برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : * تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار Ansys
tick taack
2011/5/26, 12:24 PM
اینکه تو انسیس نمیشه رو نمیدونم. چون مدل های خیلی خیلی پیچیده رو دیدم که تو انسیس مدل شده. البته وقت زیاد و آدم بیکار و حوصله فراوون میخواد.
ظاهرا مساله ات خیلی پیچیده است. اون بنده خداها هم اکسپت کردن ببینن کسی هم پیدا میشه بتونه همچین چیزی رو تو انسیس مدل کنه یا نه.
دقیقا اهمیت مقاله به خاطر انسیس بودنشه. موضوع تحلیل بین پیچ و استخوان و پلاک بازوه. هندسه پیچیده نیست میشه کشید ولی مشکل شرایطی که پیچ باید قرار بگیره است .موضوع پروژه کارشناسیم هم هست در عین حال. مقاله باید تا آخر تیر تموم شه ترجمه شه و فرستاده شده به کنفرانس.
tick taack
2011/5/26, 04:40 PM
متاسفانه معضلی شده این تماس تو انسیس, کتاب جاهد مطلق راجع بهش گفته اما ظاهرا برای انسیس قبل از 10 هست, چون المانی که استفاده کرده اصلا وجود نداره تو انسیس 10 به بالا
من هم مشتاقم یاد بگیرم اگر کسی بلده
منظورت تماس دو بعدیه یا سه بعدی؟ اگر دو بعدیه باید در قسمت element type با توجه به help المان های contact و target انتخاب کنی. و ادامش خیلی کار داره اگر نتونستی بازم بهم اطلاع بده برات کامل توضیح بدم.
ولی برای سه بعدی تو قسمت modeling >> create >> contact pair برو بعد wizard انتخاب کن. توجه داشته باش اول باید مش بزنی بعد از این استفاده کنی. خیلی راحت با انتخاب سطوح برات المان بندی میکنه. این برای زمانی خوبه که تماست لغزشیه و باید ضریب اصطکاک تعریف کنی.
برای سه بعدی هم میشه از راه حل دو بعدی استفاده کرد ولی باید اولا target و contact سه بعدی تعریف کنی بعد باید خوب بتونی node سطح تماس رو انتخاب کنی که خیلی اذیت کنندست.
ظاهرا اینجا contact manager هم هست که من پیداش نکردم و باهاش کارم نکردم.اگر اینو کسی بلده به منم یاد بده ممنون میشم.
divoone1985
2011/5/28, 09:29 AM
منظورت تماس دو بعدیه یا سه بعدی؟ اگر دو بعدیه باید در قسمت element type با توجه به help المان های contact و target انتخاب کنی. و ادامش خیلی کار داره اگر نتونستی بازم بهم اطلاع بده برات کامل توضیح بدم.
ولی برای سه بعدی تو قسمت modeling >> create >> contact pair برو بعد wizard انتخاب کن. توجه داشته باش اول باید مش بزنی بعد از این استفاده کنی. خیلی راحت با انتخاب سطوح برات المان بندی میکنه. این برای زمانی خوبه که تماست لغزشیه و باید ضریب اصطکاک تعریف کنی.
برای سه بعدی هم میشه از راه حل دو بعدی استفاده کرد ولی باید اولا target و contact سه بعدی تعریف کنی بعد باید خوب بتونی node سطح تماس رو انتخاب کنی که خیلی اذیت کنندست.
ظاهرا اینجا contact manager هم هست که من پیداش نکردم و باهاش کارم نکردم.اگر اینو کسی بلده به منم یاد بده ممنون میشم.
contact manager اسم همون پنجره ایه که شما مسیرش رو گفتین. تو نسخه های جدید یه میانبر واسه این پنجره قسمت بالای نرم افزار و کنار command قرار دادن. وگرنه چیز متفاوتی نیست و توضیحاتش هم همونیه که شما گفتین. منظور ما از contact manager هم تا حالا همین بوده.
tick taack
2011/5/28, 10:26 PM
فک کنم باید این قسمت رو هم تغییر بدین. تو contact manager بعد معرفی سطوح تو آخرین قسمت باید تیک گزینه include initial penetration رو بردارید. شاید درست شد.
53839
من مشکل اوردن به انسیس رو حل کردم الان میخوام مش بندی کنم چون مسالم تماسیه از meshtool میرم قسمت line,گزینه set انتخاب میکنم.خطوط رو انتخاب میکنم .بعد قسمت volumes>hex>sweep میزنم.و pick all میکنم.ولی این خطا رو میده:55035
این یعنی چی؟
راه حل دیگه ای برای مش بندی سطوح تماسی هست؟؟
ehsan4476
2011/5/29, 01:59 PM
من مشکل اوردن به انسیس رو حل کردم الان میخوام مش بندی کنم چون مسالم تماسیه از meshtool میرم قسمت line,گزینه set انتخاب میکنم.خطوط رو انتخاب میکنم .بعد قسمت volumes>hex>sweep میزنم.و pick all میکنم.ولی این خطا رو میده:55035
این یعنی چی؟
احتمالا 9 تا از حجم هاي موجود sweepable نيستند. ميتونيد حجم هايي كه مش نشدن رو جداگانه مش كنيد و هنگام تنظيم مش انتخاب source و target رو به صورت دستي انجام بدين.
divoone1985
2011/5/29, 03:47 PM
این یعنی چی؟
ظاهرا میگه باید اینا رو جداگانه مش بندی کنید.
همونطور که خوتونم گفته بودین باید اجسام رو جداگانه مش بندی کنید بعد سطوح تماس رو مش بندی کنید.
اون چیزی که آقا احسان میگه درسته.
tick taack
2011/5/29, 04:26 PM
احتمالا 9 تا از حجم هاي موجود sweepable نيستند. ميتونيد حجم هايي كه مش نشدن رو جداگانه مش كنيد و هنگام تنظيم مش انتخاب source و target رو به صورت دستي انجام بدين.
آخه فقط سطوح تماسی رو من این طور مش میزنم. باید ببینی .برات میل میکنم.ممنونم
tick taack
2011/5/29, 04:33 PM
ظاهرا میگه باید اینا رو جداگانه مش بندی کنید.
همونطور که خوتونم گفته بودین باید اجسام رو جداگانه مش بندی کنید بعد سطوح تماس رو مش بندی کنید.
اون چیزی که آقا احسان میگه درسته.
منم میخوام همین کار رو بکنم. میام که سطوح در حال تماس رو انتخاب کنم انتخاب میکنه مشکلیم نداره ولی موقع مش زدن این خطا رومیاره.در حالی که من فقط خط انتخاب میکنم نه حجم هارو.
arnela
2011/5/30, 07:21 PM
1-نتیجه تحلیل workbench و mechanical خیلی با هم فرق داره؟
2-چه جوری یه مدل سه بعدی cad رو ببرم تو اansys?پسوندش DWG
3-میشه مش بندی رو به طور دستی و دلخواه تغییر داد؟
ehsan4476
2011/6/01, 10:41 AM
1-نتیجه تحلیل workbench و mechanical خیلی با هم فرق داره؟
2-چه جوری یه مدل سه بعدی cad رو ببرم تو اansys?پسوندش DWG
3-میشه مش بندی رو به طور دستی و دلخواه تغییر داد؟
- اگه منظورتون تفاوت تحليل در ماژول Mechanical از محيط workbench با تحليل در محيط Mechanical APDL است جواب منفيه. محيط اول كدهايي به زبان APDL ايجاد مي كنه و به solver ميفرسته. solver هر دو محيط مشتركه.
- مدل رو با فرمت step يا iges يا ساير فرمت هاي مناسب save كنيد و بعد در ansys وارد كنيد.
- بله- بسياري از گزينه هاي موجود در منوي meshing براي همين كاره
aqapour
2011/6/01, 10:17 PM
مطالعه کتاب و سی دی آموزشی از ابتدا و تمرین تمرین تمرین .......
sajjadtm
2011/6/02, 08:59 AM
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند لطفا دریغ نکنند:(
arnela
2011/6/02, 12:59 PM
میشه به طور خلاصه برام دستورای ویرایش مش رو توضیح بدی؟
حاج بابک
2011/6/05, 05:38 PM
فایلهای آموزشی فلش انسیس (http://navasangroup.mihanblog.com/post/94)
این فایل حاوی چند فایل فلش آموزشی انسیس هست .درسته انسیس رو نمی شه با این فیلمها یاد گرفت ولی خوب برای یادگیری نکته ها خوب هستند.امیدوارم مورده استفاده قرار بگیرد.
دانلود (http://navasangroup.mihanblog.com/post/94)
ehsan4476
2011/6/06, 07:10 PM
از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند لطفا دریغ نکنند:(
مسئله تون رو مشخص كنيد كه موضوع بحث مشخص بشه. كمانش بحث گسترده ايه
rahgoshafan
2011/6/13, 11:14 PM
لايسنس منيجر موجود در منوي انسيس را اجرا نمائيد
در پنجره باز شده سمت راست يك ستون از باتوم ها قرار دارد روي باتوم لايسنس جديد كليك كرده و مجددا لايسنس را به نرم افزار دهيد
سپس بلايسنس را مجددا را هاندازي نمائيد يا سيستم را ري استارت نمائيد
rmi-ansys
2011/6/14, 10:41 PM
سلام
انسیس 12 شرکت دریاسافت رو نصب کردم، اولش خوب کار میکنه، ولی احتمالا بعد از روشن کردن مجدد کامپیوتر دیگه بالا نمیاد و این پیغام رو میده:
could not connect to any licence server.
the server is down or is not responsive.. ....
به پشتیبانی خود شون گفتم، گفتند که ویندوز رو عوض کن. ولی من خودم شخصا فکر نمیکنم این جوری مشکل حل بشه! کسی پیشنهادی نداره؟
سلام
این نکاتی که میگم هم میتواند لایسنس را به هم بریزد.
اگر از اینترنت استفاده میکنی چه Dailup و چه ADSL، قبل از اجرای انسیس یکبار restart کن
اگر فقط کابل LAN به پورت کامپیوتر وصل باشد و حتی آن یکی سر کابل به جایی هم وصل نباشد، باز مشکل پیش میاید
موقع کار با انسیس، زمانی که دارد کار میکند، هر کدام از موارد فوق باز هم مشکل ساز هستند
خلاصهاش کنم:
- قبل از نصب برنامه، هنگام نصب برنامه، قبل از اجرا و در هنگام اجرا از انجام موارد فوق اجنتاب کنید
- یه جورایی کامپیوتر را از دنیای خارج جدا کنید. به چیزی وصل نباشد
این نکات را من خودم امتحان کردم.
divoone1985
2011/6/15, 11:23 AM
اين Scratch Memory چيه که وقتي رم سيستم پايين باشه، Ansys پيام Low Scratch Memory ميده و برنامه بسته ميشه؟
راه حلی داره این مشکل؟
abcd19
2011/6/15, 02:08 PM
از مهندسين رشته مكانيك كسي ميدونه چطور ميشه مدل را از نرم افزار Fluent به نرم افزار Ansys انتقال داد؟
divoone1985
2011/6/16, 12:48 PM
اين Scratch Memory چيه که وقتي رم سيستم پايين باشه، Ansys پيام Low Scratch Memory ميده و برنامه بسته ميشه؟
راه حلی داره این مشکل؟
اینم عکسش:
56835
Prof.Eng
2011/6/16, 04:38 PM
راه حلی داره این مشکل؟
scratch memory حافظه ای است که برنامه های تحلیلی برای انجام محاسبات نیاز دارند و ترکیبی از حافظه اصلی و حافظه مجازی virtual memory است. برای رفع مشکل یا باید ram را افزایش دهید یا virtual memory یا همان page file در ویندوز را.
ehsan4476
2011/6/16, 07:10 PM
راه حلی داره این مشکل؟
Ansys برای انجام تحلیل به دو نوع فضا برای نوشتن و خواندن اطلاعات و انجام محاسبات نیاز داره. فضای database و scratch space. با کمی اغماض میشه گفت در database اطلاعات مدل ذخیره میشه و از scratch space به عنوان چرکنویس برای انجام محاسبات استفاده میشه.
برای تامین این دو فضا تا حد امکان از RAM استفاده میشه و در صورت کمبود بخشی از Hard به عنوان page file به اینکار اختصاص داده میشه. به مجموع این دو فضا Virtual Memory گفته میشه.
برای تنظیم میزان اختصاص حافظه مجازی در یک تحلیل در محیط classic از product launcher و در workbench/Mechanical از منوی tools استفاده کنید. در صورتیکه امکان افزایش RAM به بیش از 4 Gb رو دارید از Windows 64bit استفاده کنید.
ehsan4476
2011/6/16, 07:13 PM
از مهندسين رشته مكانيك كسي ميدونه چطور ميشه مدل را از نرم افزار Fluent به نرم افزار Ansys انتقال داد؟
چه مدلی؟ هندسه یا مش؟ یه هندسه ترکیبی دارید که بخشی از اون مایع و بخشی جامده؟
به طور کلی مدل هندسی رو با یکی از فرمتهای مشترک (sat, iges, step,...) ذخیره کنید و وارد ANSYS کنید.
divoone1985
2011/6/23, 11:37 AM
Ansys برای انجام تحلیل به دو نوع فضا برای نوشتن و خواندن اطلاعات و انجام محاسبات نیاز داره. فضای database و scratch space. با کمی اغماض میشه گفت در database اطلاعات مدل ذخیره میشه و از scratch space به عنوان چرکنویس برای انجام محاسبات استفاده میشه.
برای تامین این دو فضا تا حد امکان از RAM استفاده میشه و در صورت کمبود بخشی از Hard به عنوان page file به اینکار اختصاص داده میشه. به مجموع این دو فضا Virtual Memory گفته میشه.
برای تنظیم میزان اختصاص حافظه مجازی در یک تحلیل در محیط classic از product launcher و در workbench/Mechanical از منوی tools استفاده کنید. در صورتیکه امکان افزایش RAM به بیش از 4 Gb رو دارید از Windows 64bit استفاده کنید.
یعنی به جز افزایش رم هیچ راهی وجود نداره؟
a.tahoori
2011/6/26, 10:49 PM
سلام
دوستان من می خوام یه شفت رو به انسیس بدم که خستگی اون رو تحلیل کنه .... اگه امکان داره به من منبع معرفی کنید یا خودتون لطف کنید توضیح بدید......؟
ممنون
منم با این مشکل مواجهم به یقین سرمون کلاه گذاشتن
zds_team تا حالا مشکلی نداشت گویا........؟!http://www.iran-eng.com/images/icons/icon8.gif
amin dd
2011/6/29, 11:07 PM
منم با این مشکل مواجهم به یقین سرمون کلاه گذاشتن
zds_team تا حالا مشکلی نداشت گویا........؟!http://www.iran-eng.com/images/icons/icon8.gif
نه عزیزم منم zds گرفتم
کلا انسیس رو پاک کن
اینترنت رو کلا موقع نصب قطع کن
موقع اجرا هم اینترنت قطع باشه
hamedoo
2011/6/30, 09:23 PM
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم منبعی هست بتونم درمورد تحلیل خزش در آباکوس اطلاعات بگیرم یا کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
2011/7/06, 01:16 PM
میشه بگید چطور مدلتون رو به انسیس آوردید؟
masood85
2011/7/06, 01:20 PM
این یعنی چی؟
میشه بگید مشکل وارد کردن مدل ار سالید به انسیس را چطوری حل کردید؟
masood85
2011/7/06, 01:26 PM
سلام
من یک ستون بتن مسلح تحت بار ثقلی و برش می خواهم بررسی کنم که برش به صورت سیکلی وارد می شود،برنامه در حل خطا می دهد آیا باید ستون را تحت بار ثقلی در load step1تحلیل کرد و دوباره تحت برش در load step 2
،سپس هردو را باهم؟ آیا همچنین بایستی بعد از تحلیل زیر بار ثقلی از گزینه restart در منوی solution حتما استفاده کرد؟
همچنین می خواستم نمودار بار تغییر مکان انتهای ستون را در اکسل رسم کنم چطور می توانم این خروجی ها را بگیرم و به اکسل بدهم؟
mrnd67
2011/7/08, 11:58 AM
دو کتاب معروف فارسی
ansys
برای دانلود به سایت
www.mr-nezamdost.blogfa.com
مراجعه کنید
02314451
2011/7/09, 12:11 PM
برا من هم همين ارور رو ميده.اسمش هم عوض كردم(.dat)ش كردم.بازم همين ارور رو ميده.
ehsan4476
2011/7/09, 06:18 PM
سلام
من یک ستون بتن مسلح تحت بار ثقلی و برش می خواهم بررسی کنم که برش به صورت سیکلی وارد می شود،برنامه در حل خطا می دهد آیا باید ستون را تحت بار ثقلی در load step1تحلیل کرد و دوباره تحت برش در load step 2
،سپس هردو را باهم؟ آیا همچنین بایستی بعد از تحلیل زیر بار ثقلی از گزینه restart در منوی solution حتما استفاده کرد؟
همچنین می خواستم نمودار بار تغییر مکان انتهای ستون را در اکسل رسم کنم چطور می توانم این خروجی ها را بگیرم و به اکسل بدهم؟
در loadstep اول بار گرانش و در loadstep دوم بار برش رو وارد كنيد. نياز به loadstep ديگري براي اعمال اثر گرانش نداريد.
restart ارتباطي به موضوع شما نداره.
اگر در ANSYS Classic كار ميكنيد در قسمت timehist postpro دو متغير براي بار و تغيير مكان تعريف و آنها را برحسب هم رسم كنيد. (البته نيرو معمولا من=تناسب بازمان است و مي توانيد با scale نمودن زمان از نموار جابجايي- زمان استفاده كنيد.). همچنين ميتونيد داده ها را ليست كرده و به اكسل منتقل كنيد
ehsan4476
2011/7/09, 06:20 PM
میشه بگید مشکل وارد کردن مدل ار سالید به انسیس را چطوری حل کردید؟
از Solid خروجي با فرمت step يا parasolid بگيريد و در ansys ايمپورت كنيد.
masood85
2011/7/09, 08:29 PM
سلام
من یک ستون بتن مسلح را در انسیس مدل کردم،می خواستم بدونم چون ستون بتن مسلح دچار کمانش جانبی نمی شود و دچار خردشدگی بتن و کمانش آرماتور ها می شود،چطوری می توان بار محوری نهایی ستون را بدست آورد؟
ehsan4476
2011/7/09, 10:31 PM
سلام
من یک ستون بتن مسلح را در انسیس مدل کردم،می خواستم بدونم چون ستون بتن مسلح دچار کمانش جانبی نمی شود و دچار خردشدگی بتن و کمانش آرماتور ها می شود،چطوری می توان بار محوری نهایی ستون را بدست آورد؟
از المان Solid65 استفاده کردید؟ برای مسلح کردن هم از امکانات همین المان استفاده شده؟
از چه مدل ماده ای استفده کرده اید؟
معیار طراحی شما برای محاسبه بار محوری چیه؟
masood85
2011/7/09, 10:41 PM
سلام
برای بتن از solid65 و برای میلگرد ها از link 8 استفاده کردم .
منظورتون از معیار طراحی چیه؟
alborz_2000
2011/7/11, 08:50 AM
من که چند سالی هست انسیس نصب نکردم، ولی مثل اینکه نصب کردنش همیشه 1 معضله.
ehsan4476
2011/7/11, 05:54 PM
سلام
برای بتن از solid65 و برای میلگرد ها از link 8 استفاده کردم .
منظورتون از معیار طراحی چیه؟
يعني زمان شروع ترك در بتن رو معيار بار نهايي در نظر مي گيريد يا زمان تخريب كامل يك سطح مقطع از بتن يا زمان كمانش ميلگرد ها؟
ظاهرا حالت سوم مد نظر شماست. با اين فرض اگر موفق به ادامه حل تا زمان شروع كمانش ميلگرد ها بشويد زماني كه تغييرات ناگهاني در نمودار نيرو-جابجايي يا جابجايي-زمان مشاهده كنيد معمولا زمان شروع كمانش است. البته بايد imperfection لازم ايجاد شده باشه
masood85
2011/7/11, 07:09 PM
يعني زمان شروع ترك در بتن رو معيار بار نهايي در نظر مي گيريد يا زمان تخريب كامل يك سطح مقطع از بتن يا زمان كمانش ميلگرد ها؟
ظاهرا حالت سوم مد نظر شماست. با اين فرض اگر موفق به ادامه حل تا زمان شروع كمانش ميلگرد ها بشويد زماني كه تغييرات ناگهاني در نمودار نيرو-جابجايي يا جابجايي-زمان مشاهده كنيد معمولا زمان شروع كمانش است. البته بايد imperfection لازم ايجاد شده باشه
سلام
ممنون از پاسخ شما
مشکل من در بدست آوردن نمودار نیرو-جابه جایی است،وقتی بار محوری و برش(برایimperfection ) را وارد می کنم منحنی به صورت خطی بدست می آید و تغییرات نزولی پیدا نمی کند.(با اینکه نیروی محوری زیادی به کار می برم) آیا باید تنطیمات خاصی را انجام دهم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
mmn72009
2011/7/11, 08:34 PM
من یه مدل سازی باید از استخوان انجام بدم.
اول اینکه داده های CT Scan رو باید به نرم افزار هایی مثل 3D DOCTOR ببرم.بعدش فایل با فرمت IGES رو Export می کنم.حجم این فایل خیلی زیاد هست و نمی تونم توی ANSYS واردش کنم.
راه حل چیه؟
اون فایل رو با چه فرمت های دیگه ای می تونم برای ANSYS استفاده کنم.
حجم فایل های IGES تولیدی بصورت عادی 50 مگا بایت میشه.تازه اون بصورت عادی.بیشتر از اون هم میشه.
ehsan4476
2011/7/12, 09:08 AM
اول اینکه داده های CT Scan رو باید به نرم افزار هایی مثل 3D DOCTOR ببرم.بعدش فایل با فرمت IGES رو Export می کنم.حجم این فایل خیلی زیاد هست و نمی تونم توی ANSYS واردش کنم.
راه حل چیه؟
حجم فایل های IGES تولیدی بصورت عادی 50 مگا بایت میشه.تازه اون بصورت عادی.بیشتر از اون هم میشه.
مطمئنا تنظيمات خروجي فايل ايراد داره. يا اينكه مدل هندسي رو به صورت voxel based مي سازه. يعني در اطراف هريك از داده هاي CT يك مربع هندسي تشكيل ميده.
ترجيحا از نرم افزار Mimics استفاده كنيد كه امكانات بسيار خوبي براي اينكار داره. يا اينكه به جاي خروجي هندسي از خروجي مش استفاده كنيد.(فرمت CDB).
ehsan4476
2011/7/12, 09:14 AM
سلام
ممنون از پاسخ شما
مشکل من در بدست آوردن نمودار نیرو-جابه جایی است،وقتی بار محوری و برش(برایimperfection ) را وارد می کنم منحنی به صورت خطی بدست می آید و تغییرات نزولی پیدا نمی کند.(با اینکه نیروی محوری زیادی به کار می برم) آیا باید تنطیمات خاصی را انجام دهم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
اگر نيروي برشي براي اعمال imperfection به كار مي رود بايد در loadstep اول به طور كامل اعمال شود. شايد مقدار نيروي برشي زياد است كه منجربه رفتار خطي نمودار مي شود. به نظرم ابتدا تحليل رو بدون المان هاي solid65 انجام بدين. اگر موفق به ايجاد رفتار كمانش در نمودار شديد المان هاي solid65 رو هم اضافه كنيد.
mmn72009
2011/7/12, 09:48 AM
سلام.
ممنون از جوابتون.نرم افزار mimics رو از کجا میشه دانلود کرد یا خرید.
من شیراز هستم و توی شیراز گیرم نیومد.
برا دانلود هم یه باید از انجمن 4 نبش دانلودش کردم که مشکل داشت.
Prof.Eng
2011/7/13, 01:06 AM
راه حل چیه؟
سلام
فایل های اسکن سه بعدی برای بکار گیری مستقیم در برنامه هایی مثل انسیس مناسب نیستند. این فایل ها به علت عدم اندازه مناسب المان ها و همینطور به علت وجود سطوح نامناسب، المان های اضافی و خرده ریز های زیادی که دارند در ابتدا باید توسط یک برنامه مدل ساز بسیار قوی اصلاح و مرتب شوند. برای اینکار انسیس ابزار خوبی نیست و بهتر است از برنامه هایی مثل Patran, hyppermesh یا ansa استفاده شود.
این برنامه ها فرمت stl که بطور معمول توسط برنامه های اسکن تولید می شود را بخوبی می خوانند و داده ها را مستقیم به المان تبدیل می کنند. از این رو هندسه ای تولید نشده و حجم فایل کم باقی می ماند.
نکته مهم در این روش ایجاد سطح بسته ای از المانها است که سطح خارجی جسم (استخوان در این مسئله) را بطور کامل ایجاد می کنند. سپس استفاده از ابزار های مش بندی سه بعدی از روی مش سطحی است که کاری ساده و شبیه مش زدن یک جسم هندسی solid است.
orkidelolo
2011/7/13, 01:25 AM
سلام
من تازه کار باansys رو شروع کردم
تو شهرمون کلاس درست و حسابی ansys برگزار نمیشه
یک ربات در catia طراحی کردم ولی وقتی در ansys ، import میکنم چیزی نشون نمیده
حالامشکل کار من کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید در catiaمش بزنم و جنس ربات رو معلوم کنم یا میشه در ansysاین کار رو کرد؟؟؟؟؟
راستی ansys 12دکمه ای برای undoیا همون ctrl +zنداره چون مثل اینکه ctrl+zعمل نمیکنه؟؟؟؟؟
لطف کنید هرنکته ای که به نظرتون برای تحلیل رباتم در ansys مفیده برام بگذارید
هم اکنون نیازمند یاری تان هستم
mdshirazi
2011/7/13, 09:57 AM
سلام
متاسفانه این برنامه به برنامه دیگه ای جهت کار نیاز داره،لطفا توضیح دهید
با تشکر
mdshirazi
2011/7/13, 01:04 PM
سلام
من این مشکل رو داشتم با نصب یک آداپتور شبکه ی مجازی این مشکل حل سد.اما باز هم به FlexIMام گیر می ده.
masood85
2011/7/13, 10:17 PM
اگر نيروي برشي براي اعمال imperfection به كار مي رود بايد در loadstep اول به طور كامل اعمال شود. شايد مقدار نيروي برشي زياد است كه منجربه رفتار خطي نمودار مي شود. به نظرم ابتدا تحليل رو بدون المان هاي solid65 انجام بدين. اگر موفق به ايجاد رفتار كمانش در نمودار شديد المان هاي solid65 رو هم اضافه كنيد.
با سلام
مهندس جان تحلیلی که هدف است خیلی پیچیده نیست یک ستون بتن مسلح را تحت بار محوری و برشی(که نیروی برشی کوچک است و برای imperfection اعمال می شود) قرار می دهم،هدفم بدست آوردن نمودار بار تغییر مکان انتهای ستون است که از رویش حداکثر بار قابل تحمل ستون را بخوانم.
مشکل اینجاست که نمودار بار تغییر مکان به صورت خطی بدست می آید و وارد ناحیه غیر خطی نمی شود. برای حل نیز از روش arc- length استفاده می کنم.
ehsan4476
2011/7/14, 11:25 AM
با سلام
مهندس جان تحلیلی که هدف است خیلی پیچیده نیست یک ستون بتن مسلح را تحت بار محوری و برشی(که نیروی برشی کوچک است و برای imperfection اعمال می شود) قرار می دهم،هدفم بدست آوردن نمودار بار تغییر مکان انتهای ستون است که از رویش حداکثر بار قابل تحمل ستون را بخوانم.
مشکل اینجاست که نمودار بار تغییر مکان به صورت خطی بدست می آید و وارد ناحیه غیر خطی نمی شود. برای حل نیز از روش arc- length استفاده می کنم.
نيروي برشي منجر به چه مقدار جابجايي در راستاي افق مي شود؟ (نسبت به ابعاد ستون)
از arc-length وقتي استفاده كنيد كه حل متوقف شد. يعني به آستانه كمانش رسيديد.
reza20211
2011/7/16, 11:40 AM
سلام .دوستان اگه کسی اطلاعاتی راجع تحلیل استوانه های کامپوزیتی در انسیس داره بگه.باتشکر
ایران33
2011/7/16, 04:44 PM
با سلام
من در نصب ansys وقتی فایلlicense ساخته شده را بار گذاری میکنم
برنامه قبول نمیکند
ایران33
2011/7/16, 05:17 PM
با سلام
من وقتی بخواهم بعد نصب ansys فایل license را که ساخته ام بارگذاری کنم برنامه به ان ایراد میگرد
با وجود اینکه ادرس نصب برنامه را تغییر دادم
با تشکر
ایران33
2011/7/16, 05:21 PM
با سلام
من وقتی بخواهم بعد نصب ansys فایل license را که ساخته ام بارگذاری کنم برنامه به ان ایراد میگرد
با تشکر
masood85
2011/7/17, 12:25 AM
نيروي برشي منجر به چه مقدار جابجايي در راستاي افق مي شود؟ (نسبت به ابعاد ستون)
از arc-length وقتي استفاده كنيد كه حل متوقف شد. يعني به آستانه كمانش رسيديد.
سلام
ابعاد ستون 50*50 سانتیمتر و از 8تا میلگرد 18 هم استفاده شده.مقدار نیروی برشی 500kg است ولی جابه جایی در حدود 3mm تولید می کند که کم است ،نیروی محوری نیز 100 تن می باشد.
جمله دومتان را خوب نفهمیدم بیشتر توضیح می دهید
haibe22
2011/7/18, 09:07 AM
با سلام خدمت دوستان
من از ANSYS 13 Workbench استفاده می کنم وقتی که می خوام مش بندی مدلم رو انجام بدم در قسمت Geometric مدل رو می تونم از جای دیگه ایمپورت کنم ولی وقتی که روی قسمت مش می رم نمی تونه body رو بخونه و پیغام خطا می ده.در صورتیکه اگه از فایلهای توتوریال استفاده کنم ایرادی نمی گیره . لطف کنید راهنمایی نمایید. با تشکر
ehsan4476
2011/7/18, 11:57 AM
با سلام خدمت دوستان
من از ANSYS 13 Workbench استفاده می کنم وقتی که می خوام مش بندی مدلم رو انجام بدم در قسمت Geometric مدل رو می تونم از جای دیگه ایمپورت کنم ولی وقتی که روی قسمت مش می رم نمی تونه body رو بخونه و پیغام خطا می ده.در صورتیکه اگه از فایلهای توتوریال استفاده کنم ایرادی نمی گیره . لطف کنید راهنمایی نمایید. با تشکر
Geometry رو در محيط Design Modeler بررسي كرديد؟ اونجا ميشه ايراد ها رو بررسي و رفع كرد
ehsan4476
2011/7/18, 12:00 PM
سلام
ابعاد ستون 50*50 سانتیمتر و از 8تا میلگرد 18 هم استفاده شده.مقدار نیروی برشی 500kg است ولی جابه جایی در حدود 3mm تولید می کند که کم است ،نیروی محوری نیز 100 تن می باشد.
جمله دومتان را خوب نفهمیدم بیشتر توضیح می دهید
ارتفاع رو ننشتيد. ولي 3 ميليمتر خيلي كمه. نيروي برشي رو كم كنيد. يا از update geometry استفاده كنيد.
موقع حل Arclength رو فعال نكنيد. صبر كنيد تا يه حل انجام بشه و از كمانش مطمئن بشين.
haibe22
2011/7/18, 12:44 PM
Geometry رو در محيط Design Modeler بررسي كرديد؟ اونجا ميشه ايراد ها رو بررسي و رفع كرد
فکر می کنم تو ورژن 13 این مشکل باشه چون تو محیط workbench چه محیط static model و چه محیط mesh رو وقتی اجرا می کنم ابتدا مدل رو ازم می خواد که مشکلی نیست یعنی اینکه با کلیک روی geometry جواب ok که همون تیک است رو نشون می ده ولی وقتی به مرحله بعد یعنی محیط mesh می خوام برم خطایی رو میده که یک فایل قبلا ساخته شده است" Ansys*********.mbp has been writen" رو نشون میده
Peyman M
2011/7/19, 10:45 AM
دوستان در ورزن 12در قسمتFluid Flowوقتی شکل ایر فول بعد از طراحی میخوام مش کنم د ر لبه حمله(قسمت انحنای شکل) به صورت مربع و یا نوک تیز میشود.
کسی میتونه بگه چطور مش کنم تا شکل از حالت هندسی خودش خارج نشه....؟؟؟؟شکل زیر یکیشه.منتها بعد انالیز.
ehsan4476
2011/7/19, 11:40 AM
فکر می کنم تو ورژن 13 این مشکل باشه چون تو محیط workbench چه محیط static model و چه محیط mesh رو وقتی اجرا می کنم ابتدا مدل رو ازم می خواد که مشکلی نیست یعنی اینکه با کلیک روی geometry جواب ok که همون تیک است رو نشون می ده ولی وقتی به مرحله بعد یعنی محیط mesh می خوام برم خطایی رو میده که یک فایل قبلا ساخته شده است" Ansys*********.mbp has been writen" رو نشون میده
اين مشكل مربوط به ANSYS 13 64bit است. بايد از نسخه 32bit استفاده كنيد. در نسخه 64bit انتقال مدل از geometry به model ايراد داره. البته با نصب يك نرم افزار جانبي به طور اتفاقي اين مشكل حل شد.
البته الان SP2 در بازار هست شايد اين مشكل رو نداشته باشه.
در پيغامي كه ميده ميگه ايرادات مورد نظر در فايلي با پسوند dmp (و نه mbp) ذخيره شده .
r.yosef
2011/7/21, 10:35 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
من مثال ماکروی مکانیک شکست کتاب آقای جاهد مطلق رو نوشتم اما قسمت جی انتگرالش جواب نمیده.کسی می تونه کمکم کنه؟:(
ehsan4476
2011/7/21, 10:55 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
من مثال ماکروی مکانیک شکست کتاب آقای جاهد مطلق رو نوشتم اما قسمت جی انتگرالش جواب نمیده.کسی می تونه کمکم کنه؟:(
اين ماكرو مربوط به زمانيه كه در ANSYS محاسبات J Integral نبود. يعني 8-9 سال قبل!
الان با استفاده از مجموعه دستورات Cint مي تونيد به راحتي اين محاسبات رو انجام بدين.
ایران33
2011/7/22, 03:08 PM
سلام
من انسیس 12 رانصب کردم لاینسس هم نصب کردم ولی وقتی بخواهد برنامه تجرا بشود این ارور مینویسه
Could not connect to any license server.
The server is down or is not responsive.
لطفا کمک کنید ممنون
mdshirazi
2011/7/23, 02:37 PM
آقا من با نصب یک کارت مجازی مشکل fffffffffام رو حل کردم ولی هنوز سیستم ام flexim ام رو قبول نمی کنه و می گه flexim سیستم با flexim کرک سازگار نیست
لطفا راهنمایی کنید
mdshirazi
2011/7/23, 02:43 PM
من که چند سالی هست انسیس نصب نکردم، ولی مثل اینکه نصب کردنش همیشه 1 معضله.
کاش فقط یه معضل بود،فاجعه است
mfmechanics
2011/7/23, 02:55 PM
سلام دوستان عزیز. نرم افزار Ansys 13 ارائه شده توسط شرکت دریاسافت رو تهیه کنید و نرم افزار انسیس رو به راحتی هرچه تمامتر نصب کنید. قطعا مشکلی براتون پیش نمیاد. من همین دو روز پیش نصبش کردم.
masood85
2011/7/23, 05:49 PM
كسي از دوستان در مورد CivilFEMكه بر روي انسيس نصب مي شود اطلاعاتي دارد؟
mdshirazi
2011/7/24, 12:35 PM
با سلام
با تشکر
سلام
دقت کنید که تنها یک کارت شبکه بر روی دستگاه شما enableباشد و در تمام مراحل نصب به ایترنت وصل نشوید.
باشد که پیروز باشید
ehsan4476
2011/7/24, 07:30 PM
سلام
من انسیس 12 رانصب کردم لاینسس هم نصب کردم ولی وقتی بخواهد برنامه تجرا بشود این ارور مینویسه
Could not connect to any license server.
The server is down or is not responsive.
لطفا کمک کنید ممنون
اگه كامپيوتر به شبكه وصله، كابل شبكه رو بكشين يا كارت شبكه رو disable كنيد. من چندين بار اين همين پيغام رو در يك كامپيوتر متصل به شبكه دريافت كردم و به همين نحو حل كردم. البته بعد از اجراي ANSYS ميتونيد دوباره كارت شبكه رو enable كنيد.
اگر با لپ تاپ كار مي كنيد حتما دقت كنيد كه در هنگام ايجاد فايل لايسنس، كارت شبكه wireless رو disable كنيد. چون ممكنه اشتباها IP اين كارت در فايل لايسنس قرار بگيره.
از منوي start/ ansys licence manager نرم افزار LICAdmin Utility رو اجرا كنيد. ابتدا گزينه stop و بعد گزينه start رو بزنيد
ایران33
2011/7/25, 01:31 PM
من رو Pc یه کارت شبکه دارم که اون هم disable کردم نشد
1.انسیس ورژن 13 اش میتونه از گمبیتم ایمپرت کنه؟
2.من شنیدم ایجاد هندسه ی انسیس ضعیفه.به نظرتون ازICME استفاده کنم؟
rmi-ansys
2011/7/30, 05:40 PM
سلام به همه
یه سوال ساده و خندهدار، ولی شما بهم نخندید آآآ :biggrin: خوب یادم رفته
در Ansys Classic، از کجا میتوانستیم سیستم واحد را تعیین کنیم؟؟ مثلا اینکه Iso است یا ... ؟
:gol:
masood85
2011/8/02, 12:59 AM
ارتفاع رو ننشتيد. ولي 3 ميليمتر خيلي كمه. نيروي برشي رو كم كنيد. يا از update geometry استفاده كنيد.
موقع حل Arclength رو فعال نكنيد. صبر كنيد تا يه حل انجام بشه و از كمانش مطمئن بشين.
با سلام و ممنون از پاسختون
ارتفاع 3 متر است.در یک تحلیل جابه جایی 1 سانتی متر را در بالای ستون ایجاد کردم،سپس در فایل دیگر از update geometry استفاده کردم و 1 سانتی متر جابه جایی وارد مساله شد (در منوی تغییر شکل کنترل شد).حال در این ستون دارای imperfection بار ثقلی وارد کردم،پس از تحلیل تغییر مکان در راستای بار ثقلی ایجاد شد ولی به جای اینکه جابه جایی بالای ستون از 1 سانتی متر بیشتر شود به 2 میلیمتر کاهش یافت.دلیل این کاهش چیست؟
آیا پس از استفاده از update geometry بایستی تنطیمات خاصی را انجام داد که در بارگذاری، 1 سانتیمتر mperfection در نظر گرفته شود و بار بر روی ستون آپدیت شده وارد شود؟
farshid992006
2011/8/03, 07:36 PM
سلام دوستان من تازه دارم کار با ansys زو یاد میگیرم
اما 1 مشکل برام پیش اومده الان
وقتی که چیزی توی برنامه می کشم با اولین zoom in یا zoom out اون چیز ناپدید میشه و فقط نقاطی که کشیدم باقی میمونن
مشکل از کجاست
mdshirazi
2011/8/05, 10:52 PM
61348
راهنمای نصب نرم افزار انسیس 13 روی سیستم 64 بیتی ویندوز 7
در این راهنمای مصور سعی شده تمامی مراحل نصب را به دقت توضیح داده شود ( لطفا تمام مراحل را کاملا شبیه این راهنما عمل کنید تا هیچ مشکلی پیش نیاید)
این راهنما حاصل سالها تجربه اینجانب می باشد.
نصرپدیا (http://nasrpedia.com)
ممنون امید وارم کمک کنه!
!
iran-eng1
2011/8/06, 01:08 AM
با سلام امروز یه آموزش از فلوئنت 12 برای شما دوستان خوب آماده کردم این آموزش بر پای Ansys 12 تنظیم شده همانطور که می دانید در نسخه 12 Ansys نرم افزار Fluent هم اضافه شده که آموزش استفاده از آنرا برای شما آماده کردم جالب توجه که دیگر نیاز به Gambit در این نسخه ندارید و با AnsysWork bench می توانید مدل خود تان را بسازید. برای اطلاعات بیشتر فایل آموزشی را دانلود کنید
http://meno-eng1.persiangig.com/pic/pic_web/Ansys_tutorial.jpg
دانلود کنید.
دانلود فایل آموزشی (MultiMedia ) (http://parsaspace.com/files/0438228884/fluent_laminar_pipe_flow_training.exe.html)
(http://parsaspace.com/files/0438228884/fluent_laminar_pipe_flow_training.exe.html)
دانلود صورت مسئله حل شده (http://parsaspace.com/files/7338228884/fluent_laminar_pipe_flow.exe.html)
(http://parsaspace.com/files/7338228884/fluent_laminar_pipe_flow.exe.html)
پسورد : www.menoblog.blogfa.com (http://www.menoblog.blogfa.com)
دوست عزیزم فایل هایی که واسه دانلود گذاشتی حذف شدن و این پیغام رو میده
متاسفم ، فایل حذف شده است
آموزش فارسی انسیس از قسمت پنجم به بعد حذف شده
لطف کنید دوباره آپلودش کنید
با تشکر
farshid992006
2011/8/06, 11:53 AM
سلام دوستان انسیس قابلیت undo داره یا نه و اگه داره کجاست
masood85
2011/8/06, 07:10 PM
سلام دوستان انسیس قابلیت undo داره یا نه و اگه داره کجاست
تا اونجاييكه مي دونم اين قابليت را نداره
masood85
2011/8/07, 05:24 PM
با سلام و ممنون از پاسختون
ارتفاع 3 متر است.در یک تحلیل جابه جایی 1 سانتی متر را در بالای ستون ایجاد کردم،سپس در فایل دیگر از update geometry استفاده کردم و 1 سانتی متر جابه جایی وارد مساله شد (در منوی تغییر شکل کنترل شد).حال در این ستون دارای imperfection بار ثقلی وارد کردم،پس از تحلیل تغییر مکان در راستای بار ثقلی ایجاد شد ولی به جای اینکه جابه جایی بالای ستون از 1 سانتی متر بیشتر شود به 2 میلیمتر کاهش یافت.دلیل این کاهش چیست؟
آیا پس از استفاده از update geometry بایستی تنطیمات خاصی را انجام داد که در بارگذاری، 1 سانتیمتر mperfection در نظر گرفته شود و بار بر روی ستون آپدیت شده وارد شود؟
لطفا راهنمايي كنيد
ehsan4476
2011/8/07, 06:39 PM
لطفا راهنمايي كنيد
من یک بار پاسخ دادم شاید حذف شده!
بعد از update geometry میدان جابجایی ها صفر میشه. بنابراین دلیلی برای بازگشت مدل وجود نداره. جهت جابجایی جدید (براثر بار ثقلی ) رو کنترل کردید؟
asana2706
2011/8/07, 11:32 PM
سلام به همه
من انسيس 13 رو روي لپ تاپ نصب كردم مطابق راهنماي نصب.اما موقع بازكردن اين پيغام رو ميده. ممنون ميشم اگه كسي ميتونه براي رفع مشكل كمك كنه سريعتر.
پيغام:
no server provided
ANSYSLI-SERVERS
FLEXLM SERVERS
masood85
2011/8/08, 12:52 PM
من یک بار پاسخ دادم شاید حذف شده!
بعد از update geometry میدان جابجایی ها صفر میشه. بنابراین دلیلی برای بازگشت مدل وجود نداره. جهت جابجایی جدید (براثر بار ثقلی ) رو کنترل کردید؟
سلان مهندس جان و ممنون از پاسختون
بله جابه جايي در راستي بار ثقلي ايجاد شده وبايستي بر اثر لنگر ايجاد شده به خاطر imperfection جابه جايي در راستاي x نيز افزايش يابد در حاليكه اينطور نيست
منظورتون از اينكه ميدان جابه جايي صفر مي شود يعني چي؟
پس از update geometry بار ثقلي را در يك load step و در 100 substep و در زمان يك ثانيه وارد مي كنم اين روند مشكلي دارد؟
ehsan4476
2011/8/08, 04:50 PM
یعنی وقتی بار ثقل وارد می شه ستون فقط به سمت پایین میاد؟ در راستای افق حرکت نداره؟
اثر پیش تنیدگی رو اعمال کردین؟
صفر شدن میدان جابجایی یعنی مقادیر جابجایی های ناشی از تحلیل قبلی صفر میشه
masood85
2011/8/09, 01:23 AM
یعنی وقتی بار ثقل وارد می شه ستون فقط به سمت پایین میاد؟ در راستای افق حرکت نداره؟
اثر پیش تنیدگی رو اعمال کردین؟
صفر شدن میدان جابجایی یعنی مقادیر جابجایی های ناشی از تحلیل قبلی صفر میشه
به سمت پایین و در راستای imperfection(افق) ، در واقع در صفحه x-z .
اثر پیش تنیدگی را اعمال نکردم
روند پس از آپدیت شدن هندسه در نوشته قبل صحیح است؟
farshid992006
2011/8/09, 04:38 PM
سلام دوستان 2 تا سوال دارم
1-چجوری بارگسترده روی خرپا یا چیز دیگه تعریف کنم
2-مسیری که این نمودار های رنگی تنش رو نشون میده کجاست
ehsan4476
2011/8/10, 02:08 PM
به سمت پایین و در راستای imperfection(افق) ، در واقع در صفحه x-z .
اثر پیش تنیدگی را اعمال نکردم
روند پس از آپدیت شدن هندسه در نوشته قبل صحیح است؟
به پیش تنیدگیتون شک دارم! به نظرم حذفش کنید و نتایج رو کنترل کنید.
ظاهرا روند درسته
masood85
2011/8/10, 03:52 PM
به پیش تنیدگیتون شک دارم! به نظرم حذفش کنید و نتایج رو کنترل کنید.
ظاهرا روند درسته
با سلام
پيشتنيدگي را از كدام منو بايد كنترل كرد كه فعال است يا نه؟
masood85
2011/8/10, 03:55 PM
با سلام بر روي خرپا نمي توان بار گسترده اعمال كرد زيزا اعضاي خرپا فقط نيروي محوري تحمل مي كنند
براي اعمال با گسترده از منوي load استفاده كنيد
اين مسايل در كتاب مثلث نارنجي مربوط به جامدات به خوبي توضيح داده شده است
mdshirazi
2011/8/10, 11:39 PM
61348
راهنمای نصب نرم افزار انسیس 13 روی سیستم 64 بیتی ویندوز 7 (http://nasrpedia.com/27-ansys-inistalling-help)
در این راهنمای مصور سعی شده تمامی مراحل نصب را به دقت توضیح داده شود ( لطفا تمام مراحل را کاملا شبیه این راهنما عمل کنید تا هیچ مشکلی پیش نیاید)
این راهنما حاصل سالها تجربه اینجانب می باشد.
نصرپدیا (http://nasrpedia.com/)
متاسفانه من موفق نشدم!
supermetal
2011/8/11, 01:32 PM
بسیار ممنون
masood85
2011/8/13, 12:50 PM
با سلام
دوستان راهنمايي بفرماييد
farshid992006
2011/8/13, 07:19 PM
با سلام بر روي خرپا نمي توان بار گسترده اعمال كرد زيزا اعضاي خرپا فقط نيروي محوري تحمل مي كنند
براي اعمال با گسترده از منوي load استفاده كنيد
اين مسايل در كتاب مثلث نارنجي مربوط به جامدات به خوبي توضيح داده شده است
سلام این گتاب رو دارم
اما چند تا مشکل عمده داره مثلا خصوصیت المانها رو نگفته (که این رو خودم توی help پیدا کردم), روند کاریش فرآیند محور نیست و فقط همینطور 1 چیزایی رو دیکته کرده, توی بخش گرفتن نتایج هم هیچ چیزی رو راجب گزینه ها توضیح نداده
حالا سوالم اینه که کتابی که این مشکلات رو نداشته باشه(مثل کتاب آموزش کتیای همین انتشارات) سراغ ندارید؟
masood85
2011/8/13, 11:15 PM
سلام این گتاب رو دارم
اما چند تا مشکل عمده داره مثلا خصوصیت المانها رو نگفته (که این رو خودم توی help پیدا کردم), روند کاریش فرآیند محور نیست و فقط همینطور 1 چیزایی رو دیکته کرده, توی بخش گرفتن نتایج هم هیچ چیزی رو راجب گزینه ها توضیح نداده
حالا سوالم اینه که کتابی که این مشکلات رو نداشته باشه(مثل کتاب آموزش کتیای همین انتشارات) سراغ ندارید؟
با سلام
در مورد انسيس مرجع خاصي كه كامل باشه وجود نداره(كتاب هست ولي كامل نيست) ولي يكسري آموزش از موسسه بهكامان و لوح آموزش هست كه مباحث را ببينيد شايد كمكتون كند در مورد Workbench هم جديدن يك كتاب به بازار آمده البته مي توانيد مثال هاي Workbench را نيز دانلود هم كنيد
بايد اينرو هم بگم يكي از بهترين راه حل ها استفاده از اطلاعات دوستان و عزيزان در اين سايت و جاهاي ديگر است كه من به نوبه خودم از اونها مطالب ارزشمندي رو ياد گرفتم و ازشون ممنونم
farshid992006
2011/8/14, 04:57 PM
سلام 1 تیر 2 بعدی به ضخامت متغیر رو باید با چه المانی مدل کرد
farshid992006
2011/8/14, 05:25 PM
من میخوام 1 فایل رو از کتیا توی انسیس بیارم اما بعد از import کردن اول با ارور طیز مواجه میشم
و بعد تایید هم ارور زیر می آد ,مشکل چیه
6206462065
ea_mecs
2011/8/14, 05:35 PM
دوستان عزیز ، من یه مسئله تنش حرارتی با انسیس حل می کنم که ابتدا بارگذاری حرارتی رو انجام داده و حل می کنم . بعدش با اعمال بارگذاری سازه ای و همچنین اعمال نتیجه حل حرارتی ، تنش ها رو بدست میارم . مشکل من اینه که در حالتی که مش بندی ام نسبتا بزرگه و ریز نیست ، مسئله حل می شه و مشکلی نیست ، اما زمانی که می خوام مسئله رو با مش بندی ریز تر حل کنم ، تو بخش حل حرارتی مشکلی نیست اما در حل سازه ای ، مسئله رو حل نمی کنه و یه اخطار میده تو این مضمون که فضای کافی برای حل وجود نداره و باید عملکرد سی پی یو ات رو بالا ببری و ..... . حالا من چطور می تونم این کار رو انجام بدم ؟ آیا تنظیمات خاصی داره؟
اینو بگم که من با انسیس 11 و روی ویندوز ویستا دارم کار می کنم . خوهشا کمک کنید .
ehsan4476
2011/8/14, 05:41 PM
با سلام
طبيعتا بستگي به اين داره كه پيش تنيدگي رو چطور اعمال كرده باشيد.
ehsan4476
2011/8/14, 05:47 PM
دوستان عزیز ، من یه مسئله تنش حرارتی با انسیس حل می کنم که ابتدا بارگذاری حرارتی رو انجام داده و حل می کنم . بعدش با اعمال بارگذاری سازه ای و همچنین اعمال نتیجه حل حرارتی ، تنش ها رو بدست میارم . مشکل من اینه که در حالتی که مش بندی ام نسبتا بزرگه و ریز نیست ، مسئله حل می شه و مشکلی نیست ، اما زمانی که می خوام مسئله رو با مش بندی ریز تر حل کنم ، تو بخش حل حرارتی مشکلی نیست اما در حل سازه ای ، مسئله رو حل نمی کنه و یه اخطار میده تو این مضمون که فضای کافی برای حل وجود نداره و باید عملکرد سی پی یو ات رو بالا ببری و ..... . حالا من چطور می تونم این کار رو انجام بدم ؟ آیا تنظیمات خاصی داره؟
اینو بگم که من با انسیس 11 و روی ویندوز ویستا دارم کار می کنم . خوهشا کمک کنید .
RAM سيستم رو افزايش بدين. اگر RAM موجود بيش از 4 گيگابايت هست بايد از Windows 64bit استفاده كنيد. البته تنظيمات مموري هم ممكنه مؤثر باشه ولي افزايش رم به راحتي مشكل رو حل مي كنه.
ehsan4476
2011/8/14, 05:50 PM
سلام 1 تیر 2 بعدی به ضخامت متغیر رو باید با چه المانی مدل کرد
المان Beam54 اين كار رو انجام ميده. اما اگر از ورژن 13 استفاده مي كنيد اين المان حذف شده و بايد از المان beam188 استفاده كنيد. اين المان 3 بعديه ولي با مقيد كردن نودها در جهت عمود بر سطح ميتونيد يك مسئله 2 بعدي رو حل كنيد.
ehsan4476
2011/8/14, 05:53 PM
من میخوام 1 فایل رو از کتیا توی انسیس بیارم اما بعد از import کردن اول با ارور طیز مواجه میشم
و بعد تایید هم ارور زیر می آد ,مشکل چیه
6206462065
قطعه رو در محيط CATIA با فرمت step يا acis يا x_t ذخيره كنيد و در ANSYS وارد كنيد
ehsan4476
2011/8/14, 05:58 PM
اگر براي مدلسازي خرپا از المانهاي تير (beam) استفاده كنيد ميتونيد بار عرضي اعمال كنيد. البته بايد توجه كنيد كه در عمل اتصال بين اعضا گيردار باشه. (معمولا اين اتصال گيردار هست و به خاطر ملاحظات محاسباتي و نيز پلاستيك شدن مفاصل در هنگام زلزله، اتصال ها رو به صورت مفصلي در نظر مي گيرند )
general postprocessor/ rsults viewer
ea_mecs
2011/8/14, 05:59 PM
RAM سيستم رو افزايش بدين. اگر RAM موجود بيش از 4 گيگابايت هست بايد از Windows 64bit استفاده كنيد. البته تنظيمات مموري هم ممكنه مؤثر باشه ولي افزايش رم به راحتي مشكل رو حل مي كنه.
رم ام 4G هست و ویندوزم 32 بیتی . می شه در مورد تنظیم مموری و افزایش رم توضیح بدین؟ ممنون از راهنماییتون.
masood85
2011/8/14, 09:36 PM
طبيعتا بستگي به اين داره كه پيش تنيدگي رو چطور اعمال كرده باشيد.
در مدلسازي ام به اين گزينه برنخوردم كه بخواهم فعالش كنم،از المان solid65 و link8 براي مدلسازيم استفاده كردم،اين دستور چطوري فعال ميشه؟لطفا مثالي بيان كنيد
farshad1368
2011/8/19, 09:41 AM
سلام . خسته نباشید. من با کتیا یه مدلسازی انجام دادم ولی هرکاری میکنم نمی تونم اونو وارد انسیس کنم.حتی با فرمت igs هم نتونستم وارد انسیسش کنم. با igs که وارد انسیس می کنم اونو نصفه نیمه وارد می کنه.کسی می تونه کمک کنه؟
Prof.Eng
2011/8/20, 01:10 PM
سلام . خسته نباشید. من با کتیا یه مدلسازی انجام دادم ولی هرکاری میکنم نمی تونم اونو وارد انسیس کنم.حتی با فرمت igs هم نتونستم وارد انسیسش کنم. با igs که وارد انسیس می کنم اونو نصفه نیمه وارد می کنه.کسی می تونه کمک کنه؟
در کتیا:
FILE- SAVE AS- CATIA V4 (.MODEL) را امتحان کنید.
divoone1985
2011/8/24, 01:24 PM
سلام به مهندسین عزیز
یه مدل دارم که یه نیرو بهش وارد شده.
میخوام ببینم در ازای چه نیرویی وارد فاز پلاستیک میشه.
چیکار باس کنم؟
لولیوش
2011/8/28, 10:25 AM
سلام دوستان عزیز
کسی می دونه چجوری می شه یه طناب سهمی شکل و یک حلقه که روی طناب می لغزه رو شبیه سازی کرد؟
ehsan4476
2011/8/29, 09:40 AM
سلام دوستان عزیز
کسی می دونه چجوری می شه یه طناب سهمی شکل و یک حلقه که روی طناب می لغزه رو شبیه سازی کرد؟
میتونید در Working Model 2D یک حلقه و یک مسیر سهمی شکل بکشید. بعد روی حلقه یک pin قرار داده و اون رو با مسیر joint کنید.
در ANSYS میتونید یک المان mass21 تعریف کنید و برای اون یک Constraint Equation بنویسید که که اون رو مقید به حرکت در مسیر سهمی شکل کنه.
لولیوش
2011/8/29, 01:36 PM
میتونید در Working Model 2D یک حلقه و یک مسیر سهمی شکل بکشید. بعد روی حلقه یک pin قرار داده و اون رو با مسیر joint کنید.
در ANSYS میتونید یک المان mass21 تعریف کنید و برای اون یک Constraint Equation بنویسید که که اون رو مقید به حرکت در مسیر سهمی شکل کنه.
اقا احسان ممنون از راهنمایی تون
باید بگم که مسیر دقیقا یک سهمی نیست و در واقع طناب در موقعیت 0و0 و 2و5 صفحه مختصات fix شده و یک وزنه روی طناب قابلیت حرکت دارد مسئله اینه که وزنه بعد از نوسانات در کجا می ایستد؟
من با working model نتونستم این کار رو انجام بدم یعنی یه جاهایی به مشکل برمی خورم میشه لطف کنید دقیق توضیح بدید.
ehsan4476
2011/8/30, 05:14 PM
اقا احسان ممنون از راهنمایی تون
باید بگم که مسیر دقیقا یک سهمی نیست و در واقع طناب در موقعیت 0و0 و 2و5 صفحه مختصات fix شده و یک وزنه روی طناب قابلیت حرکت دارد مسئله اینه که وزنه بعد از نوسانات در کجا می ایستد؟
من با working model نتونستم این کار رو انجام بدم یعنی یه جاهایی به مشکل برمی خورم میشه لطف کنید دقیق توضیح بدید.
در WM2D 2005 یک ماکرو آماده داشت که یک جسم رو تبدیل به تیر میکرد. یعنی اول یک مستطیل رو به عنوان طناب بکشید بعد از منوها ماکروی تبدیل رو انتخاب کنید و تعداد تقسیمات رو وارد کنید. مستطیل تقسیم به n مستطیل کوچک میشه که به همدیگه متصل هستند و البته بین انها فنر قرار گرفته. (میتونید مقادیر مربوط به سطح مقطع رو طوری وارد کنید که فنریت بین اجزاء ناچیز باشه و به طناب نزدیک باشه.) . حلقه رو هم روی طناب بکشید و جاذبه رو اعمال کنید. نوسانات طناب بعد از مدتی میرا میشه. نواسانات اولیه به دلیل جدایش حلقه دقیق نیست ولی جواب نهایی دقیقه.
olel_albab
2011/9/04, 04:08 PM
متاسفانه من موفق نشدم!
دوست عزیز اگه هنوز هم موفق نشدین یه سر به سایت softgozar.com و بخش مهندسی بزنین نرم افزار ارایه شده در ان سایت کاملا تست شده هست هم 32 بیتی هم 64 بیتی
راهنمای نصب هم موجوده برای نصب حتما انتی ویروست غیر فعال باشه اگر ویندوز سون داری یادت باشه که change user account control settings حتما در پایین ترین سطح خودش باشه اول لایسنس رو تولید کن بعد نصب نرم افزار مسیر پیش نهادی رو تغییر نده و در نهایت هم باید لایسنس رو به نرم افزار معرفی کنی
alefmim
2011/9/14, 01:26 PM
من نرم افزار طبق نصر پدیا نصب کردم اولش خوب کار کرد بعد از چند روز وقتی خواستم برنامه اجرا کنم این ارور داد
ansys licens manegare error
failover feature ansys multiphysics specified in license predernces is not available
feature ane3f1 does not exist in the ansysli pool
flexlm server is not responding .resource temporarily not available
64762
ghanvo
2011/9/20, 03:03 PM
سلام
اگر انسيس را ناقص نصب كرده باشم روي سون
آيا ميشه دوباره آنرا نصب كرد يا بايد آنرا (ويندوز را دوباره بايد نصب كرد)
masood85
2011/9/20, 05:15 PM
با سلام
چطور مي توان يك نقص هندسي (imperfection ) در يك ستون بتن آرمه قبل از اعمال بار محوري ايجاد كرد؟
البته به جز اعمال بار و يا جابه جايي در يك قسمت،چون اين دو روش باعث عدم همگرايي جوابها مي شود.
در آباكوس مي توان فايل متني هندسه مدل را تغيير داد.آيا چنين روشي در انسيس هم وجود دارد؟چگونه؟
ممنون
850620
2011/9/22, 09:26 AM
سلام
فایل دانلود Ansys CFX را قرار بدید.
با تشکر
masood85
2011/9/22, 09:26 PM
سلام
اگر انسيس را ناقص نصب كرده باشم روي سون
آيا ميشه دوباره آنرا نصب كرد يا بايد آنرا (ويندوز را دوباره بايد نصب كرد)
با سلام
يك راهنمايي داشتم براي اينكه از دردسراي عوض كردن ويندوز كمتر كنيم
1-قبل از نصب انسيس از ويندوز به همراه برنامه هاي موجود كپي تهيه كنيد(براي اينكار مي توانيد از نرم افزار Acronis استفاده كنيد)
2-از نرم افزارهايي كه مي توان درايوهايي از ويندوز را فريز كنند استفاده كنيد هنگامي كه نرم افزار بدرستي نصب شد درايو را از اين حالت خارج كنيد
البته اميدوارم دوستاني كه تخصص بيشتري دارند جواب سوال شما را بدهند.
masood85
2011/9/25, 10:37 AM
با سلام
چطور مي توان يك نقص هندسي (imperfection ) در يك ستون بتن آرمه قبل از اعمال بار محوري ايجاد كرد؟
البته به جز اعمال بار و يا جابه جايي در يك قسمت،چون اين دو روش باعث عدم همگرايي جوابها مي شود.
در آباكوس مي توان فايل متني هندسه مدل را تغيير داد.آيا چنين روشي در انسيس هم وجود دارد؟چگونه؟
ممنون
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
ehsan4476
2011/9/25, 07:55 PM
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
ميتونيد با استفاده از دستور upgeom فايل نتايج آناليز مودال رو فراخوان كنيد و جابجايي هاي ايجاد شده در آن را با ضريب دلخواه به سازه اعمال كنيد.
masood85
2011/9/26, 06:03 PM
ميتونيد با استفاده از دستور upgeom فايل نتايج آناليز مودال رو فراخوان كنيد و جابجايي هاي ايجاد شده در آن را با ضريب دلخواه به سازه اعمال كنيد.
سلام مهندس
لطف کنید بیشتر راهنمایی کنید.
ممنون
ehsan4476
2011/9/27, 05:16 PM
با سلام
ممنون
استفاده از مود های یک آنالیز کمانش خطی، ایده مناسبی برای اعمال imperfection در مدل است. یعنی جابجایی های بدست آمده از کمانش خطی رو با ضریب مناسبی به مدل اعمال میکنیم. در حقیقت با اینکار سازه را به سمت کمانش در مود مورد نظر هدایت می کنیم.
برای اینکار ابتدا یک تحلیل کمانش خطی انجام می دهیم. سپس فایل نتایج بدست آمده (مثلا jobname1.rst) را از طریق دستور upgeom در تحلیل غیر خطی فراخوان کرده و جابجایی های موجود در آن را به سازه اعمال می کنیم.
قالب دستور upgeom در تحلیل غیر خطی به شرح زیر است:
upgeom,factor,loadstep,substep,filename,extension
factor به نحوی انتخاب میشه که جابجایی های مود مورد نظر تبدیل به مقادیر مناسبی (مطابق با اعوجاجات طبیعی سازه) شود.
loadstep برابر 1
substep برابر شماره مود مورد نظر
filename در اینجا برابر jobname1 است.
extension برابر rst است.
دقت کنید که upgeom در preprocessor معتبر است.
نمونه دستور:
/prep7
upgeom,.01,1,1,jobname1,rst
/solu
ALI26393
2011/9/30, 01:44 PM
سلام دوستان. موضوع پایان نامه من تحلیل دینامیکی گروه شمع می باشد که میبایست به صورت سه بعدی در انسیس انجام شود. من برای مدل کردن المان های Contact & Target به مشکل برخو.رد کردم ممنون میشم اگر به من کمک کنید.
ehsan4476
2011/10/05, 11:51 AM
سلام دوستان. موضوع پایان نامه من تحلیل دینامیکی گروه شمع می باشد که میبایست به صورت سه بعدی در انسیس انجام شود. من برای مدل کردن المان های Contact & Target به مشکل برخو.رد کردم ممنون میشم اگر به من کمک کنید.
سلام
لطفا صورت مسئله و مشکلی که دارید رو توضیح بدین تا امکان پاسخ دادن باشه
alefmim
2011/10/06, 10:19 PM
سلام خسته نباشید من انسیس 13 رو دارم تعداد المان های که داره مثل (solid .beem .link) تعدادش کمه مثلا تو قسمت solid سه تا گزینه بیشتر نداره مشکل از کجاست راهنمایی کنید
ebadi_peiman
2011/10/07, 01:55 AM
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه یک مسئله جرم متغییر را با ansys مدل کرد؟
مثل حرکت یه جرم روی یک پل که دائما جرم روی nod ها در حال تغییره
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
اینجا یا تو یاهو فرقی نمی کنه ebadi_peiman@yahoo.com
farshid992006
2011/10/07, 05:18 PM
سلام دنبال کتاب اموزش انسیس می گشتم یکی از دوستان کتاب اجزای محدود انسیس نوشته جتهد مطلق مال انتشارات دانشگاه تهران رو بهم معرفی کرد می خواستم ببینم نظرتون در مورد این کتاب چیه ،خوبه یا نه؟ در ضمن کتاب های مثلث نارنجی رو هم خندم که به نظرم زیاد جالب نبودن
hossein21
2011/10/08, 02:28 PM
سلام به همگی
میخوام تست آیرودینامیک هواپیما رو با تونل باد انجام بدم چکاری باید تو انسیس انجام بدم ؟
اصلا تو انسیس میشه یا باید با فلوئنت انجام بدم ؟
مرسی
ehsan4476
2011/10/08, 03:05 PM
سلام
کسی میدونه چه جوری میشه یک مسئله جرم متغییر را با ansys مدل کرد؟
مثل حرکت یه جرم روی یک پل که دائما جرم روی nod ها در حال تغییره
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
اینجا یا تو یاهو فرقی نمی کنه ebadi_peiman@yahoo.com
! Moving force across a single span beam, solved with ANSYS!--------------------------------------------------------------------------!--------------------------------------------------------------------------! School of Mechanical and Manufacturing Engineering, University of New! South Wales! Author: Gareth Forbes! Date created: 13/8/08! Date last modified: 13/8/08! -------------------------------------------------------------------------! -------------------------------------------------------------------------! Description of Script: ! Creates the response of a single span beam under the influence of a! moving force, for use with the ANSYS FEA software. More information can ! be found at www.varg.unsw.edu.au/movingload!!! -------------------------------------------------------------------------! -------------------------------------------------------------------------! beam with 11 nodes consecutively numbered! note script only works for a 10 element simply supported beam/PREP7 ET,1,BEAM3 R,1,10,10000/12,10, , , , MPTEMP,,,,,,,, MPTEMP,1,0 MPDATA,EX,1,,200000 MPDATA,PRXY,1,,0.3 MPTEMP,,,,,,,, MPTEMP,1,0 MPDATA,DENS,1,,7.8E-9 mat,1type,1real,1 *DO,i,1,11,1N,i,(i-1)*100,0,0*ENDDO*DO,i,1,10,1EN,i,i,i+1*ENDDOFINISH ! define beam length in mmLt = 1000!number of elementsEL = 10! number of nodesN = EL + 1! forceing function in newtons, single pont forceP = -100!speed of moving load mm/sV = 10000! manual time steptstepm = 1000! all elements are defined as having the same length therefore the element! lenght isL = Lt/ELttotal = Lt/Vdeltat1 = L/Vdeltat = min((1/(1/deltat1+1)),ttotal/tstepm)tstep = max(NINT(ttotal/deltat),tstepm) /CONFIG,NRES,tstep/SOLANTYPE,4 TRNOPT,FULL LUMPM,0 ALPHAD,0 BETAD,0.0005D,1, ,0, , , ,UX,UY, , , ,D,11, ,0, , , ,UX,UY, , , ,TM_START=deltat ! Starting time (must be > 0)TM_END=ttotal ! Ending time of the transientTM_INCR=deltat ! Time incrementnnode=11 !number of nodes*DO,TM,TM_START,TM_END,TM_INCR ! Do for TM from TM_START to TM_END in ! steps of TM_INCR TIME,TM ! Time value *DO,i,1,nnode,1 xp = V*TM ff = (xp/L+1)/NINT(xp/L+1) *IF,ff,GE,1,THEN s1 = NINT(xp/L) *ELSE s1 = NINT(xp/L)-1 *ENDIF s = s1+1 zeta = (xp - (s-1)*L)/(L) N1 = 1 - 3*zeta**2 + 2*zeta**3 N2 = (zeta - 2*zeta**2 + zeta**3)*L N3 = 3*zeta**2 - 2*zeta**3 N4 = (-zeta**2 + zeta**3)*L *IF,i,EQ,s,THEN Fy11 = P*N1 *ELSEIF,i,EQ,s+1 Fy11 = P*N3 *ELSE Fy11 = 0 *ENDIF *IF,i,EQ,s,THEN Mz11 = P*N2 *ELSEIF,i,EQ,s+1 Mz11 = P*N4 *ELSE Mz11 = 0 *ENDIF F,i,FY,Fy11 F,i,MZ,Mz11 *ENDDO SOLVE ! Initiate solution calculations*ENDDO
ebadi_peiman
2011/10/09, 12:18 AM
با سلام و تشکر بخاطر پیامی که گذاشته بودید
ولی متاسفانه بخاطر سواد کم ما و سطح بالای سواد شما چیزی از اونو متوجه نشدم
اگه براتون مقدور یکم واضحتر توضیح بدید
ehsan4476
2011/10/10, 09:11 PM
برای مدلسازی بار متحرک روش های متفاوتی وجود دارد. اول باید توجه نمود که اثر بار (نیروی) متحرک با جرم متحرک متفاوت است. جرم متحرک اثرات اینرسی داشته و ممکن است امکان جدایش داشته باشد. برای مدلسازی بار متحرک در ANSYS
می توان چند نیرو با زمان بشینه متفاوت به سازه اعمال کرد. یعنی نیرو های اعمالی فقط در بازه زمانی محدودی مقدار غیر صفر دارند. تنظیم این زمان براساس سرعت حرکت بار انجام می شود.
برای مدلسازی جرم متحرک برروی یک تیر میتوان تعدادی المان
Mass21
را در فواصل مساوی در کنار نودهای تیر مورد نظر قرار داد و در زمان های مناسب بین المان های جرم و نودهای تیر کوپلینگ ایجاد نمود سپس آنرا حذف نمود.
در مرجع www.varg.unsw.edu.au/movingload (http://www.varg.unsw.edu.au/movingload)
مطالب مفیدی در این باره ذکر شده است. با جستجوی کلمات
moving load ansys
می توانید انبوهی از مطالب و کدهای آماده را پیدا کنید.
کدی که در کامنت بالا ذکر کردم به زبان APDL است و میتوانید آنرا در یک فایل متنی ذخیره کرده و در محیط ANSYS فراخوان کنید. کد فوق حرکت یک بار متحرک بر روی یک تیر را شبیه سازی می کند.
یک تحلیل بسیار ساده و جالب را می توان در محیط نرم افزار Working Model 2D انجام داد. مزیت این کار سادگی و در عین حال امکان شبیه سازی جدایش جرم از روی تیر است.
torbo jet
2011/10/13, 08:52 PM
دوستان برای تحلیل تنش در" پوسته های مرکب" چی کار کنم؟ کسی می تونه کمکی ، پیشنهادی چیزی بده؟
2011/10/14, 06:40 PM
دوستان برای تحلیل تنش در" پوسته های مرکب" چی کار کنم؟ کسی می تونه کمکی ، پیشنهادی چیزی بده؟
میتونید از المان shell استفاده کنید و برای اون یک section تعریف کنید.
در section میتونید تعداد لایه ها و جهت گیری اونها رو تعیین کنید.
masoud197
2011/10/20, 04:23 PM
اين مشكل مربوط به ANSYS 13 64bit است. بايد از نسخه 32bit استفاده كنيد. در نسخه 64bit انتقال مدل از geometry به model ايراد داره. البته با نصب يك نرم افزار جانبي به طور اتفاقي اين مشكل حل شد. البته الان SP2 در بازار هست شايد اين مشكل رو نداشته باشه.در پيغامي كه ميده ميگه ايرادات مورد نظر در فايلي با پسوند dmp (و نه mbp) ذخيره شده .کاملا درسته.من خودم و یکی دیگه از بچه های هم دقیقا این مشکلو داشتیم.در واقع هنگام انتقال مدل به محیط مش زدن اکثر مواقع این خطا Microsoft Visual C++ Runtime Libraryruntime error!program: C:...this application has request the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more informationو گاهی هم این خطا اتفاق افتادهAnsysWBU.exe encountered a problem. A diagnostic file has been written:c:\Users\...\AppData\Local\Temp\AnsysWBDum pfile.dmp و محیط برنامه بسته می شد.دوستی که همین مشکل من رو داشت پیشنهاد کرد که از انسیس12.1 64 بیت استفاده کنم چرا که اون هیچ مشکلی با ویندوز سون نداره.منم همین کار رو انجام دادم.درست میگفت دیگه مشکل قبلی هنگام مش زدن نبود.اما باز در هنگام آنالیز اندرکنش سازه و سیال که کار اصلی منه همون پیغام دوم هنگام ایمپورت شدن نیروها از cfxبه مکانیکال رخ داده و تحلیل متوقف میشه.خلاصه این که کلافه شدم.نسخه 32 بیت انسیس 13 رو هم که امتحان کردم رو ویندوز64 بیت نصب نشد طبق انتظار.حالا با این همه توضیحات 2تا سوال:1.بکسی سرویس پک2 انسیس13 64بیت رو تهیه کرده ببینه همچنان مشکل قبلی با سون برقراره یا نه؟2.کسی در زمینه استفاده از نرم افزار vmware workstationکه باهاش میشه ویندوز مجازی ساخت تجربه ای داره؟آیا می تونم امید داشته باشم از طریق این نرم افزار،ویندوز xp رو سیستم ایجاد کرده و بدون دردسر کارمو با انسیس انجام بدم؟با تشکر
ehsan4476
2011/10/22, 12:06 PM
کاملا درسته.من خودم و یکی دیگه از بچه های هم دقیقا این مشکلو داشتیم.در واقع هنگام انتقال مدل به محیط مش زدن اکثر مواقع این خطا Microsoft Visual C++ Runtime Libraryruntime error!program: C:...this application has request the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more informationو گاهی هم این خطا اتفاق افتادهAnsysWBU.exe encountered a problem. A diagnostic file has been written:c:\Users\...\AppData\Local\Temp\AnsysWBDum pfile.dmp و محیط برنامه بسته می شد.دوستی که همین مشکل من رو داشت پیشنهاد کرد که از انسیس12.1 64 بیت استفاده کنم چرا که اون هیچ مشکلی با ویندوز سون نداره.منم همین کار رو انجام دادم.درست میگفت دیگه مشکل قبلی هنگام مش زدن نبود.اما باز در هنگام آنالیز اندرکنش سازه و سیال که کار اصلی منه همون پیغام دوم هنگام ایمپورت شدن نیروها از cfxبه مکانیکال رخ داده و تحلیل متوقف میشه.خلاصه این که کلافه شدم.نسخه 32 بیت انسیس 13 رو هم که امتحان کردم رو ویندوز64 بیت نصب نشد طبق انتظار.حالا با این همه توضیحات 2تا سوال:1.بکسی سرویس پک2 انسیس13 64بیت رو تهیه کرده ببینه همچنان مشکل قبلی با سون برقراره یا نه؟2.کسی در زمینه استفاده از نرم افزار vmware workstationکه باهاش میشه ویندوز مجازی ساخت تجربه ای داره؟آیا می تونم امید داشته باشم از طریق این نرم افزار،ویندوز xp رو سیستم ایجاد کرده و بدون دردسر کارمو با انسیس انجام بدم؟با تشکر
1- سرویس پک تاثیری روی این مشکل نداره
2- اصلا سراغ virtual ها نرید که کارایی بسیار پایینی داره. مثلا نمیتونه کارت گرافیک سیستم رو به طور مجزا تشخیص بده
2- احتمالا مشکل مربوط به ورژن نرم افزار .net framework باشه.
3- چند بار دیدم که این مشکل برروی win7 Home اریجینال وجود نداره.
4- نرم افزار Space Claim 2011 رو نصب کنید مشکل ANSYS 64 حل میشه!!!
masoud197
2011/10/22, 02:21 PM
1- سرویس پک تاثیری روی این مشکل نداره2- اصلا سراغ virtual ها نرید که کارایی بسیار پایینی داره. مثلا نمیتونه کارت گرافیک سیستم رو به طور مجزا تشخیص بده2- احتمالا مشکل مربوط به ورژن نرم افزار .net framework باشه. 3- چند بار دیدم که این مشکل برروی win7 Home اریجینال وجود نداره.4- نرم افزار Space Claim 2011 رو نصب کنید مشکل ANSYS 64 حل میشه!!!بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون.اتفاقا ویندوز من یه ویندوز7ارجینال از نوع home premiumهست که روی لپتاپ hp6080ام نصب بوده.واقعیت تو سایتای خارجی زیادی هم جستجو کردم که بالاخره یکی از راه حل ها برای مشکل پیش اومده در ورژن12.1جواب داد!!در واقع فهمیدم که مشکل نرم افزار با کارت گرافیک ATIلپتاپه.متوجه شدم هرموقع سیستم از کارت گرافیک atiاستفاده میکنه هنگام تحلیل اندر کنش سازه سیال اون خطای ذکرشده رخ میده ولی هرموقع که گرافیک رو روی خود کارت گرافیک اینتل سویچ کردم و بعد تحلیل رو انجام دادم هیچ خطایی رخ نداد و تحلیل به درستی انجام شد.البته بعید میدونم این راه حل برای نسخه 13 انسیس جواب بده چون تا جایی که یادمه زمانی که انسیس 13 رو نصب داشتم در هردو حالت کارت گرافیک ازش استفاده کردم ولی خطای مزبور رو می داد.البته اگه طبق گفته شما از طریق نصب نرم افزار Space Claim 2011 مشکل حل بشه که خیلی بهتره و ترجیح می دم دوباره همون انسیس13 رو نصب کنم چرا که قبل از این تمام تحلیل سیالاتیمو تو cfx13انجام دادم و انتقالش به ورژن12.1یه سری مشکلات و دوباره کاری هایی می طلبه.
stepper
2011/10/25, 02:50 PM
خیلی ممنون:smile:
kardikola
2011/10/28, 11:17 AM
سلام دوستان
کسی در مورد تحلیل خرپا و بدست آوردن مشخصه های ارتعاشی آن در انسیس اطلاعی داره؟
خودم انسیس بلد نیستم
هدف :آوردن شکل مود ها و فرکانس طبیعی ها
boshra.b
2011/10/29, 01:09 AM
با سلام
من برای مدل سازی بتن مسلح از solid65 برای بتن و link8 برای فولاد استفاده کردم. آیا باید این دو المان به طریقی به هم بچسپن؟ برای مدلسازی LINK8 از گره های solid65 استفاده کردم. زمانی که مدل را تحلیل میکنم آرماتورها و بتن با هم تغییر شکل نمیدن و هرکدوم جداگانه عمل میکنن، یعنی انگار این طور نیست که آرماتورها در بتن مدفون باشند و کاملا آزادانه تغییر شکل میدن و از محدوده بتن خارج میشن
ممنون میشم راهنماییم کنین
ehsan4476
2011/10/29, 10:24 AM
با سلام
من برای مدل سازی بتن مسلح از solid65 برای بتن و link8 برای فولاد استفاده کردم. آیا باید این دو المان به طریقی به هم بچسپن؟ برای مدلسازی LINK8 از گره های solid65 استفاده کردم. زمانی که مدل را تحلیل میکنم آرماتورها و بتن با هم تغییر شکل نمیدن و هرکدوم جداگانه عمل میکنن، یعنی انگار این طور نیست که آرماتورها در بتن مدفون باشند و کاملا آزادانه تغییر شکل میدن و از محدوده بتن خارج میشن
منون میشم راهنماییم کنین
المان های لینک رو به چه صورتی تشکیل دادین؟ با دستور e یا به صورت گرافیکی؟
boshra.b
2011/10/29, 11:39 PM
کل مدل را با ماکرو نویسی تهیه کردم. همه المان ها هم با دستور e تولید شدن. این مسئله تاثیرگذاره؟
masoud197
2011/10/30, 02:21 PM
با سلام من برای مدل سازی بتن مسلح از solid65 برای بتن و link8 برای فولاد استفاده کردم. آیا باید این دو المان به طریقی به هم بچسپن؟ برای مدلسازی LINK8 از گره های solid65 استفاده کردم. زمانی که مدل را تحلیل میکنم آرماتورها و بتن با هم تغییر شکل نمیدن و هرکدوم جداگانه عمل میکنن، یعنی انگار این طور نیست که آرماتورها در بتن مدفون باشند و کاملا آزادانه تغییر شکل میدن و از محدوده بتن خارج میشنممنون میشم راهنماییم کنینبا توجه به سوال دوستمون ممنون میشم اگه یکی از دوستان مراحل مدلسازی بتن مسلح در انسیس رو به صورت کلی توضیح بده.من یکی دو جا مطالعه کردم که گفتن باید بین بتن و آرماتور از طریق دستور glue چسبندگی ایجاد کرد ولی اگه کسی محبت کنه و مراحل مدلسازی رو به صورت گام به گام عنوان کنه خیلی عالی میشه.این که مثلا1. بعد از ساختن هندسه مقطع و همچنین آرماتور داخل اون از همین دستورglueبرای ایجاد یکپارچگی بین بتن و میلگرد استفاده میشه؟2. چطوری المان solid65وlink8به بتن وآرماتور اختصاص داده میشه؟3. آیا در صورت اینگونه مدل کردن، نیازی به وارد کردن real constant مربوط به دو المان solid وlink هست؟4. اصلا میشه آرماتور رو به صورت هندسی مدل نکرد؟!آخه من یه جا دیده بودم که هندسه مدل رو بدون هیچ آرماتوری ساخته بود و در عوض در قسمت real constantالمان link8سطح مقطع آرماتور و در real constantالمان solid65حجم آرماتور مصرفی و زاویه قرار گرفتنشون رو وارد کرده بود5. .یه مقاله خارجیم خوندم که عنوان کرده بود برای مدلسازی بتن مسلح سه تکنیک discrete model،,embedded modelوsmeared modelمیشه استفاده کرد.کسی اطلاعی داره؟6. از جهت نحوه مش زدن مدل به چه نکاتی باید توجه کرد؟
ehsan4476
2011/11/01, 04:04 PM
کل مدل را با ماکرو نویسی تهیه کردم. همه المان ها هم با دستور e تولید شدن. این مسئله تاثیرگذاره؟
ظاهرا مشکلی وچود نداره! یک طرف تیر رو ثابت کنید و به یکی از نود های مشترک بین solid65 و link8 یک نیروی عرضی وارد کنید. یک عکس از تغییر شکل تیر در سایت قرار بدین. یا این که کد APDL مدل رو ارسال کنید. البته آرماتور ها رو میتونید از طریق گزینه های خود المان solid65 هم اعمال کنید.
ehsan4476
2011/11/01, 04:16 PM
با توجه به سوال دوستمون ممنون میشم اگه یکی از دوستان مراحل مدلسازی بتن مسلح در انسیس رو به صورت کلی توضیح بده.من یکی دو جا مطالعه کردم که گفتن باید بین بتن و آرماتور از طریق دستور glue چسبندگی ایجاد کرد ولی اگه کسی محبت کنه و مراحل مدلسازی رو به صورت گام به گام عنوان کنه خیلی عالی میشه.این که مثلا1. بعد از ساختن هندسه مقطع و همچنین آرماتور داخل اون از همین دستورglueبرای ایجاد یکپارچگی بین بتن و میلگرد استفاده میشه؟2. چطوری المان solid65وlink8به بتن وآرماتور اختصاص داده میشه؟3. آیا در صورت اینگونه مدل کردن، نیازی به وارد کردن real constant مربوط به دو المان solid وlink هست؟4. اصلا میشه آرماتور رو به صورت هندسی مدل نکرد؟!آخه من یه جا دیده بودم که هندسه مدل رو بدون هیچ آرماتوری ساخته بود و در عوض در قسمت real constantالمان link8سطح مقطع آرماتور و در real constantالمان solid65حجم آرماتور مصرفی و زاویه قرار گرفتنشون رو وارد کرده بود5. .یه مقاله خارجیم خوندم که عنوان کرده بود برای مدلسازی بتن مسلح سه تکنیک discrete model،,embedded modelوsmeared modelمیشه استفاده کرد.کسی اطلاعی داره؟6. از جهت نحوه مش زدن مدل به چه نکاتی باید توجه کرد؟
دستور glue وقتی استفاده میشه که از مدلسازی غیرمستقیم برای مدلسازی آرماتور استفاده میکنید. یعنی هندسه آرماتور رو می کشید و مش می زنید. راه دیگه اینه که با استفاده از نودهای Solid65 مستقیما المان های link8 رو تشکیل بدیم (مدلسازی مستقیم). در هرصورت real constant لازمه.
المان solid65 امکان ایجاد آرماتور رو به صورت داخلی داره . یعنی آرماتور ها در داخل المان به صورت smeared هستند و کاربر فقط با تنظیم element options و real constant جهت و خواص آنها رو تعیین می کنه. ظاهرا دو تکنیک embedded و discrete به ترتیب همان مدلسازی غیر مستقیم و مستقیمه که درباره اش توضیح دادم
smr110
2011/11/03, 12:50 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام بدونم چطور میشه فقط یک قسمت خاصی رو از لحاظ جواب بررسی کرد مثلا سطح خاص یا تعداد نود مشخص رو از نظر تنش مقایسه کنیم که بین اونا ماکزیمم رو پیدا کنیم .
ضمنا من تحلیل کامپوزیت با انسیس و بررسی معیار شکست کامپوزیتها رو کار کردم .
با تشکر
shahab asem
2011/11/06, 10:28 AM
سلام و خدا قوت به همه
خواهش می کنم آموزش فورج گرم تو انسیس یا آباکوس
ترجیحا رینگ باشه قرار بدید .
ممنون میشم:cry:
rahimism
2011/11/10, 04:10 PM
سلام دوستان
برای تحلیل پوش اور یک سازه چه نرم افزاری بهتر هست؟ ansys یا abaqus؟
hanikiani
2011/11/11, 06:31 AM
ِایا برای ماکرو نویسی مرجعی رو سراغ دارید؛ممنون می شم اگر معرفی کنید
من خیلی گشتم دنبال کتابی که ماکرو نویسی انسیس رو یاد بده...تقریبا نا امید شده بودم..
کتاب طراحی مکانیزم های صنعتی با استفاده از روش المان های محدود در نرم افزار ansys(آنالیز های سازه ای و ماکرو نویسی )
نوشته حامد وهابی
انتشارات اندیشه سرا
قیمت 12000 تومن
..
.. امیدوارم به دردت بخوره
....
اگه دوستان کتابی میشناسن که برای ماکرو نویسی مفیده معرفی کنن..ولی بهترین منبع همون help نرم افزار هست
...در ضمن کتاب مهندس وهابی در مورد تماس هم توضیح داده.که مفیده حتما
hanikiani
2011/11/11, 07:44 AM
سلام
من ی مدل می خوام بسازم که ی بلوک بتنی هست که ی آرماتور از توش رد میشه و از دو طرفش میزنه بیرون
اون قسمت از آرماتور که تو بتن هست فقط conduction داره... و اون قسمت که بیرون زده هم conduction داره هم convection
از چه المانی برای مدل کردن آرماتور استفاده کنم؟link33 و link34....مدلم سه بعدیه
یا اینکه از solid برای مدل کردن آرماتور استفاده کنم؟آیا لازمه از المانهای تماس استفاده کنم؟
بعد از آنالیز حرارتی میخام آنالیز سازه ای انجام بدم.
..در ضمن میخام دمای هوای محیط رو به صورت یه تابع بدم..چیکار کنم؟تابع سینوسی
در مورد خاصیت تولد و مرگ المان ها هم اگه کسی اطلاعی داره میشه راهنمایی کنه..
..
..
.
در ضمن بسیار تالار مفیدیه...من خودم خیلی استفاده کردم..موفق باشیم!!!!!
محمودپور
2011/11/11, 10:06 AM
ّANSYS13 جواب سوالته.
hanikiani
2011/11/12, 11:20 AM
سلام
میشه لطفا راهنمایی کنید:
انتخاب unit در انسیس ضرورتی داره؟ یا فقط کافیه واحد داده ها همگن باشه؟
استفاده از دستور units/ و toffst/ تو ماکرونویسی ضرورت داره؟
masood85
2011/11/13, 08:52 PM
سلام
من ی مدل می خوام بسازم که ی بلوک بتنی هست که ی آرماتور از توش رد میشه و از دو طرفش میزنه بیرون
اون قسمت از آرماتور که تو بتن هست فقط conduction داره... و اون قسمت که بیرون زده هم conduction داره هم convection
یا اینکه از solid برای مدل کردن آرماتور استفاده کنم؟آیا لازمه از المانهای تماس استفاده کنم؟
..
..
.
با سلام در اکثر موارد تا اونجاییکه می دونم آرماتور را با link8 مدل می کنند.
masood85
2011/11/13, 09:10 PM
استفاده از مود های یک آنالیز کمانش خطی، ایده مناسبی برای اعمال imperfection در مدل است. یعنی جابجایی های بدست آمده از کمانش خطی رو با ضریب مناسبی به مدل اعمال میکنیم. در حقیقت با اینکار سازه را به سمت کمانش در مود مورد نظر هدایت می کنیم.
برای اینکار ابتدا یک تحلیل کمانش خطی انجام می دهیم. سپس فایل نتایج بدست آمده (مثلا jobname1.rst) را از طریق دستور upgeom در تحلیل غیر خطی فراخوان کرده و جابجایی های موجود در آن را به سازه اعمال می کنیم.
قالب دستور upgeom در تحلیل غیر خطی به شرح زیر است:
upgeom,factor,loadstep,substep,filename,extension
factor به نحوی انتخاب میشه که جابجایی های مود مورد نظر تبدیل به مقادیر مناسبی (مطابق با اعوجاجات طبیعی سازه) شود.
loadstep برابر 1
substep برابر شماره مود مورد نظر
filename در اینجا برابر jobname1 است.
extension برابر rst است.
دقت کنید که upgeom در preprocessor معتبر است.
نمونه دستور:
/prep7
upgeom,.01,1,1,jobname1,rst
/solu
با سلام
ضریب factor چقدر بایستی باشد؟ و آیا از طریق خاصی می توان آنرا بدست آورد؟
masood85
2011/11/13, 09:19 PM
با توجه به سوال دوستمون ممنون میشم اگه یکی از دوستان مراحل مدلسازی بتن مسلح در انسیس رو به صورت کلی توضیح بده.من یکی دو جا مطالعه کردم که گفتن باید بین بتن و آرماتور از طریق دستور glue چسبندگی ایجاد کرد ولی اگه کسی محبت کنه و مراحل مدلسازی رو به صورت گام به گام عنوان کنه خیلی عالی میشه.این که مثلا1. بعد از ساختن هندسه مقطع و همچنین آرماتور داخل اون از همین دستورglueبرای ایجاد یکپارچگی بین بتن و میلگرد استفاده میشه؟2. چطوری المان solid65وlink8به بتن وآرماتور اختصاص داده میشه؟3. آیا در صورت اینگونه مدل کردن، نیازی به وارد کردن real constant مربوط به دو المان solid وlink هست؟4. اصلا میشه آرماتور رو به صورت هندسی مدل نکرد؟!آخه من یه جا دیده بودم که هندسه مدل رو بدون هیچ آرماتوری ساخته بود و در عوض در قسمت real constantالمان link8سطح مقطع آرماتور و در real constantالمان solid65حجم آرماتور مصرفی و زاویه قرار گرفتنشون رو وارد کرده بود5. .یه مقاله خارجیم خوندم که عنوان کرده بود برای مدلسازی بتن مسلح سه تکنیک discrete model،,embedded modelوsmeared modelمیشه استفاده کرد.کسی اطلاعی داره؟6. از جهت نحوه مش زدن مدل به چه نکاتی باید توجه کرد؟
با سلام
اگر از المان بندی برای تولید آرماتورها استفاده کرده اید دیگر نیاز به استفاده از دستور glue نیست زیرا نودها یکی هستند. ولی روشی دیگر که اگر آرماتور را به صورت هندسی مدل کنید(درون بتن را خالی کنید) بایستی از دستور glue استفاده کرد. روش دیگر نیز درحین استفاده از المان solid65 آرماتورها را به صورت حجمی اعمال کنیم(solid65 هم بتن غیرمسلح و هم مسلح را میتواند مدل کند).
masood85
2011/11/13, 09:26 PM
با سلام
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام
اگر براتون امکان داره فایل ماکروی نوشته شده را با راهنماییتون بگذارید. من خیلی سعی کردم ماکرونویسی را یاد بگیرم اما منبع خاصی پیدا نکردم
ممنون از پاسختون
hanikiani
2011/11/14, 02:03 AM
با سلام در اکثر موارد تا اونجاییکه می دونم آرماتور را با link8 مدل می کنند.
سلام
مرسی از پاسختون
استفاده از المان link8 فقط برای کارهای سازه ایست. چون درجات آزادی این المان فقط جابجایی است. Ux,Uy,Uz
حتی در مشخصات مصالح هم نمیتوان مشخصات حرارتی داد به المان.
برای مدل کردن آرماتور برای تحلیل حرارتی به نظرم link33 و link 34 مناسبن. ولی دقیقا نمیدونم چطور این المان هارو با هم به کار ببرم؟ میشه برای مدل کردن آرماتور این دوتا المان را روی هم انداخت؟ که هم conduction رو ساپورت کنه هم convection رو؟
hanikiani
2011/11/14, 02:12 AM
با سلام
اگر براتون امکان داره فایل ماکروی نوشته شده را با راهنماییتون بگذارید. من خیلی سعی کردم ماکرونویسی را یاد بگیرم اما منبع خاصی پیدا نکردم
ممنون از پاسختون
کتاب طراحی مکانیزم های صنعتی با استفاده از روش المان های محدود در نرم افزار ansys(آنالیز های سازه ای و ماکرو نویسی )
نوشته حامد وهابی
انتشارات اندیشه سرا
قیمت 12000 تومن
...
...
..
.. امیدوارم به دردت بخوره
محمودپور
2011/11/15, 11:22 AM
من به دنبال نصب ANSYS13 هستم. اما با لایسنسش مشکل دارم. کسی به مشکل مشابه بر خورده و موفق شده باشه؟ لطفاً من رو راهنمایی کنین.
zendeh
2011/11/15, 11:23 AM
با سلام
اول باید بدونی ورژن ویندوز تون چیه 32 بیتی یا 64 بیتی ؟این پیغام خطا مربوط به همین مورد میشه روی ویندوز 32 بیتی باید اانسیس 32 بیتی نصب کنیدو روی وندوز 64 بیتی انسیس 64 بیتی !
ehsan4476
2011/11/16, 10:40 PM
سلام
..
..
.
به نظرم مجبورید از المان های کوپله یا غیرکوپله solid استفاده کنید. باید دقت کنید که link34 قابلیت مدلسازی همرفت با محیط دور المان رو نداره! بلکه از تفاضل دمای نود های خودش در فرمول همرفت استفاده میکنه. با مرج کردن نودهای محل تماس آرماتور با بتون اتصال برقرار میشه.
میتوند یک function برحسب زمان تعریف کنید و مسئله رو به چندین substep تقسیم کنید.
با تولد و مرگ المان میخواین چه کاری انجام بدین؟
ehsan4476
2011/11/16, 10:43 PM
سلام
میشه لطفا راهنمایی کنید:
انتخاب unit در انسیس ضرورتی داره؟ یا فقط کافیه واحد داده ها همگن باشه؟
استفاده از دستور units/ و toffst/ تو ماکرونویسی ضرورت داره؟
در انسیس تعریف واحد نداریم. واحدها صرفا باید "سازگار" باشن
تا جایی که من میدونم /units ***** کننده است و لزومی به استفاده از آن نیست.
ehsan4476
2011/11/16, 10:47 PM
با سلام
ضریب factor چقدر بایستی باشد؟ و آیا از طریق خاصی می توان آنرا بدست آورد؟
فاکتور در دستور upgeom بستگی به اعوجاجات طبیعی سازه داره. مثلا برای پوسته ها بین 5 تا 10 درصد ضخامت پوسته رو می توان به عنوان اعوجاج گرفت که البته بستگی به شرایط تولید و نصب اون داره
koroosh_kabir
2011/11/19, 10:25 AM
من به دنبال نصب ANSYS13 هستم. اما با لایسنسش مشکل دارم. کسی به مشکل مشابه بر خورده و موفق شده باشه؟ لطفاً من رو راهنمایی کنین.دوست عزیز
ابتدا نسخه هماهنگ با سیستم عامل خودتون رو نصب کنید.می تونید از این راهنما هم استفاده کنید.
http://albalo.ir/index.php?id=93
موفق باشید
mehdi.asalian
2011/11/20, 11:15 AM
سلام دوستان حالتون خوبه.... یه خواهش ازتون دارم.... من دارم توی انسیس ستون CFT مدلسازی میکنم ولی حسابی به مشکل برخوردم.....
اگه کسی میدونه توروخدا راهنمایی کنه:
چطوری سه تا المان SOLID45 و Solid65 و contact178 را با دو تا متریال واسه سه تا سطح تعریف کنم؟
میدونم که باید برم توی Mesh Attribute اما اونجا واسه سطح بین دوتا ماده که با المان Contact178 عمل میکنه چه ماده ای رو باید تعریف کنم؟؟؟؟؟ (المان Contact178 برای اصطکاک لغزش بین دو تا سطح بکار میره)
توی قسمت real constant چه مقادیری رو باید تعریف کنم؟
ممنون ... تورو خدا اگه ممکنه زود جوابمو بدین خواهش میکنم......
ehsan4476
2011/11/20, 06:57 PM
سلام دوستان حالتون خوبه.... یه خواهش ازتون دارم.... من دارم توی انسیس ستون CFT مدلسازی میکنم ولی حسابی به مشکل برخوردم.....
اگه کسی میدونه توروخدا راهنمایی کنه:
چطوری سه تا المان SOLID45 و Solid65 و contact178 را با دو تا متریال واسه سه تا سطح تعریف کنم؟
میدونم که باید برم توی Mesh Attribute اما اونجا واسه سطح بین دوتا ماده که با المان Contact178 عمل میکنه چه ماده ای رو باید تعریف کنم؟؟؟؟؟ (المان Contact178 برای اصطکاک لغزش بین دو تا سطح بکار میره)
توی قسمت real constant چه مقادیری رو باید تعریف کنم؟
ممنون ... تورو خدا اگه ممکنه زود جوابمو بدین خواهش میکنم......
سوالتون کمی مبهمه. سه المان با دو متریال واسه سه تا سطح ؟
موارد زیر رو مورد توجه قرار بدین:
برای تشکیل تماس از contact manager استفاده کنید. در این صورت روند بسیار ساده تری خواهید داشت.
تشکیل تماس نیاز به دو المان contact و target داره. یک المان هیچ کاری انجام نمیده.
متریال contact در کار شما مهم نیست. یکی از متریال های اجسام مماس رو انتخاب کنید.
از Mesh attributes برای تعیین ماده اجسام استفاده کنید.
contact manager تنظیمات real constant رو انجام میده.
محمد الهی
2011/11/21, 12:56 PM
مرسی رفیق
masoud197
2011/11/27, 10:44 PM
سلام به همه.همون طور که میدونیم در مدلسازی و تحلیل با نرم افزار انسیس کلاسیک یا هر نرم افزار اجزای محدودی یکی از اولین گام ها تعیین المان مناسب برای تحلیل(مثلا solid65و link8برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح) و در صورت نیاز تعیین real constantهای مورد نیاز است.اما همون طور که بازم اطلاع دارین انسیس مدت زیادیه که محیط جدیدی با عنوان ansys workbenchبرای راحتی کاربر ایجاد کرده و میشه به راحتی به ماژول های مختلفش در اون محیط دسترسی پیدا کرد و آنالیز دلخواه خود رو انجام داد.در نتیچه هرکس بسته به نوع آنالیز مثلا استاتیکی،دینامیک،مودال و ... با انتخاب گزینه مورد نظرش از طریق محیط mechanical در ansys workbenchمیتونه به مدلسازی وتحلیل بپردازه.حالا با این همه مقدمه سوالی که برای من پیش اومده اینه که برخلاف محیط انسیس کلاسیک(که حالا با نام ansys apdlازون یاد میشه)که دارای بانک عظیم المان های مختلفم هست در محیط mechanical ورکبنچ من هیچ اپشنی پیدا نکردم که بشه از طریق اون نوع المان مورد نظر solid,link,contactو...رو بشه انتخاب کرد!!در مثالهایی هم که برای یادگیری ورکبنچ در کتابهای مختلف دیدم جایی ندیدم که اصلا صحبتی از این موضوع به میان اومده باشه انگار که اصلا هیچ اهمیتی نداره!!!از دوستان انسیس کار(من جمله ehsan4476که واقعا هیچ سوالی رو تو این تایپیک بی جواب نذاشتن)کسی می تونه بگه علت این موضوع چیه؟!آیا با توجه به نوع آنالیز خود برنامه المان مناسب رو انتخاب می کنه؟!!!مثلا برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح در این محیط چطوری باید المان های سالید و لینک رو انتخاب کرد؟با تشکر
s.mehdi.musavi
2011/12/05, 11:04 PM
سلام دوستان
من میخوام تو نرم افزار انسیس (ansys) بین صفحات کامپوزیتی تورق (delamination) ایجاد کنم،برای این کار باید از المان INTER204استفاده بشه
هرچی من این انسیس رو زیر و رو میکنم پیداش نمکنم،اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم،یا اگه روش دیگه ای بلده
ضمنا این پروژه من هم در مورد ضربه به کامپوزیت های دارای تورقه،یعنی باید از محیط نرم افزار LS-DYNA تو ANSYS استفاده کنم که تعداد المان ها خیلی محدوده
اگه کتابی،مقاله ای دارین ممنون میشم
hanikiani
2011/12/06, 02:59 AM
بچه ها سلام
کسی از المان fluid 116 استفاده کرده؟
من میخام از این المان برای مدل کردن آرماتور استفاده کنم چون این المان convection رو مدل میکنه.. و باید mass flow رو صفر کنم ولی نمیدونم چطوری!
من از این دستور استفاده کردم:(قبلش المان های مورد نظر ور انتخاب کردم)
sfe,all,????,hflux,,0,0,0,0
به جای ؟ باید شماره صفحه های المان رو بذارم. ولی هرچی گشتم نتونستم چیزی در این مورد پیدا کنم. این المان سه بعدیه ولی از 4تا نود درست میشه.اصلا این دستوری که برای اختصاص بارهای سطحی به المان دادم درسته؟
به جای ؟ چه عددی بذارم؟ اصلا خالی بذارم.
.
.
اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه.ممنونم:gol::gol:
s.mehdi.musavi
2011/12/06, 07:13 PM
با سلام کسی مدل کردن نیرو تابعی در انسیس مانند f=(x/l )*p
را یاد دارد لطفاء توضیح دهید .
baraye in kar boro be
Solution>>Define loads>>Apply>>Function>>Define/Edit
tu in ghesmat formul ro type mikoni o az ghesmate File ba ye esme delkhah tu ye masire delkhah save mikoni
hala un ghesmati ke Define/Edit ro zadi ziresh ye icon dg hast be esme Read file
tu unja ham un file save shode ro baz khuni kon
az masire
Solution>>Define loads>>Apply>>Structural>>Force/Moment
hala age on line,ya on area ya harchi ke hast,un ro entekhab kon
un safhei ke hamishe meghdare niru ro baz mikonim baz mishe
unja ye ghesmati hast ke neveshte Constant Value
un ro ba existing file avaz kon va ok ro bezan
un file i ro ke baz khuni karde budi ro ok kon
meghdare avalie ham mesle hamishe vared kon o khalas
s.mehdi.musavi
2011/12/06, 07:20 PM
baraye in kar boro be
Solution>>Define loads>>Apply>>Function>>Define/Edit
tu in ghesmat formul ro type mikoni o az ghesmate File ba ye esme delkhah tu ye masire delkhah save mikoni
hala un ghesmati ke Define/Edit ro zadi ziresh ye icon dg hast be esme Read file
tu unja ham un file save shode ro baz khuni kon
az masire
Solution>>Define loads>>Apply>>Structural>>Force/Moment
hala age on line,ya on area ya harchi ke hast,un ro entekhab kon
un safhei ke hamishe meghdare niru ro baz mikonim baz mishe
unja ye ghesmati hast ke neveshte Constant Value
un ro ba existing file avaz kon va ok ro bezan
un file i ro ke baz khuni karde budi ro ok kon
meghdare avalie ham mesle hamishe vared kon o khalas
Sina Soleimani
2011/12/08, 01:52 PM
75269سلام کسی میتونه این 2تانمودارو برام بکشه؟؟ ممنونم می شم
Sina Soleimani
2011/12/09, 07:13 PM
مرسی درست شد دیگه نمیخوام
tha.co.com@gmail
2011/12/10, 06:30 PM
میتونم درباره بهینه سازی در آباکوس با مدیران انسیس در این تاپیک مشورت کنم
دوستانی که میتونن کمک کنن به پست من تشکر بدن
من در صفحه شخصی مزاحمشون میشم
nights_moonlight
2011/12/11, 06:37 AM
سلام دوستان.
من میخوام من میخوام یه بارگذاری سیکلی به یه مخزن سیال وارد کنم.کسی میتونه کمکم کنه؟!
متشکرم...
nights_moonlight
2011/12/11, 07:31 AM
مراحلی که تا اینجا رفتم براتون میزارم،شاید جایی اشتباه کرده باشم.
1.element typeo از نوع solid 10node 92
2.material> structural>linear
EX:2e11
prxy:0.3
3.meshing از global>set
Element edge:0.01
این تا اینجا،اینم عکسش
nights_moonlight
2011/12/11, 08:29 AM
میرم نوع آنالیزمو transient انتخاب میکنم.
و
load>load step opts<time/frequenc<time & substps
میخوام توی 5 ثانیه از 0 تا 30 مگا پاسکال بزنه.
اینجا که میرسم تو این جدولا قاطی میکنم....:redface:
Accelerator
2011/12/12, 12:01 PM
بچه ها كسي آموزش انسيس work bench نداره؟:)
Accelerator
2011/12/12, 12:06 PM
امتيازات Work bench نسبت يه انسيس كلاسيك چيست؟:question:
nights_moonlight
2011/12/13, 07:23 AM
انقدر میدونم که کار باهاش خیلی راحتتره.طراحیش مثل بقیه ی نرم افزاری طراحیه،مثل catia هم محیطاشو جدا کرده.برای تحلیل استراکچرا هم بهتر از کلاسیکه.
navid7online
2011/12/13, 11:01 AM
سلام / برای مدلسازی تغییر شکل پلاستیک یه قطعه توو انسیس باید چکار کرد؟ باید روند وارد کردن ضرایب رو برای پروژه پلاستیسیته تا آخر هفته آماده کنم. لطفا کمک کنید هر چی بلدید درست یا اشتباه بگید :)
nights_moonlight
2011/12/17, 07:04 AM
سلام.
دوستان فکر کنم از وقتی من اومدم تو این تایپک دیگه کسی نمیاد:cry:
ذر هر صورت مشکلم حل شد:)
hanikiani
2011/12/17, 07:22 AM
بچه ها سلام
کسی میدونه دقیقا rmodif چیکار میکنه؟
دستور cm هم به کار بردنش چه موقع هایی لازمه؟
زاهنماشو میخونم نمیفهمم...ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید
ehsan4476
2011/12/18, 09:39 PM
سلام به همه.همون طور که میدونیم در مدلسازی و تحلیل با نرم افزار انسیس کلاسیک یا هر نرم افزار اجزای محدودی یکی از اولین گام ها تعیین المان مناسب برای تحلیل(مثلا solid65و link8برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح) و در صورت نیاز تعیین real constantهای مورد نیاز است.اما همون طور که بازم اطلاع دارین انسیس مدت زیادیه که محیط جدیدی با عنوان ansys workbenchبرای راحتی کاربر ایجاد کرده و میشه به راحتی به ماژول های مختلفش در اون محیط دسترسی پیدا کرد و آنالیز دلخواه خود رو انجام داد.در نتیچه هرکس بسته به نوع آنالیز مثلا استاتیکی،دینامیک،مودال و ... با انتخاب گزینه مورد نظرش از طریق محیط mechanical در ansys workbenchمیتونه به مدلسازی وتحلیل بپردازه.حالا با این همه مقدمه سوالی که برای من پیش اومده اینه که برخلاف محیط انسیس کلاسیک(که حالا با نام ansys apdlازون یاد میشه)که دارای بانک عظیم المان های مختلفم هست در محیط mechanical ورکبنچ من هیچ اپشنی پیدا نکردم که بشه از طریق اون نوع المان مورد نظر solid,link,contactو...رو بشه انتخاب کرد!!در مثالهایی هم که برای یادگیری ورکبنچ در کتابهای مختلف دیدم جایی ندیدم که اصلا صحبتی از این موضوع به میان اومده باشه انگار که اصلا هیچ اهمیتی نداره!!!از دوستان انسیس کار(من جمله ehsan4476که واقعا هیچ سوالی رو تو این تایپیک بی جواب نذاشتن)کسی می تونه بگه علت این موضوع چیه؟!آیا با توجه به نوع آنالیز خود برنامه المان مناسب رو انتخاب می کنه؟!!!مثلا برای مدلسازی یک تیر بتن مسلح در این محیط چطوری باید المان های سالید و لینک رو انتخاب کرد؟با تشکر
برای تغییر المان ها در ansys workbench باید از command snippet استفاده کنید. و درون اون کد های apdl رو درج کنید. مثلا با دستور et,1,95 المان های یک جسم رو عوض میکنید.(البته نوشتن این دستورات نیاز به فهم درست ساختار کدهای apdl در wb داره.) این قابلیت موجب گسترده شدن قابلیت های wb شده و تقریبا تمام امکانات محیط APDL رو که هنوز وارد wb نشده ، میشه به این شیوه وارد کرد.
ehsan4476
2011/12/18, 09:46 PM
مراحلی که تا اینجا رفتم براتون میزارم،شاید جایی اشتباه کرده باشم.
1.element typeo از نوع solid 10node 92
2.material> structural>linear
EX:2e11
prxy:0.3
3.meshing از global>set
Element edge:0.01
این تا اینجا،اینم عکسش
اولا در تحلیل Transient باید چگالی رو هم وارد کنید.
ثانیا از قسمت solution control برای تنظیمات substep ها اقدام کنید. تعداد substep ها حساب و کتاب داره. اگر تعیین نکردید تعدادش رو افزایش بدین و تغییرات نتایج رو بررسی کنید.
ثالثا چرا میخواین Transient تحلیل کنید؟ صورت مساله رو دقیق تر بفرمایین. به نظرم نیاز به تحلیل استاتیک غیرخطی داشته باشین.
ehsan4476
2011/12/18, 09:51 PM
بچه ها سلام
کسی میدونه دقیقا rmodif چیکار میکنه؟
دستور cm هم به کار بردنش چه موقع هایی لازمه؟
زاهنماشو میخونم نمیفهمم...ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید
با rmodif میشه real constant هایی که برای یک المان تعیین کردید رو تغییر بدین.
cm برای ساخت component به کار میره. کامپوننت مجموعه ای از اشیاء مشابهه که نامگذاری شدن. از این نام برای ارجاع به این اشیاء در موقعیت های مختلف استفاده میشه. مثلا نود های یه سطح رو در یک کامپوننت قرار میدین و بعدا فشاری رو به این کامپوننت وارد میکنید.
ehsan4476
2011/12/18, 09:57 PM
سلام دوستان
من میخوام تو نرم افزار انسیس (ansys) بین صفحات کامپوزیتی تورق (delamination) ایجاد کنم،برای این کار باید از المان INTER204استفاده بشه
هرچی من این انسیس رو زیر و رو میکنم پیداش نمکنم،اگه کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم،یا اگه روش دیگه ای بلده
ضمنا این پروژه من هم در مورد ضربه به کامپوزیت های دارای تورقه،یعنی باید از محیط نرم افزار LS-DYNA تو ANSYS استفاده کنم که تعداد المان ها خیلی محدوده
اگه کتابی،مقاله ای دارین ممنون میشم
روش ساده تر اینه که از cohesive zone material استفاده کنید. (متاسفانه این ماده که برای مدلسازی چسب به کار میره از طریق منو ها در دسترس نیست و از دستور TB,CZM,... باید استفاده بشه) . لایه ها رو جدا مدل کنید. بین اونها یک تماس bonded ایجاد کنید و متریال مورد استفاده در تماس رو روی CZM تنظیم کنید.
مزیت المان inter قابلیت مدلسازی رفتار غیرخطی ناحیه چسب در هنگام جدایش است.
nights_moonlight
2011/12/20, 08:44 AM
اولا در تحلیل Transient باید چگالی رو هم وارد کنید.
ثانیا از قسمت solution control برای تنظیمات substep ها اقدام کنید. تعداد substep ها حساب و کتاب داره. اگر تعیین نکردید تعدادش رو افزایش بدین و تغییرات نتایج رو بررسی کنید.
ثالثا چرا میخواین Transient تحلیل کنید؟ صورت مساله رو دقیق تر بفرمایین. به نظرم نیاز به تحلیل استاتیک غیرخطی داشته باشین.
چرا چگالی و وارد میکردم.
در مورد transiet هم چون بار گذاریم وابسته به زمانه این نوع آنالیز رو انتخاب میکردم.
البته با آنالیز harmonic هم امتحان کردم اما فقط مجبور بودم بهش فرکانس بدم.
الان میرم از پیشنهادی که دادید امتحان میکنم در جریانتون میزارم.
قبلا از زمانی که گذاشتید کمال تشکر رو دارم.
nights_moonlight
2011/12/21, 06:51 AM
از استاتیک غیر خطی نمیتونم،میدونید چرا؟
چون فقط جواب اول و آخر میده.
فرض دقیقا اینه:
یه مخزن تحت فشار که این فشار از 2 تا 26 در بازه ی زمانی 10 ثانیه نوسان داره.من میخوام تنش خستگیشو،عمرشو بدست بیارم.
ehsan4476
2011/12/22, 07:32 AM
آنالیز استاتیک غیر خطی هم نتایج رو در همه substep ها میده ولی باید پیش فرضش رو عوض کنید. در پنجره solution contrlol قسمت write frequency رو روی Every substep قرار بدین. یا از دستور outres,all,all استفاده کنید.
nights_moonlight
2011/12/24, 07:17 AM
خیلیی ممنون از وقتتون.
ولی این کارها رو هم انجام دادم.
فکر میکنم اشکالم تو اعمال کردن بارمه!
من یکبار کل سطح داخلی مخزن انتخاب میکنم فشار 2 رو بهش اعمال میکنم و دوباره برای فشار 26 این کار رو انجام میدم .
یکم به نظرم غیر منطقی میاد،یه جایی باید باشه که Pmax ,Pmin وجود داشته باشه.
step by step بازم فکر میکنم غلط میاد،چون نمودارم پله ای نمیره بالا،بلکه به صورت خطی تا 26 صعود میکنه!!
.....
خیلی جالبه تو دو بعدی فشار 1 و 2 داریم اما تو سه بعدی نیست!!
ehsan4476
2011/12/24, 07:56 PM
وقتی در یک loadstep باری رو اعمال می کنید نرم افزار بین آخرین مقدر اون بار و مقدار فعلی تغییرات خطی (در صورت kbc,0) و یا تغییرات پله ای (در صورت kbc,1) در نظر می گیره. بنابراین اعمال 2 فشار متفاوت رو باید در 2 تا loadstep متفاوت اعمال کنید. اگر با ANSYS Workbench کار کنید هیچیک از این مشکلات رو ندارید
nights_moonlight
2011/12/25, 07:05 AM
آره تو workbench حلش کردم تو algoram همینطور.
پس شما اعمال بارمو تایید میکنید!!
ehsan4476
2011/12/25, 01:37 PM
ANSYS Classic یا همون Mechanical APDL مشکل عملکرد یا محاسبه نداره. فقط پیچیدگی کار موجب خطای کاربر میشه.
بارگذاری شما یک ایراد داره. باید بین بارهای مختلف loadstep رو عوض کنید. مثلا با دستور time نشون بدین که loadstep بعدی چه مشخصاتی داره. به کد زیر توجه کنید:
time,.1
nsubst,2,10,5
f,3,fy,5
kbc,0
!!!!!!
time,.3
f,3,fy,50
در این کد 2 تا loadstep تعریف شده . در loadstep اول نیرو از 0 تا 5 نیوتون در مدت 0.1 ثانیه تغییر می کنه و در loadstep دوم نیرو تا 50 نیوتون در مدت 0.2 ثانیه افزایش پیدا میکنه.
nights_moonlight
2011/12/25, 02:23 PM
:smile:من با کد کار نکردم!!!
نمیدونم چجوریه!!!
ehsan4476
2011/12/25, 03:52 PM
:smile:من با کد کار نکردم!!!نمیدونم چجوریه!!!کد های APDL طبیعتا خیلی مفصله. کدهایی رو که نوشتم در command prompt نرم افزار paste کنید. البته باید در قسمت solution قرار داشته باشید.
nights_moonlight
2011/12/26, 06:58 AM
متشکرم...
nights_moonlight
2011/12/28, 02:51 PM
توی جدول time histori variables توی قسمت پس پردازش max و min توو همهی قسمتها باهم برابرند. کسی میدونه چرا؟!!
ehsan4476
2011/12/29, 12:57 PM
احتمالا تحلیلتون همگرا نشده. لااقل متغیر time باید از 0 تا زمانیکه تعیین کردید باشه.
achar
2011/12/30, 03:29 PM
سلام یه مثال ساده ( جامداتی )برای پروژه درس طراحی ماشین به کمک کامپیوتر می خواستم. باتشکر
nights_moonlight
2011/12/31, 07:35 AM
احتمالا تحلیلتون همگرا نشده. لااقل متغیر time باید از 0 تا زمانیکه تعیین کردید باشه.
اگر منظورتون اینه که تو قسمت automatic time باید on باشم ، هستم.
nights_moonlight
2011/12/31, 08:02 AM
سلام یه مثال ساده ( جامداتی )برای پروژه درس طراحی ماشین به کمک کامپیوتر می خواستم. باتشکر
توی نرم افزار ansys میخواین؟
اگه خواستین من چند تا فایل pdf دارم که خودتون راحت میتونین اجرا کنید.
ehsan4476
2011/12/31, 09:19 AM
اگر منظورتون اینه که تو قسمت automatic time باید on باشم ، هستم.
نه اگر حل همگرا بشه در انتها پیغام Solution is done! میده. در غیر اینصورت حل به طور کامل انجام نشده
nights_moonlight
2011/12/31, 02:57 PM
این پیغام رو هم میده.
ehsan4476
2011/12/31, 08:26 PM
دستور outres,all,all رو هم استفاده کردین؟ (به طور معادل می تونید write frequency در منوی solution control رو روی every substep بگذارید. )
sadegh9500sh
2012/1/05, 05:00 PM
سلام دوستان78947
چطور میشه نیرو ها و شرایط مرزی این خرپا رو تو انسیس مدل کرد (مشخصا گره c)
nights_moonlight
2012/1/07, 07:10 AM
سلام دوستان78947
چطور میشه نیرو ها و شرایط مرزی این خرپا رو تو انسیس مدل کرد (مشخصا گره c)
مدلش که خیلی راحته!همش باید نقطه تعریف کنید و خط،تو نقطه های که نیرو دارید نیروهارو وارد کنید،تکیه گاتونم که باید fix شه!
reza.hasanzad
2012/1/17, 11:44 PM
بچه ها كسي آموزش انسيس work bench نداره؟:)
تعداد زیادی اسلاید power point به زبان انگلیسی دارم اگه بگید برای چکاری لینکشو بذارم براتون.
mostafa70
2012/1/19, 02:10 PM
سلام به همه دوستان
انسیس 13 رو هر کاری می کنم نمی تونم روی سیستم 64 بیتی نصب کنم!
میگه FLEXID نا معتبره!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ آخه چرا؟!؟!؟؟!
تا حالا دو بار ویندوز عوض کردم:cry:
nights_moonlight
2012/1/21, 09:18 AM
تعداد زیادی اسلاید power point به زبان انگلیسی دارم اگه بگید برای چکاری لینکشو بذارم براتون.
سلام دوست عزیز.
میشه خواهش کنم هر چی خودتون صلاح میدونید و بزارید؟:)
با تشکر.
mostafa70
2012/1/21, 02:10 PM
سلام
دوست عزیز واقعا شرمنده!!! جدیدا سرم خیلی شلوغ شده و فرصت آپلود ندارم.
ببخشید
ذوالاکتاف
2012/1/22, 01:37 PM
دوستان عزیز، کسی نمیدونه المان ساده plane182 triangle کجای ansys 12 فعال میشه؟ یعنی جوری که فقط همین المان رو مش بزنه؟:confused:
ehsan4476
2012/1/23, 10:47 AM
دوستان عزیز، کسی نمیدونه المان ساده plane182 triangle کجای ansys 12 فعال میشه؟ یعنی جوری که فقط همین المان رو مش بزنه؟:confused:
بستگی به محیط کارتون داره.
اگر در workbench کار می کنید میتونید یک mapped face meshing به سطح مورد نظر اعمال کنید و گزینه all triangle رو فعال کنید.
masood85
2012/1/25, 03:13 PM
با سلام
در یک ستون یکسر گیردار تحت بار برشی در قسمت آزاد آن، می خواهیم نمودار بار - تغییر مکان را برای قسمتی که نیرو وارد می شود رسم کنیم.در مورد جابه جایی مشکل خاصی وجود ندارد، جابه جایی یک گره مبین جابه جایی برای مقطع اعمال بار است، حال برای نیرو بایستی مجموع تک تک نیرو های هر المان در مقطع برش پایه را در هر زمان بدست آورد تا بتوان نمودار را رسم کرد.
و اما مشکل: در منوی Time History Variable فقط می توان نیروی یک المان یا گره را انتخاب کرد نه مجموع المانها را، حال چطور می توان مجموع نیرو های المانها یا گره های را در زمان اعمال بار بدست آورد؟
ممنون از پاسختون
ذوالاکتاف
2012/1/26, 11:21 PM
بستگی به محیط کارتون داره.
اگر در workbench کار می کنید میتونید یک mapped face meshing به سطح مورد نظر اعمال کنید و گزینه all triangle رو فعال کنید.
خیلی ممنون از پاسخ. ولی من با workbench زیاد کار نکردم. توی همون محیط ساده (که نمیدونم اسمش چیه) راهی سراغ ندارید؟ برای المان مثلثی 6 گره مشکلی نیست. ولی فعلا من همون 3 گره اش رو لازم دارم. :(
با تشکر
nights_moonlight
2012/1/28, 12:56 PM
با سلام
در یک ستون یکسر گیردار تحت بار برشی در قسمت آزاد آن، می خواهیم نمودار بار - تغییر مکان را برای قسمتی که نیرو وارد می شود رسم کنیم.در مورد جابه جایی مشکل خاصی وجود ندارد، جابه جایی یک گره مبین جابه جایی برای مقطع اعمال بار است، حال برای نیرو بایستی مجموع تک تک نیرو های هر المان در مقطع برش پایه را در هر زمان بدست آورد تا بتوان نمودار را رسم کرد.
و اما مشکل: در منوی Time History Variable فقط می توان نیروی یک المان یا گره را انتخاب کرد نه مجموع المانها را، حال چطور می توان مجموع نیرو های المانها یا گره های را در زمان اعمال بار بدست آورد؟
ممنون از پاسختون
این دقیقا مشکل من هم هست.اما تا اونجایی که من با ansys classic کار کردم متوجه شدم که کلا nodale و نمیشه روی المان یا یه سطح بارگذاری کنیم!
اگه محیط تحلیلی براتون فرق نداره تو workbench کارتون راه می افته.
masood85
2012/1/29, 12:34 PM
این دقیقا مشکل من هم هست.اما تا اونجایی که من با ansys classic کار کردم متوجه شدم که کلا nodale و نمیشه روی المان یا یه سطح بارگذاری کنیم!
اگه محیط تحلیلی براتون فرق نداره تو workbench کارتون راه می افته.
با سلام
متاسفانه با Workebench تا حالا کار نکرده ام.
ad.morfi
2012/1/31, 01:26 AM
با سلام
متاسفانه با Workebench تا حالا کار نکرده ام.
بفرما اگه کار نکردی این رو یه نگاه کن کمکت می کنه
http://www.4shared.com/office/LeCjBi5f/ANSYS_100_Workbench_Tutorial.html
powermill
2012/1/31, 10:21 AM
با تشکر از زحمات دوستان گرامی
masood85
2012/1/31, 02:30 PM
بفرما اگه کار نکردی این رو یه نگاه کن کمکت می کنه
http://www.4shared.com/office/LeCjBi5f/ANSYS_100_Workbench_Tutorial.html
ممنون مهندس جان
من مدلم را در محیط کلاسیک ساخته و تحلیل هایی که مدنظرم بود را انجام داده ام، و مشکلم در گرفتن نتایج است؟ اگر در محیط کلاسیک راه حلی برای رسم نمودار بار- تغییر مکان به نظرتان می رسد، لطفا راهنمایی کنید.
amirs1987
2012/2/07, 12:06 PM
سلام دوستان...خسته نباشید
یک سوال شاید خیلی ابتدایی باشه
workbench----CFX
تو قسمت design modeler وقتی یک sketch رو extrude میکنم این خطا میاد:
profile self intersecting,invalid,or exceeds max bounding box
دلیل؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون....(گل)
saeid15207
2012/2/08, 10:18 AM
من یه مشکل با workbench 13 دارم،نمی دونم از کدوم قسمت نرم افزار می شه از safety factor استفاده کرد.
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن لطفآ راهنمایی کنن.ممنون
powermill
2012/2/12, 03:44 PM
سلام دوستان
هر کتاب یا نرم افزار و فیلم آموزشی رو که نیاز دارید بگید من با لینک مستقیم بذارم تو وبلاگم.
چندتا فیلم آموزشی گذاشتم تو وبلاگ با لینک مستقیم برید ببینید
آدرس وبلاگ رو این زیر نوشتم...
ehsan4476
2012/3/06, 11:12 AM
با سلام
ممنون از پاسختون
برای ایجاد کمیت نیرو در نوک تیر و سپس ترسیم آن برحسب متغیر زمان می توانید مقدار Reaction Force را در نود های محل اعمال نیرو در Variable viewer ایجاد کنید. در صورتی که بخواهید مجموع نیروهای وارد بر تعدادی نود را محاسبه کنید می توانید از دستور fsum استفاده کنید.
ehsan4476
2012/3/06, 11:17 AM
خیلی ممنون از پاسخ. ولی من با workbench زیاد کار نکردم. توی همون محیط ساده (که نمیدونم اسمش چیه) راهی سراغ ندارید؟ برای المان مثلثی 6 گره مشکلی نیست. ولی فعلا من همون 3 گره اش رو لازم دارم. :(
با تشکر
در محیط Mechanical APDL می توانید از Mesh Tool برای مش زدن یک سطح استفاده کنید و گزینه شکل مش را از Quad به Triangle تبدیل کنید.
ehsan4476
2012/3/06, 11:21 AM
سلام دوستان...خسته نباشید
یک سوال شاید خیلی ابتدایی باشه
workbench----CFX
تو قسمت design modeler وقتی یک sketch رو extrude میکنم این خطا میاد:
profile self intersecting,invalid,or exceeds max bounding box
دلیل؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون....(گل)
یک sketch باید شامل خمهای غیر متقاطع باشه. احتمالا دو خم روی همدیگر قرار گرفته اند یا spiline ترسیم کردید که خودش را قطع می کند. اگر تصویری از sketch رو قرار بدین میشه دلیلش رو پیدا کرد.
ehsan4476
2012/3/06, 11:22 AM
من یه مشکل با workbench 13 دارم،نمی دونم از کدوم قسمت نرم افزار می شه از safety factor استفاده کرد.
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن لطفآ راهنمایی کنن.ممنون
با استفاده از Stress Tool در قسمت Solution می توان Safety Factor را محاسبه کرد.
a.s_akbari
2012/3/06, 09:56 PM
با سلام بر مهندسین مکانیک...من پروژه کارشناسیم روی نرم افزار انسیس نیاز مسئله های اموزشی دارم...
لطفا راهنماییم کنید
zed_vr
2012/3/06, 11:26 PM
سلام.
من ansys 14 رو نصب کردم.
منتهی وقتی در قسمت element library میرم،
بعضی از المان هارو نشون نمیده.
مثلاً همینطوری تو عکس میبینید الان در قسمت لینک المان های 2d spar, spar, link 10 رو نمایش نمیده.
حالا مشکل از کجاست؟
http://uploadkon.ir/uploads/2a39cf1d8a555201d37de319a7c77425.jpg
ehsan4476
2012/3/07, 03:33 PM
سلام.
من ansys 14 رو نصب کردم.
منتهی وقتی در قسمت element library میرم،
بعضی از المان هارو نشون نمیده.
مثلاً همینطوری تو عکس میبینید الان در قسمت لینک المان های 2d spar, spar, link 10 رو نمایش نمیده.
حالا مشکل از کجاست؟
http://uploadkon.ir/uploads/2a39cf1d8a555201d37de319a7c77425.jpg
مشکلی وجود نداره. این المان ها از نرم افزار حذف شده و باید از المان های جدید استفاده کنید. مثلا به جای link10 از link180 استفاده کنید.
zed_vr
2012/3/07, 05:56 PM
مرسی که پاسخ دادید.
من با این المان لینک 180 واقعاً مشکل دارم، دلمو خون کرده دیگه!
توی تحلیل خرپای سه بعدی همش ارور میده.
با spar 3d این مشکل رو به هیچ وجه نداشتم.
نمیشه یه جوری اون المان های قبلی رو بیارم تو این نسخه؟
چرا حذف شدن آخه!!
ehsan4476
2012/3/08, 10:30 AM
link180 المان پیشرفته ایه و جایگزین المان های قدیمی شده
پیغام خطا رو بنویسین تا مشکلتون برطرف بشه
zed_vr
2012/3/08, 11:23 AM
من یک خرپای سه بعدی طراحی کردم و ولی وقتی بعد از مش بندی و همه کار ها مساله رو حل میکنم با این پیغام خطا مواجه میشم :
A small negative equation solver pivot term has been encountered at the UZ degree of freedom of node 53.
دقیقاً همون خرپا رو با انسیس 9 و با المان spar3d حل کردم ولی solution done داد و با خطا رو به رو نشد.
در انسیس 14 وقتی خرپا رو به صورت دو بعدی حل میکنم، خطا نمیده، ولی وقتی سه بعدیش میکنم همین اروره همیشگی ظاهر میشه.
آیا تنظیمات خاصی هست که باید برای این لینک 180 انجام بدم؟
در مورد قید های مسئله مطمئنم که درسته و چند بارم چکشون کردم ولی نمیدونم این پیغام چرا ظاهر میشه و به درجه آزادی گیر میده :surprised:
ehsan4476
2012/3/08, 05:41 PM
من یک خرپای سه بعدی طراحی کردم و ولی وقتی بعد از مش بندی و همه کار ها مساله رو حل میکنم با این پیغام خطا مواجه میشم :
دقیقاً همون خرپا رو با انسیس 9 و با المان spar3d حل کردم ولی solution done داد و با خطا رو به رو نشد.
در انسیس 14 وقتی خرپا رو به صورت دو بعدی حل میکنم، خطا نمیده، ولی وقتی سه بعدیش میکنم همین اروره همیشگی ظاهر میشه.
آیا تنظیمات خاصی هست که باید برای این لینک 180 انجام بدم؟
در مورد قید های مسئله مطمئنم که درسته و چند بارم چکشون کردم ولی نمیدونم این پیغام چرا ظاهر میشه و به درجه آزادی گیر میده :surprised:
چک کنید که هر عضو خرپا فقط یک المان link داشته باشه. در غیر این صورت ناپایداری ایجاد میشه. برای اینکار میتونید برروی اعضا sizing بگذارید.
zed_vr
2012/3/09, 02:20 AM
هر عضو یک المان لینک داره اینو چک کردم.
این sizing رو چجوری باید بزارم؟
----
میتونید در تحلیل ترک روی تیر یک سر گیردار راهنماییم کنید؟
rahimism
2012/3/09, 10:33 AM
سلام دوستان
نیاز به راهنمایی فوری دارم.
بایستی دیوار بتن آرمه رو مدل کنم و با pushover ضریب رفتارش رو بدست بیارم. میخوام بدونم برای اینکار از کدام نرم افزار استفاده کنم؟ انسیس یا آباکوس؟ برای اینکار کدام نرم افزار گزینه مناسب تری هست؟
با تشکر
zed_vr
2012/3/09, 05:20 PM
مشکلی که تو تحلیل ترک دارم اینه که
بعد از مدل سازی و مش بندی و همه کارها، در مرحله آخر که میخوام path رو تعریف کنم،
وقتی 5 تا node انتخاب میکنم، و بعد stress INT Factr رو میزنم، یه پنجره Error میاد
و میگه که ترک با محور x موازی نیست!
SHELLBY
2012/3/09, 06:35 PM
سلام
دوستان میخواستم بدونم کتابی در بازار وجود داره که خیلی خوب انسیس رو آموزش داده باشه.؟؟
ehsan4476
2012/3/10, 12:08 PM
سلام دوستان
نیاز به راهنمایی فوری دارم.
بایستی دیوار بتن آرمه رو مدل کنم و با pushover ضریب رفتارش رو بدست بیارم. میخوام بدونم برای اینکار از کدام نرم افزار استفاده کنم؟ انسیس یا آباکوس؟ برای اینکار کدام نرم افزار گزینه مناسب تری هست؟
با تشکر
سلام
انسیس قابلیت های زیادی برای تحلیل بتن آرمه داره. چند تحلیل مشابه کار شما را در انسیس د یده ام ولی نمی تونم بگم انسیس قویتره یا آباکوس. یه معیار اینه که به سایت های ایندکس مقالات (مثل scopus.com) مراجعه کنید و کلمات کلیدی موضوعتون رو یک بار با انسیس و یک بار با آباکوس جستجو کنید و ببینید کدامیک تعداد مقالات بالاتری داره.
ehsan4476
2012/3/10, 12:10 PM
مشکلی که تو تحلیل ترک دارم اینه که
بعد از مدل سازی و مش بندی و همه کارها، در مرحله آخر که میخوام path رو تعریف کنم،
وقتی 5 تا node انتخاب میکنم، و بعد stress INT Factr رو میزنم، یه پنجره Error میاد
و میگه که ترک با محور x موازی نیست!
باید دستگاه مختصات محلی تعریف کنید به نحوی که محور x در راستای ترک باشه
zed_vr
2012/3/10, 05:42 PM
ممنون مشکلم حل شد و تونستم ضریب k رو پیدا کنم.
حالا میشه لفط کنین بگین چطوری باید رشد و پیشرفت ترک رو بررسی کنم؟
ehsan4476
2012/3/11, 03:37 PM
ممنون مشکلم حل شد و تونستم ضریب k رو پیدا کنم.
حالا میشه لفط کنین بگین چطوری باید رشد و پیشرفت ترک رو بررسی کنم؟
رشد ترک مسئله بسیار پیچیده ایه. میتونید با استفاده از برنامه های جانبی مانند nCOde, zencrack,... این کار رو انجام بدین. البته در داخل ANSYS هم میشه ولی باید کد نویسی انجام بدین
masoud-baharlou
2012/3/12, 08:44 AM
در رابطه با المان contact و توابت حقیقیش(real constant) نرم افزار ansys هرکس اطلاعاتی یا جزوه ای به زبان فارسی داره ,ممنون میشم مطرح کنه
ehsan4476
2012/3/12, 03:24 PM
در رابطه با المان contact و توابت حقیقیش(real constant) نرم افزار ansys هرکس اطلاعاتی یا جزوه ای به زبان فارسی داره ,ممنون میشم مطرح کنه
کتاب اجزاء محدود ANSYS دکتر جاهد ثوابت رو توضیح داده. البته مطابق Help هست و اگر وارد نباشید هیچی متوجه نمیشید!
hamidjun
2012/3/18, 11:53 PM
اگه مدل روکامل تربه ansysبدی شاید نیاز نباشه نیروی تابعی وارد کرد !
tha.co.com@gmail
2012/3/22, 05:26 PM
سلام
دوستان میخواستم بدونم کتابی در بازار وجود داره که خیلی خوب انسیس رو آموزش داده باشه.؟؟
با درود
بهترین راه کتابه
پیام خصوصی بذارید معرفی کنم
شاد باشید
محمودپور
2012/3/24, 06:16 PM
دوستان کسی crack انسیس 13 رو نداره؟
amirs1987
2012/3/24, 08:34 PM
دوستان کسی crack انسیس 13 رو نداره؟
بفرما دوست من:
Download (http://s2.picofile.com/file/7336607632/_CRACK.rar.html)
hamidjun
2012/3/29, 06:31 AM
سلام به نظرم تحلیل رو درقسمت نوع آنالیزروی modalانتخاب کنی بعد مثل مدلای دیگه حلش کنی توقسمت
مشاهده نتایجش هم برو تو قسمت modalوانیمشنش رو ببین!
saeid15207
2012/4/01, 03:44 PM
دوستان اگه کسی اموزش fluent تو work bench رو داره،ممنون میشم بزاره واسه دانلود