PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : کارشناسی ناپیوسته ict

akm
2008/11/07, 07:22 PM
سلام با توجه به اینکه امسال پذیرش کارشناسی ناپیوسته رشته فناروی اطلاعات وارتباطاتictزیاد بوده و این دانشجویان سوالات زیادی درباره ای این رشته دارند این قسمت رو فعال کردم تا در آن بتوانند مشکلات خدوشون حل کنند !!البته نا گفته نماند که من هم در این رشته تحصیل میکنم و کلی سوال بی پاسخ دارم
فعلا:D:D

mohsen-mm
2008/11/10, 05:49 PM
سلام دوست خوب.
احسنت به این کارت منم از ICT های محترم می خوام تا اینجا جمع شن و یه فروم علمی درست کنیم...
منتظر تک تک دوستان هستم(م.مرادقلی.م-ICT جهاد صنعتی اصفهان).

akm
2008/11/10, 07:17 PM
سلام
امیدوارم اینطور بشه که شما گفتید منم امیدورام بتونیم مشکلاتمون اینجا حل کنیم
با امید موفقیت

psychic
2008/11/10, 08:11 PM
من در مورد ICT اطلاعاتم اونقدرا زیاد نیست
ولی دو تا از هم کلاسیام کارشناسی ICT رو تموم کردن و مشغول کار هستن.(هم کلاسی توی دانشگاه رو نمی گما)
سوالاتون رو بگید یا ازشون دعوت می کنم بیان اینجا فعالیت کنن یا اگرم نتونستن ازشون می پرسم براتون

این کاری که از من بر میاد

موفق باشید

akm
2008/11/11, 03:08 PM
ممنونم لطف میکنید
اولین سوال
وزارت علوم کارشناسی ict رو در 10 گرایش تقسیم کرده تفاوت گرایش ها چقدره و کدوم از این گرایش ها بهتر از همه است (ار همه لحاظ علمی ،بازار کارش و...)

akm
2008/11/21, 09:46 AM
واییییییییییییییی عجب فعالیتی عجب فرومی :weirdsmiley::weirdsmiley::weirdsmiley::w00::w00:
ممنونم از مدیر تالار:biggrin:

Free_Electron
2008/11/30, 12:35 PM
سلام;)
من کاردانی الکترونیک دارم:)
می خوام کار شناسی ICT ادامه تحصیل بدم:warn:
تنها جای که کاردانی به کارشناسی داره دانشگاه علمی کاربردی با 6 گرایش
1-ICT گرایش انتقال (در مورد چگونگی انتقال اطلاعات به گونه های مختلف با مدارت دیجیتالی)
2- ICT گرایش سوئیچ ( مدارت سوئیچ دیجیتالی مخابرات)
3- ICT گرایش دیتا ( چیزی نمی دونم فکر کنم سخت باشه ، ریاضی قوی:cry: )
4- ICT گرایش مخابرات سیار ( سیستم های بی سیم مثه موبایل)
5- ICT گرایش سیستم های تحت شبکه ( امسال جدید اومده )( شما IT چی ها و نرم افزاری ها بهتر باید بدونید)
6- ICT گرایش مدیریت ICT (فقط شاغل ها حق انتخاب دارند ، بهتر )
اطلاعات من درمورد رشته ها بر می گرده به دانش الکترونیکی من نه تجربه ی تحصیلی
امسال من شرکت کردم و برای قبول شدن نیاز به همکاری شما که قبلا شرکت کرده اید و قبول شده اید دارد.
امروز که این تایپ را می نویسم روز آخر ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی !!!!!!
هر چیز دیگه که می خواهید بدونید از به عنوان یک الکترونیکی که علاقه مند شده به ICT نه IT:redface:

بپرسید:cool:

akm
2008/12/13, 09:53 AM
سلام;)

من کاردانی الکترونیک دارم:)
می خوام کار شناسی ICT ادامه تحصیل بدم:warn:
تنها جای که کاردانی به کارشناسی داره دانشگاه علمی کاربردی با 6 گرایش
1-ICT گرایش انتقال (در مورد چگونگی انتقال اطلاعات به گونه های مختلف با مدارت دیجیتالی)
2- ICT گرایش سوئیچ ( مدارت سوئیچ دیجیتالی مخابرات)
3- ICT گرایش دیتا ( چیزی نمی دونم فکر کنم سخت باشه ، ریاضی قوی:cry: )
4- ICT گرایش مخابرات سیار ( سیستم های بی سیم مثه موبایل)
5- ICT گرایش سیستم های تحت شبکه ( امسال جدید اومده )( شما IT چی ها و نرم افزاری ها بهتر باید بدونید)
6- ICT گرایش مدیریت ICT (فقط شاغل ها حق انتخاب دارند ، بهتر )
اطلاعات من درمورد رشته ها بر می گرده به دانش الکترونیکی من نه تجربه ی تحصیلی
امسال من شرکت کردم و برای قبول شدن نیاز به همکاری شما که قبلا شرکت کرده اید و قبول شده اید دارد.
امروز که این تایپ را می نویسم روز آخر ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی !!!!!!
هر چیز دیگه که می خواهید بدونید از به عنوان یک الکترونیکی که علاقه مند شده به ICT نه IT:redface:

بپرسید:cool:

باسلام
نه دوست عزیز فقط علمی کاربردی کارشناسیictنداره امسال دانشگاه غیر انتفاعی هم این رشته رو آورده بود. البته برای کاردانی به کارشناسی و تنها با سه گرایش مدیریت،کاربرد،سوئیچ (به نظر من این دانشگاها بهتر از علمی کاربردیهاست)
موفق باشی

akm
2008/12/30, 08:36 AM
رییس انجمن ICT :
انجمن ICT دوره های کوتاه مدت آموزشی برگزار خواهد کرد
انجمن ICT در نظر دارد تا در راستای انجام اقدامات ارزنده در زمینه ICT دوره های کوتاه مدتی در این زمینه برگزار کند.
دکتر شفیعی رییس انجمن ICT در گفت وگو با خبرنگار سیتنا، اظهارداشت: از مهم ترین اقدامات این انجمن از ابتدای تاسیس تا کنون می توان به امضای پروژه های تحقیقاتی، دریافت مجوز مجله علمی و پژوهشی، برگزاری کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، شناسایی نیازهای حوزه ICT و اطلاع رسانی آن به دانشگاه ها، اشاره کرد.
وی افزود: البته به دلیل اینکه تنها چهار سال از زمان تاسیس این انجمن می گذرد انجام اقدامات بسیار بزرگ زمان بر است اما ارتباط این انجمن با شرکت های صنعتی و دانشگاه ها دارای اهمیت زیادی است.
وی خاطرنشان کرد: البته سایت انجمن ICT به نحو مطلوبی ارتقاء یافته و روزانه بیش از صدها نفر مراجعه کننده دارد و همچنین در نظر است دوره های کوتاه مدت در زمینه های ICT برگزار کنیم.
شفیعی گفت: با ارتباطات برقرار شده با شرکت های مخابراتی پروژه هایی در این زمینه انجام می شود و علاقمندیم تا دانشجویان اساتید هر چه بیشتر عضو این انجمن شده و با استفاده از فرصت های آن باعث ارتقاء انجمن شوند.
شفعیعی خاطرنشان کرد: همچنین انتخابات دوره بعدی هیات مدیره انجمن به زودی و طی یک ماه و نیم آینده برگزار می شود.

ali-aghili
2008/12/31, 09:31 AM
سلام ، کسی میدونه چطوری میشه کنکور کاردانی به کارشناسی غیر انتفاعی رو شرکت کرد ، و اینکه درس های کنکوریش چی هستن ؟ مرسی ، یا علی

ali-aghili
2009/1/01, 06:03 PM
سلام ، کسی میدونه چطوری میشه کنکور کاردانی به کارشناسی ICT(غیر انتفاعی) رو شرکت کرد ، و اینکه درس های کنکوریش چی هستن ؟ مرسی ، یا علی

akm
2009/1/02, 03:45 PM
سلام ، کسی میدونه چطوری میشه کنکور کاردانی به کارشناسی غیر انتفاعی رو شرکت کرد ، و اینکه درس های کنکوریش چی هستن ؟ مرسی ، یا علی

سلام
کنکوری به نام غیر انتفاعی نداریم!!! همون کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته است ولی تو انتخاب رشته شما میتونی موسسات غیر انتفاعی رو انتخاب کنی یا در واقع بگم مجبوری انتخاب کنی مگر اینکه رتبت تک رقمی باشه که بتونی روزانه قبول بشی.

همون درس های تخصصی گروه برقه با ضرایب الکترونیک

ali-aghili
2009/1/06, 01:54 PM
سلام
کنکوری به نام غیر انتفاعی نداریم!!! همون کنکور سراسری کارشناسی ناپیوسته است ولی تو انتخاب رشته شما میتونی موسسات غیر انتفاعی رو انتخاب کنی یا در واقع بگم مجبوری انتخاب کنی مگر اینکه رتبت تک رقمی باشه که بتونی روزانه قبول بشی.

همون درس های تخصصی گروه برقه با ضرایب الکترونیک

مرسی از راهنمایی ارزشمندتون . یا علی

عضو ict
2009/1/06, 03:04 PM
سلام . متاسفانه توی روزانه ها، کارشناسی ict پیدا نمی شه !!! من خودم کاردانی ict دارم ودلمم خیلی پره . ما باید با بچه های برق سر رشتۀ خودمون رقابت کنیم ! اخه این انصافه؟ تازه وقتیم که قبول شدی مجبوری یا بری دانشگاه غیرانتفاعی ادامه تحصیل بدی یا اگر خیلی دلت دانشگاه روزانه می خواد الکترونیک رو انتخاب کنی!!!من پارسال کنکور کاردانی به کارشناسی رو شرکت کردم ودانشگاه شهاب قم قبول شدم اما نرفتم وفعلا خونه نشینم تا کنکور سال بعد!غیر انتفاعی باشه ، خوابگاهم بخوای!دیگه وا ویلا ... :cry::cry::cry:شاید یه روزی روزانۀ ict اومد.:D

akm
2009/1/15, 07:59 PM
سلام . متاسفانه توی روزانه ها، کارشناسی ict پیدا نمی شه !!! من خودم کاردانی ict دارم ودلمم خیلی پره . ما باید با بچه های برق سر رشتۀ خودمون رقابت کنیم ! اخه این انصافه؟ تازه وقتیم که قبول شدی مجبوری یا بری دانشگاه غیرانتفاعی ادامه تحصیل بدی یا اگر خیلی دلت دانشگاه روزانه می خواد الکترونیک رو انتخاب کنی!!!من پارسال کنکور کاردانی به کارشناسی رو شرکت کردم ودانشگاه شهاب قم قبول شدم اما نرفتم وفعلا خونه نشینم تا کنکور سال بعد!غیر انتفاعی باشه ، خوابگاهم بخوای!دیگه وا ویلا ... :cry::cry::cry:شاید یه روزی روزانۀ ict اومد.:D

]چرا اخه قبولی تو روزانه حیلی سخته شهاب دانش هههه خوب شد که نرفتی

nicespring
2009/1/26, 07:04 PM
سلام من ترم 2 مهندسی ICTگرایش سوئیچم .ولی به نظرم چون من کاردانیم هم همین رشته بودم البته در دانشگاه غیرانتفاعی و دوستان زیادیم الان کارشناسی شونو باز غیر انتفاعی هستند و من علمی کاربردی بر طبق تعریف اونا از دانشگاشون علمی کاربردی بهتره البته مسلما دانشگاه با دانشگاه فرق داره .همه گرایش ها هم درس هاشون مثل همه و فقط در 6 واحد ترم آخر با هم فرق می کنن.ولی اینکه کدوم گرایش بهتره رو نمی دونم چون هرکی یه چیزی میگه:)

eehsan
2009/1/29, 03:26 PM
سلام منم ict میخونم جهاد دانشگاهی اهواز
واسه کارشناسی باید زیر گروه برق الکترونیک امتحان بدیم.
سوالی بود شاید بلد باشم جواب بدم

Free_Electron
2009/2/12, 09:09 AM
بازم سلام
بعد از مدت ها بازم اومدم.
امتحان کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی دادم سوالات عجیب و غریبی داشت.
توی حوزه شهرکرد 5-6 نفر بودیم که دو نفر سر جلسه نیامدند ماندیم 4 نفر که یکی سهمیه شاغل(45 سالش بود رسمی مخابرات هم)بود یکی هم که من پرسیدم رشته برق بود که عمرا بتونه سوالات را جواب بده.........
سوالات مدار در سخت ترین حالت خودش . الکترونیک باز راحت تر بود.دیجیتال چون عشق منه و خونده بودم عالی زدم.مخابرات بیشترش مدولاسیون فاز بود که در کاردانی درس نمی دن و من هم نخوانده بودم بد نبود.فیزیک عمومی راحت بود ولی مغناطیس سخت...
به هر شکل انتظار قبولی دارم و منتظر نتایج هستم.
در اواخر بهمن نتایج زده می شه......توکل به خدا یا قبول یا سربازی.......

ali-aghili
2009/2/12, 04:04 PM
با سلام ، آقا یه راهنمایی می خواستم ، من رشتم نرم افزار هستش ، می خوام ICT غیرانتفایی شرکت کنم ، ولی نمیدونم با چه گروهی باید شرکت کنم ، کامپیوتر یا برق !!!:w10:

nicespring
2009/2/14, 10:01 PM
سلام ممنون که ict ها رو دارید دور هم جمع می کنین.هیشکی مارو دوست نداره:cry:همه رشته ها تو باشگاه اسمشون هست الا ما:crying2: منم ترم 7 Ict گرایش سوئیچم کاردانیمو تهران غیرانتفاعی خوندم ولی کارشناسیمو دارم علمی کاربردی تبریز می خونم از نظر امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و جذب به کار، علمی کاربردی بهتره
بهرحال سوالی راجب درس و واحد و شهر بود ما هم در خدمتیم
خوشحال می شم کمکتون کنم.;)

akm
2009/2/15, 09:08 AM
با سلام ، آقا یه راهنمایی می خواستم ، من رشتم نرم افزار هستش ، می خوام ICT غیرانتفایی شرکت کنم ، ولی نمیدونم با چه گروهی باید شرکت کنم ، کامپیوتر یا برق !!!:w10:

با سلام خدمت دوست گرامی قبلا جواب این سوال را داده بودم شما میتوانید در گروه برق شرکت کنید و باید دقت کنید که ضرایب الکترونیکتون بالا باشد
موفق باشید

shahab60
2009/2/17, 12:09 PM
سلام امیدوارم بتونم کمکت کنم
من در این رشته مشغول به تحصیل هستم و تابستان گذشته از طریق کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی در دانشگاه غیر انتفاعی قم قبول شدم
اگر از مواد ازمونم بخواهی من با کاردانی برق قدرت شرکت کردم فکر میکنم مدرک کاردانی
زیر گروه برقو بخواد ومواد امتحانیم باتوجه به گرایشت و باید بخونی:gol:

ali-aghili
2009/2/27, 02:01 PM
سلام بچه ها ، کمک کنید !!!! من می خوام با گروه ریاضی کنکور بدم ، کاردانی نرم افزار دارم ، البته از IT هم چیزهایی می دونم ، ولی می خواستم نظره شما رو هم بدونم ، نر افزار یا IT ، کدوم بهتره ، بانک ها ، مخابرات و وزارت نیرو هیچ کدوم برای استخدام IT نمی خوان ، نمی دونم اگه IT بخونم ، کجا مشغول به کار میشم ، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ :cry:

psychic
2009/2/27, 11:11 PM
سلام بچه ها ، کمک کنید !!!! من می خوام با گروه ریاضی کنکور بدم ، کاردانی نرم افزار دارم ، البته از IT هم چیزهایی می دونم ، ولی می خواستم نظره شما رو هم بدونم ، نر افزار یا IT ، کدوم بهتره ، بانک ها ، مخابرات و وزارت نیرو هیچ کدوم برای استخدام IT نمی خوان ، نمی دونم اگه IT بخونم ، کجا مشغول به کار میشم ، کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ :cry:

از کجا می دونید بانک ها IT نمی گیرن؟
اساس کار شبکه های بین بانکی با IT ها هست.چیزی که در تخصص یک فارغ والتحصیل IT به معنای واقعی هست
انتخاب با شماست من که نمی تونم جهت بدم به فکرتون می دونید منظورم چیه که؟

akm
2009/5/21, 01:15 PM

حرفتون درسته الانه هیچ کدوم از ارگانهای که نام بردید برای استخدامی نامی از آتی نمیبرند ولی امیداورم با مرور زمان وشناخت کامل روی این رشته این مشکل حل بشه

ژيمن
2009/8/12, 01:05 AM
سلام دوست خوب.
احسنت به این کارت منم از ICT های محترم می خوام تا اینجا جمع شن و یه فروم علمی درست کنیم...
منم ict ميخونم
درخدمتم;)
فقط بگيد از کجا بايدشروع کنيم

روناک.گ
2009/9/02, 03:01 PM
سلام دوست خوب.

سلام منم ict میخونم. با این کارتون موافقم.

روناک.گ
2009/9/02, 03:10 PM
سلام با توجه به اینکه امسال پذیرش کارشناسی ناپیوسته رشته فناروی اطلاعات وارتباطاتictزیاد بوده و این دانشجویان سوالات زیادی درباره ای این رشته دارند این قسمت رو فعال کردم تا در آن بتوانند مشکلات خدوشون حل کنند !!البته نا گفته نماند که من هم در این رشته تحصیل میکنم و کلی سوال بی پاسخ دارم

سلام . موافقم:smile:

روناک.گ
2009/9/02, 03:14 PM
منم ict ميخونم
درخدمتم;)

سلام. کدوم دانشگاه؟

ژيمن
2009/9/15, 06:17 AM
سلام بچه ها
به نظر شما کدوميک از دروس ict ها بيشتر به دردشون ميخوره

akm
2009/10/01, 10:08 AM
[quote=ژيمن;1149155]سلام بچه ها
به نظر شما کدوميک از دروس ict ها بيشتر به دردشون ميخوره[/quot

متون اسلام و تربیت بدنی:biggrin::biggrin:

FreeTalk
2009/10/01, 10:58 AM
بهترین چیزی که در کاردانی ICT می خونه اصول رادیوماکس و GSM هست که البته اگر استاد کامل درس بدهد که با توجه به دو واحدی بودن و نخوندن ریاضی کاربردی اساسا" خیلی خلاصه می شود (ICT ها در کاردانی ریاضی کاربردی ندارند و این بد شانسی بزرگشون هست برای همین خیلی از دروسشون ناقص خواهد بود)

در کارشناسی دو گرایش شبکه های کامپیوتری و کاربرد های ICT بنظرم بهتره البته الان بیشتر مدیریت ICT را دانشگاه دارند فکر کنم 3200 نفر می گیره ولی در کارشناسی رشته سنگینی هست و برای دوستان برقی که می خواهند رشته سبک انتخاب کنن اصلا" نظر خوبی ندارم چون دروس سخت کامپیوتر و مخابرات در این جا وجود دارد (برنامه نویسی تحت وب و پیشرفته محاسبات عددی سیگنال و سیستم ریاضی مهندسی) بخصوص که ممکنه استادتون یک مرتبه مهندس IT باشه که گند می زنه می رود و شما دیگه نمی دونید چی کاره هستید!!!

FreeTalk
2009/10/01, 10:59 AM
www.ICTFans.ir (http://www.iran-eng.com/www.ICTFans.ir)
این فروم هست برای ICT ها خوشحال می شوم حضور پیدا کنید.

مقداد طاهری
2009/10/18, 11:24 AM
سلام :heart:
بازار کار کاردانی ictچه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :que:

FreeTalk
2009/10/19, 08:23 PM
سلام :heart:
بازار کار کاردانی ictچه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :que:
سال دیگه نظر می دهم چون هنوز هیچ ICT (اون ICT که ارتباطات و فناوری اطلاعات هست) وارد بازار کار نشده ولی احتمالا" همه کاره هیچ کار خواهد بود و باید خودش یک فکری برای خودش بکنه!

ولی اگر منظر شما ICT مخابرات ارتباط داده است اون مشخص کارش ولی باید لیسانس بگیره
در مخابرات کاردانی به کارشناسی اونی که گرایش ندارد از همه بهتر است.;)

nac63
2009/11/02, 02:27 PM
خوب...واسه ما كه الان داريم كارشناسي ICT مي خونيم چه پيشنهادي درارين....
لطفا تو تحقيقم راجع به لايه Mac در Wimax كمكم كنيد

jafarsadeghirad
2009/12/29, 02:03 PM
سلام من ترم 2 مهندسی ICTگرایش سوئیچم .ولی به نظرم چون من کاردانیم هم همین رشته بودم البته در دانشگاه غیرانتفاعی و دوستان زیادیم الان کارشناسی شونو باز غیر انتفاعی هستند و من علمی کاربردی بر طبق تعریف اونا از دانشگاشون علمی کاربردی بهتره البته مسلما دانشگاه با دانشگاه فرق داره .همه گرایش ها هم درس هاشون مثل همه و فقط در 6 واحد ترم آخر با هم فرق می کنن.ولی اینکه کدوم گرایش بهتره رو نمی دونم چون هرکی یه چیزی میگه:)
من خودم دانشجوی ictعلمی کاربردی هستم (کاردانی)یه کم توضیحات در مورد کارشناسی گرایشسوییچ میخواهم.:smile:

djbagoor
2010/1/14, 10:15 PM
یکی به من کمک کنههههههههه...........
ICT گرایش دیتا چیه؟چارتش چیه؟چی درس می دن توش؟........

FreeTalk
2010/1/19, 07:26 AM
هیچ کدومش چون هیچ کدام را کامل نمی خونند.
دوره کارشناسی درس هاش بروزتر از بقیه رشته هاست ولی بازم مشکل کاردانیش را دارد هیچ کدام از درس ها را کامل نمی خونن!

مثلا" در دوره کاردانی ریاضی کاربردی ندارند که فوریه و... را بخونن ولی تکنولوژی مخابرات می خونن (من در عجب ماندم یکی مخابرات بخونه و آنالیز فوریه بلد نباشه!)

djbagoor
2010/1/19, 09:56 AM
یکی به من کمک کنههههههههه...........
ICT گرایش دیتا چیه؟چارتش چیه؟چی درس می دن توش؟........
یکی نم یخواد به من جواب بده؟؟؟

pouya9
2010/1/20, 06:52 PM
سلام با عرض خسته نباشي
ببخشيد اگه كسي كارشناسي ict با هر گرايشي باشه ميتونه تو آزمون كارشناسي ارشد it شركت كنه

Araz yakamoz
2010/1/20, 08:25 PM
سلام. من کاردانی نرم افزار دارم . و خواهش میکنم علاوه بر دادن اطلاعات درباره محتویات رشته. بیشتر درباره فرصتهای شغلی آن هم صحبت کنید.

mehrdadvnn
2010/2/06, 12:16 AM
سلام دوستان
سر فصل های امتحانی برای آزمون کارشناسی از چه کتابهایی می اید
مثلا شبکه های کامپیوتری از چه کسی و چه کتابی هست یا ساختمان داده ها یا مدار منطقی یا ریاضی و فیزیک از چه سر فصل هایی آورده می شه

با سپاس:gol:

akm
2010/2/09, 10:28 AM
سلام. من کاردانی نرم افزار دارم . و خواهش میکنم علاوه بر دادن اطلاعات درباره محتویات رشته. بیشتر درباره فرصتهای شغلی آن هم صحبت کنید.

سلام دوست گرامی
این رشته برای اولین بار کارشناسیش در سال 87 ارئه شد ، باید بگم به جور ترکیبی از itو برق مخابراته البته جنبه مخابراتیش خیلی بیشتر از itوعلوم کامپیوتریشه.
درباره بازار کارش هیچ کس اطلاع دقیقی نداره ولی به نظر من که4ترمه درام این رشته رو میخونم میتونم بگم اگه خودت بری دنبال مطالب وعلم این رشته و به درسها و اساتیداکتفا نکنی میتونی خیلی راحت جذب بازار کار بشی البته اگه بند p قوی داشته باشی:D
موفق باشی

akm
2010/2/09, 10:36 AM
سلام دوستان
سر فصل های امتحانی برای آزمون کارشناسی از چه کتابهایی می اید
مثلا شبکه های کامپیوتری از چه کسی و چه کتابی هست یا ساختمان داده ها یا مدار منطقی یا ریاضی و فیزیک از چه سر فصل هایی آورده می شه

با سپاس:gol:
سلام دوست گرامی اگه منظورت رشته ict باشه باید بگم که شبکه و ساختمان داده تو کنکور نمیاد برای درسهای ریاضی و فیزیکم بقیه من مدرسان شریف به شما پیشنهاد میدم بخونین

nafise_naz
2010/7/25, 08:53 PM
سلام دوستان
کسی میدونه برای کاردانی به کارشناسی ict چه درسایی رو باید بخونیم؟
ممنون

FreeTalk
2010/7/27, 05:52 AM
سلام دوستان
ممنون
علاوه بر دروس عمومی
1-فیزیک الکتریسته و مغناطیس
2-ریاضیات
3-مدار منطقی /اصول دیجیتال
4-مدار الکتریکی
5-الکترونیک
6-ماشین های الکتریکی(در دفترچه سازمان سنجش بود ولی فکر کنم طرف موقع نوشتنش مست بوده نمی دونسته این مخصوص گرایش قدرت و الکترونیک هست و ربطی به ICT نداره البته یک دلیل دیگه هم داره اونم اینکه اولین ورودهایی که گرفتن بیشتر الکترونیکی بودن ماشاالله تعداد کاردانی به کارشناسی شرکت کننده برق هم که کم نیست سال دیگه علمی کاربردی هم حذف می شه دوباره باید بدویی تا قبول بشید)

نکته ضرایب دروس الکترونیک هست:cool:

akm
2010/7/29, 04:02 AM
سلام دوستان
ممنون
سرمايه گذاریتون روی درسای الکترونیک مداربگذارید بهتر و نتیجه مطلوب نری بدست میاری

یلدا*
2010/9/19, 02:47 PM
سلام:من امسال شرکت کردم رتبه ام شد 3000 از تخصصی فقط مدار الکتریکی 10%و مدار منطقی 46%خوندم.از عمومی ادبیات 41%و اندیشه51%بقیه سفید;)

یلدا*
2010/9/19, 03:11 PM
منم ict ميخونم
درخدمتم;)
سلام.من امسال کارشناسی ict قبول شدم غیرانتفاعی.نمیدونم این رشته اینده داره که ادامه بدم.اخه ازکاردانیش که هیچی نفهمیدم.کارشناسیش خیلی سخته یا نه؟ :redface:

FreeTalk
2010/9/19, 06:07 PM
سلام.من امسال کارشناسی ict قبول شدم غیرانتفاعی.نمیدونم این رشته اینده داره که ادامه بدم.اخه ازکاردانیش که هیچی نفهمیدم.کارشناسیش خیلی سخته یا نه؟ :redface:
من یک توصیه به همه دوستان عزیز می کنم که می خواهند ICT بخوانند بخصوص اونایی که فقط گرفتن مدرک برایشون مهم نیست
اگر می خواهید بروید ICT در هر دوریه ایش (کاردانی و کارشناسی) باید خودتون همت داشته باشید و مطالعه داشته باشید تا اطلاعاتتون بروز باشه مگر نه این رشته بد ترین رشته ای هست که می توانید انتخاب کنید

(این نظر منه دلایل خودم را هم دارم هر کسی می خواهد بدونه بپرسه)

loove4yoou
2010/9/19, 07:39 PM
سلام ! دانشگاه های آزاد 5و6 تایی هستند که امسال رشته ی کارشناسی ناپیوسته ICT رو آوردند
از جمله دانشگاه آزاد ایلخچی (نزدیک تبریز) چون استاد محمدیا درس های این رشته رو تدریس می کنند و کارگاه های عملی زیادی دارند به نظر خوب می رسه

FreeTalk
2010/9/20, 06:26 AM
من لیست تمام کارگاه های این رشته را دارم شامل کارگاه های زیر هست:
1-کارگاه طراحی وب
2-کارگاه ساختار کامپیوتر (همان معماری کامپیوتر خودمون)
3- کارگاه مخابرات دیجیتال
4-کارگاه مخابرات نوری
5-کارگاه شبکه انتقال داده
6-کارگاه سیستم های مخابرات سیار
(دوتا کارگاه دیگر هم دارد که برای گرایش های مختلف متفاوت هست)

حالا به نظر شما بجز دوتای اولی چندتا دانشگاه امکانات کارگاه ها را دارند ؟ استاد دانشگاه خیلی مهمه ولی توی این رشته اول خودتون (یعنی دانشجو) باید بخون باشه.

akm
2010/9/24, 04:07 AM
salam are manam kamelan movafegham toi in reshte baid khodet bekhoni man ke daram fareg misham ..

FreeTalk
2010/9/24, 01:30 PM
شما کارشناسی ناپیوسته بودید ICT ?
کدام دانشگاه ؟ کاردانیتون هم ICT بودید؟

salam are manam kamelan movafegham toi in reshte baid khodet bekhoni man ke daram fareg misham ..

akm
2010/9/25, 12:14 AM
شما کارشناسی ناپیوسته بودید ICT ?
کدام دانشگاه ؟ کاردانیتون هم ICT بودید؟

بله دوست عزيز من كارشناسي نابيوسته خوندم شهاب دانش قم نه كاردانيم برق قدرت بوده فكر كنم قبلا اين سوالاتو باسخ دادم

FreeTalk
2010/9/25, 03:41 PM
بله دوست عزيز من كارشناسي نابيوسته خوندم شهاب دانش قم نه كاردانيم برق قدرت بوده فكر كنم قبلا اين سوالاتو باسخ دادم
سطح علمی چطور بود؟
استاد ها بروز بودند یا نه؟

iPooria
2010/9/25, 08:53 PM
یه سوال داشتم... کسی که کاردانی نرم افزار خونده... کاردانی به کارشناسی چی میتونه شرکت کنه؟

akm
2010/10/01, 02:05 AM
سطح علمی چطور بود؟
استاد ها بروز بودند یا نه؟

سلام بدک نبود بچه های فعالی داشتیم و چندتا استاد فوق العاده داشتیم اما الان فکر کنم وضعیت این رشته خراب شده چون دیروز با یکی از ورودی 89 صحبت کردم گفت با رتبه 22هزار قبول شده تازه گفت این که چیزی نیست جاهای دیگه با 27 هزار هم تو این رشته قبول شدن پس باید فاتنحه این رشته رو بخونید

FreeTalk
2010/10/02, 04:46 PM
به نظر من این رشته فقط فقط همت خود شخص را می طلبه و اگر خودش مطالعه نداشته باشه حتی رتبش هم که یک باشه موفق نمی شه چون روز به روز داره علمش بروز می شه و گستره وسیعی را هم پوشش می دهد.

سلام بدک نبود بچه های فعالی داشتیم و چندتا استاد فوق العاده داشتیم اما الان فکر کنم وضعیت این رشته خراب شده چون دیروز با یکی از ورودی 89 صحبت کردم گفت با رتبه 22هزار قبول شده تازه گفت این که چیزی نیست جاهای دیگه با 27 هزار هم تو این رشته قبول شدن پس باید فاتنحه این رشته رو بخونید

akm
2010/10/04, 01:14 PM
به نظر من این رشته فقط فقط همت خود شخص را می طلبه و اگر خودش مطالعه نداشته باشه حتی رتبش هم که یک باشه موفق نمی شه چون روز به روز داره علمش بروز می شه و گستره وسیعی را هم پوشش می دهد.
باشما كاملا موفقم ولي بازم

ava1388
2010/10/22, 01:49 AM
دوستان عزیزم سلام من احمد یزدانی هستم و ترم 7 کارشناسی آی سی تی میخونم . در وبلاگم مطالب خوبی در مرد آی سی تی براتون گذاشتم حتما سر بزنید نظر فراموشتون نشه .:biggrin::redface:

king00bikas
2010/10/26, 12:04 AM
منابع کاردانی به کازشناسی رو میخوام
ict

nicespring
2010/10/26, 11:46 AM
salam belakhare farghotahsil shodim avalesh ke shoroo kardam karshenasiya ict ro khoondan hameye ostada o rasees daneshgah migoftan reshteye khoobiye koli bazare kar dare ama na man na hameyem unaee ke too gerayeshaye dige boodan jazb nashodim hata darigh az ye nafar:cry: asan nemidoonan ict chi hast harja miri migan hamoon it ye dige:eek:az irancell o mobinneto hamrahe avalo taliyao khode mokhaberat ta sherkataye isp hishki nemidoone ma chi khoondim hame ham migan bahbah che reshte ee vali kar nadaran:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

akm
2010/11/06, 02:13 AM
سلام دوست عزیز من که باهاتو مخالفم الان همه میدونن چیه این حرف شاید مال دو سه سال پیش بود که هیچیکی نمیدونست و باید بگم بازار کارش هم بد نیست خیلی از بچه هامون فوری رفتن سر کار البته باید فردی قوی باشی نه اینکه فقط مدرک گرفته باشی

FreeTalk
2010/11/06, 05:57 PM
کلا همون طوری که قبلا گفتم و بازم می گم
اگر خودتون اهل علم هستید و می خواهید درست و حسابی درس بخونید و اطلاعات کسب کنید و بروز هم باشید این رشته خوبه مگر نه این رشته می تونه بدترین رشته بشه برای شما چون خیلی نو پا هست

akm هم فکر می کنم نظرشون همین باشه.

سلام دوست عزیز من که باهاتو مخالفم الان همه میدونن چیه این حرف شاید مال دو سه سال پیش بود که هیچیکی نمیدونست و باید بگم بازار کارش هم بد نیست خیلی از بچه هامون فوری رفتن سر کار البته باید فردی قوی باشی نه اینکه فقط مدرک گرفته باشی

akm
2010/11/09, 09:56 AM
کلا همون طوری که قبلا گفتم و بازم می گم
اگر خودتون اهل علم هستید و می خواهید درست و حسابی درس بخونید و اطلاعات کسب کنید و بروز هم باشید این رشته خوبه مگر نه این رشته می تونه بدترین رشته بشه برای شما چون خیلی نو پا هست

akm هم فکر می کنم نظرشون همین باشه.

دقیقا

bekar
2010/11/09, 10:27 AM
به وب زیر سر بزنید ، در باره رشته توضیح داده:
iria.persianblog.ir (http://iria.persianblog.ir)

alieh.z
2010/11/27, 07:42 PM
سلام
تا اونجایی که من میدونم از طریق همون آزمون سراسری کارشناسی نایوسته هست و منابع مربوط به آزمون در دفترچه اول ذکر شده،وقتی به امید خدا قبول شدین در دفترچه دوم شهرهایی که میخواین انتخاب میکنید البته باید بگم رشته ما رو که همون ICTباشه ، بیشتر دانشگاههای غیر انتفاعی دارند.نگران نباشید قبول شدن در آزمون خیلی راحت هست.
موفق باشید
علی یارتون.

ARASKA
2010/12/08, 03:06 AM
میشه توضیح بدین گرایش کاربرد ها با مدیریت چه فرقی داره ؟ ممنون:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::):):):)

akm
2010/12/09, 12:51 PM
میشه توضیح بدین گرایش کاربرد ها با مدیریت چه فرقی داره ؟ ممنون:confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::):):):)
سلام دوست عزیز این سوال من دوسال پیش داشتم و خیلی هم به این در ون در زددم که بفهم ولی نشد که نشد و اخرش بعد از یک ترم خوندن در گرایش مدیریت ترجیح دادم برم کاربرد .دلیلش هم این بود که با مقایسه رشته شیمی یا ریاضی میدیدم که گرایش کاربرد این دو رشته بهتر از گرایش دیگشه .ولی الام که درسم تموم شده دیدم که هیج فرقی نداره همون درساها میخونی با تفاوت در 6 واحده .هیج کدوم هم برتری نداره هر کدوم که دوستداری بخون و اصلا به اسم گرایش کاری نداشته باش.

donya22
2011/1/11, 05:35 PM
سلام.دوستان میشه لطف کنید و دفترچه سوالات کنکور کاردانی به کارشناسی IT سال 88 رو به همراه سر فصل دروس سال 89 این رشته (یا منابعی که میشه سریع پیداشون کرد) رو برام سند کنید؟ توی نت هیچی نبود.اگه میشه لطفا بگین کدوم گرایش بهتر هست تا برای کارشناسی اون گرایش رو انتخاب کنم. لطفا اگه میشه سریعتر برای من پیغام بزارین تا بتونم خودم رو برای امتحان سال 89 آماده کنم. ممنونتون میشم.

gepsy
2011/1/21, 07:37 PM
سلام
امسال دانشگاه های روزانه ملی کاردانی به کارشناسی پذیرش دارن؟؟؟؟؟
از چه منابعی تو کنکور سوال میاد؟؟؟؟؟
چه سر فصلی رو باید بخونیم؟؟؟؟؟
با تشکر
e-mail: jt_dc2008@yahoo.com

ehsanmk
2011/9/24, 12:43 PM
سلام دوستان من واقعا به کمک شما نیاز دارم. من الان دارم رشته مکانیک سیالات می خونم و هیچ علاقه ای به این رشته ندارم و می خوام مدرک کاردانی بگیرم و انصراف بدم. و می خوام کنکور کاردانی به کارشناسی ict قبول بشم و می خوام بدونم این رشته درساش بیشتر جنبه کامپیوتری داره یا برق؟ اخه من علاقه ای به برق هم ندارم. و در ضمن علاقه زیادی به مسایل کامپیوتر و شبکه و سیستم های wirless network و خلاصه هرچی توی شبکه هست دارم می خوام بدونم این رشته واسه من خوبه؟ یا برم کامپیوتر گرایش نرم افزار؟ و وقتی چارت درسی کارشناسی ناپیوسته ict رو دیدم چند تا درس مخابراتی دیدم و ایا این دروس بیشتر جنبه شبکه ای داره یا مخابراتی در رشته مهندسی برق گرایش مخابرات؟ در ضمن در زمینه فیزیک و ریاضی مشکلی ندارم اخه دیپلم ریاضی دارم. ممنون می شم جواب این همه سوال منو بدین.

akm
2011/9/24, 09:32 PM
سلام دوستان من واقعا به کمک شما نیاز دارم. من الان دارم رشته مکانیک سیالات می خونم و هیچ علاقه ای به این رشته ندارم و می خوام مدرک کاردانی بگیرم و انصراف بدم. و می خوام کنکور کاردانی به کارشناسی ict قبول بشم و می خوام بدونم این رشته درساش بیشتر جنبه کامپیوتری داره یا برق؟ اخه من علاقه ای به برق هم ندارم. و در ضمن علاقه زیادی به مسایل کامپیوتر و شبکه و سیستم های wirless network و خلاصه هرچی توی شبکه هست دارم می خوام بدونم این رشته واسه من خوبه؟ یا برم کامپیوتر گرایش نرم افزار؟ و وقتی چارت درسی کارشناسی ناپیوسته ict رو دیدم چند تا درس مخابراتی دیدم و ایا این دروس بیشتر جنبه شبکه ای داره یا مخابراتی در رشته مهندسی برق گرایش مخابرات؟ در ضمن در زمینه فیزیک و ریاضی مشکلی ندارم اخه دیپلم ریاضی دارم. ممنون می شم جواب این همه سوال منو بدین.

سلام دوست گرامی
راجب به اینکه این رشته برقی یا کامپیوتری باید بگم فی ما بینه این دورشته است البته باید بگم مخابراتی تا برق درساشم بشتر راجب به شبکه و wirlessو سيستم هاي ارتباطی ماهواری و فیبر نوری تا نرم افزارواین حرفا
اگه سوال واضح تری و کمکی خواستی من در خدمتم

ehsanmk
2011/9/24, 09:49 PM
ممنون دوست عزیز . یه سوال دیگه واسه قبول شدن در غیرانتفاعی حدودا چه رتبه ای می خواد و از الان برم چه درسایی رو بخونم که بتونم بدون نگرانی قبول بشم . بزم ممنون از راهنماییتون.

t4bel
2011/9/29, 08:09 PM
سلام دوستان
منم هم كارداني رشتم Ict بوده و هم الان كه ترم دوم كارشناسي ICT گرايش كاربرد هستم
ولي هنوز اطلاعات دقيقي از كاربرد رشتم و بازار كارش ندارم و خيلي مشتاقم بدونم اگه كسي ميدونه بگه ممنونش ميشم.
در ضمن براي راهنمايي اين دوستمون بگم دفترچه كارداني به كارشناسي معمولا اواخر بهمن هر سال مياد و كنكورش هم مرداد ماهه.
ممنون از اين فروم كه به اين رشته اختصاص داديد.

akm
2011/10/03, 11:18 AM
ممنون دوست عزیز . یه سوال دیگه واسه قبول شدن در غیرانتفاعی حدودا چه رتبه ای می خواد و از الان برم چه درسایی رو بخونم که بتونم بدون نگرانی قبول بشم . بزم ممنون از راهنماییتون.

سلام
به نظر من هیچ جای نگرانی نداره واگه تموم درسها رو 25%بزنی قبولی و اگه رتبه و عدد مشخصی مد نظرته باید بگم که هر سال این رتبه تغیر میکنه زمان ما که دو هزار یا سه هزار بود یک ترم بعد از ما هشت هزار هم قبول شدن و هرسال این عدد بالا میرفت پس نباید نگران چیز خاصی باشید.

zaynab saadati
2011/12/03, 11:42 AM
[QUOTE=ali-aghili;621394]سلام ، کسی میدونه چطوری میشه کنکور کاردانی به کارشناسی غیر انتفاعی رو شرکت کرد ، و اینکه درس های کنکوریش چی هستن ؟ مرسی ، یا علی[/سلام عزیزمببین باید دفترچه کاردانی به کارشناسی سراسری بگیری کارت پیام نوروغیرانتفاعی هم بگیری که 3 اسفند میاد مدرسان شریف بخون واسه آزمونش ان شاالله حتما قبول میشی.;)

hidy
2011/12/12, 08:17 AM
بچه ها سلام منم کاردانی الکترونیک بودم ودارم در دانشگاه غیر انتفاعی ای سی تی می خونم ازتون سوال دارم که ایا کار درستی کردم تغییر رشته دادم یانه واینکه یک مهندس ای سی تی باید چه مهارت هایی داشته باشه از همتون ممنونم

hidy
2011/12/12, 08:20 AM
اره عزیزم شما باید دفتر چه کاردانی به کارشناسی دولتی رو بگیرین که داخل اون دانشگاه های غیر انتفاعی هم هست بعد از کنکور به صورت دو مرحله ای انتخاب رشته وشهر می کنین ودروس اون هم دقیقا مثل کاردانی به کارشناسی الکترونیکه و با هم رتبه بندی می شن موفق باشی

worldmohammad
2012/1/20, 05:30 PM
به نظر من کاربرد ای سی تی از مدیریت بهتره دلیلم اینه که توی هیچ شرکتی یکدفعه دست شمارو نمی گیرن و یه سره مدیرتون نمیکنن بلکه باید ذره ذره بالا برید که توی گرایش کاربرد شما عملا میتونید خیلی چیزهارو یاد بگیرید از بازار کارشم شما خودتون باید بعد فارغ التحصیلی به فکر باشید و ایجاد اشتغال کنید چونکه توی این رشته خبری از برنامه نویسی های پیشرفته نیست که لااقل توی شرکتهای نرم افزاری مشغول به کار بشیم مهمترین بحثاشم مربوط به مخابرات و شبکه بندیه.
کتاب شبکه های کامپیوتری نوشته تننباوم یکی از بهترین هاست
قبولیتوی کنکور هم راحته فقط انتخاب کنید قبولید مطمئن باشید ظرفیتها خیلی بالا رفته من هیچی برای کارشناسی نخوندم همون دانسته های قبلی خودم توی برقو زدم و توی شهر خودم اولین نتخابم قبول شدم الانم ترم یک هستم البته غیرانتفاعی سخت گیری خیلی زیاده باید بخونید وگرنه کار تمومه.

takbarg
2012/2/10, 09:26 AM
خوشحالم که جایی زاسهرشته ما هم پیدا شد و اسمی ازش اومد

takbarg
2012/2/10, 09:49 AM
سلاممن رشته ICTدر گرایشهای دیتا و مدیریت قبول شدمکوم گرایش بهتره که ادامه بدم؟دلیلش؟با تشکر از راهنمایی تون

takbarg
2012/2/10, 10:11 AM
به نظر شما کدوم گرایش ICTبهتره؟گرایش دیتا؟؟؟؟یا گرایش مدیریت؟؟؟

bekar
2012/2/10, 10:34 AM
مدیریت :D

akm
2012/2/13, 10:10 AM

سلام دوست عزیز اول از همه بایدبهت تبریک بگم و امیدورام در این رشته موفق باشی و از همین ابتدا باید اینو بگم که نباید فقط به کلاس جزوهای که اساتید میدن اکتفا کنی و این رشته باید خودت مطالعه فراون داشته باشی و بنظر من از همین الان علایق خودتو بشناس یا برو سراغ شبکه های کامپیوتری و یا برو شراغ دنیایی مخابرات....
در باره سوالت هم بار های یار گفته شده که تفاوتی در بین گرایش این رشته انجور که فکر کنی نیست و همشون یک رتبه علمی داره ولی من فکر کنم دیتا بهتر ار مدیریته

غزلی
2012/4/20, 02:57 PM

سلام.باید دفترچه دانشگاه سراسری بگیری و ثبت نام کنی

غزلی
2012/4/20, 03:00 PM

من دانشجوی ict گرایش مدیریتم. استادم گرایش مدیریتو تائید کرد البته برا خانوما;)

akm
2012/5/15, 06:39 PM
من دانشجوی ict گرایش مدیریتم. استادم گرایش مدیریتو تائید کرد البته برا خانوما;)

ازهمون استادت بپرس فرقشون چیه اگه دونست ؟من 2 ساله میشه که فارغ التحصیل این رشته شدم هنوز قرقشون نمیدونم !!!چه برسه به استادانی که همشون یا آتی خوندن یا مخابرات

FreeTalk
2012/5/16, 05:55 AM
ببینید دروس اصلی این رشته در تمامی گرایش ها یکی هست و فقط 6 واحد اختیاری آن در گرایش های مختلف متفاوت هست
این رشته، رشته بسیار خوبی هست به شرطی که شما کاملا به روز باشید ومطالعات خوبی داشته باشید گرایشش هم میشه گفت چندان مهم نیست چون واحد های اختیاریش در واقع هیچ دانشگاهی امکانات اریه اش را ندارد (نبود استاد و نبود کارگاه)
لازمه بگم که مخابراتی که در این رشته خونده می شود مخابرات مدرن هست که بسیار کاربردی هست و اما باعث تاسف اینجاست که کارگاه های ایجاد شده آن معمولا کامل نیستند حتی در مراکز عملی کاربردی
نکته مهم گرایش مدیریت دلیل بر مدیریت سازمانی نیست مدیریت سیستم و یا شبکه هست که صد در صد نیاز به تخصص خودش را دارد و فردی که حتی مسئول فناوری اطلاعات و ارتباطات هست یه جورایی مدیر سیستم هست (لطفا کسانی که فارغ التحصیل این رشته هستند یا دانشجوی آن ولی از این رشته هیچ اطلاعاتی ندارند لطفا هیچ نظری ندهند چون دیگران را گمراه می کنند)

ازهمون استادت بپرس فرقشون چیه اگه دونست ؟من 2 ساله میشه که فارغ التحصیل این رشته شدم هنوز قرقشون نمیدونم !!!چه برسه به استادانی که همشون یا آتی خوندن یا مخابرات

akm
2012/5/16, 03:37 PM
[QUOTE=FreeTalk;5032398]ببینید دروس اصلی این رشته در تمامی گرایش ها یکی هست و فقط 6 واحد اختیاری آن در گرایش های مختلف متفاوت هست
این رشته، رشته بسیار خوبی هست به شرطی که شما کاملا به روز باشید ومطالعات خوبی داشته باشید گرایشش هم میشه گفت چندان مهم نیست چون واحد های اختیاریش در واقع هیچ دانشگاهی امکانات اریه اش را ندارد (نبود استاد و نبود کارگاه)
لازمه بگم که مخابراتی که در این رشته خونده می شود مخابرات مدرن هست که بسیار کاربردی هست و اما باعث تاسف اینجاست که کارگاه های ایجاد شده آن معمولا کامل نیستند حتی در مراکز عملی کاربردی
نکته مهم گرایش مدیریت دلیل بر مدیریت سازمانی نیست مدیریت سیستم و یا شبکه هست که صد در صد نیاز به تخصص خودش را دارد و فردی که حتی مسئول فناوری اطلاعات و ارتباطات هست یه جورایی مدیر سیستم هست (لطفا کسانی که فارغ التحصیل این رشته هستند یا دانشجوی آن ولی از این رشته هیچ اطلاعاتی ندارند لطفا هیچ نظری ندهند چون دیگران را گمراه می کنند)[/

منم همینو گفتم

omidok
2012/8/27, 12:49 PM
با عرض سلام و روز به خیر خدمت شما
من هم رشته ی ICT گرایش کاربردها هستم.خوشخال میشم هم صحبت باشیم.سؤالی هست بفرما.

javad.91
2012/11/27, 10:52 AM
سلام شما باید تو کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری شرکت کنید و زمان ثبت نام کارت غیر انتفایی جهت مجاز بودن برای انتخاب رشته های غیر انتفایی تهیه کنید" برا زمان ثبت نام هم به سایت سازمان سنجش سر بزن :امیدوارم اطلاعاتم به درد بخور باشه

:gol:

nadia.t1985
2013/4/04, 04:34 PM
سلام منم ترم 1 رشته مهندسی ICT گرایش سیستم های تحت شبکه هستم البته بعد 6 سال وقفه بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد شدم ،کاردانیم سخت افزار بود والان واقعا درسا برام سخته مخصوصا اینکه ترم 1 در الکترومغناطیس 3واحدی ومخابرات بهمون دادن،گیر کردم نه راه پیش دارم ونه راه برگشت،نمیدونم چیکار کنم؟بیشتر واسه ریاضیا مشکل دارم(ریاضیاتی که در این دو درس استفاده میشه)وقتی هم که به مدیرگروه میگم میگه باید بلد باشی