برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : چمن زمین فوتبال
mostafa.af
2008/11/13, 02:50 PM
کسی در مورد چمن زمین فوتبال وچگونگی کاشت آن اطلاعی دارد.:que:
ajaab
2008/11/13, 07:35 PM
کسی در مورد چمن زمین فوتبال وچگونگی کاشت آن اطلاعی دارد.:que:
سلام برادر بزرگوار
بهترین نوع انها چمن 5 تخمه و 7 تخمه است . توی همه جزوات چمن کاری و کتابهای چمن کاری مفصل توضیح داده اند . نحوه کاشت ان با چمن 1 تخمه یکسان است و فرقی ندارد . دقیقا بگو چی میخوای تا جوابتون را بدهم . :gol:خدا قوت:gol:
دوست عزیز سلام اطلاعاتی که در کتابها موجود است لازم است ولی کافی نیست من نزدیک به 3 زمین چمن در (شهرک فکوری تهران-شهرک چمران تهران-دانشگاه تهران را کاشتم شما اطلاعات عملی میخواهید یا علمی؟
دوست عزیز سلام اطلاعاتی که در کتابها موجود است لازم است ولی کافی نیست من نزدیک به 3 زمین چمن در (شهرک فکوری تهران-شهرک چمران تهران-دانشگاه تهران را کاشتم شما اطلاعات عملی میخواهید یا علمی؟
میشه اطلاعات عملیتونو بگید
دوست عزیز اگر اجرای احداث زمین چمن در برنامه کاری دارید 1-زهکشی 2- شیب زمین 3-نوع منطقه 4-خاک سازگار با منطقه و دیگر مسایل را باید مد نظرت باشه -لطفا"اطلاعات دقیق بده تا راهنمایی کنم
akha25
2009/4/08, 10:02 PM
اصولا كاشت زمين چمن ورزشي خيلي پيچيده هست كه با توجه به مساحت زياد شايد بتوان گفت كه شيب بندي و زهكشي آن مهمترين بخش آن هست. كه ماندگاري و جلوگيري از كچل شدن آن را سبب مي شود.براي اطلاعات بيشتر مي توني به كتاب چمن كاري دكتر محسن كافي مراجعه كني.حتي اگه به خود دكتر كافي مراجعه كني-مدير گروه فضاي سبز دانشكده كشاورزي كرج-جوابتو ميده استاد بسيار باكمالاتيه تحويل مي گيره.
سلام من رشته ام زراعت هست ولی میخوام بدونم برا چمن فوتبال چه نوع چمنی مناسبه کلا برای تهیه زمیم فوتبال چه تدابیری باید به کار برد؟:surprised:
زهرا فرشید
2011/1/18, 05:50 PM
سلام من رشته ام زراعت هست ولی میخوام بدونم برا چمن فوتبال چه نوع چمنی مناسبه کلا برای تهیه زمیم فوتبال چه تدابیری باید به کار برد؟:surprised:
من اطلاعات خیلی دقیق نیست از برای چمن ورزشگاه ها از ارقامی با بافت نرم و پاخوری بالا استفاده میکنن دقیق چه ارقامی هست نمیدونم ایشالله دوستان میان جواب میدن
خوب برا چمن فوتبال باید از ترکیب تخم چمنهایی استفاده کنی که به پا خوری مقاومتر باشن و بسته به منطقه کاشت ترکیب و درصد تخم چمن متفاوت هست
برا اماده سازی بستر هم باید بسته به شرایط منطقه اقدام کنی در محیطهای مرطوب و بارانی مثل شمال باید بستر سازی طوری باشه که ابتدا کل زمینت رو به بخشهای مساوی تقسیم کنی زهکشهای لوله ا در بستر کار کنی و روی لوله ها رو بترتیب با مصالح درشت به نرم پر کنی و در اخر روی لایه شنی یک لایه چمن بکاری اما شرایط برای مناطق خشک متفاوت تره و در مناطق کمی گرمتر استفاده از خاک سنگینتر ضروری هست بنا بر این همیشه شرایط کاشت بستگی مستقیم به پارامترهای محیطی داره و شما باید بدونی در چه منطقه ای میخوای کار کنی
اصول کلی استفاده از چمن مقاوم و اماده سازی بستر هست
ye barkhord
2011/1/20, 03:01 AM
از بذر چمن اسپورت ( 5 تا 7 تخمه ) استفاده میکنند . در تهران شهرداری اخیرا از چمن مصنوعی استفاده میکند که البته نیاز به ابیاری سطحی هم دارد . در تهیه زمین چمن از شن و ماسه استفاده نکنید بلکه اصول خود دارد . موفق باشید
تعویض مداوم چمنهای ورزشی و وجود اب سطحی فراوان در زمینهای شمال ایجاب میکنه شما بستر رو رو لایه ای از شن قرار بدی تا بتونی راحتتر کار کنی
ye barkhord
2011/1/21, 05:01 AM
تعویض مداوم چمنهای ورزشی و وجود اب سطحی فراوان در زمینهای شمال ایجاب میکنه شما بستر رو رو لایه ای از شن قرار بدی تا بتونی راحتتر کار کنی
دوست عزیز این کار شما راحت است چون در تهران همه این کار راحت انجام میدهند ولی دوامی ندارد و بعد خرابی های چمن را بایست تعمیر کنید البته تعمیرات را با شن و ماسه انجام نمیدهند و با اصول سابق انجام میدهند . چمن خودش زهکش قوی است و اگر خوب مراقبت شود و رقم مناسب کشت شود و خوووووووووووووووووب از نظر کود آهن تغذیه شود از محالات است که نتواند زهکش خوبی باشد . این توضیحات تجربه کار چند ساله شرکای سابق ما در خارج از کشور است . ان هم در باغات با رطوبت بسیار زیادتر از رطوبت مناطق شمال ایران .
دوست عزیز این کار شما راحت است چون در تهران همه این کار راحت انجام میدهند ولی دوامی ندارد و بعد خرابی های چمن را بایست تعمیر کنید البته تعمیرات را با شن و ماسه انجام نمیدهند و با اصول سابق انجام میدهند . چمن خودش زهکش قوی است و اگر خوب مراقبت شود و رقم مناسب کشت شود و خوووووووووووووووووب از نظر کود آهن تغذیه شود از محالات است که نتواند زهکش خوبی باشد . این توضیحات تجربه کار چند ساله شرکای سابق ما در خارج از کشور است . ان هم در باغات با رطوبت بسیار زیادتر از رطوبت مناطق شمال ایران .
خاک اغلب مناطق شمال ایران رس قرمز رنگ هست که بسیار سنگینه و در فصول بارندگی در زمینهای چمن فوتبال بعلت مداومت تردد و پاخوری انقدر فشرده میشه که در مقابل عبور اب غیر قابل نفوذ میشه بنا بر این برا داشتن چمن مناسب ابجاد بستر زهکشی شده و تصحیح شده غیر قابل اجتناب هست لازم به تذکر هست در سدهای خاکی برای عدم نفوذ پذیری به اب از همین رس بعنوان هسته رسی استفادهمیشه
شما یک زمین چمن تو شمال ایران نشونم بده که زمستونا سالم مونده باشه
یکی درمورد زمین چمن فوتبال تو مناطقی مثل تبریز توضیح بده ممنون میشم:)
ye barkhord
2011/2/09, 05:53 PM
خاک اغلب مناطق شمال ایران رس قرمز رنگ هست که بسیار سنگینه و در فصول بارندگی در زمینهای چمن فوتبال بعلت مداومت تردد و پاخوری انقدر فشرده میشه که در مقابل عبور اب غیر قابل نفوذ میشه بنا بر این برا داشتن چمن مناسب ابجاد بستر زهکشی شده و تصحیح شده غیر قابل اجتناب هست لازم به تذکر هست در سدهای خاکی برای عدم نفوذ پذیری به اب از همین رس بعنوان هسته رسی استفادهمیشه
شما یک زمین چمن تو شمال ایران نشونم بده که زمستونا سالم مونده باشه
دوست نازنین من خاک شما هر شکل باشد بایست عملیات زیر سازی کشتکار چمن را اصول علمی انجام دهی و اگر خاکی غیر قابل کشت باشد از چمن رول استفاده میشود . سوال داشتید لطفا قبل ان کمی تامل فرمایید بعد ان را مطرح فرمایید .
ye barkhord
2011/2/09, 06:00 PM
یکی درمورد زمین چمن فوتبال تو مناطقی مثل تبریز توضیح بده ممنون میشم:)
به چه نوع توضیحاتی نیاز دارید ؟ مشکل فنی خاصی دارید؟ یا صرفا اطلاعات عمومیست؟
دوست نازنین من خاک شما هر شکل باشد بایست عملیات زیر سازی کشتکار چمن را اصول علمی انجام دهی و اگر خاکی غیر قابل کشت باشد از چمن رول استفاده میشود . سوال داشتید لطفا قبل ان کمی تامل فرمایید بعد ان را مطرح فرمایید .
نه مرسی سوال ندارم برو حالشو ببر
به چه نوع توضیحاتی نیاز دارید ؟ مشکل فنی خاصی دارید؟ یا صرفا اطلاعات عمومیست؟
والله من قراره تو بخش فضای سبز کار کنم و یه زمین فوتبال هم در تبریز باید کار بشه میخوام به طور کلی یه چیزایی در این مورد بدونم.:cry:
والله من قراره تو بخش فضای سبز کار کنم و یه زمین فوتبال هم در تبریز باید کار بشه میخوام به طور کلی یه چیزایی در این مورد بدونم.:cry:
خوب بمبارکی پس حالا که قطعی شده باید چند کار انجام بدی بررسی کن خاک مناسب برا کاشت چمن هست یا نه اگه نیاز به اصلاح داشت اصلاح کن بذر مناسب تهیه کن چون چمن برا زمین فوتباله و منطقه سرده موقع خرید بذر به این نکته توجه کن بذرت مقاوم به سرما و پاخوری باشه
فکر نکنم سمت شما زیاد نیاز به زهکشی باشه اما برا امتحانش میتوی یه چاله بکنی مثل تشت به ابعاد یک کتر در یک متر و به عمق بیست سانت و توش اب بریز زمان بگیر که چند دقیقه طول میکشه اب توسط زمین خورده میشه بعد از ایستگاه هوا شناسی امار بیشترین بارندگی رو بگیر میانگین بارش رو هم بگیر ببین اگه در زمان بارندگی اب رو زمین روان اب ایجاد میکنه باید زهکشی رو اصلاح کنی این اصولی ترین کار هست اما اگه دیمی بخوای بکاری فقط ببین خاک مناسب کشت هست یا نه بعد شروع کن به کاشت
tahvildar
2012/1/29, 02:33 PM
با سلام
دوست عزیز من احتیاج به اطلاعات علمی درخصوص زمینهای چمن sand baceدارم باتشکر فراوان
با سلام
دوست عزیز من احتیاج به اطلاعات علمی درخصوص زمینهای چمن sand baceدارم باتشکر فراوان
این آدرسا کمکی بهتون نمی کنه؟ :
http://www.iran-eng.com/showthread.php/228422-مقالات-چمن-كاري
http://www.iran-eng.com/showthread.php/294501-مقایسه-چمن-باگیاهان-پوششی
http://www.iran-eng.com/showthread.php/119457-اصول-چمن-کاری-Lawning-principles
yasheal
2012/4/09, 02:09 PM
از دوستان کسی در مورد تجهیزاتی که برای ترمیم چمن زمینهای فوتبال ساخته میشن خبر داره؟برای ترمیم چمن فوتبال البته تو ورزشگاهها از چه نوع چمنی استفاده میشه؟نحوه کاشت و فضای مناسب برای کاشت این چمن چطور باید باشه؟دوستان کسی هست بتونه کمکم کنه؟
حمید 88
2012/4/09, 05:47 PM
از دوستان کسی در مورد تجهیزاتی که برای ترمیم چمن زمینهای فوتبال ساخته میشن خبر داره؟برای ترمیم چمن فوتبال البته تو ورزشگاهها از چه نوع چمنی استفاده میشه؟نحوه کاشت و فضای مناسب برای کاشت این چمن چطور باید باشه؟دوستان کسی هست بتونه کمکم کنه؟
سلام دوست عزیز چمن ورزشگاه معمولا مخلوطی از دو تا سه نوع بذر جمن(لولیوم پوا وفستوکا ) هست در مورد واکاشت نیز بسته به نیاز خزانه ای ایجاد میشود و قطعات چمن جهت واکاشت منتقل میشوند دستگاههای متنوعی هم جهت کاشت ونگهداری چمن وجود دارد که تهیه اون بسته به شرایط کار است و اکثر ورزشگاههای ایران فاقد انها هستند خزانه محلی است که دما ونور مناسب داشته وتا حد امکان به ورزشگاه نزدیک باشه
yasheal
2012/4/09, 11:09 PM
سلام دوست عزیز چمن ورزشگاه معمولا مخلوطی از دو تا سه نوع بذر جمن(لولیوم پوا وفستوکا ) هست در مورد واکاشت نیز بسته به نیاز خزانه ای ایجاد میشود و قطعات چمن جهت واکاشت منتقل میشوند دستگاههای متنوعی هم جهت کاشت ونگهداری چمن وجود دارد که تهیه اون بسته به شرایط کار است و اکثر ورزشگاههای ایران فاقد انها هستند خزانه محلی است که دما ونور مناسب داشته وتا حد امکان به ورزشگاه نزدیک باشه
ممنون از پاسختون.در مورد همین خزانه اطلاعاتی دارین؟مثلا برای یه استادیوم فوتبال مدرن چه فضایی با چه ابعادی لازمه؟ تو ایران نمونه اون وجود داره ؟مثلا تو ازادی؟
حمید 88
2012/4/10, 03:41 PM
ممنون از پاسختون.در مورد همین خزانه اطلاعاتی دارین؟مثلا برای یه استادیوم فوتبال مدرن چه فضایی با چه ابعادی لازمه؟ تو ایران نمونه اون وجود داره ؟مثلا تو ازادی؟
برای ورزشگاه ازادی فکر میکنم حدود 2000 متر است