برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
asiabadboy
2009/3/04, 10:53 AM
;)
اوني كه بايد بره مي مونه اوني كه بايد بمونه ميره!!!!!!!!...
اخ حرف دل منو زدی .... :w27:
می خواستم بگم ولی گفتم شاید به مدیرای دیگه بربخوره ....
dynamic
2009/3/04, 10:59 AM
اخ حرف دل منو زدی .... :w27:
می خواستم بگم ولی گفتم شاید به مدیرای دیگه بربخوره ....
دوست عزيز اوني كه خطا مي كنه همون بهتر كه بهش بربخوره ...
كسي كه خطايي نكرده بهش بر نمي خوره ... ;)
silver art
2009/3/04, 11:47 AM
سلام دوستان...
در دوره کاردانی و کارشناسی 2 درس روستا 1 و 2 همیشه برای خیلی از دانشجویان دارای ابهاماتی ست که همه با اون مشکل دارن...
من خودم هم یکی از همین دانشجویان بودم ولی دست تقدیر من رو در مسیری انداخت که الان حدود 2 سال است که با بنیاد های مسکن چند استان طرح های هادی روستایی رو در قالب مشاور انجام میدم...
در همین راستا در این تاپیک هرگونه مشکل و سوالاتی که دوستان در زمینه پروژه های روستا دارن رو مطرح کنن خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم...
موفق باشید...
سلام
خسته نباشید
ممکنه خواهش کنم تعدادی اسکیس یا کروکی و یا...راجع به پروژه روستا1و2 برام بفرستین،اگه نحوه شیت بندی(مربوط به همین واحد) رو هم نشون بدین ممنون میشم
من کاملا در جریان امور هستم...
مسعود کار اشتباهی نکرد..
مسعود جان هر جا هستی موفق باشی....
zarnaz_a
2009/3/04, 02:45 PM
سلام دوستان.
من هم از شنیدن خبر خداحافظی مسعود ناراحت شدم. تا حالا اینجا پست ندادم چون امیدوارم هستم به راضی کردن ایشون برای ادامه ی کار. هر چند که قطعا ایشون برای خداحافظی خیلی جنبه هارو در نظر گرفتن.
الان هم این تاپیک قفل میشه تا ببینیم میتونیم کاری بکنیم یا نه.
roxana_arch
2009/3/04, 03:42 PM
سلام بچه ها من ترم 2 هستم واسه بیان 2 تو تعطیلات عید ستادمون گفته محل زندگیتون رو نقد کنید روی یک شیت 100.70. لطفا د موردشیت بندی و کلا این کار کمکم کنید و اگرعکسی از کاراتو داریدبذارید . :redface: :gol:;)
roxana_arch
2009/3/04, 03:48 PM
سلم بجه ها من ترم 2هستم. واسه بیان 2 استادمون توی تعطیلات یه کا نقد فضای خونه و محل زندگیمون در شیت 100.70 بهمون گفته.لطفا توی شیت بندی و کل نقد کمکم کنید و اگه عکسی از کاراتون دارید بذارید. :redface::smile:;):gol:
roxana_arch
2009/3/04, 07:22 PM
;)سلام بجه ها م باید یه تحقیق در مورد بتن عبور دهنده ی نور انجام بدم.اطلاعاتم خیلی کمه اگه میشه کمکم کنید.:smile:
آرتور وحید
2009/3/04, 09:20 PM
سلام دوستان من هم این ترم روستای 1 دارم اگه میشه یه نمونه از پروژه روستا بذرارین.
ممنون.
واقعا نمی دونم چی بگم...ولی خداحافظی نه تروخدا...:(
دومان جان نزدیکه عیده...این جوری دل هممون میگیره ....
دومان جان واقعا شما و نوشین باعث قوت قلب تموم اعضای معماری هستین...من خودم هر وقت میام این جا با تاپیکای شما کلی انرژی مثبت میگیرم...این حرفمو از صمیم قلب میگم...میدونم کوچک تر از اونم که بخوام بگم از پیش ما نرین چون شاید من شرایطو نمی دونم و شاید ...
واقعا هیچی نمیتونم بگم شاید به قول دوستان سکوت...:(:(:(
ولی امیدوارم مسولای باشگاه زحمات مدیری مثل شما رو نادیده نگیرن...من به گفته ی زرناز کلی امیدوار شدم...ایشالا درست میشه...شما نبایداز این جا برین...
آخه گناه ما چیه........!!!!!!!؟؟؟
Pleiades.Arch
2009/3/04, 10:20 PM
استاد خیلی حیف شد که داری میری! واقعا جات خیلی خالی می مونه! تالار معماری مثل دانشکده ی معماری میشه که مدیر گروه نداره...سرپرست نداره. تقریبا همه اعضای تالار معماری دانشجو هستن یا تازه فارغ التحصیل شدن، هیچ کدوم اندازه شما تجربه ندارن و نمیتونن جای شما رو بگیرن و بچه هارو راهنمایی کنن. به هر حال امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی!
خداحافظ استاد :cry:
فرانک جوجو
2009/3/05, 01:01 AM
سلام سلام
فرانک جوجو
2009/3/05, 01:19 AM
سلام کسی عکس از سردر دانشگاه هنر و معماری نداره؟خیلی بهشون نیهز دارم
keeperprivacy
2009/3/05, 03:37 AM
مرسي ني نو. :)
پله هاي خيلي زيبايي بود.
:cool: خيلي جالب بود.
keeperprivacy
2009/3/05, 03:52 AM
مرسي ني نو. :)
پله هاي خيلي زيبايي بود.
:cool: خيلي جالب بود.
a.sh.b
2009/3/05, 08:20 AM
خداحافظ همین حالا.............
به امید بازگشت دوباره....:gol:
seadali2
2009/3/05, 08:39 AM
با سلام خیلی خوب بود
maral63
2009/3/05, 08:48 AM
salam be hame dostan.ma in term mozo tarhemon moze ab hastesh.azaton khahesh mikonam har kas chizi dare ke mitone behem komak kone vasam bezare.bagheye ham mitonan estefade konan(hajme koli,plan,nama,...)mamnon misham azaton
pesar-mashhadi
2009/3/05, 10:37 AM
یعنی کسی نیست که به من کمک کند و راندو و اسکیس یاد بدهد ؟ :(
Nazanin F
2009/3/05, 01:19 PM
سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .
سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
سوال اول همه عزیزانم این خواهد بود چرا دارم میرم و علتش ؟
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .
اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .
بهترینها رو برای شما بهترینها ارزو دارم و همه شما رو به خدا می سپارم .
سیزدهم اسفند ماه یکهزارو سیصدو هشتاد و هفت
دومان
سلام دوستم
با دیدن خداحافظیتون خیلی جا خوردم و ناراحت شدم .
شما جزء بهترین مدیران باشگاه هستید و جزء محدود کسایی که توی تمام پستاتون بدون استثنا یک حرفی واسه گفتن دارید و همه پستهایی که من ازتون دیدم مفید و جالب بوده . (من به این چیزا خیلی توجه می کنم . )
من کسی نیستم که بخوام در این مورد نظری بدم و از جریان اطلاعی ندارم .
اما با توجه به تجربیاتم می گم که در این مجموعه ها و بین مدیران و اعضا اینجور مسائل پیش میاد. و مدیریت سایت برای اینکه موضوع کش پیدا نکنه و هرج و مرج نشه مجبوره بعضی بحث ها رو حذف کنه . این دلیل به بی توجه ای نیست . من هم زمانی مدیریت یه سایتی رو مثل همین فاروم برعهده داشتم .
دوست گلم در همه جا در یک کار گروهی یه عده موافقین و یه عده مخالفین هستند. اما باید با همشون کنار اومد . گاهی کاری که با اون موافقی عملی میشه و گاهی کاری که مخالفی. و گاهی در حین این بحث ها صحبت هایی ممکنه پیش بیاد که از نظر شما بی حرمتی تلقی بشه . چون با آدم های مختلفی ، با سنین مختلف و شخصیت های مختلف سر و کار دارین. طرز صحبت کردن هر کدومشون فرق می کنه . بعضی ممکنه بلد نباشن خیلی قشنگ حرف بزن تا طرفشون رو نرنجونن . خیلی رک مخالفت و یا انتقاد خودشون رو مطرح می کنند.
من کارشون رو تایید نمی کنم . اما ازتون میخوام بزرگوارنه همونجوری شخصیتون نشون میده و واقعا با شناختی که ازتون دارم می دونم که هستید ؛ اون جملات ناخوشایند رو نادیده بگیرین و طوری رفتار کنید تا طرفتون رو شرمنده کنید . و البته بهشون بگید که این حرف و لفظشون درست نبوده و نیست .
حستون رو کاملا درک می کنم . اما با خالی کردن میدون نه تنها اون طرف رو اصلاح نمی کنید ، بلکه حرف شما هم به جایی نمی رسه و ممکنه سوالهای زیادی در ذهن بعضی ها بوجود بیاد.
دوستانتون و کسایی که هیچ گناهی ندارن و هیچ بی احترامی نکردن چی ؟ اون ها رو میخواید تنها بذارید ؟ این همه زحمتی که کشید برای ارتقای این فاروم چی ؟ یعنی حرفهایی که زده شده اینقدر ارزش داره ؟ که مسئولیتون ، خانواده اتون و دوستانتون رو رها کنید و اونها رو در انجام این مسئولیت ( ارتقای سطح فاروم ) تنها بذارید ؟
من هم زمانی در سایتی که مدیریتش رو داشتم ؛بدترین حرفها و بدترین چیزها رو شنیدم . و حسادتهای زیادی از جانب دیگران تحمل کرد و حتی تهدیدها ؛ اما اصلا به روی خودم نیاوردم . چون اصلا واسه ام مهم نبود . اینها طبیعیه . و اینجا یک دنیای مجازی و تجربه ایی مجازی برای دنیای واقعیه . اگه اینجا خودتون رو محک نزنید و نقطه ضعفتون و حساسایت هاتون رو ازبین نبرین ؛ ممکنه در آینده مشکل پیدا کنید . چون مجبورین به هر حال با همین آدم ها زندگی کنید و روزی در دنیای واقعی همکار بشین .
به امید اینکه بازم فعالیت و پست های مفید و با ارزشتون رو ببینم . :gol:
zanlog
2009/3/05, 01:50 PM
دوستان سلام
من پروژه م درمورد بتن وپوششهاي اون در محيط ابي اگه بين شما دوستان مردي پيدا شه لينك بده فايل بذاره يا سايت معرفي كنه يا حتي پروژه اماده داشته باشه ممنون ميشم
مرامتون كم نشه
iman.f
2009/3/05, 03:13 PM
:gol:با سلام به دوستان عزیز. میشه خواهش کنم که احساسات خودتونو قبل از قبول شدن در رشته معماری ، زمان قبولیی و پس از چند ترم خواندن معماری بیان کنید. چی فکر میکردید؟ چی دوست داشتید ؟ وقتی که خبر دار شدید این رشته قبول شدید ناراحت شدید یا نه؟ ترمهای اول نسبت ببه این رشته چی در ذهن داشتید ؟ الان چی فکر میکنید؟ آیا رشته رضایت بخشی واسه رشته ریاضی-فیزیک هست؟
بیان احساساتتون خیلی کمک میکنه به انتخاب صحیح خیلی از ما که هنوز انتخاب رشته نکردیم.
واقعا ممنون.:heart:
نسترن اسلامی
2009/3/05, 05:07 PM
منم می خوام
بچه ها منم موضوع طرحم راجب مدرسه ابتدایی هستش
به منم کمک کنید لطفا:cry:
memolarch
2009/3/05, 06:13 PM
سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .
سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
سوال اول همه عزیزانم این خواهد بود چرا دارم میرم و علتش ؟
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .
اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .
بهترینها رو برای شما بهترینها ارزو دارم و همه شما رو به خدا می سپارم .
سیزدهم اسفند ماه یکهزارو سیصدو هشتاد و هفت
دومان
سلام
آخه چرا میخوای بزی ؟
توروخدا مارو تنها نذار.
حیف که ان تالار مدیر به این خوبی رو از دست بده.
چراکسی کاری نمیکنه؟
توروخدا نگذارید دومان بره.:cry:
سکوت تنها راه حله و تنها حرفم
متالیک
2009/3/05, 06:36 PM
سلام دوستان.
من هم از شنیدن خبر خداحافظی مسعود ناراحت شدم. تا حالا اینجا پست ندادم چون امیدوارم هستم به راضی کردن ایشون برای ادامه ی کار. هر چند که قطعا ایشون برای خداحافظی خیلی جنبه هارو در نظر گرفتن.
الان هم این تاپیک قفل میشه تا ببینیم میتونیم کاری بکنیم یا نه.
سلام :w05:
ولی ظاهرا این تاپیک بازه!! :surprised:
fayazbahram
2009/3/05, 07:33 PM
خوب با اینکه یه کم با هم کل کل داشتیم ولی خوب دوستی ها که نمیشه بدون دعوا باشه...
راستی یادمه یه بار بهم گفتی که امضاء ی خودم رو عوض کنم که دوباره به خاطرش ممنون
امیدوارم موفق باشی:gol:
rozhann
2009/3/05, 08:39 PM
اخه چرا ؟:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
این رسمش نبود آبجی کوچیکه رو تنها بذارین:cry:
هیشکی نمیتونه کاری کنه؟:crying:
خواهش میکنم.هرطور میتونین منصرفشون کنین.نصف بار علمی باشگاه به خاطر اقا مسعوده .
خواهش میکنم.:w06:
واقعا یعنی حتی به خاطر ماهم نمیشه؟
اگه دومان بره منم میرم:w04:
zhsaffar
2009/3/05, 09:31 PM
سلام.
دومان جان دوستان گفتني ها رو گفتن...هممون ميخوايم بموني...هممون ميخوايم كنارمون باشي...هممون قدر زحماتت رو ميدونيم...
هرچند...دلايل رفتنت برام قابل دركه...گذشتت هم همينطور...هنوز نميدونم چرا توي دنياي مجازي كه به قول يه بنده خدايي ميتونه به آرمان شهرمون نزديك بشه بايد اين مسايل رو بوجود بياريم...چرا بايد اين حرف سيمين توي دنياي مجازي هم درست باشه؟
و البته بيشتر خنده ام ميگيره به اين وضعيت !!!
اوني كه بايد بره مي مونه اوني كه بايد بمونه ميره!!!!!!!! و البته اين وسط كي گناهكاره؟؟؟ كسي كه حتي اسمش به ميون نمي آد!!!!
...
چرا؟
دومان جان ميدونم كه ميدوني موندنت برامون با ارزشترينه...ولي آرامشو راحتيت حتي از اون هم برامون مهمتره...
فقط اميدوارم هرجا كه باشي موفق باشي...
take off
2009/3/05, 10:12 PM
من آخه چی بگم استاد
من که از همه..............
شما که میدونید ................
من تازه داشتم ............
با این همه ............
کار درستی میکنی استاد زندگیت واجب تره
شاید از رفتنت هیچکس به اندازه ی .....................
ممنونم ازتون بابت تمام اموزشاتون
دیگه اومدن تو سایت بعد شما بهم حال نمیده
take off
2009/3/05, 10:13 PM
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
take off
2009/3/05, 11:03 PM
یعنی کسی نیست که به من کمک کند و راندو و اسکیس یاد بدهد ؟ :(
چرا هست
واسه شروع یه سری به تا=یک های
آموزش مقدماتی اسکیس
کارگاه اسکیس
راندو
و بخش کرکسیون بزن
take off
2009/3/05, 11:06 PM
چرا هست
واسه شروع یه سری به تا=یک های
آموزش مقدماتی اسکیس
کارگاه اسکیس
راندو
و بخش کرکسیون بزن
من چرا آپ آپ دیت نمیشم؟ :cry:
سیدارت
2009/3/06, 02:18 AM
کجا داری میری؟ من تازه اومدم و ازتون کمک میخوام من ترم 1 کارشناسی توی پروزه ها گیر کردم کمکم کنید لطفا:cry:
سیدارت
2009/3/06, 02:23 AM
سلام.خسته نباشین.من می خوام دیاگرام یه خونه ویلایی طراحی کنم ولی باید اقلیم. تابش خورشید باد غالب رو در نظر بگیرم.(منطقه کوهستانی)از چه کتابایی باید استفاده کنم؟:redface::cry:
rabin_huood
2009/3/06, 10:54 AM
سلام ، بچه ها منم طرحم در مورد مدرسس ...
بیاین هر کدوممون هر چی بدست میاریم واسه هم بذاریم ...
نظرتون چیه ؟
با عرض معذرت چون برخی از سایت های آپلود عکس در ایران فیـلتر شده من عکس رو در سایتی دیگه آپلود میکنم..
ببخشید که کمی دیر شد...
http://ufile.info/up/files/i28igo7v6yqzy4gsz2yn.jpg
سیدارت
2009/3/06, 03:10 PM
سلام من یک پروزه برای طراحی المان ورودی شهر دارم.هم باید سایتشو درست کنم هم نما و برش براش بکشم نمی دونم باید از کجا شروع کنم:confused:
Nazanin F
2009/3/06, 03:46 PM
سلام دوستم
من از اول با اینکه رشته دیپلمم ریاضی بود ؛ به معماری علاقه داشتم .
معماری و شهرسازی هم تنها انتخابام بود. وقتی قبول شدم خیلی خیلی خوشحال شدم .
اوایل دانشگاه خیلی واسه ام سخت بود. چون رشته ام ریاضی بود و هیچ وقت ترسیم نداشتم .
ترسیم فنی 1 رو با سخت های زیادی پشت سر گذاشتم . راپیدی کردن عذاب آور بود.
هندسه و پرسپکتیو هم اولش تا حدودی اذیت می کرد. اما اینقدر نمونه کار و کتاب جلوی خودم میذاشتم تا بلاخره می کشیدم . ( همیشه هم بالاترین نمره رو توی درس های ترسیمی میاوردم .)
خلاصه اینکه اوایل سخت بود و گاهی می شد که به خودم می گفتم "چرا این رشته رو انتخاب کردم، اگه درسام فقط حفظ جات بود راحتر بودم ."
اما از ترم های دوم به بعد احساس کردم که واقعا در این رشته استعداد دارم و بهش علاقه دارم و بهترین رشته رو واسه خودم انتخاب کردم .
احساس کردم خیلی درش موفقم .
معماری رشته خیلی خوبیه . خشک نیست .
هم کارهای عملی داره ، هم درس های تئوری . هم محاسبه ، هم نقاشی و طراحی .
رشته جذابیه . پشیمون نمی شی اگه انتخابش کنی .
موفق باشی . :gol::gol::gol:
taraa1
2009/3/06, 05:37 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز:)
کسی می تونه واسه طراحی یک مجموعه اموزشی چند منظوره (فرهنگی ،اموزشی ،خوابگاه )به من کمک کنه ؟ برای درس طراحی معماری:(
با تشکر ازدوستان عزیز:heart::gol:
taraa1
2009/3/06, 05:42 PM
سلام من نمی تونم دانلود کنم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
*Hani*
2009/3/06, 06:53 PM
سلام،
به باشگاه خوش اومدی، شما درخواستتو جای مناسبی نذاشتی باید تو تاپیک درخواستا می ذاشتی...
من به شخصه اگه جای شما بودم، از landmark های جهان شروع می کردم، تحقیق می کردم که چی باعث شده که مشخصه شهرشون بشن. و سعی می کردم المانیو طراحی کنم که معرف شهری باشه که براش المانو طراحی می کنم.... المانت بسگی داره کجا باشه (وسط میدون، ابتدای بلوار، روی تپه و ...) و برای چه شهری باشه، اقلیم شهرت می تونه رو مصالحت اثر بذاره، ارتفاعش چقدره و .........
این لینک (http://en.wikipedia.org/wiki/Landmark)لندمارکای دنیاس... امیدوارم به دردت بخوره
proarc
2009/3/06, 07:19 PM
نما های کامپوزیت ، gfrc ،سنگ های مصنوعی و....
Arch-Azadeh
2009/3/06, 07:40 PM
سلام دومان عزیز
این مشکلاتی که می گی تو همه فوروم ها وجود داره. دقیقا می دونم چی می گی!!1 ولی به نظرم نباید جا زد. می دونم سخته ولی میشه خواهش کنم که به خاطر تالار معماری بمونی؟؟ و به خاطر تمام زحماتی که براش کشیدی ؟؟ :cry::cry::cry:
واقعا به خاطر تمام زحماتی که کشیدی تشکر می کنم. یکی از بهترین اعضای این تالار بودی و همیشه خواهی بود
Mandan
2009/3/06, 08:12 PM
ممنون از hsaffar عزيز.
اضافه مي كنم كه تو اين سبك، از خطوط عمودي و افقي استفاده هاي زيادي ميشه.
هنرمندان اين سبك به عنوان يك اصل به اين معتقدند كه از انرژي هاي خطوط عمودي و افقي بايد به نحوي مطلوب براي القاي احساسات، خطوط فكري، ابراز عقيده و ... استفاده كرد.
Mandan
2009/3/06, 08:20 PM
فكر ميكنم بهتره از چگونگي آغاز اين سبك شروع كنيم.
از هلند
از سالهايي كه هلند در جنگ جهاني ابراز بي طرفي كرد و براي مدتي مي شه گفت دچار تحريم اجتماعي و ... از طرف ديگر كشورها شد.
در اين سالها، هنرمندان اين كشور، ناگزير در داخل كشور باقي موندن و در اين مدت شيوه اي هنري پديد اومد كه كم كم مورد توجه هنرمندان ديگر قرار گرفت و توسط نشريه اي، به مردم معرفي شد.
Mandan
2009/3/06, 08:23 PM
اساسا اسم اين سبك از نام همين مجله برداشت شد.
De Stijl
جالبه كه امروزه خيلي از هنرمندان اين سبك رو به نام "جنبش پلاستيسيسم " مي شناسن.
Mandan
2009/3/06, 08:27 PM
جنبش نئو پلاستيسيسم يا شكل آفريني نو اساسا به تعدادی کارهای هنری گفته می شود که توسط هنرمندان هلندی از سال ۱۹۱۷ تا ۱۹۳۱ خلق شدند.
اين هنرمندان شامل تعدادي معمار و تعدادي نقاش بودند.
نقاشان اين سبك، طليعه داران اين جنبش در هلند بودند.
Mandan
2009/3/06, 08:32 PM
از مجله ي دو استايل گفتيم.
اين مجله، توسط نقاش و منتقد هلندی،تئو فان دوسبورخ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AA%D8%A6%D9%88_%D9%81%D8%A7%D9 %86_%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AE&action=edit&redlink=1) (تئو وان دوز برگ) منتشر می شد که نظريات گروه در آن بیان مي شد.
تصوير زير، برگي از مجله ي مذكور رو نشون ميده.
8417
Mandan
2009/3/06, 08:36 PM
مبدع اين سبك در نقاشي، پيت موندريان بود.
(توضيحاتي كه در زير در مورد موندريان، افزوده شده مستقيما از ويكي پديا برداشت شده است.)
Mandan
2009/3/06, 08:37 PM
پیت موندریان (۷ مارس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B7_%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3) ۱۸۷۲ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%DB%B1%DB%B8%DB%B7%DB%B2_(%D9%85%D B%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C)&action=edit&redlink=1)، آمرسفورت (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%81%D9% 88%D8%B1%D8%AA&action=edit&redlink=1)، هلند (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) - ۱ فوریه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1_%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87) ۱۹۴۴ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9%DB%B4%DB%B4_(%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7 %D8%AF%DB%8C))، نیویورک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9)، آمریکا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)) نقاشي هلندی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C) بود.
دوران کودکی و جوانی
در سال ۱۸۷۲ در آمرسفورت (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D8%B1%D8%B3%D9%81%D9% 88%D8%B1%D8%AA&action=edit&redlink=1) هلند (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%84%D9%86%D8%AF) به دنیا آمد. مدتی خودآموزی میکرد و در کلاسهای شبانه روزی درس طراحی میگرفت. در سالهای ۱۸۹۲-۱۸۹۴ در آکادمی آمستردام (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%85) نقاشی یاد گرفت. اولین نمایشگاه نقاشی اش درآمستردام بود و در همین شهر شروع به کار کرد. در ۱۹۰۹ به انجمن تئوسوفی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AA%D8%A6%D9%88%D8%B3%D9%88%D9% 81%DB%8C&action=edit&redlink=1) پیوست. در ۱۹۱۲ به پاریس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3) رفت و کارهای خود را در سالن مستقل ها نمایش داد. در اوت ۱۹۱۴ به هلند برگشت.
Mandan
2009/3/06, 08:40 PM
جنگ مانع بازگشت موندريان به پاریس شد.او بعدها با فیلسوف (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%81) تئوسوفیست دکتر شونما کرس دوست شد. در ۱۹۱۵ با دوزبرگ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AF%D9%88%D8%B2%D8%A8%D9%88%D8% B1%D8%AE&action=edit&redlink=1) آشنا شد - آن دو با وان لک در سالهای ۱۹۱۶-۱۹۱۷ گروه د استیل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84) را تشکیل دادند. موندریان از ۱۹۱۷ به بعد برای مجله د استیل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84) مقالات نظری مینوشت. در ۱۹۱۹ به پاریس برگشت. مجموعه مقالات او با عنوان نوشکل آفرینی (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%86%D9%88%D8%B4%DA%A9%D9%84_%D8 %A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C&action=edit&redlink=1) (نئو پلاستیسیسم (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%A6%D9%88_%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA% DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D9%85)) در ۱۹۲۰ به وسیله نگارخانه لئونس روزنبرگ - و در ۱۹۲۵ به وسیله باوهاوس (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%A7%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%B3) منتشر شد. در نمایشگاههای پاریس و هانور (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B1&action=edit&redlink=1) تابلوهای خود را نمایش داد. در ۱۹۱۲ نمایشگاه پنجاهمین سالروز تولد موندریان در آمستردام بر پا شد. در ۱۹۲۵ به خاطر ترکیب بندیهای معکوس دوزبورخ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AF%D9%88%D8%B2%D8%A8%D9%88%D8% B1%D8%AE&action=edit&redlink=1) از گروه د استیل (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84) اخراج جدا شد. در نمایشگاههای پاریس - آمستردام - لاهه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%87) - و نیویورک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9) شرکت کرد. در ۱۹۳۸ به لندن (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%86) و در ۱۹۴۰ به نیویورک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%DB%8C%D9%88%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9) رفت. در ۱۹۴۲ نمایشیگاه فردی خود را در نگارخانه دودنسینگ نیویورک بر پا کرد.
موندریان در سال ۱۹۴۴ در نیویورک درگذشت.
Mandan
2009/3/06, 08:42 PM
تصوير زير مربوط به پيت موندريان است.
8418
rozhann
2009/3/06, 09:35 PM
سلام.
این باشگاه برای من هم مثل خانواده ام میماند.خانواده مجازی که اعضای آن به من آموختند میتوان در دنیای مجازی هم همراه بود،میشود یاد داد و آموخت.میشود حرف زد و تجربه اندوخت.میشود دوستانی داشت که همراهان دوران تجربه های جدید باشند و استادی که راه صحیح موثر بودن را می آموخت.
و در راهی که شروع کرده بودم ،گام برداشتنم را تندتر و گاه متفکرانه تر میکرد.در کنار راهنمایی هایش گاهی اندیشیدم که معمار بودن نهایت آرزوی یک انسان آموخته است و زمانی دیگر در تردید خوانده شدن به این نام سپری کردم.
این اولین تجربه بزرگ شدن،با دوستان بودن،برای هم زندگی کردن و به دغدغه های دیگری اندیشیدن را مدیون این استاد بزرگ هستم.
و چه سخت است دیدن دورشدن این استاد از جمع خانواده.
امیدوارم هرجا هست سربلند و موفق باشد
take off
2009/3/07, 01:18 AM
بمونین استاد
به خاطر همه ی کسایی که اینجا بهتون احتیاج دارن
Seesteen
2009/3/07, 09:06 AM
سلام استاد عزیز..دومان جان
همه بچه های تالار با جملات قشنگشنون ازت میخوان که نری و ما رو تنها نذاری. من هم به عنوان یه عضو کوچیک این تالار همین و میخوام..
چه طور دلت میاد همه ما رو تنها بذاری؟ یعنی دلت واسه تالار معماری که این همه واسش زحمت کشیدی... برای همه اون تابیک هایی که خودت آغازگرش بودی.. تنگ نمیشه؟
تازه همه منتظر بودیم بیای و آموزش اسکیس و ادامه بدی!! برید ببینینن چه قد بچه ها بست گذاشتن منتظر ادامه آموزشن.. اگه برید هممون نا امید میشیم:(
شما که اینجور عاشقانه و دلسوزانه تجربیات خودت و در اختیار بقیه گذاشتی مطمئن باش نبودنت یه خلا بزرگه...
اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده که این تصمیم و گرفتی !! اما این و بدون ما همه طرفدار شماییم..
اگه ممکنه به حرفای کسایی که دلخورت کردن اهمیتی نده و به دوستات فکر کن..به خاطرات خوبی که با هم داشتیم..به تالار معماری فکر کن که از وقتی که شما مدیر شدین روز به روز به تعداد اعضاش اضافه شد..
خوب این یه چیز طبیعیه که کسایی که چشم دیدن این همه موفقیت و ندارن حسادت کنن و با حرفاشون ناراحتتون کنن..شما نباید به این حرفا اهمیت بدین.
لطفا روی تصمیم تون تجدید نظر کنید و بهمون یه عیدی خوب بدین:smile:;)
take off
2009/3/07, 09:58 AM
من همش احساس خوب دارم
donya19
2009/3/07, 10:21 AM
سلام .به نظر من معماری رشته فوق العاده زیباییه.به شرطی که بهش علاقه داشته باشی.اگه از رشته ریاضی بیای اولش یکم سخت میشه ولی فقط یکی دو ترم اولش سخته.
حرف اخر اینکه به علاقه واستعدادت فکر کن ;)
دومان عزیز نه تنها برای بچه های این تالار ارزشمنده بلکه برای تمامی اعضای سایت ارزشمند هستن، و در این قضیه هیچ گونه شکی نیست. این یک رسمه در روزگار که ممکن است گاهی بسیاری از مسائل ناخوشایند باشد و با روحیات انسان سازگار نباشد. گاهی عوامل به دست خودمان و گاهی به دست اطرافیان ایجاد می شود. و گاهی ناشی می شود از مسائل حاشیه ای. ما مردها برایمان خیلی سخته که بخواهیم در تصمیم گیری هایمان تجدید نظر کنیم این از قدیم بوده که حرف مرد یکیه و عوض نمی شود. اما مردان اگاه و روشنفکر با یک تصمیم گیری صحیح همه چیز را به گونه ای دیگر رقم می زنند. دومان یکی از آن انسان هاست که ایشون این تصمیم رو به خاطر عشق و علاقه ای که نسبت به اعضای این تالار دارد گرفتند و ترک نمی توانست کند این مکان را.. نه فقط به خاطر چندتا تاپیک که ایجاد نموده نه نه.. فقط و فقط به خاطر ارزش ها بوده است آیا ارزشی بالاتر از انسانیت هم داریم؟ نیست و نداریم. انسان های برجسته و والا این گونه تصمیم ها را در شرایط سخت می گیرند.
این بازگشت و این لحظات خوش فقط و فقط متعلق به بچه های عزیز معماری نیست ما هم شریک هستیم در این شادی.:gol:
z a r a
2009/3/07, 04:25 PM
من توی این روزها هیچ چیزی نگفتم و فقط خوندم،
چرا که احساس میکردم کسی که عاشق چیزی یا کسی یا کسانی هست نمیتونه از عشقش دست بکشه، و از طرفی هم نمیخواستم این عقیده رو ابراز کنم که خدای ناکرده موجب مورد ناخواسته ای نشه.
الان که همه چیز دوباره به حالت اول برگشته و ایندفعه بعضی ها فهمیدند که یه نفر چقدر میتونه برای یه جامعه، هرچند مجازی مهم و با ارزش باشه و برای اینکه این تاپیک تلخ خداحافظی نخواد بیشتر از این چهره قشنگ تالار معماری رو خراب کنه، از مدیر عزیز خواهش میکنم تاپیک رو قفل کنند و یه جور هم سر به نیست کنن تا دیگه هیچوقت شاهد اینچنین تاپیک هایی نباشیم.. . . ;)
سلام بچه ها ;
من این ترم دو کلاس انسان طبیعت معماری و مبلمان رو گرفتم , ,استادای بسیار عزیزو محترم گفتن تحقیق در حد یه کتاب میخوان . :w06::w04:
ولی یه مشکل کوچیک اینه که انتخاب موضوع تحقیق مرتبط با درس هم خودش 3 نمره داره ولی من هنوز موضوعم رو پیدا نکردم:w10: میشه منو راهنمایی کنین و اگه درباره موضوعتون منابعی میشناسین اونارو هم بگین .
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم.:w36:
اگه هرچه سریع تر کمک کنین ممنون میشم آخه تو این هفته باید پروژم رو حتما انتخاب کنم. :w16::w40:
doomann
2009/3/07, 08:37 PM
آره عزیزانم
اعتراف می کنم که عاشق شدم ... اعتراف می کنم که نمی تونم اینهمه لطف و محبت و مهر و عطوفت رو ندیده بگیرم ...
اعتراف می کنم که اگر به خاطر رضای یکتا ، شروع کردم ، در ادامه راهم عشق شماها تک به تک نمی ذاره که دست بکشم .
دست کشیدنم از تاپیکهایی که شروع کردم و دوستانی که با من در هر پست و هر تاپیک همراه بودند رو نمی تونم تنها بذارم و این یه حقیقته .
خوب یا بد ، زشت یا زیبا برای این همه سختی و تلخی ، یک دلیل هست که موندگاری من در بین شما رو تضمین می کنه اونهم دوست داشتن تک تک شماهاست که برای من هر کدوم شما به اندازه یک دنیا ارزش دارید ...
همه شما ها رو با عشق و صداقت و محبتتون به اندازه یک دنیای بی انتها دوست دارم و از خداوند استمداد کمک می کنم تا بتونم در خدمتتون باشم اونجوری که شایسته و لایق اینهمه محبت باشه ...
از همه شما به خاطر پیامهای زیباتون ممنونم و اگر چه این تاپیک رو تا فردا پاک می کنم ولی تمام حرفهای زیباتون رو به عنوان یادگار برای خودم نگه خواهم داشت تا اگر روزی باز هم سختیها اینقدر بر من چیره شد که منو در عین دوست داشتن مجبور به ترک شما ها کرد ، اونها رو بخونم و رفتن رو به فراموشی بسپرم ...
آدمهای اینچنینی شایسته فدا شدن هم هستند چه رسد به اینکه تنها خدمتگزارشون باشم ...
از صمیم قلب همه شما رو دوست دارم و با تمام وجود و به سپاس و قدردانی از اینهمه محبت ، در خدمت شما سروران گرامیم خواهم بود ...
یکی از روزهای خدا ...
دومان
!!!sarina
2009/3/07, 11:32 PM
سلام.كسي مي تواند در زمينه( تفاوت هاي مسكن در اروپا و ايران)كمك كنه!;)
ardalane
2009/3/08, 12:36 AM
سلام .
من دنباله یک پروژه نقد و بررسی مجتمع بین راهی میگردم .
توضیحات :
در هرجایی که بود قبوله مثل ایران - امریکا - سوئد - انگلستان و .....
** اما ارزش نقد کردن و داشته باشه و شامل اینها هم باشه : عکس - پلان - نما - توضیحات - معمار و سال تاسیس - راههای دسترسی - و ..... (کل جزیات )
** حد اکثر تا دوشنبه 20/12/1387 نیاز دارم برای تحویل پروژه میان ترم میخواهم
تو این تاپیک می خواهیم در مورد دید در معماری بحث بشه.امیدوارم مفید باشه.
این عکسها مربوط به مرکز شهر Gwanggyo در کره جنوبی که 35km با سئول فاصله داره.البته قراره در آینده ساخته بشه.
این مرکز شهر به " قدرت دید " معروفه.
http://s5.tinypic.com/2ds4hzd.jpg
http://s5.tinypic.com/14me1hz.jpg
http://s5.tinypic.com/fa7q7a.jpg
http://s5.tinypic.com/5vtycl.jpg
http://s5.tinypic.com/5ofuhu.jpg
http://s5.tinypic.com/w16xx1.jpg
http://s5.tinypic.com/2unvpq8.jpg
http://s5.tinypic.com/2mm7qrr.jpg
منبع:استاد
banafshe_87
2009/3/08, 01:03 PM
salam be dustane architect:gol:azatun ye maghale dar morede rabeteie divar va saghf mikhastam :twisted:mamnun misham komakam konid ye ruzi jobran mikonam:w27:very much
سناتور
2009/3/08, 03:37 PM
نادر خلیلی درگذشت :(
http://radiozamaaneh.com
«تنها دویدن»*
http://radiozamaaneh.com/pictures-new/khalilib.jpg (http://radiozamaaneh.com/photography/2008/03/post_508.html)
نادر خلیلی معمار ایرانی درگذشت. (Cal-Earth)
(http://radiozamaaneh.com/photography/2008/03/post_508.html)نادر خلیلی معمار و پژوهشگر ایرانی مقیم آمریکا روز چهارشنبه پانزدهم اسفند ماه در کالیفرنیا درگذشت. خلیلی در سال 2004 میلادی به دلیل طرح های خلاقانه اش در استفاده از ساده ترین امکانات محیطی و ایجاد سازه هایی مقاوم در برابر زلزله با مطالعه در معماری خشتی مناطق کویری ایران، برنده جایزه معماری آقاخان، از معتبر ترین جوایز معماری شد. او مبدع روش هایی به نام گلتافتن و خانه های سرامیکی و همچنین ابر خشت بود. در دهه هشتاد میلادی او طرح هایی را برای ایجاد اقامتگاه در کره ماه به سازمان فضایی آمریکا، ناسا، پیشنهاد داد. او همچنین موفق به دریافت تقدیر نامه از سازمان ملل متحد و همچنین انجمن معماران آمریکا به سبب مطالعه و طراحی خانه های ارزان قیمت و مقاوم برای اسکان بی سرپناهان شده بود. پیکر نادر خلیلی روز سه شنبه بیست و یکم اسفند ماه به خاک سپرده شد.
* «تنها دویدن»، نام یکی از کتابهای مرحوم خلیلی است که در آن از سفرهایش به کویر ایران میگوید. من هم تازه با این معمار وکارهاش اشنا شدم در برنامه ای از ایشان تقدیر شد...اما چقدر دیر... گفته شد متاسفانه در ایران از طرح های خلیلی استقبال نشد اما کار خلیلی خارج از ایران مورد تقدیر قرار گرفته... *خانه ای برای بی سرپناهان** یادش گرامی**
سناتور
2009/3/08, 03:55 PM
***قوام الدین شیرازی*** معمار بزرگ ایرانی:)
http://radiozamaaneh.com/pictures-new/khalilib.jpg (http://radiozamaaneh.com/photography/2008/03/post_508.html)
(http://radiozamaaneh.com/photography/2008/03/post_508.html)
خدایش بیامرزدش !!!!!!!!!!!!!!
واقعا که تنها درویدن کتاب فوق العاده ایست !!!!!!!!!
اگه نخوندین وقت رو از دست ندین .. حتما بخونین ..
silver art
2009/3/08, 06:39 PM
با سلام خدمت مهندسان و دوستان عزیزم اینم از کتاب آموزش اتوکد 2008 در 723 صفحه با بهترین کیفیت . امیدوارم لذت ببرید. راستی نظر یادتون نره.
دانلود (http://parsaspace.com/download.aspx?file=civil/E-book/English/Auto%20Cad%20%28www.30vil.com%29.rar)
با عضویت در خبرنامه وبلاگ از جدیدترین برنامه ها و مقالات به صورت هفتگی با خبرشوید
www.kumars1367.blogfa.com (http://www.kumars1367.blogfa.com/)
دستتون درد نکنه
اما برای استفاده پسورد می خواد
تو اون سایتی هم که گفتین رفتم اما چیزی پیدا نکردم می شه راهنمایی کنید یا اگه براتون مقدوره پسوردو بذاررین
مرسی
optimistic
2009/3/08, 06:57 PM
مرسی.جالب بود.
فقط اگه یه ذره بیشتر در موردش توضیح می دادی بهتر بود.:w27:
خیلی جالب بود ..... فقط اگر در موردش توضیح بیشتر می دادی بهتر می شد ... در هر صورت ممنون
gougoush
2009/3/08, 08:32 PM
جديدا مد شده همش الومنيوم ميزنن
کشکولی
2009/3/08, 09:28 PM
کسی برای طراحی یک مجتمع تجاری در شمال ایده خاصی ( کانسپت خاصی نداره ؟
:smile:
متشکرم
farimah*****
2009/3/08, 09:30 PM
kasi mitoone motale@ti (motale@ti) dar rabete ba majmooehaye maskooni ya shahrakhaye maskooni dar ekhtiare man bezare??!!!!!!:w19:e
ZAKERI1
2009/3/08, 09:33 PM
سلام اگه ممکن هست یه مقاله در مود زمان در معماری میخواستم
take off
2009/3/08, 10:19 PM
منم میام
سلام من یک سری اطلاعات راجع به طراحی هنرستان میخوام.(ضروری)
loe kan
2009/3/09, 10:33 AM
من مي خوام كارشناسي ارشدم رو طراحي داخلي بخونم منابعش چيه؟
باشه.چند روز صبر کنید توضیح بیشتری میدم همراه عکسهای دیگه.
maral63
2009/3/09, 12:57 PM
ba salam be dostane mohtaram.man ye komaki az shoma daram,lotfan age kasi dar morede anvae gharardad ha baraye tahghigh dare vasam bezare.mamnon misham
maral63
2009/3/09, 01:14 PM
ba salam be dostan.bacheha kasi dar morede anvae gharardadhaye memari memari matlabi dare?vase tahghighe modiriyat mikham.age kasi dare,ya ketabio mishnase ke mitone komakam kone,ya siti hast behem moarefi kone.mamnon misham
sepass707
2009/3/09, 06:35 PM
سلام دوستان
پروژه این ترمم طراحی موزه است
اگه پلانی از موزه های معروف دارین ممنون میشم
مخصوصا موزه میلواکی (کالاتراوا)
مرسی
khanoome.shirin
2009/3/09, 07:03 PM
سلام
تروخدا یکی کمک کنه ... باید یه مدرسه در 100 سال آینده طراحی کنیم.شما یه طرحی دارین به من بدین ؟ من 5 شنبه باید تحویل بدم
khanoome.shirin
2009/3/09, 07:16 PM
ketabe >>>tarahie mohithaye amoozeshii , nevisande familesh >>> kaviani has..fek konam be dardet bokhore
ketabe >>>tarahie mohithaye amoozeshii , nevisande familesh >>> kaviani has..fek konam be dardet bokhore
مرسی دوست عزیزم.این کتاب مطالعه کردم راجع به مدارس ابتدایی و راهنمایی توضیح داده بود
Pleiades.Arch
2009/3/09, 07:58 PM
من نمیتونم عکسا رو ببینم!
p.a.r.i
2009/3/09, 08:18 PM
سمند بورد هم جدیده. الیاف سیمان هست.
p.a.r.i
2009/3/09, 08:31 PM
سلام
خسته نباشید
ضمن خوش آمد گویی خواهش میشه فینگلیش تایپ نکنید.
2- از عنوان کمک و ... هم استغاده نکنید لطفا.
در مورد مقاله: یعنی نحوه ارتباط و جزئیات اتصال سقف و دیوار؟
damtik
2009/3/09, 09:21 PM
سلام کسی اطلاعاتی در مورد کتابخانه داره خواهشن بفرستید (بفرستیدdamtik@poldasht.com)
damtik@poldasht.com
amin_mokari
2009/3/09, 10:15 PM
سلام
اگه زحمتی نیست اطلاعاتی در باره شهرکهای علمی و تحقیقاتی (معماری شهرک زمین مورد نظر -هزینه تقریبی ساخت - ساختمان های مورد نیاز -)[وکلا معماری به من بدید
mspars
2009/3/10, 07:00 AM
سلام درصدای من بصورت زیره اگه کسی نظری داره بگه :
زبان 43
دروس فنی 60
درک عمومی 71
تاریخ 45
منظر 46
mspars
2009/3/10, 07:04 AM
چون میانگین درصدات زیر 50 است بین 200 ت 300
setayesh_s
2009/3/10, 08:06 PM
سلام
تروخدا یکی کمک کنه ... باید یه مدرسه در 100 سال آینده طراحی کنیم.شما یه طرحی دارین به من بدین ؟ من 5 شنبه باید تحویل بدم
میتونم بپرسم این موضوع طرح چندتونه؟ هم جالبه هم سخته اخه به نظرمن باید یه دیدی هم به تکنولوزی صد سال اینده داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:
سعیده مهدویان
2009/3/10, 09:20 PM
سلام این گرایش آزمون اسکیس نداره،فقط 1 دانشگاه در ایران این رشته رو داره که دانشگاه تهرانه ،ورودی انرژی معماری 87 در دوره روزانه فقط 3نفر ودر دوره شبانه هم 3 نفر،اینی که گفتم به استناد دفترچه انتخاب رشته بود، دروس فنی ساختمان،تاسیسات و تنظیم شرایط محیطی و زبان و ایستایی و دروس سازه موارد امتحنی این گرایش هستند.:)
loe kan
2009/3/10, 09:35 PM
من ميخوام كارشناسي ارشدم رو طراحي داخلي شركت كنم,ولي نمي دونم منابعش چيه؟؟؟.........
ميشه كمكم كنين...
damtik
2009/3/10, 09:40 PM
کسی در مورد کتابخانه مطلبی داره بنویسه لطفا سریع.............
damtik@poldasht.com
اصطراری
zarnaz_a
2009/3/10, 11:10 PM
سلام دوست عزیز.
خیلی خوبه که شما قبل از انتخاب رشته در موردش تحقیق میکنید.
رشته معماری همون طوری که دوستان گفتن خشک نیست.
این رشته هم سختی های خودشو داره البته. شاید حتی از خیلی رشته های دیگه سخت تر هم باشه. باید ببینی تا چه حد بهش علاقه داری. علاقه واقعی بهش سختیهاشو میپوشونه.
salim2571
2009/3/11, 11:15 AM
پلان ونماو برش از یکی از طرح های اندو یا ایزرمن یا از یکی از معماران بزرگ می خواستم.
2009/3/11, 07:07 PM
سلام بچه ها من 3 تا پروژه مدرسه معروف میخوام ... از معمارای معروف ! یکیشم مدارکش کامل باشه ...
take off
2009/3/11, 08:38 PM
سارای عزیزم
خیلی خیلی ممنون
banafshe_87
2009/3/11, 09:19 PM
سلام به دوستان معمار ازتون يك مقاله در مورد رابطه ديواروسقف ميخواستم خواهشا كمكم:cry: كنيد.
hrs2004
2009/3/11, 09:28 PM
شمادوست دارید ویلای شما درشمال کشور چه شکلی باشه؟
کجاباشه؟
و..........:cool:
shabnam777
2009/3/12, 08:22 AM
جالب بود
ممنون گلم
مرسی از راهنماییت .
من پیشنهادم اینه که یه سری از بچه هایی که موفق شدن ، بیان پشتیبان پشت کنکوری ها بشن و هر هفته میزان درس خوندن و ... بچه ها رو چک کنن ! مثه کاری که کانون فرهنگی آموزش ، مدرسان و موسسات این چنینی انجام میدن ...
این میشه یه جنبش دانشجویی مجازی :D
من كه واقعا از ته دل باهات موافقم.;) از پيشنهاد خوبت هم خيييييييييييييييييلي ممونم.:thumbsup2:
hamzebagi
2009/3/12, 02:06 PM
:gol:
با سلام
لطفا" اگه زحمتي نيست عكسهايي از اجسام فراكتال برام بفرستيد .
باتشكر
معمار67سبز
2009/3/12, 05:07 PM
لطفا هر کسی عکس، مطلب، پلان، نما ،برش ،یا هر چیز دیگه ای درباره مجموعه باغهای پاسارگاد داره در این تاپیک بذاره ممنوم می شم از همه دوستای گلم:heart::gol:
معمار67سبز
2009/3/12, 05:10 PM
راستی کسی می دونه آدرس سایت بنیاد پارسه پاسارگاد چیه؟
benyaminmrd
2009/3/12, 05:57 PM
سلام بر همه همکاران معمار عزیز
من به شدت در جستجوی نحوه محاسبه نیروهای کششی و فشاری و تنش در سازه های گنبد ژئودزیک هستم ولی تاکنون موفق نشده ام. از انجایی که معمولا این مباحث به معماری چندان مرتبط نیست ولی گفتم شاید برخی از معماران عزیز چون خودم به این مورد علاقه مند بوده یا حداقل بتواند کمکی بکند تا بتوانم مشکلم را حل کنم .
در طرحم گنبدی ژئودزیک دارم با قطر 25 متر که از نوع گنبدهای 9v با تقسیم بندی 6 ظلعی است و لازم است که نیروهای گفته شده را محاسبه کنم تا بتوانم قطر مناسبی برای اجزا سازهای گنبد تعیین کنم، چنانچه کسی می تواند فرمولهای این محاسبه یا به طور کلی نحوه محاسبه را برایم بگوید ، بسیار لطف بزرگی کرده.
با تشکر از همه شما
Fo.Roo.GH
2009/3/12, 09:53 PM
ممنون
حالا چرا فقط مجردا؟
قوانین باشگاه و تالار رو مجدد مطالعه کنید
بابالنگ دراز
2009/3/12, 11:40 PM
به نظر من بهتره هر کی هر جا هر اطلاعات تازه ای گرفت بیاد با بچه ها تقسیم کنه...از کتاب های برنامه ریزی برا کنکور تااااااااااااا منابع اصلی و فرعی:)روش های خوندن زبان و...
sufia89
2009/3/13, 07:20 AM
من از همون زمانی که واسه کنکور میخوندم تنها هدفم معماری بود و بس:redface: به هیچ چیز دیگه هم فکر نمیکردم.وقتی هم قبول شدم اونم همونجایی که دلم میخواست داشتم بال در می آوردم:d حالا گرچه یکم برام عادی شده ولی به شدت خدا رو شاکرم. معماری خیلی رشته جذابیه اگر و فقط اگر صبر و تحمل داشته باشی:cry: مشکلاتی توی راه هست اما آخرش به شدت شیرین!! جوی هم که توی بچه های معماری هست مطمئن باش جایی دیگه پیدا نمیکنی:gol: فقط همینطوری نمیشه واردش شد باید علاقه به کارهای ترسیمی و تجسمی داشته باشی در همین حد که ازین کارا متنفر نباشی چون بقیش ضمن تحصیل خودش میاد و مهم ترین جمله معماری 99% پشتکار 1% استعداد.
موفق و پیروز باشی:heart:
rabin_huood
2009/3/13, 10:24 AM
من این طرم طرحم در مورد یک مدرسه راهنمایی پسرونس
واقعا از اطلاعاتت ممنونم
rabin_huood
2009/3/13, 10:44 AM
بهتره این مطلب رو تو پست http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=22411 کمک و ... بزنی
rabin_huood
2009/3/13, 10:47 AM
سلام دوستان من هم این ترم روستای 1 دارم اگه میشه یه نمونه از پروژه روستا بذرارین.
ممنون.
منظورت از یه نمونه چیه . آخه مثلا پروژه روستا ما 60 صفحه در قطع A3 بود
rabin_huood
2009/3/13, 10:54 AM
سلام
من دنباله یک سری اطلاعات جامع و کامل در مورد تمام جزعیات و کلیات نقشه های اجرای یه مدرسه هستم.کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:que::que::que::que::que :
عزیزم به جایی که سریع تاپیک درس کنی کاش که یکم میگشتی و این درخواست رو تو یه تاپیک پر رفت و آمد تر بیان میکردی
با این وجود بازم بت خوشامد میگم
rabin_huood
2009/3/13, 11:22 AM
صد سال اینده .....
به نظر من اول باید یه تجسمی از صد سال آینده بدست بیاری ، بعد اون هارو در مدرست پیاده کنی
( یا یه مدرسه سنتی بزن در 100 سال آینده که به شیوه صد سال پیشش ساخته شده :D )
rabin_huood
2009/3/13, 11:46 AM
بچه ها برای تمرین میتونین دو تا نقطه در فواصل مختلف بذارین و بعد اونها رو بهم برسونین ! این کار به تمرکز شما و اسکیستون خیلی کمک میکنه ...
غلام سياهي عربلو
2009/3/13, 08:54 PM
به خاطر دانلو رايگان دتايلهاي اجرايي نشريه 92 از شما متشكرمhttp://iran-eng.com/images/icons/icon_gol.gif
salma84
2009/3/13, 09:15 PM
با سلام به همه ی دوستان
بچه ها اگه اطلاعاتی در مورد شهرک دارین لطفا کمکم کنین.
كاوه فرزانه
2009/3/13, 09:18 PM
كمك.مقاله انگليسي انسان طبيعت معماري همراه با ترجمش لازم دارم مرسي
mayakovski
2009/3/13, 11:42 PM
پروژه طراحی فنی اتوکدی می خوام.
...sahar...
2009/3/14, 12:17 PM
منم ديپلمم رياضي فيزيك بود شاگرد خوبيم بودم اماهميشه در كنار درسام فكرم پيشه طراحيو رنگ وانتقال تخيلاتم رو كاغذ بود. هميشه طراحي ميكردم از صندلي گرفته تا شيشه ادكلن...حتي يه چيزايي ميكشيدم كه اسم نداشتن:redface:خيلي به طراحي علاقه داشتم و چون نمي خواستم هنرم فقط هنر رو كاغذ باشه و هنرمو عملي كنم معماريو انتخاب كردم....وقتي قبول شدم انتظارشو داشتم كه چه دنياي جذابو جالبي در انتظارمه....رفته رفته علاقم بيشتر ميشه و واقعا حس ميكنم كه انسان چقدر ميتونه با همين معماري دنياشو جذابتر كنه....سختي هاييم هست...زيادم هست....شايد يه طرحي رو كه يه دنيا فكر و احساس روش صرف كردي...يه استاد بيادو به بهانه ي اينكه خودش خوشش نيومده عوضش كنه...احساساتتو مسخره كنه... ولي نبايد خسته شد... نبايد زده شد...اين تويي...اين دستاته... و اين دنيايي كه توش زندگي ميكني....بايد عوضش كني....زيباش كني....اگه هنر داري...استعداد داري...احساس داري...و جسارت تحول ايجاد كردنو داري...حتما معماري بخون....برات آرزوي موفقيت ميكنم....دنيا كوچيكه...شايد يه روز باهم همكار شديم...;)
دوستان سلام آیا کسی منابع ارشد آزاد رو معرفی میکنه؟
rabin_huood
2009/3/14, 08:38 PM
بچه هایی که کارشناسی ارشد امتحان دادن کسی نمی خواد به ما کمک کنه ...
rozhann
2009/3/14, 10:11 PM
سلام.شما میخواین ازاد امتحان بدین یا ملی؟من میتونم راهنماییها و گفته های دوستانم رو که باهاشون مشورت کردم در اختیارتون بذارم.خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.;)
respina
2009/3/14, 11:18 PM
سلام. موضوع طرح این ترم من در مورد مجتمع زیستی است. اگر اطلاعاتی در این مورد یا در مورد سرانه ها دارید یا منبع و مرجعی می شناسید لطفا به من کمک کنید. ممنون
love link
2009/3/15, 08:48 AM
سلام من ياد ندارم چه جوري بايد عكس ها رو توي سايت برات بفرستم اگه دوست داري ايميلتو بگو تا برات بفرستم .
معمار67سبز
2009/3/15, 09:59 AM
آی خدا دلگیرم ازت
آی زندگی سیرم ازت
آی مهندسان چرا هیشکی منو محل نمی ذاره
دیگه می شینم گریه می کنم:cry:
...sahar...
2009/3/15, 10:37 AM
سلام...من ترم ششم....منظورتون از مجتمع زيستي چيه...؟بيشتر برام توضيح بدين تا كمكتون كنم....;)
...sahar...
2009/3/15, 01:54 PM
اگه ممكنه اطلاعات بيشتري ارائه كنيد لطفا......
:(کمک لطفا بگویید از لحاظ سازه و ضخامت سقف در کنسول بیش از 2 متر چه تغییری ایجاد می شود ؟ آیا تغییر میکند یا نه؟ (لطفا وضی دهید ) ممنون
امیر1984
2009/3/15, 07:48 PM
سلام به همه ی دوستان عزیز
ببخشید من زیاد فعالیت ندارم واسه همین با قوانین زیاد آشنا نیستم.
یه پیشنهاد داشتم که نمیدونم میشه انجام داد یا نه، لطفا دوستان مدیر، راهنمایی بفرمایند؟
فعالیت های معماری که اینجا انجام میشه در حد اطلاعات معماریه واسه همین یه مقدار داره ملال آور میشه اگه بشه یه کلاس طراحی معماری تو تالار راه انداخت خیلی خوب میشه. آخه میدونید معمار با کار کردن و طراحی کردنه که میتونه اطلاعاتش رو عملی کنه و در واقع تجربه معماری اندوختن در گرو کار عملی انجام دادنه،اینجا هم که ماشالا معمار خوب و با سواد و استعداد زیاده که میشه از نظراتشون استفاده کرد و کار یک استاد رو به بهترین شکل انجام میدن و میشه یه دانشکده معماری راه انداخت.
پیشنهاد من به طور کلی به اینصورته که یک موضوع انتخاب میشه (با اطلاعات لازم مثل سایت و... که سایتش یه محل خاص نیست یا اگه هست جایی که همه دیدنش) که حتی الامکان یک موضوع به لحاظ ابعادی کوچیک و بچه ها شروع میکنن به ارائه طرح و ایده که همه نظر میدن البته به شکل درستش.
البته باید یک سری قوانین هم وضع بشه که در صوریتکه کلیت موضوع مورد تایید واقع شد مدیر محترم زحمتش رو میکشن.
پس از انتخاب موضوع یه بازه ی زمانی مشخص میشه و تاریخی برای ارائه نهایی البته کسایی میتونن طرح نهایی ارائه بدن که حداقل چند بار در طول دوره طرحشون رو ارائه کرده باشن (میشه تعداد دفعات رو هم مشخص کرد).
این کلاس هم مثل کلاس های دیگه از کانسپت و اسکیس های اولیه شروع و به ارائه طرح نهایی ختم میشه، از فاز مطالعاتی باید صرف نظر کرد.
استاد این کلاس خود بچه ها هستن (البته رعایت قوانین توسط مدیران کنترل میشه) و روی کارها نظر میدن اینطوری هم میتونیم عیب کارامون رو بفهمیم و هم روحیه انتقاد پذیریمون رو بالا ببریم.
در پایان (تاریخی که از ابتدا مشخص شده) کارها ارائه میشن و نمره نخواهیم داشت البته اگه دوستان خواستن میشه با رای گیری کارهای برتر رو انتخاب کرد.
با توجه به محدودیتی که وجود خواهد داشت درباره نحوه ارائه باید بحث کرد.
با توجه به توضیحات بالا دوستان لطفا نظراتشون رو بگن تا اگه مورد تایید همه باشه با امید خدا کلاس رو شروع کنیم و چیزی به معلوماتمون اضافه بشه.
k.memar
2009/3/15, 09:23 PM
سلام دوستان از همتون ممنونم
عالی بود ;):gol::gol:
امیر1984
2009/3/15, 10:45 PM
گریه کردن نداره که
لابد کسی نمی دونه دیگه
به جای گریه برو جاهای دیگه بگرد و سرچ کن ;)
mahyar550
2009/3/15, 10:55 PM
سلام
من به تعدادی از دیتایل های سازه های فلزی احتیاج داردم.
ممنون میشم که اون را به ایمیل من بفرستید.
mahyar550@yahoo.com
respina
2009/3/15, 11:40 PM
سلام. منظورم شهرک مسکونی است. اگر نمونه هایی از شهرک های مسکونی ایرانی و خارجی هم می شناسید لطف کنید کمکم کنید. ممنون
archi_arch
2009/3/15, 11:55 PM
سلام بچه ها من 3 تا پروژه مدرسه معروف میخوام ... از معمارای معروف ! یکیشم مدارکش کامل باشه ...
اینجارو ببین شاید به کارت بیاد
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=11357&page=29
منم این ترم یکی از پروژه هام مدرسه ابتداییه خیلی خوبه اگه هر چی مطلب گیر میاریم اینجا قرار بدیم تا همه استفاده کنن
rabin_huood
2009/3/16, 12:23 AM
اینجارو ببین شاید به کارت بیاد
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=11357&page=29
منم این ترم یکی از پروژه هام مدرسه ابتداییه خیلی خوبه اگه هر چی مطلب گیر میاریم اینجا قرار بدیم تا همه استفاده کنن
من پایه ام ، فردا آخرین مطالبم رو چک میکنم اگه یادم موند مینویسمشون ... :D
بابت معرفی تاپیکت ممنون ...
archi_arch
2009/3/16, 02:44 AM
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=851)اصول و مبانی طراحی فضا های آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=851)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=852)الگو سازی مدارس ابتدایی وراهنمایی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=852)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=853)الگوسازی مدارس متوسطه و کاردانش در دو اقلیم گرم . مرطوب و سردسیر (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=853)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=854)انتخاب رنگ مناسب برای فضاهای آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=854)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=855)انعطاف پذیری معماری فضاهای آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=855)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=856)پهنه بندی اقلیمی ایران -ساختمانهای آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=856)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=857)تاریخ تحولات مدارس در ایران (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=857)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=858)تهیه بروشور رنگ مناسب فضاهای آموزشی در دوره ابتدایی ،راهنمایی و متوسطه (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=858)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=859)طراحی مدارس خاص دختران (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=859)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=860)فضای باز در مدارس ابتدایی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=860)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=861)ویژگیها و نیازهای خاص مدارس دخترانه شهر تهران (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=861)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=938)بهینه سازی ساخت فضاهای آموزشی با در گرفتن تاسیسات الکتریکی و مکانیکی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=116&ItemID=938)
archi_arch
2009/3/16, 02:50 AM
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=870)فضاهای آموزشی از دیدگاه روانشناسی محیط (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=870)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=871)بررسی نیازها و تعیین اولویت های پژوهشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=871)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=872)امکان سنجی طراحی نظام یکپارچه تهیه و تولید تجهیزات آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=135&ItemID=872)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1245)راهی به سوی فلسفه گمشده معماری (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1245)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1246)در آرزوی یک شهر ایرانی اسلامی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1246)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1247)نمونه هایی از میراث گرانبهای فضاهای آموزشی (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1247)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1248)نونه هایی از فضاهای آموزشی اجرا شده (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1248)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1249)نمونه ایی از طرحهای جدید و چشم اندازها نمایشگاه (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1249)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1250)نمونه ایی از طرحهای جدید و چشم اندازها نمایشگاه (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1250)2
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1251)نمونه هایی از طرحهای جدید و چشم اندازها نمایشگاه 3 (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1251)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1252)نمونه هایی از طرحهای جدید و چشم اندازها دفتر فنی سازمان (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1252)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1253)نمونه هایی از طرحهای جدید و چشم اندازها دفتر فنی سازمان 2 (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1253)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1254)نمونه هایی از طرحهای جدید و چشم اندازهای دفتر فنی سازمان 3 (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1254)
[/URL][URL="http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1255"]http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1254)ن (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1255)مونه هایی از طرحهای جدید و چشم اندازها دفتر فنی سازمان 3 (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1255)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1256)نمونه هایی از طر (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1256)حهای جدید و چشم اندازها دفتر فنی سازمان 4 (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1256)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFilePath=EArchive%5CDocImages%5Crad 93450.GIF (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1257)معماری ایرانی در مدرسه نو (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/Item.asp?ParentID=274&ItemID=1257)
archi_arch
2009/3/16, 03:01 AM
نمای ورودی مدارس (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=20)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic220&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad4A6E1.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28220,46,1,1%29;)1 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28220,46,1,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic221&qsFilePath=Album%5CThumb%5CradC209C.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28221,46,2,1%29;)2 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28221,46,2,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic222&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad8ECBB.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28222,46,3,1%29;)4 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28222,46,3,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic223&qsFilePath=Album%5CThumb%5CradF5C15.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28223,46,4,1%29;)5 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28223,46,4,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic224&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad6E110.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28224,46,5,1%29;)6 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28224,46,5,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic225&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad6C269.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28225,46,6,1%29;)7 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28225,46,6,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic226&qsFilePath=Album%5CThumb%5CradB1AF7.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28226,46,7,1%29;)8 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28226,46,7,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic227&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad06C2E.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28227,46,8,1%29;)9 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28227,46,8,1%29;)
http://www.nosazimadares.ir/Include/ReadFile.asp?qsFileName=AlbumPic228&qsFilePath=Album%5CThumb%5Crad915F6.JPG (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28228,46,9,1%29;)10 (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28228,46,9,1%29;)
و
ادامه ... (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=46)
(http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:openpics%28232,46,13,2%29;)
archi_arch
2009/3/16, 03:33 AM
استان ها (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=13)
اردبیل (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=14) (9)
آذربایجان غربی (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=15) (7)
آذربایجان شرقی (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=16) (0)
استان اصفهان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=17) (26)
ايلام (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=18) (0)
بوشهر (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=19) (13)
تهران (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=20) (12)
چهارمحال و بختياري (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=21) (0)
خراسان شمالي (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=22) (0)
خراسان جنوبي (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=23) (0)
خراسان رضوي (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=25) (10)
گیلان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=26) (10)
خوزستان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=27) (10)
زنجان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=28) (0)
سمنان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=29) (0)
سيستان و بلوچستان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=30) (0)
فارس (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=31) (10)
قم (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=32) (10)
قزوين (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=33) (0)
كرمان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=34) (0)
كردستان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=35) (13)
كرمانشاه (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=36) (6)
كهكيلويه و بويراحمد (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=37) (10)
گلستان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=38) (0)
لرستان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=39) (10)
مازندران (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=40) (10)
مركزي (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=41) (10)
هرمزگان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=42) (12)
همدان (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=43) (10)
يزد (http://www.nosazimadares.ir/Album/AlbumF/ItemList.asp?ParentID=44) (10
اینجا هم هست!
اگه بتونین توش بگردین مطالب خوبی داره
(http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/ItemList.asp) فصلنامه مدرسه نو (http://www.nosazimadares.ir/earchive/earchivef/ItemList.asp?ParentID=13)
بقیه ی مطالب رو هم میتونید از از خود سایت بگیرین
archi_arch
2009/3/16, 03:34 AM
من پایه ام ، فردا آخرین مطالبم رو چک میکنم اگه یادم موند مینویسمشون ... :D
بابت معرفی تاپیکت ممنون ...
اینجا هم هست که میتونه کمک کنه
ضوابط و معیارهای طراحی (http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=760988#post760988)
amineh_taheri
2009/3/16, 08:46 AM
دومان جان چرا دیگه تمرینها را نمی گذارین.....
من در اولین فرصت عکس تمرینهام و می گذارم....
خواهش میکنم که تمرینها را ادامه بدین.....:(:(
maralshad
2009/3/16, 01:01 PM
salam .man ham taze varedam ama midunam ferektal ro mituni akse khane abshar loid rait ya hamin masule khodemuno search koni be dast biari.
maralshad
2009/3/16, 01:13 PM
http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/16-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/15-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/14-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/13-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/20-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/19-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/18-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/17-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/24-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/23-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/22-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/21-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/28-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/27-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/26-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/25-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/32-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/31-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/30-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/29-s.jpg
.albate ina tabian.inam aks ta jai ke tunestam komak kardam
maralshad
2009/3/16, 01:14 PM
http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/39-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/38-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/37-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/36-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/43-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/42-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/41-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/40-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/47-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/46-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/45-s.jpg http://edu.tebyan.net/math/fractal/images/44-s.jpg
ina ham computerian
اول بگرد ببین معمار خاصی که کارش تو این مایه ها باشه ( طراحی مجتمع و اینا) پیدا میکنی
سعی کن باهاش ارتباط برقرار کنی( از لحاظ کانسپت طراحی ها)
سلام بر همه بر و بچ من عضو تازه وارده هستم داشتم در مورد تحليل بنا ميگشتم كه به اينجا رسيدم من حيف ميدونم . و واقعاً حيفه كه از سه هفته پيش اين و به امان خدا رها كرده ايد . خواهش مي كنم . يا علي و بگين.
ARCHI-n-TECT
2009/3/16, 01:30 PM
واسه پایان نامم احتیاج به کمک دارم.موضوعم مرکز فرهنگی تجاری ه!!!
ممنون می شم اگه کسی نمونه ای سراغ داره بهم معرفی کنه!:redface:
ممنون
نسیم
nava_mani
2009/3/16, 01:48 PM
سلام
من 18 فروردین دفاع دارم:cry:
پروژم هم طراحی پارک آبی مسقفه
هیچ کاری نکردم
کسی هست بتونه کمک کنههههههههههههههههههه
دارم از استرس میمیرم
rabin_huood
2009/3/16, 02:46 PM
سلام
من 18 فروردین دفاع دارم:cry:
پروژم هم طراحی پارک آبی مسقفه
هیچ کاری نکردم
کسی هست بتونه کمک کنههههههههههههههههههه
دارم از استرس میمیرم
تنها پروژه مسقفی که من تو ایران میشناسم ، موجهای آبی مشهد که البته به نظرم مفدش گرونه .... ولی واسه شناخت بعضی از مبانی شاید مطالعه روش ضرر نداشته باشه ...
معمار67سبز
2009/3/16, 03:27 PM
گریه کردن نداره که
لابد کسی نمی دونه دیگه
به جای گریه برو جاهای دیگه بگرد و سرچ کن ;)
واقعا؟؟؟!!!!!!
سرچ کردم بیشتر در مورد بناهاشه نه خود باغ.
sma519
2009/3/16, 10:14 PM
سلام دوستان گرامی . :):gol:
در این تاپیک قصد داریم پلانها و نماهایی رو قرار بدیم تا از طرف دوستان عزیز از همه نظر ( تقسیم بندی فضا ، رعایت اصول نورگیری و ... و خلاصه رعایت تمام اصول معماری ) ، مورد نقد و بررسی قرار بگیرن .
فقط خواهشی از دوستان دارم ، اینکه برای ارائه کارهای جدید عجله نکنن و اجازه بدن تا در مورد کار قبلی به اندازه کافی بحث بشه .
متشکرمممممممم . :w28:
sma519
2009/3/16, 10:19 PM
اولی رو خودم میذارم .
پلان و نمای زیر مربوط هستن به یک آپارتمان 6 طبقه ( زیرزمین ، پیلوت و 4 طبقه تیپ ) که سال 78 کشیده شده است .
http://www.2ql.net/uploads/1237273714.jpg
http://www.2ql.net/uploads/1237322761.jpg
:w28:
memar bashe
2009/3/16, 11:09 PM
من هم ترم5 هستم واین ترم هم مجتمع مسکونی دارم اگر چیزی پیدا کردیید به من هم می دهید
take off
2009/3/16, 11:16 PM
اینم مال من
از جلدش میزارم :
http://www.picup.ir/images/mua5juingve6x0o13yw.jpg (http://www.picup.ir/images/mua5juingve6x0o13yw.jpg)
http://www.picup.ir/images/59no9r3h03jsej0kvnu1.jpg (http://www.picup.ir/images/59no9r3h03jsej0kvnu1.jpg)
http://www.picup.ir/images/g4y7i900py73pr4t36f.jpg (http://www.picup.ir/images/g4y7i900py73pr4t36f.jpg)
take off
2009/3/16, 11:20 PM
ادامه :
اینا ماه عزیز دلم ها
استاد میرمیرانه
http://www.picup.ir/images/znz87s0usx43fpz2ibqd.jpg (http://www.picup.ir/images/znz87s0usx43fpz2ibqd.jpg)
http://www.picup.ir/images/gxegu3vplhg0pk7i1efl.jpg (http://www.picup.ir/images/gxegu3vplhg0pk7i1efl.jpg)
البته با اجازه ی همگروهم گذاشتماااااااا
امیر1984
2009/3/17, 12:07 AM
آتلیه معماری به این سوت وکوری نوبره والا!!!!!!!!!!!!
اون هم با این همه معمار....
امیر1984
2009/3/17, 12:38 AM
مجتمع فرهنگي دزفول كارآقاي فرهاداحمدي
من چند تا عکس ازش دیدم کار جالبیه.
Anooshe
2009/3/17, 11:55 AM
وای خدای من
من تازه این تاپیک رو پیدا کردم. چقدر عالیه
ای کاش زودتر رسیده بودم ولی سعیمو میکنم زود خودمو برسونم
خیلی خوشحال شدم اینجارو پیدا کردم:)
mandana-n
2009/3/17, 01:38 PM
سلام. من احتیاج به تعدادی عکس و مطلب راجع به معماری کاخهای یونان باستان دارم.ممنون میشم اگه کمکم کنید.:gol:
سلام
من به تعدادی از دیتایل های دیوارچینی در سازه های بتنی و فولادی احتیاج دارم
لطفا راهنمایی کنید
مينا قرباني
2009/3/17, 08:56 PM
بچه ها لطفا نمونه بزارین کمک کنین توضیح بدین
از كتاب نقد معماري جهان مي توني كمك بگيري
delgadina
2009/3/18, 11:03 AM
من دارم ،هم اطلاعات هم پلان نمونه ، چند ماه هم هست دنبال خودت می گردم ،از رو اسمم راحت یا خودت یا... می شناسینم در خدمتم
اگه میشه هر اطلاعاتی در این زمینه دارید و هر عکسی دارین بذارین :D ممنون میشم :redface::heart::gol:
اگه میشه کمکم کنید
2تا بنا میخوام (فرقی نمیکنه چی) که از هر کدوم 2تا پلان 2تا مقطع 2تا نما که زیر بناش بین 800 تا 1200 متر مربع باشه مقیاسشم معلوم باشه :surprised:
اگه بتونید کمکم کنید واقعا ممنون میشم :redface::gol:
sma519
2009/3/19, 10:04 AM
ای بابا چرا کسی نظر نمیده آخه ه ه ه ؟؟؟؟ :wallbash:
مثلا" بگید طول راهرو زیاده ، فلانه ، بیساره و .... . :razz:
ضمنا" اینم اضافه کنم که قطعه فقط شمالیه و از پشت فقط 2 متر حیاط خلوت داره . :):gol:
dynamic
2009/3/19, 12:08 PM
سلام
نقد:
نظري كه مي دم اميدوارم باعث دلخوري نشه دوست من
اين كار يه كار معموليه مثل هزاران هزار كار ديگه كه تو كشور ما كار ميشن و ساخته ميشن...
هيچ حرف تازه اي تو اين خونه ها نيست ... نظر من اينه كه هيچ معماري اي توش رخ نداده ...(حتي مي تونم بگم معمار طراحيش نكرده ... علتش هم مشخصه يه كم دقت ميخواد )
مطمئنم اگه يه زمين ديگه با همين ابعاد باشه ،،،،، بدون اينكه طراحي بشه همين پروژه با اين پلان ها و نماها تحويلشون داده ميشه !
كارهايي كه درش انجام شده: مثل هميشه اتاق هاي خواب به قسمت شمالي برده شده و همينطور پذيرايي اومده طرف جنوب ! البته قبلش با توجه به پيلوت و نحوه جايگذاري ماشين ها راه پله (همينطور آسانسور) شكل مي گيره ... بعد ساختمون شكل مي گيره ....
پلانش رو دوستان ديگه اگه خواستن نقد كنن.
معماري اين نيست كه بگيم:
طول راهرو زیاده ، فلانه ، بیساره و .... . :razz:
اينا رو كه هر كسي مي تونه درك كنه ;)
نما:
با توجه به علامت شمال ، اين نما نماي شمالي نيست دوست من ... نماي جنوبيه !
در مورد نما مي تونم بگم خيلي ضعيفه مثل همه نماهاي شهر ما
علت: اگه از اوني كه اين نما رو طراحي كرده بپرسين چرا اينطوري طراحيش كرده ... مطمئنا هيچ جوابي نداره. خطوطش خيلي ضعيفه ، بي دليل كج شدن ... مي تونم بگم زيبا كج نشدن ! باور كنيد حداكثر 5 دقيقه برا طراحي نماش وقت گذاشته كه اونم فكر نكنم . چون اصلا طراحي نشده كه ....
براي نقد ، پروژه اي كه انتخاب ميشه بايد ارزش نقد داشته باشه ، براي ياد گيري نمونه هاي خيلي بهتري هستند از يه خانه به معناي واقعي ...يه كم بايد بگردين ، مجله هاي معماري رو ورق بزنين تا متوجه منظورم بشين و گرنه هيچ كدوم از اين كارها اصلا خونه نيستن كه ... نه اين كار ... بقيه كارها هم همين طور ... فقط ديوار هستند ! (البته همه اش هم تقصير طراح نيست ، خيلي عوامل دست و پا گير ديگه هستند )
به نظرم اگه واقعا ميخواين در مورد طراحي نما و حتي پلان اطلاعات كسب كنيد بهتره نمونه هاي قوي رو آناليز كنيد
موفق باشيد .:)
architectshervin
2009/3/19, 12:57 PM
سلام دوسته من امیدوارم خوب باشی:
پلانی که کشیدی از نظر رنگ و لعابی که بهش دادی قشنگو چشم گیره ، ولی این پلان ماننده پلانهای دیگر که بسیاری از بسازو بفروشها استفاده می کنند .ولی فکر میکنم این کاره اولت بوده و الان بسیار با تجربه ترشدی و کاهای بهتری انجام دادی.
با تشکر از اینکه زحمت کشیدی;)
sma519
2009/3/19, 03:54 PM
سلام
نقد:
نظري كه مي دم اميدوارم باعث دلخوري نشه دوست من
اين كار يه كار معموليه مثل هزاران هزار كار ديگه كه تو كشور ما كار ميشن و ساخته ميشن...
هيچ حرف تازه اي تو اين خونه ها نيست ... نظر من اينه كه هيچ معماري اي توش رخ نداده ...(حتي مي تونم بگم معمار طراحيش نكرده ... علتش هم مشخصه يه كم دقت ميخواد )
مطمئنم اگه يه زمين ديگه با همين ابعاد باشه ،،،،، بدون اينكه طراحي بشه همين پروژه با اين پلان ها و نماها تحويلشون داده ميشه !
كارهايي كه درش انجام شده: مثل هميشه اتاق هاي خواب به قسمت شمالي برده شده و همينطور پذيرايي اومده طرف جنوب ! البته قبلش با توجه به پيلوت و نحوه جايگذاري ماشين ها راه پله (همينطور آسانسور) شكل مي گيره ... بعد ساختمون شكل مي گيره ....
پلانش رو دوستان ديگه اگه خواستن نقد كنن.
معماري اين نيست كه بگيم:
اينا رو كه هر كسي مي تونه درك كنه ;)
نما:
با توجه به علامت شمال ، اين نما نماي شمالي نيست دوست من ... نماي جنوبيه !
در مورد نما مي تونم بگم خيلي ضعيفه مثل همه نماهاي شهر ما
علت: اگه از اوني كه اين نما رو طراحي كرده بپرسين چرا اينطوري طراحيش كرده ... مطمئنا هيچ جوابي نداره. خطوطش خيلي ضعيفه ، بي دليل كج شدن ... مي تونم بگم زيبا كج نشدن ! باور كنيد حداكثر 5 دقيقه برا طراحي نماش وقت گذاشته كه اونم فكر نكنم . چون اصلا طراحي نشده كه ....
براي نقد ، پروژه اي كه انتخاب ميشه بايد ارزش نقد داشته باشه ، براي ياد گيري نمونه هاي خيلي بهتري هستند از يه خانه به معناي واقعي ...يه كم بايد بگردين ، مجله هاي معماري رو ورق بزنين تا متوجه منظورم بشين و گرنه هيچ كدوم از اين كارها اصلا خونه نيستن كه ... نه اين كار ... بقيه كارها هم همين طور ... فقط ديوار هستند ! (البته همه اش هم تقصير طراح نيست ، خيلي عوامل دست و پا گير ديگه هستند )
به نظرم اگه واقعا ميخواين در مورد طراحي نما و حتي پلان اطلاعات كسب كنيد بهتره نمونه هاي قوي رو آناليز كنيد
موفق باشيد .:)
به به چه عجب بلاخره یکی دو نفر پیدا شدن که لااقل سکوت رو بشکنن . :)
dynamic عزیز چرا باید نظرتون باعث دلخوری بشه . مگه این تاپیک رو برای هدفی غیر از این زدیم ؟؟؟ !!!
بابت مطالبی که گفتید ممنون . اما بهتر نبود در مورد همین کار راهکار هم میدادید ؟؟؟
خوب شما فرض کنید این ساختمان ساخته شد ( به قول شما مثل کارهای دیگه ) . حالا هم یک نفر عین همین قطعه رو پیش شما آورده و و میگه :
سلام آقای مهندس ، خسته نباشید . می بخشید وقتتون رو می گیرم . من این زمین رو خریدم و می خوام 4 طبقه دو واحدی ( یکی دو خوابه و یکی تک خوابه ) همراه با پیلوت و زیرزمین بسازم . ازتون می خوام یه طرح خوب براش بدین . فقط خواهشا" یه کاری کنید که نما و پلانش کپی کارهای دیگه نباشه . خیلی ممنون کی بیام خدمتتون برای تحویل ؟ ( فرض کنید قراره تو ارومیه و آب و هوای معتدل کوهستانی ساخته بشه ) .
حالا dynamic عزیز شما لطف کنید سر فرصت یه کار دستی برای این قطعه بکشید و به اینجا پیوست کنید . متشکرم .
:):gol:
sma519
2009/3/19, 03:56 PM
سلام دوسته من امیدوارم خوب باشی:
پلانی که کشیدی از نظر رنگ و لعابی که بهش دادی قشنگو چشم گیره ، ولی این پلان ماننده پلانهای دیگر که بسیاری از بسازو بفروشها استفاده می کنند .ولی فکر میکنم این کاره اولت بوده و الان بسیار با تجربه ترشدی و کاهای بهتری انجام دادی.
با تشکر از اینکه زحمت کشیدی;)
سلام دوست من گرامی . خیلی ممنون امیدوارم شما هم خوب باشین .:):gol:
از شما هم متشکرم . بله الان اوضاع فرق میکنه . هر چند من فقط قصد دارم که با تفکر معماری تا حدودی آشنا بشم و از این به بعد روی طراحی سازه ای متمرکز خواهم شد ، نه طراحی معماری ( چون اینکار اصلا" در تخصص من نیست و اخلاقا" هم نباید دخالت کنم ) . البته تحت یکسری محدودیتها همیشه هم طرح اونطوری که انتظار داریم ، در نمیاد . در هر صورت از شما هم تقاضا دارم برای همین قطعه یک طرح پیشنهادی برای پلان و نما ( جهت راهنمایی کسانی که علاقمند هستند ) همینجا ارائه بدید . متشکرم دوست گرامی من . :):gol:
ارشیتکت meri
2009/3/19, 06:29 PM
سلام خوشگلا..یه سوال داشتم.می خواستم بدونم معماری رشته ایی هست که تو اینده پر کابرد باشه؟درامدش چطوره؟:que::que::que::que::que::que::que::qu e:
لطفا جواب بدین:question::question::question:
ارشیتکت meri
2009/3/19, 06:34 PM
]سلام خوشگلا..یه سوال داشتم.می خواستم بدونم معماری رشته ایی هست که تو اینده پر کابرد باشه؟درامدش چطوره؟:que::que::que::que::que::que::que::qu e:
لطفا جواب بدین:question::question::question:
zanememar
2009/3/19, 06:59 PM
خوب حالا من سوال و پیدا کردم :) قبلش چند تا نکته عرض کنم خدمتتون. اولیش این که خوشحال میشم شما فارسی تایپ میکنید ، آدم بهتر صورت مسئله رو درک میکنه ، دومیش اینکه ترجیهاً درسته . برای تایپ اٍ ، اٌ و اً میتونید از کلیدهای Shift+ E , W , Q استفاده کنید :) و نکته سوم اینکه نمیخوام درست هستش نه نمیخام .
خوب شرمنده دور شدیم . در مورد اتصال یک دیوار چوبی به بتن . یا قرار گیریش . شما باید چوب رو خوب عایق کنید . یعنی حسابی با مواد رزینی و از این آت آشغال ها روش رو بپوشونید تا منفذی نداشته باشه و آبی از خودش عبور نده . بعدش هم خوب موقع بتن ریزی چوب رو داخلش قرار بدید تا شاید فرجی بشه :) در مورد دیوار سنگی هم همینطوره . شما باید مقداری از سنگ زیر دیوار رو هم با بتن درگیر کنید و هرچند که دیوار سنگی بصورت ثقلی ( وزنی ) عمل میکنه و اگر ملاتی نداشته باشه میریزه و اصلا نیازی به زیر سازی نداره ولی خوب اگر میخواید محکم کاری کنید باید حتما یک پشت بند استفاده کنید .
سلام.شما همیشه عادت دارید همه چیزو به شوخی بگیرید.حالا چه فرقی داره چطوری تایپ میکنه.مهم اینه که منظورشو برسونه و حتما با اینطوری تایپ کردن بیشتر حال میکنه.چه گیریه!!:razz:
akhlagh
2009/3/19, 08:39 PM
سلام من احتیاج به اطلاعات درباره نقشه ونماوعکس از خانه سالمندان در ایران دارم لطفا کمک کنید
:gol:سلام من در مورد فلسفه معماري ميخوام مطالعه كنم .اگر مقاله اي در اين زمينه دارين لطفا رو سايت بذارين.با تشكر:gol:
khanoome.shirin
2009/3/20, 06:19 PM
وای منم طراحی مدرسه دارم این ترم توی اقلیم گرم و مرطوب ... در مورد این اقلیم چیزی دارین ؟
یه کتاب هست .... طراحی محیط های آموزشی ... نوشته : کاملنیا
کتاب خوبیه
nasrin_alavi22
2009/3/21, 11:32 AM
سلام به یک پلان وپرسپکتیوجالب آتلیه معماری با فضاهای اتاق کار -اتاق مدیر-اتاق جلسه -اتاق انتظار-سرویس و ابدار خانه وبه پنج تا پرسپکتیو در باره هدایت نور به داخل فضا نیازمندم کسی می تونه کمکم کنه:)
nasrin_alavi22
2009/3/21, 11:35 AM
سلام به یک پلان وپرسپکتیوجالب آتلیه معماری با فضاهای اتاق کار -اتاق مدیر-اتاق جلسه -اتاق انتظار-سرویس و ابدار خانه -انبار وبه پنج تا پرسپکتیو در باره هدایت نور به داخل فضا نیازمندم کسی می تونه کمکم کنه:)
فرشته 2
2009/3/21, 01:50 PM
سلام به همتون من ترم 2 کارشناسی پیوسته هستم استاد درس مقدمات طراحی 1 از ما خواسته که از اشیا همسنگ،محیطی،محاطی حداقل از هر کذوم 3 تا اسکیس بزنیم من ازتون میخوام کمکم کنید بعد از عید باید تحویل بدیم؟؟
azadeh_arch _eng
2009/3/21, 06:34 PM
http://http://www.*************/files/oal0dm1mlqvyujtopyln.jpghttp://www.*************/files/oal0dm1mlqvyujtopyln.jpgخيابان ماپل كمبريج
http://www.*************/files/uhaod8ntkf9lnh3qm1if.jpg
خيابان ميشين سانفرانسيسكو
نمايي زيبا از راه گرانيتي باز اميخته اي كه از دم سويش بيشه خيزران روييده و در سنگهاي سخت و گلدانهاي برنزي فرو رفته و به علت داشتن سطح شيب دار قابل استفادهي معلولين است
http://www.*************/files/ucqt5le0cd2ncdbklkn4.jpg
گذر گاه خيابان لوييس لاس و گاس
پياده رو اين خيابان از طرق مختلفي شكل گرفته است.گاهي با يك پل گاهي با راهرويي از جنس سيمان گرم و يا مقداري قلوه سنگ معمولي
منبعpersian architect
wildshaghayegh
2009/3/21, 07:34 PM
سلام . از عكساتون ممنون . اگه ممكنه لطف كنيد و اسم معمار يا نام مكان هر عكس رو قرار بديد . يا حد اقل كاربري فضا رو بنويسيد . متشكرم .
zanememar
2009/3/21, 10:19 PM
سلام دوستان!
من نیاز شدید و حیاتی و فوری به عکسایی از مراحل ساختمان سازی دارم.
...somebody help me
salma84
2009/3/22, 12:43 PM
سلام پس چرا کسی اطلاعات شهرک مسکونی رو نمی گذاره همه استفاده کنند.من نیاز فوری دارم
HAMED-I
2009/3/22, 01:06 PM
متاسفانه منابعی که معرفی کردید به روز نیست .یکی از اساتید ما (مهندس سعیدی پور) لیست خیلی خوبی داره تو اکادمی معماری خیلی دقیق با انالیز و... بیشنهاد میکنم اون لیست رو اینجا بزارید که بچه ها دچار اشتباه نشوند.مشاوره رایگان هم دارند هم كاردانی به كارشناسی معماری هم كارشناسی ارشد معماری .شمارش 02188986060 و 09121075348 موفق باشید.
ghale_rostam
2009/3/22, 03:46 PM
http://i43.tinypic.com/2ldu8gz.jpg
ghale_rostam
2009/3/22, 03:48 PM
http://i44.tinypic.com/2jdgzus.jpg
ghale_rostam
2009/3/22, 03:49 PM
http://i43.tinypic.com/2e3wyme.jpg
ghale_rostam
2009/3/22, 03:50 PM
http://i43.tinypic.com/2eeznly.jpg
ghale_rostam
2009/3/22, 04:04 PM
پایان نامه من دانشگاه شوشتر اسفند 87 استاد راهنما مهندس شهرام سلیمی ستودهhttp://i42.tinypic.com/25h0mlf.jpg
Anooshe
2009/3/22, 07:46 PM
من که هم با نظر رابین خیلی موافقم هم بابالنگدراز
خودم که خیلی گیجم درست نمیدونم از کجا واسه ارشد شروع کنم البته منابع رو پیدا کردم ولی با این حجم بالا ... مخصوصا که درسای دانشگاهمم هست و هیچ ربطی به معماری منظر نداره
starlight7447
2009/3/22, 08:08 PM
سلام به همه بچه های گل و باحال معماری:gol::)
من شدیدا به 1 پلان مسکونی فاز 2 با نما و برش نیاز دارم:warn:
اگه دارید لطفا برام بفرستید...ممنون
Anooshe
2009/3/22, 08:12 PM
من 1نظر دیگه واسه تکمیل چیزی که بچه ها گفتن دارم اینکه مشخص کنیم ماهایی که میخواییم ارشد رو شرکت کنیم(طبق چیزایی که خوندم منظر هم منابعش با معماری تقریبا یکیه) توی 1بازه ی زمانی چه منابعی رو بخونیم بعد از اون زمان بیایم مشکلاتیرو که واسمون پیش اومده مطرح کنیم و همینطور تست هایی تو این مدت بزنیم و بعد درصدهارو مقایسه کنیم و ...
خواهشا هرکی موافق زودتر اعلام کنه تا زودتر اقدام کنیم
rozhann
2009/3/22, 10:24 PM
سلام دوستان گرامی.یه پیشنهاد دارم برای اونهایی که میخوان تازه شروع کنن. از کتابهای درک رفتار سازه ها و سازه در معماری-دکتر گلابچی.و کتاب تاریخ معماری معاصر غرب دکتر قبادیان شروع کنین.
موفق باشین;)
respina
2009/3/23, 12:04 AM
سلام. اگر اطلاعاتی در مورد شهرک نو شوشتر دارید یا منبعی در موردش سراغ دارید لطفا به من کمک کنید. ممنون
kurosh parsa
2009/3/23, 01:04 AM
سلام. اگر اطلاعاتی در مورد شهرک نو شوشتر دارید یا منبعی در موردش سراغ دارید لطفا به من کمک کنید. ممنون
شرمنده چیزی پیدا نکردم.بازم میگردم اگه پیدا کردم بهتون میگم
fh20009
2009/3/23, 02:19 AM
با تشکر فراوان از کلیه کسانی که این سایت را راه اندازی کردند
:gol:
اگر امکان هست چند پلان خانه ویلایی به صورت نقشه فاز2 کامل در سایت قرار دهید
starlight7447
2009/3/23, 02:19 PM
History
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.jpg
Since opening in March 2000 The London Eye has become an iconic landmark and a symbol of modern Britain. The London Eye is the UK’s most popular paid for visitor attraction, visited by over 3.5 million people a year. A breathtaking feat of design and engineering, passengers in the London Eye's capsules can see up to 40 kilometres in all directions.
The London Eye is the vision of David Marks and Julia Barfield, a husband and wife architect team. The wheel design was used as a metaphor of the turning of the century.
British Airways was the main sponsor of the London Eye until February 2008 and up until November 2005 were joint shareholders with Marks Barfield Architects and The Tussauds Group. British Airways also privately funded the London Eye project from the early stages of conception.
The London Eye is now operated by the London Eye Company Limited, a Merlin Entertainments Group Company.
Timeline
The London Eye has come a long way since opening as the Millennium Wheel in 2000, it has become a symbol of modern Britain; it is the UK’s number one paid-for visitor attraction and the number one filming location.
Please see below for key events that have help create and shape the fascinating London Eye that is present today.
June 2008
The 30 millionth visitor was welcomed to the London Eye.
May 2008
The millionth visitor was welcomed on the London Eye River Cruise.
March 2007
The 25 millionth visitor was welcomed to the London Eye
March 2007
The London Eye became part of the Merlin Entertainment’s Group, the world’s number two visitor attraction operator.
February 2006
The London Eye was finally granted a 25 year lease agreement
December 2005
The first civil partnership was performed on the London Eye. To mark the special occasion, the London Eye was turned pink.
March 2005
The London Eye celebrated its fifth anniversary - 7,000 quarter bottles of Laurent-Perrier Champagne and 3,000 bottles of orange juice were given away to customers to help celebrate the special day
February 2004
The London Eye remained open for the first time until midnight to create a romantic atmosphere on St. Valentine’s Day
September 2002
The 10 millionth customer was welcomed at the London Eye
August 2002
The popular London Eye River Cruise was launched
February 2002
Exciting and unique wedding packages were introduced
January 2002
The Euro was accepted at the London Eye
March 2001
The London Eye celebrated its first official birthday. During the first year of operation, the London Eye welcomed more than 3.5 million customers
March 2000
The London Eye officially opened to the public
October 1999
The London Eye was raised over the River Thames
Late 1998
Building commenced on the construction of The London Eye
Awards
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
The London Eye has won over 75 awards for national and international tourism, outstanding architectural quality and engineering achievement since opening in March 2000.
Highlights
2007
TripAdvisor.com - Best Attraction in Europe
Coach Tourism Awards - UK’s Attraction of the Year
2006
Visit London - 'Best Day out for Londoner's' People's Choice award
The British Travel Awards 2006 – Best attraction
Enjoy England awards - Best Tourism Experience
2005
Best Art Direction for Advertising Communications Award
Visit London - 'Tour London' award
Visit London - 'Best Day out for Londoner's' People's Choice award
2004
The World Travel Awards - Word’s leading attraction
The Best Art Direction for Advertising Communications award 2004
2003
Visit Britain, Excellence in England - Tourism Website of the Year
Visit London – Tourism website of the year
The 2003 Queen's Award for Enterprise: Innovation
2002
London Tourism Awards - BBC London People's Choice Award
2001
Design and Architecture Design Awards - Most Outstanding Environmental
Marketing Effectiveness Awards - New Product of the Year
Daily Mirror Pride of Britain Awards - Innovation
Travellers' Choice Awards - Best Millennium Attraction.
2000
Leisure Property Forum Awards - Best Innovative Concept
Making of the London Eye
The London Eye is a unique and versatile structure, comprising the best of British architecture and design, rising high above London's skyline at 135 metres. Creating the tallest observation wheel in the world was a great challenge. In this section you are able to learn about the different components, read fascinating facts and figures and even create the London Eye for yourself. See below for more details.
Capsules
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.jpg
The London Eye passenger capsules incorporate an entirely new design form for an observation wheel. Instead of being suspended under gravity they turn within circular mounting rings fixed to the outside of the main rim, thereby allowing a spectacular 360 degree panorama at the top.
The 32 high-tech capsules have a heating and cooling system and have a bench seating. The London Eye capsules represent the 32 boroughs of London.
Cables
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.jpg
The London Eye uses two types of cable: wheel cables and backstay cables. Wheel cables include 16 rim rotation cables, and 64 spoke cables. These are similar to bicycle spokes and stretch across the wheel. There are six backstay cables, which are located in the compression foundation.
Foundation
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.jpg
The compression foundation is situated underneath the A - frame legs; it required 2,200 tonnes of concrete and 44 concrete piles - each being 33 metres deep. The tension foundation, holding the backstay cables, used 1,200 tonnes of concrete.
Spindle
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.jpg
The main elements of the hub and spindle were manufactured in cast steel. The spindle was too large to cast as a single piece so instead was produced in eight smaller sections. Two further castings, in the form of great rings form the main structural element of the hub. The hub is a rolled steel tube forming the spacer that holds them apart. All the casting was carried out by Skoda Steel.
Interesting things you never knew about the London Eye
A TEAM EFFORT
It took seven years and the skills of hundreds of people from five countries to make the London Eye a reality
A VIEW FIT FOR A QUEEN
You can see around 40KM (25 miles) from the top as far as Windsor Castle on a clear day
FLYING HIGH
The London Eye welcomes an average of 3.5 million customers every year. You would need 6,680 fully booked British Airways Boeing 747-400 jumbo jets to move that number of fliers!
DING! DING!
The London Eye can carry 800 passengers per revolution - equivalent to 11 London red doubled-decker buses
HEAVYWEIGHT CHAMPION
Each of the 32 capsules weighs 10 tonnes. To put that figure into perspective, it's the same weight as 1,052,631 pound coins!
SLOWLY BUT SURELY
Each rotation takes about 30 minutes, meaning a capsule travels at a stately 26cm per second, or 0.9km (0.6 miles) per hour - twice as fast as a tortoise sprinting; allowing passengers to step on and off without the wheel having to stop
THE ONLY WAY IS UP
The circumference of the wheel is 424m (1.392ft) - meaning that if it were unravelled, it would be 1.75 times longer than the UK's tallest building - One Canada Square in Canary Wharf
TONNES OF FUN
The total weight of the wheel and capsules is 2,100 tonnes - or as much as 1,272 London black cabs!
UP, UP AND AWAY
The height of the London Eye is 135m (equivalent to 64 red telephone boxes piled on top of each other) making it the fourth tallest structure in London after the BT Tower, Tower 42 and One Canada Square in Canary Wharf
BLAST OFF
The spindle holds the wheel structure and the hub rotates it around the spindle. At 23 meters tall, the spindle is around the size of a church spire and, together with the hub, weighs in at 330 tonnes: over 20 times heavier than Big Ben
starlight7447
2009/3/23, 02:26 PM
ببخشید بچه ها...
نمیدونستم عکساشو چطوری بذارم:redface:
بارسلون
2009/3/23, 04:20 PM
درد دل یه معمار چیه...؟ فقط معمارا ...اون حرفی که نمی تونی به کسی بزنی تا سبک بشی رو اینجا بگو...اره دوست من...
koorizmit
2009/3/23, 04:50 PM
چرا تو کشور ما از این نوع پله های باحال کمتر استفاده می شه؟:w08:
آیا استانداردهای اینا کمتر یا هزینشون خیلی بیشتر؟:w45:
یا شرکتی نیست که ساپورتشون کنه؟:w46:
khanoome.shirin
2009/3/23, 09:31 PM
سلام
ببخشید . شما مدرسه تحلیل کردین ؟ اگر که داشته باشین ممنون میشم برام بذارین.
khanoome.shirin
2009/3/23, 09:42 PM
تحلیل یه مدرسه رو می خواستم .
kooroshebozorg
2009/3/23, 11:15 PM
منظورت شوشتر نو کامران دیباست؟http://i42.tinypic.com/do2ozl.jpg
doomann
2009/3/24, 07:51 AM
آتلیه معماری به این سوت وکوری نوبره والا!!!!!!!!!!!!
اون هم با این همه معمار....
دوست خوبم سلام
متاسفانه دنیای مجازی ، ایراداتی برای کارهای عملی داره که اولینش ، عدم حضور همه اعضا در یک زمان مشخصه و اینکه در این بخشها قصد و نیت بر افزودن اطلاعات تئوری دوستانه . اگر اموزشی هم به صورت تئوری قرار می گیره باید به صورت اصولی و هدفمند باشه .
پیشنهاد من اینه که چنانچه شما علاقمند به انجام این کار هستید ، با توجه به اموزشهایی که زیر نظر اساتیدتون دیدید ، اونها رو برای دوستان تشریح کنید و برای سایرین هم ضمن ایجاد جذابیت ، شور و شوق حرکت گروهی رو فراهم کنید . این موضوع در مورد تمام دوستانی هست که در این رابطه آماده انجام فعالیت هستند .
موفق باشید .
كمكم كنيد. هر كسي راجبه TOYOITTO اطلاعاتي داره بده.
كوچولو
2009/3/24, 07:26 PM
:(بابا يكي به دادم برسه.چه گروه باحالي!!!!!!!!
اين همه جار زدم در مورد پروژه ام يعني اينجا يه با معرفت نيست كه ببينه من چي ميگمممممممممم................خيلي با حالينننننننننننننن
Anooshe
2009/3/24, 08:46 PM
اين همه جار زدم در مورد پروژه ام يعني اينجا يه با معرفت نيست كه ببينه من چي ميگمممممممممم................خيلي با حالينننننننننننننن
خب پروژت در مورد چیه؟
سلام
عیدتون مبارک باشه!!
ممکنه اگر کسی سوالات کنکور آزاد 87 رو داره تو سایت بگذاره.هر چی گشتم پیدا نکردمشون.
khanoome.shirin
2009/3/24, 10:19 PM
بچه ها منم هستم ... ما اول باید یه مدرسه تحلیل کنیم . (ایرانی و خارجی ) که من نمیدونم چیکار کنم . .
هرکسی هم در مورد یه موضوع باید تحقیق کنه . تحقیق من در مورد اقلیم هست .
بعدشم باید سایت رو تحلیل کنیم .
یه جزوه هم دارم استاد داده . خیلی زیاد هست ولی اگه موضوع خاصی بخواین براتون اسکن میکنم .
نوروز1
2009/3/25, 12:03 AM
شما بگید چی میخوای تا .................................................. ..یه کاریش کنیم
po0pak
2009/3/25, 12:54 AM
خب موضو شو بگو اگه از دست کسی بر بیاد تا اونجا که من میدونم کوتاهی نمی کنن;)
architect_esf
2009/3/25, 12:55 AM
شما اسم خودتون رو گذاشتين مهندس ؟؟؟ :biggrin:
movahedihadi
2009/3/25, 12:57 AM
سلام
موضوع طراحی 1 ما پروژه مجتمع تجاری است .هرکسی هر اطلاعی در مورد این موضوع داره دریغ نکنه .پلان ،سایت پلان و ...... متشکرم
movahedihadi@yahoo.co,
ww_ss_ww
2009/3/25, 01:01 AM
سلام .میشه درباره انتقاد یه معمار یا نظریه پرداز معروف از تعریف معماری یه سایت یا مقاله بهم معرفی کنید
ممنون میشم
;)
نوروز1
2009/3/25, 02:41 AM
سلام سال نو مبارک......من نیاز فوری به پلان و عکس از چند دانشگاه خارجی دارم هر که میتونه کمک کنه..ممنونم
نوروز1
2009/3/25, 02:50 AM
:cry:سلام سال نو مبارک من چند روزه دنبال عکس و پلان از چند تا دانشگاه معماری میگردم اگه کسی میتونه لطفا کمکککککککککم کنه ممنونم:gol:
rahaashiyan
2009/3/25, 11:21 AM
:que: چرا معماري رو انتخاب كردي قبل از اينكه دانشجوي معماري بشي شناختي ازش داشتي؟ با عشق وعلاقه وارد اين رشته شدي يا براي اسم و رسم كلاسي كه رشته معماري داشت ؟ ميدونستي واقعا كجا داري ميري يا برات پول درآوردن مهم بود ؟:question:
وقتي استادت ازت يه طرح مي خواد چيزي براش ميبري كه چشماش برق بزنه بهت دست مريزاد بگه يا انقدر برات خط خطي ميكنه تا اشكتو در بياره:cry: ؟ :wallbash:(ياپاره اش ميكنه:w00: )
:w32: نظرت راجع به همكلاسيات چيه كار چند نفرشون به معماري شبيه به قول معروف چند نفر تو كلاس كاري ميارن كه بقيه كفشون ببره؟
:w26:
خودتون جزو كدوم دسته اين؟
:gol: درضمن اسم دانشگاهتونو واينكه ترم چندين رو فراموش نكنيد لطفا :w27:
margol
2009/3/25, 11:32 AM
سلام به همگی
:gol::gol::gol:سال نو مبارک:gol::gol::gol:
کسی در مورد هنرستان چیزی داره؟(برنامه فیزیکی؟نمونه؟...)
اگه ممکنه زود به دادم برسین.واسه معماری3 میخوام
khanoome.shirin
2009/3/25, 11:51 AM
میتونم بپرسم این موضوع طرح چندتونه؟ هم جالبه هم سخته اخه به نظرمن باید یه دیدی هم به تکنولوزی صد سال اینده داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:
کارشناسی نا پیوسته ترم اول هستم .
khanoome.shirin
2009/3/25, 11:54 AM
صد سال اینده .....
به نظر من اول باید یه تجسمی از صد سال آینده بدست بیاری ، بعد اون هارو در مدرست پیاده کنی
( یا یه مدرسه سنتی بزن در 100 سال آینده که به شیوه صد سال پیشش ساخته شده :D )
اینم فکر خوبیه :D
arch.mehr
2009/3/25, 12:48 PM
سلام دوستان من ترم 5 معماری هستم موضوع این ترممون طراحی گلخانه است که محل عرضه و نگهداری گل باشه . میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید.ممنون
كوچولو
2009/3/25, 02:50 PM
موضوع پروژه ام طراحي يه رستوران براي دانشگاست(سلف سرويس)عكس و مطلب و هر چيزي كه براي طراحي يه سلف بايد بدونم كه نميدونم:(....
اطلاعات توي نويفرت به درد جهان سومي ها نمي خوره:(
e.69a_h
2009/3/25, 05:14 PM
سلام به یک پلان وپرسپکتیوجالب آتلیه معماری با فضاهای اتاق کار -اتاق مدیر-اتاق جلسه -اتاق انتظار-سرویس و ابدار خانه -انبار وبه پنج تا پرسپکتیو در باره هدایت نور به داخل فضا نیازمندم کسی می تونه کمکم کنه:)
همیشه یادت باشه که کارهایت را خودت انجام بدی
اگه میخواهی یک معمار یاشی که بتوانی در سالهای آینده برای مردم یک ساختمانی را طراحی بکنی باید بتوانی کارهایت را خودت انجام بدی
من به عنوان یک همکار راهنمایت کردم;)
نوروز1
2009/3/25, 10:19 PM
سلام من چند روزه که دارم دنبال چند تا دانشگاه خارجی با عکس و پلانشون میگردم لطفا راهنماییم کنید .ممنونم :)
ژرمیناسه
2009/3/25, 10:28 PM
سلام متاسفم من یک تازه واردم نمیتونم کمکتون کنم .شما میتونید من راهنمایی کنید:cry:
ا.پزشکی
2009/3/25, 10:28 PM
موضوع پروژه ام طراحي يه رستوران براي دانشگاست(سلف سرويس)عكس و مطلب و هر چيزي كه براي طراحي يه سلف بايد بدونم كه نميدونم:(....
اطلاعات توي نويفرت به درد جهان سومي ها نمي خوره:(
سلام.
اطلاعات نویفرت همه جا استفاده می شه و این جمله بی معنیه که می گی به درد نمی خوره، ولی اگر واقعاً نمی تونی از این کتاب استفاده کنی، " تایم سیور" (time saver) رو ببین.
طراحی سلف و رستوران کار سختی نیست و بخشی هم هست که خلاقیت زیادی میشه توش پیاده کرد.
به نظرم بهتره کتاب زیاد ببینی.
سری کتاب های ! Architectur Now که از شماره 1 تا 5 داره بسیار کارهای خلاقانه ای توش داره.
چون داری برای دانشگاه طراحی می کنی دلیل نمیشه که حتماً نمونه هایی که تو دانشگاهها ساخته شده رو ببینی.
تو همه نمونه های ممکن رو ببین و به دلخواه خودت تغییر بده.
چه اطلاعات خاصی نیاز داری؟طراحی سلف مشکل نیست ولی جاییشو که مشکل داری واضح بیان کن تا کمک کنیم، سوال رو خیلی کلی مطرح کردی.
بارسلون
2009/3/25, 10:36 PM
سلام من چند روزه که دارم دنبال چند تا دانشگاه خارجی با عکس و پلانشون میگردم لطفا راهنماییم کنید .ممنونم :)
فصل نامه هنر معماری شماره پاییزش اگه اشتباه نکنم یه دانشگاه از فرانک گهری داشت که نقدشم کرده بود مجله هم که خیلی راحت در دسترس هست.
margol
2009/3/25, 10:51 PM
:cry:
سلام به همگی
:gol::gol::gol:سال نو مبارک:gol::gol::gol:
کسی در مورد هنرستان چیزی داره؟(برنامه فیزیکی؟نمونه؟...)
اگه ممکنه زود به دادم برسین.واسه معماری3 میخوام
ali_diamond3000
2009/3/26, 12:00 AM
سلام
کسی میتونه توی طرح یک مدرسه معماری کمکم کنه
خیلی ممنون میشم
respina
2009/3/26, 12:26 AM
سلام. اگر اطلاعاتی در مورد شهرک نو شوشتر کا اقای کامران دیبا دارید لطفا به من کمک کنید
respina
2009/3/26, 12:32 AM
سلام. اگر نمونه هایی از شهرک های مسکونی ایرانی یا خارجی می شناسید یا منبعی در این مورد می شناسید لطفا به من کمک کنید برای طرح این ترمم که طراحی شهرک مسکونیه لازم دارم.
نوروز1
2009/3/26, 12:41 AM
سلام من چند روزه دنبال چندتا دانشگاه خارجی برای نمونه موردی میگردم لطفا اگه مرجعی دارین بهم معرفی کنین ممنون:cool:
ariyaiii_boy
2009/3/26, 11:07 AM
سلام. اگر نمونه هایی از شهرک های مسکونی ایرانی یا خارجی می شناسید یا منبعی در این مورد می شناسید لطفا به من کمک کنید برای طرح این ترمم که طراحی شهرک مسکونیه لازم دارم.
سلام دوست عزیز .خوبی ؟
من تازه این ترم طرح 5 دارم ،ولی دارم دوستایی که بتونن کمکم کنن.
ازشون میپرسم و اگه بهم کمکی شد حتما" خبرت میکنم .
تا یادم نرفته : بهت قول 100% نمیدم ولی شک نکن دنبالش میرم واست ;)
ARCHI-n-TECT
2009/3/26, 11:24 AM
کسی رو این موضوع کار کرده؟؟؟؟
کمک!!!!
امیر1984
2009/3/26, 11:47 AM
دوست خوبم سلام
متاسفانه دنیای مجازی ، ایراداتی برای کارهای عملی داره که اولینش ، عدم حضور همه اعضا در یک زمان مشخصه و اینکه در این بخشها قصد و نیت بر افزودن اطلاعات تئوری دوستانه . اگر اموزشی هم به صورت تئوری قرار می گیره باید به صورت اصولی و هدفمند باشه .
پیشنهاد من اینه که چنانچه شما علاقمند به انجام این کار هستید ، با توجه به اموزشهایی که زیر نظر اساتیدتون دیدید ، اونها رو برای دوستان تشریح کنید و برای سایرین هم ضمن ایجاد جذابیت ، شور و شوق حرکت گروهی رو فراهم کنید . این موضوع در مورد تمام دوستانی هست که در این رابطه آماده انجام فعالیت هستند .
موفق باشید .
سلام doomann جان
ممنون که توضیح دادید ولی اینکار نیازی به حضور همزمان اعضا نداشت و همونطوری که خودتم میدونی طراحی معماری انجام دادن تشریح کردنی نیست ولی یه طرح معماری چرا قابل تشریحه، پس تنها در کار عملیه که میشه آموخته ها رو منتقل کرد و این تایپیک میتونست جایی باشه که اعضایی مثل من آنچه که اینجا یاد گرفتیم رو با تجربیات قبلی رو هم در قالب یک طرح به خودمون و دوستان نشون بدیم و از تجربیات دیگران هم استفاده کنیم.
در هر صورت بر خلاف تصور من بچه ها از این ایده خوششون نیامد !!!!!
doomann جان اگه ممکنه این تایپیک و دیگر تایپیک هایی که خودت صلاح میدونی مثل این تایپیک های درخواست و کمک که توی تالار زیاد شدن و موجب گمراهی و اتلاف وقت اعضا میشن رو حذف یا منتقل یا هر کاری که خودت میدونی بکنی ممنون میشم.
منم برات آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
فرناز.رحیمی
2009/3/26, 11:56 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان خودم من نیاز فوری به انواع دیوار های سنتی و مدرن و مواد و مصالح مورد استفاده در این دیوار ها و عکس از اتصالات دیوار ها رو دارم از همگی ممنون میشوم که به من کمک کنید.
sogandstorm
2009/3/26, 03:00 PM
معماری
.
.
عالم بیرون ادامه وجود ماست ،ما یک مکانی در وجودمان هست که آن رادربیرون ایجادمی کنیم ومابایدمعماری درونمان زیباباشد تا معماری بیرونمان هم زیبا شود،معماري ما بدليل اينكه توازن درآن نيست ما را كج خلق مي كندهرچيزي آدم را ياد مشابهت هاي خودش مي اندازدوشبيه خودش مي كنداگر ما دائماچشممان به هرچيزنازيبايي يبافتدبتدريج ذوق زيبايي از ما مي رودبعدهم خلقمان تنگ مي شود:gol:
mohamad sabeghi
2009/3/26, 05:39 PM
ممنون از توضيحاتتان لطفا اگر مطلب در مورد اجراي سقف با استفاده از مصالح نوين ساختماني دارين به جي ميل دوستم a.amanat1990@gmail.com (a.amanat1990@gmail.com) بفرستيد.
با تشكر از حسن نيت شما bye
;)
hkhmkh
2009/3/26, 10:40 PM
salim جان
با نرم افزار Sketchup شركت گوگل اگر بلدي كار كني، ميتوني با يه سرچ ساده كلي از كارا رو گير بياري و خودت اونا رو برش بزني يا پرسپكتيو كني و.... .:D
eng-arefeh
2009/3/26, 11:29 PM
سلام.
اين يك پيغام صرفا انتقاديه... لطفا از اون برداشت تند يا غرض ورزانه نكنيد.
شايد منم مثل خيلياي ديگه كه به اين سايت اومدن و گفتن به به چه منظم و چه صميمي اينجا عضو شدم ولي دارم به نتيجه عكسش ميرسم. من اينجا فعاليتي نكردم. چون از وقتي كه عضو شدم و چند وقتي تو سايت گشتم هرچي ديدم متعلق به فعاليتهاي گذشته بود... چطور بگم.. اينجا يه جورايي ركود داره. مدام در حال پس رفتنه...همه برنامه هايي دارن كه بهشون عمل خواهند كرد ولي اين آينده كي مياد خدا داند. من به پيشنهاد يكي از دوستانم اينجا عضو شدم كه حالا اونم ديگه رغبتي به فعاليت اينجا نداره...مدير اينجا از همراهي هايي كه نبودند گله كرده ان..طوريكه گويا چندان از ذات روابط مجازي در حوزه چنين سايتهايي هيچ اگاهي ندارن...انتظاراتي كه از اعضا داريد متاسفانه با كمي بررسي پستهاي قديمي تر تاپيك ها و آشنايي با جو اينجا و اعضا قطعا غير منطقي و نا متناسب هستن...حتي شما وقتي فعاليتي هم ميشه از اون بي خبريد...پاسخهاتون به اين پستها بسيار با تاخيره... و بعضا وقتي جواب فردي رو داديد كه اون بنده خدا سايت رو مثلا مدتهاست ترك كرده...اين ها رو ميگم چون با توصيفاتي كه ازتون شنيدم بسيار در تضادن...
ميخوام بگم مدير اينجا طبق روال سايت نبايد دستي به سر و روي تالار بكشه؟ اين چه وضعه صفحه اول تالار معماريه؟ نبايد تاپيكها رو سر جمع كنه؟ نبايد دسته بندي كنه؟ چرا مدتهاست چنين چيزايي نميبينيم؟
در ضمن ميخواستم ازمدير هاي اين تالار خواهش كنم رفتارشون رو بهتر كنند. اگه بخوام دقيق تر بگم بايد اين طور بگم كه مديران عزيز وقتي مدير ميشن مقداري تغيير رفتار ميدن كه به نظر چندان شايسته نمياد. آيا از وظايفي كه اينجا بعنوان مدير به عهده گرفتيد آگاهيد؟ آيا مدير تنها بايد اطلاعات مناسب داشته باشه يا چيزاي ديگه اي هم لازم داره؟
شايد علتش اين باشه كه مديريت عنوان مناسبي براي شخصي با مسئوليتهاي مدير اينجا نيست...اين عنوان گويا كمي كژتابي داره كه خود مديران رو هم تحت تاثير قرار داده...
قصد ناراحت كردن كسي رو ندارم و نداشتم...متاسفم كه قضاوت تازه واردان از اين سايت اشتباه ميشه...
بازم حرف دارم كه بگم..اميدوارم توي پستهاي بعدي...
respina
2009/3/26, 11:30 PM
سلام. اگر اطلاعاتی د رموردشهرک مسکونی یا در مورد سرانه ها دارید یا منبع و مرجعی می شناسید لطفا به من کمک کنید. اگر نمونه هایی از شهرک های مسکونی ایرانی و خارجی هم می شناسید لطف کنید کمکم کنید. ممنون
doomann
2009/3/27, 12:14 AM
سلام.
اين يك پيغام صرفا انتقاديه... لطفا از اون برداشت تند يا غرض ورزانه نكنيد.
سلام دوست خوبم .
از شنیدن انتقادات همیشه به نقطه ضعفهای خودم پی می برم و با کمال میل اونها رو می خونم و حتی الامکان اونها ر وبه کار می بندم ...
شايد منم مثل خيلياي ديگه كه به اين سايت اومدن و گفتن به به چه منظم و چه صميمي اينجا عضو شدم ولي دارم به نتيجه عكسش ميرسم. من اينجا فعاليتي نكردم. چون از وقتي كه عضو شدم و چند وقتي تو سايت گشتم هرچي ديدم متعلق به فعاليتهاي گذشته بود... چطور بگم.. اينجا يه جورايي ركود داره. مدام در حال پس رفتنه...همه برنامه هايي دارن كه بهشون عمل خواهند كرد ولي اين آينده كي مياد خدا داند.
راست می گید منم وقتی عضو شدم همین حسو داشتم . ولی یادمه یه تاپیک زدم و شروع کردم به کار کردن . اینقدر عاشقانه شروع کردم که دست از هر فعالیتی بر داشتم و برای کمک کردن به دوستانم ، تمام فعالیتهای جنبی رو هم حذف کردم و یادمه تاپیک اموزش اسکیس برای خیلی ها جذاب بود و خیلی ها با اون اسکیس رو شروع کردن ولی بعد از بعهده گرفتن مسئولیت تالار ، اینقدر کم لطفی ا زیاد شد ، اینقدر رسیدگی به بی توجهی های دوستان زیاد شد که دیگه نشد اون تاپیک و تاپیک کرکسیون رو بهشون ادامه بدم و اونجوری که باید و شاید بهشون برسم ...
هر جا تونستم اطلاعیه زدم ، اسپم نکنید ... بحث بی محتوا نکنید . هر پستی رو سر جای خودش بفرستید ، تاپیک های بی محتوا و درخواست و ... حداقل با یه سرچ دنبالشون بگردید ... سوالها بارها و بارها پرسیده می شه و هزاران بار هزاران نفر پاسخ میدن ... مطالب همش شده کپی پیست و هیچ کس به فکر تحقیق و تفحص درست و. تولید علم نیست ... یه کار دسته جمعی و درست شروع نمی شه ، هر کسی میاد تو با درخواست وارد میشه و میگه فلان طرح رو دارید ؟ کمک ، جدیه جان مادرتون کمک کنید فردا تحویل دارم ، تو رو به امواتتون قسم یه پروژه اماده بدید تا من نمره بگیرم ... مرامتون کجار رفته بچه های بی حال باشگاه مهندسان ، هیچ معماری نیست آیا ؟ و هزاران حرف دیگه که باور کنید رسیدگی به این همه بی بند وباری که هر کاربر در ابتدای ورودش بوجود میاره دیگه فرصتی برای من نمی گذاره تا با دست خودم اسکیس بزنم و به صورت اموزش برای بچه ها بذارم و یا هزاران فعالیت جانبی بکنم . مطمئن باشید اگر چه کمک کردن رو دوست دارم ولی وقف این تالار نیستم و باید به امور شخصی و شرکتی خودم هم رسیدگی کنم و اگر این چند روزه مشکلی در مورد تالار وجود داشت ، صرفا به دلیل یک مسافرت کاری بود که با مسافرت نوروزی تلفیق شد و پستهای درخواستی که شما از هر صد تایی ، یکی دو تاش رو هم نیم دید ایتن بار تلنبار شد تا شما به وضوح نمود چند روز عدم رسیدگی رو ببینید و شما هم مثل من ببینید که وقت فعالیت های من کجا گذاشته می شه وآیا بعد از این همه کار و رسیدگی توانی برای رسیدگی به تک به تک پستها و تاپیکها می مونه ؟
من به پيشنهاد يكي از دوستانم اينجا عضو شدم كه حالا اونم ديگه رغبتي به فعاليت اينجا نداره...
رغبت داشتن و یا نداشتن هر کس بسته به میزان عشق و علاقه ای هست که به فعالیت در یک مکان داره و درصد زیادی از این عشق وابسته به نیازهاست . وقتی نیازی باشه هر کسی که باشه بر میگرده و به مطلب دلخواهش دست پیدا می کنه و میره و وقتی نیاز نداشت دیگه نمی یاد . اگه قرار به این بود که هر کسی به محض دیدن موضوعی خلاف میلش صحنه رو ترک کنه که سنگ روی سنگ بند نمی شد دوست خوبم . بهتر این بود که به جای خالی کردن عرصه ، با شروع حداقل یک فعالیت مثبت ، شما به جمع پر بار تر کننده های علمی تالار می پیوستید نه به عنوان یک مصرف کننده از انقضا مصرفتون از تالار سخن بگید . حضور یا عدم حضور شما و اعتراض به بودن یا نبودنتون ، درسته که برای من به عنوان یک دوستناراحت کننده است ، اما بدون فعالیت مثبت ، چه دلیلی بر حضور هر کدوم از ما در این فضا هست ؟ مگر نه اینکه این نو فروم ها قائم به فرده و هر کس با توانی که در هر کاری داره می تونه مثمر ثمر باشه ؟ چرا باید به نگرفتن جواب از یک نفر مثل مدیر و یا دیدن چند بی نظمی به راحتی ندای خداحافظی سر بدیم و رغبت هامونو از دست بدیم . من همیشه قدر دان زحمات همه دوستان بودم و هستم ولی یادتون باشه کسی که بدون هیچ فعالیت مثبتی پا به این فضا می ذاره و بدون هیچ فعالیتی از اینجا می ره و با اظهار بی تمایلی از مجموعه جدا می شه ؟ به نظر من دیر هم خداحافظی کرده !!!
مدير اينجا از همراهي هايي كه نبودند گله كرده ان..طوريكه گويا چندان از ذات روابط مجازي در حوزه چنين سايتهايي هيچ اگاهي ندارن...انتظاراتي كه از اعضا داريد متاسفانه با كمي بررسي پستهاي قديمي تر تاپيك ها و آشنايي با جو اينجا و اعضا قطعا غير منطقي و نا متناسب هستن...
نظر شخصی شماست و قاعدتا محترمه .
حتي شما وقتي فعاليتي هم ميشه از اون بي خبريد...پاسخهاتون به اين پستها بسيار با تاخيره... و بعضا وقتي جواب فردي رو داديد كه اون بنده خدا سايت رو مثلا مدتهاست ترك كرده...اين ها رو ميگم چون با توصيفاتي كه ازتون شنيدم بسيار در تضادن...
فکر می کنم در قسمتهای بالا جواب رو داده باشم .
ميخوام بگم مدير اينجا طبق روال سايت نبايد دستي به سر و روي تالار بكشه؟ اين چه وضعه صفحه اول تالار معماريه؟ نبايد تاپيكها رو سر جمع كنه؟ نبايد دسته بندي كنه؟ چرا مدتهاست چنين چيزايي نميبينيم؟
این مدتهایی که می فرمایید از تاریخ 24 اسفندماهه تا روز سوم عید که مطمئنا بعد از یکسال فعالیت اجازه یک سفر و مرخصی کوتاه مدت به من داده می شه که از خدمت دوستان مرخص بشم و چند روزی رو به زندگی شخصی خودم برسم .
در ضمن ميخواستم ازمدير هاي اين تالار خواهش كنم رفتارشون رو بهتر كنند. اگه بخوام دقيق تر بگم بايد اين طور بگم كه مديران عزيز وقتي مدير ميشن مقداري تغيير رفتار ميدن كه به نظر چندان شايسته نمياد. آيا از وظايفي كه اينجا بعنوان مدير به عهده گرفتيد آگاهيد؟ آيا مدير تنها بايد اطلاعات مناسب داشته باشه يا چيزاي ديگه اي هم لازم داره؟
شايد علتش اين باشه كه مديريت عنوان مناسبي براي شخصي با مسئوليتهاي مدير اينجا نيست...اين عنوان گويا كمي كژتابي داره كه خود مديران رو هم تحت تاثير قرار داده...
خیلی خوشحال می شم از مصادیق بد رفتاری چند نمونه رو مثال بزنید و راه حلها و یا تصحیح رفتارها رو به بنده بفرمایید . با کمال موارد رو در رفتارم تصحیح خواهم کرد .
با مواردی که فرمودید در مورد عنوان مدیر تالار ، بسیار موافقم . پیشنهاد می کنم همه یه نامه رو بنویسم و امضا کنیم واسه ادمین سایت تا اسم مدیر و عوض کنه و از عناوینی مثل ، رفتگر تالار ، اسپم پاک کن ، حمال بی جیره مواجیب ، غلام سیاه ، عبد الله خارکش ، مسئول نظافت ، نظافتچی ، و ... استفاده کنه چون بیشتر به فعالیت فعلی ما شبیه می شه !!
قصد ناراحت كردن كسي رو ندارم و نداشتم...متاسفم كه قضاوت تازه واردان از اين سايت اشتباه ميشه...
بازم حرف دارم كه بگم..اميدوارم توي پستهاي بعدي...
اون کسی که باید این حرفها رو بشنوه و ناراحت بشه منم ، که با تمام وجو عرض می کنم خوشحال می شم از اینکه انتقادات رو بشنوم . حداقلش اینه که به این واسطه یادی هم از این عضو کوچیک تالار بشه و من فرصت کنم بغیر از تمیز کاری و رفت و روب ، یکمی هم حرف بزنم و بغیر از تذکرو صحبت و خواهش و تمنا ، یه چند تا پست هم متفاوت بفرستم که یادم نره یه سری اختیارات و امکانات هم دارم !!!
ممنونم از اینکه من رو نقدر کردید و منتظرم تا تمام حرفهای شما و باقی دوستانی که مشابه شما فکر می کنند رو بشنوم . ..
زنده باشید .
ali_8557
2009/3/27, 12:40 AM
سلام آقا حميد اگر منابع كارشناسي ارشد معماري به تورت خورد ممنون ميشم دانشگاه ما جواب درستي به من نداده :gol:
maralshad
2009/3/27, 10:57 AM
http://inlinethumb52.webshots.com/23155/2341998180103368983S425x425Q85.jpg
این دانشکده ی در نیوزیلند
maralshad
2009/3/27, 11:01 AM
این دانشکده ی در نیوزیلند
maralshad
2009/3/27, 11:02 AM