار چیه؟!
a_r_m_a_n
2011/4/22, 02:29 PM
ممنون
ولی کاربردی ترین نرم افزار چیه؟!
اول از همه مسلما cad و 3d max
بعد میتونید revit و فتوشاپ رو برای ارائه ی کار بهتر و سریعتر داشته باشید هر چند revit کار 3dmax هم میکنه مثلا به اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php/228359-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-revit) نگاه کنید
payam.safarian
2011/5/12, 02:08 PM
اول از همه مسلما cad و 3d max
بعد میتونید revit و فتوشاپ رو برای ارائه ی کار بهتر و سریعتر داشته باشید هر چند revit کار 3dmax هم میکنه مثلا به اینجا (http://www.iran-eng.com/showthread.php/228359-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-revit) نگاه کنید
mamnon duste aziz
arame1
2011/6/10, 01:24 PM
سلااام
اماسوال من:اگه قرارباشه اداره هاوسازمانهای دولتی کارکردوبخواهیم بیشتر واختصاصا"کار طراحی انجام دهیم نه متره وترسیم و...بهترین اداره وسازمان کجاست؟شهرداری یامسکن یا...؟
وآیانظام مهندسی کارکنان مهندس داره اگه اینطوره کاری که1مهندس معمارمیتونه انجام بده چیه؟؟
من كارمند دولت هستم .با سابقه 7 سال كار ، حقوقم در حدود 400 هزا رتومنه . از محيط كارم راضي نيستم . ولي از هيچي بهتره .
وضيعت كار براي معمارها توي شهرستانها خيلي بده
اميدوارم اوضاع بهتر بشه .
arame1
2011/6/11, 02:09 PM
من كارمند دولت هستم .با سابقه 7 سال كار ، حقوقم در حدود 400 هزا رتومنه . از محيط كارم راضي نيستم . ولي از هيچي بهتره .
وضيعت كار براي معمارها توي شهرستانها خيلي بده
اميدوارم اوضاع بهتر بشه .
میشه بپرسم کجا (چه اداره یاسازمانی)کارمیکنید؟ودقیق "چه کاری؟طراحی یانظارت یا.....؟
MY WORLD
2011/6/16, 11:46 PM
تو یه شرکت خصوصی تازه تاسیس (یک ساله ) کار کد (گاهی هم مکس) انجام میدم.روزی 9 ساعت کار 250 تومن.
آهان در شرف گرفتن لیسانس هم هستم!
3D Art
2011/6/17, 11:31 PM
همتون دارید مفت کار میکنید البته مشکل از شما نیست دوستان....
نامردا دارن بیگاری میکشن......
آخه حاصل 16 سال درس اینه ؟
اگر از همون نوجوانی رفته بودید کار آزاد میکردید که .....!!!!!!
MY WORLD
2011/6/17, 11:34 PM
همتون دارید مفت کار میکنید البته مشکل از شما نیست دوستان....
نامردا دارن بیگاری میکشن......
آخه حاصل 16 سال درس اینه ؟
اگر از همون نوجوانی رفته بودید کار آزاد میکردید که .....!!!!!!
در مفت کار کردن ماها که شکی نیست.حالا شما که اینقد توپت پره خودت تو این آشفته بازار چیکاره ایی؟
3D Art
2011/6/17, 11:40 PM
در مفت کار کردن ماها که شکی نیست.حالا شما که اینقد توپت پره خودت تو این آشفته بازار چیکاره ایی؟
یک شرکت طراحی داخلی بود که کار میکردم 1.5 ماهی میگرفتم
البته خودت میدونی که الان با این وضعیت الکی 1.5 نمیدون به طرف ... 5 ماه توی شرکته بودم تکون دادم شرکت رو. . .. .. .. .. .
با عرض سلام
من کارشناسی ارشد انرژی و معماری دارم و از زمان کاردانی با نقشه کشی شروع کردم و تا 1 ماه پیش شرکتهای مختلف کار کردم (از نقشه کشی به سه بعدی زدن و بعد به طراحی ویلا و آپارتمان و نماسازی و طراحی داخلی و نظارت رسیدم) و 1 ماه پیش از کار زدم بیرون تا برای خودم کار کنم.البته اینو هم بگم که شوهرم هم مثل خودم معمار است و تو این چند سال پروژه های مشترک برای بیرون زده بودیم و بگی نگی چند تا مشتری داریم.
کار طراحی من و شوهرم بدک نیست و حداقل تا الان هر ویلا یا نمایی که طراحی کردیم بعدش کار اومده ولی حالا مشکل اصلی من اینه که این یک ماه از طریق همون رابطهایی که قبلا براشون طرح زدیم چند تا کارفرما پیدا کردیم که من آنها را اداره می کنم و با اینکه تو این چند سال فکر می کردم صحبت با کارفرماها رو یاد گرفتم ولی اولا نمی دونم در اولین دیدار چطوری رفتار کنم که قانع بشوند با شرکت معتبری طرف هستند و به قول معروف طرحهای بعدیم رو با انرژی مثبت ببینند(ایمان داشته باشند کار خوبیه نه دنبال بدیهای کار باشند) و دوما من برای هر طراحی 2 تا 3 تا آلترناتیو میدهم و به نظر خودم و اطرافیان عالی و جدیده ولی وقتی به کارفرما می دم میگن طرحهای تکراری و عامه پسند رو می خوان و آدم دیوانه میشه با این کارفرماها ، و مطلب آخر اینکه من می خوام کارها رو از دست ندم و الان یه معماری داخلی واحد 200 متری بهم پیشنهاد شده و من دو اتاقش رو تا طراحی مبلمان کار کردم و من مدنظرم 3 تومن بود(به نظر خودم با طرح خاص و زحمتی که داره خیلی خوب و کم گفتم) ولی دید همه تخفیف گرفتن و طرف میگه 500 تومان؟؟؟؟؟ می خواستم ببینم باید چطوری با این کارفرماهای ساده نگر صحبت کنیم؟و طرحهای خاص رو چطوری بهشون بقبولونیم؟
شرمنده زیاده گویی کردم ولی الان با سن 30 سالگی خیلی برای مسیر آیندم گیجم
mariiana
2011/6/29, 10:19 PM
من لیسانس معماریم.یه سالو نیمه فارغ التحصیل شدم!بیکاررررررررم!!افسردگی گرفتم.واسه همینم ارشد شرکت نمی کنم!!چون میدونم تهش همینه!! کار سراغ دارین واسم؟؟
mariiana
2011/6/29, 10:25 PM
سلام به همگی
من الان 2 ساله لیسانس گرفتم فقط تونسم یک کار پیدا کنم که اونم ساختن یه خونه واسه خودمون بوده
دنبال کار می گردم ولی متاسفانه تو ایران یا باید پول زیادی داشته باشی یا یه پارتی کلفت که بتونی کار بگیری
واقعا باید برای کشورمون متاسف باشیم ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا برای خودمونو مملکت داغونمون متاسفم.با کلی عشق و علاقه 8 سال پیش که فقط 10-12 تا دانشگاه کاردانی معماری داشتن رفتم معماری.بعدم با هزار بد بختی و کنکور سخت کارشناسی شو گرفتم.حالام که یه سالو نیمه فارغ التحصیلم و بی کار..آره..فقط پارتی میخواد!!وگرنه ول معطلی!!
arashitect
2011/6/30, 08:38 PM
با عرض سلام
من کارشناسی ارشد انرژی و معماری دارم و از زمان کاردانی با نقشه کشی شروع کردم و تا 1 ماه پیش شرکتهای مختلف کار کردم (از نقشه کشی به سه بعدی زدن و بعد به طراحی ویلا و آپارتمان و نماسازی و طراحی داخلی و نظارت رسیدم) و 1 ماه پیش از کار زدم بیرون تا برای خودم کار کنم.البته اینو هم بگم که شوهرم هم مثل خودم معمار است و تو این چند سال پروژه های مشترک برای بیرون زده بودیم و بگی نگی چند تا مشتری داریم.
کار طراحی من و شوهرم بدک نیست و حداقل تا الان هر ویلا یا نمایی که طراحی کردیم بعدش کار اومده ولی حالا مشکل اصلی من اینه که این یک ماه از طریق همون رابطهایی که قبلا براشون طرح زدیم چند تا کارفرما پیدا کردیم که من آنها را اداره می کنم و با اینکه تو این چند سال فکر می کردم صحبت با کارفرماها رو یاد گرفتم ولی اولا نمی دونم در اولین دیدار چطوری رفتار کنم که قانع بشوند با شرکت معتبری طرف هستند و به قول معروف طرحهای بعدیم رو با انرژی مثبت ببینند(ایمان داشته باشند کار خوبیه نه دنبال بدیهای کار باشند) و دوما من برای هر طراحی 2 تا 3 تا آلترناتیو میدهم و به نظر خودم و اطرافیان عالی و جدیده ولی وقتی به کارفرما می دم میگن طرحهای تکراری و عامه پسند رو می خوان و آدم دیوانه میشه با این کارفرماها ، و مطلب آخر اینکه من می خوام کارها رو از دست ندم و الان یه معماری داخلی واحد 200 متری بهم پیشنهاد شده و من دو اتاقش رو تا طراحی مبلمان کار کردم و من مدنظرم 3 تومن بود(به نظر خودم با طرح خاص و زحمتی که داره خیلی خوب و کم گفتم) ولی دید همه تخفیف گرفتن و طرف میگه 500 تومان؟؟؟؟؟ می خواستم ببینم باید چطوری با این کارفرماهای ساده نگر صحبت کنیم؟و طرحهای خاص رو چطوری بهشون بقبولونیم؟
شرمنده زیاده گویی کردم ولی الان با سن 30 سالگی خیلی برای مسیر آیندم گیجم
سلام....
اول از همه نیاز دارید یک دفتر مناسب تهیه کنید.منظورم جا و مکان هستش.
دوم نیاز دارید به تبلیغات.حالا روزنامه و مجله تا تبلیغات چهره به چهره.
سوم.نمونه کار انجام شده.به صورتی ارایه کنید که مشخص باشه کار خودتونه.حتما از مراحل انجام کار هم نمونه ارایه بدین.
چهارم.چون اوایل کار مستقل شماست جهت گرفتن کار باید قیمتاتون کف قیمت بازار باشه.حتا اگه میبینید مشتری ادم رابطه دار و اجتماعیه مجانی کار کنید تا مشتریاتون بیشتر بشن اعتبار طراح به کارای انجام شدست نه به عکس و نقشه..
پنج.این طرز فکر رو فراموش کنید که مشتری باید طرحهای جدید شمارو قبول کنه.در هر صورتی شما باید مطابق با سلیقه مشتری طراحی کنید و اون وسطا یه کمی هم سلایق خودتونو در جهت افزایش کیفی مد نظر قرار بدین.این پیش زمینه که کارفرماها ساده نگر هستن برای شغل شما سم محسوب میشه.به نظر عامه مردم احترام بذارید.اونا بهتر از شما میدونن که چی میخوان و مطمئنا پول بالای چیزی که نمیخوان هم نمیدن.
مهیارسامسونگ
2011/7/01, 10:26 AM
من یه کار سراغ دارم واست ... شما باید 2 میلیون تومن بدید من بعد شما میرید دوتا زیر شاخه دیگه برا خودت انتخاب میکنید از اونها نفری 2 میلیون میگیری بعد به همین ترتیب ... درآمدش خیلی بالاست .:D:D.. باور کن گلدکویست نیستا :biggrin::D شوخی میکنم .... شما باید ساختمون های درحال ساخت رو که میبینی از نگهبان دم درش اجازه بگیری بری با مهندسش صحبت کنی احتمال زیاد برات کار پیدا میکنن ... ;)
از راهنمایی منطقیتون تشکر می کنم.
فقط 2 نکته: یکی اینکه راجع به اجاره دفتر از چند نفر که قبلا دفتر زده بودم پرس و جو کردم و همه نظرشون این بود که اول بدون دفتر کار کن و اگر مشتری داشتی دفتر بزن چون کار ما بدون دفتر هم جواب می ده.
و نکته دوم خودم هم قبول دارم کار کار میاره ولی یه موقع هایی واقعا کار ارزون ارزش نداره مثلا چند روز پیش یه معماری داخلی واحد 200 متری بهم پیشنهاد شد و قیمت را 2 میلیون گفتم و طرف جا خورد و گفت مدنظرش 500 تومان است و خب با این تفاسیر که من کار ساده و سمبل شده نمی دم برام نمی صرفید و یا دیروز یه شیت شهرداری که به قول طرف فقط من تونسته بودم 20 پارکینگش رو تامین کنم گفتم 1.5 و باز هم طرف گفت 600 ، با مساحت زمین 400 متر و زمین قناس.
به نظرتون اشتباهه که این موقعیتها را از دست بدم یا نه؟
این رو هم ذکر کنم جفتشون ازونایی هستن که مطمئنم بعدش کار نمیاد ولی اگر بساز بفروش بودن مطمئنن کار رو از دست نمی دادم
با تشکر از راهنماییهای عالیتون
arashitect
2011/7/03, 06:57 PM
از راهنمایی منطقیتون تشکر می کنم.
فقط 2 نکته: یکی اینکه راجع به اجاره دفتر از چند نفر که قبلا دفتر زده بودم پرس و جو کردم و همه نظرشون این بود که اول بدون دفتر کار کن و اگر مشتری داشتی دفتر بزن چون کار ما بدون دفتر هم جواب می ده.
و نکته دوم خودم هم قبول دارم کار کار میاره ولی یه موقع هایی واقعا کار ارزون ارزش نداره مثلا چند روز پیش یه معماری داخلی واحد 200 متری بهم پیشنهاد شد و قیمت را 2 میلیون گفتم و طرف جا خورد و گفت مدنظرش 500 تومان است و خب با این تفاسیر که من کار ساده و سمبل شده نمی دم برام نمی صرفید و یا دیروز یه شیت شهرداری که به قول طرف فقط من تونسته بودم 20 پارکینگش رو تامین کنم گفتم 1.5 و باز هم طرف گفت 600 ، با مساحت زمین 400 متر و زمین قناس.
به نظرتون اشتباهه که این موقعیتها را از دست بدم یا نه؟
این رو هم ذکر کنم جفتشون ازونایی هستن که مطمئنم بعدش کار نمیاد ولی اگر بساز بفروش بودن مطمئنن کار رو از دست نمی دادم
با تشکر از راهنماییهای عالیتون
درود فراوان.
خب از تجربه کسانی که قبلا اینکارو کردن استفاده کنید خیلی بهتره.فقط به این دلیل پیشنهاد تاسیس دفتر بهتون دادم که جا و مکان اصولا تعهد کاری با خودش میاره پس مشتری با اعتماد بیشتری با شما برخورد خواهد کرد.ضمن اینکه داشتن دفتر مطمئنا باعث میشه مشتری قیمت مد نظرش رو بالاتر در نظر بگیره.
تبحر در گرفتن یا رد کردن کار چیزیه که با تجربه کاری بدست میاد.اگر فکر میکنید تجربتون به حد کافی نیستش پیشنهاد میکنم هیچ کاری رو رد نکنید.اگر هم که تجربشو دارید که دیگه چه بهتر از تجربتون به نحو احسن استفاده کنید.
با تشکر فراوان از راهنماییهای عالیتون
امیدوارم همیشه موفق باشید
take off
2011/7/07, 12:40 AM
اگه تو اين 4 سال درساتو ياد گرفته باشي و زرنگ باشي بازار كارش عاليه
Eshagh.M
2011/7/07, 02:18 AM
به نظر من اين رشته براي كساني خوبه و ميتونن در اين رشته موفق بشن كه توي كارهاشون از خودشون خلاقيت نشان بدن و براي اينكه از خودمان خلاقيت نشان بديم بايست تا اونجايي كه ميشه سطح علمي خودمان در مورد رشتمان بالا ببريم و تا اونجايي كه ميتونيم كارهاي متفاوت بينيم البته نه اينكه از اين طرح ها الگو برداري كنيم كه متاسفانه امروزه رواج پيدا كرده كه يك طرح خوب تا چند وقت ازش الگو برداري ميشه تا طرح بعدي . . . ((براي موفقيت در اين رشته نيازمند دو چيز ميباشيم 1.انرژي يك فرد جوان 2.تجربه يك فرد از كار افتاده-با آرزوي موفقيت براي همه عزيزان.
من هم کار رو با بچه گربه بازی شروع کردم.زمان تحصیل می رفتم شرکت اساتید و مثل بچه گربه دور و بر اساتیدم میچرخیدم و چیز یاد می گرفتم.تا خرد خرد کار گرفتم.از ماکت سازی و کد و ارائه و ...تا مرمت و طراحی و ...من تقریبا تمام بعدهای معماری رو تجربه کردم.از همه چی فقط یه کمی.یعنی خود معماری.یه اقیانوس به عمق 25 سانت!حتی دو سال تو یه کارگاه بودم.یه کارگاه احداث مجتمع فولاد.یه پروزه عظیم و ملی و خیلی سخت.
پیشنهاد من به دوستان اینه که از مسئولیت نترسین و فرار نکنین.نمی دونم شانسی بود یا چی ولی همیشه به من منسب هایی پیشنهاد شد که باید سالها تجربه می داشتم تا حتی فکر این ها رو می کردم .مثلا فقط 4 ماه توی کارگاه بودم که شدم سرپرست کارگاه.اونم یه قرارداد 5 میلیاردی تو همون پروژه فولاد سازی.فکر کنین در چهار ماه ازکارشناس اجرا شدم سرپرست کارگاه.(سلسه مراتب به این ترتیب بود: فرمن,کاردان اجرا,کارشناس اجرا,سرپرست اجرا,جانشین سرپرست کارگاه,سرپرست کارگاه)من گرخیدم ولی نه نگفتم و خیلی به دردم خورد.حتی چند وقط بعد از یه کارگاه دیگه پیشنهاد اومد.یا فقط 3 روز بود تو یه مشاور کار می کردم شدم مسئول فاز 2 با 4 تا نیرو زیر دستم.سرپرستی کارگاه یا مسئولیت فاز 2 کارهای پر مسئولیتیه و با کوچکترین اشتباهی میلیونها تومن ضرر میزنی و مجبوری در یک لحظه تصمیم مهمی بگیری که هیچ کس هم پشتت نیست که بندازی گردنش.
از مسئولیت فرار نکنین.از کارها نترسین .پروژه های کوچیک بگیرین ولی بگیرین.اگه گفتن یه استادیوم طراحی کنین نه نیارین!!مهم گرفتن کار و گرفتن پوله.انجام دادن کار سخت نیست نهایتا میدین یه کس دیگه انجام میده.
به نظر من بهترین راه شروع شیرجه رفتن تو دریای کاره.
به نظر شعاری یا غیر منطقی مییاد که آدم خودش رو تو کارهایی بندازه که تجربه نداره یا بلد نیست ولی اگه این کار رو نکنین تا آخرش باید فقط نقشه بکشین یا تری دی بکنین.اگه قرار تو کار ,کار رو یاد بگیرین خب باید کار کنین دیگه.به فکر کارآموزی و این چیزها نباشین که تو شرکتها هیچ چیز یاد نمیدن به کارآموزها.من الان خودم مدیر داخلی یه شرکت مشاوره هستم که 3 تا گرید داریم .الان 5 نفر منتظرن تا بیان کارآمزی ولی اصلا راه نمیدیم.چون باید بهشون سیستم بدم وامکانات و بازدهی هم ندارن پس صرف نمی کنه به جا اون یه نیرو استخدام میکنم و حقوق می دم ولی ازش کار میکشم که برام درامد داشته باشه.
اگه پیشرفت میخواین خودتون رو بندازین تو کارهای سخت و تا نیرو دارین شب و روز کار کنین و فقط پشتوانه داشته باشین.پشتوانه کسایی هستن مثل دوستان یا اساتید یا همکارهای با انصاف که هروقت چیزی رو نمی دونستین برین سراغشون و بپرسین.
یه توصیه هم داشتم که کاره شخصی هم بگیرین.یعنی فقط منتظر این نباشین که تو یه شرکت استخدام بشین و حقوق بگیرین.اگر پروژه ای چیزی پیشنهاد شد قبول کنین و دست به کار شین.تا آخر که نمی تونین کارمند بمونیین.خوبی معماری اینه که می تونین این پروژه ها رو پاره وقط انجام بدین و شبها هم کار کنین.
در مورد بازاریابی معماری تجربه من میگه فقط کیفیت کارهای قبلی بازاریابی میکنه.شما که نمی تونین تبلیغات را بندازین.چون اصلا جواب نمی ده.کارهای اول رو با انرژی زیاد و درآمد کم انجام بدین.همین کارها باعث میشه بقیه کارها هم سرازیر بشه.به کارفرما اعتماد بدین که کار خوب تحویلش می دین و شما حرفه ای حرفه ای هستین.قیمت رو هم پایین بیارین که همینجوریش الان اوضاع بازار خرابه و با تجربه هاش دارن با کمترین قیمت ممکنه کار میکنن چه برسه به تازه کارها.باورتون نمیشه من الان تمام کارهای شرکت رو فقط با سه درصد سود قیمت میدم و اون هم سود نیست بلکه ضریب اطمینانه ولی با این همه بازهم تو رقابت کم مییارم.با اینکه تمام فکر و ذکرم اینه که چه جوری هزینه تمام شده رو پایین بیارم.خب شرکت مشاوره درسته مواد خام و ابزار تولید نداره ولی تمام سرمایش نیروی انسانیه و دستمزد نیروی انسانی هم کم نیست.
تو شرکتهای معماری نیاز به کسایی هست که تخصصی باشن یعنی کاملا از عهده یه تخصص بر بیان و نیازی هم به ساپورت نداشته باشن.هرچه قدر تخصص بالاتر و تعداد تخصصهاتون بیشتر باشه راحتتر جذب میشین.یکی از تخصصهای معماری رو که دوست دارین یا فکر میکنین قابلیت بیشتری دارین انتخاب کنین و برین سراغش و کلاس برین و تحقیق کنین و یاد بگیرین.من خودم رو گفتم که از همه چیز یه ذره یاد گرفتم ولی هدف من مدیریت یه شرکت و راهاندازی شرکت بود و پس باید از همه چیز سر در مییاوردم ولی اگه یه نیرو بیاد برا استخدام با توجه به نیازی که دارم میپرسم ببینم اون تخصص رو داره یا نه.مثلا الان من تو شرکت کسی رو ندارم که حرفه ای بتونه فز صفر ببنده و مطالعات انجام بده.نیاز شدید هم دارم چون الان مجبورم خودم این کار رو انجام بدم در حالی که تو پوشه آماده به کارهام 3 نفر هستن که لیسانس معماری دارن ولی تو چیزهای دیگه ای تخصص دارن مثلا دوتاشون تری دی کار خیلی خوبی هستن ولی نمیتونم ازشون استفاده کنم چون تری دی کار دارم و صرف داشتن مدرک معماری هم دلیل نمیشه که از پس مطالعات بر بیان.
پر حرفی کردم ولی گفتم شاید کسی از تجربیات من بتونه استفادهای بکنه و در عوض چیزی هم یاد من بده که خیلی محتاج یادگیریم.
bazakbaz
2011/7/14, 03:06 AM
salam bache ha.man kheili forsat nadaram behton sar bezanam.bar ax kheili az shoma ma az dore daneshjooi sare kar bodam.to 1 sherkat.
alanam rasman daram kar mikonam.khobe.gahi inghadar sarm shologhe karama midam bache hay dore daneshgah anjam midan.ama harfe shoma ham doroste.kar gir nemiad,.man khodam midonam shans avordam.inshaallah hame kare morde nazaretona peida konid va 1rozi kashf beshid.
من خرداد امسال از دانشگاه غير انتفاعي سمنان كارداني گرفتم كه تو دانشگاه هيچي بهمون ياد ندادن الان هم نميدونم چطوري وارد بازار كار بشم يا اصلا بايد چي بلد باشم ترخدا به من كمك كنيد تا من بدونم كه بايد دنبال چي برم
asegroup20
2011/7/19, 12:05 PM
من ليسانس دارم و در حال حاضر تو يك شركت ساختمان سازي دارم كار مي كنم و بيشتر طراحي 3D انجام ميدم.حقوق پايه 350 هزار تومن و با درصد پروژه و هزينههاي طراحي در كل مي شه 600 تا 700 هزار تومن.البته خارج از شركت پروژههاي شخصي هم بر ميدارم.
maryam95
2011/7/22, 10:59 AM
توی رشته معماری اگه واقعا کار بلد باشی یعنی توی دانشگاه منتظر استاد نمونده باشی تا چیزی یادت بده. خودت دنبالش رفته باشی. وپروژه هاتو به طور کامل خودت انجام داده باشی .... محاله بیکار بمونی.....چون تو هوا میزننت;)
مهیارسامسونگ
2011/7/22, 09:26 PM
دقیقا راست میگید ... خداییش این روزا کسی مدرک رو نگاه نمیکنه فقط کاربلد باش... پروژه های دانشگاهی فرصهای خیلی خوبیه که آدم نرم افزارهای کامپوتری رو یاد بگیره ... که خدا رو شکر من همرو خودم یاد گرفتم و الانم بیشتر نرم افزارهای رو بلدم
only-f
2011/7/23, 09:54 AM
سلام
منم کارشناس معماری خوندم توشهرداری کارمی کنم البته هم خوبه هم بد
وباکاردانی هم حق امضادارم ,تقریبا از زمان کاردانی دوست داشتم تو شهرداری باشم چون علاقه داشتمبه طراحی شهری
ولی وقتی وارد شهرداری شدم دیدم اوضاع فرق میکنه یابودجه ندارند یا ........بازم تشکر
only-f
2011/7/23, 09:57 AM
مهیار حالا چرا سامسونگ
only-f
2011/7/23, 10:00 AM
درحال حاضر درشهرداری کارمندم
یه روزی خیلی دوست داشتم چون به طراحی شهری علاقه داشتم ولی الان که م بینم یا بودجه ندارندیا.....
خوبه حالا کاربیرون برمیدارمچون باکاردانی حق امضادارم وگرنه افسرده می شدم:D
maryam95
2011/7/23, 03:41 PM
سلام
منم کارشناس معماری خوندم توشهرداری کارمی کنم البته هم خوبه هم بد
وباکاردانی هم حق امضادارم ,تقریبا از زمان کاردانی دوست داشتم تو شهرداری باشم چون علاقه داشتمبه طراحی شهری
ولی وقتی وارد شهرداری شدم دیدم اوضاع فرق میکنه یابودجه ندارند یا ........بازم تشکر
حقوق پایه تون رو نگفتین........
shad.d
2011/8/04, 02:07 AM
من خرداد امسال از دانشگاه غير انتفاعي سمنان كارداني گرفتم كه تو دانشگاه هيچي بهمون ياد ندادن الان هم نميدونم چطوري وارد بازار كار بشم يا اصلا بايد چي بلد باشم ترخدا به من كمك كنيد تا من بدونم كه بايد دنبال چي برم اگه 3d بلد باشی میتونی تو شرکت کار کنی اصولا شرکتا بیشتر کاردان میخوان تا کارشناس
سلام دوستان والا این دوستان که رای دادن واقعا خوشهالم که کارشون خوبه والا 3 ماهه دنبال کارم ولی یا حقوقش پایه حقوقه ابدارچی است یا میگن باید خدای 3dmax باشی یا فارغ التحصیل دانشگاه تهران باشی کلا سرخورده شدم احساس می کنم 4 سال الکی درس خوندیم تازه دانشجوی فعال بودم.اها یادم رفت بگم 90% اگهی ها هم مدرک واسه رتبه بندی می خوان منم میگم 3سال هنوز نگذشته که پروانه اشتغال بگیرم:cry:راستی این نظام مهندسیو یکی بگه اونم خوان هفتمه حتما که کی بتید اقدام شه و...
s.w.a.t007
2011/8/27, 12:00 AM
سلام
من 2ترم از دانشگاهم گدشته و کاردانی هستم. ولی به وسیله یکی از دوستان تونستم در یک شرکت معماری مشغول بشم. اما یک مشورت میخواستم. اینکه آیا در هر ترم واحد بیشتر بردارم تا زودتر درسم تموم بشه بعدش برم سر کار یا اینکه واحد کمتر بردارم و صبح ها برم شرکت و در عوض 2سال کاردانیم بشه 3سال؟ خودم که میگم آدم درس میخونه که بعدش کار پیدا کنه حالا من که کار دارم دیگه عجله ای برای زود تموم کردن درسم نیست...!!!!
mon reve
2011/8/27, 10:16 AM
سلام به همه
میدونم که دوستان شما همه درحال خواندن معماری ویا فارغ التحصیل در این رشته هستید وعده زیادی هم متخصص دراین رشته واینجایک سایت تخصصی است برای شما دوستان عزیز.من تازه می خوام رشته معماری رو شروع کنم و هیچ اطلاعاتی هم در این رشته ندارم .خوشبختانه موفق شدم این سایت تخصصی در معماری رو در اینترنت پیدا کنم که تا الان خیلی به من کمک کرده.هرچه بیشتر مطالب این سایت رو می خونم بیشتر بامشکلات و فوایداین رشته مواجه میشم ودر مجموع اطلاعات بسیار باارزشی رو به من میده.حالا دوستان سوال من از شما اینه که برای کسی با شرایط من که در این رشته صفر و به این رشته علاقه داره شما پیشنهاد می کنید که ازکجا و چه کلاسهایی روشروع کنم که هم درزمینه تئوری و هم در زمینه عملی موفق بشم .می بخشید طولانی شد.
باتشکر
GHASEDAK728
2011/9/19, 11:44 PM
سلام.منم کارشناس معماری از دانشگاه مازندرنم.الان مدتیه دنبال کارم روزنامه همش رتبه بندیه ,چندتایی هم که هست سابقه کار خیلی زیادی میخواد,آشنا هم ندارم...دوستانی که تجربه دارند چه باید کرد برای کار؟
arashitect
2011/9/20, 11:18 PM
سلام
من 2ترم از دانشگاهم گدشته و کاردانی هستم. ولی به وسیله یکی از دوستان تونستم در یک شرکت معماری مشغول بشم. اما یک مشورت میخواستم. اینکه آیا در هر ترم واحد بیشتر بردارم تا زودتر درسم تموم بشه بعدش برم سر کار یا اینکه واحد کمتر بردارم و صبح ها برم شرکت و در عوض 2سال کاردانیم بشه 3سال؟ خودم که میگم آدم درس میخونه که بعدش کار پیدا کنه حالا من که کار دارم دیگه عجله ای برای زود تموم کردن درسم نیست...!!!!
دوست عزیز صمیمانه توصیه میکنم اولویت اول رو به اتمام درستون بدید.شما دانشجو هستید هدفتون هم مشخصه.خیلی عالیه که در کنار درس کار هم میکنید اما یادتون باشه برای کار کردن همیشه وقت هست اما ادامه تحصیل یه دوره از زندگی ادمه که همیشه نمیشه انجامش داد.
arashitect
2011/9/20, 11:29 PM
سلام.منم کارشناس معماری از دانشگاه مازندرنم.الان مدتیه دنبال کارم روزنامه همش رتبه بندیه ,چندتایی هم که هست سابقه کار خیلی زیادی میخواد,آشنا هم ندارم...دوستانی که تجربه دارند چه باید کرد برای کار؟
درود.
اول ببینید به چه شغلی علاقه مندید...کارمندی؟(هر روز روزنامه بازار کار رو بخرید و منتظر اعلان های استخدامی باشید)اپراتوری؟(یه دوره کامل تریدی و کد و رویت حرفه ای برید خوب که یاد گرفتید راهنمای همشهری پر از موقعیته شغلیه)طراحی داخلی؟(به فکر یه دفتر با اخذ نمایندگی چند توع مصالح باشید)اجرا؟(یه شرکت یا یه بساز بفروش پیدا کنبد چند سال با حقوق کم کار کنید تا تجربه کافی کسب کنید بعد شک نکنید هر هفته پیشنهاد شغلی جدید دارید.)0
در دفاتر مشاور یا دفاتر طراحی خصوصی هم میتونید فعالیت کنید .اما باید تجربه کاری داشته باشید.
MY WORLD
2011/9/23, 05:14 PM
درود.
اول ببینید به چه شغلی علاقه مندید...کارمندی؟(هر روز روزنامه بازار کار رو بخرید و منتظر اعلان های استخدامی باشید)اپراتوری؟(یه دوره کامل تریدی و کد و رویت حرفه ای برید خوب که یاد گرفتید راهنمای همشهری پر از موقعیته شغلیه)طراحی داخلی؟(به فکر یه دفتر با اخذ نمایندگی چند توع مصالح باشید)اجرا؟(یه شرکت یا یه بساز بفروش پیدا کنبد چند سال با حقوق کم کار کنید تا تجربه کافی کسب کنید بعد شک نکنید هر هفته پیشنهاد شغلی جدید دارید.)0
در دفاتر مشاور یا دفاتر طراحی خصوصی هم میتونید فعالیت کنید .اما باید تجربه کاری داشته باشید.
اجرا و طراحی مگه مرتبط با هم نیستند؟منظورم اینه که خوب طراح معمولا طرح میکشه که اجرا بشه دیگه.منظر شما از اجرا پیمانکاریه؟
من به طراحی خیلی علاقه دارم ولی معمولا کسی که خودش با کلی زحمت و هزینه شرکت زده دیگه دنبال شریک نمیگرده.الان هم تو یه شرکت به قول شما اپراتورم.اگه اینطوری پیش بره 10 سال دیگه هم به آرزوم نمیرسم.به نظر شما برای اینکه بتونم یه جا طراحی کنم باید چیکار کنم؟
arashitect
2011/9/23, 05:55 PM
اجرا و طراحی مگه مرتبط با هم نیستند؟منظورم اینه که خوب طراح معمولا طرح میکشه که اجرا بشه دیگه.منظر شما از اجرا پیمانکاریه؟
من به طراحی خیلی علاقه دارم ولی معمولا کسی که خودش با کلی زحمت و هزینه شرکت زده دیگه دنبال شریک نمیگرده.الان هم تو یه شرکت به قول شما اپراتورم.اگه اینطوری پیش بره 10 سال دیگه هم به آرزوم نمیرسم.به نظر شما برای اینکه بتونم یه جا طراحی کنم باید چیکار کنم؟
درود
فاز اجرا با فاز طراحی کلا متفاوته.هم تجربه و هم سیستم کاری جدایی داره.اجرا شامل پیمانکاری کلی -پیمانکاری جزیی-وبساز بفروشی و...هستش شغلهای مرتبطش هم ناظر فنی.مترور.سرپرست کارگاه و...هستن.
اشتباه فکر میکنید.طراحی یه رونده که معمولا با کار گروهی به سرانجام میرسه.خیلیا هستن که دنبال شریک لایق میگردند.
کارتون توی همون شرکت رو ادامه بدید و با کسب تجربه منتظر فرصت باشید برای طراحی.خودتون رو نشون بدین کار زیاده.
سلام
اجرا در بازار حرفه ای به عوامل و دخالتهای فیزیکی طرح گفته می شود.فاز اجرا عالم بسیار پیچیده و واقعا سختی دارد و بد نیست دوستانی که علاقه به طراحی دارند اول از اجرا شروع کنند.به دلیلی که توضیح می دهم.البته این تجربه شخصی است و هیچ مدرک و سند علمی برای اثبات حرفام ندارم.
فاز 2 از سخت ترین و اساسی ترین بخشهای طراحی است.هیچ طرحی در حالت فاز یک به هیچ وجه کامل نیست و به هیچ روی پخته نیست مگر طراحش با فاز 2 کاملا آشنا باشد و با دیدی فاز 2 ای طراحی کرده باشد.برای یک فاز 2 کار حرفه ای شدن آشنایی با اجرا( روشهای مختلف اجرا در تمام سطوح , موانع و مشکلات اجراو از همه مهمتر قیمت ها و هزینه تمام شده) الزامی است.
برای مدتی مسئول فاز 2 شرکتی بودم که معمار طراحش به هیچ وجه از فاز 2 و اجرا سر در نمی آورد.تمام طرح ها زمانی که به فاز 2 می رسید به قدری تغییر می کرد که اعصاب طراح خورد می شد.برای اینکه زمان طراحی به هیچ وجه به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی و موانع و مشکلات اجرا و حتی قیمت تمام شده توجه نمی شد.به قدری وقت در فاز 2 صرف می شد که صدای مدیر عامل در می آمد در حالی که نمی دانست که مشکل از کجاست.به قدری فشار بهم می آمد که واقعا اگر از اول خودم می نشستم و طراحی می کردم خیلی سریعتر و راحت تر کار تمام می شد.مکانیکال شاکی؛ طراح سازه شاکی و حتی طراح تاسیسات الکتریکی شاکی بود.
یک مثال میزنم.پروژهای بود که یک دانشکده فنی شامل کارگاه و کلاس و آزمایشگاه بود.طراح محترم بدون مشورت با طراح سازه و توجه به مکانیک خاک زیر زمین را حذف و ساختمان را از پیلوت شروع کرده بود.پروژه به هزار زحمت تمام شد و حتی فاز 2 آن هم تمام شد ولی نقشه های سازه بعد از سه ماه پس از تمام شدن تمام مراحل پروژه آماده نبود.چون خاک تا عمق 6 متری جواب نمی داد و شمع کوبی و مقاوم سازی خاک هم هزینه زیادی داشت.ولی با تعبیه زیر زمین به راحتی مشکل سازه حل می شد. ساختمان بار زنده بسیار زیادی داشت و مرکز آموزشی نیز بود و کوچکترین اغماضی در زمینه فونداسیون مسئولیت سنگینی داشت.
ولی اگر طراح سر چند تا پروژه اجرایی می رفت و با خاک نیز آشنا بود به راحتی حتی با چشم هم می توانست تشخیص دهد که خاک منتطقه در پروژه های گود برداری شده دیگر چقدر رس و لای دارد و قبل از طراحی یه نگاه به مکانیک خاک می انداخت و اگر خودش هم سرش نمی شد با طراح سازه مشورت می کرد.جالب اینجاست که فکری هم به حال موتور خانه و ااق هواساز نکرده بود و من چقدر بهش غر زدم که بردن موتورخانه به بیرون از ساختمان چقدر هزینه دارد و چقدر سخت است و چقدر کانال کشی تاسیسات اضافه شد به جهت اینکه هواساز ها به پشت بام رفتند و ....
به نظر من اول اجرا بعد فاز 2 بعد طراحی.
mastaane
2011/11/09, 01:08 PM
سلام
از مطالب خیلی خوبتون ممنون دوست عزیز.
من یه چند تا سوال دارم درباره ی پروانه ی اشتغال و حق امضا
از مدرک کاردانی و کارشناسی چند سال باید گذشته باشه تا بشه آزمون داد؟؟و نظام مهندسی به کدوم یک از این مدارک حق امضا و پروانه میده:کارشناسی ناپیوسته پودمانی و ترمی پیام نور/کارشناسی ناپیوسته پودمانی و ترمی علمی کاربردی/کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد/کارشناسی ناپیوسته ی غیر انتفاعی جهاد دانشگاهی/کارشناسی پیوسته کنکور سراسری و ازاد؟؟؟
آیا کسی که مدرک کارشناسیشو نظام قبول نداره با مدرک ارشد مورد قبول نظام میتونه پروانه و حق امضا بگیره؟
:redface:
doomann
2011/11/11, 11:27 PM
سلام به دوستان عزیزم
با توجه به اینکه سوالات حیلی از معماران در مقاطع مختلف تحصیلی مربوط به گرفتن پروانه اشتغال هست ، این فایل رو برای دوستان می گذارم تا با مطالعه اون از جزییات همه قوانین مصوب اطلاع پیدا کنید .
سرافراز باشید
vida-65
2011/11/12, 07:01 PM
ممنون از شما دوست عزیز من خیلی وقت بود دنبال این موضوع بودم.:smile:
hedieh71
2011/11/17, 06:56 PM
سلام
به نظر من هم باید تلاش کنی که درستو 2 ساله تموم کنی هم یه کاره پاره وقت بگیری که به درست صدمه نزنه میشه بگی واسه اینکه بری سره کار چه برنامه هایی رو یاد گرفتی؟الان به جز درسای دانشگاه چه کتابایی خوندی که تونستی کار کنی؟؟؟؟
hedieh71
2011/11/18, 01:26 PM
سلام به همه ی مهندس های عزیز واسه اینکه کار پیدا کنم باید چه برنامه هایی رو بلد باشم و اینکه الویت یادگیری با کدوم برنامه هاست اگه چند تا کتاب خوب که به دردم بخوره معرفی کنید ممنون میشم
art-s
2011/11/22, 09:27 PM
موضوع خیلی خوبی رو مطرح و بحث کردید. ممنون . تقریبا یه 4 ماه از دفاعیه کارشناسیم میگذره نزدیک 2 ماه که تو یه دفتر فنی مشغولم. 4 ساعت صبح و 3 ساعت عصر میرم . حقوقش :biggrin: از پول توجیبی م هم کمتره!!!! اما خوب باید از یه جا شروع کنم تا پله ها رو طی کنم. بیشتر تو کار مسکونیه اما همین که من رفتم دوتا پروژه بزرگ اومد که من ایده های خوبی دادم و فهمیدن یه چیزایی بلدم الانم کارم رو قبول دارن اما غم نان را چه کنم؟؟ مهندسه دوست داره بمونم میگه اینجوری تو شهرمطرح میشی و برای 2 سال دیگه که پروانه بگیری خوب میشه برارت. (تازه این بهترین دفتر شهره که بیشترین کار و هم داره)
با غرورم جنگیدم و باور کردم که باید کاریادبگیرم که با این پول توجیبی روزی 7 شاعت کار میکنم. دوست دارم سرساختمون هم برم اما فعلا جو عمرانی و سازه ای تو دفتر حاکمه و دوست ندارن که دارم روش کار میکنم درست شه .:biggrin::biggrin:
حالا چندتا سوال دارم چون باید یه فکری برای غم نان بکنم .( راستی نگفتم از اون پول کلیش میره کرایه ماشین یا پول بنزینم!!) سوالها:
1- تو فکرم که وارد کار متریال بشم . اما چه متریالی؟ (مواد و مصالح) می تونم با وام و ... چند تومنی سرمایه جور کنم. حالا راهنماییم کنید که من بی تجربه تو چه شاخه ای از متریال وارد شم که ورشکست نشم؟ چقدر سرمایه میخواد؟
2- دفتر طراحی داخلی تو یه شهر کوچیک چه طوره؟ چقدر سرمایه میخواد؟ (یکم توضیح)
3- کلا برای یه تازه فارع التحصیل معماری غم نان دار با چند تومنی سرمایه چه پیشنهادی دارید؟
ox_man_2007
2011/11/25, 11:12 AM
سلام به دوستان معمار عزیز
من کاردانیم تموم شده تری دی مکس و کد رو در حد حرفه ای بلدم تو زمانی که کاردانی رو میخوندم توی یه کلینینک ساختمان همه کاری انجام میدادم (یه جورایی اچارفرانسشون بودم)
ولی حالا هر جا میرم یا پایان خدمت میخوان یا سابقه کار
الان دارم برای کنکور میخونم یه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
خیلی ممنون
Pleiades.Arch
2011/11/25, 06:34 PM
خیلی تاپیک خوبیه! من تازه دفاع کردم، الانم دارم واسه ارشد میخونم. اگه انشا... قبول شم میخوام همزمان با درس کار هم بکنم! به نظر شما میشه؟ درسای ارشد طوری هست که بشه این کارو کرد؟
doomann
2011/11/26, 01:30 AM
خیلی تاپیک خوبیه! من تازه دفاع کردم، الانم دارم واسه ارشد میخونم. اگه انشا... قبول شم میخوام همزمان با درس کار هم بکنم! به نظر شما میشه؟ درسای ارشد طوری هست که بشه این کارو کرد؟
دوره ارشد از نظر بعد پژوهش ، یه دوره کاملا استثنایی و مهمه . به همین دلیل اکثر وقت دانشجو به تحقیق و پژوهش می گذره و عملا زمانی برای درگیری های کاری وجود نداره . بخاطر زمان کوتاه ارشد که در حال حاضر اکثر دانشگاهها 3 ترمه تمام می کنن دروس رو و ترم 4 معمولا می مونه واسه دفاع پایان نامه ، خیلی بهتره که با تمام قدرت روی درس تمرکز کنید . چون اگر قصد تحصیل مقطع دکترا رو داشته باشید ، سابقه کاری امتیازی نداره ولی کار پژوهشی تا 20 امتیاز رو به خودش اختصاص میده . مقالات علمی پژوهشی و ISI نه تنها در دروه دکترا بلکه برای استخدامهای هیات علمی و رزومه پژوهشی بی اندازه مهمه و شاید جزو موارد خیلی مهم در تفاوت فارغ التحصیلان هست . بنابر این چنانچه قصد ادامه تحصیل دارید و براتون مهمه توصیه اکید می کنم به هیچ وجه همزمان با مقطع ارشد درگیر کار نشید ، مگر بالاجبار و مگر اینکه شرایط خوبی رو دارید که نمی خواید از دست بدید . چون به قول معروف شتر سواری دولا دولا نمیشه .
risman
2011/12/01, 12:01 AM
سلام دوستان
به نظر شما توي اجرا كار توي مشاوره بهتره يا پيمانكاري؟
art-s
2011/12/19, 11:00 AM
سلام دوستان چرا جواب نمی دید؟؟؟؟؟ راهنمایی خواستم ازتون
arch.mi
2011/12/19, 08:53 PM
ما یه استاد داریم که میگه تازمانی که ادعایی نداری و به جایی نرسیدید برین تو شرکتها یا دفترمهندسی ها کارآموزی کنید فقط واسه این که کار یاد بگیرین.اینجوری هم یه تجربه میشه و هم بامحیط کار آشنا میشید...
به نظر من قبل از ورود به ارشد باید رفت سرکار حتی اگه مفت کارکنی.درعوض کلی تجربه به دست میاری.
westcountry6
2011/12/19, 09:02 PM
سلام
من پارسال ارشد 1000 شدم الان هم از همه چیز خسته شدم
نخوندم
ولی الان پشیمون هستم
به نظر شما دوستانی که قبول شدید از الان واسه سال دیگه خوندن کار درستی هست یا نه
اصلا نمیدونم درس خوندن به دردم میخره یا نه
معدلم هم 16/80 بوده
شما ها به دادم برسید بگید چکار کنم
ar_arc_f
2011/12/27, 01:43 AM
سلام دوستان! من حدود 6 ماهه که یک دفتر طراحی معماری ساده راه اندازی کردم و خدا رو شکر استقبال خوبی شده و از همون ابتدا با اینکه هیچ چیز غیر از یکم سلیقه در چنته نداشتم ولی دارم کم کم طرح هام رو اجرا می کنم، با مصالح آشنا می شم، با حرفه های ساختمونی آشنا میشم و کلی مزایای دیگه برام داره که به مرور میگم!
فکر کردم اگه بتونیم با کسایی مثل خودم تجربیاتمون رو در این زمینه مطرح کنیم خیلی برای خودمون و سایر بچه های معماری مفید باشه!
ar_arc_f
2011/12/27, 01:53 AM
پرزانته اولین تجربه ایه که می خوام براتون بنویسم! در دوران دانشگاه به شدت از پرزانته و ارایه متنفر بودم و فکر می کردم در زمینه حرفه ساختمان سازی، چیز زایدیه و هیچ ربطی به ماجرای معماری نداره! اما کم کم که وارد کار شدم دیدم ما معمارا که محاسبه و نظارت و ... رو اول کارمون بلد نیستیم! نقطه قوتمون ارائه طرح های زیبا و کارامد از لحاظ عملکرده!
کم کم مشتری هامو زیر نظر گرفتم و دیدم ویژگی تمام کارهایی که از دستشون میدم و مشتری یک بار میاد داخل دفتر و میره برای همیشه و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نمی کنه کارهاییه که اولا ارائه تصویری خوبی ندارن! (حتی اگر بهترین و کاراترین طرح هم باشن) و ثانیا خودم خیلی با آب و تاب نتونستم ارائه شون بدم و تعریفشون کنم! الآن که به چند ماه گذشته نگاه می کنم می بینم صرف نظر از خوب یا بد بودن طرح هام از لحاظ عملکردی، اونهایی اجرا شدن که در جلسه اول بهتر جلوه کردن و دید بهتری به مشتری در مورد کار دادن!
و درنتیجه به یه جمله طلایی رسیدم و اون اینه که 90 درصد مشتری ها هیچ چیز راجع به ساختمون سازی نمی دونن! و وقتی شما به طراحیت ایمان داری فقط باید سعی کنی قانعشون کنی و کار خودتو به مرحله ای برسونی که پسندیده بشه و اجرایی بشه!!!!!
پس پرزانته! پرزانته! پرزانته! عامل اصلی جلوه کردن کار شما در جلسه اول دیدار با هر مشتری جدید!!!!!
alipiroozz
2012/1/02, 01:18 PM
پرزانته اولین تجربه ایه که می خوام براتون بنویسم! در دوران دانشگاه به شدت از پرزانته و ارایه متنفر بودم و فکر می کردم در زمینه حرفه ساختمان سازی، چیز زایدیه و هیچ ربطی به ماجرای معماری نداره! اما کم کم که وارد کار شدم دیدم ما معمارا که محاسبه و نظارت و ... رو اول کارمون بلد نیستیم! نقطه قوتمون ارائه طرح های زیبا و کارامد از لحاظ عملکرده!
کم کم مشتری هامو زیر نظر گرفتم و دیدم ویژگی تمام کارهایی که از دستشون میدم و مشتری یک بار میاد داخل دفتر و میره برای همیشه و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نمی کنه کارهاییه که اولا ارائه تصویری خوبی ندارن! (حتی اگر بهترین و کاراترین طرح هم باشن) و ثانیا خودم خیلی با آب و تاب نتونستم ارائه شون بدم و تعریفشون کنم! الآن که به چند ماه گذشته نگاه می کنم می بینم صرف نظر از خوب یا بد بودن طرح هام از لحاظ عملکردی، اونهایی اجرا شدن که در جلسه اول بهتر جلوه کردن و دید بهتری به مشتری در مورد کار دادن!
و درنتیجه به یه جمله طلایی رسیدم و اون اینه که 90 درصد مشتری ها هیچ چیز راجع به ساختمون سازی نمی دونن! و وقتی شما به طراحیت ایمان داری فقط باید سعی کنی قانعشون کنی و کار خودتو به مرحله ای برسونی که پسندیده بشه و اجرایی بشه!!!!!
پس پرزانته! پرزانته! پرزانته! عامل اصلی جلوه کردن کار شما در جلسه اول دیدار با هر مشتری جدید!!!!!
به نظر من با اين طرز تفكر جلو رفتن خيلي اشتباهه .
آدم بايد علاوه بر كار قويش طرحشو از لحاض اجرايي بسنجه و چه بسا، چه ايراد داره يه نرم افزار عمراني هم بلد باشه تا بتونه حرفي بزنه .safe يا etabs يا sap .چرا فقط مكس و كد و فتوشاپ ؟
به قول استادمون آدم بايد تو رشته خودش چاهي به قطر كم ولي عمقي خيلي زياد بهشه و تو رشته هاي ديگه اقيانوسي با عمق كم .
Hojjat.66
2012/1/06, 06:45 PM
اتفاقا دوست من بیش از 90 درصد این مردم از همه چیز با خبرند و اطلاع دارن شما از هر کانالی وارد بشی نمیگن در تخصص ما نیست حتما نظر می دن و پا فشاری هم میکنن روی نظرشون .
ولی اکثرا بی دلیل صحبت میکنن ( بیشتر سعی دارن هر دو پاشون رو تو یک کفش کنند. : حرف قبول نمی کنن)
بعضی ها هم لحظه آخر یه حرفهایی میزنن که اعصاب ادمو شخم می کنه.
به هر حال موفق باشین.
ar_arc_f
2012/1/07, 11:54 PM
به نظر من با اين طرز تفكر جلو رفتن خيلي اشتباهه .
آدم بايد علاوه بر كار قويش طرحشو از لحاض اجرايي بسنجه و چه بسا، چه ايراد داره يه نرم افزار عمراني هم بلد باشه تا بتونه حرفي بزنه .safe يا etabs يا sap .چرا فقط مكس و كد و فتوشاپ ؟
به قول استادمون آدم بايد تو رشته خودش چاهي به قطر كم ولي عمقي خيلي زياد بهشه و تو رشته هاي ديگه اقيانوسي با عمق كم .
بله دوست عزیز! سوء تفاهم نشه! منم با نظر شما موافقم و دارم روی سازه هم کار می کنم اما قبول کنید خدای سازه هم که باشیم دست آخر وقتی مشتری میاد که کارشو ببینه یا میگه خوشگله ادامه بدیم قرارداد ببندیم! یا میگه زشته یه بهونه میاره و میره! حتی اگه سازه هم بلد نباشید با جوش دادن کارتون در جلسه اول می تونید دست و پا شکسته جلو ببرید همه چیز رو!
ولی البته که اگه اجرا و سازه هم بلد باشید که چه بهتر! نور علی نور
ar_arc_f
2012/1/07, 11:56 PM
اتفاقا دوست من بیش از 90 درصد این مردم از همه چیز با خبرند و اطلاع دارن شما از هر کانالی وارد بشی نمیگن در تخصص ما نیست حتما نظر می دن و پا فشاری هم میکنن روی نظرشون .
ولی اکثرا بی دلیل صحبت میکنن ( بیشتر سعی دارن هر دو پاشون رو تو یک کفش کنند. : حرف قبول نمی کنن)
بعضی ها هم لحظه آخر یه حرفهایی میزنن که اعصاب ادمو شخم می کنه.
به هر حال موفق باشین.
اینو هستم! ولی اگه بلا نسبت پدر سوختگی و قلق آدما رو یاد بگیری خیلی راحت می تونی با چار تا کلمه حرف ضربه فنی شون کنی! مطمئن باش
yes we can
2012/2/10, 11:50 AM
علیرضا جان من با نظر استاد شما کاملا موافقم خودم الان دانشجوی ترم 4 هستم از همون اول فکر کار و مهارت بودم ولی به جایی نرسیدم مشکل من استارت اولیه ست.اگر بتونید کمکم کنید ممنون میشم;)
yes we can
2012/2/10, 12:21 PM
دوست عزیز این دقیقا مشکلی که یه مدت کاملا منو بهم ریخته .خودم نمی تونم تصمیم درستو بگیرم خیلی خوشحال شدم که توام این موضوعو عنوان کردی.من دانشجوی ترم 4 هستم با برنامه ای که ریختم می تونم 6 ترمه لیسانس بگیرم ولی چند روز پیش یکی از استادام حرفی زد که منو اشفته کرده تو تصمیمم دچار تردید شده ام.استادمون گفت اگه حین تحصیل کار کنی با دست پر وارد بازار کار بشی خیلی بهتره اینکه حین تحصیل از رشته ات لذت ببری و رزومه کاری خوبی داشته باشی نمدونم کدوم درسته از افرادی که تجربه ی اینچنینی داشتن خواهش میکنم مارو راهنمایی کنن
hedieh71
2012/2/10, 03:22 PM
سلام
من یه سوال داشتم راهنماییم کنین ممنون میشم ,,, دانشجوی ترم 2 معماری هستم میخواستم بدونم میتونم توی یه شرکت به صورت کارآموز چند روز توی هفته برم که کار یاد بگیرم ,,,,,,,قبولم میکنن؟؟؟؟؟؟؟
Pleiades.Arch
2012/2/14, 05:09 PM
بچه ها من چندتا سوال دارم!
چقدر طول میکشه تا مدرک کارشناسی آزاد بشه؟ من شنیدم 4 سال!!! ولی مطمئن نیستم درست باشه!
اگه تو یه اداره کاریابی ثبت نام کنم و کار پیدا نشه بلافاصله مدرک آزاد میشه؟ اگه کار پیدا بشه چه مدت باید کار کنم که مدرکمو بگیرم؟
در مورد نظام مهندسی: من که تازه فارغ التحصیل شدم ( لیسانس)میتونم آزمون نظام شرکت کنم؟
اصلا حسن عضو نظام مهندسی بودن چیه ؟
سلام من یه سوال داشتم راهنماییم کنین ممنون میشم ,,, دانشجوی ترم 2 معماری هستم میخواستم بدونم میتونم توی یه شرکت به صورت کارآموز چند روز توی هفته برم که کار یاد بگیرم ,,,,,,,قبولم میکنن؟؟؟؟؟؟؟ سلام بله قبول میکنن. خیلی از دفاتر مهندسی و شرکت ها این کار و میکنن. یه سری کارها رو میدن به کارآموزها که اینجوری هزینه هاشون کم شه.کارهای خاصی هم نیست البته
بچه ها من چندتا سوال دارم!
چقدر طول میکشه تا مدرک کارشناسی آزاد بشه؟ من شنیدم 4 سال!!! ولی مطمئن نیستم درست باشه!
اگه تو یه اداره کاریابی ثبت نام کنم و کار پیدا نشه بلافاصله مدرک آزاد میشه؟ اگه کار پیدا بشه چه مدت باید کار کنم که مدرکمو بگیرم؟
در مورد نظام مهندسی: من که تازه فارغ التحصیل شدم ( لیسانس)میتونم آزمون نظام شرکت کنم؟
اصلا حسن عضو نظام مهندسی بودن چیه ؟
جواب سوال اول رو نمی دونم . خودم هم تازه از دوستم شنیدم که چنین چیزی هست.
سوال دوم : برای آزمون نظام باید 3 سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه. تو سایت نظام بری اطلاعات تکمیلی هست
mohamadreza12
2012/3/10, 12:49 PM
سلام به همه.من ترم۷ معماریم ..cad و3d خوب بلدم علاقم بیشتر توی دکراسیون و داخلیه ۱۵م پس انداز دارم .- دفتر طراحی داخلی تو یه شهر کوچیک چه طوره؟ چقدر سرمایه میخواد؟از کجا شروع کنم؟- کلا برای یه تازه فارع التحصیل معماری با ۱۵یا ۲۰ میلیون تومنی سرمایه چه پیشنهادی دارید؟ از همه ممنون
arashitect
2012/3/28, 10:31 AM
سلام به همه.من ترم۷ معماریم ..cad و3d خوب بلدم علاقم بیشتر توی دکراسیون و داخلیه ۱۵م پس انداز دارم .- دفتر طراحی داخلی تو یه شهر کوچیک چه طوره؟ چقدر سرمایه میخواد؟از کجا شروع کنم؟- کلا برای یه تازه فارع التحصیل معماری با ۱۵یا ۲۰ میلیون تومنی سرمایه چه پیشنهادی دارید؟ از همه ممنون
سلام.
در اغاز که انرژیتونو بزارین روی اتمام تحصیلات.اما اگه مشتاق به کار کردن هستید با همون 15 تومن یه دفتر در جای مناسب رهن کامل کنید و یه دستی روش بکشید.سرمایه هم در اصل همون پول رهن دفتره.یه مقدار هم میز و صندلی و ...میخواد که سرجمع یه تومنم نمیشه.مهم تاسیس دفتر نیست.کار کردن اهمیت داره که کم کم یاد میگیرید.از طرز صحبت با مالک تا اشنایی با سلیقه مردم ...ضمن اینکه حتما به دنبال گرفتن نمایندگی چندتا مصالح ساختمانی هم باشید.چون تو کشور ما به طراحی اهمیت نمیدن بیشتر پول توی فروش مصالح و اجراست. ودر اخر هم چون طراحی داخلی همراه با اجراست سعی کنید چند نفر کاسب خوب از گچ کار تا نقاش و کناف کار و...هم دور خودتون جمع کنید.
سمانه آسمونی
2012/4/02, 10:33 PM
سلام ... کسی درباره گرایش طراحی فضاهای آموزشی اطلاعاتی داره؟
Miss Independent
2012/4/05, 08:14 PM
سلام، نمی دونم سوالمو جای درستی پرسیدم یا نه...
سوالم اینه که:
من الان ترم 3 کاردانی هستم....اول که وارد دانشگاه شدیم به ما گفتن که با گذروندن 3/4 از واحدها شما مجاز میشید که کارآموزی بردارید....حالا تابستون امسال که ترم 3 ام تموم شده میخوام کارآموزی بردارم (دانشگاه هم ارائه میده) اما مدیر گروهمون نمیذاره!!!! میگه فقط اونایی که 4 رو شروع کردن باید بردارن و شما رو حذف میکنیم! :razz:
آخه چرا؟! مگه خود قانون نگفته بعد از گذروندن 3/4 واحدها میشه؟!
چون واقعا ترم مهر بخوام بردارم سنگین میشه، خیلی خوب میشد تابستون...:(
hedieh71
2012/4/05, 08:19 PM
سوالم اینه که:
من الان ترم 3 کاردانی هستم....اول که وارد دانشگاه شدیم به ما گفتن که با گذروندن 3/4 از واحدها شما مجاز میشید که کارآموزی بردارید....حالا تابستون امسال که ترم 3 ام تموم شده میخوام کارآموزی بردارم (دانشگاه هم ارائه میده) اما مدیر گروهمون نمیذاره!!!! میگه فقط اونایی که 4 رو شروع کردن باید بردارن و شما رو حذف میکنیم! :razz:
همه ی دانشگاه ها کار اموزی رو ترم اخر میدن چون دانشجو باید مطالب رو کامل یاد گرفته باشه توی ترم های گذشته تا بتونه کاراموزی رو بگذرونه
سوالم اینه که:
تابستون هم میشه بردارید. اما تو واحدهای مهر رد میشه. یعنی اینکه تابستون نامه میگیرید میرید استاد هم بهتون معرفی میشه. اما تو انتخاب واحد مهرماه درس رو برمیدارید و استاد نمره رو اونجا میده. این دسته مدیر گروه و باید باهاش صحبت کنید. این روش که گفتم خیلی جاها انجام میشه
ReD_CoDE
2012/4/05, 09:23 PM
تابستون هم میشه بردارید. اما تو واحدهای مهر رد میشه. یعنی اینکه تابستون نامه میگیرید میرید استاد هم بهتون معرفی میشه. اما تو انتخاب واحد مهرماه درس رو برمیدارید و استاد نمره رو اونجا میده. این دسته مدیر گروه و باید باهاش صحبت کنید. این روش که گفتم خیلی جاها انجام میشه
این کاملا درسته و کاملا هم قانونی
اکثر افراد کاراموزی رو تابستونا بر میدارن و از این روش استفاده میکنن
Miss Independent
2012/4/05, 10:39 PM
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم!:gol:
Pleiades.Arch
2012/4/07, 09:12 PM
سلام.
در اغاز که انرژیتونو بزارین روی اتمام تحصیلات.اما اگه مشتاق به کار کردن هستید با همون 15 تومن یه دفتر در جای مناسب رهن کامل کنید و یه دستی روش بکشید.سرمایه هم در اصل همون پول رهن دفتره.یه مقدار هم میز و صندلی و ...میخواد که سرجمع یه تومنم نمیشه.مهم تاسیس دفتر نیست.کار کردن اهمیت داره که کم کم یاد میگیرید.از طرز صحبت با مالک تا اشنایی با سلیقه مردم ...ضمن اینکه حتما به دنبال گرفتن نمایندگی چندتا مصالح ساختمانی هم باشید.چون تو کشور ما به طراحی اهمیت نمیدن بیشتر پول توی فروش مصالح و اجراست. ودر اخر هم چون طراحی داخلی همراه با اجراست سعی کنید چند نفر کاسب خوب از گچ کار تا نقاش و کناف کار و...هم دور خودتون جمع کنید.
من چنتا سوال دارم!
یه نفر که تازه درسش تموم شده مگه میتونه به تنهایی یه دفتر رو اداره کنه؟ یا این که باید با چند نفر شریک بشه؟
تو این شراکت ها امکان کلاهبرداری هست؟ یعنی ممکنه همه سرمایه آدم به باد بره؟
حالا اگه دفتر هم تاسیس کنیم تا چه سطحی میشه کار کرد؟ مثلا طراحی معماری و نقشه های فاز 2 رو طراحی میکنیم میدیم دست مشتری که خودش بره دنبال کارای شهرداری و پیمانکار و اجرا و ...؟
یا این که این دفتری که تاسیس میکنیم باید با یه پیمانکار هم قرارداد داشته باشه و یه مهندس با حق امضا هم همکاری کنه؟
من هیچی از دنیای کار نمیدونم! لطفا یه توضیح کامل بدین
ممنون
arashitect
2012/4/08, 10:50 AM
من چنتا سوال دارم!
یه نفر که تازه درسش تموم شده مگه میتونه به تنهایی یه دفتر رو اداره کنه؟ یا این که باید با چند نفر شریک بشه؟
تو این شراکت ها امکان کلاهبرداری هست؟ یعنی ممکنه همه سرمایه آدم به باد بره؟
حالا اگه دفتر هم تاسیس کنیم تا چه سطحی میشه کار کرد؟ مثلا طراحی معماری و نقشه های فاز 2 رو طراحی میکنیم میدیم دست مشتری که خودش بره دنبال کارای شهرداری و پیمانکار و اجرا و ...؟
یا این که این دفتری که تاسیس میکنیم باید با یه پیمانکار هم قرارداد داشته باشه و یه مهندس با حق امضا هم همکاری کنه؟
من هیچی از دنیای کار نمیدونم! لطفا یه توضیح کامل بدین
ممنون
درود.
اگه تجربه داشته باشید میتونید تنهایی اداره کنید اما معمولا بهتره دو یا سه نفر باشید.چون کارای ساختمانی عموما به صورت مشارکتی انجام میشن.اگر هم دفتر به تنهایی متعلق به خودتون باشه بازم حداقل یه نفر کمکی احتیاج دارین.
سرملیه خاصی گذاشته نشده که بخواد بر باد بره.بیشترین هزینه مربوط به رهن و اجاره دفتره.
کلاهبرداری هم که همیشه امکانش هست.خیلی پیش میاد کاری رو انجام میدین امابه حف الزحمه نمیرسید.
از طراحی داخلی تا طراحی نما و ترسیم نقشه های شهرداری.در مورد کارای شهرداری معمولا مالک میاد کل کار رو به دفاتر میسپره و شما باید کلیه نقشه های سازه معماری و برق و..و تهیه و به امضا طراحان و ناظرین برسونید.بعضی از دفاتر هم که کلا از اغاز درخواست پروانه کار رو میگیرن و همه کارای شهرداری رو خودشون انجام میدن(اینا دفاتری هستن که با کارمندان شهرداری دستشون تو یه کاسه هستش)
نیاز به همکاری با پیمانکار نیست چون کار اجرایی انجام نمیدین. بجز دفاتر طراحی داخلی هم که پیمانکار جز دارن(همون کاسب خودمون)..
Pleiades.Arch
2012/4/08, 03:59 PM
درود.
اگه تجربه داشته باشید میتونید تنهایی اداره کنید اما معمولا بهتره دو یا سه نفر باشید.چون کارای ساختمانی عموما به صورت مشارکتی انجام میشن.اگر هم دفتر به تنهایی متعلق به خودتون باشه بازم حداقل یه نفر کمکی احتیاج دارین.
سرملیه خاصی گذاشته نشده که بخواد بر باد بره.بیشترین هزینه مربوط به رهن و اجاره دفتره.
کلاهبرداری هم که همیشه امکانش هست.خیلی پیش میاد کاری رو انجام میدین امابه حف الزحمه نمیرسید.
از طراحی داخلی تا طراحی نما و ترسیم نقشه های شهرداری.در مورد کارای شهرداری معمولا مالک میاد کل کار رو به دفاتر میسپره و شما باید کلیه نقشه های سازه معماری و برق و..و تهیه و به امضا طراحان و ناظرین برسونید.بعضی از دفاتر هم که کلا از اغاز درخواست پروانه کار رو میگیرن و همه کارای شهرداری رو خودشون انجام میدن(اینا دفاتری هستن که با کارمندان شهرداری دستشون تو یه کاسه هستش)
نیاز به همکاری با پیمانکار نیست چون کار اجرایی انجام نمیدین. بجز دفاتر طراحی داخلی هم که پیمانکار جز دارن(همون کاسب خودمون)..
مرسی از توضیحتون! من جز برای یه سری کارای دوره دانشجویی شهرداری نرفتم! نمیدونم باید از کجا شروع کرد!
ناظرای شهرداری همه ی نقشه هارو راحت امضا میکنن؟ چقدر امکانش هست گیر بدن؟ من که تو شهرداری آشنا ندارم!
در مورد نقشه ها، من نقشه سازه رو در همون حد طراحی فنی که تو دانشگاه انجام دادم و برق و تاسیسات مکانیکی رو در حد پروژه تاسیسات دانشگاه بلدم. آیا کافیه؟ خونه رو سر مردم خراب نشه!؟:confused:
مرسی از توضیحتون! من جز برای یه سری کارای دوره دانشجویی شهرداری نرفتم! نمیدونم باید از کجا شروع کرد!
ناظرای شهرداری همه ی نقشه هارو راحت امضا میکنن؟ چقدر امکانش هست گیر بدن؟ من که تو شهرداری آشنا ندارم!
در مورد نقشه ها، من نقشه سازه رو در همون حد طراحی فنی که تو دانشگاه انجام دادم و برق و تاسیسات مکانیکی رو در حد پروژه تاسیسات دانشگاه بلدم. آیا کافیه؟ خونه رو سر مردم خراب نشه!؟:confused:
سلام
ببخشید بی اجازه وارد بحث میشم
در مورد دفاتر طراحی فک کنم مهمترین مورد مهر نظام مهندسی هستش
شما برای هر نقشه که طراحی میکنید باید مهر های مربوط به مهندس عمران و تاسیسات برق و تاسیسات میکانیکی و نقشه برداری رو پای نقشه ها داشته باشید
بعضیا تو دفترشون از این مهندسا دارن بعضیا هم مهندسایی رو میشناسن و از مهر اونا استفاده میکنن
شما خودتون هم یه مهر دارین که اول کار فقط اجازه ی طراحی ساختمونایی تا سقف دو طبقه رو دارین البته فک کنم
ولی در کل روالش اینه که با افزایش سابقه ی طراحی شما(بر حسب متراژ) و شرکت در ازمون های نظام مهندسی مهرتونو ارتقا میدین و میتونید ساختمونای 10 طبقه هم طراحی کنید
در مورد ناظر ها هم باید بگم اگه انصاف داشته باشن الکی اذییت نمیکنن ولی اگه بی انصاف باشن باید زیر سیبیلشونو چرب کرد
در مورد نقشه ها هم فک نکنم در حد تحصیلات خودمون کافی باشه تاسیسات و یازه رو انجام بدیم حتی اگه بتونیم انجام بدیم بازم مهر لازمه که ما نداریم(ای خدا چرا هیچ کاری تو دنیا به اون سادگی که به نظر میاد نیست:wallbash::w06:)
خوب من هم بگم:
بحث امضا و مهر یک بخش کار دفتره . که نیاز نیست حتما شما داشته باشی . چون معمولا کسایی که مهر میزنن خودشون طراحی نمی کنن و یکی دیگه طراحی میکنه و اونا فقط مهر می زنند. مهر یه بخش . کلی کار دیگه هم هست .
اینقدر نگران نباش وارد کار بشی کم کم راه میافتی.
موفق باشی
arashitect
2012/4/08, 08:00 PM
دوست عزیز نقشه های سازه و برق و مکانیک رو باید بدید مهندس طراحی کنه .کار شما نیست.شما فقط درصدی از حق الزحمه طراحی رو به عنوان هزینه های دفتر دریافت خواهید کرد.توی شهرداری نقشه ها کنترل و اگه ایرادی داشت عودت داده میشن برای اصلاح.ربطی به سخت گیری نداره.منظور از اشنا داشتن توی شهرداری بیشتر برای گرفتن کار بود.چون معمولا کارمندای شهرداری اولین کسانی هستند که با مالکین در ارتباطند.در کل اگه میخاهید تو اینکار باشین بهتره صبر کنید تا خودتون پروانه اشتغال بگیرید.برای شما همون دفاتر طراحی و طراحی داخلی بهتره.
Pleiades.Arch
2012/4/09, 09:13 PM
با این تفاسیر به نظرم اومد که بهتره فعلا قید تاسیس دفتر شخصی رو بزنم! چون اگر قرار باشه نقشه های برق و مکانیک و... یکی دیگه طراحی کنه و یکی دیگه اونا رو مهر کنه حداقل باید 5 نفر تو دفتر باشیم که همه شون هم قابل اعتماد و با تجربه باشن! ( فکر نکنم با تجربه ها هم اصلا منو تحویل بگیرن!)
و این که من عضو نظام هم نیستم. و فارغ التحصیل آذر 90. نمیدونم کی میتونم آزمون نظام بدم
با این تفاسیر به نظرم اومد که بهتره فعلا قید تاسیس دفتر شخصی رو بزنم! چون اگر قرار باشه نقشه های برق و مکانیک و... یکی دیگه طراحی کنه و یکی دیگه اونا رو مهر کنه حداقل باید 5 نفر تو دفتر باشیم که همه شون هم قابل اعتماد و با تجربه باشن! ( فکر نکنم با تجربه ها هم اصلا منو تحویل بگیرن!)
و این که من عضو نظام هم نیستم. و فارغ التحصیل آذر 90. نمیدونم کی میتونم آزمون نظام بدم
فک کنم تو همچین شرایطی بهترین راه برای کسب تجربه و امادگی برا تاسیس دفتر اینه که تو دفاتر با سابقه ی معماری مشغول به کار شد
البته اونا هم اکثرا دانشجو هایی رو میخوان که با نرم افزار اشنا باشن ولی در کل از نیروی جوون معماری استقبال میکنن
با سلام به نظر من خیلی خوبه برای کسانی که تو دانشگاه خودشون رو به همه ثابت کردن که من وارد بازار نشده یک مهندسم برای اینجور ادما باشون از دانشگاه بیرون نزاشته کار هست و در مقابل یک دسته از افراد هم هستن که وارد بازار کار میشن ولی چون کار خوبی ندارن به بیرون هدایت می شوند :crying2:بعد میگویند کار نیست
پیشنهاد من اینه که یه مدت کوتاه مثلا در حد 5-6 ماه تو یه دفتر که یکم قوی هم باشه همکاری کنید کم کم دستت تون میاد آیا تاسیس دفتر براتون خوبه یا نه.
موفق باشی
Pleiades.Arch
2012/4/14, 07:47 PM
فک کنم تو همچین شرایطی بهترین راه برای کسب تجربه و امادگی برا تاسیس دفتر اینه که تو دفاتر با سابقه ی معماری مشغول به کار شد
البته اونا هم اکثرا دانشجو هایی رو میخوان که با نرم افزار اشنا باشن ولی در کل از نیروی جوون معماری استقبال میکنن
قاعدتا اتوکد و فتوشاپ بلدم! اسکچاپ و رندر حرفه ای با پلاگین کی-تی هم بلدم. اما متاسفانه تری دی مکس بلد نیستم. این موضوع چقدر تاثیر میزاره رو استخدام؟
architectae
2012/4/14, 08:22 PM
kheili mamnun kheili khub tozih dadin
Majid Baharloo
2012/4/17, 01:16 PM
بچه ها میشه من رو هم راهنمایی کنید؟ :redface:
خواهش میکنم کمکم کنید : تو این تاپیک (http://www.iran-eng.com/showthread.php/364947-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D 9%86-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D9%86-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86)
Majid Baharloo
2012/4/24, 11:03 PM
UP
سلام به دوستان معمار تهرانی
من دانش آموز 18 ساله هستم و ازتون راهنمایی میخوام.
از اول زندگیم علاقه شدیدی به نقاشی ، طراحی و هنر داشتم و همیشه دنبال ورود به دنیایی با این مشمولات بودم. تو دوره زندگیم همه اطرافیان شاهد این هنر بودند.
تو انتخاب رشته دبیرستان میخواستم گرافیک رو انتخاب کنم که بین رشته گرافیک و ریاضی ریاضی رو انتخاب کردم.
بعد از اون نمیدونستم چی با علایق من متناسبه تا این که تو همین امسال ، پیش دانشگاهی فهمیدم.
کنکور سراسری ، غیرانتفاعی ، آزاد هر سه رو ثبت نام کردم.
آزاد رو دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب انتخاب کردم.
این انتخاب رشته دانشگاه آزادمه:
کد رشته/شهر انتخاب اول : کد : ۱۸۷۷ - مهندسي معماري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب دوم : کد : ۱۸۷۴ - مهندسي عمران-نقشه برداري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب سوم : کد : ۱۸۶۴ - مهندسي كامپيوتر-سخت افزار - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب چهارم : کد : ۱۸۷۶ - مهندسي معدن-اكتشاف معدن - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب پنجم : کد : ۱۸۶۱ - رياضيات و كاربردها - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب ششم : کد : ۱۸۷۵ - مهندسي معدن-استخراج معدن - واحد تهران جنوب
من فقط میخوام رشته معماری برم ، یعنی بقیه رشته ها رو اصلا دوست ندارم.
حتی ممکنه قبول نشم و سرنوشتم عوض بشه و چیزایی که دوست داشتم رو از دست بدم.
در مورد سراسری هم چیزی نگفتم چون اصلا شرایط زندگی تو خوابگاه ها و زندگی بیرون از تهران رو ندارم. تو خود شهر تهران هم واقع بینانه بخوام بگم قبول نمیشم اما شهر های دیگه رو میتونم حساب باز کنم.
درخواستم چیه؟ حتما میدونید که دانشگاه آزاد تهران جنوب دانشگاه خوبی تو دانشگاه های آزاده - به همین خاطر خیلی ها این دانشگاه رو انتخاب میکنن و قبولی تو این دانشگاه سخته ، میخوام کسانی که اطلاع دارن بهم بگن که باید درصد های تست های کنکور آزاد چقدر باشه تا بتونم تو این دانشگاه پذیرفته بشم. چون قبول شدن تو این دانشگاه اصلا مثل دانشگاه های دیگه نیست.
به نظرتون اگه آزاد قبول نشدم خوبه غیر انتفاعی برم؟ چون نمیخوام رشته دیگه ای برم. خیلی رو این رشته معماری تاکیید دارم.
3D Art
2012/4/25, 12:26 AM
UP
سلام به دوستان معمار تهرانی
من دانش آموز 18 ساله هستم و ازتون راهنمایی میخوام.
از اول زندگیم علاقه شدیدی به نقاشی ، طراحی و هنر داشتم و همیشه دنبال ورود به دنیایی با این مشمولات بودم. تو دوره زندگیم همه اطرافیان شاهد این هنر بودند.
تو انتخاب رشته دبیرستان میخواستم گرافیک رو انتخاب کنم که بین رشته گرافیک و ریاضی ریاضی رو انتخاب کردم.
بعد از اون نمیدونستم چی با علایق من متناسبه تا این که تو همین امسال ، پیش دانشگاهی فهمیدم.
کنکور سراسری ، غیرانتفاعی ، آزاد هر سه رو ثبت نام کردم.
آزاد رو دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب انتخاب کردم.
این انتخاب رشته دانشگاه آزادمه:
کد رشته/شهر انتخاب اول : کد : ۱۸۷۷ - مهندسي معماري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب دوم : کد : ۱۸۷۴ - مهندسي عمران-نقشه برداري - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب سوم : کد : ۱۸۶۴ - مهندسي كامپيوتر-سخت افزار - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب چهارم : کد : ۱۸۷۶ - مهندسي معدن-اكتشاف معدن - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب پنجم : کد : ۱۸۶۱ - رياضيات و كاربردها - واحد تهران جنوب
کد رشته/شهر انتخاب ششم : کد : ۱۸۷۵ - مهندسي معدن-استخراج معدن - واحد تهران جنوب
من فقط میخوام رشته معماری برم ، یعنی بقیه رشته ها رو اصلا دوست ندارم.
حتی ممکنه قبول نشم و سرنوشتم عوض بشه و چیزایی که دوست داشتم رو از دست بدم.
در مورد سراسری هم چیزی نگفتم چون اصلا شرایط زندگی تو خوابگاه ها و زندگی بیرون از تهران رو ندارم. تو خود شهر تهران هم واقع بینانه بخوام بگم قبول نمیشم اما شهر های دیگه رو میتونم حساب باز کنم.
درخواستم چیه؟ حتما میدونید که دانشگاه آزاد تهران جنوب دانشگاه خوبی تو دانشگاه های آزاده - به همین خاطر خیلی ها این دانشگاه رو انتخاب میکنن و قبولی تو این دانشگاه سخته ، میخوام کسانی که اطلاع دارن بهم بگن که باید درصد های تست های کنکور آزاد چقدر باشه تا بتونم تو این دانشگاه پذیرفته بشم. چون قبول شدن تو این دانشگاه اصلا مثل دانشگاه های دیگه نیست.
به نظرتون اگه آزاد قبول نشدم خوبه غیر انتفاعی برم؟ چون نمیخوام رشته دیگه ای برم. خیلی رو این رشته معماری تاکیید دارم.
درود دوست نازنینم اگر علاقه به نقاشی و طراحی و کلا کارهای آرتیستی داری مهندسی معماری خیلی با این چیزا ارتباط نداره یعنی اصلا تو ایران معلوم نیست رشته معماری چی هست مهندسی هست یا هنر !
پس به نظر من گرافیک بری خیلی بهتره هزینش هم با معماری تقریبا یکی هست
مورد دوم اینکه شما این همه رشته انتخاب کردی ! به تفاوت رنگهایی که برای هر رشته انتخاب کردم با قبول شدن توی هر کدوم از رشته ها ممکنه سرنوشتت هم رنگش عوض بشه پس یک مقدار بیشتر فکر میکردی به جای اینکه شش رشته که هیچ ربطی به هم ندارن انتخاب کنی .
قسمت آخر سوالت هم بهتره بری پیش یک مشاور تحصیلی توی همین آموزشگاه ها مطمئنا درصد های اونها خیلی معتبر تر هست
پیروز باشی
mahsa ta
2012/4/25, 06:34 PM
سلام موضوع طرح اين ترمم طراحي دانشكده براي شهر يزد كسي تاحالا طرح براي شهر يزد زده؟كسي ميتونه كمكم كنه؟
tiny memar
2012/5/16, 03:54 PM
یه سوال داشتم راهنمایی میخواستم من الان دو سال هست فارغ التحصیل شدم جدی دنبال کار نرفتم چون برای ارشد میخوندم اما چند تا موقعیت کاری هم که دیدم بیشتر دنبال افراد با سابقه کاری چند ساله هستند و خیلی راحت ردت می کنند! چطور میتونم رزومه خوبی داشته باشم تا بتونم داخل شرکت خوبی کار کنم؟
دوست عزیز ، به نظر من اگه از کارت راضی هستی و حقوق و مزایاش خوبه بهتره هم کارتو داشته باشی هم کنارش درستو ادامه بدی ، چون بعد از فارغ التحصیلی کار به سختی پیدا می شه .
marry behesht
2012/9/26, 12:54 PM
سلام به دوستان عزیز
ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من کارشناسی مهندسی معماریو گذروندم وحالا میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ولی اصلا راستش نمیدونم برم دنبال ارشد یا نه برم دنبال کار -البته یه 3ماهیم تو یه شرکت کار طراحی داخلی و 3دی انجام دادم ولی هم به خاطر پایین بودن حقوق و هم به خاطر خوندن ارشد ولش کردم ـ برای ارشد هم بین طراحی شهری و معماری بدجوری 2دلم هم ازنظر منابعو خوندنش هم آینده ی کاری... خالام دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید...:(
eltegha
2012/10/22, 12:43 PM
سلام.این ترم طرح 4 هستم و موضوعم خوابگاه دانشجویی باید طراحی کنم که تو یه سایتی قرار گرفته که شیبی داره در حد المپیک.تقریبا تو کوهه.کسی اینجا می شه به من کمک کنه؟که حجمی که مثلن ماهیتش اقامتی باشه و تو شیب اجرا شده باشه؟؟و مثلن مکعب مکعب باشه؟ممنون
ابتين
2012/11/17, 02:22 PM
سلام بهتون تبريك ميگم بخاطر موفقيتتون من عاشق معماري هستم اما دانشگاه اين رشته قبول نشدم ولي دوره هاي طراحي داخلي رو اموزشگاه پايا گذروندم ولي نميدونم چطور وارد بازار كار بشم و ازش لذت ببرم الان ميفهمم چقدر كوتا هي كردم توي درس خوندن ممنون
F.A.R.Z.A.D
2012/11/19, 07:10 PM
سلام به دوستان عزیز
ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من کارشناسی مهندسی معماریو گذروندم وحالا میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ولی اصلا راستش نمیدونم برم دنبال ارشد یا نه برم دنبال کار -البته یه 3ماهیم تو یه شرکت کار طراحی داخلی و 3دی انجام دادم ولی هم به خاطر پایین بودن حقوق و هم به خاطر خوندن ارشد ولش کردم ـ برای ارشد هم بین طراحی شهری و معماری بدجوری 2دلم هم ازنظر منابعو خوندنش هم آینده ی کاری... خالام دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید...:(
من جای شما باشم اول میرم یه چند سالی کار میکنم بعد میرم دنبال ادامه تحصیل.:gol: