PDA

برای دیدن نسخه كامل اینجا را كلیك كنید : هر کی ایرانسل داره بیاد تو........

mehrshad67
2008/8/04, 05:08 PM
سلام

این تایپک رو زدم تا هر کدوم از بچه ها که برای خط ایرانسلش مشکلی پیش اومد براش رفع کنم.....لازم به توضیح است که من خودم کارمند ایرانسلم وبه تمام فوت وفن های ایرانسل واردم(البته دارم کار همکارامو تو ایران کساد می کنم ولی کمک کردن به شما واجب تره چون هزینش یه خورده نسبت به کاری که انجام می دهند بالاست )

mosiii
2008/8/10, 11:10 AM
سلام دوست من 7 ماهی هست که خط ایرانسل دارم اویل مشکحلی نداشت راحت باهاش تو اینترنت میرفتم ولی مدتی هست یا سرعتش خیلی پایینه یا پیغام میده ارتباط توسط شبکه قطع شد چندبارم با 140 تماس گرفتم ولی فرقی نکرده باتشکر

ashima
2008/8/10, 01:11 PM
دوست عزیز اگه واست ممکنه ترفندهایی که میشه با خط ایرانسل داشت رو به ما یا بده
ازت ممنونم که این تاپیک رو باز کردی تا به همه کمک کنی

mehrshad67
2008/8/10, 07:10 PM
سلام دوست من 7 ماهی هست که خط ایرانسل دارم اویل مشکحلی نداشت راحت باهاش تو اینترنت میرفتم ولی مدتی هست یا سرعتش خیلی پایینه یا پیغام میده ارتباط توسط شبکه قطع شد چندبارم با 140 تماس گرفتم ولی فرقی نکرده باتشکر

سلام
مشکل شما هیچ ارتباطی به خط ایرانسلتون نداره بلکه مشکل شما از شبکه هستش.ممکنه این مشکل بعد مدتی ازبین بره حالا این بستگی داره که متخصصان ایرانسل چه مقدار برای تعمیر شبکه وقت بگذارند:)

mehrshad67
2008/8/10, 07:16 PM
دوست عزیز اگه واست ممکنه ترفندهایی که میشه با خط ایرانسل داشت رو به ما یا بده
ازت ممنونم که این تاپیک رو باز کردی تا به همه کمک کنی

ترفند های ایرانسل خیلی زیادن ،باید یه مدتی صبر کنید تا من بتونم حداکثر ترفند های ممکن رو به شما یاد بدم.:)

ashima
2008/8/10, 07:34 PM
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز
به عنوان یه پیشنهاد از من قبول کن اگه میشه روزی یک یا دوتا از ترفندهاشو بذار تا بچه استفاده کنن و نظرات خودشون رو بگن و بتونیم یه گفتگوی دقیق هم روی این مسائل داشته باشیم
با تشکر از لطفت

afshin_ss
2008/8/10, 07:59 PM
يه سوال نمي دونم به موبايل مربوطه يا كامپيوتر

چطور ميشه با ايرانسل به اينترنت متصل شد از طريق كامپيوترا نه از طريق موبايل؟؟؟

mehrshad67
2008/8/11, 09:38 AM
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز
به عنوان یه پیشنهاد از من قبول کن اگه میشه روزی یک یا دوتا از ترفندهاشو بذار تا بچه استفاده کنن و نظرات خودشون رو بگن و بتونیم یه گفتگوی دقیق هم روی این مسائل داشته باشیم
با تشکر از لطفت

ازاین به بعد روزی دو تا تر فند می ذارم ممکنه بعضی برای شما تکراری باشه .......

1)برای انتقال شارژ ایرانسل بین سیم کارت ها دستورالعمل زیر را انجام دهید
با گوشی که می خواهید شارژ از آن کم شود . به شماره 11 (http://www.mihanblog.com/www.9kia.org)1۲ یک SMS حاوی متن زیر ارسال کنید !
مقدار شارژی که می خواهید منتقل شود به ریال : شماره ای که می خواهید شارژ به آن منتقل شود

2)همگی شما احتمالأ سریال امام علی (ع) که چند سال پیش از سیما پخش میشد را به یاد دارید. موزیک به یاد ماندنی این سریال پس از گذشت ها مدتها همچنان در خاطره ها باقی مانده است. حالا که شما نیز از سیم کارتهای دائمی یا اعتباری ایرانسل استفاده میکنید با استفاده از یک ترفند مخفی و ساده می تونید موزیک این سریال را بشنوید.جالب اینکه این کار کاملأ رایگان است و با استفاده از قابلیت دایورت میتوانید کاری کنید هر کس با شما تماس گرفت این آهنگ را بشنود!

برای اینکار:
توسط گوشی خود که سیم کارت ایرانسل در آن قرار دارد ، شماره 159 را شماره گیری نمایید.
همان طور که ذکر شد هر چقدر بخواهید میتوانید این موزیک را گوش کنید ، و همچنین شماره خود را بر روی این شماره دایورت کنید.
(با استفاده از این طرح و توسعه آن میتوان کارهای پیشرفته تری نیز صورت داد ، به عنوان مثال میتوان یک رادیوی رایگان راه اندازی کرد که به جای پخش تنها یک آهنگ ، موزیک های مختلفی را پخش کند و استفاده کنندگان این نوع سیم کارتها از یک رادیوی موزیک رایگان نیز بهره خواهند برد)

این ها رو داشته باشید تا بعد.......

mehrshad67
2008/8/11, 11:36 AM
[quote=afshin_ss;327280]يه سوال نمي دونم به موبايل مربوطه يا كامپيوتر

چطور ميشه با ايرانسل به اينترنت متصل شد از طريق كامپيوترا نه از طريق موبايل؟؟؟[/quote

اول باید تنظیمات GPRSرو تنظیم کنید.برایاین کار "ستاره140ستاره3ستاره6مربع" رو بگیرید بعدش از طرف ایرانسل پیامکی می آد که شما رو برای تنظیمات وب کمک می کنند.

Ariyaee_0098
2008/9/01, 11:28 AM
این انتقال شارژ مربوط به سیم کارتهای اعتباریه ؟

mehrshad67
2008/9/01, 12:02 PM
این انتقال شارژ مربوط به سیم کارتهای اعتباریه ؟

آره ،نحوه صحيح شار‍‍‍ژ اينه:

093شماره مورد نظر:000000(شش تا صفر):مبلغ مورد نظر(از 500تومان بيش تر نمي شود هر بار شارژ كرد حتما بايد به ريال نوشته شود)
اكثر وقت ها صبح بهتره اين كارو انجام بديد

gordafarin
2008/9/01, 01:11 PM
درود:
استاد این جریان هک ایرانسل چیه اینقدر شار÷ رایگان و...
با سپاس تاپیک خوبی ایجاد کردید

monmoni
2008/9/01, 01:25 PM
سلام .

ممنون از این تاپیک.

من عضو طرح تخفیف 10% شدم و الان 2 ماه هرچقد در خواست طرح آبی یا قرمز می دم عضو نمی شم ! الانم که میگه مهلتش تمومه :( .
من ماهی 80 تومن کار می کنم !

fatemeh_d
2008/9/01, 05:59 PM
سلام من سيم كارتم دائمي است و ماكزيمم اعتبارم 25 تومان بوده كه من بيشتر از اون مصرف كردم و الان خطم يه طرفه شده، هيچ راهي براي وصل شدن خطم بدون پرداخت اين هزينه نمي شناسين؟؟؟ :yellowcard:

persian_kb سبز
2008/9/01, 06:55 PM
درود:
استاد این جریان هک ایرانسل چیه اینقدر شار÷ رایگان و...
شارژ رایگان نیست اون
از هکم خبری نیست
دقت کنین این همون شارژ الکترونیکیه
طرف احساس زرنگی میکنه
شماره ای که برای فرستادن شارژ شما به اونه رو میذاره به عنوان یه کد خاص که به شما شارژ میدهدر خالی که در واقع اون داره از شارژ شما به حساب خودش میریزه

meytim
2008/9/03, 12:08 PM
قربان من قبلاً كه با ايرانسل از طريق كامپيوتر به اينترنت وصل مي‏شدم، هيچ پولي ازش كم نمي‏كرد. اما از حدود 3 هفته پيش، ديگه هر وقت وصل مي‏شم پول كسر مي‏كنه؟ چه اتفاقي افتاده؟ ايرانسل همة سيم‏كارتهاش رو براي وصل شدن به اينترنت پولي كرده؟

khanom-mohandes
2008/9/03, 03:25 PM
قربان من قبلاً كه با ايرانسل از طريق كامپيوتر به اينترنت وصل مي‏شدم، هيچ پولي ازش كم نمي‏كرد. اما از حدود 3 هفته پيش، ديگه هر وقت وصل مي‏شم پول كسر مي‏كنه؟ چه اتفاقي افتاده؟ ايرانسل همة سيم‏كارتهاش رو براي وصل شدن به اينترنت پولي كرده؟

آره از خيلي وقته كه اينطوري شده .

شما اگه در جريان باشيد سابق كه sms هاي ايرانسل رايگان بوده استفاده از خدمات GPRSهم

رايگان بود اما از وقتي با تخفيف شده (نه رايگان) ديگه خدمات اينترنتيشم هزينه داره اگه اشتباه

نكنم تو طول هفته 2 ريال و پنجشنبه و جمعه 1 ريال هست.

gordafarin
2008/9/03, 05:48 PM
شارژ رایگان نیست اون
از هکم خبری نیست
طرف احساس زرنگی میکنه
شماره ای که برای فرستادن شارژ شما به اونه رو میذاره به عنوان یه کد خاص که به شما شارژ میدهدر خالی که در واقع اون داره از شارژ شما به حساب خودش میریزه
بله درسته متوجه این موضوع شده بودم مخصوصا که کد انتقال شار÷ خیلی هم تابلو هست!
ولی از بس پر شده بود همه جا شک کردم:D

mehrshad67
2008/9/04, 11:56 AM
درود:
استاد این جریان هک ایرانسل چیه اینقدر شار‍ژ رایگان و...
چيزي به عنوان هك ايرانسل نداريم.داستان شارژ رايگانم اينه كه شما بدون اطلاع فرد به كد اون دسترسي پيدا كني و بعدش تمام شرژ اون رو به حساب خودت بريزي.

mehrshad67
2008/9/04, 11:58 AM
سلام .

ممنون از این تاپیک.

من عضو طرح تخفیف 10% شدم و الان 2 ماه هرچقد در خواست طرح آبی یا قرمز می دم عضو نمی شم ! الانم که میگه مهلتش تمومه :( .
من ماهی 80 تومن کار می کنم !
به احتمال زياد شما ثبت نامتون تكميل نيست. لطفا براي ثبت نام يه عدد برگa4از فتوكپي كارت ملي و2000تومان پول به دفتر ايرانسل مراجعه كنيد.

mehrshad67
2008/9/04, 03:11 PM
سلام من سيم كارتم دائمي است و ماكزيمم اعتبارم 25 تومان بوده كه من بيشتر از اون مصرف كردم و الان خطم يه طرفه شده، هيچ راهي براي وصل شدن خطم بدون پرداخت اين هزينه نمي شناسين؟؟؟ :yellowcard:
فقط يه راه ميشناسم.اونم اينه كه بري هزينش رو پرداخت كني.

mehrshad67
2008/9/04, 03:12 PM
شارژ رایگان نیست اون
از هکم خبری نیست
طرف احساس زرنگی میکنه

احسنت

mehrshad67
2008/9/04, 03:19 PM
با افزايش تقاضاي مردم مسئولان شركت ايرانسل تصميم گرفتند بعضي از خدمات رايگان رو پولي كنند.Gprs وMMSوبعضي خدمات ديگه رو پولي كنند .الان موقع كانكت شدن به اينترنت معمولا اگر جزو طرح ايرانسل(قرمز-.....)باشيد 1تومان و قاعدتا براي غير هزينه بيش تري دارد.البته هم اعتباري وهم دايمي پولي شده.

mmbidhendi
2008/9/04, 03:25 PM
سلام ، این سرویس MMS پس کی راه اندازی میشه ؟ من از اسفند 85 ایرانسل دارم ، از اون موقع هی تبلیغ MMS داره رو در و دیوار زده میشه ولی از MMS خبری نیست ، هرچیم میفرستم توی Outbox میمونه و Faild میشه :) راستی تنظیمات درسته :)

mehrshad67
2008/9/04, 03:54 PM
سلام ، این سرویس MMS پس کی راه اندازی میشه ؟ من از اسفند 85 ایرانسل دارم ، از اون موقع هی تبلیغ MMS داره رو در و دیوار زده میشه ولی از MMS خبری نیست ، هرچیم میفرستم توی Outbox میمونه و Faild میشه :) راستی تنظیمات درسته :)
فعلا كه خبري نيست.براي تهران اعلام كرده بودند از شهريور 87راه اندازي ميشه.
شما براي تنظيمات mms اين كد رو شماره گيري كنيد:
ستاره130ستاره3ستاره5مربع:داي مي
ستاره140ستاره3ستاره5مربع:اعت باري

mehrshad67
2008/9/04, 04:01 PM
ترفندهای ایرانسل

همونطور که میدونید اوپراتور دوم تلفن همراه با اومدنش سرویس های نسبتا خوبی را برای کاربرای خودش فعال کرده ، که با وارد کردن کدهایی میشه آنها را فعال نمود . کدها سیم کارت های اعتباری و دائمی متفاوت هستند ، که در زیر همشونو نوشتم ...

توجه کنید این کدها همه از راست به چپ می باشند.

سیم کارت های دائمی :

*130*1#
برای مشاهده ی صورت حساب خود (بدهی)

*130*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر

*130*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*130*3*4#
فعال کردن لیست شماره ی طلایی و وارد کردن شماره ها

*130*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*130*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*130*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS

سیم کارت های اعتباری :

*140*1#

*140*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر

*140*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*140*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*140*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*140*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS

اینم یه سری کد برای حل بعضی از مشکلات :

#0000*330#
وقتی که ارتباط با آنتن ندارید (آنتن شما عوض میشه!)

#21##
زمانی که آنتن هست ولی به شما خط داده نمی شود.

#16*0000*35#
زمانی که شما نه می توانید SMS بدید و نه بگیرید!

اگه یه موقع یه جایی بودید که نمیتونستید تماس بگیرید یا مثلا اعتبارتون تموم شده بود
شما میتونید با زدن کد زیر (فرقی نداره اعتباری یا دائمی باشه) یه SMS به فرد مورد نظر ارسال کنید .
با زدن این کد یه اس ام اس حاوی اینکه "لطفا با من تماس بگیرید" به شخص مورد نظر فرستاده میشه که هیچ هزینه ای هم برای شما نداره .... توی پیامی هم که برای شخص میره به 2 زبون یعنی فینگیلیش و انگلیسی نوشته شده .

کد : *150*0935 ^^^ ^^^^#

به جای (^) ، شماره ی مورد نظر خود رو وارد کنید ... چه 0935 چه 0935 ، فرقی نداره .
به دلیل اینکه تنها ایرانسل این سرویس رو فعال کرده فقط به تمامی خطوط ایرانسل این کار صورت می گیرد .

سرويس ذخیره شماره و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.

لازم به ذکر است سرویس ذخیره شماره تماس گيرنده شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود (ترفندستان) كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد .

khanom-mohandes
2008/9/04, 09:32 PM
ترفندهای ایرانسل

همونطور که میدونید اوپراتور دوم تلفن همراه با اومدنش سرویس های نسبتا خوبی را برای کاربرای خودش فعال کرده ، که با وارد کردن کدهایی میشه آنها را فعال نمود . کدها سیم کارت های اعتباری و دائمی متفاوت هستند ، که در زیر همشونو نوشتم ...

توجه کنید این کدها همه از راست به چپ می باشند.

سیم کارت های دائمی :

*130*1#

*130*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر

*130*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*130*3*4#
فعال کردن لیست شماره ی طلایی و وارد کردن شماره ها

*130*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*130*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*130*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS

سیم کارت های اعتباری :

*140*1#

*140*3*1*1#
فعال سازی پیامگیر

*140*3*1*3#
فعال سازی ذخیره شماره

*140*3*1*4#
حذف همه سرویس ها

*140*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*140*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS

#0000*330#

#21##

#16*0000*35#

اگه یه موقع یه جایی بودید که نمیتونستید تماس بگیرید یا مثلا اعتبارتون تموم شده بود
شما میتونید با زدن کد زیر (فرقی نداره اعتباری یا دائمی باشه) یه SMS به فرد مورد نظر ارسال کنید .
با زدن این کد یه اس ام اس حاوی اینکه "لطفا با من تماس بگیرید" به شخص مورد نظر فرستاده میشه که هیچ هزینه ای هم برای شما نداره .... توی پیامی هم که برای شخص میره به 2 زبون یعنی فینگیلیش و انگلیسی نوشته شده .

به جای (^) ، شماره ی مورد نظر خود رو وارد کنید ... چه 0935 چه 0935 ، فرقی نداره .
به دلیل اینکه تنها ایرانسل این سرویس رو فعال کرده فقط به تمامی خطوط ایرانسل این کار صورت می گیرد .

سرويس ذخیره شماره و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.

لازم به ذکر است سرویس ذخیره شماره تماس گيرنده شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود (ترفندستان) كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد .

جديدا همه اون 140* ها شدن 141* درسته؟

اما فكر ميكنم هنوز بطور سراري 141* فعال نشده.

khanom-mohandes
2008/9/04, 09:35 PM

تا اونجايي كه من ميدونم ايرانسل سرويس MMS اون هنوز تو ايران فعال نشده.

mehrshad67
2008/9/06, 11:28 AM
جديدا همه اون 140* ها شدن 141* درسته؟

اما فكر ميكنم هنوز بطور سراري 141* فعال نشده.

درسته.

moapz
2008/9/10, 04:43 AM
اون موقه ها که زیاد خبری از طرحای ایرانسل نبود من چون SMS زیاد می زدم، یه پیام رسان گرفتم .
اولا خوب کار کرد ، اما از چند ماه پیش یه اتفاق جالب افتاد، اونم ایکنه شارژ من وقتی می رسه به 917 تومان دیگه هیچ SMS ای نمی فرسته یعنی انگار نقطه ی صفرش اینجاس
بعدش دوباره که شارژ می خریدم استفاده می کردم به 917 که می رسیدم هیچ SMS ای سند نمی شد.
ممنون می شم اگه کمک کنید.

yasin_shahvirdi
2008/9/10, 05:09 AM
سلام.من همین کارایی که شما گفتین کردم ولی شارز

yasin_shahvirdi
2008/9/10, 05:10 AM
:gol:سلام.من همین کارایی که شما گفتین کردم ولی شارز منتقل نشد

persian_kb سبز
2008/9/10, 05:18 AM
سلام بچه ها
میشه یه توضیحی یکی واسه من بده که فرق
پیام رسان چیه؟
من خیلی اس ام اس میزنم
ماورا الطبیعه ها!!!
چه سودی واسه یه اس ام اس زن داره؟
و آیا مشکلاتی که بعضی مواقع ایرانسل با اس ام اس داره رو داره اون هم؟

moapz
2008/9/10, 05:27 AM
سلام بچه ها
میشه یه توضیحی یکی واسه من بده که فرق
پیام رسان چیه؟
من خیلی اس ام اس میزنم
ماورا الطبیعه ها!!!
چه سودی واسه یه اس ام اس زن داره؟
و آیا مشکلاتی که بعضی مواقع ایرانسل با اس ام اس داره رو داره اون هم؟

راستش اگه همراه اول داشته باشید که اس ام اس تون اگه اشتباه نکنم میفته 23 تومان
اگر اعتباری ایرانسلم دارین که میفته 16 تومان
من چون خیییییلللللیییی زیاد اس ام اس می دم رفتم پیام رسان گرفتم که اس ام اس میفته 10 تومان که البته با این سیم کارت شما فقط می تونید اس ام اس بفرستید و کسی اجازه تماس گرفتن با شما و شما هم با کسی رو ندارید اگر زنگ بزنید این خانمه میگه این مشترک ما تمام تماساشو مسدود کزده
یه چیز دیگه هم اینکه این طرحایی که ماشالا ایرانسلو رنگاوارنگ کرده در مورد این سیم کارت نیست و هیچ طرحی با اون انتخاب نمیشه.
موفق باشید.

persian_kb سبز
2008/9/10, 06:17 AM
واقعا ممنونم دوستم
من هر دوی اون بالاییایی که گفتی خرجاشون داره کمرمو میشکنه!!! ببین!!

خب این طرحهای رنگ و وارنگ ایرانسل که تمومی ندارن
تو هرکدوم از این طرحها هم که معمولا اس ام اس ارزونتر از 10 تومن در میاد
ادم همون ایرانسل اعتباری نگه میداره دیگه!
راستی دوستم سیم کارت پیامرسان چنده قیمت خریدش؟;)

moapz
2008/9/10, 09:43 AM
واقعا ممنونم دوستم
من هر دوی اون بالاییایی که گفتی خرجاشون داره کمرمو میشکنه!!! ببین!!

خب این طرحهای رنگ و وارنگ ایرانسل که تمومی ندارن
تو هرکدوم از این طرحها هم که معمولا اس ام اس ارزونتر از 10 تومن در میاد
ادم همون ایرانسل اعتباری نگه میداره دیگه!
راستی دوستم سیم کارت پیامرسان چنده قیمت خریدش؟;)

توی تابستون که قیمتش 5تومنه با 100تومن اعتبار توش
آره و اما ایرانسل که قرار نیست همیشه طرحاشو ادامه بده ؟! بالاخره یه روزی این کارا تموم میشه که اون بیچاره هم بدبخت نشه دیگه ;)

mehrshad67
2008/9/11, 01:02 PM
سلام.من همین کارایی که شما گفتین کردم ولی شارز

سلام
معمولا صبح ها فعال هستش.

mehrshad67
2008/9/11, 01:05 PM
اون موقه ها که زیاد خبری از طرحای ایرانسل نبود من چون SMS زیاد می زدم، یه پیام رسان گرفتم .
اولا خوب کار کرد ، اما از چند ماه پیش یه اتفاق جالب افتاد، اونم ایکنه شارژ من وقتی می رسه به 917 تومان دیگه هیچ SMS ای نمی فرسته یعنی انگار نقطه ی صفرش اینجاس
بعدش دوباره که شارژ می خریدم استفاده می کردم به 917 که می رسیدم هیچ SMS ای سند نمی شد.
ممنون می شم اگه کمک کنید.

سلام
متاسفانه در مورد شارژهاي پيام رسان هيچ اطلاعاتي ندارم.:(:redface:

archi_arch
2008/9/11, 04:51 PM
*140*3*5#
دریافت تنظیمات MMS

*140*3*6#
دریافت تنظیمات GPRS

#0000*330#

#21##

#16*0000*35#

ممنون بابت راهنماییهاتون
ولی متاسفانه سرویس دریافت تنظیمات چندین ماهه که قطعه! من هر وقت درخواست دادم گفت "متاسفانه شبکه موقتا!!! با اشکال مواجه است! لطفابعدا امتحان کنید!!!"

به هر حال تنظیمات GPRS و MMS رو باید دستی انجام داد! که من متاسفانه نتونستم ام ام اس رو تنظیم کنم! ممنون میشم اگه اون رو هم راهنمایی کنید.

واینکه یه چند تا سوال دیگه هم داشتم!
اول اینه این کدهای دومی که گذاشتین ازراست به چپه یا از چپ به راست ؟! اخه اون بالاییها بعضیهاش جا به جا شده! ممنون میشم بگین.:redface:
و اینکه اگه میشه درباره ی سرویس ویترین ایرانسل هم کمی توضیح بدین.من درست نفهمیدم چه جوریه!
و الانم با اینکه از طریق سایتش ثبت نام کردم و پسوردمو دریافت کردم ولی نمیتونم با یوزر و پسم وارد بشم و میگه پسورد اشتباهه! وقتی هم درخواست یاداوری پسورد رو میدم تو گام دومش این صفحه میاد و پاسخ میخواد! ولی من سوالی یا تصویری نمیبینم که جواب بدم و تو فرم بنویسم!!!:w19:

[/URL][URL="http://www.imageox.com/share/341150-untitled.jpeg"]http://www.imageox.com/graphic/thumbs/341150-untitled-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/341150-untitled.jpeg)

khanom-mohandes
2008/9/11, 05:26 PM
توی تابستون که قیمتش 5تومنه با 100تومن اعتبار توش
آره و اما ایرانسل که قرار نیست همیشه طرحاشو ادامه بده ؟! بالاخره یه روزی این کارا تموم میشه که اون بیچاره هم بدبخت نشه دیگه ;)

من اگه ايرانسل طرحاشو برداشت با دستاي خودم ميندازمش سطل آشغال چون اون موقع ديگه

مفتم نمي ارزه مگه مجبورم اما به نظر من اگه ايرانسل اين كارو بكنه و طرحاشو برداره اول از همه

به خودش ضرر زده :gol:

hamid1991
2008/9/11, 05:34 PM
چه ترفندای جالبی داره
راستی این حقیقت داره که بعضی از خط های ایرانسل با پیش شماره ی 0936 هنوز اینترنت رایگان دارن ؟؟؟؟

ashima
2008/9/13, 12:38 AM
سلام دوست عزیز من میخوام به اینترنت وصل شم اما این کدی که شما گفتید رو میزنم میگه تنظیمات شما در شبکه موجود نیست برای تنظیم به دفترچه راهنما مراجعه کنید اما تو دفترچه هم راهنمایی درستی نکرده اگه ممکنه توضیح بدید چطور به اینترنت وصل شم . ممنون از لطفتون

yasin_shahvirdi
2008/9/13, 01:17 AM
میدونین ایرانسل واسه مهرم طرح داره یا نه؟

ashima
2008/9/13, 09:26 AM
سلام دوستان عزیز کمک فوری لازم دارم
من از دیشب نمیتونم اس ام اس بفرستم سیم کارتمو توی یه گوشی دیگه گذاشتم بازم نشد تازه شماره مرکز اس ام اسمو چک کردم درست بود دیگه نمیدونم مشکل از چیه اما یه سیم کارت دیگه تو گوشیم گذاشتم فرستاد اما با سیم خودم نمیفرسته اگه میتونید کمک کنید خیلی فوری :(

mehrshad67
2008/9/13, 11:09 AM
سلام دوستان عزیز کمک فوری لازم دارم
من از دیشب نمیتونم اس ام اس بفرستم سیم کارتمو توی یه گوشی دیگه گذاشتم بازم نشد تازه شماره مرکز اس ام اسمو چک کردم درست بود دیگه نمیدونم مشکل از چیه اما یه سیم کارت دیگه تو گوشیم گذاشتم فرستاد اما با سیم خودم نمیفرسته اگه میتونید کمک کنید خیلی فوری :(
به احتمال خيلي زياد ثبت نام شما كامل نيست اگه اعتباريه با شماره 140و اگه دايميه با شماره 130تماس بگيريد البته بايد مالك سيم كارت صحبت كنه.

mehrshad67
2008/9/13, 11:11 AM
میدونین ایرانسل واسه مهرم طرح داره یا نه؟

فعلا كه هنوز طرحي رو ارايه نكرده .تنها طرح فعال ايرانسل همين قرعه كشي هستش كه تا 31شهريور مهلتش هستش.

mehrshad67
2008/9/13, 11:13 AM
چه ترفندای جالبی داره
راستی این حقیقت داره که بعضی از خط های ایرانسل با پیش شماره ی 0936 هنوز اینترنت رایگان دارن ؟؟؟؟

كذب محضه.شديدا تكذيب مي شه:D

mehrshad67
2008/9/13, 11:16 AM
سلام دوست عزیز من میخوام به اینترنت وصل شم اما این کدی که شما گفتید رو میزنم میگه تنظیمات شما در شبکه موجود نیست برای تنظیم به دفترچه راهنما مراجعه کنید اما تو دفترچه هم راهنمایی درستی نکرده اگه ممکنه توضیح بدید چطور به اینترنت وصل شم . ممنون از لطفتون

تنظيمات گوشي شما براي اينترنت فعال نيستش.براي تنظيمات سيم كارت نوشتم كه چه كدي رو بايد بگيريد.بهتره براي تنظيمات گوشي به يه مركز تعمير گوشي يا يه موبايل فروشي كه اين تنظيمات رو انجام مي ده مراجعه كنيد.

ashima
2008/9/13, 11:18 AM
به احتمال خيلي زياد ثبت نام شما كامل نيست اگه اعتباريه با شماره 140و اگه دايميه با شماره 130تماس بگيريد البته بايد مالك سيم كارت صحبت كنه.

نه دوست عزیز ثبت نامم کامله . به صورتی که من سیم کارت هدیه رو هم دریافت کردم بعد من این سیم رو خیلی وقته دارم اولین باره همچین مشکلی پیدا کردم من زنگ هم نمیتونم بزنم علاوه بر اینکه اس نمیتونم بدم . خطم اعتباریه حتی با 140 هم تماس نمیگیره دیگه نمیدونم چه کنم

mehrshad67
2008/9/13, 11:50 AM
ممنون بابت راهنماییهاتون
ولی متاسفانه سرویس دریافت تنظیمات چندین ماهه که قطعه! من هر وقت درخواست دادم گفت "متاسفانه شبکه موقتا!!! با اشکال مواجه است! لطفابعدا امتحان کنید!!!"

به هر حال تنظیمات GPRS و MMS رو باید دستی انجام داد! که من متاسفانه نتونستم ام ام اس رو تنظیم کنم! ممنون میشم اگه اون رو هم راهنمایی کنید.

واینکه یه چند تا سوال دیگه هم داشتم!
اول اینه این کدهای دومی که گذاشتین ازراست به چپه یا از چپ به راست ؟! اخه اون بالاییها بعضیهاش جا به جا شده! ممنون میشم بگین.:redface:
و اینکه اگه میشه درباره ی سرویس ویترین ایرانسل هم کمی توضیح بدین.من درست نفهمیدم چه جوریه!
و الانم با اینکه از طریق سایتش ثبت نام کردم و پسوردمو دریافت کردم ولی نمیتونم با یوزر و پسم وارد بشم و میگه پسورد اشتباهه! وقتی هم درخواست یاداوری پسورد رو میدم تو گام دومش این صفحه میاد و پاسخ میخواد! ولی من سوالی یا تصویری نمیبینم که جواب بدم و تو فرم بنویسم!!!:w19:

http://www.imageox.com/graphic/thumbs/341150-untitled-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/341150-untitled.jpeg)
اين سرويس هم مثل سرويس هاي ديگه ايرانسل با مشكلات سخت افزاري و نرم افزاري روبه رو هستش.شما فعلا بايد منتظر بمونيد تا اين مشكلات رفع بشه.

در مورد تنظيمات MMSفعلا اين طرح به طور آزمايشي ازاول شهريور براي تعداد محدودي در تهران فعال شده.بايد منتظر موند تا نتايجش اعلام بشه وبعدش براي كل كشور فعال بشه.

همه از چپ به راست ولي كدهاي رفع مشكلات از راست به چپ.

در مورد ويترين بايد يه 2 الي سه روزي منتظر باشيد تا اطلاعات كاملي رو به شما بدم.
در مورد اين مشكلتون هم من سعي مي كنم پيگير مشكلتون بشم وتا چندروز بعد به شما اطلاع مي دم.

sami-jun
2008/9/19, 12:39 PM
سلام.سیم کارت پیام رسان و تو شهر ما نمیارن.خرید اینترنتی نداره؟

mehrshad67
2008/9/20, 09:27 AM
سلام.سیم کارت پیام رسان و تو شهر ما نمیارن.خرید اینترنتی نداره؟

خب اشكال نداره شما مي توني سيم كارت2000 تومني رو شعب بانك ملي با استفاده از ملي كارت بگيري در مورد پيام رسان هم من اطلاع دقيقي از نحوه توزيعش ندارم.

soha.soha
2008/9/20, 12:42 PM
واقعا ممنونم mehrshad جان ...
وقتی ایراانسل اذیت می کنه (خصوصا آنتن دهیش) آدم واقعا کلافه می شه:cry:
راهنمایی هات خیلی کمک می کنه...
من تازه تایپیکتو دیدم ولی یکی یکی پیجاشو خوندم
بازمم ممنون;)

archi_arch
2008/9/20, 02:19 PM
مهرشاد جان نتونستی بفهمی مشکل یوزر من چیه؟:redface:

یه سوال دیگه هم داشتم!
یکی از دوستای من دو سه روزه نمیتونه با سیمکارت خودش تو اینترنت بره! تنظیمات گوشیش مشکلی نداره چون وقتی یه سیم دیگه رو میندازه میره! فقط مال این نمیره! حتی سیمشو تو یه گوشی دیگه هم که تنظیماتش درست بود امتحان کرد ولی بازم نرفت! شارژشم پره 5600 داره! به خود خدمات ایرانسلم زنگ زده نمیدونسته مشکلش چیه!!!!!

میشه راهنمایی کنی؟
ممنون میشم.

sita
2008/9/20, 02:34 PM
آقا در مورد جريان اس ام اس مجاني با همراه اول اعتباري كسي چيزي ميدونه

Parisa R
2008/9/25, 03:33 AM
ممنون خیلی عالی بود ، لطفاً ادامه بدبد.:w40:

Dr ehsan
2008/9/25, 07:20 AM
سلام دوستان
ببخشید من یه سؤال ابتدایی دارم!

یکی از دوستای من می گه با اینترنت ایرانسل چت می کنه و اتفاقاً چون چت فقط متنیه و اینترنت ایرانسل هم کیلو بایتی حساب می شه (نه زمانی) خیلی هم ارزون در میاد! این درسته؟ کسی امتحان کرده؟ البته می دونم منطقی به نظر میاد ولی می خوام مطمئن بشم. دوستم می گفت یه ساعت چت کرده 200-300 تومن افتاده!!! اینجوری باشه خیلی خوبه! از کامپیوتر ارزونتر درمیاد!!
ممنون
;)

archi_arch
2008/9/25, 08:51 AM
سلام دوستان

یکی از دوستای من می گه با اینترنت ایرانسل چت می کنه و اتفاقاً چون چت فقط متنیه و اینترنت ایرانسل هم کیلو بایتی حساب می شه (نه زمانی) خیلی هم ارزون در میاد! این درسته؟ کسی امتحان کرده؟ البته می دونم منطقی به نظر میاد ولی می خوام مطمئن بشم. دوستم می گفت یه ساعت چت کرده 200-300 تومن افتاده!!! اینجوری باشه خیلی خوبه! از کامپیوتر ارزونتر درمیاد!!
ممنون
;)
اگه فقط باهاش چت کنی اره! طوری که حتی اگه صبح تا شبم تو چت باشی برات پولی نمیفته مگر اینکه پی ام بدی و بگیری.که اونم چون تو چت پی ام ها خیلی کوتاهه چند کیلو بایت بیشتر نمیشه واسه همین واسه چت میصرفه! اما واسه صفحات وب نه!
اما به غیر از پولش جدا رو اعصاب ادمه! اینکه همه ی حرفاتو بخوای با کیبورد موبایل بزنی! بعدم گاهی سرعتش پایینه و پی اما دیر میرسه و ...!

Dr ehsan
2008/9/25, 09:44 AM
اگه فقط باهاش چت کنی اره! طوری که حتی اگه صبح تا شبم تو چت باشی برات پولی نمیفته مگر اینکه پی ام بدی و بگیری.که اونم چون تو چت پی ام ها خیلی کوتاهه چند کیلو بایت بیشتر نمیشه واسه همین واسه چت میصرفه! اما واسه صفحات وب نه!
اما به غیر از پولش جدا رو اعصاب ادمه! اینکه همه ی حرفاتو بخوای با کیبورد موبایل بزنی! بعدم گاهی سرعتش پایینه و پی اما دیر میرسه و ...!

خیلی ممنون آرچی جان
آخه من تو دانشگاه و خوابگاه به اینترنت بی دردسر دسترسی ندارم برا چت. برا اوجا می خوام

mehrshad67
2008/9/25, 11:04 AM
واقعا ممنونم mehrshad جان ...
وقتی ایراانسل اذیت می کنه (خصوصا آنتن دهیش) آدم واقعا کلافه می شه:cry:
راهنمایی هات خیلی کمک می کنه...
من تازه تایپیکتو دیدم ولی یکی یکی پیجاشو خوندم
بازمم ممنون;)

خواهش مي كنم.......

mehrshad67
2008/9/25, 11:11 AM
مهرشاد جان نتونستی بفهمی مشکل یوزر من چیه؟:redface:

یه سوال دیگه هم داشتم!
یکی از دوستای من دو سه روزه نمیتونه با سیمکارت خودش تو اینترنت بره! تنظیمات گوشیش مشکلی نداره چون وقتی یه سیم دیگه رو میندازه میره! فقط مال این نمیره! حتی سیمشو تو یه گوشی دیگه هم که تنظیماتش درست بود امتحان کرد ولی بازم نرفت! شارژشم پره 5600 داره! به خود خدمات ایرانسلم زنگ زده نمیدونسته مشکلش چیه!!!!!

میشه راهنمایی کنی؟
ممنون میشم.

شما براي حل مشكلتون بايد با 140(اعتباري) و130(دايمي) تماس بگيريد ومشكلتون رو باهاشون در ميون بگذاريد ان شالله مشكلتون حل مي شه.

اگر تنظيمات گوشي شما درست باشه براي تمام سيم كارت ها جواب مي ده .تنها راه حلش اينه كه با 140(130) تماس بگيرند.

mehrshad67
2008/9/25, 11:18 AM
آقا در مورد جريان اس ام اس مجاني با همراه اول اعتباري كسي چيزي ميدونه

براي دو روز سايت توسط چند نفر تحت نفوذ قرار مي گيره و با اضافه كردن 6 صفر به انتهاي شماره پين كد گوشي ارسال sms مجاني بود كه حالا ديگه اين امكان وجود نداره.

mehrshad67
2008/9/25, 11:27 AM
ممنون خیلی عالی بود ، لطفاً ادامه بدبد.:w40:

خواهش مي كنم...

mehrshad67
2008/9/25, 11:33 AM
سلام دوستان

ممنون
;)

سوال ابتدايي نيست تخصصيه:)
با ايرانسل مي شه چت كرد من تاچند روز ديگه به طور كامل يه متن رو در مورد چت در ايرانسل مي ذارم.

ashima
2008/9/25, 09:53 PM
سلام دوستان . من یه سوال غیر ایرانسلی دارم میخوام ببینم این اپراتور سوم که میگن واقعیت داره یعنی یه اپراتور دیگه هم اضافه میشه

sita
2008/9/26, 12:07 AM
براي دو روز سايت توسط چند نفر تحت نفوذ قرار مي گيره و با اضافه كردن 6 صفر به انتهاي شماره پين كد گوشي ارسال sms مجاني بود كه حالا ديگه اين امكان وجود نداره.

ولي از من هنوزم مجانيه

Parisa R
2008/9/26, 09:48 PM
بله من خودم با ایرانسل چت می کنم خوبه و ارزون البته باید یه نرم افزار کمکی هم داشته باشید ولی خوب راحتی تایپ کردن به نوع موبایل بستگی داره!:w42:

mehrshad67
2008/9/28, 09:08 AM
سلام دوستان . من یه سوال غیر ایرانسلی دارم میخوام ببینم این اپراتور سوم که میگن واقعیت داره یعنی یه اپراتور دیگه هم اضافه میشه

اپراتور سوم در آذر ماه به بهره برداري مي رسد.

khanom-mohandes
2008/10/01, 11:48 AM
سلام

تعرفه های جدید ایرانسل رو دیدید؟؟

افتضاح شده تازه بدتر از اینم میشه دلمون خوش بود لااقل یه شب مکالمه رایگان داشتیم که اونم برداشت

تازه کماکانم 3000 تومن از اعتبارت کم میکنه که به صرفه نیست بعد هزینه های مکالماتش هم که بیشتر

شده این طرح جدیدش خیلی افتضاح شد لااقل میذاشتن به یه چیزه ایرانسل دلمون خوش باشه :(

archi_arch
2008/10/01, 01:16 PM
سلام

افتضاح شده تازه بدتر از اینم میشه دلمون خوش بود لااقل یه شب مکالمه رایگان داشتیم که اونم برداشت

تازه کماکانم 3000 تومن از اعتبارت کم میکنه که به صرفه نیست بعد هزینه های مکالماتش هم که بیشتر

شده این طرح جدیدش خیلی افتضاح شد لااقل میذاشتن به یه چیزه ایرانسل دلمون خوش باشه :(
الان که گفتی رفتم دیدم!
واقعا که! پس دیگه به چی دلش خوشه که هنوزم داره این همه تبلیغ میکنه و ادعاش میشه!
دیگه به چه دردی میخوره؟!

پس الان دیگه فقط میشه از اینترنتش استفاده کرد!
ولی اگه اونم گرون بشه دیگه کامل ایرانسلمو میندازم دور!!!

حیف شد! من که از همون اول فقط واسه همین یه شب رایگانش رفتم گرفتم!!! چه قدر خوب بود حیف! :crying2:

JU JU
2008/10/01, 01:40 PM
جدی ؟
برم ببینم چی شده
هرچند من از این تعرفه هاش استفاده نمیکردم
ولی خیلی خوب بود

گند بزنتشون
خدا کنه حداقل اینترنتش رو گرون نکنن

mmbidhendi
2008/10/01, 01:41 PM
من ندیدم ، واجب شد برم ببینم چه خبره ...

mehrshad67
2008/10/07, 10:51 AM
سلام

تا حالا كه اكثر طرح هاش براي خود من كه سودي نداشته....

Dr ehsan
2008/10/08, 07:54 AM
سوال ابتدايي نيست تخصصيه:)
با ايرانسل مي شه چت كرد من تاچند روز ديگه به طور كامل يه متن رو در مورد چت در ايرانسل مي ذارم.

داش مهرشاد ما منتظریما
;)

mehrshad67
2008/10/14, 07:30 AM
هر چی دیرتر برسه که برذای شما بهتره مطلب کامل تر می یاد دستتون..

Parisa R
2008/10/14, 04:09 PM
برای چت با ایرانسل باید از یه سایت کمک بگیرید...
nimbuzz , slick , talkonaut , yehba اونهایی هستند که من میشناسم:w30:
باید برید توی سایت برنامه ی مناسب برای گوشی خودتون رو دانلود کنید (اینکار رو هم میتونید با موبایل انجام بدید و هم با کامپیوتر شخصی که در حالت دوم باید برنامه رو روی گوشی منتقل کنید تا نصب بشه) بعد از نصب برنامه باید توی سایت هم عضو بشید و شماره تلفن خودتون رو به صورت 98936+ وارد کنید (یعنی کد کشور رو قبلش بزنید) و بعد وارد اون برنامه که شدید باید مسنجر خودتون رو براش معرفی کنید هر برنامه 4-5 تا مسنجر رو پشتیبانی میکنه که خودتون میتونید انتخاب کنید با کدوم میخواهید چت کنید.
من خودم با slick وصل میشم و راضی هستم !
در ضمن بعضی هاشون voicechat رو هم پشتیبانی میکنند ولی متاسفانه من هنوز نتونستم ازش استفاده کنم!
این اطلاعات شخصی خودم بود اگر اشتباهی داره لطفاً دوستان تصحیح کنند.:w36:
برای دانلود برنامه از لینکهای زیر کمک بگیرید:w34:
http://www.mobileha.com/?p=57
http://www.yehba.com/home/
http://widgets.nimbuzz.com/
http://www.talkonaut.com/
:w33:
امیدوارم کمک کرده باشم:w14:

zahra-d
2008/10/15, 10:55 AM
سلام واقعاً ممنون به خاطر اپیک مفیدت و وجدان کاری بالات که جای تحسین داره.من ایرانسل خریدم که بعضی وقتا تو هزینه هام صرفه جویی کنم ولی انقدر همیشه بد آنتن میداد که 5 ماهه گذاشتمش کنار مثلاً من طرحشو فعال میکردم پیغام می داد که تا 72 ساعت دیگه فعال می شه ولی فقط هزینشو کسر میکرد و فعال نمیشد.

mehrshad67
2008/11/19, 01:55 PM
اینم یه کذ برای اینکه موقعی که شارژ ندارید برای ایرانسل دوستتون بفرستید تا در قالب یه پیامک از اون درخواست کنید که با شمارتون تماس بگیره:*150*شماره طرف مقابل #

fatem
2008/11/19, 03:05 PM
سلام

این تایپک رو زدم تا هر کدوم از بچه ها که برای خط ایرانسلش مشکلی پیش اومد براش رفع کنم.....لازم به توضیح است که من خودم کارمند ایرانسلم وبه تمام فوت وفن های ایرانسل واردم(البته دارم کار همکارامو تو ایران کساد می کنم ولی کمک کردن به شما واجب تره چون هزینش یه خورده نسبت به کاری که انجام می دهند بالاست )

سلام مهرشاد عزیز
میخواستم بدونم راهی هست که بتوان از شر مزاحم ها خلاص شد این سومی خطی هست که عوض میکنم ولی زیاد مزاحم دارم به نحوی که مجبورم گوشیم را همیشه خاموش کنم

archi_atish
2008/11/19, 03:20 PM
سلام

من يه سوال دارم...
يه خط اعتباري ايرانسل دارم...اولا كه ميرفتم تو اينترنت از شارزم كم نميشد ولي حالا كم
ميشه.....چيكارش كنم كه شارزو نره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:child::rambo::whistle:: w30::w40::w14::w12::w12::w12::w12:

mehrshad67
2008/11/19, 04:55 PM
سلام مهرشاد عزیز
میخواستم بدونم راهی هست که بتوان از شر مزاحم ها خلاص شد این سومی خطی هست که عوض میکنم ولی زیاد مزاحم دارم به نحوی که مجبورم گوشیم را همیشه خاموش کنم

سلامبا گرفتن نامه از شورای حل اختلاف وبردن پیش نمایندگی معتبر ایرانسل مشکلتون حل می شه.(تمام سیم کارت های ایرانسل تا ابتدای زمستان باید سند داشته باشند وگرنه قطع می شود)راه حل دیگشم اینه که بری کلانتری بگی ای شماره منو به مرگ تهدید کرده اونا ترتیب طرفو می دن...............

mehrshad67
2008/11/19, 04:58 PM
سلام

من يه سوال دارم...
يه خط اعتباري ايرانسل دارم...اولا كه ميرفتم تو اينترنت از شارزم كم نميشد ولي حالا كم
ميشه.....چيكارش كنم كه شارزو نره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:child::rambo::whistle:: w30::w40::w14::w12::w12::w12::w12:

هیچی مجبوری پولشو بدی.........

artemiss
2008/11/20, 08:53 PM
از ایرانسل فقط یه نتش خوب مونده بود که اونم از بس DC میشه و PM نمیره آدم کلافه میشه:razz:

asmaneaby
2008/11/23, 04:44 PM
در مورد شارز رایگان ایرانسل اطلاعی دارید
کمک کنید
2روزی یه کارت استفاده دارم raha.nazanin@yahoo.com (دارمraha.nazanin@yahoo.com)

atousa_m
2008/11/23, 05:15 PM
سلام

خیلی اینجا جالبه

برای من یه اس ام اس اومد که اگه تا آخر آبان مبلغ ...... تومان به اعتبارم اضافه کنم .....درصد از افزایش اعتبارم هدیه میگیرم . اما هدیه ای داده نشد :cry:

حالا چیکار کنم؟

JU JU
2008/12/08, 08:03 AM
هدیه داده میشه کم کمک
نگران نباشید
تازه اگه شما اون مقدار رو هم مصرف نکنین درصدی هدیه داده میشه

هر چند وقت یه درصدی از میزان استفاده شما در موارد گذشته هدیه میگیرین
فکر کنم از هر 5000 تومن 300 تومن هدیه بگیرین :D

بابا 300 تومن هم بیخیالش دیگه

atousa_m
2008/12/09, 02:27 AM
بچه ها قضیه ی سیم کارت و اعتبار هدیه چیه؟

من یادم نیست کی خطمو گرفتم

از کجا بفهمم؟

JU JU
2008/12/09, 09:45 AM
در مرحله اول باید جدیدن سیم کارت بخری
قدیما فایده نداره :D

اگه تو سری جدید که اعلام کردن سیم کارت تهیه کنید یه سیم کارت اعتباری هدیه خواهید گرفت
فرقی نمیکنه اعتباری یا داعم بخرین، کافیه خریداری بشه !

archi_arch
2009/1/13, 06:28 PM

#0000*330#

#21##

#16*0000*35#

مهرشاد جان من جدیدا نمیتونم اس ام اس بدم مشکل چیه؟! اس ام اس میگیرم ولی فرستاده نمیشه! :crying2:
این کدهای رفع مشکلاتم هیچ کدوم واسه من کار نمیکنه!!!
همه اش میگه rerequest not completed ! :cry:

hd_memar
2009/1/13, 07:10 PM
سلام مهرشاد عزیز
تنها راهش اینه که به مزاحما بگی پسری
خیلی سریع حل میشه
به شرطی که صدات نشیده باشن

sadegh_z
2009/1/13, 08:21 PM
خیلی سریع حل میشه

:eek::eek::eek:....!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
آره گفت اونام باور کردن :biggrin::biggrin::biggrin:
ناقلا به چند نفد این کلکو زدی :w17::w17::w17::gol:

Parisa R
2009/1/13, 09:09 PM
چند وقته که از شماره 912 برام یه اس ام اس چند بار میاد کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟؟
واقعاً دیوونه کننده شده:w44:

archi_arch
2009/1/13, 09:18 PM
چند وقته که از شماره 912 برام یه اس ام اس چند بار میاد کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟؟
واقعاً دیوونه کننده شده:w44:
ایراد از خط اونه! بهش بگو که بره پیگیری کنه و گرنه اخر ماه قبض مخابرات پیگیرش میشه!!!:D

m-haghighi
2009/1/13, 09:22 PM
مشکل من اینه که جند ماهه ایرانسل دارم اکه بخوام بندازم دور باید جکار کنم؟

Parisa R
2009/1/13, 11:36 PM
ایراد از خط اونه! بهش بگو که بره پیگیری کنه و گرنه اخر ماه قبض مخابرات پیگیرش میشه!!!:D

:w15:نه عزیزم از یه خط 912 نه که ، از هر خطی که 912 باشه یه اس ام اس نزدیک به 10 بار برام میاد!!!!

JU JU
2009/1/14, 08:23 AM
مشکل من اینه که جند ماهه ایرانسل دارم اکه بخوام بندازم دور باید جکار کنم؟

خوب سیمکارت رو از گوشی در میاری
پرتش میکنی بیرون

حتی میتونی بدی دست داداشی

منم میتونم آدرس بدم واسم پستش کنی :w12:

mohsen-af
2009/1/15, 05:06 PM
خیلی سریع حل میشه

يك روش ديگه هست

بگي يا خودتو معرفي كني يا توسط شركت ايرانسل يا سيم كارتت يك طرفه ميشه يا قطع

:D
اگر نه در اخرين حالت شمارشو بفرستي تو چت روم يا هو :D
ديگه اينقدر مزاحم گيرش مياد كه مزاحم شدن از يادش ميره;)

mehrshad67
2009/1/17, 08:20 AM
مهرشاد جان من جدیدا نمیتونم اس ام اس بدم مشکل چیه؟! اس ام اس میگیرم ولی فرستاده نمیشه! :crying2:
این کدهای رفع مشکلاتم هیچ کدوم واسه من کار نمیکنه!!!
همه اش میگه rerequest not completed ! :cry:

مشکل از خود شرکت سرویس دهنده هستش

hamid1991
2009/1/17, 10:51 AM
من يه سيم كارت دايمي همراه اول دارم كه به دلايلي نياز به سيم كارت ايرانسلي دارم كه فقط 4 شماره اولش فرق بكنه وبقيه مثل همين خطم باشه مثلا اگر من 0915 هستم اون 0935 يا 0936 يا 0937 يا 0938 يا .... باشه و بقيه شماره ها يكي باشه كه فقط ظاهرا دو خط 0936 و 0937 موجوده صاحب هاش هم نمي فروشن نميشه كاري كرد كه من 0935 يا 0938 يا ... رو بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrshad67
2009/1/17, 01:13 PM
من يه سيم كارت دايمي همراه اول دارم كه به دلايلي نياز به سيم كارت ايرانسلي دارم كه فقط 4 شماره اولش فرق بكنه وبقيه مثل همين خطم باشه مثلا اگر من 0915 هستم اون 0935 يا 0936 يا 0937 يا 0938 يا .... باشه و بقيه شماره ها يكي باشه كه فقط ظاهرا دو خط 0936 و 0937 موجوده صاحب هاش هم نمي فروشن نميشه كاري كرد كه من 0935 يا 0938 يا ... رو بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه ...به هیچ عنوان نمی تونی پیدا کنی

archi_arch
2009/1/17, 01:35 PM
مشکل از خود شرکت سرویس دهنده هستش
یعنی چی؟! :w20:
کدوم سرویس دهنده؟! :w20:

نازیلا
2009/1/17, 01:44 PM
سلام مهرشاد جان...
برای سیم کارت های اعتبارییم باید سند بزنی؟؟؟؟:smile:

mehrshad67
2009/1/17, 02:16 PM
ببین هر شرکتی که دارای اپراتور هستش برای تقویت آنتن دهی باید در خیلی از نقاط آنتن داشته باشه که الان مشکل از این آنتن هاست البته خیلی پیچیده تره ....مفهوم بود....

mehrshad67
2009/1/17, 02:21 PM

سلام مهرشاد جان...

حتما.............:cool:

:warn:شهر اصلی امضات هم اینه
عشق یعنی در آتش سوختن
از ولایت معرفت آموختن:warn:

melina_007
2009/1/17, 02:24 PM
این اشکاله که چندبار یه اس ام اس از یه خط 0912میاد برا منم هست!
مال کدوم اپراتور!؟

Nazanin F
2009/1/17, 03:20 PM
سلام

سلام دوستم

من یک هفته پیش ؛ در خواست آهنگ پیشوازم رو به 7575 فرستادم . آهنگ ویولون به کد 331114 . بعد 2 تا sms اومد از طرف ایرانسل که یکی می گفت آهنگ شما فعال شده ؛و یکی دیگه می گفت تا فلان تاریخ این آهنگتون اعتبار داره و می تونید ازش استفاده کنید . 500 تومان هم از شارژم کم کرد .
اما آهنگم فعال نشد . شبش زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل . جواب درست حسابی ندادند به من و یارو منو الکی پیچوند . گفت سیستم های ما در حال به روز رسانی هستند ؛ آهنگ پیشوازتون بعدا فعال میشه ..... بعد گفت شما چند ساعت دیگه هم زنگ بزنید .
من که دیگه زنگ نزدم . چون حس کردم داره منو می پیچونه و سرکاریه.
آهنگم هم بعد یک هفته هنوز فعال نشده !!!

archi_arch
2009/1/17, 04:12 PM
ببین هر شرکتی که دارای اپراتور هستش برای تقویت آنتن دهی باید در خیلی از نقاط آنتن داشته باشه که الان مشکل از این آنتن هاست البته خیلی پیچیده تره ....مفهوم بود....
یعنی نیمشه کاری کرد؟! :cry:

hamid1991
2009/1/18, 09:10 PM
میشه سیم کارت اعتباری ایراننسل رو از کسی خرید و سندش رو هم عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moaqfe
2009/1/18, 09:24 PM
سیم اعتباریم گم شده چی کار کنم

Nazanin F
2009/1/18, 10:17 PM
سلام دوستم

من یک هفته پیش ؛ در خواست آهنگ پیشوازم رو به 7575 فرستادم . آهنگ ویولون به کد 331114 . بعد 2 تا sms اومد از طرف ایرانسل که یکی می گفت آهنگ شما فعال شده ؛و یکی دیگه می گفت تا فلان تاریخ این آهنگتون اعتبار داره و می تونید ازش استفاده کنید . 500 تومان هم از شارژم کم کرد .
اما آهنگم فعال نشد . شبش زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل . جواب درست حسابی ندادند به من و یارو منو الکی پیچوند . گفت سیستم های ما در حال به روز رسانی هستند ؛ آهنگ پیشوازتون بعدا فعال میشه ..... بعد گفت شما چند ساعت دیگه هم زنگ بزنید .

آهنگ پیشوازم بعد یک هفته ؛ تازه فعال شد . :surprised::smile:

:w14::w27:

mehrshad67
2009/1/21, 10:55 AM
سلام مهرشاد جان...

حتما باید سند بزنی....2000تومان هزینه ثبت سند به علاوه یک برگ فتوکپی کارت ملی وسط برگه A4

Niima
2009/1/21, 06:13 PM
حتما باید سند بزنی....2000تومان هزینه ثبت سند به علاوه یک برگ فتوکپی کارت ملی وسط برگه A4
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
يه سوال داشتم . من ايرانسل مدتها پيش خريدم ولي الان چندان راضي نيستم . كجا ها ميشه سيم كارت اعتباري ايرانسل رو فروخت ؟! اصلا مشتري داره يا نه؟!
ممنون :)

سرمد حیدری
2009/1/21, 10:59 PM
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
يه سوال داشتم . من ايرانسل مدتها پيش خريدم ولي الان چندان راضي نيستم . كجا ها ميشه سيم كارت اعتباري ايرانسل رو فروخت ؟! اصلا مشتري داره يا نه؟!

کسی نمیخره. مگه خودش چقدره که بخوان بخرنش.
تازه هرکی بره یه نو بخره سیمکارت هم هدیه میگیره.
حاا نیما تو چقد میفروشی؟

R@mtin.eng
2009/1/21, 11:48 PM
من یه وقتایی که sms ها نمیره یه فوشایی به این ایرانسل میدم که اگه آهم بگیره کل سازمانش منهدم میشه :confused:

R@mtin.eng
2009/1/21, 11:52 PM
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
شاید 5 تومن گیرت بیاد اونم اگه شارژ توش باشه , پول کرایه و وقت و .. که ازش کم کنی یه چیزی هم باید از جیبت بدی, بسوزونش ;)

Niima
2009/1/22, 12:04 AM
کسی نمیخره. مگه خودش چقدره که بخوان بخرنش.
تازه هرکی بره یه نو بخره سیمکارت هم هدیه میگیره.
حاا نیما تو چقد میفروشی؟
50 تومن :biggrin:

JU JU
2009/1/22, 02:45 PM
50 تومن :biggrin:

سلام سلام :D

من خریدارم، باید بیام بوشهر، پوله بنزینمو هم پس باید بدی :cool::surprised:

Sharif_
2009/1/22, 02:49 PM
سلام
بچه ها به 7575 اس ام اس زدین تا حالا
خیلی باحاله

JU JU
2009/1/22, 08:04 PM
سلام
بچه ها به 7575 اس ام اس زدین تا حالا
خیلی باحاله

آره، 500 تومنی که کم میکنه آخره حاله
ولی من از اینکارا نکردم :cool:

elham_kocholo
2009/1/22, 09:01 PM
به خدا هر کی آزار داره .دنبال درد سر داره میره ایرانسل می خره.من هر 6 روز یه بار تمات اس ام اسم میرسه:D

iceman10
2009/1/22, 09:17 PM
من یه وقتایی که sms ها نمیره یه فوشایی به این ایرانسل میدم که اگه آهم بگیره کل سازمانش منهدم میشه :confused:
دوست عزیز اسم اونی که شما میدی نفرینه( ای خراب شه اون ...)اسم این نفرینه
ولی فوش اونایی که من میدم مثلا....:surprised:

سمیرا
2009/1/22, 09:32 PM
بیچاره ایرانسل همتون دارید بدیاشو میگید.:biggrin:من هم خط ثابت دارم هم ایرانسل اما خداییش وقتی بری تو طرح ایرانسل خیلی هزینه هات کمتر میشه در صورتی که خط ثابت هزینه هاش سر سام اور.
به خاطر این تبلیغ برای ایرانسل خداییش باید بهم 5 تومان شارژ مجانی بده.:D:D

iceman10
2009/1/22, 09:33 PM
بیچاره ایرانسل همتون دارید بدیاشو میگید.:biggrin:من هم خط ثابت دارم هم ایرانسل اما خداییش وقتی بری تو طرح ایرانسل خیلی هزینه هات کمتر میشه در صورتی که خط ثابت هزینه هاش سر سام اور.
یعنی میخوای بگی نگرفتی؟:biggrin:

سمیرا
2009/1/22, 09:40 PM
یعنی میخوای بگی نگرفتی؟:biggrin:
راستشو بخوای همین الان از ایرانسل با هام تماس گرفتند و نصف سهام شرکتو دادند به من.:biggrin:

mehrshad67
2009/1/24, 09:05 AM
سلام دوستم

فعلا باید تحمل کنید این تازه یکی از اشکالات ساده اپراتور ایرانسل هستش وقتی که یه شرکت بی اصل ونصب باشه بهتر از این نمیشه..

mehrshad67
2009/1/24, 09:07 AM
یعنی نیمشه کاری کرد؟! :cry:

نه دیگه، نمی شه هیچ کاری کرد...

نازیلا
2009/1/24, 02:41 PM
;)
حالا درسته که بدی داره ولی خوبیم داره بابا......;)

atousa_m
2009/1/24, 02:55 PM
من سیم کارتو ازز اول بهمن دو بار شارژ کردم ، ولی سمکارت هدیه ام هنوز شارژ نشده .

اولین تماس رو هم از سیم کارت هدیه گرفتم ، ولی ثبت نامش رو هنوز تکمیل نکردم

چرا سیم کارت هدیه هنوز شارژ نشده (20%)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jahanbakhsh727
2009/1/29, 10:27 AM
يه سوال نمي دونم به موبايل مربوطه يا كامپيوتر

چطور ميشه با ايرانسل به اينترنت متصل شد از طريق كامپيوترا نه از طريق موبايل؟؟؟

################################################## ##
من برای نوکیا توضیح می دم ولی زیاد فرقی نداره ...
1. باید سی دی موبایل را روی کامپیوتر نصب کرد pc
2. از طریق کابل موبایل و کامپیوتر را به هم وصل کنید
3. یک کانکشن جدید بسازید و موبایل را برای مودم آن انتخاب کنید
4. در قسمت user name , passw چیزی ننویسید
5. در قسمت شماره مرکز سرویس دهنده عبارت زیر را تایپ کرده و طولی نخواهد کشید که در اینترنت هستید .
*99#
ابتدا ستاره ودر آخر مربع را بنویسید

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://img12.imagehosting.gr/out.php/i428352_20173.jpg (http://imagehosting.gr)http://img12.imagehosting.gr/out.php/i428351_2154424.jpg (http://imagehosting.gr)http://img12.imagehosting.gr/out.php/i428350_09.jpg (http://imagehosting.gr)
:w42::w42::w42::w42:

mehrshad67
2009/1/29, 12:43 PM
من سیم کارتو ازز اول بهمن دو بار شارژ کردم ، ولی سمکارت هدیه ام هنوز شارژ نشده .

اولین تماس رو هم از سیم کارت هدیه گرفتم ، ولی ثبت نامش رو هنوز تکمیل نکردم

چرا سیم کارت هدیه هنوز شارژ نشده (20%)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون ثبت نامت هنوز کامل نیست...

mehrshad67
2009/1/29, 12:45 PM
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟

5000تومان ...اونم اگه شمارت رند باشه و اگر رند نباشه معمولا فقط برای رفتن به اینترنت مشتری براش پیدا می شه

نگين...NeGiN سبز
2009/2/08, 11:28 AM
دوستان عزيز آيا كسي مي دونه كه كه ميشه از اينترنت ايرانسل رايگان استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟//

:que::que::que:

mehrshad67
2009/2/08, 01:02 PM
نمیشه

jahanbakhsh727
2009/2/10, 08:41 AM
دوستان عزيز آيا كسي مي دونه كه كه ميشه از اينترنت ايرانسل رايگان استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟//

:que::que::que:

با کامپیوتر نمیشه از طریق ایرانسل رایگان کار کرد
ولی با با نصب نرم افزار oer mini می شه رایگان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد

سودابه.ك
2009/2/13, 12:07 PM
سلام
من یک مزاحم تلفنی (ایرانسل) دارم....خفم کرده:(
چطوری میتونم بفهمم کیه یا از کجا زنگ میزنه؟؟؟

mmbidhendi
2009/2/13, 12:20 PM
سلام
من یک مزاحم تلفنی (ایرانسل) دارم....خفم کرده:(
چطوری میتونم بفهمم کیه یا از کجا زنگ میزنه؟؟؟

با 130 یا 140 تماس بگیر ، شمارشو اعلام کن تا خود ایرانسل بررسی کنه برات :)
پ.ن. راستی کسی میدونه من چرا نمیتونم MMS ارسال کنم ؟ با اینکه ثبت نامم کامله ؟!

hamid1991
2009/3/24, 05:16 PM
می خواستم بدونم که میشه یه سیم کارت اعتباری ایرانسل از فردی خرید که در شهر دیگری است و طرف سیم کارت رو به نام من سند بزنه ؟؟؟؟؟؟؟ اگر میشه چطور میشه فهمید که این کار رو کرده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

nargil
2009/3/24, 05:35 PM
2)همگی شما احتمالأ سریال امام علی (ع) که چند سال پیش از سیما پخش میشد را به یاد دارید. موزیک به یاد ماندنی این سریال پس از گذشت ها مدتها همچنان در خاطره ها باقی مانده است. حالا که شما نیز از سیم کارتهای دائمی یا اعتباری ایرانسل استفاده میکنید با استفاده از یک ترفند مخفی و ساده می تونید موزیک این سریال را بشنوید.جالب اینکه این کار کاملأ رایگان است و با استفاده از قابلیت دایورت میتوانید کاری کنید هر کس با شما تماس گرفت این آهنگ را بشنود!

برای اینکار:
توسط گوشی خود که سیم کارت ایرانسل در آن قرار دارد ، شماره 159 را شماره گیری نمایید.
همان طور که ذکر شد هر چقدر بخواهید میتوانید این موزیک را گوش کنید ، و همچنین شماره خود را بر روی این شماره دایورت کنید.
(با استفاده از این طرح و توسعه آن میتوان کارهای پیشرفته تری نیز صورت داد ، به عنوان مثال میتوان یک رادیوی رایگان راه اندازی کرد که به جای پخش تنها یک آهنگ ، موزیک های مختلفی را پخش کند و استفاده کنندگان این نوع سیم کارتها از یک رادیوی موزیک رایگان نیز بهره خواهند برد)
من كه هر چي 159گرفتم ميگه اين شماره اشتباه !

mim-shimi
2009/3/25, 10:52 AM
آقا از اولین روز امسال نمیدونم چرا اس ام اس هام send نمیشن:(
مال بقیه میاد برام..اما مال من نمیره!!!!!!!!!!!!
همش error زیر رو میده:
message sending failed.check details

mrp69
2010/2/14, 11:37 PM
سلام

میشه لطفا نحوه ی تنظیمات دستی واسه GPRS ایرانسل رو توضیح بدید؟

من 5800 دارم ولی هر چی درخواست میدم تنظیمات نمیاد همه کار هم کردم. تنظیمات دستی هم یه بار زدم باز نشد.:wallbash:

لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.:smile:

samira222
2010/2/16, 11:38 AM
با کامپیوتر نمیشه از طریق ایرانسل رایگان کار کرد
ولی با با نصب نرم افزار oer mini می شه رایگان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد

سلام دوست عزیز
من این نرم افزار رو نتونستم پیدا کنم
می شه لطف کنید لینک دانلودش ر و بزارین :smile:

صبا68
2010/2/16, 12:43 PM
سیمکارت من 3 ماه پیامک نمیفرسته چکار کنم

mosleh.bargh
2010/2/16, 12:47 PM
زن عشق می كارد و كینه درو می كند.دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با
تو برابر می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار
همسرهستی... برای ازدواجش ــ در هر سنی ـاجازه ولی لازم است و تو هر زمانی
بخواهی به لطف قانونگذار می توانی ازدواج كنی! در محبسی به نام بكارت
زندانی است و تو او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی او می زاید و تو برای
فرزندش نام انتخاب می كنی او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد.
او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی او مادر می شود و
همه جا می پرسند نام پدر.... و هر روز او متولد میشود؛عاشق می شود؛مادر می
شود؛پیر می شودو میمیرد وقرن هاست كه او؛ عشق می كارد و كینه درو می كند
چرا كه در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت زمان جوانی بر باد رفته اش
را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و
درد های منقطع قلب مرد؛سینه ای را به یاد می اورد كه تهی از دل بوده و
پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می كند... و اینها همه كینه
است كه كاشته می شود در قلب مالامال از درد.

امتياز يادتون نره ;):heart:;)

pasargadparisa
2010/2/16, 12:50 PM
اگر ترفندی وجود داره که با ایرانسل اس ام اس مجانی داد ممنون میشم به من هم یاد بدید:smile::smile:

*vernal*
2010/2/16, 01:18 PM
گاهی اشکال توی نرفتنه اس ام اس،ماله عوض شدن سرویس سنتره.قبله شروع اس ام اس دادن من که همیشه چکش میکنم!9350001400 باید باشه.
اس ام اس مجانی رو منم موافقم:redface:

moj918
2010/2/16, 01:24 PM
برای این کار*140*3*5#راشماره گیری کن

boofalo
2010/2/16, 01:26 PM
بابا تنظیم دستی نمی خواد
همون اتوماتیک برو تو اینترنت و اگه چیزی خواست فقط تایید کن
فقط یه اسم کانکشن می خواد که هر چی خواستی بزن
================================
بازم اگر نشد به 700 زنگ بزن بگو تنظیمات رو ارسال کنه برات....

sahar a
2010/2/16, 03:11 PM
کدوم طرح های تشویقیش بهتره به جز قرمز و آبی دانشجوییش که مزخرف بود:surprised:

*vernal*
2010/2/16, 06:52 PM
به نظر من همون قرمز بهترینشه.بیشتر از بقیه می ارزه و به درد می خوره

fereshte_bonny
2010/2/16, 09:00 PM
من نمیتونم با ایرانسلم اس ام اس بدم پیام میده مسیج سنتر اشتباهه درحالیکه چک کردم درسته

ScoRPioN2
2010/2/16, 11:32 PM
من نمیتونم با ایرانسلم اس ام اس بدم پیام میده مسیج سنتر اشتباهه درحالیکه چک کردم درسته
درود
مسیج سنتر های زیر رو تست کنید شاید فرجی بشه :smile:
989350001400+
959350002400+
989350001420+
989350001450+

ش.د
2010/2/17, 09:17 AM
سلام
سیمکارت ایرانسلم چون ثبت نام نشده بود مسدود شد شماره سریالشو نمیدونم باید چیکار کنم؟

mahzad-z
2010/2/17, 10:26 AM
سلام دوست عزیز
یه مدت بعضی ایرانسل ها می تونستند رایگان استفاده کنند.

behnam.gas
2010/2/17, 11:03 AM
با سلام
من یه مدتیه به خط همراه اول البته از نوع دائمیش نمیتونم اس ام اس بدم
لطفا کمکم کنید
ممنون از پستی که گذاشتید

akm
2010/2/23, 04:56 AM
سلام من دو سيم كارت دانمي ايرانسل درام كسي مايله اونها ور بخره

sadena.1989
2010/2/23, 06:06 AM
سلام دوست من
من با اين شما ره تماس گرفتم....بهم پيام تنظيمات هم داده....
اماتنظيمات GPRSبرام انجام نميده...پيام بهم ميده.....بعد ERRORميده....
اصلا براي جايزه ايرانسل ميشه تنظيمات GPRSانجام داد....
...
ممنون ميشم راهنماييم كنيد...
پاينده باشيد
يا علي:gol:

ناز معمار
2010/3/12, 02:45 PM
سلام
من حدود یه ماهه سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم
دو روزه هر اسمس ده بار یا بیشتر به شماره ی مقصد فرستاده میشه
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟

parandi2
2010/3/18, 01:14 PM
سلام گوشی من sony ericsson مدل K750i هستش. می خوام MMS ارسال کنم نمیشه.
میگه: تنظیمات گوشی شما در سیستم موجود نمی باشد، لطفا با ایرانسل تماس بگیرید
اینو بگم که ثبت نام گوشیمو کامل کردم
درخواست ارسال پیام چند رسانه ای هم پر کردم.
هر دو هم بدستشون رسیده.
به اینترنت می تونم وصل بشم
گوشیمم قابلیت تنظیم خودکارو داره

شکلات فندقی
2010/3/18, 03:10 PM
من 2 تا سوال دارم یکی اینکه چرا از خط ثابت و یا تلفن های خونه هرچی به ایرانسل زنگ میزنن اشغال میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال بعدیمم اینه که من براینکه از سرویس خط به خط استفاده کنم رمز ندارم هرچی هم به1212 smsدادم رمزمو نداد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسییییییییی:smile:

raminbabak
2010/3/21, 11:55 PM
ببخشينا ولي از هر چه اعتباري هستش ديگه بدم مياد هر روز يه مصيبت دارن

daneshjoo_1361
2010/3/28, 12:15 PM
سلام

سلام داداش تو خود جنسي راستش من دربدر دنبال شماره يكي ميگردم اسم و فاميلشو دارم ولي تلشو نميتونم گير بيارم خيلي خيلي واسم حياتيه

morteza55
2010/3/28, 01:38 PM
سلام
چرا با گوشی نوکیا ان 96 نمی توان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد

mirror_life2006
2010/4/20, 02:42 PM
سلام

سلام دوسته عزیز من میخام شماره یکیرو پیدا کنم سند به نامه خودشه مطمئنم میشه با اسم و فامیلش شمارشو بهم بدی؟؟؟؟؟؟؟

k2_h
2010/4/20, 02:52 PM
مهرشادجان یه چند تا شماره با حال بهمون میدی ؟ :redface::D

*vernal*
2010/4/21, 03:14 PM
سلام.ایرانسل پرینت اس ام اس داره؟
وقتی از یه خط به ایرانسل اس ام اس نمیاد اما از ایرانسل میره مشکل کجاست؟
این بسته های پیام کوتاه بهتره یا استفاده معمولی؟
و کلا این که ایرانسل چه جور پرینت هایی داره؟
ممنون...........

*vernal*
2010/4/21, 03:17 PM
سلام دوسته عزیز من میخام شماره یکیرو پیدا کنم سند به نامه خودشه مطمئنم میشه با اسم و فامیلش شمارشو بهم بدی؟؟؟؟؟؟؟
چنین کاری انجام پذیره؟

kiajon
2010/5/04, 08:53 PM
دوستان همینه دیگه
تمام اینا دست چند نفره که با توافق می کنن ی روز آنتن اینو کم می کنن که اون یکی بره بالا ی روز آنتن اونو کم می کنن که این فروش بره
مشتری براشون هیچه

rhd
2010/5/22, 12:08 PM
سلام.من تابستونه 88 خط خریدم اما هنوز جایزش نیومده.هنوزم میتونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

amirstark
2010/5/23, 01:21 AM
خسته نباشيد
من يه خط ايرانسل دارم كه مسدود شده ايا ميتونم حسابمو انتقال بدم يا وصلش كنم البته سندشو ندارم
اس ام اس كه ميدم هزينش كم مي شه اونم دوبرابر اما اس ام اس نميره هر پيامي هم حداقل 20بار برام مياد

amirstark
2010/5/23, 01:26 AM
يه چيز باحال
من يه خط ايرانسل همون اول بار كه ايرانسل اومد خريدم نه ثبتنامي و پول شارج بايد براش بدي
اثلا انگار تو شركت ايرنسل ثبت نشده
فقط خيلي دخترا مزاحمم ميشن و تا سيمكارت روشن شه زنگ مي خوره براي همين هميشه خاموشه

Amir.ataeifar
2010/8/23, 03:16 PM
سلام
سیمکارت ایرانسلم چون ثبت نام نشده بود مسدود شد شماره سریالشو نمیدونم باید چیکار کنم؟
واقعا،ایرانسل مسدودم می کنه:que:

Amir.ataeifar
2010/8/23, 03:19 PM
به نظر من همون قرمز بهترینشه.بیشتر از بقیه می ارزه و به درد می خوره
منم موافقم،قرمزو بزن حالشو ببر:biggrin:

sweetboy
2010/9/23, 08:18 PM
سلام

با سلام و ممنون از تاپيكي كه زديد!
ميخواستم بپرسم واسه غير فعال كردن آهنگ پيشواز بايد چه كار كنم؟و دوم اينكه واسه بالا رفتن سرعت اينترنت بايد چه كار كنم؟:gol:

fatima a
2010/9/23, 09:20 PM
سلام
سوال منم راجع به آهنگ پیشوازه
سیستم خود به خود واسم آهنگ پیشواز انتخاب می کنه
می خوام بدونم چرا این اتفاق واسه خط من میفته؟چطور کنسلش کنم؟
مرسی

#ZaHra#
2010/9/24, 12:20 AM
سلام،باید سرویس برای انتقال شارژ سرویسی رو فعال کنیم؟من روشی رو که گفتید انجام دادم اما میگه سرویس انتقال شما مسدوده
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HaMiD.TcI
2010/9/24, 01:14 AM
سلام،باید سرویس برای انتقال شارژ سرویسی رو فعال کنیم؟من روشی رو که گفتید انجام دادم اما میگه سرویس انتقال شما مسدوده
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید برید نمایندگی مجاز ایرانسل و بگید مسدودی خططونو بردارن یا اینکه با 700 تماس بگیرید و 0 رو بزنید تا به اپراتور وصل بشید و مشکلتونو بگید;)

*vernal*
2010/9/25, 07:46 AM
ایرانسل پرینتم داره؟واسه مکالمه و اس ام اس؟هر کی میدونه لطفا زود جوابمو بده

ناز معمار
2010/9/26, 01:08 PM
سلام میخواستم در مورد طرح های gprs ایرانسل اطلاعات داشته باشم
کسی میدونه؟؟؟

LEGEND.MM
2010/9/28, 08:41 PM
سلام میخواستم در مورد طرح های gprs ایرانسل اطلاعات داشته باشم
کسی میدونه؟؟؟
دوست من چه چیزی میخواین بدونین ؟! سوالتون رو بپرسین من و دوستان تاجایی که بتونیم در خدمتیم !

ناز معمار
2010/9/29, 09:17 AM
دوست من چه چیزی میخواین بدونین ؟! سوالتون رو بپرسین من و دوستان تاجایی که بتونیم در خدمتیم !
سلام
شنیدم gprs یه سری کدهایی هایی داره مثل کدهای طرح قرمز برای فعال سازیش
شما اطلاعی دارین؟؟
متاسفانه خودم زیاد در جریان نیستم و برای یکی از دوستان میخوام:gol:
ممنون

LEGEND.MM
2010/9/29, 01:47 PM
سلام
شنیدم gprs یه سری کدهایی هایی داره مثل کدهای طرح قرمز برای فعال سازیش
شما اطلاعی دارین؟؟
متاسفانه خودم زیاد در جریان نیستم و برای یکی از دوستان میخوام:gol:
ممنون
بله دوست گلم ! طرحش اینجوری بود :
1 - شما 10000 تومن میدادی و به طور نا محدود واسه یک ماه استفاده میکردی ! کد ها رو هم به راحتی از سایت ایرانسل میتونین پیدا کنین !
اصلا یه سر به این لینک بزنین ! کاملا توضیح داده !
http://irancell.ir/Layer3/?id=472

HaMiD.TcI
2010/9/29, 10:11 PM
بله دوست گلم ! طرحش اینجوری بود :
1 - شما 10000 تومن میدادی و به طور نا محدود واسه یک ماه استفاده میکردی ! کد ها رو هم به راحتی از سایت ایرانسل میتونین پیدا کنین !
اصلا یه سر به این لینک بزنین ! کاملا توضیح داده !
http://irancell.ir/Layer3/?id=472
درسته
شما کد *140*3*7*2#رو از خط ایرانسل خودتون شماره گیری کنید

گزینه های مورد نظرتون رو میاره که عبارتند از:
نامحدود روزانه
نامحدود ماهانه
نامحدود ماهانه(شبها از 11 تا 6 صبح)ا

nadia.s
2010/9/30, 08:46 PM
ای بابا
این اخویه ما تایپیک زده و در رفته
شما ها عجب پشت کاری دارینا!!!
تبریک میگم

bargozideh.as
2011/10/21, 10:57 AM
سلام دوستان و شما که واسه شرکت ایرانسل کار می کنین
میشه منرو راهنمایی کنین چطور از دست این تبلیغات مزخرف ایرانسل راحت شم
مرسی

HaMiD.TcI
2011/10/21, 06:48 PM
سلام دوستان و شما که واسه شرکت ایرانسل کار می کنین
میشه منرو راهنمایی کنین چطور از دست این تبلیغات مزخرف ایرانسل راحت شم
مرسی
یکی از راه های کسب درآمد ایرانسل همین اسپانسر های تبلیغاتیشن
متاسفانه تا الان راهی برای خلاصی از این پیامک ها نیست

bargozideh.as
2011/10/22, 11:33 AM
یکی از راه های کسب درآمد ایرانسل همین اسپانسر های تبلیغاتیشن
متاسفانه تا الان راهی برای خلاصی از این پیامک ها نیست
یه راهی که من پیدا کردم نصب برنامه واسه قیلتر کردن پیام های ورودیه

HaMiD.TcI
2011/10/22, 03:01 PM
یه راهی که من پیدا کردم نصب برنامه واسه قیلتر کردن پیام های ورودیه
خوب این راه پاک کردن صورت مسالس نه جلوگیری از اومدن اینجور پیام ها. به هر حال این پیام ها میان ولی شما با این نرم افزار ها نمیزارید که اونا مشاهده بشن. تازه همیشه ایرانسل با یک شماره به شما پیام نمیده. چندین اسم و چندین شماره مختلف داره

dj kaka
2011/11/09, 09:29 PM
با سلام

بنده دنبال خرید یه سیم کارت ایرانسل هستم ولی نمیخواهم به نام خودم باشه . سوالم اینه که آیا میشود با کپی کارت ملی از کسی دیگه یه سیم کارت فعال کنم ؟ یا اصلا کسی هست یه سیم کارت فعال شده به من بفروشد ؟ ( اگه شماره اش نسبتا رند باشه هر چی باشه خریدارم)

HaMiD.TcI
2011/11/09, 09:53 PM
با سلام

بنده دنبال خرید یه سیم کارت ایرانسل هستم ولی نمیخواهم به نام خودم باشه . سوالم اینه که آیا میشود با کپی کارت ملی از کسی دیگه یه سیم کارت فعال کنم ؟ یا اصلا کسی هست یه سیم کارت فعال شده به من بفروشد ؟ ( اگه شماره اش نسبتا رند باشه هر چی باشه خریدارم)
میتونید با کپی کارت ملی شخص دیگه ای ثبت نام کنید . اما در نظر داشته باشید:
وقتی که میخوان مزاحمت رو پیگیری کنن میان تماسهای شما رو زیر نظر میگیرند و از ظریق افرادی که تماس بباهاشون گرفتید راحت میتونند شما رو شناسایی کنند. اگر به فکر این هستید که شناسایی نشید ثبت نام با اسم دیگه کمکی نمیکنه

shohreh_sh
2011/12/21, 04:28 PM
سلام

سلام مهرشاد جان
با تشکر از اینکه اینجا رو راه انداختی میخواستم یه سوال بپرسم
یه نفر با یه سیمکارت ایرانسل اعتباری که به نام خودش نیست چندتا پیام بهم داده و بعدش هم گوشی رو خاموش کرده و دیگه با هیچ سیمکارتی از اون گوشی استفاده نکرده و با اون سیمکارت هم به هیچکس پیام نداده و زنگ نزده.چطوری پیداش کنم؟ توروخدا راهنماییم کن. حیاتی هست برام

HaMiD.TcI
2011/12/22, 12:00 PM
سلام مهرشاد جان
با تشکر از اینکه اینجا رو راه انداختی میخواستم یه سوال بپرسم
یه نفر با یه سیمکارت ایرانسل اعتباری که به نام خودش نیست چندتا پیام بهم داده و بعدش هم گوشی رو خاموش کرده و دیگه با هیچ سیمکارتی از اون گوشی استفاده نکرده و با اون سیمکارت هم به هیچکس پیام نداده و زنگ نزده.چطوری پیداش کنم؟ توروخدا راهنماییم کن. حیاتی هست برام
فقط از طریق مرجع قضایی قابل پیگیری هست

Setareh_madness
2011/12/22, 12:05 PM
سلام این طرح رنگی ها چرا یه ماهه فعال نمیشه؟

HaMiD.TcI
2011/12/22, 12:40 PM
سلام این طرح رنگی ها چرا یه ماهه فعال نمیشه؟
مهلت درخواست طرح های رنگی فصلی هستش. 15 روز قبل از پایان فصل ها به طور موقت نمیتونید درخواست فعال سازی بدین.
امروز دوباره فعال شدن.
ستاره 140 ستاره 7 ستاره 5 مربع

shohreh_sh
2011/12/24, 08:41 AM
فقط از طریق مرجع قضایی قابل پیگیری هست

مهرشاد جان میشه پیگیریش کرد؟ اگر میشه تا برم دنبالش.طول میکشه؟

acer4230
2012/5/27, 12:03 PM
سلام به همگی من تازه سیم کارت از اینترنت خریدم رفتم نمایندگی ایرانسل که سند و فعالش کنم میگه سیم کارت شما فعاله و سند خورده حالا باید جیکار کنم که سیم کارت به نام خودم بخوره؟

fatemeeh
2012/5/27, 12:33 PM
من یه جایی خوندم میشه اسم و فامیل از رو خط ایرانسل فهمید درسته؟؟؟؟؟؟میشه؟؟؟؟

.SHaDi
2012/5/27, 01:06 PM
اگر ترفندی وجود داره که با ایرانسل اس ام اس مجانی داد ممنون میشم به من هم یاد بدید:smile::smile: اره موافقم...http://www.iran-eng.com/images/smilies/wink.gif اگه ممکنه بگین...

yare66
2012/8/13, 12:06 AM
سلام
چطوری سیم کاتهای اعتباری ایرانسل به دائمی تبدیل میشه؟ اگه خودمون نخواهیم که اینطور بشه ایا باز هم از طرف ایرانسل امکان داره این کارو انجام بدن؟