PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

mary83
2009/5/28, 12:15 AM
برای بررسی چه کتاب تستی خوبه؟ کسی می دونه؟
فکر می کنم پردازش و جهش

pouya6721
2009/5/29, 11:35 PM
سلام به همه ی عزیزان
من ترم 2 کاردانی به کارشناسی شبکه انتقال میخونم و درسهای مدار و ماشین و بررسی سیستم قدرتم تقریبا عالی بلدم میخواستم بدونم اگه این درسا رو بتونم بالای 60 درصد بزنم امیدی به قبولی هست؟البته باقی درسا رو هم دست و پا شکسته یه چیزایی بزنم.
ریاضی مهندسی رو هم 20 گرفتم ولی نمیخوام واسه ارشد بخونم چون تستاش وقت گیره.:smile:

sinafar1
2009/6/01, 06:49 AM
با سلام
اگه مي شه يه چند تا كتاب واسه زبان تخصصي ارششد معرفي كنيد
مرسي

booklet_shop
2009/6/09, 06:07 PM
دانلود رايگان آموزش روشهاي تست زني

آيا مي دانيد با زدن حتي يك تست صحيح مي توانيد شانس موفقيت خود را افزايش داده و چند صد نفر را پشت سر بگذاريد و به نتيجه مطلوب تري دست يابيد. با استفاده از تكنيك ها و روشهاي تست زني شما مي توانيد ترديد خود را بين گزينه ها از 4 به 2 گزينه كاهش دهيد و سپس به گزينه صحيح برسيد. تجربه نشان داده است كه در هر سال كنكور و در هر درس 15% از سوالات كنكور تكرار سالهاي گذشته مي باشد كه شما علاوه بر استفاده روش هاي تست زني با تمرين و مرور تستها و رابطه بين گزينه ها به راحتي گزينه صحيح را كشف يا شكار كنيد.
پس از آموزش اين دوره شما چه مي آموزيد: با روشهاي صحيح تست زني آشنا مي شويد و اين روش را به راحتي در طول دوره به كار مي بنديد. با امتحانات تستي و چگونگي برگزاري آنها آشنا مي شويد. ياد مي گيريد كه در جلسه آزمون چگونه تست ها را انتخاب نماييد. مي توانيد تفاوت بين تست هاي استاندارد و غير استاندارد را به راحتي تشخيص دهيد. مي آموزيد كه چگونه خود را براي امتحانات تستي آماده نماييد. تفاوت ها و تشابهات ميان امتحانات تستي و تشريحي را درك مي كنيد. بدون هر گونه اضطراب و استرس در جلسات كنكور مختلف شركت مي كنيد. سرعت عمل و سرعت انتقال خود را تا 50% افزايش خواهيد داد. مي آموزيد كه چگونه با مديريت زمان و تقسيم بندي زماني صحيح ، از وقت به عنوان يك فاكتور اصلي در امتحانات تستي بهره ببريد.

براي دانلود رايگان فايلهاي صوتي روشهاي تست زني اينجا را كليك كنيد (http://www.booklet-shop.com/privacy.php).
www.booklet-shop.com (http://www.booklet-shop.com/)

فاخته
2009/6/12, 05:28 PM
salam
bavar konid ke hame chiz to donya bastegi be khodetan dare.man daneshjoie sanaye hastam v emsal konkor arshad (88) to reshte bargh sherkat kardam v kheili omidvaram ke mokhaberate ieki az daneshgahhaye tehran v rozane ro biaram bedon inke hatta ie vahed az bargh pas karde basham.be khodeton etmad be nafs bedin.dostaie barghi man kheili hashon tak avordan.

mahsa_smar2003
2009/6/25, 06:56 PM
salam kasi midune baste amuzeshi,sanjeshe takmili,chiye,tush chiya dare,bedard bokhor hast ya na?va inke aya inja kasi hast ke betunam eshkalamo azash beporsam?(albate eshkalam aksaran takhassosi nistan va bishtar ogat az nazare mafhumi ba moshkel movajeh misham)

mahsa_smar2003
2009/6/25, 07:11 PM
age kasi vagto hosele javab dadan be soalaye mano dare lotfan bem mail bezane:
mahsa_smart2003@yahoo.com
merc

mahsa_smar2003
2009/6/28, 01:32 AM
inhame ketabaye rangarang has birun,lotfan yeki rahnemayim kone.vase darsaye barg ketabayi ke be andaze ketabaye marje mozu ro leftesh nadan va mese bazi ketabayi arshad ham formuli darso nagan,yani ham darso tafhim konan ham soalaye jame va khub dashte bashan chiye?.alavi?rahian arshad,modarresan....???
vase hame darsaye barg ke tu konkur miad :(

seyhoon
2009/6/29, 03:35 PM
چرا همتون انگیلیش نوشتین. بابا فارسی بنویسین بشه خوند.

ARC_2008
2009/6/29, 05:03 PM
دوستان ، استفاده از زبان نگارش فینگلیش یکی از موارد نقض قوانین این تالار است . با تشکر

shabgard65m
2009/6/30, 12:27 AM
اگه یکی از مدیرا بیاد فینگلیش شما رو ببنیه سکته میکنه!

kendab
2009/6/30, 01:18 PM
سلام
دوستان بهتره مهربانتر با اشتباه دیگران برخورد کنیم
شما هم که فارسی نه نوشته اید یه بار دیگه متن فارسی بنویسید تا دوستان متوجه بشوند شما دیگه این اشتباه را تکرار نمی کنید

Reza_Mahmoodi
2009/7/09, 09:03 AM
سلام
به نظر شما اگه برنامه پیشنیاز ها رو رعایت کنید بهتر نیست
مثلاً سه دوره که هر دوره دو یا سه درس داشته باشه مثل زیر :
1 - الکترومغناطیس معادلات و ریاضی مهندسی و آمار
2 - سیگنال و مدار 1 و2
3 - کنترل و الکترونیک
در ضمن کسی اینجا هست که منو تو ترجمه کردن یک کتاب راهنمائی کنه ؟ به عنوان پروژه کارشناسی ؟ حالا ترجمه به درد ارشد هم می خوره یا نه ، بی خود فکر می کنم که با یک تیر دو نشان زدم ؟

Reza_Mahmoodi
2009/7/09, 09:09 AM
راستی اینجا کنکور سال 88 یعنی چی ؟
کنکوری که تو سال 88 قراره برگزار بشه (کنکور 89) یا کنکوری که تو سال 87 برگزار شده و اسمش کنکور 88 تِه ؟

Reza_Mahmoodi
2009/7/09, 01:52 PM
سلام
کنکور امسال اواخر بهمن 88 باید باشه . . .
به نظر شما چه برنامه ای رو دنبال کنیم بهتره ؟
دروس پیشنیاز رو اوّل خوندن یا همه رو با هم خوندن .
مثلاً معادلات پیشنیاز ریاضی مهندسی و ریاضی مهندسی هم پیشنیاز سیگنال و سیگنال هم یه جورایی پیشنیاز کنترله .
از اون طرف الکترومغناطیس یک درس پایه و کلّی از قوانین کلّی و پیشنیاز مدار 1 و 2 و اون هم پیشنیاز الکترونیک ؟
این طوری بهتر نیست که از پایه شروع کرد ؟
در ضمن برای قدرتی ها هم الکترومغناطیس پیشنیاز ماشینه . . .

mary83
2009/7/09, 10:19 PM
سلام
کنکور امسال اواخر بهمن 88 باید باشه . . .
به نظر شما چه برنامه ای رو دنبال کنیم بهتره ؟
دروس پیشنیاز رو اوّل خوندن یا همه رو با هم خوندن .
مثلاً معادلات پیشنیاز ریاضی مهندسی و ریاضی مهندسی هم پیشنیاز سیگنال و سیگنال هم یه جورایی پیشنیاز کنترله .
از اون طرف الکترومغناطیس یک درس پایه و کلّی از قوانین کلّی و پیشنیاز مدار 1 و 2 و اون هم پیشنیاز الکترونیک ؟
این طوری بهتر نیست که از پایه شروع کرد ؟
در ضمن برای قدرتی ها هم الکترومغناطیس پیشنیاز ماشینه . . .
نه اصلا اینطوری خوب نیست باید باهم بخونی می تونی چند تا درس با هم شروع کنی ولی باید طوری برنامه ریزی کنی که تا آخر مهر یا آبان درس ها یک دور خونده باشی کاملا . معادلات و فقط باید واسه مدار بدونی و بقیه اصلا نیاز به پیش نیاز نداره یا من پیش نیازیشو نمی فهمم :D:biggrin:;)

moein
2009/7/09, 10:30 PM
نه اصلا اینطوری خوب نیست باید باهم بخونی می تونی چند تا درس با هم شروع کنی ولی باید طوری برنامه ریزی کنی که تا آخر مهر یا آبان درس ها یک دور خونده باشی کاملا . معادلات و فقط باید واسه مدار بدونی و بقیه اصلا نیاز به پیش نیاز نداره یا من پیش نیازیشو نمی فهمم :D:biggrin:;)
سلام
من حرف این دوستمون رو تایید میکنم
پیش نیاز و هم نیاز واسه خوندن ارشد به نظر من مفهوم خاصی نداره
به خود شخص بستگی داره

Neda_63
2009/7/10, 01:00 PM
سلام. من لیسانس فیزیک شهید بهشتی بودم و 1 سال هم برق بهشتی خوندم ولی با اینکه فوق بدون کنکور فیزیک شریف می تونستم برم 2 ماه خوندم امتحان ارشد برق دادم. با اینکه من درسای کنکور ارشد رو نخونده بودم در دانشگاه و وقت هم 2 ماه بیشتر نداشتم مالک اشتر تهران برق الکترونیک دیجیتال قبول شدم پارسال . البته ما بد شانسی اوردیم اگرنه سال پیشش با رتبه ی من خواجه نصیر قبول شدن. دوست خودم رتبه ی 4 ارشد شد الان مخابرات شریف می خونه. ما با هم درس خوندیم. یه قلق های خاصی داره ارشد. منظورم اینه که من فیزیک بودم رفتم برق الکترونیک. گرایش رو اگه وقت بذارین می شه عوض کرد. ولی من توصیه می کنم مخابرات سیستم یا الکترونیک دیجیتال ادامه بدین، کار براشون بهتره.

mani6606
2009/7/10, 04:07 PM
با سلام خدمت شما Neda_63. يك سوال داشتم شما در مدت آن دو ماه چه درسهايي رو مطالعه كردين و آيا زمان لازم براي زدن تست هم داشتين؟

Reza_Mahmoodi
2009/7/11, 11:53 AM
با سلام
به نظرم برای کسانی که از فیزیک تغییر گرایش می دهند مخابرات گرایش میدان یا مهندسی مایکروویو خیلی جذاب تر هستند . چون تو گرایشهای فیزیک الکترومغناطیس جنبۀ اصلی داره.
در ضمن ، به نظر شما سه برنامۀ 20 روزه و سرعتی برای اتمام درسها به ترتیب زیر چطوره :

20 روز اوّل :
1-الکترومغناطیس
2-معادلات و ریاضی مهندسی

20 روز دوم :
1-مدار 1 و مدار 2
2- سیگنال

20 روز سوم :
1-الکترونیک 1 و2
2-کنترل خطی

از این جهت هر بیست روز دو درس که تمرکز بیشتری روی دروس قابل اعمال است و از این جهت پیشنیاز ها که یک نظم فکری داشته باشیم .
در ضمن ، پیشنیاز ها تقریباً همگی درست هستند ، مثلاً وقتی مدارت خیلی خوب باشه مسلّماً الکترونیک رو راحت تر می تونی جواب بدی . حالا بعضی هاشون هم که پیشنیاز کردنشون سخته تا حدودی به هم ربط دارن مثلاً تو الکترومغناطیس شکل دیفرانسیلی قوانین کیرشهف و همچنین تعریف کلّی خازن و سلف و مقاومت به زبان الکترون ها بیان می شوند که تو مدار از یک حالت خاصش استفاده میشه ... اینجا اصل همون نظم فکریه ، با فکر اینکه پیشنیاز ها رو قوی هستید به برنامه بعدی میروید .
در ضمن این برنامه در هر بیست روز برنامه بیست روز قبل رو مرور می کنید و در کل جنبۀ سرعتی داره که از مهر به بعد به تثبیت و مرور وارد می شوید . خوبه یا نه ؟

seyhoon
2009/7/11, 05:07 PM
راستی اینجا کنکور سال 88 یعنی چی ؟
کنکوری که تو سال 88 قراره برگزار بشه (کنکور 89) یا کنکوری که تو سال 87 برگزار شده و اسمش کنکور 88 تِه ؟
کنکور اسفند 87 کنکور 88 بود. چون ملاک سال تحصیلی است که با قبولی تو کنکور شروع میشه.

seyhoon
2009/7/14, 07:28 AM
من می خوام امروز شروع کنم با مغناطیس. رشته ام قدرته. ولی راستش امید زیادی ندارم چون ترم پاییز هم 18 واحد دارم و فکر نکنم بتونم وقت زیادی بذارم.

Reza_Mahmoodi
2009/7/14, 11:15 AM
من می خوام امروز شروع کنم با مغناطیس. رشته ام قدرته. ولی راستش امید زیادی ندارم چون ترم پاییز هم 18 واحد دارم و فکر نکنم بتونم وقت زیادی بذارم.
سلام ، اینجوری فکر نکن ... بعضی هستند که 20 واحد برداشتند و رتبۀ برتر هم بوده اند ... اتفاقاً اگه خوب تلاش کنی این 18 واحد کمک هم می کنه ... اصولاً هرچه سرت شلوغ تر باشه تلاشت هم بیشتر میشه ... برای مثال خود من باید 20 واحد بردارم علاوه بر اون الآن کارآموزی هم دارم و یک پروژۀ سنگین هم برداشتم ولی امید باید داشت ... .

seyhoon
2009/7/15, 08:55 AM
ایهاالناس یکی زودتر بگه برا مغناطیس لازمه چنگ رو بخونم یا همون مغناطیس پردازش کافیه؟ اخه حجم چنگ زیاده کتاب سختی هم هست. اصلا حال خوندنشو ندارم.http://www.iran-eng.com/images/icons/icon9.gif

mary83
2009/7/15, 09:54 AM
ایهاالناس یکی زودتر بگه برا مغناطیس لازمه چنگ رو بخونم یا همون مغناطیس پردازش کافیه؟ اخه حجم چنگ زیاده کتاب سختی هم هست. اصلا حال خوندنشو ندارم.http://www.iran-eng.com/images/icons/icon9.gif
بستگی داره تا چه حد بلدی. به نظر من چنگ حل تمام تمرینات و مثال های چنگ و رهیافت لازمه حتی 2 3 بار و اگه تو دور 2 یا 3 بتونی براشون راه کوتاه پیدا کنی عالیه در کنارش تو دور دوم پردازش هم بخون و:w10: تستهای کنکورش و تست های تالیفی شو بزن دو سه بار هم پردازش بخون و همچنین راهیان (آخه همه تست های کنکور تو کتاب پردازش نیس) موفق باشی :);) سعی کن یک دور تحلیلی بخونی مسایل و آنالیز کنی و:w10: تو دور دوم به دنبال راه کوتاه و الته ببین هر سوال و می تونی از چند راه حل کنی (این کا رو واسه بقیه درس ها هم انجام بده) :):smile:;):thumbsup2::victory:

فاخته
2009/7/15, 11:20 AM
سلام.
کتاب پردازش خیلی خوب گفته.من چون برقی نبودم کتاب چنگ رو هم نخونده بودم وبرای ارشد پردازش رو خوندم.نتیجه هم گرفتم.

seyhoon
2009/7/25, 02:53 PM
متاسفانه تاپیک کم رونقی داریم. شایدم نزدیکهای کنکور پر رونق بشه. ولی این تاپیکها تنها چیزیه که برای مطالعه کنکور ارشد به من انگیزه میده. کاش بچه ها بیشتر اینجا میومدن.

EECi
2009/7/25, 03:58 PM
من که هستم!ما در دانشگاه 3 نفر هستیم که با هم درس می خونیم .قرار 2 نفر هم اضافه بشه.راستی واقعا اینجور تاپیکا به ادم انگیزه درس خوندن میده.با شیحون موافقم.
واسه الکترومغناطیس من کتاب پارسه رو به همراه یک کتاب سطح پایینتر ترجیه میدم.انشالله مهر ماه چنگ رو شروع می کنم.
برای مدار هم اولش هیت رو می خوندم که حسابی حوصلمو سر برد.زیادی طولش میده مطلبو! به همین خاطر الان سرفصلی می خونم و از چند کتاب ( غیر از هیت البته!). کلا خدمت مهندسا توصیه می کنم سرفصلی مطالبو یاد بگیرن.هر کتابی بهتر یه فصلو نوشته بود از اون بخونن.
راستی از مهر میرم ترم 3.

seyhoon
2009/7/26, 03:03 PM
شما ترم 3 ای؟ داری از حالا شروع می کنی؟ بابا بچه زرنگ.ولی من میگم این تابستونو تفریح کن. ترمهای بالاتر بری نیاز به استراحتو حس میکنی چون خیلی سرت شلوغ میشه. تازه شما که هنوز درسهای ارشد نخوندین .داری چی می خونی الان؟ میشه بپرسم کدوم دانشگاهی؟

EECi
2009/7/26, 04:22 PM
اره سیحون جان. ترم سه میرم از مهر.
مگه زوده؟ به نظر من که باید از همین موقع ها شروع کرد واسه ارشد...
البته یکی از دلیلام هم شرکت در المپیاد برق هست . می خوام تا اول سال 3 خیالم از درسای ریاضی ، مدار ، کنترل ، الکترومغناطیس و ماشین و احیانا الکترونیک و سیگنال( واسه اینکه معلوم نیست قدرت ادامه بدم یا نه! هنوز تصمیم نگرفتم!) راحت بشه.
واقعیتیش تمام تلاشمو واسه ارشد تهران می کنم . یکیم اینکه به نظرم باید اطلاعاتم بقدری باشه که بتونم از ترم 5 به بعد مقاله بنویسم...
درس معادلات و آمار رو پاس کردم و تست های اون رو از پارسه و پردازش و یکی دو تا کتاب دیگه میزنم. مدار و الکترومغناطیس رو هم از کتاب دسور و زاهن می خونم و در کنارش بازم پارسه.(البته پارسه مدارش یکم سنگینه ولی الکترومغناطیسش ابکیه) از مهر هم ریاضی مهندسی (کامل)و تست الکترومغناطیس و مدار کار می کنم.

دانشگاه آزاد می خونم.

deremel400
2009/7/26, 04:27 PM
نگفتی کدوم شهر همچین دانشجوهای توپی تو دانشگاه آزاد داره بگو ما هم بیاییم:)چون خود منم دانشگاه آزادی هستم اما اصلا حال درس خوندن ندارم اتفاقا ترم 3هستم

EECi
2009/7/26, 04:40 PM
خوشبختم هم دانشگاهی! اسم دانشگاهمون همچین بد در رفته!!! دانشجو هایی تو دانشگاه آزاد ما هستن که روی سراسری ها رو بشدت کم کردند!( جسارت به سراسری نباشه ها!) شوخی کردم اتفاقا دوستای صمیمی من همشون دولتی می خونن .
یه واقعیت هست که دانشگاه آزادیا بیشتر درس می خونن(واقعا اینطوره) شما خودت هم باید بیشتر بخونی و ریاضیتو واسه ترم بعد محکم ببندی. کافیه بیای به همچین تاپیکایی و انگیزه بگیری.
حالا اسم دانشگام هم زیاد مهم نیست مهم اینه که برق می خونیم .

mary83
2009/7/26, 06:20 PM
دیگه دارین زیادی شلوغش می کنین ها . تست تست اگه درسها رو خوب و مفهومی یاد بگیری لازم نیس ار حالا به این چیزها فک کنی بهتر به خود درسهای لیسانس فکر کنی و مقاله نه اینکه از حالا تست تست بعد هم سال دیگه باز درسها یادت می ره اما متاسفانه تست ها برات تکراری می شه اگه می خواهی چیزی بخونی مدار بخون (شما چطوری ترم 2 مغناطیس داشتی؟؟؟ ) تازه مدار1 هم داشتی که فقط بعد هم مفهومشو یاد بگیر چندتا رفرنس توپ بخون بابا پارسه که کتاب مدارش ابکیه مغناطیس پارسه هم که چیزی نگفته بهتره چنگ و هیت و با تمریناتشون گامل بخونی اگه اینقد ر عجله داری در ضمن مواظب باش کم نیاری :)
بهتره که به کار عملی و درسا توجه کنی ته اینکه تست تست تست این روش اشتباهه برو بجای این کار چند تا نرم افزار یاد بگیر که بدردت بخوره بای:razz::razz::razz:

EECi
2009/7/26, 06:59 PM
دیگه دارین زیادی شلوغش می کنین ها . تست تست اگه درسها رو خوب و مفهومی یاد بگیری لازم نیس ار حالا به این چیزها فک کنی بهتر به خود درسهای لیسانس فکر کنی و مقاله نه اینکه از حالا تست تست بعد هم سال دیگه باز درسها یادت می ره اما متاسفانه تست ها برات تکراری می شه اگه می خواهی چیزی بخونی مدار بخون (شما چطوری ترم 2 مغناطیس داشتی؟؟؟ ) تازه مدار1 هم داشتی که فقط بعد هم مفهومشو یاد بگیر چندتا رفرنس توپ بخون بابا پارسه که کتاب مدارش ابکیه مغناطیس پارسه هم که چیزی نگفته بهتره چنگ و هیت و با تمریناتشون گامل بخونی اگه اینقد ر عجله داری در ضمن مواظب باش کم نیاری :)
بهتره که به کار عملی و درسا توجه کنی ته اینکه تست تست تست این روش اشتباهه برو بجای این کار چند تا نرم افزار یاد بگیر که بدردت بخوره بای:razz::razz::razz:

:) خیلی ممنون ... توصیه های بسیار استادانه ای بود:gol:
باور کن با دو تا استاد ،معادلات و آمار رو پاس کردم که واقعا جز اون استاد های بسیار سخت گیر ایران بودن! اینقدر سوال حل کردم که فقط الان تست تالیفی می زنم ، کنکور های ارشد هم بعضی موقع ها . راستی به نظرم سرعت تست زنیم به قدری بالا رفته که دیگه کمتر تستی برام جدیده و این خیلی لذت داره!( خود خواهانه نیست ولی شما فرض کنید یه دانشجو با قیافه پریشون بیاد بگه اقا من الان یه روزه تو این سوال موندم و شما با کمی فکر کردن مسئله رو حل کنی!) به نظرم باید راه حل های ریاضی مثل جدول ضرب تو ذهن ادم باشه. و این با تمرین و استفاده از قضیه های ریاضی بدست میاد و یا هر درس دیگه ای.
راستی علاقه شدیدی به مطالعه خارج از برنامه درسی دارم ولی سعی می کنم اول درس دانشگاهو بخونم بعد بقیه کتابا یا مقالاتو. و به همین خاطر هر وقت تو خودم توانایی دیدم مقاله می نویسم.دانشگاه های معتبر دنیا برای مقاله نویسی خیلی ارزش میدن(واسه ادامه دکترا به درد می خورن)
من الکترو را ترم 3 بر می دارم و منظورم این بود که خودم شروع کردم به خوندن.
استاد ما خودش یه کتاب ترجمه کرده (زمانی که در امریکا بود از اون کتاب می خونده) و من مجبورم اون کتابو بخونم. چنگ رو تعریفشو خیلی شنیدم ولی فعلا این کتابی که گفتم استاد نوشته واسه من با اهمیت تره(ترم قبلش از کلاس 50 نفره 17 نفر قبول شده بودن!)
واسه مدار هم که مبحثی و از هر کتابی که خوب بود می خونم. پارسه هم مکمله به نظرمن.
انصافا الکترو مغناطیس پارسه بد نیستا ولی بازم چشم چنگ رو هم خواهم خوند(ولی حق بده دیگه اونم از مهر ماه!)
می خواستم قبلا بگم ولی پیش خودم گفتم بچه ها خیال می کنن با یه تراکتور طرفن! یه گروه روبوتیک داریم که کار های علمیمون رو هم از مهر شروع می کنیم.(چند تا طرح رو هم داریم تو دستمون که بررسی می کنیم):eek:
تنها ایرادم اینه که تا حالا نرم افزار کار نکردم ولی قسطم اینه که مطلب رو بصورت کلی یاد بگیرم و از مهرم اسپایس یا پرتئس(همچین اسمی داشت:redface:) . نمی دونم و لی شاید تنها عاملی باعث میشه از این همه کار خسته نشم علاقم به برق هست.:surprised::)

mary83
2009/7/26, 07:58 PM
:) خیلی ممنون ... توصیه های بسیار استادانه ای بود:gol:
باور کن با دو تا استاد ،معادلات و آمار رو پاس کردم که واقعا جز اون استاد های بسیار سخت گیر ایران بودن! اینقدر سوال حل کردم که فقط الان تست تالیفی می زنم ، کنکور های ارشد هم بعضی موقع ها . راستی به نظرم سرعت تست زنیم به قدری بالا رفته که دیگه کمتر تستی برام جدیده و این خیلی لذت داره!( خود خواهانه نیست ولی شما فرض کنید یه دانشجو با قیافه پریشون بیاد بگه اقا من الان یه روزه تو این سوال موندم و شما با کمی فکر کردن مسئله رو حل کنی!) به نظرم باید راه حل های ریاضی مثل جدول ضرب تو ذهن ادم باشه. و این با تمرین و استفاده از قضیه های ریاضی بدست میاد و یا هر درس دیگه ای.
راستی علاقه شدیدی به مطالعه خارج از برنامه درسی دارم ولی سعی می کنم اول درس دانشگاهو بخونم بعد بقیه کتابا یا مقالاتو. و به همین خاطر هر وقت تو خودم توانایی دیدم مقاله می نویسم.دانشگاه های معتبر دنیا برای مقاله نویسی خیلی ارزش میدن(واسه ادامه دکترا به درد می خورن)
من الکترو را ترم 3 بر می دارم و منظورم این بود که خودم شروع کردم به خوندن.
استاد ما خودش یه کتاب ترجمه کرده (زمانی که در امریکا بود از اون کتاب می خونده) و من مجبورم اون کتابو بخونم. چنگ رو تعریفشو خیلی شنیدم ولی فعلا این کتابی که گفتم استاد نوشته واسه من با اهمیت تره(ترم قبلش از کلاس 50 نفره 17 نفر قبول شده بودن!)
واسه مدار هم که مبحثی و از هر کتابی که خوب بود می خونم. پارسه هم مکمله به نظرمن.
انصافا الکترو مغناطیس پارسه بد نیستا ولی بازم چشم چنگ رو هم خواهم خوند(ولی حق بده دیگه اونم از مهر ماه!)
می خواستم قبلا بگم ولی پیش خودم گفتم بچه ها خیال می کنن با یه تراکتور طرفن! یه گروه روبوتیک داریم که کار های علمیمون رو هم از مهر شروع می کنیم.(چند تا طرح رو هم داریم تو دستمون که بررسی می کنیم):eek:
تنها ایرادم اینه که تا حالا نرم افزار کار نکردم ولی قسطم اینه که مطلب رو بصورت کلی یاد بگیرم و از مهرم اسپایس یا پرتئس(همچین اسمی داشت:redface:) . نمی دونم و لی شاید تنها عاملی باعث میشه از این همه کار خسته نشم علاقم به برق هست.:surprised::)
نرم افزار هایی مثل اسپایس و مطلب حتما لازمت می شه در طول ترم (پروتئوس بسکام 8051 هم به مرور ولی با اسپایس و مطلب خیلی زودتر سروکار داری ) په بهتر که از حالا یاد بگیری و وقتت اون موقعه واسه یاد گیری مطالب بیس اونا تلف نشه در ضمن برنامه نویسیتم قوی کن;):) من خودم عاشق مطلبم :D موفق باشی ;):) برق واقعا عشقه top of all:):):) یکم خودمونو تحویل بگیریم ببینین بقیه رشته ها چقد ر خودشون تحویل می گیرن;););):):):)

EECi
2009/7/27, 10:21 AM
خیلی ممنون از دوستان. به نظرم می تونیم یه گروه خوب برق تشکیل بدیم که سطح سواد هم رو تا حد زیادی ببریم بالا.

mary83
2009/7/27, 12:15 PM
- برخي از رشته‌هاي امتحاني گروه آموزشي فني و مهندسي
الف) مجموعه مهندسي برق (1251):

كد رشته
رشته امتحاني

مواد و ضرايب امتحاني

1251
مجموعه مهندسي برق
1- الكترونيك
2- قدرت
3- مخابرات
4- كنترل
5- راه آهن برقي
6- مهندسي قدرت – مديريت انرژي
7- مهندسي پزشكي (بيوالكتريك)
8- مكاترونيك
1- زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات (معادلات دفرانسيل، رياضيات مهندسي، آمار و احتمالات)، 3- مدارهاي الكتريكي 1 و 2، 4- الكترونيك 1 و 2، 5- ماشين‌هاي الكتريكي 1 و 2، 6- سيستم‌هاي كنترل خطي، 7- الكترومغناطيس، 8- تجزيه و تحليل سيستم، 9- بررسي سيستم‌هاي قدرت 1، 10- مدار منطقي و ريزپردازنده‌ها
ضرايب به ترتيب دروس:
1- الكترونيك (3، 4، 4، 4، 0، 3، 3، 4، 0 و 0)
2- قدرت (3، 4، 4، 0، 4، 4، 3، 0، 3 و 0)
3- مخابرات (3، 4، 4، 3، 0، 3، 4، 4، 0 و 0)
4- كنترل (3، 4، 4، 3، 3، 4، 0، 4، 0 و 0)
5 و 6 ضرايب گرايش‌هاي (راه آهن برقي و مهندسي قدرت – مديريت انرژي) همانند ضرايب، گرايش قدرت مي‌باشد.
7- بيوالكتريك (3، 4، 4، 3، 0، 4، 1، 4، 0 و 0) در اين گرايش انتخاب يكي از دو درس الكترومغناطيس يا مقدمه‌اي بر مهندسي پزشكي به عنوان درس هفتم الزامي است.
8- مكاترونيك (2، 4، 4، 4، 4، 4، 0، 0، 0 و 4)

) مجموعه مهندسي مكانيك (1267):
كد رشته
رشته امتحاني

مواد و ضرايب امتحاني

1267
مجموعه مهندسي مكانيك
1- ساخت و توليد
2- طراحي كاربردي
3- تبديل انرژي
4- مهندسي پزشكي – بيو مكانيك
5- سيستم محركه خودرو
6- طراحي سيستم‌هاي تعليق، ترمز و فرمان
7- سازه بدنه خودرو
8- مكاترونيك
1- زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات (رياضي عمومي 1 و 2، معادلات ديفرانسيل، رياضي مهندسي)، 3- حرارت و سيالات (ترموديناميك، مكانيك سيالات، انتقال حرارت)، 4- جامدات (استاتيك، مقاومت مصالح، طراحي اجزاء)، 5- ديناميك و ارتعاشات (ديناميك، ارتعاشات، ديناميك ماشين، كنترل)، 6- ساخت و توليد (ماشين ابزار، قالب پرس، علم مواد، ماشين‌هاي كنترل عددي، اندازه‌گيري، توليد مخصوص، هيدروليك و نيوماتيك، مديريت توليد)
ضرايب به ترتيب دروس:
1- ساخت و توليد (1، 2، 1، 2، 1 و 4)
2- طراحي كاربردي (1، 2، 2، 3، 2 و 0)
3- تبديل انرژي (1، 2، 3، 2، 2 و 0)
4- مهندسي پزشكي – بيو مكانيك (3، 4، 3، 4، 3 و 3)
5- سيستم محركه خودرو (2، 3، 3، 3، 2 و 0)
6- طراحي سيستم‌هاي تعليق، ترمز و فرمان (2، 3، 1، 3، 4 و 0)
7- سازه بدنه خودرو (2، 3، 2، 4، 3 و 0)
8- مكاترونيك (1، 2، 2، 2، 3 و 2)
متقاضيان گرايش 4 به جاي دروس 5 و 6 فوق مي‌توانند دروس (مباني بيومكانيك 1 و 2 و دروس پايه پزشكي شامل فيزيولوژي و آناتومي و فيزيك پزشكي) را انتخاب نمايند.
* - پذيرش دانشجو در رشته مكاترونيك در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1389 از طريق كد رشته‌هاي 1251 (مجموعه مهندسي برق) و 1267 (مجموعه مهندسي مكانيك) صورت مي‌گيرد

برای دیدن بقیه رشته ها به لینک زیر مراجعه کنید

http://www6.sanjesh.org/Arshad/1388/880505_01.php

Reza_Mahmoodi
2009/7/27, 06:56 PM
دوستان لطفاً از بحث اصلی تاپیک "کنکور ارشد برق" فاصله نگیرید ... بقیۀ بحث ها رو در تاپیک های دیگه می تونید دنبال کنید ، پس لطفاً اینجا فقط به کارشناسی ارشد و روش مطالعه و معرفی منابع و ... بپردازید . فکر کنم همه موافق باشند ؟!

msc-electronic
2009/7/28, 01:16 PM
راهنمایی, مشاوره و تدریس خصوصی کارشناسی ارشد مهندسی برق در تمامی
گرایشها توسط دانشجویان ممتاز دکترا و ارشد دانشگاههای شریف و تهران

http://www.basaligheh.blogfa.com/

msc-electronic
2009/7/28, 01:18 PM
كارشناسي ارشد مهندسي برق
اطلاعات جامع در مورد کارشناسی ارشد مهندسی برق(تمام گرایشها)

msc-electronic
2009/7/28, 02:02 PM
كارشناسي ارشد مهندسي برق
اطلاعات جامع در مورد کارشناسی ارشد مهندسی برق(تمام گرایشها)
http://basaligheh.blogfa.com/

anishtain_bahosh
2009/7/29, 08:16 AM
با سلام
اگه مي شه يه چند تا كتاب واسه زبان تخصصي ارششد معرفي كنيد
مرسي
من هم دنبالش هستم اگه کمکی به شما رسید ما رو هم بی نصیب نذار;)ممنون

anishtain_bahosh
2009/7/29, 08:22 AM
من دنبال یک منبع خوب برای زبان تخصصی ارشد هستم, کسی کمک میکنه؟ ممنون;)

anishtain_bahosh
2009/7/29, 08:31 AM
راهنمایی, مشاوره و تدریس خصوصی کارشناسی ارشد مهندسی برق در تمامی
گرایشها توسط دانشجویان ممتاز دکترا و ارشد دانشگاههای شریف و تهران

با اجازه به یکی از دوستان نیازمند پیشنهاد کردم;)

yaghaffar
2009/7/29, 09:09 AM
سلام.دوست عزیز تبریک می گم.به عنوان یک دوست قول میدهم سال بعد رتبه 1 قدرت برای بنده است

alisaket2002
2009/7/29, 09:32 AM
سلام دوست عزيز.ممنونم و اميدوارم كه به هدفتون برسيد

shabgard65m
2009/7/31, 10:16 PM
کسی کتاب الکترو راحت تر واسه کسی که کلا هیچی نمیفهمه سراغ داره؟؟؟

seyhoon
2009/8/01, 10:18 AM
به. سلام اقای alisaket .چه عجب سری به اینجا زدید. انگار سرتون خیلی شلوغه.می خواستم برا زبان تخصصی راهنمایی بگیرم ازتون. منظورم سوالای تخصصیه.نه کتاب 504 که برا زبان عمومیه.اگر زودتر جواب بدین ممنون میشم.

seyhoon
2009/8/01, 10:22 AM
دوست عزیز اگر مثل من چنگ برات سخته می تونی کتاب رهیافت حل مسئله در مغناطیس فکر کنم از دیانی باشه یا کتاب پردازشو بخونی.

shabgard65m
2009/8/01, 10:16 PM
سلام بابا اون دیانی هم سخته :دی
آسونتر روتین تر تا راه بیفتم:دی

msc-rostami
2009/8/03, 05:39 PM
اطلاعات جامع آزمون كارشناسي ارشد مهندسي برق دانشــگاه آزاد اســـلامي

در وب سايت : www.Msc-Rostami.blogfa.com (http://www.Msc-Rostami.blogfa.com)

كـارنامه ، ظرفيت و تـراز دانشـگاه ها ، منـابع ، نمـونه سـئوالات از سال 1380 تا سال ۱۳۸۷ همـراه با پاسـخ كـامـلا منحصــربفـرد توسـط نويسنـده وب سـايت ،تدريس خصوصي دروس دانشگاهي و كنكور كارشنـاسي ارشـد دانشــگاه آزاد اســـلامي، مشاوره و...

اوليـن وب سايت اختصـاصي (داوطلبـان) كارشـناسي ارشـد مهنـدسي برق دانشـگاه آزاد اسـلامي

mani6606
2009/8/06, 05:13 AM
از دوستان کسی اطلاع داره برای قبولی در رشته الکترونیک دانشگاه فردوسی (روزانه و شبانه) رتبه حدود چقدر باید باشه؟

elec_man
2009/8/07, 11:02 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و هم رشته ای های خوبم.من نیز امسال اگر خدا بخواد برای ارشد شرکت میکنم.امیدوارم تو این تاپیک بتونیم به همدیگر برای موفقیت در کنکور 89 کمک کنیم.
با تشکر

EECi
2009/8/08, 11:56 AM
یه سوالی هم من داشتم
به نظرتون سطح معادلات پردازش چطوریه ؟ من دارم این کتابو در کنار پارسه و کتاب اقای شیدفر (البته در حد مثال های حل شده کتاب در مورد کتاب آقای شیدفر می خونم)
در مورد آمار هم پردازش و پارسه رو می خونم.
میشه نظرتون رو در مورد این منابع بگید؟
من از مهر میرم ترم 3 ، به نظرتون بهترین کار هایی که می تونم بکنم دیگه چیه؟

mary83
2009/8/08, 01:05 PM
یه سوالی هم من داشتم
به نظرتون سطح معادلات پردازش چطوریه ؟ من دارم این کتابو در کنار پارسه و کتاب اقای شیدفر (البته در حد مثال های حل شده کتاب در مورد کتاب آقای شیدفر می خونم)
در مورد آمار هم پردازش و پارسه رو می خونم.
میشه نظرتون رو در مورد این منابع بگید؟
من از مهر میرم ترم 3 ، به نظرتون بهترین کار هایی که می تونم بکنم دیگه چیه؟

آخه چه فایده داره که از حالا می خونی :que::que: :eek::eek:اینا آسونترین و فرارترین دروس هستن و حتی اگه از مهر اونی سالی هم که کنکور داری بخونی بازهم دیر نیس
بهترین کار اینه که چند تا نرم افزار کار کنی مثلا مطلب یا برنامه نویسی
فکر می کنی می شه از حالا واسه 3 ساله دیگه برنامه ریزی کنی؟؟ واسه چیزی وقت بذار که ارزش داره مثل همینا که گفتم چقدر همه جو گیرن:surprised::evil::wallbash::hate::w05::w20 :
از مهر هم فقط بشین درسهای ترمتو به دقت بخون کاملا مفهومی همه رو یاد بگیر و سعی کن معدلت خوب بشه بهتر که به کنکور و روش تستی فکر نکنی البته خوبه که سوال های کنکور رو حل کنی اما به عنوال یک مسئله تشریحی ;):book:
حیف بجای اینکه بچه ها دنبال کار بژوهشی و تحقیق و پروژه و چند تا نرم افزار بدرد بخور و برنامه نویسی قوی کار عملی باشن فقط فکر و ذکر شون از بعد کنکور لیسانس و هنوز وارد دانشگاه نشده , ارشده . واقعا جای بسی تاسفه با این برنامه ریزی ها.
اگه بچه ها درس هاشون در طول ترم کاملا مفهومی و دقیق بخونن و معدل خوب بیارن و همه رو کامل یاد بگیرن و واسه درس هاشون در طول ترم چند تا مرجع درست بخ.نن مثالهاشو حل کنن (خودشون حل کنن نه اینکه از رو جواب حل شده بخونن) خلاصه نویسی کنن نیاز نیست که از ترم 1 واسه کنکور بخونن. :w10::w10::w17::w11:
فکر کنم یکم خشن شد:redface: ببخشید:redface::whistle:

shabgard65m
2009/8/09, 10:00 PM
سلام بچه ها برای اول کار اول ماشین , کتاب مدرسان شریف خیلی عالی هست.

mojtaba_81
2009/8/15, 10:11 AM
سلام به بچه های برق...
من می خواستم یه خواهشی از این علی آقاتون که یکی در میون تاپیکا مال ایشونه بکنم.
علی آقا!! شما توصیه ای چیزی واسه کنکور مکانیک ندارین؟
البته یه خواهش دیگه هم داشتم، میدونید... تو این عکستون اصلا چهرتون مشخص نیست میشه یه گنده ترش رو بذارین...
راستی به نظر من فردی به با هوشی و فروتنی شما اصلا نیست...
رتبه ای هم که آوردین یه عدد رو یایی واسه ماهاست... آخه میدونی ما از دیدن عدد 10 یه ذوقی میکنیم که نگووووووو... برا همین من دارم از حسودی به رتبه ی شما می ترکم... فکر کنم اگه فرددیگه ای هم حسودی داره میکنه علتش همینه...

seyhoon
2009/8/15, 10:28 AM
سلام به بچه های برق...
من می خواستم یه خواهشی از این علی آقاتون که یکی در میون تایپیکا مال ایشونه بکنم.
علی آقا!! شما توصیه ای چیزی واسه کنکور مکانیک ندارین؟
البته یه خواهش دیگه هم داشتم، میدونید... تو این عکستون اصلا چهرتون مشخص نیست میشه یه گنده ترش رو بذارین...
راستی به نظر من فردی به با هوشی و فروتنی شما اصلا نیست...
رتبه ای هم که آوردین یه عدد رو یایی واسه ماهاست... آخه میدونی ما از دیدن عدد 10 یه ذوقی میکنیم که نگووووووو... برا همین من دارم از حسودی به رتبه ی شما می ترکم... فکر کنم اگه فرددیگه ای هم حسودی داره میکنه علتش همینه...
آخه اینجا که مال مکانیکی ها نیست. برو تو تاپیک خودتون بپرس. برق چه ربطی به مکانیک داره.:hate:ضمنا شما چیکار به اقای alisaket داری بهش گیر دادی؟چشم نداری موفقیتشو ببینی؟؟:thumbsup2:تازه ما از ایشون ممنونیم که تجربیاتشان را اینجا گذاشتند و منابعی که خوندن رو نام بردن. تو طلبکار هم هستی؟؟!!!!

shabgard65m
2009/8/15, 04:55 PM
سیهون این بیچاره که همش تشکر کرده بود؟
نکنه از افعال معکوس استفاده کرده بود؟!

seyhoon
2009/8/15, 07:10 PM
سیهون این بیچاره که همش تشکر کرده بود؟
نکنه از افعال معکوس استفاده کرده بود؟!
تو این عکستون اصلا چهرتون مشخص نیست میشه یه گنده ترش رو بذارین...
شما به این میگین تشکر؟؟؟!!!!نمی دونم شایدم من اشتباه میکنم!!

kendab
2009/8/15, 09:20 PM
سلام
نتایج ازاد کی اعلام میشوند

asd12
2009/8/15, 09:50 PM
سلام بچه ها.من جزوات ریاضی 2,معادلات و ریاضی مهندسی پارسه رو دارم.هر کی می خواد پیام حضوصی بده

mojtaba_81
2009/8/16, 12:41 AM
seyhoon این خیلی خوبه که از تجربیات دیگران بهره میبری ولی سعی کن این اخلاق رو که دوس نداری بقیه هم از تجربیات اون کسی که داری از تجربیاتش بهره میبری بهره ببرن رو کنار بذاری ... تموم نمیشه که ... من برای علی که میدونم تمام دغدغش شده قبولی بقیه( خدا عمرش بده) پست میذارم، تو ناراحت میشی؟ ... اینم نگو که چرا میکانیک رو ول کردی اومدی اینجا... باور کن مثل علی هیچجا دیگه نیس...

seyhoon
2009/8/16, 12:51 PM
seyhoon این خیلی خوبه که از تجربیات دیگران بهره میبری ولی سعی کن این اخلاق رو که دوس نداری بقیه هم از تجربیات اون کسی که داری از تجربیاتش بهره میبری بهره ببرن رو کنار بذاری ... تموم نمیشه که ... من برای علی که میدونم تمام دغدغش شده قبولی بقیه( خدا عمرش بده) پست میذارم، تو ناراحت میشی؟ ... اینم نگو که چرا میکانیک رو ول کردی اومدی اینجا... باور کن مثل علی هیچجا دیگه نیس...
کی گفته من نمی خوام دیگران از تجارب ایشون استفاده کنن. شما این طوری برداشت کردی. اخه پستت یه جوری بود انگار داری بهش توهین میکنی و چون ایشون دوست من هستن من ازش دفاع کردم. من از پست شما این طور برداشت کردم. سوئ تفاهم بود ببخشید.

electronic 82
2009/8/16, 06:07 PM
سلام
چون نتونستم پاسخمو ارسال کنم در قسمت مشاوره ارشد
نصمیم گرفتم تایپیکی واسه این خاطر ایجاد کنم من کنکور 88
شرکت کردم و رتبه خوبی اوردم (250) یه فایل پی دی افی شامل
تجربه های شخصی خودم از کنکور و روش مطالعه در این کتابپه نوشتم
(بد نیست به خوندنش می ارزه )
http://amgh-12.persiangig.com/document/Rahnema.pdf

junior_86_boy
2009/8/16, 11:14 PM
سلام.من معدلم 12 و تا الان تو خط درس نبودم.سال بعد ارشد میدم....بچه ها امیدی هس؟:(( میدونم کللی وقت تلف کردم ولی الان میخام جبران کنم.مشهد تحصیل میکنم و میخام فوق رو برم تهران......میتونم؟:((
برا الکترونیک چه کتابی رو بیشنهاد میکنید هیچی بلد نیستم :((((((((((((((((((((((((((((((
واسه همه درسا راهنماییم کنید.امیدی هس تهران قبول شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gonzo
2009/8/17, 01:30 AM
سلام

کسی نیست به این سواله دوستمون که سواله خیلی ها از جمله منه جواب بده ؟؟؟؟

سلام مهندسای گل برقی که در گل بودن رقیب ندارن.امیدوارم تو این روزا که خیلی روزای حساسیه سربلند باشین و موفق.چون مدتهاست آزمونی به این مهمی ندادین و 4سال از کنکورتون میگذره . اما مطمئنم که موفقید و فکر میکنم بهترین تجربیات برای موفقیتتون همون کنکور سراسریه.اینکه قطعا یادتونه با تمام آزمونها فرق داره.اینکه اونچه تا الان بلدین برا قبول شدن کافیه و یه جلسه آزمون خوب نقش خیلی مهمی ایفا میکنه.....من چون ترمه 1م از این حرفا میزنم . میگم شاید خوب یادتون نباشه.ولی من یادمه!! آزمون ارشد هم این ویژگیهارو باید داشته باشه مگه نه؟
به هر حال من که از آزمون ارشد هیچی نمیدونم .اصلا واسه همین هم اینجا ثبت نام کردم که از شما دوستای عزیز سوال کنم.پستای قبلو که خوندم یه چیزایی دستگیرم شد.ولی یه چندتا سوال داشتم.برا جوابشونم عجله ای ندارم (حداقل دو سال وقت دارم!!).فرصت کردین لطفتونو شامل حال ما کنید!
1.اول اینکه موسسه ای مثل پارسه چطوریه؟|جزوه کتاب کلاس حضوری :کدوماشو داره و برا چه درسایی و اونارو باید در طول دانشجویی پیگیری کرد یا سال آخر؟ |||آزمون: چطور و از سال چندم میشه تو آزموناش شرکت کرد؟|
2.دومین سوال من در مورد ارشد و سربازیه!!!
کلا چطور میشه رسما دو بار آمون داد؟ یعنی اگه A-یه نفر ترمه هشته آزمون ارشد شرکت کرد .بد داد و میخواد ساله بعد هم شرکت کنه.اگه هشت ترمه تا اول تیر تموم کنه این اجازه رو داره؟(اگه نه با ترم تابستونه چی؟-اگه نه با ترم نهم چی؟)
B-اگه ترمه هشت آزمون شرکت کرد .قبول شد . تابستون اجازه داره واحد بگذرونه بعد ارشد ثبت نام کنه؟C-یا مثلا 9 ترمش کنه؟

3.سوم اینکه ترمه هشت باشی به هر دلیلی بخوای 10 ترم نموم کنی. میشه دو تا تکواحد برا دو ترم گرفت؟(یا مثلا مرخصی گرفت برا یه ترم و نیمسال بعدی 2واحد گذروند؟وتوی اون نیمسال آزمون اشد داد؟)

4. کلا من هر روز که میرم دانشگاه با یه قانون جدید آشنا میشم.همین ترم اول هم از عدم اطلاع از یه قانونی ضربه مهلکی خوردم.میخواستم بدونم جایی چیزی سراغ دارید همه این قوانین رو بشه مطالعه کرد؟(مثلا اینکه ترم تابستونه سقف 6واحد داره|| دانشجوی روزانه برق باید حداقل 12 واحد برا هر ترمی برداره و قانونایی از این قبیل)

mary83
2009/8/17, 08:59 AM
سلام

کسی نیست به این سواله دوستمون که سواله خیلی ها از جمله منه جواب بده ؟؟؟؟

سلام مهندسای گل برقی که در گل بودن رقیب ندارن.امیدوارم تو این روزا که خیلی روزای حساسیه سربلند باشین و موفق.چون مدتهاست آزمونی به این مهمی ندادین و 4سال از کنکورتون میگذره . اما مطمئنم که موفقید و فکر میکنم بهترین تجربیات برای موفقیتتون همون کنکور سراسریه.اینکه قطعا یادتونه با تمام آزمونها فرق داره.اینکه اونچه تا الان بلدین برا قبول شدن کافیه و یه جلسه آزمون خوب نقش خیلی مهمی ایفا میکنه.....من چون ترمه 1م از این حرفا میزنم . میگم شاید خوب یادتون نباشه.ولی من یادمه!! آزمون ارشد هم این ویژگیهارو باید داشته باشه مگه نه؟
به هر حال من که از آزمون ارشد هیچی نمیدونم .اصلا واسه همین هم اینجا ثبت نام کردم که از شما دوستای عزیز سوال کنم.پستای قبلو که خوندم یه چیزایی دستگیرم شد.ولی یه چندتا سوال داشتم.برا جوابشونم عجله ای ندارم (حداقل دو سال وقت دارم!!).فرصت کردین لطفتونو شامل حال ما کنید!
1.اول اینکه موسسه ای مثل پارسه چطوریه؟|جزوه کتاب کلاس حضوری :کدوماشو داره و برا چه درسایی و اونارو باید در طول دانشجویی پیگیری کرد یا سال آخر؟ |||آزمون: چطور و از سال چندم میشه تو آزموناش شرکت کرد؟|
2.دومین سوال من در مورد ارشد و سربازیه!!!
کلا چطور میشه رسما دو بار آمون داد؟ یعنی اگه A-یه نفر ترمه هشته آزمون ارشد شرکت کرد .بد داد و میخواد ساله بعد هم شرکت کنه.اگه هشت ترمه تا اول تیر تموم کنه این اجازه رو داره؟(اگه نه با ترم تابستونه چی؟-اگه نه با ترم نهم چی؟)
B-اگه ترمه هشت آزمون شرکت کرد .قبول شد . تابستون اجازه داره واحد بگذرونه بعد ارشد ثبت نام کنه؟C-یا مثلا 9 ترمش کنه؟

3.سوم اینکه ترمه هشت باشی به هر دلیلی بخوای 10 ترم نموم کنی. میشه دو تا تکواحد برا دو ترم گرفت؟(یا مثلا مرخصی گرفت برا یه ترم و نیمسال بعدی 2واحد گذروند؟وتوی اون نیمسال آزمون اشد داد؟)

4. کلا من هر روز که میرم دانشگاه با یه قانون جدید آشنا میشم.همین ترم اول هم از عدم اطلاع از یه قانونی ضربه مهلکی خوردم.میخواستم بدونم جایی چیزی سراغ دارید همه این قوانین رو بشه مطالعه کرد؟(مثلا اینکه ترم تابستونه سقف 6واحد داره|| دانشجوی روزانه برق باید حداقل 12 واحد برا هر ترمی برداره و قانونایی از این قبیل)

اوههههههههههههه چه خبره بابا شما ترم 1 هستی !!!! عزیزم اینجا ایرانه و قوانین عوض می شه کنکور و از حالا بی خیال شو . این بهترین توصیه اس اگه از حالا بخوای به کنکور و تست فکر کنی چیزی یاد نمی گیری . بهترین کار اینه که همیشه در طول ترم درسهات و دقیق بخونی دقیق دقیق دقیق مفهومی و از رو 2 تا مرجع اقلا همیشه وقتی استاد درس داد بیا خونه اونا رو از رو جزوه مطا لعه کن هر چی و نفهمیدی به صوریت سوال کنار صفحه یادداشت کن بهد برو بپرس همون جا جوابشو کنار سوال یادداشت کن وقتی از رو جزوه خوندی برو از رو کتاب بخون و سعی کن همیشه سوال ها و تمرینات و خودت حل کنی حتما هر جلیه که درس دادن این کار رو بکن . سعی کن به چند تا نرم افزار مسلط باشی

درباره سربازی الان اینطوریه : اگه 8 ترمه تموم کنی ( فارغ التحصیل مثلا شهریور 88 باشی) می تونی تو کنکور بهمن ما شرکن کنی :) البته اگه قبول نشی باید بری سربازی . اگر 9 ترمه هم تموم کنی بازم فقط می تونی بهمن شرکت کنی ( بخاطر مهلت 6 ماه ) ولی می تونی ترم 9 رو مرخصی بگیری و واسه کنکور بخونی ) بهد می تونی بهمن 88 و بهمن 89 امتحان بدی . اگه ترم 8 بودی و کنکور دادی و خوب نشد می تونی مثلا واحد پروژه ات و نگه داری ( البته بهتر این کار اینه که بری آموزش دانشکده تو ) شما کدوم دانشگاهی؟
اگه شما هرروز با بک قانون جدید روبرو می شی واسه سوالات جوابی نیست چون معلوم نیس تا اون موقعه چی می شه ولی نمی تونی تو هر ترم فقط 3 واح داشته باشی مگر اینکه فقط پروره باشه اونم بستگی دره که چقد ر از مهلت دفاعت مونده باشه مثلا پروژه رو ترم 8 برداشتی یا 9 .........................

rezamovahedi
2009/8/17, 09:35 AM
با سلام
اونایی که تازه اول کار مهندسی برق اند حتما از ترم 4 به بعد شروع به خوندن بکنن مخصوصا کتابهای مرجع رو خوب بخونن ولی اینو هم بدونن که قبولی تو ارشد برق کار هر کسی نیست چون اونایی که تو کنکور رتبه خوب می آرن میان برق درنتیجه تو ارشد هم غوغا می کنن.به هر حال نباید امیدو از دست داد و تلاش کرد البته من دو سال قبل تلاشم لبی نتیجه بود امسال باز می خوام شانسموامتحان کنم

rezamovahedi
2009/8/17, 09:38 AM
نتایج آزادو قراره تا 17 روزه دیگه اعلام کنن یعنی حدودا اواسط هفته دوم شهریور

mary83
2009/8/17, 12:09 PM
سلام.من معدلم 12 و تا الان تو خط درس نبودم.سال بعد ارشد میدم....بچه ها امیدی هس؟:(( میدونم کللی وقت تلف کردم ولی الان میخام جبران کنم.مشهد تحصیل میکنم و میخام فوق رو برم تهران......میتونم؟:((
برا الکترونیک چه کتابی رو بیشنهاد میکنید هیچی بلد نیستم :((((((((((((((((((((((((((((((
شما الان ترم چندم هستین؟؟ ترم 5 یا ترم 7 ؟
معلومه که امید هست ;);):):)

rostamyp
2009/8/17, 12:15 PM
واقعا عاليه...........!6ماه كه سهله فكر كنم با 6سالم چيزي از توش در نياد!اخه ميگن ارشد خيلي سخته........

obalit88
2009/8/17, 02:44 PM
... به هر حال اگه کسی توی هر درسی واسه کتاب پرسید می تونم راهنماییتون کنم.حتی اگه الکترونیکی یا مخابراتی هستین می تونم از دوستام بپرسم.

با سلام وضمن تبریک به شما
اگه ممکن هست بهترین منبع مطالعه برای دروس الکترونیک ، تجزیه و تحلیل و زبان رو هم معرفی بکنید .
پیشاپیش ممنون هستم:gol::gol::gol:

seyhoon
2009/8/17, 04:34 PM
واقعا عاليه...........!6ماه كه سهله فكر كنم با 6سالم چيزي از توش در نياد!اخه ميگن ارشد خيلي سخته........
من روزی که ابن تاپیک رو دیدم با پستهای اقای alisaket کلی نیرو و امید گرفتم. این حرفها رو نزنین. تو تاپیکهای امادگی برا ارشد حرفهای مایوسانه ممنوع.:mad:بیاین این قرارو با خودمون بذاریم.اگر هم خودتون امیدی ندارین بقیه رو با زدن این حرفها نا امید نکنین.:hate:

seyhoon
2009/8/17, 04:36 PM
با سلام
اونایی که تازه اول کار مهندسی برق اند حتما از ترم 4 به بعد شروع به خوندن بکنن مخصوصا کتابهای مرجع رو خوب بخونن ولی اینو هم بدونن که قبولی تو ارشد برق کار هر کسی نیست چون اونایی که تو کنکور رتبه خوب می آرن میان برق درنتیجه تو ارشد هم غوغا می کنن.به هر حال نباید امیدو از دست داد و تلاش کرد البته من دو سال قبل تلاشم لبی نتیجه بود امسال باز می خوام شانسموامتحان کنم
من روزی که ابن تاپیک رو دیدم کلی نیرو و امید گرفتم. این حرفها رو نزنین. تو تاپیکهای امادگی برا ارشد حرفهای مایوسانه ممنوع.:mad:بیاین این قرارو با خودمون بذاریم.اگر هم خودتون امیدی ندارین بقیه رو با زدن این حرفها نا امید نکنین.:hate:

mary83
2009/8/17, 04:44 PM
من روزی که ابن تاپیک رو دیدم با پستهای اقای alisaket کلی نیرو و امید گرفتم. این حرفها رو نزنین. تو تاپیکهای امادگی برا ارشد حرفهای مایوسانه ممنوع.:mad:بیاین این قرارو با خودمون بذاریم.اگر هم خودتون امیدی ندارین بقیه رو با زدن این حرفها نا امید نکنین.:hate:
اگه درست بخونی قول می دهم که اصلا سخت نباشه ;):) از لیسانس آسونتر ه مطمئن باش;):):gol:

EECi
2009/8/17, 05:35 PM
افرین به مهندسای با انگیزه.

electronic 82
2009/8/17, 06:57 PM
سلام من تجربیات خودمو از کنکور ارشد سال قبل در زمینه های کتاب رفرنس و نوع مطالعه در یک فایل PDF نوشتم وقصد دارم بعد از نتیجه نهایی ارشد Upload کنم اگه خواستید می تونید به من ایمیل بزنید البته قبلا یه تایپیکی تحت عنوان "تجربیات اینجانب..." ایجاد کرده بودم که می توانید توضیحاتو در این تایپیک بگزارید

اینم آدرس تایپیک
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=106168

junior_86_boy
2009/8/18, 06:43 AM
ترم 5 ام :(

mary83
2009/8/18, 12:56 PM
خوب خیلی وقت داری برای جبران از حالا درسهات و دقیق بخون بهتره که فعلا به معدل فکر کنی ترم 5 و 6 رو معدل کار کن حالا 2 تا راه داری بعد از اون یا 8 ترمه تموم کنی یا 10 ترمه
اگه 8 ترمه می خواهی تموم کنی تابستون واسه ارشد بخون ترم7 فقط 12 واحد ( سعی کن دروس آزمایشگاه یا عمومی باشن ) بردار و واسه ارشد بخون و ترم 8 هم بقیه دروس ( من فکر می کنم اگه ترم 5 و 6 هم واحد زیاد برنداری بهتره تا بتونی معدلتو بیاری بالا اما باید ببینی آیا می تونی 8 ترمه تموم کنی یا نه ( با احتساب 6 واحد تابستون 89 ) ( در ضمن یک طوری هم نباشه که ترم 8 واحدات 24 تا اینا بشه و نتونی رو معدل مانور بدی )
راه دوم اینکه واحداتو کم کم برداری ترم 9 رو مرخصی بگیری و تابستون 89 و 90 و ترم 9 رو برای ارشد کار کنی . البته باید ببینی چی برات بهتره . درضمن اصلا نا امید نباش من کسی و می شناسم که آدم باهوشی است ولی اصلا درس نمی خوند معدلش 13 بود و ارشد روزانه دانشگاه تهران قبول شد :) خواستن توانستن است اما من توصیه ام اینکه حتما روی معدلت کار کنی:) نه فقط به خاطر ارشد به خاطر استخدام و ..... ;););)

efa_67
2009/8/18, 05:41 PM
سلام دوستان
من هم ترم 5هستم معدلم زياد بد نيست
فقط مي خواستم بدونم اگه از تابستان اينده شروع كنم خوبه؟
اين طور كه من حساب كردم20 واحد بايد ترم 6 بردارم 20واحد هم ترم 7 تابستونم كار اموزي و پروژه ترم آخر هم 14واحد واسم مي مونه كه 9واحدش اختياريه حالا چي كار كنم ترم 8 مرخصي بگيرم و 9ترمه تمون كنم يا همون 8ترمه تمون كنم
خواهشمندم راهنماييم كنيد:gol:

seyhoon
2009/8/18, 06:55 PM
سلام دوستان
اين طور كه من حساب كردم20 واحد بايد ترم 6 بردارم 20واحد هم ترم 7 تابستونم كار اموزي و پروژه ترم آخر هم 14واحد واسم مي مونه كه 9واحدش اختياريه حالا چي كار كنم ترم 8 مرخصي بگيرم و 9ترمه تمون كنم يا همون 8ترمه تمون كنم
به نظر من از همین روزهای باقیمانده تابستان شروع کنید درسهایی رو که خیلی وقت پیش پاس کردین و کمی یادتون رفته روزنامه وار بخونین .از همین حالا هم به فکر منابع کنکور باشین و سعی کنید همونها رو بخونید.این طوری کارتون برا تابستون بعد خیلی راحت تره.

mary83
2009/8/18, 07:02 PM
سلام دوستان
شما ترم مهر می ری 5 یا 6 ؟؟ من اونایی که تو پست قبل گفتم واسه کسیه که مهر می ره ترم 5

اگه ترم 8ات می شه ترم پاییز بهتره که مرخصی بگیری یا 12 واحد ترم 8 ( سعی کن آسون برداری) و ترم 6 و 7 هم 17 تا واحد. پروژه و 8 واحد هم برای ترم 9 :);)

mary83
2009/8/18, 07:12 PM
اگه مهر می ری ترم 6 بهتره که 9 ترمه کنی ( من نمی دونم اینکه گفتی ترم 5 ای یعنی 5 و تموم کردی یا می ری ترم 5. اگه می ری 5 که اون پیشنهادات قبلی و دارم . اگه می ری ترم 6 بهتره ترم 6 و 7 واحد کم برداری ( 15 تا مثلاکه بهتره درست انتخاب بشن میکسی از عمومی از و دروس دیگه ) و ترم 8 که پاییز می شه اگخ به مشکل تعداد واحد بر نمی خوری مرخصی بگیر و بقیه اش و بذار واسه ترم 9 ( در ضمن بهتر ترم آخر هم واحد ریاد نداشته باشی که بتونی رو قضیه معدل کار کنی ;):)) اگر هم مشکل داری ترم 8 که می شه پاییز 89 باید 12 واحد بردازی اما درس عمومی و آزمایشگاه یا دروس راحت تر . :) خواستی بهم پیغام خصوصی بده باهم صحبت کنیم:) نا امید هم اصلا نباش :) می تونی مطمئنم فقط باید بخوای و از حالا خوی بخونی با اراده . کنکور هم اصلا ترسناک نیس باور کن . امسال حتما آزمایشی شرکت کن:) د

alisaket2002
2009/8/19, 04:46 PM
با سلام مجدد به همه ی دوستان عزیز.راستش من یه چند وقتیه که خیلی سرم شلوغه و نتونستم خدمت شماها برسم.دارم هم کار اموزی میرم و هم پروژم رو انجام میدم.از اظهار لطف تمام شما عزیزان هم ممنونم.امیدوارم اگه از این به بعد سوالی داشتید باز هم در خدمتتون باشم.سوالهایی رو هم که این چند وقت که نبودم پرسیدید به مرور جواب میدم.از دوست عزیزم سیهون و همینطور اقا مجتبی هم ممنونم.به نظرم یه سو تفاهم بود که حل شد.(اقا مجتبی اگه یه عکس بهتر پیدا کردم میزارم!).
اول هم میرم سراغ سوال سیهون عزیز
در مورد لغات تخصصی کتاب راهیان ارشد یک لغتنامه تخصصی در انتهاش داره که خیلی خوبه.من اون رو با کمک نرم افزار لایتنر(همون نارسیس دیکشنری)خوندم.یعنی لغات رو خودم وارد میکردم و بعد خود نرم افزار طبق زمانبندی اونا رو میپرسید.البته من اوایل(تا اواخر ابان)این کار رو میکردم.چون روزی حدودا 1.5 ساعتی وقت میگرفت.البته مفید بود.چون همون اندک زبانی رو هم که زدم مدیون اونم!و اینکه چون با لایتنر کار کردم خیلی از اون لغات هنوز یادمه.و این توصیه رو هم میکنم که درصد پایین(زیر 20)نداشته باشید.چون خیلی تراز منفی براتون میاره.اینو برای این گفتم که بعضیا زبان رو کلا ول میکنن.25 درصد با 5 درصد شاید زیاد تفاوتش به چشم نیاد ولی تو قبولیتون خیلی تاثیر میزاره.

seyhoon
2009/8/19, 05:12 PM
سلام
اقای alisaket ایا شما چنگ رو خوندین یا فقط پردازشو؟؟
در مورد بررسی هم میخواستم ببینم کتاب پردازش کافیه یا باید کتابهای مرجعم خوند؟؟کتاب احد کاظمی خوبه؟؟

leila.m
2009/8/20, 09:27 AM
سلام بچه ها خوبید!
من ترم5 قرار شروع کنم و می خوام از حالا برا ارشد بخونم تا رتبه ی خوبی بیارم میگم اگه دوست دارین بیاید باهم شروع کنیم بخونیم چون هدفامون مشترکه فکر کنم برا هممون خوب باشه ممنون میشم استقبال کنید امیدوارم هممون موفق بشیم

rezamovahedi
2009/8/20, 09:46 AM

لطفا حرفای ناامید کنندده نزنید اگه خودتان هم امیدی ندارید مانع ذیگران نشید!!!!!!!!!!!
واسه مغناطیس اول فیزیک2 رو خوب بخون بعدا برو دنبال مناطیس درثانی اگه هم بصورت مفهومی بخونی حتما جواب میگری پس مغناطیسو مفهومی بخون من هم به مغناطیس علاقه زیادی دارم خواستی کمکت میکنم.یاشا

alisaket2002
2009/8/20, 11:17 AM
با سلام مجدد
راستش من همون موقع كه مغناطيس داشتم چنگ رو ميخوندم ولي واسه كنكور نخوندم.چون به نظرم متنش خيلي سنگينه و اصلا هم كنكوري نيست.به نظر يه جور وقت تلف كردنه.به نظرم پردازش خيلي بهتره.بعدش هم كتاب راهيان ارشد.
در مورد بررسي من كتاب احد كاظمي رو براي بررسي 2 خونده بودم.كتاب بسيار خوبيه ولي باز هم به نظرم به درد كنكور نميخوره.كتاب پردازش و بعدش راهيان ارشد هم خوبه.الان ميدونم چند تا انتشارات ديگه هم بررسي چاپ كردن(مدرسان شريف).اونا رو هم يه نگاه بندازيد.چون كلا منبع براي بررسي(با توجه به اينكه چند ساله كه تو ازمون مياد)كمه.ولي اون دو تا اولي رو خودم خوندم و به نظرم هم خيلي خوبن.

kendab
2009/8/20, 11:32 AM
لطفا حرفای ناامید کنندده نزنید اگه خودتان هم امیدی ندارید مانع ذیگران نشید!!!!!!!!!!!
واسه مغناطیس اول فیزیک2 رو خوب بخون بعدا برو دنبال مناطیس درثانی اگه هم بصورت مفهومی بخونی حتما جواب میگری پس مغناطیسو مفهومی بخون من هم به مغناطیس علاقه زیادی دارم خواستی کمکت میکنم.یاشا
سلام میشه برا من هم بگید برا م خوندن مغناطیس چکار کنم

msc-electronic
2009/8/20, 02:13 PM
-نمونه کارنامه های اولیه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاههای سراسری سال 1388

-نمونه کارنامه های اولیه آزمون کارشناسي ارشد دانشگاههای سراسری سال 1387

-زمان اعلام نتايج نهايي كنكور ارشد88/ جزئيات ظرفيتهاي پذيرش

http://www.basaligheh.blogfa.com/ (http://www.basaligheh.blogfa.com/)

msc-electronic
2009/8/20, 02:18 PM
-ظرفیت دانشگاهای سراسری برای مجموعه مهندسی برق-1251 در سال 1388 (http://www.basaligheh.blogfa.com/post-17.aspx)

-راهنمایی , مشاوره و تدریس خصوصی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاههای ازاد و سراسری در تمامی گرایشها (http://www.basaligheh.blogfa.com/post-9.aspx)

-دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق دانشگاه سراسری (http://www.basaligheh.blogfa.com/post-15.aspx)

-پاسخ تشریحی سوالات کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی (http://www.basaligheh.blogfa.com/post-14.aspx)

efa_67
2009/8/20, 05:52 PM
سلام دوستان :smile:
همون طور كه قبلن گفتم من ترم 5 را تموم كردم و مي رم ترم 6
مي خوام از اول شهريور شروع كنم لا اقل يكي از درساي كنكور را بخونم واسه مدار و مغناطيس هم جزوه خوبي ندارم بهم بگيد از رو چه كتابي بخونم ؟البته مغناطيس را كه علي اقا گفت واسه مدار و تجزيه يه كتاب خوب معرفي كنيد راستي به نظر شما كدوم درسا بخونم بهتره؟
خيلي ممنون:gol:

ali_seraj2008
2009/8/20, 06:11 PM
سلام دوستان من واسه مدار جزوه ملک محمد رو پیشنهاد میکنم عالیه در حد تیم ملی

Reza_Mahmoodi
2009/8/21, 12:01 AM
با سلام مجدد
راستش من همون موقع كه مغناطيس داشتم چنگ رو ميخوندم ولي واسه كنكور نخوندم.چون به نظرم متنش خيلي سنگينه و اصلا هم كنكوري نيست.به نظر يه جور وقت تلف كردنه.به نظرم پردازش خيلي بهتره.بعدش هم كتاب راهيان ارشد.
سلام . . .
البته این حرفای علی جون برای قدرته . تو مخابرات الکترومغناطیس اهمیت بالایی داره وبعد از سیگنال ، بیشترین انرژی رو میگیره . دوستان کتاب چنگ کتاب بسیار خوبیه ولی همونطور که علی جون گفتند بدرد کنکور نمیخوره ، از اون طرف نباید کلاً گذاشتش کنار . حتی پردازش هم یک جاهایی لنگ میزنه مثلاً تو بحث جریانهای دائم و الکتریسیته ساکن .
در کل مراجع خوب هستند ولی فقط برای رجوع ! یعنی مباحثی که کتابهای تست نمیتونه اهدافتون رو برآورده کنه از روی مراجع بخونید بهتره نه اینکه از اول مطالب رو از مراجع درو کنید!
راستی علی جون ! شما که امیر کبیر خوندی پسر عموی منو میشناسی : " علی محمودی کنترل 84 " ؟

junior_86_boy
2009/8/21, 11:38 AM
شماهایی که واسه کنکور میخونین هیچ اشکال درسی یا حلی ندارین؟
بیاین تو topic اشکالات درسی مطرح کنین...با هم بخونیم بریم جلو

seyhoon
2009/8/21, 10:37 PM
!!!!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز کجای پست من نا امید کننده بود باید با واقعیت روبرو شد. من فقط از دوستانی که تجربه دارن سوال کردم.ضمنا همین حرف شما رو من به بقیه زدم راجع به
نا امید نشدن:surprised::surprised::surprised:.(صفح 24 رو ببین)

kendab
2009/8/21, 11:29 PM
شماهایی که واسه کنکور میخونین هیچ اشکال درسی یا حلی ندارین؟
بیاین تو topic اشکالات درسی مطرح کنین...با هم بخونیم بریم جلو
سلام
به نظر من هم فکر خوبیست
یه تایپک جدا و فعال توسط تمامی دوستان

alisaket2002
2009/8/22, 09:15 AM
سلام اقا رضا.بله كه ميشناسم.بسيار بچه ي خوب و با مراميه.اين ترم اخر هم تربيت بدني 2 شنا با هم داشتيم!:smile:

asd12
2009/8/22, 01:27 PM
سلام بچه ها.هرکی جزوه های ریاضی 1و2 ومعادلات پارسه می خواهد تا آخر هفته پیام خصوصی بده چون بعدش من نیستم

amin.57
2009/8/23, 02:29 PM
در مورد لغات تخصصی کتاب راهیان ارشد یک لغتنامه تخصصی در انتهاش داره که خیلی خوبه.من اون رو با کمک نرم افزار لایتنر(همون نارسیس دیکشنری)خوندم.یعنی لغات رو خودم وارد میکردم و بعد خود نرم افزار طبق زمانبندی اونا رو میپرسید.البته من اوایل(تا اواخر ابان)این کار رو میکردم.چون روزی حدودا 1.5 ساعتی وقت میگرفت.البته مفید بود.چون همون اندک زبانی رو هم که زدم مدیون اونم!و اینکه چون با لایتنر کار کردم خیلی از اون لغات هنوز یادمه.و این توصیه رو هم میکنم که درصد پایین(زیر 20)نداشته باشید.چون خیلی تراز منفی براتون میاره.اینو برای این گفتم که بعضیا زبان رو کلا ول میکنن.25 درصد با 5 درصد شاید زیاد تفاوتش به چشم نیاد ولی تو قبولیتون خیلی تاثیر میزاره.

سلام به آقای علی.
شما گفتید که زبان را با لایتنر نارسیس خوندید. میشه یه زحمت برا ما بکشی. می تونید فایل vocabنارسیس را برام بفرستی . اگه این کار را کنید خیلی ممنون میشم. ( میرید جایی که نارسیس را نصب کردید مثلا C:\Program Files\Narcis Soft\Dictionary\ و فایل Vocab.mdb را پیدا میکنید. پس مسیر این شد :
"C:\ Program Files \ Narcis Soft \ Dictionary \ Vocab.mdb" و لطف کنید آن را برایمان آپلود کنید. فکر کنم حجمش در حدود 1 تا 2 مگ باشه.
ببخشید که با این پر رویی این را گفتم. ممنون :smile:

---------------------------------------------
از عرش صدای ربنا می آید
آوای خوش خدا خدا می آید
مهمان خدا سوی خدا می آید
* حلول ماه مبارک رمضان مبارک *

gonzo
2009/8/23, 10:59 PM
سلام بچه ها
کسی میدونه که پاسخ های (تشریحی ) آزمون ارشد آزاد 87 و 88 رو از کجا میشه گیر آورد ؟ پولی نباشه هاااا

alisaket2002
2009/8/24, 08:36 AM
سلام.راستش من اون جور كه يادم مياد يك بار بعد از كنكور هاردم رو پارتيشن بندي كردم(كلشو فرمت كردم).به خاطر همين فكر ميكنم كه فايلش رو نداشته باشم.البته باز هم نگاه ميكنم.اگه فايلش بود حتما براتون اپلود ميكنم.

negarin123
2009/8/26, 12:43 PM
سلام علی آقا،
رشته من الکترونیکه.اگه ممکنه واسه درس الترونیک وتجزیه وتحلیل سیستمهاکتابایی که فکر میکنیدخوبه معرفی کنید.ممنون.

mary83
2009/8/26, 06:55 PM
تهران:۱۸:۵۴ , ۱۳۸۸/۰۶/۰۴

خدایی به مهر خبر داد: انتشار نتایج نهایی کنکور ارشد در ساعت 16 فردا/ پذیرش 50 هزار داوطلب معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 88 ساعت 16 فردا پنجشنبه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به صورت اینترنتی منتشر می شود. ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امسال از طریق آزمون سراسری کارشناسی ارشد 45 هزار دانشجو در دانشگاههای کشور پذیرش می‌ شوند.
وی اظهار داشت: در کنکور کارشناسی ارشد امسال 195هزار و 414 داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند که 22 درصد از این افراد در کنکور پذیرفته می ‌شوند.
معاون سازمان سنجش با تأکید بر اینکه امسال بر اساس طرح استعدادهای درخشان چهار تا پنج هزار داوطلب به مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای کشور وارد می ‌شوند، اظهار داشت: امسال با احتساب طرح استعدادهای درخشان حدود 50 هزار داوطلب در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای کشور پذیرش می ‌شوند.
وی با تأکید بر اینکه غایبان انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امسال کمتر از سالهای گذشته بود به مهر گفت: هر سال 12 تا 15 درصد از افراد مجاز به انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد غایب بودند اما این میزان امسال به 9 درصد رسیده است.
به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد 88 در بهمن ماه سال 1387 با رقابت 140 هزار و 363 داوطلب برگزار شد.

امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.

Reza_Mahmoodi
2009/8/27, 03:29 AM
سلام علی آقا،
رشته من الکترونیکه.اگه ممکنه واسه درس الترونیک وتجزیه وتحلیل سیستمهاکتابایی که فکر میکنیدخوبه معرفی کنید.ممنون.
الکترونیک : سوالای آخر فصل سدرا اسمیت + کتاب تست پوران پژوهش
سیگنال : تمرینهای اپنهایم + تست سال های قبل(فرقی نمیکنه)

Reza_Mahmoodi
2009/8/27, 03:32 AM
راستی دوستان
اولاً نماز و روزه های همتون قبول باشه ... ثانیاً به نظر شما تو ماه رمضان شبها درس بخونیم بهتر نیست ؟

kendab
2009/8/27, 08:49 AM
سلام
بچه ها نتایج امد دریغ نکنید هر کس موفقیتش را بگذارد

mary83
2009/8/27, 03:14 PM
راستی دوستان
اولاً نماز و روزه های همتون قبول باشه ... ثانیاً به نظر شما تو ماه رمضان شبها درس بخونیم بهتر نیست ؟
شما باید ببینی چی برات بهتره همون کار رو انجام بده نمی شه واسه همه یک برنامه داد

seyhoon
2009/8/27, 03:28 PM
سلام
آقای alisaket کجا قبول شدین؟ هر جا قبول شدین پیشاپیش بهتون تبریک میگم.:thumbsup2:

alisaket2002
2009/8/28, 11:39 AM
سلام.ممنونم از لطفتون.من power electronic شریف قبول شدم.چون با تحقیقاتی که داشتم دیدم واسه apply کردن الان الکترونیک قدرت خیلی بیشتر از سیستم تو دنیا رو بورسه.به خاطر همین الکترونیک قدرت رو انتخاب کردم.

mn83
2009/8/29, 08:54 AM
سلام بچه ها.دوستم ارشد قبول شده و می خواهد جزوه های پارسه شو بفروشه البته فعلا ریاضی.فکر نکنم دیگه با این قیمت بتونین پیدا کنید.فعلا ریاضی 1و2 و معادلات هستند.اگه میخواهید زودتر خبر بدید

iranh
2009/8/29, 08:59 AM
با سلام می خواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید
من فارق التحصیل رشته کامپیوتر هستم با توجه به علاقه ای که به این رشته داشتم تغییر رشته دادم البته پارسال مجاز شدم ولی با رتبه 3000 تمامه کتابها را بلدم فقط تو الکترونیک ضعف دارم اگه می شه راهنماییم کنید چطور و با چه کتابی شروع کنم اگه میشه بگید کنترل را از چی بخونم و واقعا چطوری به این اعتماد به نفس رسیدید که می تونید چنین درصدهایی را بزنید

iranh
2009/8/29, 09:07 AM
منم پارسال ارشد دادم ولی با سوالهاش غافلگیر شدم لطفا بگید زبان و الکترویک را از روی چی بخونم

mary83
2009/8/29, 09:49 AM
با سلام می خواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید
من فارق التحصیل رشته کامپیوتر هستم با توجه به علاقه ای که به این رشته داشتم تغییر رشته دادم البته پارسال مجاز شدم ولی با رتبه 3000 تمامه کتابها را بلدم فقط تو الکترونیک ضعف دارم اگه می شه راهنماییم کنید چطور و با چه کتابی شروع کنم اگه میشه بگید کنترل را از چی بخونم و واقعا چطوری به این اعتماد به نفس رسیدید که می تونید چنین درصدهایی را بزنید

این سه تا تاپیک و اگه از صفحه اول درست مطالعه کنی می فهمی !!!! سوال تکراری نپرسین لطفا
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=45808
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=79593
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=95917

alisaket2002
2009/8/29, 02:20 PM
سلام بچه ها
کسی میدونه که پاسخ های (تشریحی ) آزمون ارشد آزاد 87 و 88 رو از کجا میشه گیر آورد ؟ پولی نباشه هاااا
سلام.راستش من این سوالها رو برای یه موسسه حل کردم(فکر کنم میخواستن کتاب کنن یا سر کلاسهاشون استفاده کنن،نمیدونم).متاسفانه یادم رفت یه نسخه برای خودم بردارم.اما سعی میکنم یه تماس باهاشون بگیرم و ازشون بگیرم.اگه تونستم حتما براتون upload میکنم.

gonzo
2009/8/30, 02:45 PM
مجموعه مهندسي برق
1- الكترونيك
2- قدرت
3- مخابرات
4- كنترل
5- راه آهن برقي
8- مكاترونيك

1- زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات (معادلات دفرانسيل، رياضيات مهندسي، آمار و احتمالات)، 3- مدارهاي الكتريكي 1 و 2، 4- الكترونيك 1 و 2، 5- ماشين‌هاي الكتريكي 1 و 2، 6- سيستم‌هاي كنترل خطي، 7- الكترومغناطيس، 8- تجزيه و تحليل سيستم، 9- بررسي سيستم‌هاي قدرت 1، 10- مدار منطقي و ريزپردازنده‌ها

ضرايب به ترتيب دروس:
5 و 6- ضرايب گرايش‌هاي (راه آهن برقي و مهندسي قدرت – مديريت انرژي) همانند ضرايب، گرايش قدرت مي‌باشد.
7- بيوالكتريك (3، 4، 4، 3، 0، 4، 1، 4، 0 و 0) در اين گرايش انتخاب يكي از دو درس الكترومغناطيس يا مقدمه‌اي بر مهندسي پزشكي به عنوان درس هفتم الزامي است.

n301_d632
2009/8/30, 04:22 PM
مجموعه مهندسي برق
1- الكترونيك
2- قدرت
3- مخابرات
4- كنترل
5- راه آهن برقي
8- مكاترونيك

ضرايب به ترتيب دروس:
5 و 6- ضرايب گرايش‌هاي (راه آهن برقي و مهندسي قدرت – مديريت انرژي) همانند ضرايب، گرايش قدرت مي‌باشد.

کسی نمی دونه درس مدارمنطقی و ... تو کدوم دفترچه هستش؟ همراه دفترچه سیگناله؟

ali1238
2009/8/30, 05:20 PM
سلام به iranhعزیز کتابهای پارسه را پیشنهاد می کنم چون من با اینکه در خدمت سربازی در سیستان بودم با خواندن این کتابها در رشته ارشد برق قدرت کردستان روزانه قبول شدم با آرزوی اینکه شما هم به موفقیت مطلوب خود برسید;)

iranh
2009/9/01, 09:05 AM
با سلا م
می دونید کتابهای دیانی در چه حدیه برای همه درسهاش به حصوص کتاب الکترونیکش برا الکترونیک کتاب صدرا ترجمه دیانی بهتره یا کتاب های شفیعی

latif_sa
2009/9/02, 01:31 PM
سلام دوست من

اگه میشه این جزورو به منم بدید
latif_saeedeh@yahoo.com

kendab
2009/9/02, 11:14 PM
سلام دوست من

اگه میشه این جزورو به منم بدید
latif_saeedeh@yahoo.com
خوشحال میشم برا منم بدید
rgh_barg83@yahoo.com

mazm
2009/9/03, 12:12 AM
خوشحال میشم برا منم بدید
rgh_barg83@yahoo.com
میشه بگید کدوم جزوه رو؟:question:
اگه جزوه مفتی میدن ممنون میشم:whistle: واسه همه بذارید

MAHSA3+*
2009/9/03, 04:02 PM
سلام
ای ول داری آقا علی.... میگم دانشگاه شریف چه شکلیه هااا؟!!؟؟
واسه مدار بیشتر سوالا رو که میام حل کنم تا نصفه میرم بعدش قاطی میکنم نمیتونم ادامش بدم فکر میکنم الکی دارم واسه اون سوال تلاش میکنم!!!! میرم حلشو نگا میکم بعد میفهمم عجب آی کیو بازی در آوردم!!!!! خب چیکار کنم ؟؟؟؟ میگم چندتا سوال حل شده ببینم بعدا خودم سوال حل کنم ... تازشم با این سرعت لاکپشتی که من پیش میرم به نظرتون به اونجایی میرسم که یه تست مدارو در سه دقیقه حل کنم؟؟؟ البته میدونم کار نشد نداره هااااا!!!! ولی چه جوری؟؟؟؟ راهش ، راهش چیه ؟؟؟
راستش از مغناطیسم خیلی میترسم !!! هنوز سراغش نرفتم نمیدونم واسه اون چی کار کنم ؟؟؟ راستی همه ی فصلای کتاب چنگ واسه کنکوره ؟؟؟؟ اگه نه کدوماش هستن ؟؟؟؟؟

اینارو گفتم فکر نکنین آدم نا امیدی هستما !! من حتما حتما امسال تهران قبول میشم ... خب رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود... چی گفتم!!!
خب همگی موفق باشید.

junior_86_boy
2009/9/04, 01:20 AM
لطفا ب منهن بدین

shabgard65m
2009/9/04, 02:32 AM
سلام
ای ول داری آقا علی.... میگم دانشگاه شریف چه شکلیه هااا؟!!؟؟
واسه مدار بیشتر سوالا رو که میام حل کنم تا نصفه میرم بعدش قاطی میکنم نمیتونم ادامش بدم فکر میکنم الکی دارم واسه اون سوال تلاش میکنم!!!! میرم حلشو نگا میکم بعد میفهمم عجب آی کیو بازی در آوردم!!!!! خب چیکار کنم ؟؟؟؟ میگم چندتا سوال حل شده ببینم بعدا خودم سوال حل کنم ... تازشم با این سرعت لاکپشتی که من پیش میرم به نظرتون به اونجایی میرسم که یه تست مدارو در سه دقیقه حل کنم؟؟؟ البته میدونم کار نشد نداره هااااا!!!! ولی چه جوری؟؟؟؟ راهش ، راهش چیه ؟؟؟
راستش از مغناطیسم خیلی میترسم !!! هنوز سراغش نرفتم نمیدونم واسه اون چی کار کنم ؟؟؟ راستی همه ی فصلای کتاب چنگ واسه کنکوره ؟؟؟؟ اگه نه کدوماش هستن ؟؟؟؟؟

اینارو گفتم فکر نکنین آدم نا امیدی هستما !! من حتما حتما امسال تهران قبول میشم ... خب رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود... چی گفتم!!!
خب همگی موفق باشید.
سلام البته شما سوالا رو از علی اقا پرسیده بودین ولی من امسال خودم دارم میخونم
گفتم جواب بدم اگه دخالت کردم شرمنده
واسه مدار کتاب جزوه پارسه خیلی خوب و از اول درس داده ! بعد هم کتاب پوران پژوهش
ولی اینکه میگین تا نصفه میرین و ولش می کنین واسه اینه که تمرین نکرده دارین تست حل میکنین! اول از همه تمرین های همین کتاب رو از روی حل خودش و بعد خودتون حل کنید!
مدار کلا درسیه که احتیاج به دقت محاسباتی بالا داره که فقط با تمرین میشه زیادش کرد
واسه الکترو هم با کتاب هیت شروع کنین بعد کتاب رهیافت دیانی و بعد هم کتاب چنگ !!!

موفق باشین :دی

MAHSA3+*
2009/9/04, 09:51 AM
مرسی سوالمو از شخص خاصی نپرسیدم فقط میخواستم استادان فن راهنماییم کنن!!
جزوه پارسه رو درارم و تمریناشم نگاه کردم و تک توک خودم حلشون کردم بع از اون رفتم سراغ کتاب پردازش که.... دیگه خودتون میدونید... ولی خب امروز حتی اگه تا اخر شبم طول بکشه خودم باید اون تستا رو حل کنم...راجع به پوران پژوهش نمیدونستم ! باید در موردش بازم سوال کنم!
در مورد مغناطیس به نظرتون خوندن کتاب مرجع یه خورده ریسک نیست با توجه به وقتی که مونده ( البته من با نفس کتاب مرجع خوندن مشکلی ندارم ... فقط همچین مغناطیس یه جوریه تنها کتابیه که تو دانشگاه لاشو باز نکردم!!!!)

یه سوال دیگه واسه سیگنال کتاب پردازشو گرفتم دیدم خیلی خلاصس(و فقط درس توضیح داده و لابلاش تست و تمرینم داره ).. خلاصه همون اپنهایمو دارم میخونم واسه تست و تمرین چه کتابیو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
هر کدومتون اگه چیزی میدونه خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

shabgard65m
2009/9/04, 10:00 AM
سلام کتاب پوران پژوهش کتاب خیلی خوبی هست واسه مدار و تمرینات خوب و تست های خوبی هم داره
ولی در مورد الکترومغناطیس کتاب هیت بیشتر شبیه به یک جزوه خیلی خوب میمونه!کتاب پردازش هم عالیه!
2-اینکه شما زمان هر تست رو 3 دقیقه نگیرین ! شما و من و بقیه قرار نیست 100% سوالات رو بزنیم!
بلکه 30-50 % "هرکس دیگه هم همینطور" پس زمان رو اینجوری محاسبه کنین! " الان واسه اینکه طبق زمان تست بزنین زوده هااااااا"
مثلا مباحث قابل حل شدن مثل " دوقطبی ها . درجه 2 . حالت دائمی سینتوسی و...."
تا کنکور زمان قابل ملاحظه ای مونده نگران نباشید!!!
در مورد سیگنال من رشتم قدرت هست نمیتونم راهنماییتون کنم .
موفق باشید

bme87
2009/9/04, 12:23 PM
[quote=n301_d632;1100312]
مجموعه مهندسي برق
1- الكترونيك
2- قدرت
3- مخابرات
4- كنترل
5- راه آهن برقي
8- مكاترونيك

ضرايب به ترتيب دروس:
کسی نمی دونه درس مدارمنطقی و ... تو کدوم دفترچه هستش؟ همراه دفترچه سیگناله؟[/
quote]
نه متاسفانه

leila.m
2009/9/05, 03:50 PM
میشه راجع مكاترونيك توضیح بدین؟؟

seyhoon
2009/9/05, 04:24 PM
دوستان برقی تاریخ امتحان ارشد 29 و 30 بهمنه

junior_86_boy
2009/9/05, 06:26 PM
زمان ثبت نام بدا ارشد کی هست؟

seyhoon
2009/9/06, 06:07 PM
زمان ثبت نام بدا ارشد کی هست؟

از 5 آبان تا 12 آبانه

gonzo
2009/9/09, 01:16 AM
سلام
بچه های برقی یه سواله واقعا پیش پا افتاده دارم !

دفترچه دوم روز دوم که شامل ( مغناطیس و ماشین 1و2 و الک 1و2 و پزشکی ) هست با 90 دقیقه !

1 ) دفترچه همه ی گرایش ها همینه دیگه ؟ یا گرایش های متفاوت دفترچه های متفاوت دارن ؟ ( همونی که به برقیا میدن )
2) بچه های قدرت که در این دفترچه مغناطیس و ماشین 1 رو جواب میدن با همون 90 دقیقه هست ؟

kendab
2009/9/09, 04:39 AM
سلام
بچه های برقی یه سواله واقعا پیش پا افتاده دارم !

دفترچه دوم روز دوم که شامل ( مغناطیس و ماشین 1و2 و الک 1و2 و پزشکی ) هست با 90 دقیقه !

1 ) دفترچه همه ی گرایش ها همینه دیگه ؟ یا گرایش های متفاوت دفترچه های متفاوت دارن ؟ ( همونی که به برقیا میدن )
2) بچه های قدرت که در این دفترچه مغناطیس و ماشین 1 رو جواب میدن با همون 90 دقیقه هست ؟
دفترچه همه یکی هست شما با جواب دادن به سولات گرایشتون را تعیین میکنید
فرقی نمیکند بچه های الکترونیم باید مغناطیس و الک پاسخ بدهند

ashkanliver
2009/9/10, 03:24 PM
سلام دوستان راستی بسته اموزشی سنجش تکمیلی برای برق خوب یا نه

zahra_silent
2009/9/10, 04:43 PM
با سلام به همه بچه های کنکوری.

میخوام بگم آقای علی ساکت گله.ماهه:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

zahra_silent
2009/9/10, 04:46 PM
:gol:http://www.free-slideshow.com/stock-photos/flowers_plants/flower-tulip-water-drop2.jpg

NAV!D
2009/9/11, 11:38 PM
سلام.
ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.
آیا به نظر شما اگر من بعد از اتمام کاردانی ام (رشته صنایع فلز/جوشکاری) به رشته برق تغییر رشته بدم کار درستیه یا بی فایده است؟

kendab
2009/9/12, 01:40 AM
سلام.
ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.
آیا به نظر شما اگر من بعد از اتمام کاردانی ام (رشته صنایع فلز/جوشکاری) به رشته برق تغییر رشته بدم کار درستیه یا بی فایده است؟
اگه علاقه و پشت کار داشته باشی مشکلی نیست

alisaket2002
2009/9/12, 09:58 AM
ممنونم.شما خیلی لطف دارید.:gol:

NAV!D
2009/9/13, 01:26 PM
سلام.
با تشکر بابط پاسخ های تان.
میخواستم ببینم که آیا فارغ التحصیل رشته برق بازار کار دارد یا نه؟
عمده کارهایشان در کجاست؟
شانس کاری برای یک مهندس برق بیشتر است یا یک مهندس جوشکاری؟
و آیا میتوانم از پس کنکور کاردانی به کارشناسی رشته برق بر بیایم؟
بر فرض مثال من الان کاردانی جوش ام را گرفتم .
حال برای کنکور کارشناسی برق آیا باید کار خاصی انجام بدهم؟
و آیا پایه ام ضعیف نیست برای برق آخه بچه های برق 2 سال برق خوندن؟
با تشکر و ارادت قبلی

negarin123
2009/9/13, 03:40 PM
سلام به علي آقاوهمه دوستاي گل پشت کنکوري
ميگم اين نرم افزارلايتنر که کفتيد باش زبان کار کنيم ازکجاميشه گيرآورد؟کسي داره به من بده؟ممنون.

shabgard65m
2009/9/13, 11:29 PM
سلام.
با تشکر بابط پاسخ های تان.
میخواستم ببینم که آیا فارغ التحصیل رشته برق بازار کار دارد یا نه؟
عمده کارهایشان در کجاست؟
شانس کاری برای یک مهندس برق بیشتر است یا یک مهندس جوشکاری؟
و آیا میتوانم از پس کنکور کاردانی به کارشناسی رشته برق بر بیایم؟
بر فرض مثال من الان کاردانی جوش ام را گرفتم .
حال برای کنکور کارشناسی برق آیا باید کار خاصی انجام بدهم؟
و آیا پایه ام ضعیف نیست برای برق آخه بچه های برق 2 سال برق خوندن؟
با تشکر و ارادت قبلی
سلام . در مورد بازار کار بستگی به این داره که چقدر کار بلد باشی و غیره " پارتی . مهارت....."
میشه ولی کلا تو این خرابی بازار کار برق بدک نیست.
2- برق رشته خیلی سنگینی هست و در واقع سنگین ترین رشته دانشگاهی هست.از نظر مفاهیم و ریاضیات بکار رفته شده. شما ریاضیتون در چه حدی هست؟
جون واقعا نیاز به ریاضیات خیلی پیشرفته دارین در برق
در مورد کاردانی به کارشناسی فکر کنم ازاد رو راحت قبول بشین سراسری هم به سختی

Mehr@n
2009/9/13, 11:29 PM
سلام دوستان کسی اطلاعی در مورد آزمون های موسسه نصیر داره؟ به درد میخوره؟:que::que:
به نظر شما با اینکه نیاز به جزوه های پارسه ندارم (کپی سه تا ش رو که می خوام بخونم گیر بیارم) برای آزمون بازم پارسه ثبت نام کنم یا نصیر کفایت میکنه؟:cap:

shabgard65m
2009/9/14, 11:00 PM
سلام دوستان کسی اطلاعی در مورد آزمون های موسسه نصیر داره؟ به درد میخوره؟:que::que:
به نظر شما با اینکه نیاز به جزوه های پارسه ندارم (کپی سه تا ش رو که می خوام بخونم گیر بیارم) برای آزمون بازم پارسه ثبت نام کنم یا نصیر کفایت میکنه؟:cap:
من شنیدم نصیر سوالای ماشینش به سوالات سراسر نزدیکه
ولی پارسه جامعه اماریه بالایی داره

NAV!D
2009/9/15, 12:27 AM
من ریاضیاتم خوب نیست ولی میخواهم خصوصی بگیرم از اول دبیرستان رو دوباره به طور سریع کامل یاد بگیرم.
خوبه؟
چون من اون موقع ها علاقه نداشتن .
وگرنه از استعداد کم نمیارم تو ریاضی.

shabgard65m
2009/9/15, 12:46 AM
اگر که واقعا به برق علاقه داری و میخوای اینقدر هم زحمت بکشی چرا از اول کنکور ندی؟
به هر حال هر نقطه ضعفی رو میشه با تمرین و کار مداوم از بین برد یا کمترش کرد.
شما تحقیق کن ببین میتونه از کاردانی جوش به کارشناسی ناپیوسته برق بیای؟
و کدوم گرایشش.
موفق باشید

amin.57
2009/9/15, 02:33 PM
ميگم اين نرم افزارلايتنر که کفتيد باش زبان کار کنيم ازکجاميشه گيرآورد؟کسي داره به من بده؟ممنون.

من نرم افزار را دارم ولی همونطوری که آقا علی گفت دادن لغات به نرم افزار وقت گیره. شما میتونی لغات را به نرم افزار بدی برا منم بفرستی؟ ( در هر صورت من در اولین فرصت نرم افزار را برات آپلود میکنم.)

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
آواتور هر کس نشان دهنده شخصیت اوست . آیا شخصیت شما همین است؟

amin.57
2009/9/15, 02:34 PM

من نرم افزار را دارم ولی همونطوری که آقا علی گفت دادن لغات به نرم افزار وقت گیره. شما میتونی لغات را به نرم افزار بدی برا منم بفرستی؟ ( در هر صورت من در اولین فرصت نرم افزار را برات آپلود میکنم.)

حجم برنامه خیلی بالاست(400مگ):eek:
http://www.persianforum.net/Topic7835-7-1.aspx

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
آواتور هر کس نشان دهنده شخصیت اوست . آیا شخصیت شما همین است؟

emjf01
2009/9/15, 02:36 PM
سلام_با كسب اجازه از استادمون(علي اقا) بنده كتابهايي كه خواندم و بهشون اعتقاد دارم خدمتتون همه دوستان عزيزم عرض مي كنم_
زبان عمومي:504 كلمه
رياضي و معادلات:جهش
مدار:1_جهش2_بارسه
امار و ماشين:بارسه
بررسي:1_جهش 2_ بردازش
كنترل:1_اريازبرادراني2_جهش
البته اكر دوستان مايل باشند مي توانيم در مورد كتابهاي بيشنهادي بحث كنيم تا انشا الله به يك بسته كامل دست بيدا كنيم

Venus_n
2009/9/16, 11:26 PM
سلام دوستان:gol:
کسی کلاس های ارشد پارسه رفته؟
به نظرشما مفیده ؟:question:
من که شنیدم خیلی خوبه:razz:

alisaket2002
2009/9/17, 01:13 PM
سلام دوستان:gol:
کسی کلاس های ارشد پارسه رفته؟
به نظرشما مفیده ؟:question:
من که شنیدم خیلی خوبه:razz:

سلام.به نظر من زیاد مفید نیست.البته این نظر شخصی منه.به نظرم بیشتر این کلاسها تجاری میاد و بازده چندانی نداره.یه مثال میزنم.فرض کنید شما واسه مدار رفتید کلاس.حاضرم شرط ببندم که این کلاس رفتن هیچ تاثیری توی درصدتون نداره.چون مدار حل کردن اصلا نیازی به فرمول و قاعده ... نداره.همش یه قوانین کیرشهفه.و حل کردن یه تست تو مدت کم فقط بستگی به این داره که خیلی مساله حل کرده باشی و خیلی مساله دیده باشی.بیس مدار انقدر ساده هست که هرکسی بدون کلاس رفتن خودش با خوندن یه کتاب یاد بگیره.پسئ بیخود وقت و هزینتون رو مصرف نکنید

emjf01
2009/9/17, 01:32 PM
سلام_علي جان مي دانيد نفر اول امسال توسط چند زده بود و اينكه رفتيد الكترونيك قدرت صرفا جهت اينده كاري بود يا علاقه ام داشتيد

Venus_n
2009/9/17, 01:39 PM
سلام.به نظر من زیاد مفید نیست.البته این نظر شخصی منه.به نظرم بیشتر این کلاسها تجاری میاد و بازده چندانی نداره.یه مثال میزنم.فرض کنید شما واسه مدار رفتید کلاس.حاضرم شرط ببندم که این کلاس رفتن هیچ تاثیری توی درصدتون نداره.چون مدار حل کردن اصلا نیازی به فرمول و قاعده ... نداره.همش یه قوانین کیرشهفه.و حل کردن یه تست تو مدت کم فقط بستگی به این داره که خیلی مساله حل کرده باشی و خیلی مساله دیده باشی.بیس مدار انقدر ساده هست که هرکسی بدون کلاس رفتن خودش با خوندن یه کتاب یاد بگیره.پسئ بیخود وقت و هزینتون رو مصرف نکنید

مرسی علی جان ممنون از راهنماییتون:gol:

alisaket2002
2009/9/18, 08:03 PM
سلام_علي جان مي دانيد نفر اول امسال توسط چند زده بود و اينكه رفتيد الكترونيك قدرت صرفا جهت اينده كاري بود يا علاقه ام داشتيد
سلام دوست عزیز.نفر اول امسال دوست دوران دبیرستانم بود(اقای علی حکمی زاده قهرمانی).راستش درصدهاش خیلی بالا بود!ایشون تو 4 تا گرایش 1 شدن و فقط تو قدرت 7 شدن!درصدهاشون اگه درست یادم باشه:
زبان 14
ریاضی 100
مدار 78
کنترل 78
سیگنال 78
الکترونیک 78
مغناطیس یادم نیست
از درصدهای بالا زبان و ریاضی و مدار و الکترونیک (و تا حدی هم کنترل)رو مطمئنم.کم و زیادش رو به بزرگی خودتون ببخشید!
من الکترونیک قدرت رفتم واسه apply کردن.چون اگه واقع بین باشیم سیستم دیگه زیاد اون طرف رو بورس نیست و چندتا از دوستای خودم هم که قدرتی بودن و رفتن یا مدیریت انرژی بودن یا الکترونیک قدرت.کلا زیاد سیستم نمیگیرن اونطرف.در مورد علاقه هم میخوام یه اعترافی بکنم که من هیچ علاقه ای به درس خوندن ندارم(البته خداییش از ریاضی بدم نمیاد)ولی خب چه میشه کرد دیگه!چاره ای نیست!

NAV!D
2009/9/19, 09:35 AM
سلام به تمامی مهندسان.
والله از چندین نفر که پرسیدم فرمودند میشه تغییر رشته داد.آره فکر کنم از کاردانی به کارشناسی میشه این کارو کرد.
البته هنوز پیش یه مشاور تحصیلی وارد نرفتم و اینو بپرسم.
حالا به نظر شما دقیقا درباره این از چه کسی بپرسم که کاملا بر رشته ها تسلط کامل داشته باشه.؟
بعد چند سوال دیگر هم که داشتم که ممنون میشم زحمت اینا رو هم بکشند دوستان.
*-سر فصل دروس کارشناسی نا پیوسته چیا هست؟
*-آیا من که دو سال جوش خوانده ام بعد توی برق جا نمیمونم؟چون بقیه کسانی که میاند دوسال اول کاردانی رو نیز برق خوندند.
*-علاقه که خیلی دارم و ولی به نظر شما کار عاقلانه و درستی هست یا نه/؟
با تشکر

amin.57
2009/9/19, 02:34 PM
سلام به تمامی مهندسان.
والله از چندین نفر که پرسیدم فرمودند میشه تغییر رشته داد.آره فکر کنم از کاردانی به کارشناسی میشه این کارو کرد.
البته هنوز پیش یه مشاور تحصیلی وارد نرفتم و اینو بپرسم.
حالا به نظر شما دقیقا درباره این از چه کسی بپرسم که کاملا بر رشته ها تسلط کامل داشته باشه.؟
بعد چند سوال دیگر هم که داشتم که ممنون میشم زحمت اینا رو هم بکشند دوستان.
*-سر فصل دروس کارشناسی نا پیوسته چیا هست؟
*-آیا من که دو سال جوش خوانده ام بعد توی برق جا نمیمونم؟چون بقیه کسانی که میاند دوسال اول کاردانی رو نیز برق خوندند.
*-علاقه که خیلی دارم و ولی به نظر شما کار عاقلانه و درستی هست یا نه/؟
با تشکر
تو سراسری میشه تغییر رشته داد ( هر رشتهای که می خواستی برای کاردانی به کارشناسی امتحان بده) فقط مهم اینه که کاردانی رو داشته باشی. ولی آزاد اینطوری نیست میگه رشتت باید متجانس باشه ( یعنی یکسری رشته را لیست میکنه میگه اینا میتونن فلان رشته ها شرکت کنند)
در مورد برخورد به مشکل تو کارشناسی خوب اگه واقعا بری درسا را انقدر خوب بخونی که یه تسلط نسبی داشته باشی و بتونی با اون تسلط کنکور قبول شی، فکر نکنک مشکل خاصی داشته باشی(صد البته که باید تلاش کنی)
موفق باشد. در پناه خدا

kamtahamol
2009/9/19, 05:33 PM
با سلام.من می خوام تو یکی از این موسساتی که آزمون برگزار می کنند ثبت نام کنم .میشه بگید کدوم از همه بهتره؟؟با سپاس.

NAV!D
2009/9/19, 09:41 PM
با ابن حساب کار خیلی سخت شد.
کارشناسی برق اونم سراسری فکر نکنم اسون باشه.
اگر ازاد میشد خیلی خوب بود حال شاید تا اون موقع بشه کارهایی کرد.؟

NAV!D
2009/9/20, 08:37 AM
راستی حلا جوشکاری با برق متجانس هست؟

n301_d632
2009/9/20, 02:56 PM
راستی حلا جوشکاری با برق متجانس هست؟

راستش تا اونجایی که من می دونم، تنها تجانس قابل تصور در زمینۀ کارهای نیروگاهی،کار به عنوان کسی که هم قدرت خونده، هم از مکانیک سر رشته داره می تونه باشه. (این سوالو باید از یه کسی که مکانیک خونده بپرسی)

alisaket2002
2009/9/20, 07:41 PM
با سلام.من می خوام تو یکی از این موسساتی که آزمون برگزار می کنند ثبت نام کنم .میشه بگید کدوم از همه بهتره؟؟با سپاس.
به نظرم پارسه بهتره.به خاطر جامعه اماریش و نه به خاطر سوالهاش که خیلی غیر استاندارده

efa_67
2009/9/20, 08:49 PM
سلام
يه سوالي ذهن منا مشغول كرده
همه مي گن پارسه به خاطر جامعه ي آماريش خوبه و سوالاش زياد استاندارد نيستن مگه ما نبايد تو آزمون ها خودمون را بسنجيم اگه سوالاش استاندارد نيست پس چه فايده اي داره؟؟؟؟

amin.57
2009/9/21, 10:15 PM
با ابن حساب کار خیلی سخت شد.
کارشناسی برق اونم سراسری فکر نکنم اسون باشه.
اگر ازاد میشد خیلی خوب بود حال شاید تا اون موقع بشه کارهایی کرد.؟
سلام
اینقدر نا امید نباشید. به قول شاعر " همت بلند دار، کز همت بلند مردان روزگار به جایی رسیده اند." ( یادم این شعر را از دکتر احمدی نژاد شنیدم که در جمع نخبگان صحبت می کرد) خلاصه آقا همه چی به همت خودت بستگی داره و صد البته باید به خدا هم توکل کنی. شما سعیتو بکن باقیش با خدا.
تو سایت سازمان سنجش یه جمله دیدم که خیلی خوشم اومد : " بهترین راه پیش بینی آینده ساختن آن است"

تا حالا که متجانس نبوده. میتونی دفترچه ثبت نام را هم ببینی . ( هنوز ثبت نام امسال شروع نشده)

موفق باشید

NAV!D
2009/9/21, 11:25 PM
یعنی آزاد نمیتونم؟

Venus_n
2009/9/22, 01:18 AM
سلام
يه سوالي ذهن منا مشغول كرده
همه مي گن پارسه به خاطر جامعه ي آماريش خوبه و سوالاش زياد استاندارد نيستن مگه ما نبايد تو آزمون ها خودمون را بسنجيم اگه سوالاش استاندارد نيست پس چه فايده اي داره؟؟؟؟
حداقل 3 نفر از دوست های من که درسشونم خیلی خوب نبود با کمک پارسه ارشد قبول شدن منم معنی اینکه میگن سوالاش استاندارد نیستو نمی فهمم:question:

mdki85
2009/9/22, 10:18 AM
سلام
حالا كه نتايج اومده مي شه رتبه و محل قبوليتون بگين.....
موفق باشيد.

mdki85
2009/9/22, 10:23 AM
حالا كه نتايج اومده مي شه رتبه و محل قبوليتون بگين
و اين كه براي درس زبان چي خوندين....
موفق باشين....

alisaket2002
2009/9/22, 10:37 AM
حالا كه نتايج اومده مي شه رتبه و محل قبوليتون بگين
و اين كه براي درس زبان چي خوندين....
موفق باشين....
سلام.اگه پستها رو بخونید تو پستها جوابتون هست.ولی واسه اینکه اذیت نشید میگم.
رتبه:10 قدرت
قبولی:شریف،پاور الکترونیک
برای زبان هم چیز خاصی نخوندم.فقط تا جایی که میتونستم لغات تخصصی برق رو که انتهای کتاب راهیان ارشد هست حفظ کردم.البته زبان رو هم زیاد خوب نزدم(26%).

alisaket2002
2009/9/22, 10:45 AM
حداقل 3 نفر از دوست های من که درسشونم خیلی خوب نبود با کمک پارسه ارشد قبول شدن منم معنی اینکه میگن سوالاش استاندارد نیستو نمی فهمم:question:
معنیش اینه که سولهاش خیلی سخته.همونطور که میدونید پارسه اگه امتیازتون به 120 برسه باید پول رو برگردونه.برای اینکه امتیاز هر آزمون رو بگیرید باید میانگین درصدهاتون(تو برق)بالای 38% باشه.طبیعیه که برای این که این اتفاق نیوفته سوالهاش رو خیلی سختتر از حد معمول میده.من این مساله رو به عینه خودم دیدم.غیر از چند آزمونش که نسبتا بد نبود و استاندارد بود تو بقیه آزمونها بعضی از درسهاش خیلی سخت بود(فراتر از حد کنکور و فراتر از اینکه بشه تو سه دقیقه حلش کرد.)

kendab
2009/9/22, 03:47 PM
یعنی آزاد نمیتونم؟
سلام
همه چیز دست خودتونه تلاش کن که درس بفهمی نه حفظ کنی مطمعا باش دولتی هم راحته میشه

emjf01
2009/9/26, 07:53 PM
سلام.علی جان شما مرحله دوم الم÷یاد هم رفتید.می دونید باین چه منابعی خوند تا موفق شد.دوستتون(امیر اقا) نفر سوم مرحله نهایی شدند.

petunia
2009/9/28, 11:10 AM
سلام دوستان.
تا جایی که من دیدم کسی راجع به درس تجزیه و تحلیل صحبت نکرده.کتاب خوب واسه این درس چی پیشنهاد می کنین؟
الان فعلا دارم پارسه رو می خونم.

rahmanimostafa
2009/9/29, 06:47 PM
دوستان خر خون جمیعا سلام علیکم
دوستان دلاوران نام آوران این سر فصل دروس ارشد قدرت رو اگه دارین بفرستین. ریز سر فصلا ;););):cool::cool:

azar_ch
2009/10/01, 12:26 AM
میشه درمورد گرایش مخابرات هم راهنمایی کنید که از چه منابعی استفاده کنیم
الکترونیک،مغناطیس،سیگنال

ملیکا.ا
2009/10/01, 04:08 PM
سلام.خسته نباشید.اول تبریک میگم خدمت اقای علی ساکت. چند سوال دارم. اگه بعضی از درسا رو حذف کنیم و رو درسای با ضریب بالاتر سرمایه گذاری کنیم نتیجه بهتری بدست نمیاد؟در ضمن گرایش من مخابراته برا کنترل و الکترونیک چی پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم نظر بدید

rezamovahedi
2009/10/07, 11:55 AM
تا اونجايي كه من مي دونم ضرايب امسال هم همينا هستند و تغيير نكردند.
ضرایب امسال ارشد برق به شدت تغییر کرده تو وبلاگم شرح دادم ضرایب جدید رو
www.rezabarg.blogfa.com

kendab
2009/10/08, 12:58 AM
سلام
از چه سالی به بعد ماشین حساب ممنوع شد سر جلسه امتحان؟

m_negaresh
2009/10/08, 08:48 AM
سلام.من تازه عضو اين سايت شدم و از اشنايي با همتون خوشحالم.امسال مي خوام كنكور كارشناسي ارشد شركت كنم اما هيچ اطلاعي در مورد گرايشها ندارم.خودم الكترونيك خوندم اما نميدونم در چه گرايشي ادامه بدم لطفا كمكم كنيد.

اگه ميخواهي ادامه تحصيل بدي بهتره بري الكترونيك و بعدش هم دكترا بگيري
اگه ميخواهي بري توي ادارات دولتي كار كني بهتره بري قدرت و با فوق قدرت بري كار كني
اگه ميخواهي توي شركتهاي خصوصي كار كني و كار الكترونيكي كني بهتره اصلا شركت نكني و بري تجربه كسب كني و كسب درآمد كني.
اگه ميخواهي بري مدير عاملي چيزي بشي ميتوني بري رشته مديريت و البته اگه پارتي داشته باشي استخدام و بعدش مدير بشي!
و اگه ميخواهي كه فوق الكترونيك بخوني و بعدش ديگه ادامه ندي مطمئن باش كه از درست استفاده اي نميكني.. :)
پس به نظر من بهتره فوق بري قدرت بعدش هم توي ادارات دولتي مثل برق منطقه اي يا توزيع يا توليد كاركني يا اينكه توي الكترونيك بري فوق و دكترا بگيري و بعدش عضو هيات علمي بشي.

MAHSA3+*
2009/10/08, 10:42 AM
سلام .. خوبین . کسی راجع به اینکه آوردن ماشین حساب سر جلسه ارشد ممنوعه یا نه چیزی

میدونه ؟؟؟؟؟ آخه اگه ممنوع باشه کی میتونه این محاسبات خفن رو انجام بده ؟!؟ چطوری

معادله درجه 3 به بالا رو حل کنیم؟؟ چه طوری لگاریتم طبیعی یه عدد عجیب غریبو پیدا کنیم

و....

mary83
2009/10/08, 08:48 PM
سلام .. خوبین . کسی راجع به اینکه آوردن ماشین حساب سر جلسه ارشد ممنوعه یا نه چیزی

میدونه ؟؟؟؟؟ آخه اگه ممنوع باشه کی میتونه این محاسبات خفن رو انجام بده ؟!؟ چطوری

معادله درجه 3 به بالا رو حل کنیم؟؟ چه طوری لگاریتم طبیعی یه عدد عجیب غریبو پیدا کنیم

و....
سلام
آوردن ماشین جساب ممنوع شده از سال 84. اگه سوالاتو از سال 84 یه بعد نیگا کنی می بینی که سوالات مفهومی شدن و لگاریتم طبیعی یه عدد عجیب رو نمی دن تو کنکور !!! اما واسه درس ماشین که محاسبات زیاد و طولانی (نه عجیب غریب) داره باید تمرین زیاد حل کنی گلم:)

kendab
2009/10/09, 07:33 AM
سلام
آوردن ماشین جساب ممنوع شده از سال 84. اگه سوالاتو از سال 84 یه بعد نیگا کنی می بینی که سوالات مفهومی شدن و لگاریتم طبیعی یه عدد عجیب رو نمی دن تو کنکور !!! اما واسه درس ماشین که محاسبات زیاد و طولانی (نه عجیب غریب) داره باید تمرین زیاد حل کنی گلم:)
سلام
یعنی 84 هم نمیشده استفاده کرد؟

parim
2009/10/09, 08:21 AM
سلام اول اینکه میشه بگین از کجا اینارو گرفتین،منظورم اینه منبعش کجاست؟مطمئنه؟

خب اگه مطمئنه!بچه های عزیز!ببینید ظرفیتهارو
قدرت خیلی خیلی خیلی سخته،کمترین ظرفیت رو هم داره:cool:،دردسرش زیاده،لباساتون همش کثیف میشه،پولای صورت وضعیت هاتون رو به موقع نمی دن و ... هزاران دردسر و بدبختیه دیگه،
پس این رو انتخاب نکنین،این اصلا اصلا خوب نیست
مخابرات یا الکترونیک اینا بهترن
آره
آفرین;)
لطفا بدون اطلاعات کافی راهنمایی نکنید و اطلاعات نادرست ندید

alisaket2002
2009/10/10, 01:56 PM
سلام.خسته نباشید.اول تبریک میگم خدمت اقای علی ساکت. چند سوال دارم. اگه بعضی از درسا رو حذف کنیم و رو درسای با ضریب بالاتر سرمایه گذاری کنیم نتیجه بهتری بدست نمیاد؟در ضمن گرایش من مخابراته برا کنترل و الکترونیک چی پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم نظر بدید
سلام.ممنون.این کار رو اصلا نکنید چون که واقعا نتیجه بدی داره.درصدهای پایین خیلی کار رو خراب میکنه.سعی کنید هیچ درسی رو کنار نزارید و حد اقل از هر درس 30% رو کسب کنید.چون که درصد پایین تراز منفی خیلی زیادی براتون به همراه میاره.
در مورد کنترل چند بار گفتم.کتاب پردازش و جزوه پارسه منابع خوبی هستند برای کسایی که پایه زیاد قوی ندارند.

hossein1987
2009/10/10, 02:17 PM
رتبه اخرین قبولی میکروالکترونیک دانشگاه تهران چنده؟!!

rezamovahedi
2009/10/11, 09:11 AM
سلام میشه برا من هم بگید برا م خوندن مغناطیس چکار کنم

سعی کنیدمغناطیس رو با مفهوم بخونید نه اینکه فقط انتگرال حل کنید چ.ن چنتا از سوالات رو میشه بدون حل هم جواب داد.جزوات دانشگاههای تهران رو گیر آوردی واسه ما هم بده

hosseinmet
2009/10/11, 07:02 PM
دوستان برای ریاضیات جزوات و آرمون های پارسه خوبه؟

kendab
2009/10/13, 08:48 AM
دوستان برای ریاضیات جزوات و آرمون های پارسه خوبه؟
به نظرم ریاضیش خوب نیست امار هم که من نگاه نمیکنم

mort_64
2009/10/13, 09:06 AM
سلام .این میل منه من اول مهر شروع به خوندن کردم یکی دو کلاسم میرم .در ضمن کارشناسیم الکترونیک تهران مرکز هست ،راهنمایی خواستی MAIL بزن. M_EFTEKHARI313@yaho.com

hossein1987
2009/10/13, 11:59 AM
سلام
برای درس الکترومغناطیس شما چی را پیشنهاد می کنید؟کتاب چنگ را یا کتاب صفایی!!

mazm
2009/10/13, 01:36 PM
من ریاضی مهندسی پوران پژوهش ویه قسمت کوچکی از ریاضی پارسه رو دارم اما متوجه شدم ریاضی پارسه بهتر درسو توضیح داده و گمون کنم کامل تره نظر شما چیه؟
چرا فکر می کنید پارسه چندان خوب نیست؟
میشه kendab (http://www.iran-eng.com/member.php?u=43600) عزیز بگید از چه کتابی می خونید؟

kendab
2009/10/15, 02:48 AM
من ریاضی مهندسی پوران پژوهش ویه قسمت کوچکی از ریاضی پارسه رو دارم اما متوجه شدم ریاضی پارسه بهتر درسو توضیح داده و گمون کنم کامل تره نظر شما چیه؟
میشه kendab (http://www.iran-eng.com/member.php?u=43600) عزیز بگید از چه کتابی می خونید؟
سلام
من کل جزوه پارسه دارم خیلی گیج میشیم وقتی اونو میخونیم
مدرسان دارم بد نیست
پوران پژوهش چطوره تالیف کیه؟

seyhoon
2009/10/15, 03:52 PM
سلام کسی میدونه پوران پژوهش مدار 1 چطوره؟من مدار 2 شو خریدم.چون تعریفشو شنیده بودم ولی مدار یکو نمی دونم.

rahmanimostafa
2009/10/15, 05:42 PM
سلام
اين ضرايب ميتونه خيلي بهتون كمك كنه

دروس:1-زبان تخصصي 2-معادلات ديفرانسيل-رياضيات مهندسي-آماراحتمال مهندسي 3-مدار هاي الكتريكي 1و2 4-الكترونيك 5-ماشين هاي الكتريكي 6-كنترل خطي 7-الكترو مغناطيس 8-تجزيه و تحليل سيستم ها
9-بررسي سيستم هاي قدرت

ضرايب به ترتيب عبارتند از:

گرايش الكترونيك(3-4-4-5-0-3-3-3-0)

گرايش قدرت(3-4-4-0-4-3-3-0-4)

گرايش كنترل(3-4-4-3-3-4-0-4-0)

گرايش مخابرات(3-4-4-3-0-3-4-4-0)

گرايش راه آهن برقي(3-4-4-0-4-3-3-0-4)

گرايش مهندسي پزشكي(3-4-4-3-0-4-1-4-0)

;)اميدوارم همتون موفق باشين;)

داداش این ضرایب مال قرن بوقه!!!!مثلا ضریب درس الکترونیک در رشته الکترونیک 4 هست

mazm
2009/10/15, 05:48 PM
سلام
منم تقریبا ریاضی مهندسی پوران پژوهشو که می خونم همین حسو دارم:confused:
برای آشنایی بیشتر با این انتشارات به اینجا برید
http://www.pouran.net
می تونید خلاصه ای از مدار 1 پوران پژوهشو ببینید:

seyhoon
2009/10/20, 09:06 AM
به اطلاع كليه داوطلبان متقاصي ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 و پانزدهمين دوره المپياد علمي ـ دانشجويي كشور مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 از ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه 5/8/88 (پنجم آبان ماه 1388) به صورت اينترنتي آغاز مي‌شود و در پايان روز سه‌شنبه 12/8/88 (دوازدهم آبان ماه 1388) پايان مي‌پذيرد.
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت‌نام از داوطلبان در نشريه پيك‌سنجش روز دوشنبه 4/8/88 منتشر و همزمان نيز بر روي سايت سازمان قرار داده مي‌شود.
ضمناً به اطلاع مي‌رساند كه آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 در صبح و بعد از ظهر روزهاي چهارشنبه 28، پنج‌شنبه 29 و جمعه 30 بهمن‌ماه 1388 برگزار خواهد شد.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

ملیکا.ا
2009/10/21, 10:13 AM
به اطلاع كليه داوطلبان متقاصي ثبت‌نام و شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 و پانزدهمين دوره المپياد علمي ـ دانشجويي كشور مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 از ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه 5/8/88 (پنجم آبان ماه 1388) به صورت اينترنتي آغاز مي‌شود و در پايان روز سه‌شنبه 12/8/88 (دوازدهم آبان ماه 1388) پايان مي‌پذيرد.
اطلاعيه اين سازمان در خصوص شرايط و ضوابط و نحوه ثبت‌نام از داوطلبان در نشريه پيك‌سنجش روز دوشنبه 4/8/88 منتشر و همزمان نيز بر روي سايت سازمان قرار داده مي‌شود.
ضمناً به اطلاع مي‌رساند كه آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي‌ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 در صبح و بعد از ظهر روزهاي چهارشنبه 28، پنج‌شنبه 29 و جمعه 30 بهمن‌ماه 1388 برگزار خواهد شد.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

با اعلام زمان ثبت نام ارشد خوبه که دوستان از پیشرفت درساشون بگن .اینطوری هم انگیزه بیشتری ایجاد میشه هم متوجه میشیم نسبت به همدیگه در چه مرحله ای هستیم.ممنون

MAHSA3+*
2009/10/21, 04:57 PM
من ریاضی مهندسی پارسه رو دارم خیلی سریع و گذری گفته... یعنی بعد از نکته ای که آموزش داده مثالی رو برای استفاده ار اون نکته حل نکرده که به اصطلاخ مطلب بهتر جابیفته ...

اگه کسی منبع بهتری سراغ داره معرفی کنه...

junior_86_boy
2009/10/24, 10:57 PM
سلام توروخدا کمکم کنید .من الکترونیک ۱ و ۲ بالاد نیستم. نمیفهمم ،نمیفهمم،نمیفهمم....خیلی نا امیدم ....کمکم کنید

MAHSA3+*
2009/10/25, 10:25 PM
سلام توروخدا کمکم کنید .من الکترونیک ۱ و ۲ بالاد نیستم. نمیفهمم ،نمیفهمم،نمیفهمم....خیلی نا امیدم ....کمکم کنید
خب اینا درسای سختین . ببین من جمعه آزمون داشتم هیچی الکترونیک جواب ندادم ... تنها راهش اینه که بخونیش و بخونیش اگه نفهمیدی دوباره و دوباره.. منم دارم اینکارو میکنم... باور کن خودت بهترین کمکی واسه خودت.

meysam13659
2009/10/30, 11:18 AM
سلام دوستان.
من هر فصل رو از کتاب مرجع می خونم،بعدش همون فصل رو از کتاب تست می خونم و تست میزنم.الانم نزدیک 25 درصد راهو رفتم.به نظرتون خوبه؟

mazm
2009/10/30, 07:23 PM
سلام
خیلی عالی،همه ی درسا رو میخونی؟
موفق باشی

kendab
2009/10/31, 01:25 AM
سلام
امیدوارم همگی خوب باشید
من تقریبا 50 درصد درسا خوندم با تست
بدلیل مشکلاتی که دارم باید تا 5دی تمومشون کنم فکر میکنید میتونم

REZAB
2009/10/31, 06:15 AM
من ریاضی مهندسی پارسه رو دارم خیلی سریع و گذری گفته... یعنی بعد از نکته ای که آموزش داده مثالی رو برای استفاده ار اون نکته حل نکرده که به اصطلاخ مطلب بهتر جابیفته ...

اگه کسی منبع بهتری سراغ داره معرفی کنه...

ریاضی مهندسی نوشته مهندس کریمی انتشارات موسسه نصیر فوق العاده هست!!!!

mazm
2009/10/31, 11:55 AM
سلام
امیدوارم همگی خوب باشید
من تقریبا 50 درصد درسا خوندم با تست
بدلیل مشکلاتی که دارم باید تا 5دی تمومشون کنم فکر میکنید میتونم

سلام
البته که می رسید.من فکر می کنم نیمه ی پایانی حتی زودتر هم تموم میشه!
موفق باشی:)

mazm
2009/10/31, 12:07 PM
ریاضی مهندسی نوشته مهندس کریمی انتشارات موسسه نصیر فوق العاده هست!!!!

از کجا تهیه میشه کرد؟تو سایتش که فقط معرفیش کرده.

mohamadhoseinzare
2009/11/12, 07:39 PM
سلام
اين ضرايب ميتونه خيلي بهتون كمك كنه

دروس:1-زبان تخصصي 2-معادلات ديفرانسيل-رياضيات مهندسي-آماراحتمال مهندسي 3-مدار هاي الكتريكي 1و2 4-الكترونيك 5-ماشين هاي الكتريكي 6-كنترل خطي 7-الكترو مغناطيس 8-تجزيه و تحليل سيستم ها
9-بررسي سيستم هاي قدرت

ضرايب به ترتيب عبارتند از:

گرايش الكترونيك(3-4-4-5-0-3-3-3-0)

گرايش قدرت(3-4-4-0-4-3-3-0-4)

گرايش كنترل(3-4-4-3-3-4-0-4-0)

گرايش مخابرات(3-4-4-3-0-3-4-4-0)

گرايش راه آهن برقي(3-4-4-0-4-3-3-0-4)

گرايش مهندسي پزشكي(3-4-4-3-0-4-1-4-0)

;)اميدوارم همتون موفق باشين;)
مهندسی بزشکی فیزیولوژی و مدیریت هم داره اونارو نمی دونین ارزشش چقدره؟

junior_86_boy
2009/11/14, 08:09 PM
درخواست کمک
هر کی حوصلش را دا ره لطفا
،میل اش رو بده تا اشکالات درسیم رو بپرسم :( اینم میل من هر کی هم خواست اشکالات درسیش برم میل کنه تا اگه بالاد بودم بگم.من گرایش ام کنترل...پس مغناطیس و برسی نپرسین.و منظورم از اشکالات درسی ،درسایی حس كه تو کنکور میان.....
junior_86_boy@yahoo.com
:cry::(:cry::(:cry:

kendab
2009/11/21, 02:44 PM
سلام
زمان ثبت نام ارشد ازاد کسی میدونه کیه؟

mostafa ahmadi67
2009/11/26, 08:31 AM
سلام دوستان عزیز من هم دانشجوی مهندسی الکترونیک هستم و خیلی مصمم که تو کنکور ارشد قبول بشم و درس هارو خیلی مفهومی خوندم ولی متاسفانه تمرین زیادی حل نکردم و اصلا تست کارشناسی ارشد رو ندیدم راستش میترسم که تست ها خیلی سخت باشه و منو ناامید کنه اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا بهم کمک کنه
mostafa.ahmadi.h67@gmail.com

kendab
2009/11/27, 12:23 AM
سلام دوستان عزیز من هم دانشجوی مهندسی الکترونیک هستم و خیلی مصمم که تو کنکور ارشد قبول بشم و درس هارو خیلی مفهومی خوندم ولی متاسفانه تمرین زیادی حل نکردم و اصلا تست کارشناسی ارشد رو ندیدم راستش میترسم که تست ها خیلی سخت باشه و منو ناامید کنه اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا بهم کمک کنه
mostafa.ahmadi.h67@gmail.com
سلام
یه چیز به عنوان با تجربه برات بگم اگه تست نمیزنی امتحان هم نده
تست ها اکثرا یه چیز میخواخند و زیاد با محاسبات کار نداره
تمرین تست باعث میشه بدونی از کجا شروع کنی
پارسال دوستم فقط تست های 3 سال گذشته را خوند مجاز شد پس واجبه بخونی
موفق باشی یا علی
rgh_barg83@yahoo.com
rgh.barg83@gmail.com
بیشتر با یاهو کار میکنم

junior_86_boy
2009/11/28, 11:37 PM
بچه ها اگه کسی سؤالات ارشد کنترل سالهای ۸۰ الا ۸۷ رو در لطفا برم میل کنه یا بذاره دانلود ....ممنونم.....

:cry:junior_86_boy@yahoo.com
از اون ۳ جلد سرمه ای دانشگاه تهران،۲ جلد اول رو دارم ،گرونن،واسه همون میخواستم ببینم اگه کسی داره پرینت بگیرم ۸۰ تا ۸۷ رو :cry:...:cry:

mary83
2009/11/29, 08:03 AM
بچه ها اگه کسی سؤالات ارشد کنترل سالهای ۸۰ الا ۸۷ رو در لطفا برم میل کنه یا بذاره دانلود ....ممنونم.....

:cry:junior_86_boy@yahoo.com
از اون ۳ جلد سرمه ای دانشگاه تهران،۲ جلد اول رو دارم ،گرونن،واسه همون میخواستم ببینم اگه کسی داره پرینت بگیرم ۸۰ تا ۸۷ رو :cry:...:cry:
ببین بدردت می خوره؟؟
http://www.ir-micro.com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=29
پرینتش که گرونتر می شه!!:que::que::que::que::que::que::surprised::su rprised:

junior_86_boy
2009/12/01, 04:09 AM
lanat be har chi duruggue.shoma ke hamaro mifurushi chera durugaki topic mizani ""DOWNLOAD""

حل تشریحی

جزوات دستنویس
پارسه
ازمون های پارسه رایگان
مدار دکتر ملک محمد جدید
الکترونیک اشرفیان

همه با صدای استاد
رایگان دانلود
در
www.6670..tk (http://www.6670..tk)
www.arshad1.tk (http://www.arshad1.tk)
www.bargh1.tk (http://www.bargh1.tk)
www.barghtk.tk (http://www.barghtk.tk)
رایگان دانلود کنید
بجمبید فرصت کمی تا کنکور مونده

Reza_Mahmoodi
2009/12/02, 09:02 PM
lanat be har chi duruggue.shoma ke hamaro mifurushi chera durugaki topic mizani ""DOWNLOAD""
کاملاً موافقم ...
کلی وقت تلف می کنی که با این سرعت های افتضاح اینترنت سایت رو باز کنی تازه متوجه میشی که جنابان کاسب تشریف دارند نه دلسوز !
لطفاً توی تاپیک ها تبلیغ نکنید یا اگر هم تبلیغ می کنید راستش رو بنویسید .

kendab
2009/12/02, 11:12 PM
سلام
باید یه قانون مسولین سایت بابت این نوع تبلیغات بذارن که همه را حیرون خودشون میکنند

سارا37
2009/12/05, 10:06 PM
سلام،من امسال ارشد شرکت کردم،واسه الکترونیک
پارسه هم شرکت کردم، این جمعه 25% سوم رو باید بدم،تا الان رتبم حدود 500 اومد،4200 نفر هم شرکت کننده داره، به نظرتون رتبم چطوره؟ سال های گذشته کسایی که تو پارسه 470،500 میاوردن کنکورو چطور دادن؟

kendab
2009/12/06, 11:51 PM
سلام،من امسال ارشد شرکت کردم،واسه الکترونیک
پارسه هم شرکت کردم، این جمعه 25% سوم رو باید بدم،تا الان رتبم حدود 500 اومد،4200 نفر هم شرکت کننده داره، به نظرتون رتبم چطوره؟ سال های گذشته کسایی که تو پارسه 470،500 میاوردن کنکورو چطور دادن؟
سلام
نمی خوام ناامیدت کنم ولی خوب نیست
سال گذشته 100پارسه 450رتبش شد
بیشتر تلاش کن
مهم ازمون های 100درصد هستند
موفق باشید
یا علی

سارا37
2009/12/07, 04:14 PM
ای بابا اینقد بده؟ دپرس شدم که :(:(:crying:

m.khezri
2009/12/07, 07:42 PM
سلام , منم دارم میخونم ولی نه خیلی ممتد ! میخواستم بدونم که کسی هست که بدونه از هر مبحثی از منابع چند تا سوال میاد ؟ آخه میخوام اگه بشه یه جاهایی رو حذف کنم

خیلی خیلی ممنون میشم

مابیشماریم

xeloda
2009/12/07, 11:42 PM
من دارم واسه ارشد آماده میشم. از طرفی چون قصد دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا به امریکا برم به نظر شما کدام گرایش در امریکا داری موقعیت شغلی بهتر و عزت و اعتبار بیشتری است ؟

seyhoon
2009/12/08, 05:22 PM
من دارم واسه ارشد آماده میشم. از طرفی چون قصد دارم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا به امریکا برم به نظر شما کدام گرایش در امریکا داری موقعیت شغلی بهتر و عزت و اعتبار بیشتری است ؟
الکترونیک و مخابرات

EECi
2009/12/08, 06:07 PM
الکترونیک و مخابرات

مطمئنید؟ در امریکا وضعیت مهندسی قدرت و کنترل چطوریه؟
من خودم مخابراتم .

kendab
2009/12/09, 10:05 AM
ای بابا اینقد بده؟ دپرس شدم که :(:(:crying:
چرا دپرس
هنوز دو ماه و نیم مونده بیشتر تلاش کن حتما موفق میشوید
سعی کن 70درصد درسها را 100درصد بفهمی نه 100درصد ،70 درصد بفهمی
باز سوالی هست بگید
موفق باشید
یا علی

m.khezri
2009/12/09, 08:41 PM
چرا دپرس
هنوز دو ماه و نیم مونده بیشتر تلاش کن حتما موفق میشوید
سعی کن 70درصد درسها را 100درصد بفهمی نه 100درصد ،70 درصد بفهمی
باز سوالی هست بگید
موفق باشید
یا علی

فکر میکنید دو ماه فرصت خوبیه ؟ من رتبه ام بیشتر میشه تو پارسه ؟؟؟

ما بیشماریم

kendab
2009/12/11, 12:21 PM
فکر میکنید دو ماه فرصت خوبیه ؟ من رتبه ام بیشتر میشه تو پارسه ؟؟؟

ما بیشماریم

سلام
اره هیچ چیز مشد نداره
فقط باید زمان خوندن مفید را زیاد کنی
ببین چند ساعت مفید میخونید نه زمانی که سرگرم کتاب هستید
موفق باشید
یا علی

junior_86_boy
2009/12/12, 03:40 AM
دوستان من از تابستان میخوام برا ارشد بخونم ،الان ترم ۵ ام ،اگه کسی مایل هست باهم شورو کنیم ،برنامه بریزیم ،بهم میل زده اشکالامونا بپرسیم....من ارشد یا کنترل میدم یا مندس پزشکی ....کسی نیست؟

efa_67
2009/12/12, 06:39 PM
سلام دوست عزيز
منم الان ترم 6 هستم مي خوام از تابستون شروع كنم خوشحال ميشم بتونيم به هم كمك كنيم:smile::smile:

junior_86_boy
2009/12/12, 06:54 PM
:) بالاخره یکی پیدا شد :) خیلی میتونیم بهم کمک کنیم .اگه میشه میلت هم بده اگه :redface::smile:;)نیامدی باشگاه بتونیم بهم در تماس باشیم :) خیلی خوشالم
junior_86_boy@yahoo.com

اینم مال من

سلام دوست عزيز
منم الان ترم 6 هستم مي خوام از تابستون شروع كنم خوشحال ميشم بتونيم به هم كمك كنيم:smile::smile:

shirvani
2009/12/15, 09:23 PM
برای تهیه یا دیدن اطلاعات جامع آماری به سایت زیر مراجعه فرمایید

www.6670.tk (http://www.6670.tk)
www.arshad1.tk (http://www.arshad1.tk)

با سپاس فراوان

سلام
آقا شما پیاز سرخ شده هم دارید ؟
سبزی آماده چطور ؟ :biggrin::biggrin:

خیلی معذرت میخام از بقیه دوستان ...... متاسفانه ایشون خیلی پررو هستند . فروم به این خوبی رو به ؟؟؟؟؟؟ تبدیل کردند.

junior_86_boy
2009/12/15, 11:20 PM
dustan khaheshan hamatun MEHDI_PUR ro be agayan modir etela bedin.man chandn bar gofam.age shoma ha ham begin motmaenan zudtar residegi mishe.

mary83
2009/12/15, 11:59 PM
dustan khaheshan hamatun MEHDI_PUR ro be agayan modir etela bedin.man chandn bar gofam.age shoma ha ham begin motmaenan zudtar residegi mishe.
اوکی
عجیبه جناب مدیر این همه تبلیغ غیر مجاز را نمی بینن:surprised::que:
تبلیغات باید در قسمت نیاز مندی ها قرار بگیرن;)

kendab
2009/12/17, 12:35 AM
سلام
من هم زیاد گفتم گو گوش شنوا
یا شاید پارتی دارد کارش ندارند
میگن باج هم خوبه

n301_d632
2009/12/17, 01:10 PM
سلام دوستان عزیز
این یک راهنمایی برای شرکت در ارشد ازاد بود بعد از ان چون منبع مفید برای حل تشریحی وجود نداشت مجبور به اینکار شدم
اخه بعضی جاها دارند حل تشریحی ارشد ازاد 50هزار تومان می دهند
من فقط بخاطر دوستان
اینکار رو کردم تا فقط هزینه کپی را بپردازند
دوستان عزیز پس این همه تشکر رو شما نادیده گرفتید
من بخاطر ایمیل های فراوان رسیده از دوستان مجبور به اینکا شدم
اگه می خواهید نمونه ای از این ایمیل ها قرار دهم
بخاطر هزینه های زیاد کلاس کنکور اگر بدونید چه ها کردند

فقط اینو می توانم بگویم کاملا برای شما مهندسین عزیز(نه همه)
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتا سفم
خیلی ممنونم از شما!
اما وقتی که از همۀ در و دیوار اینجا این پستای چندبارۀ شما داره سر ریز میشه، قبول بفرمایید که دیگران هم حق دارن اعتراض کنن.
آخه قرار نیس که تو هر پستی اینو تکرار کنین که! اونی که دنبالشه، با یه 2تا پست تبلیغ هم شما رو پیدا میکنه.
این جور کارا بیشتر مخل همون یه ذره ترتیب اینجاس.
بازم ممنونم. هم از این کار خوبتون و هم از ناراحت نشدنتون.

Reza_Mahmoodi
2009/12/17, 10:11 PM
من فقط بخاطر دوستان

با سلام
جناب مهدی پور ، هر چیزی جای خودش رو داره و دو نکته :
اولاً مشکل کنکوری ها چطوری خوندنه وگرنه از نظر منابه توی سیستان و بلوچستان هم قحطی نیست چه برسه به بقیۀ جاها ....
ثانیاً اگر شما خیلی دلسوز بودی (و نه کاسب) فایل اسکن شده رو روی این سایت های فضای مجانی (راپید شیر ، گیگا و... ) قرار می دادی ...

ضمناً از تشکر ها هم دیدم کسانی که شما رو مورد نقد قرار داده بودند خیلی ازشون تشکر شده بود ولی از شما نه !
خواهشاً دوستانه توی این تاپیک دیگه تبلیغ نکنید . ممنونم

junior_86_boy
2009/12/18, 12:21 AM
سوال ۱۰۹ ماشینهای الکتریکی سال ۷۱ رو یکی به من توضیح بده :surprised:

shirvani
2009/12/19, 11:56 AM
سلام دوستان عزیز
این یک راهنمایی برای شرکت در ارشد ازاد بود بعد از ان چون منبع مفید برای حل تشریحی وجود نداشت مجبور به اینکار شدم
اخه بعضی جاها دارند حل تشریحی ارشد ازاد 50هزار تومان می دهند
من فقط بخاطر دوستان
من بخاطر ایمیل های فراوان رسیده از دوستان مجبور به اینکا شدم
اگه می خواهید نمونه ای از این ایمیل ها قرار دهم
بخاطر هزینه های زیاد کلاس کنکور اگر بدونید چه ها کردند

فقط اینو می توانم بگویم کاملا برای شما مهندسین عزیز(نه همه)
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتا سفم

بهتره برای مدیر سایت متاسف باشید :warn:
باز هم دارید تبلیغ میکنید !! بابا تو دیگه کی هستی ؟ :eek:

پیشنهاد میکنم قوانین ثبت نام رو یکبار مرور کنید. :gol:
TanX

kendab
2009/12/19, 11:10 PM
سلام
یه چک بکنید شاید برادر مدیر یا پسر خاله یا... میباشه که به قوانین کاری نداره
راستی باج دادن هم مد شده

kendab
2009/12/20, 11:28 PM
سلام
من دارم میرم خدمت
احتمالا مدتی نمی تونم سر بزنم امیدوارم همگی موفق باشید

shirvani
2009/12/21, 09:36 AM
سلام
حالشو ببر
25% چهارم مدار و مغناطیس پارسه

http://www.parsehportal.com/attachments/389_electromegnatis.pdf

http://www.parsehportal.com/attachments/389_madarhaye%20elektiriki.pdf

;)

mazm
2009/12/22, 12:19 PM
سلام
من دارم میرم خدمت
احتمالا مدتی نمی تونم سر بزنم امیدوارم همگی موفق باشید

تو هم موفق باشی;)

mary83
2010/1/01, 12:45 PM
تهران:۱۰:۴۲ , ۱۳۸۸/۱۰/۱۱http://www.mehrnews.com/fa/image/printer.gif نسخه چاپي (javascript:void(0);) http://www.mehrnews.com/fa/image/newstextonly.gif نسخه فقط متني (javascript:void(0);) http://www.mehrnews.com/fa/image/newstextonly.gif دريافت فايل txt (http://www.mehrnews.com/fa/newsTextonly.aspx?NewsID=1009151) http://www.mehrnews.com/fa/image/email.gif ارسال اين خبر به دوستان (javascript:void(0);)

توکلی به مهر خبر داد:جزئیات برگزاری و توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد/ رقابت 830 هزار داوطلبمعاون سازمان سنجش با تشریح جزئیات برگزاری و توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد 89 گفت: 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد از 26 بهمن ماه توزیع و آزمون در صبح و بعدازظهر 28، 29 و 30 بهمن ماه برگزار می شود.حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی ومهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی ( فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود.
766 هزار و 944 داوطلب در کنکور کارشناسی ارشد ثبت نام کرده اند
وی اظهار داشت: ثبت نام در آزمون برای 141 کد رشته امتحانی از 145 کد رشته امتحانی و همچنین اولین مرحله آزمون پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور بر اساس برنامه زمانی به صورت متمرکز و از طریق شبکه اینترنت انجام شد. در آزمون 139 کد رشته و اولین مرحله المپیاد 766 هزار و 944 داوطلب ثبت نام کرده اند که از این تعداد 383 هزار و 129 نفر زن و 383 هزار و 815 نفر مرد هستند.
63 هزار و 188 نفر متقاضی شرکت در آزمون کد رشته امتحانی دوم کارشناسی ارشد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور به مهر گفت: نظر به اینکه بر اساس ضوابط داوطلبان می توانستند در صورت واجد شرایط و علاقه مند بودن از میان 66 کد رشته امتحانی شناور مندرج در دفترچه راهنما یکی از کد رشته های مذکور را به عنوان کد رشته امتحانی دوم علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی انتخاب کنند 63 هزار و 188 نفر نیز متقاضی شرکت در آزمون کد رشته امتحانی دوم شده اند.
جزئیات توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد 89
وی با اشاره توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد 89 اضافه کرد: با توجه به اینکه آزمون هر کد رشته به طور جداگانه برگزار می شود و هر داوطلب برای شرکت در آزمون هر کد رشته باید کارت مربوط را داشته باشد برای داوطلبانی که در دو کد رشته امتحانی ثبت نام کرده اند دو کارت ورود به جلسه صادر می شود.
صدور 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون
توکلی ادامه داد: از این رو 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون صادر خواهد شد که از این تعداد 408 هزار و 850 کارت مربوط به خواهران و 421 هزار و 282 کارت مربوط به برادران می شود.
توزیع کارت ورود به جلسه آزمون ارشد از 26 بهمن ماه
وی ادامه داد: بر اساس برنامه زمانی کارت ورود به جلسه آزمون از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش از 26 بهمن ماه تا 28 بهمن ماه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با توزیع کارت اینترنتی در نشریه دوشنبه 19 بهمن ماه و 26 بهمن ماه منتشر و همزمان بر روی سایت قرار داده می شود. همچنین به منظور آشنایی داوطلبان با نحوه برگزاری آزمون و نحوه علامتگذاری در پاسخنامه برگه راهنمای شرکت در آزمون از 26 بهمن ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد تا داوطلبان با مراجعه به سایت سازمان نسبت به مطالعه آن اقدام کنند.
برنامه زمانی برگزاری آزمون 139 کد رشته امتحانی کنکور کارشناسی ارشد
وی اظهار داشت: آزمون داوطلبان 139 کد رشته امتحانی در صبح و بعدازظهر 28، 29 و 30 بهمن ماه برگزار می شود و پس از برگزاری آزمون و قرائت پاسخنامه ها و محاسبه نمرات برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارنامه صادر می شود.
اعلام نتیجه اولیه آزمون کارشناسی ارشد در نیمه دوم اردیبهشت ماه
توکلی افزود: کارنامه یا نتیجه اولیه آزمون نیمه دوم اردیبهشت ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: انتخاب رشته برای آن دسته از داوطلبان که مجاز به انتخاب رشته شده اند اینترنتی است و داوطلبان مجاز باید بر اساس دستورالعمل های اعلام شده نسبت به انتخاب رشته های تحصیلی مورد علاقه خود از کد رشته های امتحانی مجاز اقدام کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش گفت: فهرست اسامی معرفی شدگان کد رشته محل یا کد رشته محلهای دارای شرایط خاص تا چند برابر ظرفیت به منظور شرکت در مراحل مصاحبه، معاینه و آزمون عملی تشریحی و ... نیمه اول خردادماه اعلام می شود.
اعلام نتیجه نهایی کنکور کارشناسی ارشد در نیمه اول شهریور
وی ادامه داد: بر اساس برنامه زمانی نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد 89 در نیمه اول شهریورماه اعلام می شود.
توکلی درباره برگزاری آزمون 5 کد رشته امتحانی دیگر آزمون کارشناسی ارشد 89 نیز به مهر گفت: آزمون 5 کد رشته امتحانی دیگر با نظارت سازمان سنجش برگزار می شود. آزمون کد رشته 1151 در روز جمعه 16 بهمن ماه، آزمون کد رشته 1149 در صبح و بعدازظهر 29 بهمن ماه، آزمون کد رشته های امتحانی 1150، 1153، 1158 اواخر اردیبهشت ماه 89 و آزمون کد رشته 1147 نیز 27 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاري مهر " مجاز است.

mary83
2010/1/20, 11:17 AM
زمان و مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد با آزمون و بدون آزمون سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال ۸۹ از ساعت 8 بامداد روز دوشنبه 5/11/88 از طریق پایگاه اینترنتی به نشانی www.azmoon.org (http://www.azmoon.org/) آغاز می شود.
شایان ذکر است مهلت ثبت نام آزمون مذکور تا ساعت 24 روز پنجشنبه مورخ 15/11/88 ادامه خواهد داشت.داوطلبان طی این مدت می توانند با مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور و تهیه دفترچه راهنما و کارت اعتباری نسبت به ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی مذکور اقدام کنند.
همچنین متقاضیان دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد نیز می توانند با مراجعه به دفاتر پستی و تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام کنند.

m.khezri
2010/1/23, 01:37 PM
سلام کیا آزمون جامع ارشد پارسه رو شرکت کردن ؟ درصداتونو چقدر زدین ؟ این مدت باقی مانده رو چی کار میخواین بکنین ؟

m.khezri
2010/1/23, 01:42 PM
راستی خیلی وقته دنبال بودجه بندی هر درس به صورت مبحثی میگردم . اینکه از هر مبحث هر درسی چندتا سوال میاد ؟؟؟!!! کسی میتونه کمک کنه ؟ :w10::wallbash:

HOSCO
2010/2/02, 06:38 PM
سلام
بین شما کسی از دانشجوهای دانشگاه شیراز - واحد بین الملل بوده یا اطلاعات کاملی در موردش داره؟

h_shmbo
2010/2/03, 12:24 AM
امسال ازاد خمینی شهر ارشد قدرت اورده به نظر شما تراز قبولی ان در جه حدی میرسه؟

dars
2010/2/03, 11:15 PM
نحوه انتخاب رشته در دانشگاه آزاد چطوریه؟یعنی انتخاب رشته الان هست یا بعد از اینکه نتایج اومد؟
بعد کجا باید امتحان داد؟جایی که توش کارشناسی رو خوندیم یا جایی که میخوایم توش قبول بشیم؟
چون در زمان امتحان آزاد در دوران مدرسه برای کارشناسی همون جایی که میخواستیم قبول بشینم باید امتحان میدادیم مثلا کسی که میخواست یزد قبول شه و خودش مثلا در خراتسان زندگی میکرده باید برای امتحان میرفت یزد.الان هم همین طور هست یا نه؟
در مورد انتخاب رشته هم تا جایی که من میدونم فقط یه جا گفته شده که میشه توش انتخاب کرد یعنی در بند 27 باید کد واحد دانشگاهی انتخابی رو وارد کرد.این معنیش اینه که فقط در همون جا میشه قبول شد و اگه واسه اون دانشگاه حد نصاب نمره رو نیاوردیم دیگه شانسی برای سایر دانشگاه ها نداریم؟
ممنون میشم جواب بدید.

dars
2010/2/03, 11:16 PM
نحوه انتخاب رشته در دانشگاه آزاد چطوریه؟یعنی انتخاب رشته الان هست یا بعد از اینکه نتایج اومد؟
بعد کجا باید امتحان داد؟جایی که توش کارشناسی رو خوندیم یا جایی که میخوایم توش قبول بشیم؟
چون در زمان امتحان آزاد در دوران مدرسه برای کارشناسی همون جایی که میخواستیم قبول بشینم باید امتحان میدادیم مثلا کسی که میخواست یزد قبول شه و خودش مثلا در خراتسان زندگی میکرده باید برای امتحان میرفت یزد.الان هم همین طور هست یا نه؟
در مورد انتخاب رشته هم تا جایی که من میدونم فقط یه جا گفته شده که میشه توش انتخاب کرد یعنی در بند 27 باید کد واحد دانشگاهی انتخابی رو وارد کرد.این معنیش اینه که فقط در همون جا میشه قبول شد و اگه واسه اون دانشگاه حد نصاب نمره رو نیاوردیم دیگه شانسی برای سایر دانشگاه ها نداریم؟
ممنون میشم جواب بدید.