برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : بهترین ورژن ویندوز و ویروس کش در حال حاضر
rezafarhady
2008/9/06, 05:53 PM
:) لطفا کمکم کنید
بهترین نسخه ویندوز رو می خوام که خوب کار کنه سرعتش هم پایین نیاد ، من با اینکه سیستمم قوی هست ولی سرعتش پایینه
قویترین ویروس کش رو هم میخوام اگه ممکنه معرفی کنید;)
emirultra
2008/9/06, 08:06 PM
:) لطفا کمکم کنید
بهترین نسخه ویندوز رو می خوام که خوب کار کنه سرعتش هم پایین نیاد ، من با اینکه سیستمم قوی هست ولی سرعتش پایینه
قویترین ویروس کش رو هم میخوام اگه ممکنه معرفی کنید;)
عزیز ویندوز احتیاج به نگهداری و رسیدگی داره و اگه این کارو نکنی هر نسخه ای پس از مدت کوتاهی شروع میکنه به کند شدن تا جایی که خیلی تفاوت با زمان نصب بوجود میاد. از کارهایی که میتونی بکنی یکی defrag هست که بهتره با برنامه های جانبی بجز مال خود ویندوز انجام شه و همچنین برنامه جانبی برای tune up کردن ویندوز و رفع اشکال و حذف کلیدهای زائد رجیستری. البته نصب یک سری از بازی ها و برنامه های گرافیکی سنگین کارایی رو مسلمن پایین میاره.
اگه سیستمت از نظر سخت افزاری کشش خوب کار کردن با ویستا رو داره سرویس پک یک ویستا که اخیرا (امسال) عرضه شده خیلی خوبه. فقط سعی کن (خیلی مهم) برنامه هایی که با ویندوز ویستا سازگاری نداره نصب نکنی و درایورهای سخت افزاری مخصوص ویستا رو استفاده کنی. به نظر من سخت افزاری که بتونه کارایی خوبی از ویندوز ویستا به شما بده باید حداقل 1.5 گیگ رم از یک مدل خوب داشته باشه و بقیه قطعات هم قطعات بروز 2007 به بعد باشند البته خیلی باید دقت کرد و استثنا هم زیاد داره.
ویندوز سرویس پک 3 که جدیدن (همین امسال) بوسیله خود مایکروسافت عرضه شده خیلی از باگ های ویندوز های قبلی رو نداره و از نظر troubleshooting و امنیت بهتر شده. ویندوز سرویس پک 2 هم که تغییراتی از جمله فارسی سازی توش انجام نشده باشه خوبه.
شرکت هایی که ویندوزهای تقریبن استاندارد میدن King (پرند) و Lord (پروشات) ولی اگه ویندوز اریجینال گیر بیاری که خیلی عالیه.
در مورد آنتی ویروس: سه تا آنتی ویروس برتر ، قوی و متداول داریم :
1- مک آفی McAfee که خیلی عالیه و بنظر من بهترینه ولی نمیتونی از سایتش آپدیت کنی و باید از جاهای خاصی آپدیت رو تهیه کنی و بعدن به صورت آفلاین اضافه کنی.
2- Nod32 که خیلی خوبه و آخرین ورژنش هم خیلی راحت آپدیت میشه و میتونی یوزر پسورد روزانه رو از سایت Nod321.com تهیه کنی.
3- کاسپرسکی آنتی ویروس آخرین ورژن Kaspersky Anti Virus 2009 که خیلی عالیه و کلیدهاش هم جاهای مختلفی عرضه میشه و خیلی محبوبیت داره.
در کل اگه می خوای امنیت سیستمت رو به طور نسبی تامین کنی Kaspersky Anti Security 2009 رو پیشنهاد می کنم که بینظره ولی باید یه سری از تنظیماتش رو تغییر بدی تا بعضی از برنامه های مفیدت رو پاک و lock نکنه. میتونی از اینترنت آخرین ورژنش رو دانلود کنی که حجمش حدود 36 مگ هست.
blacktiger
2008/9/07, 07:38 AM
بنده هم kaspersky رو پیشنهاد میکنم ;)
در مورد سيستم عامل بايد بگم كه اصولا ويندوز به دليل استفاده از رجيستري بعد از يه مدت استفاده(بستگي به شدت استفادتون داره)كند مي شه
اما واسه آنتي ويروس، به نظر من كاسپرسكاي بهترينه و سرعت رو هم زياد بالا پايين نميكنه
البته واسه نصب و تنظيمات برا عملكرد بهينه اين ويروس كش بهتره از يكي كمك بگيري(چون همه تنظيمات پيش فرضش روي اجازه كاربره و در واقع بدون اجازه شما هيچ كاري جز اسكن و خبر كردنتون انجام نميده(بر خلاف مك آفي))
البته من نسخه هفت رو پيشنهاد مي كنم چون هم كليد هاش و هم آپديتش بهتر گير مياد
Keivan Keihanipour
2008/9/08, 12:46 PM
سلام مهندس. به نظرم بهتره هميشه از بهترين نسخه و آخرين آپديتها استفاده كنين در برنامههاتون.
از windows xp sp3 و يا windows vista sp1 و يا Linux Ubuntu استفاده كنين.
در مورد آنتي ويروسها با احتارم به تمام نظارت دوستان پيشنهاد مي كنم حتماً از برنامههاي اينترنت سكوريتي شركتهاي مختلف انتخاب كنين نه آنتي ويروس صرف!
و بهترين پيشنهادم هم Kaspersky Internet Security 2009 هست. اگر خواستين لينك دانلود براتون بذارم.
valkano سبز
2008/9/08, 02:35 PM
سلام مهندس. به نظرم بهتره هميشه از بهترين نسخه و آخرين آپديتها استفاده كنين در برنامههاتون.
از windows xp sp3 و يا windows vista sp1 و يا Linux Ubuntu استفاده كنين.
در مورد آنتي ويروسها با احتارم به تمام نظارت دوستان پيشنهاد مي كنم حتماً از برنامههاي اينترنت سكوريتي شركتهاي مختلف انتخاب كنين نه آنتي ويروس صرف!
و بهترين پيشنهادم هم Kaspersky Internet Security 2009 هست. اگر خواستين لينك دانلود براتون بذارم.
اين انتي ويروسو همش بايد update كنيم؟
اگه حجمش خيلي نباشه من ميخوام:smile:
Keivan Keihanipour
2008/9/09, 07:37 AM
اين انتي ويروسو همش بايد update كنيم؟
اگه حجمش خيلي نباشه من ميخوام:smile:
اين برنامه تا دو ماه پيش آپ هست اگر اشتبا نكنم.
در ضمن اينترنت سكوريتي هست نه آنتي ويروس!
و اين رو بدونين كه اگر برين توي نت خودش آپ ميشه.
و بهتر اينه كه هميشه نرمافزارهاي امنيتي رو بهروز نگه دارين. اين يك اصل تأييد شده است!
Sharif_
2008/9/13, 01:32 AM
دوست عزیز اکثر انتی ویروسهای معروف از توسط message codes ها باهم ارتباط دارند و عضو مجلس consociation هستند. یعنی اگه اپدیت انتی ویروس رو کامل کنی باهم هیچ فرقی ندارند.این تو firewall ها هم صدق می کنه.در ضمن اگه به خاطر نرم افزاری مجمور بشی انتی ویروس یا firewall رو تعلیق کنی باعث میشه تو source های اونو توسط ویروس های کمین کرده (ambush ) نفوذ بشه و ترمیم اونا شاید خیلی طول بکشه و این باعث کندی سیستم میشه.!