برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره امتحان نظام مهندسی معماری
farnaz*
2011/6/29, 06:36 PM
زیر زمین و اول و چهارم
آره 7تا ماشین درومد نحوه قرار گیری باکس پله هم تقریبا وسط طول مستطیل بود.
فکر نمیکنم ممنوع باشه آخه هر چیزی یه علتی باید داشته باشه .من نشنیدم تا حالا
همون سوال دیوار داخلی که عایق زیرش بود.
پله ی 3 طرفه ممنوعه به خاطر خطر آتش سوزی.اینو پرسیدم.
اگر تو طرح های مسکونی جدید هم ببینید هیچکدوم از پله ی سه طرفه استفاده نکردند.
greatmemar
2011/6/30, 07:31 AM
سلام دوستان من یه سوال داشتم
من توی آزمون نظام مهندسی اسفند هر چهار تاش رو قبول شدم بعد از اینکه همه مدارک رو تحویل دادم و کلی پول ازمون گرفتن دیروز گفتن یه قانون جدید اومده که به کسایی که مدرکشون کارشناسی ناپیوسته معماری پروانه اشتغال تعلق نمیگیره چون مدرکشون معادل تکنولوژی معماری یا علمی کاربردی معماریه ولی من اصل دانشنامه رو دارم اصلا چیزی در مورد تکنولوژی معماری یا علمی کاربردی معماری ننوشته، توش نوشته این دانشنامه با درجه کارشناسی ناپیوسته معماری اهدا میگردد ( توش که نمیتونه بنویسه مهندسی ناپیوسته معماری ) بعدش هم ما6 تا طراح معماری پاس کردیم. دلمون خوشه دانشگاه دولتی بودیم (دانشگاه رازی کرمانشاه ) حالا نمیدونم تکلیف ما چیه؟ نمیشد این قانون رو قبل از امتحان بگن که کلی پول و کلی تلاش الکی نکنیم؟
کسی دقیقا از این قانون جدید که به سازمان مسکن شهرسازی (کرمانشاه) ارسال شده خبر داره؟ شامل حال ما میشه یا نه؟
Nina_Architect
2011/6/30, 08:01 PM
سلام دوستان من یه سوال داشتم
من توی آزمون نظام مهندسی اسفند هر چهار تاش رو قبول شدم بعد از اینکه همه مدارک رو تحویل دادم و کلی پول ازمون گرفتن دیروز گفتن یه قانون جدید اومده که به کسایی که مدرکشون کارشناسی ناپیوسته معماری پروانه اشتغال تعلق نمیگیره چون مدرکشون معادل تکنولوژی معماری یا علمی کاربردی معماریه ولی من اصل دانشنامه رو دارم اصلا چیزی در مورد تکنولوژی معماری یا علمی کاربردی معماری ننوشته، توش نوشته این دانشنامه با درجه کارشناسی ناپیوسته معماری اهدا میگردد ( توش که نمیتونه بنویسه مهندسی ناپیوسته معماری ) بعدش هم ما6 تا طراح معماری پاس کردیم. دلمون خوشه دانشگاه دولتی بودیم (دانشگاه رازی کرمانشاه ) حالا نمیدونم تکلیف ما چیه؟ نمیشد این قانون رو قبل از امتحان بگن که کلی پول و کلی تلاش الکی نکنیم؟
کسی دقیقا از این قانون جدید که به سازمان مسکن شهرسازی (کرمانشاه) ارسال شده خبر داره؟ شامل حال ما میشه یا نه؟
سلام
دیروز که همه برای اعتراض جلوی مسکن و شهرسازی کرمانشاه جمع شده بودند ، بینشون فارغ التحصیل های دانشگاه رازی هم بود ، اونا هم همین سوالات رو داشتند .....
پس واقعا به شما مدرک ندادند؟! یعنی شما رفتید و پروانه نظارت فقط بهتون دادن؟! از هرکی در سازمان پرسیدیم میگن شایعس ،احتمالا مدرک هنوز حاضر نشده ، و گفتند مهندس سالاری پیگیر هستند و این قانون قطعیت نداره :surprised: دیروز شما اومدید اعتراض؟
..................
خیلی ها فکر میکنند همه چی براشون تغییر میکنه و لازم نیست پی گیر باشند یا اینکه چون در حال حاضر به چنین مشکلاتی نرسیدن ، از بقیه حمایت نمی کنند. ...ولی همیشه نوبت بقیه هم میشه!:razz:
متاسفانه در غرب ایران اعتراض دادن از همه جا سخت تره :cry: و امیدواریم اگر همچین مصوبه ای صحت داشته باشه با پیگیری شهرهای دیگه حل شود :surprised:
;)
...........
بیشتر در تاپیک زیر این بحثهارو گذاشتن >>>>>>>>
http://www.iran-eng.com/showthread.php/175021-آخرين-مصوبات-كميسيون-هم-ارزي-رشته-ها-براساس-عنوان-مدرك-تحصيلي-دانشگاه-ها-(سازمان-نظام-مهندسی)?p=3746499#post3746499
arashitect
2011/6/30, 08:44 PM
پله ی 3 طرفه ممنوعه به خاطر خطر آتش سوزی.اینو پرسیدم.
اگر تو طرح های مسکونی جدید هم ببینید هیچکدوم از پله ی سه طرفه استفاده نکردند.
درود.
از کجا پرسیدین؟
greatmemar
2011/6/30, 10:14 PM
سلام
دیروز که همه برای اعتراض جلوی مسکن و شهرسازی کرمانشاه جمع شده بودند ، بینشون فارغ التحصیل های دانشگاه رازی هم بود ، اونا هم همین سوالات رو داشتند .....
پس واقعا به شما مدرک ندادند؟! یعنی شما رفتید و پروانه نظارت فقط بهتون دادن؟! از هرکی در سازمان پرسیدیم میگن شایعس ،احتمالا مدرک هنوز حاضر نشده ، و گفتند مهندس سالاری پیگیر هستند و این قانون قطعیت نداره :surprised: دیروز شما اومدید اعتراض؟
..................
خیلی ها فکر میکنند همه چی براشون تغییر میکنه و لازم نیست پی گیر باشند یا اینکه چون در حال حاضر به چنین مشکلاتی نرسیدن ، از بقیه حمایت نمی کنند. ...ولی همیشه نوبت بقیه هم میشه!:razz:
متاسفانه در غرب ایران اعتراض دادن از همه جا سخت تره :cry: و امیدواریم اگر همچین مصوبه ای صحت داشته باشه با پیگیری شهرهای دیگه حل شود :surprised:
;)
...........
بیشتر در تاپیک زیر این بحثهارو گذاشتن >>>>>>>>
http://www.iran-eng.com/showthread.php/175021-آخرين-مصوبات-كميسيون-هم-ارزي-رشته-ها-براساس-عنوان-مدرك-تحصيلي-دانشگاه-ها-(سازمان-نظام-مهندسی)?p=3746499#post3746499
مرسی از معرفی تاپیک در این رابطه
ما 25 خرداد مدارک رو تحویل دادیم گفتن برین یه ماه دیگه بیاین و کلی پول گرفتن حرفی هم از این بخش نامه نزدن
منم واسه اعتراض اومدم
farnaz*
2011/7/03, 01:42 PM
درود.
از کجا پرسیدین؟
سلام آقا آرش
از سایت ایران سازه http://iransaze.com/ftopic-17616-days0-orderasc-20.html
از اونجا پرسیدم کاربر برترشون گفت که ممنوعه.اولین پست و بخونید.
البته باید از نظام مهندسی پرسید.
بعضی از دوستان تو این باشگاه هم میگن پله ی 2 طرفه به خاطر خستگی ممنوعه:surprised:
منم موندم چرا هر کی یه چی میگه
راستی شما هم تو تاپیک بررسی سوال نظام معماری پارسال بیاین و پلانهامون و نقد کنید.ممنون میشیم
http://www.iran-eng.com/showthread.php/266772
(http://www.iran-eng.com/showthread.php/266772)
arashitect
2011/7/03, 06:32 PM
سلام آقا آرش
از سایت ایران سازه http://iransaze.com/ftopic-17616-days0-orderasc-20.html
از اونجا پرسیدم کاربر برترشون گفت که ممنوعه.اولین پست و بخونید.
البته باید از نظام مهندسی پرسید.
بعضی از دوستان تو این باشگاه هم میگن پله ی 2 طرفه به خاطر خستگی ممنوعه:surprised:
منم موندم چرا هر کی یه چی میگه
راستی شما هم تو تاپیک بررسی سوال نظام معماری پارسال بیاین و پلانهامون و نقد کنید.ممنون میشیم
http://www.iran-eng.com/showthread.php/266772
(http://www.iran-eng.com/showthread.php/266772)
درود فراوان.
تاپیک ایران سازه رو مطالعه کردم.همون طور که اونجا هم گفته شده ظوابط مطرح شده مربوط به شهرداری هستش که در مناطق و شهر های مختلف متفاوت هستند.امتحان نظام مهندسی یک امتحان سراسری هستش که در اون ظوابط شهرداری ملاک نیست.(به دلیل همون تفاوتها).پس ذهنتون رو مشوش نکنید.بهترین مرجع برای ظوابط طراحی برای شما مبحث چهارم از مقرات ملی ساختمان تحت عنوان الزامات عمومی ساختمانهستش.
در مورد نقد هم بنده در حدی نیستم که توانایی تصحیح یا کرکسیون طرحی رو داشته باشم.اما اگر به صورت موردی بفرمایید تا جایی که سوادم قد بده حتما در خدمتتون هستم.
farnaz*
2011/7/04, 12:39 AM
درود فراوان.
تاپیک ایران سازه رو مطالعه کردم.همون طور که اونجا هم گفته شده ظوابط مطرح شده مربوط به شهرداری هستش که در مناطق و شهر های مختلف متفاوت هستند.امتحان نظام مهندسی یک امتحان سراسری هستش که در اون ظوابط شهرداری ملاک نیست.(به دلیل همون تفاوتها).پس ذهنتون رو مشوش نکنید.بهترین مرجع برای ظوابط طراحی برای شما مبحث چهارم از مقرات ملی ساختمان تحت عنوان الزامات عمومی ساختمانهستش.
در مورد نقد هم بنده در حدی نیستم که توانایی تصحیح یا کرکسیون طرحی رو داشته باشم.اما اگر به صورت موردی بفرمایید تا جایی که سوادم قد بده حتما در خدمتتون هستم.
شکسته نفسی میفرمایید.:smile:
ما هممون در اون حد نیستیم ولی با نظراتمون به هم خیلی کمک میکنیم.
شما هم اگه وقت کردید بیاین.:gol:
اتفاقا ضوابط شهرداری خیلی براشون مهم ه و در آزمون پارسال همین تعیین کننده بود.
مبحث 4 کامل نیست.مثلا در مورد فرم پله چیزی نداره.
arashitect
2011/7/04, 08:31 PM
شکسته نفسی میفرمایید.:smile:
ما هممون در اون حد نیستیم ولی با نظراتمون به هم خیلی کمک میکنیم.
شما هم اگه وقت کردید بیاین.:gol:
اتفاقا ضوابط شهرداری خیلی براشون مهم ه و در آزمون پارسال همین تعیین کننده بود.
مبحث 4 کامل نیست.مثلا در مورد فرم پله چیزی نداره.
درود.
ظوابط شهرداری کدوم شهر براشون مهمه؟
greatmemar
2011/7/07, 04:30 PM
توی آزمون شهریور امسال دیگه اون فرجه شیش ماهه رو ندادن؟
آخه بازم نوشته کسایی که تا پایان شهریور 90 سه سالشون کامل میشه حق شرکت کردن رو دارن.
farnaz*
2011/7/10, 11:33 AM
سلام دوستان
ظاهرا ثبت نام ورود به پایه شروع شده.
شما ثبت نام کردید؟
shiva260
2011/7/10, 02:49 PM
بر اساس تصمیم جدید سازمان نظام مهندسی فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته معماری تمامی دانشگاه ها از این به بعد فقط اجازه شرکت در آزمون نظارت دارند و دیگر مهر طراحی به آنها داده نمی شود .
جهت اعتراض به این موضوع امشب به ایمیل اخبار 22 یه ایمیل به نشانه اعتراض بفرستید. خواهش میکنیم بیاین خودمون از حق خودمون دفاع کنیم.
شهرهای شیراز و قم واقعا سنگ تمام گذاشتن وحتی تصمیم دارن وکیل بگیرن و جدی دنبال این قضیه باشن.
اگر این رای تصویب بشه در واقع چهار سال بی خودی درس خوندیم و در نهایت حق طراحی نداریم.
اینم ایمیل اخبار 22 :
khabar22@irbnews.ir
shahram226
2011/7/10, 04:37 PM
دوستان که در جامعه ی مجازی فیس بوک عضویت دارن با پیوستن به گروه معماران بدون مرز آمادگی خودشون رو برای هماهنگی با سایر مهندسان هم رشته خودشون اعلام کنن
به زودی در حرکتی هماهنگ با سایر دانشکده های معماری تحصن خواهیم کرد
ادرس گروه :
http://www.facebook.com/groups/116092065150156?ap=1
farnaz*
2011/7/13, 01:12 PM
دوستان به سایت www.inbr.ir (http://www.inbr.ir)
برای ثبت نام سر زدید؟کلا اون قسمت که نوشته ثبت نام جدید باز نمی شه.شما چیکار کردید؟فقط قبلا ثبت نام کرده ام باز میشه.
Nina_Architect
2011/7/14, 12:30 AM
دوستان به سایت www.inbr.ir (http://www.inbr.ir)
برای ثبت نام سر زدید؟کلا اون قسمت که نوشته ثبت نام جدید باز نمی شه.شما چیکار کردید؟فقط قبلا ثبت نام کرده ام باز میشه.
سلام
من رفتم مسکن و شهرسازی ، گفتند فعلا سایت باز نیست و اینکهبعدا که باز شد ، وقتی مدرکتون رو وارد کنید ، خود سیستم تعیین میکنه که مجاز هستید طراحی شرکت کنید یا خیر ! و خیلی واضح و راحت گفتن که کارشناسی ناپیوسته های آزاد و پیام نور نمیتونن آزمون طراحی شرکت کنند:cry:
farnaz*
2011/7/14, 11:52 AM
سلام
من رفتم مسکن و شهرسازی ، گفتند فعلا سایت باز نیست و اینکهبعدا که باز شد ، وقتی مدرکتون رو وارد کنید ، خود سیستم تعیین میکنه که مجاز هستید طراحی شرکت کنید یا خیر ! و خیلی واضح و راحت گفتن که کارشناسی ناپیوسته های آزاد و پیام نور نمیتونن آزمون طراحی شرکت کنند:cry:
سلام
آره باز نمیشه یعنی ارور میده بعد از اینکه دروازه ی پرداختی رو انتخاب کردیم.البته من جزییات و آزمایش کردم.
جالبه زنگ زدم به نظام مهندسی گلستان گفتند که اصلا مشکلی نیست همه ثبت نام کردند.
azi jabbari
2011/7/15, 03:00 PM
باید روز یکم مرداد تکلیف رو مشخص کنید.همه با هم.....اگه جواب نگرفتید(ترک تحصیل)فقط و فقط ترک تحصیل کنید........بیش از این هزینه /وقت /عمر/رو هدر ندید.معمارها تعطیل کنند کی فلج می شه ما یا اونها...؟؟؟؟؟؟؟؟//
قرار ما یکم مرداد برای گرفتن حق دانشجویان ناپیوسته معماری و کسانی که تو این ازمونها (طراحی)قبول شدن و کسانی که پروانه طراحی شون باطل شده....
یک صدا میگید(ترک تحصیل می کنید).واقعا درس خوندن چه فایدهای داره..اگه تا دکترا هم درس بخونید.باز هم نمی تونید
طراحی کنید.
یکم مرداد ساعت 10 صبح جلوی وزارت علوم و سازمان مسکن.....به همه اطلاع رسانی کنید.از هر شهری که هستید بیایید تهران هر چه تعداد بیشتر بهتر....هر کاری دارید بگذارید برای بعد ...ایندمان مهمتر از هر چیزیه;););)
rainy day
2011/7/16, 09:45 AM
خیلی واضح و راحت گفتن که کارشناسی ناپیوسته های آزاد و پیام نور نمیتونن آزمون طراحی شرکت کنند:cry:
دوست من اگه قانوني در اين مورد باشه براي تمام دانشگاههاس، ربطي به آزاد و پيام نور نداره كه، در ضمن خيلي بعيده اين قانون تصويب بشه،مشكل ساز ميشه
farnaz*
2011/7/16, 12:23 PM
دوست من اگه قانوني در اين مورد باشه براي تمام دانشگاههاس، ربطي به آزاد و پيام نور نداره كه، در ضمن خيلي بعيده اين قانون تصويب بشه،مشكل ساز ميشه
به نظر شما هنوز این قانون اجرا نمیشه!!!؟
مگه شما میتونید طراحی ثبت نام کنید؟
واقعیت اینه که نمی تونیم.
مثل اینکه سراسری ها عنوان کاردانی و کارشناسیشون معماری ه.
shiva260
2011/7/18, 10:21 AM
سلام . اگر منظورتون رسم ديتيل است كتاب ساعد سميعي مناسب مي باشد البته من هم شنیدم و دوستان اگه کتاب دیگه ای میشنسن معرفی کنن .
shiva260
2011/7/18, 02:00 PM
من شنیدم که این قانون درمورد کسایی هست که مدرک کاردانیشون یه رشته دیگس و مدرک کارشناسی معماریه و به اینا اجازه طراحی نمیدن و + کسایی که علمی کاربردین.و بچه های غیرانتفائی که خودمم هستم میگن فارغ التحصیلای 87 و ماقبل مدرکشون مورد قبوله ولی بعد از 87 تکنولوژی محسوب میشن و زمان کنکور کاردانی به کارشناسی تو دفترچه هم زده تکنولوژی معماری.
farnaz*
2011/7/21, 01:11 AM
دوستان ناپیوسته طراحی ثبت نام کردید؟
تو سایت ثبت نام گفته اگه مدرکتون مورد تایید استانتون هست مجازید ثبت نام کنید.
یعنی این قانونی که گفتند علمی کاربردی معماری حق طراحی ندارند استانی ه و به استان مربوط میشه!!؟
rushin
2011/7/21, 10:02 PM
سلام فرناز جان
من دیروز ثبت نام کردم ولی جایی ندیدم نوشته باشه (اگه مدرکتون مورد تایید استانتون هست مجازید ثبت نام کنید)
کجا دیدی ؟
من پیشنهادم اینه که بچه های ناپیوسته اگه می تونند همه ثبت نام کنند و با قدرت تو این امتحان شرکت کنیم اگه ان شاء الله تا زمان اعلام نتایج این مشکل حل شد که چه بهتر و اگه خدای نکرده حل نشد دوباره به اعتراضاتمون ادامه می دیم هر چی باشه وقتی توی آزمونشون قبول شده باشیم اولا حقانیت خودمون رو اثبات کرده ایم و دیگه نمی تونند بگن شما ضعیف هستید و هم اینکه اون موقع انگیزه مون واسه اعتراض بیشتره و میریم اون مسکن و شهر سازی رو روی سرشون خراب می کنیم
هر کی پایه اس بیاد تو تاپیک بررسی سوال طراحی تا بحثمون رو ادامه بدیم تازه داشتیم به یه جاهایی میرسیدیم ها!!!!!!!! زود باشین خیلی وقت نداریم ها!!!!!!!!!!!!!
farnaz*
2011/7/22, 03:30 PM
سلام فرناز جان
من دیروز ثبت نام کردم ولی جایی ندیدم نوشته باشه (اگه مدرکتون مورد تایید استانتون هست مجازید ثبت نام کنید)
کجا دیدی ؟
من پیشنهادم اینه که بچه های ناپیوسته اگه می تونند همه ثبت نام کنند و با قدرت تو این امتحان شرکت کنیم اگه ان شاء الله تا زمان اعلام نتایج این مشکل حل شد که چه بهتر و اگه خدای نکرده حل نشد دوباره به اعتراضاتمون ادامه می دیم هر چی باشه وقتی توی آزمونشون قبول شده باشیم اولا حقانیت خودمون رو اثبات کرده ایم و دیگه نمی تونند بگن شما ضعیف هستید و هم اینکه اون موقع انگیزه مون واسه اعتراض بیشتره و میریم اون مسکن و شهر سازی رو روی سرشون خراب می کنیم
هر کی پایه اس بیاد تو تاپیک بررسی سوال طراحی تا بحثمون رو ادامه بدیم تازه داشتیم به یه جاهایی میرسیدیم ها!!!!!!!! زود باشین خیلی وقت نداریم ها!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست پر تلاش
فرمی که اطلاعاتمون و برای ثبت نام بعد از خرید کارت وارد میکنیم نوشته بود که اونهایی که ناپیوسته هستند در مورد اینکه مجازند که شرکت کنند( و هم ارزی رشته ها) برای اطمینان از مسکن و شهرسازی استانشون بپرسند.
rushin
2011/7/22, 11:28 PM
سلام دوست پر تلاش
فرمی که اطلاعاتمون و برای ثبت نام بعد از خرید کارت وارد میکنیم نوشته بود که اونهایی که ناپیوسته هستند در مورد اینکه مجازند که شرکت کنند( و هم ارزی رشته ها) برای اطمینان از مسکن و شهرسازی استانشون بپرسند.
من که فکر نمی کنم در این خصوص نظام مهندسی استان ها بتونند مستقل عمل کنند . شاید می خواستند از سر خودشون باز کند. فردا میرم از نظام مهندسی می پرسم
شما موفق شدی ثبت نام کنی؟
farnaz*
2011/7/23, 11:55 AM
من که فکر نمی کنم در این خصوص نظام مهندسی استان ها بتونند مستقل عمل کنند . شاید می خواستند از سر خودشون باز کند. فردا میرم از نظام مهندسی می پرسم
شما موفق شدی ثبت نام کنی؟
بله تونستم.مشکل فنی داشتم!سی سی وی کارتم و اشتباه وارد میکردم:D
Nina_Architect
2011/7/24, 06:12 PM
سلام دوست پر تلاش
من که فکر نمی کنم در این خصوص نظام مهندسی استان ها بتونند مستقل عمل کنند . شاید می خواستند از سر خودشون باز کند. فردا میرم از نظام مهندسی می پرسم.
من که رفتم مسکن و شهرسازی گفتند>>> خود سایت نوع مدرک رو وارد کنید ، اگر مجاز نباشید ثبت نمیکنه ....
من شنیدم که این قانون درمورد کسایی هست که مدرک کاردانیشون یه رشته دیگس و مدرک کارشناسی معماریه و به اینا اجازه طراحی نمیدن و + کسایی که علمی کاربردین.و بچه های غیرانتفائی که خودمم هستم میگن فارغ التحصیلای 87 و ماقبل مدرکشون مورد قبوله ولی بعد از 87 تکنولوژی محسوب میشن و زمان کنکور کاردانی به کارشناسی تو دفترچه هم زده تکنولوژی معماری.
شما مطمئنید ؟ این خبر رو از کجا شنیدید؟ یعنی بر اساس سال تحصیلی تعیین میکنند ؟ من زمستان 87 مدرکمو گرفتم ، عنوان مدرک هم نوشته {علمی کاربردی معماری} پس چه فرقی با سال های بعد داره ؟!
من هنوز ثبت نام نکردم منتظر جواب اعتراضاتم! اگه خبری نیست ثبت نام کنم؟!!!!!!!!!
mahmood321
2011/7/24, 08:07 PM
با سلام به همگی دوستان.
دوستان عزیز، به اطلاع کسانی که ساکن همدان هستند میرسانیم که تجمعی اعتراضی قرار است در تاریخ 3 مرداد در ساعت 10 صبح روبروی سازمان مسکن و شهرسازی استان همدان برگزار شود. این تجمع از طرف دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان همدان برگزار میشود. ( موسسه آموزش عالی عمران و توسعه - دانشگاه آراد اسلامی همدان - موسسه آموزش عالی گنجنامه و ... ).
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگی که در همین زمینه تنظیم شده است مراجعه فرمایید:
http://eteraaz.persianblog.ir (http://eteraaz.persianblog.ir/)
rushin
2011/7/24, 11:18 PM
[QUOTE=Nina_Architect;3855507]من که رفتم مسکن و شهرسازی گفتند>>> خود سایت نوع مدرک رو وارد کنید ، اگر مجاز نباشید ثبت نمیکنه ....
سلام نینا جان
توی مراحل ثبت نام جایی نبود که بشه نوع دانشگاه رو انتخاب کرد فقط یه جایی بود که باید گزینه دولتی یا آزاد رو انتخاب می کردی
من کاردانی دولتی بودم و کارشناسی غیر انتفاعی و تونستم ثبت نام کنم
شما که ثبت نام نکردی ؟
کسی هست که امتحان کرده باشه و نتونسته باشه ثبت نام کنه؟
فکر نمی کنم مشکلی واسه ثبت نام باشه اگه بخوان گیری بدن بعد از قبولی میدن
به شما هم پیشنهاد می کنم منتظر جواب اعتراضات نشینی و الان ثبت نام کنی اگه بذاری واسه روزهای آخر ممکنه نتونی ثبت نام کنی چون من با مکافات تونستم تو این سایت مزخرفشون ثبت نام کنم مخصوصا اون سایت پارسیان که باید کارت اعتباری آزمون رو ازش بخری چند بار امتحان کردم تا تونستم کارت رو بخرم یه بار می گفت تراکنش مورد نظر انجام نشد یه بار می گفت شما مجاز به انجام این تراکنش نیستید و یه بار میگفت در حال حاضر امکان پذیر نیست و....
اگه می تونید زود تر ثبت نام کنید
rushin
2011/7/27, 12:11 AM
بچه ها من یه پیشنهاد دارم
علاوه بر اعتراضات و تحصن هایی که الان دارین واسش برنامه ریزی می کنید بیایید همگی توی آزمون طراحی شرکت کنیم و بعد از امتحان یه تحصن اساسی در سراسر کشور راه می اندازیم اینجوری دیگه همه مطمئنا می تونند شرکت کنند و می تونیم یه راهپیمایی منسجم رو برنامه ریزی کنیم که مثل توپ تو کشور صدا کنه موافقید؟
این که همگی توی آزمون شرکت کنیم نشون میده ما از حقمون نگذشته ایم و تا رسیدن به حقمون تلاش می کنیم
از کسانی هم که تصمیم دارن به نشونه اعتراض توی آزمون شرکت نکنند می خوام توی آزمون شرکت کنند باور کنید شرکت نکردن مشکلی رو حل نمی کنه
من چند شب پیش ثبت نام کردم از لحاظ ثبت نام هیچ مشکلی وجود نداره. همه می تونند ثبت نام کنند
limooshirin
2011/7/27, 09:27 AM
عنوان: تعویق تاریخ برگزاری آزمونها تاريخ: سه شنبه 4 مرداد 1390
بسمه تعالیباتوجه به ادغام وزارت خانه های مسکن و شهرسازی و راه وترابری و تشکیل وزارت راه وشهرسازی و به تبع آن جابجایی های اداری در حال انجام و با عنایت به انتقال این دفتر به ساختمان شهید دادمان، بدینوسیله بااستحضار مهندسین عزیز داوطلب آزمونهای ورود به حرفه می رساند، با توجه به موارد فوق و ضرورت لحاظ امنیت آزمونها، آزمونهای ورود به حرفه مهندسان،کاردانهاومعماران تجربی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.
بدیهی است به محض استقرار کامل این دفتر، فعالیت ستاد آزمونها مجدداً آغاز و متعاقباً تاریخ برگزاری آزمونها ابلاغ خواهد شد. بدیهی است ثبت نام آزمونها کماکان فعال و ادامه خواهد داشت. این اطلاعیه بمنزله ابلاغ رسمی به ادارات کل مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی ساختمان استانها و سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.
دفتر امور مقررات ملّی ساختمان
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=76
arashitect
2011/7/27, 07:32 PM
بچه ها من یه پیشنهاد دارم
علاوه بر اعتراضات و تحصن هایی که الان دارین واسش برنامه ریزی می کنید بیایید همگی توی آزمون طراحی شرکت کنیم و بعد از امتحان یه تحصن اساسی در سراسر کشور راه می اندازیم اینجوری دیگه همه مطمئنا می تونند شرکت کنند و می تونیم یه راهپیمایی منسجم رو برنامه ریزی کنیم که مثل توپ تو کشور صدا کنه موافقید؟
این که همگی توی آزمون شرکت کنیم نشون میده ما از حقمون نگذشته ایم و تا رسیدن به حقمون تلاش می کنیم
از کسانی هم که تصمیم دارن به نشونه اعتراض توی آزمون شرکت نکنند می خوام توی آزمون شرکت کنند باور کنید شرکت نکردن مشکلی رو حل نمی کنه
من چند شب پیش ثبت نام کردم از لحاظ ثبت نام هیچ مشکلی وجود نداره. همه می تونند ثبت نام کنند
سلام.بنده ذینفع نیستم پس ببخشید که دخالت میکنم.
اعتراض و تحصن و راهپیمایی سراسری و....همه سنگهای بزرگی هستن که .....پیشنهاد میکنم چند نفرتون جمع شید یه طومار امضا کنید یه وکیل درست و حسابی هم بگیرید و شکایت کنید دیوان عدالت اداری.ممکنه طول بکشه اما به نتیجه میرسه.
artman
2011/7/27, 08:26 PM
با سلام خدمت دوستان :بنده هم با نظر دوست عزیزمان کاملا موافقم.برای حاصل شدن نتیجه مطلوب بهترین راه شکایت به دیوان ادالت اداری هست. به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره.اینکه هی بگیم تحصن کنیم راهپیمایی کنیم وفلان وبهمان ارزشی نداره .هرکی تو هرشهری که هست اول همکاران ودوستان ذی نفع رو خبر کنید .بعد در دادگستری شهرتون یه شعبه ای هست که شکایت های دیوان عدالت اونجا تنظیم میشه که البته هزینهای نزدیک به 50000 تومان بر میداره بعد از تنظیم شکایت همه باید برن اون شعبه وشکایت رو امضا کنند.اطمینان داشته باشید این بهترین وعاقلانه ترین راهه. ما هم تو شیراز انجام دادیم. هر چه این شکایت ها بیشتر بشه جواب بهتری دریافت میکنیم.پیروز وسربلند باشید.
riahi_arc55
2011/8/01, 06:39 PM
اخطار نماینده تبریز به وزیر راه و شهرسازی
منبع:http://memarinews.com/Pages/News-5093.html
http://memarinews.com/Image/News/05-10-01-500.jpg
ghazaliii
2011/8/01, 06:47 PM
سلام
اگر امكانش هست بگين برا امتحان بايد كجا ثبت نام كنم
ممنونم
limooshirin
2011/8/01, 08:31 PM
سلام
اگر امكانش هست بگين برا امتحان بايد كجا ثبت نام كنم
ممنونم
سلام
قبلش راهنماشو بخون
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
rushin
2011/8/02, 02:47 PM
اخطار نماینده تبریز به وزیر راه و شهرسازیمنبع:http://memarinews.com/Pages/News-5093.htmlhttp://memarinews.com/Image/News/05-10-01-500.jpgبازم گلی به گوشه جمال آذری ها
ghazaliii
2011/8/03, 09:13 AM
سلام
ميشه بگين ماكه ترم 6 هستيم ميتونيم شركت كنيم يا نه؟
حتما بايد فارغ التحصيل باشيم؟
limooshirin
2011/8/03, 10:17 AM
سلام
ميشه بگين ماكه ترم 6 هستيم ميتونيم شركت كنيم يا نه؟
حتما بايد فارغ التحصيل باشيم؟
سلام
شما باید فارغ التحصیل بشید و سه سال از مدرکتون واسه کارشناسی ، 2 سال کارشناسی ارشد و 1 سال دکترا بگذره
artman
2011/8/03, 10:24 AM
باسلام :
برای شرکت در ازمون نظام مهندسی برای کارشناسی 3 سال وبرای ارشد 2سال ودکتری 1سال باید از زمان فارغ التحصیلی شما گذشته باشد.
کسانی هم که ناپیوسته لیسانس گرفته اند در صورتی که 5 سال از زمان کاردانی انها گذشته باشد و2سال از زمان کارشناسی انها سپری شده باشد می توانند در ازمون شرکت کنند.
البته منظور 3سال تمام نیست بلکه باید تا زمان اعلان نتیجه مثلا تا اخر شهریور یا تا اخر اسفند 3 سال بشود.
پیروز وسربلند باشید.
ghazaliii
2011/8/03, 11:36 AM
سلام
شما باید فارغ التحصیل بشید و سه سال از مدرکتون واسه کارشناسی ، 2 سال کارشناسی ارشد و 1 سال دکترا بگذره
ممنون از راهنماييتون.يه سوال اگر كارداني يه رشته ديگه بوديم و كارشناسي معماري ميتونيم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنيم ؟
شرايطش چيه/
mehrdad2all
2011/8/03, 01:48 PM
سلام
کسی میدونه در تهران جواب اعتراض آزمون طراحی اسفند89 رو از کجا میشه گرفت؟ و آیا جواب اومده؟ من منتظر این جوابم تا در آزمون طراحی بعدی شرکت کنم. ممنون میشم جواب رو سریعتر بدید.
limooshirin
2011/8/03, 10:21 PM
ممنون از راهنماييتون.يه سوال اگر كارداني يه رشته ديگه بوديم و كارشناسي معماري ميتونيم تو امتحان نظام مهندسي شركت كنيم ؟
شرايطش چيه/
دقیقا نمیدونم ولی برای اینکه مطمئن بشید برید مسکن شهرسازی شهرتون سوال بپرسید .
limooshirin
2011/8/03, 10:31 PM
سلام
کسی میدونه در تهران جواب اعتراض آزمون طراحی اسفند89 رو از کجا میشه گرفت؟ و آیا جواب اومده؟ من منتظر این جوابم تا در آزمون طراحی بعدی شرکت کنم. ممنون میشم جواب رو سریعتر بدید.
سلام فکرکنم جوابتون رو باید از مسکن شهرسازی بگیرید
riahi_arc55
2011/8/03, 11:13 PM
آقاي مهندس سيد مهدي هاشمي رييس محترم سازمان نظام مهندسي ساختمان، طي نامه شماره 25860/شم مورخ 09/05/1390 جناب آقاي مهندس علي تركاشوند را به عنوان نماينده سازمان نظام مهندسي ساختمان در كميسيون بررسي حدود صلاحيت حرفهاي دارندگان مدارك تحصيلي دانشگاهي مربوط به مهندسان(تبصره 2 ماده 7 قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان)معرفي نمودند.
مرجع:http://www.tceo.ir/NewsManagement/Sh...=News&ID=12432 (http://www.tceo.ir/NewsManagement/ShowNews.aspx?Type=News&ID=12432)
این نشون میده که یه تغییراتی تو کمسیون هم ارزی رشته ها در حال انجامه و نماینده نظام مهندسی در این کمسیون تغییر کرده.
قوانین نظام مهندسی و تبصره 2 ماده 7 رو هم میتونید اینجا ببینید:
http://sakhtemanema.ir/Rule22.aspx
riahi_arc55
2011/8/03, 11:13 PM
روز شنبه جلسه ای در رابطه با بررسی نامه دفترسازمانهای مهندسی و تشکلهای حرفه ای و تصمیم گیری درخصوص مفاد مصوبات کمیسیون هم ارزی در سازمان نظام مهندسی تشکیل میشه.
امیدوارم در این جلسه مشکل حل بشه.
منبع: دستور جلسه مورخ 15.5.90
http://www.tceo.ir/mosavabat/jalase900515.aspx
rainy day
2011/8/05, 05:26 PM
دوستان ميشه يه تستي كنيد ببينيد ميتونيد از داخل سايت ثبت نام كنيد(حتي اگه قرار نيست ثبت نام كنيد)، چون اولش فقط يه اسم و فاميل ميخواد، بعد ميره تو صفحه پرداخت اينترنتي، ببينيد بعد از انتخاب بانك، صفحه مربوط به وارد كردن شماره كارت واستون مياد يا نه...من چند روزه امتحان ميكنم همش ميگه شما قادر به پرداخت نيستيد، همه پنجره ها رو ببنديد
http://92.242.195.193/karsh90/
artman
2011/8/05, 07:58 PM
سلام دوست عزیز :
من هم چند روز پیش همین مشکل رو داشتم البته از خونه این طوری میشد. رفتم کافی نت مشکل حل شد.
اگه میخوای از خونه کار کنی از مرورگر فایرفاکس کار کن مشکلت حل میشه.
rainy day
2011/8/06, 11:49 AM
راستش از فايرفاكس هم نميــــــــــــــــــشه
الان ديگه همه چيز رو من اينترنتي پرداخت ميكنم،تا حالا هم حتي يكبار هم نشده مشكلي پيش بياد بعد اين بقول خودش سازمان نظام مهندسي اومده اينترنتي كرده و اونم اينجوري، همه دچار مشكل شدن... واقعا دارم ديوونه ميشم از كاراشون
سلام به دوستان مهندس گرامی و عزیز
با توجه به گسترده تر شدن موضوعات مورد بحث با محوریت سازمان نظام مهندسی و نیاز به تفکیک این موضوعات با یکدیگر تصمیم به ایجاد زیرمجموعه ای با عنوان نظام مهندسی (http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php/564-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C) ( شاخه فرعی قسمت کارشناسی ناپیوسته , ارشد و دکترای معماری) گرفته شد. امیدوارم مورد استقبال دوستان قرار بگیرد
در مورد این تاپیک هم اگر هنوز مطالب قابل پیگیری هستن که میتوانید در این تاپیک نیز ادامه دهید در غیر این صورت این تاپیک رو قفل و ارشیو کنم در اون قسمت تا مطالب رو به تفکیک در تاپیک های مجزا دنبال بفرمایید !؟؟
با آرزوی موفقیت برای دوستان
انوشه باشید
samirarch2020
2011/8/08, 12:04 PM
سلام به دوستان مهندس گرامی و عزیز
با توجه به گسترده تر شدن موضوعات مورد بحث با محوریت سازمان نظام مهندسی و نیاز به تفکیک این موضوعات با یکدیگر تصمیم به ایجاد زیرمجموعه ای با عنوان نظام مهندسی (http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php/564-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C) ( شاخه فرعی قسمت کارشناسی ناپیوسته , ارشد و دکترای معماری) گرفته شد. امیدوارم مورد استقبال دوستان قرار بگیرد
در مورد این تاپیک هم اگر هنوز مطالب قابل پیگیری هستن که میتوانید در این تاپیک نیز ادامه دهید در غیر این صورت این تاپیک رو قفل و ارشیو کنم در اون قسمت تا مطالب رو به تفکیک در تاپیک های مجزا دنبال بفرمایید !؟؟
با آرزوی موفقیت برای دوستان
انوشه باشید
من خودم تو این تاپیک فعالیت نکردم بنابراین نظر دوستانی که پست های زیادی در این تاپیک دارند محترمه.اما به نظر من این تاپیک خیلی کلی هست و این باعث میشه جستجو رو برای کاربران سخت کنه.بهتر هست که این تاپیک قفل بشه و با ایجاد تاپیک های اختصاصی تر در مورد آزمون نظام مهندسی بحث بشه.از زحمات شما بسیار تشکر میکنم...
Nina_Architect
2011/8/17, 03:17 PM
قابل توجه داوطلبان آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي
باتوجه به تعويق زمان برگزاري آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي به اطلاع ميرساند سنوات كليه داوطلبان شركت در آزمونهاي پايه درخواستي تا پايان اسفندماه90 محاسبه ميگردد.
اين اطلاعيه بمنزله ابلاغ رسمي به ادارات كل مسكن و شهرسازي، سازمانهاي نظام مهندسي ساختمان، سازمان نظام كارداني استانها و سازمان سنجش آموزش كشور ميباشد.
ضمناً ثبتنام كماكان ادامه خواهد داشت و تاريخ برگزاري آزمونها متعاقباً به اطلاع خواهد رسيد. «دفتر امور مقررات ملّي ساختمان»
www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=78 (http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=78)
سلام
یعنی تا کی مهلت ثبت نام داریم؟ یعنی من الان میتونم طراحی شرکت کنم؟! :w14::w14:هوراا!ا!ا!ا! .......
چه حرصی دادند مارو با این آزمـــــــــــونشون! تا چند روز پیش فکر می کردم اصلا پروانه طراحی تا چندسال به ما کارشناسی ناپیوسته ها ندن! :w47:
یعنی چه زمانی آزمون برگزار میشه ؟ میرسم برای آزمون آماده شم؟!
الان هم خوشحالم ، هم دلشوره گرفتم! :confused:
حالا
خوبه دیگه! کلی روحیه گرفتم :w40: نتیجه ی می گیریم>>> برای شادی روح! جوونای این مملکت ، اول حقشونو بگیرین و بعد پس بدین! :razz::razz:
نکنه شایعه اس؟ می تونیم شرکت کنیم؟! راسته ؟ شاید اشتباه فهمیدم ؟ ؟:cry: واسه چی از اونایی که علمی کاربردی بودن تعهد می گرفتند موقع ثبت نام؟؟؟! :w20:
:question:
حالا اگه اشتباه فهمیدم لطفا مسخرم نکنید! :whistle:
:cry:
rushin
2011/8/19, 11:43 AM
سلام بچه ها
مثل اینکه تو این مدتی که من نبودم اتفاقات زیادی افتاده
ممنون از همه بچه ها بابت پیگیری هاشون
امیدوارم این تصمیمات مقطعی نباشه و بالاخره به یه ثباتی برسند و هر روز هر کسی یه چیزی نگه
راستی من آزمون جزئیات و معماری تخصصی رو تو آزمون قبلی قبول شدم
کسی میدونه واسه آزمون معماری عمومی باید کدوم کتابها رو بخونم؟(بهتر بگم کدوم کتابها رو ببرم سر جلسه؟)
Nina_Architect
2011/8/20, 12:29 AM
سلام بچه ها
مثل اینکه تو این مدتی که من نبودم اتفاقات زیادی افتاده
ممنون از همه بچه ها بابت پیگیری هاشون
امیدوارم این تصمیمات مقطعی نباشه و بالاخره به یه ثباتی برسند و هر روز هر کسی یه چیزی نگه
راستی من آزمون جزئیات و معماری تخصصی رو تو آزمون قبلی قبول شدم
کسی میدونه واسه آزمون معماری عمومی باید کدوم کتابها رو بخونم؟(بهتر بگم کدوم کتابها رو ببرم سر جلسه؟)
سلام
قبولیتون رو تبریک میگم ، ایشالا اینبار عمومی و طراحی هم قبول می شوید ، برای عمومی بهتره همه ی مباحث رو با خودتون سرجلسه ببرید ، چون دقیقا معلوم نیست از کدوم مباحث بیاد، معمولا از مبحث 9 و راهنمای جوش برای عمومی سوال طرح نمی کنند و از سایر مباحث هم بیشتر سوالات تعریفی هست تا مسئله و ... . ولی بهتره خودتون به سوالات سالهای قبل نگاهی بیندازید...
.................................................. ..............................................
شنیدم آزمون امسال آذر ماه برگزار میشه ،اما سایت INBR هنوز خبری نیست ، شما خبر دارید؟
samirarch2020
2011/8/20, 12:20 PM
تاریخ فارغ التحصیلیم 31 شهریور 88 هست.یعنی بازم نمیتونم شرکت کنم؟!!:crying2:
بچه ها برای جزییات کسی جزوه نداره؟من فقط کتاب ساعد سمیعی رو دارم و نشریه 92.کافیه اینها؟!!
limooshirin
2011/8/20, 05:17 PM
تاریخ فارغ التحصیلیم 31 شهریور 88 هست.یعنی بازم نمیتونم شرکت کنم؟!!:crying2:
بچه ها برای جزییات کسی جزوه نداره؟من فقط کتاب ساعد سمیعی رو دارم و نشریه 92.کافیه اینها؟!!
سلام
برای جزئیات حتما نشریه 167 را هم بخونید و با خودتون ببرید سر جلسه
اینم لینک دانلود فایلهای کدی جزئیات ( هر 4تا فایل را دانلود کن )
http://ncst.dmon.com/forum/10-79-1 (http://ncst.dmon.com/forum/10-79-1)
درضمن هر مطلبی هم در مورد گودبرداری گیرت اومد بخون
artman
2011/8/21, 03:16 PM
سلام "
یه کتابی هست از سازمان برنامه وبودجه که فکر کنم اسمش جزییات اجراییه جلدش سبز رنگه و اگه گیرت نیومد کتاب دیتایل های اجرایی از انتشارات هنر فردا برای ازمون جزییات اجرایی میتونه مفید باشه
rushin
2011/8/22, 10:33 AM
سلامقبولیتون رو تبریک میگم ، ایشالا اینبار عمومی و طراحی هم قبول می شوید ، برای عمومی بهتره همه ی مباحث رو با خودتون سرجلسه ببرید ، چون دقیقا معلوم نیست از کدوم مباحث بیاد، معمولا از مبحث 9 و راهنمای جوش برای عمومی سوال طرح نمی کنند و از سایر مباحث هم بیشتر سوالات تعریفی هست تا مسئله و ... . ولی بهتره خودتون به سوالات سالهای قبل نگاهی بیندازید... .................................................. ..............................................شن یدم آزمون امسال آذر ماه برگزار میشه ،اما سایت INBR هنوز خبری نیست ، شما خبر دارید؟ مرسی ان شاء الله شما و بقیه دوستان هم توی آزمون موفق باشیدممنون از راهنماییت
ghazall59
2011/8/23, 11:18 AM
سلام...تا اینجا که من فهمیدم واسه تستی جزئیات نشریه 167 و 55 و 92 ...آره؟
limooshirin
2011/8/23, 02:01 PM
سلام...تا اینجا که من فهمیدم واسه تستی جزئیات نشریه 167 و 55 و 92 ...آره؟
سلام
1- نشریه 167 ( مهمترین منبع طرح سوالات )
2- نشریه 92
3- نشریه 55 ( در حد روزنامه خوانی و اینکه یه نگاه به سرفصل ها انداختن و جواب سوال رو پیدا کردن )
4- مبحث 19 و راهنمای مبحث 19 ( چندین بار خوندن در حد تیم ملی )
5- جدیدا هم در مورد گودبرداری و سازه های نگهبان ( یه سر به سایت inbr بزنید در قسمت انتشارات )
6- کتاب ساعد سمیعی ( مهم )
تست های سالهای گذشته هم یادتون نره
موفق باشید
ghazall59
2011/8/23, 03:50 PM
من 3 تاشو قبول 86 شهریور هستم.الان همین جزئیات مونده که 3 باره قبول نمیشم.اینبار هم قبول نشم باید همه رو دوباره امتحان بدم..دیگه دیوونم کرده.همه فایلا رو دانلود کردم اما 1000 صفحه هم بیشتره.قایل پرینت نیست....کتاباشونو بگیرم چنده؟
یکی بیاد تو امتحان به من تقلب برسونه...خداااااااااا:mad:
limooshirin
2011/8/23, 05:04 PM
من 3 تاشو قبول 86 شهریور هستم.الان همین جزئیات مونده که 3 باره قبول نمیشم.اینبار هم قبول نشم باید همه رو دوباره امتحان بدم..دیگه دیوونم کرده.همه فایلا رو دانلود کردم اما 1000 صفحه هم بیشتره.قایل پرینت نیست....کتاباشونو بگیرم چنده؟
دیتیلهای نشریه 167 حدود 653 صفحه است در ضمن خیلی اش تکرارییند .
اون منابعی رو که براتون ذکر کردم + کتاب ساعد سمیعی ، اگه یه نگاه بهشون بندازی 100 % قبول میشین
limooshirin
2011/8/25, 03:14 PM
عنوان: اعلام تاريخ برگزاري آزمون تاريخ: چهار شنبه 2 شهریور 1390
اطلاعيه
قابل توجه داوطلبان آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي
پيرو اطلاعيه مورخ 4/5/90 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي ميرساند، آزمونهاي موصوف در پايان آبانماه سال جاري بطور همزمان در سراسر كشور برگزار ميشود. آخرين مهلت ثبتنام شركت در آزمونهاي ياد شده پايان شهريور ماه سالجاري( 31/6/90) ميباشد. اين اطلاعيه بمنزلۀ ابلاغ رسمي به ادارات كل مسكن و شهرسازي و سازمانهاي نظام مهندسي استانها و سازمان سنجش آموزش كشور ميباشد.
"دفتر امور مقررات ملّي ساختمان" http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=79
maghsoodrayaneh
2011/8/26, 07:57 AM
اگرکسی بخش طراحی قبول شده لطفا راهنمایی بکنه که از چه روشهای موثری میشه استفاده کرد تا نتیجه کار بهتر بشه ؟ منظورم کتاب مفید وروش های طراحی ووسایل طراحی مناسب است .
limooshirin
2011/8/27, 03:39 PM
عنوان: نتايج بازنگري بخش طراحي آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماري مورخ اسفند 89 تاريخ: شنبه 5 شهریور 1390
نتايج بازنگري بخش طراحي آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماري مورخ اسفند 89
بدينوسيله به اطلاع آندسته از شركت كنندگان آزمون رشته معماري بخش طراحي، كه به نتيجه آزمون خود معترض بودهاند ميرساند، پاسخنامههاي مذكور مورد بازنگري مجدد قرار گرفته و نتايج آن به ادارات كل مسكن و شهرسازي و سازمان نظام مهندسي ساختمان استان محل عضويت نامبردگان ارسال گرديده است، لذا متقاضيان ميتوانند جهت كسب اطلاع از چگونگي وضعيت قبولي خود به سازمانهاي مذكور مراجعه نمايند.
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=75
saghi23
2011/8/31, 06:41 PM
سلام،میشه بگید کتاب های نشریه 167 که سه جلده رو از کجا میشه گیر آورد؟
توی کتابفروشی ها هست یا کمیابه؟ آخه من از کتابفروشی های شهرمون پرسیدم نداشتند
4 تا فایل جزییات که قبلا گذاشتنه بودید از همین نشریه هست؟ راستش من هنوز موفق به دانلودشون نشدم اگه میشد جاشونو عوض می کردید خیلی خوب بود.
limooshirin
2011/9/02, 06:31 AM
سلام،میشه بگید کتاب های نشریه 167 که سه جلده رو از کجا میشه گیر آورد؟
توی کتابفروشی ها هست یا کمیابه؟ آخه من از کتابفروشی های شهرمون پرسیدم نداشتند
4 تا فایل جزییات که قبلا گذاشتنه بودید از همین نشریه هست؟ راستش من هنوز موفق به دانلودشون نشدم اگه میشد جاشونو عوض می کردید خیلی خوب بود.
سلام
این سه جلد را که بصورت pdf هست میتونید از برنامه ریزی راهبردی دانلود کنید ولی مهم همون 4 تا فایل جزئیات هست که پیوست این نشریه هست و همه دیتیل هستن . شما میتونید ایمیلتون رو برام بفرستید تا فایل اسکن شده این نشریه رو براتون بفرستم ( البته فعلا شارژ adsl ام تموم شده چند روزی رو صبر کنید )
arame1
2011/9/02, 06:46 AM
برای مهر که امتحان میدهیم برای پروانه اشتغال چه مراحلی رابایدطی کنیم؟؟
pritzker
2011/9/02, 09:56 AM
برای مهر که امتحان میدهیم برای پروانه اشتغال چه مراحلی رابایدطی کنیم؟؟
بعد از قبولی نظام مهندسی استانت زمانی رو مشخص میکنه و مدارکی رو لیست میکنه تا براشون ببری. مثل فرم سابقه کار و فرم کنترلی و مدرک تحصیلی و ...! بعدش مدارکت میره مسکن شهرسازی (راه و شهرسازی) تایید که شد (صحت مدرکت رو از وزارت علوم استعلام میکنن) برمیگرده نظام و پروانت چاپ میشه میره مسکن امضا میشه برمیگرده نظام. بعد از 7-10 روز هم سهمیه بهت می دن! این پروسه در حدود 6 ماه از تاریخ امتحان دادنت طول میکشه! الان من 2 ماه هست که مدارکم رو دادم. ولی همچنان منتظر پروانم هستم!
pritzker
2011/9/02, 10:03 AM
اگرکسی بخش طراحی قبول شده لطفا راهنمایی بکنه که از چه روشهای موثری میشه استفاده کرد تا نتیجه کار بهتر بشه ؟ منظورم کتاب مفید وروش های طراحی ووسایل طراحی مناسب است .
توی امتحان طراحی نظام بیشتر به فکر ارائه و ترسیم فنی خوب باشید تا طراحی خوب. من از خط کش رولی برای کشیدن نقشه هام استفاده کردم و خیلی هم جواب داد. امتحان نظام در واقع یه جور فاز 2 کردن کم کار هستش.
میشه سر امتحان تخته رسم برد ؟ آیا برای ترسیم فنی بهتر مناسب هست ؟
pritzker
2011/9/03, 09:35 AM
قبلن که اجازه می دادن ولی الان رو نمیدونم. اگه اجازه بدن که راحتتره خب. فرمت کاغذها A3 هستش که از وسط نصف میشه و پشت و روش باید 2 تا نقشه بکشی. بهتره منگنه کاغذ هارو باز کنی و بعد رو تخته بچسبونی. ولی یادت باشه حتما بعدش کاغذهارو درست به هم بچسبونی تا از هم جدا نشن.
جدا که شدن = خودت رو افتاده بدون
honey m
2011/9/03, 01:46 PM
سلام
آزمون طراحی به صورت سراسری برگزار میشه یا با توجه به هر استان موضوع می دهند؟
سال های پیش چطور بوده ؟ ممکنه که مثلا شهر تبریز رو تعیین کنند و با توجه به اقلیم اون شهر طراحی کنیم؟ مسائل اقلیمی سایر شهرها هم باید مطالعه کنیم ؟
honey m
2011/9/03, 02:33 PM
سلام
این سه جلد را که بصورت pdf هست میتونید از برنامه ریزی راهبردی دانلود کنید ولی مهم همون 4 تا فایل جزئیات هست که پیوست این نشریه هست و همه دیتیل هستن . شما میتونید ایمیلتون رو برام بفرستید تا فایل اسکن شده این نشریه رو براتون بفرستم ( البته فعلا شارژ adsl ام تموم شده چند روزی رو صبر کنید )
سلام
خیلی منون
از سایت برنامه ریزی راهبردی سرچ زدم این صفحه رو پیدا کردم :
http://tec.mporg.ir/Saman/Zavabet/fehrestzavabet.aspx?zbt=2&lang=1&mode=search
از نشریه 167 این مطالب برای دانلود هست ، اما دیتیلی ندیدم ، 167-3 درباره ی نحوه ی نصب نقشه های جزییات گفته ، اما خود جزییات نبود، لطفا آدرس سایتی که جزئیات رو دانلود کردید اینجا بذارید. متشکرم
0167_1
مقررات و معيارهاي طراحي و اجرايي جزييات تيپ ساختماني جلد اول: اقليم و ويژگي هاي ساختماني، روش هاي ساخت و تكنولوژي ساختمان، مصالح ساختماني و ضوابط كاربرد آن (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_1&language=1&type=2)
0167_2
مقررات و معيارهاي طراحي و اجرايي جزييات تيپ ساختماني جلد دوم: ويژگي هاي ساختاري ابنيه ويژگي هاي عملكردي ابنيه (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_2&language=1&type=2)
0167_3
مقررات و معيارهاي طراحي و اجراي جزييات تيپ ساختماني جلد سوم: راهنماي نصب و استفاده از نرم افزار نقشه هاي جزييات تيپ (CD) (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_3&language=1&type=2)
limooshirin
2011/9/03, 04:21 PM
سلام
خیلی منون
از سایت برنامه ریزی راهبردی سرچ زدم این صفحه رو پیدا کردم :
http://tec.mporg.ir/Saman/Zavabet/fehrestzavabet.aspx?zbt=2&lang=1&mode=search
از نشریه 167 این مطالب برای دانلود هست ، اما دیتیلی ندیدم ، 167-3 درباره ی نحوه ی نصب نقشه های جزییات گفته ، اما خود جزییات نبود، لطفا آدرس سایتی که جزئیات رو دانلود کردید اینجا بذارید. متشکرم
0167_1
مقررات و معيارهاي طراحي و اجرايي جزييات تيپ ساختماني جلد اول: اقليم و ويژگي هاي ساختماني، روش هاي ساخت و تكنولوژي ساختمان، مصالح ساختماني و ضوابط كاربرد آن (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_1&language=1&type=2)
0167_2
مقررات و معيارهاي طراحي و اجرايي جزييات تيپ ساختماني جلد دوم: ويژگي هاي ساختاري ابنيه ويژگي هاي عملكردي ابنيه (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_2&language=1&type=2)
0167_3
مقررات و معيارهاي طراحي و اجراي جزييات تيپ ساختماني جلد سوم: راهنماي نصب و استفاده از نرم افزار نقشه هاي جزييات تيپ (CD) (http://www.iran-eng.com/moshakhasatzavabet.aspx?code=0167_3&language=1&type=2)
سلام
اینم لینکش هر 4 تا رو دانلود کنید http://ncst.dmon.com/forum/10-79-1 (http://ncst.dmon.com/forum/10-79-1)
afshin 1357
2011/9/07, 08:24 PM
بهتره ميز نوري ( يك سطح شيشه اي و يك لامپ اضطراري ال اي دي تخت چند تايي )همراه ببريد.
gharibe222
2011/9/10, 09:05 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم یه کم فوریه اگه زود جواب بدید ممنون میشم
میخواستم بدونم که سنوات برای شرکت تو آزمون از تاریخ پاس کردن آخرین واحد درسیه یا از تاریخ تسویه با دانشگاه؟
آخه من تو تیر ماه دفاع کردم میخاستم بدونم چون سرم شلوغه لازمه تا آخر شهریور برم تسویه یا نه؟
مرسی که زود جواب میدید
limooshirin
2011/9/11, 07:12 AM
سلام دوستان
یه سوال داشتم یه کم فوریه اگه زود جواب بدید ممنون میشم
میخواستم بدونم که سنوات برای شرکت تو آزمون از تاریخ پاس کردن آخرین واحد درسیه یا از تاریخ تسویه با دانشگاه؟
آخه من تو تیر ماه دفاع کردم میخاستم بدونم چون سرم شلوغه لازمه تا آخر شهریور برم تسویه یا نه؟
مرسی که زود جواب میدید
سلام
تاریخ ارائه پایان نامه تون میشه تاریخ فارغ التحصیلی تون که در مدرک ثبت میشه . ولی هر چه زودتر تسویه حساب کنید
با این همه بی قانونی شاید تاریخ تسویه تون شد تاریخ فارغ التحصیلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
artman
2011/9/22, 02:46 PM
عنوان: تمدید مهلت ثبت نام در آزمونهای ورود به حرفه ها تاريخ: چهار شنبه 30 شهریور 1390
تمدید مهلت ثبت نام در آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، حرفه ای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت معماران تجربی
پیرو اطلاعیه مورخه 2/6/90 در خصوص ثبت نام در آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، حرفه ای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت معماران تجربی به اطلاع کلیه داوطلبان شرکت در آزمونهای یاد شده می رساند مهلت ثبت نام تا پایان وقت روز پنجشنبه مورخ 7/7/1390 تمدید گردید.
ضمناً خاطر نشان می سازد این تاریخ آخرین مهلت ثبت نام بوده و تمدید نخواهد شد.
"دفتر امور مقررات ملّی ساختمان"
sanaz950
2011/9/24, 01:55 PM
سلام
تو دفترچه راهنمای آزمون نوشته که 3 سال سنوات از زمان اخذ مدرک تا زمان برگذاری آزمون حساب میشه.این قضیه چقدر جدیه؟ من اگه بخوام آبان امتحان بدم 2 ماه کم دارم.
artman
2011/9/24, 02:07 PM
سلام
تو دفترچه راهنمای آزمون نوشته که 3 سال سنوات از زمان اخذ مدرک تا زمان برگذاری آزمون حساب میشه.این قضیه چقدر جدیه؟ من اگه بخوام آبان امتحان بدم 2 ماه کم دارم.
با سلام :
شما مشکلی ندارید چون سنوات تا اخر امسال یعنی اسفند حساب میشه و هر کسی تا اخر اسفند جمع سنواتش 3 سال بشه میتونه امتحان بده.
این هم اطلاعیه وزارت مسکن
عنوان: محاسبه سنوات كليه داوطلبان شركت در آزمونهاي پايه تاريخ: سه شنبه 25 مرداد 1390
بسمهتعالي قابل توجه داوطلبان آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي
باتوجه به تعويق زمان برگزاري آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، حرفهاي كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي به اطلاع ميرساند سنوات كليه داوطلبان شركت در آزمونهاي پايه درخواستي تا پايان اسفندماه90 محاسبه ميگردد.
اين اطلاعيه بمنزله ابلاغ رسمي به ادارات كل مسكن و شهرسازي، سازمانهاي نظام مهندسي ساختمان، سازمان نظام كارداني استانها و سازمان سنجش آموزش كشور ميباشد.
ضمناً ثبتنام كماكان ادامه خواهد داشت و تاريخ برگزاري آزمونها متعاقباً به اطلاع خواهد رسيد. «دفتر امور مقررات ملّي ساختمان»
arash-1390
2011/9/24, 07:38 PM
سلام بچه ها
درمورد داکت یه سوال دارم .ممنون میشم کمکم کنید.ایا داکتها توی تمام طبقات باید حتما روی هم قرار بگیرند؟ و داکت دستشویی و حمام تا پارکینگ یا زیرزمین هم باید ادامه پیدا کنه یعنی باید توی پلان پارکینگ داکت رو بکشیم یا تا طبقه اول کافی هست؟
artman
2011/9/24, 08:34 PM
سلام بچه ها
درمورد داکت یه سوال دارم .ممنون میشم کمکم کنید.ایا داکتها توی تمام طبقات باید حتما روی هم قرار بگیرند؟ و داکت دستشویی و حمام تا پارکینگ یا زیرزمین هم باید ادامه پیدا کنه یعنی باید توی پلان پارکینگ داکت رو بکشیم یا تا طبقه اول کافی هست؟
سلام دوست عزیز :
در مورد پارکینگ معمولا سرویس و حمام نداره اما حتی اگه سرویس هم داشته باشه بیشتر به صورت طبیعی تهویه میشه.
اما در مورد سرویس وحمام داکت تا طبقه اخر روی هم قرار داره اما ابعاد واندازه داکت توی هر طبقه متفاوت هست.
مثلا در طبقه اول شما دو عدد اگزوز فن یکی برای حمام ویکی برای سرویس دارید و اندازه داکت توی این طبقه میشه مثلا 20*20 اما توی طبقه دوم دوتا لوله دیگه هم اضافه میشه که اندازه داکت میشه مثلا 40*20
و به همین ترتیب تا طبق اخر به ابعاد واندازه داکت اضافه میشه.اگه روی پشت بام یه مجموعه اپارتمانی را ببینید اندازه داکت یه چیزی در حدود 100*40 سانتیمتر است
arash-1390
2011/9/25, 09:17 PM
دوست عزیز artman از کمکت ممنونم :smile:
artman
2011/9/26, 09:11 AM
دوست عزیز artman از کمکت ممنونم :smile:
خواهش میکنم دوست عزیز قابلی نداشت.
rainy day
2011/10/04, 06:48 PM
دوستان امتحان كي هست تاريخش/؟
arash-1390
2011/10/04, 08:39 PM
http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=82
به لینک بالا مراجعه کنید
mehras khanum
2011/10/06, 11:16 AM
دیتیلهای نشریه 167 حدود 653 صفحه است در ضمن خیلی اش تکرارییند .
اون منابعی رو که براتون ذکر کردم + کتاب ساعد سمیعی ، اگه یه نگاه بهشون بندازی 100 % قبول میشین
سلام دوست عزیز.واقعا ممنون از راهنمایی هاتون.ببخشیدساعدسمیعی کتابه یاجزوه/ازکجامیشه تهیه کرد؟شما چقدر وقت گذاشتی که قبول شدی؟وچجوری خوندی؟مختصرهم جواب بدین ممنون میشم;)
mehras khanum
2011/10/06, 11:19 AM
خداکنه قبول شیم.من تازه میخوام شروع کنم.سرکارم میرم.به نظرتون میتونم قبول شم؟:(
himan sharifnia
2011/10/06, 12:21 PM
سلام
چرا می تونین از سایت دفتر امور مقررات ملی ساختمان دانلودش کنید!!!!
limooshirin
2011/10/06, 12:33 PM
سلام دوست عزیز.واقعا ممنون از راهنمایی هاتون.ببخشیدساعدسمیعی کتابه یاجزوه/ازکجامیشه تهیه کرد؟شما چقدر وقت گذاشتی که قبول شدی؟وچجوری خوندی؟مختصرهم جواب بدین ممنون میشم;)
سلام بر شما
خواهش میکنم
کتابیه که جلد سبز رنگ داره از کتابفروشی که مباحث نظام مهندسی رو داره بپرسید و گرنه باید تهران تهیه اش کنید . بستگی به خودتون داره که چقدر مسلط باشید. راستش من مباحث رو 2 دور خوندم . هر سوالی رو که نگاه میکردم میدونستم کدوم مبحث ه و کجا باید پیداش کنم . در ضمن بهتون توصیه میکنم که تمام تست های سالهای قبل رو بخونید . انشا... قبول میشید
فقط باید بخونید
RAHA60
2011/10/06, 03:45 PM
سلام به همه مشتاقان قبولی در آزمون طراحی . .
حتما وحتما به تاپیک (برررسی سوال طراحی 89)سر بزنید.
منتظر حضور گرمتان هستیم.:)
hoda joon
2011/10/06, 06:49 PM
,
سلام دوستان
موضوع تاپیکتون خیلی خوبه چون یکی از مهمترین دغدغه های فارغ التحصیلها هستش
من شهریور امسال امتحان دیتیل دادم اگه کمکی خواستین خوشحال میشم کمکتون کنم
salam khaste nabashid ,khosh be haletun,bayad che kard ghabul shod?chun 2bar sherkat kardam nashod:redface::que:
arash-1390
2011/10/06, 07:30 PM
سلام
آیا توی طراحی ضخامت خطوطی که رسم میکنیم مهم هست؟
RAHA60
2011/10/07, 09:32 AM
با توجه به زمان کم ضخامت خطوط چندان مهم نیست.
tiny memar
2011/10/09, 02:51 PM
اين مصوبات شوراي عالي و شهر سازي كسي pdf نداره بذاره داخل سايت ؟ از كجا ميتونم بگيرم؟
آنطور كه ديدم كه اين مصوبان خيلي گسترده و زياده در امتحان چطور مياد راهنمايي كنيد
سوالات نظام مهندسی برای رشته معماری از سال 89 تا 82 رو می تونین تو این سات پیدا کنین
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=274#
mehras khanum
2011/10/11, 06:03 PM
امتحان 3آذره
saghi23
2011/10/14, 09:50 PM
سلام دوستان ، میشه بکید برای مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم، شانزدهم و هفدهم مقررات ملي ساختمان)باید چه منبعی رو بخونیم؟
mehras khanum
2011/10/15, 08:58 AM
بچه ها این سوال 57آذر84.جوابش چی میشه ودلیل؟وآیاگزینه یک وچهاریکی نیستن؟!!!!
کدام یک ازترتیبات اجرایی زیردرعایقکاری اطراف زیرزمین ساختمان (بااسکلت فلزی) درگودبرداری باخاک ریزشی صحیح است؟
1)فونداسیون- دیوارحفاظ - عایق کاری – نصب ستون ها – دیوارکشی اطراف زیرزمین
2) فونداسیون- نصب ستون ها – دیوارکشی اطراف زیرزمین- عایق کاری – دیوارحفاظ عایق
3) فونداسیون- نصب ستون ها – دیوارحفاظ عایق- عایق کاری– دیوارکشی اطراف زیرزمین
4) )فونداسیون- دیوارحفاظ عایق - عایق کاری – نصب ستون ها – اجرای دیوارکشی اطراف زیرزمین
limooshirin
2011/10/15, 05:49 PM
بچه ها این سوال 57آذر84.جوابش چی میشه ودلیل؟وآیاگزینه یک وچهاریکی نیستن؟!!!!
کدام یک ازترتیبات اجرایی زیردرعایقکاری اطراف زیرزمین ساختمان (بااسکلت فلزی) درگودبرداری باخاک ریزشی صحیح است؟
4) )فونداسیون- دیوارحفاظ عایق - عایق کاری – نصب ستون ها – اجرای دیوارکشی اطراف زیرزمین
سلام
تفاوت گزینه 1و 4 در اینه که ما در گزینه 1 دیوار حفاظ ( خاکریریز رو داریم که ضخامتش از 35 سانتیمتر به بالا شروع میشه و به 3متر هم میرسه ) ولی در گزینه 4 ما دیوار محافظ عایق رطوبتی رو داریم که ضخامتش معمولا یه تیغه 11 سانتی یا 22 سانتی هستش با توجه به اینکه سوال گفته خاک ریزشی داریم پس ابتدا باید دیوار محافظ خاک ریزشی اجرا بشه .
اما محض اطمینان یه نگاه بندازین به نشریه 55 به احتمال قوی اونجا توضیح داده .
در هر صورت به نظر من گزینه 1 درسته
yalda65
2011/10/19, 09:59 AM
اين مصوبات شوراي عالي و شهر سازي كسي pdf نداره بذاره داخل سايت ؟ از كجا ميتونم بگيرم؟
آنطور كه ديدم كه اين مصوبان خيلي گسترده و زياده در امتحان چطور مياد راهنمايي كنيد
من کتابش رو تهیه کردم.قیمتش 3800 تومنه.یه کتاب 255 صفحه ای هست.از کتاب فروشی زیرزمین نظام مهندسی تهران.
saghi23
2011/10/19, 08:02 PM
سلام دوستان ، میشه بگید برای مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم، شانزدهم و هفدهم مقررات ملي ساختمان)باید چه منبعی رو بخونیم؟ باید کتابهای این چهارتا مبحث رو بگیرم یا راه میانبری هم هست ؟
farnaz*
2011/10/19, 08:44 PM
سلام دوستان عزیزم
این مدت غیبت طولانی داشتم.حتما همتون مشغولید. موفق باشید.
شما که سال 86 شرکت کردید و قبول شدید تا سال 89 سه نوبت براتون نگه داشتند چطوری این بار هم براتون نگه میدارند!؟با این بار میشه 4 نوبت.درسته؟من شنیدم که تا 2 نوبت نگه میدارند!
limooshirin
2011/10/19, 09:31 PM
سلام دوستان ، میشه بگید برای مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم، شانزدهم و هفدهم مقررات ملي ساختمان)باید چه منبعی رو بخونیم؟ باید کتابهای این چهارتا مبحث رو بگیرم یا راه میانبری هم هست ؟
سلام دوست عزیز
بهترین و میانبرترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که بهتون بگم نخونید مگه میخواین 100% سوالهارو جواب بدین شما کافیه که 50 % سوالهارو درست جواب بدید اگه بازم تاکید دارید که بخونید همین مباحثی که ذکر کردین بگیرید و بخونید یه کتاب دیگه هم هست که به صورت سوال هستش بعد اومده این سوالهارو جواب داده
من یکی که خودم اینارو نخوندم
فقط اون کتاب جوش رو بخونید که اونم بستگی به سالش داره بعضی سالها حدود ه 6 تا 7 سوال ازش میاد
Nina_Architect
2011/10/23, 03:34 AM
سلام دوست عزیز :
در مورد پارکینگ معمولا سرویس و حمام نداره اما حتی اگه سرویس هم داشته باشه بیشتر به صورت طبیعی تهویه میشه.
اما در مورد سرویس وحمام داکت تا طبقه اخر روی هم قرار داره اما ابعاد واندازه داکت توی هر طبقه متفاوت هست.
مثلا در طبقه اول شما دو عدد اگزوز فن یکی برای حمام ویکی برای سرویس دارید و اندازه داکت توی این طبقه میشه مثلا 20*20 اما توی طبقه دوم دوتا لوله دیگه هم اضافه میشه که اندازه داکت میشه مثلا 40*20
و به همین ترتیب تا طبق اخر به ابعاد واندازه داکت اضافه میشه.اگه روی پشت بام یه مجموعه اپارتمانی را ببینید اندازه داکت یه چیزی در حدود 100*40 سانتیمتر است
سلام
میتونیم داکت اتاق تاسیسات رو یا داکت سرویس طبقات یکی بگیریم و فقط ابعاد داکت رو بزرگتر کنیم؟
limooshirin
2011/10/25, 08:27 PM
سلام
میتونیم داکت اتاق تاسیسات رو یا داکت سرویس طبقات یکی بگیریم و فقط ابعاد داکت رو بزرگتر کنیم؟
سلام
بله مشکلی نیست
farnaz*
2011/10/29, 03:45 PM
سلام دوستان خوبم
کارها خوب پیش میره؟
یه سوالی دارم از دوستان:مثل اینکه دکتر سمیعی علاوه بر اون دفتر تمرینات عناصر و جزییاتش یه جزوه ی 50 صفحه ای هم بیرون داده که قیمتش 15000 تومنه.میخوام بدونم کسی این جزوه رو مطالعه کرده؟
آیا تکرار همون دفتر تمرینشه؟
mehras khanum
2011/11/10, 10:37 AM
بچه هااعدادارقاموکه نمیشه حفظ کرد.سخته:(
Nina_Architect
2011/11/10, 11:34 PM
سلام
میدونید کدوم مباحث برای آزمون امسال تغییر کرده ؟ فقط مبحث 5 و 9 و 19 عوض شده ؟
mahdiafzali
2011/11/11, 10:36 AM
سلام
تفاوت گزینه 1و 4 در اینه که ما در گزینه 1 دیوار حفاظ ( خاکریریز رو داریم که ضخامتش از 35 سانتیمتر به بالا شروع میشه و به 3متر هم میرسه ) ولی در گزینه 4 ما دیوار محافظ عایق رطوبتی رو داریم که ضخامتش معمولا یه تیغه 11 سانتی یا 22 سانتی هستش با توجه به اینکه سوال گفته خاک ریزشی داریم پس ابتدا باید دیوار محافظ خاک ریزشی اجرا بشه .
اما محض اطمینان یه نگاه بندازین به نشریه 55 به احتمال قوی اونجا توضیح داده .
در هر صورت به نظر من گزینه 1 درسته
گزینه 3 صحیح است. قبل از نصب ستون دیوار چینی انجام نمیشه . و بایستی دیوار اصلی جهت جلوگیری از ریزش خاک قبل از دیوار محافظ اجرا شود .
farnaz*
2011/11/12, 03:40 PM
گزینه 3 صحیح است. قبل از نصب ستون دیوار چینی انجام نمیشه . و بایستی دیوار اصلی جهت جلوگیری از ریزش خاک قبل از دیوار محافظ اجرا شود .
سلام دوست عزیز
مگه اینطورنیست که اگر خاک ریزشی داشته باشیم : ابتدا دیوار کشی زیرزمین و انجام میدیم بعد عایق و بعد تیغه ی 10 سانتی محافظ عایق؟
اگر خاک مقاوم باشه میتونیم ابتدا تیغه ی 10 سانتی محافظ عایق رو اجرا کنیم و بعد عایق و بعد دیوارکشی زیرزمین.
به نظر من گزینه ی 2 درسته.
mahdiafzali
2011/11/13, 05:55 AM
سلام دوست عزیز
مگه اینطورنیست که اگر خاک ریزشی داشته باشیم : ابتدا دیوار کشی زیرزمین و انجام میدیم بعد عایق و بعد تیغه ی 10 سانتی محافظ عایق؟
اگر خاک مقاوم باشه میتونیم ابتدا تیغه ی 10 سانتی محافظ عایق رو اجرا کنیم و بعد عایق و بعد دیوارکشی زیرزمین.
به نظر من گزینه ی 2 درسته.
آره اشتباه در شماره گزینه از من بود همون 2 درسته که ابتدا دیوار کشی اصلی رو جهت جلوگیری از خاک ریزشی انجام می دیم.
راستی کسی دیتایلهای نشریه 167 رو بصورت pdf داره که بشه یکجا پرینت گرفت؟
mahdiafzali
2011/11/13, 06:00 AM
گاهی اوقات هم برای جلوگیری از خاک ریزشی در زیرزمین مجبور به پله ای اجرا کردن کرسی هستیم .
rainy day
2011/11/14, 06:22 PM
بچه ها کارتها اومده یا نه؟ اگه اومد همینجا اطلاع بدید
ممنون
viroosyab
2011/11/16, 02:26 AM
سلام :
کسی میتونه آخرین ویرایش ساعد سمیعی را برام پیدا کنه؟
هزینش مهم نیست فقط میخوام 2 روزه به دستم برسونه
شهرستانم
NAVIDMOOSAVI7777
2011/11/16, 02:53 AM
;););)
mahdiafzali
2011/11/16, 04:52 AM
;););)
گزینه 3 وقتی درسته که در سوال خاک ریزشی نداشته باشیم.
mahdiafzali
2011/11/16, 04:53 AM
به اطلاع كليه مهندسين و دست اندركاران صنعت ساختمان ميرساند آخرين ويرايش مباحث مقررات ملّي ساختمان و راهنماي مقررات به شرح زير منتشر گرديده است.
مبحث پنجم (1389) : مصالح و فرآوردههاي ساختماني
مبحث هفدهم (1389) : لولهكشي گاز طبيعي
مبحث هجدهم (1390) : عايق بندي و تنظيم صدا
مبحث نوزدهم (1389) : صرفهجويي در مصرف انرژي
راهنماي مبحث هفتم (1390): پي و پيسازي
راهنماي مبحث نهم (1390) : طرح و اجراي ساختمانهاي بتنآرمه
راهنمای مبحث ششم (1390) : بارهای وارد بر ساختمان
علاقمندان ميتوانند جهت تهيه كتب فوق به كتابفروشيهاي معتبر مراجعه نمايند.
farnaz*
2011/11/16, 12:12 PM
گزینه 2 وقتی درسته که در سوال خاک ریزشی نداشته باشیم.
منظورتون گزینه 3 هست دیگه!؟
Nina_Architect
2011/11/18, 12:36 AM
به اطلاع كليه مهندسين و دست اندركاران صنعت ساختمان ميرساند آخرين ويرايش مباحث مقررات ملّي ساختمان و راهنماي مقررات به شرح زير منتشر گرديده است.
مبحث پنجم (1389) : مصالح و فرآوردههاي ساختماني
مبحث هفدهم (1389) : لولهكشي گاز طبيعي
مبحث هجدهم (1390) : عايق بندي و تنظيم صدا
مبحث نوزدهم (1389) : صرفهجويي در مصرف انرژي
راهنماي مبحث هفتم (1390): پي و پيسازي
راهنماي مبحث نهم (1390) : طرح و اجراي ساختمانهاي بتنآرمه
راهنمای مبحث ششم (1390) : بارهای وارد بر ساختمان
علاقمندان ميتوانند جهت تهيه كتب فوق به كتابفروشيهاي معتبر مراجعه نمايند.
سلام
یعنی برای آزمون از اینا سوال میاد یا قبلی ها ؟ من شنیدم گفتن از همون قبلی ها سوال میاد و این جدیدا رو لازم نیست بخونیم برای این آزمون ، درسته؟
mehras khanum
2011/11/19, 09:59 AM
سلام
یعنی برای آزمون از اینا سوال میاد یا قبلی ها ؟ من شنیدم گفتن از همون قبلی ها سوال میاد و این جدیدا رو لازم نیست بخونیم برای این آزمون ، درسته؟
نه فک نمی کنم ازجدیداسوال بیاد!!!!من که باخیال راحت نخریدم;)
tiny memar
2011/11/19, 07:08 PM
سوال 20 عمومي سال 88 نيمه دوم سوال داده بودد كه:
ساختماني با مساحت 180 متر مربع واقع در شهركرد داراي زاويه رويت 30 درجه از سطح نورگذر جنوبي خود است. در صورتي اين ساختمان مي تواند بهرمند از انرژي خورشيدي تلقي شود كه سطح پنجره آن:
1. بيش از 15 2. كمتر از 15 3.بيش از20 4. كمتر از 20
جواب درسته چي ميشه؟ 1ز مبحث 19 هست سوال درسته؟ لطفا جواب را با ارجاع صحفه مقرارت ملي بگيد؟ ممنون ميشم
لطفا كامل توضيح بدين چرا و كدام گزينه صحيح هست...
farnaz*
2011/11/20, 07:08 PM
دوستان میتونید کارت ورود به جلسه رو پرینت بگیرید:
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
arame1
2011/11/21, 09:00 AM
باسلام آیا کسانی که کارشناسی ناپیوسته دارند میتونند1سال زودتر امتحان نظام بدن یعنی دوسال از مدرکشون گذشته باشه؟ممنون
mahdiafzali
2011/11/22, 05:18 AM
به نظر شما پاسخ گزینه 1 برای این سوال درسته ؟
farnaz*
2011/11/22, 08:29 PM
به نظر شما پاسخ گزینه 1 برای این سوال درسته ؟
تعریف بام وارونه:بامی است که عایق حرارت روی عایق رطوبت (به عنوان نوعی محافظ)اجرا میشه .راهنمای مبحث 19 صفحه ی 53
گزینه ی الف و د عایق حرارت ندارند پس بام وارونه نیستند.
گزینه ی ب هم دوبار نوشته عایق حرارت ایزوگام! و عایق حرارت از پلی استایرن.که کلا غلطه.
جواب گزینه ی ج میشه.ورق پلی استایرن(عایق حرارت) روی عایق رطوبت اجرا شده.
این سوال و از کجا آوردید؟
farnaz*
2011/11/22, 08:33 PM
باسلام آیا کسانی که کارشناسی ناپیوسته دارند میتونند1سال زودتر امتحان نظام بدن یعنی دوسال از مدرکشون گذشته باشه؟ممنون
موقع ثبت نام از طریق سایت اگر سنوات شما کامل نباشه(مثلا تا آخر اسفند امسال 3 سال تموم از مدرکتون نگذره)به شما اجازه ی ثبت نام داده نمیشه.
ولی یکی از دوستام پارسال شرکت کرده بود!نمی دونم چطور!شاید اگر نظام آشنا داشته باشید بشه !ولی اگر قبول بشید بهتون پروانه نمی دند.فقط جنبه ی آزمایشی میتونه داشته باشه
mahdiafzali
2011/11/23, 05:49 AM
تعریف بام وارونه:بامی است که عایق حرارت روی عایق رطوبت (به عنوان نوعی محافظ)اجرا میشه .راهنمای مبحث 19 صفحه ی 53
گزینه ی الف و د عایق حرارت ندارند پس بام وارونه نیستند.
گزینه ی ب هم دوبار نوشته عایق حرارت ایزوگام! و عایق حرارت از پلی استایرن.که کلا غلطه.
جواب گزینه ی ج میشه.ورق پلی استایرن(عایق حرارت) روی عایق رطوبت اجرا شده.
این سوال و از کجا آوردید؟
این سوال آزمون تخصصی سال 86 که در پاسخنامه خودش گزینه الف رو صحیح می دونه!!!!!!
تينا كلهر
2011/11/23, 09:09 PM
مهندسین گرامی
واسه همه کسانی که فردا ازمون نظارت دارند ارزوی موفقیت دارم:)
vertex
2011/12/01, 12:13 PM
سلام به همه دوستان امیدوارم همه اونایی که فکر می کنن قبولن قبول بشن و همه اونایی هم که قبول نمی شن سال دیگه قبول بشن .
مزاحم شدم که یه چیزایی بگم . شایدم روضه بخونم .
اگه حالشو ندارین می تونین نخونین .
توی رشت امتحان دادم حتما شنیدین چی شده دیگه . برف اومد . همین
هیچ اتفاقی نیفتاد همه چیز درست و خوب انجام شد . یعنی چی ؟ یعنی ما یک امتحان کاملا موفقیت آمیز برگزار کردیم ( به نقل از برگزار کنندگان آزمون ). اینجا بود که یاده فیلم مسیر سبز افتادم اونجایی که مامور زندان ( آدم بد جنسه ) که واسه اعدام زندانی، خرابکاری کرده بود ( ابر رو خیس نکرده بود تا جریان برق از تو سر اعدامی رد بشه ) بقیه افسر های زندان دورش جم شدن و کلی دعوا کردنش. توی همین وضع رئیسشون اومد گفت اینجا چه خبره؟ می دونید چه افتضاحی بار آوردین؟ کف سالن پر استفراغه .یکیشون برمی گرده میگه : اتفاقی نیفتاده ما اینجا یک اعدام موفقیت آمیز داشتیم . زندانیه اعدامی مرده ... غیره اینه؟
پس نتیجه اخلاقی قضیه اینه که مهم برگزاری آزمونه . مهم نحوه برگزاری ، رضایت یا نارضایتی شرکت کنندگان ، کیفیت آزمون یا چیزای دیگه نیست . اعدامی مرده ... غیره اینه؟
راستش از این قبیل رفتار ها رو ما کم نمی بینیم . هر روز شاید بارها با اینجور رفتار ها مواجهیم . کم کم با این جور برخورد ها انس گرفتیم و بهشون عادت کردیم . شایدم خودمون قاطیش شدیم . خیلی وقت ها نشده که بگیم بزن بره؟ پروژه هامونو ، کارامونو سر هم نکردیم ؟ پس ما هم قاطی شدیم . قاطی جریانی که ناخواسته ما رو آلوده کرده . جریانی که کیفیت براش مهم نیست بلکه به فعل رسیدن مهمتره . مثلا توی همین آزمون من بار ها و بارها شنیدم که دوستان گفتن بهتره همه شیت ها رو داشته باشین تا اینکه چند تا شیت تکمیل داشته باشین..!! پس آلوده می کنند و آلوده می شویم . چاره ای هم نداریم
با جمله ی بالا موافقین؟ من فقط با قسمت اولش موافقم . ولی مبارزه می کنم تا این بلا سرم نیاد. اما چیکار کنیم که دیگران این بلا ها رو سرمون نیارن ؟ باید بگم این فقط به خودمون بستگی داره. وقتی 4 تا مسوول میان سر جلسه 2 نفر در مورده وقت اعتراض می کنند بقیه هم به جای اینکه طرف دوستاشونو بگیرن ، میگن ساکت ، سسسسسسسسسس ، می خوایم فکر کنیم ( داریم امتحان می دیما ) .
حالا بگذریم از اینکه همین آقایون آخرای امتحان وقتی دیدن وقت کم آوردن ، کارشونو به زور از دستشون گرفتن ( دیگه چه فایده ). اصلا چرا ما هیچوقت سر چیزی که فکر می کنیم درسته با هم متحد نیستیم؟ اگه همون موقع 2 تا مرد پا می شدند . به حالت اعتراض از جلسه بیرون می رفتن فکر می کنید چی میشد ؟ چیزی که می شد این بود که بقیه سرشونو مثل لاکپشت میکردند تو لاکشون که خدای نکرده کسی فکر نکنه اونا قصد و قرضی داشتن . و اما اتفاقی که بهتر بود بیفته این بود که نترسیم و از حقمون دفاع کنیم . همین که امسال کارشناسی ناپیوسته ها تونستن تو امتحان طراحی شرکت کنن مگه جز پیگیری هاشون بوده؟؟ مگه نه اینکه این حق مسلم رو ازشون گرفته بودن ؟ خوب چرا عقب نشینی کردن؟ واسه اینکه شما روی خواسته های بحق خودتون پافشاری کردین. جز اینه؟ یا شاید کسی فکر می کنه اونا شب خوابیدن و صبح بلند شدن دیدن که اشتباه کردن و مصوبشونو تغییر دادن ؟
امتحان امسال درس مهمی واسه من بود که یاد بگیرم همه چیز دسته خود آدمه .
صبح روز جمعه مثل روز قبلش که امتحان داشتم از خواب پا شدم . ولی یه مشکلی بود برف اومده بود . خیابونا بیشتر شبیه قبرستون بود . پرنده پر نمیزد . شانس آوردم یکی از همکلاسی های قدیمی منو دید و سوارم کرد . اصلا دیرمون نشده بود . چند کیلومتر مونده به دانشگاه ( محل برگزاری آزمون ) دیدیم اوه اوه چه خبره ترافیک رو همین هایی که آزمون داشتن ایجاد کرده بودن . برف هم که اومده بود دیگه همه به هم میمالیدن . بعضی ها هم که گیر کرده بودن . خلاصه وضعیتی بود . حالا با سرعت لاکپشتی یک متر یک متر رسیدیم دانشگاه اونجا دیگه نگو و نپرس . خیلی از مسوولین هم توی همین ترافیک گیر کرده بودن . منظورم اینه که کاملا در جریان مسئله بودن . آخر امتحان هم 1000 بار تو بلندگو اعلام کردن که تا 5:30 باید حتما تحویل بدین و کلی منت اون 30 دقیقه رو سرمون گذاشتن. این بود انشاء من .!!!
دوستان خوبم ندایی ، معمار آزاد ، arch-arm فکر کنم شما هم رشت امتحان دادین .( اگه اشتباه می کنم ببخشید ). و همینطور دوستان دیگری که وضعیت مشابه دارند یکی از بچه ها یه نامه نوشته و وضعیت و توش شرح داده. داره امضاء جمع می کنه . اگه مایلین شما هم پاشو امضا کنین که تعدادمون بره بالا ، اینجوری که بوش میاد نظام مهندسی گیلان هم حمایت کرده و گفته نامه بنویسین که پیگیری کنه . حالا ما ( تقریبا 20 نفریم ) فردا یعنی چهارشنبه یه قراری گذاشتیم که یه کارایی کنیم . نشد زودتر پست بدم تا شما هم بیاین . الانم ساعت 4 صبح چهارشنبه است که دارم پست می دم . چون نمیتونم باهاتون ارتباط بر قرار کنم لطفا یه mail به این آدرس ( gereh_vertex@yahoo.com ) بدین که باهاتون هماهنگ کنم . فقط خواهشا زودتر . پشت گوش نندازین . واسه این آزمون هم هزینه کردیم ، هم وقت گذاشتیم ، صبح روز جمعه توی برف با بدبختی خودمونو رسوندیم سر جلسه . حق ما وقت کم و استرس زیاد سر جلسه نیست . حق ما شرایط برابر مثل همه شرکت کننده هاست .
امیدوارم سرتونو درد نیاورده باشم .
یا حق
با عرض سلام مجدد . پست بالا رو من توی تاپیک بررسی سوال طراحی نظام مهندسی گذاشتم . گفتم اینجا هم بزارم تا شاید کسی اینجا بیاد و اونجا نیاد .
از دوستان خوبم ندایی ، معمار آزاد ، arch- arm و همه کسایی که دارن همکاری میکنن و email دادن ممنونم . اگه اینجا هم کسی هست که توی امتحان نظام رشت شرکت کرده و میخواد پای نامه رو امضا کنه ، یا به email بالا پیغام بده یا یه جوری منو مطلع کنه . بشدت داره تعدادمون میره بالا . منم بخاطر همین فعلا نامه رو ندادم موندم تعداد بیشتر بشه . ولی اوایل هفته آینده نامه رو دسته جمعی میبریم نظام . پس فقط تا اون موقع فرصت داریم . دوستان فقط عجله کنند . ممنون
vertex
2011/12/01, 01:29 PM
مهندسای عزیزی که توی رشت امتحان دادن ، جهت امضای نامه اعتراض به نحوه برگزاری آزمون نظام مهندسی ، و هماهنگی های دیگه ، با اینجانب ارتباط برقرار کنن ( یا mail بدن gereh_vertex@yahoo.com ، یا همینجا پیغام بزارن ) . فقط خواهشا زودتر . ممنون
DDDIQ
2011/12/09, 10:01 PM
با درود و سلام خدمت دوستان مهندس عزیز و با آرزوی موفقیت در آزمون نظام مهندسی
به منظور تفکیک بیشتر برای دسترسی راحتر به اطلاعات پست هایی که مربوط به آزمون آذرماه 90 نظام مهندسی بود به تاپیک زیر انتقال پیدا کردند
تاپیک: بررسی سوالات آزمون نظام مهندسی - آذر 90 (http://www.iran-eng.com/showthread.php/327717-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%B0%D8%B1-90)
لطفا بررسی سوالات را در تاپیک مذکور دنبال بفرمائید سپاسگزارم ( این تاپیک مربوط به مسائل کلی نظام مهندسی میباشد)
سعی خواهم کرد اگر امکانش باشه پست های این تاپیک رو تفکیک کنم
پیروز باشید
سعید 12
2011/12/10, 11:52 PM
سلام.......... حداکثر شیب این سطح در جهت عمود برمحور شیبراهه برای تردد عابرین پیاده 10 درصد و برای صندلی چرخ دار 8 در صد .......
تمام این مباحث در نویفرت و کتاب راهیان ارشد(درک عمومی معماری ) صفحه 220 فصل 13 تسهیلات پیاده روی موفق باشی
limooshirin
2011/12/27, 06:37 PM
عنوان: جلسه هم اندیشی و بررسی مسائل مربوط به آزمون رشته معماری تاريخ:
سه شنبه 6 دی 1390
بسمه تعالی
جلسه هم انديشي و بررسي مسائل مربوط به آزمون رشته معماري
در راستاي برگزاري آزمونهاي ورود به
حرفه مهندسان در رشته معماري، جلسه هم انديشي به منظور تغيير و تحول در خصوص چهار
بخش بودن اين آزمون و نحوه برگزاري آن، روز دوشنبه مورخ 5/10/90 از ساعت 16
بعدازظهر، با حضور اساتيد محترم دانشگاهها و صاحبنظران حرفه و با رياست آقاي دكتر
هوائي مديركل مقررات ملّي ساختمان در وزارت راه و شهرسازي برگزار گرديد.
در
ابتداي جلسه آقاي دكتر هوائي با بيان محورهاي نشست در خصوص چالشهاي موجود در نحوه
برگزاري بخشهاي آزمونهاي معماري توضيحاتي ارائه نمودند و همچنين در خصوص تغيير و
تحوالاتي كه در بخش جزئيات اجرايي ساختمان از آزمون سال 88 تاكنون صورت گرفته نيز
توضيحاتي دادند و نيز ارائه پيشنهادات و راهكارهاي اصلاحي در جهت برگزاري هر چه
بهتر اين آزمونها را خواستار شدند. در نهايت مقرر شد پس از جمعبندي نظرات تصميم
مقتضي اتخاذ شود.
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=93
خدا داند اینبار چه خوابی دیدند ؟!
mohsenj68
2012/1/14, 11:51 PM
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم:
من که کاردانیم رو تو آزاد رودهن گرفتم و کارشناسی ناپیوسته رو تو آزاد شهر قدس (شهریار) میخونم ، امیدی هست که بتونم تو آزمون نظام مهندسی شرکت کنم و اجازه طراحی بگیرم؟
کلا پروانه میدن؟
naeeme.mab
2012/2/08, 07:20 PM
نتیجه اومد http://inbr.ir/spage/USPageS.aspx?zID=288
تينا كلهر
2012/2/08, 11:16 PM
سلام دوستان عزیز
من قبول شدم
امیدوارم همه شما هم قبول شید
مخصوصا شما نینا جون
rushin
2012/2/09, 05:14 PM
سلام دوستای خوبم
منم قبول شدم . طراحی و نظارت :king:
به تینا جان هم تبریک میگم . ان شاء الله که همه دوستان قبول شده باشند
بچه ها کجایین ؟ بیایین و بگین که قبول شدید
لیمو شیرین ، نینا ،ندا ، رها کجاییییییییییییییین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
borhan-
2012/2/09, 05:26 PM
سلام دوستای خوبم
منم قبول شدم . طراحی و نظارت :king:
به تینا جان هم تبریک میگم . ان شاء الله که همه دوستان قبول شده باشند
بچه ها کجایین ؟ بیایین و بگین که قبول شدید
لیمو شیرین ، نینا ،ندا ، رها کجاییییییییییییییین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست خوب تبریک میگم .من طراحی قبول نشدم.اگه ممکنه در مورد طرحت توضیح بده شمالی جنوبی بود یا نه مرسی
borhan-
2012/2/09, 05:30 PM
به همه دوستانی که قبول شدند تبریک میگم. من از دفعه پیش هم کمتر گرفتم. اونایی که طراحی قبول شدند لطفا در مورد طرحاشون صحبت کنن و اگه امکان داره طرحشونو تو سایت بذارن
rushin
2012/2/09, 07:46 PM
سلام دوست خوب تبریک میگم .من طراحی قبول نشدم.اگه ممکنه در مورد طرحت توضیح بده شمالی جنوبی بود یا نه
مرسی
مرسی ان شاء الله سال بعد طراحی هم قبول بشین . من طرحم شمالی جنوبی بود پارکینگ ها رو در آوردم . درز انقطاع رو رعایت کردم و تمام آیتم هایی رو که خواسته بودند رو کشیدم با یک نمای نصف و نیمه . طرحم رو میکشم و برای دوستان میذارم . فقط بگم ناپلئونی قبول شدم ها (25) :redface:
borhan-
2012/2/09, 10:14 PM
مرسی ان شاء الله سال بعد طراحی هم قبول بشین . من طرحم شمالی جنوبی بود پارکینگ ها رو در آوردم . درز انقطاع رو رعایت کردم و تمام آیتم هایی رو که خواسته بودند رو کشیدم با یک نمای نصف و نیمه . طرحم رو میکشم و برای دوستان میذارم . فقط بگم ناپلئونی قبول شدم ها (25) :redface:
مرسی دوست عزیز.واحدارو چند خوابه در آوردین؟داخل پلانو اندازه گذاری کردین؟
rushin
2012/2/09, 11:56 PM
مرسی دوست عزیز.واحدارو چند خوابه در آوردین؟داخل پلانو اندازه گذاری کردین؟
بله اندازه گذاری داخلی و خارجی کامل ، مبلمان و کدگذاری رو کامل انجام دادم . اگه وقت نکردی با شابلن بکشی و بنویسی با دست بکش . من تکست ها و اندازه گذاری ها رو همه را با دست نوشتم
راندو و از این کارها هم که اصلا انجام ندادم . حالا طرحم رو میذارم میبینی . امیدوارم به دردت بخوره
borhan-
2012/2/10, 10:33 AM
بله اندازه گذاری داخلی و خارجی کامل ، مبلمان و کدگذاری رو کامل انجام دادم . اگه وقت نکردی با شابلن بکشی و بنویسی با دست بکش . من تکست ها و اندازه گذاری ها رو همه را با دست نوشتم
راندو و از این کارها هم که اصلا انجام ندادم . حالا طرحم رو میذارم میبینی . امیدوارم به دردت بخوره
خیلی ممنون.انشا...تو کار حرفه ای تون هم موفق باشین
feredee
2012/2/12, 11:44 AM
سلام دوستان
منم طراحی و نظارت قبول شدم.امیدوارم کسانی که قبول نشدن دوره بعد قبول بشن.
کسی میدونه چه مدارکی رو باید بریم نظام؟
rainy day
2012/2/13, 09:07 AM
بنظر من این دفعه خیلی خیلی بد صحیح کردن، من خودم همه رو کشیده بودم ولی قبول نشدم، امتیازم هم از سری پیش که افتضاح کشیده بودم بدتر شد!
RAHA60
2012/2/13, 06:36 PM
معلوم نیست که چه غلطی دارند می کنند که همه اونیی هم که کامل کامل بودند 25 شدن!!!سال قبل نمرم همونی شد که فکر می کردم اما امسال خیلی کمتر. . بیخود نبود که یک مقام مسئول گفت اوضاع امتحان وتضحیح وقبولیا افتضاحه
afshin 1357
2012/2/14, 11:15 PM
با تبريك به همه ي كساني كه قبول شدند و آرزوي قبولي براي بقيه
من از روش ابداعي خودم استفاده كردم ، در پستهاي قبلي در موردشون مفصل نوشتم.
اگر كسي مايل بود مراجعه كند به آنها مطمئنا مفيد خواهد بود.
ضمنا اين تاپيك از اول تا انتهايش بسيار مفيد هست . لذا دوستان جديد تنبلي نكنند و همه ي پستهاي آنرا به حوصله مطالعه كنند. راه ميانبري نيست.:D
به دوستاني كه رد شده اند: واقعا افتضاح نمره دادند.
اين بار هم از روي دست من زدند (ولي برعكس دوره قبل براي كسي نكشيدم براي همين قبول شدم ) بعضي ها قبول شدند و بعضي ها كه بهتر كشيدند رد شدند.
اميد داشته باشيد.
rushin
2012/2/23, 08:19 PM
سلام دوستان عزیز
پلان آذر 90 را که توی آزمون کشیدم را واستون آپلود میکنم . این پلان تقریبا همون پلانی هستش که توی آزمون کشیدم .
ان شاء الله سال بعد شما پلان هاتون رو بذارید و بگین که قبول شدید .
دوستان لطف کنید نظرتون رو راجع به طرحم بدین و آخرین کارم رو که اینجا میذارم رو نقد کنید . با توجه به محدودیت زمان و شرایط طاقت فرسای آزمون این بهترین چیزی بود که میتونستم بکشم . مطمئنا مشکلاتی داره که شما دوستان زحمتش بررسی اش رو بکشید
چون وقت کمه خیلی باید سریع باشی تا هم یه طرح ایده آل ارائه بدی هم وقت کنی همه آیتم ها رو بکشی. من سعی کردم تا اونجایی که امکان داره همه ضوابط رو توی طرحم رعایت کنم ولی خیلی روی طرحم وسواس به خرج ندادم برای اینکه وقت کم نیارم
اتفاقا امسال که روی طرح زیاد وقت نذاشتم طرحم نسبت به پارسال که تا ظهر داشتم طراحی میکردم خیلی بهتر در اومد به شما هم توصیه میکنم واسه طراحی 2-3 ساعت بیشتر وقت نذارید و سعی کنید تمام آیتم ها رو بکشید
این تاپیک تاپیک خیلی خوبی بود . من که خیلی استفاده کردم. از همه دوستان به خصوص نینا لیمو شیرین افشین رها ندا و فرناز عزیز واسه نظرات و پیشنهاد هاشون متشکرم و برای همه شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت میکنم
ضمنا روز مهندس رو هم به همه مهندسین این تاپیک تبریک میگم
موفق باشید و سربلند:gol:
تينا كلهر
2012/2/24, 10:26 PM
روشین جون نمره طراحیت چند شده؟
شما راه دسترسی به حیاط رو واسه بقیه طبقات نذاشتید
borhan-
2012/2/25, 11:24 AM
با سلام من یک سوال داشتم از دوستان هر کس میتونه لطفا جواب بده
سوالم در مورد اندازه نورگیر در ساختمانه در موردی مثل سوال پارسال که دو واحد در یک طبقه از یک نورگیر استفاده میکنند باید به ازای هر واحد مثلا 12 متر مربع در نظر گرفت یا اینکه یک نورگیر 12 متر مربعی مشترک میشه گرفت
rushin
2012/2/25, 12:33 PM
روشین جون نمره طراحیت چند شده؟
شما راه دسترسی به حیاط رو واسه بقیه طبقات نذاشتید
نمره ام 25 شد . راه دسترسی به حیاط رو هم یادم رفته بود
شما چند شدید؟
دختری تنها
2012/2/29, 10:59 AM
منم امسال شرکت کردم ولی فقط عمومی وتخصصی روقبول شدم وجزییات روقبول نشدم ازهمه دوستای عزیزم خواهش میکنم جزییات ودیتیلهای جدید وبه روزی اگردارند بذارند تامن بتونم دانلودکنم وازشون استفاده کنم خواهشن برام بذارین ممنون ازهمتون...:heart::gol::gol:
limooshirin
2012/3/03, 12:44 PM
عنوان: قابل توجه متقاضیان آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماری آزمونهای آتی تاريخ: شنبه 13 اسفند 1390
بسمه تعالي
قابل توجه متقاضیان آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماری آزمونهای آتی
بمنظور اصلاح و ارتقاء کیفیت آزمونهای ورود به حرفه رشته معماری و با توجه به بررسیهای کارشناسی انجام شده و اخذ نظرات ادارات کل مسکن و شهرسازی، سازمانهای نظام مهندسی ساختمان استان و اساتید دانشگاهها و صاحبنظران رشته معماری مقرر گردید آزمون معماری در دو بخش نظارت و طراحی برگزار گردد.
بدین ترتیب داوطلبان میبایست برای اخذ صلاحیت نظارت صرفاً در یک آزمون تستی تلفیق شده از بخشهای عمومی و تخصصی و برای اخذ صلاحیت طراحی صرفاً در یک آزمون تستی تلفیق شده از بخشهای طراحی و جزئیات اجرائی ساختمان شرکت نمایند.
لازم بذکر است منابع آزمونهای یاد شده چگونگی تطبیق شرایط شرکتکنندگان آزمونهای سنوات گذشته که در بخشهایی از آزمون مذکور قبول شدهاند، متعاقباً اعلام خواهد گردید.
"دفتر مقررات ملّی ساختمان"
یعنی من که تو امتحان 3 آذر تخصصی و عمومی رو فبول شدم میتونم نظارت بگیرم؟؟؟؟؟
MAHRAZ
2012/3/04, 05:36 PM
عنوان: قابل توجه متقاضیان آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماری آزمونهای آتی تاريخ: شنبه 13 اسفند 1390
بسمه تعالي
بمنظور اصلاح و ارتقاء کیفیت آزمونهای ورود به حرفه رشته معماری و با توجه به بررسیهای کارشناسی انجام شده و اخذ نظرات ادارات کل مسکن و شهرسازی، سازمانهای نظام مهندسی ساختمان استان و اساتید دانشگاهها و صاحبنظران رشته معماری مقرر گردید آزمون معماری در دو بخش نظارت و طراحی برگزار گردد.
بدین ترتیب داوطلبان میبایست برای اخذ صلاحیت نظارت صرفاً در یک آزمون تستی تلفیق شده از بخشهای عمومی و تخصصی و برای اخذ صلاحیت طراحی صرفاً در یک آزمون تستی تلفیق شده از بخشهای طراحی و جزئیات اجرائی ساختمان شرکت نمایند.
لازم بذکر است منابع آزمونهای یاد شده چگونگی تطبیق شرایط شرکتکنندگان آزمونهای سنوات گذشته که در بخشهایی از آزمون مذکور قبول شدهاند، متعاقباً اعلام خواهد گردید.
یهو چه تصمیماتی میگیرن اینا:eek:
RAHA60
2012/3/05, 02:26 PM
همین که اون امتحان افتضاح و غیر استاندارد برداشته شد جای شکرش باقیه. . .
تا دوباره چه خوابی برامون دیدندخدا داند. .
Alexis
2012/3/06, 01:13 PM
بسمه تعالي
یعنی آزمون طراحی هم تستی میشه؟!!! مگه میشه؟ اون دیگه اسمش آزمون طراحی نیست دیگه! مشابه بخش عمومی تخصصی میشه یعنی سه آزمون در محتوا یکسان اما با اسامی متفاوت!!!
mehras khanum
2012/3/07, 11:26 AM
بسمه تعالي
سلام لیموشیرین عزیز.احوال شما؟شماراضی هستی ازاین وضع؟من که خیلی ناراحتم.باکلی مشکل،خوندم تادیتیل قبول شدم حالابرای طراحی بازبایددیتیل امتحان بدیم وبقیه برانظارت فقط عمومی تخصصی امتحان بدن.حق ماضایع شده.جایی نیس اعتراض بزاریم؟
mehras khanum
2012/3/07, 11:29 AM
هرروزخودسرانه یه قانون جدیدوضع می کنن....معلوم نیست کدوم آقازاده ای می خادنظارت امتحان بده که دیتیلوحذف کردن:cry: مابدبختادوباره بریم دیتیل امتحان بدیم:warn:
SMH_ARCHI
2012/3/07, 09:29 PM
سلام بچه ها من ترم 2 ام و نمیدونم منابع ازمون نظام مهندسی چیه ک از الان رو اون درس ها تمرکز کنم . میشه منابع رو شفاف برام بگین و اینکه اصلا این امتحان چه مراحلی داره :cry:شنیدم عملی هم داره:surprised:اصلا چیه..................
saman205
2012/3/07, 09:34 PM
http://inbr.ir/default.aspx
ا (http://inbr.ir/default.aspx)ین سابتشه همه چی توش هست
SMH_ARCHI
2012/3/08, 11:07 AM
ممنون;)ولی من هیچی نفهمیدم..............:cry:
saman205
2012/3/08, 03:04 PM
چی رو متوجه نشدی بگو تا برات بگم البته اگه بلد باشم
SMH_ARCHI
2012/3/09, 11:10 AM
سایتش خیلی بیچیده بود...یعنی منابعش هیچ ربطی ب دروسی ک من دارم میخونم نداره و از چند تا منبع کاملا مجزاست:surprised:ممکنه اون منابع تا4 سال دیگه کلا تغییر کنه بس من از الان چه جوری خودمو اماده کنم:cry:راستی قضیه این بایه ها چیه..اخه بحث در مورد بایه3 بود
تينا كلهر
2012/3/11, 07:00 PM
سلام روشین جون ببخشید دیر جواب دادم من 27 شدم اما نما نکشیدم راه دسترس به حیاط هم از زیر زمین گذاشتم
تينا كلهر
2012/3/11, 07:03 PM
مائده جون این منابع ازمون رشته معماري • قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و آئيننامههاي اجرايي آن • مبحث دوم ( آئيننامه ماده33 قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و شيوهنامه آن)(1384) • مبحث سوم ( حفاظت ساختمانها در مقابل حريق)(1380) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(1387) • مبحث پنجم (مصالح و فرآوردههاي ساختماني) (1382) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( 1384) • مبحث نهم( طرح و اجراي ساختمانهاي بتنآرمه)(1388)- فصول اول تا نهم • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا) (1385) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلههاي برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (1387) • مبحث هجدهم ( عايقبندي و تنظيم صدا) (1380 ) • مبحث نوزدهم ( صرفهجويي در مصرف انرژي) (1381) • مبحث بيستم (علائم و تابلوها) (1384) • راهنماي صرفهجويي در مصرف انرژي • راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا) • مصوبات شوراي عالي شهرسازي و معماري • طرح معماري • جزئيات اجرائي ساختمان * • روشها و مسائل اجرايي* • مسائل مكانيكي و برقي در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سيزدهم، چهاردهم، شانزدهم و هفدهم مقررات ملي ساختمان)* براي موارد ذكر شده منبع خاصي معرفي نميگردد. • تذكر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملي ساختمان ميباشد. • تذكر2: در صورت تناقض بين مباحث مقررات ملي ساختمان و ساير مدارك فني، مباحث مقررات ملي ساختمان ملاك عمل خواهد بود. • تذكر3: آخرين نسخه معتبر مدارك و منابع فني اعلام شده ملاك عمل خواهد بود ممکنه تا 4 سال دیگه عوض شه
rushin
2012/3/16, 01:09 PM
سلام روشین جون ببخشید دیر جواب دادم من 27 شدم اما نما نکشیدم راه دسترس به حیاط هم از زیر زمین گذاشتم
سلام خانم مهندس
قبولیتون رو تبریک میگم . به امید قبولی ها و موفقیت های آتی در زندگی برای شما دوست خوبم
ایشالا دوستان دیگه هم آزمون بعدی قبول بشن
موفق باشی :gol:
Arch-Azadeh
2012/5/19, 10:16 AM
سلام
كسي مي دونه كه ميشه دو تا مدرك نظام مهندسي داشت يا نه؟؟؟ يعني من پايه 3 معماري دارم و چون فوق ليسانسم شهرسازيه مي تونم پايه شهرسازي را هم بگيرم يا نه؟؟؟؟؟
مورد مشابهي هست؟
arashitect
2012/5/19, 12:08 PM
سلام
كسي مي دونه كه ميشه دو تا مدرك نظام مهندسي داشت يا نه؟؟؟ يعني من پايه 3 معماري دارم و چون فوق ليسانسم شهرسازيه مي تونم پايه شهرسازي را هم بگيرم يا نه؟؟؟؟؟
مورد مشابهي هست؟
درود.
بله.
(برای متقاضیانی که در بیش از یک رشته دارای شرایط اخذ پروانه اشتغال میباشند و یا بعدا صلاحیت جدید کسب نمایند فقط یک پروانه اشتغال صادر میشود و در پروانه اشتغال مذکور رشته ها و تخصصهایی که دارنده پروانه اشتغال درآن تعیین صلاحیت شده است با قید تاریخ احراز و ظرفیت اشتغال انها درج خواهد شد.)
ماده 20 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان.مصوب اسفند 74.
samar_eng
2012/5/19, 08:23 PM
دوستان کسی می دونه ثبت نام آزمون کی هست؟امتحان شهریور برگزار می شه؟اگر شهریور 88 فارغ التحصیل (کارشناسی پیوسته) شده باشیم ،میتونیم امتحان بدیم؟
مرسی
Arch-Azadeh
2012/6/05, 03:40 PM
دوستان کسی می دونه ثبت نام آزمون کی هست؟امتحان شهریور برگزار می شه؟اگر شهریور 88 فارغ التحصیل (کارشناسی پیوسته) شده باشیم ،میتونیم امتحان بدیم؟
مرسی
سلام
معمولا اينجوري بوده كه زماني كه امتحان مي گيرن شما بايد تا پايان اون سال سه سال از گرفتن مدركتون گذشته باشه. يكبار كه شهريور امتحان گرفته بودند، گفته بودند كساني كه تا پايان اسفند همون سال سه سالشون تموم ميشه مي تونن در امتحان شركت كنند. شما امسال هر زماني كه امتحان بگيرند مي تونيد شركت كنيد:)
Arch-Azadeh
2012/6/05, 03:41 PM
مرسی
سلام
معمولا اينجوري بوده كه زماني كه امتحان مي گيرن شما بايد تا پايان اون سال سه سال از گرفتن مدركتون گذشته باشه. يكبار كه شهريور امتحان گرفته بودند، گفته بودند كساني كه تا پايان اسفند همون سال سه سالشون تموم ميشه مي تونن در امتحان شركت كنند. شما امسال هر زماني كه امتحان بگيرند مي تونيد شركت كنيد:)
[QUOTE=Arch-Azadeh;5113786]سلام
معمولا اينجوري بوده كه زماني كه امتحان مي گيرن شما بايد تا پايان اون سال سه سال از گرفتن مدركتون گذشته باشه. يكبار كه شهريور امتحان گرفته بودند، گفته بودند كساني كه تا پايان اسفند همون سال سه سالشون تموم ميشه مي تونن در امتحان شركت كنند. شما امسال هر زماني كه امتحان بگيرند مي تونيد شركت كنيد:)[/QUOTE
با سلام
من تیرماه 89 فارغ التحصیل شدم کی می تونم امتحان نظام مهندسی رو بدم؟ با تشکر
Arch-Azadeh
2012/6/10, 09:21 AM
با سلام
من تیرماه 89 فارغ التحصیل شدم کی می تونم امتحان نظام مهندسی رو بدم؟ با تشکر
اسفند 91 و تمامي آزمونهاي سال 92 به بعد
اسفند 91 و تمامي آزمونهاي سال 92 به بعد
ببخشید منو، از تیر 89 تا اسفند 91 میشه 31 ماه ، سه سال تموم نمیشه پس حتما می تونم اسفند 91 امتحان بدم؟ شهریور 91 میشه به صورت آزمایشی تو ازمون شرکت کرد؟
ReD_CoDE
2012/6/11, 12:01 AM
ببخشید منو، از تیر 89 تا اسفند 91 میشه 31 ماه ، سه سال تموم نمیشه پس حتما می تونم اسفند 91 امتحان بدم؟ شهریور 91 میشه به صورت آزمایشی تو ازمون شرکت کرد؟
یه سوال؟ شما کارشناسی ناپیوسته بودید یا پیوسته؟
چون اگر ناپیوسته باشید به ازای هر 5 سالی که از تاریخ اخذ مدرک کاردانی تون گذشته باشه یک سال کمتر میشه از سه سال مدتی که باید برای شرکت در آزمون نظام مهندسی صبر کنید.
یه سوال؟ شما کارشناسی ناپیوسته بودید یا پیوسته؟
چون اگر ناپیوسته باشید به ازای هر 5 سالی که از تاریخ اخذ مدرک کاردانی تون گذشته باشه یک سال کمتر میشه از سه سال مدتی که باید برای شرکت در آزمون نظام مهندسی صبر کنید.
کارشناسی پیوسته
Arch-Azadeh
2012/6/11, 02:32 PM
وقتي اسفند امتحان ميگيرند، شرطش اين ميشه كه تا شهريور سال بعد سه سال تموم بشه. حالا آزمايشي چرا؟:)
به هر حال فرقي نميكنه چه جوري شركت كنيد
سلام
من اخر شهریور 89 فارغ التحصیل شدم.اسفند امسال میتونم امتحان بدم یا باید صب کنم تا سال بعد؟:(
وقتي اسفند امتحان ميگيرند، شرطش اين ميشه كه تا شهريور سال بعد سه سال تموم بشه. حالا آزمايشي چرا؟:)
به هر حال فرقي نميكنه چه جوري شركت كنيد
منظورم از ازمایشی شهریور 91 بود آخه گفتید اسفند 91 میشه شرکت کرد
Arch-Azadeh
2012/6/12, 06:44 PM
سلام
من اخر شهریور 89 فارغ التحصیل شدم.اسفند امسال میتونم امتحان بدم یا باید صب کنم تا سال بعد؟:(
اگر که اسفند امتحان بگیرن (اینا برنامشون اصلا معلوم نیست) و اگر که شرطش این باشه که تاشهریور سه سال پربشه بله و گرنه خیر
منظورم از ازمایشی شهریور 91 بود آخه گفتید اسفند 91 میشه شرکت کرد
کلا قبولیتون حساب نمیشه... ولی خب امتحانش ارزون هم نیست. شما باید حدود 100 تومن بدید و عضو نظام بشید اول، و دوم اینکه امتحان پارسال 120 تومن بود ثبت نامش... فکر نمی کنم بیارزه که امتحانی شرکت کنید .
اگر که اسفند امتحان بگیرن (اینا برنامشون اصلا معلوم نیست) و اگر که شرطش این باشه که تاشهریور سه سال پربشه بله و گرنه خیر
کلا قبولیتون حساب نمیشه... ولی خب امتحانش ارزون هم نیست. شما باید حدود 100 تومن بدید و عضو نظام بشید اول، و دوم اینکه امتحان پارسال 120 تومن بود ثبت نامش... فکر نمی کنم بیارزه که امتحانی شرکت کنید .
ممنونم از توضیحاتتون
mariiana
2012/6/15, 03:16 PM
سلام دوستان.من بهمن 88 فارغ التحصیل شدم.میتونم واسه شهریور امسال امتحان بدم؟
pritzker
2012/7/01, 01:01 AM
همه اطلاعات مربوط به امتحان نظام رو از این سایت میتونید بگیرید. تاریخ امتحان و شرایطش از همین سایت منتشر میشه : http://www.inbr.ir/
mahmood321
2012/7/04, 11:42 AM
جلسه ای دررابطه با بچه های تکنولوژی معماری درتاریخ 18/4/91درسازمان علوم تشکیل میشودلطفا نامه اعتراض با امضاء اکثریت تهیه فکس کنید به دفترآقای دکتریاران دروزارت خانه
باتشکر
mariiana
2012/7/17, 09:56 PM
جلسه ای دررابطه با بچه های تکنولوژی معماری درتاریخ 18/4/91درسازمان علوم تشکیل میشودلطفا نامه اعتراض با امضاء اکثریت تهیه فکس کنید به دفترآقای دکتریاران دروزارت خانه
باتشکر
نتیجه چی شد؟کارشناسی نا پیوسته ها میتونند طراحی رو شرکت کنن؟
آرش آزاد
2012/7/18, 11:05 AM
سلام بچه ها من چندتا سوال داشتم لطفا جواب بديد
من بعد از ليسانس رفتم سربازي اشتغال به كار از كجام بيارم
چه كتابهايي مي شه با خودش ادم ببره ير جلسه مثلا مي شه كتاب هاي راهيان ارشد، تست هاي سال قبل يا جزوه دستنويس برد؟؟
آزمون آخر چند بخشه
مثلا من اگر فقط نظارت بخوام بدم بايد تستي و عمومي و ديتايل بدم يا نه ، سر در نمي يارم اينو واقعا لطفا يكي توضيح شفاف بده
mariiana
2012/7/18, 11:15 AM
من امروز رفتم نظام مهندسی.گفتن کارشناسی ناپیوسته ها نمی تونن امتحان طراحی بدن
آرش آزاد
2012/7/18, 12:12 PM
نظام مهندسي يعني كجا؟
شهرك غرب و رفتي فكر كنم بايد رفت مسكن و شهرسازي
آرش آزاد
2012/7/18, 01:44 PM
آدرس: تهران- ميدان آرژانتين- ابتداي بلوار آفريقا- ساختمان شهيد دادمان- طبقه سوم جنوبي
شمارههاي تماس: 88646368 و 88646369
شماره فاكس: 88646366
پست الكترونيكي: daftar@Inbr.ir
شماره تماس معاونت آموزش و ترويج مقررات ملّي ساختمان
معاون آموزش و ترويج امور مقررات ملّي ساختمان
82244197
كارشناسان آموزش و ترويج امور مقررات ملّي ساختمان
6الي 82244194
شماره تماس معاونت تدوين مقررات ملّي ساختمان
معاون تدوين امور مقررات ملّي ساختمان
82244192
كارشناسان تدوين امور مقررات ملّي ساختمان
91الي 82244189
شماره تماس معاونت نظارت و كنترل مقررات ملّي ساختمان
معاون نظارت و كنترل امور مقررات ملّي ساختمان
82244200
كارشناسان نظارت و كنترل امور مقررات ملّي ساختمان
03الي82244201و 82244198
شماره تماس معاونت صنعتي سازي و فناوري هاي نوين مقررات ملّي ساختمان
معاون صنعتي سازي و فناوري هاي نوين
82244193
آرش آزاد
2012/7/18, 01:46 PM
آدرس و شمارههاي تماس دفتر مقررات ملّي ساختمان
آدرس: تهران- ميدان آرژانتين- ابتداي بلوار آفريقا- ساختمان شهيد دادمان- طبقه سوم جنوبي
شمارههاي تماس: 88646368 و 88646369
شماره فاكس: 88646366
پست الكترونيكي: daftar@Inbr.ir
شماره تماس معاونت آموزش و ترويج مقررات ملّي ساختمان
معاون آموزش و ترويج امور مقررات ملّي ساختمان
82244197
كارشناسان آموزش و ترويج امور مقررات ملّي ساختمان
6الي 82244194
شماره تماس معاونت تدوين مقررات ملّي ساختمان
معاون تدوين امور مقررات ملّي ساختمان
82244192
كارشناسان تدوين امور مقررات ملّي ساختمان
91الي 82244189
شماره تماس معاونت نظارت و كنترل مقررات ملّي ساختمان
معاون نظارت و كنترل امور مقررات ملّي ساختمان
82244200
كارشناسان نظارت و كنترل امور مقررات ملّي ساختمان
03الي82244201و 82244198
شماره تماس معاونت صنعتي سازي و فناوري هاي نوين مقررات ملّي ساختمان
معاون صنعتي سازي و فناوري هاي نوين
82244193
Arch-Azadeh
2012/7/18, 02:40 PM
نظام مهندسي يعني كجا؟
شهرك غرب و رفتي فكر كنم بايد رفت مسكن و شهرسازي
نظام مهندسي
تهران شهرك غرب خيابان ايران زمين خيابان مهستان بالاتر از كلانتري پلاك 10 ساختمان مركز ي سازمان نظام مهندسي ساختمان استان تهران
88577000
آرش آزاد
2012/7/18, 02:57 PM
بله مي دونم منظورم اين بود كه بايد رفت دفتر مقررات ملّي ساختمان
يعني بلوار آفريقا- ساختمان شهيد دادمان- طبقه سوم جنوبي
به نظرم تا جواب قطعي رو گرفت
من امروز رفتم نظام مهندسی.گفتن کارشناسی ناپیوسته ها نمی تونن امتحان طراحی بدن
این چه چیزیه
یعنی ما که کارشناسی ناپیوسته هستیم باید چیکار کنیم
این چه چیزیه
یعنی ما که کارشناسی ناپیوسته هستیم باید چیکار کنیم
دوست عزیزاگه علمی کاربردی باشی قبول میکنن.من که رفتم نظام مهندسی دنبال کارهام قبول کردند.
arame1
2012/8/05, 06:34 PM
دوستان فرق داره که با چه نمره ای قبول بشیم؟ممنون
MARY TANHA
2012/8/05, 11:47 PM
شقغ فشداش
دوستان فرق داره که با چه نمره ای قبول بشیم؟ممنون
عزيزم براي دريافت پروانه فقط 50 درصد امتياز آزمون كافيه.50 درصد و 70 درصد و 90 درصد همگي ميزنن قبولي پايه 3
توجه كن سر جلسه احتمال نمره منفي را هم بدي و امتيازت از 50 درصد كمتر نشه. . .
نفرات برتر آزمون را معرفي ميكنن و اسمشونا در سايت ميزنن
حالا خود داني
sinoush
2012/8/06, 12:49 AM
سلام دوستان من تازه واردم ولی از مطالب اینجا خیلی استفاده کردم به همه تازه واردها توصیه میکنم حتما از ابتدا مطالب رو مرور کنن تا در جریان همه چیز( منابع و سوالات و...) قرار بگیرند در ضمن عزیزیانی که طراحی رو قبول شدند لطف کنند و پلانهاشونو بزارن یه دنیا ممنون..
baamdaad
2012/8/11, 02:54 PM
سلام عزیزان : من بخش نامه های ضد و نقیض دارم می بینم، سوالم از دوستان اینه که حالا برای امتحان شهریور 91
1- ازمون بخش طراحی تستی هست و یا ترسیمی
2- دتایل رو توی همین بخش دوم یعنی طراحی گنجوندن ؟ 3
3- و دتیل رو هم از حالت تستی به تشریحی مبدل کردن؟
متشکرم از جواب دوستان
rozhann
2012/8/12, 11:45 AM
سلام عزیزان : من بخش نامه های ضد و نقیض دارم می بینم، سوالم از دوستان اینه که حالا برای امتحان شهریور 91
1- ازمون بخش طراحی تستی هست و یا ترسیمی
2- دتایل رو توی همین بخش دوم یعنی طراحی گنجوندن ؟ 3
3- و دتیل رو هم از حالت تستی به تشریحی مبدل کردن؟
متشکرم از جواب دوستان
سلام
1-امتحان طراحی تشریحی هست مثل سالهای قبل
2-معمولا توی ازمون طراحی ازشما 1ترسیم دیتیل میخوان مثل وال سکشنها.
3-در ازمون نظارت سوالاتی از جزئیات به صورت تستی داده میشه مثل ازمون سال قبل.
موفق باشید
دوستان در مورد آزمون نظام چند ماه پیش یه بخش نامه اومد که جزییات با طراحی شد و نظارت اشامل دو بخش تستی عمومی و تخصصی شد
ولی الان من نمیدونم انگار باز عوض شده
لطفا یه کمکی بکنین
من پارسال 2تا آزمون تستی عمومی و تخصصی رو قبول شدم حالا نمیدونم فقط امسال طراحی باید شرکت کنم و یا نه؟
الان جزییات کجاس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
artman
2012/8/13, 06:10 PM
دوستان در مورد آزمون نظام چند ماه پیش یه بخش نامه اومد که جزییات با طراحی شد و نظارت اشامل دو بخش تستی عمومی و تخصصی شد
ولی الان من نمیدونم انگار باز عوض شده
لطفا یه کمکی بکنین
من پارسال 2تا آزمون تستی عمومی و تخصصی رو قبول شدم حالا نمیدونم فقط امسال طراحی باید شرکت کنم و یا نه؟
الان جزییات کجاس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام :
شما باید هم نظارت و هم طراحی ثبت نام کنید.
که برای نظارت دست کم باید 25درصد از پرسشها رو پاسخ بدید که شامل عمومی . تخصصی . وجزییات میشه که همگی توی یه دفترچه هست.
طراحی هم شامل جزییات ترسیمی میشه. که مثلا شما باید جزییات اتصال یه دیوار با عایق حرارتی به سقف همراه با دیتیل پنجره موجود در دیوار رو ترسیم کنید.
مرسی artman
من 2تا تستی هارو قبول شدم(عمومی-تخصصی)....اون 2تا رو که دیگه نباید ازمون بدم؟؟؟؟؟ فقط الان برای نظارت باید جزییات تستی رو امتحان بدم.درسته؟؟؟؟؟؟
RAHA60
2012/8/14, 11:26 AM
گلی جان من هم مثل شما....
متاسفانه دوباره باید هم کتابها ومنابع تستی عمومی وتخصصی و جزییات را ببریم سرجلسه و 25 درص کل سوالات را بزنیم .همه در همه .....
واقعا مسخره هست........ دوباره هزینه...وقت....هیچ کی هم پاسخگو نیست.........
واقعا مسخره اس....75 تومن پارسال یعنی هیچی!!!!
صبح نظام بودم.گفت کسایی که پارسال طراحی دادن بدون جزییات بهشون صلاحیت داده میشه و نیازی نیست آزمون بدن!!!!!!!!!!!بعد ما که آزمون دادیم 2باره باید این هزینه و زمان و صرف کنیم. واقعااا که!!!!
سلام
کسی میدونه واسه جزییات چه منبعی خوبه؟
najme.m
2012/8/18, 08:58 AM
سلام دوستان کسی مرکزی برای آمادگی آزمون ترسیمی معماری سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
saba_3484
2012/8/18, 12:32 PM
سلام .دوستان اگر کسی هست که با مدرک علمی کاربردی پایه 3 طراحی گرفته لطفا پیغام بذاره و مراحل کار رو توضیح بده. ممنون.
تورج رضوی
2012/8/18, 12:43 PM
اینجاایران است
اصلاتعجب نکن
بچه ها! صفحه ی ثبت نام آزمون به این آدرس: http://92.242.195.123/mohandesan91 برای من باز نمیشه! این مشکل من رو کس دیگه ای هم داره؟؟!!
تا هفته ی پیش، قبل از اینکه عضو نظام بشم باز میشد. اما الان 2 روزه که هر چی سعی میکنم این صفحه بالا نمیاد و نمیتونم ثبت نام کنم!
saghi23
2012/8/18, 02:28 PM
بچه ها! صفحه ی ثبت نام آزمون به این آدرس: http://92.242.195.123/mohandesan91 برای من باز نمیشه! این مشکل من رو کس دیگه ای هم داره؟؟!!
تا هفته ی پیش، قبل از اینکه عضو نظام بشم باز میشد. اما الان 2 روزه که هر چی سعی میکنم این صفحه بالا نمیاد و نمیتونم ثبت نام کنم!
من همین الان به آدرسی که گفتید رفتم راحت باز شد
من همین الان به آدرسی که گفتید رفتم راحت باز شد
ممنون. پس احتمالا مشکل از اینترنت یا سیستمم باید باشه!
najme.m
2012/8/18, 03:23 PM
دوستان من یه مرکز می خوام برا آزمون ترسیمی معماری ،باید تو این چند روز ثبت نام کنم وقتی نمونده لطفا راهنمایی کنید................
سلام
من امروز تازه عضو نظام شدم و اومدم اینجا ببینم چه کار باید برای امتحان انجام داد
می خوام تاپیک رو از اول بخونم
aloosha
2012/8/18, 03:55 PM
دوستان من یه مرکز می خوام برا آزمون ترسیمی معماری ،باید تو این چند روز ثبت نام کنم وقتی نمونده لطفا راهنمایی کنید................
http://daneshyar.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=177:-1&catid=3:news&Itemid=2
najme.m
2012/8/18, 04:07 PM
http://daneshyar.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=177:-1&catid=3:news&Itemid=2
منون ولی من اینجا تماس گرفتم گفتن کلاساش رو به اتمام معلوم نیست دوره فشرده بزارن یا نه..استادش مثل اینکه شقاقی بود
sinoush
2012/8/20, 10:15 PM
کلاسای طراحی که تموم شد من شرکت کردم انصافا خوب بود.....تو دانشگاه که قربونش برم هیچکدوم از این مطالبو بما نگفته بودن.....همه این شکلی بودیم :eek: :eek:تازه فهمیدیم چقدر رویایی طراحی میکردیم..راحت از هر ضوابطی!!!!!
aloosha
2012/8/21, 11:53 AM
کلاسای طراحی که تموم شد من شرکت کردم انصافا خوب بود.....تو دانشگاه که قربونش برم هیچکدوم از این مطالبو بما نگفته بودن.....همه این شکلی بودیم :eek: :eek:تازه فهمیدیم چقدر رویایی طراحی میکردیم..راحت از هر ضوابطی!!!!!
سلام
کجا کلاس رفتید؟
می شه جروه و چیزهایی که یاد گرفتید در اختیار ما م بذارید.
دوست من هم کلاس آقای ساعد سمیعی می رفت منم تازه جزوه هاشو گرفتم در اختیارتون میذارم
babakghgh
2012/8/22, 10:58 AM
سلام
من 4 سال پیش آزمونهای تستی تخصصی و عمومی و طراحی رو قبول شدم و فقط جزییاتم باقی مونده.
این جور که فهمیدم امسال باید تستی تخصصی و عمومی رو 25% بزنم و طراحی رو هنوز نفهمیدم چی کار کنم!!!
(نکته جالب این اعلامیه رفع ابهامات (http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=152) است که فقط ابهامات رو زیاد می کنه. اینا دقیقاً چقدر IQ اند که این اعلامیه ها رو میدن )
خلاصه اگر کسی اطلاعات بیشتری داشت لطفاً راهنمایی کنه
respina
2012/8/25, 11:58 AM
می خواستم بدونم کسی منبعی در مورد ضوابط بلند مرتبه سازی که تو منابع ازمون امسال اومده سراغ داره؟
respina
2012/8/25, 07:40 PM
می خواستم بدونم کسی منبعی در مورد ضوابط بلند مرتبه سازی که تو منابع ازمون امسال اومده سراغ داره؟
سلام
من از اول تاپیک تا صفحه 30 خوندمو کلی مطلب در آوردم که بدردم می خوره
پیشنهاد می دم شما هم بخونید
:heart:
rushin
2012/8/27, 11:37 AM
سلام دوستان عزیز
آرزوی موفقیت برای همه ی شما عزیزان
من پارسال نظارت و طراحی قبول شدم . تنها منبعی هم که برای آزمون طراحی استفاده کردم همین تاپیک بود که دوست خوبم فرناز جون زحمت ایجادش رو کشید و پست های خوبی که دوستای خوبم نینا، لیموشیرین ، رها ، افشین و ندا اینجا گذاشتند خیلی بهم کمک کرد که قبول بشم که همین جا از همه شون تشکر می کنم
به همه ی شما دوستان پیشنهاد میکنم کلیه پست ها رو بخونید ان شاء الله همگی قبول بشین:heart::gol:
saghi23
2012/8/27, 12:47 PM
سلام دوستان عزیز
آرزوی موفقیت برای همه ی شما عزیزان
من پارسال نظارت و طراحی قبول شدم . تنها منبعی هم که برای آزمون طراحی استفاده کردم همین تاپیک بود که دوست خوبم فرناز جون زحمت ایجادش رو کشید و پست های خوبی که دوستای خوبم نینا، لیموشیرین ، رها ، افشین و ندا اینجا گذاشتند خیلی بهم کمک کرد که قبول بشم که همین جا از همه شون تشکر می کنم
به همه ی شما دوستان پیشنهاد میکنم کلیه پست ها رو بخونید ان شاء الله همگی قبول بشین:heart::gol:
سلام روشین عزیز خیلی خوشحال شدم که اسم شما رو دیدم گفته بودید اگه قبول بشید بازم میاید خیلی خوشحالم که قبول شدید منم امیدوار شدم چون گفتید منبعتون تنها همین سایت بوده
وقتتون به خیر
من امسال فقط نظارت شرکت کردم چون مطمئن بودم امتحان طراحی 8 ساعته هست و من پسرم شیرخوره است و نمی تونم 8 ساعت تنهاش بزارم
اما نمی دونستم امتحان نظارت هم 8 ساعته است
کسی چیزی می دونه
لطفا کمک کنید دوستان:cry:
artman
2012/8/27, 06:16 PM
وقتتون به خیر
من امسال فقط نظارت شرکت کردم چون مطمئن بودم امتحان طراحی 8 ساعته هست و من پسرم شیرخوره است و نمی تونم 8 ساعت تنهاش بزارم
اما نمی دونستم امتحان نظارت هم 8 ساعته است
کسی چیزی می دونه
لطفا کمک کنید دوستان:cry:
با سلام :
امتحان نظارت 4 ساعته که از ساعت 8/5 یا 9 صبح شروع میشه وتاساعت 12/5 یا 1 طول می کشه. میتونی زود تر هم تحویل بدی.
ممنون از پاسختون یعنی دفترچه جزییات رو هم با سوالهای عمومی میدن تو همون 4 ساعت؟
artman
2012/8/27, 10:46 PM
ممنون از پاسختون یعنی دفترچه جزییات رو هم با سوالهای عمومی میدن تو همون 4 ساعت؟
بله قبلا 3تا دفترچه رو با هم می دادن از هر کدام که دوست داشتی شروع به پاسخ دادن میکردی.
اما از امسال همه 3 بخش رو کردن داخل یه دفترچه .
RAHA60
2012/8/28, 09:32 AM
سلاممدت زمان امتحان نظارت را بر چه اساسی می گویید؟جایی اعلام شده؟
سلام
باز هم ممنون
سوال دیگه ای دارم اینه که منبع عالی که خوب با این زمان کم بشه خوب یاد گرفت و سرجلسه برد برای جزییات چی هست؟
سلام دوستان من یک سال پیش پروانه نظارت رو گرفتم امسال میخوام طراحی شرکت کنم.
با خبرهای ضد و نقیضی که شنیدم نمیدونم سر جلسه ازمون طراحی با چطور امتحانی قراره روبرو بشم.
اگه کسی اطلاعات درستی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه. ازمون مثل سال های گذشته س یا عوض شده...؟
در ضمن پیشنهاد میدم تو این چند روز باقی مونده بیاییم اینجا و اطلاعاتمو نو در اختیار همدیگه بذاریم...
ارزوی موفقیت برای همه اونایی که تلاش میکنن!
SOMBOL
2012/8/28, 08:34 PM
شما میتونی بری صلاحیت طراحیتو بگیری یعنی با این قانون جدید برای پروانه طراحی فقط باید آزمون طراحی رو قبول شده باشی
artman
2012/8/28, 10:03 PM
سلاممدت زمان امتحان نظارت را بر چه اساسی می گویید؟جایی اعلام شده؟
سلام :
بله من سال گذشته شرکت کردم و مدت زمانش همینه.
artman
2012/8/28, 10:09 PM
سلام
باز هم ممنون
سوال دیگه ای دارم اینه که منبع عالی که خوب با این زمان کم بشه خوب یاد گرفت و سرجلسه برد برای جزییات چی هست؟
نشریه 92 برنامه وبودجه که مربوط به اسکلت اجریه و به صورت کلی دیتیل های برنامه وبودجه خوبن . ضمنا دیتیل های سال های گذشته رو هم از سایت مقررات ملی بگیرید و با خودتون ببرید سر جلسه
حتما یه چند تایی ازشون میاد.
artman
2012/8/28, 10:14 PM
سلام دوستان من یک سال پیش پروانه نظارت رو گرفتم امسال میخوام طراحی شرکت کنم.
با خبرهای ضد و نقیضی که شنیدم نمیدونم سر جلسه ازمون طراحی با چطور امتحانی قراره روبرو بشم.
اگه کسی اطلاعات درستی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه. ازمون مثل سال های گذشته س یا عوض شده...؟
در ضمن پیشنهاد میدم تو این چند روز باقی مونده بیاییم اینجا و اطلاعاتمو نو در اختیار همدیگه بذاریم...
ارزوی موفقیت برای همه اونایی که تلاش میکنن!
با سلام
امتحان مثل سالهای گذشته برگذار میشه و احتمالا برای امتحان شهریور یه دیتیل هم از یه جایی از پلان رو مشخص می کنند که ترسیم کنید مثل 2 سال قبل.اما به صورت 100درصد برای اسفند دیتیل برای امتحان طراحی وجود داره.( البته من اینها رو از دفتر مقررات ملی شیراز شنیدم )
RAHA60
2012/8/29, 09:56 AM
سلام :
بله من سال گذشته شرکت کردم و مدت زمانش همینه.
سالای پیش را می دونم .....
دلیل نشد حالا که یکی به جای سه تا هست زمان وتعداد با 3 تا قبلی برابر باشه.........
behzadkhanha
2012/9/02, 02:03 PM
با سلام
امتحان مثل سالهای گذشته برگذار میشه و احتمالا برای امتحان شهریور یه دیتیل هم از یه جایی از پلان رو مشخص می کنند که ترسیم کنید مثل 2 سال قبل.اما به صورت 100درصد برای اسفند دیتیل برای امتحان طراحی وجود داره.( البته من اینها رو از دفتر مقررات ملی شیراز شنیدم )
احتمال اینکه برای آزمون طراحی سوال جزئیات بیاد خیلی کمه همون دو سال پیش هم که اومد موج انتقادات (حتی از سوی خود مدیران سازمان!!)نسبت به شیوه طرح سوالات ابراز شد
از طرفی اگر هم آزمون طراحی با سوال جزییات همراه بشه بارم محدودی براش در نظر میگرن(نهایت دو سه نمره از بیست)که زیاد تعیین کننده نیست
مهم تر ازهمه اینکه اگه کسی صلاحیت نظارت داره نباید باکی از این سوالات داشته باشه
artman
2012/9/02, 09:11 PM
احتمال اینکه برای آزمون طراحی سوال جزئیات بیاد خیلی کمه همون دو سال پیش هم که اومد موج انتقادات (حتی از سوی خود مدیران سازمان!!)نسبت به شیوه طرح سوالات ابراز شد
از طرفی اگر هم آزمون طراحی با سوال جزییات همراه بشه بارم محدودی براش در نظر میگرن(نهایت دو سه نمره از بیست)که زیاد تعیین کننده نیست
مهم تر ازهمه اینکه اگه کسی صلاحیت نظارت داره نباید باکی از این سوالات داشته باشه
درود بر تو دوست گرامی :
به خدا ما هم همین رو میگیم . ولی بقیه دوستان یه کمی سخت میگیرن. البته بارم نمره 10 بود.
kahroba.b
2012/9/04, 05:14 PM
سلام ، ببخشید میخواستم بدونم دیتیلهای برنامه و بودجه رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟ ممنونم
yalda65
2012/9/04, 05:54 PM
سلام ، ببخشید میخواستم بدونم دیتیلهای برنامه و بودجه رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟ ممنونم
دقيقا منم همين مشكل رو دارم.فايل نشريه 167 و 92 رو دارم.اما خوندن از روي كامپيوتر واقعا غيرممكن هست و علاوه بر اون بايد سر جلسه همراه داشته باشم.تصميم گرفتم كه پرينت بگيرم.اما اونهم هم پرهزينه هست و هم اينكه هر كدوم يك فايل اتوكد هست و پرينت گرفتن ازش كلي زمان ميگيره.آيا جايي اين نشريات رو نميفروشن؟!:(
artman
2012/9/04, 06:10 PM
دقيقا منم همين مشكل رو دارم.فايل نشريه 167 و 92 رو دارم.اما خوندن از روي كامپيوتر واقعا غيرممكن هست و علاوه بر اون بايد سر جلسه همراه داشته باشم.تصميم گرفتم كه پرينت بگيرم.اما اونهم هم پرهزينه هست و هم اينكه هر كدوم يك فايل اتوكد هست و پرينت گرفتن ازش كلي زمان ميگيره.آيا جايي اين نشريات رو نميفروشن؟!:(
سلام دوست عزیز :
یه سری به کتابخانه نظام مهندسی بزنید حتما دارن که از روی اون میتونید کپی بزنید. بعضی از کتاب فروشی ها نشریه های برنامه و بودجه رو می فروشن .
yalda65
2012/9/04, 06:18 PM
سلام دوست عزیز :
یه سری به کتابخانه نظام مهندسی بزنید حتما دارن که از روی اون میتونید کپی بزنید. بعضی از کتاب فروشی ها نشریه های برنامه و بودجه رو می فروشن .
مرسي.البته بيشتر منظورم اون سي دي بخش سوم نشريه 167 هست.اميدوارم داشته باشن.بازم ممنون
kahroba.b
2012/9/04, 07:54 PM
مرسي.البته بيشتر منظورم اون سي دي بخش سوم نشريه 167 هست.اميدوارم داشته باشن.بازم ممنون
نشریه 167 خیلی زیاده؟ تمام اون مطالب نیازه؟ یا قسمت بخصوصی؟؟ اگه ممکنه لینک دانلودی ازش دارید لطفا بزارید . ممنون
artman
2012/9/04, 11:12 PM
میتونی از سایت برنامه وبودجه هم دانلود کنی.http://bpms.mporg.ir/Portal/View/Viewer.aspx?ObjectType=SearchForm&ObjectId=6d488941-3b4d-407c-a16d-e90861c1f7f9&DashboardId=cf271f81-bb08-4b64-89b0-ac690b57bc93
توی قسمت شماره نشریه عدد نشریه رو وارد کن مثلا 167 بقه هم نمی خواد وارد کنی بعد جستجو کن بعد بزن روی گزینه نمایش تا اماده دانلود بشه. باید همه پارت ها رو بگیری بعد بریزی داخل یه پوشه بعد از حالت زیپ خارجشون کنی بعد نصبش کن.
saghi23
2012/9/05, 06:40 PM
112495نشریه 92
farnaz*
2012/9/08, 03:34 PM
سلام دوستان عزیز
پلان آذر 90 را که توی آزمون کشیدم را واستون آپلود میکنم . این پلان تقریبا همون پلانی هستش که توی آزمون کشیدم .
ان شاء الله سال بعد شما پلان هاتون رو بذارید و بگین که قبول شدید .
دوستان لطف کنید نظرتون رو راجع به طرحم بدین و آخرین کارم رو که اینجا میذارم رو نقد کنید . با توجه به محدودیت زمان و شرایط طاقت فرسای آزمون این بهترین چیزی بود که میتونستم بکشم . مطمئنا مشکلاتی داره که شما دوستان زحمتش بررسی اش رو بکشید
چون وقت کمه خیلی باید سریع باشی تا هم یه طرح ایده آل ارائه بدی هم وقت کنی همه آیتم ها رو بکشی. من سعی کردم تا اونجایی که امکان داره همه ضوابط رو توی طرحم رعایت کنم ولی خیلی روی طرحم وسواس به خرج ندادم برای اینکه وقت کم نیارم
اتفاقا امسال که روی طرح زیاد وقت نذاشتم طرحم نسبت به پارسال که تا ظهر داشتم طراحی میکردم خیلی بهتر در اومد به شما هم توصیه میکنم واسه طراحی 2-3 ساعت بیشتر وقت نذارید و سعی کنید تمام آیتم ها رو بکشید
این تاپیک تاپیک خیلی خوبی بود . من که خیلی استفاده کردم. از همه دوستان به خصوص نینا لیمو شیرین افشین رها ندا و فرناز عزیز واسه نظرات و پیشنهاد هاشون متشکرم و برای همه شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت میکنم
ضمنا روز مهندس رو هم به همه مهندسین این تاپیک تبریک میگم
موفق باشید و سربلند:gol:
سلام و تبریک بابت قبولیت.امیدوارم همیشه موفق باشی.
ببخشید که من دیر بهتون تبریک گفتم.
در رابطه با این پلانی که شما گذاشتید و تو آزمون هم همینو کشیدید : پله ی 4 طرفه کشیدید؟پس حتما لازم نیست که 2 طرفه باشه؟
سلام
کجا کلاس رفتید؟
می شه جروه و چیزهایی که یاد گرفتید در اختیار ما م بذارید.
دوست من هم کلاس آقای ساعد سمیعی می رفت منم تازه جزوه هاشو گرفتم در اختیارتون میذارم
سلام میشه جروه هاتونو در اختیار ما هم بذارید
پیشاپیش ممنونم
farnaz*
2012/9/08, 04:36 PM
سلام میشه جروه هاتونو در اختیار ما هم بذارید
پیشاپیش ممنونم
یه کتاب هست که همون مسایلی ه که تو کلاسش مطرح میکنه.که اگر یه سرچ کنید (فکر کنم خانه ی عمران یا موسسه ی هنر فردا)دارند براتون میفرستند.
عنوان کتاب که جلد سبز و زرد رنگ داره:راهنمای ساختمان سازی(دفتر تمرین و جزییات ساختمانهای متداول) موسسه ی فرهنگی پژوهشی هنر فردا.
نشریه ی 167 که تو تاپیک امتحان نظام مهندسی تو این سایته برای دانلود موجوده که خیلی مهمه.حتما پرینت بگیرید.